CRM / ORDERSOFTWARE KENMERKEN CRM / ORDERSOFTWARE: KLANTEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CRM / ORDERSOFTWARE KENMERKEN CRM / ORDERSOFTWARE: KLANTEN"

Transcriptie

1 CRM / ORDERSOFTWARE Speciaal voor de modebranche hebben wij ordersoftware (crm) ontwikkeld, met enorm uitgebreide mogelijkheden gecombineerd met een ongekende gebruiksvriendelijkheid. Om een en ander mogelijk te maken, is er tijdens de ontwikkeling dagelijks overleg geweest met gebruikers van concurrerende applicaties. Door deze aanpak is het ons gelukt om de zaken waarop gebruikers afhaken, weg te filteren zodat vrijwel alle functies in de software eenvoudig, zonder uitleg en intuïtief gebruikt kunnen worden. KENMERKEN CRM / ORDERSOFTWARE: KLANTEN uitgebreid klantenmanagement waarbij direct in de overzichtslijst reminders en notities kunnen worden gemaakt en zelfs korte berichten naar de klant kunnen worden verstuurd. klanten in de overzichtslijst kunnen snel gefilterd en gesorteerd worden weergegeven. mogelijkheid onderscheid te maken tussen klanten en prospects voor verschillende merken / collecties t.b.v. cross-selling. klanten kunnen gekoppeld worden aan agenten. toekennen van prioriteiten. aansturen van een storelocator. mogelijkheid om voor klanten inloggegevens t.b.v. de retailerwebshop aan te maken. verschillende adressen opgeven voor levering en fakturatie. weergave beknopt overzicht per klant van orders, pakbonnen, fakturen en notities cq. reminders. zoekfunctie voor klanten met mogelijkheid om geselecteerde klantenlijst te exporteren

2 AGENTEN agenten in de overzichtslijst kunnen snel gefilterd en gesorteerd worden weergegeven. automatische provisieberekening voor agenten. LEVERANCIERS uitgebreid leveranciersmanagement waarbij direct in de overzichtslijst reminders en notities kunnen worden gemaakt en zelfs korte berichten naar de leverancier kunnen worden verstuurd. leveranciers in de overzichtslijst kunnen snel gefilterd en gesorteerd worden weergegeven. weergave beknopt overzicht per leverancier van inkooporders, ontvangen zendingen, ontvangen fakturen en notities cq. reminders. GEBRUIKERS uitgebreid gebruikersmanagement. mogelijk om per gebruiker op menu-niveau autorisaties toe te kennen, waarbij niet toegankelijke menu s niet aan de linkerzijde worden getoond. functie om agenten inloggegevens en autorisaties toe te kennen waarbij enkel de klanten worden getoond welke aan de betreffende agent toebehoren. instellen van afloopdata (tijdsperiode) voor de geldigheid van inloggegevens.

3 PRODUKTEN artikelen in de overzichtslijst kunnen snel gefilterd en gesorteerd worden weergegeven. eenvoudig in één handeling voor 1 product alle mogelijke artikel- / kleur- / maatcombinaties aanmaken / opvoeren. aanmaken / invoer van stoffen en fournituren t.b.v. automatische kostprijsberekening. maken van interne produktnotities voor bijvoorbeeld wasvoorschriften en fabricagedata. printen van barcode labels.

4 PRODUKTEN (vervolg) automatische markup berekening. verschillende prijsinstellingen zoals kostprijs, verkoopprijs, saleprijs, consumentenprijs en markup. mogelijkheid tot het uploaden van 5 produkt foto's. eenvoudig in later stadium kleuren en maten toevoegen of verwijderen. uploaden van 'productsheet' in Excel of Word. inschakelen vertonen artikel in consumenten webshop of retailerwebshop (business-to-business). ARTIKEL / PRODUKTSTATISTIEKEN artikelstatistieken met overzicht op artikel- / kleur- / maatcombinatie van kerngetallen zoals voororders, voorraadorders, inkopen, ontvangen, verzonden, nog in te kopen, voorraad, omzetsnel heid, marges en dergelijke. filter en sorteer mogelijkheden op o.a. collectie, categorie, kleur, maat en artikel. export van selectie naar CSV / Excel. VOORRAAD INVENTARISATIE Mogelijkheid om eenvoudig voorraad verschillen te corrigeren en eerdere correcties bij te houden. Mogelijkheid om voorraad inventarisaties met behulp van een barcodescanner te doen. ARTIKEL CATGORIEËN artikel categorieën in de overzichtslijst kunnen snel gefilterd en gesorteerd worden weergegeven. eenvoudig beheren en toevoegen van categorieën, subcategorieën en subsubcategorieën.

5 KLEUREN kleuren in de overzichtslijst kunnen snel gefilterd en gesorteerd worden weergegeven. eenvoudig beheren en toevoegen van kleuren. kleuren kunnen worden geïllustreerd door middel van de ingebouwde 'colorpicker' of door het uploaden van een foto van een kleurstaaltje. MAATTABELLEN maattabellen in de overzichtslijst kunnen snel gefilterd en gesorteerd worden weergegeven. eenvoudig beheren en toevoegen van maattabellen. de volgorde van de maten in een maattabel kan worden aangepast.

6 COLLECTIES / MERKEN collectie / merken in de overzichtslijst kunnen snel gefilterd en gesorteerd worden weergegeven. eenvoudig beheren en toevoegen van collecties / merken. toevoegen collectie omschrijving aanmaken stoffen collecties. verzendkosten per merk in te stellen VOORORDERS snel en eenvoudig artikelen aan een voororder toevoegen met behulp van maatbogen. mogelijkheid om geselecteerde pakketten in een enkele handeling aan de order toe te voegen. toevoegen van specifieke leveringsdata, welke bij uitlevering als maatstaf voor prioriteit gelden. scannen van de barcode van monsters voor het laden van de relevante maatbogen. toekennen en wijzigen van prioriteiten met betrekking tot levering. weergave van markup per product alsmede de gemiddelde markup over de gehele order. toevoegen van opmerkingen / notities op orders. handmatig toekennen van kortingen. automatische berekening van evt. verzendkosten en kwantiteitskortingen dmv markupverhoging. genereren en afdrukken van orderbevestigingen (PDF), eventueel in een batch voor meerdere orders tegelijk. eventuele verzending van met orderbevestigingen, eventueel ook in een batch. zoekfunctie om orders op klant, artikel, collectie of agent te zoeken. gelimiteerde weergave voor agenten VOORORDER PAKETTEN aanmaken van pakketten met geselecteerde artikelen welke in één enkele handeling kunnen worden toegevoegd aan een voororder.

7 ORDER STATUSSEN functie om snel de status van orders in te kunnen zien. door middel van gekleurde velden wordt het aantal bestelde en het daadwerkelijk uitgeleverde artikelen in één overzicht op orderniveau getoond. mogelijkheid om overzichtlijsten en detaillijsten (op artikelniveau) te downloaden in Excel. INSTELLEN KWANTITEITSKORTINGEN EN VERZENDKOSTEN gestaffeld instellen van verzendkosten per land naar rato van orderomvang. gestaffeld instellen van markup verhoging bij overschrijding van orderomvang in aantal of bedrag. een markup verhoging wordt doorberekend in een verlaging van de orderprijs voor de retailer. VOORRAADORDERS inzien en beheren van voorraadorders en in de retailerwebshop geplaatste bestellingen. snel en eenvoudig artikelen aan een nieuwe voororder toevoegen met behulp van maatbogen. controle functie voor voorraad door middel van gekleurde velden. toevoegen van opmerkingen / notities op orders weergave van markup per product alsmede de gemiddelde markup over de gehele order. toevoegen van opmerkingen / notities op orders. handmatig toekennen van kortingen. automatische berekening van evt. verzendkosten en kwantiteitskortingen dmv markupverhoging. genereren en afdrukken van orderbevestigingen (PDF). eventuele verzending van met orderbevestigingen. na afronding order wordt automatisch de pakbon klaar gezet. zoekfunctie om voorraadorders op klant, artikel, collectie of agent te zoeken. export van selectie naar CSV / Excel.

8 INKOOPORDER snel en eenvoudig artikelen aan een inkooporder toevoegen met behulp van maatbogen. functie om alle artikelen welke op basis van de nog te leveren voororders ingekocht moeten worden ineens automatisch aan de inkooporder toe te voegen. door middel van gekleurde velden wordt de actuele voorraad en de op basis van de geplaatste voororders in te kopen aantalen, aangegeven. toevoegen van opmerkingen / notities op orders verzending per van inkooporder (bevestiging) in PDF. zoekfunctie om inkooporders op klant, artikel, collectie of categorie te zoeken. export van selectie naar CSV / Excel. VERZENDEN GOEDEREN snel en eenvoudig artikelen aan een pakbon toevoegen met behulp van maatbogen (enkel bestelde artikelen worden in de maatboog weergegeven) of door middel van een barcodescanner. controle functie voor voorraad en nog te leveren stuks (op basis van de order) door middel van gekleurde velden. toevoegen van opmerkingen / notities op pakbonnen. genereren en afdrukken van pakbonnen (PDF), eventueel zelfs in batch voor meerdere verzendingen tegelijk. verzending van met digitale pakbon. zoekfunctie om pakbonnen op klant, artikel, collectie of maand te zoeken. export van overzichten naar CSV / Excel.

9 VERZENDEN GOEDEREN INBOEKEN ONTVANGEN GOEDEREN inboeken goederen ontvangst aan de hand van inkooporder als controlefunctie. snel en eenvoudig artikelen aan een ontvangstbon toevoegen met behulp van maatbogen (enkel ingekochte artikelen worden in de maatboog weergegeven). functie om ontvangen artikelen automatisch te verdelen over openstaande voororders, rekeninghoudend met de leveringsprioriteit, waarbij automatisch nieuwe (zover niet aanwezig) pakbonnen (uitgaand) voor de verdeelde artikelen in het systeem worden klaargezet. Printen van barcodelabels voor ontvangen artikelen.

10 RETOUREN snel en eenvoudig artikelen aan de retour toevoegen met behulp van maatbogen. controle functie voor het bestelde en geleverde aantal stuks door middel van gekleurde velden (enkel daadwerkelijk geleverde artikelen worden in de maatboog weergegeven). functie om beschadigde artikelen retour te boeken zonder dat deze weer in de voorraad opgenomen worden. functie om zogenaamde manco leveringen te boeken. toevoegen van opmerkingen / notities op retouren. automatisch genereren van credit-nota na afronding retour. KLACHTREGISTRATIES (alleen icm retailerwebshop) beheer van klachtcodes afhandeling en beoordeling van klachtregistraties. printen van klachtregistratieformulier (PDF). verzending per van status update na beoordeling. genereren van een retour-etiket en een retour-pakbon voor de retailer (te downloaden in de retailerwebshop).

11 FAKTURATIE fakturen worden automatisch gegenereerd na het afronden van een pakbon (verzending) of een retourboeking (credit-nota). handmatig genereren van fakturen (evt voor aanbetalingen welke automatisch verrekend worden) toevoegen van opmerkingen / notities op facturen. eenvoudige selectie van standaard factuurteksten en briefpapier opmaak. toekennen / aanpassen van kortingen en verzendkosten. genereren en afdrukken van fakturen (PDF), eventueel in batch voor een grote reeks ineens. automatische verzending van met faktuur in PDF bijlage, eventueel in batch debiteurenbewaking en functie voor het versturen van herrinneringen / aanmaningen. zoekfunctie om fakturen op klant, artikel, collectie of agent te zoeken. export van selectie naar CSV / Excel.

12 INBOEKEN ONTVANGEN FAKTUREN inboeken van ontvangen fakturen voor levering van goederen. controlefunctie o.b.v. vergelijking met ontvangstbon (indien van toepassing). BETALINGEN BOEKEN afboeken ontvangen betalingen van openstaande fakturen. verschillen in betalingen afboeken als betalingskorting, waarna de oorspronkelijke factuur wordt aangepast. verrekenen / afboeken van credit-nota's met openstaande fakturen. GROOTBOEKEN instellen grootboekrekeningen. inzien automatisch gegenereerde grootboekrekeningen. export grootboekrekeningen in CSV ten behoeve van import in boekhoudsoftware.

13 MARKETING snelfunctie om in enkele minuten een productmailing te maken waarbij de ontvanger kan doorklikken naar het betreffende artikel in de b2b-webshop (alleen icm retailerwebshop) uitgebreide mailfunctie om een grote groep geadresseerden ineens een mailing met html opmaak, eventueel met bijlage te sturen. filtering op klant- / merkcombinatie of prospect- / merkcombinatie. raadplegen van archief voor verzonden berichten (op klantniveau). eenvoudig opstellen van s in html (afbeeldingen en grafische opmaak) met de ingebouwde editor. eenvoudig selecties maken voor uw mailingacties. onbeperkt aantal mailtemplates maken en mailings verzenden.

14 ALGEMEEN uitgebreide agenda functionaliteit waarin afspraken en planning bijgehouden kunnen worden met 'highlight' en 'reminder' functies. agenderingsysteem voor klanten en leveranciers met 'highlight' en 'reminder' functies. uitgebreide mogelijkheden voor het eenvoudig instellen van de standaard vertoningen van lijsten in alle menu's. talloze voorkeur instellingen voor de layout van s, orderbevestigingen, pakbonnen, fakturen en reminders. filemanager om eenvoudig op de server te kunnen bladeren en / of bestanden te uploaden (voor bijv. de downloadomgeving tbv pers en retailers). overige instellingen, zoals grootboeknamen, omzetgroepen, omzetbelasting etc. software is webbased en derhalve vanaf iedere lokatie op ieder moment te benaderen, zelfs met een notepad. In aanvulling op de CRM kunnen wij optioneel een b2b-webshop leveren, welke volledig vanuit de CRM bediend kan worden. Wij hebben een demoversie van onze CRM / ordersoftware online staan. Wanneer u deze wilt zien, neem dan contact met ons op. FASHIONIT Havenstraat 7L 5211 WC DEN BOSCH Tel. : Web. : fashionit.nl info@fashionit.nl

AGENT-EASY / ORDERSOFTWARE AGENTEN

AGENT-EASY / ORDERSOFTWARE AGENTEN AGENT-EASY / ORDERSOFTWARE AGENTEN Voor agenten in de modebranche hebben wij ordersoftware ontwikkeld, met tal van marketingtools gecombineerd met een ongekende gebruiksvriendelijkheid. Het agent-easy,

Nadere informatie

CRM / ERP / ORDERSYSTEEM VOOR MODE PROFESSIONALS. ERp

CRM / ERP / ORDERSYSTEEM VOOR MODE PROFESSIONALS. ERp CRM / ERP / ORDERSYSTEEM VOOR MODE PROFESSIONALS ERp CRM / ERP / ORDERSYSTEEM VOOR FASHION FashionIT heeft speciaal voor de modebranche een systeem ontwikkeld wat is toegespitst op alle unieke kenmerken

Nadere informatie

KASSASYSTEEM VOOR DE MODEBRANCHE

KASSASYSTEEM VOOR DE MODEBRANCHE KASSASYSTEEM VOOR DE MODEBRANCHE Speciaal voor de kleinere winkeliers in de modebranche hebben wij een betaalbaar kassasysteem ontwikkeld met ingebouwde webshop functionaliteit. Tegen een kleine meerprijs

Nadere informatie

KENMERKEN CONSUMENTEN WEBSHOP:

KENMERKEN CONSUMENTEN WEBSHOP: CONSUMENTEN WEBSHOP Speciaal voor de modebranche hebben wij een webshop-module ontwikkeld, met enorm uitgebreide mogelijkheden in de back-end. In tegenstelling tot veel andere webshops is onze module speciaal

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP. Boekhouding. FashionBase. Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte. Facturatie.

Standaard functies FashionBase ERP. Boekhouding. FashionBase. Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte. Facturatie. Standaard functies FashionBase ERP Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte Facturatie Offertes Orders en vanaf offertes Voorraadbeheer Relatiebeheer (CRM) Agenda Projectadministratie (optioneel)

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP

Standaard functies FashionBase ERP FashionBase ERP biedt voor de bedrijfskledingbranche een totaaloplossing en een op de klant gericht informatiesysteem. U kunt ook inzage krijgen in uw voorraden, inkoopprijzen en winstgevigheid van uw

Nadere informatie

RETAILERWEBSHOP (b2b-webshop)

RETAILERWEBSHOP (b2b-webshop) Speciaal voor de modebranche hebben wij een module ontwikkeld, waarmee u uw klanten online nabestellingen kunt laten plaatsen. Deze module is een uitbreiding op de CRM / voororder applicatie. KENMERKEN

Nadere informatie

B2B VOOR FASHION. ERp

B2B VOOR FASHION. ERp B2B VOOR FASHION ERp Wilt u eenvoudig uw omzet verhogen en het voorraadrisico verlagen, dan is een professionele B2B daarvoor de gewezen weg. Als uitbreiding op ons ordersysteem (CRM / ERP) leveren wij

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor 1,- per dag voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud vanaf 66,- per maand. Neem uw eigen programma's mee in de Cloud. Werken

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows Incl. financiele administratie A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud voor 59,95 per maand. Neem uw eigen programma's

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 499,- excl. btw eenmalig. B- Cloud versie voor 27,50 + 15,- p. mnd onderhoudscontract excl. btw. FashionBase Start incl.

Nadere informatie

ERP Systems multi-channel groothandel

ERP Systems multi-channel groothandel ERP Systems multi-channel groothandel Overzicht functies Prijsafspraken U kunt artikelen aan prijsgroepen koppelen. Met deze groepen is het mogelijk om verschillende prijzen van hetzelfde artikel vast

Nadere informatie

HANDLEIDING CRM. * de menu beschrijvingen met grijze letters zijn nog niet gereed en zullen binnenkort aangevuld worden!

HANDLEIDING CRM. * de menu beschrijvingen met grijze letters zijn nog niet gereed en zullen binnenkort aangevuld worden! HANDLEIDING CRM VOORWOORD Deze handleiding is opgesteld in februari 2014. Dit betekent dat hieronder de werking van het systeem op dat moment wordt beschreven. Aangezien er regelmatig updates en verbeteringen

Nadere informatie

Nieuw in versie Autoflex 9.1

Nieuw in versie Autoflex 9.1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor

Nadere informatie

1-FashionBase Extra voor Fashion 499,- eenmalig voor Mac en Windows PC. 1b Online voor 32,50 extra per maand. Neem uw eigen programma s mee.

1-FashionBase Extra voor Fashion 499,- eenmalig voor Mac en Windows PC. 1b Online voor 32,50 extra per maand. Neem uw eigen programma s mee. 1-FashionBase Extra voor Small Fashion (locaal en Online) 2-FashionBase Premium en Basis online 3-Backoffice voor HioPOS-Cloud en Mijnwebwinkel.nl 1-FashionBase Extra voor Fashion 499,- eenmalig voor Mac

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer

HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Inkoopopdrachten...4 Inkoopopdracht aanmaken...4 Levering maken van inkoopopdracht...9 Inkoopopdracht wijzigen...11 Inkoopopdracht annuleren...12

Nadere informatie

Quickstart TreeCommerce Messenger

Quickstart TreeCommerce Messenger Quickstart TreeCommerce Messenger Om snel aan de slag te gaan met TreeCommerce Messenger is het belangrijk een aantal zaken in te stellen, en dat u op de hoogte bent van een aantal zaken. We hebben voor

Nadere informatie

Order- en voorraadbeheer met het Shoxl Dashboard

Order- en voorraadbeheer met het Shoxl Dashboard Order- en voorraadbeheer met het Shoxl Dashboard Shoxl White paper 2010 Integrace Shoxl webshop Dashboard Versie 1.1-30/09/2010 pagina 1 1 Introductie De administratie en logistiek achter uw webshop kan

Nadere informatie

Offective > Facturatie > Verkoopfacturen

Offective > Facturatie > Verkoopfacturen Offective > Facturatie > Verkoopfacturen Facturen kunnen ongelimiteerd worden aangemaakt. Klik op Facturatie > Verkoopfacturen In onderstaand scherm ziet u een overzicht van alles. U kunt hier zelf selecties

Nadere informatie

Handleiding InformerOnline Handel

Handleiding InformerOnline Handel Handleiding InformerOnline Handel Deze handleiding is een vervolg op Handleiding InformerOnline. In deze handleiding worden de extra functionaliteiten van het pakket Handel uitgelegd. Het grote verschil

Nadere informatie

Handleiding Directe distributie

Handleiding Directe distributie Handleiding Directe distributie Versie : Jan 2009-2009 Copyright Asperion Hosting bv INHOUD 1 Distributievormen die Asperion ondersteunt... 4 1.1 Directe distributie... 4 1.2 Indirecte distributie... 4

Nadere informatie

Sioges Voorraadbeheer

Sioges Voorraadbeheer Programmeren artikelen: Sioges Voorraadbeheer Druk op PRG Artikelen & Tarieven Artikelen In het scherm verschijnen de Hoofdgroepen en gekoppelde Artikelen: Druk aan de linkerkant van het scherm op de juiste

Nadere informatie

Agenda tips & trucs:

Agenda tips & trucs: Agenda tips & trucs: Zoeken Export naar Excel vanuit lijsten Bijwerken middels selecties Lay-outs kopiëren Boekstukken dupliceren Kopiëren van orders e.d. Zoeken in historische goederenmutaties Rapporten

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

Offective > Producten & Voorraad

Offective > Producten & Voorraad Offective > Producten & Voorraad Producten kunnen ongelimiteerd worden toegevoegd of na selectie worden bewerkt, producten kunt u zelf aanmaken door te klikken op Producten > Producten & Voorraad > Nieuw

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2000 Offerte

HANDLEIDING Q2000 Offerte HANDLEIDING Q2000 Offerte Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Backoffice...4 Offerte aanmaken...4 Offerte naar order...9 Offerte naar factuur...11 Offerte wijzigen...13 Offerte annuleren...14 Overige...15

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

In drie stappen uw Pakketten versturen met MijnPost

In drie stappen uw Pakketten versturen met MijnPost In drie stappen uw Pakketten versturen met MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk gratis al uw postzaken kunt regelen. Zoals de verzending van uw Pakketten. Met MijnPost kunt

Nadere informatie

Release datum: 11 juni 2012

Release datum: 11 juni 2012 Highlights 1 HSExpert versie 5.2 Begin juni is versie 5.2 van HSExpert gereleased. In versie 5.2 zijn vooral wijzigingen op het RiAxion (Arbo) dossier doorgevoerd. Daarnaast zijn er wat kleinere wijzigingen

Nadere informatie

Handleiding Faxdiensten

Handleiding Faxdiensten Handleiding Faxdiensten Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 12 Nummer: 1018 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Beheer E-Fax IN- en E-Fax OUT-diensten... 4 3. E-Fax-overzicht...

Nadere informatie

PostNL extensie voor Magento

PostNL extensie voor Magento PostNL extensie voor Magento Gebruikershandleiding Documentinformatie en copyright Document: tig_postnl_gebruikershandleiding.pdf Auteur: Berend Lantink Laatst gewijzigd op: 21-07-15 Copyright 2015 PostNL

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. NEO facturatie. Powered bij Twinfield. NEO facturatie

Gebruikershandleiding. NEO facturatie. Powered bij Twinfield. NEO facturatie Gebruikershandleiding NEO facturatie Powered bij Twinfield NEO facturatie Copyright Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband,

Nadere informatie

Werkorder programma. Het aanmaken van een nieuwe order

Werkorder programma. Het aanmaken van een nieuwe order Werkorder programma Het werkorderprogramma is een multifunctioneel programma en fungeert als centraal programma binnen Easy-work voor het maken van werkorders, het maken van fakturen en offertes en het

Nadere informatie

Besturingssystemen WINDOWS UNIX LINUX Overig

Besturingssystemen WINDOWS UNIX LINUX Overig Naam softwarebedrijf: Deel 1: Algemene gegevens van.. Pakket geschikt voor : Mutatiedatum Naam Adres Postcode Plaats Telefoon Fax E-mail Internetadres Contactpersonen Het Pakket Naam pakket Versie Software

Nadere informatie

M16842 Kan geen beveiligingsrollen selecteren bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker

M16842 Kan geen beveiligingsrollen selecteren bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker Module: Centix4 Office - één gelijktijdige gebruiker Meldingnr Omschrijving M16632 Rechter muisknop menu geeft plakken en knippen niet meer aan bij velden met spellingscontrole M16842 Kan geen beveiligingsrollen

Nadere informatie

Handleiding. BOA Server applicaties. Controleur

Handleiding. BOA Server applicaties. Controleur Handleiding BOA Server applicaties Controleur Auteur: K. van der Weide BySpy Products B.V. 2017 versie 3.0 26-07-2017 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inloggen 3 Menu Controleur 3 Bonnen controleren 4 Bonnen

Nadere informatie

Ohmega Inkoop/Verkoop

Ohmega Inkoop/Verkoop Ohmega Inkoop/Verkoop Zet u deze pagina op ware grootte (100 %) of wat voor u prettig is. Blader met page down en page up In deze presentatie zullen wij de volgende onderwerpen behandelen: Verkooporder

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSITE WEBSHOP - KASSA

HANDLEIDING WEBSITE WEBSHOP - KASSA HANDLEIDING WEBSITE WEBSHOP - KASSA VOORWOORD Deze handleiding is opgesteld in februari 2014. Dit betekent dat hieronder de werking van het systeem op dat moment wordt beschreven. Aangezien er regelmatig

Nadere informatie

PostNL extensie voor Magento

PostNL extensie voor Magento PostNL extensie voor Magento Gebruikershandleiding Copyright 2017 Total Internet Group B.V. 1 Inleiding PostNL Magento extensie De PostNL Magento extensie is een volledige logistieke oplossing voor Belgische

Nadere informatie

Handleiding Webshop. http://webshop.natudis.nl

Handleiding Webshop. http://webshop.natudis.nl Handleiding Webshop http://webshop.natudis.nl De Webshopbeheerder Versie 1.2 13-03-2008 Inhoudsopgave De Indeling Blz. 03 Authenticatie Blz. 05 Categorie Module Blz. 06 Merken Module Blz. 07 De Productweergave

Nadere informatie

Het pakket voor planning en serviceadministratie inclusief digitale werkbon

Het pakket voor planning en serviceadministratie inclusief digitale werkbon Het pakket voor planning en serviceadministratie inclusief digitale werkbon Planningmodule In de planning module kan men een bedrijfsbrede [gedetailleerde] planning beheren en [project]taken, servicetaken,

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

Overzicht Uren24. Dit document biedt een overzicht van belangrijkste functies van Uren24.

Overzicht Uren24. Dit document biedt een overzicht van belangrijkste functies van Uren24. Overzicht Uren24 Dit document biedt een overzicht van belangrijkste functies van Uren24. NB: het Uren24-abonnement en de aan u toegekende toegangsrechten bepalen van welke functies u gebruik kunt maken.

Nadere informatie

De Q Plus website. Inloggegevens

De Q Plus website. Inloggegevens De Q Plus website De website van Q Plus, is meer dan alleen een online catalogus. De website moet voor onze klanten een meerwaarde bieden, de website biedt ingelogde gebruikers veel gemak en voordelen.

Nadere informatie

Inleiding. Schema Achterhoekagenda

Inleiding. Schema Achterhoekagenda Inleiding In deze instructie wordt uitleg gegeven over de functionaliteit van de Achterhoekagenda. De informatie is tevens terug te vinden op de website. Schema Achterhoekagenda. De werking van de Achterhoekagenda

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2050 Verkooporders Q2100 Facturatie

HANDLEIDING Q2050 Verkooporders Q2100 Facturatie Q-LINE Q2050 Verkooporders & Q2100 Facturatie Handleiding versie 2.0 HANDLEIDING Q2050 Verkooporders Q2100 Facturatie Pag.: 1 Q-LINE Q2050 Verkooporders & Q2100 Facturatie Handleiding versie 2.0 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor het Quantore Meldingen en Klachten Systeem

Gebruikershandleiding voor het Quantore Meldingen en Klachten Systeem Gebruikershandleiding voor het Quantore Meldingen en Klachten Systeem Laatste wijziging op: 15-10-2013 Document beheer : Vincent van Heumen Versie: 1.0 Documentnaam: QMeKS Pagina s 15 1 Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

In vier stappen uw Pakketten versturen met MijnPost

In vier stappen uw Pakketten versturen met MijnPost In vier stappen uw Pakketten versturen met MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk gratis al uw postzaken kunt regelen. Zoals de verzending van uw Pakketten. Met MijnPost kunt

Nadere informatie

1 Algemeen... 2. 2 Inloggen in Basecone... 2. 3 Aanleveren van documenten... 3. 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4. 5 Autoriseren...

1 Algemeen... 2. 2 Inloggen in Basecone... 2. 3 Aanleveren van documenten... 3. 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4. 5 Autoriseren... blz. 1 HANDLEIDING BASECONE Inhoudsopgave 1 Algemeen... 2 2 Inloggen in Basecone... 2 3 Aanleveren van documenten... 3 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4 5 Autoriseren... 5 6 Archiveren en opvragen

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving in- en verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 In- en verkooprol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Verkoopfacturen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage

Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage Gebruikershandleiding MijnPost - PartijenpostRapportage Datum Versie 29 september 2015 2.0 Auteur Telefoonnummer PostNL 088-8686868 Inhoudsopgave 1 Welkom bij

Nadere informatie

Wijzigingen Release 1.4 oktober 2010

Wijzigingen Release 1.4 oktober 2010 Wijzigingen Release 1.4 oktober 2010 Inleiding Er is met name geïnvesteerd in meer controle voor beheerders, zodat deze MWIB zelf beter kunnen beheren. De mogelijkheid om acties te verwijderen is toegevoegd,

Nadere informatie

Handleiding. Online Order Entry Website. Door: Datum: Versie:

Handleiding. Online Order Entry Website. Door: Datum: Versie: Handleiding Online Order Entry Website Door: Datum: Versie: 2 Handleiding Online Order Entry Website Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 De OOE... 4 Functionaliteiten... 5 Online Order Entry...

Nadere informatie

Calculatie tool. Handleiding. Datum Versie applicatie 01 Versie document

Calculatie tool. Handleiding. Datum Versie applicatie 01 Versie document Calculatie tool Handleiding Auteur Bas Meijerink Datum 01-09-2016 Versie applicatie 01 Versie document 03D00 Inhoudsopgave 1. Een calculatie maken - 3-1.1 Start een nieuwe calculatie... - 3-1.2 Algemene

Nadere informatie

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen Inhoud #Stap 1 Uw account activeren en inloggen... 2 #Stap 2 Een test dossier aanmaken... 3 #Stap 3 Uw overzichtspagina... 3 #Stap 4 Het Dashboard... 4 #Optie 1 Bekijken... 4 #Optie 2 Wijzigen... 5 #Optie

Nadere informatie

Handleiding Shell Card Online Conversie

Handleiding Shell Card Online Conversie Handleiding Shell Card Online Conversie Datum 28 december 2012 Auteur Ruud van Huizen Versie 2.3 Handleiding_Shell_Online_conversie_v2.3 Pagina 1 Inleiding Deze handleiding beschrijft het opzetten en converteren

Nadere informatie

InnoShop. InnoShop Voorbeeldschermen. Webshop volledig geïntegreerd met SAP Business One

InnoShop. InnoShop Voorbeeldschermen. Webshop volledig geïntegreerd met SAP Business One Tutum BV Asterweg 19 D12 1031 HL Amsterdam Tel. +31 (0) 20 820 11 41 E-mail: info@tutum.nl Website: www.tutum.nl IBAN: NL42 INGB 0007 8961 31 KvK nummer: 57468303 InnoShop InnoShop Voorbeeldschermen Webshop

Nadere informatie

Backoffice. Artikelbeheer

Backoffice. Artikelbeheer Backoffice Een kassa kan veel meer zijn dan enkel een apparaat om geldtransacties mee uit te voeren. Met behulp van Procash softwarepakket wordt een kassa omgetoverd in een echte marketingmachine. Een

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

HRIS Hallmark Retail Internet Services

HRIS Hallmark Retail Internet Services HRIS Hallmark Retail Internet Services Handleiding voor retailer Hallmark Retail Internet Services Re- ordering handleiding (versie - September 2012) Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

SHIFT+I Inkoopprijs tonen SHIFT+V Verkooprijs tonen

SHIFT+I Inkoopprijs tonen SHIFT+V Verkooprijs tonen CATALOGUS 2 ARTIKELLIJST 3 NIEUW ARTIKELS / PROMO / AANBIEDINGEN 4 OPRUIMING / SNELLE INGAVE 5 BESTELLIJST 6 HISTORIEK / GARANTIE 7 OFFERTE / BACKORDERS 8 FACTUREN / INFORMATIE 9 STEL EEN VRAAG / CONFIGURATIE

Nadere informatie

HANDLEIDING MY DHL PARCEL

HANDLEIDING MY DHL PARCEL DHL PARCEL HANDLEIDING MY DHL PARCEL Pakket versturen Met My DHL Parcel verstuur je makkelijk en snel een pakket naar ontvangers in de Benelux. Geef als eerste aan wat voor een pakket je wilt versturen

Nadere informatie

Webportal Speedliner Logistics B.V. Handleiding

Webportal Speedliner Logistics B.V. Handleiding Webportal Speedliner Logistics B.V. Handleiding Datum: 16-06-2014 Versie 1.0 Pagina: 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Dagoverzicht 18 Browser 3 Dagoverzicht Printen verzendetiketten 20 Inloggen 3 Dagoverzicht

Nadere informatie

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13 SnelFact Handleiding Jerrisoft Pagina 1 van 13 Inleiding Welkom bij de handleiding van SnelFact. Het facturatie programma voor de ondernemer die snel en eenvoudig offertes, orders en facturen wil maken..

Nadere informatie

Besturingssystemen WINDOWS UNIX LINUX Overig

Besturingssystemen WINDOWS UNIX LINUX Overig Naam softwarebedrijf: Deel 1: Algemene gegevens van.. Pakket geschikt voor : Mutatiedatum Naam Adres Postcode Plaats Telefoon Fax E-mail Internetadres Contactpersonen Het Pakket Naam pakket Versie Software

Nadere informatie

Handleiding AdminSys. Toolbar versie 1.7 Werkboek versie 1.4

Handleiding AdminSys. Toolbar versie 1.7 Werkboek versie 1.4 Handleiding AdminSys Toolbar versie 1.7 Werkboek versie 1.4 Inhoudsopgave 1. Instellingen 4 1.1. Algemene instellingen 4 1.2. AdminSys instellingen 4 2. Werkboek 4 2.1. Startpagina 4 2.2. Openstaande bedragen

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Producten toevoegen. Inleiding

Producten toevoegen. Inleiding Producten toevoegen Inleiding...1 Stap 1: Instellingen controleren...2 Stap 2: Menu's aanmaken...3 Stap 3: Producten toevoegen...4 Producten overzicht...5 Product verwijderen...5 Menu/submenu verwijderen...5

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

AAN DE SLAG L O G I S T I E K G E D E E LT E i

AAN DE SLAG L O G I S T I E K G E D E E LT E i AAN DE SLAG LOGISTIEK GEDEELT E i Inhoudsopgave Inleiding... 3 Begin... 4 Schermuitleg... 6 Beschrijving inkoopproces... 7 Beschrijving verkoopproces... 9 Voor veel gestelde vragen (FAQ) kunt u terecht

Nadere informatie

Premarc advies voor optimaal gebruik van uw SnelStart software.

Premarc advies voor optimaal gebruik van uw SnelStart software. Nieuw / wijzigingen in SnelStart V9.55 Facturatie rechtstreeks via mail, vanaf Nota3 Berekening BTW, gespecificeerd te printen BTW Indeling en Overzicht aangepast ( ICL wordt ICP ) BPM berekeningen per

Nadere informatie

Aan de slag met AdminView

Aan de slag met AdminView Aan de slag met AdminView uitgebreide handleiding S for Software B.V. Gildeweg 6 3771 NB Barneveld tel 0342 820 996 fax 0342 820 997 e-mail info@sforsoftware.nl web www.sforsoftware.nl Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 1.Loginproces 1.1 Verstrekking Inlogcodes 1.1 Nieuwe gebruikers en bevoegdheden 1.2 Gebruikersinstellingen (bevoegdheden) 1.3 Inloggen 2. Bestelproces

Nadere informatie

The Nanny Versie Informatie

The Nanny Versie Informatie The Nanny Versie Informatie The Nanny versie 4.2.2 29 Mei 2012 Document versie 1.2 Copyright 2012 TecSoft B.V. Kaatsheuvel. Niets uit de uitgave mag worden vermenigvuldigd, Pagina opgeslagen 1 van 7 in

Nadere informatie

BEST/Rentm in de Cloud

BEST/Rentm in de Cloud BEST/Rentm in de Cloud Productvoorstelling www.cloudsyndic.com A. Dorp 37, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver T. +32 15 75 30 58 F. +32 15 75 21 42 E. info@cloudsyndic.com 1 BEST/Rentm in de Cloud - Flow 2 Algemeen

Nadere informatie

Handleiding ERS. Gebruikershandleiding

Handleiding ERS. Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Doel van het document 1.1 Inleiding 1.2 Login 2. Overzicht retourzendingen 3. Retourlabels maken 3.1 Enkele zending 3.2 Meerdere zendingen 4. Vragen 1. Doel van het document 1.1 Inleiding

Nadere informatie

Checklist voor het opzetten van je webshop

Checklist voor het opzetten van je webshop Checklist voor het opzetten van je webshop 1. INTRODUCTIE: EERST IETS OVER SEOSHOP Gefeliciteerd met je nieuwe webshop; we zijn blij dat je voor SEOshop hebt gekozen! Laten we ons eerst even voorstellen.

Nadere informatie

Order-Direct: Programma-onderdelen en -functies

Order-Direct: Programma-onderdelen en -functies Order-Direct: Programma-onderdelen en -functies Programma-onderdeel artikel bekijken artikelinformatie opvragen en bekijken artikelstatus bekijken prijshistorie bekijken artikel-bijlagen bekijken filiaalvoorraden

Nadere informatie

Functions & Features, Tips & Tricks

Functions & Features, Tips & Tricks Functions & Features, Tips & Tricks In dit document worden de Functions & Features, Tips & Tricks die u op de klantendag gezien heeft, weergegeven. Hierdoor kunt u alles wat verteld is nog even op uw gemak

Nadere informatie

In drie stappen Aangetekende post versturen met MijnPost

In drie stappen Aangetekende post versturen met MijnPost In drie stappen Aangetekende post versturen met MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk gratis al uw postzaken kunt regelen. Zoals de verzending van uw Aangetekende post. Met

Nadere informatie

Handleiding Online Webwinkel/Service Center.

Handleiding Online Webwinkel/Service Center. Handleiding Online Webwinkel/Service Center Inhoud 1 Logon http://b2b.fashionclub70.be info@fashionclub70.be 1.1 Aanmelden 1.2 Eerste maal aanmelden 2 Hoofdmenu 3 Webwinkel 3.1 Collecties 3.2 Lijst met

Nadere informatie

Ceyenne Concentrator

Ceyenne Concentrator Ceyenne Concentrator Product Information Management, Publication Management, Order Management, Price Management, Content Interface, EDI, Web2Print, Marketing Campaign, Callcenter CRM Diract IT Opgericht

Nadere informatie

Weborders. Versie 1.1

Weborders. Versie 1.1 Weborders Versie 1.1 Inhoudsopgave 1. Weborders afhandelen via de back-office... Blz. 3 2. Weborders afhandelen via de kassa...blz. 9 3. Webshop omzet inzien... Blz. 13 1. Weborders afhandelen via de back-office

Nadere informatie

Uitgebreide Factuur Analyse

Uitgebreide Factuur Analyse Consument ZZP abonnement ZZP abonnement Uitgebreide Factuur Analyse 1 Inhoudsopgave 1. Introductie... 3 2. Kostenoverzicht... 4 2.1 Totalen per divisie... 4 Sim 2.2 onlygebruikskosten per kostenplaats...

Nadere informatie

Handleiding Quantos 2. Handleiding voor leden behorende bij bestelsysteem Quantos 2

Handleiding Quantos 2. Handleiding voor leden behorende bij bestelsysteem Quantos 2 Handleiding Quantos 2 Handleiding voor leden behorende bij bestelsysteem Quantos 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Introductie... 2 1.1 Openingspagina... 2 2 Zoekoptie... 3 2.1 Favoriete producten...

Nadere informatie

Kies voor een snelle Internet ADSL / BREEDBAND aansluiting

Kies voor een snelle Internet ADSL / BREEDBAND aansluiting Kies voor een snelle Internet ADSL / BREEDBAND aansluiting Alt + i = Inkoopprijs tonen / verbergen Alt + v = Verkoopprijs tonen / verbergen Ververs voorraad (F12), bij het openen van het programma zal

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen 1. Inleiding..2 2. Selecteren van openstaande posten. 2 3. Genereren van aanmaningen.....4 4. Electronisch Aanmanen...5 1 1. Inleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING FILE2 SHARER EPRO 5.0

HANDLEIDING FILE2 SHARER EPRO 5.0 HANDLEIDING FILE2 SHARER EPRO 5.0 2 FILE2SHARE Verkenner handleiding versie 5.0 FILE2SHARE Repro 6.1 Plaatsen van documenten in de FILE2SHARE Repro map Voordat u een printopdracht kunt plaatsen moet u

Nadere informatie

Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen

Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen Opstarten Open Internet Explorer en ga naar de URL Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen Indien gebruiker onbekend is of geen

Nadere informatie

Shift + i (Inkoopprijs tonen of verbergen) Shift + v (Verkoopprijs tonen of verbergen)

Shift + i (Inkoopprijs tonen of verbergen) Shift + v (Verkoopprijs tonen of verbergen) Shift + i (Inkoopprijs tonen of verbergen) Shift + v (Verkoopprijs tonen of verbergen) Bij de configuratie kan men bepalen of de inkoopprijs standaard getoond mag worden. Na het opstarten krijgt u allereerst

Nadere informatie

ITware. Itware gebruikershandleiding

ITware. Itware gebruikershandleiding Itware gebruikershandleiding Werking ITware kort samengevat: ITware is een hulpprogramma voor uw webwinkel. Producten kunnen op éénvoudige wijze, al dan niet automatisch, worden geplaatst en onderhouden.

Nadere informatie

Featurelist Unit4 Multivers Web

Featurelist Unit4 Multivers Web 2019-11-22 Featurelist Unit4 Multivers Web Small Medium Prijzen Licentie 39 58 Algemeen Online Offline beschikbaar - - Aantal gebruikers* 1 1 Aantal administraties* 3 3 Back-ups & updates Helpdesk 30 dagen

Nadere informatie

Release notes 5.2.4. Inhoud

Release notes 5.2.4. Inhoud Release notes 5.2.4 Deze release heeft vooral wijzigingen aan het legionella dossier. De wijzigingen hebben betrekking op vereenvoudiging in registratie en beheer van activiteiten 1. Release datum 1 november

Nadere informatie

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave Verkorte handleiding... 3 1. Aanmelding webshop gebruiker via de website van Bunzl... 4 1.1 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Hoe maak ik een bericht in Newbase?

Hoe maak ik een bericht in Newbase? Hoe maak ik een bericht in Newbase? Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 14 Inhoudsopgave 1 Aanmaken

Nadere informatie

ERP Systems klantorders versie overzichten

ERP Systems klantorders versie overzichten ERP Systems klantorders versie overzichten ERP Systems Standaard versie A of B ERP Systems Uitgebreidt versie C Opties Boekhouding, telebankieren, automatische BTW aangifte (A,B,C) Verplichtingen administratie

Nadere informatie

Scovr discover English

Scovr discover English Scovr discover English v. 2.1 Augustus 2012 Inhoudsopgave Snel aan de slag met Scovr... 3 Ondersteuning, FAQ s en contact... 3 Inloggen... 4 Welkomstscherm... 5 Docenten... 5 Leerling... 5 Starten met

Nadere informatie