CRM / ORDERSOFTWARE KENMERKEN CRM / ORDERSOFTWARE: KLANTEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CRM / ORDERSOFTWARE KENMERKEN CRM / ORDERSOFTWARE: KLANTEN"

Transcriptie

1 CRM / ORDERSOFTWARE Speciaal voor de modebranche hebben wij ordersoftware (crm) ontwikkeld, met enorm uitgebreide mogelijkheden gecombineerd met een ongekende gebruiksvriendelijkheid. Om een en ander mogelijk te maken, is er tijdens de ontwikkeling dagelijks overleg geweest met gebruikers van concurrerende applicaties. Door deze aanpak is het ons gelukt om de zaken waarop gebruikers afhaken, weg te filteren zodat vrijwel alle functies in de software eenvoudig, zonder uitleg en intuïtief gebruikt kunnen worden. KENMERKEN CRM / ORDERSOFTWARE: KLANTEN uitgebreid klantenmanagement waarbij direct in de overzichtslijst reminders en notities kunnen worden gemaakt en zelfs korte berichten naar de klant kunnen worden verstuurd. klanten in de overzichtslijst kunnen snel gefilterd en gesorteerd worden weergegeven. mogelijkheid onderscheid te maken tussen klanten en prospects voor verschillende merken / collecties t.b.v. cross-selling. klanten kunnen gekoppeld worden aan agenten. toekennen van prioriteiten. aansturen van een storelocator. mogelijkheid om voor klanten inloggegevens t.b.v. de retailerwebshop aan te maken. verschillende adressen opgeven voor levering en fakturatie. weergave beknopt overzicht per klant van orders, pakbonnen, fakturen en notities cq. reminders. zoekfunctie voor klanten met mogelijkheid om geselecteerde klantenlijst te exporteren

2 AGENTEN agenten in de overzichtslijst kunnen snel gefilterd en gesorteerd worden weergegeven. automatische provisieberekening voor agenten. LEVERANCIERS uitgebreid leveranciersmanagement waarbij direct in de overzichtslijst reminders en notities kunnen worden gemaakt en zelfs korte berichten naar de leverancier kunnen worden verstuurd. leveranciers in de overzichtslijst kunnen snel gefilterd en gesorteerd worden weergegeven. weergave beknopt overzicht per leverancier van inkooporders, ontvangen zendingen, ontvangen fakturen en notities cq. reminders. GEBRUIKERS uitgebreid gebruikersmanagement. mogelijk om per gebruiker op menu-niveau autorisaties toe te kennen, waarbij niet toegankelijke menu s niet aan de linkerzijde worden getoond. functie om agenten inloggegevens en autorisaties toe te kennen waarbij enkel de klanten worden getoond welke aan de betreffende agent toebehoren. instellen van afloopdata (tijdsperiode) voor de geldigheid van inloggegevens.

3 PRODUKTEN artikelen in de overzichtslijst kunnen snel gefilterd en gesorteerd worden weergegeven. eenvoudig in één handeling voor 1 product alle mogelijke artikel- / kleur- / maatcombinaties aanmaken / opvoeren. aanmaken / invoer van stoffen en fournituren t.b.v. automatische kostprijsberekening. maken van interne produktnotities voor bijvoorbeeld wasvoorschriften en fabricagedata. printen van barcode labels.

4 PRODUKTEN (vervolg) automatische markup berekening. verschillende prijsinstellingen zoals kostprijs, verkoopprijs, saleprijs, consumentenprijs en markup. mogelijkheid tot het uploaden van 5 produkt foto's. eenvoudig in later stadium kleuren en maten toevoegen of verwijderen. uploaden van 'productsheet' in Excel of Word. inschakelen vertonen artikel in consumenten webshop of retailerwebshop (business-to-business). ARTIKEL / PRODUKTSTATISTIEKEN artikelstatistieken met overzicht op artikel- / kleur- / maatcombinatie van kerngetallen zoals voororders, voorraadorders, inkopen, ontvangen, verzonden, nog in te kopen, voorraad, omzetsnel heid, marges en dergelijke. filter en sorteer mogelijkheden op o.a. collectie, categorie, kleur, maat en artikel. export van selectie naar CSV / Excel. VOORRAAD INVENTARISATIE Mogelijkheid om eenvoudig voorraad verschillen te corrigeren en eerdere correcties bij te houden. Mogelijkheid om voorraad inventarisaties met behulp van een barcodescanner te doen. ARTIKEL CATGORIEËN artikel categorieën in de overzichtslijst kunnen snel gefilterd en gesorteerd worden weergegeven. eenvoudig beheren en toevoegen van categorieën, subcategorieën en subsubcategorieën.

5 KLEUREN kleuren in de overzichtslijst kunnen snel gefilterd en gesorteerd worden weergegeven. eenvoudig beheren en toevoegen van kleuren. kleuren kunnen worden geïllustreerd door middel van de ingebouwde 'colorpicker' of door het uploaden van een foto van een kleurstaaltje. MAATTABELLEN maattabellen in de overzichtslijst kunnen snel gefilterd en gesorteerd worden weergegeven. eenvoudig beheren en toevoegen van maattabellen. de volgorde van de maten in een maattabel kan worden aangepast.

6 COLLECTIES / MERKEN collectie / merken in de overzichtslijst kunnen snel gefilterd en gesorteerd worden weergegeven. eenvoudig beheren en toevoegen van collecties / merken. toevoegen collectie omschrijving aanmaken stoffen collecties. verzendkosten per merk in te stellen VOORORDERS snel en eenvoudig artikelen aan een voororder toevoegen met behulp van maatbogen. mogelijkheid om geselecteerde pakketten in een enkele handeling aan de order toe te voegen. toevoegen van specifieke leveringsdata, welke bij uitlevering als maatstaf voor prioriteit gelden. scannen van de barcode van monsters voor het laden van de relevante maatbogen. toekennen en wijzigen van prioriteiten met betrekking tot levering. weergave van markup per product alsmede de gemiddelde markup over de gehele order. toevoegen van opmerkingen / notities op orders. handmatig toekennen van kortingen. automatische berekening van evt. verzendkosten en kwantiteitskortingen dmv markupverhoging. genereren en afdrukken van orderbevestigingen (PDF), eventueel in een batch voor meerdere orders tegelijk. eventuele verzending van met orderbevestigingen, eventueel ook in een batch. zoekfunctie om orders op klant, artikel, collectie of agent te zoeken. gelimiteerde weergave voor agenten VOORORDER PAKETTEN aanmaken van pakketten met geselecteerde artikelen welke in één enkele handeling kunnen worden toegevoegd aan een voororder.

7 ORDER STATUSSEN functie om snel de status van orders in te kunnen zien. door middel van gekleurde velden wordt het aantal bestelde en het daadwerkelijk uitgeleverde artikelen in één overzicht op orderniveau getoond. mogelijkheid om overzichtlijsten en detaillijsten (op artikelniveau) te downloaden in Excel. INSTELLEN KWANTITEITSKORTINGEN EN VERZENDKOSTEN gestaffeld instellen van verzendkosten per land naar rato van orderomvang. gestaffeld instellen van markup verhoging bij overschrijding van orderomvang in aantal of bedrag. een markup verhoging wordt doorberekend in een verlaging van de orderprijs voor de retailer. VOORRAADORDERS inzien en beheren van voorraadorders en in de retailerwebshop geplaatste bestellingen. snel en eenvoudig artikelen aan een nieuwe voororder toevoegen met behulp van maatbogen. controle functie voor voorraad door middel van gekleurde velden. toevoegen van opmerkingen / notities op orders weergave van markup per product alsmede de gemiddelde markup over de gehele order. toevoegen van opmerkingen / notities op orders. handmatig toekennen van kortingen. automatische berekening van evt. verzendkosten en kwantiteitskortingen dmv markupverhoging. genereren en afdrukken van orderbevestigingen (PDF). eventuele verzending van met orderbevestigingen. na afronding order wordt automatisch de pakbon klaar gezet. zoekfunctie om voorraadorders op klant, artikel, collectie of agent te zoeken. export van selectie naar CSV / Excel.

8 INKOOPORDER snel en eenvoudig artikelen aan een inkooporder toevoegen met behulp van maatbogen. functie om alle artikelen welke op basis van de nog te leveren voororders ingekocht moeten worden ineens automatisch aan de inkooporder toe te voegen. door middel van gekleurde velden wordt de actuele voorraad en de op basis van de geplaatste voororders in te kopen aantalen, aangegeven. toevoegen van opmerkingen / notities op orders verzending per van inkooporder (bevestiging) in PDF. zoekfunctie om inkooporders op klant, artikel, collectie of categorie te zoeken. export van selectie naar CSV / Excel. VERZENDEN GOEDEREN snel en eenvoudig artikelen aan een pakbon toevoegen met behulp van maatbogen (enkel bestelde artikelen worden in de maatboog weergegeven) of door middel van een barcodescanner. controle functie voor voorraad en nog te leveren stuks (op basis van de order) door middel van gekleurde velden. toevoegen van opmerkingen / notities op pakbonnen. genereren en afdrukken van pakbonnen (PDF), eventueel zelfs in batch voor meerdere verzendingen tegelijk. verzending van met digitale pakbon. zoekfunctie om pakbonnen op klant, artikel, collectie of maand te zoeken. export van overzichten naar CSV / Excel.

9 VERZENDEN GOEDEREN INBOEKEN ONTVANGEN GOEDEREN inboeken goederen ontvangst aan de hand van inkooporder als controlefunctie. snel en eenvoudig artikelen aan een ontvangstbon toevoegen met behulp van maatbogen (enkel ingekochte artikelen worden in de maatboog weergegeven). functie om ontvangen artikelen automatisch te verdelen over openstaande voororders, rekeninghoudend met de leveringsprioriteit, waarbij automatisch nieuwe (zover niet aanwezig) pakbonnen (uitgaand) voor de verdeelde artikelen in het systeem worden klaargezet. Printen van barcodelabels voor ontvangen artikelen.

10 RETOUREN snel en eenvoudig artikelen aan de retour toevoegen met behulp van maatbogen. controle functie voor het bestelde en geleverde aantal stuks door middel van gekleurde velden (enkel daadwerkelijk geleverde artikelen worden in de maatboog weergegeven). functie om beschadigde artikelen retour te boeken zonder dat deze weer in de voorraad opgenomen worden. functie om zogenaamde manco leveringen te boeken. toevoegen van opmerkingen / notities op retouren. automatisch genereren van credit-nota na afronding retour. KLACHTREGISTRATIES (alleen icm retailerwebshop) beheer van klachtcodes afhandeling en beoordeling van klachtregistraties. printen van klachtregistratieformulier (PDF). verzending per van status update na beoordeling. genereren van een retour-etiket en een retour-pakbon voor de retailer (te downloaden in de retailerwebshop).

11 FAKTURATIE fakturen worden automatisch gegenereerd na het afronden van een pakbon (verzending) of een retourboeking (credit-nota). handmatig genereren van fakturen (evt voor aanbetalingen welke automatisch verrekend worden) toevoegen van opmerkingen / notities op facturen. eenvoudige selectie van standaard factuurteksten en briefpapier opmaak. toekennen / aanpassen van kortingen en verzendkosten. genereren en afdrukken van fakturen (PDF), eventueel in batch voor een grote reeks ineens. automatische verzending van met faktuur in PDF bijlage, eventueel in batch debiteurenbewaking en functie voor het versturen van herrinneringen / aanmaningen. zoekfunctie om fakturen op klant, artikel, collectie of agent te zoeken. export van selectie naar CSV / Excel.

12 INBOEKEN ONTVANGEN FAKTUREN inboeken van ontvangen fakturen voor levering van goederen. controlefunctie o.b.v. vergelijking met ontvangstbon (indien van toepassing). BETALINGEN BOEKEN afboeken ontvangen betalingen van openstaande fakturen. verschillen in betalingen afboeken als betalingskorting, waarna de oorspronkelijke factuur wordt aangepast. verrekenen / afboeken van credit-nota's met openstaande fakturen. GROOTBOEKEN instellen grootboekrekeningen. inzien automatisch gegenereerde grootboekrekeningen. export grootboekrekeningen in CSV ten behoeve van import in boekhoudsoftware.

13 MARKETING snelfunctie om in enkele minuten een productmailing te maken waarbij de ontvanger kan doorklikken naar het betreffende artikel in de b2b-webshop (alleen icm retailerwebshop) uitgebreide mailfunctie om een grote groep geadresseerden ineens een mailing met html opmaak, eventueel met bijlage te sturen. filtering op klant- / merkcombinatie of prospect- / merkcombinatie. raadplegen van archief voor verzonden berichten (op klantniveau). eenvoudig opstellen van s in html (afbeeldingen en grafische opmaak) met de ingebouwde editor. eenvoudig selecties maken voor uw mailingacties. onbeperkt aantal mailtemplates maken en mailings verzenden.

14 ALGEMEEN uitgebreide agenda functionaliteit waarin afspraken en planning bijgehouden kunnen worden met 'highlight' en 'reminder' functies. agenderingsysteem voor klanten en leveranciers met 'highlight' en 'reminder' functies. uitgebreide mogelijkheden voor het eenvoudig instellen van de standaard vertoningen van lijsten in alle menu's. talloze voorkeur instellingen voor de layout van s, orderbevestigingen, pakbonnen, fakturen en reminders. filemanager om eenvoudig op de server te kunnen bladeren en / of bestanden te uploaden (voor bijv. de downloadomgeving tbv pers en retailers). overige instellingen, zoals grootboeknamen, omzetgroepen, omzetbelasting etc. software is webbased en derhalve vanaf iedere lokatie op ieder moment te benaderen, zelfs met een notepad. In aanvulling op de CRM kunnen wij optioneel een b2b-webshop leveren, welke volledig vanuit de CRM bediend kan worden. Wij hebben een demoversie van onze CRM / ordersoftware online staan. Wanneer u deze wilt zien, neem dan contact met ons op. FASHIONIT Havenstraat 7L 5211 WC DEN BOSCH Tel. : Web. : fashionit.nl

AGENT-EASY / ORDERSOFTWARE AGENTEN

AGENT-EASY / ORDERSOFTWARE AGENTEN AGENT-EASY / ORDERSOFTWARE AGENTEN Voor agenten in de modebranche hebben wij ordersoftware ontwikkeld, met tal van marketingtools gecombineerd met een ongekende gebruiksvriendelijkheid. Het agent-easy,

Nadere informatie

RETAILERWEBSHOP (b2b-webshop)

RETAILERWEBSHOP (b2b-webshop) Speciaal voor de modebranche hebben wij een module ontwikkeld, waarmee u uw klanten online nabestellingen kunt laten plaatsen. Deze module is een uitbreiding op de CRM / voororder applicatie. KENMERKEN

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP

Standaard functies FashionBase ERP FashionBase ERP biedt voor de bedrijfskledingbranche een totaaloplossing en een op de klant gericht informatiesysteem. U kunt ook inzage krijgen in uw voorraden, inkoopprijzen en winstgevigheid van uw

Nadere informatie

7T software bouwstenen voor een heldere toekomst

7T software bouwstenen voor een heldere toekomst 7T software bouwstenen voor een heldere toekomst E D I T I E Handel & Verhuur 7T software bouwstenen voor een heldere toekomst Beschrijving van de mogelijkheden van de 7T software, voor het gebruik door

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding versie 2.59. Uw onderneming in balans Uitgave van Praestantia Automatisering Alle rechten voorbehouden Praestantia Automatisering, juli 2015 Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd

Nadere informatie

PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1

PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1 PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1 Inhoudsopgave Achtergrond informatie over de navigatie binnen PerfectView... 4 A... 6 Aanhef & Adressering... 6 Activiteiten... 6 Toelichting verkoopactiviteiten...

Nadere informatie

Order-Direct bevat een uitgebreid artikelbestand met artikelgroepen, kortingsgroepen, samengestelde artikelen, opmerkingen, teksten, merken,

Order-Direct bevat een uitgebreid artikelbestand met artikelgroepen, kortingsgroepen, samengestelde artikelen, opmerkingen, teksten, merken, Order-Direct bevat een uitgebreid artikelbestand met artikelgroepen, kortingsgroepen, samengestelde artikelen, opmerkingen, teksten, merken, eenheden, gewichten, volumes en lokaties. Artikelomschrijvingen

Nadere informatie

Voorbeeld invoerscherm melding via Intranet:

Voorbeeld invoerscherm melding via Intranet: Meldingen (KWIS) Axxerion biedt een unieke oplossing voor het beheren van klachten, wensen, informatieaanvragen en storingen (KWIS). Met deze module lopen wij voorop in de Nederlandse markt. Door middel

Nadere informatie

King voor Windows. Release 5. King. voor Windows. financieel én logistiek

King voor Windows. Release 5. King. voor Windows. financieel én logistiek King voor Windows Release 5 King voor Windows financieel én logistiek Inhoudsopgave 3 Inleiding 4 Even voorstellen Quadrant, de maker van King 6 Waarom King? King vergeleken met andere pakketten 9 Welke

Nadere informatie

NIEUWE FUNCTIONALITEIT King 5.45a

NIEUWE FUNCTIONALITEIT King 5.45a NIEUWE FUNCTIONALITEIT King 5.45a Versie 5.45.05, augustus 2011 Quadrant Software B.V. Alle rechten voorbehouden Inleiding Dit document geeft u inzicht in de nieuwe functionaliteit van King 5.45 (vanaf

Nadere informatie

Wijzigingen Autoflex windows

Wijzigingen Autoflex windows Autoflex windows Pagina: 1 van 10 9.19.51 Bij een nieuwe relatie wordt automatisch de opt-in datum aangevinkt met de datum van vandaag. Bij het kopieëren van een relatie wordt nu niet meer de datum laatste

Nadere informatie

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Logicworks CRM Customer Relationship Management Het creëren én behouden van goede klantrelaties is van essentieel belang voor uw bedrijf.

Nadere informatie

DOCUMENT ARCHIVERING Elk document kan nu in Handel & Logistiek worden gearchiveerd en kan vervolgens binnen Handel & Logistiek weer worden ingezien

DOCUMENT ARCHIVERING Elk document kan nu in Handel & Logistiek worden gearchiveerd en kan vervolgens binnen Handel & Logistiek weer worden ingezien VERSIE 14.0 IS BESCHIKBAAR! Ook deze versie zit weer boordevol nieuws! Daardoor kunt u uw zaken nu nog eenvoudiger in Handel & Logistiek regelen. De belangrijkste wijzigingen in deze versie hebben we in

Nadere informatie

LOGICWORKS CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen.

LOGICWORKS CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen. LOGICWORKS CRM Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen. Logicworks CRM Customer Relationship Management Het creëren én behouden van goede klantrelaties is van essentieel belang

Nadere informatie

Handleiding SpinOffice CRM April 2013

Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Als nieuwe gebruiker van SpinOffice CRM is het van belang een goed beeld te hebben van de mogelijkheden van onze slimme applicatie. SpinOffice voegt een centraal adressenbestand

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

CPS business tools. geef een nieuwe dimensie aan uw administratief beheer

CPS business tools. geef een nieuwe dimensie aan uw administratief beheer CPS business tools geef een nieuwe dimensie aan uw administratief beheer Betaalbare software met service, aantrekkelijke prijs geschikt voor het KMO-budget. Gebruiksvriendelijk Veilig en betrouwbaar Krachtig

Nadere informatie

Nieuwe generatie ERP-Software. FreeSupplierPortal Informatiedocument

Nieuwe generatie ERP-Software. FreeSupplierPortal Informatiedocument FreeSupplierPortal Informatiedocument Inhoud Inleiding...3 Elektronisch berichtenverkeer...4 Catalogi-beheer...5 Uitnodigen leveranciers op de FreeSupplierPortal...8 Aanmelden op de FreeSupplierPortal

Nadere informatie

Handleiding voor de boekhoudmodule

Handleiding voor de boekhoudmodule Handleiding voor de boekhoudmodule Handleiding voor de boekhoudmodule e-boekhouden.nl Inhoud 1. Invoeren... 2 1.1 Boekhouden > Invoeren > Afschrift/bonnetjes... 2 1.2 Boekhouden > Invoeren > Facturen...

Nadere informatie

Inhoudsopgave XCount... 6 Welkom... 8 Inleiding... 9 Boekhouden... 10 Sneltoetsen... 11 Direct aan de slag... 12 Voorbeeld Kasboekingen...

Inhoudsopgave XCount... 6 Welkom... 8 Inleiding... 9 Boekhouden... 10 Sneltoetsen... 11 Direct aan de slag... 12 Voorbeeld Kasboekingen... XCount Handleiding Inhoudsopgave XCount... 6 Welkom... 8 Inleiding... 9 Boekhouden... 10 Sneltoetsen... 11 Direct aan de slag... 12 Voorbeeld Kasboekingen... 13 Kasboeking 1/3...14 Kasboeking 2/3...16

Nadere informatie

DocuSoft CRM relatiebeheer voor het MKB

DocuSoft CRM relatiebeheer voor het MKB DocuSoft CRM relatiebeheer voor het MKB Binnen ondernemingen gaat het onderdeel communicatie een steeds grotere rol spelen naarmate het aantal personeelsleden toeneemt en/of de structuur van het bedrijf

Nadere informatie

PIP - Matchpoint - Manual NL - AX2009. 2009 AXtension bv

PIP - Matchpoint - Manual NL - AX2009. 2009 AXtension bv AXtension bv reserves the right to change and/or improve this publication and/or related products without notice at any time. This publication does not create any obligations unless specifically stated.

Nadere informatie

Handleiding. BaseNet Internet Projects

Handleiding. BaseNet Internet Projects Handleiding BaseNet Internet Projects Handleiding: BaseNet Internet Projects Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 1 2. Relatiebeheer... 2 1. Een particulier aanmaken... 2 2. Een bedrijf aanmaken... 2 3. Contactpersoon

Nadere informatie

LogiVert CRM-Relatiebeheer 5.5

LogiVert CRM-Relatiebeheer 5.5 LogiVert CRM-Relatiebeheer 5.5 Datum Versie 1-2-2011 1.0 LogiVert CRM-Relatiebeheer 5.5 1 1. Inleiding... 5 1.1. Functionaliteit CRM relatiebeheer...5 1.2. Single versus multi-user versie...6 2. De software

Nadere informatie

Financiële software heet MINOX

Financiële software heet MINOX Financiële software heet MINOX Inhoudsopgave 2 Inhoudsopgave 2 Kenmerken van MINOX Introductie 3 Modulaire opbouw Gebruik toetsenbord en/of de muis Administraties en boekjaren 4 Onderhoud Relaties Boeken

Nadere informatie

Uw Winkelmanagement Oplossing

Uw Winkelmanagement Oplossing Uw Winkelmanagement Oplossing Pagina : 2 Inhoudsopgave Bladzijde 1 Inleiding ----------------------------------------------------------------------------------------------- 3 2 Filosofie van POSManager

Nadere informatie

Workshop VIG (Professional) EasyAdministratie

Workshop VIG (Professional) EasyAdministratie Workshop VIG (Professional) EasyAdministratie Gegeven door: Wilma Bambacht en Thijs Dams Locatie: Surya Products, Tuil Datum: 11 december 2014 Aanvang: 19.00 uur Einde: 21.30 uur www.surya.nl Organisatie:

Nadere informatie

Handleiding Tracer ICT CRM/ERP software

Handleiding Tracer ICT CRM/ERP software Handleiding Tracer ICT CRM/ERP software Tracer 4.0 een zeer uitgebreide combinatie van Relatiebeheer (CRM) en Bedrijfsmiddelenbeheer (ERP) software oplossingen. Bedrijf : Tracer ICT Blad 2 van 58 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Inhoudsopgave. I Introductie Supportdesk Pro. II Werken met Supportdesk Pro. Supportdesk Pro Handleiding. Oplossingen.

Inhoudsopgave. I Introductie Supportdesk Pro. II Werken met Supportdesk Pro. Supportdesk Pro Handleiding. Oplossingen. 2 Supportdesk Pro Handleiding Inhoudsopgave 0 5 I Introductie Supportdesk Pro 1 Welkom... 5 5 II Werken met Supportdesk Pro 1 Algemeen... 5 Gebruik 2 Zaken 5... 5 Inleiding 5 De soort van een zaak 5 Supportdesk

Nadere informatie

EasyTrade Lite Exposantenmodule

EasyTrade Lite Exposantenmodule EasyTrade Lite Exposantenmodule 2 Inhoudsopgave 1 EasyTrade starten PC... 4 1.1 Snelkoppeling maken... 4 1.2 EasyTrade starten... 4 2 EasyTrade starten Mac OS / Apple... 5 2.1 Snelkoppeling maken... 5

Nadere informatie