ubeon Academy Alumni Netwerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ubeon Academy Alumni Netwerk"

Transcriptie

1 ubeon Academy Alumni Netwerk Misschien ken je ook dat gevoel wanneer een boeiende opleiding of inzichtelijke workshop eindigt; je blijft nieuwsgierig naar nog meer. Of je vraagt je af waar en wanneer je de technieken kan oefenen. Of je wil weten waar je boeken of videomateriaal kan vinden. Of je wil graag verder contact houden met je mede-cursisten. Wij willen je de kans geven om een voort-durend leerpad te verkennen. Als trainers en coaches die zichzelf continue bijschaven hebben we immers een ruime bibliotheek verzameld met verwijzingen naar interessante boeken, tot de verbeelding sprekend videomateriaal en eigen publicaties. Zo willen we je de mogelijkheid bieden om op je eigen tempo verder te leren. En dat hoeft geen eenrichtingsverkeer te zijn. Misschien heb je ook interessante links die je kan delen, zodat we elkaars interesse prikkelen en elkaar inspireren. In de volgende pagina s lichten we toe wat je allemaal kan doen als lid van het ubeon Academy Alumni Netwerk.

2 Vragen & Antwoorden Hoe word ik lid van het Alumni Netwerk? Wanneer je een betalende cursus bij ubeon hebt gevolgd wordt je automatisch uitgenodigd tot het Alumni Netwerk. Deze uitnodiging gebeurt via , naar het adres waarmee je je voor een opleiding hebt geregistreerd. Wat kost het lidmaatschap? Het Basis-lidmaatschap geldt voor het leven en is gratis. Dit betekent dat je toegang hebt tot de algemene rubrieken op het online platform en alle netwerkactiviteiten van het ubeon Academy Alumni Netwerk. Het eerste jaar ben je ook gratis Premium lid. Dit betekent dat je toegang krijgt tot alle Premium rubrieken. Op deze Premium rubrieken wordt heel regelmatig nieuwe inhoud toegevoegd. Na het eerste jaar krijg je een betalingsuitnodiging waarmee je Premium lid kan blijven. ubeon Associates en Partners zijn automatisch Premium lid van het Alumni Netwerk. Premium lidmaatschap kost 100,- euro / jaar (excl. BTW). Prijzen en voorwaarden kunnen weliswaar gewijzigd worden. Wat zijn de voordelen van Basis en Premium lidmaatschap? Als basis lid van het ubeon Academy Alumni Netwerk krijg je de mogelijkheid om: - in contact te blijven met de andere deelnemers aan onze cursussen; - rechtstreeks in contact te blijven met de trainers; - een voortdurende stroom te krijgen van bijkomend leer-materiaal; - op eigen tempo je leer-traject verder te zetten; - deel te nemen aan gesuperviseerde praktijkgroep-sessies voor bvb. NLP en Systeemdenken; Als Premium lid krijg je bovendien de mogelijkheid om: - toegang te hebben op specifieke thematische rubrieken op het online platform van het Alumni Netwerk; - kortingen te krijgen op bepaalde cursussen van de ubeon Academy; - kortingen te krijgen op persoonlijke coaching van ubeon Academy; - kortingen te krijgen op boeken en publicaties van ubeon auteurs; - te genieten van diverse voordelen die voortvloeien uit partnerships die ubeon aangaat;

3 Wat is dat online platform? We maken gebruik van Yammer (Microsoft) als platform. Dit laat toe om: - documenten te delen; - verwijzingen te delen naar webpagina s met interessant leermateriaal; - deel te nemen in conversaties (net zoals op LinkedIn of Facebook); - deze verwijzingen en conversatie onder te brengen in thematische rubrieken; - gemakkelijk materiaal op te zoeken a.d.h.v. een krachtige Search; - online profielen met contactgegevens bij te houden; - aan te kondigen wanneer de volgende praktijkgroepsessies plaatsvinden; Er zijn vast nog meer toepassingen mogelijk. Yammer heeft het voordeel dat het een robuust en performant platform is. Het heeft een heel herkenbare grafische gebruikersinterface waar je snel mee uit de voeten kan. Wat gebeurt er met de bestaande groepen op Facebook en LinkedIn? Vooralsnog blijven die bestaan. Je kan er terecht op deze links: - ubeon Academy Alumni groep op Facebook: - ubeon Academy Alumni groep op LinkedIn: Maar we kozen voor een apart platform net omdat niet iedereen een Facebook of LinkedIn profiel heeft. Het voordeel van Yammer is dat het een privaat platform is. De profielen en conversaties die we op Yammer delen zijn dus niet publiekelijk toegankelijk. Wanneer kan ik deelnemen aan een Practice Group sessie? De trainers organiseren op regelmatige basis praktijkgroepsessies rond hun thema. De NLP trainers doen dit bvb. 6 keer per jaar (1 avond ongeveer om de 2 maanden). Deze data worden ruim op voorhand bekend gemaakt via het Alumni Netwerk platform (Yammer). Daarvoor kan eventueel een extra bijdrage gevraagd worden bvb. voor de huur van de locatie, catering enz.

4 Hoeveel mensen zijn lid? Ons ledenaantal groeit met elke inschrijving voor een cursus. Log regelmatig aan op het netwerk en leg contact met nieuwe leden!

5 Start onmiddellijk! Neem je laptop of tablet bij de hand en check je . In je inbox zal een uitnodiging zitten waarmee je kan inloggen op het Yammer platform. Ga niet rechtstreeks naar het platform, maar gebruik de link die in de vervat zit. Klik op de link Accept Invitation. Die brengt je naar de ubeon Academy Alumni Netwerk aanmeldingspagina op de Yammer website. Je logt in met het adres waarop je de uitnodiging ontvangen hebt. ubeon Associates en Partners kunnen dan automatisch aanloggen met adres. Wie niet over adres beschikt kan zich aan de hand van de volgende stappen registreren.

6 Klik op de link in de . Die brengt je vervolgens naar de aanmeldingspagina op Yammer. Op deze pagina kan je een eigen wachtwoord kiezen. Klik vervolgens op Next Duid de groepen aan met de thema s waarin je geïnteresseerd bent. Als je voor het eerst aanmeldt kan je je abonneren op alle groepen. Klik vervolgens op Next.

7 Kies een foto. Zorg voor een foto waarop mensen je duidelijk kunnen herkennen. Hou er rekening mee dat sommige medecursisten je naam misschien vergeten zijn. Maar een gezicht, dat vergeet je niet zo snel! Selecteer een foto en druk op Save & Continue. Vanaf nu kan je wel rechtstreeks aanmelden op de algemene login-pagina van het Alumni Netwerk. Om rechstreeks in te loggen ga je naar En log je in met je login gegevens die je daarnet hebt ingesteld.

8 Je eerste stappen op het Alumni Netwerk platform Eens je ingelogd bent verschijnt onderstaande pagina (of vergelijkbaar). Hier vind je de diverse informatiestromen, onderverdeeld in verschillende thematische groepen. Deze informatiestromen en groepen zijn het best te vergelijken met een Facebook wall of een LinkedIn groep. Doe zeker nog deze paar stappen om het Yammer platform optimaal voor je te laten werken. Stap 1 : Zet de taal van de site in het Nederlands Links onderaan de pagina zie je wellicht "English (US)" staan. Als je daarop klikt kan je de taal van de site aanpassen.

9 Stap 2 : Abonneer je op de groepen die jou interesseren In de linker kolom vind je de basisnavigatie van deze site. Daar vind je een aantal thematische groepen, bijvoorbeeld:! Alle berichten (algemene berichten)! Systemis Thinking Resources! Systemic NLP Resources! Klik op die groep om de berichten te zien die binnen deze groep geplaatst werden. Klik vervolgens op de link "Lid worden" rechts bovenaan om je op een groep te abonneren. Herhaal dit voor alle groepen die jou interesseren. Op deze pagina op Yammer vind je een overzicht van alle groepen: Stap 3 : Pas je voorkeuren aan om op de hoogte te blijven Je kan zelf bepalen hoe je op de hoogte wil blijven van de berichten die op deze site geplaatst worden. Klik op "Profiel" rechts bovenaan de pagina en vervolgens op "Instellingen wijzigen". Klik vervolgens op "Meldingen" en open de rubriek "ubeon Academy Alumni" om jouw voorkeuren in te stellen. Je bepaalt zelf op welke regelmaat, en over welke soort berichten je s wil ontvangen. Klik vervolgens op "Opslaan" om jouw voorkeuren te bewaren. Stap 4 : Draag bij en neem deel aan conversaties Eens je je geabonneerd hebt op de thematische groepen kan je naar hartenlust deelnemen aan de conversaties. Je kan berichten 'Like'n, reacties plaatsen, delen enz. Dat vinden de andere deelnemers immers heel leuk! Deze site werkt net zoals Facebook of LinkedIn. Heb je een interessant artikel gevonden? Een goed boek gelezen? Een leuke video gevonden? Plaats dan een nieuw bericht in een groep voorzien van: - links naar gespecialiseerde lectuur en boeken - links naar video-materiaal - links naar audio-materiaal - links naar interessante artikels - links naar interessante websites - eigen publicaties Belangrijk hierbij is dat je bij het verzamelen en aanbieden van die referenties: - zelf een kort commentaartje schrijft - aanzet tot conversaties omtrent het materiaal - goede onderwerpen-'tags' voorziet

10 Daarbij enkele belangrijke overwegingen: 1. Vermeld zeker de link naar het oorspronkelijke boek, de video, het artikel of de online referentie. Hierdoor kunnen de andere deelnemers gemakkelijk verder. Yammer zal, indien mogelijk, automatisch een preview van het materiaal voorzien. 2. Upload nooit zelf auteursrechtelijk beschermd werk op de site. Je kan wel een link plaatsen naar de webpagina waar het oorspronkelijke werk publiekelijk toegankelijk is. 3. Voeg "Tags" toe aan je bericht. Dat zijn "Onderwerpen" die anderen gemakkelijk toelaten om je materiaal terug te vinden via de zoekfunctie. Interessante "Tags" of "Onderwerpen" om toe te voegen zijn bijvoorbeeld:! de naam van de auteur(s)! de aard van het materiaal (article, audio, book, video, )! thema's (NLP, Systeemdenken, ) Aan de hand van deze onderwerpen-'tags' worden automatisch indexes opgebouwd. Hierbij enkele goede voorbeelden: Stap 5 : Download de Yammer App op je smartphone of tablet (optioneel) Wil je een échte Alumni-junkie worden? Download dan de Yammer app voor jouw iphone, ipad of andere smartphone of tablet. Er is voor elk wat wils! iphone & ipad: Android: Windows Phone: Blackberry: Stap 6 : Switch makkelijk naar andere netwerken op Yammer (optioneel) Ben je aangesloten op meerdere netwerken op Yammer? Dan kan je in de linkerkolom makkelijk wisselen naar een ander netwerk via het Networks menu tje. Nog vragen of hulp nodig? Ga naar deze groep op Yammer waar je vraag & antwoorden kan raadplegen, of zelf vragen kan stellen! roup&feedid=

11 Contacteer ons wanneer je nog andere vragen hebt. of Veel leer-genot!

12 COPYRIGHT UBEON ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. ALLE HIERIN BESCHREVEN PROGRAMMA S, VOORSTELLEN, AANBIEDINGEN EN VOORWAARDEN ZIJN ONDERHEVIG AAN DE ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN VAN UBEON. BOVENDIEN KUNNEN ZE TEN ALLEN TIJDE DOOR UBEON AANGEPAST WORDEN, IN FUNCTIE VAN ONTWIKKELINGEN BINNEN DE ORGANISATIE OF IN DE MARKT. DIT DOCUMENT, HAAR INHOUD EN EVENTUELE BIJLAGEN ZIJN STRIKT VERTROUWELIJK EN UITSLUITEND BESTEMD VOOR GEBRUIK DOOR DE RECHTSTREEKSE KLANT VAN UBEON. HET IS ENKEL TOEGESTAAN OM DIT DOCUMENT IN HAAR GEHEEL TE VERSPREIDEN BINNEN DE CONTEXT VAN UBEON EN DE UBEON ACADEMY. DAARBUITEN WORDT ELK GEBRUIK, VERVEELVOUDIGING OF VERSPREIDING VAN DIT DOCUMENT EN HAAR INHOUD OF ONDERDELEN ERVAN TEN STRENGSTE VERBODEN. UBEON, DE UBEON ACADEMY EN HET UBEON LOGO ZIJN GEREGISTREERDE HANDELSMERKEN VAN UBEON BELGIUM C.V.B.A.

Handleiding Popdat. Versie 0.1

Handleiding Popdat. Versie 0.1 Handleiding Popdat Versie 0.1 Het Popdat platform Het Popdat platform biedt verschillende manieren om met elkaar te praten. Je kunt elkaar vragen stellen en met elkaar beslissingen nemen. Popdat werkt

Nadere informatie

Handleiding. RSS reader Feedly

Handleiding. RSS reader Feedly Handleiding RSS reader Feedly Wat is Feedly en waarom gebruiken? 3 Hoe aanloggen? 3 Hoe informatie toevoegen aan Feedly 4 Berichten lezen & delen 8 Hoe Feedly organiseren 10 2 Wat is Feedly en waarom gebruiken?

Nadere informatie

Je kunt ESS op twee manieren bereiken: via een webpagina en via en app op je smartphone.

Je kunt ESS op twee manieren bereiken: via een webpagina en via en app op je smartphone. Instructie Employee Self Service (ESS) Versie 22-6-2015 ESS wordt onder ander gebruikt om digitaal de loonstroken aan te bieden. Deze service heeft echter nog meer mogelijkheden voor de toekomst zoals

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien.

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien. Aanmelden Ga naar onze website www.vanoirschot.be Klik op Inloggen. Geef uw klantnummer, gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze gegevens zijn door ons aan u per mail verstrekt. Vergeet niet de vakjes profiel

Nadere informatie

Handleiding HBO GO V.2

Handleiding HBO GO V.2 Handleiding HBO GO V.2 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 2 Ophalen HBO GO Ipad applicatie in de App Store. 3 Ophalen HBO GO Android Tablet applicatie in de Google Play Store.. 4 HBO GO Registreren en Inloggen..

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Account activeren

Hoofdstuk 1: Account activeren Smartschool voor ouders Hoofdstuk 1: Account activeren Instellen van je wachtwoord Stap 1 Surf naar https://sintlievenscollege.smartschool.be, door dit adres in te tikken

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

Talk2Fans App Handleiding

Talk2Fans App Handleiding 2016 Talk2Fans App Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Downloaden Talk2Fans app... 2 2.1 Android... 2 2.2 IOS... 3 3. Nieuwe registratie... 5 4. Eerste keer aanmelden... 6 5. Hoofdfuncties binnen de app... 8 5.1

Nadere informatie

Dropbox installatie. Inhoud

Dropbox installatie. Inhoud Dropbox installatie Inhoud Inleiding... 2 U heeft nog geen Dropbox account... 3 U heeft een Dropbox account!... 8 Waar kan ik Dropbox nu vinden?... 14 Is Dropbox een veilig medium... 15 Kan ik met één

Nadere informatie

1. Inloggen op www.fedos.be

1. Inloggen op www.fedos.be 1 1. Inloggen op www.fedos.be Om uw eigen clubpagina te beheren dient u zich eerst aan te melden op het beheersysteem van uw clubpagina. Dit beheersysteem is een soort programma die u via het internet

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

MIJN BIBLIOTHEEK. Introductie tot MIJN BIBLIOTHEEK. Maak van de bib nog meer jouw bib dankzij Mijn Bibliotheek! oktober 2015

MIJN BIBLIOTHEEK. Introductie tot MIJN BIBLIOTHEEK. Maak van de bib nog meer jouw bib dankzij Mijn Bibliotheek! oktober 2015 MIJN BIBLIOTHEEK Introductie tot MIJN BIBLIOTHEEK oktober 2015 Maak van de bib nog meer jouw bib dankzij Mijn Bibliotheek! Waarom heb ik een Mijn Bibliotheek account nodig? Wil je de uitleentermijn verlengen,

Nadere informatie

Hoe werkt het en wat kunt je ermee?

Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Inhoud Starten met Smart Workspaces Registreren met een foto en profiel Een groep beginnen Berichten en e-mails sturen. Nieuwsberichten plaatsen, documenten en afbeeldingen

Nadere informatie

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten Office 365 installeren Office 365 installeren voor leerkrachten informaticadienst@sint-rembert.be Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 3 2 Inleiding... 5 3 Office installeren

Nadere informatie

Inhoud. 1. Balie applicatie... 2. 2. UiTPAS inlezen... 3. 3. UiTPAS registreren... 4. 4. Pashouder zoeken... 6. 5. Gegevens aanpassen...

Inhoud. 1. Balie applicatie... 2. 2. UiTPAS inlezen... 3. 3. UiTPAS registreren... 4. 4. Pashouder zoeken... 6. 5. Gegevens aanpassen... 1 Inhoud 1. Balie applicatie... 2 2. UiTPAS inlezen... 3 3. UiTPAS registreren... 4 4. Pashouder zoeken... 6 5. Gegevens aanpassen... 7 6. UiTPAS blokkeren en vervangen... 11 7. Punt toekennen... 12 8.

Nadere informatie

Handleiding Hootsuite

Handleiding Hootsuite Oktober 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Account aanmaken... 4 2. Wat is wat?... 6 3. Inrichten... 8 3.1 Tabs aanmaken... 8 3.2 Kolommen aanmaken... 8 4. Inrichten voor monitoring... 10 4.1 Zoekwoorden...

Nadere informatie

Co-account: Smartschool voor ouders

Co-account: Smartschool voor ouders Co-account: Smartschool voor ouders Via de smartschoolaccount voor ouders (co-account) kunt u de schoolprestaties van uw zoon of dochter opvolgen. Via de berichtenmodule kunt u met de leerkrachten en het

Nadere informatie

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. Versie 2.2 - juni 2014. Websites voor het onderwijs. Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld.

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. Versie 2.2 - juni 2014. Websites voor het onderwijs. Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld. HetSchoolvoorbeeld.nl Websites voor het onderwijs Handleiding Versie 2.2 - juni 2014 Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld.nl/handleiding Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.2 Pagina 1 Inhoud Inhoud

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligers?

Op zoek naar vrijwilligers? Op zoek naar vrijwilligers? Handleiding voor het online zoeken naar vrijwilligers Ben je van een organisatie en zoek je vrijwilligers? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Op www.bredavoorelkaar.nl

Nadere informatie

Handleiding. Portal Heerlen

Handleiding. Portal Heerlen Handleiding Portal Heerlen Colofon Het online buurtportaal Portal Heerlen maakt gebruik van Cubigo, een software pakket van Aristoco. Deze handleiding is daarom deels gebaseerd op de algemene Cubigo handleiding.

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 25 september en 8 oktober 2014 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van de webinars LinkedIn Simpel: Je Profiel van24 september en

Nadere informatie

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER HANDLEIDING VOOR AANKOPERS GEBRUIKSVOORWAARDEN Rechten De FOD Personeel en Organisatie behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en octrooien) met betrekking

Nadere informatie

TWIZZIT HULP BIJ EERSTE GEBRUIK

TWIZZIT HULP BIJ EERSTE GEBRUIK TWIZZIT HULP BIJ EERSTE GEBRUIK Versie 2.0 ADL cir.kkcv.adl@scarlet.be 1) Gebruik de link in de mail om naar het Twizzit login scherm te gaan. Opmerking: de link is gebonden aan uw profiel, u kan en mag

Nadere informatie

Handleiding ONLI. Inhoudstafel

Handleiding ONLI. Inhoudstafel Handleiding ONLI Versiebeheer: Versie Datum wijzigingen 1.0 19/01/2015 Eerste versie 1.1 30/01/2015 Blz. 9 : antwoorden op een bericht in je mailbox die verstuurd werd uit ONLI. Inhoudstafel Inleiding...

Nadere informatie

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp HetSchoolvoorbeeld.nl Websites voor het onderwijs Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Pagina 1 Inhoud 1 Opbouw van

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 1.3 Inloggen met pincode op mobiele app... 4 2. Berichtenservice... 5 3. Bedrijfsmonitor...

Nadere informatie

Open kenniskring jongvolwassenen

Open kenniskring jongvolwassenen h 2018.05.21 HANDLEIDING Open kenniskring jongvolwassenen 1. WAT IS HET OPZET VAN DEZE OPEN KENNISKRING? Alle kenniskringen op www.kennisplein.be zijn bedoeld om op een vlotte manier kennis met elkaar

Nadere informatie

Inhoud Aanmelden eerste keer... 3

Inhoud Aanmelden eerste keer... 3 Inhoud Aanmelden eerste keer... 3 Profiel invullen... 4 Hoe vinden andere zorgverleners mij?... 5 Andere zorgverleners zoeken... 5 Conversatie starten vanuit een groep... 6 Communiceren met niet zorgverleners

Nadere informatie

OneDrive voor bedrijven en scholen

OneDrive voor bedrijven en scholen OneDrive voor bedrijven en scholen V1.0 26 juni 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Eerste aanmelding... 3 Aanmaken van een nieuwe folder... 4 Toevoegen van een document.... 5 1. Het documenten aanmaken

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET UiTPAS IN JOUW VERENIGING

AAN DE SLAG MET UiTPAS IN JOUW VERENIGING AAN DE SLAG MET UiTPAS IN JOUW VERENIGING 1. UiTID: jouw persoonlijke account voor UiT & UiTPAS! Om aan de slag te gaan met UiTPAS, maak je eerst een UiTID aan. Dat is een account die je kan gebruiken

Nadere informatie

Inhoud Aanmelden eerste keer... 3

Inhoud Aanmelden eerste keer... 3 Inhoud Aanmelden eerste keer... 3 Profiel invullen... 4 Hoe vinden andere zorgverleners mij?... 6 Andere zorgverleners zoeken... 6 Conversatie starten vanuit een groep... 7 Communiceren met niet zorgverleners

Nadere informatie

LAB handleiding april

LAB handleiding april Student 1 Inhoudsopgave Aanmelden 4 Wachtwoord vergeten 7 Gebruikersprofiel 11 Home scherm 31 Kalender 33 Mijn pagina 35 Cursussen 40 Quiz/ test 46 Braintrainer 47 Bestanden 48 Post je feedback 49 Mijn

Nadere informatie

Snel van start met Twitter?

Snel van start met Twitter? Handleiding Snel van start met Twitter? Tweet, retweet en hashtag?!? Welkom op Twitter, waar nieuws uit niet meer dan 140 tekens bestaat. Volg de stap voor stap uitleg over hoe je deelt en volgt op dit

Nadere informatie

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht FCB Loopbaanplein in vogelvlucht Het FCB Loopbaanplein helpt werknemers verder in hun loopbaan. Of dat nu bij de huidige werkgever is, in de huidige branche of juist daarbuiten. De gratis zelftesten van

Nadere informatie

Inleiding. 1. Wat is de community? 2. Hoe is de community te vinden?

Inleiding. 1. Wat is de community? 2. Hoe is de community te vinden? Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 1. Wat is de community?... 2 2. Hoe is de community te vinden?... 2 Navigatie door de community... 3 1. Inloggen... 3 2. Profielinstellingen... 3 3. Groepen... 5 Veel

Nadere informatie

Tools voor informatiemanagement. 2. Feedly: online informatie volgen

Tools voor informatiemanagement. 2. Feedly: online informatie volgen Tools voor informatiemanagement 2. Feedly: online informatie volgen Informatie volgen. Online A. Registreren en inloggen 1. Surf naar https://feedly.com/i/welcome en klik op Get started for free. 2. Sign

Nadere informatie

Handleiding Cursisten

Handleiding Cursisten Handleiding Cursisten Inloggen op de cursus... 2 Inloggen:... 2 Wachtwoord vergeten:... 2 Profielpagina... 3 Profiel aanpassen:... 3 Profielfoto gebruiken:... 3 Berichten... 4 Berichten:... 4 Berichten

Nadere informatie

LYNDA.COM. Domein Onderwijstechnologie VIVES - ONDERWIJSTECHNOLOGIE

LYNDA.COM. Domein Onderwijstechnologie VIVES - ONDERWIJSTECHNOLOGIE LYNDA.COM Domein Onderwijstechnologie VIVES - ONDERWIJSTECHNOLOGIE Inhoud INLEIDING... 3 1 INLOGGEN OP LYNDA.COM... 3 1.1 VANOP HET STARTPUNT VOOR DE STUDENT... 3 1.2 VANOP DE TEGEL IN ACADEMIC SOFTWARE...

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

Office 365: een beknopte handleiding

Office 365: een beknopte handleiding Office 365: een beknopte handleiding 1. Inloggen op de portal van de school: http://webmail.schoolhulshout.be 2. Hierna kom je op de hoofdpagina van je office365 omgeving. 3. Links in de bovenhoek heb

Nadere informatie

Website De Stap: Berichtenbeheer

Website De Stap: Berichtenbeheer Klik op Login Er wordt je gevraagd een Login en een Paswoord op te geven. De Login is stapteam Het wachtwoord is stapteam Klik op OK Je bent ingelogd en komt op een beveiligd deel van de site, enkel toegankelijk

Nadere informatie

Handleiding inschrijven ploegen #RSW_NVF

Handleiding inschrijven ploegen #RSW_NVF Handleiding inschrijven ploegen 2014 regionale Scoutingwedstrijden Handleiding inschrijven ploegen #RSW_NVF Deze handleiding beschrijft de inschrijfprocedure voor ploegen in Scoutsonline. In Scoutsonline

Nadere informatie

Welkom op onze nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website Welkom op onze nieuwe website Onze nieuwe website is gekoppeld met onze nieuwe leden- en financiële administratie en is geleverd door het bedrijf AllUnited. De website is een zgn. adaptieve website die

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Wat kan ik als cultuuraanbieder met?

Wat kan ik als cultuuraanbieder met? Wat kan ik als cultuuraanbieder met? AlicesMoves is dé community op het gebied van cultuureductie in het primair- en voortgezetonderwijs. Het is een ontmoetingsplaats voor scholen en aanbieders van cultuureducatie

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Handleiding Bardienstplanner Versie 1.2

Handleiding Bardienstplanner Versie 1.2 Versie 1.2 Inleiding Beste leden, Hieronder vind je een handleiding voor de bardienstplanner zoals deze wordt toegepast op onze website www.tclangenboom.nl. Deze handleiding geeft een beschrijving weer,

Nadere informatie

Handleiding Sporter 1.

Handleiding Sporter 1. Handleiding Sporter 1. 2. Inhoudsopgave Aanmelden Talentvolgsysteem Dotcombond... 6 Inloggen... 6 1ste keer inloggen... 6 Wachtwoord vergeten... 6 Wachtwoord wijzigen... 6 Sporter rol... 7 Sporter profiel...

Nadere informatie

Je digitaal visitekaartje op de website van het ECC

Je digitaal visitekaartje op de website van het ECC Je digitaal visitekaartje op de website van het ECC Hoe ga je van start? Ga naar de website https://about.me/ om je te registreren. Geef je e-mailadres op in het vakje enter an email address (via dit mailadres

Nadere informatie

Handleiding E-Bike Connect VIP Premium.

Handleiding E-Bike Connect VIP Premium. Handleiding E-Bike Connect VIP Premium. Inhoud Handleiding E-Bike Connect VIP Premium.... 1 Inleiding.... 2 Verbindingsscherm.... 3 Inloggen.... 3 Ik heb nog geen account.... 3 Wachtwoord vergeten....

Nadere informatie

HANDLEIDING SimpleInOut

HANDLEIDING SimpleInOut HANDLEIDING SimpleInOut 1 September 2017 SimpleInOut WAT IS SimpleInOut?... 3 EEN ACCOUNT AANVRAGEN... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 JE GEGEVENS AANVULLEN OF WIJZIGEN... 4 IN- EN UITCHECKEN VIA DE WEBSITE...

Nadere informatie

HANDLEIDING SMARTSCHOOL OUDERPLATFORM

HANDLEIDING SMARTSCHOOL OUDERPLATFORM HANDLEIDING SMARTSCHOOL OUDERPLATFORM 1 Hoe inloggen op Smartschool? 1: Om in te loggen surf je naar https://piustien.smartschool.be. De gebruikersnaam (voornaam.achternaam van je zoon/dochter) en het

Nadere informatie

Je website is het centrum van al je online activiteiten. Dat werkt allerlei kanten op.

Je website is het centrum van al je online activiteiten. Dat werkt allerlei kanten op. Kathleenferrier.nl: het KF centrum online Handleiding voor de Blog & Nieuwssectie Je website is het centrum van al je online activiteiten. Dat werkt allerlei kanten op. Het is de plek waarvandaan mensen

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden Dropbox Beschrijving Dropbox is een gratis Cloudopslag-toepassing. U krijgt bij aanmelden 2GB gratis opslagruimte, waarin u foto s, documenten, kan bewaren. U kunt deze bestanden gemakkelijk benaderen

Nadere informatie

Publiceren met WordPress

Publiceren met WordPress Publiceren met WordPress Peter Osterop Tweede herziene editie 1. Installatie van WordPress 2. Configuratie van WordPress 3. Het uiterlijk van WordPress 4. Pagina s en berichten maken in WordPress 1 Installatie

Nadere informatie

Om op te warmen. Waarom? Introductie tot yammernetwerk Informatiemanagement Vlaamse overheid 31/10/2012. 6 november 2012

Om op te warmen. Waarom? Introductie tot yammernetwerk Informatiemanagement Vlaamse overheid 31/10/2012. 6 november 2012 Introductie tot yammernetwerk Informatiemanagement Vlaamse overheid 6 november 2012 Om op te warmen 1) Waar was je onlangs nog mee bezig op vlak van informatiebeheer? groene post-it 2) Noteer een probleem

Nadere informatie

Augmented Reality in Aurasma

Augmented Reality in Aurasma Handleiding Augmented Reality in Aurasma Fontys Educatief Centrum - Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven Versie 2.0 Oktober 2015 Colofon Fontys Educatief Centrum Postbus 347, 5600 AH Eindhoven Telefoon 08850

Nadere informatie

Welkom bij SchoolPlein, de app van en voor leraren van Plein 013. Fijn dat je meedoet!

Welkom bij SchoolPlein, de app van en voor leraren van Plein 013. Fijn dat je meedoet! Welkom bij SchoolPlein, de app van en voor leraren van Plein 013. Fijn dat je meedoet! In deze handleiding laten we aan de hand van plaatjes zien hoe de app SchoolPlein werkt. Als je de app hebt gedownload

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 2-6-2016 Versie: 0.2 Auteur: Stefan de Vries en Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Navigeren

Nadere informatie

Wanneer je de Apps installeert via de Ipad, vergeet ze dan zeker niet te synchroniseren via itunes met je pc of omgekeerd.

Wanneer je de Apps installeert via de Ipad, vergeet ze dan zeker niet te synchroniseren via itunes met je pc of omgekeerd. Interessante Apps voor de ipad! Wat zijn Apps? Apps = Applications (toepassingen) Applicaties voor mobiele telefoons (iphone) en tablets (ipad) met internetverbinding. Deze Apps zijn verkrijgbaar via de

Nadere informatie

De Kleine WordPress Handleiding

De Kleine WordPress Handleiding Introductie Dit is geen uitgebreide handleiding om een WordPress website of blog mee te bouwen. Het is ook geen overzicht van alle aspecten die een WordPress website zo bijzonder maken en geen verhandeling

Nadere informatie

E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in ios 8

E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in ios 8 E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in ios 8 Deze handleiding legt u stap voor stap uit hoe u een e-mailaccount kunt instellen op uw iphone of ipad. Voor deze handleiding is gebruik gemaakt

Nadere informatie

HANDLEIDING. CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM - CJG APP / versie 1. STAP 1 - Maak uw CJG aan in de App. 1. Surf naar http://esm.cjgapp.

HANDLEIDING. CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM - CJG APP / versie 1. STAP 1 - Maak uw CJG aan in de App. 1. Surf naar http://esm.cjgapp. HANDLEIDING CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM - CJG APP / versie 1 STAP 1 - Maak uw CJG aan in de App 1. Surf naar http://esm.cjgapp.nl 2. Gebruik je username en wachtwoord om in te loggen 3. Ga naar Start >

Nadere informatie

Uitleg MindBodyOnline

Uitleg MindBodyOnline Uitleg MindBodyOnline Wat is MindBodyOnline? Inhoud Hoe werkt MindBodyOnline via de website? Hoe werkt MindBodyOnline via de mobiele app? Wat is MindBodyOnline? Wat is MindBodyOnline? Een online systeem

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSHOP

HANDLEIDING WEBSHOP HANDLEIDING WEBSHOP www.kingbelgium.be Intro Beste bezoeker, Welkom op de handleiding van de webshop van King Belgium. In deze handleiding leggen we stap voor stap uit hoe u, als nieuwe of als bestaande

Nadere informatie

HANDLEIDING. CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM - CJG APP / versie 2. STAP 1 - Maak uw CJG aan in de App. 1. Surf naar http://esm.cjgapp.

HANDLEIDING. CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM - CJG APP / versie 2. STAP 1 - Maak uw CJG aan in de App. 1. Surf naar http://esm.cjgapp. HANDLEIDING CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM - CJG APP / versie 2 STAP 1 - Maak uw CJG aan in de App 1. Surf naar http://esm.cjgapp.nl 2. Gebruik je username en wachtwoord om in te loggen 3. Ga naar Start >

Nadere informatie

2. INLOGGEN INLOGGEN'

2. INLOGGEN INLOGGEN' 1. DIGITALEWEEK.BE Alle activiteiten die tijdens de Digitale Week plaatsvinden, worden verzameld op de website van de Digitale Week. De deadline om activiteiten in te voeren is 7 maart 2014. 2. INLOGGEN

Nadere informatie

FabSheet FabMoment maken

FabSheet FabMoment maken FabSheet FabMoment maken Deze korte handleiding legt uit hoe je goed documenteert wat je gedaan hebt. Zo hoef je niet elke keer opnieuw het wiel uit te vinden wanneer je naar het FabLab komt. Wanneer je

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Handleiding beginnen met Calculus VIP. Datum December 2016 Calculus Software

Handleiding beginnen met Calculus VIP. Datum December 2016 Calculus Software Handleiding beginnen met Calculus VIP Datum December 2016 Auteur Calculus Software Inhoudsopgave Waarom Calculus VIP?... 3 Gemakkelijk... 3 Veilig... 3 Technische voorwaarden gebruik Calculus VIP... 3

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

International Online Record Book

International Online Record Book International Online Record Book Handleiding voor deelnemers The Duke of Edinburgh s International Award Foundation In NL: The International Award for Young People 20/06/2017 Version: 1.2 Vertaling: 30/07/2017

Nadere informatie

APICS module Gevaarlijke Goederen. Voor aangevers GG

APICS module Gevaarlijke Goederen. Voor aangevers GG APICS module Gevaarlijke Goederen Voor aangevers GG 16 mei 2014 Inhoudstafel Hoofdstuk 1: Toegang APICS loket... 3 Stap 1A: Bedrijf registreren... 4 Stap 1B: Functionaliteit aanvragen... 8 Stap 2: Toegang

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden LinkedIn Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden Deze informatie is opgesteld door Team 2015 Utrecht om Utrechtse initiatieven te ondersteunen bij hun PR. We verwelkomen het gebruik van

Nadere informatie

Bestanden bewaren met SkyDrive

Bestanden bewaren met SkyDrive Bestanden bewaren met SkyDrive Wat is SkyDrive? Met SkyDrive (www.skydrive.live.com) kun je bestanden opslaan op een beveiligde, gratis website. De bestanden kun je overal ter wereld weer downloaden. De

Nadere informatie

Handleiding. Een eerste kennismaking met WijkLink. Ontdek jouw persoonlijke voordelen en mogelijkheden van het online platform

Handleiding. Een eerste kennismaking met WijkLink. Ontdek jouw persoonlijke voordelen en mogelijkheden van het online platform Handleiding Een eerste kennismaking met WijkLink Ontdek jouw persoonlijke voordelen en mogelijkheden van het online platform Inhoudsopgave 1. Welkom! 2. Je profiel invullen 3. Een eerste rondleiding 4.

Nadere informatie

Bloggen met blogdirect

Bloggen met blogdirect Bloggen met blogdirect H1 Aanmelden en inloggen H1.1 Aanmelden Ga naar www.blogdirect.nl Klik op registeren. Onderstaand scherm verschijnt: Vul de gegevens in en klik op verzenden. Verzin een gebruikersnaam:

Nadere informatie

Wat is itslearning..?

Wat is itslearning..? Wat is itslearning..? Met itslearning heb je via internet altijd toegang tot bijvoorbeeld je huiswerk, interessante informatie en studiewijzers. Ook kun je via itslearning communiceren, samenwerken met

Nadere informatie

Van Marcke College Training Planner

Van Marcke College Training Planner Van Marcke College Training Planner Handleiding voor de klant 1. Inleiding Beste klant, Vanaf 15-7-2015 lanceert Van Marcke College zijn Training Planner. Via dit platform kun je online je eigen opleidingsplan

Nadere informatie

Handleiding UiTdatabank 1

Handleiding UiTdatabank 1 Handleiding UiTdatabank 1 voor de online kalenders van Groeimee.be, Week van de Opvoeding en Huizen van het Kind. 1. surf naar www.uitdatabank.be Om activiteiten in te voeren log je in met je UiTiD. UiTiD

Nadere informatie

memo Aan : V&V medewerkers Van : Servicedesk Betreft : documenten.twb.nl gebruik Datum :

memo Aan : V&V medewerkers Van : Servicedesk Betreft : documenten.twb.nl gebruik Datum : Aan : V&V medewerkers Van : Servicedesk Betreft : documenten.twb.nl gebruik Datum : 26-06-2014 Documenten Via het computer systeem van TWB heb je toegang tot documenten van het team waarin je werkt of

Nadere informatie

Handleiding. Grubbenvorst-Online. Hoe registreer ik mij bij Grubbenvorst-Online? Hoe log ik in? Hoe maak ik contact? Hoe wissel ik berichten uit?

Handleiding. Grubbenvorst-Online. Hoe registreer ik mij bij Grubbenvorst-Online? Hoe log ik in? Hoe maak ik contact? Hoe wissel ik berichten uit? Handleiding Grubbenvorst-Online Hoe registreer ik mij bij Grubbenvorst-Online? Hoe log ik in? Hoe maak ik contact? Hoe wissel ik berichten uit? Hoe plaats ik zelf nieuwsberichten? Welke andere mogelijkheden

Nadere informatie

Handleiding UiTdatabank

Handleiding UiTdatabank Handleiding UiTdatabank Agenda www.groeimee.be + Week van de Opvoeding 1 Surf naar www.uitdatabank.be Om activiteiten in te voeren log je in met je UiTiD. UiTiD is je persoonlijke account waarmee je je

Nadere informatie

Handleiding www.thomasmore.carpool.be

Handleiding www.thomasmore.carpool.be Handleiding www.thomasmore.carpool.be STIP Thomas More Versie augustus 2014 Registratie op carpool.be 1.1 Inschrijving Surf naar www.thomasmore.carpool.be. BEN JE AL GEREGISTREERD ALS GEBRUIKER BIJ CARPOOLPLAZA?

Nadere informatie

Aan de slag met. Facebook. en Twitter!

Aan de slag met. Facebook. en Twitter! Aan de slag met Facebook en Twitter! Social media Social Media is een verzamelnaam voor alle online toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie te delen. Dit kan in tekst (nieuws, artikelen), geluid

Nadere informatie

TOELICHTING ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN GEMEENTE LAAKDAL

TOELICHTING ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN GEMEENTE LAAKDAL TOELICHTING ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN GEMEENTE LAAKDAL Beste gebruiker, Deze handleiding is bedoeld voor mensen die zichzelf of hun kinderen online willen inschrijven in één of meerdere gemeentelijke

Nadere informatie

RI&E Schoonmaak - APP Gebruikershandleiding KMO Solutions

RI&E Schoonmaak - APP Gebruikershandleiding KMO Solutions RI&E Schoonmaak - APP Gebruikershandleiding 2016 KMO Solutions Inhoudsopgave Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Over deze handleiding 4 Hoofdstuk 2 Regis't APP 5 2.1 Voorwaarden voor gebruik... 5 2.1.1... Mogelijkheden

Nadere informatie

Docnet handleiding 1

Docnet handleiding 1 Docnet handleiding 1 Inleiding... page 3 Homepagina.. page 4 Profiel...........page 5 Docbox..........page 6 Ontdek........page 7 Vraag en antwoord..... page 8 Contactgegevens........page 10 2 Ontdek Docnet

Nadere informatie

Welkom op onze website

Welkom op onze website Welkom op onze website Onze nieuwe website is gekoppeld met onze nieuwe leden- en financiële administratie en is geleverd door het bedrijf AllUnited. De website is een zgn. adaptieve website die zich aanpast

Nadere informatie

Veel gestelde vragen & zorgen

Veel gestelde vragen & zorgen Workplace @Dongen Veel gestelde vragen & zorgen Waar kan ik bestanden zoals handleidingen vinden? Documenten zijn geordend per groep. Dus zoek je een ICT handleiding, dan kijk je in de groep Digitaal Werken.

Nadere informatie

Handleiding media toevoegen voor uitgevers.

Handleiding media toevoegen voor uitgevers. Handleiding media toevoegen voor uitgevers. Deze handleiding geeft stapsgewijs aan hoe u, nadat u bent ingelogd als uitgever, uw media kunt uploaden op het platform. Ga naar https://www.mediavinden.nl.

Nadere informatie

Handleiding leden. De tabbladen zijn: * Mijn onderneming(en) * Profiel * Favoriet * Lidmaatschap

Handleiding leden. De tabbladen zijn: * Mijn onderneming(en) * Profiel * Favoriet * Lidmaatschap Handleiding leden Wanneer je inlogt op de website van Bewust Eemland, kom je in jouw omgeving. Je ziet dan 4 tabbladen, het menu boven aan en rechtsboven jouw naam met daarnaast een pijltje. Wanneer je

Nadere informatie