Onafhankelijk advies. Onafhankelijk advies

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onafhankelijk advies. Onafhankelijk advies"

Transcriptie

1

2

3 Onafhankelijk advies Onafhankelijk advies Welke verandering uw organisatie ook doormaakt of welke uitdaging u ook te wachten staat, Cresco is uw volledig onafhankelijke consultant op het gebied van bedrijfshuisvesting. Passende huisvesting is, naast een interne organisatie die op orde is, een belangrijke bouwsteen voor het goed functioneren van uw organisatie. Niet zelden ontbreekt het organisaties aan voldoende kennis over de complexe vastgoedmarkt. Dat bemoeilijkt het nemen van de juiste beslissingen. Wij begrijpen dat uw organisatie behoefte heeft aan een objectief advies. Cresco is een onorthodoxe en unieke speler op de huisvestingsmarkt. Cresco toont lef door te kiezen voor een onconventionele aanpak: opereren zonder aanbod of eigen portefeuille waardoor volledige onafhankelijkheid gewaarborgd is en het belang van uw organisatie dus altijd centraal staat.

4

5 Specialist in huisvestingsadvies Specialist in huisvestingsadvies Onze ervaren consultants adviseren bedrijven en instellingen over hun huisvestingsvraagstukken en vastgoedstrategiebepaling. Niet alleen wanneer het gaat om strategisch advies, maar ook bij de uitvoering van dit advies. U ontvangt geen lijvige rapporten, maar krijgt een hands-on advies. Dit volledig afgestemd op het nu en de toekomst. Beslissingen van vandaag hebben tenslotte invloed op de bedrijfsprestaties van morgen. Filosofie Integriteit is de belangrijkste kernwaarde van Cresco. Ze ontleent haar bestaansrecht aan haar werkwijze: altijd integer en transparant handelen met een bewustzijn van haar positie in de samenleving. Cresco neemt haar verantwoordelijkheid met de intentie bij te dragen aan een leefomgeving waarin welzijn centraal staat. Dit doet zij door Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

6

7 Voor wie werkt Cresco? Voor wie werkt Cresco? Maakt uw bedrijf een groei door of zit uw organisatie in een overgangsfase? Strategische keuzes voor de toekomst zijn hierbij cruciaal. Wanneer u met Cresco in gesprek gaat, komen de essentiële vraagstukken snel aan de oppervlakte. Samen onderzoeken we de diverse huisvestingsmogelijkheden en strategieën voor uw organisatie. Uw organisatie centraal Cresco geeft strategisch huisvestingsadvies aan zowel profit- als nonprofit organisaties. Uw organisatie en uw kernactiviteiten zijn hierbij altijd ons uitgangspunt. Wij redeneren vanuit uw perspectief en gebruiken al onze vastgoedkennis en kunde om tot een juiste afstemming tussen uw organisatie en uw huisvesting te komen.

8

9 De opdrachtgevers van Cresco De opdrachtgevers van Cresco Onze ruime ervaring stelt ons in staat de hiernaast genoemde partijen optimaal van dienst te zijn op het gebied van bedrijfshuisvesting. - (Beursgenoteerde) bedrijven, met geografische spreiding in Nederland met minimaal 100 medewerkers - MKB-bedrijven met minimaal 100 medewerkers in Nederland - Scholengemeenschappen en opleidingscentra met meerdere gebouwen - (Semi-)overheidsinstellingen - Grootschalige of perifere detail handel - Buitenlandse partijen met vestigingsplannen in Nederland - Leisure-organisaties

10

11 De opdrachtgevers van Cresco Samen kansen benutten Herkent u zich in een van deze organisatieomschrijvingen? Bent u nieuwsgierig naar wat een onafhankelijke speler als Cresco u te bieden heeft? Wij zijn er van overtuigd dat er uitgebreide mogelijkheden zijn om samen met u een proactief en op maat gemaakt huisvestingsbeleid te realiseren, in welk ontwikkelingsstadium uw organisatie ook zit. Cresco helpt u graag bij het optimaal benutten van kansen!

12

13 Diensten Diensten In welke fase uw organisatie zich ook bevindt, Cresco is uw partner als het gaat om huisvestingsadvies. Onze diensten gaan verder. Onderstaand een overzicht van onze diensten: - Bepaling huisvestingsstrategie - Huurcontractenbeheer (actief Corporate Real Estate Managment) - Begeleiding bij huren of kopen van bedrijfshuisvesting - Begeleiding bij ontwikkeling en nieuwbouw van bedrijfshuisvesting - Sale and lease back -oplossingen - Due diligence bij bedrijfsovernames - Taxatie en waardebepaling - Werkplekadvies en inrichtingsconcepten - Begeleiding bij verhuren of verkopen van bedrijfsvastgoed

14

15 Huisvestingsstrategie Huisvestingsstrategie Strategische keuzes die u voor uw organisatie maakt, zijn van invloed op uw beslissingen op het gebied van bedrijfshuisvesting. Iedere organisatie is anders en kent een uniek beleid, daarom is ieder advies van Cresco specifiek gericht op de individuele opdrachtgever. Een goed strategisch huisvestingsadvies begint met: - uw kernactiviteiten - uw visie op de toekomst van uw onderneming - uw bedrijfsstrategie Cresco helpt u bij het vertalen van deze elementen naar een adequate huisvestingstrategie.

16

17 Huurcontractenbeheer Huurcontractenbeheer Uit eigen ervaring weet u dat huisvesting een van de grootste kostenposten binnen een organisatie is. Het is dus van groot belang dat u het bedrijfspand ziet als een volwaardig bedrijfsmiddel. Op die manier krijgt u oog voor de performance van het pand en draagt het beter bij aan de primaire processen en het prestatievermogen van uw organisatie. Een pro-actief Corporate Real Estate Management (CREM) is de basis voor dit succes.

18

19 Aanhuur en / of aankoop Aanhuur en / of aankoop Verandert het primaire proces van uw organisatie? Is er behoefte aan meer of minder werkplekken of werkruimte? Strategische en operationele wijzigingen zijn vaak van invloed op de huidige bedrijfshuisvesting. Bij groei en krimp rijst vaak de vraag: moeten we verhuizen of zijn er alternatieve oplossingen? Cresco is uw consultant bij de heroverweging van de huisvestingssituatie en huurcontract(en). Kiest u voor huren of koopt u liever? Een cruciale vraag waarop Cresco graag samen met u een antwoord zoekt. Onze (ruimte)behoefteanalyse biedt hier de uitkomst. Aan de hand van deze analyse stellen wij een Ruimtelijk Progamma van Eisen (RPvE) op. De volgende stap is een uitgebreide scan met locatieonderzoek en marktinventarisatie. Het beschikbare aanbod wordt gematcht met uw RPvE.

20

21 Begeleiding bij ontwikkeling en nieuwbouw Begeleiding bij ontwikkeling en nieuwbouw Biedt de marktinventarisatie voor uw organisatie geen geschikt aanbod? Of heeft u andere overwegingen om nieuw te willen bouwen? Ook voor het realiseren van nieuwbouwprojecten is Cresco uw juiste gesprekspartner. Van grondaankoop, conceptontwikkeling tot en met begeleiding tijdens uitvoering, realisatie en financiering. Cresco coördineert en organiseert het volledige proces en ontzorgt. De begeleiding van Cresco start met het vinden van de juiste locatie op basis van de uitvoerig besproken wensen en eisen van de opdrachtgever. Na de locatiekeuze vertalen we het Ruimtelijk Programma van Eisen naar het meest optimale bouwplan. Voor wat betreft de financiering leggen we de wensen van de opdrachtgever op ruimtelijk, bouwkundig en installatietechnisch vlak vast. Tenslotte leggen we richtlijnen vast over het opleveringsniveau, werkplekconcept en de indeling van het gebouw.

22

23 Creëren van meerwaarde Creëren van meerwaarde Cresco treedt namens u op als ontwikkelaar bij nieuwbouw. Op deze manier creëren wij onze eigen meerwaarde, immers de vergoeding waar een ontwikkelaar zijn bestaansrecht aan ontleent kan door onze werkwijze worden uitgespaard. Cresco is in het ontwikkelingsproces geen risicodrager, maar verzorgt namens de opdrachtgever het management. Waardecreatie, risico- en kostenbeheersing vormen hierbij de rode draad in het hele ontwikkelingsproces. Door vooraf zorgvuldig over het eindproduct na te denken, voorkomt Cresco dat u voor verrassingen komt te staan. U weet precies waar u aan toe bent.

24

25 Lange termijn visie Lange termijn visie Cresco besteedt in het proces voornamelijk aandacht aan het creëren van meerwaarde van de huisvesting. De langetermijnvisie vormt daarom de rode draad van de volgende punten: - Betrokkenheid bij het initiëren van concepten - Conceptontwikkeling - Financiële haalbaarheid - Locatieonderzoek en werving daarvan - Selectie van bouwpartners - Uitvoering en realisatie - Begeleiding bij de financieringsconstructies - Contractvorming - Kantoorinrichting en -concepten - Nazorg

26

27 Sale and lease back financieren Sale and lease back financieren Het verkopen en het daarna terughuren van bedrijfshuisvesting is een veelvoorkomende financieringsconstructie. Ook voor uw organisatie kan dit een gunstige keuze zijn. Hiermee creëert u namelijk financiële ruimte, door verkoop komt er kapitaal vrij voor investeringen in core-business en / of creëert u balansverkorting. Voor deze sale and lease back situaties brengt Cresco de meest gunstige oplossingen voor uw bedrijf in kaart. Niet zelden gaat verkoop en terughuur gepaard met een lastenverhoging, omdat de huur veelal hoger ligt dan de rente en aflossing die betaald werden voor verkoop. Of verkoop en terughuur de beste oplossing is, moet per situatie worden bekeken. Soms zijn er betere alternatieven, zoals bijvoorbeeld vastgoedlease. Op basis van een grondige analyse stelt Cresco een aantal verkoopscenario s op. Zowel juridisch als commercieel verzorgt Cresco de uitvoer van het uiteindelijke verkoop- en financieringsplan. Ook adviseren wij over de keuze van beleggingsinstanties en de mogelijke betrokken partijen.

28

29 Due diligence bij bedrijfsovernames Due diligence bij bedrijfsovernames Heeft u een bedrijfsovername of fusie in het vooruitzicht? Met de kritische blik van Cresco weet u zeker dat de waarde van uw bedrijfspand correct wordt bepaald. Een waardebepaling wordt namelijk vaak gebaseerd op de winst en een multiplier. Maar bij het vaststellen van de winst is het van belang om de kostenstructuur en de marktconformiteit daarvan inzichtelijk te krijgen. Een van de belangrijkste kostenposten is de huisvestingslast van een onderneming. Deze last is van grote invloed op de winst. Met onze kennis van de vastgoedmarkt zijn wij in staat om de marktconformiteit van de huisvestingslasten te toetsen en te beoordelen. Zijn de huisvestingslasten niet marktconform? Dan heeft dat wellicht effect op de overnamesom.

30

31 Taxatie en waardebepaling Taxatie en waardebepaling Bent u voornemens een verzekering af te sluiten, gaat uw bedrijf een traject van (her)financiering in of bent u wellicht op zoek naar een second opinion bij het verkoop- of aankooptraject van uw bedrijfshuisvesting? Cresco is uw professionele adviseur als het gaat om taxatie en waardebepaling. Cresco is opgenomen in het register van makelaars en taxateurs: Stichting VastgoedCert. Dit is een branchebreed platform voor de registratie en certificatie van taxateurs in bedrijfsvastgoed. Bovendien stelt de ruime ervaring Cresco in staat taxaties uit te voeren voor uiteenlopende opdrachtgevers. Werkplekadvies Uit eigen ervaring zult u ongetwijfeld weten: een prettige werkomgeving werkt motiverend en inspirerend. Toch kan de locatie-inrichting bij veel organisaties efficiënter. Cresco weet dat het verschil tussen de huidige en de gewenste situatie niet groot hoeft te zijn, om uiteindelijk betere bedrijfsresultaten te boeken. Ook voor werkplekadvies en inrichtingsconcepten bent u bij Cresco aan het juiste adres.

32

33 Werkwijze Werkwijze Cresco inventariseert de huidige situatie van uw bedrijfsinrichting en de werkprocessen. Een grondige analyse van de toekomstige ontwikkelingen, nieuwe wensen, (werkplek) eisen en andere uitgangspunten vormt vervolgens de basis van een eerste schetsontwerp. In een vroeg stadium presenteren wij de verschillende varianten, zodat we nog beter kunnen bepalen waar uw voorkeuren liggen. Aan de hand van het Programma van Eisen en de bedrijfsidentiteit, maken we een vertaalslag naar een helder interieurconcept. U zult zien dat de gewenste uitstraling, cultuur en identiteit van het bedrijf in lijn zijn met de inrichting. Bij groei en krimp rijst vaak de vraag: moeten we verhuizen of zijn er alternatieven? Soms is een herziening van het inrichtingsconcept voldoende om een verhuizing uit te stellen of te vermijden. Door een efficiëntere indeling van het gebouw is het weer optimaal functioneel. Cresco haalt met haar professionele ontwerpers het beste uit uw organisatie.

34

35 Verhuur en / of verkoop Verhuur en / of verkoop Is er sprake van leegstand in een van de panden binnen uw organisatie? Cresco helpt u onnodige financiële druk op uw organisatie te voorkomen. Wij adviseren u bij de juiste keuze om tot afzet te komen en waar nodig bij het kiezen van de juiste makelaar voor verkoop of wederverhuur. Cresco neemt hierbij alles voor haar rekening wat betreft: - de aanpak van verhuur of verkoop - de onderhandeling over het makelaarscontract - het bepalen van de verkoopondersteunende marketingcampagne - de verkoop- of verhuurbesprekingen met de makelaar - vaste terugkoppelingsmomenten met opdrachtgever

36

37 Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Cresco participeert in projecten met diverse maatschappelijke thema s. Wij streven ernaar om dit zo dicht mogelijk bij de bron te doen. Hierdoor is het maatschappelijk rendement van de bijdrage het grootst en de relationele samenwerking tussen Cresco en de projecten het intensiefst. De gekozen projecten passen bij de affiniteit die de mensen binnen Cresco met de thema s persoonlijk hebben. Cresco streeft er naar om het maatschappelijk belang op deze manier dicht bij de mensen te brengen.

38 Lichtstraat 488 Postbus AB Eindhoven Nederland [t] [e] [i]

Focus op uw core business, niet op uw huisvesting. Dat laatste doen wij voor u.

Focus op uw core business, niet op uw huisvesting. Dat laatste doen wij voor u. Focus op uw core business, niet op uw huisvesting. Dat laatste doen wij voor u. RENT-LINE: IN LINE WITH YOUR BUSINESS Rent-Line zorgt ervoor dat uw totale bedrijfshuisvesting optimaal meebeweegt met ontwikkelingen

Nadere informatie

EEN BEDRIJF KOPEN. Management Buy Out. Management Buy In. Strategische overname

EEN BEDRIJF KOPEN. Management Buy Out. Management Buy In. Strategische overname EEN BEDRIJF KOPEN? EEN BEDRIJF KOPEN Management Buy Out Het overnemen van een bedrijf is zeker geen eenvoudig proces. Een bedrijfsovername kan op verschillende manieren worden ingezet. De meeste bedrijfsovernames

Nadere informatie

Kansen voor zorgvastgoed

Kansen voor zorgvastgoed Kansen voor zorgvastgoed Omgaan met vastgoed in de zorg www.dtz.nl www.dtz.com Proactiviteit werpt zijn vruchten af Zorginstellingen die slim omgaan met hun vastgoed doen hier hun voordeel mee Kansen voor

Nadere informatie

Specialisten. bedrijfsovernames. Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk. Specialist. Serieus en betrouwbaar. Resultaat georiënteerd

Specialisten. bedrijfsovernames. Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk. Specialist. Serieus en betrouwbaar. Resultaat georiënteerd Specialisten bedrijfsovernames Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk Al meer dan 15 jaar ondersteunt Company Brokers ondernemers bij de overdracht of aankoop van de onderneming en richt zich

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP UNIEK GESITUEERD BEDRIJFSPAND MET KANTOREN NIJENDAL 26, 3972 KC DRIEBERGEN

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP UNIEK GESITUEERD BEDRIJFSPAND MET KANTOREN NIJENDAL 26, 3972 KC DRIEBERGEN VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP UNIEK GESITUEERD BEDRIJFSPAND MET KANTOREN NIJENDAL 26, 3972 KC DRIEBERGEN VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP UNIEK GESITUEERD BEDRIJFSPAND MET KANTOREN NIJENDAL

Nadere informatie

Slimme zet! Vindingrijk in vastgoedopgaven!

Slimme zet! Vindingrijk in vastgoedopgaven! Slimme zet! Vindingrijk in vastgoedopgaven! Postbus 711 3900 AS Veenendaal Kerkewijk 26 3901 EG Veendaal (T) 0318-55 19 60 (F) 0318-55 19 61 (M) info@ingeniousvastgoed.nl (I) www.ingeniousvastgoed.nl Haar

Nadere informatie

CBRE HEaltHCaRE Taking Care of your real estate

CBRE HEaltHCaRE Taking Care of your real estate CBRE Healthcare Taking Care of your Real Estate Met onze kennis en ervaring in zowel de zorg- als de vastgoedsector slaan wij dagelijks bruggen tussen beide werelden. Wij bieden u een onderbouwd advies

Nadere informatie

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR VOORWOORD 2 VOORWOORD ONAFHANKELIJK EN RESULTAATGERICHT ADVIES OP MAAT Met plezier en trots wil ik u graag met deze brochure kennis laten maken met ons bedrijf:

Nadere informatie

Projectbureau voor huisvesting & facility management

Projectbureau voor huisvesting & facility management Projectbureau voor huisvesting & facility management 2 Ondersteuning van huisvestingsprojecten Offace projectbegeleiding is een adviesbureau op het gebied van huisvesting en facility management. Wij ondersteunen

Nadere informatie

Wie zijn we. Impuls / Partners bestaat uit: Dion Steenbergen project- en proces management. Toine Janssen juridisch advies, PPS en contractvorming

Wie zijn we. Impuls / Partners bestaat uit: Dion Steenbergen project- en proces management. Toine Janssen juridisch advies, PPS en contractvorming Wie zijn we Impuls / Partners heeft jarenlange ervaring met ruimtelijke vraagstukken. Op alle schaalgroottes. Voor overheden, wooncoörporaties en marktpartijen. Wij hebben een passie voor complexe vraagstukken.

Nadere informatie

WATERLAND AMSTERDAM. Welkom thuis

WATERLAND AMSTERDAM. Welkom thuis WATERLAND AMSTERDAM Kocken Makelaardij is een makelaarskantoor dat actief is op zowel de particuliere als zakelijke markt. Als hedendaagse makelaar beseffen we ons dat wij door onze diversiteit en brede

Nadere informatie

James Wattstraat 13 D 2809 PA Gouda

James Wattstraat 13 D 2809 PA Gouda James Wattstraat 13 D 2809 PA Gouda Over van t Hof Vastgoed heeft voor iedereen een andere waarde. Voor ondernemers is het een plek om hun ambities te realiseren. Voor overheden is het een middel voor

Nadere informatie

UW BEDRIJF VERKOPEN?

UW BEDRIJF VERKOPEN? UW BEDRIJF VERKOPEN? BEDRIJFSVERKOOP Begeleiding bij bedrijfsverkoop Elke zelfstandig ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken: bedrijfsverkoop. Het verkopen van uw bedrijf is geen sinecure. Het

Nadere informatie

DENC ALGEMEEN DENC TILBURG BOSSCHEWEG 57 POSTBUS 122, 5056 ZL BERKEL ENSCHOT TEL: FAX: DESIGN ENGINEERING CONTRACTING

DENC ALGEMEEN DENC TILBURG BOSSCHEWEG 57 POSTBUS 122, 5056 ZL BERKEL ENSCHOT TEL: FAX: DESIGN ENGINEERING CONTRACTING DESIGN ENGINEERING CONTRACTING WWW.DENC.NL DENC BUSSUM SLOCHTERENLAAN 12 POSTBUS 381 1400 AJ BUSSUM TEL: 035 69 930 99 FAX: 035 69 930 92 DENC TILBURG BOSSCHEWEG 57 POSTBUS 122, 5056 ZL BERKEL ENSCHOT

Nadere informatie

Passage HB Waddinxveen

Passage HB Waddinxveen Passage 53 2741 HB Waddinxveen Over van t Hof Vastgoed heeft voor iedereen een andere waarde. Voor ondernemers is het een plek om hun ambities te realiseren. Voor overheden is het een middel voor maatschappelijke

Nadere informatie

Dorpsstraat 73 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

Dorpsstraat 73 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Dorpsstraat 73 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis

Nadere informatie

Schoutstraat 34 Almere

Schoutstraat 34 Almere T: 020-669 19 19 E: info@efforthuisvesting.nl I: www.efforthuisvesting.nl Schoutstraat 34 Almere Schoutstraat 34 Almere Algemeen Ruime en representatieve kantoorruimte te huur op loopsafstand (5 minuutjes)

Nadere informatie

Makelaars met meerwaarde

Makelaars met meerwaarde Makelaars met meerwaarde Celsiusweg 26 Leeuwarden Representatief bedrijfsgebouw met ruime bedrijfshal, drie overdekte lading-docks, kantoorruimte en ruime fietsenberging. Dit in 1999 nieuw gebouwde bedrijfshal

Nadere informatie

G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E. mtr. w I. M i. een overzicht van onze dienstverlening WALTMANN&Co. BEDRIJFSHUISVESTING

G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E. mtr. w I. M i. een overzicht van onze dienstverlening WALTMANN&Co. BEDRIJFSHUISVESTING p WALTMANN&CO. Bedrijfshuisvesting G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E M i mtr w I een overzicht van onze dienstverlening BEDRIJFSHUISVESTING Waltmann & Co. Makelaars: Een begrip in de Drechtsteden

Nadere informatie

Objectinformatie. Nieuwkoop Nieuwveenseweg ong. Hoek Atoomweg

Objectinformatie. Nieuwkoop Nieuwveenseweg ong. Hoek Atoomweg Objectinformatie Nieuwkoop Nieuwveenseweg ong. Hoek Atoomweg Algemeen 1 royale bouwkavel te koop op een vrij nieuw bedrijventerrein De Olm. De kavels zijn geschikt voor het bouwen van een bedrijfspand(en)

Nadere informatie

Financieer de realisatie van nieuwe distributie footprint

Financieer de realisatie van nieuwe distributie footprint Financieer de realisatie van nieuwe distributie footprint INNOVATION SESSION GROENEWOUT - JUNE 27 TH 2017 Breda June 27th, 2017 Dries Castelein DC&I Development De in dit rapport genoemde conclusies, aanbevelingen

Nadere informatie

Lange Tiendeweg KH Gouda

Lange Tiendeweg KH Gouda Lange Tiendeweg 6 2801 KH Gouda Over van t Hof Vastgoed heeft voor iedereen een andere waarde. Voor ondernemers is het een plek om hun ambities te realiseren. Voor overheden is het een middel voor maatschappelijke

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR KANTOOR SUITES

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR KANTOOR SUITES VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR 1 e HOGEWEG 198, ZEIST KANTOOR SUITES VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR 1 e HOGEWEG 198, ZEIST KANTOOR SUITES Algemeen: Het kantoorgebouw Het Witte Huis is

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

Symposium VOGON. Effecten van financiering op kwaliteit. Donderdag 6 juli 2006

Symposium VOGON. Effecten van financiering op kwaliteit. Donderdag 6 juli 2006 Symposium VOGON Effecten van financiering op kwaliteit Donderdag 6 juli 2006 Rechtbank Haarlem en Rekenkamer Den Haag 2 Inleiding 1. Onderscheid Real Estate en Corporate Real Estate 2. Doelstellingen CRE

Nadere informatie

Ruimte voor ontwikkeling. Financiële haalbaarheid en management van gebiedsontwikkeling

Ruimte voor ontwikkeling. Financiële haalbaarheid en management van gebiedsontwikkeling Ruimte voor ontwikkeling Financiële haalbaarheid en management van gebiedsontwikkeling U WILT UW GEBIED ONTWIKKELEN. DAT ROEP VEEL VRAGEN OP: HOE PAK IK DAT AAN? EN IS HET FINANCIEEL WEL HAALBAAR IN DEZE

Nadere informatie

ONLINE MAKELAAR VOOR BEDRIJFSVASTGOED

ONLINE MAKELAAR VOOR BEDRIJFSVASTGOED ONLINE MAKELAAR VOOR BEDRIJFSVASTGOED Zelf bedrijfspanden aanbieden start hier PANDLE.NL is de makelaarsservice die het beste van online en offline mogelijkheden combineert. We maken het voor iedereen

Nadere informatie

Van der Waalsstraat 2 a 2665 JK Bleiswijk

Van der Waalsstraat 2 a 2665 JK Bleiswijk Van der Waalsstraat 2 a 2665 JK Bleiswijk Over van t Hof Vastgoed heeft voor iedereen een andere waarde. Voor ondernemers is het een plek om hun ambities te realiseren. Voor overheden is het een middel

Nadere informatie

Ruys de Beerenbroucklaan ER Gouda

Ruys de Beerenbroucklaan ER Gouda Ruys de Beerenbroucklaan 2 2805 ER Gouda Over van t Hof Vastgoed heeft voor iedereen een andere waarde. Voor ondernemers is het een plek om hun ambities te realiseren. Voor overheden is het een middel

Nadere informatie

advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE

advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE SAMENMEERWAARDE WPM Groep staat voor ruim 20 jaar visie, kennis en ervaring op het gebied van advies, ontwikkeling

Nadere informatie

Wie zijn we Wat is onze visie Meer informatie. Visie aanpak verduurzaming vastgoed gemeente Eindhoven

Wie zijn we Wat is onze visie Meer informatie. Visie aanpak verduurzaming vastgoed gemeente Eindhoven Visie aanpak verduurzaming vastgoed gemeente Eindhoven Wie zijn we? Gestart in 1986 Duurzaamheid zit in onze genen Ruim 110 medewerkers Woningbouw, utiliteit, overheid, gezondheidszorg, onderwijs, monumenten,

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen Profielschets Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen ERLY the consulting company Opdrachtgever: Woningbouwvereniging Compaen Datum: juni 2015 Adviseur: drs. Lilian Vos Inleiding Woningbouwvereniging

Nadere informatie

Keerkring DG Gouda

Keerkring DG Gouda Keerkring 35 2801 DG Gouda Over van t Hof Vastgoed heeft voor iedereen een andere waarde. Voor ondernemers is het een plek om hun ambities te realiseren. Voor overheden is het een middel voor maatschappelijke

Nadere informatie

Woonoppervlakte 52 m 2 Vraagprijs 247.500,- kosten koper TE KOOP. Waverstraat 95 III Amsterdam

Woonoppervlakte 52 m 2 Vraagprijs 247.500,- kosten koper TE KOOP. Waverstraat 95 III Amsterdam Woonoppervlakte 52 m 2 Vraagprijs 247.500,- kosten koper TE KOOP Waverstraat 95 III Amsterdam LIGGING KADASTRALE GEGEVENS Adres Waverstraat 95 III Postcode / Plaats 1079 VK Amsterdam Gemeente AMSTERDAM

Nadere informatie

Nieuwehaven ED Gouda

Nieuwehaven ED Gouda Nieuwehaven 222 2801 ED Gouda Over van t Hof Vastgoed heeft voor iedereen een andere waarde. Voor ondernemers is het een plek om hun ambities te realiseren. Voor overheden is het een middel voor maatschappelijke

Nadere informatie

Allround in vastgoedmanagement en -advies

Allround in vastgoedmanagement en -advies Allround in vastgoedmanagement en -advies Samen waardegroei creëren en stimuleren. Daar gaan wij voor Amstelius Vastgoed Amstelius is een onafhankelijk allround kantoor voor vastgoedmanagement en -advies.

Nadere informatie

Noordeinde AA Waddinxveen

Noordeinde AA Waddinxveen Noordeinde 120 2742 AA Waddinxveen Over van t Hof Vastgoed heeft voor iedereen een andere waarde. Voor ondernemers is het een plek om hun ambities te realiseren. Voor overheden is het een middel voor maatschappelijke

Nadere informatie

Franchise rules. Customerfactory Franchiseadviseurs

Franchise rules. Customerfactory Franchiseadviseurs Franchise rules Franchise rules Customerfactory Franchiseadviseurs Onze opdrachtgevers willen Kwalitatief en kwantitatief groeien. verantwoord en duurzaam 6x groeien door samenwerking S J B F I D F L

Nadere informatie

Strategie & omgeving. Bram Baselmans Brenda Meusen-den Ouden

Strategie & omgeving. Bram Baselmans Brenda Meusen-den Ouden IVVU: Leergang innoveren locaties intramurale zorg Strategie & omgeving Bram Baselmans Brenda Meusen-den Ouden Programma leergang Blok 1: Strategie & omgeving Blok 2: Zorg & bedrijfsvoering Blok 3: Wonen

Nadere informatie

Eemlandia 13 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

Eemlandia 13 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Eemlandia 13 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis

Nadere informatie

995 euro per maand exclusief btw

995 euro per maand exclusief btw T: 020-669 19 19 E: info@efforthuisvesting.nl I: www.efforthuisvesting.nl Telefoonweg 118 Ede Huurprijs Metrage 995 euro per maand exclusief btw 100 m2 Telefoonweg 118 Ede Algemeen Op een uitstekende zichtlocatie

Nadere informatie

Objectinformatie. Zoeterwoude Hoge Rijndijk 16

Objectinformatie. Zoeterwoude Hoge Rijndijk 16 Objectinformatie Zoeterwoude Hoge Rijndijk 16 Algemeen TE KOOP VOORMALIGE PASTORIE TE ZOETERWOUDE RIJNDIJK. Aan de Hoge Rijndijk 16 staat de in 1928 gebouwde pastorie Meerburg. Dit unieke object met een

Nadere informatie

Westdijk 40 B-15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

Westdijk 40 B-15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Westdijk 40 B-15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis

Nadere informatie

Wibautstraat GA Gouda

Wibautstraat GA Gouda Wibautstraat 1 2805 GA Gouda Over van t Hof Vastgoed heeft voor iedereen een andere waarde. Voor ondernemers is het een plek om hun ambities te realiseren. Voor overheden is het een middel voor maatschappelijke

Nadere informatie

Botter 56 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

Botter 56 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Botter 56 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis met

Nadere informatie

de toegevoegde waarde

de toegevoegde waarde de toegevoegde waarde MEER DAN EEN DAK BOVEN JE HOOFD ONZE ERVARING LEERT DAT... Driehoek Vastgoed biedt u expertise op het gebied van huis vesting en vastgoedbeheer. Voor iedere organisatie is huisvesting

Nadere informatie

TO BUILD UP. BROCHURE Huisvestingsadvies

TO BUILD UP. BROCHURE Huisvestingsadvies TO BUILD UP BROCHURE Huisvestingsadvies Tobuildup Tobuildup begeleidt organisaties bij de build-up van vastgoedvraagstukken. Door jarenlange ervaring en expertise in de vastgoedmarkt kunnen we voor elk

Nadere informatie

Profielschets Raad van Commissarissen R.K. Woningbouwvereniging Zeist

Profielschets Raad van Commissarissen R.K. Woningbouwvereniging Zeist Profielschets Raad van Commissarissen R.K. Woningbouwvereniging Zeist 1. Inleiding De RvC van de R.K. Woningbouwvereniging Zeist heeft drie taken: - toezicht houden op het bestuur en op de gang van zaken

Nadere informatie

Vastgoedfinanciering in de cure-sector

Vastgoedfinanciering in de cure-sector Vastgoedfinanciering in de cure-sector Een onderzoek naar de potentie van financieringsconstructies voor investeringen in ziekenhuisvastgoed P4 Presentatie Simone Campman 4 oktober 2013 Inhoudsopgave Onderzoeksopzet

Nadere informatie

Professionals in het hart van uw organisatie

Professionals in het hart van uw organisatie Professionals in het hart van uw organisatie De business professionals van HRT hebben de ambitie om uw bedrijf beter te laten renderen. De kennisgebieden waar ons hart sneller van gaat kloppen zijn Financieel,

Nadere informatie

Functieprofiel. VOORZITTER EN LID RAAD VAN TOEZICHT Fidarda - SKOD

Functieprofiel. VOORZITTER EN LID RAAD VAN TOEZICHT Fidarda - SKOD bezoekadres Stationsstraat 29 a 9401 KW Assen postadres Postbus 479 9400 AL Assen telefoon (0592) 30 84 58 fax (0592) 33 15 35 e-mail info@ypsylon.nl KvK Friesland 56.48.77.54 www.ypsylon.nl Functieprofiel

Nadere informatie

Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL

Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL Vraagprijs 199.000,- kosten koper Omschrijving Vlaskam 2 - Weert Schitterend gelegen bouwperceel te koop, groot circa 600 m2, gelegen in de nieuwbouw woonwijk Laarveld aan een

Nadere informatie

Industrieweg LB Zoetermeer

Industrieweg LB Zoetermeer Industrieweg 12 2712 LB Zoetermeer Over van t Hof Vastgoed heeft voor iedereen een andere waarde. Voor ondernemers is het een plek om hun ambities te realiseren. Voor overheden is het een middel voor maatschappelijke

Nadere informatie

Kleiwegstraat GL Gouda

Kleiwegstraat GL Gouda Kleiwegstraat 25 2801 GL Gouda Over van t Hof Vastgoed heeft voor iedereen een andere waarde. Voor ondernemers is het een plek om hun ambities te realiseren. Voor overheden is het een middel voor maatschappelijke

Nadere informatie

CAPITAL VALUE. TRANSACTIES TAXATIES ADVIES

CAPITAL VALUE. TRANSACTIES TAXATIES ADVIES CAPITAL VALUE. TRANSACTIES TAXATIES ADVIES Capital Value is specialist en marktleider op de Nederlandse woningbeleggingsmarkt Voor al uw vastgoedvraagstukken Wij begeleiden institutionele en particuliere

Nadere informatie

Gemeenten en vastgoed

Gemeenten en vastgoed Gemeenten en vastgoed Gebiedsregisseur & vastgoedgebruiker www.dtz.nl www.dtz.com Transparant en efficiënt omgaan met vastgoed Vooruitstrevende gemeenten grijpen kansen Een gemeente is naast eigenaar/gebruiker

Nadere informatie

Leergang Zorgvastgoed

Leergang Zorgvastgoed Leergang Zorgvastgoed 9 en 10 november 2017 Locatie Zorghotel De Kim Leerdoel In twee dagen inclusief avondprogramma wordt u klaargestoomd voor de markt van zorgvastgoed. Gelegenheid voor casuïstiek en

Nadere informatie

Vraagprijs 275.000,- kosten koper TE KOOP. Verlanenpad 10 Zaandijk Houten loods met 10 garageboxen

Vraagprijs 275.000,- kosten koper TE KOOP. Verlanenpad 10 Zaandijk Houten loods met 10 garageboxen Vraagprijs 275.000,- kosten koper TE KOOP Verlanenpad 10 Zaandijk Houten loods met 10 garageboxen OMSCHRIJVING Deze loods is gelegen in de nostalgische omgeving van de Lagedijk in Zaandijk. Het pand is

Nadere informatie

Uw procesregiseur. Expertise in het bouwtraject. Sterk in verbinden. Dat is Adams Bouwadviesbureau. Al meer dan 15 jaar een

Uw procesregiseur. Expertise in het bouwtraject. Sterk in verbinden. Dat is Adams Bouwadviesbureau. Al meer dan 15 jaar een sterk in verbinden Sterk in verbinden. Dat is Adams Bouwadviesbureau. Al meer dan 15 jaar een toonaangevend ingenieursbureau. Gespecialiseerd in duurzaam en constructief bouwadvies voor woningbouw en utiliteitsbouw.

Nadere informatie

Industry consulting. Care management. Effectieve procesinnovatie in de zorg. Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst

Industry consulting. Care management. Effectieve procesinnovatie in de zorg. Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst Industry consulting Care management Effectieve procesinnovatie in de zorg Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst Effectieve procesinnovatie Iedere organisatie is uniek. Dat is in de zorg niet anders.

Nadere informatie

WIE BEPAALT BETAALT! IN VOGELVLUCHT DOOR DE WERELD VAN PUBLIEK VASTGOED 16 NOVEMBER 2017 MR. IR. WENDY VERSCHOOR FRICS

WIE BEPAALT BETAALT! IN VOGELVLUCHT DOOR DE WERELD VAN PUBLIEK VASTGOED 16 NOVEMBER 2017 MR. IR. WENDY VERSCHOOR FRICS WIE BEPAALT BETAALT! IN VOGELVLUCHT DOOR DE WERELD VAN PUBLIEK VASTGOED 16 NOVEMBER 2017 MR. IR. WENDY VERSCHOOR FRICS AGENDA DE ONTWIKKELING VAN HET VAKGEBIED DE BASIS DE SPELERS DE ROL VAN DE PUBLIEK-VASTGOEDMANAGER

Nadere informatie

ZORG VOOR MAATSCHAPPELIJK VASTGOED. Professioneel beheer voor beter rendement

ZORG VOOR MAATSCHAPPELIJK VASTGOED. Professioneel beheer voor beter rendement ZORG VOOR MAATSCHAPPELIJK VASTGOED Professioneel beheer voor beter rendement Een veranderende financiële omgeving vraagt om ander vastgoedbeheer Het onderwijsvastgoed, het zorgvastgoed, het gemeentelijk

Nadere informatie

TE KOOP. BOUWKAVEL BEDRIJFSGEBOUW Hoevelakenseweg 198 TERSCHUUR

TE KOOP. BOUWKAVEL BEDRIJFSGEBOUW Hoevelakenseweg 198 TERSCHUUR TE KOOP BOUWKAVEL BEDRIJFSGEBOUW Hoevelakenseweg 198 TERSCHUUR TE KOOP BOUWKAVEL BEDRIJFSGEBOUW HOEVELAKENSEWEG 198, TERSCHUUR U WILT UW BEDRIJF IN EEN LANDELIJKE OMGEVING VESTIGEN? GRIJP DAN NU UW KANS!

Nadere informatie

Privaat vastgoed. Optimaal renderend en toekomstbestendig

Privaat vastgoed. Optimaal renderend en toekomstbestendig Privaat vastgoed Optimaal renderend en toekomstbestendig Duurzaam huisvesten Royal HaskoningDHV is sinds jaar en dag een betrouwbare partner in commercieel vastgoed. Als adviseurs hebben wij mede het aanzicht

Nadere informatie

SNS PROFIEL 2010 PROPE RTYFI NA NCE

SNS PROFIEL 2010 PROPE RTYFI NA NCE SNS PROPE RTYFI NA NCE 1 GEWOR TELDIN NEDER LAND SVAST GOED DE FEITEN SPREKEN VOOR ZICH. De Nederlandse vastgoedbranche heeft de afgelopen tijd een moeilijke periode doorgemaakt. De ergste economische

Nadere informatie

Zijn ERP Systemen log?

Zijn ERP Systemen log? Zijn ERP Systemen log? Intelligent op weg Waar gaat het om? ERP is een verzamelnaam voor toepassingen welke door organisaties worden gebruikt ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen. Een aantal

Nadere informatie

De Waard Makelaars en Taxateurs, kan elke erkende discipline van onroerende zaken voor u uitvoeren!

De Waard Makelaars en Taxateurs, kan elke erkende discipline van onroerende zaken voor u uitvoeren! De Waard Makelaars en Taxateurs, kan elke erkende discipline van onroerende zaken voor u uitvoeren! DE WAARD MAKELAARS EN TAXATEURS We hebben het allemaal in huis......als we u kunnen helpen, dan horen

Nadere informatie

DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES. marshoek.nl

DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES. marshoek.nl DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES marshoek.nl MARSHOEK Marshoek is de financiële retailspecialist, die u helpt een optimaal rendement te realiseren. Een betrouwbare, onafhankelijke partner, die uw ambities

Nadere informatie

Dienstenwijzer Kraan Assurantiën

Dienstenwijzer Kraan Assurantiën Dienstenwijzer Kraan Assurantiën Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat uw bedrijf centraal. In deze dienstenwijzer

Nadere informatie

Huisvestingskosten en facility management 1

Huisvestingskosten en facility management 1 Huisvestingskosten en facility management 1 Huisvestingskosten en facility management Wat kost mijn kantoorruimte? Wat betalen met ons vergelijkbare organisaties voor hun huisvesting? Wat valt daaronder

Nadere informatie

TE HUUR. Willem van Konijnenburglaan 1B Eindhoven

TE HUUR. Willem van Konijnenburglaan 1B Eindhoven TE HUUR Willem van Konijnenburglaan 1B Eindhoven 1 Object : Voor huur is beschikbaar een winkelruimte, prominent gelegen aan de Willem van Konijnenburglaan 1 B te Eindhoven. De ruimte maakt deel uit van

Nadere informatie

Profielschets. Manager Financiën. Omnivera GWZ. ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ

Profielschets. Manager Financiën. Omnivera GWZ. ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ Profielschets Manager Financiën Omnivera GWZ ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ Adviseurs ERLY: drs. Lilian Vos Telefoonnummer: 035 543 00 88 Omnivera GWZ Omnivera

Nadere informatie

Versterk uw focus op vastgoed met ICT

Versterk uw focus op vastgoed met ICT Versterk uw focus op vastgoed met ICT Johan André de la Porte Real Estate IT September 2012 Voorwoord De wereld van het vastgoed staat onder druk en verandert in hoog tempo. Uit onderzoek dat in samenwerking

Nadere informatie

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING TE KOOP. Westzijde 428-432 Zaandam

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING TE KOOP. Westzijde 428-432 Zaandam VERKOOP BIJ INSCHRIJVING TE KOOP Westzijde 428-432 Zaandam OMSCHRIJVING OPEN HUIS: 10 SEPTEMBER A.S. VAN 16:30 TOT 18:00 UUR De op Funda genoemde vraagprijs is een richtprijs. Deze 3 spoorwachterswoningen

Nadere informatie

TE KOOP ANTHONIE FOKKERSTRAAT 61B BARNEVELD

TE KOOP ANTHONIE FOKKERSTRAAT 61B BARNEVELD TE KOOP ANTHONIE FOKKERSTRAAT 61B BARNEVELD TE KOOP ZELFSTANDIGE KANTOORRUIMTE ANTHONIE FOKKERSTRAAT 61B, BARNEVELD Bent u op zoek naar een moderne en flexibele werkplek? Koop dan een ZELFSTANDIGE KANTOORRUIMTE

Nadere informatie

Minder logistieke zorgen én efficiëntere zorg

Minder logistieke zorgen én efficiëntere zorg Minder logistieke zorgen én efficiëntere zorg De logistieke scan van CB ontdekt het verbeterpotentieel van uw goederenlogistiek Een efficiëntere logistiek levert (soms onverwacht) belangrijke bijdragen

Nadere informatie

jaar in, jaar uit ReportCompany partner in corporate reporting

jaar in, jaar uit ReportCompany partner in corporate reporting jaar in, jaar uit ReportCompany partner in corporate reporting Wie wij zijn Report Company is specialist op het gebied van jaarverslagen en aanverwante corporate publicaties. Iedere onderneming of instelling

Nadere informatie

De Hooge Waerder Corporate Finance

De Hooge Waerder Corporate Finance De Hooge Waerder Corporate Finance Aankoop van een bedrijf Of u nu een bedrijf wilt overnemen, omdat het een minder risicovolle manier is om een bedrijf te starten of omdat u uitbreidingsmogelijkheden

Nadere informatie

Woonoppervlakte 97 m 2 Vraagprijs 269.500,- kosten koper TE KOOP. Kervelstraat 227 Krommenie

Woonoppervlakte 97 m 2 Vraagprijs 269.500,- kosten koper TE KOOP. Kervelstraat 227 Krommenie Woonoppervlakte 97 m 2 Vraagprijs 269.500,- kosten koper TE KOOP Kervelstraat 227 Krommenie OMSCHRIJVING INDELING Wat een fantastisch uitzicht! Dat heeft u vanuit dit royale 3-kamer appartement op de 3e

Nadere informatie

Leergang Allround Leiderschap

Leergang Allround Leiderschap Leergang Allround Leiderschap Zonder ontwikkeling geen toekomst! Leergang Allround Leiderschap Tijden veranderen. Markten veranderen, organisaties en bedrijven veranderen en ook de kijk op leiderschap

Nadere informatie

ABELENSTRAAT 18 BEEGDEN

ABELENSTRAAT 18 BEEGDEN ABELENSTRAAT 18 BEEGDEN 149.000 K.K 1/7 Abelenstraat 18, 6099BP Beegden Limburg Perceelgrootte: 1300 m² - Garage - Perceeloppervlakte 1300m² - Bouwkavel - Voor bouw van vrijstaand woonhuis Soort: Type:

Nadere informatie

In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten.

In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten. In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten. Wie zijn wij? Wij behartigen uw belangen op het gebied van financiële diensten. Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon

Nadere informatie

Activiteiten Resco Partners

Activiteiten Resco Partners Activiteiten Resco Partners 2011 Wie zijn wij: Resco Partners is een onafhankelijk team van vastgoeddeskundigen met jarenlange ervaring en een veelzijdige kennis van zaken. Resco Partners adviseert over

Nadere informatie

TE KOOP BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG HARSELAAR-ZUID BARNEVELD

TE KOOP BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG HARSELAAR-ZUID BARNEVELD TE KOOP BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG HARSELAAR-ZUID BARNEVELD TE KOOP BEDRIJFSUNITS BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG (HARSELAAR ZUID, BARNEVELD) Ondernemers, opgelet! Dit nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw is een

Nadere informatie

DE BEZIELDE ORGANISATIE Quick scan. thechangecollective.nl info@thechangecollective.nl +31202613954

DE BEZIELDE ORGANISATIE Quick scan. thechangecollective.nl info@thechangecollective.nl +31202613954 DE BEZIELDE ORGANISATIE Quick scan thechangecollective.nl info@thechangecollective.nl +31202613954 Waarom de quick scan? Snelle analyse van eigen organisatie Vernieuwend inzicht in de oplossing voor een

Nadere informatie

ONGERWEGES 15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

ONGERWEGES 15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG ONGERWEGES 15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis

Nadere informatie

Met plezier WERKEN BEGINT BIJ WESTENENG BEDRIJFSMAKELAARDIJ TE HUUR NIEUWBOUWLOCATIE BTA12. Huurprijs nader te bepalen

Met plezier WERKEN BEGINT BIJ WESTENENG BEDRIJFSMAKELAARDIJ TE HUUR NIEUWBOUWLOCATIE BTA12. Huurprijs nader te bepalen Met plezier WERKEN BEGINT BIJ WESTENENG BEDRIJFSMAKELAARDIJ TE HUUR NIEUWBOUWLOCATIE BTA12 Huurprijs nader te bepalen 1 Op een perceel van maar liefst 15.800 m², direct grenzend aan de A30 (oksel A12/A30)

Nadere informatie

Parkeerplaats Blok 23B1 Vraagprijs 15.000,- kosten koper TE KOOP. Cor van Weelehof (P58) Amsterdam

Parkeerplaats Blok 23B1 Vraagprijs 15.000,- kosten koper TE KOOP. Cor van Weelehof (P58) Amsterdam Parkeerplaats Blok 23B1 Vraagprijs 15.000,- kosten koper TE KOOP Cor van Weelehof (P58) Amsterdam OMSCHRIJVING In de parkeerkelder van blok 23b1 bieden wij een losse parkeerplaats aan. Wetenswaardigheden:

Nadere informatie

Coenecoop PW Waddinxveen

Coenecoop PW Waddinxveen Coenecoop 750 2741 PW Waddinxveen Over van t Hof Vastgoed heeft voor iedereen een andere waarde. Voor ondernemers is het een plek om hun ambities te realiseren. Voor overheden is het een middel voor maatschappelijke

Nadere informatie

TE KOOP ZWOLLEWEG 43 HARSELAAR-ZUID BARNEVELD

TE KOOP ZWOLLEWEG 43 HARSELAAR-ZUID BARNEVELD TE KOOP ZWOLLEWEG 43 HARSELAAR-ZUID BARNEVELD TE KOOP BEDRIJFSUNIT BEDRIJFSUNIT ZWOLLEWEG 43 (HARSELAAR ZUID, BARNEVELD) Splinternieuwe bedrijfsunit op toplocatie! Dé perfecte kans voor elke ondernemer

Nadere informatie

De link tussen organisatie- en huisvestingsdoelen. Jan Gerard Hoendervanger

De link tussen organisatie- en huisvestingsdoelen. Jan Gerard Hoendervanger De link tussen organisatie- en huisvestingsdoelen Jan Gerard Hoendervanger 1. Huisvesting als managementopgave - Huisvesting als strategisch bedrijfsmiddel - Speelveld en spelers - Integrale aansturing

Nadere informatie

Dunantstraat TP Zoetermeer

Dunantstraat TP Zoetermeer Dunantstraat 1211-1213 2713 TP Zoetermeer Over van t Hof Vastgoed heeft voor iedereen een andere waarde. Voor ondernemers is het een plek om hun ambities te realiseren. Voor overheden is het een middel

Nadere informatie

Woonoppervlakte 54 m 2 Vraagprijs 250.000,- kosten koper TE KOOP. Amsteldijk 125 C Amsterdam

Woonoppervlakte 54 m 2 Vraagprijs 250.000,- kosten koper TE KOOP. Amsteldijk 125 C Amsterdam Woonoppervlakte 54 m 2 Vraagprijs 250.000,- kosten koper TE KOOP Amsteldijk 125 C Amsterdam OMSCHRIJVING U BENT VAN HARTE WELKOM OM DE WONING TE BEZICHTIGEN OP: WOENSDAG 28 OKTOBER VAN 16:00-17:00 uur

Nadere informatie

Vastgoed met visie. Strategie voor maatschappelijk vastgoed

Vastgoed met visie. Strategie voor maatschappelijk vastgoed Vastgoed met visie Strategie voor maatschappelijk vastgoed Onze adviseurs Samen met u komen wij tot de beste vastgoedstrategie Iedereen heeft bijna dagelijks te maken met maatschappelijk vastgoed. En dat

Nadere informatie

Een kijkje achter de schermen, kennismaken met een zesde zintuig

Een kijkje achter de schermen, kennismaken met een zesde zintuig Een kijkje achter de schermen, kennismaken met een zesde zintuig Onze dienstverlening in vogelvlucht Accountancy De toekomst begint met het heden. Actuele objectieve financiële informatie is daarom van

Nadere informatie

Laat uw medewerkers excelleren

Laat uw medewerkers excelleren Laat uw medewerkers excelleren LivingFacility realiseert en regisseert integraal facilitair management in grote kantooromgevingen en voor organisaties die actief zijn op meerdere locaties. Wij combineren

Nadere informatie

Hoe draagt huisvesting bij aan profit & prosperity?

Hoe draagt huisvesting bij aan profit & prosperity? Hoe draagt huisvesting bij aan profit & prosperity? Nationale Conferentie Gebouw Automatisering 2016 Utrecht 09-11-2016 Ir. René P.M. Stevens MBA Algemeen Directeur ATELIER V real estate B.V. Wat is (kantoor)huisvesting?

Nadere informatie

Profielschets. 4 leden Raad van Commissarissen Provides

Profielschets. 4 leden Raad van Commissarissen Provides Profielschets 4 leden Raad van Commissarissen Provides ERLY the consulting company Opdrachtgever: Provides Datum: april 2015 De Raad De Raad van Commissarissen (RvC) van Provides heeft tot taak toezicht

Nadere informatie

TE HUUR. Lagedijk 4B Helmond. Stationsstraat 8A, 6026 CV Maarheeze T +31(0) 495 58 81 11 F +31(0) 495 59 40 68

TE HUUR. Lagedijk 4B Helmond. Stationsstraat 8A, 6026 CV Maarheeze T +31(0) 495 58 81 11 F +31(0) 495 59 40 68 TE HUUR Lagedijk 4B Helmond 1 Object : De voor huur beschikbare ruimte is gelegen aan de Lage dijk 4B te Helmond en bestaat uit een bedrijfsruimte met voorgelegen kantoor. Door de ligging direct aan de

Nadere informatie

Houd zelf de regie bij vastgoed

Houd zelf de regie bij vastgoed NIEUW DISTRIBUTIECENTRUM - VASTGOEDPROCES Breda, 11 december 2018 De in dit rapport genoemde conclusies, aanbevelingen en adviezen zijn gebaseerd op door de opdrachtgever verstrekte informatie en gegevens.

Nadere informatie