Reglement «YAMAHA R125 CUP» 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reglement «YAMAHA R125 CUP» 2015"

Transcriptie

1 Reglement «YAMAHA R125 CUP» 2015 ARTIKEL 1 DEFINITIE De Yamaha dealer association organiseert samen met 2RACE, een kampioenschap toegankelijk voor iedereen vanaf 12 jaar in de categorie Yamaha Cup 125. De naam van dit kampioenschap is Yamaha R125 Cup Het kampioenschap zal doorgaan met een minimum van 15 deelnemers. ARTIKEL 2 MACHINES De toegelaten machines zijn de Yamaha YZF-R125 jaar en model vanaf 2010, voor de piloten die deelnemen met een oud model, en 2015 bij aankoop van een nieuw model. ARTIKEL 3 KOSTEN VOOR DEELNAME Elke piloot die deelneemt aan de Yamaha R125 Cup mag een nieuwe YZF-R motorfiets aankopen met het bijhorende en verplichte piloten-pakket voor de prijs van 5950 btw incl. (motorfiets inbegrepen). De motorfietsen mogen aangekocht worden bij onderstaande deelnemende Yamaha verdelers. Naam van de deelnemende verdelers: Sudmoto: Zone rouge: Marchandise-Moto: Elke piloot die deelneemt met zijn eigen motorfiets moet voldoen aan het reglement en uitgerust zijn met het piloten-pakket en motor-pakket van de Cup, ter waarde van 1950 btw incl. (U kan deelnemen met uw eigen motorfiets zonder verplichting een nieuwe motorfiets aan te kopen). De piloten die reeds ingeschreven waren voor de Cup in 2013/2014 kunnen het volgende pakket verkrijgen aan een voordelige prijs: 1300 btw incl.

2 Dit pakket omvat het piloten-pakket + de inschrijving voor de races in Croix-en-Ternois en Mettet + prestige evenement. Indien nodig kan een financiering op maat voorgesteld worden. ARTIKEL 4 RACE PAKKET Het piloten-pakket houdt in : 1 Lazer helm, 1 paar RACING handschoenen, 1 paar Sidi laarzen. Het motor-pakket houdt in : 1 volledige race-kuip, + 1 voorste tandwiel + 1 GIANELLI uitlaat + 1 sticker-kit, 1 pakket ELF olie, voorste remleiding aviation. Inbegrepen = de inschrijving voor de races in Croix-en-Ternois en Mettet + prestige evenement. Het lederen pak voor de piloot is vrij van keuze maar kan aan een voordelige prijs aangekocht worden bij de deelnemende dealers. ARTIKEL 5 - PILOTEN De piloten moeten minstens 10 jaar oud zijn en dit op datum van de eerste race van de Yamaha R125 Cup 2015, op voorwaarde aanvaard te zijn door de commissie 2RACE / Yamaha R125 of reeds deelgenomen te hebben aan 2 wedstrijden in de categorie Mini GP. De organisatie behoudt zich het recht voor om de Cup ontvankelijkheid van een inschrijving te beoordelen, wel of niet overeenkomend met de sfeer van de formule en behoudt zich ook het recht om één of meer bekende piloten te laten deelnemen in een aantal wedstrijden, weliswaar uitgesloten van de premies en de rangschikking in het kampioenschap. Licenties: Voor de inters: licentie inter 125 Voor de juniors: licentie moto 3 Voor de -15 jaar: regionale licentie FMWB/2RACE Yamaha Cup ARTIKEL 6 GEWICHT VAN DE PILOTEN : Het minimum gewicht van elke piloot / moto voor deelname aan de races, met uitrusting (lederen pak, handschoenen, laarzen, helm en rugbeschermer) moet minimum 124 kg zijn. De piloot die dat gewicht niet haalt zal zijn motor moeten belasten om tot 124kg te komen als zijn kwalificatietijd minder is dan 109% van de beste tijd gereden tijdens de kwalificatie. Dit gewicht mag bereikt worden door extra balast, degelijk bevestigd op de motorfiets met een maximum van 10kg. Het gewicht zal gecontroleerd worden tijdens de technische controles en zal voor elk evenement als referentie gebruikt worden. De technische controle zal tweedelig zijn: - Het wegen van de piloot met uitrusting zoals hierboven beschreven, het gewicht van de piloot alsook de aangebrachte balast zal opgeschreven orden in het technisch dossier. - Het wegen van de machine met balast en controle van de bevestiging van de balast. De balast kan op elk moment van het evenement gecontroleerd en/of gewogen worden.

3 ARTIKEL 7 Race KALENDER 2013 (Onder voorbehoud van wijzigingen) 22 mars Francorchamps karting 11/12 avril Croix-en-ternois 26 avril Francorchamps karting 3 mai Douvrin 24 mai Juvaincourt 30/ 31 mai Mettet 21 juin Dalhem 03/04/05 juillet Race of Nations 26 juillet Clastres 6 septembre à confirmer 4 octobre Clastres 18 octobre Francorchamps karting Ter info: op bijna elk evenement is het mogelijk om een dag vrij te rijden, de dag voorafgaande aan de race, alsook een endurance van 2 uur, meer info op ARTIKEL 8 OPVOLGING VAN DE EVENEMENTEN De evenementen zullen doorgaan volgens het reglement voorzien door het kampioenschap «2Race» en het reglement van de BMB voor de races in Crois-en-Ternois en Mettet. Zijnde 2 niet-getimede trainingen, 1 getimede training, 2 races voor 2RACE. Zijnde 2 getimede trainingen + 2 races voor de organisatie van de BMB. ARTIKEL 9 - PUNTEN De punten die meetellen voor het bepalen van het klassement worden als volgt verdeelt : 1e : 25 punten 4e : 13 punten 7e : 8 punten 10e : 4 punten 2e : 20 punten 5e : 11 punten 8e : 7 punten 11e : 2 punten 3e : 16 punten 6e : 10 punten 9e : 6 punten ARTIKEL 10 KLASSEMENT De einduitslag zal bepaald worden op basis van de cumulatieve punten van het jaar. In het geval van een gelijkstand, zal de laatste race beslissend zijn. In het geval dat er twee races doorgaan in hetzelfde weekend, zal het klassement worden berekend op de som van de twee manches, in het geval van gelijkstand is het de laatste beste rondetijd die telt. Alle rondes tellen, er is geen joker.

4 ARTIKEL 11 - AANKOMSTPREMIES Yamaha R125 Cup e - 2e - 3 e : Gratis inschrijving voor de volgende race, dus 85 4 e tot 10 e : 50 korting op de inschrijving van de volgende race. 11 e tot 15 e : 25 korting op de inschrijving van de volgende race. ARTIKEL 12 PRIJZEN De winnaar: nader te bepalen De 2 e : nader te bepalen 3 e : nader te bepalen ARTIKEL 13 Moto YAMAHA De deelnemers moeten verplicht de race-kuip van Yamaha monteren, bijgeleverd in het pakket, alsook de sticker-kit, remleidingen en de stickers van de sponsors van de Cup. ARTIKEL 14 KLACHTEN Klachten moeten worden ingediend in overeenstemming met het reglement van Yamaha - 2Race/FMWB. Elke klacht vereist een waarborg van 750 tot verificatie van de conformiteit van de motorfiets. Er moet in de klacht nauwkeurig aangegeven worden welk deel van de motorfiets moet gedemonteeerd worden, de klacht zal vergezeld worden door een aanbetaling van tijd. De demontage zal gebeuren in de localen van D Ieteren Sport, Yamaha invoerder voor België, de dag volgend op de race en in aanwezigheid van de piloot. De motorfiets waartegen een klacht is ingediend zal op het moment van de klacht door Yamaha opgehaald worden en getransporteerd worden naar de Yamaha werkplaats. De aanvullende technische controle voor de Cup zal op elk evenement uitgevoerd worden door een vertegenwoordiger van de Yamaha R125 CUP. In het geval van een klacht zal de vertegenwoordiger van de Yamaha R125 CUP de beslissing nemen om de machine te laten demonteren in de werkplaats van D Ieteren Sport. Deze beslissing is onherroepelijk. Op elk evenement zal een testbank aanwezig zijn, de organisatoren behouden zich het recht om willekeurig motorfietsen te testen. In geval van niet-naleving van het reglement, zal het resultaat van de betreffende race worden geannuleerd! ARTIKEL 15 VERPLICHTING VAN DE PILOTEN JEGENS YAMAHA D IETEREN SPORT Voor een promotioneel evenement kan Yamaha België (D Ieteren Sport) aan de deelnemers vragen om hun motor voor te stellen als wijze van promotie voor de Yahama R125 Cup. ARTIKEL 16 RACE-KUIP Een race-kuip met sticker-kit is inbegrepen bij elke motorfiets. Enkel een specifieke plaats op de kuip is voorbehouden voor de stickers van de sponsors van de piloot. Dit is de enige plaats die kan worden besteed aan deze doeleinden. Er mogen geen wijzigingen worden aangebracht aan de motorfiets. Een holte in het reservoir en de verlaging van het zitjes is toegestaan voor de piloten met kleine gestalte. ARTIKEL 17 TECHNISCHE CONTROLE De motorfietsen zullen verplicht onderworpen worden aan een technische controle uitgevoerd door 2Race evenals een controle onder de hoede van Yamaha.

5 ARTICLE 18 - SANCTIES Elke overtreding van het reglement of wangedrag tijdens een evenement door de piloot of zijn gezelschap zullen worden onderworpen aan een sanctie die kan leiden tot de definitieve uitsluiting van de piloot na raadpleging van de organisatoren. ARTIKEL 19 UITRUSTING VAN DE PILOOT Elke piloot ontvangt een pakket met uitrusting die VERPLICHT moet gedragen worden op elk evenement. Indien de piloot niet de opgelegde uitrusting draagt zal de piloot niet mogen starten bij zowel de trainingen als de race. Dit pakket bestaat uit: 1 helm Lazer Carbone Hyper Sport 2 NEW 1 vizier Lumino NEW 1 paar handschoenen NEW 1 paar Sidi ROARR laarzen NEW 1 sponsors sticker kit + 1 logo kit voor op het lederen pak ARTIKEL 20 TECHNISCH REGLEMENT Yamaha YZFR125 CUP ALLES WAT NIET SPECIFIEK IS TOEGELATEN EN/OF VOORGESCHREVEN IN DIT ARTIKEL IS STRIKT VERBODEN. Indien een aanpassing aan een onderdeel of systeem niet specifiek is toegestaan in de onderstaande artikelen wil dat zeggen dat dit strikt verboden is. Specificaties van de motoren Alle onderdelen en systemen die in de hierop volgende artikelen niet specifiek genoemd worden moeten zich in originele staat bevinden, zoals ze afgeleverd werden door YAMAHA. Motor De motor zal verzegeld worden bij de controle op de testbank. Het brandstofinjectiesysteem zal verzegeld worden bij aflevering aan de verdeler die deelneemt aan de Cup. Motor carter / versnellingsbak, zij carters De covers moet ongewijzigd blijven zoals wettelijk gehomologeerd. Geen enkele wijziging is toegestaan (inbegrepen schilderen, polijsten en lichter maken). Transmissie Het tandwiel van de versnellingsbak, het achter tandwiel, de pas van de ketting en de afmetingen ervan mogen gewijzigd worden. Koppeling Geen enkele wijziging is toegestaan. Enkel de koppelingsschijven mogen worden vervangen, maar hun aantal moet ongewijzigd blijven zoals origineel bepaald. Radiator, koelsysteem Een beschermkap mag worden geplaatst voor de water radiator. De ventilator van de radiator mag verwijdert worden, alsook de thermostaat. Airbox De airbox moet ongewijzigd blijven zoals oorspronkelijk geproduceerd alsook de leidingen en luchtinlaat. De luchtfilter mag vervangen worden door een originele. Het luchtfilterelement mag niet gewijzigd worden noch vervangen.

6 Brandstoftoevoer Alleen benzine zonder toevoegingen, verkocht aan een openbaar tankstation is toegestaan (controles zullen ter plaatse worden uitgevoerd). Uitlaatsysteem De uitlaatpijpen en dempers mogen niet worden aangepast noch vervangen. De geleverde uitlaat is de enige toegestaan. Ontsteking/ECU De ontsteking unit (ECU) moet de originele unit zijn, die verkocht werd met de originele motorfiets. Geen enkele andere unit voor de ontsteking en injectie is toegestaan. De ECU kan door de organisatoren, onderling worden verwisseld onder de deelnemers tijdens een evenement. Generator, alternator, startmotor Geen enkele wijzigingen is toegestaan. De elektrische starter moet ten aller tijde in staat zijn om de motor te starten tijdens het evenement. Extra uitrusting Extra elektronische apparatuur die zich niet op de originele en wettelijk goedgekeurde motorfiets bevindt, mag niet worden toegevoegd. Telemetrie is niet toegestaan. Binnenkabels De kabelboom en de originele starter mogen niet worden gewijzigd. Uitsparing van de binnenkabels is niet toegestaan. Batterij Enkel de originele batterij is toegestaan. Kader en achterste deel van de kader De kader moet ongewijzigd blijven zoals oorspronkelijk geproduceerd door Yamaha. De zijkanten van de kader mogen voorzien worden van beschermend composiet materiaal. Deze beschermers moet aangepast zijn aan de vorm van de kader. Niets anders mag worden toegevoegd of verwijdert aan het kader. Alle motorfietsen moeten voorzien zijn van een identificatienummer, origineel of niet, het moet gedrukt zijn op de kader (chassisnummer op de stuurkolom). Steunen en steunplaten voor de motor moeten ongewijzigd blijven zoals oorspronkelijk geproduceerd door de fabrikant voor de gehomologeerde motorfiets. De achterbrug van de kader mag niet worden gewijzigd. Er zijn geen wijzigingen toegestaan, noch in termen van kleur, techniek en esthetiek, met uitzondering van die voorgeschreven of toegestaan zijn in de voorschriften. Diabolos mogen bevestigd worden op de achterbrug op de plaats die daarvoor gebruikelijk is. Deze diabolos moeten voorzien worden van een nylon bescherming. Voorvorken De vorken (assen, armen, bovenste en onderste kroon, enz..) moeten ongewijzigd blijven, zoals oorspronkelijk geproduceerd door Yamaha. Inwendige originele delen mogen niet aangepast of gewijzigd worden. Alleen de olie en de kwaliteit en viscositeit van de olie mag worden gewijzigd. T-stukken, bovenste en onderste platina(s) en eventuele verbindingsbruggen moet blijven zoals origineel afgeleverd. Een stuurdemper mag worden toegevoegd door een accessoire stuurdemper. De stuurdemper mag niet fungeren ter beperking van de stuurhoek. Achtervering De achterste vering mag niet gewijzigd of vervangen worden. Enkel het type en de viscositeit van de olie mag gewijzigd worden. Een verlagingskit van Yamaha is toegelaten.

7 Banden Enkel onderstaande PIRELLI banden in de onderstaande MATEN zijn toegelaten. Indien een piloot tijdens de trainingen of races andere banden gebruikt zal hij of zij onmiddellijk uitgesloten worden van het classement van die dag. SLICKS VOOR /70R17NHSTLK397 SC1 DBLSBF Diablo Superbike Front SC1 ACHTER /70R17NHSTLK100 SC1 DBLSBK Diablo Superbike SC /70R17NHSTLK100 SC2 DBLSBK Diablo Superbike SC2 REGEN VOOR /70R17NHSTLK397 SCR1 DBRAIF Diablo Rain Front ACHTER /70R17NHSTLK395 SCR1 DBRAIN Diablo Rain SCR1 Remmen De remschijven moeten ongewijzigd blijven zoals ze origineel werden afgeleverd door de constructeur. Het merk en type van de remblokken mag gewijzigd worden. Stuur en manuele bedieningen Het stuur en de manuele bedieningen mogen verplaatst worden. De originele bediening rechts mag niet verwijdert worden, de linkse mag verwijdert worden. Voetsteunen/voet bedieningen De voetsteunen en bedieningen aan de voet mogen verplaatst worden, maar moeten wel origineel blijven. Omgekeerd schakelen is toegelaten. De uiteinden type «Ertalon» moeten voorzien worden. Brandstoftank De brandstoftank moet ongewijzigd blijven zoals origineel door de constructeur afgeleverd, gehomologeerd voor straatgebruik. Alle brandstoftanks moeten een brandwerend beschermings systeem bevatten (anti-explosie mousse zoals bv. «Explosafe»). Kuip / Profiel De kuip moet worden verstrekt door de verdelers die deelnemen aan de Yamaha R125 CUP. Schilderen van de kuip blijft vrij. De originele luchtkanalen tussen de kuip en de airbox mogen niet gewijzigd of vervangen worden. Een opening van Ø25 mm moet voorzien worden in het lage deel van de voorzijde van de onderkuip. Deze opening moet gesloten blijven in droge omstandigheden en mag enkel vrijgemaakt worden in natte race omstandigheden, zoals aangegeven door de Race Directeur.

8 Koelmiddelen De enige toegelaten koelmiddelen, behalve de smeerolie, is water of water gemengd met ethyl-alcohol. Volgende elementen moeten VERWIJDERT WORDEN Voorste lichten, achterste lichten en richtingaanwijzers (zonder de bedieningen aan het stuur te verwijderen) Achteruitkijkspiegels Waarschuwings lichten Nummerplaathouder Gereedschapskit Passagiers voetsteunen zijsteun Volgende elementen moeten AANGEPAST WORDEN Alle vloeistof doppen moeten worden geborgd met borgdraad. Alle vijzen en bouten van de externe oliefilter(s), die deel uitmaken van het olie smeer circuit moeten voorzien zijn van een veiligheidsdraad (vb. op de carters). Carter bescherming (koppeling, ontsteking, alternator) moet voorzien worden op de motorfiets. Alle motorfietsen moeten voorzien zijn van een gesloten recyclage-systeem. De olie-ontluchter moet worden aangesloten en afvoeren op de airbox. De ontluchtings-leidingen en overloop moeten ontladen via de bestaande uitgangen. Het originele gesloten recyclage-systeem moet behouden worden, geen enkele directe atmosferische emissie is toegestaan. Het is verplicht een bescherming te bevestigen op de achterbrug, die voorkomt dat de voet of een hand aan het achterste tandwiel kan komen. Deze bescherming moet gemaakt zijn van Nylon, Teflon of composiet materialen met een afgeronde boord en een dikte van minimum 5mm. In geval van niet naleving van dit reglement, zal de deelnemende piloot de punten van de betreffende race verliezen. In geval van herhaaldelijke niet naleving van het reglement, zal de deelnemende piloot onherroepelijk uit de CUP verwijderd worden. ARTIKEL 22 VERPLICHTE PLAATSING VAN DE STICKER-KIT Nader te bepalen ARTIKEL 23 CIJFERS EN ACHTERGRONDEN De achtergrondkleur voor de nummers moet wit zijn, de nummers zelf moeten zwart zijn in onderstaande reglementaire afmetingen : - Hoogte mm - Breedte...80 mm - Dikte...25 mm - Spatie tussen 2 cijfers...15 mm De nummers moeten gerealiseerd worden in één van onderstaande lettertypes :

9 In geval van betwisting met betrekking tot de leesbaarheid van de nummers zal de Technische Directeur tussenbeide komen. Partners : D Ieteren Sport (YAMAHA België) PIRELLI ELF 13.8 COMPOSITES LAZER Helmets SIDI Campus FRANCORCHAMPS WAKE HOUSE LES 7 MEUSES Deelnemende dealers: Moto Marchandise (Fontaine l Evêque) Sud Moto (Ukkel) Zone Rouge Moto (Andenne)

HUSQVARNA ENDURO TROPHY

HUSQVARNA ENDURO TROPHY HUSQVARNA ENDURO TROPHY ARTIKEL 1 DEFINITIE In het kader van het Belgische enduro BMB kampioenschap organiseert Husqvarna een formule die luistert naar de naam HUSQVARNA Enduro Trophy. Voor de editie 2015,

Nadere informatie

BNL Karting Series. Technisch. reglement. Micro Max. Technisch reglement 2016 Micro Max RACB VISA: Versie 13-01-2016

BNL Karting Series. Technisch. reglement. Micro Max. Technisch reglement 2016 Micro Max RACB VISA: Versie 13-01-2016 BNL Karting Series Technisch 2016 reglement Micro Max MICRO MAX 1. Chassis Elk chassis moet volgens de CIK voorschriften zijn. Prototypes zijn niet toegelaten. Per wedstrijd mag slechts 1 chassis ingeschreven

Nadere informatie

Regelement editie 2016 Versie 11 December

Regelement editie 2016 Versie 11 December 1. Reglement Belgian Twin Trophy Klasse Thunder De Belgian Twin Trophy (BTT) klasse Thunder is een Cup kampioenschap voor 2 cilinder motorfietsen met een maximale cilinder inhoud van 1000cc. Meer informatie

Nadere informatie

Short Endurance. Superbike in deze klasse bestaat een team uit twee piloten waarvan minstens één een motor rijdt van minstens 750cc.

Short Endurance. Superbike in deze klasse bestaat een team uit twee piloten waarvan minstens één een motor rijdt van minstens 750cc. Short Endurance STRUCTUUR De Short Endurance is een volledig onafhankelijk endurance-kampioenschap. Alle teams bestaan uit 2 piloten. Dit moeten niet voor elke race dezelfde piloten zijn In dit kampioenschap

Nadere informatie

Belgian New Leading Karting Series TECHNISCH REGLEMENT 2017 Senior Max

Belgian New Leading Karting Series TECHNISCH REGLEMENT 2017 Senior Max Belgian New Leading Karting Series TECHNISCH REGLEMENT 2017 Senior Max Senior max 1. Chassis Het chassis dient CIK gehomologeerd te zijn. Er kan enkel één chassis worden ingeschreven. Ieder chassis én

Nadere informatie

Belgian New Leading Karting Series

Belgian New Leading Karting Series Belgian New Leading Karting Series TECHNISCH REGLEMENT 2017 DD2 / DD2 Masters DD2 & DD2 MAX Masters 1. Chassis Het chassis dient CIK gehomologeerd te zijn. Er kan enkel één chassis worden ingeschreven.

Nadere informatie

Belgian Max Challenge. Technisch. reglement. Micro Max

Belgian Max Challenge. Technisch. reglement. Micro Max Belgian Max Challenge Technisch 2015 reglement Micro Max MICRO MAX 1. Chassis Elk chassis moet volgens de CIK voorschriften zijn. Prototypes zijn niet toegelaten. Per wedstrijd mag slechts 1 chassis ingeschreven

Nadere informatie

INFO MOTORCROSS SEIZOEN Categorieën en klassen Leeftijd - Nummering kleur nummerplaten

INFO MOTORCROSS SEIZOEN Categorieën en klassen Leeftijd - Nummering kleur nummerplaten INFO MOTORCROSS SEIZOEN 2017 01. Categorieën en klassen Leeftijd - Nummering kleur nummerplaten 01.01 van 11 tot en met 14 jaar (2002) vanaf 1 Zwart / Wit 01.02 Cup 125 Beloften vanaf 14 tot en met 17

Nadere informatie

Belgian Max Challenge

Belgian Max Challenge Belgian Max Challenge Technisch 2017 reglement KZ KZ 1. Chassis & motor Het chassis dient CIK gehomologeerd te zijn. Er kan enkel één chassis worden ingeschreven. Ieder chassis én motor(en) dienen voorzien

Nadere informatie

Als basisreglement wordt het technisch reglement van de VAS en ASAF gebruikt.

Als basisreglement wordt het technisch reglement van de VAS en ASAF gebruikt. INFO en REGLEMENT Doelstelling en organisatie Clio 2 rally challenge De Renault Clio 2 rally challenge heeft als doel om, op basis van een eenvoudig technisch reglement en binnen het kader van het VAS-

Nadere informatie

REGLEMENTEN NO BUDGET CUP. Nederlands

REGLEMENTEN NO BUDGET CUP. Nederlands REGLEMENTEN NO BUDGET CUP 2012 Nederlands 1 1. STRUCTUUR De No Budget CUP is een volledig onafhankelijk kampioenschap. De teams bestaan uit minimum 2 en maximum 3 piloten die de wedstrijd rijden op dezelfde

Nadere informatie

Belgian max challenge. TechniSCH reglement. SENIOR max. Technisch Reglement 2017 V1 Senior Max RACB VISA: Version update:

Belgian max challenge. TechniSCH reglement. SENIOR max. Technisch Reglement 2017 V1 Senior Max RACB VISA: Version update: Belgian max challenge 2017 TechniSCH reglement SENIOR max Senior max 1. Chassis Het chassis dient CIK gehomologeerd te zijn. Er kan enkel één chassis worden ingeschreven. Ieder chassis én motor(en) dienen

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT TOER/SPORT/SUPERSPORT/GT KLASSE 2018

SPORTIEF REGLEMENT TOER/SPORT/SUPERSPORT/GT KLASSE 2018 SPORTIEF REGLEMENT TOER/SPORT/SUPERSPORT/GT KLASSE 2018 Organisatie: Deze klasse wordt georganiseerd door de Stichting D.N.R.T. Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, het Wedstrijdreglement

Nadere informatie

BNL Karting Series. Technisch reglement Micro Max

BNL Karting Series. Technisch reglement Micro Max BNL Karting Series Technisch reglement Micro Max 2016 MICRO MAX 1. Chassis Elk chassis moet volgens de CIK voorschriften zijn. Prototypes zijn niet toegelaten. Per wedstrijd mag slechts 1 chassis ingeschreven

Nadere informatie

Coyote Supercup by TM Racing Belgium & Zelos 2019

Coyote Supercup by TM Racing Belgium & Zelos 2019 Coyote Supercup by TM Racing Belgium & Zelos 2019 Introductie De Coyote Supercup by TM Racing Belgium & Zelos is een supermoto mono merk promotiecup, met als doel 5 piloten, geselecteerd volgens een gedefinieerd

Nadere informatie

Belgian Max Challenge. Technisch reglement. Senior PLUS. Technisch Regulations 2017 V1 Senior Max Plus RACB VISA:

Belgian Max Challenge. Technisch reglement. Senior PLUS. Technisch Regulations 2017 V1 Senior Max Plus RACB VISA: Belgian Max Challenge 2017 Technisch reglement Senior PLUS SENIOR PLUS 1. Chassis Het chassis dient CIK gehomologeerd te zijn. Er kan enkel één chassis worden ingeschreven. Ieder chassis én motor(en) dienen

Nadere informatie

208 Rally Trophy 2015 Technisch Reglement 1

208 Rally Trophy 2015 Technisch Reglement 1 TECHNISCH REGLEMENT 208 Rally Trophy Belux 2015 208 Rally Trophy 2015 Technisch Reglement 1 INHOUD ALGEMEEN... 3 ARTIKEL 1... 4 Definitie en identificatie van het toegelaten voertuig... 4 ARTIKEL 2...

Nadere informatie

SUPERMOTO FRANCORCHAMPS 6 SEPTEMBER 2015

SUPERMOTO FRANCORCHAMPS 6 SEPTEMBER 2015 SUPERMOTO FRANCORCHAMPS 6 SEPTEMBER 2015 Wedstrijd voor het Belgisch Kampioenschap Supermoto BIJZONDER REGLEMENT Art. 1 - VOORSTELLING. MCPH ( Motoclub du Pays de Herve ) organiseert op 6 september 2015

Nadere informatie

Reglement Editie 2013

Reglement Editie 2013 Reglement Editie 2013 1. Wat is International Road Racing Championship Het International Road Racing Championship (IRRC) is een kampioenschap die verreden wordt over 5 wedstrijden, zie kalender, die hernomen

Nadere informatie

Belgian New Leading Karting Series

Belgian New Leading Karting Series Belgian New Leading Karting Series TECHNISCH REGLEMENT 2017 Mini Max Chassis Lengte 101 Mini Max chassis lengte 101 1. Chassis Het chassis dient te voldoen aan de CIK voorschriften. Er kan enkel één chassis

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT PCR PORSCHE RS2 KLASSE 2016

SPORTIEF REGLEMENT PCR PORSCHE RS2 KLASSE 2016 SPORTIEF REGLEMENT PCR PORSCHE RS2 KLASSE 2016 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage1 Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport

Nadere informatie

TECHNISCH REGLEMENT 6 HEURES MOTO In geval van betwisting tussen de Franse en Nederlandse teksten is enkel de werkgroep 6 Heures Moto bevoegd.

TECHNISCH REGLEMENT 6 HEURES MOTO In geval van betwisting tussen de Franse en Nederlandse teksten is enkel de werkgroep 6 Heures Moto bevoegd. TECHNISCH REGLEMENT 6 HEURES MOTO 2016 In geval van betwisting tussen de Franse en Nederlandse teksten is enkel de werkgroep 6 Heures Moto bevoegd. 1 Inhoudstafel 1 Klassen... 3 2 Algemene specificaties...

Nadere informatie

Reglement. Editie 2017 Versie Nederlands

Reglement. Editie 2017 Versie Nederlands Reglement Editie 2017 Versie 02.01.2017 - Nederlands 1. International Road Racing Championship Het International Road Racing Championship (IRRC) is een kampioenschap die verreden wordt over 6 wedstrijden,

Nadere informatie

BIJZONDER REGLEMENT. Wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap Supermoto SUPERMOTO KARTING SPA-FRANCORCHAMPS 9 APRIL 2017

BIJZONDER REGLEMENT. Wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap Supermoto SUPERMOTO KARTING SPA-FRANCORCHAMPS 9 APRIL 2017 BIJZONDER REGLEMENT Wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap Supermoto SUPERMOTO KARTING SPA-FRANCORCHAMPS 9 APRIL 2017 Art. 1 - VOORSTELLING. De MCPH ( Moto-Club du Pays de Herve ) organiseert op 9 april

Nadere informatie

BIJZONDER REGLEMENT. Wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap Supermoto SUPERMOTO KARTING SPA-FRANCORCHAMPS 10 MEI 2018

BIJZONDER REGLEMENT. Wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap Supermoto SUPERMOTO KARTING SPA-FRANCORCHAMPS 10 MEI 2018 BIJZONDER REGLEMENT Wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap Supermoto SUPERMOTO KARTING SPA-FRANCORCHAMPS 10 MEI 2018 Art. 1 - VOORSTELLING. De MCPH ( Moto-Club du Pays de Herve ) organiseert op donderdag

Nadere informatie

Belgian max challenge. TechniSCH. reglement. JUNIOR Max. Technisch Reglement 2017 V1 Junior Max RACB VISA: Version update:

Belgian max challenge. TechniSCH. reglement. JUNIOR Max. Technisch Reglement 2017 V1 Junior Max RACB VISA: Version update: Belgian max challenge TechniSCH 2017 reglement JUNIOR Max Junior Max 1. Chassis Het chassis dient CIK gehomologeerd te zijn. Er kan enkel één chassis worden ingeschreven. Ieder chassis én motor(en) dienen

Nadere informatie

PEUGEOT 208 RALLY CUP

PEUGEOT 208 RALLY CUP PEUGEOT 208 RALLY CUP 2013 208rallycup.belux@kronosevents.be INLEIDING Peugeot Sport heeft een nieuwe Peugeot 208 in een competitieversie F.I.A. «R2» ontwikkeld. Door de ontwikkeling van deze 208 R2 kijkt

Nadere informatie

Mini Max Chassis lengte (104)

Mini Max Chassis lengte (104) Belgian max challenge TechniSCH 2017 reglement Mini Max Chassis lengte (104) Mini Max chassis lengte 104 1. Chassis Het chassis dient CIK gehomologeerd te zijn. Er kan enkel één chassis worden ingeschreven.

Nadere informatie

TECHNISCH REGLEMENT - NL

TECHNISCH REGLEMENT - NL TECHNISCH REGLEMENT - NL SPRINT. ----- Pocketbike Junior Junior A + 8 / 10 jaar 40 cc 2T or 90 cc 4T Restriction Junior B + 10 /12 jaar 40 cc 2T or 90 cc 4T Restriction RESTRICTIONI 2 Tempi 4 Tempi D.

Nadere informatie

Belgian Max challenge. TechniSCH. reglement. Micro Max. Technisch Reglement V Micro Max RACB VISA:

Belgian Max challenge. TechniSCH. reglement. Micro Max. Technisch Reglement V Micro Max RACB VISA: Belgian Max challenge TechniSCH 2017 reglement Micro Max Micro Max 1. Chassis Het chassis dient te voldoen aan de CIK voorschriften. Er kan enkel één chassis worden ingeschreven. Ieder chassis én motor(en)

Nadere informatie

Reglement MACH Brandstof Open Event 2019

Reglement MACH Brandstof Open Event 2019 Reglement MACH Brandstof Open Event 2019 Het clubkampioenschap wordt in de maanden Maart t/m Oktober verreden. Dit jaar rijden we 2 wedstrijden met 1 trainingsdatum op tweede paasdag. Na elke wedstrijd

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT LEGENDS CARS CUP 2013

SPORTIEF REGLEMENT LEGENDS CARS CUP 2013 SPORTIEF REGLEMENT LEGENDS CARS CUP 2013 De Stichting DNRT Zomeravondcompetitie auto s organiseert wedstrijden voor de Legends Cars Cup 2013 (promotor Legendscarscup.nl). Van toepassing is het Algemeen

Nadere informatie

SPONSORMAP. Wie zijn de Go Girls? Contact

SPONSORMAP. Wie zijn de Go Girls? Contact SPONSORMAP Wie zijn de Go Girls? De Go Girls zijn een aantal dames met dezelfde passie: motoren! In het najaar van 2008 besloten zij een team te vormen en deel te nemen aan de Z.A.C. -endurance (Zomer

Nadere informatie

SUPERMOTO 2 SEPTEMBER 2018 LIBRAMONT-CHEVIGNY

SUPERMOTO 2 SEPTEMBER 2018 LIBRAMONT-CHEVIGNY BIJZONDER REGLEMENT Wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap Supermoto SUPERMOTO 2 SEPTEMBER 2018 LIBRAMONT-CHEVIGNY Art. 1 - VOORSTELLING. De Asbl Motor Club Chevy # 41 organiseert op 2 september 2018

Nadere informatie

NRK Technisch. Klasse 43S VT250 Senioren Series

NRK Technisch. Klasse 43S VT250 Senioren Series NRK Technisch Klasse 43S VT250 Senioren Series 2015 TECHNISCH REGLEMENT KARTING NFK 43S VT250 Senioren Series NOOT: Dit aanvullend technisch reglement maakt deel uit van het NRK (NFK Reglement Karting)

Nadere informatie

BNL Karting Series 2016 Technisch reglement Mini Max

BNL Karting Series 2016 Technisch reglement Mini Max BNL Karting Series 2016 Technisch reglement Mini Max Mini Max 1. Chassis Elk chassis moet volgens de CIK voorschriften zijn. Per wedstrijd mag slechts 1 chassis ingeschreven worden. Op elk chassis en elke

Nadere informatie

Sportreglement Regularity

Sportreglement Regularity Sportreglement Regularity Art 1. Aard van de wedstrijd Een Regularity is een wedstrijd die geheel of gedeeltelijk wordt verreden over het traject van een rally of rallysprint en dit voor of na de deelnemers

Nadere informatie

Indien uw motor niet conform is aan de reglementen kan u de start geweigerd worden.

Indien uw motor niet conform is aan de reglementen kan u de start geweigerd worden. ALGEMEEN REGLEMENT Minimumleeftijd : 16 jaar, piloten onder de 18 jaar moeten een door de ouders ondertekende en door de gemeente gewettigde toelating voorleggen, anders geen deelname mogelijk. Nummers:

Nadere informatie

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt.

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt. 1.00 Algemeen Iedereen met een Rotax Max, Junior, Senior of DD2 kan deelnemen aan de Rotax Open Endurance Series. Endurance races zijn ideaal voor rijders met uithoudingsvermogen. Daarnaast krijg je doordat

Nadere informatie

INFO ENDURO De vergunninghouders moeten aangesloten zijn bij een FMWB of VMBB club.

INFO ENDURO De vergunninghouders moeten aangesloten zijn bij een FMWB of VMBB club. INFO ENDURO 2019 Een overzicht van de belangrijkste info Categorieën en groepen De vergunninghouders moeten aangesloten zijn bij een FMWB of VMBB club. De groepen : Enduro 1 : van 100cc tot 125cc 2T van

Nadere informatie

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt.

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt. 1.00 Algemeen Iedereen met een Rotax Max, Junior, Senior of DD2 kan deelnemen aan de Rotax Open Endurance Series. Endurance races zijn ideaal voor rijders met uithoudingsvermogen. Daarnaast krijg je doordat

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Partijen die betrokken zijn bij het organiseren van de YXZ1000R Cup A. Yamaha Motor Europe N.V., (hierna YME genoemd), waaronder haar (nationale) filialen, distributeurs en importeurs

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT VRIJE KLASSEN 2015

SPORTIEF REGLEMENT VRIJE KLASSEN 2015 SPORTIEF REGLEMENT VRIJE KLASSEN 2015 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage 1 Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen, in het bijzonder het vermelde onder CATEGORIE

Nadere informatie

RC030/RC035 Pneumatisch (handmatig) vloeistof afzuigapparaat. Instructies

RC030/RC035 Pneumatisch (handmatig) vloeistof afzuigapparaat. Instructies RC030/RC035 Pneumatisch (handmatig) vloeistof afzuigapparaat Instructies Deze kunnen worden gebruikt voor het afzuigen van: Motorolie Versnellingsbak- en transmissieolie Koelvloeistof Remvloeistof Andere

Nadere informatie

The Trial Classics 2018 FRANCORCHAMPS 30 juni en 1 juli 2018

The Trial Classics 2018 FRANCORCHAMPS 30 juni en 1 juli 2018 The Trial Classics 2018 FRANCORCHAMPS 30 juni en 1 juli 2018 1. Organisatie... 3 2. Organisatiecomité... 3 3. Officials... 3 4. Deelnemers... 3 5. Inschrijvingsaanvragen... 3 6. Annulatie van de wedstrijd...

Nadere informatie

Dossier : voertuig zonder documenten

Dossier : voertuig zonder documenten Dossier : voertuig zonder documenten Ik, ondergetekende verklaar in eer en geweten, dat de gegeven antwoorden juist en correct zijn en geef volmacht aan de BFOV om mijn dossier te behandelen bij de FOD

Nadere informatie

ACI/CSAI TECHNISCH REGLEMENT KLASSE 60 cc

ACI/CSAI TECHNISCH REGLEMENT KLASSE 60 cc ACI/CSAI TECHNISCH REGLEMENT KLASSE 60 cc Art. 1 - Motor Alleen motoren die gehomologeerd zijn door de CSAI¹ voor de periode van 1 januari 2010 t/m 31 december 2014 worden toegestaan. De delen van de motor

Nadere informatie

Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing.

Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing. Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing. MR-Racing is een motorraceteam opgericht voor deelname aan de Zomer Avond Competitie. De Zomer Avond Competie, kortweg ZAC, is een competitie in de wegrace

Nadere informatie

TEAM INFO # 6 BRCC BELGIAN MASTERS 18 & 19 / 10 / 2014 INHOUDSTAFEL

TEAM INFO # 6 BRCC BELGIAN MASTERS 18 & 19 / 10 / 2014 INHOUDSTAFEL TEAM INFO # 6 BRCC BELGIAN MASTERS 18 & 19 / 10 / 2014 INHOUDSTAFEL TIMING... 2 PRAKTISCH... 4 TICKETS... 5 1 1. TIMING Activiteit Timing Opmerkingen Waar? Toegang tot de BRCC paddock 0/1 Administratieve

Nadere informatie

Garantieboekje. 1. Garantieperiode 2 jaar. 2. Onderhoudsbeurten

Garantieboekje. 1. Garantieperiode 2 jaar. 2. Onderhoudsbeurten Garantieboekje 1. Garantieperiode 2 jaar 2. Onderhoudsbeurten Om aanspraak te kunnen maken op garantie, moet de scooter/motorfiets gebruikt worden volgens de voorgeschreven onderhoudsbeurten. De eigenaar

Nadere informatie

TECHNISCH REGLEMENT CADET 160

TECHNISCH REGLEMENT CADET 160 TECHNISCH REGLEMENT CADET 160 1.00 / Chassis Maximaal één per evenement. Uitsluitend chassis welke zijn vervaardigd door fabrikanten met CIK-FIA homologaties worden toegestaan. Of een door Chrono Karting

Nadere informatie

Algemeen en Technisch reglement ONK Endurance

Algemeen en Technisch reglement ONK Endurance Uitgave december 2011 Open Nederlands Kampioenschap - Endurance (01/12) Algemeen Reglement Het Low Budget Racing reglement is een onafhankelijk Open Nederlands Endurance kampioenschap voor deelnemers uit

Nadere informatie

Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 4 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 4 Art.

Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 4 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 4 Art. Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 4 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 4 Art. 6: voorgift... 4 Art. 7: planning & afspraken... 4 Art.

Nadere informatie

`SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE GT CUP 2015

`SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE GT CUP 2015 `SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE GT CUP 2015 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage 1. Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport

Nadere informatie

BIJZONDER REGLEMENT. Wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap Supermoto. SUPERMOTO FLORENNES zondag 11 JUNI 2017

BIJZONDER REGLEMENT. Wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap Supermoto. SUPERMOTO FLORENNES zondag 11 JUNI 2017 BIJZONDER REGLEMENT Wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap Supermoto SUPERMOTO FLORENNES zondag 11 JUNI 2017 Art. 1 - VOORSTELLING. De MUPN ( Motor Union du Pays Noir ) organiseert een Supermotowedstrijd

Nadere informatie

Handboek van een vacuümunit type VHU-40-HE Type: VHU-3000-HE Gewicht: 145 kg

Handboek van een vacuümunit type VHU-40-HE Type: VHU-3000-HE Gewicht: 145 kg De Brugman 9, NL-1948NB Beverwijk Tel: +31(0)251226477 Fax:+31(0)251221840 Email: info@hamevac.nl Site: www.hamevac.nl KvK: 34079398 BTW: NL800854202B01 Bank: 671113003 Iban: NL24INGB0671113003 Handboek

Nadere informatie

MON C50ccgt Reglement Plaatselijke Renners 2015

MON C50ccgt Reglement Plaatselijke Renners 2015 MON C50ccgt Reglement Plaatselijke Renners 2015 Inhoud Artikel 1. Organisatie C50ccgt demo grasbaanraces... 3 Artikel 2. Motoren van plaatselijke renners... 4 Artikel 3. Renners... 5 Artikel 4. Evenement...

Nadere informatie

Montage-instructies: Speed Triple (vanaf VIN ) - Speed Triple R - Street Triple - Street Triple R (vanaf VIN ) A en A

Montage-instructies: Speed Triple (vanaf VIN ) - Speed Triple R - Street Triple - Street Triple R (vanaf VIN ) A en A Nederlands Montage-instructies: Speed Triple (vanaf VIN 461332) - Speed Triple R - Street Triple - Street Triple R (vanaf VIN 471042) A9638059 en A9638060 Hartelijk dank dat u voor deze originele Triumph-accessoireset

Nadere informatie

8 & 9 juni Sportief Reglement. 24HR Endurance kart race. Inhoudsopgave Sportief Reglement 24HR Karting

8 & 9 juni Sportief Reglement. 24HR Endurance kart race. Inhoudsopgave Sportief Reglement 24HR Karting Sportief Reglement 8 & 9 juni 2019 24HR Endurance kart race Inhoudsopgave Sportief Reglement 24HR Karting 1. Introductie 1.1 Historie 1.2 Organisatie reglement 1.3 Contactgegevens 2. Algemene regels en

Nadere informatie

BIJZONDER REGLEMENT. Wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap Supermoto SUPERMOTO 16 EN 17 SEPTEMBER 2017 BATTICE

BIJZONDER REGLEMENT. Wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap Supermoto SUPERMOTO 16 EN 17 SEPTEMBER 2017 BATTICE BIJZONDER REGLEMENT Wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap Supermoto SUPERMOTO 16 EN 17 SEPTEMBER 2017 BATTICE Art. 1 - VOORSTELLING. De MCPH ( Moto-Club du Pays de Herve ) organiseert op 16 en 17 september

Nadere informatie

TECHNISCH REGLEMENT 6 HEURES MOTO 2014

TECHNISCH REGLEMENT 6 HEURES MOTO 2014 TECHNISCH REGLEMENT 6 HEURES MOTO 2014 Hiermee komen alle voorgaande edities te vervallen. In geval van betwisting tussen de Franse en Nederlandse teksten is enkel de werkgroep 6 Heures Moto bevoegd. 1

Nadere informatie

Garantieboekje. 1. Garantieperiode: 2 jaar. 2. Onderhoudsbeurten

Garantieboekje. 1. Garantieperiode: 2 jaar. 2. Onderhoudsbeurten Garantieboekje U hebt zojuist een voertuig gekocht en wij danken U voor het in ons merk gestelde vertrouwen. Uw machine is op duurzaamheid geconstrueerd, maar de hoge kwaliteitswaarden sluiten een minimum

Nadere informatie

Reglement Beker van Vlaanderen Jeugd

Reglement Beker van Vlaanderen Jeugd Reglement Beker van Vlaanderen Jeugd Seizoen 2018-2019 Inhoudstafel Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 3 Art. 5: verlengingen - gelijkstand...

Nadere informatie

1. Met welke wagen kan ik aan de Legend Boucles de Spa deelnemen? (cf ART. 4 in het reglement)

1. Met welke wagen kan ik aan de Legend Boucles de Spa deelnemen? (cf ART. 4 in het reglement) Vraag - Antwoord 1. Met welke wagen kan ik aan de Legend Boucles de Spa deelnemen? (cf ART. 4 in het reglement) Het is uitdrukkelijk de homologatiedatum van de wagen door de FIA/CSI die de maatstaf is

Nadere informatie

FIETSMETINGEN BIJ WIELERWEDSTRIJDEN. Bronnen: UCI/KNWU

FIETSMETINGEN BIJ WIELERWEDSTRIJDEN. Bronnen: UCI/KNWU FIETSMETINGEN BIJ WIELERWEDSTRIJDEN Bronnen: UCI/KNWU Positie regels Plaats van het traditionele stuur Plaats van de stuur extensies Meting punt van de shifters Hoogte van het stuur extensies Positie van

Nadere informatie

NUMMERBORD BENZINE & OLIE GELUID. BNL Karting Series 2013 Technisch Reglement.(update 20/03/2013) Onder de goedkeuring van de RACB Sport.

NUMMERBORD BENZINE & OLIE GELUID. BNL Karting Series 2013 Technisch Reglement.(update 20/03/2013) Onder de goedkeuring van de RACB Sport. Onder de goedkeuring van de RACB Sport. NUMMERBORD Klasse Max Mini Max Junior Max Senior Wedstrijdnummers rood bord met witte cijfers blauw bord met witte cijfers zwart bord met witte cijfers geel bord

Nadere informatie

Reglement MACH Open Club Brandstof 2018

Reglement MACH Open Club Brandstof 2018 Reglement MACH Open Club Brandstof 2018 Het clubkampioenschap wordt in de maanden maart t/m september verreden. Dit jaar rijden we 6 wedstrijden met 1 extra reserve datum. Na elke wedstrijd wordt de daguitslag

Nadere informatie

Mini Buggy Reglement SECTIE Autocross 2018

Mini Buggy Reglement SECTIE Autocross 2018 Artikel 1 ALGEMEEN REGLEMENT 1.1 In deze klasse rijden uitsluitend voertuigen éénzitter frames met carrosserieën welke speciaal voor de autocross ontworpen zijn. En waarvan het silhouet geen gelijkenis

Nadere informatie

Racen als The Kick Inside

Racen als The Kick Inside Racen als The Kick Inside Stuk voor stuk hadden we dezelfde ervaring, Hans Burg, Marco van den Brandhof en Ron en Tom Verheijen: in onze jeugd hadden we wel eens een bezoek gebracht aan een race-circuit,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT TRACTORPULLING OOSTWINKEL. Klassen. Veiligheid

WEDSTRIJDREGLEMENT TRACTORPULLING OOSTWINKEL. Klassen. Veiligheid Klassen WEDSTRIJDREGLEMENT TRACTORPULLING OOSTWINKEL De klassen zijn verdeeld in twee categorieën: Standaardklasse (3,5 ton, 5.5 ton, 7 ton, 8.5 ton, 10 ton en 11.5 ton). Er kan met 1 standaardtractor

Nadere informatie

beleid remtestinrichtingen

beleid remtestinrichtingen beleid remtestinrichtingen In dit document wordt een toelichting gegeven omtrent de toepassing en plaatsing van remtestinrichtingen. Dit document is informatief van aard en wordt gezien als een groeidocument.

Nadere informatie

TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Nationale en Internationale TopCompetitie wedstrijden 2013

TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Nationale en Internationale TopCompetitie wedstrijden 2013 TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Nationale en Internationale TopCompetitie wedstrijden 2013 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement Fietscross

Nadere informatie

Hieronder vindt u een uiteenzetting inzake de reglementaire voorschriften voor oldtimers.

Hieronder vindt u een uiteenzetting inzake de reglementaire voorschriften voor oldtimers. Hieronder vindt u een uiteenzetting inzake de reglementaire voorschriften voor oldtimers. Opgelet! Recent zijn er een aantal wijzigingen geweest in de reglementering voor de oldtimers. Zo is sinds 1 juli

Nadere informatie

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz De onderneming Alterfin cvba, waarvan de hoofdzetel zich bevindt aan de Haachtsesteenweg 159 te 1030 Brussel (hierna de organisator ), organiseert van 29

Nadere informatie

DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT. DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V.

DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT. DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V. DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V. 2015 \ REGLEMENT DISTRICTS (DMX) MOTOCROSSWEDSTRIJDEN DOELSTELLING: DMX wedstrijden zijn bedoeld voor vrijetijdsrijders, die in een

Nadere informatie

KLASSEN : KZ (ICC) / KZ+ (ICC+) Rotax max 125cc IAME X30. Rotax max dd2/dd2 M WANKEL. Sodi 390 cc 4 takt

KLASSEN : KZ (ICC) / KZ+ (ICC+) Rotax max 125cc IAME X30. Rotax max dd2/dd2 M WANKEL. Sodi 390 cc 4 takt Reglement 2018 KLASSEN : KZ (ICC) / KZ+ (ICC+) Rotax max 125cc IAME X30 Rotax max dd2/dd2 M WANKEL Sodi 390 cc 4 takt Leeftijd : Kosten* : Trofeeën : vanaf 14 jaar 100,= bij vooruit betaling voor iedere

Nadere informatie

Artikel 301 Nederlandse kampioenschappen. Artikel 302 Nederlandse kampioenschappen aflossing. Artikel 303 Nederlandse Kampioenschappen afstanden

Artikel 301 Nederlandse kampioenschappen. Artikel 302 Nederlandse kampioenschappen aflossing. Artikel 303 Nederlandse Kampioenschappen afstanden INHOUD SPECIFIEKE BEPALINGEN HARDRIJDEN SHORTTRACK Artikel 301 Nederlandse kampioenschappen Artikel 302 Nederlandse kampioenschappen aflossing Artikel 303 Nederlandse Kampioenschappen afstanden Artikel

Nadere informatie

Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA

Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA FIMMO MAKELAARS BVBA Dorpsstraat 11, 2940 Stabroek T: 03 210 17 17 info@fimmo-vastgoed.be BTW: BE 0830.105.610 Inhoudsopgave Reglement... 2 Artikel

Nadere informatie

BELGISCHE AANPASSINGEN 2015 Aan het FEI-reglement Uitgave 2015 Gereviseerd in februari 2015

BELGISCHE AANPASSINGEN 2015 Aan het FEI-reglement Uitgave 2015 Gereviseerd in februari 2015 1 BELGISCHE AANPASSINGEN Aan het FEI-reglement Uitgave Gereviseerd in februari 2 Als basis voor het Belgisch Reglement geldt het FEI-reglement, dat van kracht is sinds 1 februari, alsook de latere aanpassingen

Nadere informatie

HFCC Clubkampioenschap Wedstrijdreglement 2016

HFCC Clubkampioenschap Wedstrijdreglement 2016 HFCC Clubkampioenschap Wedstrijdreglement 2016 Klassen Toerwagen Modified Toerwagen Stock 13.5 Blinky Toerwagen Stock 17.5 Blinky Formule 1 Algemene reglementen Onderstaande reglementen gelden voor alle

Nadere informatie

BELGISCHE MOTORRIJDERSBOND SPORTCOMMISSIE. Werkgroep Snelheid (W.G.S.) TECHNISCH REGLEMENT SNELHEID 2014 INHOUD 1 ALGEMEEN 3 2 POCKET BIKE 7

BELGISCHE MOTORRIJDERSBOND SPORTCOMMISSIE. Werkgroep Snelheid (W.G.S.) TECHNISCH REGLEMENT SNELHEID 2014 INHOUD 1 ALGEMEEN 3 2 POCKET BIKE 7 BELGISCHE MOTORRIJDERSBOND SPORTCOMMISSIE Werkgroep Snelheid (W.G.S.) TECHNISCH REGLEMENT SNELHEID 2014 INHOUD 1 ALGEMEEN 3 2 POCKET BIKE 7 3 MINIMOTO 4 TAKT 8 4 50cc & Automaten 9 5 MOTO 3 11 6 MONOBIKE

Nadere informatie

Joris Rogiers. Geïntegreerde proef. 95 Autotechnieken 95

Joris Rogiers. Geïntegreerde proef. 95 Autotechnieken 95 95 Autotechnieken 95 1.0,.0 Joris Rogiers - '-" 24/03/2003 Qpdrocht omschrijving 1 1) Aard VJlnde oll.dracht: -remblokken vooraan vervangen. '--' 2)!kgevens voertuig;. Type: Ibiza 3) Uitvoerin/ll.. ; "-'

Nadere informatie

Sponsor plan RAP- Racing 2014

Sponsor plan RAP- Racing 2014 Sponsor plan RAP- Racing 2014 Februari 2014 Voorwoord Motorsport is een veelbekeken sport en al jaren is de TT van Assen het grootste meer daagse sport evenement van Nederland. Uit liefde voor de motorsport

Nadere informatie

BIJZONDER REGLEMENT. Wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap Supermoto BELGIUM MASTERS SUPERMOTO DOMAINE RDMC BILSTAIN

BIJZONDER REGLEMENT. Wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap Supermoto BELGIUM MASTERS SUPERMOTO DOMAINE RDMC BILSTAIN BIJZONDER REGLEMENT Wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap Supermoto Art. 1 - VOORSTELLING. BELGIUM MASTERS SUPERMOTO Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2018 DOMAINE RDMC BILSTAIN De Royal Dison Motor

Nadere informatie

Aanvullend reglement Internationale Ducati Club Race 2015

Aanvullend reglement Internationale Ducati Club Race 2015 1 Organisatie Naam: Ducati Club Nederland 2 e- mail: secretaris@ducaticlub.nl Datum: vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 mei 2015 Plaats van het evenement: TT Circuit Assen, Nederland Toegangsweg: Snelweg

Nadere informatie

XJR1300 / XJR1300 Racer. www.yamaha-motor.eu

XJR1300 / XJR1300 Racer. www.yamaha-motor.eu XJR1300 / XJR1300 Racer 2015 Overzicht Accessoires Windscherm Sport XJR1300 2PNF83J00000 SPORT SCREEN XJR1300 116,16 Schitterend design en superieure bescherming tegen de wind tijdens lange afstanden Materiaal:

Nadere informatie

Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019

Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019 Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019 Zaterdag 14 september 2019 De organisatie van de 5e MTB Race 6 uur van t Zand is in handen van Stichting MTB t Zand. Zij hechten grote waarde aan veiligheid,

Nadere informatie

Technisch Reglement 60cc MINI SERIES

Technisch Reglement 60cc MINI SERIES Technisch Reglement 60cc MINI SERIES 1.00 / Chassis Maximaal één per evenement. Uitsluitend chassis welke zijn vervaardigd door fabrikanten met CIK-FIA homologaties worden toegestaan. Of een door Chrono

Nadere informatie

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE SbS_Inst_102_00286_NL 23-04-2007 10:43 Pagina 20 AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE ALVORENS DE KOELKAST TE INSTALLEREN WATERAANSLUITING ELEKTRISCHE AANSLUITING NIVELLEREN VAN DE KOELKAST INSTALLATIE VAN

Nadere informatie

MON C50ccGT Reglement Plaatselijke Renners 2016

MON C50ccGT Reglement Plaatselijke Renners 2016 MON C50ccGT Reglement Plaatselijke Renners 2016 Inhoud Artikel 1. Organisatie C50ccgt demo grasbaanraces... 3 Artikel 2. Motoren van plaatselijke renners... 4 Artikel 3. Renners... 5 Artikel 4. Evenement...

Nadere informatie

- Verlichting. Uiteraard is het van groot belang dat je tijdig wordt gezien. De volgende lampen moet je op hun juiste werking controleren:

- Verlichting. Uiteraard is het van groot belang dat je tijdig wordt gezien. De volgende lampen moet je op hun juiste werking controleren: - Verlichting Uiteraard is het van groot belang dat je tijdig wordt gezien. De volgende lampen moet je op hun juiste werking controleren: Dimlicht en ongedimd licht. Seinlicht. Achterlicht. Remlicht, van

Nadere informatie

Bank Degroof Petercam is in 2016 de organisator van de golfcompetitie Passion for Golf Trophy

Bank Degroof Petercam is in 2016 de organisator van de golfcompetitie Passion for Golf Trophy PASSION FOR GOLF TROPHY 2016 REGLEMENT EN VOORWAARDEN Bank Degroof Petercam is in 2016 de organisator van de golfcompetitie Passion for Golf Trophy 1. KWALIFICATIES 1.1. Aantal kwalificaties In 2016 zal

Nadere informatie

Beste klant, D&C cars dankt u voor uw vertrouwen en wenst u een reis zonder zorgen toe. D&C cars

Beste klant, D&C cars dankt u voor uw vertrouwen en wenst u een reis zonder zorgen toe. D&C cars Beste klant, De aankoop van een wagen is waarschijnlijk één van de grotere investeringen die u heeft gedaan. Daarom is het regelmatig onderhoud van uw wagen het beste middel om zijn waarde te behouden

Nadere informatie

Lapperre Senior Golf Trophy 2013 Sportief reglement RBGF/52/2013

Lapperre Senior Golf Trophy 2013 Sportief reglement RBGF/52/2013 Lapperre Senior Golf Trophy 2013 Sportief reglement RBGF/52/2013 20/03/2013 Prepared by to Slice Page 1/7 Kalender De editie van de wedstrijd Lapperre Senior Golf Trophy wordt in 7 Belgische golfclubs

Nadere informatie

TECHNISCH REGLEMENT WANKEL junior

TECHNISCH REGLEMENT WANKEL junior TECHNISCH REGLEMENT WANKEL junior 7.00 / Chassis Maximaal één per evenement. Alleen CIK/FIA gehomologeerde Karts of Chrono gecertificeerde karts zijn toegestaan. Kart moet in goede staat verkeren, Ter

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE Doe mee met de wedstrijden uit het IMPACT magazine van december 2014 via www.sikkens.be of www.trimetal.be. Hoe doe je mee? E-mail Naam schildersbedrijf Naam... Voornaam...

Nadere informatie

VOORWAARDEN KIA SERVICE PLAN (VOOR 3 JAAR ONDERHOUD)

VOORWAARDEN KIA SERVICE PLAN (VOOR 3 JAAR ONDERHOUD) VOORWAARDEN KIA SERVICE PLAN (VOOR 3 JAAR ONDERHOUD) Met het Kia Service Plan bent u op voorhand verzekerd van 3 jaar onderhoud van uw nieuwe Kia door uw officiële Kia-dealer of erkend Kia-reparateur.

Nadere informatie

Spreekbeurt Nederlands mini-bike

Spreekbeurt Nederlands mini-bike Spreekbeurt Nederlands mini-bike Spreekbeurt door een scholier 1272 woorden 11 februari 2006 7 68 keer beoordeeld Vak Nederlands Mijn spreekbeurt gaat over de POCKETBIKE / MINIBIKE. Wie weet wat een POCKETBIKE

Nadere informatie

Big-R Racing team. Gaat vol gas in 2017!

Big-R Racing team. Gaat vol gas in 2017! Big-R Racing team Gaat vol gas in 2017! Inleiding Motorsport is een tak van sport met zeer veel variatie. Zowel mens als machine zijn bepalend voor het winnen of verliezen. Daarbij zijn de weersomstandigheden

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE RS KLASSE 2013

SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE RS KLASSE 2013 SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE RS KLASSE 2013 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage1 Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport

Nadere informatie