SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST"

Transcriptie

1 SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST

2 Kennismaking met PST Tennisvereniging PST Sponsorplan 2016 Tennisvereniging PST (Plantage Speelt Tennis) viert in Mei 2016 haar 30-jarig bestaan. In 1986 zijn we opgericht door een aantal buurtbewoners die, het toen nog met gravel bedekte veld, elke zomer voorzagen van met duizenden spijkers vastgezette linten om zodoende tijdens de zomermaanden te kunnen tennissen (gedurende de rest van het jaar werd het gebruikt door Swift voor korfbal). Doel van de vereniging was (verbazingwekkend genoeg) tennissen en middels deze activiteit de buurtbewoners meer met elkaar in contact te brengen. Dit doel hebben we nog steeds. Inmiddels zijn er meerdere gebruikers die de velden van de gemeente huren maar is er ook een kunstgrastapijt inclusief tennisbelijning aangelegd zodat PST het gehele jaar kan tennissen. Ook hebben we sinds 2013 de beschikking over 4 banen en betere verlichting en sinds 2015 zijn we aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). Zoals gezegd hebben wij nog steeds als doel om buurtbewoners meer met elkaar in contact te brengen en we moeten zeggen; dat lukt aardig! Onze contributie is laag om zo iedereen die in de buurt woont ook in de gelegenheid te stellen lid te kunnen worden van onze club. Wat feiten en cijfers: - Bijna 400 seniorleden en 170 juniorleden - Bijna 1/3 daarvan volgt elke week lessen - Een wachtlijst van ca. 100 geïnteresseerden - Veel goedbezochte en gezellige activiteiten zoals: meerdere toernooien per jaar voor zowel senioren als junioren (en ook ouder/kind), jeugdkamp, open inloopochtenden voor 55+, PSTcompetities, open inloopmiddagen voor jeugd - Vanaf het najaar 2015 meerdere senior en jeugd teams die deelnemen aan KNLTBcompetities Dit alles doen wij met veel vrijwilligers. Zo hebben wij een aantal commissies (o.a. voor jeugd, ouderen, materialen, website, toernooien etc.) die zich allemaal inzetten om de enige tennisvereniging die Amsterdam Centrum rijk is, als een gezellige, levendige en midden in de buurt staande club te behouden.

3 Doelstelling sponsoring Tennisvereniging PST Sponsorplan 2016 Wij zijn een financieel gezonde vereniging. Maar voor alle activiteiten die wij ontplooien en de financiële druk die er op ons park is door allerlei andere (potentiele) gebruikers die ook banen willen huren hebben wij extra kapitaal nodig. Met dit extra kapitaal kunnen wij onze vereniging continueren en garanderen. Daarnaast, omdat wij een buurtvereniging zijn, willen wij ondernemers uit de buurt ook bij onze vereniging betrekken. Wij zoeken derhalve sponsors die: - Ondernemen in de Plantage buurt - De tennissport in het algemeen en onze vereniging in het bijzonder een warm hart toedragen - Financiële en/of materiele middelen ter beschikking willen stellen Wat staat daar tegenover? Door sponsoring kan een onderneming uiting geven aan haar sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid en waarmee betrokkenheid bij (potentieel nieuwe) klanten kan worden gecreëerd binnen de Plantage buurt en directe omgeving: Extra en betere publiciteit Verbetering van het imago van de onderneming Fiscale aftrekbaarheid Verbetering van de afzet van een bepaald product of dienst Bij activiteiten die wij hebben nemen wij producten en/of diensten af waar mogelijk bij voorkeur van middenstanders in onze eigen buurt (waarbij sponsors natuurlijk voorrang krijgen). Wij vinden het belangrijk, juist omdat wij een buurtvereniging zijn, dat onze sponsors onze vereniging ook kennen. Daarom zijn er momenten in het seizoen ingepland waar onze sponsoren worden uitgenodigd elkaar en onze leden in een ontspannen sfeer te kunnen ontmoeten. B.v. tijdens toernooien, onze jaarlijkse vrijwilligersborrel, maar ook ons jubileum zal zich daar uitstekend voor lenen. Verder krijgen onze sponsors uiteraard een zeer prominente plek op onze website met een link naar de website van de sponsor en wordt dit ook vermeld in onze nieuwsbrieven naar onze leden toe. Wat zijn de sponsormogelijkheden? Wij denken bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden: Baansponsor via winddoek tijdens toernooien t.w.v. 250 euro per jaar Daar waar het mogelijk is kunnen er aan de zijkanten en achterzijden van de omringende hekken, winddoeken worden bevestigd. Deze doeken kunnen bedrukt worden met onze en uw gegevens en/of reclame tijdens PST activiteiten. U betaalt voor de aanschaf en drukkosten van dit doek en een jaarlijkse sponsorbijdrage van 250, -.

4 Toernooisponsor t.w.v. 250 euro per toernooi Het toernooi wordt vernoemd naar uw bedrijf. Uw bedrijfsnaam (logo) komt als sponsor van het toernooi op onze website met een link naar uw eigen website en uw bedrijfsnaam wordt vermeld tijdens de prijsuitreiking. Laddercompetitie sponsor t.w.v. 350 euro De laddercompetitie is een onderlinge competitie die het gehele jaar door wordt gespeeld. Er is een competitie voor zowel jeugd als volwassenen. De competitie wordt vernoemd naar uw bedrijf. (Shirt)sponsoring van (jeugd)competitieteams t.w.v. 350 euro per jaar Diverse teams nemen deel aan regionale competities. De competitieteams worden voorzien van een tenue met uw bedrijfsnaam en logo alsmede het PST-logo. Er wordt een foto van u met het team gemaakt welke een mooie plek krijgt op onze website plus uiteraard met een link naar uw eigen website. Baanadoptie t.w.v. 500 euro per jaar Uw bedrijf adopteert een tennisbaan. Bij het baannummer komt uw bedrijf te staan en deze tennisbaan zal uw naam gaan dragen. Scorebord adoptie t.w.v. 150 euro per jaar De scoreborden worden tijdens competities en toernooien gebruikt en op het scoreborden komt uw bedrijfsnaam te staan. Club van 50 t.w.v. 50 euro per jaar Vrienden van PST die 50 euro bijdragen krijgen een eervolle vermelding op de website bij de Club van 50. Voor grote financiële donaties (boven 1000 euro) stellen wij onze banen 1 dag in de zomer beschikbaar voor bijvoorbeeld een personeelsfeest van de sponsor en zorgen dat de kantine dan geopend en bemand is. In alle sponsorgevallen geldt dat het feit dat uw bedrijf onze vereniging sponsort kenbaar wordt gemaakt aan al onze leden door melding in onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarnaast komt uw logo op onze website met een link naar uw eigen website en wordt u en uw team uitgenodigd op onze jaarlijkse borrels e.d. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden om PST te sponsoren en is sponsoring niet beperkt tot bovenstaande. We gaan hierover graag in gesprek met potentiele sponsors.

5 Opmerkingen PST is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) en daarbij gebonden aan de voorwaarden die de bond stelt aan sponsoring. PST huurt de banen van de gemeente en is daarbij gebonden aan de voorwaarden die de gemeente stelt aan sponsoring d.m.v. winddoeken en reclameborden Er blijft altijd ruimte voor een andere invulling in overleg met de sponsor en PST Er wordt een sponsorcontract opgesteld door de sponsorcommissie en goedgekeurd en ondertekend door het dagelijks bestuur van PST. Dit contract is minimaal een jaar geldig en de sponsor is er zich van bewust en gaat ermee akkoord dat het niet mogelijk is restitutie te krijgen van het sponsorbedrag. Benadering sponsors Ten eerste worden alle bedrijven benaderd die een relatie met Tennisvereniging PST hebben, zoals leveranciers etc. Ook worden leden (voor zover bekend) met een eigen onderneming of die ZZP er zijn benaderd. Vervolgens worden bedrijven in de directe omgeving benaderd, waarbij sponsoring van een tennisvereniging voldoende toegevoegde waarde kan zijn. De benadering van deze bedrijven zal mogelijk mondeling geschieden, maar kan eventueel ook via mailings en .

6 Sponsorovereenkomst Tennisvereniging PST, in deze vertegenwoordig door en Bedrijfsnaam Vertegenwoordigd door Adres Verklaren door ondertekening (in tweevoud) te zijn overeengekomen: Baansponsor via winddoek 250 Baansponsor via reclamebord 250 Toernooisponsor 250 Laddercompetitiesponsor 350 (Shirt)sponsoring t.b.v. (jeugd)competitieteams 350 Jubileumfeest sponsor (EENMALIG) Anders, namelijk Alle genoemde bedragen zijn per jaar, tenzij uitdrukkelijk anders staat vermeld. De vereniging is niet BTW-plichtig. Aldus opgemaakt op 20 te en aangegaan voor een periode van jaar Tennisvereniging PST (Handtekening) Vertegenwoordigd door: (Naam): EN Bedrijfsnaam: (Handtekening) Vertegenwoordigd door: (Naam):

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST Kennismaking met PST (Plantage Speelt Tennis) vierde in Mei 2016 haar 30-jarig bestaan. In 1986 zijn we opgericht door een aantal buurtbewoners die, het toen nog met gravel

Nadere informatie

Sponsor Arrangementen

Sponsor Arrangementen Sponsormogelijkheden TV Menheerse 2015 Sponsor Arrangementen TV Menheerse biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor een product of bedrijf. De sponsorinkomsten

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter SPONSORPLAN 2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter SPONSORPLAN 2012 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden:

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: 1. Individuele sponsormogelijkheden 2. Sponsorpakketten 1. Individuele sponsormogelijkheden: Reclame-uitingen via ons HDTV-scherm in het clubhuis

Nadere informatie

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd.

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd. Lawn Tennisclub de Kaetelberg Venlo Sponsoring Historie. L.T.C. de Kaetelberg is opgericht op 8 december 1977. Nadat voor het seizoen 1978 het aantal van 2 tennisbanen waren aangelegd kon gestart worden

Nadere informatie

T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID

T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID 2015-2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de belangrijkste voorwaarden om gezond te blijven. Sportverenigingen bieden ruime mogelijkheden om in beweging te zijn,

Nadere informatie

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0 SPONSORMAP Tennis & Squash club Haren www.tsharen.nl ref. 1202.6.0 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging dertien

Nadere informatie

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN STC RECLAME MOGELIJKHEDEN INLEIDING Hierbij doen wij u een voorstel tot reclame mogelijkheden. Dit voorstel geeft u in vogelvlucht een beeld van wat wij u als bedrijf kunnen bieden. De Schager Tennis Club,

Nadere informatie

SponSorbrochure Tc boshoven

SponSorbrochure Tc boshoven Sponsorbrochure TC Boshoven Geachte relatie, Voor u ligt de sponsorbrochure van TC Boshoven. Wat leuk dat u even de tijd neemt om deze door te nemen. Op de één of andere manier heeft u al een connectie

Nadere informatie

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN BOXMEER TOPSPIN is een zeer actieve tennisvereniging met meer dan 800 seniorleden en ruim 200 jeugdleden. TOPSPIN heeft 13 verlichte

Nadere informatie

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS 2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS RLT & SV de Sluipers De Reeuwijkse Lawn Tennis en Squash Vereniging is opgericht op 19 december 1962 met als doel het beoefenen en bevorderen van racketsporten met tennis

Nadere informatie

HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt

HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt 0411-64 25 97 sponsor@htvhelvoirt.nl www.htvhelvoirt.nl AL JAREN IS DE HELVOIRTSE TENNIS CLUB EEN BEGRIP IN ONZE GEMEENTE. MOOI GELEGEN AAN DE RAND VAN HET DORP,

Nadere informatie

INHOUD INTRODUCTIE GOEDE DOELEN VAN EN VOOR IEDEREEN WHAT S IN IT FOR YOU? SPONSORPAKKETTEN INTERESSE

INHOUD INTRODUCTIE GOEDE DOELEN VAN EN VOOR IEDEREEN WHAT S IN IT FOR YOU? SPONSORPAKKETTEN INTERESSE INHOUD INTRODUCTIE GOEDE DOELEN VAN EN VOOR IEDEREEN WHAT S IN IT FOR YOU? SPONSORPAKKETTEN INTERESSE INTRODUCTIE Welkom bij TVVS, de tennisvereniging van Stokhorst! Met onze ca. 500 leden zijn wij een

Nadere informatie

Sponsorboek. T.V. De Spatter Spatterstraat AD Wormer

Sponsorboek. T.V. De Spatter Spatterstraat AD Wormer Sponsorboek T.V. De Spatter Spatterstraat 19 1531 AD Wormer Inleiding Om te beginnen willen wij u bedanken dat u overweegt onze tennisvereniging te sponsoren. Om een en ander te verduidelijken presenteren

Nadere informatie

Informatiebrochure GRANDSLAM TENNISTOERNOOI ROLAND GARROS GA JIJ OP 29 MEI 2020 OOK MEE NAAR HET IN PARIJS MET DE VRIENDEN VAN VTC?

Informatiebrochure GRANDSLAM TENNISTOERNOOI ROLAND GARROS GA JIJ OP 29 MEI 2020 OOK MEE NAAR HET IN PARIJS MET DE VRIENDEN VAN VTC? Informatiebrochure GA JIJ OP 29 MEI 2020 OOK MEE NAAR HET GRANDSLAM TENNISTOERNOOI ROLAND GARROS IN PARIJS MET DE VRIENDEN VAN VTC? VTC Veenendaal VTC staat voor Veenendaalse Tennis Club en is opgericht

Nadere informatie

Tennisvereniging Mattemburgh

Tennisvereniging Mattemburgh Sponsor brochure Tennisvereniging Mattemburgh Tennisvereniging Mattemburgh is een tennisvereniging in Hoogerheide en bestaat al meer dan 40 jaar. Het is een tennisvereniging voor jong en oud, voor beginners

Nadere informatie

HLTC HOOGERHEIDE. sponsorpresentatie 2011

HLTC HOOGERHEIDE. sponsorpresentatie 2011 HLTC HOOGERHEIDE sponsorpresentatie 2011 Introductie In de huidige tijd is sportsponsoring niet meer weg te denken In deze presentatie wil de sponsorcommissie nader ingaan op de mogelijkheden die onze

Nadere informatie

Tegelse Lawn Tennis Club

Tegelse Lawn Tennis Club Tegelse Lawn Tennis Club Sponsorplan U, als (potentiële) sponsor, bent natuurlijk benieuwd naar wat er met uw bijdrage gaat gebeuren. Onder de volgende kopjes wordt verteld waarom u voor ons van grote

Nadere informatie

Sponsor van LTC Vleuten De Meern worden? Dat is heel sportief!

Sponsor van LTC Vleuten De Meern worden? Dat is heel sportief! Sponsor van worden? Over LTC viert in 2013 haar 50jarig bestaan en is een actieve tennisvereniging met ruim 1400 leden. Het park ligt aan de Europaweg 40 in Vleuterweide. Het in 2011 volledig nieuw ingerichte

Nadere informatie

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD 2015 Inhoudsopgave Voorwoord. 3 Sponsoring 4 Pakket A: Hoofdsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi 4 Pakket B: Subsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi.

Nadere informatie

SPONSORPLAN. Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te

SPONSORPLAN. Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te SPONSORPLAN Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te integreren in de visie van LTC Tonido. Wij beschouwen sportsponsoring als een unieke communicatiemogelijkheid

Nadere informatie

Sponsorplan 2018 TC Keerweide

Sponsorplan 2018 TC Keerweide Sponsorplan 2018 TC Keerweide Inhoud Inleiding... 3 1. TC Keerweide... 4 2. Gegevens & Locatie TC Keerweide... 5 3. Sponsorbeleid... 6 4. Doelstellingen... 6 5. Meerjarige Overeenkomsten... 6 6. Wat kan

Nadere informatie

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0 SPONSORMAP Tennis & Squash club Haren 2013 www.tsharen.nl ref. 1202.6.0 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging

Nadere informatie

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Inhoudsopgave Missie, beleid en doelstellingen Visie op sponsoring Sponsormogelijkheden Hoofdsponsor Co-sponsoren Bordsponsoring in accommodatie Club van vijftig

Nadere informatie

Sponsor Brochure 2015

Sponsor Brochure 2015 Sponsor Brochure 2015 TVDZ Sportpark De Diemen Sportlaan 7 1111 PX, Diemen - Postbus 110 1110 AC Diemen Telefoon: 020-6001857 E-mail: publicrelation@tvdz.nl Website: www.tvdz.nl Rekeningnummer (Rabobank)

Nadere informatie

Samen aan het net voor the perfect match! Sponsoring LTV Irminloo

Samen aan het net voor the perfect match! Sponsoring LTV Irminloo Samen aan het net voor the perfect match! Sponsoring LTV Irminloo Sponsoringmogelijkheden: Hoofdsponsor KNLTB toernooi Subsponsor KNLTB toernooi Sponsor Clubkampioenschappen Advertenties (digitale) Irminfo

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Sponsorbeleid

Sponsorbeleid Sponsorbeleid 2016-2020 Tennis Vereniging Westervoort. Postadres: Postbus 139, 6930 AC Westervoort. Parkadres: Brouwerslaan 1, 6931 AC Westervoort. Tel. kantine: 026-3113391. www.tvw74.nl KvK nr: 40120186

Nadere informatie

Sponsorplan Tennisvereniging Sambeek

Sponsorplan Tennisvereniging Sambeek Sponsorplan Sponsorplan Tennisvereniging Sambeek Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van de Tennisvereniging Sambeek. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te integreren in de visie van

Nadere informatie

Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen.

Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen. Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen. Manger Cats is een bloeiende tennisvereniging met een sterk familiekarakter. Bij ons staat het prestatieve maar ook het recreatieve tennis

Nadere informatie

Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk

Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk Tennispark TCO Over onze vereniging Tennisvereniging TCO bestaat sinds 1971. Ons tennispark is gelegen aan de Kerkweg te Ouderkerk aan den IJssel.

Nadere informatie

SPONSORMAP. TS Haren. www.tsharen.nl. ref. 1003.5.4

SPONSORMAP. TS Haren. www.tsharen.nl. ref. 1003.5.4 SPONSORMAP TS Haren 2010 www.tsharen.nl ref. 1003.5.4 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging dertien buitenbanen

Nadere informatie

HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN. Voor elkaar, met elkaar!

HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN. Voor elkaar, met elkaar! HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN Voor elkaar, met elkaar! HTV, NIET ZOMAAR EEN TENNISVERENIGING De Halsterse tennisvereniging (HTV) is een actieve en gezellige vereniging, gericht op zowel recreatief als op prestatief

Nadere informatie

SPONSOR. samen. BROCHURE tvo Oud Beijerland SCOREN. tennisvereniging Oud-Beijerland sinds 26 september 1967

SPONSOR. samen. BROCHURE tvo Oud Beijerland SCOREN. tennisvereniging Oud-Beijerland sinds 26 september 1967 SPONSOR BROCHURE tvo Oud Beijerland samen SCOREN tennisvereniging Oud-Beijerland sinds 26 september 1967 VOORWOORD TVO, de tennisvereniging in Oud Beijerland en de regio Sportliefhebbers kunnen zich in

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden !"#$!! % &'( Sponsoring TV De Hellekens Inleiding De Hellekens is gevestigd aan de Van Woenseldreef tussen Hapert en Hoogeloon en heeft een fraai eigen complex in Hapert, op het sportpark De Lemelvelden.

Nadere informatie

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE SPONSOR MOGELIJKHEDEN TC DEURNE STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE Inhoudsopgave: Pagina 3 STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE - Doel en Missie Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 8 Pagina 9 Bestuur Stichting

Nadere informatie

Sponsorboek TV Nieuwland

Sponsorboek TV Nieuwland Sponsorboek TV Nieuwland 2014 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Achtergrondinformatie... 4 Doel van de tennisvereniging... 4 Organisatie van de vereniging... 4 Onze leden... 4 Visie op sponsoring... 5 Sponsormogelijkheden...

Nadere informatie

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Tyfoon d.d. januari 2014 www.svtyfoon.nl Handbalvereniging SV Tyfoon 1. Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging SV Tyfoon. In dit schrijven

Nadere informatie

Sponsorplan TV Columbae P L E Z I E R M A K E N M O E T, P R E S T E R E N M A G

Sponsorplan TV Columbae P L E Z I E R M A K E N M O E T, P R E S T E R E N M A G Sponsorplan TV Columbae P L E Z I E R M A K E N M O E T, P R E S T E R E N M A G Inleiding Het bedrijfsleven is een belangrijke steun voor verenigingen in Nederland. Om de tennissport voor zoveel mogelijk

Nadere informatie

HTC SON Samen op weg naar de top

HTC SON Samen op weg naar de top HTC SON 2000 Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2017 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen,

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

ALTV. Sponsorbrochure

ALTV. Sponsorbrochure ALTV Sponsorbrochure Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Sponsoring 2.1 Algemeen 2.2 Sponsoring en Daisy 2.3 Sponsormogelijkheden 2.3.1 Sponsorlidmaatschap 2.3.2 Borden, doeken en Baansponsoring 2.3.3 Advertenties

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL Sponsorpakket wedstrijdkleding jeugd ARC biedt u een exclusief sponsorpakket aan voor een gehele lettergroep. Op de voorzijde van de wedstrijdkleding van elk team komt uw

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. Met vriendelijke groet en bij voorbaat. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Ambassadeur. Sponsorpakket Executive. Businessclublid Temporalis

SPONSORPAKKETTEN. Met vriendelijke groet en bij voorbaat. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Ambassadeur. Sponsorpakket Executive. Businessclublid Temporalis SPONSORPAKKETTEN Reclame- en advertentiekosten nemen doorgaans een vrij kostbare positie in op de balans van de ondernemer. De kosten wegen niet altijd op tegen het gewenste resultaat. Door onze deelname

Nadere informatie

Sponsorplan Conquesto

Sponsorplan Conquesto Sponsorplan Conquesto Sponsorplan Conquesto Pagina 2 Sponsorplan Conquesto Badmintonvereniging Conquesto is de grootste badmintonvereniging van Zoetermeer en behoort tot de grootste verenigingen van Nederland.

Nadere informatie

Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring)

Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring) BIJLAGE 8 SPONSORING 8.1 SPONSOROPTIES SV GROL 2012 Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring) 1. Hoofdsponsor s.v. Grol

Nadere informatie

TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan NV Loon op Zand tennisloz.nl

TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan NV Loon op Zand tennisloz.nl TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan 27 5175 NV Loon op Zand 0416-36 33 64 info@tennisloz.nl tennisloz.nl SINDS 1975 IS TENNISCLUB LOON OP ZAND EEN BEGRIP IN ONZE GEMEENTE. MOOI GELEGEN

Nadere informatie

Sponsorinformatie Het Westrak. Tennisvereniging Oude-Tonge

Sponsorinformatie Het Westrak. Tennisvereniging Oude-Tonge Sponsorinformatie Het Westrak Tennisvereniging Oude-Tonge Inleiding Deze brochure informeert u over de sponsormogelijkheden bij Tennisvereniging Het Westrak in Oude-Tonge. Om u als sponsor of potentieel

Nadere informatie

Tennisvereniging Reusel LTC de Kemphanen

Tennisvereniging Reusel LTC de Kemphanen SPONSORMOGELIJKHEDEN LTC DE KEMPHANEN Tennisvereniging is gevestigd op het sportpark Den Hoek, Sportpark 2, 5541 PC te Reusel en beschikt over 6 All-weather kunstbanen, een oefenmuur en een miniveld voor

Nadere informatie

2. De activiteiten. 3. Toernooien

2. De activiteiten. 3. Toernooien Sponsoring 1 2 1. De vereniging Tennisvereniging De Hogt is opgericht op 1october 1985 Op 1 april 2007 telde de vereniging onderstaande leden: - 110 jeugdleden (mini s) t/m 17 jaar - 540 senioren De vereniging

Nadere informatie

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER Inhoudsopgave Introductie Pag. 3 Vervolg Introductie Pag. 4 Van en Voor Iedereen Pag. 5 Materiaal Pag. 6 Sponsormethode Pag. 7 Wat is uw

Nadere informatie

Sponsorpakketten en mogelijkheden

Sponsorpakketten en mogelijkheden Sponsorpakketten en mogelijkheden HBR (Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs) HBR bestaat inmiddels al 40 jaar, heeft ruim 1300 actieve leden en is één van de snelst groeiende verenigingen in Nederland!

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Executive. Sponsorpakket Premium. Sponsorpakket Stersponsor Collectief

SPONSORPAKKETTEN. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Executive. Sponsorpakket Premium. Sponsorpakket Stersponsor Collectief SPONSORPAKKETTEN Reclame- en advertentiekosten nemen doorgaans een vrij kostbare positie in op de balans van de ondernemer. De kosten wegen niet altijd op tegen het gewenste resultaat. Door onze deelname

Nadere informatie

Sponsor Programma Februari 2015

Sponsor Programma Februari 2015 Sponsor Programma Februari 2015 Inleiding De inhoud van dit sponsorprogramma bevat een omschrijving van de verschillende sponsormogelijkheden bij de Tilster Tennis Club. Daarnaast geeft het informatie

Nadere informatie

Sponsorplan EZC '84. EZC '84 Sponsorplan

Sponsorplan EZC '84. EZC '84 Sponsorplan Sponsorplan EZC '84 EZC '84 Sponsorplan Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van Voetbalvereniging EZC 84 uit Epe. Dit plan is geschreven om de sponsormogelijkheden binnen de vereniging beter zichtbaar

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE T.V. DE WITTE SCHARE SCHAIJK

SPONSOR BROCHURE T.V. DE WITTE SCHARE SCHAIJK SPONSOR BROCHURE T.V. DE WITTE SCHARE SCHAIJK Versie 2.0 28 Maart 2009 Over onze vereniging Tennisvereniging De Witte Schare in Schaijk is opgericht op 5 februari 1974 en is sindsdien een gezellige vereniging

Nadere informatie

Presentatie Sponsoring

Presentatie Sponsoring Sponsorplan Tegenbosch 2011-2013 GOET voor U en GOET voor Tegenbosch! Tennisvereniging Tegenbosch Tennisvereniging Tegenbosch is met ruim 850 senior- en circa 150 jeugdleden één van de grootste tennisverenigingen

Nadere informatie

Sponsorboekje v.v. Sportpark Onder de Juffer

Sponsorboekje v.v. Sportpark Onder de Juffer Sponsorboekje v.v. Sportpark Onder de Juffer Tijdlijn S.G.V. November 1926 De voorloper van v.v. S.G.V., Woldjer Boys, wordt ingeschreven bij de Groninger Voetbalbond 1 mei 1941 Woldjer Boys fuseert met

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

IBIS SPONSORPROGRAMMA

IBIS SPONSORPROGRAMMA Volleybalvereniging IBIS Hellevoetsluis SPONSORPROGRAMMA INHOUD Inhoud Voorwoord Even voorstellen Waarom sponsoren? Sponsorprogramma Sponsorovereenkomst 2 VOORWOORD Beste sportvriend, In onze zoektocht

Nadere informatie

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona Het Sponsorplan van RKSV Cluzona 01. Algemeen 02. Historie 03. Sponsoring en naamsbekendheid 04. Sponsoring en het beleid van de vereniging 05. Soorten sponsoring 06. Plichten t.o.v. sponsors 07. Rechten

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken.

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken. SPONSORMOGELIJKHEDEN V.V. SPARTA 30 2018 VOORWOORD Uw interesse in onze voetbalclub Sparta 30 waarderen wij zeer. Met dit boekje geven wij u alle informatie over de mogelijkheden tot sponsoring bij onze

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden. Voor iedereen! Sponsor worden van SV Broekland

Sponsor mogelijkheden. Voor iedereen! Sponsor worden van SV Broekland Voor iedereen! Sponsor worden van SV Broekland Uw onderneming en SV Broekland als een één-tweetje. Zo ziet SV Broekland haar sponsorbeleid. Een sponsor van SV Broekland brengt zijn / haar onderneming wekelijks

Nadere informatie

Brochure. sponsormogelijkheden. Tennisvereniging Nieuw- Vennep

Brochure. sponsormogelijkheden. Tennisvereniging Nieuw- Vennep Brochure sponsormogelijkheden Tennisvereniging Nieuw- Vennep 2016 Inleiding Tennisvereniging Nieuw-Vennep bestaat sinds 26 november 1968 en is sinds juli 2005 in het bezit van een prachtige accommodatie,

Nadere informatie

- Laten aansluiten van de training op de wensen en behoeften van TSF en spelers;

- Laten aansluiten van de training op de wensen en behoeften van TSF en spelers; BADMI NTONCL UBTHESMASHI NGF EL L OWS SPONSORPL AN 2 01 22 01 3 BADMI NTONCL UBTHESMASHI NGF EL L OWS TENNI SCENTRUM KETHEL HAGHE 3 1 2 3EPSCHI EDAM Een vereniging kan niet zonder sponsoring Om de badmintonsport

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL OVER ONZE VERENIGING Tennisvereniging WAESBEECK is de tennisvereniging van Waspik (Gemeente Waalwijk) en bestaat al meer dan 40 jaar. Het jubileumjaar 2009 is dan ook op

Nadere informatie

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Introductie: Voetbalvereniging WDS 19 is één van de oudste en daarmee één van de langst bestaande verenigingen binnen de Bredase gemeenschap. Onze

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Pagina 1. Woord van de voorzitter Pagina 2. Verenigingsgeschiedenis Pagina 3. Verenigingsprofiel Pagina 4

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Pagina 1. Woord van de voorzitter Pagina 2. Verenigingsgeschiedenis Pagina 3. Verenigingsprofiel Pagina 4 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Pagina 1 Woord van de voorzitter Pagina 2 Verenigingsgeschiedenis Pagina 3 Verenigingsprofiel Pagina 4 Sponsorcommissie Pagina 5 Propositie Pagina 6 Woord van de voorzitter

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SPONSORHANDBOEK OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SEIZOEN 2012-2013 Sponsorcommissie Were Di Tilburg E-mail : sponsorcommissie@wereditilburg.nl Sponsorhandboek Were Di Tilburg 2012-2013 Pagina 1 Inhoud Pagina

Nadere informatie

SV Oosterheem sponsoring. SV Oosterheem, de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer!

SV Oosterheem sponsoring. SV Oosterheem, de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer! SV Oosterheem sponsoring SV Oosterheem, de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer! Voorwoord Als jonge en groeiende voetbalvereniging willen we veel: een derde voetbalveld, een nieuwe kantine, nieuwe

Nadere informatie

1. Waar staat Midlandia voor?

1. Waar staat Midlandia voor? Sponsoring Deze map geeft informatie over de sponsormogelijkheden van korfbalvereniging Midlandia. Midlandia is op zoek naar sponsoren die zich kunnen identificeren met onze visie en onze activiteiten

Nadere informatie

Samen op weg naar de top

Samen op weg naar de top Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2018 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen, waarop het hele

Nadere informatie

Sponsorbrochure. v.v.old Forward. sinds 1898

Sponsorbrochure. v.v.old Forward. sinds 1898 Sponsorbrochure v.v.old Forward sinds 1898 Beste (toekomstige) Sponsor, Als ondernemer kent u vast de belangrijke functie van een vereniging binnen de maatschappij. Old Forward doet haar uiterste best

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! Als sponsor van MHCL verbindt u zich met de grootste en duurzaamste

Nadere informatie

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers Voorwoord IJ.V.V. De Zwervers is een ambitieuze amateur voetbalvereniging met ruim 700 leden. Deze leden bestaan uit senioren, jeugd, dames, g-voetbal en veel vrijwilligers,

Nadere informatie

Sponsoring PVC Voetbal

Sponsoring PVC Voetbal Sponsoring PVC Voetbal Doel De sponsorcommissie heeft zich ten doel gesteld het genereren van gelden ten behoeve van de PVC Voetbal. Met de gelden die bijeengebracht worden kan PVC Voetbal de kwaliteit

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

Sponsorplan BV Voorne

Sponsorplan BV Voorne 2014 Sponsorplan BV Voorne Basketball Vereniging Voorne Brielle 26-09-2014 P. 1 Versiehistorie Versie Datum Wijzigingen Auteur 0.1 21-1-2013 Eerste Opzet J.J. Holwerda 0.2 15-2-2013 Aanvulling en wijzigingen

Nadere informatie

T.V. Luck Raeck Wordt u onze sponsor?

T.V. Luck Raeck Wordt u onze sponsor? T.V. Luck Raeck Wordt u onze sponsor? Toegankelijk, gezellig en sportief in hartje Nederland Welkom bij T.V. Luck Raeck. De gezelligste en laagdrempeligste vereniging van Utrecht en Maarssen! Zoals elke

Nadere informatie

Sponsor brochure

Sponsor brochure Sponsor brochure 2018-2019 Visie 2025 Voetbalvereniging D.O.B. is een plek waar Nigtevechters graag komen, of ze nou zelf voetballen of mensen om hun heen. Er worden continu leuke evenementen georganiseerd

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

SPONSORPLAN

SPONSORPLAN SPONSORPLAN 2016-2017 Voor u ligt het sponsorplan van LTC Hofgeest. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te integreren in de visie van LTC Hofgeest. Wij beschouwen sportsponsoring als een

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel. SPONSORBROCHURE Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583 E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.nl Bankrekeningnr.: IBAN NL81RABO014.82.06.352 t.n.v. TV Son en Breugel

Nadere informatie

Structuur, Samenwerking en GROEI

Structuur, Samenwerking en GROEI Werkplan 2013 Structuur, Samenwerking en GROEI Versie : 2.0 Datum : 30-11-2012 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Doelstellingen, mission statement, speerpunten... 3 2.1 Doelstellingen... 3 2.2 Mission statement

Nadere informatie

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door:

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door: Welkom bij tennisclub t Eerste Wittien: Je hebt er voor gekozen om een leuke sport te gaan beoefenen nl. de tennissport. Bij tennisclub t Eerste Wittien te Genemuiden, opgericht 10 februari 1976, kan dat

Nadere informatie

Belangrijke vaststellingen

Belangrijke vaststellingen Visie Philten 2020 Belangrijke vaststellingen Teruglopend ledental Verdwijnen financiele steun Teruglopende inzet door leden Negatieve exploitatie Leidt tot de noodzaak om ons over de toekomst te bezinnen

Nadere informatie

E.S.T. Fellenoord. Meer dan alleen Tennis

E.S.T. Fellenoord. Meer dan alleen Tennis E.S.T. Fellenoord Meer dan alleen Tennis INTRODUCTIE Wat is E.S.T. Fellenoord? De Eindhovense Studenten Tennisvereniging Fellenoord is een bloeiende vereniging in het centrum van Eindhoven gevestigd op

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk ABC Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk Van harte welkom bij TC Noordwijk. In deze folder geven wij informatie over allerlei zaken waar je mee te maken krijgt bij onze vereniging Activiteitenkalender

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Zaandam, Geachte relatie, Allereerst willen wij u namens de voetbalvereniging Hellas Sport bedanken voor uw interesse in onze vereniging. Hellas Sport

Nadere informatie

Wij hopen dat u open staat voor onze ideeën en zijn zo vrij om binnenkort contact met u op te nemen om de sponsormogelijkheden te bespreken.

Wij hopen dat u open staat voor onze ideeën en zijn zo vrij om binnenkort contact met u op te nemen om de sponsormogelijkheden te bespreken. Sportclub Irene is een voetbalclub met meer dan 1000 leden. De grote vereniging waartoe Sportclub Irene inmiddels is uitgegroeid, vraagt om een degelijke organisatie. Hiervoor staan gelukkig tal van vrijwilligers

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

WELKOM BIJ RSV SPERWERS! Sponsormogelijkheden

WELKOM BIJ RSV SPERWERS! Sponsormogelijkheden WELKOM BIJ RSV SPERWERS! Sponsormogelijkheden Waarom sponsor van RSV Sperwers worden? Korfbal is de familiesport bij uitstek. Met 150 leden is RSV Sperwers een kleine, gezellige familievereniging, waar

Nadere informatie