Sponsorplan Tennisvereniging Sambeek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sponsorplan Tennisvereniging Sambeek"

Transcriptie

1 Sponsorplan

2 Sponsorplan Tennisvereniging Sambeek Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van de Tennisvereniging Sambeek. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te integreren in de visie van T.v. Sambeek. Wij beschouwen sportsponsoring als een unieke communicatiemogelijkheid die direct of indirect voortvloeit uit de activiteiten van de tennisvereniging. In de sponsoring kan worden voorzien in geld of in geld waardeerbare goederen/ diensten, waartegenover T.v. Sambeek de communicatie van de sponsornaam, in overeenstemming met de door beide partijen hierover gemaakte afspraken, zo goed mogelijk zal behartigen. In dit plan schetsen wij een profiel van T.v. Sambeek en zetten wij uiteen wat het sponsorbeleid is. Tevens geven wij aan welke mogelijkheden er zijn om uw bedrijfsnaam via T.v. Sambeek te kunnen communiceren en daarmee publiciteit en exposure te genereren. Het resultaat voor u als sponsor is verhoging van de naamsbekendheid, imagoverbetering of imagoverandering en omzetvergroting. Naast de publiciteit en naamsbekendheid zorgt de uitstraling van de sport voor een sympathiek, dynamisch en jong imago.

3 Ambities van T.v. Sambeek T.v. Sambeek heeft ambities op verschillende terreinen, die passen bij het dorp Sambeek en omgeving. 1. Sportief: de jeugd wordt opgeleid en evenals de selectieteams getraind, met als doel, het promoten van recreatief tennis en het bereiken van een hogere speelklasse. 2. Sociaal: meer clubbindende activiteiten en evenementen in alle leeftijdsklassen organiseren en faciliteiten en betrokkenheid van lokale en regionale bedrijven realiseren. 3. Zakelijk: gezond financieel management en professionele aanpak door het dagelijkse bestuur en alle overige disciplines binnen de vereniging zoals: technische commissie, beheercommissie, kantinecommissie, jeugdcommissie en public relations.

4 Hieronder ziet u in een korte foto-impressie de ambities van T.v. Sambeek weergegeven. Op ons mooie en vernieuwde tennispark werd vrij recent een tennis clinic gehouden door niemand minder dan Nederlands beste tennisser aller tijden, Richard Krajicek. Tijdens deze clinic krijgt Sambekenaar en momenteel Nederlands meest populaire politicus Emiel Roemer tennisles van Richard Krajicek. Hierin komen vooral ook de sportieve, sociale en zakelijke mogelijkheden van T.v. Sambeek naar voren. Het gerucht gaat dat beiden ook vrienden van T.v. Sambeek zijn geworden.

5 Het profiel van T.v. Sambeek. De tennisvereniging Sambeek is gevestigd aan de Pastoor van Berkelstraat 4B te Sambeek. De tennisvereniging bestaat meer dan 30 jaar en heeft inmiddels een ledenaantal van ruim 450 enthousiaste leden, waarvan ruim 125 jeugdleden, welke wekelijks een balletje slaan op onze 5 verlichte kunstgrasbanen. Het tennispark is dagelijks en ook in het weekend, de hele dag en avond, geopend. Door de inzet van de leden is het park tot een sfeervol geheel uitgegroeid waar spelers, toeschouwers en bedrijven zich thuis voelen. Het is niet voor niets één van de snelst groeiende verenigingen in Oost-Brabant. De toestroom bij open toernooien is dermate groot dat er helaas deelnemers uitgeloot moeten worden echter dit zegt genoeg over de sfeer en uitstraling van onze vereniging. Het clubgebouw heeft een mooie open kantine waar je samen met sportvrienden of relaties onder het genot van een drankje of hapje prettig kunt vertoeven. Voor alle leden zijn er diverse vaste toernooien en de jaarlijks terugkerende clubkampioenschappen.

6 Accommodatie: Het park bestaat uit 5 verlichte kunstgrasbanen en een gezellig clubgebouw met kleedruimte en douches. De gehele accommodatie is in eigen beheer en is sinds 2000 geprivatiseerd. De kantine wordt al jaren beheerd en opengesteld door de leden om zo te zorgen voor nog meer saamhorigheid.

7 Doelstelling: Als vereniging zijn de inkomsten van de sponsors van groot belang. Met deze extra middelen kunnen investeringen worden gedaan in de jeugd en voor de toekomst, dit om het voortbestaan van de vereniging te kunnen garanderen en continueren. Het goed onderhouden van de tennisbanen, het creëren van faciliteiten en de verhoging van het tennisniveau bij de jeugd en de senioren, zullen het maatschappelijke welzijn van de leden verbeteren. * Sponsoring moet verenigbaar zijn met de doelstellingen van de tennisvereniging. * Sponsoring mag niet de objectiviteit, de geloofwaardigheid, de betrouwbaarheid en de onafhankelijkheid van de vereniging in gevaar brengen. Mogelijkheden van sponsoring: Sponsors kunnen op verscheidene manieren hun bedrijfsnaam naar buiten brengen. De sponsor heeft de mogelijkheid uit één- en meerderjarige sponsoring. De éénmalige sponsoring komt vooral tot uiting bij evenementen. De meerderjarige sponsoring behelst een jaarlijks karakter. Hierna worden de diverse sponsormogelijkheden uiteengezet.

8 1* Sponsorgeld 500,= per jaar. (contract voor 5 jaar) Een sponsor betaalt 500,= (excl. btw) per jaar aan de vereniging van de T.v. Sambeek. * Ruim de helft hiervan vloeit terug naar de sponsor door middel van 2 gratis tennispassen op naam van het bedrijf. Voorwaarden: de sponsor mag met deze tennispassen zijn personeelsleden vrij laten tennissen op de banen van T.v. Sambeek. Aan evenementen, competities etc. kan niet worden meegedaan omdat dit altijd vanuit Knltb lidmaatschappen wordt georganiseerd. Het is niet de bedoeling dat de sponsor deze vrije kaarten privé gebruikt voor zichzelf of voor zijn gezin. (Hiervoor is een normaal lidmaatschap bij T.v. Sambeek vereist). * Plaatsing van een winddoek 12 x 2 mtr. met naam/logo van het bedrijf, ( Eénmalig, alleen in het 1e jaar, komt 50% van de productiekosten, 250,= (excl. btw) bovenop het sponsorbedrag). * 1 x per jaar kan het bedrijf dat sponsort, op een nader overeen te komen dag (zie voorwaarden), 1 tot maximaal 3 tennisbanen en de kantine gebruiken voor een bedrijfsuitje. (voorwaarden: Deze te bepalen dag vindt plaats in overleg met het bestuur en zal alleen plaatsvinden op zgn. daluren buiten het hoogseizoen. Men moet dan denken in de periode oktober t/m februari op een vrijdag- of zaterdagavond mits er geen eigen activiteiten zijn) * De vereniging zal tevens zorgen voor een naam/logo van het bedrijf op een sponsorbord in de kantine van T.v. Sambeek. * Na de contractperiode van 5 jaar zal stilzwijgend het contract met één jaar worden verlengd. Opzegging dient uiterlijk 3 maanden voor afloop van een kalenderjaar plaats te vinden.

9 2* Sponsorgeld 300.= per jaar. (contract voor 4 jaar) Een sponsor betaalt 300,= (excl. btw) per jaar aan de vereniging van de T.v. Sambeek. * De sponsor krijgt 2 gratis tennispassen op naam van het bedrijf. voorwaarden: de sponsor mag met deze tennispassen zijn personeelsleden vrij laten tennissen op de banen van T.v. Sambeek. Aan evenementen, competities etc. kan niet worden meegedaan omdat dit altijd vanuit Knltb lidmaatschappen wordt georganiseerd. Het is niet de bedoeling dat de sponsor deze vrije kaarten privé gebruikt voor zichzelf of voor zijn gezin. (Hiervoor is een normaal lidmaatschap bij T.v. Sambeek vereist). * Plaatsing van een sponsorbord met naam/logo van het bedrijf of een naam/ logo op beide zijde van een telbord op één van de verlichte kunstgrasbanen. (Eénmalig, alleen in het 1e jaar, komt een bedrag van: sponsorbord 100,= / telbord 50,= bovenop het sponsorbedrag). * De vereniging zal tevens zorgen voor een naam/logo van het bedrijf op een sponsorbord in de kantine van T.v. Sambeek. * Na de contractperiode van 4 jaar zal stilzwijgend het contract met één jaar worden verlengd. Opzegging dient uiterlijk 3 maanden voor afloop van een kalenderjaar plaats te vinden. * Het is tevens mogelijk om te sponsoren door een reclamebord te laten plaatsen zonder tennispassen voor personeelsleden af te nemen. Dit kan al voor 250,= (excl. btw) per jaar NB: De bovenstaande sponsorpakketten zijn ook mogelijk zonder gebruik te maken van de 2 gratis tennispassen. Een sponsor betaalt dan 250,= (excl. btw) per jaar aan de vereniging van T.v. Sambeek

10 3* Sponsoring Toernooien met naam van het bedrijf. (contract voor 3 jaar) Een sponsor betaalt 250,= (excl. btw) per jaar aan de vereniging van de T.v. Sambeek. * De naam van het bedrijf zal worden verbonden aan het te houden toernooi. (Lente toernooi, Maasheggen toernooi; Hoktoernooi en Clubkampioenschappen) * De vereniging maakt zoveel mogelijk publiciteit rondom dit toernooi door middel van naamsvermelding op inschrijfformulieren, posters en de website. * De sponsor heeft de mogelijkheid om in de week van het te houden toernooi een vlag beschikbaar te stellen die duidelijk zichtbaar op het park komt te hangen. * De vereniging zal tevens zorgen voor een naam/logo van het bedrijf op een sponsorbord in de kantine van T.v. Sambeek. * Na de contractperiode van 3 jaar zal stilzwijgend het contract met één jaar worden verlengd. Opzegging dient uiterlijk 3 maanden voor afloop van een kalenderjaar plaats te vinden.

11 4* Plaatsing van een advertentie op (1/2 pag.) op website of clubblad. (contract voor 2 jaar) * Plaatsing van een advertentie in het clubblad (1/2 pag.). Kosten 75,= (excl. btw) per jaar. Het clubblad verschijnt minimaal 2x per jaar. (voorwaarden: de sponsor dient zelf een advertentie (1/2 pag.) hiervoor aan te leveren) * Een combinatie van zowel een advertentie (1/2 pag.)in het clubblad als op de website is mogelijk voor 125,= (excl. btw) per jaar. (voorwaarden: de sponsor dient zelf een advertentie (1/2 pag.) hiervoor aan te leveren)

12 5* Vrienden van T.v. Sambeek. (minimaal voor 4 jaar) Mensen met een groot hart voor de vereniging kunnen voor een vriendenprijs van 25,= (incl. btw) per jaar, vriend worden van T.v. Sambeek. * Bij de kantine van het tennispark zal een groot bord komen te hangen met als kop: De vrienden van T.v. Sambeek. De naam van de deelnemer zal d.m.v. een bordje zichtbaar worden gemaakt op het grote vriendenbord. * De vereniging zal zelf zorgen voor een bordje met daarop de naam van de deelnemer. * In de kantine liggen inschrijfformulieren om vriend te worden van T.v. Sambeek. Naast de n.a.w. gegevens vragen we je om de tekst in te vullen die op het bordje moet komen staan. (Maximaal 25 tekens) Tevens kun je aangegeven of je T.v. Sambeek machtigt om vanaf het 2e jaar het bedrag automatisch af te schrijven. Indien dit het geval is zul je een automatische machtiging, per , toegestuurd krijgen. Zo niet dan zullen we je de volgende jaren vragen het bedrag zelf over te maken. Je ontvangt hiervoor per een verzoek. Het 1e jaar zal deze 25,= contant worden afgerekend. Dit bedrag dient bij het inschrijfformulier, contant, te worden voldaan * Na de contractperiode van 4 jaar zal stilzwijgend het contract met één jaar worden verlengd. Opzegging dient uiterlijk 3 maanden voor afloop van een kalenderjaar plaats te vinden. Accommodatie: TV SAMBEEK Pastoor van Berkelstraat 4B 5836 BH Sambeek Tel

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter SPONSORPLAN 2012 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter SPONSORPLAN 2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

SPONSORPLAN. Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te

SPONSORPLAN. Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te SPONSORPLAN Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te integreren in de visie van LTC Tonido. Wij beschouwen sportsponsoring als een unieke communicatiemogelijkheid

Nadere informatie

Samen aan het net voor the perfect match! Sponsoring LTV Irminloo

Samen aan het net voor the perfect match! Sponsoring LTV Irminloo Samen aan het net voor the perfect match! Sponsoring LTV Irminloo Sponsoringmogelijkheden: Hoofdsponsor KNLTB toernooi Subsponsor KNLTB toernooi Sponsor Clubkampioenschappen Advertenties (digitale) Irminfo

Nadere informatie

Sponsorbeleid

Sponsorbeleid Sponsorbeleid 2016-2020 Tennis Vereniging Westervoort. Postadres: Postbus 139, 6930 AC Westervoort. Parkadres: Brouwerslaan 1, 6931 AC Westervoort. Tel. kantine: 026-3113391. www.tvw74.nl KvK nr: 40120186

Nadere informatie

LTC WATERWIJK SPONSORPLAN

LTC WATERWIJK SPONSORPLAN Inleiding LTC WATERWIJK SPONSORPLAN public relations postbus1070 1300 BB Almere Voor u ligt het sponsorplan van de Lawn Tennisclub Waterwijk. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te integreren

Nadere informatie

SPONSORPLAN

SPONSORPLAN SPONSORPLAN 2016-2017 Voor u ligt het sponsorplan van LTC Hofgeest. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te integreren in de visie van LTC Hofgeest. Wij beschouwen sportsponsoring als een

Nadere informatie

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD 2015 Inhoudsopgave Voorwoord. 3 Sponsoring 4 Pakket A: Hoofdsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi 4 Pakket B: Subsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi.

Nadere informatie

Tennisvereniging Mattemburgh

Tennisvereniging Mattemburgh Sponsor brochure Tennisvereniging Mattemburgh Tennisvereniging Mattemburgh is een tennisvereniging in Hoogerheide en bestaat al meer dan 40 jaar. Het is een tennisvereniging voor jong en oud, voor beginners

Nadere informatie

Informatiebrochure GRANDSLAM TENNISTOERNOOI ROLAND GARROS GA JIJ OP 29 MEI 2020 OOK MEE NAAR HET IN PARIJS MET DE VRIENDEN VAN VTC?

Informatiebrochure GRANDSLAM TENNISTOERNOOI ROLAND GARROS GA JIJ OP 29 MEI 2020 OOK MEE NAAR HET IN PARIJS MET DE VRIENDEN VAN VTC? Informatiebrochure GA JIJ OP 29 MEI 2020 OOK MEE NAAR HET GRANDSLAM TENNISTOERNOOI ROLAND GARROS IN PARIJS MET DE VRIENDEN VAN VTC? VTC Veenendaal VTC staat voor Veenendaalse Tennis Club en is opgericht

Nadere informatie

T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID

T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID 2015-2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de belangrijkste voorwaarden om gezond te blijven. Sportverenigingen bieden ruime mogelijkheden om in beweging te zijn,

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL OVER ONZE VERENIGING Tennisvereniging WAESBEECK is de tennisvereniging van Waspik (Gemeente Waalwijk) en bestaat al meer dan 40 jaar. Het jubileumjaar 2009 is dan ook op

Nadere informatie

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE SPONSOR MOGELIJKHEDEN TC DEURNE STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE Inhoudsopgave: Pagina 3 STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE - Doel en Missie Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 8 Pagina 9 Bestuur Stichting

Nadere informatie

Sponsor Arrangementen

Sponsor Arrangementen Sponsormogelijkheden TV Menheerse 2015 Sponsor Arrangementen TV Menheerse biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor een product of bedrijf. De sponsorinkomsten

Nadere informatie

Brochure. sponsormogelijkheden. Tennisvereniging Nieuw- Vennep

Brochure. sponsormogelijkheden. Tennisvereniging Nieuw- Vennep Brochure sponsormogelijkheden Tennisvereniging Nieuw- Vennep 2016 Inleiding Tennisvereniging Nieuw-Vennep bestaat sinds 26 november 1968 en is sinds juli 2005 in het bezit van een prachtige accommodatie,

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden !"#$!! % &'( Sponsoring TV De Hellekens Inleiding De Hellekens is gevestigd aan de Van Woenseldreef tussen Hapert en Hoogeloon en heeft een fraai eigen complex in Hapert, op het sportpark De Lemelvelden.

Nadere informatie

Wordt u ook partner en sponsor van de LTV Soesterberg?

Wordt u ook partner en sponsor van de LTV Soesterberg? VERGROOT UW ZICHTBAARHEID Wordt u ook partner en sponsor van de LTV Soesterberg? Versie: Maart 2014 Inleiding In deze brochure laten wij u graag kennismaken met onze tennisvereniging, de LTV Soesterberg,

Nadere informatie

Sponsorplan 2015-2016

Sponsorplan 2015-2016 Sponsorplan 2015-2016 DOBBEDREEF 1B 2331 BW LEIDEN TEL. 071 5310401 WWW.TVSTEVENSHOF.NL INLEIDING Voor u ligt het sponsorplan van de Tennisvereniging (TV) Stevenshof. Een plan met als doel de belangen

Nadere informatie

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN STC RECLAME MOGELIJKHEDEN INLEIDING Hierbij doen wij u een voorstel tot reclame mogelijkheden. Dit voorstel geeft u in vogelvlucht een beeld van wat wij u als bedrijf kunnen bieden. De Schager Tennis Club,

Nadere informatie

HTC SON Samen op weg naar de top

HTC SON Samen op weg naar de top HTC SON 2000 Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2017 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen,

Nadere informatie

Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk

Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk Tennispark TCO Over onze vereniging Tennisvereniging TCO bestaat sinds 1971. Ons tennispark is gelegen aan de Kerkweg te Ouderkerk aan den IJssel.

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel. SPONSORBROCHURE Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583 E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.nl Bankrekeningnr.: IBAN NL81RABO014.82.06.352 t.n.v. TV Son en Breugel

Nadere informatie

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 Hoofdstuk: Sponsorpakketten 2008 Sponsorbrochure Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 1 Hoofdstuk: Sponsorpakketten Inleiding MHC Bennebroek is een regionale hockeyclub met meer dan 600 leden. Er

Nadere informatie

Samen op weg naar de top

Samen op weg naar de top Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2018 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen, waarop het hele

Nadere informatie

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN BOXMEER TOPSPIN is een zeer actieve tennisvereniging met meer dan 800 seniorleden en ruim 200 jeugdleden. TOPSPIN heeft 13 verlichte

Nadere informatie

Sponsorboek TV Nieuwland

Sponsorboek TV Nieuwland Sponsorboek TV Nieuwland 2014 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Achtergrondinformatie... 4 Doel van de tennisvereniging... 4 Organisatie van de vereniging... 4 Onze leden... 4 Visie op sponsoring... 5 Sponsormogelijkheden...

Nadere informatie

Van de voorzitter. Beste sportliefhebber!

Van de voorzitter. Beste sportliefhebber! @ Sponsorplan Van de voorzitter Beste sportliefhebber! Voor u ligt de nieuwe sponsorbrochure van een van de meest bruisende sportverenigingen van de gemeente Katwijk; tennisvereniging Zee en Duin. Via

Nadere informatie

Sponsorplan TV Columbae P L E Z I E R M A K E N M O E T, P R E S T E R E N M A G

Sponsorplan TV Columbae P L E Z I E R M A K E N M O E T, P R E S T E R E N M A G Sponsorplan TV Columbae P L E Z I E R M A K E N M O E T, P R E S T E R E N M A G Inleiding Het bedrijfsleven is een belangrijke steun voor verenigingen in Nederland. Om de tennissport voor zoveel mogelijk

Nadere informatie

HLTC HOOGERHEIDE. sponsorpresentatie 2011

HLTC HOOGERHEIDE. sponsorpresentatie 2011 HLTC HOOGERHEIDE sponsorpresentatie 2011 Introductie In de huidige tijd is sportsponsoring niet meer weg te denken In deze presentatie wil de sponsorcommissie nader ingaan op de mogelijkheden die onze

Nadere informatie

Sponsor Programma Februari 2015

Sponsor Programma Februari 2015 Sponsor Programma Februari 2015 Inleiding De inhoud van dit sponsorprogramma bevat een omschrijving van de verschillende sponsormogelijkheden bij de Tilster Tennis Club. Daarnaast geeft het informatie

Nadere informatie

Pieter van de Hoogenband Zwemstadion. Kunstijsbaan. Indoor Sportcentrum Eindhoven. Golf & Country Club de Tongelreep. F.C. Eindhoven PSV HONKBAL

Pieter van de Hoogenband Zwemstadion. Kunstijsbaan. Indoor Sportcentrum Eindhoven. Golf & Country Club de Tongelreep. F.C. Eindhoven PSV HONKBAL Sponsoring bij THES Kunstijsbaan Pieter van de Hoogenband Zwemstadion Indoor Sportcentrum Eindhoven Golf & Country Club de Tongelreep F.C. Eindhoven Hockey EMHC en Oranje Zwart PSV HONKBAL THES Tennis

Nadere informatie

Tegelse Lawn Tennis Club

Tegelse Lawn Tennis Club Tegelse Lawn Tennis Club Sponsorplan U, als (potentiële) sponsor, bent natuurlijk benieuwd naar wat er met uw bijdrage gaat gebeuren. Onder de volgende kopjes wordt verteld waarom u voor ons van grote

Nadere informatie

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Zaandam, Geachte relatie, Allereerst willen wij u namens de voetbalvereniging Hellas Sport bedanken voor uw interesse in onze vereniging. Hellas Sport

Nadere informatie

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST Kennismaking met PST Tennisvereniging PST Sponsorplan 2016 Tennisvereniging PST (Plantage Speelt Tennis) viert in Mei 2016 haar 30-jarig bestaan. In 1986 zijn we opgericht

Nadere informatie

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting SPONSORmogelijkheden vv Diepenveen 1 Inhoudsopgave Samenvatting sponsormogelijkheden vv Diepenveen...4 Over DSC...5 Inleiding...6

Nadere informatie

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Tyfoon d.d. januari 2014 www.svtyfoon.nl Handbalvereniging SV Tyfoon 1. Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging SV Tyfoon. In dit schrijven

Nadere informatie

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS 2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS RLT & SV de Sluipers De Reeuwijkse Lawn Tennis en Squash Vereniging is opgericht op 19 december 1962 met als doel het beoefenen en bevorderen van racketsporten met tennis

Nadere informatie

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester.

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester. Welkom bij TV De Sprenk. Welkom door de voorzitter. Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Wij vertrouwen erop dat dit voor je het begin is van een periode van sportieve

Nadere informatie

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SPONSORHANDBOEK OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SEIZOEN 2012-2013 Sponsorcommissie Were Di Tilburg E-mail : sponsorcommissie@wereditilburg.nl Sponsorhandboek Were Di Tilburg 2012-2013 Pagina 1 Inhoud Pagina

Nadere informatie

TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan NV Loon op Zand tennisloz.nl

TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan NV Loon op Zand tennisloz.nl TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan 27 5175 NV Loon op Zand 0416-36 33 64 info@tennisloz.nl tennisloz.nl SINDS 1975 IS TENNISCLUB LOON OP ZAND EEN BEGRIP IN ONZE GEMEENTE. MOOI GELEGEN

Nadere informatie

SPONSOR. samen. BROCHURE tvo Oud Beijerland SCOREN. tennisvereniging Oud-Beijerland sinds 26 september 1967

SPONSOR. samen. BROCHURE tvo Oud Beijerland SCOREN. tennisvereniging Oud-Beijerland sinds 26 september 1967 SPONSOR BROCHURE tvo Oud Beijerland samen SCOREN tennisvereniging Oud-Beijerland sinds 26 september 1967 VOORWOORD TVO, de tennisvereniging in Oud Beijerland en de regio Sportliefhebbers kunnen zich in

Nadere informatie

Sponsorboek. T.V. De Spatter Spatterstraat AD Wormer

Sponsorboek. T.V. De Spatter Spatterstraat AD Wormer Sponsorboek T.V. De Spatter Spatterstraat 19 1531 AD Wormer Inleiding Om te beginnen willen wij u bedanken dat u overweegt onze tennisvereniging te sponsoren. Om een en ander te verduidelijken presenteren

Nadere informatie

HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN. Voor elkaar, met elkaar!

HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN. Voor elkaar, met elkaar! HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN Voor elkaar, met elkaar! HTV, NIET ZOMAAR EEN TENNISVERENIGING De Halsterse tennisvereniging (HTV) is een actieve en gezellige vereniging, gericht op zowel recreatief als op prestatief

Nadere informatie

Sponsor van LTC Vleuten De Meern worden? Dat is heel sportief!

Sponsor van LTC Vleuten De Meern worden? Dat is heel sportief! Sponsor van worden? Over LTC viert in 2013 haar 50jarig bestaan en is een actieve tennisvereniging met ruim 1400 leden. Het park ligt aan de Europaweg 40 in Vleuterweide. Het in 2011 volledig nieuw ingerichte

Nadere informatie

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden:

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: 1. Individuele sponsormogelijkheden 2. Sponsorpakketten 1. Individuele sponsormogelijkheden: Reclame-uitingen via ons HDTV-scherm in het clubhuis

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt

HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt 0411-64 25 97 sponsor@htvhelvoirt.nl www.htvhelvoirt.nl AL JAREN IS DE HELVOIRTSE TENNIS CLUB EEN BEGRIP IN ONZE GEMEENTE. MOOI GELEGEN AAN DE RAND VAN HET DORP,

Nadere informatie

Sponsorplan 2018 TC Keerweide

Sponsorplan 2018 TC Keerweide Sponsorplan 2018 TC Keerweide Inhoud Inleiding... 3 1. TC Keerweide... 4 2. Gegevens & Locatie TC Keerweide... 5 3. Sponsorbeleid... 6 4. Doelstellingen... 6 5. Meerjarige Overeenkomsten... 6 6. Wat kan

Nadere informatie

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd.

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd. Lawn Tennisclub de Kaetelberg Venlo Sponsoring Historie. L.T.C. de Kaetelberg is opgericht op 8 december 1977. Nadat voor het seizoen 1978 het aantal van 2 tennisbanen waren aangelegd kon gestart worden

Nadere informatie

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Inhoudsopgave Missie, beleid en doelstellingen Visie op sponsoring Sponsormogelijkheden Hoofdsponsor Co-sponsoren Bordsponsoring in accommodatie Club van vijftig

Nadere informatie

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0 SPONSORMAP Tennis & Squash club Haren www.tsharen.nl ref. 1202.6.0 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging dertien

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden. Voor iedereen! Sponsor worden van SV Broekland

Sponsor mogelijkheden. Voor iedereen! Sponsor worden van SV Broekland Voor iedereen! Sponsor worden van SV Broekland Uw onderneming en SV Broekland als een één-tweetje. Zo ziet SV Broekland haar sponsorbeleid. Een sponsor van SV Broekland brengt zijn / haar onderneming wekelijks

Nadere informatie

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door:

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door: Welkom bij tennisclub t Eerste Wittien: Je hebt er voor gekozen om een leuke sport te gaan beoefenen nl. de tennissport. Bij tennisclub t Eerste Wittien te Genemuiden, opgericht 10 februari 1976, kan dat

Nadere informatie

Samen zijn we Tennisvereniging Engelen

Samen zijn we Tennisvereniging Engelen Samen zijn we Tennisvereniging Engelen Beleidsplan 2020 Samenvatting Datum: juni - oktober 2016 Door: Bestuur Tennisvereniging Engelen Bespreken met leden: 24 november 2016 1. Inleiding Het bestuur heeft

Nadere informatie

Tennisvereniging Reusel LTC de Kemphanen

Tennisvereniging Reusel LTC de Kemphanen SPONSORMOGELIJKHEDEN LTC DE KEMPHANEN Tennisvereniging is gevestigd op het sportpark Den Hoek, Sportpark 2, 5541 PC te Reusel en beschikt over 6 All-weather kunstbanen, een oefenmuur en een miniveld voor

Nadere informatie

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers TENNISCLUB De Kikkers Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers Inleiding Om maar direct met de deur in huis te vallen: een club zonder sponsors heeft geen bestaansrecht. T.C. De Kikkers vormt hierop geen

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE T.V. DE WITTE SCHARE SCHAIJK

SPONSOR BROCHURE T.V. DE WITTE SCHARE SCHAIJK SPONSOR BROCHURE T.V. DE WITTE SCHARE SCHAIJK Versie 2.0 28 Maart 2009 Over onze vereniging Tennisvereniging De Witte Schare in Schaijk is opgericht op 5 februari 1974 en is sindsdien een gezellige vereniging

Nadere informatie

Sponsorplan

Sponsorplan Inhoudsopgave 2. Introductie woord vooraf.2 3. Sponsorpropositie 3 - Kijk op badminton - Kijk op sponsoring - Wat levert het op? 4. Sponsor onderdelen 4 5. Sponsor pakketten..5 6. Contact en contract..

Nadere informatie

ONZE VERENIGING. De vereniging biedt al haar leden de mogelijkheid om onder deskundige (bege-)leiding de atletiek, trim- en wandelsport te beoefenen.

ONZE VERENIGING. De vereniging biedt al haar leden de mogelijkheid om onder deskundige (bege-)leiding de atletiek, trim- en wandelsport te beoefenen. SPONSORBROCHURE ONZE VERENIGING Atletiekvereniging Rijssen is dé baan- en wegatletiekvereniging van Rijssen. Onze vereniging is opgericht in 1985. Wij zijn dus een relatief nog jonge vereniging. De AV

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit 2 Inhoud 9 Inleiding 5 Hoofdsponsor 7 Subsponsor 9 Co-sponsor 11 13 Reclamebord 13 Wedstrijdbal 13 Kleding 13 Clubblad 15 Vrienden van Enter Vooruit 15 15 Overige

Nadere informatie

Presentatie Sponsoring

Presentatie Sponsoring Sponsorplan Tegenbosch 2011-2013 GOET voor U en GOET voor Tegenbosch! Tennisvereniging Tegenbosch Tennisvereniging Tegenbosch is met ruim 850 senior- en circa 150 jeugdleden één van de grootste tennisverenigingen

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwe sponsorbrochure van TC Roosendael, een gevestigde waarde binnen de Tiense sportverenigingen.

Voor u ligt de nieuwe sponsorbrochure van TC Roosendael, een gevestigde waarde binnen de Tiense sportverenigingen. Beste sportliefhebber! Voor u ligt de nieuwe sponsorbrochure van TC Roosendael, een gevestigde waarde binnen de Tiense sportverenigingen. Via dit korte voorwoord richten wij ons als bestuur graag tot u.

Nadere informatie

Voetbalvereniging Sleen opgericht 17-7-1944

Voetbalvereniging Sleen opgericht 17-7-1944 Inhoud Sponsorplan VV Sleen De voetbalvereniging Sleen Sponsorvisie voetbalvereniging Sleen De sponsormogelijkheden Sponsorpakketten Wat krijg ik? Contactpersonen sponsorcommissie voetbalvereniging Sleen

Nadere informatie

SPONSORMAP. TS Haren. www.tsharen.nl. ref. 1003.5.4

SPONSORMAP. TS Haren. www.tsharen.nl. ref. 1003.5.4 SPONSORMAP TS Haren 2010 www.tsharen.nl ref. 1003.5.4 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging dertien buitenbanen

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS Hartelijk dank voor uw interesse naar sponsormogelijkheden bij sv DIOS. Zoals ongetwijfeld bij u bekend zijn er verschillende reclame-uitingen bij sv DIOS mogelijk. Op diverse

Nadere informatie

Sponsorplan Duikvereniging Duikteam de Oester. Inleiding

Sponsorplan Duikvereniging Duikteam de Oester. Inleiding Inleiding Bedankt voor uw interesse in Duikvereniging Duikteam de Oester. Uw (mogelijke) sponsorbijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld. Met onderliggende sponsorbrochure geeft de sponsorcommissie u

Nadere informatie

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST Kennismaking met PST (Plantage Speelt Tennis) vierde in Mei 2016 haar 30-jarig bestaan. In 1986 zijn we opgericht door een aantal buurtbewoners die, het toen nog met gravel

Nadere informatie

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Wateringen, januari 2016 1 Sponsorplan VELO Badminton VELO Badminton is een badmintonvereniging uit Wateringen. VELO Badminton is ontstaan in 1966 en maakt deel uit

Nadere informatie

INHOUD INTRODUCTIE GOEDE DOELEN VAN EN VOOR IEDEREEN WHAT S IN IT FOR YOU? SPONSORPAKKETTEN INTERESSE

INHOUD INTRODUCTIE GOEDE DOELEN VAN EN VOOR IEDEREEN WHAT S IN IT FOR YOU? SPONSORPAKKETTEN INTERESSE INHOUD INTRODUCTIE GOEDE DOELEN VAN EN VOOR IEDEREEN WHAT S IN IT FOR YOU? SPONSORPAKKETTEN INTERESSE INTRODUCTIE Welkom bij TVVS, de tennisvereniging van Stokhorst! Met onze ca. 500 leden zijn wij een

Nadere informatie

SponSorbrochure Tc boshoven

SponSorbrochure Tc boshoven Sponsorbrochure TC Boshoven Geachte relatie, Voor u ligt de sponsorbrochure van TC Boshoven. Wat leuk dat u even de tijd neemt om deze door te nemen. Op de één of andere manier heeft u al een connectie

Nadere informatie

ALTV. Sponsorbrochure

ALTV. Sponsorbrochure ALTV Sponsorbrochure Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Sponsoring 2.1 Algemeen 2.2 Sponsoring en Daisy 2.3 Sponsormogelijkheden 2.3.1 Sponsorlidmaatschap 2.3.2 Borden, doeken en Baansponsoring 2.3.3 Advertenties

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Sponsor Brochure 2015

Sponsor Brochure 2015 Sponsor Brochure 2015 TVDZ Sportpark De Diemen Sportlaan 7 1111 PX, Diemen - Postbus 110 1110 AC Diemen Telefoon: 020-6001857 E-mail: publicrelation@tvdz.nl Website: www.tvdz.nl Rekeningnummer (Rabobank)

Nadere informatie

- Laten aansluiten van de training op de wensen en behoeften van TSF en spelers;

- Laten aansluiten van de training op de wensen en behoeften van TSF en spelers; BADMI NTONCL UBTHESMASHI NGF EL L OWS SPONSORPL AN 2 01 22 01 3 BADMI NTONCL UBTHESMASHI NGF EL L OWS TENNI SCENTRUM KETHEL HAGHE 3 1 2 3EPSCHI EDAM Een vereniging kan niet zonder sponsoring Om de badmintonsport

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsoring Sponsormogelijkheden Hieronder vindt u alle sponsormogelijkheden die Tennisvereniging de Kersenplukkers te bieden heeft. Adverteren in het clubblad Baldadigheden Baldadigheden is de naam van

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden SamenTurnenA lkmaar Sponsor mogelijkheden 2 inhoud inhoud.... 2 Voorwoord.... 3 hoofdsponsor... 4 subsponsor... 6 pakket 1 subsponsor... 7 pakket 2 subsponsor... 8 losse sponsorvormen 1... 9 losse sponsorvormen

Nadere informatie

Namens de PR & Sponsorcommissie:

Namens de PR & Sponsorcommissie: Als TVB zijn wij zeer content dat u overweegt om sponsor te worden van onze vereniging. Met uw bijdrage kunnen we veel meer realiseren dan normaliter mogelijk is, o.a. opleiding jeugd, activiteiten voor

Nadere informatie

mogelijkheden voor sponsoren

mogelijkheden voor sponsoren sponsorplan mogelijkheden voor sponsoren 3 inhoud Voorwoord.... 5 Hoofdsponsor.... 6 Hoofdsponsor pakketuitleg... 7 Subsponsor... 8 Subsponsor pakket 1... 9 Subsponsor pakket 2... 10 Losse sponsorvormen

Nadere informatie

T.V. Luck Raeck Wordt u onze sponsor?

T.V. Luck Raeck Wordt u onze sponsor? T.V. Luck Raeck Wordt u onze sponsor? Toegankelijk, gezellig en sportief in hartje Nederland Welkom bij T.V. Luck Raeck. De gezelligste en laagdrempeligste vereniging van Utrecht en Maarssen! Zoals elke

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! Als sponsor van MHCL verbindt u zich met de grootste en duurzaamste

Nadere informatie

Sponsorplan 2015-2016

Sponsorplan 2015-2016 Sponsorplan 2015-2016 Nieuwe online versie maart 2016 DOBBEDREEF 1B 2331 BW LEIDEN TEL. 071 5310401 WWW.TVSTEVENSHOF.NL INLEIDING Voor u ligt het sponsorplan van de Tennisvereniging (TV) Stevenshof. Een

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Inleiding Geachte relatie, Allereerst danken wij u hartelijk voor uw belangstelling voor VV Zaamslag. In deze brochure treft u diverse mogelijkheden aan voor sponsoring van VV Zaamslag.

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0 SPONSORMAP Tennis & Squash club Haren 2013 www.tsharen.nl ref. 1202.6.0 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging

Nadere informatie

skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl

skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl Sponsoring EN BELEID Wie zijn wij? De Schiedamse korfbalvereniging NEXUS (Latijn voor verbinding) is het resultaat van een fusie tussen ssc Harga

Nadere informatie

DE FIJNSTE KLEINE HOCKEYCLUB VAN BRABANT

DE FIJNSTE KLEINE HOCKEYCLUB VAN BRABANT HC LIEMPDE HOCKEYCLUB LIEMPDE SPONSORBROCHURE HOOFDSPONSOR Dommel & Aa POSTBUS 78 5280 AB BOXTEL Een stukje geschiedenis Hockeyclub Liempde is opgericht in 1977 met aanvankelijk als doel binnen Liempde

Nadere informatie

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers Voorwoord IJ.V.V. De Zwervers is een ambitieuze amateur voetbalvereniging met ruim 700 leden. Deze leden bestaan uit senioren, jeugd, dames, g-voetbal en veel vrijwilligers,

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Inleiding Geachte relatie, Allereerst danken wij u hartelijk voor uw belangstelling voor VV Zaamslag. In deze brochure treft u diverse mogelijkheden aan voor sponsoring van VV Zaamslag.

Nadere informatie

Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING

Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING WWW.VVWILDERVANK.NL De v.v. Wildervank in het kort De voetbalvereniging Wildervank is opgericht op 5 april 1930 en heeft momenteel

Nadere informatie

SPONSORPLAN. De stichting Nootdorpse Vakantieweek. Website:

SPONSORPLAN. De stichting Nootdorpse Vakantieweek. Website: SPONSORPLAN De stichting Nootdorpse Vakantieweek Website: www.nootdorpsevakantieweek.nl Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van de stichting Nootdorpse Vakantieweek (NVW). Een plan met als doel sponsoren

Nadere informatie

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. Prins Bernhard is een club die draait op vrijwilligers en toewijding van de aangesloten leden. Dit maakt s.v. Prins Bernhard een warme en gezellige dorpsclub

Nadere informatie

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl Sponsorinformatie V.V OLIVEO V.V. OLIVEOO Sportlaan 2 2641 AZ Pijnacker www.oliveo..nl Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij

Sponsormogelijkheden bij 1 Sponsormogelijkheden bij www. Inhoud Pagina 1 Pagina 2 Pagina 4 Pagina 6 Pagina 7 Wat heeft te bieden Faciliteiten voor sponsors Contacten met sponsors Toernooi-sponsoring Overeenkomst 1 2 Wat heeft

Nadere informatie

SPONSOR Boek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond

SPONSOR Boek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond SPONSORBoek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond 2 Waarom dit sponsorboek? Als sponsor van RKAVV bent u een belangrijk onderdeel van onze prachtige club, die met ruim 850

Nadere informatie

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid 2017 Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek De klassieke openluchtconcerten in 2014, 2015 en 2016 bij het Landhuis Oud Groevenbeek waren een groot succes met

Nadere informatie