Sponsor Programma Februari 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sponsor Programma Februari 2015"

Transcriptie

1 Sponsor Programma Februari 2015

2 Inleiding De inhoud van dit sponsorprogramma bevat een omschrijving van de verschillende sponsormogelijkheden bij de Tilster Tennis Club. Daarnaast geeft het informatie over de Tilster Tennis Club in het algemeen en in het bijzonder over het bereik van de vereniging voor uw bedrijf. Het sponsorprogramma van detennis Tennis Club geeft antwoord op de volgende vragen: 1. Wie of wat is TTC? 2. Welke leden heeft TTC? 3. Waarom wil TTC sponsors? 4. Waarom sponsor worden van TTC? 5. Wat heeft TTC (potentiële) sponsors te bieden? 6. Wie zijn de sponsoren van TTC 7. Welke sponsormogelijkheden biedt TTC? 1. Wie of wat is TTC? De Tilster Tennis Club, hierna TTC genoemd, is opgericht in Het is een unieke kleinschalige tennissportvereniging. TTC beschikt over 2 volwaardige

3 gravelbanen met verlichting, een kantine en kleedaccomodatie. Dit complex is gelegen in het dorp te midden van natuurgroen, en naast landerijen aan de W. Frederikstrjitte 14. De vereniging is na een dip rond de eeuwwisseling sinds 2012 weer een groeiende bekendheid binnen de regio. TTC heeft ruim 60 leden, waarvan 30% jeugdleden. TTC neemt deel aan de regionale KNLTB voorjaarscompetitie met meerdere teams in de categorie heren 50+, heren 17+, meisjes en jongens Daarnaastwordt er met zo n 10 teams (heren dubbel, heren enkel en gemengd dubbel)jaarlijks deelgenomen aan de dorpencompetitie. Bij deze competitie voor omliggende dorpen (Augustinusga, Oostermeer, Drogeham, Harkema, Buitenpost en Surhuisterveen)spelen de deelnemers in het naseizoen gedurende 10 weken wedstrijden op de parken van de deelnemende tennisverenigingen. Voor de jeugd organiseren wij samen met andere tennisverenigingen uit de gemeente de jaarlijkse Achtkarspelen cup en 4 grandslam toernooien. Kortom het tennispark van Kootstertille wordt behalve door de leden van TTC gedurende het hele tennisseizoen (april tot november) ook bezocht door gastspelers en toeschouwers uit de omliggende dorpen en de gehele regio Noord-Oost Friesland. De visie/missie van TTC is: TTC biedt een (tennis)omgeving waar zowel de recreatieve speler als de competitieve speler zich goed voelt en tot haar of zijn recht komt.

4 Leden maar ook gasten voelen zich THUIS bij TTC, waarbij THUIS alsvolgt uitgelegd kan worden; T staat voor Tennis; de basis van de vereniging, tennis is het doel, tennis is het middel en tennis is het ontstaansrecht en bestaansrecht van de club. H staat voor huiselijk; iedereen moet zich thuis (kunnen) voelen bij TTC. U staat voor uitblinken; een club waar hoge sportieve prestaties (kunnen) worden geleverd I staat voor identiteit; een vereniging met een uniek karakter S staat voor sfeer; een vereniging met een cultuur en sfeer waarin leden respectvol met elkaar omgaan en waarin de maatschappelijke verantwoordelijkheid en bijdrage m.b.t. leefbaarheid tot uiting komt 2. Welke leden heeft TTC? De leden van TTC wonen voornamelijk in Kootstertille en in de nabije omgeving (Eestrum, Twijzel, Drogeham, Buitenpost). Het ledenbestand laat zich kenmerken door onderstaande aspecten: - Alle sociale klassen zijn vertegenwoordigt(de vereniging is toegankelijk voor alle sociale klassen) - Alle leeftijdscategorien zijn vertegenwoordigt (basisschool leeftijd, leeftijd jaar, jong volwasssenen 18-30, middelbare leeftijd en % van het ledenbestand is jeugd (jonger dan 18 jaar) 3. Waarom wil TTC sponsoren Het tennispark van TTC is aangelegd in De kantine en kleed accommodatie is gebouwd in De jaren erna is het jaarlijkse noodzakelijke onderhoud verricht, maar er heeft nadien geen grondige renovatie meer plaatsgevonden.

5 Uit het keuringsrapport van de KNLTB (2012) is naar voren gekomen dat de tennisbanen op korte termijn (medio 2017) een grondige renovatie nodig hebben (hierbij moet o.a. gedacht worden aan aanleggen van drainage) om ook op lange termijn te kunnen blijven tennissen op het complex in Kootstertille. Het clubgebouw en de kleedaccommodatie is verouderd. Dit voldoet niet meer aan de huidige veiligheidseisen en maatstaven. Bovendien is er sprake van rotting en lekkage (het dak moet vervangen worden). TTC heeft een aantal jaren uit een dermate minimum aantal leden bestaan dat het in stand houden van de vereniging moeilijk was en ten koste gegaan is van investeringen en onderhoud. De vereniging heeft een klein eigen vermogen, maar heeft de afgelopen jaren ook de (bewuste) keus gemaakt om te investeren in het aantrekken en behouden van nieuwe leden en met name haar jeugdleden. We hebben dit gerealiseerd door gezinslidmaatschap aan te bieden, de contributie laag te houden ende tennislessen voor de jeugd deels te subsidiërenom het tennis voor iedereen in de dorpsgemeenschap toegankelijk te maken en houden. Vanuit de gemeente Achtkarspelen is toegezegd dat er voor TTC ten behoeve van renovatie van de kleed accommodatie in 2020 een subsidiebedrag gereserveerd is. Voor de renovatie van de tennisbanen en het clubgebouw is de vereniging zelf verantwoordelijk, zo heeft de gemeente laten weten. Het in stand houden van ons park, het behouden van de mogelijkheid voor tennis en sport in eigen dorp, en de nadrukkelijke wens de jeugd te stimuleren en motiveren om te (blijven) sporten maakt dat TTC meer inkomsten nodig heeft om h.e.e.a. te kunnen financieren. Tot op heden zijn de inkomsten vanuit de contributie net toereikend om de vaste lasten te betalen. Inkomsten vanuit kantineopbrengsten en speciale acties (zoals deelname aan de grote clubactie, koekjes actie en poiesz jeugdsponsor actie) maken dat TTC ieder jaar de begroting weer net rond kan krijgen en soms iets extra kan investeren in een activiteit of doelstelling (bijvoorbeeld trainingspakket voor de Jeugd). Het is echter voor de lange termijn van belang om structureel meer inkomsten te verwerven om de renovatie van ons park te kunnen financieren. Enkele jaren geleden (2013) heeft TTC de contributie verhoogd. De contributie verder verhogen is geen optie omdat dit gevolgen heeft voor de laagdrempeligheid die TTC ambieert. De inkomsten vanuit de kantineopbrengsten hopen wij nog te kunnen verhogen door de consumptieprijzen te verhogen naar de maatstaven van omliggende verenigingen. Maar los van de door de vereniging zelf ondernomen acties om de inkomsten te verhogen blijft TTC behoefte houden aan nieuwe sponsors. 4. Waarom sponsor worden van TTC?

6 TTC heeft zich tot doel gesteld vormen van samenwerking met haar sponsoren aan te gaan, welke zullen leiden tot een win/win situatie. Het voordeel voor de sponsors kan bestaan uit: - Verhogen van de omzet - Vergroten van de naamsbekendheid - Vergroten van de productbekendheid - Krijgen van nieuwe communicatiemogelijkheden - Verbeteren van het eigen imago - Profilering met ideële motieven Het voordeel voor TTC kan bestaan uit: -Structurele inkomsten vanuit andere bronnen dan contributie -Het in stand houden van een tennisaccomodatie in eigen dorp -In samenwerking met de gemeente een totaal renovatieplan opzetten - Uitbreiding van activiteiten - Publiciteit samen met een sponsor in de lokale media Sponsoring van TTC biedt uw bedrijf de mogelijkheid om via de TTC de consumenten in de regio te bereiken. Jaarlijks wordt er met minimaal 4 teams KNLTB regio competitie gespeeld waarbij gasten uit de regio Noord-Oost Friesland ons tennispark bezoeken en voor informatie onze website bezoeken. Jaarlijks wordt er een jeugdtoernooi georganiseerd voor jeugdleden van de tennisverenigingen in de gemeente achtkarspelen (achtkarspelencup). Spelers en supporters bezoeken het tennispark van TTC en de website voor informatie. Jaarlijks worden er 4 grand-slam jeugdtoernooien georganiseerd voor de jeugdleden TTC en van de tennisverenigingen van omliggende dorpen. Jaarlijks wordt er deelgenomen aan de dorpencompetitie door zo n 10 teams van TTC. Leden van TTC en gast-spelers uit de omliggende dorpen bezoeken het tennispark van TTC. Daarnaast hebben wij door onze website een groot bereik bij consumenten. De website die vooral tijdens toernooien en competities vaak bekeken wordt omdat via deze site de uitslagen en de standen gecommuniceerd wordt, een groot bereik in omliggende dorpen en de regio noord-oost Friesland. Maar ook de nieuwsbrieven zullen via de website gepubliceerd worden en op de Facebook pagina van TTC wordt vaak verwezen naar de website van TTC.

7 Mogelijk wordt er in de toekomst ook door andere categorieen gebruik gemaakt van het parkals gevolg van toekomstige verhuur aan bedrijven of groepen. 5. Wat heeft TTC (potentiële) sponsors te bieden? TTC biedt met het sponsorplan haar sponsoren een uitgebreid pakket aan verschillende sponsormogelijkheden, waarbij de sponsor zich kan profileren bij potentiele klanten en consumenten. Hierbij houdt TTC rekening met de diversiteit van de verschillende bedrijven om voor een ieder een sponsormogelijkheid te bieden welke aansluit bij de wensen en (financiele) mogelijkheden van het bedrijf. Zo zijn er mogelijkheden voor korte periode (jaarlijks) en mogelijkheden voor een langere periode (op basis van contract voor bepaalde periode). Voor ieder budget is er de mogelijkheid om sponsor te worden. U kunt al sponsor worden voor 25,- euro per jaar. 6. Wie zijn de sponsoren van TTC Horeca bedrijven, autobedrijven, aannemersbedrijven, installatiebedrijven, financiële instellingen, lokale middenstandsbedrijven, gezondsheidszorg (bijv. Fysiotherapeut), particulieren etc. 7. Welke sponsormogelijkheden biedt TTC? TTC biedt, in het algemene termen, haar sponsoren de volgende vormen en mogelijkheden; - Communicatiedragers. - Gastvrijheid voor bijvoorbeeld een eigen intern bedrijfstoernooi. - Promotiemogelijkheden. - Publiciteit via lokale media en de website. De specifieke mogelijkheden zijn: A: Bedrijfsnaam/Logo-blokje op de website. Via de website u uw bedrijf onder de aandacht brengen van onze digitale bezoekers.

8 Hierbinnen zijn verschillende mogelijkheden. Hoofdsponsor op de Home page en sponsorpagina (prijs nader over een te komen) Sponsor op de sponsorpagina; hoofdsponsor groot logo, subsponsor middengroot logo a 75,- en sponsorlogo regulier a 25,- per jaar Sponsor op de homepage (logo/bedrijfsnaam komt in bewegend scroll-venster voorbij op de home page) kosten 40,- per jaar B: Reclameborden langs de banen Standaard reclame borden (B1). Maak reclame voor je onderneming of evenement met full color reclameborden. 286mm x 439mm Gedrukt op duurzame en krachtige plastic platen Kosten: aanschaf reclamebord vanaf 100,- + per jaar 50,- of bij contract voor 5 jaar 300,- (inclusief aanschaf reclamebord) Grote reclame borden (B2)

9 Zorg dat je boodschap gezien wordt met grote reclameborden in kleur 439mm x 690mm Gedrukt op duurzame en krachtige plastic platen Kosten: aanschaf reclamebord vanaf 200,- + 80,- per jaar of bij contract voor 5 jaar 500,- (inclusief aanschaf reclamebord) C: Winddoek van 6x2m 0f 12x2m 6x2Kosten: aanschaf winddoek met bedrukking a 300, ,- per jaar of bij contract voor 5 jaar 750,- (inclusief aanschaf winddoek) 12x2 Kosten: aanschaf winddoek met bedrukking a 550, ,- per jaar of bij contract voor 5 jaar 1250,- (inclusief aanschaf winddoek) D: Naam bedrijf verbinden aan een toernooi Kosten: Prijzen(geld) + 250,- euro E: Shirtsponsor/adoptie van een jeugd competitieteam F: Voorkeurs-leverancier*) Tegen gereduceerd tarief levert u bijvoorbeeld de sportprijzen, producten die in de kantine verkocht worden, cateringproducten, tennis attributen / accessoires etc.

10 *) Indien een bedrijf voorkeursleverancier wordt van onze vereniging, zullen wij onze leden promoten bijdit bedrijf producten te gaan kopen (eventueel in onderling overleg tegen een korting percentage van x %. G: Naambordje in de kantine bij de sponsorclub van TTC voor bedrijven en particulieren Kosten: 25,- euro per jaar H: Wedstrijdtelbord. Kosten: aanschaf wedstrijdtelbod (a 160,- exclusief reclame) met reclamekosten + 50 euro per jaar of bij contract voor 5 jaar 350,- Alle combinaties van A t/m Hzijn mogelijk Er zijn combinaties mogelijk van bij voorbeeld bord en advertentie. Ook vele andere combinaties die sponsors wensen zijn mogelijk. Hiervoor zal dan een aangepaste prijs worden afgesproken.

Sponsor Arrangementen

Sponsor Arrangementen Sponsormogelijkheden TV Menheerse 2015 Sponsor Arrangementen TV Menheerse biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor een product of bedrijf. De sponsorinkomsten

Nadere informatie

HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt

HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt 0411-64 25 97 sponsor@htvhelvoirt.nl www.htvhelvoirt.nl AL JAREN IS DE HELVOIRTSE TENNIS CLUB EEN BEGRIP IN ONZE GEMEENTE. MOOI GELEGEN AAN DE RAND VAN HET DORP,

Nadere informatie

Sponsorboek TV Nieuwland

Sponsorboek TV Nieuwland Sponsorboek TV Nieuwland 2014 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Achtergrondinformatie... 4 Doel van de tennisvereniging... 4 Organisatie van de vereniging... 4 Onze leden... 4 Visie op sponsoring... 5 Sponsormogelijkheden...

Nadere informatie

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN STC RECLAME MOGELIJKHEDEN INLEIDING Hierbij doen wij u een voorstel tot reclame mogelijkheden. Dit voorstel geeft u in vogelvlucht een beeld van wat wij u als bedrijf kunnen bieden. De Schager Tennis Club,

Nadere informatie

Sponsorplan Tennisvereniging Sambeek

Sponsorplan Tennisvereniging Sambeek Sponsorplan Sponsorplan Tennisvereniging Sambeek Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van de Tennisvereniging Sambeek. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te integreren in de visie van

Nadere informatie

Sponsorboek. T.V. De Spatter Spatterstraat AD Wormer

Sponsorboek. T.V. De Spatter Spatterstraat AD Wormer Sponsorboek T.V. De Spatter Spatterstraat 19 1531 AD Wormer Inleiding Om te beginnen willen wij u bedanken dat u overweegt onze tennisvereniging te sponsoren. Om een en ander te verduidelijken presenteren

Nadere informatie

TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan NV Loon op Zand tennisloz.nl

TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan NV Loon op Zand tennisloz.nl TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan 27 5175 NV Loon op Zand 0416-36 33 64 info@tennisloz.nl tennisloz.nl SINDS 1975 IS TENNISCLUB LOON OP ZAND EEN BEGRIP IN ONZE GEMEENTE. MOOI GELEGEN

Nadere informatie

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN BOXMEER TOPSPIN is een zeer actieve tennisvereniging met meer dan 800 seniorleden en ruim 200 jeugdleden. TOPSPIN heeft 13 verlichte

Nadere informatie

Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk

Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk Tennispark TCO Over onze vereniging Tennisvereniging TCO bestaat sinds 1971. Ons tennispark is gelegen aan de Kerkweg te Ouderkerk aan den IJssel.

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter SPONSORPLAN 2012 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter SPONSORPLAN 2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Wateringen, januari 2016 1 Sponsorplan VELO Badminton VELO Badminton is een badmintonvereniging uit Wateringen. VELO Badminton is ontstaan in 1966 en maakt deel uit

Nadere informatie

Sponsorinformatie Het Westrak. Tennisvereniging Oude-Tonge

Sponsorinformatie Het Westrak. Tennisvereniging Oude-Tonge Sponsorinformatie Het Westrak Tennisvereniging Oude-Tonge Inleiding Deze brochure informeert u over de sponsormogelijkheden bij Tennisvereniging Het Westrak in Oude-Tonge. Om u als sponsor of potentieel

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

SPONSORPLAN. Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te

SPONSORPLAN. Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te SPONSORPLAN Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te integreren in de visie van LTC Tonido. Wij beschouwen sportsponsoring als een unieke communicatiemogelijkheid

Nadere informatie

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST Kennismaking met PST Tennisvereniging PST Sponsorplan 2016 Tennisvereniging PST (Plantage Speelt Tennis) viert in Mei 2016 haar 30-jarig bestaan. In 1986 zijn we opgericht

Nadere informatie

Tennisvereniging Mattemburgh

Tennisvereniging Mattemburgh Sponsor brochure Tennisvereniging Mattemburgh Tennisvereniging Mattemburgh is een tennisvereniging in Hoogerheide en bestaat al meer dan 40 jaar. Het is een tennisvereniging voor jong en oud, voor beginners

Nadere informatie

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden:

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: 1. Individuele sponsormogelijkheden 2. Sponsorpakketten 1. Individuele sponsormogelijkheden: Reclame-uitingen via ons HDTV-scherm in het clubhuis

Nadere informatie

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona Het Sponsorplan van RKSV Cluzona 01. Algemeen 02. Historie 03. Sponsoring en naamsbekendheid 04. Sponsoring en het beleid van de vereniging 05. Soorten sponsoring 06. Plichten t.o.v. sponsors 07. Rechten

Nadere informatie

Samen aan het net voor the perfect match! Sponsoring LTV Irminloo

Samen aan het net voor the perfect match! Sponsoring LTV Irminloo Samen aan het net voor the perfect match! Sponsoring LTV Irminloo Sponsoringmogelijkheden: Hoofdsponsor KNLTB toernooi Subsponsor KNLTB toernooi Sponsor Clubkampioenschappen Advertenties (digitale) Irminfo

Nadere informatie

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE SPONSOR MOGELIJKHEDEN TC DEURNE STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE Inhoudsopgave: Pagina 3 STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE - Doel en Missie Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 8 Pagina 9 Bestuur Stichting

Nadere informatie

SPONSOR. samen. BROCHURE tvo Oud Beijerland SCOREN. tennisvereniging Oud-Beijerland sinds 26 september 1967

SPONSOR. samen. BROCHURE tvo Oud Beijerland SCOREN. tennisvereniging Oud-Beijerland sinds 26 september 1967 SPONSOR BROCHURE tvo Oud Beijerland samen SCOREN tennisvereniging Oud-Beijerland sinds 26 september 1967 VOORWOORD TVO, de tennisvereniging in Oud Beijerland en de regio Sportliefhebbers kunnen zich in

Nadere informatie

Pieter van de Hoogenband Zwemstadion. Kunstijsbaan. Indoor Sportcentrum Eindhoven. Golf & Country Club de Tongelreep. F.C. Eindhoven PSV HONKBAL

Pieter van de Hoogenband Zwemstadion. Kunstijsbaan. Indoor Sportcentrum Eindhoven. Golf & Country Club de Tongelreep. F.C. Eindhoven PSV HONKBAL Sponsoring bij THES Kunstijsbaan Pieter van de Hoogenband Zwemstadion Indoor Sportcentrum Eindhoven Golf & Country Club de Tongelreep F.C. Eindhoven Hockey EMHC en Oranje Zwart PSV HONKBAL THES Tennis

Nadere informatie

Belangrijke vaststellingen

Belangrijke vaststellingen Visie Philten 2020 Belangrijke vaststellingen Teruglopend ledental Verdwijnen financiele steun Teruglopende inzet door leden Negatieve exploitatie Leidt tot de noodzaak om ons over de toekomst te bezinnen

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden !"#$!! % &'( Sponsoring TV De Hellekens Inleiding De Hellekens is gevestigd aan de Van Woenseldreef tussen Hapert en Hoogeloon en heeft een fraai eigen complex in Hapert, op het sportpark De Lemelvelden.

Nadere informatie

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD 2015 Inhoudsopgave Voorwoord. 3 Sponsoring 4 Pakket A: Hoofdsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi 4 Pakket B: Subsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi.

Nadere informatie

HLTC HOOGERHEIDE. sponsorpresentatie 2011

HLTC HOOGERHEIDE. sponsorpresentatie 2011 HLTC HOOGERHEIDE sponsorpresentatie 2011 Introductie In de huidige tijd is sportsponsoring niet meer weg te denken In deze presentatie wil de sponsorcommissie nader ingaan op de mogelijkheden die onze

Nadere informatie

Wordt u ook partner en sponsor van de LTV Soesterberg?

Wordt u ook partner en sponsor van de LTV Soesterberg? VERGROOT UW ZICHTBAARHEID Wordt u ook partner en sponsor van de LTV Soesterberg? Versie: Maart 2014 Inleiding In deze brochure laten wij u graag kennismaken met onze tennisvereniging, de LTV Soesterberg,

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL OVER ONZE VERENIGING Tennisvereniging WAESBEECK is de tennisvereniging van Waspik (Gemeente Waalwijk) en bestaat al meer dan 40 jaar. Het jubileumjaar 2009 is dan ook op

Nadere informatie

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd.

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd. Lawn Tennisclub de Kaetelberg Venlo Sponsoring Historie. L.T.C. de Kaetelberg is opgericht op 8 december 1977. Nadat voor het seizoen 1978 het aantal van 2 tennisbanen waren aangelegd kon gestart worden

Nadere informatie

Sponsorplan BC t Pluumpje Goes

Sponsorplan BC t Pluumpje Goes Sponsorplan BC t Pluumpje Goes t Pluumpje Badmintonclub 't Pluumpje uit Goes is een recreatieve vereniging waarbij het onderlinge contact en het gezellig ongedwongen sporten een belangrijke rol spelen.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Pagina 1. Woord van de voorzitter Pagina 2. Verenigingsgeschiedenis Pagina 3. Verenigingsprofiel Pagina 4

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Pagina 1. Woord van de voorzitter Pagina 2. Verenigingsgeschiedenis Pagina 3. Verenigingsprofiel Pagina 4 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Pagina 1 Woord van de voorzitter Pagina 2 Verenigingsgeschiedenis Pagina 3 Verenigingsprofiel Pagina 4 Sponsorcommissie Pagina 5 Propositie Pagina 6 Woord van de voorzitter

Nadere informatie

ALTV. Sponsorbrochure

ALTV. Sponsorbrochure ALTV Sponsorbrochure Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Sponsoring 2.1 Algemeen 2.2 Sponsoring en Daisy 2.3 Sponsormogelijkheden 2.3.1 Sponsorlidmaatschap 2.3.2 Borden, doeken en Baansponsoring 2.3.3 Advertenties

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

HTC SON Samen op weg naar de top

HTC SON Samen op weg naar de top HTC SON 2000 Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2017 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen,

Nadere informatie

- Laten aansluiten van de training op de wensen en behoeften van TSF en spelers;

- Laten aansluiten van de training op de wensen en behoeften van TSF en spelers; BADMI NTONCL UBTHESMASHI NGF EL L OWS SPONSORPL AN 2 01 22 01 3 BADMI NTONCL UBTHESMASHI NGF EL L OWS TENNI SCENTRUM KETHEL HAGHE 3 1 2 3EPSCHI EDAM Een vereniging kan niet zonder sponsoring Om de badmintonsport

Nadere informatie

Sponsorplan TV Columbae P L E Z I E R M A K E N M O E T, P R E S T E R E N M A G

Sponsorplan TV Columbae P L E Z I E R M A K E N M O E T, P R E S T E R E N M A G Sponsorplan TV Columbae P L E Z I E R M A K E N M O E T, P R E S T E R E N M A G Inleiding Het bedrijfsleven is een belangrijke steun voor verenigingen in Nederland. Om de tennissport voor zoveel mogelijk

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Samen op weg naar de top

Samen op weg naar de top Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2018 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen, waarop het hele

Nadere informatie

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0 SPONSORMAP Tennis & Squash club Haren www.tsharen.nl ref. 1202.6.0 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging dertien

Nadere informatie

Sponsor Brochure 2015

Sponsor Brochure 2015 Sponsor Brochure 2015 TVDZ Sportpark De Diemen Sportlaan 7 1111 PX, Diemen - Postbus 110 1110 AC Diemen Telefoon: 020-6001857 E-mail: publicrelation@tvdz.nl Website: www.tvdz.nl Rekeningnummer (Rabobank)

Nadere informatie

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS 2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS RLT & SV de Sluipers De Reeuwijkse Lawn Tennis en Squash Vereniging is opgericht op 19 december 1962 met als doel het beoefenen en bevorderen van racketsporten met tennis

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! Als sponsor van MHCL verbindt u zich met de grootste en duurzaamste

Nadere informatie

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Tyfoon d.d. januari 2014 www.svtyfoon.nl Handbalvereniging SV Tyfoon 1. Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging SV Tyfoon. In dit schrijven

Nadere informatie

HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN. Voor elkaar, met elkaar!

HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN. Voor elkaar, met elkaar! HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN Voor elkaar, met elkaar! HTV, NIET ZOMAAR EEN TENNISVERENIGING De Halsterse tennisvereniging (HTV) is een actieve en gezellige vereniging, gericht op zowel recreatief als op prestatief

Nadere informatie

Tennisvereniging Reusel LTC de Kemphanen

Tennisvereniging Reusel LTC de Kemphanen SPONSORMOGELIJKHEDEN LTC DE KEMPHANEN Tennisvereniging is gevestigd op het sportpark Den Hoek, Sportpark 2, 5541 PC te Reusel en beschikt over 6 All-weather kunstbanen, een oefenmuur en een miniveld voor

Nadere informatie

SPONSORMAP. TS Haren. www.tsharen.nl. ref. 1003.5.4

SPONSORMAP. TS Haren. www.tsharen.nl. ref. 1003.5.4 SPONSORMAP TS Haren 2010 www.tsharen.nl ref. 1003.5.4 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging dertien buitenbanen

Nadere informatie

Sponsor van LTC Vleuten De Meern worden? Dat is heel sportief!

Sponsor van LTC Vleuten De Meern worden? Dat is heel sportief! Sponsor van worden? Over LTC viert in 2013 haar 50jarig bestaan en is een actieve tennisvereniging met ruim 1400 leden. Het park ligt aan de Europaweg 40 in Vleuterweide. Het in 2011 volledig nieuw ingerichte

Nadere informatie

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST Kennismaking met PST (Plantage Speelt Tennis) vierde in Mei 2016 haar 30-jarig bestaan. In 1986 zijn we opgericht door een aantal buurtbewoners die, het toen nog met gravel

Nadere informatie

Sponsorpakketten en mogelijkheden

Sponsorpakketten en mogelijkheden Sponsorpakketten en mogelijkheden HBR (Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs) HBR bestaat inmiddels al 40 jaar, heeft ruim 1300 actieve leden en is één van de snelst groeiende verenigingen in Nederland!

Nadere informatie

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Voorwoord Sponsoring is een onmisbaar fenomeen en kostbaar bezit in de sportwereld. Dus ook voor onze vereniging SportClub Den Dungen. Met een

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel. SPONSORBROCHURE Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583 E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.nl Bankrekeningnr.: IBAN NL81RABO014.82.06.352 t.n.v. TV Son en Breugel

Nadere informatie

Samen zijn we Tennisvereniging Engelen

Samen zijn we Tennisvereniging Engelen Samen zijn we Tennisvereniging Engelen Beleidsplan 2020 Samenvatting Datum: juni - oktober 2016 Door: Bestuur Tennisvereniging Engelen Bespreken met leden: 24 november 2016 1. Inleiding Het bestuur heeft

Nadere informatie

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Inhoudsopgave Missie, beleid en doelstellingen Visie op sponsoring Sponsormogelijkheden Hoofdsponsor Co-sponsoren Bordsponsoring in accommodatie Club van vijftig

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

Hoofdsponsor. Naam sponsor :... Adres sponsor :... Plaats sponsor :... Tel. sponsor :... sponsor :... Handtekening Sponsor:...

Hoofdsponsor. Naam sponsor :... Adres sponsor :... Plaats sponsor :... Tel. sponsor :...  sponsor :... Handtekening Sponsor:... Hoofdsponsor Beste (potentiële) sponsor, Fijn dat we met u in gesprek zijn als (potentiële) sponsor van Luctor et Emergo. Zoals u weet draait een voetbalclub tegenwoordig op een aantal financiële pijlers.

Nadere informatie

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Het eerste jaar gelijk al een kampioensteam: de U14 Rev 1: Eerste officiële versie Datum: oktober 2014 Index 1 Geschiedenis Basketbal

Nadere informatie

1. Waar staat Midlandia voor?

1. Waar staat Midlandia voor? Sponsoring Deze map geeft informatie over de sponsormogelijkheden van korfbalvereniging Midlandia. Midlandia is op zoek naar sponsoren die zich kunnen identificeren met onze visie en onze activiteiten

Nadere informatie

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 Hoofdstuk: Sponsorpakketten 2008 Sponsorbrochure Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 1 Hoofdstuk: Sponsorpakketten Inleiding MHC Bennebroek is een regionale hockeyclub met meer dan 600 leden. Er

Nadere informatie

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0 SPONSORMAP Tennis & Squash club Haren 2013 www.tsharen.nl ref. 1202.6.0 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging

Nadere informatie

Brochure. sponsormogelijkheden. Tennisvereniging Nieuw- Vennep

Brochure. sponsormogelijkheden. Tennisvereniging Nieuw- Vennep Brochure sponsormogelijkheden Tennisvereniging Nieuw- Vennep 2016 Inleiding Tennisvereniging Nieuw-Vennep bestaat sinds 26 november 1968 en is sinds juli 2005 in het bezit van een prachtige accommodatie,

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden. Voor iedereen! Sponsor worden van SV Broekland

Sponsor mogelijkheden. Voor iedereen! Sponsor worden van SV Broekland Voor iedereen! Sponsor worden van SV Broekland Uw onderneming en SV Broekland als een één-tweetje. Zo ziet SV Broekland haar sponsorbeleid. Een sponsor van SV Broekland brengt zijn / haar onderneming wekelijks

Nadere informatie

T.V. Luck Raeck Wordt u onze sponsor?

T.V. Luck Raeck Wordt u onze sponsor? T.V. Luck Raeck Wordt u onze sponsor? Toegankelijk, gezellig en sportief in hartje Nederland Welkom bij T.V. Luck Raeck. De gezelligste en laagdrempeligste vereniging van Utrecht en Maarssen! Zoals elke

Nadere informatie

Van de voorzitter. Beste sportliefhebber!

Van de voorzitter. Beste sportliefhebber! @ Sponsorplan Van de voorzitter Beste sportliefhebber! Voor u ligt de nieuwe sponsorbrochure van een van de meest bruisende sportverenigingen van de gemeente Katwijk; tennisvereniging Zee en Duin. Via

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door:

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door: Welkom bij tennisclub t Eerste Wittien: Je hebt er voor gekozen om een leuke sport te gaan beoefenen nl. de tennissport. Bij tennisclub t Eerste Wittien te Genemuiden, opgericht 10 februari 1976, kan dat

Nadere informatie

Beleidsplan TV Timmersweide

Beleidsplan TV Timmersweide Beleidsplan TV Timmersweide 2018-2021 1. INLEIDING Sinds medio september 2018 vormen Marije Kuipers, Hans Lubbers, Ronald Roosenboom en ondergetekende het nieuwe bestuur van Tennis Vereniging Timmersweide

Nadere informatie

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting SPONSORmogelijkheden vv Diepenveen 1 Inhoudsopgave Samenvatting sponsormogelijkheden vv Diepenveen...4 Over DSC...5 Inleiding...6

Nadere informatie

Sponsorplan 2018 TC Keerweide

Sponsorplan 2018 TC Keerweide Sponsorplan 2018 TC Keerweide Inhoud Inleiding... 3 1. TC Keerweide... 4 2. Gegevens & Locatie TC Keerweide... 5 3. Sponsorbeleid... 6 4. Doelstellingen... 6 5. Meerjarige Overeenkomsten... 6 6. Wat kan

Nadere informatie

Sponsorbeleid ASV Eibergen

Sponsorbeleid ASV Eibergen Sponsorvoorstel Sponsorbeleid ASV Eibergen Missie, Doelstelling en Kernwaarden Het is 2020 en de voorzitter van ASV Eibergen vertelt ten overstaande van vele sportclubs en vrijwilligers uit Berkelland

Nadere informatie

Informatiebrochure GRANDSLAM TENNISTOERNOOI ROLAND GARROS GA JIJ OP 29 MEI 2020 OOK MEE NAAR HET IN PARIJS MET DE VRIENDEN VAN VTC?

Informatiebrochure GRANDSLAM TENNISTOERNOOI ROLAND GARROS GA JIJ OP 29 MEI 2020 OOK MEE NAAR HET IN PARIJS MET DE VRIENDEN VAN VTC? Informatiebrochure GA JIJ OP 29 MEI 2020 OOK MEE NAAR HET GRANDSLAM TENNISTOERNOOI ROLAND GARROS IN PARIJS MET DE VRIENDEN VAN VTC? VTC Veenendaal VTC staat voor Veenendaalse Tennis Club en is opgericht

Nadere informatie

Korfbalvereniging DVS 69

Korfbalvereniging DVS 69 Korfbalvereniging DVS 69 USPONSORMOGELIJKHEDENU Geachte mevrouw/mijnheer, Bij deze vragen wij uw aandacht voor de korfbalvereniging DVS 69 uit Hendrik-Ido-Ambacht. Deze vereniging is in 1969 opgericht

Nadere informatie

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl SPONSORPAKKET www.bvceres.nl Belangrijke adressen & telefoonnummers Sponsorcommissie Bankrelatie BV Ceres Ronald Wijnia ABN-AMRO Emmeloord Henk van de Kemp rek. nr. 47.12.04.366 Gitta Montanus T 0649120132

Nadere informatie

Sponsorplan

Sponsorplan Inhoudsopgave 2. Introductie woord vooraf.2 3. Sponsorpropositie 3 - Kijk op badminton - Kijk op sponsoring - Wat levert het op? 4. Sponsor onderdelen 4 5. Sponsor pakketten..5 6. Contact en contract..

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Algemene informatie... 3. Activiteiten... 6. Gebruik van de banen... 10. Lidmaatschap en contributie... 11. Sponsors...

Inhoudsopgave. Algemene informatie... 3. Activiteiten... 6. Gebruik van de banen... 10. Lidmaatschap en contributie... 11. Sponsors... Tennisvereniging Puttershoek Park: Sportlaan 9, Maasdam Tel: 078-6763205 Postadres: Postbus 5667, 3297 ZH Puttershoek E-mail: info@tvputtershoek.nl Website: www.tvputtershoek.nl Inhoudsopgave Algemene

Nadere informatie

Sponsorplan BV Voorne

Sponsorplan BV Voorne 2014 Sponsorplan BV Voorne Basketball Vereniging Voorne Brielle 26-09-2014 P. 1 Versiehistorie Versie Datum Wijzigingen Auteur 0.1 21-1-2013 Eerste Opzet J.J. Holwerda 0.2 15-2-2013 Aanvulling en wijzigingen

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID

T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID 2015-2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de belangrijkste voorwaarden om gezond te blijven. Sportverenigingen bieden ruime mogelijkheden om in beweging te zijn,

Nadere informatie

Beleidsplan Sponsoring 2011-2014 LTC LOENEN

Beleidsplan Sponsoring 2011-2014 LTC LOENEN Beleidsplan Sponsoring 2011-2014 LTC LOENEN Periode 2011-2014 Sponsorcommissie Versie 3.2010.10.28 Inhoudsopgave Beleidsplan Sponsoring 2011-2014... 1 LTC LOENEN... 3 Waarom is er een beleidsplan Sponsoring?...

Nadere informatie

Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet

Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet Doelstellingen PR- en sponsorcommissie: 1. Behoud en verbeteren spelvreugde van senioren, junioren, pupillen, kortom alle betrokken leden en vrienden van de v.v.

Nadere informatie

Sponsorbrochure BSV Boeimeer

Sponsorbrochure BSV Boeimeer Sponsorbrochure BSV Boeimeer 2014-2015 In dit document staat een korte introductie over de vereniging BSV Boeimeer en de bijbehorende sponsordoelen en mogelijkheden vermeld. INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave...

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SPONSORHANDBOEK OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SEIZOEN 2012-2013 Sponsorcommissie Were Di Tilburg E-mail : sponsorcommissie@wereditilburg.nl Sponsorhandboek Were Di Tilburg 2012-2013 Pagina 1 Inhoud Pagina

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor SPONSORMOGELIJKHEDEN Tenuesponsor Reclamebordsponsor Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50 Beachhandbal sponsor Sponsor scholentoernooi Heesch 2011 Pagina: 1 Tenuesponsor Deze vorm van

Nadere informatie

Tegelse Lawn Tennis Club

Tegelse Lawn Tennis Club Tegelse Lawn Tennis Club Sponsorplan U, als (potentiële) sponsor, bent natuurlijk benieuwd naar wat er met uw bijdrage gaat gebeuren. Onder de volgende kopjes wordt verteld waarom u voor ons van grote

Nadere informatie

Presentatie Sponsoring

Presentatie Sponsoring Sponsorplan Tegenbosch 2011-2013 GOET voor U en GOET voor Tegenbosch! Tennisvereniging Tegenbosch Tennisvereniging Tegenbosch is met ruim 850 senior- en circa 150 jeugdleden één van de grootste tennisverenigingen

Nadere informatie

ONZE VERENIGING. De vereniging biedt al haar leden de mogelijkheid om onder deskundige (bege-)leiding de atletiek, trim- en wandelsport te beoefenen.

ONZE VERENIGING. De vereniging biedt al haar leden de mogelijkheid om onder deskundige (bege-)leiding de atletiek, trim- en wandelsport te beoefenen. SPONSORBROCHURE ONZE VERENIGING Atletiekvereniging Rijssen is dé baan- en wegatletiekvereniging van Rijssen. Onze vereniging is opgericht in 1985. Wij zijn dus een relatief nog jonge vereniging. De AV

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

Sponsor brochure versie 3 9 oktober 2018

Sponsor brochure versie 3 9 oktober 2018 Sponsor brochure 2018-2019 Visie 2025 Voetbalvereniging D.O.B. is een plek waar Nigtevechters graag komen, of ze nou zelf voetballen of mensen om hun heen. Er worden continu leuke evenementen georganiseerd

Nadere informatie

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers TENNISCLUB De Kikkers Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers Inleiding Om maar direct met de deur in huis te vallen: een club zonder sponsors heeft geen bestaansrecht. T.C. De Kikkers vormt hierop geen

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Alle mogelijkheden zorgen ervoor dat we werken aan onze gezondheid en conditie.

Alle mogelijkheden zorgen ervoor dat we werken aan onze gezondheid en conditie. Sponsoring BC Vijfsluizen is dé badmintonvereniging in Vlaardingen. De missie van onze vereniging is: een brede en toegankelijke badmintonclub voor jeugd en senioren bieden, met de mogelijkheid tot recreatief

Nadere informatie

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Korfbalvereniging T.O.P. T.O.P. staat voor Tot Ons Plezier. Onze in 1938 opgerichte vereniging is een begrip in Vroomshoop en omstreken. We zijn trots op

Nadere informatie

Sponsorportfolio G.S.V.V. Veracles

Sponsorportfolio G.S.V.V. Veracles Sponsorportfolio G.S.V.V. Veracles 1 Contact Het contact met sponsoren wordt onderhouden door de penningmeester van de vereniging en de sponsorcommissie. De penningmeester is tevens verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster AV Groene Ster, presteert voor de hele regio! AV Groene Ster is al 40 jaar een gezellige en fanatieke atletiek vereniging. Jong en oud genieten

Nadere informatie

2. De activiteiten. 3. Toernooien

2. De activiteiten. 3. Toernooien Sponsoring 1 2 1. De vereniging Tennisvereniging De Hogt is opgericht op 1october 1985 Op 1 april 2007 telde de vereniging onderstaande leden: - 110 jeugdleden (mini s) t/m 17 jaar - 540 senioren De vereniging

Nadere informatie