Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld."

Transcriptie

1 SPONSORBROCHURE

2 Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen opleveren. Waarom sponsoring? Het belangrijkste wat BC Ommoord te bieden heeft is het vergroten van naamsbekendheid van uw bedrijf of merknaam onder de leden, publiek en betrokkenen van de vereniging. Verder kunt u kiezen voor sponsoring ter ondersteuning van het verbeteren van het eigen imago. Zo kunt u als bedrijf maatschappelijk betrokken worden. Uitgangspunt voor sponsoring is zo goed mogelijk tegemoet komen aan de wensen en verwachtingen van de sponsor. Ook moet het belang van BC Ommoord als vereniging er mee gediend zijn. Mede door de financiële ondersteuning van sponsoren kan BC Ommoord zich ontwikkelen tot een sterke vereniging. BC Ommoord kent verschillende mogelijkheden tot sponsoring en wil graag met u tot een passend sponsorpakket komen. Geïnteresseerde personen en bedrijven die meer willen weten over de doelstellingen en ambities van BC Ommoord en de sponsormogelijkheden kunnen contact opnemen met de public relations of kijk op voor meer informatie. Ga voor contactgegevens naar de laatste pagina van deze brochure. 1 Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

3 Even voorstellen Badmintonclub Ommoord (BCO) is een actieve badmintonvereniging die sinds 1969 gevestigd is in de wijk Rotterdam Ommoord en momenteel zo`n 220 jeugd en seniorleden heeft. Er wordt in recreatief en competitieverband gespeeld op verschillende niveau`s. De vereniging biedt ruime speelmogelijkheden aan. Op 3 avonden is de zaal beschikbaar en kan er gebadmintond worden. Verder worden er trainingen georganiseerd voor de jeugd, wedstrijdspelers en beginnende recreanten. Ook worden er wedstrijden, toernooien en activiteiten georganiseerd. Visie BC Ommoord De vereniging kenmerkt zich door haar sociale karakter waar tijdens en naast het badmintonspel veel ruimte is voor plezier en ontspanning. BC Ommoord wil haar leden een goed onderhouden hal, uitgebreide speelmogelijkheden en kwalitatief hoogwaardig materiaal (zoals shuttles en kleding) kunnen bieden. Natuurlijk is passende begeleiding in de vorm van training erg belangrijk. Speerpunten komend seizoen: 1. Ontwikkeling en doorgroei van de jeugd naar de senioren; 2. Laten aansluiten van de training op de wensen en behoeften van BC Ommoord en spelers; 3. Een meer gespreid competitie niveau. In verschillende klassen een team van BC Ommoord vertegenwoordigd zien; 4. Het ledenaantal vergroten door het werven van leden; 5. Het organiseren van badminton- en niet badmintongerichte activiteiten die aansluiten bij de wensen van de leden. U als sponsor kan bijdragen onze visie te realiseren en de vereniging helpen uitgroeien tot een gezonde en sterke vereniging. De sponsorpakketten op de volgende pagina`s geven u een beeld van de verschillende sponsormogelijkheden die BC Ommoord kent.

4 SPONSORPAKKET 1: Hoofdsponsor Als hoofdsponsor draagt uw substantieel bij aan de sportieve prestaties van en ontwikkelingen binnen BC Ommoord. Het pakket kan uit diverse onderdelen samengesteld worden, waarbij aandacht voor uw bedrijfs/ organisatienaam voorop staat. BC Ommoord zorgt ervoor dat uw naam dagelijks en wekelijks doormiddel van alle communicatiemiddelen die BC Ommoord ter beschikking heeft onder de aandacht van leden en betrokkenen zal worden gebracht. Dit levert u de volgende voordelen op. Reclame op boarding Rondom de badmintonbanen in de hal zijn volop mogelijkheden om uw bedrijfs/organisatienaam te profileren. Het bord wordt met u in overleg aangeschaft en neergezet tijdens alle eigen wedstrijden/ toernooien/ activiteiten Reclame op tenue`s Uw bedrijfsnaam/ logo op de voorkant van de tenues van alle competitieteams; Reclame op de website Banner op de hoofdpagina van onze website, afmetingen zijn nader af te stemmen; Reclame in onze digitale nieuwsbrief Vermelding van uw bedrijfslogo in alle nieuwsbrieven met interview Het pakket dat wordt afgenomen is maatwerk, maatwerk dat past bij uw bedrijf/organisatie en de wijze waarop u naamsbekendheid wilt geven aan uw bedrijf/ organisatie. Hiervoor kunt u contact opnemen met de voorzitter van BC Ommoord. Prijs: v.a. 5000,-

5

6 SPONSORPAKKET 2: Teamsponsoring Als bedrijf of organisatie bieden we u de mogelijkheid om teamsponsor te worden van één of meerdere teams. De competitieteams spelen op verschillende niveau`s in de regio en zo krijgt u bij de uit en thuiswedstrijden, waar regelmatig veel publiek op afkomt, meer naamsbekendheid. De wedstrijdspelers dragen het tenue met de opdruk van uw logo en/ of bedrijfsnaam. Ook tijdens toernooien en activiteiten welke BCO organiseert of waar aan deelgenomen wordt, worden de tenues door de spelers gedragen. Sponsoring van een wedstrijdteam: Extra voordelen: vermelding van uw bedrijfsnaam en/ of logo op de teamsite. Vermelding als teamsponsor in de digitale nieuwsbrief. Tenue: shirt en broekje/rokje 500,-* Voorwaarden: Sponsoren van overige kleding en aanverwante zaken kan vrij bepaald worden door de sponsor en zijn voor rekening van de sponsor. Het contract heeft een looptijd van 2 speelseizoenen. U sponsort gedurende deze periode een compleet competitieteam. Inhoudelijke afspraken met betrekking tot de teamsponsoring kunnen in nader overleg met de sponsorcommissie gemaakt worden. Dit is de gemiddelde duur om de kleding kwalitatief goed te houden. Afspraken met betrekking tot de opdruk kunnen in nader overleg afgestemd worden. Om eenheid binnen de vereniging en kwaliteit te kunnen garanderen wordt de kleding besteld bij één leverancier. * De prijzen zijn exclusief de kosten van de aanschaf en de bedrukking.

7 SPONSORPAKKET 3: Toernooien en activiteiten Jaarlijks organiseert BCO verschillende toernooien en activiteiten. Op deze toernooien en activiteiten komen de leden, publiek en geïnteresseerden af. Enkele voorbeelden zijn: Nieuwjaarstoernooi; Bedrijventoernooi; Clubkampioenschappen; Neem je ouder/maatje mee; Activiteiten voor de jeugd; Lustrum. Unieke mogelijkheid om uw bedrijfs-/ organisatienaam aan het toernooi* te verbinden. Voorbeeld: Janssen BC Ommoord open toernooi. * Dit geldt niet voor interne activiteiten Boardsponsoring Tijdens het toernooi is er rondom de badmintonbanen volop mogelijkheid om uw bedrijfs/organisatienaam te profileren en zo nog meer naamsbekendheid te geven. Het bord wordt met u in overleg met u aangeschaft. Website Vermelding op de website/ digitale nieuwsbrief als toernooisponsor. Advertentie Een advertentie met bedrijfsnaam en/of bedrijfslogo in het toernooi/ programmaboekje. Totaalprijs: in overleg op basis van gekozen toernooi/ activiteit

8 SPONSORPAKKET4: Reclame- uitingen Website 1. Kwartaal lang uw bedrijfslogo op de hoofdpagina Prijs: 125,- en sponsorpagina. 2. Jaar lang uw bedrijfslogo op de hoofdpagina Prijs: 600,- en sponsorpagina 3. Kwartaal lang uw bedrijfslogo op de teampagina Prijs: 50,- 4. Jaar lang een banner op website Prijs: 200,- U bedrijfslogo (met hyperlink naar de eigen webpagina) Digitale nieuwsbrief 5. Jaar lang een advertentie in onze digitale nieuwsbrief Prijs: 75,- met de mogelijkheid van een interview in de eerste brief. (verspreiding 12 keer, afmeting nader af te stemmen) 6. Losse advertentie in een digitale nieuwsbrief met Prijs: 35,- de mogelijkheid tot een interview Boardsponsoring Rondom de badmintonbanen zijn volop mogelijkheden om Prijs: 500,- uw bedrijfs- organisatienaam te profileren en zo nog meer naamsbekendheid te geven. Het bord wordt in overleg met u aangeschaft. Vermelding op het afhangbord uw bedrijfsnaam/logo of advertentie zichtbaar op het afhangbord.

9 SPONSORPAKKET 5: Shuttlesponsoring Mogelijkheid 1: U voorziet een wedstrijdteam een competitieseizoen lang van nylon en/of veren shuttles. Prijs: 200,- * Het is mogelijk uw bedrijfsnaam of logo zichtbaar op de koker shuttles te verwerken. Zorgt voor zichtbaarheid tijdens wedstrijden bij spelers en publiek. Mogelijkheid 2: U voorziet de club een speelseizoen lang van nylon en verenshuttles voor tijdens de trainings en speelavonden. Prijs: 500,-* Extra voordelen: Vermelding op de website als shuttlesponsor. Vermelding in de digitale nieuwsbrief als shuttlesponsor Vermelding op het afhangbord

10 Sponsoring in natura Naast de mogelijkheid om de vereniging financieel te sponsoren, kunt u de vereniging ook in natura sponsoren. Biedt uw bedrijf bepaalde producten of diensten aan waarmee u BC Ommoord een dienst kunt bewijzen, wordt dan sponsor in natura. Als dienst kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het verzorgen van de catering tijdens toernooien/ activiteiten of het verstrekken van prijzen, geluidsmateriaal. In onderling overleg kunnen afspraken gemaakt worden over de reclame-uitingen die u als bedrijf/ organisatie via BC Ommoord kunt doen. Donateurschap: Draagt u BC Ommoord als verenging een warm hart toe? Dan kunnen wij uw bijdrage goed gebruiken. Het bedrag dat u wilt bijdragen staat u geheel vrij. Op deze wijze draagt u bij aan de ontwikkeling van BC Ommoord tot een sterke vereniging.

11 Ten slotte: Contract Indien u besluit BC Ommoord te sponsoren zal na afstemming door BC Ommoord een contract worden opgesteld en ter ondertekening worden voorgelegd. Het contract geldt als overeenkomst en bevat alle gemaakte afspraken. Als sponsor ontvangt u een kopie van dit contract. Wij hopen dat u na het lezen van dit sponsorplan overtuigd bent van het feit dat BC Ommoord op een verantwoorde en duidelijke manier met haar sponsors omgaat. BC Ommoord zal u als sponsor regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen de vereniging en georganiseerde evenementen. Contact Public relations Voorzitter Anne Antonioli Rob Luisterburg Accommodatie WION Hal Max Planckplaats ZH Rotterdam KVK Nummer: ING- rekeningnummer:

Sponsor-informatie. Seizoen 2009 (rev. 09) Soft- en Honkbalvereniging Bedrocks, Emmen http://www.bedrocks.nl

Sponsor-informatie. Seizoen 2009 (rev. 09) Soft- en Honkbalvereniging Bedrocks, Emmen http://www.bedrocks.nl Sponsor-informatie Seizoen 2009 (rev. 09) Soft- en Honkbalvereniging Bedrocks, Emmen http://www.bedrocks.nl Wie zijn de Bedrocks? De Soft- en Honkbalvereniging Bedrocks bestaat sinds 17 maart 1981. Eerst

Nadere informatie

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Tyfoon d.d. januari 2014 www.svtyfoon.nl Handbalvereniging SV Tyfoon 1. Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging SV Tyfoon. In dit schrijven

Nadere informatie

strijd en karakter Sponsorpartners OnTstaan van UVV

strijd en karakter Sponsorpartners OnTstaan van UVV 2 3 Nederland kent veel enthousiaste beoefenaars van de honk- en softbalsport. Ongeveer 5% van de Nederlandse bevolking speelt regelmatig honk- en/of softbal en vrijwel iedereen heeft het wel eens gespeeld

Nadere informatie

Introductie. Zakenplatform Eindhoven: samen groeien naar meer zakelijk succes!

Introductie. Zakenplatform Eindhoven: samen groeien naar meer zakelijk succes! Introductie De regio Eindhoven is en heeft een voorbeeldfunctie voor de rest van Nederland op zakelijk gebied, zeker qua innovatief vermogen. En dat willen we natuurlijk graag zo houden! Visie: Dat gaat

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2014-2015

SPONSORBROCHURE 2014-2015 SPONSORBROCHURE 2014-2015 AnArchi Study Association for Architecture Department of the Built Environment Eindhoven University of Technology Introductie Voor u ligt de sponsorbrochure van studievereniging

Nadere informatie

Invulling Commissies HRC 14

Invulling Commissies HRC 14 Invulling Commissies HRC 14 Naast het gebruikelijke hoofdbestuur hebben we ervoor gekozen om de structuur van voetbalvereniging HRC 14 op te bouwen uit een aantal commissies. Het hoofdbestuur is verantwoordelijk

Nadere informatie

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek.

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek. SPONSORGIDS 2015 Voorwoord Zwolle is de laatste jaren steeds meer gegroeid tot een studentenstad. Dagelijks vinden ruim 40.000 studenten hun weg naar de acht MBO- en HBO-instellingen in Zwolle. De HBO

Nadere informatie

Beschermingsbewind, curatorschap en financieel beheer

Beschermingsbewind, curatorschap en financieel beheer Beschermingsbewind, curatorschap en financieel beheer 2013.1 Over Sofiad Brede en veelzijdige dienstverlening Sofiad Bewind B.V. is een voorzetting van de bewindvoerderspraktijk van Sofiad. Momenteel bestaat

Nadere informatie

PARTNERPLAN Geen woorden maar Zaken! 2014-2015

PARTNERPLAN Geen woorden maar Zaken! 2014-2015 PARTNERPLAN Geen woorden maar Zaken! 2014-2015 2014 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam - Partnerplan 2014-2015 MKB Rotterdam - 1. MKB Rotterdam Naast het nastreven van een optimaal rendement vinden

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Seizoen 2014-2015. Foto: Henri Santing

Sponsorbrochure. Seizoen 2014-2015. Foto: Henri Santing Sponsorbrochure Seizoen 2014-2015 Foto: Henri Santing 1 VOORWOORD Foto: Theo Smits Samen scoren Voor u ligt de sponsorbrochure van PEC Zwolle voor het seizoen 2014-2015. Wij nemen u graag mee in de nieuwe

Nadere informatie

Fusie voorstel vv Bedum CVVB Fusie begeleidingscommissie Februari 2013

Fusie voorstel vv Bedum CVVB Fusie begeleidingscommissie Februari 2013 Fusie voorstel vv Bedum CVVB Fusie begeleidingscommissie Februari 2013 Pagina 1 van 45 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Aanleiding fusie... 3 2.1 Wat is de reden om samen verder te gaan?... 3 2.2 Missie,

Nadere informatie

Sponsorportfolio. http://www.ttvbreda.nl. TafelTennisVereniging Breda

Sponsorportfolio. http://www.ttvbreda.nl. TafelTennisVereniging Breda Sponsorportfolio http://www.ttvbreda.nl TafelTennisVereniging Breda Sponsorportfolio TTV Breda september 2007 pagina 2 van 15 Inhoudsopgave: Wie is tafeltennisvereniging Breda... 3 De Speelzaal... 4 Adresgegevens...

Nadere informatie

IN FORMATIE 2013-2014. -1- Algemeen

IN FORMATIE 2013-2014. -1- Algemeen IN FORMATIE 2013-2014 INLEIDING Deze folder geeft inzicht in de samenstelling en het functioneren van de in 1919 opgerichte IJsselmondse Voetbal Vereniging De Zwervers. IJVV De Zwervers is een zaterdagvereniging

Nadere informatie

COMMUNICATIEPLAN 2013-2014

COMMUNICATIEPLAN 2013-2014 COMMUNICATIEPLAN 2013-2014 WILHELMINAOORD, OKTOBER 2013 Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Communicatiedoel pag. 3 3. groepen pag. 4 4. Afgeleide doelen pag. 6 5. Communicatie pag. 9 5.1 Communicatiemiddelen

Nadere informatie

FC Utrecht: de perfecte ambiance en optimale exposure!

FC Utrecht: de perfecte ambiance en optimale exposure! FC Utrecht: de perfecte ambiance en optimale exposure! FC Utrecht: de perfecte ambiance en optimale exposure! De perfecte ambiance! e uitstraling van Stadion Galgenwaard is uniek en op Dwedstrijddagen

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze Pensioen aanvraag In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook

Nadere informatie

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle SPONSORGIDS 2014 Voorwoord De Bruisweken, zijn de Zwolse studenten introductieweken en vinden gedurende drie weken plaats in en om de binnenstad. Tijdens de Bruisweken verzorgt Buro Ruis knallende introductie

Nadere informatie

Beleidsplan Tennisclub Tegenbosch versie 2013.2 20 okt 2013

Beleidsplan Tennisclub Tegenbosch versie 2013.2 20 okt 2013 Beleidsplan Tennisclub Tegenbosch versie 2013.2 20 okt 2013 Inleiding 1. Doelstelling en visie Doelstelling vereniging: (zie Statuten) het doen beoefenen en bevorderen van de tennissport binnen het verband

Nadere informatie

Vrijwilligers doen ertoe. Het vrijwilligersbeleid van Humanitas: alle uitgangspunten en afspraken op een rij

Vrijwilligers doen ertoe. Het vrijwilligersbeleid van Humanitas: alle uitgangspunten en afspraken op een rij Vrijwilligers doen ertoe Het vrijwilligersbeleid van Humanitas: alle uitgangspunten en afspraken op een rij 4 5 6 8 10 Inhoud 1 De kern van ons vrijwilligersbeleid 2 Vrijwilligerswerk bij Humanitas: voor

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER SPONSORING

INFORMATIEFOLDER SPONSORING INFORMATIEFOLDER SPONSORING Introductie pag. 3 Historie pag. 4 Goede doelen pag. 5 Right to Play pag. 6 KiKa pag. 7 Van en Voor iedereen pag. 8 Inhoudsopgave Materiaal pag. 9 Sponsormethodes pag. 10 What

Nadere informatie

T E L S TA R A n d e r s e n b e t e r

T E L S TA R A n d e r s e n b e t e r T E L S TA R de wit te leeuwen A n d e r s en beter Vo o r w o o r d Fijn dat u even de tijd neemt voor Telstar. In deze prospectus willen wij u graag aantonen dat wij meer zijn dan een voetbalclub. Daarom

Nadere informatie

Op weg naar een duurzame sportvereniging

Op weg naar een duurzame sportvereniging Op weg naar een duurzame sportvereniging 1 Inhoud Inleiding... 4 De fasen op een rij... 10 1. Dromen... 11 1.1 Het begint met een droom... 11 1.2 Mandaat van bestuur en leden... 12 1.3 Wijs verantwoordelijke(n)

Nadere informatie

Inhoudsopgave Pagina

Inhoudsopgave Pagina NTFU JAARPLAN 2014 Inhoudsopgave Pagina 1. Inleiding 3 2. Uitgangspunten 4 2.1. Missie & visie 4 2.2. Zes pijlers en bijbehorende thema s 4 3. Marktpositie binnen de (wieler)sport vergroten 6 3.1. Wielersportevenementen

Nadere informatie

CROWDFUNDING ZONNEPANELEN

CROWDFUNDING ZONNEPANELEN CROWDFUNDING ZONNEPANELEN Je wilt graag zonnepanelen crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt! Hiervoor

Nadere informatie

BELEID MET EFFECT. Meerjarenbeleidsplan 2010 2016 NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND

BELEID MET EFFECT. Meerjarenbeleidsplan 2010 2016 NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND BELEID MET EFFECT Meerjarenbeleidsplan 2010 2016 NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND Inhoudsopgave Voorwoord 3 1. Inleiding 4 2. Terugblik 4 3. Huidige situatie en positie 5 4. Missie en visie 6 5. Hoofdthema

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Hypotheken;

Dienstverleningsdocument Hypotheken; Steijvers & Korsten Assurantiën BV Stationsstraat 7a 6093 BJ HEYTHUYSEN 0475 49 77 39 info@steijvers-korsten.nl www.steijvers-korsten.nl Dit document laat zien wat wij voor u kunnen betekenen bij het inwinnen

Nadere informatie

Services en diensten Aankoop recreatiewoning

Services en diensten Aankoop recreatiewoning Services en diensten Aankoop recreatiewoning Een zoekopdracht plaatsen Uw droomrecreatiewoning zoeken via Vakantiehuiswinkel is: Effectief Tijd besparend Eenvoudig De 100% Succesgarantie Doordat wij de

Nadere informatie

Sponsorcollectief. Rugbyclub Dwingeloo

Sponsorcollectief. Rugbyclub Dwingeloo Sponsorcollectief Rugbyclub Dwingeloo Wat is Samen Sterker Rugby? Samen Sterker Rugby (SSR) is een collectieve groep bestaande uit bedrijven die binnen Rugbyclub Dwingeloo als hoofdsponsoren worden beschouwd.

Nadere informatie

Stappenplan sponsoring nationale parken

Stappenplan sponsoring nationale parken Stappenplan sponsoring nationale parken Colofon Kenniscentrum Recreatie, juli 2011 Auteur: ir. Martine van Loon Projectbegeleiding: ing. Tanja Emonts en drs. Tinco Lycklama à Nijeholt In opdracht van:

Nadere informatie

Plan van Aanpak FOCUS programma

Plan van Aanpak FOCUS programma Plan van Aanpak FOCUS programma Aanleiding Korfbal naar Olympisch niveau is het beleidsdocument wat voor ligt als onderbouwing van de doelstelling die het KNKV gesteld heeft op 150.000 leden in 2020. Als

Nadere informatie