DE FIJNSTE KLEINE HOCKEYCLUB VAN BRABANT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE FIJNSTE KLEINE HOCKEYCLUB VAN BRABANT"

Transcriptie

1 HC LIEMPDE HOCKEYCLUB LIEMPDE SPONSORBROCHURE HOOFDSPONSOR Dommel & Aa POSTBUS AB BOXTEL

2 Een stukje geschiedenis Hockeyclub Liempde is opgericht in 1977 met aanvankelijk als doel binnen Liempde meer mogelijkheden te creëren voor het beoefenen van een teamsport. Ruim 35 jaar later is HCL uitgegroeid tot een vereniging met bijna 400 leden die de hockeysport in de wijde omgeving van Liempde wil bevorderen op geheel eigen wijze. De ongedwongen sfeer en de sportieve teamgeest staan centraal en zijn aspecten die HCL kenmerken. HCL is gelegen aan de Hogenbergseweg op het prachtige sportpark de Bolakker in Liempde. De hockeyclub beschikt over een goede accommodatie en een uiterst gezellig clubhuis met een sfeervolle open haard. Het clubhuis is daarom dé uitgelezen plaats om met elkaar succes te vieren of verlies te delen. Het clubhuis van HCL is in de verre omtrek bekend vanwege de warme sfeer die er heerst. Bij HCL is iedereen welkom. Zowel bij junioren als senioren staat de teamgeest centraal. Naast de prestatieve vorm voor de sport streven wij steeds naar respect en sportiviteit met een pluim. Ter bevordering hiervan worden voor zowel jeugd als senioren regelmatig extra activiteiten georganiseerd. Jeugdleden De jeugd heeft de toekomst en daarom heeft het werven en behouden van jeugdleden een hoge prioriteit. Regelmatig wordt er aandacht besteed aan het organiseren van additionele activiteiten zoals het HCL Hotel, de Mini-Slotdag, smurfen toernooi, Vriendjes en Vriendinnetjes dag en Sinterklaas. Tijdens deze activiteiten bieden we onze jeugdleden een leuke dag en creëren we mogelijkheden om nieuwe leden te werven. Daarnaast is HCL in 2012 gestart met het verzorgen van Funkey hockey. Hierdoor kunnen 4- en 5-jarige kinderen op een speelse manier kennismaken met hockey. Tenslotte wordt er veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de opleiding en begeleiding van onze jeugdleden. Senioren De insteek bij de senioren is om op een gezellige en sportieve manier te hockeyen. Alle seniorenteams trainen een of twee keer per week en hockeyen in competitieverband. Ook bij de senioren streven we naar kwaliteit. Onze seniorenleden worden daarom in de gelegenheid gesteld om opfriscursussen te volgen op het gebied van arbitrage. Ook biedt de club hulp bij het zoeken naar een gekwalificeerde train(st)er en geschikte coach wanneer een team ambities heeft om op een hoger niveau te gaan spelen. Recreantenhockey Vanuit haar visie stelt Hockeyclub Liempde sinds maart 2009 een nieuwe en succesvolle tak van sport beschikbaar: Recreantenhockey. Dat is hockey voor de liefhebbers van de sport zonder het spelen in competitieverband. Ideaal voor wie op zondag geen verplichtingen aan wil gaan, maar wel het plezier van de sport wil ervaren. Het Recreantenhockey is vooral populair bij ouders van jeugdleden en oud hockeyers. Maar ook vanuit zakelijk oogpunt biedt het Recreantenhockey potentie.

3 Wat betekent sponsoring bij Hockeyclub Liempde? HCL draait al meer dan 35 jaar op de inzet van leden en vrijwilligers. Mensen die hart hebben voor de club en zich inzetten voor het plezier van de leden. Allen dienen zij hetzelfde doel: de continuïteit van Hockeyclub Liempde te waarborgen en de betrokkenheid met de club zo hoog mogelijk te houden. Zo proberen we onze bekende slogan De fijnste kleine hockeyclub van Brabant in ere te houden. Naast onze leden en vrijwilligers is er nog een belangrijke groep begunstigers die een grote rol spelen in de continuïteit van de club, de sponsoren. Met de financiële steun die zij bieden is Hockeyclub Liempde in staat om de kosten van onder andere training- en wedstrijdmaterialen, maar ook andere specifieke activiteiten voor de jeugd en senioren, te bekostigen. De PR & Sponsoring Commissie wil de vereniging een gezonde financiële basis geven om Liempde en omgeving een uitstekend functionerende hockeyclub te bieden. Om dit doel te bereiken, doen wij een beroep op u als ondernemer. Als PR & Sponsoring Commissie zijn wij ons bewust van het feit dat het vragen om sponsorgelden geen eenzijdig voordeel mag zijn. Als tegenprestatie ontvangt u daarom zichtbaarheid van uw bedrijfsnaam, producten of diensten. Verder bieden wij u een gezellige club waar u deel van uit maakt en nog veel meer! Hockeyclub Liempde ziet mogelijkheden Door het economische klimaat hebben bedrijven hun uitgaven herzien. In veel gevallen betekent dat een bezuiniging op sponsoruitingen en dat betekent voor sportverenigingen een afname van de financiële middelen die zo belangrijk zijn. Ook Hockeyclub Liempde heeft met deze ontwikkeling te maken. Maar geheel in de stijl van de club kijkt Hockeyclub Liempde naar de mogelijkheden. Daarom hebben ook wij ons sponsorbeleid herzien. Vanuit het nieuwe beleid hebben we diverse sponsorpakketten ontwikkeld, waardoor het voor bestaande maar ook nieuwe sponsoren aantrekkelijker wordt om Hockeyclub Liempde te steunen. Zo hebben we verschillende soorten sponsormogelijkheden. U kunt ons steunen d.m.v. een reclamebord langs het veld, teamsponsoring, basicpakket, adverteren in ons clubblad maar ook als vriend van HCL. Met deze mogelijkheden streven we naar een langdurige en duurzame relatie met onze sponsoren. Daarom gaan wij een sponsorovereenkomst aan voor een periode van drie jaar of meer. Na deze periode kan de overeenkomst worden gewijzigd, beëindigd of wordt deze stilzwijgend verlengd voor telkens een jaar.

4 Sponsoring Reclame bord. Een banner op de homepage van de HCL website Een link op de sponsorpagina van de HCL website Een naamsvermelding op het HCL sponsoroverzicht Een reclamebord ter grootte van 300 x 76 cm langs het veld, inclusief gratis onderhoud Jaarlijks 2 x gratis A4 advertenties in ons digitaal clubblad De Muis Regels en richtlijnen Bij deze vorm van sponsoring dient de sponsor zich te conformeren aan onderstaande regels en/of richtlijnen: De grootte van een website banner is 234 x 65 pixels; Het bestandformaat van een website banner is.jpg of.gif; De uitvoering en plaatsing van reclameborden wordt uitbesteed aan SH Reklame te Eindhoven. Reclameborden worden geplaatst op basis van verhuur en blijven eigendom van Hockeyclub Liempde. Hockeyclub Liempde is verantwoordelijk voor de staat van het reclamebord. Eventuele kosten voor onderhoud en reparaties zijn voor rekening van de vereniging. Indien de sponsor nieuwe uitingen gaat voeren ( zoals logo, slogan, fusie of andere communicatie uitingen) worden de kosten voor het vervangen van het reclamebord doorberekend aan de sponsor; Het aanleveren van uitingen geschiedt via de PR & Sponsoring Commissie; Wat kost dit pakket? De kosten van een reclamebord bedragen: 250,00 op jaarbasis en voor een periode van drie jaar, met éénmalig 100,00 voor de aanmaak van een sponsorbord. Bedragen zijn inclusief de kosten voor de uitvoering en levering van het reclamebord door SH Reklame te Eindhoven. Na de overeengekomen periode kan de overeenkomst worden gewijzigd of beëindigd. Indien er geen sprake is van een wijziging of beëindiging, wordt de overeenkomst steeds stilzwijgend verlengd voor de periode van een jaar.

5 Teamsponsoring officiële wedstrijdkleding Bij Hockeyclub Liempde kunt u via drie varianten gebruik maken van het pakket Teamsponsoring. Met betrekking tot het sponsoren van officiële en niet-officiële wedstrijdkleding en materialen zijn regels en richtlijnen opgesteld. Bij deze variant is uw bedrijfsnaam zichtbaar op een van de volgende kledingstukken: HCL wedstrijdshirt HCL wedstrijdrok / -broek Regels en richtlijnen De officiële clubkleding merk Reece, wordt afgenomen bij Brabant Sports in Boxtel. Met Betrekking tot bedrukking, zal de PR & Sponsorcommissie in overleg met sponsor en Brabant Sports nagaan wat de mogelijkheden hiertoe zijn, T.a.v. grootte en plaats van het logo

6 Teamsponsoring niet-officiële wedstrijdkleding Bij deze variant is uw bedrijfsnaam zichtbaar op een van de volgende kledingstukken: Shirt voor de uitwedstrijden Trui / Vest Trainingspak Jas Regels en richtlijnen Bij deze vorm van sponsoring dient te sponsor zich te conformeren aan onderstaande regels en/of richtlijnen: Een wedstrijdpolo ten behoeve van uitwedstrijden dient effen en rood van kleur te zijn. Bij Dames 1 en Heren 1 valt de rode wedstrijdpolo onder officiële wedstrijdkleding, omdat deze teams uitkomen in de bondscompetitie. In dat geval gelden de regels en richtlijnen zoals deze zijn omschreven in : Sponsoring van officiële HCL wedstrijdkleding; Ten aanzien van de overige kleding, dienen verzoeken voor reclame uitingen vooraf ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de PR & Sponsoring Commissie.

7 Sponsoring van (wedstrijd) materialen e.d. Bij deze variant is uw bedrijfsnaam zichtbaar op een van de volgende materialen: Hockeyballen Sticktassen Bidons Regels en richtlijnen Bij deze vorm van sponsoring dient de sponsor zich te conformeren aan onderstaande regels en/of richtlijnen: (wedstrijd) hockeyballen dienen wit van kleur te zijn; (zaal) hockeyballen dienen geel of oranje van kleur te zijn; Reclame-uitingen op (wedstrijd) hockeyballen is toegestaan, mits deze niet groter is dan 10 cm²; Verzoeken voor reclame uitingen dienen vooraf ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de PR & Sponsoring Commissie. Wat kosten de pakketten met betrekking tot teamsponsoring? De kosten van sponsoring bij 6-tallen, 8-tallen en 11-tallen, zijn variabel en afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Bij team/kledingsponsoring blijft en behoort de kleding bij de club en het team. Als een team wordt gesponsord, dan is dat team ook verplicht de gesponsorde kleding bij iedere wedstrijd te dragen. U kunt ervoor kiezen zelfstandig de inkoop en het drukwerk (via Brabant Sports in Boxtel) te organiseren, maar u kunt dit ook door de PR & Sponsoring Commissie laten verzorgen. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en nemen deze taken graag en kosteloos van u over.

8 Sponsoring basic Een banner op de homepage van de HCL website Een link op de sponsorpagina van de HCL website Een naamsvermelding op het HCL sponsoroverzicht Jaarlijks 2 x gratis A4 advertenties in ons digitaal clubblad De Muis Regels en richtlijnen Bij deze vorm van sponsoring dient de sponsor zich te conformeren aan onderstaande regels en/of richtlijnen: de grootte van een website banner is 234 x 65 pixels; het bestandformaat van een website banner is.jpg of.gif; het aanleveren van uitingen geschiedt via de PR & Sponsoring Commissie; Wat kost dit pakket? De kosten bedragen 100,00 op jaarbasis. De overeenkomst wordt afgesloten voor een periode van drie jaar. Na deze periode kan de overeenkomst worden gewijzigd of beëindigd. Indien er geen sprake is van een wijziging of beëindiging, wordt de overeenkomst steeds stilzwijgend verlengd voor de periode van een jaar.

9 Vrienden van HCL Nieuw bij onze club : Vrienden van HCL Draagt u HCL een warm hart toe, voelt u zich verbonden met onze club, ondersteun dan Hockeyclub Liempde door deelname aan de Vrienden van HCL. De bijdrage is 50,00 per jaar. En omdat we trots zijn op zulke vrienden, wordt u (met toestemming) vermeld op de website van onze club.

10 Adverteren clubblad De Muis Naast (of in combinatie met) de andere sponsorpakketten kunt u ook adverteren in ons wekelijks digitale clubblad De Muis. U kunt kiezen uit vier of acht advertenties die u gedurende het hele hockey seizoen kunt laten plaatsen, op de momenten die u zelf kiest. Wat kost dit pakket? Aantal plaatsingen : digitaal clubblad De Muis: 4: 50,00 8: 85,00 De overeenkomst wordt afgesloten voor een periode van een jaar. Na deze periode kan de overeenkomst worden gewijzigd of beëindigd. Indien er geen sprake is van een wijziging of beëindiging, wordt de overeenkomst steeds stilzwijgend verlengd voor de periode van een jaar.

11 Overige sponsormogelijkheden / Contact gegevens Heeft u suggesties of leuke ideeën om Hockeyclub Liempde op een andere manier te sponsoren dan in deze brochure is omschreven, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met de PR & Sponsoring Commissie, onze hartelijke dank hiervoor. Sponsoren bij HCL betekent dat u met uw naam en bedrijfslogo, naast de inwoners van Liempde, ook mensen bereikt uit andere regio s. Tijdens de competities zijn er op de zaterdag- en zondagen zo n 15-tal wedstrijden die thuis op eigen veld worden gespeeld. Sponsoring en HCL : een goede combinatie! Hockeyclub Liempde PR & Sponsoring Commissie Postbus AB Boxtel Carla Saris carla.saris@planet.nl (0411) M: SH Reklame Generaal Dibbitslaan 86b 5623 JR Eindhoven Brabant Sports Clarissenstraat 2a 5281 AZ Boxtel Clarissenstraat 2a tel Joop Seegers info@brabantsports.nl

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! Als sponsor van MHCL verbindt u zich met de grootste en duurzaamste

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 Hoofdstuk: Sponsorpakketten 2008 Sponsorbrochure Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 1 Hoofdstuk: Sponsorpakketten Inleiding MHC Bennebroek is een regionale hockeyclub met meer dan 600 leden. Er

Nadere informatie

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl PUSH Seizoen 2012/2013 www.maastrichtsehockeyclub.nl Inhoud Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden + doelplanken Sponsorborden Website Sponsorproposities Sponsorpakketten van

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Draagt u HCHW ook een warm hart toe? HCHW, de enige hockeyclub in de Hoeksche Waard, zorgt voor verbondenheid tussen mensen. Want hockey is een echte teamsport.

Nadere informatie

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl Sponsorgids Welkom bij Hockey Club Voorne Hockeyclub Voorne is opgericht in 1971 en het complex is momenteel nog steeds gevestigd aan de Boerseweg in Hellevoetsluis.

Nadere informatie

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen speel mee. doe mee. ONZE HUIDIGE SPONSOREN inhoud voorwoord sponsor mogelijkheden evenementen kalender vrienden van MHC Soest algemene voorwaarden contactgegevens om iedereen mee te laten spelen, hebben

Nadere informatie

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Clubgegevens Hockeyclub AMVJ Sportpark 'Het Loopveld' Aanloop 2 1183 SZ Amstelveen Sponsorcommissie Bas Arentsen Joey Neeteson E sponsoring@hcamvj.nl W www.hcamvj.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

PASSIE, PLEZIER & VRIENDSCHAP

PASSIE, PLEZIER & VRIENDSCHAP RKVV Zwaluw V.F.C 1931 PASSIE, PLEZIER & VRIENDSCHAP INFORMATIE BROCHURE SPONSORING WIE ZIJN WIJ SPONSORING Zwaluw V.F.C. is een club voor en door Vughtenaren: wekelijks voetballen bij ons zo n 900 jeugdleden

Nadere informatie

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Korfbalvereniging T.O.P. T.O.P. staat voor Tot Ons Plezier. Onze in 1938 opgerichte vereniging is een begrip in Vroomshoop en omstreken. We zijn trots op

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

Informa e brochure Sponsoring

Informa e brochure Sponsoring Informa e brochure Sponsoring Wie zijn wij Zwaluw V.F.C. is een club voor en door Vughtenaren: wekelijks voetballen bij ons zo n 700 jeugdleden en 200 senioren. Wij voetballen graag op zo hoog mogelijk

Nadere informatie

Een uitgave van de sponsorcommissie. Scoren. met de. Rijswijksche Hockey Club

Een uitgave van de sponsorcommissie. Scoren. met de. Rijswijksche Hockey Club Een uitgave van de sponsorcommissie Scoren met de Rijswijksche Hockey Club Scoren met de Rijswijksche Hockey Club 2 Scoren met de Rijswijksche Hockey Club Het zal u niet zijn ontgaan: met bijna 1.100 leden

Nadere informatie

Roermondse Hockeyclub Concordia

Roermondse Hockeyclub Concordia Roermondse Hockeyclub Concordia SPONSORPROPOSITIES Sponsormogelijkheden van de Roermondse Hockeyclub Concordia (RHC). Inleiding Sponsoring bij de RHC is op verschillende niveaus mogelijk. Natuurlijk zijn

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2014-2015. Sponsorbrochure 2013-2014

SPONSORBROCHURE 2014-2015. Sponsorbrochure 2013-2014 SPONSORBROCHURE 2014-2015 Sponsorbrochure 2013-2014 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Sponsormogelijkheden Sponsoruitingen 4 Algemene & Hoofdsponsoring 5 Sponsormatrix 6 Kledingsponsoring 7 Overige sponsoring

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

SPONSORING SEIZOEN 2010/2011 HOCKEY CLUB M.H.C. KRIMPEN. M.H.C. Krimpen. Adres: Driekamp 1. 2924 AN Krimpen a/d IJssel. Telefoon: 0180-511343

SPONSORING SEIZOEN 2010/2011 HOCKEY CLUB M.H.C. KRIMPEN. M.H.C. Krimpen. Adres: Driekamp 1. 2924 AN Krimpen a/d IJssel. Telefoon: 0180-511343 SEIZOEN 2010/2011 SPONSORING HOCKEY CLUB M.H.C. KRIMPEN M.H.C. Krimpen Adres: Driekamp 1 2924 AN Krimpen a/d IJssel Telefoon: 0180-511343 E-mail: Website: info@mhckrimpen.nl http://www.mhckrimpen.com INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) BUSINESSCLUB VHC

VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) BUSINESSCLUB VHC SPONSORBROCHURE VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) VHC is de oudste hockeyvereniging van Limburg, opgericht direct na de Olympische Spelen van Amsterdam in 1928. Een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid

Nadere informatie

Sponsorbrochure VV Sittard

Sponsorbrochure VV Sittard Sponsorbrochure VV Sittard Samen werken aan prestatie, sportiviteit, plezier en betrokkenheid Sittard, juni 2012 Voorwoord Voor u ligt de sponsorbrochure van VVSittard. Een initiatief van het hoofdbestuur

Nadere informatie

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE SPONSOR MOGELIJKHEDEN TC DEURNE STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE Inhoudsopgave: Pagina 3 STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE - Doel en Missie Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 8 Pagina 9 Bestuur Stichting

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting SPONSORmogelijkheden vv Diepenveen 1 Inhoudsopgave Samenvatting sponsormogelijkheden vv Diepenveen...4 Over DSC...5 Inleiding...6

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

SPONSOR bij De GKV OC

SPONSOR bij De GKV OC GKV OC Sponsormap INLEIDING De Glanerbrugse Korfbal Vereniging Ons Clubje bestaat ruim 87 jaar (opgericht in 1927) en is de enige korfbalvereniging in Glanerbrug en Enschede-Oost. Inmiddels hebben wij

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus Sponsor Prospectus Alle mogelijkheden voor sponsoring overzichtelijk op een rij. De Mixed Hockey Club Boxmeer In 1962 werd de Mixed Hockey Club Boxmeer opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt.

Nadere informatie

MIXED HOCKEYCLUB GOIRLE. Sponsoring

MIXED HOCKEYCLUB GOIRLE. Sponsoring MIXED HOCKEYCLUB GOIRLE Sponsoring 1 Inhoud Sponsoring Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden Sponsorborden Website 2 Sponsoring MHC Goirle is één van de grootse teamsport vereniging

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2011-2012 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING

Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING Inhoudsopgave Blz. Voorwoord 3 Bestuursleden Sponsorcommissie 4 Sponsorpakketten 5 Overige Sponsor mogelijkheden 9 Teams seizoen 2012 2013 10 2 Voorwoord

Nadere informatie

Beleidsplan Sponsoring Hockey Club Winschoten

Beleidsplan Sponsoring Hockey Club Winschoten Beleidsplan Sponsoring 2017 2022 Hockey Club Winschoten Periode 2017-2022 Versie 0.2017.12.06 Sponsorcommissie Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 2. Doelstelling en uitgangspunten...

Nadere informatie

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen speel mee. doe mee. ONZE HUIDIGE SPONSOREN inhoud voorwoord sponsor mogelijkheden evenementen kalender vrienden van mhc soest algemene voorwaarden contactgegevens om iedereen mee te laten spelen, hebben

Nadere informatie

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij!

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! MISSIE: Hockeyvereniging Myra is een maatschappelijk betrokken hockeyclub

Nadere informatie

WELKOM BIJ. sponsorbrochure

WELKOM BIJ. sponsorbrochure WELKOM BIJ sponsorbrochure We l k o m b i j h o c k e y v e re n i g i n g A b c o u d e Een levendige familieclub waar plezier, sportiviteit en ambitie hand in hand gaan. HVA bestaat sinds 1975 en is

Nadere informatie

Welkom bij SC Joure. Kunnen wij ook rekenen op uw support? De sponsorcommissie. Contactgegevens: Sportclub Joure Hoge Zomerdijk 5 8501 ES Joure

Welkom bij SC Joure. Kunnen wij ook rekenen op uw support? De sponsorcommissie. Contactgegevens: Sportclub Joure Hoge Zomerdijk 5 8501 ES Joure SPONSORING SC Joure Welkom bij SC Joure Sportclub Joure is een club met uitstraling. De afgelopen jaren is door vele teams op hoog niveau gepresteerd en dit betekent dat de club veel media aandacht heeft

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL Sponsorpakket wedstrijdkleding jeugd ARC biedt u een exclusief sponsorpakket aan voor een gehele lettergroep. Op de voorzijde van de wedstrijdkleding van elk team komt uw

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

Sponsorpakketten en mogelijkheden

Sponsorpakketten en mogelijkheden Sponsorpakketten en mogelijkheden HBR (Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs) HBR bestaat inmiddels al 40 jaar, heeft ruim 1300 actieve leden en is één van de snelst groeiende verenigingen in Nederland!

Nadere informatie

BUSINESS CLUB HOCKEY CLUB ZWOLLE

BUSINESS CLUB HOCKEY CLUB ZWOLLE BUSINESS CLUB HOCKEY CLUB ZWOLLE WELKOM BIJ BC HCZ, DE BUSINESS CLUB VAN HOCKEY CLUB ZWOLLE! Naast het (financieel) ondersteunen van Hockey Club Zwolle, is het bevorderen van de onderlinge contacten tussen

Nadere informatie

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 SPONSORBROCHURE V. V. R I E L Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 Even voorstellen VV Riel is een voetbalvereniging met 350 leden. Gevestigd in Riel op het Sportpark "De Krim" aan de oude Tilburgseweg.

Nadere informatie

1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55

1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55 1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55 Voetbalvereniging Leerdam Sport 55 Historie In 1912 is het huidige Leerdam Sport 55 opgericht onder de naam Sparta. Een groep arbeiders van de toenmalige Glasfabriek

Nadere informatie

CKV Rust Roest Sponsormap

CKV Rust Roest Sponsormap Gezelligheid... Concentratie... CKV Rust Roest Sponsormap Saamhorigheid... Plezier... Bestuur CKV Rust Roest Januari 2003 Sponsormap Rust Roest 1 Geachte sponsor, In het onderstaande willen wij van CKV

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel. SPONSORBROCHURE Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583 E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.nl Bankrekeningnr.: IBAN NL81RABO014.82.06.352 t.n.v. TV Son en Breugel

Nadere informatie

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING // : :

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING //  : : 2016/2017 Sponsor Brochure Sporthal De Paasberg Het Veld 30 7061 DD Terborg Mail Web : sponsor@vollverijs.nl : www.vollverijs.nl VOLLEYBAL // WWW..NL VOLLEYBAL VOOR JONG EN OUD, MET ELKAAR VOOR ELKAAR

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

Sponsorplan

Sponsorplan Inhoudsopgave 2. Introductie woord vooraf.2 3. Sponsorpropositie 3 - Kijk op badminton - Kijk op sponsoring - Wat levert het op? 4. Sponsor onderdelen 4 5. Sponsor pakketten..5 6. Contact en contract..

Nadere informatie

Menukaart Sponsoring (Tarieven per seizoen)

Menukaart Sponsoring (Tarieven per seizoen) 1. Hoofdsponsor a. Pakket Diamant - Maatpakket b. Pakket Platinum (minimum periode van 3 jaar) - Teamsponsor Goud (zie punt 2) - Reclame bord - Lidmaatschap Business Club - Narrow Casting - Toegang tot

Nadere informatie

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER Inhoudsopgave Introductie Pag. 3 Vervolg Introductie Pag. 4 Van en Voor Iedereen Pag. 5 Materiaal Pag. 6 Sponsormethode Pag. 7 Wat is uw

Nadere informatie

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Versie: 10 maart 2012 Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Voorwoord Voor u ligt de presentatiegids van korfbalvereniging Seolto. In deze gids wil de sponsorcommissie

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Wateringen, januari 2016 1 Sponsorplan VELO Badminton VELO Badminton is een badmintonvereniging uit Wateringen. VELO Badminton is ontstaan in 1966 en maakt deel uit

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden MHC Muiderberg

Sponsor mogelijkheden MHC Muiderberg Sponsor mogelijkheden MHC Muiderberg Creëer zichtbaarheid en steun MHC Muiderberg: Word Sponsor! Opgesteld: april 2016 Muiderberg Contactpersoon: Jiska Swarte Communicatie @mhcmuiderberg.nl MHC Muiderberg,

Nadere informatie

Sponsorprogramma 2011-2012

Sponsorprogramma 2011-2012 Korfbalvereniging B.E.P. Postadres: Postbus 598 1440 AN Purmerend Bezoekadres: Flevostraat 50 1442 PZ Purmerend Emailadres: sponsorzaken@kvbep.nl Internetadres: www.kvbep.nl Datum: 11 december 2011 Sponsorprogramma

Nadere informatie

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl Sponsorinformatie V.V OLIVEO V.V. OLIVEOO Sportlaan 2 2641 AZ Pijnacker www.oliveo..nl Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

Sponsorbrochure. versie 2011.1

Sponsorbrochure. versie 2011.1 Sponsorbrochure versie 2011.1 Inhoudsopgave 1. Inleiding.............................................................3 2. Vereniging..........................................................3 2.1. Historie...........................................................3

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Voorwoord Sponsoring is een onmisbaar fenomeen en kostbaar bezit in de sportwereld. Dus ook voor onze vereniging SportClub Den Dungen. Met een

Nadere informatie

Sponsoring PVC Voetbal

Sponsoring PVC Voetbal Sponsoring PVC Voetbal Doel De sponsorcommissie heeft zich ten doel gesteld het genereren van gelden ten behoeve van de PVC Voetbal. Met de gelden die bijeengebracht worden kan PVC Voetbal de kwaliteit

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE PRO OS USV

SPONSORBROCHURE PRO OS USV SPONSORBROCHURE PRO OS T USV INTRODUCTIE INFOMANUAL // USV Protos is dé studentenvolleybalvereniging van Utrecht. De vereniging bestaat sinds 1957 en neemt deel aan de officiële competitie van de Nederlandse

Nadere informatie

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren.

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. Geachte heer/mevrouw, Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven.

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden GHBS

Sponsormogelijkheden GHBS Sponsormogelijkheden GHBS 2016-2017 MHC GHBS Sportpark Corpus den Hoorn Laan Corpus den Hoorn 9728 JR Groningen sponsor@ghbs.nl GHBS GHBS is een familieclub die al sinds 1928 bestaat. Met meer dan 1400

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels INHOUDSOPGAVE 1) Inleiding 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels 3) Informatie sponsoring Scheldevogels 4) Sponsormogelijkheden Scheldevogels 5) Teamfoto s 1) Inleiding Scheldevogels is opgericht

Nadere informatie

Sponsorplan HSV Wasmeer

Sponsorplan HSV Wasmeer Sponsorplan HSV Wasmeer Introductie Historie De Hilversumse Sportvereniging Wasmeer is opgericht op 1 juli 1995, als gevolg van een fusie van de Sport Vereniging E.M.M.(1915) en de Hilversumse Voetbal

Nadere informatie

Sponsoring. Om deze stap te kunnen maken moeten we gaan investeren in een aantal zaken zoals :

Sponsoring. Om deze stap te kunnen maken moeten we gaan investeren in een aantal zaken zoals : Sponsorplan Vereniging Jeugdbelangen Smoke Eaters (VJB) Opgericht in 1970 Deelname vanaf de leeftijd van 4 jaar aan trainingen Trainingen worden gegeven door professioneel internationaal opgeleide ijshockeytrainers

Nadere informatie

MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN

MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN SPONSORPLAN MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN 1 INHOUD VOORWOORD... 3 SPONSORMOGELIJKHEDEN... 4 SPONSORPAKKET V... 5 SPONSORPAKKET O... 6 SPONSORPAKKET S... 7 SPONSORPAKKET T... 8 SPONSORPAKKET A... 9 LOSSE

Nadere informatie

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SPONSORHANDBOEK OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SEIZOEN 2012-2013 Sponsorcommissie Were Di Tilburg E-mail : sponsorcommissie@wereditilburg.nl Sponsorhandboek Were Di Tilburg 2012-2013 Pagina 1 Inhoud Pagina

Nadere informatie

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Clubgegevens Hockeyclub AMVJ Sportpark 'Het Loopveld' Aanloop 2 1183 SZ Amstelveen Bestuurlid PR & Sponsoring Susan Leerkes E: pr@hcamvj.nl www.hcamvj.nl Inhoudsopgave Hockeyclub

Nadere informatie

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7 Introductie In 1927 is SV Maurik opgericht door een aantal enthousiaste voetballiefhebbers uit Maurik. Als een van de oudste voetbalverenigingen uit de gemeente Buren onderscheidde SV Maurik zich vooral

Nadere informatie

VITESSE 22 & RED STARS SPONSORBOEK 2014/2015 V1. Sponsorboek. Vitesse 22 & Red Stars

VITESSE 22 & RED STARS SPONSORBOEK 2014/2015 V1. Sponsorboek. Vitesse 22 & Red Stars Sponsorboek Vitesse 22 & Red Stars Editie 2014/2015 1 Voorwoord Voor u ligt het sponsorboek van onze voetbalvereniging Vitesse 22 en honkbalvereniging Red Stars. Naast de lidmaatschapsgelden behoren de

Nadere informatie

Sponsor gids. Hockey Club Blerick

Sponsor gids. Hockey Club Blerick Sponsor gids Hockey Club Blerick Actueel overzicht van mogelijkheden voor club en/of teamsponsoring bij HCBlerick. 1 januari 2012 www.hockeyclubblerick.nl Algemene informatie Hockeyclub Blerick (HCB) is

Nadere informatie

T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID

T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID 2015-2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de belangrijkste voorwaarden om gezond te blijven. Sportverenigingen bieden ruime mogelijkheden om in beweging te zijn,

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Sponsoren kunt u bij Hockey Club Souburgh op verschillende manieren. Als hoofdsponsor of als subsponsor (via shirtreclame bij een van de eerste teams), via een prachtig reclamebord

Nadere informatie

Sponsoring Hockey Club Eemvallei

Sponsoring Hockey Club Eemvallei Sponsoring HC Eemvallei is een hechte familieclub waar prestatie, sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. De club telt momenteel ruim 1100 leden, (850 jeugdleden en 250 senioren en 70 teams) en

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden Sponsor mogelijkheden RKSV Juliana Mill Sinds 1919 speelt Juliana Mill een belangrijke maatschappelijke rol in de Millse gemeenschap. Juliana kan gezien worden als een ontmoetingsplek voor sporters, supporters

Nadere informatie

Sponsorbrochure. v.v.old Forward. sinds 1898

Sponsorbrochure. v.v.old Forward. sinds 1898 Sponsorbrochure v.v.old Forward sinds 1898 Beste (toekomstige) Sponsor, Als ondernemer kent u vast de belangrijke functie van een vereniging binnen de maatschappij. Old Forward doet haar uiterste best

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Juliana Mill

Sponsormogelijkheden Juliana Mill Sinds 1919 speelt Juliana Mill een belangrijke maatschappelijke rol in de Millse gemeenschap. Juliana kan gezien worden als een ontmoetingsplek voor sporters, supporters en sponsors, die allen op hun eigen

Nadere informatie

V o o r w o o r d. H.J. van Duyn Voorzitter MHCE

V o o r w o o r d. H.J. van Duyn Voorzitter MHCE 2 V o o r w o o r d Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. Sociale interactie is wellicht zelfs nog belangrijker. MHCE biedt voor jong en oud ruime mogelijkheden om te bewegen

Nadere informatie

R.K.S.V. Leonidas W Sponsormap

R.K.S.V. Leonidas W Sponsormap R.K.S.V. Leonidas W Sponsormap www.leonidas w.nl sponsoring@leonidas w.nl 2 Inhoudsopgave Achtergrond Leonidas W 3 Onze sponsorvisie 4 Sponsormogelijkheden 5 Overzicht sponsorpakketten 6 Contact met de

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken.

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken. SPONSORMOGELIJKHEDEN V.V. SPARTA 30 2018 VOORWOORD Uw interesse in onze voetbalclub Sparta 30 waarderen wij zeer. Met dit boekje geven wij u alle informatie over de mogelijkheden tot sponsoring bij onze

Nadere informatie

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Introductie: Voetbalvereniging WDS 19 is één van de oudste en daarmee één van de langst bestaande verenigingen binnen de Bredase gemeenschap. Onze

Nadere informatie

Korfbalvereniging Victum. Sponsorbrochure

Korfbalvereniging Victum. Sponsorbrochure Korfbalvereniging Victum Sponsorbrochure Victum Korfbal staat hoog in de top 10 van teamsporten in Nederland. Ook in Houten speelt de korfbalvereniging Victum een belangrijke rol. Korfbalvereniging Victum

Nadere informatie

Seizoen 2013-2014. Sponsormap Volleybalvereniging Turfstekers Drachten

Seizoen 2013-2014. Sponsormap Volleybalvereniging Turfstekers Drachten Seizoen 2013-2014 Sponsormap Volleybalvereniging Turfstekers Drachten Inhoudsopgave 1. Over Volleybalvereniging Turfstekers Drachten 3 2. Sponsormogelijkheden 4 2.1 Kledingsponsoring 5 2.2 Adverteren 7

Nadere informatie

Sponsoring kledinglijn 2010 2013 WMHC. Wageningsche Mixed Hockey Club

Sponsoring kledinglijn 2010 2013 WMHC. Wageningsche Mixed Hockey Club Sponsoring kledinglijn 2010 2013 WMHC Wageningsche Mixed Hockey Club Voorwoord Voor u ligt de sponsorbrochure waarin u als sponsor kennis maakt met de kledinglijn van de Wageningsche Mixed Hockey Club

Nadere informatie

Hoofdsponsor: Diamantsponsors: Kroonsponsors:

Hoofdsponsor: Diamantsponsors: Kroonsponsors: Sponsoring binnen voetbalvereniging SBC Voetbalvereniging SBC: Een club met toekomst Algemene informatie Voetbalvereniging SBC is opgericht op 6 oktober 1939. Dit betekent dat SBC al bijna 68 jaar bestaat.

Nadere informatie

Hoofdsponsor pakketten

Hoofdsponsor pakketten Hoofdsponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE

SPONSORINFORMATIE SPONSORINFORMATIE 2017-2018 MHC Leusden MHC Leusden is een club waar families al jaren samen komen om te hockeyen, plezier te hebben en te genieten. Het is een club met clubgevoel. Kernwoord? Gezelligheid!

Nadere informatie

HTC SON Samen op weg naar de top

HTC SON Samen op weg naar de top HTC SON 2000 Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2017 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen,

Nadere informatie

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN STC RECLAME MOGELIJKHEDEN INLEIDING Hierbij doen wij u een voorstel tot reclame mogelijkheden. Dit voorstel geeft u in vogelvlucht een beeld van wat wij u als bedrijf kunnen bieden. De Schager Tennis Club,

Nadere informatie

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties.

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties. Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols Samen werken aan sportieve prestaties. Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Een initiatief van het bestuur

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord- en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

R.K.S.V. DE TUKKERS. Algemeen. Geachte lezer,

R.K.S.V. DE TUKKERS. Algemeen. Geachte lezer, Geachte lezer, Hierbij treft u informatie aan over diverse sponsormogelijkheden binnen voetbal en handbalvereniging R.K.S.V De Tukkers. Mogen wij vijf minuten van uw kostbare tijd in beslag nemen om deze

Nadere informatie

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Inhoudsopgave Missie, beleid en doelstellingen Visie op sponsoring Sponsormogelijkheden Hoofdsponsor Co-sponsoren Bordsponsoring in accommodatie Club van vijftig

Nadere informatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie Sponsorovereenkomst tussen: - Bedrijf Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Straat: Postcode + Plaats: - SBC Contactpersoon: Telefoon: Email: Fax: Telefoon: Email: Sponsorpakket (Alle tarieven zijn exclusief 21%

Nadere informatie