Sponsor Arrangementen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sponsor Arrangementen"

Transcriptie

1 Sponsormogelijkheden TV Menheerse 2015

2 Sponsor Arrangementen TV Menheerse biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor een product of bedrijf. De sponsorinkomsten zijn ten behoeve van o.a. het onderhoud van het park en de beheersbaarheid van de contributie. Door het ruime aanbod wat we u kunnen bieden is er voor ieder budget een passende sponsormogelijkheid. Wij kunnen u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: Sponsor arrangement Platinum (Hoofdsponsor) U bent onze hoofdsponsor voor 2.500, per jaar. De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van minimaal 3 jaar. Daarna verlenging in overleg. Wat krijgt u hiervoor? 1. Winddoek langs een n.t.b. baan (afmeting 2x12 m). Levensduur doek c.a. 5 jaar. De kosten voor het bedrukken en aanschaffen van het doek zijn voor rekening van de sponsor en bedraagt ca. 375, exclusief BTW, doek blijft eigendom van de sponsor. 2. Sponsorbord van 3 bij 1 meter langs een n.t.b. baan. De kosten voor het maken van het bord zijn voor rekening van de sponsor en bedraagt 175, exclusief BTW, bord blijft eigendom van de sponsor. 3. Sponsorbord en/of vlag bij ingang tennispark. 4. N.t.b. baan wordt met een sponsorbordje naar uw bedrijf vernoemd. 5. Plaatsing van uw logo en/of banner op de homepage en sponsorpagina van de website van TV Menheerse (±5.500 unieke voornamelijk lokale bezoekers per jaar) met een rechtstreekse link naar de website van uw bedrijf. 6. Plaatsing van uw logo en/of banner in de digitale nieuwsbrief die eens per maand gedurende het tennisseizoen verstuurd wordt naar alle c.a. 450 leden. 7. Naam verbinding aan onze toernooien, clubkampioenschappen en andere activiteiten binnen onze vereniging. De sponsor kan in overleg met de sponsorcommissie tijdens deze gebeurtenissen een reclamebord en/of vlaggen op het park laten plaatsen. Het verstrekken van presentatieartikelen aan de deelnemers en het plaatsen van een informatiestand behoort ook tot de mogelijkheden. 8. Plaatsing van uw logo en/of banner op digitale afhangbord in de hal van het clubhuis. 9. Eenmaal per jaar kan de sponsor een bedrijfsactiviteit organiseren op het park, in overleg en op vrije dagen en met inachtneming van de geldende horeca afspraken binnen de gemeente. 10. Twee persoonsgebonden seniorenlidmaatschappen (deelname aan officiële KNLTB toernooien en competitie mogelijk). ** 11. Uitnodiging bij officiële gelegenheden. ** Er wordt geen keuze contributie in rekening gebracht waardoor het recht op uitbetaling van de bardienstgelden aan de personen welke aan de kaart gekoppeld is hiermee komt te vervallen.

3 Sponsor arrangement Gold (Subsponsor) U bent Gold sponsor voor 1.500, per jaar. De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van 3 jaar. Daarna verlenging in overleg. Wat krijgt u hiervoor? 1. Winddoek langs een n.t.b. baan (afmeting 2x12 m). Levensduur doek c.a. 5 jaar. De kosten voor het bedrukken en aanschaffen van het doek zijn voor rekening van de sponsor en bedraagt ca. 375, exclusief BTW, doek blijft eigendom van de sponsor. 2. Sponsorbord van 3 bij 1 meter langs een n.t.b. baan. De kosten voor het maken van het bord zijn voor rekening van de sponsor en bedraagt 175, exclusief BTW, bord blijft eigendom van de sponsor. 3. N.t.b. baan wordt met een sponsorbordje naar uw bedrijf vernoemd. 4. Plaatsing van uw logo en/of banner op de homepage en sponsorpagina van de website van TV Menheerse (±5.500 unieke voornamelijk lokale bezoekers per jaar) met een rechtstreekse link naar de website van uw bedrijf. 5. Plaatsing van uw logo en/of banner in de digitale nieuwsbrief die 12x per jaar verstuurd wordt naar alle c.a. 450 leden. 6. Plaatsing van uw logo en/of banner op digitale afhangbord in de hal van het clubhuis. 7. Naamsvermelding op sponsorbord in de kantine. 8. Naamverbinding als Gold sponsor aan onze toernooien, clubkampioenschappen en andere activiteiten binnen onze vereniging. De sponsor kan in overleg met de sponsorcommissie tijdens deze gebeurtenissen een reclamebord en/of vlaggen op het park laten plaatsen. 9. Eenmaal per jaar kan de sponsor een bedrijfsactiviteit organiseren op het park, in overleg en op vrije dagen en met inachtneming van de geldende horeca afspraken binnen de gemeente. 10. Twee persoonsgebonden seniorenlidmaatschappen (deelname aan officiële KNLTB toernooien en competitie mogelijk, bardiensten worden niet uitbetaald).** 11. Uitnodiging bij officiële gelegenheden. ** Er wordt geen keuze contributie in rekening gebracht waardoor het recht op uitbetaling van de bardienstgelden aan de personen welke aan de kaart gekoppeld is hiermee komt te vervallen.

4 Sponsor arrangement Silver U bent Silver sponsor voor 750, per jaar. De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van 3 jaar. Daarna verlenging in overleg. Wat krijgt u hiervoor? 1. Winddoek langs een n.t.b. baan (afmeting 2x12 m). Levensduur doek c.a. 5 jaar. De kosten voor het bedrukken en aanschaffen van het doek zijn voor rekening van de sponsor en bedraagt ca. 375, exclusief BTW, doek blijft eigendom van de sponsor. 2. Sponsorbord van 3 bij 1 meter langs een n.t.b. baan. De kosten voor het maken van het bord zijn voor rekening van de sponsor en bedraagt 175, exclusief BTW, bord blijft eigendom van de sponsor. 3. Plaatsing van uw logo en/of banner op de homepage en sponsorpagina van de website van TV Menheerse (±5.500 unieke voornamelijk lokale bezoekers per jaar) met een rechtstreekse link naar de website van uw bedrijf. 4. Plaatsing van uw logo en/of banner in de digitale nieuwsbrief die 6x per jaar verstuurd wordt naar alle c.a. 450 leden. 5. Plaatsing van uw logo en/of banner op digitale afhangbord in de hal van het clubhuis. 6. Naamsvermelding op sponsorbord in de kantine. Indien gewenst kan er ook een op maat gesneden sponsorarrangement worden samengesteld waarbij uw eigen ideeën uiteraard bespreekbaar zijn, ook is het mogelijk losse onderdelen zoals hieronder vermeld op uw verzoek aan een pakket toe te voegen dan wel te verruilen voor een onderdeel uit het pakket wat voor u minder interessant is. De sponsorcommissie neemt dit graag in een persoonlijk gesprek met u door.

5 Bedrijfslidmaatschap Vanaf dit jaar bieden wij u de mogelijkheid om de contributie bijdrage om te zetten in een bedrijfslidmaatschap als onderdeel van een sponsorcontract. Hierdoor kunt u de contributie voor de gehele familie zakelijk boeken. Tevens geeft dit uw medewerkers of relaties de gelegenheid om te tennissen op ons tennispark en ondersteunt u de vereniging met een financiële bijdrage. Het bedrijfslidmaatschap is er al vanaf 495,00. Voor meer informatie over een voor u op maat gemaakt bedrijfslidmaatschap kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie via sponsoring@tvmenheerse.nl Individuele sponsormogelijkheden Naast de hierboven genoemde sponsorarrangementen is het uiteraard ook mogelijk per los onderdeel te sponsoren, onderstaand een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Shirtsponsoring (jeugd)competitieteams Ondanks dat tennis vaak wordt gezien als individuele sport, zijn er veel leden die competitie spelen. Diverse teams nemen deel aan regionale en landelijke competities. De competitieteams kunnen worden voorzien van een tenue met uw bedrijfsnaam en logo (conform de eisen van de KNLTB). Uw betaald eenmalige n.t.b. kosten voor de aanschaf van het tenue. U betaalt daarnaast een jaarlijkse bijdrage van 200, aan TV Menheerse waardoor u voor minimaal 3 jaar teamsponsor bent. Voor shirtsponsoring van de jeugdcompetitieteams zijn de kosten n.t.b. Hierdoor worden een aantal teams voorzien van uw logo/reclame. Winddoeksponsoring Daar waar het mogelijk is kunnen er aan de zijkanten en achterzijden van de omringende hekken van het tennispark, winddoeken worden bevestigd. Deze doeken kunnen bedrukt worden met uw gegevens en/of reclame. U betaalt voor de aanschaf en drukkosten van dit doek ca. 375, en een jaarlijkse sponsorbijdrage van 300,. Het doek blijft eigendom van sponsor, heeft een levensduur van c.a. 5 jaar en heeft een afmeting van 2 bij 12 meter. De contractduur wordt voor 5 jaar vastgelegd. Bordsponsoring Daar waar het mogelijk is kunnen er aan de zijkanten van de omringende hekken van de banen, borden worden bevestigd. Deze borden kunnen bedrukt worden met uw gegevens en/of reclame. U betaalt voor de aanschaf van dit bord ca. 175, en een jaarlijkse sponsorbijdrage van 250,. Het bord blijft

6 eigendom van sponsor, heeft een levensduur van c.a. 5 jaar en heeft een afmeting van 3 bij 1 meter. De contractduur wordt voor 5 jaar vastgelegd. Digitale mogelijkheden TVMenheerse.nl heeft ruim unieke (voornamelijk lokale) bezoekers per jaar. U kunt uw bedrijf, producten of diensten via dit medium op een effectieve manier laten tonen aan deze bezoekers middels uw logo en/of banner. Zo bent u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar zichtbaar voor uw doelgroep. Daarnaast wordt er gemiddeld 1x per maand een nieuwsbrief verstuurd, in de nieuwsbrief is ruimte voor het plaatsen van uw logo of banner. Hieronder de digitale sponsor mogelijkheden incl. prijzen: Banner of logovermelding Banner 468x120 bovenzijde website 250, Logo in logoslider op n.t.b. plaats op de website 50, Digitale nieuwsbrief: Logo vermelding in de digitale nieuwsbrief 6x per jaar 75, Logo vermelding in de digitale nieuwsbrief 12x per jaar 150, Combinatie: Banner 468x120 bovenzijde website en logo vermelding in de digitale nieuwsbrief 12x per jaar 350, Prijzen excl. grafisch ontwerp banners. Andere individuele mogelijkheden Er zijn nog vele andere individuele sponsormogelijkheden zoals: Bankje op tennisbaan voorzien van uw logo of bedrijfsnaam; Plantenbakken met bordje voorzien van uw logo of bedrijfsnaam; Lichtmasten met bordje voorzien van uw logo of bedrijfsnaam; Inventaris zoals stoelen en tafels voorzien van uw logo of bedrijfsnaam; Telramen voorzien van uw logo of bedrijfsnaam. Voor meer informatie over alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie via sponsoring@tvmenheerse.nl * Alle prijzen in dit document zijn per jaar excl. BTW, uitgezonderd de eenmalige aanmaakkosten.

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden:

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: 1. Individuele sponsormogelijkheden 2. Sponsorpakketten 1. Individuele sponsormogelijkheden: Reclame-uitingen via ons HDTV-scherm in het clubhuis

Nadere informatie

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN STC RECLAME MOGELIJKHEDEN INLEIDING Hierbij doen wij u een voorstel tot reclame mogelijkheden. Dit voorstel geeft u in vogelvlucht een beeld van wat wij u als bedrijf kunnen bieden. De Schager Tennis Club,

Nadere informatie

Tennisvereniging Mattemburgh

Tennisvereniging Mattemburgh Sponsor brochure Tennisvereniging Mattemburgh Tennisvereniging Mattemburgh is een tennisvereniging in Hoogerheide en bestaat al meer dan 40 jaar. Het is een tennisvereniging voor jong en oud, voor beginners

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter SPONSORPLAN 2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter SPONSORPLAN 2012 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Brochure. sponsormogelijkheden. Tennisvereniging Nieuw- Vennep

Brochure. sponsormogelijkheden. Tennisvereniging Nieuw- Vennep Brochure sponsormogelijkheden Tennisvereniging Nieuw- Vennep 2016 Inleiding Tennisvereniging Nieuw-Vennep bestaat sinds 26 november 1968 en is sinds juli 2005 in het bezit van een prachtige accommodatie,

Nadere informatie

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST Kennismaking met PST Tennisvereniging PST Sponsorplan 2016 Tennisvereniging PST (Plantage Speelt Tennis) viert in Mei 2016 haar 30-jarig bestaan. In 1986 zijn we opgericht

Nadere informatie

TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan NV Loon op Zand tennisloz.nl

TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan NV Loon op Zand tennisloz.nl TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan 27 5175 NV Loon op Zand 0416-36 33 64 info@tennisloz.nl tennisloz.nl SINDS 1975 IS TENNISCLUB LOON OP ZAND EEN BEGRIP IN ONZE GEMEENTE. MOOI GELEGEN

Nadere informatie

SPONSOR. samen. BROCHURE tvo Oud Beijerland SCOREN. tennisvereniging Oud-Beijerland sinds 26 september 1967

SPONSOR. samen. BROCHURE tvo Oud Beijerland SCOREN. tennisvereniging Oud-Beijerland sinds 26 september 1967 SPONSOR BROCHURE tvo Oud Beijerland samen SCOREN tennisvereniging Oud-Beijerland sinds 26 september 1967 VOORWOORD TVO, de tennisvereniging in Oud Beijerland en de regio Sportliefhebbers kunnen zich in

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL OVER ONZE VERENIGING Tennisvereniging WAESBEECK is de tennisvereniging van Waspik (Gemeente Waalwijk) en bestaat al meer dan 40 jaar. Het jubileumjaar 2009 is dan ook op

Nadere informatie

SponSorbrochure Tc boshoven

SponSorbrochure Tc boshoven Sponsorbrochure TC Boshoven Geachte relatie, Voor u ligt de sponsorbrochure van TC Boshoven. Wat leuk dat u even de tijd neemt om deze door te nemen. Op de één of andere manier heeft u al een connectie

Nadere informatie

HLTC HOOGERHEIDE. sponsorpresentatie 2011

HLTC HOOGERHEIDE. sponsorpresentatie 2011 HLTC HOOGERHEIDE sponsorpresentatie 2011 Introductie In de huidige tijd is sportsponsoring niet meer weg te denken In deze presentatie wil de sponsorcommissie nader ingaan op de mogelijkheden die onze

Nadere informatie

Sponsorboek TV Nieuwland

Sponsorboek TV Nieuwland Sponsorboek TV Nieuwland 2014 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Achtergrondinformatie... 4 Doel van de tennisvereniging... 4 Organisatie van de vereniging... 4 Onze leden... 4 Visie op sponsoring... 5 Sponsormogelijkheden...

Nadere informatie

Sponsorinformatie Het Westrak. Tennisvereniging Oude-Tonge

Sponsorinformatie Het Westrak. Tennisvereniging Oude-Tonge Sponsorinformatie Het Westrak Tennisvereniging Oude-Tonge Inleiding Deze brochure informeert u over de sponsormogelijkheden bij Tennisvereniging Het Westrak in Oude-Tonge. Om u als sponsor of potentieel

Nadere informatie

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers TENNISCLUB De Kikkers Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers Inleiding Om maar direct met de deur in huis te vallen: een club zonder sponsors heeft geen bestaansrecht. T.C. De Kikkers vormt hierop geen

Nadere informatie

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS 2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS RLT & SV de Sluipers De Reeuwijkse Lawn Tennis en Squash Vereniging is opgericht op 19 december 1962 met als doel het beoefenen en bevorderen van racketsporten met tennis

Nadere informatie

Samen op weg naar de top

Samen op weg naar de top Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2018 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen, waarop het hele

Nadere informatie

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0 SPONSORMAP Tennis & Squash club Haren www.tsharen.nl ref. 1202.6.0 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging dertien

Nadere informatie

Namens de PR & Sponsorcommissie:

Namens de PR & Sponsorcommissie: Als TVB zijn wij zeer content dat u overweegt om sponsor te worden van onze vereniging. Met uw bijdrage kunnen we veel meer realiseren dan normaliter mogelijk is, o.a. opleiding jeugd, activiteiten voor

Nadere informatie

HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt

HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt 0411-64 25 97 sponsor@htvhelvoirt.nl www.htvhelvoirt.nl AL JAREN IS DE HELVOIRTSE TENNIS CLUB EEN BEGRIP IN ONZE GEMEENTE. MOOI GELEGEN AAN DE RAND VAN HET DORP,

Nadere informatie

HTC SON Samen op weg naar de top

HTC SON Samen op weg naar de top HTC SON 2000 Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2017 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen,

Nadere informatie

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN BOXMEER TOPSPIN is een zeer actieve tennisvereniging met meer dan 800 seniorleden en ruim 200 jeugdleden. TOPSPIN heeft 13 verlichte

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! Als sponsor van MHCL verbindt u zich met de grootste en duurzaamste

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

SPONSORMAP. TS Haren. www.tsharen.nl. ref. 1003.5.4

SPONSORMAP. TS Haren. www.tsharen.nl. ref. 1003.5.4 SPONSORMAP TS Haren 2010 www.tsharen.nl ref. 1003.5.4 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging dertien buitenbanen

Nadere informatie

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD 2015 Inhoudsopgave Voorwoord. 3 Sponsoring 4 Pakket A: Hoofdsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi 4 Pakket B: Subsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi.

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel. SPONSORBROCHURE Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583 E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.nl Bankrekeningnr.: IBAN NL81RABO014.82.06.352 t.n.v. TV Son en Breugel

Nadere informatie

VITESSE 22 & RED STARS SPONSORBOEK 2014/2015 V1. Sponsorboek. Vitesse 22 & Red Stars

VITESSE 22 & RED STARS SPONSORBOEK 2014/2015 V1. Sponsorboek. Vitesse 22 & Red Stars Sponsorboek Vitesse 22 & Red Stars Editie 2014/2015 1 Voorwoord Voor u ligt het sponsorboek van onze voetbalvereniging Vitesse 22 en honkbalvereniging Red Stars. Naast de lidmaatschapsgelden behoren de

Nadere informatie

Ambitie! Groei naar 1400 leden Topprestaties Team- en familiegevoel Sociale veiligheid bieden Gezondheid en vitaliteit Nieuw Clubhuis

Ambitie! Groei naar 1400 leden Topprestaties Team- en familiegevoel Sociale veiligheid bieden Gezondheid en vitaliteit Nieuw Clubhuis Sponsoring MHC De Reigers Hockeyclub Hoofddorp/Haarlemmermeer Opgericht 1964 900 leden 4 kunstgrasvelden (1 olympisch) Mix van 2 peilers: Topsport (D-jeugd Nederlandskampioen) Breedtesport Ambitie! Groei

Nadere informatie

T.V. Luck Raeck Wordt u onze sponsor?

T.V. Luck Raeck Wordt u onze sponsor? T.V. Luck Raeck Wordt u onze sponsor? Toegankelijk, gezellig en sportief in hartje Nederland Welkom bij T.V. Luck Raeck. De gezelligste en laagdrempeligste vereniging van Utrecht en Maarssen! Zoals elke

Nadere informatie

SPONSORPLAN. Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te

SPONSORPLAN. Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te SPONSORPLAN Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te integreren in de visie van LTC Tonido. Wij beschouwen sportsponsoring als een unieke communicatiemogelijkheid

Nadere informatie

Sponsorplan 2018 TC Keerweide

Sponsorplan 2018 TC Keerweide Sponsorplan 2018 TC Keerweide Inhoud Inleiding... 3 1. TC Keerweide... 4 2. Gegevens & Locatie TC Keerweide... 5 3. Sponsorbeleid... 6 4. Doelstellingen... 6 5. Meerjarige Overeenkomsten... 6 6. Wat kan

Nadere informatie

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Sponsorcommissie Juventa 12 Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Wij willen u graag een beter inzicht geven over de sponsormogelijkheden van Juventa 12. We hebben meer dan

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS Hartelijk dank voor uw interesse naar sponsormogelijkheden bij sv DIOS. Zoals ongetwijfeld bij u bekend zijn er verschillende reclame-uitingen bij sv DIOS mogelijk. Op diverse

Nadere informatie

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0 SPONSORMAP Tennis & Squash club Haren 2013 www.tsharen.nl ref. 1202.6.0 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl PUSH Seizoen 2012/2013 www.maastrichtsehockeyclub.nl Inhoud Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden + doelplanken Sponsorborden Website Sponsorproposities Sponsorpakketten van

Nadere informatie

Sponsoring bij Hockey Club Dordrecht (DMHC) Seizoen 2014-2015. Ook iets voor u?

Sponsoring bij Hockey Club Dordrecht (DMHC) Seizoen 2014-2015. Ook iets voor u? Sponsoring bij Hockey Club Dordrecht (DMHC) Seizoen 2014-2015 Ook iets voor u? Wat biedt Hockey Club Dordrecht? Exposure aan ca.1000 leden en hun familie Grootste hockey vereniging van Zuid Holland Zuid

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE T.V. DE WITTE SCHARE SCHAIJK

SPONSOR BROCHURE T.V. DE WITTE SCHARE SCHAIJK SPONSOR BROCHURE T.V. DE WITTE SCHARE SCHAIJK Versie 2.0 28 Maart 2009 Over onze vereniging Tennisvereniging De Witte Schare in Schaijk is opgericht op 5 februari 1974 en is sindsdien een gezellige vereniging

Nadere informatie

Word ook sponsor van de ZLTB!

Word ook sponsor van de ZLTB! Word ook sponsor van de ZLTB! De ZLTB groeit! Een mooie gelegenheid om de vereniging te steunen en mee te genieten van onze groei! Versie 2014-1 ZLTB: ambitieus maar realistisch De ZLTB is volop in beweging!

Nadere informatie

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd.

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd. Lawn Tennisclub de Kaetelberg Venlo Sponsoring Historie. L.T.C. de Kaetelberg is opgericht op 8 december 1977. Nadat voor het seizoen 1978 het aantal van 2 tennisbanen waren aangelegd kon gestart worden

Nadere informatie

Sponsor van LTC Vleuten De Meern worden? Dat is heel sportief!

Sponsor van LTC Vleuten De Meern worden? Dat is heel sportief! Sponsor van worden? Over LTC viert in 2013 haar 50jarig bestaan en is een actieve tennisvereniging met ruim 1400 leden. Het park ligt aan de Europaweg 40 in Vleuterweide. Het in 2011 volledig nieuw ingerichte

Nadere informatie

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij TC De Kikkers

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij TC De Kikkers TENNISCLUB De Kikkers Sponsormogelijkheden bij TC De Kikkers Inleiding Om maar direct met de deur in huis te vallen een club zonder sponsors heeft geen bestaansrecht. TC De Kikkers vormt hierop geen uitzondering.

Nadere informatie

Sponsorplan TV Columbae P L E Z I E R M A K E N M O E T, P R E S T E R E N M A G

Sponsorplan TV Columbae P L E Z I E R M A K E N M O E T, P R E S T E R E N M A G Sponsorplan TV Columbae P L E Z I E R M A K E N M O E T, P R E S T E R E N M A G Inleiding Het bedrijfsleven is een belangrijke steun voor verenigingen in Nederland. Om de tennissport voor zoveel mogelijk

Nadere informatie

Sponsormap VOETBAL VOLLEYBAL GYMNASTIEK TENNIS

Sponsormap VOETBAL VOLLEYBAL GYMNASTIEK TENNIS Sponsormap VOETBAL VOLLEYBAL GYMNASTIEK TENNIS SPONSORMAP 2018 / 2019 De sponsormap van svgiethoornse is gemaakt om huidige en potentiële sponsoren een Duidelijk overzicht te geven van de sponsor mogelijkheden

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden !"#$!! % &'( Sponsoring TV De Hellekens Inleiding De Hellekens is gevestigd aan de Van Woenseldreef tussen Hapert en Hoogeloon en heeft een fraai eigen complex in Hapert, op het sportpark De Lemelvelden.

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST Kennismaking met PST (Plantage Speelt Tennis) vierde in Mei 2016 haar 30-jarig bestaan. In 1986 zijn we opgericht door een aantal buurtbewoners die, het toen nog met gravel

Nadere informatie

Sponsorpakketten AFC 34

Sponsorpakketten AFC 34 Sponsormogelijkheden 23 november 2016 AFC 34 Een club waar je bij wil horen! Sponsorpakketten AFC 34 Hoofdsponsor in overleg nader vast te stellen Maatwerkpakket in samenspraak met u en tegen een nader

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Pagina 1. Woord van de voorzitter Pagina 2. Verenigingsgeschiedenis Pagina 3. Verenigingsprofiel Pagina 4

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Pagina 1. Woord van de voorzitter Pagina 2. Verenigingsgeschiedenis Pagina 3. Verenigingsprofiel Pagina 4 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Pagina 1 Woord van de voorzitter Pagina 2 Verenigingsgeschiedenis Pagina 3 Verenigingsprofiel Pagina 4 Sponsorcommissie Pagina 5 Propositie Pagina 6 Woord van de voorzitter

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken.

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken. SPONSORMOGELIJKHEDEN V.V. SPARTA 30 2018 VOORWOORD Uw interesse in onze voetbalclub Sparta 30 waarderen wij zeer. Met dit boekje geven wij u alle informatie over de mogelijkheden tot sponsoring bij onze

Nadere informatie

INHOUD INTRODUCTIE GOEDE DOELEN VAN EN VOOR IEDEREEN WHAT S IN IT FOR YOU? SPONSORPAKKETTEN INTERESSE

INHOUD INTRODUCTIE GOEDE DOELEN VAN EN VOOR IEDEREEN WHAT S IN IT FOR YOU? SPONSORPAKKETTEN INTERESSE INHOUD INTRODUCTIE GOEDE DOELEN VAN EN VOOR IEDEREEN WHAT S IN IT FOR YOU? SPONSORPAKKETTEN INTERESSE INTRODUCTIE Welkom bij TVVS, de tennisvereniging van Stokhorst! Met onze ca. 500 leden zijn wij een

Nadere informatie

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE SPONSOR MOGELIJKHEDEN TC DEURNE STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE Inhoudsopgave: Pagina 3 STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE - Doel en Missie Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 8 Pagina 9 Bestuur Stichting

Nadere informatie

Roermondse Hockeyclub Concordia

Roermondse Hockeyclub Concordia Roermondse Hockeyclub Concordia SPONSORPROPOSITIES Sponsormogelijkheden van de Roermondse Hockeyclub Concordia (RHC). Inleiding Sponsoring bij de RHC is op verschillende niveaus mogelijk. Natuurlijk zijn

Nadere informatie

Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk

Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk Tennispark TCO Over onze vereniging Tennisvereniging TCO bestaat sinds 1971. Ons tennispark is gelegen aan de Kerkweg te Ouderkerk aan den IJssel.

Nadere informatie

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Het eerste jaar gelijk al een kampioensteam: de U14 Rev 1: Eerste officiële versie Datum: oktober 2014 Index 1 Geschiedenis Basketbal

Nadere informatie

Sponsoring PVC Voetbal

Sponsoring PVC Voetbal Sponsoring PVC Voetbal Doel De sponsorcommissie heeft zich ten doel gesteld het genereren van gelden ten behoeve van de PVC Voetbal. Met de gelden die bijeengebracht worden kan PVC Voetbal de kwaliteit

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE T.V. DE WITTE SCHARE SCHAIJK

SPONSOR BROCHURE T.V. DE WITTE SCHARE SCHAIJK SPONSOR BROCHURE T.V. DE WITTE SCHARE SCHAIJK Versie 3.1 1 Mei 2013 Over onze vereniging Tennisvereniging De Witte Schare in Schaijk is opgericht op 5 februari 1974 en is sindsdien een gezellige vereniging

Nadere informatie

Hoofdsponsor senioren

Hoofdsponsor senioren Hoofdsponsor senioren Bedrijfsnaam/ logo op shirts van 1 e elftal ZBVH Bedrijfsnaam/ logo op trainingspakken en sporttassen van 1 e elftal ZBVH Permanente vermelding op briefpapier en aanplakbiljetten/

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus Sponsor Prospectus Alle mogelijkheden voor sponsoring overzichtelijk op een rij. De Mixed Hockey Club Boxmeer In 1962 werd de Mixed Hockey Club Boxmeer opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt.

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Van de voorzitter. Beste sportliefhebber!

Van de voorzitter. Beste sportliefhebber! @ Sponsorplan Van de voorzitter Beste sportliefhebber! Voor u ligt de nieuwe sponsorbrochure van een van de meest bruisende sportverenigingen van de gemeente Katwijk; tennisvereniging Zee en Duin. Via

Nadere informatie

Sponsor Programma Februari 2015

Sponsor Programma Februari 2015 Sponsor Programma Februari 2015 Inleiding De inhoud van dit sponsorprogramma bevat een omschrijving van de verschillende sponsormogelijkheden bij de Tilster Tennis Club. Daarnaast geeft het informatie

Nadere informatie

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT 2 HET SPONSOREN BIJ EEN AMATEUR VOETBALCLUB WORDT VAAK GEZIEN ALS LIEFDEWERK OUD PAPIER. MAAR DAT ZIET DE BUSINESS CLUB ABCOUDE ANDERS. VOOR

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN V.V. HIERDEN De voetbalvereniging Hierden is op gericht in 1954. De thuisbasis van de is het sportpark Mheenzicht aan de Dorpshuisweg in Hierden. Een schitterend

Nadere informatie

Hoofdsponsor. Naam sponsor :... Adres sponsor :... Plaats sponsor :... Tel. sponsor :... sponsor :... Handtekening Sponsor:...

Hoofdsponsor. Naam sponsor :... Adres sponsor :... Plaats sponsor :... Tel. sponsor :...  sponsor :... Handtekening Sponsor:... Hoofdsponsor Beste (potentiële) sponsor, Fijn dat we met u in gesprek zijn als (potentiële) sponsor van Luctor et Emergo. Zoals u weet draait een voetbalclub tegenwoordig op een aantal financiële pijlers.

Nadere informatie

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. Prins Bernhard is een club die draait op vrijwilligers en toewijding van de aangesloten leden. Dit maakt s.v. Prins Bernhard een warme en gezellige dorpsclub

Nadere informatie

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Wateringen, januari 2016 1 Sponsorplan VELO Badminton VELO Badminton is een badmintonvereniging uit Wateringen. VELO Badminton is ontstaan in 1966 en maakt deel uit

Nadere informatie

Sponsorplan Tennisvereniging Sambeek

Sponsorplan Tennisvereniging Sambeek Sponsorplan Sponsorplan Tennisvereniging Sambeek Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van de Tennisvereniging Sambeek. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te integreren in de visie van

Nadere informatie

SPONSOR bij De GKV OC

SPONSOR bij De GKV OC GKV OC Sponsormap INLEIDING De Glanerbrugse Korfbal Vereniging Ons Clubje bestaat ruim 87 jaar (opgericht in 1927) en is de enige korfbalvereniging in Glanerbrug en Enschede-Oost. Inmiddels hebben wij

Nadere informatie

ALTV. Sponsorbrochure

ALTV. Sponsorbrochure ALTV Sponsorbrochure Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Sponsoring 2.1 Algemeen 2.2 Sponsoring en Daisy 2.3 Sponsormogelijkheden 2.3.1 Sponsorlidmaatschap 2.3.2 Borden, doeken en Baansponsoring 2.3.3 Advertenties

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl Sponsorgids Welkom bij Hockey Club Voorne Hockeyclub Voorne is opgericht in 1971 en het complex is momenteel nog steeds gevestigd aan de Boerseweg in Hellevoetsluis.

Nadere informatie

HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN. Voor elkaar, met elkaar!

HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN. Voor elkaar, met elkaar! HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN Voor elkaar, met elkaar! HTV, NIET ZOMAAR EEN TENNISVERENIGING De Halsterse tennisvereniging (HTV) is een actieve en gezellige vereniging, gericht op zowel recreatief als op prestatief

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

Tennisvereniging Reusel LTC de Kemphanen

Tennisvereniging Reusel LTC de Kemphanen SPONSORMOGELIJKHEDEN LTC DE KEMPHANEN Tennisvereniging is gevestigd op het sportpark Den Hoek, Sportpark 2, 5541 PC te Reusel en beschikt over 6 All-weather kunstbanen, een oefenmuur en een miniveld voor

Nadere informatie

Gedurende de looptijd van deze overeenkomst verkrijgt sponsor van gesponsorde:

Gedurende de looptijd van deze overeenkomst verkrijgt sponsor van gesponsorde: PAKKET A 1 speelrechten op naam logo en websitekoppeling op website vermelding op sponsorbord deelname aan de jaarlijkse sponsordag met 2 personen; 1x per jaar kosteloos gebruik vergaderruimte 20 vouchers

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsoring Sponsormogelijkheden Hieronder vindt u alle sponsormogelijkheden die Tennisvereniging de Kersenplukkers te bieden heeft. Adverteren in het clubblad Baldadigheden Baldadigheden is de naam van

Nadere informatie

skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl

skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl Sponsoring EN BELEID Wie zijn wij? De Schiedamse korfbalvereniging NEXUS (Latijn voor verbinding) is het resultaat van een fusie tussen ssc Harga

Nadere informatie

Sponsor Brochure 2015

Sponsor Brochure 2015 Sponsor Brochure 2015 TVDZ Sportpark De Diemen Sportlaan 7 1111 PX, Diemen - Postbus 110 1110 AC Diemen Telefoon: 020-6001857 E-mail: publicrelation@tvdz.nl Website: www.tvdz.nl Rekeningnummer (Rabobank)

Nadere informatie

samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg...

samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg... samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg... sponsorgids 2015 Huis & Hypotheek Al 10 jaar Hoofdsponsor. Huis & Hypotheek begon ruim 10 jaar

Nadere informatie

Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi

Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi (vrijdag 31 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni 2019) 0 HOOFDSPONSOR: - Naamgeving aan toernooi. - Naamsvermelding op alle toernooi-uitingen,

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL Sponsorpakket wedstrijdkleding jeugd ARC biedt u een exclusief sponsorpakket aan voor een gehele lettergroep. Op de voorzijde van de wedstrijdkleding van elk team komt uw

Nadere informatie

sponsormogelijkheden

sponsormogelijkheden sponsormogelijkheden Ik kan m wel inhalen... maar hij is wel een van onze sponsors.. Voor meer info: sponsoring@svausterlitz.nl Versie 2011.10 SV Austerlitz, sectie voetbal Wedstrijdbal/pupil vd week Door

Nadere informatie

Sponsoring v.v. BMC 1

Sponsoring v.v. BMC 1 1 Voorwoord: In 2009 is er een nieuwe sponsorcommissie in het leven geroepen bij v.v. BMC om meer gestalte te geven aan dit onmiskenbaar fenomeen. Na het dichtdraaien van diversie subsidiekranen is naast

Nadere informatie

MAXIMAAL RENDEMENT VOOR U WELKOM SUCCESVOLSTE IJSHOCKEYCLUB VAN NEDERLAND NIEUWE UITDAGING TILBURG TRAPPERS WELKE SPONSORING PAST BIJ U?

MAXIMAAL RENDEMENT VOOR U WELKOM SUCCESVOLSTE IJSHOCKEYCLUB VAN NEDERLAND NIEUWE UITDAGING TILBURG TRAPPERS WELKE SPONSORING PAST BIJ U? SPONSORAANBOD SPONSORAANBOD 2015-2016 WELKOM MAXIMAAL RENDEMENT VOOR U SUCCESVOLSTE IJSHOCKEYCLUB VAN NEDERLAND NIEUWE UITDAGING TILBURG TRAPPERS Een nieuw seizoen, een nieuwe uitdaging voor Tilburg Trappers.

Nadere informatie

2. De activiteiten. 3. Toernooien

2. De activiteiten. 3. Toernooien Sponsoring 1 2 1. De vereniging Tennisvereniging De Hogt is opgericht op 1october 1985 Op 1 april 2007 telde de vereniging onderstaande leden: - 110 jeugdleden (mini s) t/m 17 jaar - 540 senioren De vereniging

Nadere informatie

Sponsorprogramma 2011-2012

Sponsorprogramma 2011-2012 Korfbalvereniging B.E.P. Postadres: Postbus 598 1440 AN Purmerend Bezoekadres: Flevostraat 50 1442 PZ Purmerend Emailadres: sponsorzaken@kvbep.nl Internetadres: www.kvbep.nl Datum: 11 december 2011 Sponsorprogramma

Nadere informatie

SCHC Sponsorpartnership 2013-2014

SCHC Sponsorpartnership 2013-2014 SCHC Sponsorpartnership 2013-2014 SCHC, uniek in Nederland! SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is in een 105 jaar oude familieclub met de ambitie om op het hoogste niveau te hockeyen Met meer dan

Nadere informatie

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SPONSORHANDBOEK OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SEIZOEN 2012-2013 Sponsorcommissie Were Di Tilburg E-mail : sponsorcommissie@wereditilburg.nl Sponsorhandboek Were Di Tilburg 2012-2013 Pagina 1 Inhoud Pagina

Nadere informatie

SCHC Sponsorarrangementen 2011

SCHC Sponsorarrangementen 2011 SCHC Sponsorarrangementen 2011 Informatiepakket voor potentiële Sponsoren en Vrienden SCHC, uniek in Nederland SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is een 105 jaar oude familieclub met ook de ambitie

Nadere informatie

Sponsorpakketten en mogelijkheden

Sponsorpakketten en mogelijkheden Sponsorpakketten en mogelijkheden HBR (Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs) HBR bestaat inmiddels al 40 jaar, heeft ruim 1300 actieve leden en is één van de snelst groeiende verenigingen in Nederland!

Nadere informatie

Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet

Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet Doelstellingen PR- en sponsorcommissie: 1. Behoud en verbeteren spelvreugde van senioren, junioren, pupillen, kortom alle betrokken leden en vrienden van de v.v.

Nadere informatie

Welkom bij voetbalvereniging VEP. Voetbalvereniging VEP - Woerden

Welkom bij voetbalvereniging VEP. Voetbalvereniging VEP - Woerden Welkom bij voetbalvereniging VEP Sponsorpresentatie Deze presentatie geeft u inzicht in de vele sponsorvormen en -pakketten die wij u als voetbalvereniging VEP kunnen aanbieden. De verschillen worden hierna

Nadere informatie

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal Sponsormodel A (Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal De sponsor wordt de mogelijkheid geboden de bedrijfsnaam op de wedstrijdkleding en sporttassen van de A selectie te laten drukken Reclamebord van 3 meter

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Draagt u HCHW ook een warm hart toe? HCHW, de enige hockeyclub in de Hoeksche Waard, zorgt voor verbondenheid tussen mensen. Want hockey is een echte teamsport.

Nadere informatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie Sponsorovereenkomst tussen: - Bedrijf Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Straat: Postcode + Plaats: - SBC Contactpersoon: Telefoon: Email: Fax: Telefoon: Email: Sponsorpakket (Alle tarieven zijn exclusief 21%

Nadere informatie