Sponsorpakketten en mogelijkheden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sponsorpakketten en mogelijkheden"

Transcriptie

1

2 Sponsorpakketten en mogelijkheden HBR (Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs) HBR bestaat inmiddels al 40 jaar, heeft ruim 1300 actieve leden en is één van de snelst groeiende verenigingen in Nederland! Een gezellige en actieve club met een regionale functie waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan! Én waar inmiddels ook uitgebreid ruimte is voor prestaties en ontwikkeling. HBR biedt goede hockeyfaciliteiten die wij graag verder blijven ontwikkelen. Wij hebben inmiddels jeugdteams die in de landelijke competities spelen. Ons Heren 1 en Dames 1 timmeren aan de weg om verder te promoveren en stabiele eerste klasse teams te worden. De ambitie van HBR is het niveau van de jeugd structureel naar een hoger niveau te brengen om op deze wijze onze sportieve doelen voor Heren 1 en Dames 1 te realiseren. Daarnaast is het óók van groot belang dat de recreatieteams de aandacht krijgen die ze verdienen door goede trainingen en andere faciliteiten te bieden. We willen immers óók de vereniging blijven met de kenmerkende goede sfeer die HBR zo bijzonder maakt; een echte familieclub! In seizoen is HBR gekozen als LEUKSTE VERENIGING VAN NEDERLAND! Waarom juist nu sponsoren? HBR is één van de grootste teamsportverenigingen in de omgeving en staat in de landelijke top 45 van grootste hockeyverenigingen, en inmiddels bekend als leukste vereniging van Nederland. Elk weekend vinden in alle leeftijdscategorieën zo n 40 tot 50 wedstrijden plaats. Deze wedstrijden worden druk bezocht door onder meer enthousiaste fans en familieleden. Met zoveel wedstrijden ontvangen wij vele honderden mensen per week op onze velden en in het clubhuis. De ruim 1300 actieve leden zijn afkomstig van veelal jonge gezinnen die ieder over een eigen privé- en zakelijk netwerk beschikken. Dit betekent voor u als sponsor enkele duizenden potentiële klanten waar u uw bedrijf, merk en producten of diensten onder de aandacht kunt brengen. Uw sponsoruitingen krijgen hiermee alle aandacht die zij verdienen! HBR biedt u de mogelijkheid mede te investeren in het structureel op peil houden van de faciliteiten voor de selectie teams, het recreatiehockey, onze jeugdopleiding, vervanging van het hoofdveld, de maatschappelijke ambities van HBR en nog veel meer! Uiteraard worden de reguliere hockeyactiviteiten en faciliteiten betaald uit de contributie en de bar- omzet. Met uw sponsorbijdragen kunnen we flink wat extra s doen voor onze leden, zoals clinics, de aanschaf van specifieke materialen, opleidingen voor trainers en meer. Bovendien willen we graag op korte termijn de faciliteiten zodanig uitbreiden dat we de ruim 300 kinderen die nu nog op de wachtlijst staan, welkom kunnen heten als lid. Wij hebben een aantal zeer aantrekkelijke sponsormogelijkheden gecreëerd waarmee ook uw bedrijf zich op sportieve wijze kan profileren én u uw maatschappelijke betrokkenheid kunt tonen. Wij verwelkomen u graag als nieuwe sponsor!

3 Sponsormogelijkheden De basis van de sponsormogelijkheden bestaat uit een aantal pakketten met vaste onderdelen. Die pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en dienen voor uw en ons gemak. Wij denken dat u, door te kiezen voor een pakket van sponsoruitingen, een goed resultaat uit uw sponsoring haalt; herhaling van de boodschap! U kunt ook voor losse sponsoruitingen kiezen. Looptijd De pakketten worden bij voorkeur afgesloten voor een periode van 3 jaar; een kortere looptijd is ook mogelijk, met een lagere korting. Het contract eindigt na de afgesproken periode van rechtswege maar we hopen natuurlijk op een voortzetting van onze relatie met u! Contractant Alle contracten worden afgesloten met de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid HBR. De financiële middelen worden aangewend ten behoeve van sportieve en recreatieve faciliteiten; enerzijds om het hockeyniveau en de prestaties te verhogen, anderzijds om de recreatieve kant van de vereniging meer te belichten. Investering De kosten van het door u gekozen pakket en/of losse sponsoruitingen, worden eens per jaar gefactureerd. HBR is BTW- plichtig en alle genoemde prijzen zijn derhalve exclusief BTW. Ook de aanmaak- en aanschafkosten van de diverse sponsoruitingen treft u op de factuur aan (zoals borden, stickers, kleding, bedrukking etc.).

4 SPONSORPAKKETTEN De vrienden van HBR HBR is een echte familievereniging. Een familie heeft ook vrienden nodig! Pakket 1, Vrienden van HBR Dit is het basispakket, met uw investering wordt u vriend van HBR. Uitnodiging voor de (business) borrels op de club, op kosten van HBR. Vermelding van uw logo/bedrijfsnaam in het clubhuis op het exclusieve Vrienden van HBR bord Vermelding van uw logo/bedrijfsnaam in het clubhuis op diverse flatscreens Vermelding van uw logo/bedrijfsnaam op de website van HBR / Sponsorportaal Vermelding van uw logo/bedrijfsnaam in het digitale clubblad HBR Investering: 300,- per jaar bij een 3 jarig contract Pakket 2, Vrienden van HBR Plus Dit is het basispakket uitgebreid met een reclamebord of vlag/banier. Extra voor het Plus- pakket: o Een reclamebord langs een van de velden óf een vlag/banier aan een van de masten Investering: 300,- per jaar bij een 3 jarig contract Pakket 3, Boezemvrienden van HBR Dit is het Vrienden van HBR Plus pakket uitgebreid met een tweede reclamebord of een vlag/banier. De extra s van het Plus pakket Extra voor het pakket Boezemvrienden: o Een tweede reclamebord langs een van de velden óf een vlag/banier aan een van de masten Investering: 600,- per jaar bij een 3 jarig contract Pakket 4, Sportvrienden van HBR Dit pakket bestaat uit het basispakket uitgebreid met teamsponsoring. Extra voor het pakket Sportvrienden: o Teamsponsoring Keuze in overleg met en met goedkeuring van de Sponsorcommissie. Investering : aanschaf en bedrukking teamkleding + 250,- of 350,- vanaf het 2 e jaar Pakket 5, Sportvrienden Plus van HBR Dit pakket bestaat uit het Vrienden van HBR Plus pakket, uitgebreid met teamsponsoring. De extra s van het Plus pakket De extra s van het Sportvrienden pakket Investering: 300,- per jaar bij een 3 jarig contract + aanschaf en bedrukking teamkleding + 250,- of 350,- vanaf het 2e jaar De (business)borrels zijn op kosten van HBR of van een incidentele sponsor.

5 Teamsponsoring Het nog verder verbeteren van de uniformiteit en het clubgevoel is een van de belangrijkste redenen geweest om te komen tot het nieuwe HBR- Kledingplan. Resultaat is dat alle leden met ingang van seizoen in eenzelfde shirt spelen, met daarop onze vier vaste shirtsponsors ABN- AMRO, Cas Lamens, Expert Berkel en Rodenrijs en Intersport Doesburg. Op de nieuwe broek en rok staat het logo van onze sponsor Combilo. Tegelijk met het nieuwe shirt zijn door kledingleverancier én sponsor PLayerLayer ook ontwerpen voor een complete kledinglijn ontwikkeld. Deze artikelen kunnen door andere sponsors van hun logo voorzien worden. Ook bij gesponsorde kleding vindt HBR het belangrijk om een eenduidige uitstraling van de club mogelijk te maken. Het is daarom vanaf dit seizoen alleen nog mogelijk om kledingsponsoring van teams te doen met artikelen uit de nieuwe kledinglijn. Artikelen, kleuren en plaats van sponsorlogo's worden hierbij gelijk getrokken en ook dit zal de uitstraling van onze club verbeteren. Uiteraard kunnen leden en ouders de artikelen met HBR Logo ook zonder sponsor bedrukking binnenkort kopen bij Intersport Doesburg. A. Teamsponsoring met gebruik van het HBR- logo en met vermelding van de sponsor Goed voor het team én goed voor de club! Onderdeel van pakket 4 en pakket 5. Alleen mogelijk met artikelen uit de HBR Kledinglijn (met het HBR Logo) Aankoop altijd in overleg met en via de Sponsorcommissie Vaste regels voor kleurgebruik, plaatsing en formaat van de bedrukking (logo en nummers) De sponsor draagt de kosten voor aanschaf van de kleding en de kosten van de bedrukking Vanaf het 2e jaar is er sprake van een verplichte sponsorbijdrage aan de club Afspraken worden vastgelegd in een sponsorovereenkomst. B: Teamsponsoring met gebruik van het HBR- logo, zonder vermelding van sponsor Goed voor het team én goed voor het gewenste clubgevoel! Alleen mogelijk met artikelen uit de HBR Kledinglijn met het HBR Logo Aankoop altijd in overleg met en via de Sponsorcommissie Vaste regels voor kleurgebruik, plaatsing en formaat van de bedrukking (logo en nummers) C: Teamsponsoring zonder HBR- logo en zonder vermelding van sponsor Leuk voor het team Deze vorm van sponsoring gaat de doelen van het HBR- Kledingplan (meer uniformiteit en clubgevoel en extra inkomsten) voorbij en is daarom voor de club het minst interessant Omdat er geen sprake is van werkelijke 'sponsoring' door het ontbreken van een sponsorlogo en/of - naam, is er geen bijdrage aan de club verplicht en is er geen sprake van een sponsorovereenkomst Autosponsoring Ten behoeve van de 1e seniorenteams, waarvan spelers/speelsters buiten Lansingerland wonen, heeft HBR een drietal sponsorauto s ingezet. Deze milieuvriendelijke auto s zijn voorzien van sponsorlogo's van bedrijven die de inzet van de voertuigen mogelijk maken. Mocht u hiervoor interesse hebben, dan kunt u de condities opvragen bij de Sponsorcommissie.

6 Prijsoverzicht Pakketten Vriendenpakketten Totale waarde pakketonderdelen Prijs bij 1- jarig contract Prijs bij 3- jarig contract Sponsormateriaal schatting Looptijd in jaren Pakket 1, Vrienden van HBR 1.000,- 350,- 300,- 75,- 1 of 3 jaar Pakket 2, Vrienden van HBR Plus 1.300,- 350,- 300,- 110,- tot 345,- 1 of 3 jaar Pakket 3, Boezemvrienden van HBR 1.600,- 700,- 600,- 145,- tot 615,- 1 of 3 jaar Pakket 4, Sportvrienden van HBR 1.000,- zie Teamsponsoring: extra bijdrage vanaf het 2 e jaar Pakket 5, Sportvrienden Plus van HBR 1.300,- 300,- 250,- zie Teamsponsoring: extra bijdrage vanaf het 2 e jaar Afhankelijk van de kledingkeuze uit de kledinglijn van HBR Afhankelijk van de kledingkeuze uit de kledinglijn van HBR 1 of 3 jaar Losse sponsormogelijkheden Mogelijkheden Locatie Prijs per jaar Sponsormateriaal schatting Looptijd in jaren Vlag Velbord of - banner Doel Scorebord Veld- adoptie Vermelding Sponsorlogo Teamsponsoring Flatscreens Clubkaart Elders op HBR 300,- Vaste shirtsponsors Zandveld 300,- 270,- Semi- waterveld 300,- 125,- Zandveld Semi- waterveld Zandveld Semi- waterveld Zandveld Semi- waterveld Vaste shirtsponsors 350,- 350,- Vaste shirtsponsors 1.000, ,- Hoofdsponsor 1.100, ,- Hoofdsponsor 35,- 200,- geen schatting Website 250,- - "Vriendenbord" 250,- 75,- Balbabbels 250,- - Lijnteams vanaf D Breedteteams 350,- vanaf het 2 e jaar 250,- vanaf het 2 e jaar H1, D1, MA1,JA1 Kledingleverancier 3 of langer 455,- 3 of langer Afhankelijk van de kledingkeuze uit de kledinglijn van HBR Statisch 250,- - Dynamisch 350,- - Voorkant Hoofdsponsor - Achterzijde, max 2 250,- - 3 of langer Banner in frame Vlaggenlaan 500,- 50,- Auto Diverse mogelijkheden Afhankelijk van formaat en locatie 75,- 3 of langer

MIXED HOCKEYCLUB GOIRLE. Sponsoring

MIXED HOCKEYCLUB GOIRLE. Sponsoring MIXED HOCKEYCLUB GOIRLE Sponsoring 1 Inhoud Sponsoring Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden Sponsorborden Website 2 Sponsoring MHC Goirle is één van de grootse teamsport vereniging

Nadere informatie

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl PUSH Seizoen 2012/2013 www.maastrichtsehockeyclub.nl Inhoud Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden + doelplanken Sponsorborden Website Sponsorproposities Sponsorpakketten van

Nadere informatie

Roermondse Hockeyclub Concordia

Roermondse Hockeyclub Concordia Roermondse Hockeyclub Concordia SPONSORPROPOSITIES Sponsormogelijkheden van de Roermondse Hockeyclub Concordia (RHC). Inleiding Sponsoring bij de RHC is op verschillende niveaus mogelijk. Natuurlijk zijn

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! Als sponsor van MHCL verbindt u zich met de grootste en duurzaamste

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL Sponsorpakket wedstrijdkleding jeugd ARC biedt u een exclusief sponsorpakket aan voor een gehele lettergroep. Op de voorzijde van de wedstrijdkleding van elk team komt uw

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

SCHC Sponsorpartnership 2013-2014

SCHC Sponsorpartnership 2013-2014 SCHC Sponsorpartnership 2013-2014 SCHC, uniek in Nederland! SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is in een 105 jaar oude familieclub met de ambitie om op het hoogste niveau te hockeyen Met meer dan

Nadere informatie

VOORWOORD. Heeft u een goede reden of twijfelt u? Dan nodigen wij u van harte uit deze flyer te bekijken!

VOORWOORD. Heeft u een goede reden of twijfelt u? Dan nodigen wij u van harte uit deze flyer te bekijken! VOORWOORD Er zijn wellicht honderd redenen om niet te sponsoren. Maar er is soms maar één reden nodig om het wel te doen. Voor een ieder verschillend en persoonlijk. Heeft u een goede reden of twijfelt

Nadere informatie

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl Sponsorgids Welkom bij Hockey Club Voorne Hockeyclub Voorne is opgericht in 1971 en het complex is momenteel nog steeds gevestigd aan de Boerseweg in Hellevoetsluis.

Nadere informatie

samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg...

samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg... samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg... sponsorgids 2015 Huis & Hypotheek Al 10 jaar Hoofdsponsor. Huis & Hypotheek begon ruim 10 jaar

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Draagt u HCHW ook een warm hart toe? HCHW, de enige hockeyclub in de Hoeksche Waard, zorgt voor verbondenheid tussen mensen. Want hockey is een echte teamsport.

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) BUSINESSCLUB VHC

VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) BUSINESSCLUB VHC SPONSORBROCHURE VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) VHC is de oudste hockeyvereniging van Limburg, opgericht direct na de Olympische Spelen van Amsterdam in 1928. Een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid

Nadere informatie

SCHC Sponsorarrangementen 2011

SCHC Sponsorarrangementen 2011 SCHC Sponsorarrangementen 2011 Informatiepakket voor potentiële Sponsoren en Vrienden SCHC, uniek in Nederland SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is een 105 jaar oude familieclub met ook de ambitie

Nadere informatie

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Clubgegevens Hockeyclub AMVJ Sportpark 'Het Loopveld' Aanloop 2 1183 SZ Amstelveen Sponsorcommissie Bas Arentsen Joey Neeteson E sponsoring@hcamvj.nl W www.hcamvj.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

Sponsoring bij Hockey Club Dordrecht (DMHC) Seizoen 2014-2015. Ook iets voor u?

Sponsoring bij Hockey Club Dordrecht (DMHC) Seizoen 2014-2015. Ook iets voor u? Sponsoring bij Hockey Club Dordrecht (DMHC) Seizoen 2014-2015 Ook iets voor u? Wat biedt Hockey Club Dordrecht? Exposure aan ca.1000 leden en hun familie Grootste hockey vereniging van Zuid Holland Zuid

Nadere informatie

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij!

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! MISSIE: Hockeyvereniging Myra is een maatschappelijk betrokken hockeyclub

Nadere informatie

BFC is het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman, maar ook van een bloeiende vrouwen en meidenafdeling!

BFC is het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman, maar ook van een bloeiende vrouwen en meidenafdeling! De Bussumse Football Club ( BFC ), opgericht in 1920, is niet zomaar een doorsnee voetbalvereniging. Gelegen middenin het kapitaalkrachtige Gooi is BFC het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman,

Nadere informatie

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 Hoofdstuk: Sponsorpakketten 2008 Sponsorbrochure Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 1 Hoofdstuk: Sponsorpakketten Inleiding MHC Bennebroek is een regionale hockeyclub met meer dan 600 leden. Er

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

Hoofdsponsor. Naam sponsor :... Adres sponsor :... Plaats sponsor :... Tel. sponsor :... sponsor :... Handtekening Sponsor:...

Hoofdsponsor. Naam sponsor :... Adres sponsor :... Plaats sponsor :... Tel. sponsor :...  sponsor :... Handtekening Sponsor:... Hoofdsponsor Beste (potentiële) sponsor, Fijn dat we met u in gesprek zijn als (potentiële) sponsor van Luctor et Emergo. Zoals u weet draait een voetbalclub tegenwoordig op een aantal financiële pijlers.

Nadere informatie

SV HOUTEN KLEDING RICHTLIJNEN EN AFSPRAKEN SEIZOEN 2013-2014.

SV HOUTEN KLEDING RICHTLIJNEN EN AFSPRAKEN SEIZOEN 2013-2014. SV HOUTEN KLEDING RICHTLIJNEN EN AFSPRAKEN SEIZOEN 2013-2014. Kledingsponsor SV Houten heeft een kledingsponsorovereenkomst met ERREA Italië die door loopt tot 30 augustus 2015. In deze overeenkomst is

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

K.V. Good Luck. sponsoren scoren

K.V. Good Luck. sponsoren scoren K.V. Good Luck sponsoren scoren Sport en sponsoring is tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Van professioneel niveau tot amateurniveau. Sponsormogelijkheden K.V. Good Luck Korfbalvereniging Good

Nadere informatie

Commercieel plan MHCL 2020

Commercieel plan MHCL 2020 Commercieel plan MHCL 2020 Inhoud Actuele situatie Doelstellingen Van sponsor- naar commerciële commissie Vernieuwd sponsormodel Programma Bijlagen Commissie rollen Communicatie kalender Doek veld 1, 2

Nadere informatie

WELKOM BIJ. sponsorbrochure

WELKOM BIJ. sponsorbrochure WELKOM BIJ sponsorbrochure We l k o m b i j h o c k e y v e re n i g i n g A b c o u d e Een levendige familieclub waar plezier, sportiviteit en ambitie hand in hand gaan. HVA bestaat sinds 1975 en is

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus Sponsor Prospectus Alle mogelijkheden voor sponsoring overzichtelijk op een rij. De Mixed Hockey Club Boxmeer In 1962 werd de Mixed Hockey Club Boxmeer opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt.

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Menukaart Sponsoring (Tarieven per seizoen)

Menukaart Sponsoring (Tarieven per seizoen) 1. Hoofdsponsor a. Pakket Diamant - Maatpakket b. Pakket Platinum (minimum periode van 3 jaar) - Teamsponsor Goud (zie punt 2) - Reclame bord - Lidmaatschap Business Club - Narrow Casting - Toegang tot

Nadere informatie

Sponsorbrochure BSV Boeimeer

Sponsorbrochure BSV Boeimeer Sponsorbrochure BSV Boeimeer 2014-2015 In dit document staat een korte introductie over de vereniging BSV Boeimeer en de bijbehorende sponsordoelen en mogelijkheden vermeld. INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave...

Nadere informatie

Een uitgave van de sponsorcommissie. Scoren. met de. Rijswijksche Hockey Club

Een uitgave van de sponsorcommissie. Scoren. met de. Rijswijksche Hockey Club Een uitgave van de sponsorcommissie Scoren met de Rijswijksche Hockey Club Scoren met de Rijswijksche Hockey Club 2 Scoren met de Rijswijksche Hockey Club Het zal u niet zijn ontgaan: met bijna 1.100 leden

Nadere informatie

Sponsoring PVC Voetbal

Sponsoring PVC Voetbal Sponsoring PVC Voetbal Doel De sponsorcommissie heeft zich ten doel gesteld het genereren van gelden ten behoeve van de PVC Voetbal. Met de gelden die bijeengebracht worden kan PVC Voetbal de kwaliteit

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden MHC Muiderberg

Sponsor mogelijkheden MHC Muiderberg Sponsor mogelijkheden MHC Muiderberg Creëer zichtbaarheid en steun MHC Muiderberg: Word Sponsor! Opgesteld: april 2016 Muiderberg Contactpersoon: Jiska Swarte Communicatie @mhcmuiderberg.nl MHC Muiderberg,

Nadere informatie

Hockey Club Klein Zwitserland. Sponsoring

Hockey Club Klein Zwitserland. Sponsoring Hockey Club Klein Zwitserland Sponsoring Index Sponsoring en beleid Doelgroep en bereik Sponsormogelijkheden Sponsor menukaart Contact Sponsoring en beleid Hockey Club Klein Zwitserland is van oudsher

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Korfbalvereniging T.O.P. T.O.P. staat voor Tot Ons Plezier. Onze in 1938 opgerichte vereniging is een begrip in Vroomshoop en omstreken. We zijn trots op

Nadere informatie

MHC Leusden. Naast de A Leden Gezelligste club. Regionale & lokale ondernemers

MHC Leusden. Naast de A Leden Gezelligste club. Regionale & lokale ondernemers SPONSOR CONTRACT MHC Leusden MHC Leusden is een club waar families al jaren samen komen om te hockeyen, plezier te hebben en te genieten. Het is een club met clubgevoel. Kernwoord? Gezelligheid! Daarom

Nadere informatie

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen speel mee. doe mee. ONZE HUIDIGE SPONSOREN inhoud voorwoord sponsor mogelijkheden evenementen kalender vrienden van mhc soest algemene voorwaarden contactgegevens om iedereen mee te laten spelen, hebben

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Sponsoren kunt u bij Hockey Club Souburgh op verschillende manieren. Als hoofdsponsor of als subsponsor (via shirtreclame bij een van de eerste teams), via een prachtig reclamebord

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2014-2015. Sponsorbrochure 2013-2014

SPONSORBROCHURE 2014-2015. Sponsorbrochure 2013-2014 SPONSORBROCHURE 2014-2015 Sponsorbrochure 2013-2014 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Sponsormogelijkheden Sponsoruitingen 4 Algemene & Hoofdsponsoring 5 Sponsormatrix 6 Kledingsponsoring 7 Overige sponsoring

Nadere informatie

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen speel mee. doe mee. ONZE HUIDIGE SPONSOREN inhoud voorwoord sponsor mogelijkheden evenementen kalender vrienden van MHC Soest algemene voorwaarden contactgegevens om iedereen mee te laten spelen, hebben

Nadere informatie

Sponsoring v.v. BMC 1

Sponsoring v.v. BMC 1 1 Voorwoord: In 2009 is er een nieuwe sponsorcommissie in het leven geroepen bij v.v. BMC om meer gestalte te geven aan dit onmiskenbaar fenomeen. Na het dichtdraaien van diversie subsidiekranen is naast

Nadere informatie

Sponsor Arrangementen

Sponsor Arrangementen Sponsormogelijkheden TV Menheerse 2015 Sponsor Arrangementen TV Menheerse biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor een product of bedrijf. De sponsorinkomsten

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING

Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING Inhoudsopgave Blz. Voorwoord 3 Bestuursleden Sponsorcommissie 4 Sponsorpakketten 5 Overige Sponsor mogelijkheden 9 Teams seizoen 2012 2013 10 2 Voorwoord

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Introductie: Voetbalvereniging WDS 19 is één van de oudste en daarmee één van de langst bestaande verenigingen binnen de Bredase gemeenschap. Onze

Nadere informatie

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Voorwoord Sponsoring is een onmisbaar fenomeen en kostbaar bezit in de sportwereld. Dus ook voor onze vereniging SportClub Den Dungen. Met een

Nadere informatie

sponsorinformatie BHV Push sept 2014

sponsorinformatie BHV Push sept 2014 sponsorinformatie BHV Push sept 2014 Waarom hockey sponsoren? Hockey is de snelst groeiende teamsport in Nederland. Een sport voor het hele gezin met toenemende media aandacht. Het hockeypubliek is niet

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Juliana Mill

Sponsormogelijkheden Juliana Mill Sinds 1919 speelt Juliana Mill een belangrijke maatschappelijke rol in de Millse gemeenschap. Juliana kan gezien worden als een ontmoetingsplek voor sporters, supporters en sponsors, die allen op hun eigen

Nadere informatie

SPONSOR bij De GKV OC

SPONSOR bij De GKV OC GKV OC Sponsormap INLEIDING De Glanerbrugse Korfbal Vereniging Ons Clubje bestaat ruim 87 jaar (opgericht in 1927) en is de enige korfbalvereniging in Glanerbrug en Enschede-Oost. Inmiddels hebben wij

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE

SPONSORINFORMATIE SPONSORINFORMATIE 2017-2018 MHC Leusden MHC Leusden is een club waar families al jaren samen komen om te hockeyen, plezier te hebben en te genieten. Het is een club met clubgevoel. Kernwoord? Gezelligheid!

Nadere informatie

Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring)

Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring) BIJLAGE 8 SPONSORING 8.1 SPONSOROPTIES SV GROL 2012 Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring) 1. Hoofdsponsor s.v. Grol

Nadere informatie

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de Zwart Welkom bij Blauw-Zwart Beste lezer, RKsv Blauw-Zwart is een gezonde sportvereniging, opgericht in 1921, met voetbal als kernactiviteit. Het voetbal wordt beoefend op het mooie Sportcomplex de Schulpwei,

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN

MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN SPONSORPLAN MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN 1 INHOUD VOORWOORD... 3 SPONSORMOGELIJKHEDEN... 4 SPONSORPAKKET V... 5 SPONSORPAKKET O... 6 SPONSORPAKKET S... 7 SPONSORPAKKET T... 8 SPONSORPAKKET A... 9 LOSSE

Nadere informatie

DE FIJNSTE KLEINE HOCKEYCLUB VAN BRABANT

DE FIJNSTE KLEINE HOCKEYCLUB VAN BRABANT HC LIEMPDE HOCKEYCLUB LIEMPDE SPONSORBROCHURE HOOFDSPONSOR Dommel & Aa POSTBUS 78 5280 AB BOXTEL Een stukje geschiedenis Hockeyclub Liempde is opgericht in 1977 met aanvankelijk als doel binnen Liempde

Nadere informatie

SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010

SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010 SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010 Informatiepakket voor potentiële Sponsoren en Vrienden 2009 SCHC, uniek in Nederland SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is een 102 jaar oude familieclub met ook

Nadere informatie

SPONSORING SEIZOEN 2010/2011 HOCKEY CLUB M.H.C. KRIMPEN. M.H.C. Krimpen. Adres: Driekamp 1. 2924 AN Krimpen a/d IJssel. Telefoon: 0180-511343

SPONSORING SEIZOEN 2010/2011 HOCKEY CLUB M.H.C. KRIMPEN. M.H.C. Krimpen. Adres: Driekamp 1. 2924 AN Krimpen a/d IJssel. Telefoon: 0180-511343 SEIZOEN 2010/2011 SPONSORING HOCKEY CLUB M.H.C. KRIMPEN M.H.C. Krimpen Adres: Driekamp 1 2924 AN Krimpen a/d IJssel Telefoon: 0180-511343 E-mail: Website: info@mhckrimpen.nl http://www.mhckrimpen.com INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 SPONSORBROCHURE V. V. R I E L Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 Even voorstellen VV Riel is een voetbalvereniging met 350 leden. Gevestigd in Riel op het Sportpark "De Krim" aan de oude Tilburgseweg.

Nadere informatie

CKV Rust Roest Sponsormap

CKV Rust Roest Sponsormap Gezelligheid... Concentratie... CKV Rust Roest Sponsormap Saamhorigheid... Plezier... Bestuur CKV Rust Roest Januari 2003 Sponsormap Rust Roest 1 Geachte sponsor, In het onderstaande willen wij van CKV

Nadere informatie

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7 Introductie In 1927 is SV Maurik opgericht door een aantal enthousiaste voetballiefhebbers uit Maurik. Als een van de oudste voetbalverenigingen uit de gemeente Buren onderscheidde SV Maurik zich vooral

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

Sponsor brochure

Sponsor brochure Sponsor brochure 2018-2019 Visie 2025 Voetbalvereniging D.O.B. is een plek waar Nigtevechters graag komen, of ze nou zelf voetballen of mensen om hun heen. Er worden continu leuke evenementen georganiseerd

Nadere informatie

Brochure. sponsormogelijkheden. Tennisvereniging Nieuw- Vennep

Brochure. sponsormogelijkheden. Tennisvereniging Nieuw- Vennep Brochure sponsormogelijkheden Tennisvereniging Nieuw- Vennep 2016 Inleiding Tennisvereniging Nieuw-Vennep bestaat sinds 26 november 1968 en is sinds juli 2005 in het bezit van een prachtige accommodatie,

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

Welkom bij HHC Quick Stick!

Welkom bij HHC Quick Stick! Sponsorbrochure Welkom bij HHC Quick Stick! In 2017 bestaat de Heerenveense Hockey Club Quick Stick alweer 60 jaar. Er is heel wat gebeurd sinds het moment dat gymnastiekleraar Theo Bakker de club oprichtte

Nadere informatie

Sponsorinformatie BHV Push. November 2011

Sponsorinformatie BHV Push. November 2011 Sponsorinformatie BHV Push November 2011 Waarom sponsoren? Hockey is de snelst groeiende teamsport in Nederland. Een sport voor het hele gezin met toenemende media aandacht. Het hockeypubliek is niet elitair

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

Sponsorgids SVMM 2018

Sponsorgids SVMM 2018 Sport Vereniging Maarn Maarsbergen Buurtsteeg 9 Postbus 63 3950 AB Maarn Tel: 0343-442641 www.svmm.nl l Sponsorgids SVMM 2018 Bij Sport Vereniging Maarn Maarsbergen (SVMM) zijn ongeveer 300 leden actief.

Nadere informatie

Sponsoring Hockey Club Eemvallei

Sponsoring Hockey Club Eemvallei Sponsoring HC Eemvallei is een hechte familieclub waar prestatie, sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. De club telt momenteel ruim 1100 leden, (850 jeugdleden en 250 senioren en 70 teams) en

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS Hartelijk dank voor uw interesse naar sponsormogelijkheden bij sv DIOS. Zoals ongetwijfeld bij u bekend zijn er verschillende reclame-uitingen bij sv DIOS mogelijk. Op diverse

Nadere informatie

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018)

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018) Sponsorplan VV MOC (Versie 2017/2018) 1. Voorwoord 2. Over MOC 3. Waarom sponsoring 4. Vormen van sponsoring 1. Voorwoord Dit is het sponsorplan van voetbalvereniging MOC. Doel van dit plan is om alle

Nadere informatie

Contactgegevens Sponsoring & PR

Contactgegevens Sponsoring & PR Sponsoring jeugdplan SVW volleybal 2012-2015 1 Contactgegevens Sponsoring & PR Contactpersoon en adres: Karla Stellingwerf Dwarsnoard 2 A 8711 AS Workum E-mailadres: sponsoringsvw@gmail.com Website SVW

Nadere informatie

Best Vooruit. Sponsoring. RK Voelbalvereniging Best Vooruit

Best Vooruit. Sponsoring. RK Voelbalvereniging Best Vooruit Best Vooruit Sponsoring RK Voelbalvereniging Best Vooruit Even Voorstellen R.K.V.V. Best Vooruit is een vereniging die al meer dan 75 jaar bestaat en in de Bestse gemeenschap niet meer weg te denken is.

Nadere informatie

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl SPONSORPAKKET www.bvceres.nl Belangrijke adressen & telefoonnummers Sponsorcommissie Bankrelatie BV Ceres Ronald Wijnia ABN-AMRO Emmeloord Henk van de Kemp rek. nr. 47.12.04.366 Gitta Montanus T 0649120132

Nadere informatie

Sportclub Irene en sponsoring

Sportclub Irene en sponsoring Sportclub Irene en sponsoring Wat heeft Sportclub Irene u te bieden? Sportclub Irene is een sportieve en goed bestuurde voetbalclub met bijna 1000 leden, waarbij prestatie, plezier en normen & waarden

Nadere informatie

Korfbalvereniging DVS 69

Korfbalvereniging DVS 69 Korfbalvereniging DVS 69 USPONSORMOGELIJKHEDENU Geachte mevrouw/mijnheer, Bij deze vragen wij uw aandacht voor de korfbalvereniging DVS 69 uit Hendrik-Ido-Ambacht. Deze vereniging is in 1969 opgericht

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

Wij hopen dat u open staat voor onze ideeën en zijn zo vrij om binnenkort contact met u op te nemen om de sponsormogelijkheden te bespreken.

Wij hopen dat u open staat voor onze ideeën en zijn zo vrij om binnenkort contact met u op te nemen om de sponsormogelijkheden te bespreken. Sportclub Irene is een voetbalclub met meer dan 1000 leden. De grote vereniging waartoe Sportclub Irene inmiddels is uitgegroeid, vraagt om een degelijke organisatie. Hiervoor staan gelukkig tal van vrijwilligers

Nadere informatie

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties.

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties. Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols Samen werken aan sportieve prestaties. Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Een initiatief van het bestuur

Nadere informatie

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden:

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: 1. Individuele sponsormogelijkheden 2. Sponsorpakketten 1. Individuele sponsormogelijkheden: Reclame-uitingen via ons HDTV-scherm in het clubhuis

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. Met vriendelijke groet en bij voorbaat. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Ambassadeur. Sponsorpakket Executive. Businessclublid Temporalis

SPONSORPAKKETTEN. Met vriendelijke groet en bij voorbaat. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Ambassadeur. Sponsorpakket Executive. Businessclublid Temporalis SPONSORPAKKETTEN Reclame- en advertentiekosten nemen doorgaans een vrij kostbare positie in op de balans van de ondernemer. De kosten wegen niet altijd op tegen het gewenste resultaat. Door onze deelname

Nadere informatie

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Versie: 10 maart 2012 Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Voorwoord Voor u ligt de presentatiegids van korfbalvereniging Seolto. In deze gids wil de sponsorcommissie

Nadere informatie

SPONSORTARIEVEN VMHC CARTOUCHE SEIZOEN 2011-2012

SPONSORTARIEVEN VMHC CARTOUCHE SEIZOEN 2011-2012 Algemeen In dit document vindt u de verschillende tarieven en spelregels omtrent sponsoring op VMHC-Cartouche. Ten aanzien van sponsoring van meerdere of speciale items worden individuele afspraken gemaakt.

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter SPONSORPLAN 2012 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING // : :

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING //  : : 2016/2017 Sponsor Brochure Sporthal De Paasberg Het Veld 30 7061 DD Terborg Mail Web : sponsor@vollverijs.nl : www.vollverijs.nl VOLLEYBAL // WWW..NL VOLLEYBAL VOOR JONG EN OUD, MET ELKAAR VOOR ELKAAR

Nadere informatie

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website Amsterdamse Christelijke Korfbal Vereniging ORANJE-NASSAU opgericht 10 januari 1919 Korfbalvereniging Oranje-Nassau bestaat al sinds 1919 en drukt winst niet alleen uit in doelpunten en kampioenschappen.

Nadere informatie

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal Sponsormodel A (Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal De sponsor wordt de mogelijkheid geboden de bedrijfsnaam op de wedstrijdkleding en sporttassen van de A selectie te laten drukken Reclamebord van 3 meter

Nadere informatie

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. Prins Bernhard is een club die draait op vrijwilligers en toewijding van de aangesloten leden. Dit maakt s.v. Prins Bernhard een warme en gezellige dorpsclub

Nadere informatie

Beleidsplan sponsorzaken

Beleidsplan sponsorzaken Beleidsplan sponsorzaken Versie 1.0 Juli 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Doelstelling... 4 Topsponsor pakket... 5 Kledingsponsor pakketten... 6 Sponsorpakketten... 8 2 Voorwoord Sponsoring

Nadere informatie