Verkoopinformatie. Gasthuisstraat 49 HELMOND

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verkoopinformatie. Gasthuisstraat 49 HELMOND"

Transcriptie

1 Verkoopinformatie Gasthuisstraat 49 HELMOND

2 GASTHUISSTRAAT 49 HELMOND Vraagprijs: Woonopp.: ,- k.k. 245 m2 Inhoud: 906 m3 Perceelopp.: m2 Bouwjaar: 1965/ 2016 In het gewilde Stiphout, op circa 10 autominuten van Eindhoven en nabij de Stiphoutse bossen ligt deze bijzondere vrijstaande bungalow met verwarmd zwembad en grote inpandige garage. De woning is recent geheel verbouwd, optimaal geïsoleerd en zeer hoogwaardig en luxe afgewerkt. Het geheel ligt op een ruim perceel van 1028 m2 en heeft een totale woonoppervlakte van ca. 245 m2. Tijdens de verbouwing is werkelijk overal aan gedacht, zo is o.a. het vernieuwde platte dak voorzien van 50 zonnepanelen met een totale capaciteit van kw! Hierdoor zijn de energielasten tot zeer minimaal te reduceren! BIJZONDERHEDEN Ruim opgezette bungalow met een volledig privacy biedende achtertuin. De woning is in 2016 en 2017 geheel gemoderniseerd en afgewerkt met uitsluitend gebruik van hoogwaardige en degelijke materialen. Zeer energiezuinige en optimaal geïsoleerde woning. Gehele woning is voorzien van split-airco Converters (Mitsubishi) welke zowel kunnen koelen als verwarmen. De woning is voorzien van fraaie maatwerk binnendeuren met blinde scharnieren en magnetische sluitingen. De gehele woning is voorzien van UTP bekabeling en led inbouwverlichting. Gelegen op loopafstand van dorpskern met winkels, basisschool en bossen/ buitengebied. BEGANE GROND: Via de oprit met elektrisch te openen toegangspoort bereikt u de overdekte entree aan voorkant van de woning. In de ruime en lichte hal is ruimte voor een garderobe en is het toilet en vernieuwde meterkast gesitueerd, de hal is voorzien van een keramische tegelvloer met vloerverwarming welke fraai is doorgelegd in de woonkamer en keuken. Vanuit de hal zijn het toilet, de woonkamer, de keuken en het slaapgedeelte bereikbaar.

3 TOILET: Het luxe gatentoilet is voorzien van een wandcloset en fontein. De vloer is uitgevoerd in natuursteen en de wanden zijn uitgevoerd in glad stucwerk (Mortex). WOONKAMER: Via dubbele deuren betreedt u de ruime woonkamer welke een en al sfeer uitstraalt, mede door de vele ramen en de open haard voel je je hier direct thuis. De vloer in de woonkamer is uitgevoerd in de eerdergenoemde tegelvloer met vloerverwarming, alle wanden zijn voorzien van glad stukwerk alsmede het plafond dat tevens is voorzien van inbouwverlichting. Het zitgedeelte aan de voorzijde heeft een open haard welke 90% rendement haalt (Kallfire HeatPure). De radiatoren zijn fraai weggewerkt met houten ombouw en een wand is voorzien van vaste maatwerk kasten. Het eetgedeelte aan de achterzijde staat in open verbinding met de keuken biedt via de schuifpui direct toegang tot het buitenterras. TV-KAMER Vanuit de woonkamer is de recent aangebouwde tv-kamer bereikbaar. Deze multifunctionele ruimte is zeer licht door o.a. de lichtstraat in het dak. Verder is deze ruimte afgewerkt met een fraaie, eikenhouten vloer met vloerverwarming en glad stukwerk wanden en -plafond. Vanuit deze kamer is er direct toegang tot het overdekte buitenterras, tevens is ook deze ruimte voorzien van een split airco Inverter. KEUKEN De halfopen keuken is compleet, luxe en van alle gemakken voorzien. Het geheel is voorzien van een strakke keukeninrichting met A-merk inbouwapparatuur. Het roestvrijstalen werkblad voorzien van 5-pipts inductie kookplaat en een rvs-afzuigkap geeft via een doorkijk zicht op de eetkamer, verder zijn hier nog de rvs-spoelbak, de extra grote vaatwasser en de combioven/ magnetron van Siemens ingebouwd. Anderzijds is een kastenwand met houtstructuur afwerking voorzien van grote koelkast met groentelades en een 2e oven, eveneens Siemens. Aangesloten hierbij is een zowel praktische als fraaie bar waar je gemakkelijk met 5 personen aan kunt zitten. Hiervandaan heb je een fraai uitzicht op de achtertuin. BIJKEUKEN De bijkeuken is geheel voorzien van praktische maatwerk kasten met veel bergruimte en de opstelling van de cv-installatie met boiler. Tevens zijn hierin weggewerkt de wasmachine en droger. Deze praktische ruimte is verder nog voorzien van een aanrecht met spoelbak en een lichtkoepel. Vanuit de bijkeuken loopt er een gang welke uitkomt in de garage. GARAGE De ruime, inpandige garage van ca. 42 m2 is voorzien van een tegelvloer en uiteraard geheel geïsoleerd en biedt plaats aan meerdere auto s. Vanaf de oprit is de garage te bereiken via een elektrisch bedienbare sectionaal deur.

4 HOBBYRUIMTE vanuit de garage is de multifunctionele hobbyruimte te bereiken van ca. 40 m2. Deze ruimte is eenvoudig samen te voegen met de garage en heeft tevens een loopdeur en sectionaal deur welke in de achtertuin uitkomen. De ruimte is voorzien van elektra, verwarming en water. Indien gewenst kan hier nog een extra 4e slaapkamer met eventueel een badkamer gerealiseerd worden. ZWEMBAD Het buitenzwembad is in 2016 aangelegd en nagenoeg onderhoudsvrij. Door het volledig geautomatiseerde aansturingssysteem is het water het gehele jaar door schoon en zwemklaar. Het water wordt verwarmd middels een warmtepomp en het elektrisch bedienbare solar lamellendek. Hierdoor kunt u het gehele jaar zwemmen! TUIN De in 2016 geheel nieuw aangelegde tuin is omheind en voorzien van een volledig geautomatiseerd beregeningssysteem. De tuin is fraai aangelegd met een gazon, diverse terrassen en plantenborders met volwassen beplanting. De tuin biedt volledige privacy en volop zon, 's avonds is de tuin mooi verlicht. De tuin is geheel omheind met aan de voorzijde 2 toegangspoorten waarvan een elektrisch op afstand bedienbaar. Aan de woonkamer vast is het in 2016 gerealiseerde overdekte terras gelegen. Deze ruimte is eigenlijk het gehele jaar door te gebruiken en kan dan ook als een volwaardige extra woonruimte genoemd worden. Er is een gezellige buitenhaard aanwezig en indien nodig kan een elektrisch bedienbaar windscherm neergelaten worden. Zo zit u ook bij minder mooi weer heerlijk beschut buiten bij de open haard! Het terras is voorzien van een strak gevlinderde betonvloer. Achter in de tuin is een 2e overdekt terras met daarnaast een berging waarin de technische installatie van het zwembad is geïnstalleerd. Deze ruimte is geheel geïsoleerd en voorzien van verwarming. SLAAPGEDEELTE vanuit de centrale hal is het slaapgedeelte bereikbaar met toegang tot 3 slaapkamers en de hoofdbadkamer. SLAAPKAMER I Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een inloopkast en een eigen badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. De slaapkamer is voorzien van een eikenhouten vloer en glad stukwerk wanden en -plafond. De slaapkamer is naast de reguliere verwarming tevens voorzien van een split airco/ inverter welke kan koelen en verwarmen.

5 SLAAPKAMER II Slaapkamer 2 is tevens gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een eigen badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. De slaapkamer is voorzien van een eikenhouten vloer en glad stukwerk wanden en -plafond. De slaapkamer is naast de reguliere verwarming tevens voorzien van een split airco/ inverter welke kan koelen en verwarmen. BADKAMER De hoofdbadkamer is tevens via de ouderslaapkamer te bereiken en is zeer compleet. De badkamervloer is uitgevoerd in natuursteen kiezel, de wanden in glad stucwerk (Mortex). De ruimte beschikt over een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel in meubel en ramen voor daglicht en natuurlijke ventilatie. SLAAPKAMER III De ouderslaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en ruim van opzet. Er is een grote inloopgarderobe en de slaapkamer is voorzien van een eikenhouten vloer en glad stukwerk wanden en -plafond. Ook deze slaapkamer is naast de reguliere verwarming tevens voorzien van een split airco/ inverter welke kan koelen en verwarmen.

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35 Locatie:

36

37 Juridische en andere belangrijke zaken Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. De verkoopbrochure is met de grootste zorg samengesteld en op basis van de informatie welke door de verkoper aan ons is verstrekt. Echter als koper heeft u bij aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een NVM-makelaar. In ons dossier is altijd een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. Ook is er een lijst van zaken welke achterblijven in de woning, beschikbaar. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. Het uitbrengen van een bod betekent niet automatisch dat u in onderhandeling bent. U bent pas in onderhandeling als de verkoper reageert op uw bod door een tegenbod te doen. Voor meer informatie kijk op Veelgestelde vragen. De hiervoor ver melde beschrijvingen en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen eventuele schaalafwijkingen optreden. Alle maten en bouwjaren zijn circa maten/bouwjaren. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het model juli 2008, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

38 Helmond Eindhoven

Verkoopinformatie. Krommeweg 11 c HELMOND

Verkoopinformatie. Krommeweg 11 c HELMOND Verkoopinformatie Krommeweg 11 c HELMOND KROMMEWEG 11 c HELMOND Vraagprijs: 875.000,- k.k. Inhoud: 1.100 m3 Woonopp.: 315 m2 Perceelopp.: 1.099 m2 Bouwjaar: 1989 De gezinsvilla bij uitstek! Deze prachtig

Nadere informatie

Boomstraat 25 te Gemonde

Boomstraat 25 te Gemonde Boomstraat 25 te Gemonde Op een landelijke locatie in het buitengebied van Gemonde gelegen vrijstaand woonhuis met een inpandige garage, een rondom de woning gelegen tuin en weiland. Het geheel is gesitueerd

Nadere informatie

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B) Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B) Ruime en luxe afgewerkte vrijstaande villa/bungalow met fraaie inpandige wellness-/zwembadruimte, inpandige dubbele garage en zeer grote tuin met berging. Perceelsoppervlakte

Nadere informatie

Dominepad 5A te Hoogeloon

Dominepad 5A te Hoogeloon Dominepad 5A te Hoogeloon Zeer ruim, maar liefst circa 1000 m³, vrijstaand landhuis voor dubbele bewoning. Gelegen op een royaal perceel van circa 10.000 m². In overleg is de aankoop van meer of minder

Nadere informatie

Landrop 2 te Hoogeloon

Landrop 2 te Hoogeloon Landrop 2 te Hoogeloon Deze in 2014 onder moderne architectuur gebouwde villa is van alle gemakken voorzien en is prachtig gelegen met vrij uitzicht aan de achterzijde. De woning is stijlvol en hoogwaardig

Nadere informatie

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Mauritsstraat 14 te Veldhoven Mauritsstraat 14 te Veldhoven Ruim en gemoderniseerd woonhuis (type 2 onder 1 kap) met uitgebouwde bijkeuken, verhoogde achtergevel en dakopbouw, 4 slaapkamers, grote uitgebouwde garage/hobbyruimte (±

Nadere informatie

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven Comfortabel wonen in een fantastisch appartement op de 5 e verdieping gelegen in het centrum van Eindhoven. Aan het begin van de Montgomerylaan gelegen ruim

Nadere informatie

Sniederslaan 6a te Bladel

Sniederslaan 6a te Bladel Sniederslaan 6a te Bladel Prachtig, halfvrijstaand en veelzijdig herenhuis met mooie aangelegde tuin in het centrum van Bladel. Vraagprijs Aanvaarding per Kadastrale gegevens Staat van onderhoud : 325.000,--

Nadere informatie

Tivoli 16 Stiphout, Helmond

Tivoli 16 Stiphout, Helmond info@vanderpas-partners.nl www.vanderpas-partners.nl Tivoli 16 Stiphout, Helmond J.P. van der Straten Gistel 1 5707 GT Helmond 0492 521896 06 54783555 Soort woning : Vraagprijs : Perceel : Inhoud : Bouwjaar

Nadere informatie

Bergeijk: Landjuweel 13 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Landjuweel 13 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Landjuweel 13 Vraagprijs: 479.000 k.k. Landjuweel 13 Op een perceel van bijna 800 m2 gelegen ruime en zeer verrassend ingedeelde vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers, prachtige serre, dubbele

Nadere informatie

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Willibrordstraat 23 te Middelbeers Willibrordstraat 23 te Middelbeers Exclusieve riante vrijstaande woonboerderij anno 2009 met rieten kap, kelder (26 m 2 ), inpandige garage en vrijstaande berging. Prachtige locatie in het centrum van

Nadere informatie

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar! Berg 7 te Budel Inruil eigen woning is bespreekbaar! Een op uitstekende locatie gelegen karakteristieke geheel moderniseerde langgevelboerderij met diverse bijgebouwen en ruim perceel grond. Ligging nabij

Nadere informatie

Sniederslaan 8 te Bladel

Sniederslaan 8 te Bladel Sniederslaan 8 te Bladel Prachtig karaktervol, halfvrijstaand en veelzijdig herenhuis. Gelegen in hartje centrum van Bladel. Vraagprijs Aanvaarding per : 425.000,-- k.k. : In overleg Kadastrale gegevens

Nadere informatie

TE KOOP IN BEST, ORANJESTRAAT 39

TE KOOP IN BEST, ORANJESTRAAT 39 TE KOOP IN BEST, ORANJESTRAAT 39 ERA makelaardij Ed Willems Nieuwstraat 32 5683 KC Best telefoon: 0499-374040 www.edwillems.nl best@edwillems.nl TE KOOP IN BEST, ORANJESTRAAT 39. Op gewilde locatie in

Nadere informatie

Boskantseweg 91-93 te Sint Oedenrode

Boskantseweg 91-93 te Sint Oedenrode Boskantseweg 91-93 te Sint Oedenrode Op een fraaie locatie In het buitengebied van Sint Oedenrode gelegen vrijstaande woonboerderij met diverse multifunctionele bijgebouwen, een riante tuin met een grote

Nadere informatie

Valkerheideweg 3 Maasbree

Valkerheideweg 3 Maasbree Valkerheideweg 3 Maasbree Dit karakteristieke geheel is uitermate geschikt voor de hobbymatige paardenen dierenliefhebber! Het vrijstaande woonhuis beschikt o.a. over een knusse woonkamer, serre en 4 slaapkamers.

Nadere informatie

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven ADOLF VAN CORTENBACHSTRAAT 68, EINDHOVEN IN HET GEWILDE STADSDEEL STRATUM LIGT IN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE GEMODERNISEERDE, SFEERVOLLE, UITGEBOUWDE JAREN 30 TUSSENWONING.

Nadere informatie

Chromerij 29 te Waalre

Chromerij 29 te Waalre Chromerij 29 te Waalre Unieke kans op een nieuw, instap gereed, luxe afgewerkt en ruim 3- kamerappartement, ± 95 m 2, met balkon/terras, ± 8 m 2 op zuidwest, berging en parkeerplaats in het souterrain.

Nadere informatie

Urkhovenseweg 101 Eindhoven

Urkhovenseweg 101 Eindhoven Urkhovenseweg 101 Eindhoven URKHOVENSEWEG 101 - EINDHOVEN OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN EINDHOVEN, IN EEN LANDELIJKE OMGEVING GELEGEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET ROYALE GARAGE (CA. 40 M2). DIT VRIJSTAAND

Nadere informatie

Zandschelweg 1 te Deurne

Zandschelweg 1 te Deurne Zandschelweg 1 te Deurne Op een volop privacybiedende locatie gelegen vrijstaand woonhuis met o.a. 4 slaapkamers (waarvan 2 op de begane grond), zeer ruime garage en zonnige achtertuin met terras en overkapping.

Nadere informatie

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie Parklaan 13 Waalre PARKLAAN 13, WAALRE OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES IN WAALRE, TEN MIDDEN VAN DE BOSSEN IN VILLAWIJK LISSEVEN LIGT AAN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE MODERNE, VRIJSTAANDE VILLA MET EIGEN OPRIT

Nadere informatie

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Heuvel 20 te Budel-Schoot Heuvel 20 te Budel-Schoot Op een prachtige, rustieke locatie in het buitengebied van Budel-Schoot gelegen volop ruimte biedende langgevelboerderij met tuin en een vrijstaand bijgebouw. Het geheel is gesitueerd

Nadere informatie

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Loosbroeksestraat 6 te Heesch Loosbroeksestraat 6 te Heesch In het buitengebied van Heesch, aan de rand van de gemeente s-hertogenbosch, gelegen vrijstaande bungalow met aanpandige garage diverse multifunctionele ruimtes en een vrijstaande

Nadere informatie

met royale garage en fantastische tuin rondom.

met royale garage en fantastische tuin rondom. KENNEDYLAAN 3, STERKSEL, EINDHOVEN Op een van de mooiste locaties van Sterksel onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met royale garage en fantastische tuin rondom. KENNEDYLAAN 3, STERKSEL Op een

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kamperfoelie DM Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kamperfoelie DM Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kamperfoelie 20 5708 DM Helmond 425.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 425.000 k.k. Postcode 5708 DM Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Kouterdreef 3 te Deurne

Kouterdreef 3 te Deurne Kouterdreef 3 te Deurne Prachtig ruim, onder moderne architectuur gebouwd, vrijstaand landhuis met vrijstaande stal. Het geheel is gelegen in het landelijke gebied van Deurne op een perceel van maar liefst

Nadere informatie

Roobeekweg 3 te Arcen

Roobeekweg 3 te Arcen Roobeekweg 3 te Arcen Op een riant perceel van maar liefst 4,5 hectare, aan de rand van Arcen gelegen, in Mediterrane stijl gebouwde en goed onderhouden semi-bungalow met vrijstaande, dubbele garage. De

Nadere informatie

Vrijstaande villa (type bungalow) op een riant perceel van maar liefst m²

Vrijstaande villa (type bungalow) op een riant perceel van maar liefst m² MARTEN FRANS ELKERBOUTLAAN 10, EINDHOVEN Vrijstaande villa (type bungalow) op een riant perceel van maar liefst 1.910 m² met royale inpandige garage. MARTEN FRANS ELKERBOUTLAAN 10, EINDHOVEN Op fraaie

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Rode Beemden AX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Rode Beemden AX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Rode Beemden 26 5708 AX Helmond 500.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 500.000 k.k. Postcode 5708 AX Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage.

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage. GARONNELAAN 34 EINDHOVEN Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage. De woning wordt gekenmerkt door een

Nadere informatie

Medevoort 2 te Helmond. Vraagprijs : ,- k.k.

Medevoort 2 te Helmond. Vraagprijs : ,- k.k. Medevoort 2 te Helmond Deze zeer luxe afgewerkte bungalow met inpandige garage is gelegen op prachtig royaal perceel van maar liefst 1.910 m2. De woning is gelegen aan de rand van het buitengebied tussen

Nadere informatie

Kraanven 30 Eindhoven

Kraanven 30 Eindhoven Kraanven 30 Eindhoven KRAANVEN 30 - EINDHOVEN IN DE GEWILDE WOONWIJK GIJZENROOI GELEGEN, VOLLEDIG GEMODERNISEERDE EN KEURIG ONDERHOUDEN TWEE-ONDER-ÉÉN KAP WONING. DE WONING IS GESITUEERD OP EEN PRACHTIG

Nadere informatie

Ringovenhof 2 te Tienray

Ringovenhof 2 te Tienray Ringovenhof 2 te Tienray Deze luxe vrijstaande woning van maar liefst 800 m 3 is voorzien van een garage, praktijkruimte en veel slaapkamers. Verder is deze woning gelegen in een kindvriendelijke woonwijk

Nadere informatie

SIMON VAN DEN BERGHSTRAAT 7 GEFFEN. Bouwjaar: ca. 1965. Inhoud: ca. 475 m³. Woonoppervlakte: ca. 130 m². Perceeloppervlakte: 425 m²

SIMON VAN DEN BERGHSTRAAT 7 GEFFEN. Bouwjaar: ca. 1965. Inhoud: ca. 475 m³. Woonoppervlakte: ca. 130 m². Perceeloppervlakte: 425 m² SIMON VAN DEN BERGHSTRAAT 7 GEFFEN Bouwjaar: ca. 1965 Inhoud: ca. 475 m³ Woonoppervlakte: ca. 130 m² Perceeloppervlakte: 425 m² Aanvaarding: in overleg Makelaar: Peter van den Groenendaal NU SCHERP IN

Nadere informatie

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

VRAAGPRIJS: Op aanvraag In het centrum van Oud Gastel gelegen, perfect onderhouden vrijstaande woning met garage (± 656 m³) op een perceel van 315 m². Deze zeer royale woning is gebouwd in 2009 en telt maar liefst 5 volwaardige

Nadere informatie

Lijsterbeslaan 5 te Retie (B)

Lijsterbeslaan 5 te Retie (B) Lijsterbeslaan 5 te Retie (B) Riante, in Spaanse stijl gebouwde en afgewerkte, vrijstaande villa met inpandige garage en kelder. Fraai gelegen op een perceel groot 2.221 m² in beboste villawijk. Prijs

Nadere informatie

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k. Rijksweg 9 te Velden Aan de rand van het bosgebied gelegen sfeervolle en geheel gemoderniseerde woonboerderij met overdekt terras, multifunctioneel bijgebouw en zwembad. Aan de rand van het dorp gelegen

Nadere informatie

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk) Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk) Aan één van de mooiste lanen van Dierdonk gelegen luxueuze en fraai afgewerkte vrijstaande villa met een royale living, mogelijkheid tot 5 ruime slaapkamers, een

Nadere informatie

Bouwjaar: 1980 en in fases verbouwd en gemoderniseerd Perceeloppervlakte: 776 m 2 Inhoud: circa 1040 m 3

Bouwjaar: 1980 en in fases verbouwd en gemoderniseerd Perceeloppervlakte: 776 m 2 Inhoud: circa 1040 m 3 Uden, Heinsbergenstraat 26A Op fraaie locatie nabij het centrum gelegen, royaal vrijstaand woonhuis met garage en multifunctionele ruimte in souterrain, vijf slaapkamers en een keurig aangelegde achtertuin.

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Rode Beemden AX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Rode Beemden AX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Rode Beemden 26 5708 AX Helmond 529.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 529.000 k.k. Postcode 5708 AX Ligging Aan rustige

Nadere informatie

SINT LEONARDUSSTRAAT 1

SINT LEONARDUSSTRAAT 1 SINT LEONARDUSSTRAAT 1 EINDHOVEN Op prachtig hoekperceel in het gewilde Witte Dorp ligt deze, onder architectuur van Dudok gebouwde, zeer ruime jaren 30 woning (Rijksmonument). Deze karakteristieke hoekwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Titaniastraat HJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Titaniastraat HJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Titaniastraat 12 5702 HJ Helmond 199.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 199.500 k.k. Postcode 5702 HJ Ligging Aan

Nadere informatie

Mozartstraat AV Brunssum

Mozartstraat AV Brunssum Mozartstraat 35 6444 AV Brunssum Vraagprijs: 895.000,- k.k. Omschrijving Uitermate luxe en goed onderhouden vrijstaand woonhuis en kantoorruimte in Brunssum. Het woonhuis is gebouwd in 2012 en van alle

Nadere informatie

DONJON 5 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS EN INSTAPKLAAR WILLEN WONEN NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

DONJON 5 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS EN INSTAPKLAAR WILLEN WONEN NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!! TE KOOP DONJON 5 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS EN INSTAPKLAAR WILLEN WONEN NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!! LUXE AFGEWERKT 3-KAMER APPARTEMENT MET BERGING EN EIGEN PARKEERPLAATS IN DE

Nadere informatie

Burghplein 1 Eindhoven

Burghplein 1 Eindhoven Burghplein 1 Eindhoven BURGHPLEIN 1, EINDHOVEN OP PRACHTIGE LOCATIE IN HET GEWILDE WITTE DORP LIGT DEZE, ONDER ARCHITECTUUR VAN DUDOK GEBOUWDE, ZEER RUIME, UITSTEKEND ONDERHOUDEN JAREN 30 HERENWONING (RIJKSMONUMENT).

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel Middels eigen laan van circa 350 meter lang bereikbare, zeer ruim landhuis in Engelse Stijl met diverse gastenruimten en een parkachtige tuin met bomen van circa

Nadere informatie

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België) Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België) Op een prachtige locatie in Kessenich (Limburg, België) gelegen hippisch complex met schitterend, luxueus landhuis, bestaande uit 3 officiële appartementen

Nadere informatie

Emmastraat 11 Waalre

Emmastraat 11 Waalre Emmastraat 11 Waalre EMMASTRAAT 11 - WAALRE OP CENTRALE LOCATIE, AAN EEN RUSTIGE STRAAT LIGT DEZE RUIME, GEHEEL GEMODERNISEERDE HOEKWONING. DE WONING IS GESITUEERD OP EEN HOEKPERCEEL EN WORDT GEKENMERKT

Nadere informatie

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m². Berg 5 te Meijel In het buitengebied van Meijel, aan de rand van nationaal park De Groote Peel gelegen vrijstaande woonboerderij met een inpandige schuur en aanpandige paardenstal. De woonboerderij is

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Finisterelaan 26 5627 TD Eindhoven 475.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 475.000 k.k. Postcode 5627 TD Ligging Aan

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP MILES DAVISLAAN 12 EINDHOVEN Royaal opgezette vrijstaande bungalow van maar liefst 180 m2, zeer goed onderhouden, met dubbele garage (14 m diep), prachtige aangelegde tuin rondom, eigen oprit voor

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Posteleinserf JV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Posteleinserf JV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Posteleinserf 8 5706 JV Helmond 499.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 499.000 k.k. Postcode 5706 JV Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Geeneind CL Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Geeneind CL Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Geeneind 8 5708 CL Helmond 599.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 5708 CL Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? het Buske GV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? het Buske GV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP het Buske 33. 5708 GV Helmond 264.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 264.000 k.k. Postcode 5708 GV Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Haakakker EZ Mierlo k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Haakakker EZ Mierlo k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Haakakker 23 5731 EZ Mierlo 725.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 725.000 k.k. Postcode 5731 EZ Ligging Aan rustige

Nadere informatie

NEERKANT, BAKKERSHOF 13

NEERKANT, BAKKERSHOF 13 Woninginformatie NEERKANT, BAKKERSHOF 13 AARD Vrijstaande woning met ruime losstaande berging gelegen op een ruim vrij gelegen perceel. De in 2014 nieuw gebouwde woning is met hoogwaardige materialen afgewerkt

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Claassensstraat ER Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Claassensstraat ER Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Claassensstraat 11 5708 ER Helmond 399.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 399.500 k.k. Postcode 5708 ER Ligging In

Nadere informatie

Steenbergen Landelijk gelegen rietgedekt landhuis met garage en m² grond

Steenbergen Landelijk gelegen rietgedekt landhuis met garage en m² grond Steenbergen Landelijk gelegen rietgedekt landhuis met garage en 1.365 m² grond Plaatselijk bekend: Leguijt 4 Situering In een landelijke omgeving tussen Steenbergen, Roosendaal en Bergen op Zoom is dit

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Koninglaan ED Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Koninglaan ED Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Koninglaan 8 5708 ED Helmond 595.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 595.000 k.k. Postcode 5708 ED Ligging Aan bosrand,

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ockenburghpark ML Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ockenburghpark ML Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Ockenburghpark 10 5709 ML Helmond 369.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 369.000 k.k. Postcode 5709 ML Ligging Aan

Nadere informatie

Van Maanenstraat 22 Eindhoven

Van Maanenstraat 22 Eindhoven Van Maanenstraat 22 Eindhoven VAN MAANENSTRAAT 22, EINDHOVEN HET BETREFT HIER EEN MODERNE EN KEURIG ONDERHOUDEN HALF VRIJSTAANDE WONING MET PARKEERPLAATS OP HET, ACHTER DE WONING GELEGEN, AFGESLOTEN GEZAMENLIJK

Nadere informatie

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Gerardus Majellastraat 45 DONGEN Gerardus Majellastraat 45 Volledig gerenoveerd karakteristiek, vrijstaand woonhuis met "chambre-en-suite", moderne keuken, luxe badkamer en inpandige ruime garage, gelegen nabij het centrum van

Nadere informatie

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m²

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Inhoud: 975 m³ Woonoppervlakte: 206 m² Overige inpandige ruimte: 68 m² Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 2001 Perceel: 682 m² VRAAGPRIJS: 475.000,00 k.k. Esbeekseweg

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Sleedoorn DE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Sleedoorn DE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Sleedoorn 27 5708 DE Helmond 385.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 385.000 k.k. Postcode 5708 DE Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zoerbeemden GE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zoerbeemden GE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Zoerbeemden 1 5706 GE Helmond 459.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 459.000 k.k. Postcode 5706 GE Ligging In woonwijk

Nadere informatie

Bergeijk: Churchill-laan 51 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Churchill-laan 51 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Churchill-laan 51 Vraagprijs: 799.000 k.k. Churchill-laan 51 Prachtige en uitstekend onderhouden vrijstaande villa met dubbele garage, gastenverblijf/ ontspanningsruimte van ca. 70 m2 en zeer

Nadere informatie

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs 239.000,- k.k. Op een fraaie, kindvriendelijke woonlocatie in de wijk Brandevoort gelegen, goed afgewerkte tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers

Nadere informatie

Lekstraat 2 te HELMOND

Lekstraat 2 te HELMOND Instapklare tussenwoning! Ideaal voor starters! Goed gelegen in de wijk Brouwhuis nabij winkels en station NS aan een rustige woonstraat. Bouwjaar: 1986 Perceel: 153 m² Inhoud: ca. 320 m³ Aanvaarding:

Nadere informatie

Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: k.k.

Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: k.k. Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: 799.000 k.k. Eerselseweg 3A Aan de rand van een fraai Kempendorp gelegen op een perceel van 1000 m2 degelijk gebouwd robuust vrijstaand herenhuis met 5 slaapkamers,

Nadere informatie

Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: 945.000 k.k. Dopheidedreef 1 In een zeer bosrijke omgeving gelegen op bijna 1 Ha. degelijk gebouwd vrijstaand landhuis met dubbele garage, multifunctionele verwarmde

Nadere informatie

Grasbloem 27 - Eindhoven

Grasbloem 27 - Eindhoven www.maasmakelaars.nl Grasbloem 27 - Eindhoven Omschrijving Vraagprijs 339.000,-- kosten koper Grasbloem 27 - Eindhoven Maar liefst circa 132 m2 aan wooncomfort biedt dit prachtige woonhuis. Geniet van

Nadere informatie

Ministerlaan 39 Eindhoven

Ministerlaan 39 Eindhoven Ministerlaan 39 Eindhoven MINISTERLAAN 39 EINDHOVEN IN DE GROENE EN GEWILDE VILLAWIJK KOUDENHOVEN LIGT DIT VRIJSTAAND WOONHUIS MET BUITENZWEMBAD. DE WONING IS GESITUEERD OP EEN PRACHTIG HOEKPERCEEL EN

Nadere informatie

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Barrierweg 155 te EINDHOVEN Vraagprijs Aanvaarding 299.000,= K.K. In overleg Omschrijving Instapklaar, sfeervol, compleet gemoderniseerde tussenwoning met authentieke elementen, privacy

Nadere informatie

Wagenbroeken 3a te Casteren

Wagenbroeken 3a te Casteren Wagenbroeken 3a te Casteren Prachtig, groot vrijstaand woonhuis en dierenpension op een royaal perceel gelegen met een volop privacy biedende tuin, grote dubbele inpandige garage en 4 slaapkamers. Gelegen

Nadere informatie

Helmondselaan 35 te Helmond

Helmondselaan 35 te Helmond Helmondselaan 35 te Helmond 268.000,- K.K. Direct AAN EEN RUSTIGE EENRICHTINGSWEG NABIJ HET CENTRUM VAN HELMOND GELEGEN, EEN NOSTALGISCH, RECENT GERENOVEERDE, VRIJSTAANDE JAREN '30 WONING MET GARAGE EN

Nadere informatie

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk) Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk) Aan de rand van Boerdonk (gemeente Meijerijstad) ligt dit unieke object voor de liefhebbers van paarden en buitenleven. Bij dit vrijstaand woonhuis behoren o.a. paardenweides

Nadere informatie

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k.

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k. Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: 500.000 k.k. Gildetrom 1 Instapklaar te betrekken, zeer verrassend en speels ingedeeld ruim vrijstaand herenhuis (ca. 766m3) met 4/5 slaapkamers, garage en mogelijkheid voor

Nadere informatie

IN DE GEWILDE WOONOMGEVING GENOENHUIS GELEGEN LUXE AFGEWERKTE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIG TE BEREIKEN GARAGE.

IN DE GEWILDE WOONOMGEVING GENOENHUIS GELEGEN LUXE AFGEWERKTE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIG TE BEREIKEN GARAGE. Celeborn 12 Geldrop CELEBORN 12, GELDROP IN DE GEWILDE WOONOMGEVING GENOENHUIS GELEGEN LUXE AFGEWERKTE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIG TE BEREIKEN GARAGE. DE WONING IS GESITUEERD OP EEN RUIM PERCEEL (539

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Heult 4 te Boxtel. Prijs: 575.000,-- k.k.

Heult 4 te Boxtel. Prijs: 575.000,-- k.k. Heult 4 te Boxtel Deze vrijstaande woning geniet aan de achterzijde een prachtig vrij uitzicht over de landerijen! Door de aanpandige, voormalige bedrijfsruimte biedt de ruim opgezette woning ook volop

Nadere informatie

Amerlaan 45 te Eindhoven

Amerlaan 45 te Eindhoven Amerlaan 45 te Eindhoven Vraagprijs. 349.000,-- kosten koper OP FIJNE WOONLOCATIE IN STADSDEEL ACHT LIGT DEZE RUIME EN GOED ONDERHOUDEN TWEE ONDER EENKAP WONING MET OPRIT EN AANPANDIGE GARAGE. DE WONING

Nadere informatie

Distelstraat 25 Eindhoven

Distelstraat 25 Eindhoven Distelstraat 25 Eindhoven DISTELSTRAAT 25, EINDHOVEN In het gewilde stadsdeel Stratum ligt in een rustige straat deze gemoderniseerde, sfeervolle en karakteristieke jaren 30 tussenwoning. De woning wordt

Nadere informatie

TE KOOP BURG. VERHEUGTSTRAAT 11 MIERLO. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP BURG. VERHEUGTSTRAAT 11 MIERLO. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP BURG. VERHEUGTSTRAAT 11 MIERLO Royaal vrijstaand landhuis, fraai gelegen aan een brede laan, met een garage verbonden met het huis, ruime privacy biedende tuin rondom en een aparte woonruimte geschikt

Nadere informatie

Z E E R F R A A I E S T I J L V O L L E V I L L A M E T V R I J S T A A N D E G A R A G E. G E L E G E N O P E E N Z E E R R O Y A A L Z O N N I G

Z E E R F R A A I E S T I J L V O L L E V I L L A M E T V R I J S T A A N D E G A R A G E. G E L E G E N O P E E N Z E E R R O Y A A L Z O N N I G Vrijblijvende informatie. Z E E R F R A A I E S T I J L V O L L E V I L L A M E T V R I J S T A A N D E G A R A G E. G E L E G E N O P E E N Z E E R R O Y A A L Z O N N I G P E R C E E L M E T E E N F

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k. Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Vraagprijs: k.k. Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Devel RB Barendrecht k.k.

Devel RB Barendrecht k.k. Devel 9 2991 RB Barendrecht 599.000 k.k. Devel 9 - Barendrecht Vraagprijs: 599.000 k.k. Fantastisch en RIANT wonen op de begane grond! Deze geheel, LUXE verbouwde en instapklare geschakelde BUNGALOW op

Nadere informatie

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

Lombartsstraat 4 te DIESSEN Inhoud: 540 m³ Woonoppervlakte: 154 m² Overige inpandige ruimte: 12 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 1960 Perceel: 507 m² VRAAGPRIJS: 349.000,00 k.k. Lombartsstraat 4 te DIESSEN Op een goede locatie

Nadere informatie

Achterbosch 9 te Lieshout

Achterbosch 9 te Lieshout Achterbosch 9 te Lieshout Achterbosch 9 te Lieshout Op een schitterende landelijke locatie tussen Nuenen en Lieshout gelegen vrijstaande woonboerderij op het riante perceel van 4600 m 2. Op het perceel

Nadere informatie

Bergeijk: Bucht 31 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Bucht 31 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Bucht 31 Vraagprijs: 795.000 k.k. Header Image not found image or type unknown Bucht 31 In een bosrijke woonomgeving gelegen op een hoekperceel van 2125 m2 zeer verrassend ingedeelde royale bungalow

Nadere informatie

Bergeijk: Burgemeester Lindersweg 7 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Burgemeester Lindersweg 7 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Burgemeester Lindersweg 7 Vraagprijs: 935.000 k.k. Burgemeester Lindersweg 7 In het buitengebied van Bergeijk gelegen op een perceel van ca. 2.8 ha villa Lindershoeve met multifunctionele garage/

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Oxrooi 14 5708 AS Helmond 519.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 519.500 k.k. Postcode 5708 AS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Biedprijs vanaf 349.000,- k.k. (V.P. 409.000,- k.k.) AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Biedprijs vanaf 349.000,- k.k. (V.P. 409.000,- k.k.) AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP GRIMSELPAS 10 EINDHOVEN Perfect afgewerkte moderne geschakelde bungalow van maar liefst 500 m3 met garage, prachtige aangelegde zonnige voor- en achtertuin, eigen oprit voor 2 auto s en sfeervol

Nadere informatie

HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: 529.000,-- k.k.

HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: 529.000,-- k.k. HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: 529.000,-- k.k. Vrijstaande moderne goed onderhouden woning met vrijstaande bedrijfshal, ruime oprit, en rondom tuin met overdekt terras. De woning is gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ruusbroeclaan AW Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ruusbroeclaan AW Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Ruusbroeclaan 147 5702 AW Helmond 259.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 259.000 k.k. Postcode 5702 AW Ligging Aan

Nadere informatie

Breedijk 4 te Helmond

Breedijk 4 te Helmond Breedijk 4 te Helmond TE KOOP: Vanwege verhuizing naar groter object aan de Dubloen 8 te Deurne. Op korte afstand van het centrum van Helmond op grootschalig industrieterrein gelegen bedrijfspand met carport

Nadere informatie

Bergeijk: van Beverwijkstraat 12 Vraagprijs k.k.

Bergeijk: van Beverwijkstraat 12 Vraagprijs k.k. Bergeijk: van Beverwijkstraat 12 Vraagprijs 550.000 k.k. van Beverwijkstraat 12 Gelegen in het centrum van Bergeijk op een perceel van 860 m2, een vrijstaand woonhuis in de stijl van een langgevelboerderij

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP GRIMSELPAS 2 EINDHOVEN Uitgebouwde moderne geschakelde bungalow op ruim hoek perceel gelegen, goed onderhouden, met garage, fraai aangelegde zonnige voor- en achtertuin en eigen oprit. Jonge rustige

Nadere informatie

Peeldijk 42, Budel - Dorplein. Vraagprijs : 295.000,- k.k. k.k.

Peeldijk 42, Budel - Dorplein. Vraagprijs : 295.000,- k.k. k.k. Peeldijk 42, Budel - Dorplein Gemoderniseerd vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage en tuin. Mogelijkheid tot het creëren van extra kamers! Rustige ligging aan de rand van het dorp. Inhoud : ca. 475

Nadere informatie