Nr ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nr. 2-2015 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern"

Transcriptie

1 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Nr Stop!Kontakt Met CATHARIJNERS katern

2 Voorwoord 2014 hebben we goed afgesloten met een gezellig tripje naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Met ruim 85 leden vertrokken we s morgens met 2 grote touringcar bussen richting Düsseldorf. Het was een zeer geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar! Ook 2015 is voor de OVC weer actief begonnen! In januari zijn we gaan wandklimmen (een terugblik en foto s zijn te vinden verderop in dit blad). Ook ons jaarplan voor 2015 is gereed. In de agenda zijn alle activiteiten te vinden die we al gepland hebben en die we dit jaar nog gaan inplannen. Het jaarplan is onder andere tot stand gekomen met behulp van jullie input, waarvoor dank! Het is een zeer divers, actief en erg leuk jaarplan! Leuke ideeën voor 2016 kun je mailen of kenbaar maken bij een van de bestuursleden. Verder zullen we jullie per , via het Stop!kontakt, de Catharina Berichten, intranet en via Facebook op de hoogte houden van ontwikkelingen en activiteiten van de OVC. Heb je zelf nog leuke ideeën, vragen of wil je ons ondersteunen bij het organiseren van activiteiten dan horen wij dat graag. Je kunt ons bereiken via ons secretariaat: OVC@Catharinaziekenhuis.nl We wensen jullie een mooi voorjaar! Bestuur OVC

3 Agenda Geplande activiteiten inschrijftermijn gesloten 21 maart Mossel/visavond - Catharina Ziekenhuis (Kontaktdoos) Geplande activiteiten aanmeldformulieren beschikbaar 28 maart Paasactiviteit (kids) Catharina Ziekenhuis (Kontaktdoos) 14 april Rikken (slotavond) Catharina Ziekenhuis (Kontaktdoos) 18 april Skydiven Indoor Skdive Roosendaal 25 april Skydiven Indoor Skdive Roosendaal 30 mei Vlooienmarkt Catharina Ziekenhuis (P8) 13 juni Kanotocht en BBQ Dommel 20 juni Darttoernooi Catharina Ziekenhuis (Kontaktdoos) Geplande activiteiten aanmeldformulieren volgen 4 juli Beachparty en BBQ 5 september Tapasavond 24 september Salsaworkshop 10 oktober Karten en steengrillen 31 oktober Halloweenparty 7 november Speelgoedbeurs 28 november Sinterklaasmiddag 12 december Kerstmarkt (dagtrip) 17 december Kerststukjes maken - Catharina Ziekenhuis (Kontaktdoos) Catharina Ziekenhuis (Kontaktdoos) Catharina Ziekenhuis (Kontaktdoos) Hezemans Indoor Karting Eindhoven Catharina Ziekenhuis (Kontaktdoos) Catharina Ziekenhuis (Kontaktdoos) Catharina Ziekenhuis (Wintertuin) Volgt Catharina Ziekenhuis (Kontaktdoos) Activiteiten nog in te plannen Voice of Holland Yogaworkshop Schaatswedstrijd Mediapark Hilversum Catharina Ziekenhuis (Kontaktdoos) Thialf Heerenveen Energetic training Hockey club - Computerclub Motocaths

4 Computerclub Onze computerclub heeft in de afgelopen 25 jaar al vele laptops en pc s weer tot leven gewekt. Iedere maandagavond zijn er een aantal enthousiaste vrijwilligers aan de slag om computers van OVC-leden onder handen te nemen. Zij kunnen je adviseren, helpen en voeren verschillende reparaties uit. Daarnaast kun je je pc laten opschonen en is het mogelijk om video s, foto s en dia s te digitaliseren! Welke diensten levert onze computerclub aan de OVC-leden: hardware problemen oplossen, geheugen uitbreiden, drives vervangen e.d.; een trage PC opschonen wat zorgt dat deze weer sneller wordt; virus of malware problemen detecteren en oplossen; instellingen aanpassen zodat je wat beter met het programma kunt gaan werken; adviseren over een programma wat je wilt gaan gebruiken; hulp bij problemen of vragen over een programma; advies over het gebruik van je thuisnetwerk; Kortom voor al je PC problemen / vraagstukken kun je iedere maandagavond vanaf uur terecht in de Geldropzaal van de Kontaktdoos.

5 Energetic Training Energetic Training biedt toegankelijke bokstrainingen/ vitaliteitstrainingen aan voor het personeel van het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven. Energetic Training biedt een complete body workout aan, de oefeningen zijn geïnspireerd op elementen vanuit het traditioneel (Olympisch) boksen. Tijdens de trainingen staan plezier en veiligheid altijd voorop! Iedereen sport binnen zijn of haar eigen mogelijkheden. Er wordt veelal getraind in 2-tallen waarbij de stoten geplaatst worden op elkaars handschoenen of stootkussen, dus niet op het hoofd! Boksen is een veelzijdige sport als het gaat om techniek, tactiek, coördinatie, balans, kracht en conditie, daarnaast draagt de sport bij om fysiek en mentaal te kunnen ontladen en stress te reduceren. De trainingen zijn gevarieerd en uitdagend, Elke training is anders door de diversiteit aan oefeningen en de accenten binnen deze oefeningen. Tijdens de training wordt er aandacht geschonken aan de mobiliteit en flexibiliteit van het lichaam om blessures te voorkomen en om soepel te kunnen (blijven) bewegen. Elke training worden er krachtoefeningen uitgevoerd anders dan boksen, met als doel het lichaam functioneel te versterken. Wanneer? Elke maandag en vrijdag van u tot u Waar? Sportzaal Fysiotherapie, Pisanostraat 700 Benodigdheden? Sportkleding, sportschoenen, water, handdoek Kosten 1x per week 6,00 per training, 2x per week 5,50 per training, 10-rittenkaart (1 jaar geldig) 70,00 Aanmelden en informatie Wil je ook je gezondheid en fitheid onderhouden en verbeteren? Schrijf je dan in via het aanmeldformulier. Het inschrijfformulier kun je mailen naar OVC@catharinaziekenhuis.nl Heb je vragen over de activiteit neem dan contact op met Willeke Verdellen (w.verdellen@gmail.com). Facebook:

6 Ontspannings Vereniging Catharinaziekenhuis Aanmeldformulier Energetic Training Informatie en Voorwaarden: Dag & tijd: Maandag van & Vrijdag van Locatie: Zaal Fysiotherapie Catharina Ziekenhuis, Pisanostraat 700, Eindhoven Duur/periode: Per kwartaal Prijs: 1x per week 6,00 per training, 2x per week 5,50 per training, 10-rittenkaart (1 jaar geldig) 70,00 Deelname is alleen mogelijk voor OVC-leden Betaling dient ontvangen te zijn 24 uur voor aanvang van de eerste training U ontvangt na inschrijving een factuur per Opzegtermijn: minimaal 1 maand voorafgaand aan het nieuwe kwartaal Het is mogelijk om te allen tijde in te stromen, alleen de resterende trainingen van het desbetreffende kwartaal dienen betaald te worden Op nationaal erkende feestdagen wordt niet getraind Energetic Training en de trainer zijn niet aansprakelijk voor schade, diefstal of letsel, van welke aard dan ook Ondergetekende heeft het bovenstaande gelezen en begrepen en gaat akkoord met de voorwaarden. Met onderstaande gegevens meld ik me aan voor de Energetic Training: Naam: adres: Afdeling: Personeelsnummer: Svp aankruisen wat van toepassing is: Ja, ik ben lid van de OVC Nee, ik ben geen lid van de OVC. Door me aan te melden voor deze activiteit word ik automatisch lid van de OVC en machtig ik de OVC om maandelijks 1,85 per maand in te houden op mijn salaris. Heeft u medische klachten of lichamelijke beperkingen waarvan Energetic Training op de hoogte dient te zijn? ja nee Toelichting: Het inschrijfformulier kun je digitaal invullen verzenden per naar OVC@catharinaziekenhuis.nl of per interne post naar OVC.

7 Paasactiviteit Op 28 maart a.s. organiseren we vanuit de Ontspanningsvereniging de jaarlijkse paasactiviteit! We gaan rondom het Catharina Ziekenhuis paaseieren zoeken en de kids kunnen zich deze dag vermaken in en rondom de Kontaktdoos (voor o.a. springkussens, een schminkstand en heel veel paaseieren wordt gezorgd). Wanneer? Zaterdag 28 maart 2015 Tijd? Van uur tot uur Waar? Kontaktdoos Kosten? Gratis voor leden van de OVC (ben je nog geen lid van de OVC, maar wil je wel naar deze activiteit komen meld je dan aan) Vragen en aanmelden? Wil je meer informatie over deze activiteit, wil je een inschrijfformulier ontvangen of heb je vragen, neem dan contact op met het bestuur van de OVC: We willen graag van tevoren weten hoeveel kids er gaan komen, zodat we hierbij rekening kunnen houden met het kopen van de presentjes en paaseieren. Wil je erbij zijn? Meld je dan voor 25 maart a.s. aan via het inschrijfformulier.

8 Ontspannings Vereniging Catharinaziekenhuis Inschrijfformulier Paasactiviteit Met onderstaande gegevens meld ik me aan voor de Paasactiviteit op 28 maart 2015: Naam: adres: Afdeling: Personeelsnummer: Svp aankruisen wat van toepassing is: Ja, ik ben lid van de OVC. Nee, ik ben geen lid van de OVC. Door me aan te melden voor deze activiteit word ik automatisch lid van de OVC en machtig ik de OVC om maandelijks 1,85 per maand in te houden op mijn salaris. Naam Kind Leeftijd Het inschrijfformulier kun je vóór 25 maart 2015 verzenden naar of per interne post naar OVC. Na aanmelding ontvang je van ons per een definitieve bevestiging.

9 Skydiven Indoor Skydiven Wegens succes herhaald! We gaan weer indoor SKYDIVEN! Iedereen mag en kan indoor skydiven. Natuurlijk is het wel van belang dat je in goede gezondheid verkeert en ouder bent dan 4 jaar. Indoor skydiven is een unieke beleving die je enorm veel energie geeft en een onvergetelijke ervaring brengt! Wanneer? Op 18 april 2015 en 25 april 2015 Tijd? Tussen uur en uur Waar? Indoor Skydive Roosendaal (eigen vervoer) Programma u u u u u u Ontvangst met koffie en wat lekkers Inchecken, omkleden en instructies Indoor skydive Omkleden en uitreiking certificaat Afsluiting Kosten? Leden van de OVC: 30, Introducé (zijnde geen OVC-lid): 50, Wil je ook skydiven en ben je werkzaam in het Catharina ziekenhuis maar nog geen lid van de OVC? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier en wordt dan tevens lid van de OVC (je mag meteen mee als lid voor de prijs van 30,-). Vragen en aanmelden? Wil je meer informatie over deze activiteit, wil je een inschrijfformulier ontvangen of heb je vragen, neem dan contact op met het bestuur van de OVC: OVC@catharinaziekenhuis.nl Wil jij erbij zijn? Meld je dan vóór 1 april aan via het inschrijfformulier.

10 Ontspannings Vereniging Catharinaziekenhuis Inschrijfformulier Indoor Skydiven Met onderstaande gegevens meld ik me aan voor Indoor Skydiven op: 18 april april 2015 Naam: adres: Afdeling: Personeelsnummer: Svp aankruisen wat van toepassing is: Ja, ik ben lid van de OVC. Nee, ik ben geen lid van de OVC. Door me aan te melden voor deze activiteit word ik automatisch lid van de OVC en machtig ik de OVC om maandelijks 1,85 per maand in te houden op mijn salaris. Naam introducé Werkzaam in CZE (ja / nee) Lid van de OVC (ja/nee) Het inschrijfformulier kun je vóór 1 april 2015 verzenden naar OVC@catharinaziekenhuis.nl of per interne post naar OVC. Na aanmelding ontvang je van ons per een definitieve bevestiging en meer informatie over de activiteit (planning, voorwaarden, routebeschrijving en betaling). LET OP! VOL = VOL! *Door mij aan te melden voor deze activiteit ga ik akkoord dat het bedrag voor deze activiteit in de maand mei van mijn salaris wordt afgeschreven. Deelname aan de activiteit geschiedt op eigen risico.

11 Vlooienmarkt Op zaterdag 30 mei organiseren wij weer onze jaarlijkse vlooienmarkt, een jaarlijks evenement met zo n 100 kramen waar zo n 1000 bezoekers op afkomen. Staat je schuur of zolder vol met overtollige spullen die je wel kwijt wil, huur dan een kraam op onze markt! Wanneer? Zaterdag 30 mei 2015 Tijd? Van 9.30 uur tot uur (kraam opbouwen vanaf 8.00 uur) Kosten? OVC-leden: 5,- per kraam Waar? Parkeerterrein Catharina Ziekenhuis Niet-leden: 16,- per kraam Wil je ook een kraam huren en ben je werkzaam in het Catharina ziekenhuis, maar nog geen lid van de OVC? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier. Je wordt dan tevens lid van de OVC en huurt een kraam voor maar 5,-. Vragen en aanmelden? Wil je meer informatie over dit evenement, wil je een inschrijfformulier ontvangen of heb je vragen, neem dan contact op met het bestuur van de OVC: OVC@catharinaziekenhuis.nl Aanmelden? Vóór 1 mei via het inschrijfformulier.

12 Ontspannings Vereniging Catharinaziekenhuis Inschrijfformulier Vlooienmarkt Ik wil een of meerdere kramen huren voor de vlooienmarkt op 30 mei a.s.: Naam: adres: Afdeling: Personeelsnummer: Svp aankruisen wat van toepassing is: Ja, ik ben lid van de OVC. Nee, ik ben geen lid van de OVC. Door me aan te melden voor deze activiteit word ik automatisch lid van de OVC en machtig ik de OVC om maandelijks 1,85 per maand in te houden op mijn salaris (je betaalt dan de ledenprijs voor het huren van een kraam). Nee, ik ben geen lid van de OVC en wordt geen lid. Aantal marktkramen: Wijze van betalen: Svp aankruisen wat van toepassing is: Inhouding op salaris Contant betalen op evenement Het inschrijfformulier kun je digitaal invullen en vóór 1 mei a.s. verzenden per naar OVC@catharinaziekenhuis.nl of per interne post naar OVC. Na aanmelding ontvang je van ons per een definitieve bevestiging.

13 Recept mmmmmmm lekker Papardelle met garnalen Bereiding: ca. 1 uur en 15 min. Hoofdgerecht: 4 personen Ingrediënten 1 ui 1 prei 1/2 knolselderij 2 takjes basilicum 5 el boter 100 ml droge witte wijn 400 ml gevogeltefond (pot) 1 steranijs 400 g papardelle (pasta soort) 350 g rauwe gepelde garnalen (diepvries) 500 g groene asperges 2-3 takjes tijm 1 el bloem 4 el noilly prat (vermout) 5 el slagroom zout en peper Per portie ca. 650 kcal, 32 g eiwit, 18 g vet, 80 g koolhydraten Bereidingswijze Pel en snipper de ui. Maak de prei en de knolselderij schoon en snijd ze kleiner. Maak de basilicum schoon. Verhit 1 el boter in een pan. Fruit de ui, de prei en de selderij hierin op gematigd vuur ca. 5 minuten. Blus af met de wijn en de fond. Voeg de steranijs en de basilicum toe. Laat de fond afgedekt op laag vuur ca. 30 minuten pruttelen. Laat ondertussen de garnalen ontdooien. Was de asperges en snijd het onderste deel ruim af. Snijd de asperges schuin in stukken. Was de tijm, schud hem droog en hak hem fijn. Spoel de garnalen af en dep ze droog. Giet de fond door een fijne zeef en vang hem op. Verhit 2 el boter. Fruit hierin de bloem al roerend kort. Giet de fond, de noilly prat en de slagroom er al roerend bij, breng aan de kook en laat ca. 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Kook ondertussen de pasta in 3-4 l kokend water met wat zout gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 1 el boter in een grote pan. Bak hierin de asperges onder regelmatig keren 4-5 minuten aan. Breng ze op smaak met zout en peper. Neem ze uit de pan en verhit 1 el boter in het braadvet. Bak de garnalen hierin al kerend 2-3 minuten. Bak de tijm kort mee. Voeg de asperges en de garnalen toe aan de saus. Giet de pasta af en meng hem met de saus. Eet smakelijk! Heb jij een lekker recept en wil je dit delen? Stuur dan een mail met het recept naar de OVC! Misschien staat jouw overheerlijke recept dan in het volgende StopKontakt!

14 Duinrell entreekaartjes met korting! Duinrell, een spetterend dagje uit Duinrell biedt familieplezier, het hele jaar door. Winter, lente, zomer en herfst. Van 3 april - 5 oktober 2015 is het attractiepark dagelijks geopend. Het Tikibad is het hele jaar door geopend. Het vakantiepark en alle faciliteiten liggen midden in de prachtige natuur van het Duinrell-landgoed. Ieder seizoen wordt er gezorgd voor dat spetterende dagje uit, die veelzijdige vakantie en dat onvergetelijke feest of evenement. Een dagje uit met korting? De OVC heeft entreekaartjes beschikbaar voor maar 20,- p.p. Hiermee krijg je toegang tot het gehele attractiepark en kun je ook nog 2 uur gebruik maken van het Tropisch Tikibad. De kaartjes zijn het hele jaar door geldig. Entreekaarten bestellen en afhalen De entreekaartjes zijn te bestellen en af te halen bij het secretariaat van de OVC. Stuur een mail naar OVC@catharinaziekenhuis.nl.

15 Kanoën op de Dommel Op zaterdag 13 juni organiseren wij een actief dagje uit. We maken kanoënd een dagtocht over de Dommel en sluiten af met een gezellige BBQ. Voor avonturiers en natuurliefhebbers is Kanoën op de Dommel een uitdagende activiteit en een ontspannend dagje uit. Al peddelend door de laaglandvallei kun je genieten van de ongerepte natuur en uitgestrekte weilanden. Wanneer? Tijd? 13 juni 2015 Tussen uur en uur Waar? Rofra, t Boothuys, Molenstraat 203a te Valkenswaard Programma uur u u u u u Ontvangst bij t Boothuys Vertrek met de bus naar de kano-opstapplaats in Neerpelt Start kanotocht Aankomst bij t Boothuys Start BBQ (drankjes zijn voor eigen rekening) Afsluiting Kosten? Leden van de OVC: 10,- Introducé (zijnde geen OVC-lid): 17,50 Heb je zin in een actief en gezellig dagje uit en ben je werkzaam in het Catharina ziekenhuis maar nog geen lid van de OVC? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier, je wordt meteen lid van de OVC en kunt deelnemen voor de ledenprijs van 10,-. Vragen en aanmelden? Wil je meer informatie over deze activiteit, wil je een inschrijfformulier ontvangen of heb je vragen, neem dan contact op met het bestuur van de OVC: OVC@catharinaziekenhuis.nl Wil jij erbij zijn? Meld je dan vóór 1 juni aan via het inschrijfformulier.

16 Ontspannings Vereniging Catharinaziekenhuis Inschrijfformulier Kanoën op de Dommel Met onderstaande gegevens meld ik me aan voor de kanotocht en BBQ op 13 juni a.s. Naam: adres: Afdeling: Personeelsnummer: Svp aankruisen wat van toepassing is: Ja, ik ben lid van de OVC. Nee, ik ben geen lid van de OVC. Door me aan te melden voor deze activiteit word ik automatisch lid van de OVC en machtig ik de OVC om maandelijks 1,85 per maand in te houden op mijn salaris. Naam introducé Werkzaam in CZE (ja / nee) Lid van de OVC (ja/nee) Svp aankruisen wat van toepassing is: 1 persoonskano 2-3 persoonskano (Open Canadese kano) Het inschrijfformulier kun je vóór 1 juni 2015 verzenden naar OVC@catharinaziekenhuis.nl of per post naar de OVC. Na aanmelding ontvang je van ons per een definitieve bevestiging en meer informatie over de activiteit. LET OP! VOL = VOL! *Door mij aan te melden voor deze activiteit ga ik akkoord dat de betaling in de maand juli van mijn salaris wordt afgeschreven. Deelname aan de activiteit geschiedt op eigen risico.

17 Darttoernooi Op zaterdag 20 juni organiseren wij een sportieve dag. We organiseren dan onder leiding van Bart (senior verpleegkundige Longgeneeskunde) een heus darttoernooi. We spelen een poulesysteem met winnaars- en verliezersronde. Het toernooi is zowel voor ervaren darters als voor mensen die nog nooit gedart hebben. Wanneer? Tijd? 20 juni 2015 Vanaf uur Waar? Helmondzaal, Catharina Ziekenhuis Programma u u u u Ontvangst met koffie of thee Start toernooi Einde toernooi Prijsuitreiking en gezellig naborrelen Inschrijfgeld? Leden van de OVC: 2,50 Introducé (zijnde geen OVC-lid): 4,- Heb je zin in een sportieve en gezellige middag en ben je werkzaam in het Catharina ziekenhuis maar nog geen lid van de OVC? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier, je wordt meteen lid van de OVC en kunt deelnemen voor de ledenprijs. Vragen en aanmelden? Wil je meer informatie over deze activiteit, wil je een inschrijfformulier ontvangen of heb je vragen, neem dan contact op met het bestuur van de OVC: OVC@catharinaziekenhuis.nl Wil jij erbij zijn? Meld je dan vóór 1 juni aan via het inschrijfformulier.

18 Ontspannings Vereniging Catharinaziekenhuis Inschrijfformulier Darttoernooi Met onderstaande gegevens meld ik me aan voor het darttoernooi op 20 juni a.s. Naam: adres: Afdeling: Personeelsnummer: Svp aankruisen wat van toepassing is: Ja, ik ben lid van de OVC. Nee, ik ben geen lid van de OVC. Door me aan te melden voor deze activiteit word ik automatisch lid van de OVC en machtig ik de OVC om maandelijks 1,85 per maand in te houden op mijn salaris. Naam introducé Werkzaam in CZE (ja / nee) Lid van de OVC (ja/nee) Svp aankruisen wat van toepassing is: Ik heb zelf dartpijlen Ja Nee Ervaring Ik heb nog nooit gedart Ik heb al vaker gedart Ik ben een ervaren darter / Ik speel competitie Het inschrijfformulier kun je vóór 1 juni 2015 verzenden naar OVC@catharinaziekenhuis.nl of per post naar de OVC. Na aanmelding ontvang je van ons per een definitieve bevestiging en meer informatie over de activiteit. LET OP! VOL = VOL!

19 Terugblik wandklimmen Op 10 januari jl. hebben we een actief uitje gehad met onze mooie OVC. We zijn gaan wandklimmen bij Neoliet te Eindhoven. Om uur hebben we kennisgemaakt en bijgekletst onder het genot van een kopje koffie of thee. Na een grondige uitleg van de do s en dont s over het klimmen en het zekeren van de klimmer konden we van start gaan. Onder het toeziend oog van de instructeur werden de eerste meters fanatiek geklommen. Voor sommigen onder ons nogal een avontuur, omdat ze toch last hebben van hoogtevrees, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik heb alle deelnemers dan ook met heel veel plezier zien klimmen of klauteren. Na zelf nog een korte demonstratie te hebben gegeven van een voorklimroute tot in het dak van de klimhal, waren de armen van onze fanatiekelingen toch al aardig verzuurd. We hebben de middag afgesloten met een drankje en zijn vervolgens huiswaarts gekeerd door de stromende regen. Alex Fransen Bestuurslid OVC

20

21 Stop!Kontakt Catharijners - katern

22 EVENEMENTENKALENDER CATHARIJNERS 31 MAART UUR: In de Kontaktdoos Presentatie door onze oud-uroloog Ad Hendrikx (die o.a. op 25 april 2014 benoemd werd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau) over zijn project T R A I N I N G I N U R O L O G Y dat in 2012 gestart is met de eerste trainingen en toetsen. Met nieuw verkregen inzichten werd op 1 september 2014 in het hele land gestart met een 8-tal modules. Voor robotchirurgie worden er plannen gemaakt voor een gezamenlijke training en toetsing met chirurgen en gynaecologen. Zelf is hij de OPRICHTER IN TRAINING IN UROLOGY en is lid van de COMMISSIE UROLOGISCH VAARDIGHEIDS ONDERWIJS. AD HENDRIKX Voor meer info hierover zie: STOP!KONTAKT Of kijk op: onder stop!kontakten. 28 APRIL Dagtocht CATHARIJNERS CRUISE BOMMELERWAARD + WOUDRICHEM. Wederom blijkt dat er weer voldoende animo is voor onze bovenstaande dagtocht. 98 mensen hebben zich aangemeld. Om klokslag uur vertrekken we weer zoals gewoonlijk vanaf de parkeerplaats BIJ DE OUDE TOREN. Met 2 bussen begeven we ons naar Engelen naar de cuiseboot. Daar wacht dan de koffie met de echte Bossche bol. De rest van de dagtocht heeft U reeds gelezen. 26 mei uur in de kontaktdoos Gezellig samen zijn en bijpraten over de dagtocht van 28 april j.l. cruise Bommelerwaard met Woudrichem. Ook zal er via een beamer een fotoreportage te zien zijn. Natuurlijk kunnen we ook weer zoals gewoonlijk gratis gebruik maken van koffie en thee.

23 30 juni GEEN CONTACTMIDDAG I.V.M. VAKANTIE Beste Catharijners, Het eerste STOP!KONTAKT van 2015 is weer voor iedereen klaar om te lezen. De feestdagen liggen achter ons en we verlangen met z n allen naar het voorjaar en wat lekker weer. Het gepensioneerden diner in het restaurant van het Cathrien was een groot succes met een enorme opkomst en het volgende evenement staat al weer voor U klaar op 28 april met de Cruise Bommelerwaard - Woudrichem. Laten we hopen dat de lente dan al volop van zich laat horen zodat iedereen nog meer van deze tocht kan genieten. WETENSWAARDIGHEDEN Wist U dat- als u lid bent van de Dela u gratis gebruik kunt maken van advies betreffende testament, schenking, samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden of echtscheiding. Wist U dat- met de aanschaf van een genieten in 400 musea. De prijs van en 27,50 voor jongeren t/m 18 4,95 inschrijfkosten. museumkaart u een jaar lang onbeperkt kunt de museumkaart is 54,95 voor volwassenen jaar. U betaalt bij de eerste aanschaf éénmalig Wist U dat- vrijwilligers jaarlijks euro aan economische waarde opleveren alleen al in Eindhoven. Veel van die vrijwilligers zijn ouderen. (bron E.D.) Wist U dat- Vrouwen in Nederland een pensioen krijgen dat gemiddeld 40% lager is dan van mannen. In de EU is het verschil gemiddeld 39% in het nadeel van vrouwen. Dat meldt de Europese Commissie in Brussel. Oorzaken vrouwen hebben minder vaak een baan en werken minder uren/jaren en verdienen gemiddeld minder. Opvallend is dat vrouwen zonder kinderen in Nederland gemiddeld 6% méér pensioen hebben dan mannelijke 65-plussers. Wist U dat- u behalve via Facebook je jouw foto s die u wilt delen in kleine kring ook via andere platforms kunt delen, zoals Mijn Album, FamilyLeaf of Pair, die daarvoor beter geschikt zijn. Wist U datsteeds meer ouderen hoger onderwijs volgen uit interesse of om de loopbaan een duw te geven. De grijze cellen moeten bezig blijven. Er zijn zelfs 70 plussers die weer in de collegebanken zitten voor een cursus of een studie van meerdere jaren. De meesten, ongeveer , gaan naar het HOVO (Hoger Onderwijs voor Ouderen). Het onderwijs wordt verzorgd door universiteiten en hogescholen. Het is een toegevoegde waarde in het welbevinden van deze senioren, het houdt hun brein wakker. Het afgelopen studiejaar stonden senioren ingeschreven met een gemiddelde leeftijd van 64 jaar.

24 Wist U dat- de afgelopen eeuw de gemiddelde levensverwachting is gestegen van 40 naar 80 jaar. Wie vandaag de dag met pensioen gaat, kan daar niet tien maar twintig jaar van genieten. 75 IS HET NIEUWE 65 40% van de bijna 65-jarigen denkt erover om door te werken. Een kwart van de 75-plussers is actief als mantelzorger en 40% van de grootouders past op de kleinkinderen. Wist U dat- er een firma is die een airbag voor senioren ontwikkelt. Er zijn airbags voor automobilisten, alpineskiërs en motorrijders, maar niet voor hoogbejaarden om op hun lichaam te dragen. De heupairbag is een gordel die iets boven de heup wordt gedragen. Op de rug zit een tasje met daarin de airbag. Er zit een sensor in die bij een val beweging signaleert. Op dat moment komt de airbag tevoorschijn, die zich om de heup oppompt en de val breekt. Met een ventiel kan het kussen langzaam leeglopen. De TU-Delft is betrokken bij de ontwikkeling ervan. Een mooie ontwikkeling want jaarlijks belanden senioren in het ziekenhuis met een gebroken heup en dit kost 320 miljoen euro blijkt uit cijfers van VeiligheidNL. Wist U dat- senioren die in een verzorgingshuis wonen zich prettiger voelen als zij achter hun vertrouwde voordeur wonen. Een verzorgingshuis in Tilburg en Pijnacker hebben dat aangepakt door een fotosticker van de eigen oude voordeur van de bewoner te plakken op de deur van hun kamer. Zo kunnen mensen hun eigen kamer gemakkelijker terugvinden en zijn het niet allemaal dezelfde voordeuren. Zeker voor mensen die vergeetachtig of dementerend zijn is dat een mooi hulpmiddel, het geeft een thuisgevoel. Wist U dat- men voor een superuitzicht niet meer bij het London-Eye moet zijn, het befaamde reuzenrad dat een topuitzicht biedt op de Britse hoofdstad. Het panoramische stokje is overgenomen door de The Shard, een duizelingwekkend hoge glazen piramide van 310 meter hoog. Voor 25 pond zit je op de eerste rang. Kijk op

25 WEDEROM SUCCES: GROOT GEPENSIONEERDE DINER!!!! Het blijkt ieder jaar weer een schot in de roos te zijn om, namens de Raad van Bestuur, de jaarlijkse bijeenkomst voor alle gepensioneerde medewerkers te mogen organiseren. 354 senioren gaven gehoor aan onze uitnodiging om op dinsdag 13 januari jl. aanwezig te willen zijn. Maar door afzeggingen op het laatste moment als gevolg van ziekte, ziekenhuis-opname, ongelukjes etc, zouden het er nog zo n 20 meer geweest zijn. Door verbouwingswerkzaamheden moest deze keer alles in het personeelsrestaurant plaats vinden. Ook door de verbouwingswerkzaamheden moest het aanvangstijdstip nog aangepast worden van uur naar uur. Omdat de wintertuin niet gebruikt kon worden was het voor aanvang van de bijeenkomst een drukte van je welste. Bij binnenkomst in het personeelsrestaurant kreeg iedereen een prosecco aangeboden. Nadat alle gepensioneerden hun plaatsen ingenomen hadden werden ze welkom geheten door de Hr. Frans Heuvelmans, voorzitter van de Catharijners en medeorganisator samen met de Hr. Willem Baars. Ook de BESTE WENSEN VOOR HET NIEUWE JAAR werden niet vergeten.

26 Kort hierna nam Dr. P. Batenburg (voorzitter Raad van Bestuur) het woord en ook hij heette natuurlijk allen van harte welkom. Hij lichtte het een en ander toe wat de aankomende NIEUWBOUW allemaal gaat brengen. Dat dat met een hoop ongemakken gepaard gaat is natuurlijk niet te vermijden. In ieder geval krijgen we er met z n allen iets moois voor terug. Na al deze ceremoniële handelingen werd er natuurlijk heel veel bijgepraat en kon het diner plaatsvinden. Aan de reacties te horen bleek het diner weer zeer in de smaak te vallen. Met een lekker wijntje erbij en flessen bronwater en het feest kon niet meer stuk. Tussen uur en uur kwam er een einde aan deze gezellige gepensioneerden bijeenkomst. Els had het, samen met haar personeel, weer goed voor elkaar. Na afloop kreeg men, zoals gewoonlijk, nog een verrassingspakketje mee naar huis dat bijna niemand meer had verwacht. Ook aan de uitrijkaartjes was gedacht zodat iedereen die zijn of haar auto geparkeerd had gratis het parkeerterrein kon verlaten.

27 Zie ook onder fotogalerij voor alle foto s Els van het restaurant had het deze keer Weer goed voor elkaar!!!! Lies van Diepen (23 maart jaar) was ook dit Jaar weer van de partij. Diny Heuvelmans, Els van de Hurk en Dorry Kroese bij het overhandigen van de pakketten.

28 GEZELLIGE BIJEENKOMST BIJ PRESENTATIE OVER CUBA DOOR DINY EN RUDY VOGES. Helaas was DE OPKOMST op deze laatste dinsdag van februari niet echt om over naar huis te schrijven!! Maar gezellig was het wel. Toeristen zien het als armoede maar de mensen zijn daar met VEEL minder misschien wel meer tevreden dan bij ons. Iedereen hetzelfde inkomen van hoog tot laag!!!, gratis verzorging, onderwijs en voeding. Je hoort de mensen NIET mopperen of klagen. Met veel muziek, dans en natuurlijk prachtig weer gaan zij door het leven. Praktisch geen werkloosheid! Het lijkt wel een sprookje? Al met al was het een interessante, leuke en gezellige presentatie door Diny en Rudy Voges.

Nr ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern

Nr ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern Nr. 2-2016 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt Met CATHARIJNERS katern Voorwoord De winter is weer voorbij, het voorjaar komt eraan. We hebben weer een groot aantal leuke, actieve

Nadere informatie

Nr. 4-2015 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern

Nr. 4-2015 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern Nr. 4-2015 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt Met CATHARIJNERS katern Voorwoord De vakanties zitten er weer bijna op! Ook wij gaan gewoon door! Voor de zomervakantie hadden

Nadere informatie

Nr. 3-2015 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern

Nr. 3-2015 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern Nr. 3-2015 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt Met CATHARIJNERS katern Voorwoord We hebben weer een druk en gezellig kwartaal achter de rug. In maart hebben we genoten van een

Nadere informatie

TNT Post Port betaald. Stop! Kontakt. Met Catharijners katern

TNT Post Port betaald. Stop! Kontakt. Met Catharijners katern TNT Post Port betaald 1 2015 Ontspannings Vereniging Catharinaziekenhuis Stop! Kontakt Met Catharijners katern Aanbieding Ontspannings Vereniging Catharinaziekenhuis AUTO- EN MACHINE TECHNIEK VREESWIJK

Nadere informatie

bospaddenstoelensoep

bospaddenstoelensoep bospaddenstoelensoep * VOORBEREIDEN (dag voor het kerstdiner): * Week de gedroogde paddenstoelen 15 minuten in water. * Snipper de ui en pers of snijd de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in kleine

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten Gezonde recepten Gezonde recepten Vraag jij je ook wel eens af wat gezonde recepten zijn en wat nu gezond is en wat niet? Er zijn zoveel geluiden in voedingsland, dat je soms de weg kwijt kunt raken. Wat

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

Gezellig vertoeven in het paviljoen

Gezellig vertoeven in het paviljoen digitil 08 - mei 2014 In deze digitil: Gebruik van het ballenkanon Gezellig vertoeven in het paviljoen Tassen in de TIL Barkrukken E-sigaret Gebruik van glazen Terugblik Mixed Night van 15 april Gebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Zet je eigen kerstkalkoen op tafel

Zet je eigen kerstkalkoen op tafel # 2 EXTRA KE INSPIRA RSTTIE Stap voor stap: Zet je eigen kerstkalkoen op tafel Kies je favoriete kerstcover! H Volgende keer: 5x feestelijke kerstdesserts Stap voor stap kerstkalkoen Bij een traditioneel

Nadere informatie

Nr. 1-2016 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern

Nr. 1-2016 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern Nr. 1-2016 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt Met CATHARIJNERS katern Voorwoord 2015 zit er weer bijna op. We hebben een bijzonder actief jaar achter de rug met ontzettend veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor:

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Terugblik Kinderyoga Rots & Water De Sterrenplukmachine Theaterweek Thema avond (hoog)gevoeligheid

Nadere informatie

Wat kan ik voor u doen?

Wat kan ik voor u doen? 139 139 HOOFDSTUK 9 Wat kan ik voor u doen? WOORDEN 1 1 Peter is op vakantie. Hij stuurde mij een... uit Parijs. a brievenbus b kaart 2 Ik heb die kaart gisteren.... a ontvangen b herhaald 3 Bij welke...

Nadere informatie

TOETS NT2-1 schrijven. Goed voorbereid slagen. voor het staatsexamen NT2 programma 1. Opgavenboekje nr. 1 SCHRIJVEN. niveau B1. tijdsduur: 120 minuten

TOETS NT2-1 schrijven. Goed voorbereid slagen. voor het staatsexamen NT2 programma 1. Opgavenboekje nr. 1 SCHRIJVEN. niveau B1. tijdsduur: 120 minuten Goed voorbereid slagen voor het staatsexamen NT2 programma 1 Opgavenboekje nr. 1 SCHRIJVEN niveau B1 tijdsduur: 120 minuten Deel 1: Zinnen afmaken 15 opdrachten Maak de zinnen af: 1. Het is in de vakantie

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

We wensen u allemaal hele fijne feestdagen en een goed begin van 2016!

We wensen u allemaal hele fijne feestdagen en een goed begin van 2016! Voorstraak 157 4702 EP ROOSENDAAL Tel. 0165-538151 www.hetdriespan.nl defakkel@driespan.koraalgroep.nl december 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s) Het is de laatste schoolweek van het jaar 2015. Een gek

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie

Handleiding Invullen Bardiensten 2016

Handleiding Invullen Bardiensten 2016 Inleiding Deze handleiding dient als hulp voor de leden van de Nijkerkse Tennis Club (NTC) bij het zelf invoeren van de bardiensten voor het jaar 2016. Het invoeren wordt online via internet op de website

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Inderdaad geen tapas, maar shapas het is Internationale sherryweek, zoals je in mijn oktober dagboek al kon lezen ben ik in oktober aangeschoven bij een taps lunch,

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Paasdagmenu 1 (voeg ontbijt en lunch samen voor een paasbrunch)

Paasdagmenu 1 (voeg ontbijt en lunch samen voor een paasbrunch) Vrolijk Pasen! Paasdagmenu 1 (voeg ontbijt en lunch samen voor een paasbrunch) Ontbijt: 1 bruine pistolet uit de oven met halvarine 1 keer halva jam of 2 plakjes rookvlees 1 glas verse sinaasappelsap 1gekookt

Nadere informatie

10 Luxe Afslank Recepten

10 Luxe Afslank Recepten 10 Luxe Afslank Recepten Dieetsnel.nl Kees van Hessel Recept 1 Omelet met kampernoelies 10 tot 15 minuten 1 pers - 2 eieren - 250 gram kampernoelies - sjalotjes - peterselie - peper & zout Borstel de kampernoelies(champignons)

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 8 Oktober/november 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

Roerei en komkommer ontbijt.

Roerei en komkommer ontbijt. Roerei en komkommer ontbijt. Roerei en komkommer. Roerei en komkommer. Lekker luchtig roerei met wat komkommerschijfjes. Als je hongerige huisgenoten hebt die weigeren koolhydraatarm te eten dan is dit,

Nadere informatie

Stop! Kontakt. Met Catharijners katern. Ontspanningsvereniging Catharina Ziekenhuis

Stop! Kontakt. Met Catharijners katern. Ontspanningsvereniging Catharina Ziekenhuis Ontspannings Vereniging Catharinaziekenhuis 4 2014 Stop! Kontakt Met Catharijners katern Van de voorzitter Beste Leden, De zomervakantie zit er voor de meesten van ons weer op en de OVC maakt zich weer

Nadere informatie

Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier!

Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier! Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier! BEURS PIJNACKER - WITTE HUIS Op 11 april houdt Oberon haar jaarlijkse

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn)

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) Het nieuwe seizoen De dagen beginnen al weer langer te worden, we gaan op weg naar de lente. Voor de meeste leden begint het al weer aardig te kriebelen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar met wat warme

Nadere informatie

Verslagen. Mozmed Gurué. Bart Roosenburg

Verslagen. Mozmed Gurué. Bart Roosenburg Verslagen Mozmed Gurué Bart Roosenburg 2013 Week 1 Datum: 5 t/m 9 augustus 2013 Team: Hanneke Dekker (arts), Jacinto Joaquim (evangelist), José Orlando (vrijwilliger), Bart Roosenburg (verpleegkundige).

Nadere informatie

Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes

Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes 1 Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes Aantal personen: 4 Voorbereidingstijd (min): 15 Bereidingstijd (min): 55 4 kippenbouten 4.5 eetlepels Vloeibare boter 750 g voorgekookte krielaardappeltjes

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

Monica is jarig. Iemand vertelt over haar sollicitatiegesprek. Monica en Arend praten over opleiding, werken en een eigen bedrijf.

Monica is jarig. Iemand vertelt over haar sollicitatiegesprek. Monica en Arend praten over opleiding, werken en een eigen bedrijf. Les 1 Werk en inkomen (1) Monica is jarig. Iemand vertelt over haar sollicitatiegesprek. Monica en Arend praten over opleiding, werken en een eigen bedrijf. Evert en Monica -2 Rijbewijs Monica is jarig.

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Wat staat waar? Winter 2015-2016. Winter 2015-2016

Wat staat waar? Winter 2015-2016. Winter 2015-2016 Wat staat waar? Oplossingen raadsels/ nonogrammen 1.een van de vaders is een opa. Daarom is de andere vader zowel een zoon als een vader. 2.Een handdoek 3.Vuur 4. Een schaduw Voorwoord 2 De staf 3 Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling.

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Leerzaam, leuk, nieuwe contacten opgedaan, nieuwe ideeën. Het open Space concept is geweldig. Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Ontspannen maar

Nadere informatie

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE OPGEPAST! Enkele wijzigingen ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS NIEUW! Het grabbelpasje wordt vervangen door de UiTPAS. Om deel te nemen

Nadere informatie

Nieuws. KNLTB Eendagstoernooien. Nieuws voor nieuwe leden

Nieuws. KNLTB Eendagstoernooien. Nieuws voor nieuwe leden 1 van 7 06/04/2011 18:46 LTC HARTEN Sportpark Wilhelmina Ginkelseweg Heelsum Introductie Nieuws Kalender Archief AC TC Harten Toernooi Nieuws Bijgewerkt op: 6-04-2011 18:38 Link naar de printversies van

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids Jeugdhockeykamp 23 en 24 Juni 2017 Inhoudsopgave Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels Van de activiteitencommissie Jazeker, daar is het dan! Het kampboekje voor het Hockeykamp van

Nadere informatie

MENU MEI 2015. Bouillabaisse van gepocheerde tong met knoflookcrème en makreelsabayon. Zeebaars met geprakte aardappels en wijndressing

MENU MEI 2015. Bouillabaisse van gepocheerde tong met knoflookcrème en makreelsabayon. Zeebaars met geprakte aardappels en wijndressing Lid Cuisine Culinaire Nederland (CCN), Afd. Amsterdam MENU MEI 2015 Bouillabaisse van gepocheerde tong met knoflookcrème en makreelsabayon Zeebaars met geprakte aardappels en wijndressing Gebraden speenvarken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Champagne Select April 2018

Nieuwsbrief Champagne Select April 2018 Nieuwsbrief Champagne Select April 2018 Welkom bij onze Lente nieuwsbrief! In deze nieuwsbrief gaan we u weer informeren over de laatste ontwikkelingen, hebben we een mooie aanbieding en luiden we het

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM april mei juni 2015 Maandelijks gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum

Nadere informatie

Mosselen. Overheerlijke recepten. @dekamarkt of @dekawijnmarkt. facebook.com/ dekamarkt. www.dekamarkt.nl. Klantenservice 0251-276628

Mosselen. Overheerlijke recepten. @dekamarkt of @dekawijnmarkt. facebook.com/ dekamarkt. www.dekamarkt.nl. Klantenservice 0251-276628 Mosselen @dekamarkt of @dekawijnmarkt www.dekamarkt.nl facebook.com/ dekamarkt Klantenservice 0251-276628 Overheerlijke recepten Sappige mosselen met lekkere saus, daar eet iedereen zijn vingers bij op!

Nadere informatie

Amuse Tartaartje van Schotse zalm op bordje met kruidensausje. Voorgerecht Pasta met pittige tomatensaus

Amuse Tartaartje van Schotse zalm op bordje met kruidensausje. Voorgerecht Pasta met pittige tomatensaus Amuse Tartaartje van Schotse zalm op bordje met kruidensausje Voorgerecht Pasta met pittige tomatensaus Hoofdgerecht Kipfilet met kerriesaus Stampotje van andijvie Dessert Mangoparfait Frambozencoulis

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

D E P A U L U S C A K E of de suiker is niet méér waard dan het zout

D E P A U L U S C A K E of de suiker is niet méér waard dan het zout D E P A U L U S C A K E of de suiker is niet méér waard dan het zout Personen Verteller Huisvrouw Cake ingrediënten; o Bloem o Zout o Suiker o Eieren o Kersen o Sukade o Krenten o Boter (Bij dit toneelstuk

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Kookworkshop MONIQUE VAN WESSUM AFSLANKCOACH VAN WESSUM AFSLANKCOACH MONIQUE

Kookworkshop MONIQUE VAN WESSUM AFSLANKCOACH VAN WESSUM AFSLANKCOACH MONIQUE Kookworkshop Regelmatig organiseer ik voor mijn klanten een kookworkshop om ze laten zien en proeven hoe lekker en gevarieerd je kunt blijven eten en toch kunt afvallen. Hierbij een impressie van de vorige

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

vers opgevist door onze vissers ZEEWOLF afschuwelijk lekker!

vers opgevist door onze vissers ZEEWOLF afschuwelijk lekker! vers opgevist door onze vissers ZEEWOLF afschuwelijk lekker! Een krokant slaatje gecombineerd met het zachte maar stevige visvlees van zeewolf: heerlijk! witloofslaatje met kerstomaat, gebakken zeewolf

Nadere informatie

NierNieuws Kerstmenu 2012

NierNieuws Kerstmenu 2012 NierNieuws Kerstmenu 2012 Winterprei in wittewijnsaus met een knapperig kaaslaagje ====== Tomatenrisotto met buffelmozzarella op een bedje van rucola ====== Exotische sinaasappeljelly met kardemom Alle

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

In onze vorige stencil hebben we een enquête bijgevoegd met enkele mogelijke nieuwe activiteiten die

In onze vorige stencil hebben we een enquête bijgevoegd met enkele mogelijke nieuwe activiteiten die In onze vorige stencil hebben we een enquête bijgevoegd met enkele mogelijke nieuwe activiteiten die we als buurtvereniging op zouden willen pakken en de buurtleden eveneens de mogelijkheid te geven om

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Juli augustus september 2015

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Juli augustus september 2015 ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli 2015 Gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum aanwezig. Het gezondheidsconsult

Nadere informatie

digitil 18 - aug 2014

digitil 18 - aug 2014 digitil 18 - aug 2014 In deze digitil: Reünie op zondag 24 augustus Men s Night op dinsdag 26 augustus Ladies Night op woensdag 27 augustus Zaterdag 30 augustus tennisclinic Sjeng Schalken Jubileum loterij

Nadere informatie

Zacht fruit. Overheerlijke recepten

Zacht fruit. Overheerlijke recepten Zacht fruit Overheerlijke recepten Zacht, teer zomerfruit, zoals frambozen, bramen, bessen en blauwe bessen, zijn juist nu optimaal. Zo geurig, zo sappig proeft u ze alleen onder de juli zon! Proef t Seizoen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2016. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2016. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST April, mei, juni 2016 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Centrumleider Far West Buurtbewoners, Ik ben Lore Tilley en vanaf februari heb ik de taak van Marijke

Nadere informatie

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren Marijke Hiem Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Group Fitness rooster

Group Fitness rooster Onze gezondheid is ons belangrijkste bezit en we zijn er zelf verantwoordelijk voor. Maar geven we het ook de aandacht die het verdient? Een paar uurtjes sporten per week maakt al een wereld van verschil.

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

Workshop BSO Rakker-Pret.

Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop-programma Toneel Vissen Boskunstwerk Kerstmobiel Experimenten uitvoeren Kleien Overzicht workshops Kalender 2013 Weerkalender Poppenkastpop sint of Piet Bootjes wedstrijd

Nadere informatie

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR Kerstvakantie 2015 BSO Eigen&Wijzer Harderwijk BSO HARDERWIJK- week 1 MAANDAG 21 DECEMBER: MEGAFUNSPEkTAKEL We gaan klimmen en klauteren bij het MegaFunSpektakel in de sporthallen

Nadere informatie

Goed gevoel activiteit

Goed gevoel activiteit OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM januari februari maart 2015 Vergeven en vergeten de last van vorig jaar, geen voornemen is beter dan vrede met elkaar We wensen alle bewoners een

Nadere informatie

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:De Pleisterplaats. Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Voorzitter Harold Soffner 5941442 Secretaris Henriëtte

Nadere informatie

Oefenzinnen module 1. Oefenzinnen module 2. Luister goed en schrijf de zin op.

Oefenzinnen module 1. Oefenzinnen module 2. Luister goed en schrijf de zin op. Oefenzinnen module 1 1. Ik schrijf me in bij de gemeente. 2. Wat is uw nieuwe adres? 3. Naar welke woonplaats verhuis jij? 4. Ik heb de Nederlandse nationaliteit. 5. Ben jij getrouwd of gescheiden? 6.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan!

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan! Kanovaren of fietsen op zondag 3 juni a.s. Kanocentrum WirdumerklapWat doen langlaufers in de zomer? Hoewel langlaufers volgens eigen zeggen voldoende hobby s hebben blijkt toch de wens te bestaan van

Nadere informatie

ClubNieuws. September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier.

ClubNieuws. September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. ClubNieuws September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Wat hebben we weer een heerlijke zomer gehad. De wereldkampioenschappen en de tour de France zijn weer achter de rug

Nadere informatie

EFFE BUURTEN MET NAJAAR 2012. Gezondheidscentrum

EFFE BUURTEN MET NAJAAR 2012. Gezondheidscentrum EFFE BUURTEN MET NAJAAR 2012 Gezondheidscentrum Effe buurten met de huisarts, diëtist, fysiotherapeut of ergotherapeut? Gezondheidscentrum de Bolzen wil graag, naast gezondheidszorg, ook voorlichting bieden

Nadere informatie

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012 Voor in de agenda: SL2 cursus op data: * 12 + 26 oktober * 9 + 30 november 12 oktober verrassingsactiviteit door de jeugdcommisie Algemene Leden Vergadering seizoen 2012-2013: 23 november om 19:00 uur

Nadere informatie

Paniek aanvallen & Hyperventilatie Oorzaken

Paniek aanvallen & Hyperventilatie Oorzaken Paniek aanvallen & Hyperventilatie Oorzaken Hooikoorts welke geen standaard klachten geeft, kan oorzaak zijn van hyperventilatie aanvallen, het lijkt er nml enorm veel op. Dus reageer je niet met niesbuien,

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal,

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal, NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015 Agenda Column van Puck 4 December Auti Soos 11 december Soep- en spellenavond 12 december Auti Actie Dag 29 december AutiJongerenCafé Vanaf Januari 2016 Auti

Nadere informatie

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade Activiteiten programma Wonen en Jong volwassenen 2016 Op vraag van onze bewoners, Talenten die individuele begeleidingen krijgen en de Talenten die een dagbesteding volgens bij Talent hebben wij een activiteitenprogramma

Nadere informatie