Nr ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nr ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern"

Transcriptie

1 Nr ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt Met CATHARIJNERS katern

2 Voorwoord De winter is weer voorbij, het voorjaar komt eraan. We hebben weer een groot aantal leuke, actieve en gezellige activiteiten op het programma staan. In de agenda op de volgende pagina zie je wat we allemaal gepland hebben zijn we zeer goed begonnen. Al onze activiteiten zijn zeer druk bezocht en we hebben maar liefst 66 nieuwe leden mogen verwelkomen. Dit zal het laatste Stop!Kontakt in deze vorm zijn. We zullen jullie voortaan per op de hoogte houden van nieuws en activiteiten. Heb je je adres nog niet aan ons doorgegeven, doe dit dan snel. Heb je zelf nog leuke ideeën, vragen of wil je ons ondersteunen bij het organiseren van activiteiten dan horen wij dat graag. Je kunt ons bereiken via ons secretariaat: We wensen jullie een mooi voorjaar! Tot ziens bij een van onze activiteiten. Bestuur OVC

3 Agenda Geplande activiteiten aanmeldformulieren beschikbaar 26 maart Paasactiviteit - Catharina Ziekenhuis (Kontaktdoos) 9 april Wokken en Pubquizzzzen - Catharina Ziekenhuis (Kontaktdoos) 23 april Golfclinic en diner - Hof van Heden 7 mei Disneyland Parijs (dagtrip) - Disneyland Parijs 4 juni Vlooienmarkt - Parkeerterrein Catharina Ziekenhuis 18 juni Kanoën op de Dommel + BBQ - Rofra Valkenswaard Geplande activiteiten aanmeldformulieren volgen 9 juli BBQ/Party - Catharina Ziekenhuis (Kontaktdoos) 3 september Beekse Bergen met picknick - Safaripark de Beekse Bergen 23 september Tapas/Cocktail workshop - Catharina Ziekenhuis (Kontaktdoos) 8 oktober Mountainbiken / klauteren - ASP adventure / Valkenburg 29 oktober Glowgolf met diner - Glowgolf Eindhoven 19 november Skiën - Alpin Center Bottrop (D) 3 december Sinterklaas in ons Catharien - Catharina Ziekenhuis (Wintertuin) 17 december Kerstshoppen Aken - Aken (D) 21 december Workshop kerststukjes maken - Catharina Ziekenhuis (Kontaktdoos) Nog te plannen activiteiten data en aanmeldformulieren volgen Escaperoom Musicalarrangement PSV voetbalwedstrijd Energetic training Hockey club Computerclub

4 Nieuwe activiteiten Ook de komende periode hebben we weer een aantal gezellige, actieve en leuke activiteiten op de planning staan. In april staat de pubquizzzz en een golfclinic op het programma. Kom jij op zaterdagavond 9 april naar de leukste pubquiz van Eindhoven? De Kontaktdoos wordt omgetoverd tot een gezellige bar. De quizmaster ontvangt je in een gezellige pubsfeer. Teams van 4 tot 6 personen nemen het tegen elkaar op, onderbroken door een drankje en een hapje! De OVC PubQuiz is een combinatie van vele doe- en denkvragen en opdrachten op het gebied van muziek, reclame, sport, politiek enz. De PubQuiz wordt gepresenteerd op een groot beeldscherm. Tijdens de PubQuiz wordt het geheugen getest en staat vooral samenwerking en plezier voorop. Welk team is slim en kan ook nog goed samenwerken? Het winnende team neemt de PubQuiz Trofee mee naar huis! Aanmelden? Stuur een mail naar OVC@catharinaziekenhuis.nl Op zaterdag 7 mei a.s. gaan we met de OVC naar Disneyland Parijs. Het wordt een super gave dagtrip. De dagtrip bestaat uit: - Vervoer per luxe touringcar - 1 daags entreeticket voor 1 Park (je kunt zelf kiezen of je deze dag naar het Disneyland Park of het Walt Disney Studios Park wilt) In juni staat de jaarlijkse vlooienmarkt en een kanotocht op de Dommel met aansluitend een gezellige BBQ o p het programma. Meer informatie vind je verderop in het Stop!Kontakt.

5 Ontspannings Vereniging Catharina Ziekenhuis Pubquizzzz en borrelen Kom jij op zaterdagavond 9 april naar de leukste pubquiz van Eindhoven? De Kontaktdoos wordt omgetoverd tot een gezellige bar. De quizmaster ontvangt je in een gezellige pubsfeer. Teams van 4 tot 6 personen nemen het tegen elkaar op, onderbroken door een drankje en een hapje! De OVC PubQuiz is een combinatie van vele doe- en denkvragen en opdrachten op het gebied van muziek, reclame, sport, politiek enz. De PubQuiz wordt gepresenteerd op een groot beeldscherm. Tijdens de PubQuiz wordt het geheugen getest en staat vooral samenwerking en plezier voorop. Welk team is slim en kan ook nog goed samenwerken? Het winnende team neemt de PubQuiz Trofee mee naar huis! Wanneer? Zaterdag 9 april Tijd? uur Waar? Kontaktdoos Catharina Ziekenhuis Kosten? (inclusief welkomstdrankje en borrelhapjes) Leden van de OVC: 7,50 Introducé (zijnde geen OVC-lid): 12,50 Vragen en aanmelden? Wil je meer informatie over deze activiteit, wil je een inschrijfformulier ontvangen of heb je vragen, neem dan contact op met het bestuur van de OVC: OVC@catharinaziekenhuis.nl Wil jij erbij zijn samen met je collega s, vrienden of familie? Meld je dan aan via het inschrijfformulier.

6 Ontspannings Vereniging Catharina Ziekenhuis Inschrijfformulier Pubquizzzz Met onderstaande gegevens meld ik me aan voor de Pubquiz op zaterdag 9 april a.s.*: Naam: adres: Afdeling: Personeelsnummer: Svp aankruisen wat van toepassing is: Ja, ik ben lid van de OVC. Nee, ik ben geen lid van de OVC. Door me aan te melden voor deze activiteit word ik automatisch lid van de OVC en machtig ik de OVC om maandelijks 1,85 per maand in te houden op mijn salaris. Naam introducé (max. 1) Werkzaam in CZE ja / nee Het inschrijfformulier kun je verzenden naar OVC@catharinaziekenhuis.nl of per post naar OVC t.a.v. Bianca Schattorie (Secretaris OVC). Na aanmelding ontvang je van ons per een definitieve bevestiging. LET OP! VOL = VOL! *Door mij aan te melden voor deze activiteit ga ik akkoord dat de kosten in april 2016 op mijn salaris worden ingehouden.

7 Ontspannings Vereniging Catharina Ziekenhuis Disneyland Parijs! Op zaterdag 7 mei a.s. gaan we met de OVC naar Disneyland Parijs. Het wordt een super gave dagtrip. Disneyland Paris bestaat uit twee Disney Parken en Disney Village. Je vindt hier meer dan 60 attracties, shows en parades. En niet te vergeten de vele winkels en restaurants! Het Disneyland Park is een Magisch koninkrijk en elk moment is speciaal met geweldige attracties, shows en parades. Het Disneyland Park bestaat uit vijf betoverende landen met een mix van sprookjesachtige charme, futuristische avonturen en technische hoogstandjes. Achter de schermen van het Walt Disney Studios Park komt de magische wereld van de film tot leven. Je stapt binnen in een wereld vol entertainment. Het Walt Disney Studios Park bestaat uit vijf verschillende productiezones waar je een kijkje neemt achter de schermen van de wereld van tekenfilm, animatie en televisie. De dagtrip bestaat uit: - Vervoer per luxe touringcar - 1 daags entreeticket voor 1 Park (je kunt zelf kiezen of je deze dag naar het Disneyland Park of het Walt Disney Studios Park wilt) Deelnemers dienen zelf te zorgen voor een reisverzekering Wanneer? Zaterdag 7 mei 2016 Tijd? vertrek +/ uur en om uur vertrekken we weer naar Ons Cathrien Kosten? (tickets inclusief busreis met luxe touringcar) Leden van de OVC: 40,- Introducés (max 1): 60,- Vragen en aanmelden? Wil je meer informatie over deze activiteit, wil je een inschrijfformulier ontvangen of heb je vragen, neem dan contact op met het bestuur van de OVC: OVC@catharinaziekenhuis.nl Wil jij erbij zijn samen met je collega s? Meld je dan snel aan via het inschrijfformulier LET OP: wees er snel bij want VOL = VOL.

8 Ontspannings Vereniging Catharina Ziekenhuis Inschrijfformulier Disneyland Parijs Met onderstaande gegevens meld ik me aan voor de dagtrip naar Disneyland Parijs op zaterdag 7 mei a.s.*: Naam: adres: Afdeling: Personeelsnummer: Svp aankruisen wat van toepassing is: Ja, ik ben lid van de OVC. Nee, ik ben geen lid van de OVC. Door me aan te melden voor deze activiteit word ik automatisch lid van de OVC en machtig ik de OVC om maandelijks 1,85 per maand in te houden op mijn salaris. Naam introducé (max. 1) Werkzaam in CZE ja / nee Het inschrijfformulier kun je verzenden naar OVC@catharinaziekenhuis.nl of per post naar OVC t.a.v. Bianca Schattorie (Secretaris OVC). Na aanmelding ontvang je van ons per een definitieve bevestiging. LET OP wees er snel bij want: VOL = VOL! *Door mij aan te melden voor deze activiteit ga ik akkoord dat de kosten per omgaande op mijn salaris worden ingehouden.

9 Ontspannings Vereniging Catharina Ziekenhuis Vlooienmarkt 2016 Op zaterdag 4 juni organiseren wij weer onze jaarlijkse vlooienmarkt, een jaarlijks evenement met zo n 100 kramen, waar zo n 1000 bezoekers op afkomen. Het is een groot evenement dat in heel Eindhoven bekend is en dat tevens geldt als goede reclame voor ons ziekenhuis. De OVC zorgt dit jaar voor een koffie/thee- en hamburgerkraam en voor de kids is er een schminkstand en springkussen. Staat je schuur of zolder vol met overtollige spullen die je wel kwijt wil, huur dan een kraam op onze markt! Wanneer? Zaterdag 4 juni 2016 Tijd? Waar? Van 9.30 uur tot uur (bij goed weer) Parkeerterrein Catharina Ziekenhuis (kraam opbouwen vanaf 8.00 uur) Kosten? OVC-leden: 5,- per kraam Wil je ook een kraam huren en ben je werkzaam in het Catharina ziekenhuis, maar nog geen lid van de OVC? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier. Je wordt dan tevens lid van de OVC en huurt een kraam voor maar 5,-. Vragen en aanmelden? Wil je meer informatie over dit evenement, wil je een inschrijfformulier ontvangen of heb je vragen, neem dan contact op met het bestuur van de OVC: OVC@catharinaziekenhuis.nl Aanmelden? Vóór 15 mei via het inschrijfformulier.

10 Ontspannings Vereniging Catharina Ziekenhuis Inschrijfformulier Vlooienmarkt Ik wil een of meerdere kramen huren voor de vlooienmarkt op 4 juni a.s.: Naam: adres: Afdeling: Personeelsnummer: Svp aankruisen wat van toepassing is: Ja, ik ben lid van de OVC. Nee, ik ben geen lid van de OVC. Door me aan te melden voor deze activiteit word ik automatisch lid van de OVC en machtig ik de OVC om maandelijks 1,85 per maand in te houden op mijn salaris (je betaalt dan de ledenprijs voor het huren van een kraam). Aantal marktkramen: Wijze van betalen: Svp aankruisen wat van toepassing is: Inhouding op salaris Contant betalen op evenement Het inschrijfformulier kun je digitaal invullen en vóór 15 mei a.s. verzenden per naar OVC@catharinaziekenhuis.nl of per interne post naar OVC. Na aanmelding ontvang je van ons per e- mail een definitieve bevestiging.

11 Ontspannings Vereniging Catharina Ziekenhuis Kanoën op de Dommel met BBQ Op zaterdag 18 juni organiseren wij een actief dagje uit. We maken kanoënd een dagtocht over de Dommel en sluiten af met een gezellige BBQ. Voor avonturiers en natuurliefhebbers is Kanoën op de Dommel een uitdagende activiteit en een ontspannend dagje uit. Al peddelend door de laaglandvallei kun je genieten van de ongerepte natuur en uitgestrekte weilanden. Vanuit Neerpelt kanoën we naar Valkenswaard, waar we eindigen met een gezellige BBQ bij Rofra t Boothuys. Wanneer? Tijd? 18 juni 2015 Tussen uur en uur Waar? Rofra, t Boothuys, Molenstraat 203a te Valkenswaard Programma uur Ontvangst bij t Boothuys u Vertrek met de bus naar de kano-opstapplaats in Neerpelt u Start kanotocht u Aankomst bij t Boothuys u Start BBQ (drankjes zijn voor eigen rekening) Kosten (drankjes zijn voor eigen rekening) Leden van de OVC: 12,50 Introducé (zijnde geen OVC-lid): 17,50 Heb je zin in een actief en gezellig dagje uit en ben je werkzaam in het Catharina ziekenhuis maar nog geen lid van de OVC? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier, je wordt meteen lid van de OVC en kunt deelnemen voor de ledenprijs van 12,50. Vragen en aanmelden? Wil je meer informatie over deze activiteit, wil je een inschrijfformulier ontvangen of heb je vragen, neem dan contact op met het bestuur van de OVC: OVC@catharinaziekenhuis.nl Wil jij erbij zijn? Meld je dan vóór 1 juni aan via het inschrijfformulier.

12 Ontspannings Vereniging Catharina Ziekenhuis Inschrijfformulier Kanoën op de Dommel met BBQ Met onderstaande gegevens meld ik me aan voor de kanotocht en BBQ op 18 juni a.s. Naam: adres: Afdeling: Personeelsnummer: Svp aankruisen wat van toepassing is: Ja, ik ben lid van de OVC. Nee, ik ben geen lid van de OVC. Door me aan te melden voor deze activiteit word ik automatisch lid van de OVC en machtig ik de OVC om maandelijks 1,85 per maand in te houden op mijn salaris. Naam introducé Werkzaam in CZE (ja / nee) Lid van de OVC (ja/nee) Svp aankruisen wat van toepassing is: 1 persoonskano 2-3 persoonskano (Open Canadese kano) Het inschrijfformulier kun je vóór 1 juni 2016 verzenden naar OVC@catharinaziekenhuis.nl of per post naar de OVC. Na aanmelding ontvang je van ons per een definitieve bevestiging en meer informatie over de activiteit. LET OP! VOL = VOL! *Door mij aan te melden voor deze activiteit ga ik akkoord dat de betaling in de maand juli van mijn salaris wordt afgeschreven. Deelname aan de activiteit geschiedt op eigen risico.

13 Terugblik activiteiten De laatste maanden hebben er enorm veel activiteiten plaatsgevonden. Hieronder een korte terugblik en enkele foto s. Zaterdag 23 januari zijn we met het OVC gaan bowlen in Eindhoven. Bij binnenkomst konden we meteen de bowlingschoenen aantrekken en daarna gelijk de baan op. Na twee uurtjes heerlijk te hebben gebowld, konden we een verdieping hoger lekker gaan gourmetten. Het was super druk, en super gezellig! Omdat ik de kinderen ook mee mocht nemen, was het dagje nog geslaagder. Ik vind het heel erg leuk dat er de afgelopen tijd veel meer georganiseerd wordt vanuit het OVC, voor zowel jong als oud! Harstikke bedankt voor de gezellige dag, en een dikke duim voor de organisatie! Groetjes Khadija Voedingsassistenten Gezellig avondje bowlen en steengrillen met de OVC De creatieve leden na de schminkworkshop

14 De prijswinnaars van het 2 e OVC-darttoernooi In februari vond de workshop bonbons maken plaats. Ook dit was een gezellige dag. Hanny van de Laar stuurde ons onderstaande foto s.

15 Stop!Kontakt Catharijners - katern

16 Catharijners Kalender 29 maart Contactmiddag 26 april Contactmiddag met een lezing door de Hersenstichting Houdt Uw hersenen gezond 3 mei Dagtocht 31 mei Contactmiddag met foto s van 3 mei 30 augustus Contactmiddag 27 september Contactmiddag met. 25 oktober Contactmiddag 29 november Contactmiddag Wist U dat? Deze rubriek is door omstandigheden deze keer niet beschikbaar, maar in de volgende uitgave is hij weer present! Hoe houd ik mijn hersenen gezond? Op 26 april a.s. tijdens onze contactmiddag organiseren wij bovenstaande lezing door de Hersenstichting. Gezonde hersenen zijn voor ons alle een groot goed en nu kunnen we leren wat we hier aan kunnen doen om ze ook zo lang mogelijk gezond te houden. Zet bovenstaande datum dus alvast op uw kalender, dan wordt hij in ieder geval niet vergeten, als je tenminste niet vergeet om op de kalender te kijken!

17 Dag trip?? Op dinsdag 3 mei beginnen wij met bijna 90 Catharijners aan het laatste door het ziekenhuis gesponsorde dagtripje voor de Catharijners. Na 10 jaar als Catharijners en 19 jaar als gepensioneerden dag, als voorloper op het jaarlijkse diner, wat inmiddels ook is afgeschaft, is dat even wennen. Uit diverse gesprekken met de deelnemers is echter gebleken dat een behoorlijk aantal toch de behoefte heeft om jaarlijks iets met de oude collega s te ondernemen. Wij gaan dan ook bekijken of hier voldoende animo voor is en we in plaats van twee keer per jaar maar een keer een reisje organiseren, op eigen kosten dan wel te verstaan, maar wat voor de deelnemer iets minder dan de 2x 45 euro zal gaan kosten. In het najaar zullen we u hierover berichten Nieuwjaarsreceptie Gepensioneerden. Wij waren heel benieuwd wat de opkomst zou zijn t.o.v. het jaarlijks diner. Welnu, wij zijn niet teleurgesteld, 273 gepensioneerden waren aanwezig, wellicht nog enigen om eens een keertje de kat uit de boom te kijken, maar toch. Om precies 3 uur kon Frans zijn welkomstwoordje houden, voorzien van wat pijntjes om daarna het woord te geven aan Mw. Geranne Engwirda ons nieuwe lid van de RvB, die keurig op tijd was en na afloop van haar speech de tijd nam om nog met enigen over hun verleden in het ziekenhuis te praten. Complimenten!

18 Het overgrote deel van de aanwezigen kon zich wel vinden in deze opzet, er was voldoende ruimte om weer eens lekker met iedereen te babbelen, dat was aan tafel altijd een probleem. De rondleiding sessies zijn ook goed bevallen, want iedereen vond het toch wel leuk om weer eens te zien wat er allemaal gebrouwen word in ons Catrien. Hiervoor onze dank aan de gidsen van het bouwbureau. Over de catering ook al geen klachten, sterker nog iemand zei: zie je mij op mijn leeftijd nog een cafetaria instappen voor een zakje friet? Heeeeerlijk Een uurtje later dan gepland zijn de meesten toch tevreden huiswaarts gekeerd. Tot slot nog een nieuwtje: volgende keer zal e.e.a. er nog wat gelikter uitzien, door o.a. wat meer gezelliger praathoekjes te creeren. Dus tot volgend jaar!

Catharijners nieuws. Computerclub

Catharijners nieuws. Computerclub 3-2017 Catharijners nieuws Computerclub De computerclub heeft de O.V.C. verlaten, maar niet getreurd wij gaan verder in t Trefpunt aan het Belgieplein. U bent met computer, laptop en tablet welkom op dit

Nadere informatie

Nr. 2-2015 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern

Nr. 2-2015 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Nr. 2-2015 Stop!Kontakt Met CATHARIJNERS katern Voorwoord 2014 hebben we goed afgesloten met een gezellig tripje naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Met

Nadere informatie

Inschrijfformulieren zijn via de mail op te vragen: of telefonisch Alle data zijn onder voorbehoud.

Inschrijfformulieren zijn via de mail op te vragen: of telefonisch Alle data zijn onder voorbehoud. Nr. 3-2016 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt Met CATHARIJNERS katern OVC-Agenda Geplande activiteiten aanmeldformulieren beschikbaar 4 juni Vlooienmarkt - Parkeerterrein Catharina

Nadere informatie

Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september Sprookjesfestival

Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september Sprookjesfestival 1 van 5 21-11-2018 13:33 Bekijk deze email in je browser Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september 2018 Welkom bij onze vernieuwde nieuwsbrief! Wijkvereniging inschuytgraaf houdt je graag op

Nadere informatie

Stop!Kontakt. Catharijners - katern. Ontspannings Vereniging Catharinaziekenhuis

Stop!Kontakt. Catharijners - katern. Ontspannings Vereniging Catharinaziekenhuis 4-2016 Stop!Kontakt Catharijners - katern Ontspannings Vereniging Catharinaziekenhuis OVC@catharinaziekenhuis.nl Catharijners agenda. Op dinsdag 27 september verzorgt Natuurmonumenten bij ons een presentatie

Nadere informatie

Nr. 1-2016 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern

Nr. 1-2016 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern Nr. 1-2016 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt Met CATHARIJNERS katern Voorwoord 2015 zit er weer bijna op. We hebben een bijzonder actief jaar achter de rug met ontzettend veel

Nadere informatie

Nr. 3-2015 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern

Nr. 3-2015 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern Nr. 3-2015 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt Met CATHARIJNERS katern Voorwoord We hebben weer een druk en gezellig kwartaal achter de rug. In maart hebben we genoten van een

Nadere informatie

Nr. 4-2015 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern

Nr. 4-2015 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt. Met CATHARIJNERS katern Nr. 4-2015 ONTSPANNINGSVERENIGING CATHARINA ZIEKENHUIS (OVC) Stop!Kontakt Met CATHARIJNERS katern Voorwoord De vakanties zitten er weer bijna op! Ook wij gaan gewoon door! Voor de zomervakantie hadden

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER NIEUWE LEDEN

INFORMATIEFOLDER NIEUWE LEDEN INFORMATIEFOLDER NIEUWE LEDEN Deze informatiefolder is bestemd voor nieuwe medewerkers van Bernhoven en voor medewerkers die al in Bernhoven werken en lid willen worden. Onze doelstelling PeeVee Bernhoven

Nadere informatie

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def.

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def. 1 Adres: ActiviteitenCommissie ESSENT Regio Zwolle Secretariaat de heer G.A. van Elburg, Hemsterhuislaan 93, 8024 DX Zwolle telefoon 038-444 69 29 Email: aczwolle@ssen-spenzwolle.nl Email Gosse van Elburg:

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

Nieuws uit het Bestuur

Nieuws uit het Bestuur Seizoen 2018/2019 nummer 4 16 mei 2019 Inhoud Nieuws uit het Bestuur Online enquête Wist je dat (met veel info over evenementen) Jeugdkamp Open Dagen Sportpark De Contreie Ledenadministratie Agenda 25/26

Nadere informatie

Stop! Kontakt. Met Catharijners katern. Ontspanningsvereniging Catharina Ziekenhuis

Stop! Kontakt. Met Catharijners katern. Ontspanningsvereniging Catharina Ziekenhuis Ontspannings Vereniging Catharinaziekenhuis 4 2014 Stop! Kontakt Met Catharijners katern Van de voorzitter Beste Leden, De zomervakantie zit er voor de meesten van ons weer op en de OVC maakt zich weer

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder Programma uitstapjes Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Najaar 2017 Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Vivium helpt u verder Uitstapjes Najaar 2017 Gaat u mee? Het Uitbureau

Nadere informatie

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Folders KIRI 5x _ V2:Opmaak 1 29-04-2009 15:55 Pagina 1 Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Bowling- Pool- en Darts-tarieven Bowlingtarieven: per uur/per baan (max. 6 personen per baan) Maandag t/m vrijdag:

Nadere informatie

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Externen. Bestel je lidkaart voor 2017!

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Externen. Bestel je lidkaart voor 2017! Vrije tijd Boekje November December 2016 Alderande Externen Bestel je lidkaart voor 2017! 1 Datum: dinsdag 1 november Feestdag: Allerheiligen Geen Datum: woensdag 2 november Datum: donderdag 3 november

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Functieprofielen. European Under 19 Men & Women Water polo Tournament. Het Hofbad - Den Haag September 2016

Functieprofielen. European Under 19 Men & Women Water polo Tournament. Het Hofbad - Den Haag September 2016 Functieprofielen European Under 19 Men & Women Water polo Tournament Het Hofbad - Den Haag 10-18 September 2016 Aquarijn - Alphen aan den Rijn 11-18 September 2016 Word ook vrijwilliger tijdens European

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Biesbosch en Dordrecht.

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Biesbosch en Dordrecht. Voor informatie 026 359 9007 Peter Evers 026 359 9802 vgpp@gelderland.nl www.vgpp.nl Uitnodiging Voor niet actieve leden van de V.G.P.P. Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en

Nadere informatie

Informatiebrief Agathos Jubilieumweekend Beste leden,

Informatiebrief Agathos Jubilieumweekend Beste leden, Informatiebrief Agathos Jubilieumweekend Beste leden, Op 26 & 27 mei 2017 vieren wij het 40-jarig bestaan van BC Agathos en we hopen dit natuurlijk samen met jullie te gaan vieren! We houden het jubileumweekend

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Samenkind eindejaars nieuwsbericht!

Samenkind eindejaars nieuwsbericht! Samenkind eindejaars nieuwsbericht! 2017 wat ben je weer voorbij gevlogen!! Intens genoten van en met mijn gezin. Mijn man en kinderen zorgen er echt iedere keer weer voor dat ik blijf genieten van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Elk jaar biedt de BvS een mix van trainingen, oefenmiddagen en workshops, met zowel inhoudelijke thema s rondom stoelmassage als rondom het ondernemerschap. Iedere bijeenkomst

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief vraagt de DAF Personeelsvereniging uw aandacht voor het volgende:

In deze nieuwsbrief vraagt de DAF Personeelsvereniging uw aandacht voor het volgende: Hugo van der Goeslaan 1 Postbus 90065 5600 PT Eindhoven Tel.: 040-214 31 92 Fax: 040-214 43 25 Internet: www.dafpv.nl Eindhoven, december 2015 Beste leden, In deze nieuwsbrief vraagt de DAF Personeelsvereniging

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

FILM CLU filmclub De Pr emière filmclub De Premi ère filmclub De Première filmclub De Première

FILM CLU filmclub De Pr emière filmclub De Premi ère filmclub De Première filmclub De Première De Première FILMCLUB Sinds 2011 kennen we in filmhuis De Keizer filmclub De Première. Bij filmclub De Première zijn de mooiste, nieuwe films voor het eerst te zien in filmhuis De Keizer. We maken een bewuste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Beste leden, Ook al mag het eigenlijk niet meer, alsnog de beste wensen voor 2017 aan iedereen! Een nieuw jaar om weer heerlijk te trainen en allerlei leuke dingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp Groep Nieuwsbrief augustus 2014 Nieuwsbrief Heb je iets meegemaakt met de scoutinggroep wat je graag wilt delen of heb je iets leuks voor de nieuwsbrief stuur het ons. Het adres is: nieuwsbrief@de-ruyter.nl.

Nadere informatie

ACTIVITEITEN JULI/AUGUSTUS 2016

ACTIVITEITEN JULI/AUGUSTUS 2016 ACTIVITEITEN JULI/AUGUSTUS 2016 OUD PAPIER Donderdag 14 juli en 11 augustus wordt oud papier opgehaald. We starten om 18.30 uur vanaf de Hoebensstraat en hoek Bredeweg/Beurseland. Zet het oud papier goed

Nadere informatie

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari Nieuwsbrief januari 2017 Hallo allemaal, In deze nieuwsbrief een terugblik op het uitje van december, maar ook informatie over het uitje van de maand januari. Marianne zal zich voorstellen in deze nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Sus.v. Ettenstraat 4 2203 GP Noordwijk : 071-3612370 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Noordwijk, september 2006 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Het bestuur zal zich mede laten leiden door de signalen die opgevangen worden van de PeeVee leden.

Het bestuur zal zich mede laten leiden door de signalen die opgevangen worden van de PeeVee leden. Informatiefolder Allereerst een stukje historie Net zoals het ziekenhuis is PeeVee Bernhoven ontstaan uit een fusie. In het Veghelse St. Joseph was sinds 1973 een personeelsvereniging, in het Osse St.

Nadere informatie

Functieprofielen. Olympisch Kwalificatie Toernooi Waterpolo. Groenhovenbad, Gouda

Functieprofielen. Olympisch Kwalificatie Toernooi Waterpolo. Groenhovenbad, Gouda Functieprofielen Olympisch Kwalificatie Toernooi Waterpolo Groenhovenbad, Gouda 21 tot en met 28 maart 2016 Word ook vrijwilliger tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi Waterpolo in Gouda! Van maandag

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden VOF van Hesteren Pagina 1 van 6 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal Angels

Nadere informatie

Paashopsadeke

Paashopsadeke Paashopsadeke 2016 1 Voorwoord Dag allerbeste Chirowietjes, Na de jaarlijkse winterstop zijn we er weer direct ingevlogen. De kou en regen hield jullie niet tegen en er is waarschijnlijk nog nooit een

Nadere informatie

Een nieuw schooljaar, een nieuwe start!

Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! Kenmerk: VTH20160901/001 Eindhoven, 01 september 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Over een paar dagen begint het nieuwe schooljaar. We hopen van harte dat

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloempotje knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Dieren spelletjes u 15.00u Levend air hockey

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloempotje knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Dieren spelletjes u 15.00u Levend air hockey Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

PV Z-UIT. Januari 2016 Nieuwsbrief. Aangevraagde activiteiten. Geplande activiteiten. Van de voorzitter en secretaris

PV Z-UIT. Januari 2016 Nieuwsbrief. Aangevraagde activiteiten. Geplande activiteiten. Van de voorzitter en secretaris Januari 2016 Nieuwsbrief PV Z-UIT Nieuwe Plein 1b 6811 KN, Arnhem www.pvz-uit.nl Beste lezer, Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van januari 2016. In deze nieuwsbrief brengen wij je op de hoogte van afgeronde

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Maassluis, januari Beste kampkids, ouders en/of verzorgers,

Maassluis, januari Beste kampkids, ouders en/of verzorgers, 1 Stichting Jeugdraad van de Protestantse Gemeente Maassluis Sectie kampwerk Maassluis, januari 2014 Beste kampkids, ouders en/of verzorgers, Hier is ie dan weer: de eerste kampkrant! Ben je al eens mee

Nadere informatie

Persoonlijk welkom Wij helpen je graag op weg vandaag. Stel je vragen en krijg alle informatie die jij wilt hebben! AULA

Persoonlijk welkom Wij helpen je graag op weg vandaag. Stel je vragen en krijg alle informatie die jij wilt hebben! AULA Welkom op onze school! Wat leuk dat je kennis komt maken met het Vlietland College. Vandaag laten we je zien hoe het er bij ons aan toegaat. Zo kun je een praatje maken met onze docenten. Misschien vind

Nadere informatie

WEET JE VEEL JAAROVERZICHT 2014-2015

WEET JE VEEL JAAROVERZICHT 2014-2015 WEET JE VEEL JAAROVERZICHT 2014-2015 Dwarsdoorsnede van een schooljaar. AUGUSTUS 2014 Het schooljaar ging van start op maandag 25 augustus 2014..traditioneel met een glaasje (kinder)champagne!!!! Proosten

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Wild Rhino s 13 en 14 jaar

Wild Rhino s 13 en 14 jaar Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark Beekse Bergen. Hieronder kun je

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46%

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46% Relaxmomenten Een moment voor jezelf inplannen schiet er wel eens bij in. 50% 4 40% 3 30% 2 20% 1 10% 0% Toelichting: 17% 1. Dagje naar de spa 1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 11 juli t/m zondag 21 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes

14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes Animatie programma 14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes De sprookjes bieden een heleboel verschillende verhalen waar wij super leuke spellen van hebben gemaakt. Ben jij benieuwd? Kom dan snel meedoen. Verzamelen:

Nadere informatie

december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina

december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina VOORWOORD Beste Chiro-vrienden, Eerst en vooral: Dat al jullie

Nadere informatie

Kalender verkiezingen: stembureau in de aula van De Walvis

Kalender verkiezingen: stembureau in de aula van De Walvis Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 12 vrijdag 10 maart 2017 Beste ouders, De werkzaamheden aan het schoolplein zijn bijna afgerond. De natuur moet nu verder zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 51. Voor wie vergeten is om zijn inschrijvingsdocumenten op te sturen, breng ze mee naar de opening van ons zeilseizoen!!

Nieuwsbrief 51. Voor wie vergeten is om zijn inschrijvingsdocumenten op te sturen, breng ze mee naar de opening van ons zeilseizoen!! Nieuwsbrief 51 Beste Leden We zijn er aan begonnen. Het seizoen is gestart. Vorig weekend met de start van het jeugdzeilen waren er maar liefst 16 bootjes op het water. Het was leuk om te zien na een lange

Nadere informatie

De metamorfose van het Ismes huis.

De metamorfose van het Ismes huis. Nieuwsbrief Oktober 2016 In deze Nieuwsbrief Voorwoord Stefan Metamorfose van het Ismes + Fotos Sociale vaardigheidstraing / Theater middagen Film avond Vrijwilliger aan het woord Ismes Huis Brede Haven

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

MAGISCHE WINTERSE SFEREN. Beleef uw feest in de magische winterse sferen van WinterWonderland. Deze winter ook bij u op locatie!

MAGISCHE WINTERSE SFEREN. Beleef uw feest in de magische winterse sferen van WinterWonderland. Deze winter ook bij u op locatie! Winter Wonderland MAGISCHE WINTERSE SFEREN Beleef uw feest in de magische winterse sferen van WinterWonderland. Deze winter ook bij u op locatie! IJskoud creëert daar magische feestsferen die zich uitstekend

Nadere informatie

MINI Born in Oxford Challenge

MINI Born in Oxford Challenge MINI Born in Oxford Challenge Een waanzinnig avontuur door het Verenigd Koninkrijk. Op zoek naar de oorsprong van MINI Ontdek Engeland, Schotland en Wales op de MINI manier. Competitie, de mooiste routes

Nadere informatie

Ontdek de 14 geheime sleutels tot geluk.

Ontdek de 14 geheime sleutels tot geluk. Ontdek de 14 geheime sleutels tot geluk. Met onderstaande 14 sleutels tot geluk kun je het volgende doen: Doorlezen en denken wat moet ik hier nu weer mee!! Er een notitie van maken en dit gebruiken als

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN WINTER 2018-2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Foto s kinderdisco Foto s Sinterklaas Jaarprogramma 2019 Nieuw (aspirant) bestuurslid St. Merte was weer druk bezocht! 1 MEDEDELINGEN

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 8 2 december 2013

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 8 2 december 2013 Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 8 2 december 2013 Dichten is afleren. J.C. Bloem Om te beginnen Op 20 november hebben we de openingsactiviteit van het Lustrumjaar mogen beleven en het was een gezellige

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

En toen kwam er een varken met een lange snuit en

En toen kwam er een varken met een lange snuit en Beste ouders, En toen kwam er een varken met een lange snuit en Zo eindigen heel wat verhalen en ook dat van het schooljaar 2014-2015. Een heel jaar hebben we hard gewerkt en vooral veel gelezen. Het zou

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Wij vinden De Kemmer n prachtig sportcentrum waar alles mogelijk is op het gebied van sport, horeca, recreatie en evenementen.

Wij vinden De Kemmer n prachtig sportcentrum waar alles mogelijk is op het gebied van sport, horeca, recreatie en evenementen. Kwaliteit met een sportieve glimlach Wij vinden De Kemmer n prachtig sportcentrum waar alles mogelijk is op het gebied van sport, horeca, recreatie en evenementen. Breng n bezoek aan De Kemmer, wij doen

Nadere informatie

Inhoud. Reüniepakket. Bijlage I 9 Bijlage II 15 Bijlage III 17 Bijlage IV 19

Inhoud. Reüniepakket. Bijlage I 9 Bijlage II 15 Bijlage III 17 Bijlage IV 19 1 Inhoud 1 Voorbereiding 4 1.1 Begin tijdig met plannen 4 1.2 Bepaal de datum, locatie en tijdstip 4 1.3 Stel een reüniecommissie samen 4 1.4 Maak een actielijst na elke vergadering 4 1.5 Doe een aankondiging

Nadere informatie

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1 Aan ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College Datum Betreft Bijlage(n) Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1 Beste leerlingen en geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film

Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film Dankbaar voor kleine of misschien wel grote momentjes in het leven en wat is het toch mooi om ze af en toe te delen met jullie. Maar het is mezelf ook bewust

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland.

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds verstandelijk gehandicapten. De missie van het Fonds is om mensen

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 5 mrt 2017 editie 15 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Nog even en de winter is voorbij. Neemt niet weg dat er de afgelopen maanden volop is gespeeld op de kunstgrasbanen. De liefhebbers

Nadere informatie

Mantelzorg nieuwsbrief MAART 2019

Mantelzorg nieuwsbrief MAART 2019 Mantelzorg nieuwsbrief MAART 2019 Beste Mantelzorger 26 Februari hebben 15 mantelzorgers deelgenomen aan de brainstormsessie. Er zijn goede ideeën naar voren gekomen voor de komende activiteiten en themabijeenkomsten.

Nadere informatie

Vereniging van Oud-Medewerkers van Avans Hogeschool. Nieuwsbrief juni 2018 ACTIVITEITENPROGRAMMA TWEEDE HALFJAAR 2018

Vereniging van Oud-Medewerkers van Avans Hogeschool. Nieuwsbrief juni 2018 ACTIVITEITENPROGRAMMA TWEEDE HALFJAAR 2018 Vereniging van Oud-Medewerkers van Avans Hogeschool Nieuwsbrief juni 2018 ACTIVITEITENPROGRAMMA TWEEDE HALFJAAR 2018 NB. Dit is een vooruitblik op de geplande activiteiten in de tweede helft van dit jaar.

Nadere informatie

Hallo allemaal Hier ons zevende magazine. Veel leesplezier. Jaargang 1 Aflevering 7 Inhoud Dagelijkse activiteiten. Nationale armoededag.

Hallo allemaal Hier ons zevende magazine. Veel leesplezier. Jaargang 1 Aflevering 7 Inhoud Dagelijkse activiteiten. Nationale armoededag. Jaargang 1 Aflevering 7 Inhoud Dagelijkse activiteiten Nationale armoededag Comumn Erica Bodyfit Winkel Terugblik open dag Foto s open dag Wist je dat? Mijnzetellaan 6 6412 EN Heerlen Tel.nr: 045-5723372

Nadere informatie

1-2 juli Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

1-2 juli Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 1-2 juli -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op www.sportimpuls.eu

Kijk voor meer informatie op www.sportimpuls.eu Beter weer dus nog meer naar buiten! Het is de enige tijd mooi weer in Nederland. Dus voor Sportstuif is het heerlijk om met de kinderen naar buiten te gaan. Mocht het straks erg warm worden dan zal Sportstuif

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie