In deze Nieuwsflits: Paasviering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In deze Nieuwsflits: Paasviering"

Transcriptie

1 schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking van 2 à 3 ouders! Verandering mailadressen team Ibs de Klaverhoek Korte berichten Paasviering Nog eventjes de belangrijkste informatie voor de paasviering op een rijtje: - Donderdag 2 april is het paasviering met een continurooster van 8.30 uur tot uur. - We gaan allerlei leuke activiteiten doen! - De kinderen hoeven geen fruit en drinken mee te nemen. - Ook de lunch zal worden verzorgd door de OR, hiervoor hoeven de kinderen ook niets mee te nemen. Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Vrijdag 3 april is het Goede vrijdag en alle leerlingen zijn deze gehele dag vrij! Maandag 6 april is het Tweede Paasdag en zijn de leerlingen uiteraard ook vrij! Héle fijne Paasdagen allemaal! Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Op dinsdag 21 april 2015 heeft het team een studiemiddag op de planning staan. De studiemiddag heeft als onderwerp het samenstellen van de groepsplannen voor de vierde periode. De leerlingen gaan deze dag tot uur naar school en zijn s middags vrij! LET OP! Er is deze dag uiteraard geen overblijf!

2 Koningsspelen Vrijdag 24 april 2015 zijn er weer Koningsspelen! Er zal deze dag een continurooster zijn van 8.30 uur tot uur. Ook de kleuters gaan tot uur naar school! De hele dag zal in het teken van sport en spel staan. Lekker samen bewegen! Deze dag werken wij samen met het Oranjecomité van het dorp Moerdijk. Zij zullen voor een hele leuke, speciale activiteit zorgen voor de kinderen van de Klaverhoek. Wat dit zal zijn, houden we nog eventjes geheim! Ook gaan we op deze dag fietsen versieren. De peuters worden hier ook voor uitgenodigd, zij komen dit doen wanneer de rest van de school aan het sporten is. Alle kinderen mogen dus deze dag hun fiets meenemen naar school! De leerlingen van groep 7 en 8 mogen zelf beslissen of ze hun fiets willen versieren, dit is voor hen niet verplicht. Zij mogen dan de jongere kinderen helpen met het mooi maken van hun fietsen. Een hele leuke taak! De leerlingen van groep 7 en 8 zullen tijdens de Koningsspelen workshops van allerlei sporten verzorgen voor de groepen 1 t/m 6. Veel plezier en succes groep 7 en 8! Thuis kan er ook weer geoefend worden voor een onderdeel van de Koningsspelen. Net als voorgaande jaren leren alle leerlingen in Nederland die meedoen aan de Koningsspelen een liedje van Kinderen voor Kinderen. Dit jaar is het: Energie! Op de site van kinderen voor kinderen kun je dit liedje beluisteren en bekijken inclusief dansinstructie. Het zou natuurlijk heel erg fijn zijn als de leerlingen deze dag sportieve kleding aantrekken naar school. Dan kunnen ze makkelijker en fijner bewegen dan in een strakke spijkerbroek of een nette blouse. Hebben ze misschien oranje schoenen? Een oranje sportbroek? Hebben ze een oranje shirt in de kast liggen? Misschien het shirt van de Koningsspelen van enkele jaren geleden? Dat zou het natuurlijk nog leuker maken! De OR regelt op deze dag fruit en drinken én een gezonde lunch(sommige andere scholen doen een ontbijt, maar wij hebben gekozen voor een lunch, na al dat vele sporten van die ochtend). De kinderen hoeven deze dag dus geen eten en drinken mee naar school te nemen! Wij hopen op stralend weer en een sportieve dag! Moestuinproject kleuters De kleuters zijn begonnen met het Moestuinproject van Piepertje Pom. Twee weken geleden hebben alle kinderen peterselie geplant in een minikasje. Sommige zaadjes zijn al opgekomen. We hopen natuurlijk dat alles opkomt. Dinsdag 24 maart hebben we spinazie geplant. De jute bak staat nu in de zandwatertafel buiten.

3 Iedere week krijgen we een nieuwsbrief met daarin informatie over wat we moeten doen. Als het allemaal meezit met alle gewassen, kunnen we misschien van de zomer zelf iets klaarmaken en eten uit onze moestuin! De Intratuin heeft ons alle spullen geleverd en gesponsord. U kunt nog meer informatie vinden op de site: Hier is bijvoorbeeld ook het schooltuinlied te vinden, gezongen door Ernst en Bobbie. Mocht er iemand zijn die ons kan helpen met het onderhoud en/of handige tips, dan horen we dat graag! MR Kwaliteitsgroep zoekt versterking van 2 à 3 ouders! Graag willen we u als ouders op de hoogte brengen van de huidige en toekomstige bezetting van de MR/Kwaliteitsgroep. Huidige bezetting Maandag 16 maart jl. hebben we als oudergeleding de huidige MR bezetting besproken met de leerkrachtendelegatie. Vanuit de leerkrachten zijn momenteel juffrouw Mariëtte en juffrouw Sanne in de MR vertegenwoordigd en is meneer Jack aanwezig als adviseur. Vanuit de oudergeleding hebben momenteel Martin Vos(voorzitter) en Linda Kieboom(plaatsvervangend voorzitter) actief stemrecht. Vanuit de leerkrachten hebben dat, waar nodig of gewenst, juffrouw Mariëtte en juffrouw Sanne. Naast de 2 ouders in de MR(Martin en Linda) zitten momenteel Mariejetta van Hal, Diana van Mechelen, Margreet van Ballegooijen, Nathalie Dik, Miranda Mol en ondergetekende in de Kwaliteitsgroep. Erik van Dongen heeft zijn lidmaatschap enkele maanden geleden helaas moeten beëindigen. Met zijn zessen vertegenwoordigen wij als Kwaliteitsgroep alle groepen, 1 t/m 8, waarbij we tijdens de MR bijeenkomsten de ouders in de MR adviseren of ondersteunen. Toekomstige bezetting Na het einde van dit schooljaar bestaat de Kwaliteitsgroep vanuit de ouders nog maar uit 3 personen. Vanwege het verlaten van de school van hun kinderen zullen Miranda, Margreet en Diana de Kwaliteitsgroep verlaten. Martin en Linda blijven lid van de MR namens de ouders. Vanuit de leerkrachten nemen meneer Jan Willem en Juffrouw Ingrid de vertegenwoordiging van de leerkrachten van juffrouw Mariëtte en juffrouw Sanne over binnen de MR. Meneer Jack blijft aanwezig als adviseur. Driemaal recht is scheepsrecht! Een oproep voor aanmeldingen voor de MR/Kwaliteitsgroep heeft in de laatste 2 Nieuwsflitsen helaas geen nieuwe ouders opgeleverd. Enerzijds wellicht begrijpelijk omdat velen het momenteel al (te) druk hebben. Anderzijds omdat wellicht niet bekend is wat de MR/Kwaliteitsgroep zoal doet en hoeveel tijd dit kost. Wellicht dat deze 3e oproep wel het gewenste resultaat oplevert?

4 Wat wordt als Kwaliteitsgroep lid zoal van jou verwacht? Het bijwonen van 7 tot 8 MR bijeenkomsten per jaar(van uur tot ongeveer uur), waarbij advies gegeven mag worden over de vooraf digitaal toegezonden documenten. Denk daarbij o.a. aan de begroting, opbrengsten van de CITO toetsen, schoolontwikkeling aangelegenheden, formatieverdeling en andere onderwerpen die aan bod komen. Als Kwaliteitsgroepslid mag je uiteraard zelf ook onderwerpen voor de agenda aandragen. Gemiddeld zijn we als MR- /Kwaliteitsgroepslid ongeveer 30 uur per schooljaar kwijt(20 uur bijeenkomsten en 10 uur voorbereiding). Dit lijkt wellicht veel, maar in de praktijk levert het ook de nodige (positieve) energie, kennis en contacten op. Vanuit de oudergeleding van de MR/Kwaliteitsgroep willen we in de toekomst graag ook meer van ons laten horen. Over wat we zoal voor onze school kunnen/willen betekenen. Een proactieve MR helpt volgens ons mee aan de ontwikkeling van onze school en dus ook van alle kinderen. Wie weet denk jij er ook zo over? Aanmelden? Wil jij als ouder ook een bijdrage gaan leveren in de MR/Kwaliteitsgroep? De huidige MR/Kwaliteitsgroep leden willen je graag informeren waarom zij eraan deelnemen! Uiteraard ben je ook een keer welkom bij één van onze bijeenkomsten. Heeft bovenstaande oproep jouw interesse gewekt, voel jij je net als wij ook betrokken bij de ontwikkelingen op onze school en wil jij daaraan ook een positieve, en waar nodig kritische, bijdrage leveren? Wie weet zien we jou dan dinsdag 12 mei a.s. om uur tijdens onze 6e MR bijeenkomst van dit schooljaar. Mocht je interesse hebben om daarbij aanwezig te zijn, meld dit dan vooraf graag even bij Martin Vos of Linda Kieboom. Je bent van harte welkom! Namens de MR Kwaliteitsgroep Jos Schalk Julianastraat 66 Voor nadere informatie: of Verandering mailadressen team Ibs de Klaverhoek In het paasweekeinde worden de e- mailadressen van de personeelsleden en de scholen van de stichting verandert. Ik neem mezelf als voorbeeld. Vanaf 6 april wordt mijn adres: j.boomaars@dewaarden.nl Het adres info@ibsdeklaverhoek.nl wordt per 6 april info.klaverhoek@dewaarden.nl. Als je mails krijgt van mij, dan zie je het nieuwe adres er al bijstaan. Stuur je mails nog naar de oude adressen, dan komen ze nog een tijd aan. Pas over een jaar worden de oude adressen niet meer werkzaam.

5 Wat ik hierboven over mijn eigen mailadres heb gezet, geldt ook voor de overige teamleden van de school. Indien je nadere informatie wilt hebben hierover, loop gerust binnen en vraag het me. Meneer Jack Korte berichten De volgende Nieuwsflits komt uit op woensdag 22 april 2015 De schoolregels van deze week en de volgende week zijn: De bieb is op 2 april gesloten i.v.m. de paasviering.

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 11 In deze Nieuwsflits: Rapporten en rapportgesprekken Klasbord Juffrouw Mariëtte Uitje groep 3 en 4 Ronald Mc Donald huis Paasviering Pannenkoekendag Bootcamp Studiedag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik schoolreisje

In deze Nieuwsflits: Terugblik schoolreisje schooljaar 2014-2015 aflevering 19 In deze Nieuwsflits: Terugblik schoolreisje Gewijzigde openingstijden van de bieb Eindejaarsviering en laatste schooldag Nieuwe schooltijd schooljaar 2015-2016 Beknopte

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Koningsspelen Meivakantie Dodenherdenking 4 mei Vrije dagen in mei Luizencontrole Afspraak maken Schoolarts Ouderraad Voetbaltoernooi Schoolfruit

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Afscheid meneer Jack Bieb Rapporten en rapportgesprekken Eindejaarsviering Praktijkles verkeer Laatste schooldag Plastic tassen (Bieb)boeken thuis? Zwemmen voor zwemmen Korte berichten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 16 september 2015 nr. 03 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Drukke

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Bibliotheek Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Stakingsdag DJ Workshop BSO de Zeven Dwergen Poppentheater Appel Moes Korte berichten Dikke

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 13 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Onze nieuwe conciërge Andy Kuijpers is officieel

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs!

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Welkom! Allereerst bedankt voor het downloaden van deze planner! Deze planner gaat jou helpen om SLiM te plannen. Je gaat leren

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Vrijdag 7 februari Creamiddag groep 3-4 Maandag 10 februari Spreekavond 4 (van 7) Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari Cito groep 8 Vrijdag 14 februari Vrije

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 03 In deze Nieuwsflits: Juf Carlijn stelt zich voor Studiedag herinnering Kinderboekenweek belangrijke data Ouderbijdrage Sinterklaasbriefjes Kerst Schoenendoosactie Wist

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Nieuwsbrief Donderdag, 14 april 2016 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik weet wat! Naomi en Ruth zijn op weg gegaan naar de

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar 2016-2017 AGENDA Donderdag 1 september gezellige avond georganiseerd door OR Maandag

Nadere informatie

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 26-03-2015 Nr.13 AGENDA Woensdag 1 april Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Open school Paasviering studiedag Alle leerlingen zijn vrij Maandag 6 april 2 e paasdag Alle leerlingen vrij GEZOCHT: NIEUWE LEDEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus Nieuwsbrief 2018-04-13 Samenwijs Willibrordus Een hele fijne verjaardag, met pakjes en slingers en heel veel felicitaties. Groep 1 en 2 Op dinsdag 22 mei a.s. viert juf. Jolanda haar 25-jarig jubileum

Nadere informatie

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Agenda: Ma 03-02 Rapport mee Wo 05-02 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Ma 10-02 OR vergadering 19.30 uur Ma t/m vr 24-02 t/m 28-02 Voorjaarsvakantie Wo 19-03 Verkiezingen

Nadere informatie

schooljaar aflevering 16 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 16 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 16 In deze Nieuwsflits: Koningsspelen Verkeersspiegel Vervoer Moerdijk Schoon Wandeldriedaagse Koningsspelen Aanstaande vrijdag is het alweer zover! We gaan dan weer de

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school adres is:

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school  adres is: Maandag 1 april 2019 Inhoud Aanwezigheid directie 1 Welkom op school nieuwe leerlingen 1 Lief en leed 2 Audit 4 april 2 Afsluiting Akkertalent kunst 2 Ouderavond met workshops 2 De Akker Anders 3 Koningsdag

Nadere informatie

Obs de Regenboog vrijdag 19 februari 2016

Obs de Regenboog vrijdag 19 februari 2016 INFO Obs de Regenboog vrijdag 19 februari 2016 Algemeen Zo vlak voor de vakantie de nieuwsbrief van maart. Afgelopen donderdag 18 februari is juf Linda begonnen in groep 7/8. Zij vervangt juf Isabelle

Nadere informatie

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat?

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? schooljaar 2016-2017 aflevering 07 Sinterklaas Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Donderdag 1 december komen de Pieten weer Pietengym geven. Groep 1 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

Nieuws van. Cito scores

Nieuws van. Cito scores 20 september 2013, jaargang 16, nr. 2 Nieuws van. Cito scores Deze week hebben wij kennis genomen van de gegevens die van onze school verschenen zijn op de website van RTL. Op deze site is te zien wat

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

schooljaar aflevering 08 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 08 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 08 Bedankje SjokoToko Kerstviering Staking Bibliotheek Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Bedankje voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19

Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19 Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Woensdag 1 februari Sleuteltheater Vrijdag 3 februari Groepen 1/2 vrij Dinsdag 7 februari 14.30

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2013

Nieuwsbrief 24 november 2013 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 24 november 2013 Nieuwsflits MR De MR heeft maandag 18 november overlegd. De belangrijkste overlegpunten

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

28 JUNI 2013 AGENDA: WIJ WENSEN IEDEREEN EEN PRETTIGE VAKANTIE SCHOOLZAKEN. Voorlichingsbijeenkomst luizen aan het begin van het schooljaar

28 JUNI 2013 AGENDA: WIJ WENSEN IEDEREEN EEN PRETTIGE VAKANTIE SCHOOLZAKEN. Voorlichingsbijeenkomst luizen aan het begin van het schooljaar JAARGANG 12, NR. 18 28 JUNI 2013 SCHOOLZAKEN Voorlichingsbijeenkomst luizen aan het begin van het schooljaar Op vrijdag 30 augustus is er in de teamkamer van de locatie Randstad een voorlichtingsbijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer JAARGANG 2014/2015 NUMMER 12 Nieuwsbrief 17 April 2015 Doekoe-actie COOP In dit nummer 1 Doekoe-actie COOP 2 Tentoonstelling DRU 70 jaar bevrijding 3 Hoofdluis 4 Uitnodiging Koningsdag Schutterij De Eendracht

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl.

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl. Tovergevogel nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl Inschrijven avondvierdaagse Agenda van 23 t/m 29 mei 2015 Plastic flessen inleveren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

In deze informatiebrief de volgende onderwerpen:

In deze informatiebrief de volgende onderwerpen: Je ontvangt deze email omdat wij elkaar persoonlijk kennen. Stel je deze informatief niet op prijs, meld je dan af via de daarvoor bestemde link. Is dit e-mailadres niet correct? Mail ons dan even, alvast

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s),

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s), MAANDMEMO mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op de valreep, voor de meivakantie, nog een maandmemo. We hebben de meivakantie vandaag kunnen inluiden met een droge en sportieve dag. Met zeer veel enthousiasme

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Pietengym vrijdagochtend 27 november / Sinterklaasviering 4 december

Pietengym vrijdagochtend 27 november / Sinterklaasviering 4 december schooljaar 2015-2016 aflevering 05 Dante is geboren! Sinterklaas 2015 Rijksmuseum Skateclinics Scholen6kamp Kleuterquote In deze Nieuwsflits: Dante is geboren! Juffrouw Mariëtte is op donderdag 29 oktober

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 07 In deze Nieuwsflits: Kerstviering Kerstvakantie Nieuwjaarsreceptie Luizencontrole Toetsen in de maand januari/februari Schminkcursus Brede schoolactiviteiten Informatieavond

Nadere informatie

Nieuws van Els. Kalender. INFO - Nummer 30 5 april 2016 www.startnest.nl

Nieuws van Els. Kalender. INFO - Nummer 30 5 april 2016 www.startnest.nl INFO - Nummer 30 5 april 2016 www.startnest.nl Nieuws van Els De vorige week dinsdag werd begonnen met een mooie weekopening over het thema Lente. Donderdagmiddag zaten we weer met de hele school te genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 10 mei Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Na het goede nieuws

Nadere informatie

Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808

Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808 Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808 Nieuwsbrief 0594-514808 Donderdag 22 januari 2015 Inhoud: Beste ouders, verzorgers, Welkom Opslagruimte gezocht! (OV) Voorleesontbijt

Nadere informatie

Januari 2015 Baarn. Beste ouders en-of verzorgers, Leuke (buiten) activiteiten tijdens alle school- en vakantieweken

Januari 2015 Baarn. Beste ouders en-of verzorgers, Leuke (buiten) activiteiten tijdens alle school- en vakantieweken Beste ouders en-of verzorgers, De eerste nieuwsbrief van Bso Buiten is een feit. Elk kwartaal informeer ik je graag over de huidig stand van zaken, nieuws, ontwikkelingen, ideeën en tips. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders NIEUWSBRIEF 15, JAARGANG 13 10 april 2017 website: www.kindercampusking.nl mail: school@kindercampusking.nl telefoon: 020-6417799, voor ziekmeldingen: 020-7670366 Geachte ouder(s), Heerlijk, het wordt

Nadere informatie