Een rondleiding door GGD GHOR Kennisnet voor leden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een rondleiding door GGD GHOR Kennisnet voor leden."

Transcriptie

1 Een rondleiding door GGD GHOR Kennisnet voor leden. In deze rondleiding lopen we langs de 5 knoppen van de menubalk. GGD GHOR Kennisnet is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de publieke gezondheid. Het overgrote deel van de informatie op de themapagina s is openbaar. Voor GGD en GHOR professionals is er een extra informatielaag aanwezig. Zij zien dus op sommige plekken meer informatie dan anderen. Dit geldt bijvoorbeeld voor het Ideeënmannetje wat op onderstaande printscreen is te zien. Deze informatie is voor hen herkenbaar aan het GGD-only of het GHOR-only icoontje. GGD Kennisnet is aangevuld met GHOR Kennisnet. Dit is te zien in de thema-pagina s waar een GGD of een GHOR aanduiding staat. Maar ook binnen de professionals is dit zichtbaar aan de kleur van de icoontjes die bij een profiel staan aangegeven: oranje voor een GGD professional, groen voor een GHOR professional en blauw voor alle professionals die niet werkzaam zijn bij een GGD of een GHOR. Home pagina van GGD GHOR Kennisnet wanneer je bent ingelogd. Op de homepagina is algemene informatie te vinden zoals vacatures bij de verschillende GGD en, GGD GHOR nieuws (van en voor alle GGD en en GHOR bureau s), laatst aangemelde professionals, meest geraadpleegde items en meest actieve professionals.

2 Ben je als GHOR professional ingelogd dan ziet de homepagina er zo uit: Dezelfde informatie maar met een andere kleur. De oranje balk bovenin geeft de indeling van GGD GHOR Kennisnet weer. Onder Thema s is informatie terug te vinden ingedeeld in thema s (kennisdeel) Groepen en Professionals vormen samen het platform. Hier wordt in groepen samengewerkt en kunnen professionals elkaar vinden en berichten sturen. Mijn Profiel en Mijn Dashboard is voor iedere professional het persoonlijke deel binnen GGD GHOR Kennisnet. Hier kunnen de eigen gegevens worden beheerd en bijgehouden welke (lidmaatschapsaanvragen en -uitnodigingen er nog open staan. Voor GHOR medewerkers is deze balk groen. Thema s zijn onderverdeeld in 4 categorieën: Brancheontwikkeling, Jeugd, Sociaal Domein en Veiligheid. Iedere categorie heeft weer een subindeling waaronder de verschillende thema s zijn ingedeeld. Op de thema s is dan door te klikken. Blauw gedrukte thema s zijn GGD thema s, de groen gedrukte thema s horen bij de GHOR.

3 Met een filter bovenaan de pagina zijn ook alleen de GGD-thema s of de GHORthema s te kiezen. In dit voorbeeld was gekozen voor alle thema s.

4 Elke thema pagina heeft eenzelfde pagina-indeling. Hier is gekozen voor het thema: Innovaties bij de GGD. De oranje (of groene) menubalk blijft altijd zichtbaar en is te gebruiken om door te springen naar een ander deel binnen GGD GHOR Kennisnet. Wanneer er behoefte is aan een nieuwe themapagina dan is dit mogelijk via de beheerder van GGD GHOR Kennisnet. In overleg wordt dan besloten wat de titel van dit thema zal worden en wie de redacteuren zullen zijn die het thema beheren. De rol van thema-redacteur wordt door de beheerder toegewezen aan een professional. Mail hiervoor naar Aan de getallen tussen haakjes is te zien hoeveel items er in het overzicht staan. Dus klikken op Nieuws geeft een overzicht van de 16 nieuwsitems. Zo is te zien dat er binnen dit thema (nog) geen Wet & Regelgeving-items zijn toegevoegd bijvoorbeeld. De inhoud van de themapagina wordt beheerd door een redacteur of meerdere redacteuren. Zij kunnen alle toegevoegde informatie wijzigen of verwijderen. Iedereen die lid is van GGD GHOR Kennisnet kan onder alle thema s zelf informatie toevoegen. De themaredacteur kan dit beheren. Voor het toevoegen van informatie aan GGD GHOR Kennisnet is een aparte handleiding gemaakt.

5 Een andere plek waar informatie te vinden is zijn de Groepen Om deze informatie te kunnen bekijken moet je lid zijn van de betreffende groep. Er zijn 3 soorten groepen: open groepen (je bent lid met 1 klik), semi-open groepen (groepsbeheerder moet je verzoek toewijzen) en besloten groepen (je kunt alleen op uitnodiging lid worden). De meeste groepen zijn semi-open, dit zijn vaak bestaande vakgroepen of werkgroepen. Open groepen worden vooral gebruikt om een onderwerp uit te diepen/te bespreken met zoveel mogelijk professionals die zichzelf hiervoor vrij kunnen aanmelden. Bij besloten groepen gaat het vaak om een vastgestelde groep, bijv. alle medewerkers van een GGD. Klikken op Groepen in de oranje balk geeft een overzicht van alle groepen die er zijn op GGD GHOR Kennisnet. Dit zijn er inmiddels meer dan 280. Via het zoekvenster of door de verschillende filters is zoeken binnen de groepen mogelijk. Op deze plek kan ook een (nieuwe) groep worden aangevraagd: achter de knop vraag een groep aan zit een aanvraagformulier. De aanvraag komt terecht bij de beheerder die dan akkoord geeft of niet. Groepen zijn ook terug te vinden bij de thema-pagina s onder de knop Groepen. Hier zijn alleen de groepen terug te vinden die een duidelijke link met het betreffende thema hebben.

6 Lid worden van een groep kan door de groep op te zoeken en aan te klikken. Hier is gekozen voor de groep: Weekoverzicht GGD GHOR Nederland. Klikken op de naam van de groep geeft het volgende scherm: Duidelijk zichtbaar is de knop: lidmaatschap aanvragen. Door deze aan te klikken gaat er een verzoek naar de groepsbeheerder(s) met de lidmaatschapsaanvraag. (de groepsbeheerder krijgt deze in zijn/haar dashboard en heeft daar de mogelijkheid de aanvraag te accepteren of af te wijzen). Pas na acceptatie van de groepsbeheerder heb je toegang tot de groep en de informatie die daar staat. Ben je eenmaal lid, dan verschijnt er bij de groep een knop: lidmaatschap opzeggen. Dit heb je dus in eigen hand. Binnen een groep is de groepsbeheerder degene die te touwtjes in handen heeft en bepaald hoe de mappenstructuur achter de knop: <Documenten> er uit ziet, maar hij/zij kan ook leden verwijderen. Ieder lid van GGD GHOR Kennisnet kan een groep opstarten door deze aan te vragen. Er is wel akkoord nodig van de hoofdredactie, dit om een wildgroei aan groepen die hetzelfde beogen te voorkomen.

7 Uiteindelijk zijn de Professionals het kloppend hart van GGD GHOR Kennisnet: zij brengen hun kennis en ervaring mee (via hun profiel) maar stellen ook vragen en voegen informatie toe aan GGD GHOR Kennisnet. Alle professionals tezamen vormen GGD GHOR Kennisnet. Klikken op <professionals> in de oranje balk geeft een overzicht van de bijna 8000 leden van GGD GHOR Kennisnet. Hiervan is ca. 2/3 werkzaam bij een GGD of GHOR en 1/3 wordt gevormd door professionals die (ook) werkzaam zijn in de publieke gezondheidszorg. Dit kan zijn bij gemeenten of ministeries, maar ook bij instellingen als Actiz, Pharos, SOA-Aids Nederland, Trimbos-instituut, NJI, NCJ of CJG. etc. Professionals kunnen worden gezocht op naam, functie, organisatie, woonplaats, werkzaamheden en kennis. Het is mogelijk een professional binnen GGD GHOR Kennisnet een bericht te sturen of (via Outlook) een bericht te sturen. Ook kun je linken met elkaar. Bij het profiel van een professional (klik door op de naam) kun je o.a. zien van welke groepen hij/zij lid is en welke (openbare) informatie door hem/haar is toegevoegd aan GGD GHOR Kennisnet.

8 Binnen GGD GHOR Kennisnet heb je het beheer over je eigen profiel. Dit kan via de knop Mijn Profiel daar zijn persoonlijke dingen te regelen (via de knop: zoals het aanpassen van het eigen wachtwoord, mailadres en het aanvullen van gegevens zoals werktijden of kennis. Ook kun je hier de notificaties die je wilt ontvangen aanpassen. (Updates & Notificaties). Bij Privacy instellingen kun je van een aantal gegevens aangeven wie wat mag zien: Dit is ook de plek waar je je profiel kunt verwijderen. Allemaal in eigen beheer dus. In je profiel kun je ook in één oogopslag zien van welke groepen je lid bent, de berichten die je hebt verzonden en ontvangen en wat je hebt bijgedragen aan GGD GHOR Kennisnet. Alles wat je hebt geplaatst op GGD GHOR Kennisnet kun je ook zelf beheren (wijzigen/verwijderen/aanvullen).

9 In Mijn dashboard heb je een overzicht van uitnodigingen die je hebt ontvangen om lid te worden van een groep. Maar ook de aanvragen die je zelf hebt ingediend om lid te mogen worden van een groep, en de groepsaanvraag die je zelf (eventueel) hebt gedaan. Ben je groepsbeheerder dan vind je hier ook de lidmaatschapsaanvragen voor jouw groep en de uitnodigingen om lid te worden van jouw groep terug. Tot zover een rondleiding door GGD GHOR Kennisnet voor leden. Mochten er nog vragen zijn dan kunnen die worden gesteld via de helpdesk:

Wat is er veranderd? Hier een opsomming van alles wat er in deze release (update) nieuw of anders is voor iedereen die is ingelogd:

Wat is er veranderd? Hier een opsomming van alles wat er in deze release (update) nieuw of anders is voor iedereen die is ingelogd: GGD Kennisnet release 3.5 (6 maart 2014) Wat is er veranderd? Hier een opsomming van alles wat er in deze release (update) nieuw of anders is voor iedereen die is ingelogd: Groepenoverzicht: - Aan de sorteeropties

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

Nederlands Jeugdinstituut. Handleiding Kennisnet Jeugd

Nederlands Jeugdinstituut. Handleiding Kennisnet Jeugd Nederlands Jeugdinstituut Handleiding Kennisnet Jeugd Daphne Kann 30-6-2014 Inhoud Starten... 2 Registreren... 2 Persoonlijke gegevens... 3 Mijn sector... 3 Mijn interesses... 3 Sociale media... 4 Privacy

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

Handleiding Talentenbank

Handleiding Talentenbank Handleiding Talentenbank In de Talentenbank kan je boventallige medewerkers registreren. Via deze tool kan je met andere instellingen samenwerken om het personeel aan een nieuwe baan te helpen. Deze medewerkers

Nadere informatie

Helpdesk Handleiding digitaal groeidocument. Versie september Powered by Parantion

Helpdesk Handleiding digitaal groeidocument. Versie september Powered by Parantion Helpdesk groeidocument@swvamsterdamdiemen.nl Handleiding digitaal groeidocument Versie september 2018 Powered by Parantion In deze handleiding Inloggen 3 Overzichtsscherm 4 Nieuwe leerling toevoegen (overhalen

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Sociale Kaart Groningen

Sociale Kaart Groningen Sociale Kaart Groningen handleiding voor gebruikers & beheerders Versie 0.1 22 februari 2016 Inhoud Wat is socialekaartgroningen?... 3 Handleiding... 3 Zoeken... 4 Eenvoudig zoeken... 4 Uitgebreid zoeken...

Nadere informatie

U bent nu aangemeld op het Chamilo leerplatform en hebt toegang tot de tabs in de blauwe balk (Home pagina, Cursussen, enz ).

U bent nu aangemeld op het Chamilo leerplatform en hebt toegang tot de tabs in de blauwe balk (Home pagina, Cursussen, enz ). Pagina 1 van 17 Surf naar http://chamilo.avondschool.be (vanaf september 2012) Tik bij Gebruikersnaam (Username) uw ecard gebruikersnaam. Tik bij Wachtwoord (Password) uw bijhorend ecard wachtwoord. Klik

Nadere informatie

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 www.10000stappen.be Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 FAQ: veelgestelde vragen voor deelnemers Ik kan mij niet aanmelden en krijg de melding Je gebruikersgegevens zijn ongeldig. Je mailadres

Nadere informatie

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm.

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos. Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Inloggen Op de website van de NX Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Je ziet nu het inlogscherm van Cyclos: Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Hier vul je

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

Simply Free handleiding

Simply Free handleiding Simply Free handleiding Versie 20-12-2017 1 Om gebruik te kunnen maken van dit systeem, is het belangrijk om bij het eerste gebruik het hoofdstuk Eerste gebruik door te nemen en uit te voeren! Onderwerp

Nadere informatie

Sociale Kaart Groningen

Sociale Kaart Groningen Sociale Kaart Groningen handleiding voor gebruikers & beheerders Versie 1.4 24 april 2018 socialekaartgroningen.nl is een product van Inhoud Handleiding... 3 Inloggen... 4 Uitloggen... 4 Wachtwoord aanpassen...

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

Handleiding mobiele apparaten, Genzõ & beheerdersfunctie. Aan de slag met Genzõ!

Handleiding mobiele apparaten, Genzõ & beheerdersfunctie. Aan de slag met Genzõ! Handleiding mobiele apparaten, Genzõ & beheerdersfunctie Aan de slag met Genzõ! Inhoudsopgave Deel I: Gebruik Genzõ... 3 1. Inloggen in Genzõ... 3 2. Uitloggen Genzõ... 3 3. Een videogesprek ontvangen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 10

Nadere informatie

Roostercreator. Handleiding voor werknemers

Roostercreator. Handleiding voor werknemers Roostercreator Handleiding voor werknemers Versie: 2 Laatst gewijzigd op : 8-2-2013 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 INLEIDING... 3 DASHBOARD... 4 MIJN ACCOUNT... 5 MIJN BESCHIKBAARHEID... 6 MIJN ROOSTER...

Nadere informatie

VRIJE BASISSCHOOL TREMELO

VRIJE BASISSCHOOL TREMELO VRIJE BASISSCHOOL TREMELO Astridstraat 4 3120 Tremelo 016/53.37.32 Barbarastraat 1 3120 Tremelo 016/53.40.53 directie@vbstremelo www.vbstremelo.be Jaarthema: op zoek naar geluk Beste ouders, Enige tijd

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +...

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... Handleiding Google+ Inhoud V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +..... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... 7 3 F O T O S B E K I J K E N... 14

Nadere informatie

HANDLEIDING PATHÉ KLANTENSERVICE ZENDESK

HANDLEIDING PATHÉ KLANTENSERVICE ZENDESK HANDLEIDING PATHÉ KLANTENSERVICE ZENDESK Laatst bijgewerkt: 29-01-2013 Inhoud 1. Hoe komt de klant bij het contactformulier? 3 2. Automatische toewijzingen 6 3. Overzicht agent interface 7 4. Hoe beantwoord

Nadere informatie

Handleiding Melkvee Connect

Handleiding Melkvee Connect Handleiding Melkvee Connect Inhoudsopgave 1. Wat kun je ermee en hoe werkt het?... 1 2. Je eigen account bewerken... 2 3. Deelnemen aan een netwerk... 4 4. Een netwerk starten... 6 5. Nieuwsberichten plaatsen...

Nadere informatie

Onderdeel 2 Werken met SonenBreugelVerbindt

Onderdeel 2 Werken met SonenBreugelVerbindt Onderdeel 2 Werken met SonenBreugelVerbindt Nu gaan we werken met SonenBreugelVerbindt. Natuurlijk kun je rondkijken naar alles wat SonenBreugelVerbindt te bieden heeft maar je kunt ook actief deelnemen.

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van de Website

Handleiding voor het gebruik van de Website Handleiding voor het gebruik van de Website Na het inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord ziet u bovenstaand scherm De keuzes uit het HOOFDMENU zijn : HOME is onderstreept, daar bent u dus MIJN PROFIEL

Nadere informatie

Uitleg aanmelden ledenwebsite Levend water Gemeente Emmeloord

Uitleg aanmelden ledenwebsite Levend water Gemeente Emmeloord Uitleg aanmelden ledenwebsite Levend water Gemeente Emmeloord Via de website www.levendwater-emmeloord.nl ziet u op de homepagina de link naar leden. Als u daar op klikt, komt u op een pagina terecht waar

Nadere informatie

Handleiding voor Kidsbook - op internet

Handleiding voor Kidsbook - op internet Handleiding voor Kidsbook - op internet Wat is Kidsbook? In deze handleiding geven we je uitleg over de mogelijkheden van ons ouderportaal Kidsbook. Kidsbook is bedoeld om ouders en andere mensen te laten

Nadere informatie

Handleiding Applicatie- en gebruikersbeheer. Voor hoofdgebruikers

Handleiding Applicatie- en gebruikersbeheer. Voor hoofdgebruikers Handleiding Applicatie- en gebruikersbeheer Voor hoofdgebruikers 01/03/2017 Inhoudstafel Applicatie- en gebruikersbeheer... 3 1. Dashboard... 3 2. Mijn Profiel... 4 3. Mijn bedrijf... 5 4. Mijn Gebruikers...

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Versie 0.2.19102018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen. Stap 1. Vooraf:

Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen. Stap 1. Vooraf: Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen Stap 1 Stap 2 Ga naar lommonline.nl/admin Voer je gebruikersnaam in Voer je wachtwoord in Klik op inloggen Vooraf: Je bent nu op de beheerderspagina.

Nadere informatie

Handleiding Popdat. Versie 0.1

Handleiding Popdat. Versie 0.1 Handleiding Popdat Versie 0.1 Het Popdat platform Het Popdat platform biedt verschillende manieren om met elkaar te praten. Je kunt elkaar vragen stellen en met elkaar beslissingen nemen. Popdat werkt

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligers?

Op zoek naar vrijwilligers? Op zoek naar vrijwilligers? Handleiding voor het online zoeken naar vrijwilligers Ben je van een organisatie en zoek je vrijwilligers? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Op www.bredavoorelkaar.nl

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Quick Guide. FytekPro voor begeleiders. FytekPro

Quick Guide. FytekPro voor begeleiders. FytekPro FytekPro De app voor sporters en begeleiders voor optimale sportprestaties en blessurepreventie. - www.fytekpro.nl - Beste begeleider, Wat leuk dat je aan de slag gaat met FytekPro! Met FytekPro haal je

Nadere informatie

Handleiding leden. De tabbladen zijn: * Mijn onderneming(en) * Profiel * Favoriet * Lidmaatschap

Handleiding leden. De tabbladen zijn: * Mijn onderneming(en) * Profiel * Favoriet * Lidmaatschap Handleiding leden Wanneer je inlogt op de website van Bewust Eemland, kom je in jouw omgeving. Je ziet dan 4 tabbladen, het menu boven aan en rechtsboven jouw naam met daarnaast een pijltje. Wanneer je

Nadere informatie

Facebook handleiding

Facebook handleiding Facebook handleiding Spontaan Den Bosch Waarom gaan we facebook gebruiken? Bij Spontaan werken we van oudsher met de Yahoo site. Deze site is niet erg gebruikersvriendelijk en biedt een beperkt overzicht

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding www.knsbvaardigheidspaspoort.nl Handleiding online portal KNSB vaardigheidsconcept 1 Inhoud Inleiding... 3 Registreren... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord vergeten?... 3 Rollen... 3 Lidgegevens

Nadere informatie

Handleiding voor docenten

Handleiding voor docenten Handleiding voor docenten Oktober 2017 Inhoudsopgave... Inleiding.... 4 Aan de slag!... 5 Het inloggen... 5 Nog geen account?.... 5 Een account aanmaken.... 6 Stap 1. Jouw gegevens.... 6 Stap 2. Jouw school....

Nadere informatie

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. Versie 2.2 - juni 2014. Websites voor het onderwijs. Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld.

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. Versie 2.2 - juni 2014. Websites voor het onderwijs. Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld. HetSchoolvoorbeeld.nl Websites voor het onderwijs Handleiding Versie 2.2 - juni 2014 Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld.nl/handleiding Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.2 Pagina 1 Inhoud Inhoud

Nadere informatie

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp HetSchoolvoorbeeld.nl Websites voor het onderwijs Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Pagina 1 Inhoud 1 Opbouw van

Nadere informatie

HANDLEIDING - MODERATOR

HANDLEIDING - MODERATOR HANDLEIDING - MODERATOR INHOUD Basistaken in schema... 3 Inloggen en uitloggen... 6 Aanmelden bij de Acadin leeromgeving... 6 Afmelden... 7 Gebruikers administreren... 8 Gegevens van leerlingen en begeleiders

Nadere informatie

Hoe de Veiligebuurt-app effectief te gebruiken in de buurt. GEBRUIKERSHANDLEIDING VEILIGEBUURT APP

Hoe de Veiligebuurt-app effectief te gebruiken in de buurt. GEBRUIKERSHANDLEIDING VEILIGEBUURT APP Hoe de Veiligebuurt-app effectief te gebruiken in de buurt. GEBRUIKERSHANDLEIDING VEILIGEBUURT APP INHOUD 1. Registreren voor Veiligebuurt 2. Nieuwe deelnemers toevoegen aan jouw groep (promotie o.a. binnen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Versie 2.4 oktober 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.brabantzorg.eu en klik op de knop Direct inloggen cliëntportaal. U krijgt het

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding

OFFICE 365. Start Handleiding OFFICE 365 Start Handleiding Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook biedt Microsoft

Nadere informatie

helpling.com Book now! Helpling gebruikers handleiding

helpling.com Book now! Helpling gebruikers handleiding helpling.com Book now! Helpling gebruikers handleiding Overzicht Jouw gebruikersprofiel 2 Hoe kan ik inloggen mijn profiel Overzicht gebruikersprofiel Openstaande notificaties Wachtwoord aanpassen De informatie

Nadere informatie

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1 Handleiding Facebook Registreren Facebook is een social network waarbij mensen met elkaar in contact komen. Het is gratis en voor iedereen, vanaf 14 jaar en ouder, toegankelijk. In deze handleiding wordt

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

SIS! - Studentenportaal - bpv Urenregistratie (UITGEBREID)

SIS! - Studentenportaal - bpv Urenregistratie (UITGEBREID) SIS! - Studentenportaal - bpv Urenregistratie (UITGEBREID) Beste student, hierbij de instructies om je bpv-uren te kunnen registreren op het studentenportaal van Albeda. Deze handleiding is bedoeld voor

Nadere informatie

Handleiding MijnExTh voor medewerkers van onderwijsinstellingen

Handleiding MijnExTh voor medewerkers van onderwijsinstellingen Handleiding MijnExTH [versie 1.1] Inhoudsopgave 1.1 Registreren 1.2 Inloggen 1.3 Onderhoud account 2 Kandidaten 3 Groepen 4.1 Aanmeldingen 4.2 Examenmomenten op locatie 5 Uitnodigingen 6.1 E-mail notificaties

Nadere informatie

Docnet handleiding 1

Docnet handleiding 1 Docnet handleiding 1 Inleiding... page 3 Homepagina.. page 4 Profiel...........page 5 Docbox..........page 6 Ontdek........page 7 Vraag en antwoord..... page 8 Contactgegevens........page 10 2 Ontdek Docnet

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

Inloggen in het reservatieprogramma

Inloggen in het reservatieprogramma Inloggen in het reservatieprogramma. Ga naar http://reservaties.malle.be 2 2. Om gebruik te kunnen maken van het reservatieprogramma dien je eerst in te loggen met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Handleiding FVF Forum

Handleiding FVF Forum Handleiding FVF Forum Inhoudstafel 1) Naar het forum gaan 2) Een nieuw bericht posten 3) Reageren op een bestaand bericht 4) Laatst geposte forumbericht verwijderen 5) Profiel wijzigen 6) Op de hoogte

Nadere informatie

WeHelpen Handleiding 8. Activiteiten, Agenda, Logboek, Documenten en Notities

WeHelpen Handleiding 8. Activiteiten, Agenda, Logboek, Documenten en Notities WeHelpen Handleiding 8. Activiteiten, Agenda, Logboek, Documenten en Notities Organiseer je samen met een groep mensen hulp voor jezelf of voor een ander? WeHelpen maakt het organiseren en delen van hulp

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Handleiding Mediaweb juni 2018

Handleiding Mediaweb juni 2018 Handleiding Mediaweb juni 2018 Inhoudsopgave Over Mediaweb... 2 Inloggen Mediaweb... 2 Mijn Media... 3 Artikelen filteren... 4 Filtermogelijkheden... 5 Acties uitvoeren voor meerdere artikelen... 7 Beheer...

Nadere informatie

Handleiding ONS-Zorgt app. v1.0

Handleiding ONS-Zorgt app. v1.0 v1.0 Handleiding ONS-Zorgt app INHOUDSOPGAVE Verbinden met ONS 4 Menu (Wanneer ingelogd) 5 Functionaliteiten 6 Home 6 Instellingen 7 Profielfoto wijzigen 7 Pushnotificaties beheren 7 Wachtwoord vergeten

Nadere informatie

Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Toegang tot uw e-mailberichten via internet Basishandleiding Multrix Outlook Web App 2010 Versie: 24 februari 2011 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web Access 2010 Voorblad Inhoudsopgave 1 Inloggen...3 2 Veelgebruikte

Nadere informatie

Op dit moment zijn er vier agrarische ondernemers netwerken operationeel. Er zullen er nog meer volgen. De bestaande vier zijn:

Op dit moment zijn er vier agrarische ondernemers netwerken operationeel. Er zullen er nog meer volgen. De bestaande vier zijn: Hoe werkt het? Op deze website vind je kennis en informatie uit verschillende agrarische sectoren en je kunt netwerken met collega s, adviseurs en onderzoekers. Je kunt je eigen startpagina opbouwen. Zo

Nadere informatie

Inzetrooster.nl. Hoe werkt het? Je gaat naar en drukt op LOGIN

Inzetrooster.nl. Hoe werkt het? Je gaat naar  en drukt op LOGIN Inzetrooster.nl Wat is het? TCO gaat dit jaar voor het eerst inzetrooster.nl gebruiken voor het beheren en monitoren van vrijwilligerstaken. Dit is ontstaan vanuit de behoefte om de kantinediensten beter

Nadere informatie

Hoe voeg je iemand toe in mijncaress?

Hoe voeg je iemand toe in mijncaress? Hoe voeg je iemand toe in mijncaress? Wanneer je wilt dat anderen ook in je plan kunnen kijken, dan kun je zelf mensen toevoegen. Dit doe je zo: 1. Klik op je naam rechtsboven in het scherm. Je ziet je

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen OFFICE 365 Start Handleiding Leerlingen Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL SCHOUW INFORMATISERING B.V. 11-10-2018 HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL Schouw Informatisering B.V. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde

Nadere informatie

Mijn kinderen (ouders)

Mijn kinderen (ouders) Mijn kinderen (ouders) 1 Mijn gegevens Tijdens het doorlopen van de wizard bij de eerste aanmelding dien je je contactgegevens in te vullen. Door te klikken op 'Profiel' in de grijze menubalk bovenaan

Nadere informatie

Het gebruik van het platform: werkgroepen.be

Het gebruik van het platform: werkgroepen.be Het gebruik van het platform: werkgroepen.be Wat is het platform werkgroepen? Het platform werkgroepen is een online platform dat communicatie, inspraak en participatie binnen organisaties faciliteert

Nadere informatie

Handleiding Werkgeverspunt

Handleiding Werkgeverspunt Handleiding Werkgeverspunt In het werkgeverspunt kan een organisatie gebruikmaken van het HR platform met alle tools voor werkgevers en organisaties. Er kan geswitcht worden naar het loopbaanplatform zoals

Nadere informatie

Inleiding. 1. Wat is de community? 2. Hoe is de community te vinden?

Inleiding. 1. Wat is de community? 2. Hoe is de community te vinden? Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 1. Wat is de community?... 2 2. Hoe is de community te vinden?... 2 Navigatie door de community... 3 1. Inloggen... 3 2. Profielinstellingen... 3 3. Groepen... 5 Veel

Nadere informatie

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging Handleiding Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging april 2014 Inhoud Inleiding... 3 Algemeen... 3 Hulpmiddelen... 4 Verkort stappenplan... 4 1 Andere gebruikers van FRS uitnodigen tot

Nadere informatie

Handleiding MyWorld. Versie, datum. 0.1, 10 mei 2012

Handleiding MyWorld. Versie, datum. 0.1, 10 mei 2012 Handleiding MyWorld Versie, datum 0.1, 10 mei 2012 Colofon Titel Versie, datum Auteur Handleiding MyWorld 0.1, 10 mei 2012 Erik Boerrigter Document historie Versie Datum Gewijzigd door Status Opmerking(en)

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kun je berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Inhoud... 1. 1 Aanmelden... 2 1.1 Aanmelden...2 1.2 Abonnement opzeggen...2. 2 Inloggen... 3

Inhoud... 1. 1 Aanmelden... 2 1.1 Aanmelden...2 1.2 Abonnement opzeggen...2. 2 Inloggen... 3 Handleiding 7x24.nl Algemeen In deze handleiding kunt informatie vinden over de algemene werkwijze van de site van 7x24.nl. Aspecten als aanmelden, informatie en de helpdesk komen hier aan de orde. Inhoud

Nadere informatie

Handleiding. Leerkrachten / begeleiders. Versie: 11 oktober 2016

Handleiding. Leerkrachten / begeleiders. Versie: 11 oktober 2016 Handleiding Leerkrachten / begeleiders Versie: 11 oktober 2016 Wat Zikke vindt Onderwijs is geen doel, maar een middel om dromen waar te maken Je wilt dat je kinderen gezond en gelukkig zijn. Helemaal

Nadere informatie

Helpdesk Handleiding digitaal groeidocument. Versie januari Powered by Parantion

Helpdesk Handleiding digitaal groeidocument. Versie januari Powered by Parantion Helpdesk groeidocument@swvamsterdamdiemen.nl Handleiding digitaal groeidocument Versie januari 2019 Powered by Parantion In deze handleiding Inloggen 3 Overzichtsscherm 4 Nieuwe leerling toevoegen (overhalen

Nadere informatie

Welkom bij SchoolPlein, de app van en voor leraren van Plein 013. Fijn dat je meedoet!

Welkom bij SchoolPlein, de app van en voor leraren van Plein 013. Fijn dat je meedoet! Welkom bij SchoolPlein, de app van en voor leraren van Plein 013. Fijn dat je meedoet! In deze handleiding laten we aan de hand van plaatjes zien hoe de app SchoolPlein werkt. Als je de app hebt gedownload

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 9 7.

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Versie 0.1.29082018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben.

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben. Inloggen Ga naar www.hetjongleren.eu. Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord, log dan in op deze pagina (klik op deze link ): Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle

Nadere informatie

Handleiding website Stadshof t Hemelryck

Handleiding website Stadshof t Hemelryck Handleiding website Stadshof t Hemelryck Ik wil graag: 1. De computer aanzetten p1 2. Op de website inloggen p2 3. Lid worden van de website p3 4. Navigeren op de website p5 5. Een advertentie plaatsen

Nadere informatie

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad Inhoudstafel A. Aanmelden 2 B. Profiel en wachtwoord aanpassen 3 C. Smartschool via e-mail 4 D. Startpagina 5 E. Berichten lezen, opmaken, verzenden 6 F. Lessenrooster

Nadere informatie

Extra Handleiding Ons IVN Vervolg voor intranetbeheerders

Extra Handleiding Ons IVN Vervolg voor intranetbeheerders Extra Handleiding Ons IVN Vervolg voor intranetbeheerders Inhoudsopgave Activeren van leden...3 Groepen aanmaken en personen aan groepen toevoegen.4 Personen toevoegen aan de groep... 7 Groepsleden (mede)beheerder

Nadere informatie

Beste ouders, Zie de aanpassing bij 2) gebruikersnaam en wachtwoord

Beste ouders, Zie de aanpassing bij 2) gebruikersnaam en wachtwoord Beste ouders, Onderstaande brief kreeg u onlangs mee naar huis. Aangezien we in de eerste testfase zijn zullen era f en toe toch wat aanpassingen dienen te gebeuren. Bij het onderdeel wachtwoorden blijkt

Nadere informatie

Handleiding gebruik vrijwilligerssysteem HaVoC

Handleiding gebruik vrijwilligerssysteem HaVoC Handleiding gebruik vrijwilligerssysteem HaVoC Ga naar http://havoc.vrijwilligerstekort.nl Als je jezelf nog niet geregistreerd via de link in de aanmeld mail kun je jezelf alsnog registreren. Klik op

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Inhoud

Veelgestelde vragen. Inhoud Veelgestelde vragen Het gebruik van de mogelijkheden van deze (vernieuwde ) websites zal wellicht vragen oproepen. Met een overzicht van veelgestelde vragen hopen we je op weg te helpen. Staat jouw vraag

Nadere informatie

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE Inhoudsopgave 1. Registreren... 3 2. Menubalk geregistreerde gebruikers... 5 2.1. MIJN PROFIEL... 5 2.2. MIJN ZOEKERTJES...

Nadere informatie

Snel van start met Facebook?

Snel van start met Facebook? Handleiding Snel van start met Facebook? Facebooken, liken, taggen?!? Deze termen kom je steeds vaker tegen. Interactie via Facebook is razendpopulair. Maar wat is het en hoe werkt het? Deze handleiding

Nadere informatie

MijnQredits: toegang tot jouw coachingstrajecten en het coachingslogboek

MijnQredits: toegang tot jouw coachingstrajecten en het coachingslogboek MijnQredits: toegang tot jouw coachingstrajecten en het coachingslogboek Versie 2.0 // 29/04/16 1 Toegang tot MijnQredits... 2 3 De dashboard van MijnQredits voor coaches... 3 4 Bekijk coachingstrajecten...

Nadere informatie

Handleiding OGS Leden. Handleiding Online Golf Systems LEDEN. Golfclub De Hooge Rotterdamsche

Handleiding OGS Leden. Handleiding Online Golf Systems LEDEN. Golfclub De Hooge Rotterdamsche Handleiding Online Golf Systems Handleiding OGS Leden LEDEN Golfclub De Hooge Rotterdamsche 1 Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN LEDEN 3 3 UW PERSOONLIJKE PAGINA 4 4 RESERVEREN STARTTIJDEN 5 4.1 BAAN,

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie

Hoe werkt het en wat kunt je ermee?

Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Inhoud Starten met Smart Workspaces Registreren met een foto en profiel Een groep beginnen Berichten en e-mails sturen. Nieuwsberichten plaatsen, documenten en afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Dichtbij voor begeleiders

Handleiding Digitaal Dichtbij voor begeleiders Handleiding Digitaal Dichtbij voor begeleiders Mei 2014 Inhoudsopgave 1. Waar vind ik Digitaal Dichtbij? 03 2. Inloggen en starten 04 3. Mijn account 06 4. Digitaal Dichtbij: een overzicht 07 5. Het platform:

Nadere informatie

Handleiding Speakap. Deze handleiding bestaat uit drie delen: 1. de quickguide 2. account registeren 3. Speakap gebruiken

Handleiding Speakap. Deze handleiding bestaat uit drie delen: 1. de quickguide 2. account registeren 3. Speakap gebruiken Handleiding Speakap De VVCZ maakt gebruik van een netwerk van Speakap om informatie en ervaringen te delen. Met Speakap kunt u: nieuwsberichten van de VVCZ ontvangen in groepen specifieke onderwerpen bespreken

Nadere informatie

Hoe de Veiligebuurt-app effectief te gebruiken in de buurt. GEBRUIKERSHANDLEIDING VEILIGEBUURT APP

Hoe de Veiligebuurt-app effectief te gebruiken in de buurt. GEBRUIKERSHANDLEIDING VEILIGEBUURT APP Hoe de Veiligebuurt-app effectief te gebruiken in de buurt. GEBRUIKERSHANDLEIDING VEILIGEBUURT APP INHOUD 1. Registreren voor Veiligebuurt 2. (Beheerde) groepen zoeken/toevoegen 3. Nieuwe (beheerde) groep

Nadere informatie

Via www.digitaalveiligheidsplan.nl bent u terechtgekomen bij het Digitaal Veiligheidsplan.

Via www.digitaalveiligheidsplan.nl bent u terechtgekomen bij het Digitaal Veiligheidsplan. Wanneer u wilt werken met het Digitaal Veiligheidsplan kunt u zich intuïtief laten leiden door de tool. Wanneer u er niet helemaal uitkomt vindt u in deze handleiding antwoord op al uw vragen. We loodsen

Nadere informatie