FORFAITAIRE BETALING INSCHRIJVING VAN DE RECHTHEBBENDE Abonnementsformulier

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FORFAITAIRE BETALING INSCHRIJVING VAN DE RECHTHEBBENDE Abonnementsformulier"

Transcriptie

1 FORFAITAIRE BETALING INSCHRIJVING VAN DE RECHTHEBBENDE Abonnementsformulier MEDISCH HUIS: Benaming: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE WILLE Adres: KAPELSTRAAT WILLEBROEK Nr. R.I.Z.I.V.: Het medisch huis (M.H.) verbindt zich ertoe de geabonneerden de volgende verstrekkingen te verlenen tegen het vast bedrag : - Voor de geneesheren: alle verstrekkingen behalve de technische handelingen; de inschrijving houdt ook in dat het globaal medisch dossier van de patiënt beheerd wordt door de geneesheren van het M.H. - Voor de verpleegkundigen: alle verstrekkingen Het ziekenfonds van de geabonneerden zal aan het M.H. maandelijks een vast bedrag storten. Dat betekent dat de geabonneerden het M.H. voor al die verzorging niet langer zullen betalen. Het abonnement verandert niets wat de specialisten, de ziekenhuisverpleging, de geneesmiddelen en de technische handelingen betreft. De geabonneerde kan van zijn inschrijving opzeggen vóór het einde van elke kalendermaand. Dat bericht van opzegging moet aan het M.H. of aan de verzekeringsinstelling worden gestuurd ten minste één maand vóór de inschrijving ophoudt uitwerking te hebben. De groep van zorgverleners waarbij een rechthebbende is ingeschreven, kan een einde maken aan die inschrijving bij het verstrijken van elk kalendermaand; hij moet alsdan de betrokken rechthebbende en de verzekeringsinstelling waarbij deze is aangesloten, daarvan verwittigen op zijn minst één maand voordat de inschrijving ophoudt uitwerking te hebben. De beslissing om een einde te maken aan de inschrijving van een rechthebbende impliceert dat op dezelfde datum een einde wordt gemaakt aan de inschrijving van de andere rechthebbenden die deel uitmaken van hetzelfde gezin. Als de geabonneerde zich voor verzorging die door het forfait is gedekt, tot verzorgers wendt die geen deel uitmaken van het M.H., worden de bij die gelegenheid gedane kosten, met uitzondering van het remgeld dat ten laste van de patiënt blijft, door het M.H. ten laste genomen in vier gevallen:

2 1. als de verstrekkingen zijn verricht buiten het geografisch gebied van het M.H., dat wil zeggen buiten de gemeenten van: 2830 Willebroek, 2830 Tisselt, 2830 Blaasveld en 2830 Heindonk; 2. als het binnen het gebied van het M.H. gaat om verstrekkingen die door een collega, die geen lid is van het M.H., zijn verricht in het kader van een georganiseerde wachtdienst, indien het M.H. een dergelijke wachtdienst niet verzekert; 3. als het gaat om verstrekkingen die zijn verleend door een verpleegkundige van buiten het M.H., doch zijn voorgeschreven door een geneesheer van het M.H.; 4. als het M.H. ermee heeft ingestemd dat verstrekkingen worden verleend door een andere verzorgingsverstrekker. In de andere gevallen komen de kosten ten laste van de geabonneerde, aangezien het ziekenfonds van de geabonneerde de vergoeding van die verstrekkingen niet kan verlenen. In geval van verruiming van het aanbod aan verzorging door het M.H. (algemene geneeskunde en/of kinesitherapie en/of verpleegkundige verstrekkingen) wordt de geabonneerde verondersteld automatisch toe te treden tot het volledig aanbod. Tijdens de eerste drie maanden na de inschrijving verzoekt de geabonneerde (niet) 1 aan het ziekenfonds om de vergoeding per handeling. INVULLEN OF KLEEFBRIEFJE ZIEKENFONDS AANBRENGEN Naam en voornaam: Ziekenfonds:.. Rijksregisternummer: Adres van de patiënt:. Geslacht: mannelijk vrouwelijk telefoonnummer:. Handtekening van de geabonneerde of diens wettelijke vertegenwoordiger 2 : Handtekening van het medisch huis: Datum:.. /.. /.... Naam wettelijke vertegenwoordiger 2 : Datum:.. /.. /.... Stempel: 1 Doorhalen indien nodig. 2 Noodzakelijk in het geval van een minderjarige die de leeftijd van 14 jaar nog niet bereikt heeft.

3 FORFAITAIRE BETALING INSCHRIJVING VAN DE RECHTHEBBENDE Abonnementsformulier MEDISCH HUIS: Benaming: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE WILLE Adres: KAPELSTRAAT WILLEBROEK Nr. R.I.Z.I.V.: Het medisch huis (M.H.) verbindt zich ertoe de geabonneerden de volgende verstrekkingen te verlenen tegen het vast bedrag : - Voor de geneesheren: alle verstrekkingen behalve de technische handelingen; de inschrijving houdt ook in dat het globaal medisch dossier van de patiënt beheerd wordt door de geneesheren van het M.H. - Voor de verpleegkundigen: alle verstrekkingen Het ziekenfonds van de geabonneerden zal aan het M.H. maandelijks een vast bedrag storten. Dat betekent dat de geabonneerden het M.H. voor al die verzorging niet langer zullen betalen. Het abonnement verandert niets wat de specialisten, de ziekenhuisverpleging, de geneesmiddelen en de technische handelingen betreft. De geabonneerde kan van zijn inschrijving opzeggen vóór het einde van elke kalendermaand. Dat bericht van opzegging moet aan het M.H. of aan de verzekeringsinstelling worden gestuurd ten minste één maand vóór de inschrijving ophoudt uitwerking te hebben. De groep van zorgverleners waarbij een rechthebbende is ingeschreven, kan een einde maken aan die inschrijving bij het verstrijken van elk kalendermaand; hij moet alsdan de betrokken rechthebbende en de verzekeringsinstelling waarbij deze is aangesloten, daarvan verwittigen op zijn minst één maand voordat de inschrijving ophoudt uitwerking te hebben. De beslissing om een einde te maken aan de inschrijving van een rechthebbende impliceert dat op dezelfde datum een einde wordt gemaakt aan de inschrijving van de andere rechthebbenden die deel uitmaken van hetzelfde gezin. Als de geabonneerde zich voor verzorging die door het forfait is gedekt, tot verzorgers wendt die geen deel uitmaken van het M.H., worden de bij die gelegenheid gedane kosten, met uitzondering van het remgeld dat ten laste van de patiënt blijft, door het M.H. ten laste genomen in vier gevallen:

4 1. als de verstrekkingen zijn verricht buiten het geografisch gebied van het M.H., dat wil zeggen buiten de gemeenten van: 2830 Willebroek, 2830 Tisselt, 2830 Blaasveld en 2830 Heindonk; 2. als het binnen het gebied van het M.H. gaat om verstrekkingen die door een collega, die geen lid is van het M.H., zijn verricht in het kader van een georganiseerde wachtdienst, indien het M.H. een dergelijke wachtdienst niet verzekert; 3. als het gaat om verstrekkingen die zijn verleend door een verpleegkundige van buiten het M.H., doch zijn voorgeschreven door een geneesheer van het M.H.; 4. als het M.H. ermee heeft ingestemd dat verstrekkingen worden verleend door een andere verzorgingsverstrekker. In de andere gevallen komen de kosten ten laste van de geabonneerde, aangezien het ziekenfonds van de geabonneerde de vergoeding van die verstrekkingen niet kan verlenen. In geval van verruiming van het aanbod aan verzorging door het M.H. (algemene geneeskunde en/of kinesitherapie en/of verpleegkundige verstrekkingen) wordt de geabonneerde verondersteld automatisch toe te treden tot het volledig aanbod. Tijdens de eerste drie maanden na de inschrijving verzoekt de geabonneerde (niet) 3 aan het ziekenfonds om de vergoeding per handeling. INVULLEN OF KLEEFBRIEFJE ZIEKENFONDS AANBRENGEN Naam en voornaam: Ziekenfonds:.. Rijksregisternummer: Adres van de patiënt:. Geslacht: mannelijk vrouwelijk telefoonnummer:. Handtekening van de geabonneerde of diens wettelijke vertegenwoordiger 4 : Handtekening van het medisch huis: Datum:.. /.. /.... Naam wettelijke vertegenwoordiger 4 : Datum:.. /.. /.... Stempel: 3 Doorhalen indien nodig. 4 Noodzakelijk in het geval van een minderjarige die de leeftijd van 14 jaar nog niet bereikt heeft.

5 TOESTEMMINGSFORMULIER OPVRAGEN DOSSIER Naam: Geboortedatum: Dossiernummer: Betreft: opvragen kopie medisch dossier Beste collega, Hierbij geef ik,, aan WGC De Wille de toestemming om het dossier van: o Mezelf o Anderen nl: op te vragen bij huisarts: alsook de verslagen van specialisten die ik bezocht heb. Indien mogelijk ontvangen wij het dossier graag in Pmf formaat via Hector. Met vriendelijke groet, Handtekening patiënt Dr. Jolin Lippens Kapelstraat Willebroek Tel: 03/ Dr. Hanne Bogaerts Kapelstraat Willebroek Tel: 03/

6

7 Toestemmingsverklaring Wijkgezondheidscentrum De Wille Kapelstraat Willebroek De zorgverstrekkers van WGC De Wille werken samen, overleggen en wisselen informatie uit. Dit om goede zorg te bieden. Hiervoor gebruiken wij een gezamenlijk elektronisch medisch dossier. De patiënt kan wel nog steeds, aan elke zorgverstrekker, meedelen dat bepaalde gegevens niet gedeeld mogen worden met andere zorgverstrekkers binnen het wijkgezondheidscentrum. Elke zorgverstrekker is gebonden aan het medisch beroepsgeheim. Ook onthaal- of preventiemedewerkers die kennis krijgen van persoonlijke en/of medische gegevens van de patiënt, hebben medisch beroepsgeheim en discretieplicht. De Wille is lid van de vereniging van wijkgezondheidscentra. Deze vereniging verzamelt en analyseert gegevens van alle wijkgezondheidscentra. Dit om bv een zicht te krijgen op gemeenschappelijke noden. Ondergetekende geeft toestemming aan het wijkgezondheidscentrum om informatie in het persoonlijk elektronisch medisch dossier uit te wisselen tussen zorgverstrekkers binnen wijkgezondheidscentrum De Wille en om gegevens anoniem door te sturen aan de Vereniging van Wijkgezondheidscentra. om belangrijke gezondheidsgegevens elektronisch en beveiligd te delen met andere personen die hem/haar behandelen. Naam/voornaam: Handtekening van de geabonneerde: Datum:.. /.. /.... Naam en handtekening van de wettelijke vertegenwoordiger van de geabonneerde: (Noodzakelijk in geval van minderjarigen onder de 14 jaar).

8

9 Inschrijvingsformulier Om uw inschrijving vlotter te laten verlopen, vragen wij u om onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in te vullen. Indien u uw elektronische identiteitskaart of een klevertje van de mutualiteit bij heeft, hoeft u de gegevens in het kader niet in te vullen. Naam: Geboortedatum:.. /.. /.... Geslacht: man/vrouw Voornaam: Mutualiteit: Straat + nummer: Postcode:.... Gemeente:.. Verzekeringsstatuut (titulariscode):... /... Rijksregisternummer: Tel/Fax/Mail - Eigen contactgegevens o Vast nummer: o Gsm nummer: o adres: - Gegevens contactpersoon (wordt enkel gebruikt indien u niet bereikbaar bent) o Naam van contactpersoon: o Telefoonnummer van contactpersoon: Communicatie - Moedertaal: - Communicatietaal in het centrum: - Taal tolk (indien communicatietaal NIET nl/fr/eng): Info - Nationaliteit (huidige): Herkomst - Land van herkomst (eigen geboorteland, ouders of grootouders): Scholing (omcirkel wat van toepassing is) Ο Geen diploma Ο Lager onderwijs Ο Lager middelbaar Ο Bachelor Ο Master Ο Doctoraat (PhD) Ο Hoger middelbaar Wordt u momenteel verzorgd door een thuisverpleegkundige? Ο Ja Ο Nee

10

FORFAITAIRE BETALING INSCHRIJVING VAN DE RECHTHEBBENDE Abonnementsformulier

FORFAITAIRE BETALING INSCHRIJVING VAN DE RECHTHEBBENDE Abonnementsformulier FORFAITAIRE BETALING INSCHRIJVING VAN DE RECHTHEBBENDE Abonnementsformulier MEDISCH HUIS: Benaming: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE WILLE Adres: KAPELSTRAAT 4 2830 WILLEBROEK Nr. R.I.Z.I.V.: 8.12502.67.101 Het

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier

Inschrijvingsformulier Inschrijvingsformulier In te vullen door de school: Datum: Ingeschreven door: De kandidaat-student schrijft zich in voor: module 1 module 2 module 3 module 4 module 5 De kandidaat-student zal starten op

Nadere informatie

Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Straatnaam + huisnummer:...

Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Straatnaam + huisnummer:... Inschrijfformulier (personen >18 jaar een eigen formulier invullen) Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Geslacht: Man / Vrouw* Straatnaam

Nadere informatie

TOESTEMMING MEDISCHE GEGEVENS POLIKLINIEK LONGZIEKTEN

TOESTEMMING MEDISCHE GEGEVENS POLIKLINIEK LONGZIEKTEN TOESTEMMING MEDISCHE GEGEVENS POLIKLINIEK LONGZIEKTEN 417 Na verwijzing van uw huisarts bent u terecht gekomen op de polikliniek Longziekten van het Sint Franciscus Gasthuis. Het Sint Franciscus Gasthuis

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD PATIENTEN WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE ZILVEREN KNOOP VZW WELKOM IN ONS WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM

INFORMATIEBLAD PATIENTEN WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE ZILVEREN KNOOP VZW WELKOM IN ONS WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM INFORMATIEBLAD PATIENTEN WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE ZILVEREN KNOOP VZW WELKOM IN ONS WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM In deze folder vind je informatie over de werking van het wijkgezondheidscentrum Aarzel niet om

Nadere informatie

Aanmeldpakket. VSO De Stroom Reeweg Zuid NH Dordrecht Tel.nr Pagina 1 van 7

Aanmeldpakket. VSO De Stroom Reeweg Zuid NH Dordrecht Tel.nr Pagina 1 van 7 Aanmeldpakket VSO De Stroom Reeweg Zuid 22 3317 NH Dordrecht Tel.nr. 078-6186923 www.stroom.spon.nu Pagina 1 van 7 Aanmeldpakket Welkom bij VSO De Stroom! Dit pakket is onderdeel van de procedure aanmelden

Nadere informatie

exemplaar voor in medisch dossier 2 e exemplaar (voor aanvrager)

exemplaar voor in medisch dossier 2 e exemplaar (voor aanvrager) AANVRAAGFORMULIER TOT HET BEKOMEN VAN INZAGE VAN GEGEVENS UIT PATIENTENDOSSIER In uitvoering en volgens de modaliteiten van artikel 9 van de wet op de patiëntenrechten van 22 augustus 2002 IDENTITEIT VAN

Nadere informatie

Aanvraag voor de patiënt. Aanvraag voor een andere persoon dan de patiënt die meent schade te hebben geleden

Aanvraag voor de patiënt. Aanvraag voor een andere persoon dan de patiënt die meent schade te hebben geleden Formulier_Versie 20120827 ADVIESAANVRAAG VOOR HET FONDS VOOR DE MEDISCHE ONGEVALLEN BETREFFENDE DE VERGOEDING VAN SCHADE TEN GEVOLGE VAN GEZONDHEIDSZORG Tenzij anders vermeld dienen alle rubrieken van

Nadere informatie

Inschrijfbrief Wij vragen u deze brief in te vullen te ondertekenen en samen met het inschrijfformulier bij ons in te leveren.

Inschrijfbrief Wij vragen u deze brief in te vullen te ondertekenen en samen met het inschrijfformulier bij ons in te leveren. Welkom bij huisartsenpraktijk Carnegiedreef. Wij vragen u om: - Het inschrijfformulier volledig in te vullen en te ondertekenen. - De inschrijfbrief in te vullen en te ondertekenen. - Een kopie te maken

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de aanmelding set van FOCUS. Wilt u de formulieren zo volledig mogelijk invullen?

Hierbij ontvangt u de aanmelding set van FOCUS. Wilt u de formulieren zo volledig mogelijk invullen? Hierbij ontvangt u de aanmelding set van FOCUS. Wilt u de formulieren zo volledig mogelijk invullen? Het is belangrijk dat u het formulier toestemmingsverklaring en de verklaring van aanmelding ondertekent.

Nadere informatie

Fonds voor de Medische Ongevallen Tervurenlaan 211 1150 Brussel

Fonds voor de Medische Ongevallen Tervurenlaan 211 1150 Brussel Fonds voor de Medische Ongevallen Tervurenlaan 211 1150 Brussel Het formulier in bijlage dient om u te helpen een aanvraag bij het Fonds voor de Medische Ongevallen in te dienen. Vul aub in met donkerblauwe

Nadere informatie

exemplaar voor in medisch dossier 2 e exemplaar (voor aanvrager)

exemplaar voor in medisch dossier 2 e exemplaar (voor aanvrager) AANVRAAGFORMULIER TOT HET BEKOMEN VAN EEN AFSCHRIFT VAN GEGEVENS UIT EEN PATIENTENDOSSIER In uitvoering en volgens de modaliteiten van artikel 9 van de wet op de patiëntenrechten van 22 augustus 2002 IDENTITEIT

Nadere informatie

Aanvraagformulier Medische Informatie door Gemeente aan Huisarts

Aanvraagformulier Medische Informatie door Gemeente aan Huisarts Aanvraagformulier Medische Informatie door Gemeente aan Huisarts Instructie: Onderstaande gegevens invullen door de gemeente Gegevens aanvragende instantie: Datum Naam gemeente Naam contactpersoon Functie

Nadere informatie

REGLEMENT: HUISHOUDELIJK REGLEMENT BETREFFENDE DRINGENDE MEDISCHE KOSTEN VOOR PERSONEN DIE ILLEGAAL OP HET GRONDGEBIED VERBLIJVEN

REGLEMENT: HUISHOUDELIJK REGLEMENT BETREFFENDE DRINGENDE MEDISCHE KOSTEN VOOR PERSONEN DIE ILLEGAAL OP HET GRONDGEBIED VERBLIJVEN REGLEMENT: HUISHOUDELIJK REGLEMENT BETREFFENDE DRINGENDE MEDISCHE KOSTEN VOOR PERSONEN DIE ILLEGAAL OP HET GRONDGEBIED VERBLIJVEN Vastgesteld bij besluit OCMW-raad op 28 mei 2019 Dit reglement treedt in

Nadere informatie

Geachte ouder, verzorger, voogd,

Geachte ouder, verzorger, voogd, Geachte ouder, verzorger, voogd, Hartelijk dank voor uw belangstelling voor deze school van de VCPO Noord-Groningen. Hopelijk heeft u een goede indruk gekregen. Als u uw kind voor deze school wilt aanmelden,

Nadere informatie

AANSLUITINGSVERKLARING

AANSLUITINGSVERKLARING AANSLUITINGSVERKLARING VOORBEHOUDEN VOOR OZ Titularis 1: 501 Titularis 2: 501 Kantoor: ATP Nummer: Regionale zetel Antwerpen Boomsesteenweg 5 2610 Wilrijk Antwerpen Regionale zetel Brugge Gistelsesteenweg

Nadere informatie

Zorgovereenkomst met een natuurlijk persoon

Zorgovereenkomst met een natuurlijk persoon Zorgovereenkomst met een natuurlijk persoon Deze zorgovereenkomst kunt u gebruiken voor het maken van afspraken met een natuurlijk persoon. Om vast te stellen of een zorgverlener een natuurlijk persoon

Nadere informatie

Eerstelijnscentrum Carnegiedreef F.A.M.van Balen

Eerstelijnscentrum Carnegiedreef F.A.M.van Balen Geachte heer, mevrouw, Welkom bij huisartsenpraktijk Carnegiedreef! Wanneer kunt u zich inschrijven bij onze praktijk: U kunt zich bij ons inschrijven als u bent komen wonen op een adres met postcode 3561,

Nadere informatie

Zorgovereenkomst met een formele zorgaanbieder

Zorgovereenkomst met een formele zorgaanbieder Zorgovereenkomst met een formele zorgaanbieder Deze zorgovereenkomst kunt u gebruiken voor het maken van afspraken met een formele zorgaanbieder. Om vast te stellen of een zorgverlener een natuurlijk persoon

Nadere informatie

Huisartsenpraktijk Carnegiedreef Dr. F.A.M. van Balen, drs. A.R. Rademaker, mevr. drs. J. Knol, huisartsen, Mevr. M. Andela, physician assistant

Huisartsenpraktijk Carnegiedreef Dr. F.A.M. van Balen, drs. A.R. Rademaker, mevr. drs. J. Knol, huisartsen, Mevr. M. Andela, physician assistant Geachte heer, mevrouw, Welkom bij Huisartsenpraktijk Carnegiedreef. Wat vragen wij van u: -Het inschrijfformulier volledig in te vullen en te ondertekenen. -De inschrijfbrief in te vullen en te ondertekenen.

Nadere informatie

Geachte ouders/ jeugdige,

Geachte ouders/ jeugdige, Geachte ouders/ jeugdige, U heeft een verwijzing van de huisarts of een beschikking van de gemeente om uzelf (jongeren tussen de 16-18 jaar) of uw kind aan te melden. Om deze verwijzing of beschikking

Nadere informatie

foto AANMELDINGSFORMULIER Beste ouder(s)/verzorger(s),

foto AANMELDINGSFORMULIER Beste ouder(s)/verzorger(s), foto AANMELDINGSFORMULIER Beste ouder(s)/verzorger(s), Door dit formulier in te vullen, doet u een verzoek tot plaatsing van uw kind op onze school. Alle onderstaande gevraagde informatie is nodig om de

Nadere informatie

Kbs De Griffioen (06IT) - Aanmeldformulier

Kbs De Griffioen (06IT) - Aanmeldformulier Kbs De Griffioen (06IT) - Aanmeldformulier Personalia leerling Achternaam Voorna(a)m(en) Roepnaam Geslacht Meisje Jongen Geboortedatum Geboorteplaats Adres Postcode Woonplaats Geheim adres? Mobiel nummer

Nadere informatie

Inschrijfformulier leerling

Inschrijfformulier leerling OPOD-school U wilt uw kind inschrijven op Vorige school (indien van toepassing) In te vullen door OPOD Inschrijfdatum Gewicht/groep Uitschrijfdatum Uitschrijfbestemming Gegevens leerling BurgerServiceNummer

Nadere informatie

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA VERZEKERINGEN o.v. Algemene Mutualiteit voor Medische Assuranties onderlinge verzekeringsonderneming vereniging voor onderlinge verzekeringen met vaste en onveranderlijke

Nadere informatie

KANDIDAATSTELLING VOOR EEN KLINISCHE FUNCTIE

KANDIDAATSTELLING VOOR EEN KLINISCHE FUNCTIE RECENTE FOTO DIENST PERSONEEL Laarbeeklaan 101 1090 Brussel KANDIDAATSTELLING VOOR EEN KLINISCHE FUNCTIE Gelieve dit formulier, zoals vermeld in het bericht tot vacature, terug te zenden aan de gedelegeerd

Nadere informatie

Achternaam. Voorvoegsels. Roepnaam. Voornamen

Achternaam. Voorvoegsels. Roepnaam. Voornamen r.k. basisschool St. Victor Pilarenlaan 33 2211LH Noordwijkerhout tel. 0252-372699 directie@ stvictorschool. nl www.stvictorschool.nl In te vullen door de school: Vragenformulier voor de leerlingenadministratie

Nadere informatie

Postcode. Voorna(a)m(en) Huisnummer Toev. Plaats

Postcode. Voorna(a)m(en) Huisnummer Toev. Plaats Inschrijfformulier CNS De Nieuwe Weg Invuldatum Persoonsgegevens 1 Adresgegevens BSN nummer 2 Postcode Roepnaam Straatnaam Voorna(a)m(en) Huisnummer Toev. Plaats Voorvoegsel Gemeente Achternaam Nationaliteit

Nadere informatie

Aanmeldformulier. voor het primair onderwijs

Aanmeldformulier. voor het primair onderwijs Aanmeldformulier voor het primair onderwijs Naam school : obs IXIEJE Adres : Oudersvrucht 1, 2841 LN Moordrecht Tel.nr : 0182-372406 Email : info@ixieje.nu Website : www.ixieje.nu Wilt u dit aanmeldingsformulier

Nadere informatie

Aanmeldformulier. Gegevens kind. Gegevens voorschoolse opvang (0-4 jaar) (indien van toepassing)

Aanmeldformulier. Gegevens kind. Gegevens voorschoolse opvang (0-4 jaar) (indien van toepassing) Aanmeldformulier Gegevens kind Tussenvoegsel(-s): Voorna(a)m(en): Roepnaam: Geslacht: Geboortedatum: Burgerservicenummer 1 : Straat en huisnummer: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer Land van herkomst:

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS AANSLUITINGSVERKLARING VOORBEHOUDEN VOOR OZ Titularis 1: 501 Titularis 2: 501 Kantoor: ATP Regionale zetel Antwerpen Boomsesteenweg 5 2610 Wilrijk Antwerpen Regionale zetel Brugge Gistelsesteenweg 294

Nadere informatie

(een kopie van) uw verzekeringsbewijs en paspoort of identiteitskaart

(een kopie van) uw verzekeringsbewijs en paspoort of identiteitskaart U ontvangt deze vragenlijst omdat u zich wil aanmelden als nieuwe patiënt in onze huisartsenpraktijk. Wij vragen u om dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Zo krijgt uw nieuwe huisarts een goed

Nadere informatie

Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op BS De Regenboog door ouders/verzorgers

Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op BS De Regenboog door ouders/verzorgers Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk, Tel 0497-574914 e-mail: info@bsderegenboogbergeijk.nl Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op BS De Regenboog door ouders/verzorgers Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Zonder deze kopieën kunnen wij uw inschrijving niet in behandeling nemen.

Zonder deze kopieën kunnen wij uw inschrijving niet in behandeling nemen. Geachte heer, mevrouw, U wilt zich inschrijven als patiënt bij Huisartsenpraktijk Blaak. Wilt u bijgaande formulieren invullen en persoonlijk bij ons inleveren, tezamen met een kopie van uw identiteitsbewijs

Nadere informatie

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA VERZEKERINGEN o.v. Algemene Mutualiteit voor Medische Assuranties onderlinge verzekeringsonderneming vereniging voor onderlinge verzekeringen met vaste en onveranderlijke

Nadere informatie

Mag het ETZ uw medische gegevens elektronisch delen?

Mag het ETZ uw medische gegevens elektronisch delen? Mag het ETZ uw medische gegevens elektronisch delen? Alleen als u dat goed vindt! Inhoudsopgave Klik op het onderwerp om verder te lezen. De juiste zorg met de juiste informatie 1 Medische gegevens inzien

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Basisschool de Kangoeroe PERSONALIA LEERLING. Achternaam. Voorna(a)m(en) Roepnaam. Geslacht M / V. Geboortedatum.

Inschrijfformulier. Basisschool de Kangoeroe PERSONALIA LEERLING. Achternaam. Voorna(a)m(en) Roepnaam. Geslacht M / V. Geboortedatum. VOORDAT DE INSCHRIJVING DEFINITIEF IS MOET ER EERST EEN INTAKE-GESPREK PLAATSVINDEN. WIJ VERZOEKEN U DAARVOOR CONTACT MET ONS OP TE NEMEN. Inschrijfformulier PERSONALIA LEERLING Voorna(a)m(en) Roepnaam

Nadere informatie

INLICHTINGSFICHE VAN HET KIND

INLICHTINGSFICHE VAN HET KIND Departement Onderwijs, Opvoeding en Jeugd Stedelijk Onderwijs Gent INLICHTINGSFICHE VAN HET KIND Gegevens school / (st)ibo (in te vullen door school/(st)ibo Stempel: Datum: Gegevens kind Naam: Voornaam:

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER voor het primair onderwijs

INSCHRIJFFORMULIER voor het primair onderwijs INSCHRIJFFORMULIER voor het primair onderwijs Naam school : Adres : Tel.nr. : Email : Website : Stichting Hervormde Scholen De Drieslag WILT U DIT AANMELDINGSFORMULIER ZO VOLLEDIG MOGELIJK INVULLEN? ONDERGETEKENDE,

Nadere informatie

Al snel ontstond er een Vlaamse en Franse federatie VWGC Vereniging van Wijkgezondheidscentra. 200.000 patiënten ingeschreven in een WGC

Al snel ontstond er een Vlaamse en Franse federatie VWGC Vereniging van Wijkgezondheidscentra. 200.000 patiënten ingeschreven in een WGC Agenda Korte historiek wijkgezondheidscentra WGC Huidige werkwijze en financiering Waarom een andere financiering? Herberekening forfaits Nieuw Koninklijk Besluit Wat met het GMD (globaal medisch dossier)

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER

AANMELDINGSFORMULIER AANMELDINGSFORMULIER Naam kind: Persoonsgegevens (s.v.p. duidelijk in blokletters invullen.) Familienaam: BSN-nummer: (a.u.b. een kopie van paspoort/id-kaart toevoegen) Roepnaam: Voornamen (voluit): Geslacht:

Nadere informatie

Privacyreglement (2015-2016) Huisartsenpraktijk Rozet

Privacyreglement (2015-2016) Huisartsenpraktijk Rozet Privacyreglement (20152016) Huisartsenpraktijk Rozet Verstrekking van uw persoonsgegevens aan derden De medewerkers van Huisartsenpraktijk Rozet hebben de verplichting vertrouwelijk met uw persoonsgegevens

Nadere informatie

Aanvraag van een zorgbudget voor zwaar zorgbehoevenden bij residentiële zorg

Aanvraag van een zorgbudget voor zwaar zorgbehoevenden bij residentiële zorg Aanvraag van een zorgbudget voor zwaar zorgbehoevenden bij residentiële zorg VSB-01-180207 /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Bijgevoegd vindt u een inschrijfformulier waarmee u uw kind definitief kunt inschrijven. Graag nog even aandacht voor het volgende:

Bijgevoegd vindt u een inschrijfformulier waarmee u uw kind definitief kunt inschrijven. Graag nog even aandacht voor het volgende: Admiraal de Ruyterweg 1931 VE Egmond aan Zee tel.: 072 5061661 e- mail: info@obsdriemaster.nl website: www.obsdriemaster.nl Egmond aan Zee, december 2014. Geachte ouders/ verzorgers, We zijn erg blij met

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS AANSLUITINGSVERKLARING VOORBEHOUDEN VOOR OZ Titularis 1: 501 Titularis 2: 501 Kantoor: ATP Regionale zetel Antwerpen Boomsesteenweg 5 2610 Wilrijk Antwerpen Regionale zetel Brugge Gistelsesteenweg 294

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER. PERSONALIA LEERLING Achternaam Voorna(a)m(en) Roepnaam Geslacht Geboortedatum Geboorteplaats Geboorteland M / V

INSCHRIJFFORMULIER. PERSONALIA LEERLING Achternaam Voorna(a)m(en) Roepnaam Geslacht Geboortedatum Geboorteplaats Geboorteland M / V PERSONALIA LEERLING Achternaam Voorna(a)m(en) Roepnaam Geslacht Geboortedatum Geboorteplaats Geboorteland BSN* Geloofsovertuiging Eerste nationaliteit Tweede nationaliteit (indien aanwezig) Land van herkomst

Nadere informatie

Zorgovereenkomst met een formele zorgaanbieder

Zorgovereenkomst met een formele zorgaanbieder Zorgovereenkomst met een formele zorgaanbieder Deze zorgovereenkomst kunt u gebruiken voor het maken van afspraken met een formele zorgaanbieder. Om vast te stellen of een zorgverlener een natuurlijk persoon

Nadere informatie

AANVRAAG OM GROEIPAKKET

AANVRAAG OM GROEIPAKKET AANVRAAG OM GROEIPAKKET Wanneer een formulier Aanvraag om Groeipakket indienen? Meestal is het niet nodig een aanvraagformulier in te vullen. Je kan ook telefonisch, per mail of online je groeipakket aanvragen.

Nadere informatie

De ouder(s) / verzorger(s) / voogd(en) van de bij punt 1 genoemde leerling vragen toelating tot: Achternaam Voorvoegsel(s) Voornamen Roepnaam

De ouder(s) / verzorger(s) / voogd(en) van de bij punt 1 genoemde leerling vragen toelating tot: Achternaam Voorvoegsel(s) Voornamen Roepnaam Nico Bulderschool Zonneweg 4 9692 LN Hoogezand directie@nicobulderschool 0598-320091 Inschrijfformulier openbaar primair onderwijs De ouder(s) / verzorger(s) / voogd(en) van de bij punt 1 genoemde leerling

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering. Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (Zvw pgb) Deel 2: Verzekerde deel aanvraag

OHRA Zorgverzekering. Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (Zvw pgb) Deel 2: Verzekerde deel aanvraag OHRA Zorgverzekering Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (Zvw pgb) Deel 2: Verzekerde deel aanvraag Dit deel wordt door de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger

Nadere informatie

Privacyreglement. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 31 oktober 2018.

Privacyreglement. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 31 oktober 2018. Privacyreglement Om de juiste begeleiding en/of dienstverlening te kunnen bieden verwerken wij persoonsgegevens. Deze privacyverklaring hebben wij opgesteld om te informeren over hoe wij met persoonsgegevens

Nadere informatie

Inschrijfformulier leerling voor OBS de Sjtadssjool

Inschrijfformulier leerling voor OBS de Sjtadssjool Inschrijfformulier leerling voor OBS de Sjtadssjool Wij vragen u goed op te letten op de spelling van de naam van het kind. De naam moet precies zo geschreven zijn als in het bevolkingsregister. Dat is

Nadere informatie

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Afzender DIBISS P.B 17 Sint-Agatha-Berchem-Schweitzer BE-182 Sint-Agatha-Berchem dienst GEZINSPRESTATIES rekeningnummer BE91 96 149 1276 kantoor verzendingsdatum

Nadere informatie

Achternaam. Voornamen. Geboortedatum : jongen meisje

Achternaam. Voornamen. Geboortedatum : jongen meisje Pagina 1 van 5 Aanmeldingsformulier Gegevens leerling Achternaam Roepnaam Voornamen Geboortedatum jongen meisje PGN (sofi nr.) Straat Plaats Vaste telefoon Geboorteplaats Geboorteland Nationaliteit Thuistaal

Nadere informatie

Aanmeldformulier leerling basisonderwijs

Aanmeldformulier leerling basisonderwijs Daltonschool debuut - Willaertstraat 45-3766 CP Soest - 035 6035678 - info@de-buut.nl - www.debuut.nl Aanmeldformulier leerling basisonderwijs 1. Persoonsgegevens leerling Achternaam Roepnaam Voorna(a)m(en)

Nadere informatie

O Gehuwd O Geregistreerd partnerschap O Gescheiden O Ongehuwd O Weduw(e)(naar)

O Gehuwd O Geregistreerd partnerschap O Gescheiden O Ongehuwd O Weduw(e)(naar) AANMELDFORMULIER JEUGD & GEZIN GEMEENTE HENGELO Afdeling Ondersteuning & Zorg Postbus 18, 7550 AA Hengelo Telefoon: (074) 245 91 31 E-mail: zorgloket@hengelo.nl In te vullen door medewerker Gemeente Hengelo

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER IN HET REGISTER VAN DE KANDIDATEN VOOR EEN GEMEENTEWONING

INSCHRIJVINGSFORMULIER IN HET REGISTER VAN DE KANDIDATEN VOOR EEN GEMEENTEWONING 1 INSCHRIJVINGSFORMULIER IN HET REGISTER VAN DE KANDIDATEN VOOR EEN GEMEENTEWONING Gelieve dit formulier in HOOFDLETTERS in te vullen. Een gezin mag slechts één enkel formulier indienen. Gelieve alle nodige

Nadere informatie

Aanmeld- en inschrijfformulier

Aanmeld- en inschrijfformulier PERSONALIA LEERLING Aanmeld- en inschrijfformulier Achternaam Voorna(a)m(en) Roepnaam Andere naam hanteren Ja / Nee Zo ja, welke Geslacht M / V Geboortedatum (dd-mm-jj) Geboorteplaats Sofinummer/BSN* Onderwijsnummer

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering. Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (Zvw pgb) Deel 2: Verzekerde deel aanvraag 2017

OHRA Zorgverzekering. Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (Zvw pgb) Deel 2: Verzekerde deel aanvraag 2017 OHRA Zorgverzekering Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (Zvw pgb) Deel 2: Verzekerde deel aanvraag 2017 Dit deel wordt door de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER. Uw kind wordt ingeschreven op:

AANMELDINGSFORMULIER. Uw kind wordt ingeschreven op: AANMELDINGSFORMULIER Uw kind wordt ingeschreven op: Basisschool Franciscus Ritaplein 3 5492 EH SINT-OEDENRODE info@bsboskant.nl www.bsboskant.nl Graag invullen met blokletters. Als de school er naar vraagt,

Nadere informatie

Aanmeldformulier. voor het primair onderwijs

Aanmeldformulier. voor het primair onderwijs Aanmeldformulier voor het primair onderwijs Naam school : OBS t Reigerbos Adres : Zaagmolenpad 1 Postbus 137 te Zevenhuizen Tel.nr : 0180 638333 Email : info@reigerbos.nl Website : www.obsreigerbos.nl

Nadere informatie

Zonder deze kopieën kunnen wij uw inschrijving niet in behandeling nemen.

Zonder deze kopieën kunnen wij uw inschrijving niet in behandeling nemen. Geachte heer, mevrouw, U wilt zich inschrijven als patiënt bij Huisartsenpraktijk Blaak. Wilt u bijgaande formulieren invullen en persoonlijk bij ons inleveren, tezamen met een kopie van uw identiteitsbewijs

Nadere informatie

Achternaam. Voornamen. Geboortedatum : jongen meisje

Achternaam. Voornamen. Geboortedatum : jongen meisje Pagina 1 van 5 Aanmeldingsformulier Gegevens leerling Achternaam Roepnaam Voornamen Geboortedatum jongen meisje BSN (sofi nr.) Straat Plaats Vaste telefoon Geboorteplaats Geboorteland Nationaliteit Thuistaal

Nadere informatie

Zorgverzekeraar:... Achternaam:... Voorletters:... Geboortedatum :... BSN:... Relatienummer verzekerde:...

Zorgverzekeraar:... Achternaam:... Voorletters:... Geboortedatum :... BSN:... Relatienummer verzekerde:... AANVRAAGFORMULIER PERSOONSGEBONDEN BUDGET DEEL 2 VERPLEGING EN VERZORGING (ZVW PGB) DEEL 2: Verzekerde deel aanvraag 2017 Dit deel wordt door de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger ingevuld

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor financiële steun

Aanvraagformulier voor financiële steun 1) Regels en algemene criteria Aanvraagformulier voor financiële steun De aanvraag kan pas ingediend worden nadat alle andere mogelijke officiële of privé-instanties gecontacteerd werden (mutualiteit,

Nadere informatie

1 WANNEER. Aanvraag kraamgeld. te vullen en terug te sturen formulier(en) WIE kan het kraamgeld aanvragen? kraamgeld aanvragen?

1 WANNEER. Aanvraag kraamgeld. te vullen en terug te sturen formulier(en) WIE kan het kraamgeld aanvragen? kraamgeld aanvragen? Kinderbijslagfonds Horizon Het Gezin Gistelse Steenweg 28-240, B-8200 Brugge Ons kenmerk: Consulent: Telefoon: 050 44 9 00 E-mail: info@horizonhetgezin.be Aanvraag Met dit formulier kunt u aanvragen als:

Nadere informatie

School voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs

School voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs pg. 1 van 6 Vestiging Beste ouder of verzorger, de gegevens die in dit formulier worden gevraagd zijn voor ons van belang om uw zoon of dochter zo goed mogelijk onderwijs en zorg te kunnen bieden. Wij

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier nieuwe leerling (tevens verklaring ouders/verzorgers)

Aanmeldingsformulier nieuwe leerling (tevens verklaring ouders/verzorgers) Aanmeldingsformulier nieuwe leerling (tevens verklaring ouders/verzorgers) OBS DE GROEIPLANEET Locatie bovenbouw (hoofdlocatie en postadres): Wielerbaan 17 2924 XP Krimpen aan den IJssel, tel. 0180 513835

Nadere informatie

Aantal kinderen in het gezin: Kruis de plaats van het kind in het gezin aan: kind 1 / kind 2 / kind 3 / kind 4 / kind 5 Opmerkingen gezinssituatie:

Aantal kinderen in het gezin: Kruis de plaats van het kind in het gezin aan: kind 1 / kind 2 / kind 3 / kind 4 / kind 5 Opmerkingen gezinssituatie: Scheijvenstraat 12 6011 RL Ell www.vkijker.nl AANMELDFORMULIER NIEUWE LEERLING Naam kind: Persoonsgegevens (a.u.b. duidelijk in blokletters invullen) Familienaam: BSN-nummer: Roepnaam: Voornamen (voluit):

Nadere informatie

DEEL 2: Verzekerde deel aanvraag 2017

DEEL 2: Verzekerde deel aanvraag 2017 De Amersfoortse Verzekeringen Afdeling Zorg Postbus 2072 3500 HB Utrecht Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw pgb) deel 2 DEEL 2: Verzekerde deel aanvraag 2017 Dit deel

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER

AANMELDINGSFORMULIER AANMELDINGSFORMULIER Uw kind wordt ingeschreven op: bs De Sprongh Pastoor Smitsstraat 40 5491 XP SINT-OEDENRODE tel. 0413-473659 info@bsdesprongh.nl Graag invullen met blokletters. Als de school ernaar

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 2

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 2 Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 2 Deel 2: Verzekerde deel aanvraag 2017 Dit deel wordt door u of uw (wettelijke) vertegenwoordiger ingevuld. 1 Wij verzoeken

Nadere informatie

OCMW-TUSSENKOMST IN MEDISCHE KOSTEN

OCMW-TUSSENKOMST IN MEDISCHE KOSTEN OCMW-TUSSENKOMST IN MEDISCHE KOSTEN Doelgroep Onderscheid op basis van wettelijk kader : Onwettig verblijf Wettig verblijf 20/11/18 2 ONWETTIG VERBLIJF : DRINGENDE MEDISCHE HULP DRINGENDE MEDISCHE HULP

Nadere informatie

Aanvraag tot registratie van een nieuwe vrijwilliger. Enkele aandachtspunten bij het invullen van dit formulier:

Aanvraag tot registratie van een nieuwe vrijwilliger. Enkele aandachtspunten bij het invullen van dit formulier: Aanvraag tot registratie van een nieuwe vrijwilliger Versie: 12 september 2011 Thema: vrijwilligersregistratie Contact: je provinciale zetel Je kan al deze gegevens ook rechtstreeks in het CRM-systeem

Nadere informatie

(S.v.p. een kopie van de belastingdienst bijvoegen of een kopie van een identiteitskaart of paspoort) telefoonnummer : (geheim: ja nee *)

(S.v.p. een kopie van de belastingdienst bijvoegen of een kopie van een identiteitskaart of paspoort) telefoonnummer : (geheim: ja nee *) INSCHRIJFFORMULIER Sofinummer / burger service nummer: (S.v.p. een kopie van de belastingdienst bijvoegen of een kopie van een identiteitskaart of paspoort) Achternaam leerling roepnaam voornamen geslacht

Nadere informatie

Voorletters Geboortedatum BSN Telefoonnummer Relatienummer verzekeraar

Voorletters Geboortedatum BSN Telefoonnummer  Relatienummer verzekeraar DEEL 2: Verzekerde deel aanvraag 2018 Dit deel wordt door de verzekerde of een (wettelijk) vertegenwoordiger ingevuld. 1 Wij verzoeken u voor het invullen het Reglement Persoonsgebonden Budget Verpleging

Nadere informatie

Achternaam. Voornamen. Plaats : Postcode : Thuistaal

Achternaam. Voornamen. Plaats : Postcode : Thuistaal Pagina! 1 van 5! Aanmeldingsformulier Gegevens leerling Achternaam Roepnaam Voornamen Geboortedatum jongen meisje BSN (sofi nr.) Straat Huisnummer : Plaats Postcode : Vaste telefoon Geboorteplaats Geboorteland

Nadere informatie

CENTRAAL AANMELDINGSFORMULIER LEERLINGEN

CENTRAAL AANMELDINGSFORMULIER LEERLINGEN CENTRAAL AANMELDINGSFORMULIER LEERLINGEN BIJ HET VERWERKEN VAN DE GEGEVENS VAN DIT AANMELDINGSFORMULIER HOUDEN WIJ ONS AAN DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS 1. De ouder(s) / verzorger(s) van. vragen

Nadere informatie

The healing tree Kirsten Fox, lid van Zhong

The healing tree Kirsten Fox, lid van Zhong The healing tree Kirsten Fox, lid van Zhong Register van verwerkingsactiviteiten 1. Ik / mijn praktijk verwerk/t onderstaande persoonsgegevens Naam, adres, postcode, woonplaats van de cliënt(en) Geboortedatum

Nadere informatie

SCHOOLJAAR INSCHRIJVINGSFORMULIER S2 tem S6

SCHOOLJAAR INSCHRIJVINGSFORMULIER S2 tem S6 SCHOOLJAAR 2019-2020 INSCHRIJVINGSFORMULIER S2 tem S6 / INSCHRIJVING VOOR GRAAD LEERJAAR STUDIERICHTING) Niet vergeten: Spaans of Duits voor 4aso/5MT/6MT Voor Latijn en Economie: variant talen of variant

Nadere informatie

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek Titel van het onderzoek: Sneller behandelen van patiënten met een acute beroerte door een volgsysteem met directe visuele feedback

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Beste ouder(s) / verzorger(s).

Inschrijfformulier. Beste ouder(s) / verzorger(s). Inschrijfformulier Beste ouder(s) / verzorger(s). Voor u ligt het inschrijfformulier van onze school. Wij willen u vragen dit volledig in te vullen. We vragen alleen de gegevens die we wettelijk gezien

Nadere informatie

Wij ontvangen graag, onderstaande formulieren compleet ingevuld, van u retour:

Wij ontvangen graag, onderstaande formulieren compleet ingevuld, van u retour: Geachte heer, mevrouw, U wilt zich inschrijven als patiënt bij Huisartsenpraktijk Baecke & Nobel. Wilt u bijgaande formulieren invullen en persoonlijk bij ons inleveren, tezamen met een kopie van uw identiteitsbewijs

Nadere informatie

Aanmeldformulier. Achternaam: Voorvoegsel(s):. Roepnaam:.. M / V* Geboortedatum:. Voornamen: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer:.

Aanmeldformulier. Achternaam: Voorvoegsel(s):. Roepnaam:.. M / V* Geboortedatum:. Voornamen: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer:. Aanmeldformulier Jisperweg 52 1464 NG Westbeemster 0299-681256 Info@delourdesschool.nl Gegevens van het kind: Achternaam: Voorvoegsel(s): Roepnaam:.. M / V* Geboortedatum: Voornamen: Adres: Postcode: Woonplaats:

Nadere informatie

AANMELDING CENTRALE TOEGANG NOORD-VELUWE

AANMELDING CENTRALE TOEGANG NOORD-VELUWE AANMELDING CENTRALE TOEGANG NOORD-VELUWE Postadres Centrale Toegang Noord-Veluwe: Postbus 3, 7200 AA Zutphen Waarvoor is dit formulier? Met dit formulier vraagt u bij de Centrale Toegang van de GGD Noord-

Nadere informatie

Aanvraag adoptiepremie. Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als :

Aanvraag adoptiepremie. Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als : Uw consulent: Tel.: Fax: aanvraag ontvangen op uw kenmerk ons kenmerk Aanvraag adoptiepremie Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als : werknemer (of ambtenaar) zelfstandige werkloze invalide

Nadere informatie

DEEL 2: Verzekerde deel aanvraag 2018

DEEL 2: Verzekerde deel aanvraag 2018 DEEL 2: Verzekerde deel aanvraag 2018 Dit deel wordt door de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger ingevuld. 1 Wij verzoeken u voor het invullen het Ditzo Reglement Zvw-pgb 2018 te raadplegen.

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER. Uw kind wordt ingeschreven op: Basisschool Sint Antonius van Padua Jasmijnstraat 11a 5492 JS Sint-Oedenrode Telefoon

AANMELDINGSFORMULIER. Uw kind wordt ingeschreven op: Basisschool Sint Antonius van Padua Jasmijnstraat 11a 5492 JS Sint-Oedenrode Telefoon AANMELDINGSFORMULIER Uw kind wordt ingeschreven op: Basisschool Sint Antonius van Padua Jasmijnstraat 11a 5492 JS Sint-Oedenrode Telefoon 0413-472091 pagina 1 van 5 Persoonsgegevens kind: Achternaam: Voorvoegsel(s)

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER LEERLING(E) Personalia van het kind: Roepnaam: Voornamen: Achternaam: Geslacht: M/V Inschrijfdatum:

INSCHRIJFFORMULIER LEERLING(E) Personalia van het kind: Roepnaam: Voornamen: Achternaam: Geslacht: M/V Inschrijfdatum: INSCHRIJFFORMULIER LEERLING(E) Personalia van het kind: Roepnaam: Voornamen: Achternaam: Geslacht: M/V Inschrijfdatum: Geboorteplaats: Uitschrijfdatum: Kerkgenootschap: Burgerservicenummer: a.u.b. kopie

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD VOOR PROEFPERSONEN ONDERZOEK VAN TRANSTHYRETINE-GEASSOCICIEERDE AMYLOÏDOSEN (THAOS)

INFORMATIEBLAD VOOR PROEFPERSONEN ONDERZOEK VAN TRANSTHYRETINE-GEASSOCICIEERDE AMYLOÏDOSEN (THAOS) INFORMATIEBLAD VOOR PROEFPERSONEN ONDERZOEK VAN TRANSTHYRETINE-GEASSOCICIEERDE AMYLOÏDOSEN (THAOS) Protocoltitel: Protocolnummer: Naam opdrachtgever: Naam van THAOS-arts, contactgegevens en telefoonnummer:

Nadere informatie

Aanvraagformulier pgb

Aanvraagformulier pgb Aanvraagformulier pgb Deel 2: Verzekerde deel pgb verpleging en verzorging (Zvw-pgb) Dit deel vult u of uw (wettelijk) vertegenwoordiger in. 1 Wij verzoeken u voor het invullen het Reglement pgb Verpleging

Nadere informatie

Achternaam Voorletters de heer* mevrouw* Adres Postcode en woonplaats Geboortedatum BSN Telefoonnummer Relatienummer verzekeraar

Achternaam Voorletters de heer* mevrouw* Adres Postcode en woonplaats Geboortedatum BSN Telefoonnummer  Relatienummer verzekeraar Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget deel 2 verpleging en verzorging (Zvw pgb) DEEL 2: Verzekerde deel Dit deel wordt door de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger ingevuld. 1 Wij verzoeken

Nadere informatie

BERICHT VAN TOELATING DATUM BEVESTIGING. Geboorteland Nationaliteit BSN nummer Indien niet in Nederland geboren, woonachtig in Nederland sinds :...

BERICHT VAN TOELATING DATUM BEVESTIGING. Geboorteland Nationaliteit BSN nummer Indien niet in Nederland geboren, woonachtig in Nederland sinds :... BERICHT VAN TOELATING DATUM BEVESTIGING DATUM AANMELDING NIVEAU ADVIES AANMELDINGSFORMULIER 3e t/m 6e klas HAVO/VWO/ GYM VOLGNUMMER 2018-2019 GEGEVENS LEERLING Naam Jongen / Meisje1 Voornamen. Roepnaam.

Nadere informatie

intrede in basisonderwijs

intrede in basisonderwijs INSCHRIJFFORMULIER LEERLING Gegevens leerling Achternaam Voorvoegsel(s) Voorna(a)m(en ) Roepnaam Geslacht jongen/meisje* Geboortedatum Geboorteplaats BSN nummer (kopie overleggen ten bewijze hiervan) Straat

Nadere informatie

Inschrijving in het Medisch Centrum Alberick

Inschrijving in het Medisch Centrum Alberick Inschrijving in het Medisch Centrum Alberick Voor uw inschrijving neemt u mee: 1- De geldige verzekeringsgegevens 2- De identiteitsgegevens 3- Het volledig ingevulde inschrijfformulier van u en uw gezin.

Nadere informatie

Aanvraag om kraamgeld

Aanvraag om kraamgeld Aanvraag om kraamgeld Bezorg deze aanvraag vanaf 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum aan uw kinderbijslagfonds. Als u uw kinderbijslagfonds niet kent, kunt u het vragen aan uw (laatste) werkgever

Nadere informatie

Aanmeldpakket VSO De Korte Dreef

Aanmeldpakket VSO De Korte Dreef Aanmeldpakket VSO De Korte Dreef 1 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hartelijk dank voor uw vertrouwen in onze school. Om de inschrijving van uw kind compleet te maken willen wij u vragen om de bijgaande

Nadere informatie

Inschrijfformulier Franciscusschool

Inschrijfformulier Franciscusschool Franciscusschool Aakstraat 6 5301 TP Zaltbommel T 0418 512135 E info@franciscusschoolzaltbommel.nl I www.franciscusschoolzaltbommel.nl Inschrijfformulier Franciscusschool Leerling gegevens Wij vragen u

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier nieuwe leerling Gegevens leerling

Aanmeldingsformulier nieuwe leerling Gegevens leerling Aanmeldingsformulier nieuwe leerling Gegevens leerling Achternaam Sofinr./BSN Voornamen (voluit) Roepnaam Adres (waar leerling is ingeschreven) Postcode en woonplaats Godsdienst 1e nationaliteit 2e nationaliteit

Nadere informatie

Verpleging en verzorging (Zvw-pgb) - Deel

Verpleging en verzorging (Zvw-pgb) - Deel Verpleging en verzorging (Zvw-) - Deel 2-2017. Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget deel 2: Verzekerde deel. Dit deel vult u of uw (wettelijk) vertegenwoordiger in. 1 Wij verzoeken u voor het invullen

Nadere informatie