Toekomstvisie Europagaai

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Toekomstvisie Europagaai"

Transcriptie

1 2014 Toekomstvisie Europagaai Project: Europagaai sportpaviljoen / Europagaai - Schoorlactief 2014

2 Inleiding Al een aantal jaar op rij worden de stranden van de gemeente Bergen aangemerkt als schoon (blauwe vlag, 2014). Ook de stranden van Hargen en Camperduin hebben dit kenmerk met een goede kwaliteit van zwemwater. Het is mede hierdoor dat Europagaai dit strand al sinds 1989 gebruikt voor haar activiteiten. Europagaai is opgericht in 1979 en is een van de eerste wildwaterpioniers in Nederland. Zij organiseren in binnen- en buitenland cursussen op het gebied van wildwaterkajakken. In 1989 is HD-Kanosport op het strand in Hargen gestart. Inmiddels staat het bedrijf in de gemeente Bergen bekend onder de naam Schoorlactief. Dit is onderdeel van Europagaai en ontplooit vele activiteiten zoals: brandingkajakken, bedrijfsuitjes, activiteiten voor strandgangers en toeristen en geeft trainingen aan leerlingen van sportopleidingen. Europagaai is een innovatief en toonaangevend bedrijf op het gebied van avontuurlijke vrijetijdsbesteding. Voor de Nederlandse Kano Bond hebben wij bijvoorbeeld de eindtermen van de wildwateropleidingen geschreven en sinds 2009 heeft Europagaai in een normcommissie van de NEN meegewerkt aan de ontwikkeling van de ISO-keurmerken voor avontuurlijke vrijetijdsactiviteiten.

3 Huidige bedrijf Europagaai is een eenmanszaak en heeft ruim 100 gediplomeerde instructeurs die ingezet kunnen worden op cursussen en activiteiten in binnen- en buitenland. Van deze instructeurs is ca. 20% actief en ca. 80% incidenteel inzetbaar. De helft van de werkzaamheden die Europagaai uitvoert betreft wildwaterkajakcursussen in de Alpenlanden en in de Pyreneeën en het brandingvaren op de Noordzee. Het overige deel is gericht op groepsactiviteiten zoals bijvoorbeeld; bedrijfsuitjes, schooluitstapjes en familieuitjes, maar ook verhuur van sportmaterialen aan badgasten op het strand. Doordat Europagaai zeer actief in het buitenland is heeft dit een positieve invloed op internationale promotie mogelijkheden van de activiteiten op het strand maar ook Schoorl in het algemeen. Er is een stijgende lijn in de toename van buitenlandse deelnemers. Omdat de doelgroep waar Europagaai zich op richt landelijk is verspreid, hanteert Europagaai zowel een landelijk als regionaal promotiebeleid. Verder ondersteunt Europagaai de jaarlijkse Invirotrek van Respect de Mountains in Schoorl en sponsort sommige particuliere initiatieven die voor Europagaai relevant zijn. Doel van Europagaai is het ontplooien van activiteiten op het gebied van avontuurlijke vrijetijdsbesteding en vakanties. Daarnaast zijn wij betrokken bij het opleiden van instructeurs en geven wij trainingen aan leerlingen van sportopleidingen. Deze trainingen zijn zowel gericht op het bijbrengen van sportieve vaardigheden als vaardigheden op het gebied van veiligheid, verantwoordelijkheid en sociale aspecten. De huidige activiteiten van Europagaai bestaan uit: Kickbiken (steppen) - GPS tochten - Kompaspuzzeltocht - Kajak puzzeltocht - Brandingkajakken - Multi-media race - Brandingraften - Boogschieten - Speedminton - Discgolf - Bodyboarden - skimboarden - Beachvolleybal - Ultimate frisbee - Jeu de boules - Speedminton - Kwalleballen - Slacklinen - Wildwaterkajakken - Fietsen - Reuze twistmat en tal van teambuildingsactiviteiten. Voor groepen biedt Europagaai eenvoudige catering en consumpties aan die van te voren besteld kunnen worden. Voor professionele catering verwijzen wij naar het horecapaviljoen.

4 Het sportpaviljoen van Europagaai heeft geen toilet en douche faciliteiten. Hiervoor zijn wij aangewezen op andere faciliteiten op het strand. Met name in het voorjaar, najaar en de winter, maar zomers ook vaak s avonds zijn er geen andere sanitaire mogelijkheden dan de vrije natuur. Europagaai heeft in de loop der jaren een groot klantenbestand opgebouwd. Met betrekking tot het wildwaterkajakken en brandingkajakken zijn er veel vaste klanten aan het bedrijf gekoppeld. Deze groep heeft een omvang van ongeveer 4900 personen. De klanten die op de strandactiviteiten afkomen zijn vaak incidentele klanten. Het gaat hierbij zowel om bedrijven als particulieren. De groep particulieren bestaat uit dagjesmensen en toeristen. Zij vinden ons via internet en flyers of posters in de omgeving of wanneer zij langs ons paviljoen op het strand lopen. De groep zakelijke klanten bestaat op een enkele uitzondering na voornamelijk uit incidentele klanten. Zij vinden ons via het internet wanneer zij een actief bedrijfsuitje in de omgeving van Schoorl willen organiseren. Er is een groep van zo n 1000 mensen die voor het brandingkajakken komen en incidenteel terugkeren. Schoorlactief groepsuitjes heeft vanaf het jaar 2000 ongeveer 8000 klanten mogen bedienen. Het totale klantenbestand van Europagaai wildwaterkajakken, brandingkajakken en Schoorlactief groepsuitjes bestaat uit ca deelnemers. Na iedere activiteit of cursus vragen wij onze klanten om hun persoonlijke gegevens en ons te beoordelen. Hieronder een aantal statistieken uit ons klantenbestand van het jaar 2013: Leeftijdscategorieën klanten Percentage klanten in deze leeftijdscategorie t/m t/m t/m t/m t/m t/m t/m 59 Geslacht klanten Gemiddelde cijfer 47 % mannen 42 % vrouwen 11 % m/v niet bekend 8.8 cursus 8.6 organisatie / Europagaai - Schoorlactief 2014

5 Toekomstvisie Het doel van Europagaai is het bieden van een sfeervolle en veilige vrijetijdsbesteding en vakanties waarbij sportieve elementen de hoofdactiviteit vormen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de volgende kernwaarden; veiligheid, gelijkwaardigheid, ongedwongen en actief. Europagaai heeft al langer de wens zijn activiteiten uit te bereiden. Hiervoor was in het verleden geen mogelijkheid door een restrictie aan de strand oppervlakte en onvoldoende zekerheid over het terugverdienen van de investering. De toezegging voor een mogelijkheid tot uitbereiding en de geografische veranderingen op het strand tussen Hargen en Petten hebben er voor gezorgd dat Europagaai zijn toekomstvisie heeft bijgesteld. Europagaai heeft de wens haar activiteiten uit te bereiden. De hoofactiviteiten van Europagaai bestaan op dit moment uit brandingkajakken en raften, kompas puzzeltochten, gps wandeltochten, kickbiken en activiteiten voor invulling van strandsportdagen. Hierbij is de begeleiding van het brandingkajakken en raften een taak waarvoor specifieke kennis en kunde nodig is. Voor de andere activiteiten geldt dit in mindere mate en volstaan dikwijls de kwaliteiten van een algemeen buitensportinstructeur. De nieuwe activiteiten die Europagaai zal gaan ontwikkelen zullen verdeeld zijn tussen activiteiten waarbij de specifieke kennis en kunde die Europagaai heeft, gebruikt kunnen worden en activiteiten waar bepaald materiaal voor nodig is. De kennis en kunde van Europagaai heeft vooral betrekking op watersporten. Europagaai gaat deze kennis gebruiken in activiteiten als bellyaken, brandingraften, stand up paddle boarden. Bij activiteiten waar vooral bepaald materiaal voor nodig is kan gedacht worden aan outdoor laser gaming, parapenten, power kite s en rolskiën. Om deze activiteiten te kunnen aanbieden is meer opslagruimte nodig. Europagaai zal zich in de toekomst willen richten op het verbeteren van zijn locatie op het strand. Uit het klanttevredenheidsonderzoek komt regelmatig de behoefte aan normale sanitaire voorzieningen naar voren. Het is Europagaai ook al jaren een doorn in het oog dat zij klanten met een toiletrol onder hun arm over het duin zien gaan. Naast de ongemakkelijke situaties die dit veroorzaakt is dit ook niet de manier hoe Europagaai met de natuur om wil gaan. Wij willen daarom een normale toiletvoorziening kunnen plaatsen. Hiervoor zal stromend water en afvoer nodig zijn. Wanneer deze faciliteiten er zijn zal er gelijk een mogelijkheid zijn voor de aanleg van een spoeldouche. Dit zal de meer op luxe ingestelde toerist overhalen een activiteit te ondernemen.

6 Europagaai zou in de toekomst graag het hele jaar zijn activiteiten aanbieden op het strand. Sommige activiteiten zijn daar al geschikt voor, maar een binnenruimte voor slechtweeractiviteiten waar men bijvoorbeeld Groep twister op een twistmat kan spelen of een spelletje teamsjoelbakken op een groepssjoelbak kan spelen, is hiervoor noodzakelijk. Door de toename van groepsactiviteiten in de winter en het gehele jaar aanwezig zijn van het sportpaviljoen op het strand, voorziet Europagaai de noodzaak van de aanwezigheid van een EHBO post en wil deze dan ook graag als uitbreiding van haar sportpaviljoen realiseren. Met de toekomstvisie van Europagaai staat vast dat er een flinke toename van klandizie en bedrijfsgroei zal zijn. Als er goede sanitaire voorzieningen en kleedruimtes zijn zullen de mensen die daardoor afzien van inschrijving nu wel een boeking willen plaatsen. Ook staat het vast dat een grotere ontvangst/verblijfsruimte van invloed zal op de toename van het aantal boekingen van grotere groepen. Momenteel haken groepen groter dan 20 personen vaak af als zij horen dat er bij minder mooi in het sportpaviljoen slechts ruimte is voor maximaal 20 personen. In de nieuwe situatie is er ruimschoots plek voor grotere groepen. Verder zal ook de uitbreiding van materialen en materiaalopslag de omzet en het bedrijfsresultaat positief beïnvloeden. Er komt meer keus in activiteiten waardoor meer mensen aan activiteiten gaan deelnemen. Een voorzichtige schatting van 50% toename van de gemiddelde omzet van Europagaai en 30% toename van het gemiddelde bedrijfsresultaat zal zeker haalbaar zijn en waarschijnlijk zelfs nog een stuk hoger liggen. Gemiddelde omzet Grafiek met procentueel aangegeven gemiddelde omzet, bruto winst en resultaat over 5 jaar en de verwachte minimale toekomstige stijging. Bedragen kunnen op verzoek worden aangeleverd. Gemiddelde omzet over 5 jaar Verwachte gemiddelde omzet Gemiddelde bruto winst over 5 jaar Verwachte gemiddelde bruto winst Gemiddelde resultaat over 5 jaar Verwachte gemiddelde resultaat 0% 30% 60% 90% 120% 150%

7 Uitbreidingslocatie De uitbreiding die Europagaai voor ogen heeft zou bij voorkeur om en nabij de huidige locatie op het strand Hargen aan Zee kunnen zijn. Omdat de uitbreiding echter gekoppeld is aan de wens om het hele jaar rond op het strand te staan, zou de vrijgekomen locatie van Strandpaviljoen Luctor et Emergo de voorkeur kunnen hebben als jaarrond op de locatie op het strand Hargen aan Zee niet mogelijk blijkt te zijn. Palenfundering Om het hele jaar rond op het strand te kunnen staan is het noodzakelijk dat er in Hargen aan Zee een geheel nieuwe fundering onder het Europagaai sportpaviljoen komt. Op de locatie van Luctor et Emergo in Camperduin zou met enige aanpassing de huidige fundering gebruikt kunnen worden als wij die van van Luctor et Emergo zouden kunnen overnemen. Dubbel laags Uit veiligheidsoverweging heeft het de voorkeur om de uitbreiding dubbel laags uit te voeren. Door de komst van voorliggende duinen die de lagune vormen zal het noodzakelijke uitzicht op zee belemmerd zijn en kan er vanuit een 1ste verdieping zicht worden gehouden op de activiteiten op zee. Is een dubbel laags paviljoen ontoereikend voor het uitzicht op zee, dan kan er eventueel nog een uitkijkpost op het dak worden geplaatst. Voorbeeld paviljoen dubbel laags / Europagaai - Schoorlactief 2014

8 Portakabin units Het huidig paviljoen bestaat grotendeels uit geschakelde Portakabin units. Europagaai wil haar paviljoen met soortgelijke units uitbreiden en deze units geschikt maken voor gebruik. Water, elektra, gas en septic tank Deze faciliteiten zijn op de locatie van Europagaai in Hargen aan Zee niet aanwezig en moeten nog gerealiseerd worden. Electra kan d.m.v. zonnepanelen en/of een kleine windturbine opgewekt worden en een septic tank kan door een gespecialiseerd bedrijf geleverd en geplaatst worden. Als gasvoorziening wordt een propaangastank geïnstalleerd. Momenteel gebruikt Europagaai zogenaamde butaangasflessen. Dit zou in de nieuwe situatie zoals in deze visie staat omschreven kunnen volstaan, maar dat is niet ideaal. Douches, toiletten en omkleedruimte Uitbreiding van deze faciliteiten zijn zeer essentieel en ontlastend voor de natuur. De omvang van de uitbreiding voor de douches, toiletten en kleedruimte ligt om en nabij de 140 m2. Opslagruimte en activiteiten De opslagcapaciteit voor de reeds aanwezige sportattributen is nu al te klein en met oog op de ontwikkeling van nieuwe activiteiten is uitbreiding hiervan met minstens 100 m2 hard nodig. Ontvangst en slechtweer ruimte De ontvangstruimte van het huidige paviljoen is zeer beperkt en biedt geen mogelijkheid voor slechtweeractiviteiten. De ontvangstruimte zou minimaal moeten worden uitgebreid met 40 m2. Samen met een ca. 70 m2 uitbreiding van het terras dat bij slecht weer overdekt kan worden, geeft deze uitbreiding een extra verblijfsruimte van totaal ca. 100 m2. Kantoor, verblijfsruimte instructeurs en EHBO post Voor kantoor en verblijfsruimte voor de instructeurs is ca. 60 m2 uitbreiding gereserveerd. De totale omvang van het paviljoen (dat momenteel ruim 100 m2 is) zal na de uitbreidingen ca. 500 m2 zijn. Dit is exclusief trappen en rolstoel toegankelijkheid. Bij dubbel laags bebouwing is het te gebruiken strandoppervlak 250 m2. Om ook voor de toekomst verzekerd te zijn van voldoende ruimte betreft de uitbreidingsaanvraag een strandoppervlak van 350 m2 waarvan in eerste instantie ca. 250 m2 zal worden benut.

9 Verblijf en overnachting in het sportpaviljoen Omdat de instructeurs die voor Europagaai werken van over het hele land komen en ook toezicht op het paviljoen gewenst is, wil Europagaai een overnachting/ verblijfsruimte inrichten zodat de instructeurs die van verder weg komen in het paviljoen kunnen verblijven en overnachten. Kamperen op het strand Voor schoolkampen, scoutingsclubs en andere groepen die graag in de natuur bivakkeren wil Europagaai de mogelijkheid om onder toezicht met tenten naast haar sportpaviljoen op het strand te kunnen kamperen. De ligging van het Europagaai sportpaviljoen aan de nieuwe lagune is hiervoor uitermate geschikt en zal jongeren en natuurliefhebbers de unieke mogelijkheid bieden om in de ongerepte natuur op het strand in alle eenvoud en soberheid te kunnen overnachten.

10 Contact Europagaai Heereweg EC Schoorl Schoorlactief Heereweg EC Schoorl Contactpersoon Erik Wegman Tel Mob

Explore your Adventure

Explore your Adventure Westbeach Kite - Surf - Events Explore your Adventure Beleef samen met uw collega s een avontuur op het prachtige strand van Monster ENJoy explore teamwork safety 06-15489518 www.westbeach.nl info@westbeach.nl

Nadere informatie

Beware beach. brouwersd

Beware beach. brouwersd Beware beach brouwersd ents v e n e n e p e o r g * s bedrijfsuitje am over beware beach over beware beach Aan de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland ligt een uitgestrekt strand, namelijk

Nadere informatie

PROGRAMMA RUIMTELIJKE KWALITEIT ZWAKKE SCHAKELS - TWEEDE TRANCHE. Naar een mooie kustregio bij de Hondsbossche en Pettemer Zeewering

PROGRAMMA RUIMTELIJKE KWALITEIT ZWAKKE SCHAKELS - TWEEDE TRANCHE. Naar een mooie kustregio bij de Hondsbossche en Pettemer Zeewering PROGRAMMA RUIMTELIJKE KWALITEIT ZWAKKE SCHAKELS - TWEEDE TRANCHE Naar een mooie kustregio bij de Hondsbossche en Pettemer Zeewering 21 Inleiding Dit informatieboekje omvat een overzicht van de projecten

Nadere informatie

Agendapunt : 09. Voorstelnummer : 03-016 Raadsvergadering : 5 maart 2015. Zaaknummer : Onderwerp: vaststellen structuurvisie Camperduin.

Agendapunt : 09. Voorstelnummer : 03-016 Raadsvergadering : 5 maart 2015. Zaaknummer : Onderwerp: vaststellen structuurvisie Camperduin. Agendapunt : 09. Voorstelnummer : 03-016 Raadsvergadering : 5 maart 2015 Naam opsteller : Edwin de Waard Informatie op te vragen bij : Edwin de Waard Portefeuillehouder(s) : wethouder Rasch Zaaknummer

Nadere informatie

Scoutinglandgoed Zeewolde SCHOOLKAMPEN & ACTIVITEITEN

Scoutinglandgoed Zeewolde SCHOOLKAMPEN & ACTIVITEITEN Scoutinglandgoed Zeewolde SCHOOLKAMPEN & ACTIVITEITEN Op avontuur in Zeewolde van introductieweek tot activiteitenmiddag welk avontuur kies jij?! Programmamogelijkheden Een unieke locatie voor het avontuurlijkste

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst bewoners, ondernemers en politiek over Camperduin

Verslag bijeenkomst bewoners, ondernemers en politiek over Camperduin Verslag bijeenkomst bewoners, ondernemers en politiek over Camperduin Datum : 3 oktober 2014 Locatie : De Beeck Tijdstip : 15.00 17.10 uur Genodigden : ondernemers Camperduin en Hargen aan Zee, bewonersvertegenwoordigers

Nadere informatie

Concurrentie- analyse

Concurrentie- analyse Concurrentie- analyse EventMakers, Outstanding Events en Windshift zijn de grootste concurrenten van Summit Sports. Zij zijn gevestigd rond de omgeving van Amsterdam. Ook voeren de bedrijven gelijke activiteiten

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

Visie ondernemers Camperduin. Versie 1 6-1-2014

Visie ondernemers Camperduin. Versie 1 6-1-2014 Visie ondernemers Camperduin Versie 1 6-1-2014 Inleiding Voor de huidige Hondsbossche Zeewering zal in 2014-2015 een grootschalige zandige kustversterking plaatsvinden. Grofweg van Camperduin tot Petten

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie

TEXEL. GROEPSUITJES. Groepsuitje? Feest? Wij helpen! Voorbeelden groepsarrangementen

TEXEL.  GROEPSUITJES. Groepsuitje? Feest? Wij helpen! Voorbeelden groepsarrangementen GROEPSUITJES TEXEL Voorbeelden groepsarrangementen Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsuitje, het schoolkamp voor aankomend jaar of voor de familiedag? Dan bent u bij De Krim Texel aan het

Nadere informatie

WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT!

WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT! WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT! Sinds 2007 organiseert Surfana Zandvoort evenementen waarin wordt gestreefd naar een hoge kwaliteit. Onze liefde voor het strand en de passie voor het surfen combineren wij

Nadere informatie

Christianiastraat Haarlem

Christianiastraat Haarlem Christianiastraat Haarlem Gestoffeerd Huurprijs 1.950,- per maand Exclusief servicekosten en G/W/E Meer informatie op www.ehr.nl Wonen in Haarlem Haarlem is één van de mooiste oude steden van Nederland.

Nadere informatie

Bel voor vragen over een van onze zalen of het buiten terrein.

Bel voor vragen over een van onze zalen of het buiten terrein. Technische gegevens Beleef Afrika in een dag! Een brainstormsessie op brulafstand van de leeuwen, een relatie-evenement met Afrikaanse braai bij zonsondergang of een quad experience over de immense zandvlakten

Nadere informatie

Voorbeeld groepsarrangementen

Voorbeeld groepsarrangementen Voorbeeld groepsarrangementen Compleet verzorgde uitjes naar Texel! Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsuitje, het schoolkamp voor aankomend jaar of voor de familiedag? Dan bent u bij De Krim

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding met gediplomeerde instructeurs. Uitgebreid en flexibel in het programma. Combineren

Nadere informatie

Te koop Chalet in departement Pyrénées-Orientales omgeving Bolquère ,-

Te koop Chalet in departement Pyrénées-Orientales omgeving Bolquère ,- Te koop Chalet in departement Pyrénées-Orientales omgeving Bolquère 259.000,- Referentienummer FSNL 458 Prijs 259.000,- Gebouwd in 1980 Constructie Hout Algemene staat Goed Perceel van 450m² Woonoppervlak

Nadere informatie

In het beleid staat beschreven waar Scouting Made voor staat. Het beleid dient als basis voor het huishoudelijk reglement en het meerjarenplan.

In het beleid staat beschreven waar Scouting Made voor staat. Het beleid dient als basis voor het huishoudelijk reglement en het meerjarenplan. 1. Inleiding In het beleid staat beschreven waar Scouting Made voor staat. Het beleid dient als basis voor het huishoudelijk reglement en het meerjarenplan. In het huishoudelijk reglement wordt het beleid

Nadere informatie

TE KOOP. Le Reydissard Saint Aygulf k.k.

TE KOOP. Le Reydissard Saint Aygulf k.k. TE KOOP Le Reydissard Saint Aygulf 1.365.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.365.000 k.k. Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Tuin rondom Garage Garage, Vrijstaand steen Woonruimte 230m² Perceeloppervlakte 11,1ha

Nadere informatie

In het kantoorgebouw zijn ruimten opgenomen voor hoofdzakelijk de navolgende functies:

In het kantoorgebouw zijn ruimten opgenomen voor hoofdzakelijk de navolgende functies: BREEAM.NL Management MAN9 Project: Nieuwbouw Spoorzone Rabobank Gouwestreek Gouda CASE STUDY 1. Eenvoudige beschrijving van het project en het gebouw Het totale nieuwbouwproject bestaat uit een nieuwbouw

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN

ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN Echt even lekker een weekendje weg Compleet verzorgd weekend vol Outdoor activiteiten Ardennen ontdekken, genieten en lekker sportief bezig zijn Prachtige in de natuur

Nadere informatie

Karakteristieke kantoorruimte op unieke zichtlocatie. Inspirerende omgeving voor zelfstandig ondernemers en kleine organisaties

Karakteristieke kantoorruimte op unieke zichtlocatie. Inspirerende omgeving voor zelfstandig ondernemers en kleine organisaties Karakteristieke kantoorruimte op unieke zichtlocatie Inspirerende omgeving voor zelfstandig ondernemers en kleine organisaties Bijzondere kantoorruimtes met uitgebreide voorzieningen Villa Vught Een karakteristiek

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding met gediplomeerde instructeurs. Uitgebreid en flexibel in het programma. Combineren

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

Strandnota Camperduin

Strandnota Camperduin Strandnota Camperduin Juni 2014 Linda (de) Groot Afdeling Ontwikkeling Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Uitgangspunten strandbeleid... 3 3 Het toekomstig strand van Camperduin... 3 4 Overwegingen gemeente Bergen...

Nadere informatie

HUURPRIJS ,00 per jaar

HUURPRIJS ,00 per jaar Mathenesserdijk 369 te (3026 GE) Rotterdam Commerciële ruimte ca. 101 m² begane grond, alsmede ca. 47 m² kelder HUURPRIJS 15.000,00 per jaar exclusief BTW en servicekosten Kenmerken Huurprijs 15.000,00

Nadere informatie

UNIEK BEDRIJF: 4 APPARTMENTEN MET ZEE EN BERGZICHT EN GEZAMENLIJK ZWEMBAD IN ALMERIDA

UNIEK BEDRIJF: 4 APPARTMENTEN MET ZEE EN BERGZICHT EN GEZAMENLIJK ZWEMBAD IN ALMERIDA UNIEK BEDRIJF: 4 APPARTMENTEN MET ZEE EN BERGZICHT EN GEZAMENLIJK ZWEMBAD IN ALMERIDA REF: ALMERIDA HYDRA 2 VRAAGPRIJS: 450,000 OF 125,000 ELK GEWELDIG KANS: VIER 2SLAAPKAMER APPARTEMENTEN MET BALKONS,

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding met gediplomeerde instructeurs. Uitgebreid en flexibel in het programma. Combineren

Nadere informatie

Sfeervolle rietgedekte recreatiewoning

Sfeervolle rietgedekte recreatiewoning Sfeervolle rietgedekte recreatiewoning Sterk in uw regio! Strandloperspoor 232 Ballum Sfeervolle rietgedekte recreatiewoning Licht, ruimte en comfort dat is wat u ervaart wanneer u deze sfeervolle recreatiewoning

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

LAUWERECHT 129 UTRECHT

LAUWERECHT 129 UTRECHT LAUWERECHT 129 UTRECHT www.lauwerecht129.nl Lauwerecht 129, Utrecht Onverwacht groot en sfeervol huis (circa 180 m²) in een leuke, gezellige buurt op loopafstand van het centrum. Het huis is in de afgelopen

Nadere informatie

B R O U W E R S D A M

B R O U W E R S D A M BEDRIJFSUITJES GROEPEN WATER- EN STRANDACTIVITEITEN B R O U W E R S D A M Beware Beach Groepen en bedrijven Beware Beach biedt voor groepen en bedrijven een volledig verzorgd programma, waarin de adrenaline

Nadere informatie

Groepsuitje bij surfschool SurfKaravaan

Groepsuitje bij surfschool SurfKaravaan Groepsuitje bij surfschool SurfKaravaan e Surfschool SurfKaravaan In Katwijk : Samen genieten van een lekkere dag aan het strand Surfschool SurfKaravaan 06 24911360 contact@surfkaravaan.nl www.surfkaravaan.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Middelburgsestraat CW Den Haag k.k.

TE KOOP. Middelburgsestraat CW Den Haag k.k. TE KOOP Middelburgsestraat 14 2587 CW Den Haag 445.000 k.k. KENMERKEN Prijs 445.000 k.k. Postcode 2587 CW Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan zee Woningtype Bovenwoning Woonruimte

Nadere informatie

Vragenlijst Accommodatieonderzoek Gemeente Houten

Vragenlijst Accommodatieonderzoek Gemeente Houten Vragenlijst Accommodatieonderzoek Gemeente Houten Indien er onduidelijkheid over de vragen bestaat, kunt u contact opnemen met: fons.van.beers@houten.nl Naam organisatie :... Naam contactpersoon :... Telefoonnummer

Nadere informatie

Bedrijfs- en teamuitjes

Bedrijfs- en teamuitjes Robert Jansen, 06 24911360, contact@surfkaravaan.nl, www.surfkaravaan.nl, Kvk: 24457022 Bedrijfs- en teamuitjes Surfschool SurfKaravaan In Oudddorp : genieten van een lekkere dag aan het strand op de surfspot

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Liendertseweg 112 te Amersfoort 85 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op Liendertseweg 112 te Amersfoort 85 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op Liendertseweg 112 te Amersfoort 85 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl

Nadere informatie

LEERDAM FONTEINSTRAAT 21 WINKELRUIMTE MET BOVENWONING TE KOOP. Kleinschalige winkelruimte met bovenwoning midden in de binnenstad van Leerdam.

LEERDAM FONTEINSTRAAT 21 WINKELRUIMTE MET BOVENWONING TE KOOP. Kleinschalige winkelruimte met bovenwoning midden in de binnenstad van Leerdam. LEERDAM FONTEINSTRAAT 21 WINKELRUIMTE MET BOVENWONING TE KOOP Kleinschalige winkelruimte met bovenwoning midden in de binnenstad van Leerdam. Object Het object is verdeeld in een commerciële ruimte op

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. 1 & 2 sterrenhotels in beeld. Anders denken, anders doen. In dit profiel: Van Spronsen & Partners horeca-advies December 2006

Bedrijfsprofiel. 1 & 2 sterrenhotels in beeld. Anders denken, anders doen. In dit profiel: Van Spronsen & Partners horeca-advies December 2006 Bedrijfsprofiel 1 & 2 sterrenhotels in beeld Van Spronsen & Partners horeca-advies December 26 In dit profiel: Aanbod - - - - - - - - - - - - - - - -2 Ontwikkeling - - - - - - - - - - - - 3 Branche onder

Nadere informatie

Heinsbergerweg AG POSTERHOLT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Heinsbergerweg AG POSTERHOLT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Heinsbergerweg 1 6061 AG POSTERHOLT Vraagprijs: 575.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type BOG Ligging Algemene staat 575.000,- k.k. Horeca Woonomgeving Luxe-afwerking AFMETINGEN Perceelsoppervlak

Nadere informatie

Huurprijs 1.150,- per maand

Huurprijs 1.150,- per maand Gedempte Voldersgracht Gemeubileerd Huurprijs 1.150,- per maand Exclusief servicekosten en water ( 50,00), Exclusief Gas een Electra (parkeerplaats 80,00 per maand) Meer informatie op www.ehr.nl Wonen

Nadere informatie

CSPE GL 2009. minitoets bij opdracht 1

CSPE GL 2009. minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant c Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

TE HUUR Lindtsedijk 60 te Zwijndrecht

TE HUUR Lindtsedijk 60 te Zwijndrecht TE HUUR Lindtsedijk 60 te Zwijndrecht Grootschalige bedrijfs- / opslagruimte Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. Spuiboulevard 4 Postbus 1106 3300 BC Dordrecht telefoon 078 614 43 33 fax 078 614

Nadere informatie

Moderne kantoor- en bedrijfsruimten in een goed bereikbaar bedrijfsverzamelgebouw met voldoende parkeergelegenheid

Moderne kantoor- en bedrijfsruimten in een goed bereikbaar bedrijfsverzamelgebouw met voldoende parkeergelegenheid TE HUUR Stationsweg 15 5831 CR Boxmeer Moderne kantoor- en bedrijfsruimten in een goed bereikbaar bedrijfsverzamelgebouw met voldoende parkeergelegenheid Huurprijs : vanaf 600,00 per maand (mogelijkheid

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Ammersoyen Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/ammersoyen Ontvang uw gasten eens op deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen

Nadere informatie

TE HUUR Kamerlingh Onnesweg 10 te Dordrecht

TE HUUR Kamerlingh Onnesweg 10 te Dordrecht TE HUUR Kamerlingh Onnesweg 10 te Dordrecht Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. Spuiboulevard 4 3311 GR Dordrecht telefoon 078 614 43 33 fax 078 614 75 52 TE HUUR Kamerlingh Onnesweg 10 te Dordrecht

Nadere informatie

ADVENTURE SHORTBREAK. In 24 uur een compleet andere wereld!! IN HET KORT

ADVENTURE SHORTBREAK. In 24 uur een compleet andere wereld!! IN HET KORT ADVENTURE SHORTBREAK In 24 uur een compleet andere wereld!! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur rijden vanuit Midden-Nederland veranderen de drukke steden en wegen in glooiende

Nadere informatie

SCHIPHOLWEG 655 LIJNDEN

SCHIPHOLWEG 655 LIJNDEN SCHIPHOLWEG 655 LIJNDEN BADHOEVEDORP AMSTERDAM Badhoevelaan 1 Hageland 113 1171 DA Badhoevedorp 1066 SB Amsterdam t 020-6594944 t 020-4080969 f 020-6593667 f 020-4084669 e badhoevedorp@barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Prins Hendrikkade 186-187 te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Prins Hendrikkade 186-187 te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Prins Hendrikkade 186-187 te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Prins Hendrikkade 186-187 (1011 TD) in Amsterdam De Prins Hendrikkade betreft

Nadere informatie

CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras CORTIJO PAMPANEIRA. Adres: c/pampaneira s/n. Beschrijving: BESCHRIJVING VAN HET OBJECT:

CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras CORTIJO PAMPANEIRA. Adres: c/pampaneira s/n. Beschrijving: BESCHRIJVING VAN HET OBJECT: CORTIJO PAMPANEIRA Beschrijving: Adres: c/pampaneira s/n CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras BESCHRIJVING VAN HET OBJECT: De villa ligt op 2 kilometer afstand van Pampaneira, een dorp in La Alpujarra, tussen

Nadere informatie

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA Camping De Waps TARIEVEN 2015 GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM Erkend 8,5 GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN RESERVEREN AANBEVOLEN PATRICK JAASMA DAGTARIEVEN

Nadere informatie

Rembrandtstraat 28 - Reuver

Rembrandtstraat 28 - Reuver Rembrandtstraat 28 - Reuver "Prachtig op talud gelegen vrijstaande bungalow met groot souterrain, inpandige garage, geheel omheinde tuin met totale privacy, zwembad, vijverpartij, 2 overdekte terrassen

Nadere informatie

Huurprijs: 595,-- per maand.

Huurprijs: 595,-- per maand. Gedempte Nieuwesloot 101 III - Alkmaar Huurprijs: 595,-- per maand. Gedempte Nieuwesloot 101 III Alkmaar Midden in het gezellige centrum van Alkmaar op de 2e verdieping gelegen appartement van ca, 38 m².

Nadere informatie

Leidsestraat Hillegom

Leidsestraat Hillegom Leidsestraat Hillegom Gestoffeerd Huurprijs 2.750,- per maand Exclusief G/W/E Meer informatie op www.ehr.nl Kenmerken Beschikbaar per per datum 1-12-2013 Bijzonderheden gestoffeerd Omgeving Haarlem e.o.

Nadere informatie

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Middenlaan 10 - Doorn Vraagprijs 735.000,-- k.k. Omschrijving Middenlaan 10 - Doorn EEN GEZELLIGE MODERNE FAMILIEWONING DIE U VAN BINNEN GEZIEN MOET HEBBEN. Deze onder architectuur, uiterst solide

Nadere informatie

Kaldenkerkerweg 92 - Venlo

Kaldenkerkerweg 92 - Venlo Kaldenkerkerweg 92 - Venlo "Nabij het centrum van Venlo gelegen woon/winkelpand met opslagruimte (bestaande uit twee garages), bovenwoning en een appartement." Vraagprijs: 249.500,00 k.k. Voormelde informatie

Nadere informatie

EHBO ADVENTURE WEEKEND DE ARDENNEN. Een officieel erkende EHBO cursus gecombineerd met avontuur. DE CURSUS

EHBO ADVENTURE WEEKEND DE ARDENNEN. Een officieel erkende EHBO cursus gecombineerd met avontuur. DE CURSUS EHBO ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN Een officieel erkende EHBO cursus gecombineerd met avontuur. DE CURSUS PBN is EMP-trainingscentre gecertificeerd Trainers hebben docentenopleiding gevolgd 1-daagse

Nadere informatie

Meidoornstraat AX BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Meidoornstraat AX BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Meidoornstraat 27 6021 AX BUDEL Vraagprijs: 575.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 575.000,- k.k. Villa Vrijstaand Bouwjaar 1990 Algemene staat Luxe-afwerking INRICHTING

Nadere informatie

Z E E R F R A A I E S T I J L V O L L E V I L L A M E T V R I J S T A A N D E G A R A G E. G E L E G E N O P E E N Z E E R R O Y A A L Z O N N I G

Z E E R F R A A I E S T I J L V O L L E V I L L A M E T V R I J S T A A N D E G A R A G E. G E L E G E N O P E E N Z E E R R O Y A A L Z O N N I G Vrijblijvende informatie. Z E E R F R A A I E S T I J L V O L L E V I L L A M E T V R I J S T A A N D E G A R A G E. G E L E G E N O P E E N Z E E R R O Y A A L Z O N N I G P E R C E E L M E T E E N F

Nadere informatie

Het Dorphotel Een nieuwe impuls voor Dishoek

Het Dorphotel Een nieuwe impuls voor Dishoek Het Dorphotel Een nieuwe impuls voor Dishoek Bezoekadres Bouwfonds: s-heer Hendrikskinderendijk 111 (2e verdieping), 4461 EA Goes Postadres: Postbus 379, 4460 AT Goes Tel. 0113 25 65 00 Fax 0113 25 65

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Koningin Wilhelminalaan 21 te Amersfoort 700 per maand

Huur kantoorruimte op Koningin Wilhelminalaan 21 te Amersfoort 700 per maand Huur kantoorruimte op Koningin Wilhelminalaan 21 te Amersfoort 700 per maand Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl

Nadere informatie

De leukste groepsactiviteiten op strand en in de zee!

De leukste groepsactiviteiten op strand en in de zee! De leukste groepsactiviteiten op strand en in de zee! Onder de naam Activiteiten aan Zee organiseren wij al meerdere jaren diverse (groeps) activiteiten voor jong en oud in Katwijk en omstreken. Dit is

Nadere informatie

WELKOM BIJ DE OUTDOOR OPLEIDING VAN NEDERLAND

WELKOM BIJ DE OUTDOOR OPLEIDING VAN NEDERLAND BROCHURE 2016-2017 Welkom bij de Outdoor Opleiding van Nederland WELKOM BIJ DE OUTDOOR OPLEIDING VAN NEDERLAND De complete Outdoor Opleiding In deze unieke particuliere opleiding leer je van twee ervaren

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND. Echt even lekker een weekendje weg! IN HET KORT LOCATIES

ADVENTURE WEEKEND. Echt even lekker een weekendje weg! IN HET KORT LOCATIES ADVENTURE WEEKEND Echt even lekker een weekendje weg! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur rijden vanuit Midden Nederland veranderen de drukke steden en wegen in glooiende landschappen

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Luxe turn-key kantoorruimten vanaf ca. 16 m 2. Marketing 19 Duiven

Luxe turn-key kantoorruimten vanaf ca. 16 m 2. Marketing 19 Duiven Luxe turn-key kantoorruimten vanaf ca. 16 m 2 Marketing 19 Duiven Algemeen Volledig gerenoveerde hoogwaardig afgewerkte kantoorruimten in representatief bedrijfscomplex, gunstig gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

1617 AMBT VERBOUWING VAN EEN HERENWONING AMBTMANSTRAAT ANTWERPEN HAALBAARHEIDSSTUDIE 7 MAART 2017

1617 AMBT VERBOUWING VAN EEN HERENWONING AMBTMANSTRAAT ANTWERPEN HAALBAARHEIDSSTUDIE 7 MAART 2017 1617 AMBT VERBOUWING VAN EEN HERENWONING AMBTMANSTRAAT 6 2000 ANTWERPEN HAALBAARHEIDSSTUDIE 7 MAART 2017 STUDIO 22 ARCHITECTS BVBA VLAAMSEKUNSTLAAN 39 2020 ANTWERPEN LIGGING OMGEVING INPLANTING PRAKTIJK

Nadere informatie

Branding- en Strandsporten voor scholen

Branding- en Strandsporten voor scholen Robert Jansen, 06 24911360, contact@surfkaravaan.nl, www.surfkaravaan.nl, Kvk: 24457022 Branding- en Strandsporten voor scholen Surfschool SurfKaravaan In Oudddorp : voor een sportieve tijd aan het strand

Nadere informatie

Elisabethplaats 4 Gemert VERHUURINFORMATIE

Elisabethplaats 4 Gemert VERHUURINFORMATIE Adres Kouwenberg 25 5735 GM Aarle-Rixtel T (0492) 37 13 37 E info@eijkemans.nl I www.eijkemans.nl Elisabethplaats 4 Gemert VERHUURINFORMATIE In hartje centrum op de verdieping gelegen luxe kantoorruimten,

Nadere informatie

Sporten op Mallorca. Brochure: Sporten op Mallorca. Algemeen. Praktische informatie

Sporten op Mallorca. Brochure: Sporten op Mallorca. Algemeen. Praktische informatie Sporten op Mallorca Algemeen Mallorca is natuurlijk een heerlijke zonbestemming, maar het Spaanse eiland is sinds kort ook zeer interessant voor de actieve, rollende reiziger. Wat dacht je van zeilen,

Nadere informatie

De woning bestaat uit een hoofdwoning en een appartement met eigen entree en eigen terras, gelegen op de 1e verdieping.

De woning bestaat uit een hoofdwoning en een appartement met eigen entree en eigen terras, gelegen op de 1e verdieping. Santa Bárbara de Nexe 885,000 Ref: SVP816 De villa is volledig gerenoveerd (gereed in maart 2019) en is zo goed als nieuw! De woning bestaat uit een hoofdwoning en een appartement met eigen entree en eigen

Nadere informatie

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/overijssel/lemele/buitenplaatsberg-en-bos Omschrijving Huis Parterre: (hal, woonkamer(tv(kabel),

Nadere informatie

Scouting in Montfoort: Ook na 67 jaar vitaal!! Waar staan de S-C-O-U-T-S voor?

Scouting in Montfoort: Ook na 67 jaar vitaal!! Waar staan de S-C-O-U-T-S voor? Scouting in Montfoort: Ook na 67 jaar vitaal!! Waar staan de S-C-O-U-T-S voor? Samen - Code - Outdoor - Uitdaging - Team - Spel Samen: Staat voor de betrokkenheid die we als scouts hebben met elkaar en

Nadere informatie

...vanzelfsprekend! Kopen Verkopen Taxaties Verkoopstyling Verhuur Volg ons via twitter.com/versluijs_vbo of www.facebook.com/ versluijsmakelaardij.nl TE KOOP NIEUWVLIET Sint Bavodijk 62 Werkelijk idyllisch

Nadere informatie

Huurprijs op aanvraag

Huurprijs op aanvraag Willemstraat / EHVN Eindhoven THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS Zelfstandige businessunit binnen EHVEN Willemstraat 1 5611 HA Eindhoven Huurprijs op aanvraag Omschrijving object Titel

Nadere informatie

ROTTEKADE 47 BERGSCHENHOEK

ROTTEKADE 47 BERGSCHENHOEK ROTTEKADE 47 ROTTEKADE 47 OMSCHRIJVING Deze vrijstaande ZESKAMER-woning gelegen op een fantastische locatie aan de Rotte met schitterend uitzicht op het achtergelegen natuurgebied, waardoor u de volledige

Nadere informatie

Kaya Playa Lechi 1, apt. 5, Kralendijk

Kaya Playa Lechi 1, apt. 5, Kralendijk Kaya Playa Lechi 1, apt. 5, Kralendijk US$ 1,295,000 vraagprijs kosten koper Kralendijk - 2,562 / 238 sq.ft./m2-3 Slaapkamers - 2.5 Badkamer(s) Specificaties Buurt Kralendijk Adres Kaya Playa Lechi 1,

Nadere informatie

Concept-nota. Strand voor iedereen De vier resterende onderwerpen uit de evaluatie van het strandbeleid

Concept-nota. Strand voor iedereen De vier resterende onderwerpen uit de evaluatie van het strandbeleid Concept-nota Strand voor iedereen De vier resterende onderwerpen uit de evaluatie van het strandbeleid 1 Inhoud 1 Vier resterende onderwerpen evaluatie strandbeleid... 3 2 Uitgangspunten... 3 2.1 Eigen

Nadere informatie

Kruisweg. Projectinformatie. Kruisweg Hoofddorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Kruisweg. Projectinformatie. Kruisweg Hoofddorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Kruisweg Kruisweg 643-647 Hoofddorp btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Kantoorruimte in kleinschalig modern kantoorgebouw te Hoofddorp Kruisweg

Nadere informatie

TE KOOP. Laan van Meerdervoort 217 2563 AA 's-gravenhage. 870.000 k.k.

TE KOOP. Laan van Meerdervoort 217 2563 AA 's-gravenhage. 870.000 k.k. TE KOOP Laan van Meerdervoort 217 2563 AA 's-gravenhage 870.000 k.k. KENMERKEN Prijs 870.000 k.k. Postcode 2563 AA Ligging Aan drukke weg, Vrij uitzicht Woningtype Tussenwoning Woonruimte 278m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Bedrijfsruimte 100 m² met kantoorruimte 60 m². Minden AW Apeldoorn TE HUUR

Bedrijfsruimte 100 m² met kantoorruimte 60 m². Minden AW Apeldoorn TE HUUR Bedrijfsruimte 100 m² met kantoorruimte 60 m² Minden 36 7327 AW Apeldoorn TE HUUR Kenmerken Vraagprijs / Huurprijs 1.250,- p.m. BTW van toepassing Ja Hoofdbestemming Bedrijventerrein -2 (categorie 3.2)

Nadere informatie

SPATIUMPARK GOIRLE Meer ruimte voor jouw toekomst

SPATIUMPARK GOIRLE Meer ruimte voor jouw toekomst PARK SPATIUMPARK GOIRLE Meer ruimte voor jouw toekomst BINNEN 5 MINUTEN BIJ JOUW BOX ANUIT HEEL GOIRLE WWW.SPATIUMPARK.NL INFO@SPATIUMPARK.NL 088 080 1516 IDEAAL ALS Bedrijfsruimte PERFECT ALS Opslagruimte

Nadere informatie

Lage Witsiebaan te TILBURG

Lage Witsiebaan te TILBURG Lage Witsiebaan 163-2 te TILBURG Huurprijs 340 per maand Omschrijving: Zeer aantrekkelijke semi studio, gelegen nabij universiteit en Westermarkt in Tilburg. De studio is het bezit van een eigen badkamer

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// GROEPSUITJES DE BERENDONCK 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE In deze brochure vindt u het aanbod van activiteiten en arrangementen om van uw (personeels)uitje een verrassende en onvergetelijke belevenis

Nadere informatie

Vincent van Goghlaan JK BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Vincent van Goghlaan JK BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Vincent van Goghlaan 7 6021 JK BUDEL Vraagprijs: 359.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 359.000,- k.k. Split-level woning Vrijstaand Bouwjaar 1975 Algemene staat Normaal

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding Uitgebreid programma Combineren van verschillende activiteiten Ieder uitje is uniek,

Nadere informatie

340m 2 vvo In units vanaf 140 m² TE HUUR. Nieuwstraat Deventer

340m 2 vvo In units vanaf 140 m² TE HUUR. Nieuwstraat Deventer 340m 2 vvo In units vanaf 140 m² TE HUUR Nieuwstraat 16-20 Deventer Object Nieuwstraat 16-20 te Deventer In het karakteristieke stadscentrum van Deventer gelegen speels ingedeelde winkelruimte. De totale

Nadere informatie

PARK GARAGEBOXEN VAN SPATIUM PARK EERSEL. Meer ruimte voor jouw toekomst

PARK GARAGEBOXEN VAN SPATIUM PARK EERSEL. Meer ruimte voor jouw toekomst PARK GARAGEBOXEN AN SPATIUM PARK EERSEL Meer ruimte voor jouw toekomst IDEAAL ALS Hobbyruimte Op bedrijventerrein Meerheide in Eersel wordt ons nieuwste park met 37 kwalitatief hoogwaardige garageboxen

Nadere informatie

Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. Spuiboulevard 4 3311 GR Dordrecht telefoon 078 614 43 33. TE KOOP Noordweg 19 te Zwijndrecht

Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. Spuiboulevard 4 3311 GR Dordrecht telefoon 078 614 43 33. TE KOOP Noordweg 19 te Zwijndrecht Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. Spuiboulevard 4 3311 GR Dordrecht telefoon 078 614 43 33 TE KOOP Noordweg 19 te Zwijndrecht TE KOOP Noordweg 19 te Zwijndrecht Algemeen Beschikbaar voor verkoop

Nadere informatie

THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS

THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS WERKT ONTMOET GENIET IT HAPPENS HERE! XXL UNIT XXL UNIT CITY UNITS EHVEN SKYHI EHVEN ART XL UNIT XL UNIT XL UNIT CITY UNITS BUTLERS TABLE EHVEN ART

Nadere informatie

IN V E STE R E N IN D E GR OE IM AR K T

IN V E STE R E N IN D E GR OE IM AR K T BELEGGEN IN V E STE R E N IN D E GR OE IM AR K T Investeren in de groeimarkt Het aantal kleine zelfstandigen in Nederland is in de afgelopen jaren gestegen tot boven de miljoen. Grote industrie trekt weg

Nadere informatie

VRIENDEN WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg!

VRIENDEN WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! VRIENDEN WEEKEND Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur

Nadere informatie

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad Kreekhof Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad De Kreekhof Projectlocatie De Kreekhof Laatste uitbreiding van Strand Resort Nieuwvliet-Bad In Strand Resort Nieuwvliet-Bad geniet u volop,

Nadere informatie

1. Omgeving. 2. Park Zuidhof

1. Omgeving. 2. Park Zuidhof 1. Omgeving Schoorl wordt het gehele jaar door bezocht door toeristen uit zowel binnen als buitenland. Net als Bergen en Egmond, behoort Schoorl tot de gemeente Bergen. In Schoorl vind je alles wat je

Nadere informatie

FOR SALE. Middelburgsestraat CW Den Haag k.k.

FOR SALE. Middelburgsestraat CW Den Haag k.k. FOR SALE Middelburgsestraat 14 2587 CW Den Haag 445.000 k.k. FEATURES Price 445.000 k.k. Zipcode 2587 CW Location Near quiet road, In residental area, Clear view, At sea Type Upper floor apartment Living

Nadere informatie

Dawson-Nes 13, Bergen NH

Dawson-Nes 13, Bergen NH Dawson-Nes 13, Bergen NH Dawson Nes 13 Een heerlijk nessen huis op een goede locatie, 2 onder 1 kap maar toch heel vrij gelegen. De begane grond is ruim van opzet, een grote living. Een royale vrijwel

Nadere informatie

VIJFSTERREN SURVIVAL. Geniet van luxe en avontuur in de Belgische ardennen! IN HET KORT ADVENTURE WEEKEND

VIJFSTERREN SURVIVAL. Geniet van luxe en avontuur in de Belgische ardennen! IN HET KORT ADVENTURE WEEKEND VIJFSTERREN SURVIVAL Geniet van luxe en avontuur in de Belgische ardennen! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur rijden vanuit Midden-Nederland veranderen de drukke steden en wegen

Nadere informatie

MATHENESSERLAAN 133 RII, 3015 CH ROTTERDAM

MATHENESSERLAAN 133 RII, 3015 CH ROTTERDAM MATHENESSERLAAN 133 RII, 3015 CH ROTTERDAM Huurprijs 1.250,- per maand (exclusief 50,- servicekosten per maand) AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING MATHENESSERLAAN 133 RII, 3015

Nadere informatie