RESERVERINGSBELEID VOOR GROEPLSLESSEN FAQ S

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RESERVERINGSBELEID VOOR GROEPLSLESSEN FAQ S"

Transcriptie

1 RESERVERINGSBELEID VOOR GROEPLSLESSEN FAQ S 1. Lessen kunnen online of via de mobiele app vanaf 20:00 uur en 9 dagen van te voren gereserveerd worden. Bij de receptie of telefonisch kan dit 8 dagen van te voren. V. Hoe kan ik mij inschrijven voor online reserveringen? A. Je moet geregistreerd staan in de Member s Area. Ga naar om te registreren en log in. Eenmaal geregistreerd, kun je de link naar het online reserveringsysteem zien. V. Is dit hetzelfde als ik wil reserveren bij een andere club dan mijn eigen club? A. Ja, alle leden van David Lloyd in Antwerpen hebben toegang om lessen te reserveren bij hun eigen club en andere clubs. V. Ik reis vaak af naar het Verenigd Koninkrijk. Kan ik ook reserveren bij een David Lloyd club in het buitenland? A. Ja, je lidmaatschap pakket geeft je toestemming om in alle clubs te reserveren. Je kan alleen een reservering maken op de dag zelf. M.u.v. de 2 Harbour clubs, David Lloyd Brussel en Hampton. V. Hoe krijg ik toegang tot de mobiele app? A. Als je de app voor de eerste keer opent, dan vraagt de app om je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Dit zijn de dezelfde gegevens die gegenereerd zijn tijdens de registratie, dus dit moet eerst gedaan worden. V. Zijn de 8 of 9 dagen inclusief de huidige dag? A. Je kunt 8 of 9 dagen vooruit reserveren. Als je op een maandag reserveert, dan kun je online reserveren voor de volgende woensdag of voor de volgende donderdag via de receptie. V. Waarom krijgen mensen die online reserveren recht op een extra dag reserveren? A. We willen leden aansporen om online te reserveren om zo het proces van reserveren te versnellen en de ervaring van andere leden bij de receptie te verbeteren. 2. Reserveringsbeleid t.a.v. dal- en piekurenlidmaatschappen. V. Wat is het laatste moment om een reservering te plaatsen voor iemand met een dalurenlidmaatschap? A. Het laatste moment dat je een reservering kunt plaatsen, hangt af van tot hoe laat je met je lidmaatschap toegang hebt tot de club. Dus als je doordeweeks toegang hebt tot 16:00 uur, dan kun je voor 15:00 uur een reservering plaatsen. V. Wat is het vroegste moment om een reservering te kunnen plaatsen voor iemand met een dalurenlidmaatschap? A. Het vroegste moment dat je een reservering kunt plaatsen, hangt af vanaf wanneer je met je lidmaatschap toegang hebt tot de club. Dus als je in het weekend toegang hebt vanaf 14:00 uur, dan kun je vanaf 14:00 uur een reservering plaatsen. Doordeweeks is dit meestal wanneer de club opent.

2 V. Kan ik een les reserveren die tijdens piekuren plaats vindt als ik een dalurenlidmaatschap heb en ik voor 16:00 in de club ben? A. Nee. Je kunt geen les reserveren die in de piekuren plaats vindt. Als je hier toch aan mee wilt doen dan kun je je lidmaatschap een upgrade geven. Vraag iemand van het lidmaatschapsteam om meer informatie. 3. Lessen kunnen gereserveerd worden voor iedereen die gekoppeld is aan jouw lidmaatschap pakket. V. Ik kan online geen reservering plaatsen voor mijn partner. Hoe kan dat? A. Het hoofd lid dient elk gekoppeld lid te machtigen om toestemming te geven om reserveringen te kunnen plaatsen voor elk lid dat gekoppeld is aan zijn of haar lidmaatschap. Dit kan onder de knop Machtigingen in het online reserveringssysteem. V. Kan ik bij de receptie een reservering plaatsen voor een vriend? A. Je kunt alleen voor jezelf of een lid dat gekoppeld is aan jouw lidmaatschap reserveringen plaatsen. Je vriend dient zijn eigen reserveringen te plaatsen. 4. Reserveringen voor jonge leden onder de 16 jaar kunnen alleen geplaatst worden door een volwassene (ouder of voogd). Elke volwassene die gekoppeld is aan het lidmaatschap van een kind kan de reservering plaatsen. V. Ik kan online geen reservering plaatsen voor mijn kind. Hoe kan dat? A. Het hoofd lid dient elk gekoppeld lid te machtigen om toestemming te geven om reserveringen te kunnen plaatsen voor elk lid dat gekoppeld is aan zijn of haar lidmaatschap. Dit kan onder de knop Machtigingen in het online reserveringssysteem. V. Wat als de volwassene een dalurenlidmaatschap hebben en hij of zij wil een baan reserveren voor een kind tijdens piekuren? A. Dat maakt niet uit. Ze plaatsen alleen de reservering voor het junior-lid. 5. Bepaalde lessen zijn beperkt voor sommige leeftijdsgroepen. Junior-leden kunnen alleen lessen reserveren die geschikt zijn voor hun leeftijd. V. Wat is de minimum leeftijd voor groepslessen? A. De meeste lessen zijn voor leden van boven de 11 jaar. Wij raden echter aan om een welkomst groeples te boeken om te bespreken welke lessen geschikt zijn voor deze leeftijdsgroep. Junioren van 11 jaar dienen begeleid te worden door een volwassene. Voor de jeugd is het verplicht om samen met hun ouders een veiligheids formulier in te vullen alvorens ze deelnemen aan hun eerste les. Dit kan bij de welkomst groeples tijdens hun eerste bezoek aan de sportschool.

3 6. Als je te laat komt voor de les, dan heeft de instructeur het recht om toegang te weigeren als dit als onveilig wordt beschouwd en als een ander lid jouw plaats heeft ingenomen. V. Waarom kan ik niet meedoen als ik laat ben en er nog wel plaatsen beschikbaar zijn? A. Er zijn bepaalde lessen die onverantwoord kunnen zijn voor deelname als je te laat aanhaakt. Om de veiligheid en gezondheid van onze leden te waarborgen zal de instructeur bepalen of je nog wel of niet meer kunt deelnemen aan de les. V. Ik was een paar minuten te laat en iemand heeft mijn plek ingenomen en er zijn geen andere plekken beschikbaar. Waarom heb ik geen prioriteit? A. Als je aanwezig bent voor aanvangstijd van de les dan heb je prioriteit boven elke lid die geen reservering heeft geplaatst. Als je te laat komt, dan kunnen we jouw plek aan een ander lid, die aan het wachten is, toewijzen. Het kan onverantwoord zijn voor het lid om later aan te haken bij de les, omdat hij of zij moest wachten tot jij kwam opdagen. 7. Gasten van leden mogen aan de lessen deelnemen indien er plek beschikbaar is. De gasten moeten wel een geldige gastenpas hebben om toegang te krijgen tot de club. V. Wat is het verschil tussen een gastenpas en een kennismakings bezoek? A. Met een gastenpas mag je je overal in de club begeven en met een kennismakings bezoek mag je je alleen begeven in de algemene sociale ruimtes. V. Hoe krijg ik een gastenpas? A. Je kunt online een gastenpas downloaden of informatie opvragen bij de receptie. V. Kan ik mijn gast een plek in een les garanderen? A. Nee. Leden krijgen voorrang dus we kunnen gasten van leden geen plek garanderen, maar als er plek is dan mogen zij uiteraard deelnemen.

4 RESERVERINGSBELEID VOOR TENNIS- EN BADMINTONBANEN FAQ S 8. Tennis- en badmintonbanen kunnen online of via de mobiele app vanaf 08:00 uur en 9 dagen van te voren gereserveerd worden. Bij de receptie of telefonisch kan dit 8 dagen van te voren. V. Kan ik een tennisbaan reserveren? Ik weet niet of ik het juiste lidmaatschap heb? A. Alle leden in Belgie kunnen een tennis- of badmintonbaan reserveren zonder extra kosten. V. Mijn club heeft geen racketsport faciliteiten; kan ik bij een andere club reserveren? A. Ja, je hebt de mogelijkheid om 9 dagen van te voren online te reserveren voor racketsporten bij elke club in jouw land. 9. Tennis-en badmintonbanen kunnen gereserveerd worden voor iedereen die gekoppeld is aan jouw lidmaatschap pakket. 10. Reserveringsbeleid t.a.v. dal- en piekurenlidmaatschappen. V. Kan mijn kind een tennisbaan tijdens de piekuren reserveren als ik een dalurenlidmaatschap heb? A. Kinderen hebben geen beperkingen in het reserveren en gebruik van tennisbanen of lessen. Wij staan dan ook toe dat je jouw kinderen begeleidt in de club. Dit betekent niet dat je zelf gebruik mag maken van de faciliteiten. 11. Voor reserveringen hebben we alle namen van de spelers nodig. Als de namen van spelers niet beschikbaar zijn dan blijft de reservering onder voorbehoud. Om de reservering te bevestigen moeten de namen van alle spelers minimaal 24 uur voor de start van de reservering worden doorgegeven. Aanpassingen van de namen kunnen te allen tijde voor de start van de reservering worden doorgegeven. V. Waarom moet ik alle namen doorgeven? A. Dit moet om een aantal redenen. De belangrijkste reden is dat wij je lidmaatschap willen beschermen en ervoor willen zorgen dat alleen leden in aanmerking komen om te spelen. Ook moeten we de juiste speeltijd toewijzen. Dat we weten wie er op de baan staan is belangrijk bij de planning en communicatie.

5 V. Wat als ik hun voor- en achternaam niet weet? A. Dan moet je hun naam navragen. V. Hoe kan ik leden vinden? A. Er is een zoekfunctie beschikbaar, dus je kunt zoeken op voornaam, achternaam en lidmaatschap nummer. V. Wat gebeurt er als ik de namen niet weet als ik de reservering plaats? A. De reservering is dan onder voorbehoud totdat alle namen zijn doorgegeven. Dit moet je tenminste 24 uur voordat de reservering in gaat doen anders vervalt de reservering. Als de reservering vervalt dan sturen we je een zodat je nog de mogelijkheid hebt om de reservering opnieuw te plaatsen. V. Wat gebeurt er als de medespelers gewijzigd worden? A. Je moet online de namen veranderen of de receptie op de hoogte stellen als je komt. V. Wat is het laatste moment dat ik een naam kan toevoegen of kan wijzigen? A. Dit kan tot het moment dat je reservering in gaat. V. Wat gebeurt er als ik wil wijzigen van enkelspel naar dubbelspel of andersom? Kan ik gewoon namen toevoegen of verwijderen? Wat gebeurt er met de toegewezen tijd? A. Je moet de reservering annuleren en opnieuw reserveren. V. Kan ik een baan reserveren voor mezelf of als ik een ballenmachine gebruik? A. Nee. Je kunt geen baan reservering om te oefenen, maar je kunt wel gebruik maken van een baan om te oefenen als er een beschikbaar is. Als de baan waar je gebruik van maakt vervolgens wordt gereserveerd, dan moet je de baan verlaten. V. Ik speel meestal samen met dezelfde persoon. Moet ik deze persoon elke keer opzoeken? A. Het systeem onthoudt medespelers met wie je recent samen hebt gespeeld, dus het toevoegen van een medespeler, met wie je vaak samen speelt, gaat sneller. V. Waarom kan ik in tijden van drukte 24 uur van te voren een boeking plaatsen? A. Wanneer we verwachten dat er veel vraag zal zijn naar banen op een bepaald tijdstip of periode dan houden we hier rekening mee in de reserveringsmogelijkheden. Wij verwachten dan namelijk dat de banen ruim van te voren gereserveerd zullen worden. Als de banen niet zijn gereserveerd dan zijn de banen voor iedereen beschikbaar voor gebruik? V. Kunnen kinderen reserveren en spelen in tijden van drukte? A. Ja, tenzij de club een beperking heeft opgelegd aan kinderen (jonger dan 14 jaar) om een baan te boeken. V. Kan ik meerdere banen boeken binnen 24 uur? A. Als er op die dag banen beschikbaar zijn, dan willen we dat ze gebruikt worden. En aangezien alle andere leden 9 dagen de tijd hebben gehad om een baan te boeken, dus kun je op elk moment van die dag extra boekingen plaatsen.

6 12. Voor tennis- en badmintonbanen: clubs behouden het recht om aangepaste regels te introduceren voor reserveringen in tijden van drukte. In tijden van drukte kan een lid maar een reservering per dag plaatsen. Onder voorbehoud van beschikbaarheid, kunnen extra reserveringen in tijden van drukte 24 uur van te voren geplaatst worden. V. Waarom is er een limiet op het aantal reserveringen? A. Door het aantal reserveringen te limiteren tot een keer per dag als er veel vraag is naar de banen, hebben meer leden de mogelijkheid om een baan te boeken. Maar, zoals gezegd, als een baan 24 uur van te voren nog beschikbaar is, dan kan een extra reservering worden geplaatst. V. Wanneer zijn er periodes van veel vraag? A. Dit verschilt per club. Neem daarom contact op met de club. De club zal deze periodes tot een minimum beperken en zal deze op een regelmatige basis herzien. V. Hoe weet ik wat deze beperkingen zijn? A. Neem contact op met de receptie van de club. 13. In tijden van drukte mogen de tennis en badmintonbanen voor single partijen 1 uur en anderhalf uur voor dubbel partijen gebruikt worden. Op andere momenten mogen de banen voor single partijen anderhalf uur en twee uur voor dubbel partijen gebruikt worden. V. Waarom zijn er verschillen tussen single & dubbel wedstrijden? A. Vanwege de aard van het spel. Een uur spelen voor singles is voor de meeste spelers vaak lang genoeg en we willen leden de kans geven om de maximale tijd uit de baan te halen. V. Kan ik meer dan 1 boeking vooruit plaatsen? A. Ja, tenzij het tijdens een periode van drukte is. V. Kan ik in tijden van drukte nog een extra reservering plaatsen als er een baan beschikbaar is? A. Ja. De regels bij hoge vraag zijn niet van toepassing op de dag zelf. Je kunt zoveel mogelijk boekingen plaatsen als er banen beschikbaar zijn. V. Waarom zijn er beperkingen in tijden van drukte? A. Ons doel is om meer leden vaker te kunnen laten spelen, om de banen zo min mogelijk onbenut te laten en het aantal potentiele reserveringen per dag te maximaliseren. V. Hoe lang kun je een badmintonbaan huren? A. De maximale tijd dat je een baan kunt huren is voor alle sporten, gelijk aan tennis. V. Wat als mijn reservering overlapt met drukke tijden, hoe lang kan ik dan reserveren? A. Je kunt de volledige tijd boeken als je reserveringen overlappen. Je mag bijvoorbeeld een single partij van anderhalf uur reserveren die 60 minuten binnen de drukke tijd valt en een half uur daarbuiten of een dubbelpartij van 2 uur die 90 minuten binnen de drukke tijd valt en een half uur daarbuiten.

7 14. Als een tennis- of badmintonbaan 10 minuten na de starttijd van de reservering vrij is, dan kan de baan vrijgesteld worden voor andere leden. V. Waarom 10 minuten, wat als ik bijvoorbeeld 12 minuten te laat ben? A. We realiseren ons dat leden, door omstandigheden, te laat kunnen komen. Het huidige beleid is 10 minuten. We moeten ons strikt aan de regels houden om ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk speeltijd verloren wordt, die we anders kunnen toewijzen aan andere leden. V. Aan wie wordt de baan toegewezen wat als er niemand op de baan staat na die 10 minuten? A. Dan wordt de baan voor andere leden beschikbaar gesteld om te reserveren. Als de baan niet opnieuw gereserveerd is, dan is deze beschikbaar om te reserveren. V. Ik heb gezien dat een baan vrij is en ik wil er op spelen. Wat moet ik doen? A. Je dient dan naar de receptie te gaan, die kunnen controleren of de leden die de baan hebben gereserveerd meer dan 10 minuten te laat zijn. Als dit het geval is, dan kunnen zij de reservering uit het systeem halen en de baan reserveren voor jou. Als je gewoon de baan op gaat zonder dit af te stemmen met de receptie, dan krijgt de persoon die de baan gereserveerd heeft altijd voorrang wanneer deze komt opdagen. 15. Gasten kunnen een extra speler worden genoemd bij het reserveren van een baan. V. Moet ik bij het reserveren van een tennisbaan de naam van mijn gast doorgeven? A. Nee, maar we verzoeken je wel om een naam of adres door te geven voordat de reservering ingaat. Online kan je klikken op Andere Spelers om deze gegevens in te voeren. Je gast krijgt dan een met de bevestiging van de reservering. 16. Banen voor privé tennis kunnen online, bij de receptie of via de trainer worden gereserveerd. Om een les minder dan 24 uur van te voren te reserveren kun je het beste direct contact opnemen met je trainer. V. Waarom kan ik online niet minder dan 24 uur van te voren reserveren? A. De coach behoort de tijd te krijgen om de reservering bevestigd te krijgen. V. Kan ik gelijk betalen als ik de reservering plaats? A. De lessen dienen op de club betaald te worden. V. Hoe kan ik een reservering annuleren? A. Annuleren kan online, bij de receptie of via de trainer. V. Hoe kan ik mijn geld terug krijgen als ik een privéles annuleer? A. Dit kun je op de club en direct met de trainer regelen.

8 17. Clubs hebben het recht om banen vooraf te reserveren en de reserveringen van junior leden te beperken. V. Waarom reserveren clubs zelf banen? A. Dit wordt gedaan voor (groeps)lessen, onderhoud, tennisevenementen, competities en bepaalde evenementen. V. Waarom worden junior leden beperkt en wanneer gelden deze beperkingen? A. We willen onze junior leden aanmoedigen om op een regelmatige basis te tennissen, maar clubs kunnen tijdens drukke perioden voorrang geven aan volwassen leden die meer geld betalen voor hun lidmaatschap. Als er beperkingen zijn dan worden deze door de club zelf bepaald en zullen deze tot een minimum worden beperkt. Alle informatie is beschikbaar bij de receptie. 18. Als een boeking voor de tennis- of badmintonbaan niet gebruikt wordt, of niet gebruikt wordt door de leden die ingeschreven staan op de boeking, zal een Niet komen opdagen worden gegeven aan het lid die de baan geboekt heeft. Als een baan geannuleerd is binnen 24 uur wordt er een late annulering gegeven aan de boeker, tenzij de baan alsnog door iemand anders gereserveerd wordt. V. Waarom hebben we een late annulering beleid? A. Banen die vooraf gereserveerd zijn, maar uiteindelijk niet gebruikt worden zijn een grote frustratie voor de leden die geen reservering konden maken en zien dat er wel plekken V. Waarom 24 uur van tevoren kenbaar maken? A. Zo is er genoeg tijd voor een ander lid om te boeken. V. Wat is het nut om te annuleren binnen 24 uur als ik een late annulering krijg? A. Om andere leden de kans te geven een boeking te doen en als een ander lid de baan boekt na jouw annulering wordt de late annulering niet toegepast. V. Hoe weten jullie of ik op de club ben of niet? A. Het is van belang om je lidmaatschapspas te scannen bij de poortjes bij de receptie van de club. Als we deze check in niet hebben wordt er een late annulering toegepast. Het is daarom ook belangrijk dat je je eigen lidmaatschapspas gebruikt. V. Wat als ik, de boeker, op tijd ben maar mijn tegenstander niet? A. Je moet dan de receptie inlichten. Als de baan opnieuw geboekt wordt zal er geen late annulering toegepast worden. Mocht je een ander lid in de club vinden die wilt spelen, graag de naam van de medespeler veranderen bij de receptie.

9 V. Wat als er maar één persoon in mijn dubbel niet komt opdagen? A. Voor een dubbel, wordt alleen een late annulering toegepast wanneer er maar twee spelers op zijn komen dagen (een daarvan het lid die de boeking gedaan heeft). Hierna wordt de baan beschikbaar gesteld voor andere leden of je moet ons aangeven dat je een single wilt spelen. Als drie spelers inchecken, kan de boeking doorgaan als dubbel zonder enige bestraffing. V. Hoe wordt het kenbaar gemaakt dat ik een late annulering ontvangen heb? A. Er van uitgaande dat wij een goed adres hebben, zal je een ontvangen voor elke late annulering en ook een om kenbaar te maken dat je boekingsrechten tijdelijk gestopt zijn, als je meerdere late annulering ontvangen hebt in een bepaalde tijd. Je kan de details en het aantal late annuleringen in het online boekingssysteem terug vinden. V. Wat gebeurd er als de club of de trainer de les annuleert minder dan 24 uur van te voren? A. De club zal je hierover informeren en een late annulering is dan niet van toepassing. V. Als boeker, waarom wordt ik bestraft met een late annulering als mijn partner of tegenstander niet komt opdagen? A. Als boeker ben je volledig verantwoordelijk voor de boeking. Het is mogelijk om banen te boeken en spelers toe te voegen aan de boeking. Het is dan mogelijk dat er ongeldige leden gebruikt worden en een late annulering gegeven wordt zonder dat de andere speler hiervan op de hoogte is. V. Ik heb een late annulering/niet komen opdagen melding ontvangen. Hoe kan dit? A. Als je een late annulering ontvangen hebt, dan heb je je boeking geannuleerd minder dan 24 uur van te voren. Voor een niet komen opdagen is het mogelijk dat je jezelf niet ingescant hebt of het verkeerde lidmaatschapspasje gebruikt hebt om binnen te komen bij de club. Het is ook mogelijk dat we opgemerkt hebben dat je op tijd de club bent binnen gekomen, maar dat je niet mee hebt gedaan aan de geboekte les. V. Ik heb een late annulering ontvangen en ik heb een vraag hierover. Met wie moet ik contact opnemen? A. Als je een vraag hebt graag contact opnemen met de receptie of stuur een naar de sportsmanager. Kijk op de website voor de contactgegevens. De club zal binnen 48 uur reageren. V. Wat als het boekingssysteem of de beveiligingspoortjes niet werken? A. Als het boekingssysteem niet werkt zullen wij ervoor zorgen dat er geen late annulering gegeven wordt. Als de beveiligingspoortjes niet werken, moet je je inchecken bij de receptie.

10 19. Drie late annuleringen of niet komen opdagen in 90 dagen zorgt ervoor dat je geen boekingen meer kan maken voor 1 maand (30 dagen) voor banen, tennislessen en privé lessen. V. Waarom over een periode van 90 dagen en niet voor bijvoorbeeld 60 dagen? A. De regel is om leden aan te moedigen om deel te nemen of om op tijd te annuleren, zodat andere leden kunnen boeken. 3 keer in 90 dagen is 1 keer per maand, dit vinden wij gepast. V. Betekent dit dat ik niet mee kan doen aan reeds geboekte lessen, als ik mijn boekingsrecht verlies? A. Je mag nog meedoen aan de lessen die al geboekt zijn. V. Wat als de late annulering niet mijn schuld is? A. Als boeker vragen wij je verantwoordelijkheid te nemen voor elke boeking. De regel is dat pas bij 3 late annuleringen het boekingsrecht komt te vervallen. V. Betekent dit dat ik voor een maand geen tennis kan spelen? A. Nee, het betekent dat je niet vooraf kan inboeken. Je kan een medespeler zijn of meedoen aan lessen. V. Wat als dit in een tennis-competitie was en ik niet de tegenstander ken? A. In dit geval zal de late annulering niet van toepassing zijn. Geef het alsjeblieft wel even aan bij de receptie als je tegenstander niet is komen opdagen. V. Ik boek meerdere keren per week een baan, 3 keer is erg weinig in vergelijking met iemand die niet vaak boekt. Waarom wordt het niet als een percentage van de boekingen gemeten? A. Het is belangrijk dat het beleid gemakkelijk is om te onthouden, berekenen en toe te passen.

BELEID T.A.V. HET RESERVEREN VAN RACKETSPORTEN - DAVID LLOYD BRUSSEL

BELEID T.A.V. HET RESERVEREN VAN RACKETSPORTEN - DAVID LLOYD BRUSSEL BELEID T.A.V. HET RESERVEREN VAN RACKETSPORTEN - DAVID LLOYD BRUSSEL 1. Reserveren is mogelijk vanaf 7.00 uur, zeven dagen op voorhand. Reserveren voor les op een racketsport is mogelijk na publicatie

Nadere informatie

Instructies online reserveren Amstelpark losse verhuur

Instructies online reserveren Amstelpark losse verhuur Instructies online reserveren Amstelpark losse verhuur Account aanmaken Wanneer je als losse huurder voor de eerste keer sinds 1 april 2015 een baan gaat reserveren, dien je via Aanmelden een account aan

Nadere informatie

2SportT-handleiding. Inleiding

2SportT-handleiding. Inleiding 2SportT-handleiding Inleiding 2SportT draait om het maken van sportafspraken. Met leden van jouw club die je al kent en/of met mensen die je nog niet kent. 2SportT biedt hiervoor verschillende mogelijkheden:

Nadere informatie

3. Een scherm met persoonlijke gegevens verschijnt. Vul de gegevens aan en druk vervolgens op Bevestigen.

3. Een scherm met persoonlijke gegevens verschijnt. Vul de gegevens aan en druk vervolgens op Bevestigen. HANDLEIDING MYWELLNESS Aanmaken MyWellness account 1. Geef uw e-mail adres door aan uw instructeur of stuur e-mail naar info@bewegingscentrumdrachten.nl 2. U ontvangt een activatie e-mail van Bewegingscentrum

Nadere informatie

Handleiding Mijn Golfpagina

Handleiding Mijn Golfpagina Handleiding Mijn Golfpagina De vernieuwde 'Mijn Golfpagina' In deze handleiding wordt uitgelegd wat er vernieuwd is aan 'Mijn Golfpagina' van de Herkenbosche en welke functionaliteiten, nu dan wel binnenkort,

Nadere informatie

Handleiding OGS Leden. Handleiding Online Golf Systems LEDEN. Golfclub De Hooge Rotterdamsche

Handleiding OGS Leden. Handleiding Online Golf Systems LEDEN. Golfclub De Hooge Rotterdamsche Handleiding Online Golf Systems Handleiding OGS Leden LEDEN Golfclub De Hooge Rotterdamsche 1 Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN LEDEN 3 3 UW PERSOONLIJKE PAGINA 4 4 RESERVEREN STARTTIJDEN 5 4.1 BAAN,

Nadere informatie

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina:

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina: Afhangen thuis Thuis of op het werk kun je op de website www.afhangbord.nl inloggen om bijvoorbeeld de baanbezetting te bekijken of de ledenlijst te bekijken. En je kunt nadat je bent ingelogd op deze

Nadere informatie

Handleiding Online Golf Systems Handleiding OGS Ledenportal. Ledenportal

Handleiding Online Golf Systems Handleiding OGS Ledenportal. Ledenportal Handleiding Online Golf Systems Ledenportal 1 Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN LEDEN 3 3 UW PERSOONLIJKE PAGINA 4 4 RESERVEREN STARTTIJDEN 5 4.1 STAP 1.1: BAAN, AANTAL SPELERS EN DATUM OPGEVEN 5

Nadere informatie

Hallo allemaal, Afhangen op de tennisbaan:

Hallo allemaal, Afhangen op de tennisbaan: Hallo allemaal, Hier vind je uitleg hoe op de club en hoe je thuis via internet een baan kunt afhangen. Let op als je thuis via internet afhangt dan dien je 5 minuten van te voren de reservering op de

Nadere informatie

Ikgagolfen.nl in combinatie met uw lidmaatschap bij de Golf & Country Club Winterswijk

Ikgagolfen.nl in combinatie met uw lidmaatschap bij de Golf & Country Club Winterswijk Ikgagolfen.nl in combinatie met uw lidmaatschap bij de Golf & Country Club Winterswijk Hoe log ik in op mijn ikgagolfen-account, gekoppeld aan Winterswijk? Om starttijden te reserveren bij Winterswijk,

Nadere informatie

Handleiding van Online Golf Systems: Tee time reserveren Inschrijven wedstrijden Profiel bekijken/aanpassen (Qualifying) kaart invoeren

Handleiding van Online Golf Systems: Tee time reserveren Inschrijven wedstrijden Profiel bekijken/aanpassen (Qualifying) kaart invoeren Handleiding van Online Golf Systems: Tee time reserveren Inschrijven wedstrijden Profiel bekijken/aanpassen (Qualifying) kaart invoeren 1 Inleiding Eind 2012 heeft Golfbaan Stippelberg het besluit genomen

Nadere informatie

Om gebruik te kunnen maken van de app en alle functies zijn twee dingen belangrijk;

Om gebruik te kunnen maken van de app en alle functies zijn twee dingen belangrijk; Pilot vrijwilligersmodule voor leden en ouders van leden Stap 1: Uitleg module en aanmelden bij Sportlink Zoals jullie wellicht weten hebben we als vereniging de vrijwilligersmodule van Sportlink aangeschaft

Nadere informatie

Stappenplan I-rent. Inloggen

Stappenplan I-rent. Inloggen Stappenplan I-rent Vanaf januari 2017 kan je reserveren voor het buurthuis, Rockhok of jeugdcentrum via het online platform I-rent. In deze handleiding kan je terugvinden hoe je kan inloggen, een reservatie

Nadere informatie

STAPSGEWIJS AAN DE SLAG MET HET ONLINE LEDENPROGRAMMA GSF

STAPSGEWIJS AAN DE SLAG MET HET ONLINE LEDENPROGRAMMA GSF Gezinssportfederatie vzw, Troonstraat, 125, 1050 Brussel STAPSGEWIJS AAN DE SLAG MET HET ONLINE LEDENPROGRAMMA GSF Vanaf december 2014 kunnen de GSF-sportclubs hun leden online inschrijven. Dit biedt jou

Nadere informatie

Uitleg MindBodyOnline

Uitleg MindBodyOnline Uitleg MindBodyOnline Wat is MindBodyOnline? Inhoud Hoe werkt MindBodyOnline via de website? Hoe werkt MindBodyOnline via de mobiele app? Wat is MindBodyOnline? Wat is MindBodyOnline? Een online systeem

Nadere informatie

Instructie online reservering starttijden

Instructie online reservering starttijden Instructie online reservering starttijden Om online starttijden te reserveren, is onderstaande gebruikersinstructie voor u opgesteld. Wij raden u aan om even de tijd te nemen om uw gebruikersaccount één

Nadere informatie

STAPSGEWIJS AAN DE SLAG MET HET ONLINE LEDENPROGRAMMA GSF

STAPSGEWIJS AAN DE SLAG MET HET ONLINE LEDENPROGRAMMA GSF Gezinssportfederatie vzw, Troonstraat, 125, 1050 Brussel STAPSGEWIJS AAN DE SLAG MET HET ONLINE LEDENPROGRAMMA GSF Vanaf december 2014 kunnen de GSF-sportclubs hun leden online inschrijven. Dit biedt jou

Nadere informatie

Inhoud INLOGGEN 2 STARTSCHERM 2 MENU 3 GEGEVENS 3 GEGEVENS AANPASSEN 4 ABONNEMENT 4 DETAILS ABONNEMENT 5 FACTUREN 5 FACTUREN INZIEN 6 LESSEN 6

Inhoud INLOGGEN 2 STARTSCHERM 2 MENU 3 GEGEVENS 3 GEGEVENS AANPASSEN 4 ABONNEMENT 4 DETAILS ABONNEMENT 5 FACTUREN 5 FACTUREN INZIEN 6 LESSEN 6 SPORTIVITY APP Inhoud INLOGGEN 2 STARTSCHERM 2 MENU 3 GEGEVENS 3 GEGEVENS AANPASSEN 4 ABONNEMENT 4 DETAILS ABONNEMENT 5 FACTUREN 5 FACTUREN INZIEN 6 LESSEN 6 FAVORIETE LESSEN 7 GERESERVEERDE LESSEN 7 INSCHRIJVEN

Nadere informatie

Leden handleiding Inhoudsopgave

Leden handleiding Inhoudsopgave Leden handleiding Inhoudsopgave De leden site...2 Inloggen...3 Wachtwoord opvragen of vergeten...4 Inzien handicap...6 Wijzigen emailadres...7 Scorekaart invoeren...8 Reserveren van een starttijd...9 Inzien

Nadere informatie

Digitaal wedstrijdformulier

Digitaal wedstrijdformulier Digitaal wedstrijdformulier App downloaden De app Sportlinked is gratis beschikbaar voor IOS en Android. Na het downloaden moet worden ingelogd met je eigen gegevens (bondsnummer en emailadres). Deze gegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring Edunova

Privacyverklaring Edunova Privacyverklaring Edunova Edunova Winterswijk Via deze Privacyverklaring informeert Edunova je over de wijze waarop binnen onze organisatie wordt omgegaan met je persoonsgegevens. Edunova respecteert je

Nadere informatie

Handleiding Online inschrijven. www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje

Handleiding Online inschrijven. www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje Handleiding Online inschrijven www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje Bent u een nieuwe gebruiker? Registreer u door alle velden correct in te vullen en vervolgens op registreer te klikken. Deze registratie

Nadere informatie

KORTE UITLEG VAN HET SYSTEEM

KORTE UITLEG VAN HET SYSTEEM KORTE UITLEG VAN HET SYSTEEM Hoe reserveren gasten Gasten kunnen een tafel in een restaurant reserveren via de Reserve a Table reserveringsmodule die op de (mobiele) website van uw restaurant geplaatst

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal afhangen

Gebruikershandleiding digitaal afhangen Gebruikershandleiding digitaal afhangen Onderstaand wordt zo beknopt en bondig mogelijk uitgelegd hoe je af kunt hangen op het Digitale Afhangbord van de KNLTB. Inhoud 1. Afhangen met behulp van touchscreen

Nadere informatie

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN Op de time2match.com pagina van uw club klikt u in de linkerkolom op "Reeksen". Vervolgens klikt u op de "Inschrijven"-knop van de reeks waar aan u wenst deel te nemen. U krijgt

Nadere informatie

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 www.10000stappen.be Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 FAQ: veelgestelde vragen voor deelnemers Ik kan mij niet aanmelden en krijg de melding Je gebruikersgegevens zijn ongeldig. Je mailadres

Nadere informatie

Handleiding Kamerboekingen voor Corporates

Handleiding Kamerboekingen voor Corporates Handleiding Kamerboekingen voor Corporates Contactpersoon: Pascalle van der Vaart Van der Valk Internet E: info@internet.valk.com T: -31(0) 347325942 F: -31(0) 347325977 Postbus 103-4130 EC Vianen valk.com

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Waarom een nieuwe procedure om lid te worden?

Waarom een nieuwe procedure om lid te worden? Waar gaat dit over? We introduceren een nieuwe procedure om lid te worden in onze club. Met deze nieuwe procedure zal lid worden van de tennis club volledig digitaal kunnen uitgevoerd worden. Waarom een

Nadere informatie

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower 1. De link online Aquapower boeken op de website van Aquatherma, brengt je naar het volgende scherm: Wanneer je nog geen login gegevens hebt, moet je

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVINGEN Europese Bedrijfssportspelen Gent 2017

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVINGEN Europese Bedrijfssportspelen Gent 2017 HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVINGEN Europese Bedrijfssportspelen Gent 2017 1) Verbinding maken met de online inschrijvingstool... 2 2) Kies je taal... 2 3) Een account creëren... 3 4) Verbinding maken met

Nadere informatie

TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN

TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN TennisTops biedt voor alle volwassenen een gepast aanbod, van beginnend tot gevorderd en van recreant tot de prestatieve tennisser. Voor de periode tussen april en september

Nadere informatie

Instructie online boeking systeem

Instructie online boeking systeem Instructie online boeking systeem Datum: 8 Mei 2018 Versie 0.1.3 Status: Concept Inhoudsopgave Introductie online lessen boeken...1 Lessen inhalen...1 Credits bij abonnementen...1 Vaste reservering...1

Nadere informatie

DWF Handleiding voor Teams

DWF Handleiding voor Teams Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

htp:/afhangbord.nl/handleiding/index.htm

htp:/afhangbord.nl/handleiding/index.htm pagina1van5 Gebruikershandleiding digitaal afhangen met het Digitaal Afhangbord Deze gebruikershandleiding is bedoeld voor leden van tennisverenigingen waar wordt afgehangen met het digitale Afhangbord.

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Wijzigen van uw e-mailadres...

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Handleiding- inschrijven tornooi 15/04/2014

Tennis Vlaanderen Handleiding- inschrijven tornooi 15/04/2014 Tennis Vlaanderen Handleiding- inschrijven tornooi 15/04/2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

WERKWIJZE/REGLEMENTERING VOOR ONLINE RESERVEREN VIA DE COMPUTER.

WERKWIJZE/REGLEMENTERING VOOR ONLINE RESERVEREN VIA DE COMPUTER. WERKWIJZE/REGLEMENTERING VOOR ONLINE RESERVEREN VIA DE COMPUTER. Inloggen Ga naar de TC ORBIS site: www.tcorbis.be, klik bovenaan op de knop TERREINRESERVATIE. Daar krijg je automatisch het inlogscherm

Nadere informatie

Stappenplan huren van materiaal

Stappenplan huren van materiaal Stappenplan huren van materiaal Vanaf januari 2018 kan je gemeentelijk materiaal enkel huren via het online platform I-rent. In dit stappenplan staat hoe je inlogt, een reservatie aanmaakt - wijzigt -

Nadere informatie

Reserveren alleen via website

Reserveren alleen via website Helpdesk +31(0)85-73 25 660 Op pad met We Drive Solar met je pasje en de kaartlezer 23-6-2017 wijzigingen voorbehouden Reserveren alleen via website A) Activeer een (personeels) pas. B) Mail ons via info@wedrivesolar.nl

Nadere informatie

2SportT-handleiding. Afspraken

2SportT-handleiding. Afspraken 2SportT-handleiding Afspraken 2SportT draait om het maken van tennisafspraken. Met leden van jouw club die je al kent en/of met mensen die je nog niet kent. Iedereen die aangesloten is bij 2SportT kan

Nadere informatie

Technisch ontwerp ScheidsMarkt

Technisch ontwerp ScheidsMarkt Technisch ontwerp ScheidsMarkt User stories/ Pseudocode User stories verenigingen 1. Als een vereniging wil ik een eigen account zodat ik oproepen kan plaatsen voor scheidsrechters. De contactpersoon van

Nadere informatie

MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN

MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN Wat is de MSC Voyagers Club? MSC Voyagers Club is het loyaliteitsprogramma speciaal voor gasten van MSC Cruises. Hiermee beloont MSC Cruises haar loyaalste klanten. Waarom zou

Nadere informatie

Handleiding Digitale Wedstrijd Formulier (tablet)

Handleiding Digitale Wedstrijd Formulier (tablet) Internetverbinding (Wi-Fi) Voor het gebruiken van de applicatie van het Digitaal Wedstrijdformulier is een internetverbinding nodig. Zie hieronder welke acties online dan wel offline mogelijk zijn. De

Nadere informatie

Handleiding voor Lokale Corporates

Handleiding voor Lokale Corporates Handleiding voor Lokale Corporates Valk Internet Inhoudsopgave 1. Corporate Valk Account 2. Inloggen 3. Reservering maken 3.1. Datum, aantal kamers en gezelschap selecteren 3.2. Kamertype en verzorging

Nadere informatie

TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN

TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN TennisTops biedt voor alle volwassenen een gepast aanbod, van beginnend tot gevorderd en van recreant tot de prestatieve tennisser. Voor de periode tussen oktober en Maart 2019

Nadere informatie

Handleiding leerplatform van Vonk

Handleiding leerplatform van Vonk Handleiding leerplatform van Vonk Inhoud Inloggen op het leerplatform:... 2 Je profiel aanpassen... 3 Je profielgegevens aanpassen:... 3 Een foto of omslagfoto toevoegen aan je profiel... 4 Je instellingen

Nadere informatie

Dagtoernooi organiseren in de Tennis Toernooi Planner

Dagtoernooi organiseren in de Tennis Toernooi Planner Dagtoernooi organiseren in de Tennis Toernooi Planner Tennis Toernooi Planner (TTP) is het softwarepakket wat je als verenigingstoernooileider het beste kan gebruiken bij de organisatie van jouw toernooi.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding EMMA. Mixed Hockeyclub Goirle

Gebruikershandleiding EMMA. Mixed Hockeyclub Goirle Gebruikershandleiding EMMA Mixed Hockeyclub Goirle Oktober 2011 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Leden Informatie Systeem 2 De Website 2 Het ledengedeelte (EMMA) 2 Individuele instellingen 3 BAS 3 MATS 3

Nadere informatie

Welkom bij ATC Wijhe

Welkom bij ATC Wijhe Welkom bij ATC Wijhe Wij zijn Ace en Love en wij vinden het superleuk dat je lid bent geworden van onze vereniging! Wij zijn de mascottes van Tenniskids, het tennisprogramma voor kinderen tot en met 12

Nadere informatie

HANDLEIDING 6 ONLINE INSCHRIJVINGEN Europese Bedrijfssportspelen Gent 2017

HANDLEIDING 6 ONLINE INSCHRIJVINGEN Europese Bedrijfssportspelen Gent 2017 HANDLEIDING 6 ONLINE INSCHRIJVINGEN Europese Bedrijfssportspelen Gent 2017 INHOUDSTAFEL 1) Verbinding maken met de online inschrijvingstool... 2 2) Kies je taal... 2 3) Een account creëren... 3 4) Verbinding

Nadere informatie

Voorwaarden SNS Jeugd Betalen

Voorwaarden SNS Jeugd Betalen Voorwaarden SNS Jeugd Betalen 8.4241.00.1506 (01-07-2015) Dit zijn de Voorwaarden SNS Jeugd Betalen. In dit document lees je informatie over SNS Jeugd Betalen en zie je welke afspraken er gelden voor deze

Nadere informatie

Handleiding Terreinreservatiesysteem voor spelers Reserveren via de VTV-website

Handleiding Terreinreservatiesysteem voor spelers Reserveren via de VTV-website Handleiding Terreinreservatiesysteem voor spelers Reserveren via de VTV-website Surf naar www.vtv.be en klik op Terreinreservatie. Handleiding spelers 1 Release date: 26/07/2006 Inloggen met VTV-nummer

Nadere informatie

Welkom. Website: en nieuwsbrieven

Welkom. Website:  en nieuwsbrieven Welkom bij 1 Welkom Wij heten iedereen van harte welkom als nieuw lid van TCO en hopen dat je je snel thuis voelt bij onze vereniging. TCO betekent Tennis Club Oirsbeek. De club is opgericht in 1978 met

Nadere informatie

HANDLEIDING BUNTPLANNER. versie : 1.0. documentdatum : 12 december 2012 aantal pagina s : 14

HANDLEIDING BUNTPLANNER. versie : 1.0. documentdatum : 12 december 2012 aantal pagina s : 14 HANDLEIDING BUNTPLANNER auteur(s) : Wouter de Heer versie : 1.0 status : Gepubliceerd documentdatum : 12 december 2012 aantal pagina s : 14 Inhoud 1 Algemene informatie BuntPlanner... 3 2 Aanmaken van

Nadere informatie

LISA app v3.0 (ios) Inlogscherm

LISA app v3.0 (ios) Inlogscherm LISA app v3.0 (ios) Dit document bevat een overzicht van de functies en pagina s van de app, met een toelichting en uitleg per onderdeel. Afhankelijk van de rechten en rol binnen het team zijn bepaalde

Nadere informatie

DOWNLOADEN REGISTREREN

DOWNLOADEN REGISTREREN DOWNLOADEN De app Voetbal.nl kan worden gedownload in de Apple App Store en in de Google Play Store. Na installatie van de app op je telefoon, kun je deze starten via dit icoontje: REGISTREREN Na het starten

Nadere informatie

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Bridge Systems BV

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Bridge Systems BV Bridgemate App Informatie voor spelers Bridge Systems BV Bridgemate app Informatie voor spelers Pagina 2 Inhoud Inleiding... 3 De Bridgemate app downloaden... 3 App opstarten en account aanmaken... 4 Inloggen

Nadere informatie

Informatie over het combi-lidmaatschap

Informatie over het combi-lidmaatschap Informatie over het combi-lidmaatschap Rood kinderen kunnen met een gecombineerd lidmaatschap zo vaak mogelijk lessen als ze willen (een, twee, drie, of vier keer per week). Voor Oranje, Groen en Geel

Nadere informatie

Praktische handleiding voor het boeken van een vorming in het vormingsfonds Lokale Besturen Kinderopvang, Thuiszorg of Focus op talent

Praktische handleiding voor het boeken van een vorming in het vormingsfonds Lokale Besturen Kinderopvang, Thuiszorg of Focus op talent Praktische handleiding voor het boeken van een vorming in het vormingsfonds Lokale Besturen Kinderopvang, Thuiszorg of Focus op talent 2019-2020 STAP 1 Als alles vlot verlopen is heeft de vormingsverantwoordelijke

Nadere informatie

Waarom een ouderportaal?

Waarom een ouderportaal? Waarom een ouderportaal? Omdat we je graag laten zien hoe de dag van je kind eruitziet. Met wie heeft je kind gespeeld? Wat hebben we gedaan? Heeft je kind lekker gegeten en geslapen? Daarvoor gebruiken

Nadere informatie

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Let op! Het inschrijven van medewerkers aan de RSW van RHM bestaat uit twee (2) delen. Om dit proces wat te vergemakkelijken is deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding gebruik WNTweb voor aanbieders

Handleiding gebruik WNTweb voor aanbieders Handleiding gebruik WNTweb voor aanbieders Menu-onderdelen Na het inloggen op de website (www.wntweb.nl) met het (unieke) e-mail adres van jezelf of van je organisatie zie je een aantal belangrijke menu-onderdelen:

Nadere informatie

Inhoud. 1. Balie applicatie... 2. 2. UiTPAS inlezen... 3. 3. UiTPAS registreren... 4. 4. Pashouder zoeken... 6. 5. Gegevens aanpassen...

Inhoud. 1. Balie applicatie... 2. 2. UiTPAS inlezen... 3. 3. UiTPAS registreren... 4. 4. Pashouder zoeken... 6. 5. Gegevens aanpassen... 1 Inhoud 1. Balie applicatie... 2 2. UiTPAS inlezen... 3 3. UiTPAS registreren... 4 4. Pashouder zoeken... 6 5. Gegevens aanpassen... 7 6. UiTPAS blokkeren en vervangen... 11 7. Punt toekennen... 12 8.

Nadere informatie

Inloggen in het reservatieprogramma

Inloggen in het reservatieprogramma Inloggen in het reservatieprogramma. Ga naar http://reservaties.malle.be 2 2. Om gebruik te kunnen maken van het reservatieprogramma dien je eerst in te loggen met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

LISA app (ios) Inlogscherm

LISA app (ios) Inlogscherm Handleiding LISA app - ios - Android (pagina 8) LISA app (ios) Dit document bevat een overzicht van de functies en pagina s van de app, met een toelichting en uitleg per onderdeel. Afhankelijk van de rechten

Nadere informatie

Handleidingen 'hoe te reserveren'

Handleidingen 'hoe te reserveren' Handleidingen 'hoe te reserveren' Het reserveren kan per 1 september op 2 verschillende manieren: 1. Via de WEBSITE (pc of laptop) 2. Via de APP (smartphone of tablet) 1. Starttijd reserveren via de WEBSITE

Nadere informatie

Voorwaarden idin en SNS

Voorwaarden idin en SNS Voorwaarden idin en SNS 1. WAT IS idin? idin is een dienst van een aantal banken, waarmee klanten zich online kenbaar kunnen maken bij andere organisaties, zoals verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties

Nadere informatie

utravel Quick Start Guide

utravel Quick Start Guide Quick Start Guide Met utravel ben je altijd zorgeloos onderweg! Met de nieuwe all-in-one travel app van UNIGLOBE beheer je al je vluchten en reservaties makkelijk op 1 scherm. utravel biedt reizigers op

Nadere informatie

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Versie 2.2. Bridge Systems BV

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Versie 2.2. Bridge Systems BV Bridgemate App Informatie voor spelers Versie 2.2 Bridge Systems BV Bridgemate app Informatie voor spelers Pagina 2 Inhoud Inleiding... 3 De Bridgemate app downloaden... 3 App opstarten en account aanmaken...

Nadere informatie

Ga jij de uitdaging aan?

Ga jij de uitdaging aan? Ga jij de uitdaging aan? Download Verbind nieuwe de app en en bestaande speel met leden. wie, waar Hoe benut wanneer je PingPongbaas? je zelf wilt. App Store Google Play PingPongbaas De meest uitdagende

Nadere informatie

Privacy Beleid Judo Vereniging Stella Duce

Privacy Beleid Judo Vereniging Stella Duce Je persoonlijke gegevens. We willen je graag duidelijk maken waarom wij persoonlijke gegevens van je vragen en wat wij ermee doen. Heb je na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten via info@judostelladuce.nl.

Nadere informatie

De kinderoppasdienst in jouw gemeente/stad werkt digitaal via de website kinderoppasdienst.be.

De kinderoppasdienst in jouw gemeente/stad werkt digitaal via de website kinderoppasdienst.be. Versie oktober 2015 HANDLEIDING GEZIN De kinderoppasdienst in jouw gemeente/stad werkt digitaal via de website kinderoppasdienst.be. Ben je op zoek naar een babysit? Stap 1: registreer als ouder Je krijgt

Nadere informatie

Wij zijn te bereiken tijdens kantooruren: maandag vrijdag van 09.00 17.00u. Hoe kan ik op www.riu.com met mijn password bij RIU PartnerClub inloggen?

Wij zijn te bereiken tijdens kantooruren: maandag vrijdag van 09.00 17.00u. Hoe kan ik op www.riu.com met mijn password bij RIU PartnerClub inloggen? Hoe kom ik in contact met de RIU PartnerClub Wij zijn te bereiken tijdens kantooruren: maandag vrijdag van 09.00 17.00u. RIU PartnerClub Tel: 0034-971-491168 RIU Centre Fax: 0034-971-260566 07610 Playa

Nadere informatie

Sportlinked downloaden

Sportlinked downloaden Sportlinked downloaden Dit document legt je uit hoe je een Sportlinked account aanmaakt en wat dit inhoudt. De Sportlinked app ben je nodig om bijvoorbeeld, wanneer je een wedstrijd moet fluiten, een wedstrijd

Nadere informatie

MyJEKA is de administratieve assistent voor de groepen die deze zomer met JEKA op buitenlandse reis gaan.

MyJEKA is de administratieve assistent voor de groepen die deze zomer met JEKA op buitenlandse reis gaan. Handleiding Voor de groepsverantwoordelijke INLEIDING [versie: 15/03/2017] MyJEKA is de administratieve assistent voor de groepen die deze zomer met JEKA op buitenlandse reis gaan. Via deze online applicatie

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.4

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.4 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.4 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

Praktijkopdrachten Stichting Expertisecentrum ETV.nl/Bregje van Oel, versie 1.0

Praktijkopdrachten Stichting Expertisecentrum ETV.nl/Bregje van Oel, versie 1.0 Praktijkopdrachten Maak eerst de oefeningen van Klik & Tik. Samen op het web op Oefenen.nl. Daarna kun je deze praktijkopdrachten maken. Bijna elk hoofdstuk heeft een praktijkopdracht. Nodig voor deze

Nadere informatie

Handleiding Online Inschrijven Seizoen

Handleiding Online Inschrijven Seizoen Handleiding Online Inschrijven Seizoen 2018-2019 Bij deze de handleiding om de teams in te schrijven voor het seizoen 2018-2019. De onderstaande functionarissen kunnen dit realiseren voor de vereniging.

Nadere informatie

LISA app v3.0 (Android)

LISA app v3.0 (Android) LISA app v3.0 (Android) Dit document bevat een overzicht van de functies en pagina s van de app, met een toelichting en uitleg per onderdeel. Afhankelijk van de rechten en rol binnen het team zijn bepaalde

Nadere informatie

2 WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE)

2 WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE) 2. WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE) OPGELET: De beschrijving hieronder is weergegeven vanuit het standpunt van de speler/lid! Indien de club tarieven heeft aangemaakt die op heden geldig

Nadere informatie

Handleiding Connectis EH Beheermodule

Handleiding Connectis EH Beheermodule Handleiding Connectis EH Beheermodule Datum: 01-11-2017 Versie: 1.0 Inhoudsopgave Inleiding... - 2-1. Connectis EH Beheermodule...- 3-1.1 Inloggen... - 3-1.2 Home... - 5-1.3 Bedrijfsgegevens... - 6-1.4

Nadere informatie

WELKOM OP ANTWERP GOLFSCHOOL

WELKOM OP ANTWERP GOLFSCHOOL WELKOM OP ANTWERP GOLFSCHOOL Hoe werkt i-golf? Antwerp Golfschool Groenenhoek 0 2630 Aartselaar Tel. +32 (0) 3 887 0 70 info@ags.be www.ags.be Welkom op onze club Onlangs werd je lid van AGS en kreeg je

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Manual ClubCourse Versie 2.4.5

ProwareGolf Cloud Manual ClubCourse Versie 2.4.5 ProwareGolf Cloud Manual ClubCourse Versie 2.4.5 Griekenlandweg 7 Postbus 99 2410 AB Bodegraven T +31 (0)172 651 414 www.prowargolf.nl ING Amsterdam rek.nr 67.57.31.542 KvK nr. 30078866 Inhoudsopgave Inleiding...

Nadere informatie

HANDBOEK 9 PUNTEN DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER

HANDBOEK 9 PUNTEN DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER HANDBOEK 9 PUNTEN DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER E-mail: digitaal@dartsbondalmere.nl Website: www.dartsbondalmere.nl Laatst bijgewerkt: 4-9-2014 1 INHOUDSOPGAVE 1 INHOUDSOPGAVE... 2 2 INLEIDING... 3 3 INLOGGEN...

Nadere informatie

International Online Record Book

International Online Record Book International Online Record Book Handleiding voor deelnemers The Duke of Edinburgh s International Award Foundation In NL: The International Award for Young People 20/06/2017 Version: 1.2 Vertaling: 30/07/2017

Nadere informatie

LET OP: Voor de bardienstplanning wordt nu gebruik gemaakt van een nieuw systeem. Het oude is komen te vervallen.

LET OP: Voor de bardienstplanning wordt nu gebruik gemaakt van een nieuw systeem. Het oude is komen te vervallen. Inleiding Deze handleiding dient als hulp voor de leden van dezoom Tennis- en Padel vereniging bij het zelf invoeren van de bardiensten voor het jaar 2018. LET OP: Voor de bardienstplanning wordt nu gebruik

Nadere informatie

Handleiding App voor ouders

Handleiding App voor ouders Handleiding App voor ouders Inhoudsopgave Gebruik van de app 3 Fotoalbum...3 Menu...3 Schriftje (tot 1 jaar) 4 Berichten. 4 Aanvragen..4 Afwezigheid... 5 Mijn tegoeden.... 5 Contact.... 6 Mijn gegevens....

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerkrachten

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerkrachten Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor leerkrachten Inhoudstafel Account aanmaken School inschrijven Collega s uitnodigen Leerlingen opvolgen Tips voor opvolging leerlingen Om de school in te schrijven,

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING RADBOUD SECTIE WATERSPORT "VOORDEWIND" handleiding bootreservering, maart 2011

PERSONEELSVERENIGING RADBOUD SECTIE WATERSPORT VOORDEWIND handleiding bootreservering, maart 2011 PERSONEELSVERENIGING RADBOUD SECTIE WATERSPORT "VOORDEWIND" (http://voordewind.ruhosting.nl/) handleiding bootreservering, maart 2011 Beste Voordewinder, onze boten kun je bespreken via onze website. De

Nadere informatie

Neo-NL Intranet (versie 1.9)

Neo-NL Intranet (versie 1.9) Neo-NL Intranet (versie 1.9) Inleiding Gebruikershandleiding Neo-NL intranet Het Neo-NL intranet biedt een platform voor vrijwilligers om hun eigen gegevens in te kunnen zien. Naast je contactgegevens,

Nadere informatie

De commissie communicatie heeft de KNLTB ClubApp geschikt gemaakt voor alle leden van TCO. In de ClubApp vind je:

De commissie communicatie heeft de KNLTB ClubApp geschikt gemaakt voor alle leden van TCO. In de ClubApp vind je: DE KNLTB CLUBAPP VOOR ALLE LEDEN Na de introductie van de nieuwe website en het digitale afhangbord dit voorjaar, nu een vervolg op de digitale communicatie door de introductie van de nieuwe KNLTB ClubApp

Nadere informatie

Bookshelf account aanmaken, apps installeren en de mogelijkheden

Bookshelf account aanmaken, apps installeren en de mogelijkheden Bookshelf account aanmaken, apps installeren en de mogelijkheden 1.1 Aanmaken Bookshelf account Iedereen die een E-mail adres heeft, kan een Bookshelf account aanmaken. Dit kan via http://bookshelf.nl/start/.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Employee Self Service app en Web.

Gebruikershandleiding Employee Self Service app en Web. De app downloaden: Gebruikershandleiding Employee Self Service app en Web. Ga naar de App of Play store en download de app ORTEC ESS (Employee Self Service). Heb je de app wel, zorg er dan voor dat de

Nadere informatie

LENTE TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 10 Weken Start na paasvakantie

LENTE TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 10 Weken Start na paasvakantie LENTE TENNISSCHOOL 2019 10 Weken Start na paasvakantie Groepslessen instructie Matchtrainingen Blessurepreventie Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers (Jeugd en Volwassenen) P.4 Volwassenen P.6 TENNIS

Nadere informatie

Handleiding Z login EH Beheer Module

Handleiding Z login EH Beheer Module Handleiding Z login EH Beheer Module Bedrijf: ZET solutions Datum: 16 januari 2013 Versie: 0.2 Inhoudsopgave Inleiding... - 2-1 Z login EH Beheer Module... - 3-1.1 Inloggen... - 3-1.2. Home... - 5-1.3

Nadere informatie

Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht

Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht Aanvraag Digitaal loket De eerste stap naar het gebruik maken van de digitale bezoekersregeling is de aanvraag in het digitaal loket. U gaat via de website

Nadere informatie