Wij zijn te bereiken tijdens kantooruren: maandag vrijdag van u. Hoe kan ik op met mijn password bij RIU PartnerClub inloggen?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wij zijn te bereiken tijdens kantooruren: maandag vrijdag van 09.00 17.00u. Hoe kan ik op www.riu.com met mijn password bij RIU PartnerClub inloggen?"

Transcriptie

1 Hoe kom ik in contact met de RIU PartnerClub Wij zijn te bereiken tijdens kantooruren: maandag vrijdag van u. RIU PartnerClub Tel: RIU Centre Fax: Playa de Palma Mallorca, España Wij spreken Spaans, Engels, Duits en Frans. RIU PARTNERCLUB-CODE & PASSWORD Hoe kan ik op met mijn password bij RIU PartnerClub inloggen Klik op RIU PartnerClub (onderaan de pagina) en vul je RIU PartnerClub code in (zonder de = -tekentjes). Let bij het invullen van het password erop dat ons systeem hoofdlettergevoelig is. Voorbeeld: RIU PartnerClub code Password ABCD Test Mijn password werkt niet meer. Wat kan ik doen 1. Controleer eerst of je je wel op de login-pagina van RIU PartnerClub bevindt. Voor RIU Class of RIU Professionals zijn andere gegevens nodig 2. Controleer of de RIU PartnerClub code correct is ingevuld 3. Let bij het invullen van het password op het gebruik van hoofdletters Mocht je password ondanks alles toch niet werken, stuur ons dan een (rpc.bel.nl@ riu.com) en geef ons je gegevens: je voor- en achternaam en de NAW-gegevens van het reisbureau. Na het checken van je gegevens zullen we je zo snel mogelijk terugmailen met een nieuw password. Ik heb mijn RIU PartnerClub code vergeten. Wat kan ik doen Stuur een met je voor- en achternaam en de NAW-gegevens van het reisbureau aan rpc.bel.nl@riu.com. Wij zullen je aanvraag zo snel mogelijk beantwoorden.

2 Ik heb mijn password vergeten. Wat kan ik doen Stuur ons een onder vermelding van je gegevens: je RIU PartnerClub code, je voor- en achternaam en de NAW-gegevens van het reisbureau. NB: uit privacy-redenen kunnen passwords alleen aan de rekeninghouder zelf worden gegeven. Hoe kan ik mijn password wijzigen Om je password te wijzigen, kun je ons mailen met de volgende informatie 1. voor- en achternaam 2. je huidige password 3. het gewenste password RIU PARTNERCLUB PUNTEN Ik heb vergeten mijn RIU PartnerClub code in een reservering te zetten. Wat kan ik doen Op Internet kun je vergeten boekingen bijwerken op je rekening. Dit kan met alle boekingen tot 9 maanden na aankomst van je klanten in onze hotels. Ook toekomstige boekingen kunnen worden bijgewerkt. Log met je code en password in op de RIU PartnerClub website en klik op Punten Bijwerken. Vul alle gevraagde gegevens in: je RIU PartnerClub code, het boekingsnummer van de touroperator, het geboekte RIU hotel, aankomst- en vertrekdatum en de naam van de hoofdboeker. Ons systeem verifieert de gegevens automatisch met ons reserveringssysteem. De punten worden dan zo snel mogelijk bijgeschreven. Let er bij verre bestemmingen op, dat je de vertrekdatum uit het hotel invult en niet de aankomstdatum in België. Hoe kan ik punten overdragen aan collega( s) Binnen het eigen reisbureau Hiervoor hebben wij schriftelijke toestemming nodig van degene die de punten afstaat. Stuur ons een fax naar met de naam en RIU PartnerClub code van zowel de persoon die de punten afstaat als van degenen die de punten ontvangen. Vergeet niet de fax te voorzien van een stempel van het reisbureau en de handtekening van degene die de punten afstaat. Een formulier voor puntenoverdracht vind je hier [klik hier] of op je homepage van de RIU PartnerClub onder Berichten.

3 Aan een collega bij een ander reisbureau Punten en codes zijn kantoorgebonden. In deze gevallen hebben wij daarom het akkoord van de reisbureaumanager of eigenaar nodig. Ik verander van reisbureau. Wat gebeurt er met mijn punten Punten en codes zijn kantoorgebonden. Tot je ons bericht geeft, blijf je daarom onder je oude kantoor ingeschreven. Na bericht aan ons met de gegevens van je nieuwe kantoor, wijzen wij je een nieuwe code toe. Om je oude punten op je nieuwe code over te dragen, hebben wij het akkoord van de manager/ eigenaar van het oude kantoor nodig. Een formulier hiervoor vind je hier [klik hier] of op je homepage van de RIU PartnerClub onder Berichten. Graag dit formulier ingevuld en ondertekend door de manager/eigenaar van het oude kantoor per fax aan ons sturen. Na ontvangst en akkoord zullen wij de punten op je nieuwe code overzetten. Vervallen mijn punten Nee. Niet zolang je nog op een reisbureau werkt. Let er echter wel op, dat codes waarop gedurende een jaar geen RIU boekingen worden geregistreerd uit onze database worden gehaald. Dit is noodzakelijk om onze RIU PartnerClub database actueel te houden. Wanneer worden punten voor boekingen bijgeschreven Punten worden na vertrek van je klanten uit het geboekte hotel op je persoonlijke code bijgeschreven. Ik heb geen punten ontvangen voor een boeking. Wat kan ik doen In dit geval kun je de betreffende boeking(en) bijwerken op de website. Bijwerken van boekingen kan tot 9 maanden na aankomst van je klanten in onze hotels en voor boekingen van klanten die nog moeten aankomen. Log met je code en password in op de RIU PartnerClub website en klik op Punten Bijwerken. Geef daarna alle gegevens is: je RIU PartnerClub code, het boekingsnummer van de touroperator, het geboekte RIU hotel, aankomst- en vertrekdatum en de naam van de hoofdboeker. Ons systeem verifieert de gegevens automatisch met ons reserveringssysteem. De punten worden dan zo snel mogelijk bijgeschreven. Let bij verre bestemmingen op, dat je de vertrekdatum uit het hotel invult en niet de aankomstdatum in België.

4 Kan een reisbureau een gezamenlijke code hebben, waarop alle medewerkers boekingen bijschrijven Nee, dat is helaas niet mogelijk. Punten kunnen alleen op de persoonlijke code van de reisbureaumedewerker bijgeschreven worden. Ik wil graag weten welke boekingen er op mijn RIU PartnerClub code zijn bijgeschreven. Hoe kom ik aan een rekeningoverzicht Op je persoonlijke RIU PartnerClub website kun je online een rekeningoverzicht opvragen. Zo heb je altijd inzicht in de boekingen die op je rekening zijn bijgeschreven. Log in met je code en password op de RIU PartnerClub website. Klik op Service. Onder Rekeningoverzicht kun je de gewenste periode waarover je het overzicht wilt ontvangen, aangeven. Mochten er boekingen blijken te ontbreken, kun je die direct onder Punten Bijwerken online aan ons doorgeven. RESERVEREN Waar kan ik de prijzen voor de diverse RIU hotels zien Op je RIU PartnerClub website vind je een overzicht van de benodigde Punten / Vriendenprijzen voor je eigen studieverblijf in de RIU hotels. Klik op Reserveringen en kies het seizoen. De genoemde punten en Vriendenprijzen gelden per persoon per nacht. Hoe kan ik mijn studieverblijf in een RIU Hotel online boeken Log in op je RIU PartnerClub website met je code en password en klik op Reserveringen. Klik vervolgens op Reserveren en lees de boekingsvoorwaarden zorgvuldig door. Na akkoord kom je op de reserveringspagina en kun je de gewenste bestemming en verblijfsdata en overige gegevens invullen. Klik daarna op zoeken. Op de 2e pagina krijg je een overzicht van de hotels die in de gewenste verblijfsperiode beschikbaar zijn. Kies het hotel en klik op Reserveren. Je komt nu op de controlepagina. Check alle gegevens nogmaals goed. Na een klik op Reserveren is je boeking vastgelegd. Print vervolgens de boekingsbevestiging en overhandig deze bij aankomst in het hotel.

5 Kan ik een ander kamertype dan de standaardkamer boeken Helaas niet. Het RIU PartnerClub allotment bestaat alleen uit standaardkamers. Overige kamertypes kunnen slechts als preferentie aan de hotels worden doorgegeven. Kan ik meer dan één kamer per verblijf boeken Per RIU PartnerClub code kan één kamer geboekt worden. Indien je meer kamers wilt boeken, zijn ook meer codes voor de boeking nodig. Is de reservering definitief zodra ik op Reserveren klik Ja, je boeking staat dan vast. Je kunt nog tot 2 uur na je reserveringsbevestiging het verblijf kosteloos annuleren. Indien je later annuleert worden er 1000 punten in rekening gebracht. Kan ik mijn reservering wijzigen Log in op de RIU PartnerClub website met je code en password. Klik op Reserveringen en dan op Mijn boekingen. Op deze pagina kun je de reservering die je wilt wijzigen, oproepen. Volg de stappen zoals aangegeven tot de wijziging van je verblijf door het systeem bevestigd wordt. Druk vervolgens de nieuwe boekingsbevestiging. Hoe kan ik een geboekt verblijf annuleren Log in op de RIU PartnerClub website met je code en password. Klik op Reserveringen en dan op Mijn boekingen. Op deze pagina kun je de reservering die je wilt annuleren, oproepen. Het is mogelijk dat het systeen tot 3 keer toe vraagt of je de boeking echt wilt annuleren. Volg al de stappen zoals aangegeven tot de annulering van je verblijf door het systeem bevestigd wordt. Zijn er annuleringskosten Ja. Tot 2 uur na de boekingsbevestiging kun je kosteloos annuleren. Daarna berekenen wij 1000 punten voor een annulering.

6 Kan ik toekomstige punten voor een verblijf gebruiken Nee, dat is niet mogelijk. Voor verblijven kunnen slechts definitieve punten van je rekening gebruikt worden. Als je tussen het moment van boeken en je vertrekdatum nog punten verzamelt, kun je die tot uiterlijk 7 dagen voor aankomst in ons hotel nog gebruiken. Ook dan kunnen slechts definitieve punten van je rekening gebruikt worden. Om het aantal punten dat je wilt gebruiken voor je reservering te wijzigen, ga je naar Mijn Boekingen en roep je je reservering op. Volg de stappen zoals aangegeven tot de wijziging van je verblijf door het systeem bevestigd wordt. Druk vervolgens de nieuwe boekingsbevestiging. Ik wil graag een boeking maken, maar krijg de foutmelding Maximale aantal boekingen bereikt. Wat betekent dat Om als RIU PartnerClub lid een 2e verblijf te kunnen boeken, moet het eerst geboekte verblijf afgesloten zijn. Is dit niet het geval op moment van boeken van het 2e verblijf, krijg je deze foutmelding. Neem dan contact met ons op: telefoon of rpc. bel.nl@riu.com NA AANKOMST Kan ik mijn verblijf ter plaatse verlengen Ja, het is mogelijk je verblijf ter plaatse te verlengen. Neem in dat geval rechtstreeks contact op met de RIU PartnerClub op Mallorca. Wij wijzigen je reservering. Je kunt ons bereiken tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag u) op Uiteraard is verlenging alleen mogelijk indien er nog beschikbaarheid is in het RIU PartnerClub allotment. Ik wil de aankomstdatum in het hotel wijzigen. Wat kan ik doen Neem met ons contact op. Wij controleren de kamerbeschikbaarheid in je hotel en wijzigen indien mogelijk je reservering. Je kunt ons bereiken tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag u) op

7 Is het mogelijk de betalingswijze te veranderen Nee, dat is helaas niet mogelijk. De betaling van je verblijf dient plaats te vinden zoals het op de boekingsbevestiging staat aangegeven. Wanneer en hoe betaal ik mijn studieverblijf Bij aankomst in het hotel overhandig je de boekingsbevestiging aan de receptie. Indien je deels of geheel met Vriendenprijzen hebt gereserveerd, wordt bij aankomst betaling verlangd. Het verschuldigde bedrag (EUR of USD) wordt naar dagkoers omgerekend naar de lokale valuta. Je kunt contant of met Creditcard betalen. OVERIG Waar vind ik de NAW-gegevens van een bepaald RIU hotel Alle contactgegevens en overige nuttige informatie over de diverse RIU Hotels zijn te vinden op en in het RIU Professionals deel. Tevens bestaat het Riu Sales Manual. Mocht je toch nog vragen hebben, kun je contact opnemen met het RIU PartnerClub Team. Waarom zijn er bij de RIU PartnerClub geen kamers meer beschikbaar, terwijl er bij de touroperator nog wel geboekt kan worden De RIU PartnerClub wordt binnen RIU Hotels gezien als een touroperator en heeft een eigen allotment. Indien een hotel in de door jou gewenste periode niet meer boekbaar is, kun je vanaf 10 dagen voor aankomst een buiten allotment aanvraag plaatsen bij de RIU PartnerClub op telefoon of per op Gezien de contractuele allotmentverplichtingen met de touroperators zijn aanvragen niet eerder mogelijk.

HANDLEIDING CORPORATE KAMERS

HANDLEIDING CORPORATE KAMERS HANDLEIDING CORPORATE KAMERS VE RS IE 1. 1 VA N D E R VA LK HOT ELS & R ESTAU R ANT S Inhoudsopgave Waarvoor dient deze handleiding? 3 De boeking 4 Corporate kamer 4 Het adresboek beheren 17 Over dit document

Nadere informatie

Handleiding voor Lokale Corporates

Handleiding voor Lokale Corporates Handleiding voor Lokale Corporates Valk Internet Inhoudsopgave 1. Corporate Valk Account 2. Inloggen 3. Reservering maken 3.1. Datum, aantal kamers en gezelschap selecteren 3.2. Kamertype en verzorging

Nadere informatie

Handleiding Kamerboekingen voor Corporates

Handleiding Kamerboekingen voor Corporates Handleiding Kamerboekingen voor Corporates Contactpersoon: Pascalle van der Vaart Van der Valk Internet E: info@internet.valk.com T: -31(0) 347325942 F: -31(0) 347325977 Postbus 103-4130 EC Vianen valk.com

Nadere informatie

HANDLEIDING CORPORATE KAMER

HANDLEIDING CORPORATE KAMER HANDLEIDING CORPORATE KAMER VERSIE 1.0 VAN DER VALK HOTELS & RESTAURANTS Inhoudsopgave Waarvoor dient deze handleiding? 3 De boeking 4 Corporate kamer 4 Het adresboek beheren 17 Over dit document 24 Handleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING CORPORATE KAMER

HANDLEIDING CORPORATE KAMER HANDLEIDING CORPORATE KAMER Handleiding Corporate Kamer - Van der Valk Exclusief 1 INHOUDSOPGAVE Waarvoor dient deze handleiding? 3 De boeking 4 Het adresboek beheren 8 Handleiding Corporate Kamer - Van

Nadere informatie

Het 10 stappenplan om zelf online in te checken Stap 1 Naar de Incheck pagina

Het 10 stappenplan om zelf online in te checken Stap 1 Naar de Incheck pagina Stap 1 Naar de Incheck pagina 1. Ga naar www.hollandamerica.com 2. Klik op inchecken (zie print screen hieronder) 3. Log in met uw gegevens. Heeft u nog geen account? Registreer u dan via de website. 4.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING ALGEMENE RESERVERINGS VOORWAARDEN: 1. De reservering is persoonlijk en niet-overdraagbaar en is geldig zodra u de bevestiging van de camping hebt ontvangen. Op de dag

Nadere informatie

Handleiding Boeken hotelovernachting

Handleiding Boeken hotelovernachting Handleiding Boeken hotelovernachting Inhoud valk.com... 3 Reserveringen deel 1... 4 Stap 1 Controleer beschikbaarheid... 4 Stap 2 Kies kamertype... 5 Stap 3 Invullen en controleren gegevens... 6 Registreren

Nadere informatie

Bestelprocedure huurkoop in termijnen

Bestelprocedure huurkoop in termijnen Bestelprocedure huurkoop in termijnen Login gegevens per e-mail Namens CVO Melanchthon heeft u via idealnet een e-mailbericht ontvangen met een unieke gebruikersnaam en wachtwoord om te kunnen inloggen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing module en website Hoteltoscane.nl. blz.1. Er zijn 3 manieren waarop u een voor u geschikt hotel kunt vinden op deze website:

Gebruiksaanwijzing module en website Hoteltoscane.nl. blz.1. Er zijn 3 manieren waarop u een voor u geschikt hotel kunt vinden op deze website: Gebruiksaanwijzing module en website Hoteltoscane.nl. blz.1 Welkom bij Hoteltoscane.nl, een informatieve website over Toscane, dat prachtige gebied in Italië. Naast uitvoerige informatie over de Toscaanse

Nadere informatie

Mallorca Walking Football Tournament

Mallorca Walking Football Tournament 2018 MALLORCA WALKING FOOTBALL INSCHRIJFFORMULIER MALLORCA WALKING FOOTBALL TOURNAMENT 2018 ALLE INFORMATIE GRAAG INVULLEN IN HOOFDLETTERS Teamnaam Ons team neemt deel aan het Walking football toernooi

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Creatrix Populus

Algemene Verkoopvoorwaarden Creatrix Populus Algemene Verkoopvoorwaarden Creatrix Populus Algemeen Deze algemene reisverkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten betreffende de definitieve deelname aan de studiereis van Creatrix

Nadere informatie

VCK TRAVEL. Gebruikershandleiding AirGo. Hotelreserveringen. VCK Travel - Gebruikershandleiding AirGo hotelreserveringen 1

VCK TRAVEL. Gebruikershandleiding AirGo. Hotelreserveringen. VCK Travel - Gebruikershandleiding AirGo hotelreserveringen 1 VCK TRAVEL Gebruikershandleiding AirGo Hotelreserveringen VCK Travel - Gebruikershandleiding AirGo hotelreserveringen 1 INHOUDSOPGAVE Inloggen... 3 Contact... 4 Hotelkamers reserveren in AirGo... 5 Hotelkamers

Nadere informatie

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Grote tent/caravan/camper + 2 personen Euro 34 Euro 26 Extra persoon Euro 7 Euro

Nadere informatie

Het online bedrijfs reserveringssysteem van Carlson Wagonlit Travel Gebruikershandleiding voor vaste zakelijke klanten

Het online bedrijfs reserveringssysteem van Carlson Wagonlit Travel Gebruikershandleiding voor vaste zakelijke klanten Het online bedrijfs reserveringssysteem van Carlson Wagonlit Travel Gebruikershandleiding voor vaste zakelijke klanten Gebruik de pijltjestoets om verder te gaan Heeft nu na het lezen van deze gebruikershandleiding

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER MALLORCA TOURNAMENT 2018 ALLE INFORMATIE GRAAG INVULLEN IN HOOFDLETTERS

INSCHRIJFFORMULIER MALLORCA TOURNAMENT 2018 ALLE INFORMATIE GRAAG INVULLEN IN HOOFDLETTERS INSCHRIJFFORMULIER MALLORCA TOURNAMENT 2018 ALLE INFORMATIE GRAAG INVULLEN IN HOOFDLETTERS Teamnaam Ons team neemt deel aan het toernooi: 3-7 mei 2018 10-14 mei 2018 Inschrijven voor Speelsterkte team:

Nadere informatie

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm.

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm. Handleiding online tickets boeken bij Rederij Doeksen www.rederij-doeksen.nl Boek uw tickets online door op de knop te klikken. Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt,

Nadere informatie

Uitleg website. Naast de consumentensite heeft Pharos Reizen ook een agentensite: http://reisbureau.pharosreizen.nl

Uitleg website. Naast de consumentensite heeft Pharos Reizen ook een agentensite: http://reisbureau.pharosreizen.nl Uitleg website Via www.pharosreizen.nl komt u op de website van Pharos Reizen. Naast de consumentensite heeft Pharos Reizen ook een agentensite: http://reisbureau.pharosreizen.nl Door middel van een inlogcode

Nadere informatie

Mijn PGB handleiding

Mijn PGB handleiding Mijn PGB handleiding Maak uw keuze door middel van een muisklik op één van de onderstaande onderwerpen. U kunt na afloop van iedere uitleg terug naar deze pagina door te klikken op terug naar home pagina

Nadere informatie

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen ACTIVEREN MANPOWER DESK Wat is Manpower Desk? Voor elke kandidaat maken wij een account aan op Manpower Desk. Hier kun je alle informatie vinden betreft jouw dienstverband

Nadere informatie

Radboud Zeilvereniging Voordewind Handleiding boot reservering (2019) Beste Voordewinder,

Radboud Zeilvereniging Voordewind Handleiding boot reservering (2019) Beste Voordewinder, Radboud Zeilvereniging Voordewind Handleiding boot reservering (2019) Beste Voordewinder, Als lid van onze zeilvereniging kun je een van onze zeilboten reserveren via onze website. Via het reserveringssysteem

Nadere informatie

Handleiding. Zaalbeschikbaarheidsaanvragen voor Corporates. valk.com

Handleiding. Zaalbeschikbaarheidsaanvragen voor Corporates. valk.com Handleiding Zaalbeschikbaarheidsaanvragen voor Corporates Contactpersoon: Pascalle van der Vaart Van der Valk Internet E: info@internet.valk.com T: -31(0) 347325942 F: -31(0) 347325977 Postbus 103-4130

Nadere informatie

Aanvraagformulier accommodaties

Aanvraagformulier accommodaties Aanvraagformulier accommodaties 1. Persoonsgegevens Wij verzoeken u om onderstaande tabel volledig in te vullen. Niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen. Naam organisatie

Nadere informatie

1. Aanmelden bij UwBoeking.com

1. Aanmelden bij UwBoeking.com Inhoudsopgave 1. Aanmelden bij UwBoeking.com... 2 3. Een hotel/bed&breakfast toevoegen... 3 3.1 Gegevens verblijf... 3 3.2 Financiële gegevens... 4 3.3 Kortingen toevoegen... 5 3.4 Extra opties en bijkomende

Nadere informatie

Stappenplan Betaling vestigingsland binnen SEPA gebied Digitale machtiging-

Stappenplan Betaling vestigingsland binnen SEPA gebied Digitale machtiging- Stappenplan Betaling vestigingsland binnen SEPA gebied Digitale machtiging- Let op: Je kunt alleen met digitale machtiging betalen als je een bankrekening hebt in het SEPA gebied. Welke landen (naast Nederland)

Nadere informatie

HANDLEIDING CORPORATE ACCOUNT

HANDLEIDING CORPORATE ACCOUNT HANDLEIDING CORPORATE ACCOUNT VERSIE 1.0 VAN DER VALK HOTELS & RESTAURANTS Inhoudsopgave Waarvoor dient deze handleiding? 3 Het account 4 Uitnodigen corporate account 4 Accounts beheren 8 Rapportage opvragen

Nadere informatie

HET NIEUWE RESERVERINGSSYSTEEM VAN PANTA REIZEN... Makkelijker een stedenreis boeken kan niet! Een korte cursus speciaal voor alle reisagenten.

HET NIEUWE RESERVERINGSSYSTEEM VAN PANTA REIZEN... Makkelijker een stedenreis boeken kan niet! Een korte cursus speciaal voor alle reisagenten. HET NIEUWE RESERVERINGSSYSTEEM VAN PANTA REIZEN... Makkelijker een stedenreis boeken kan niet! Een korte cursus speciaal voor alle reisagenten. r een personen naa 2 r o vo is re n Win ee d naar keuze!

Nadere informatie

Online zelfregistratie

Online zelfregistratie Online zelfregistratie Het nieuwe zelfregistratieproces maakt het voor u als aspirant ABO nog eenvoudiger om u te registreren en een eigen business te gaan bouwen. U kunt zelf uw registratie starten op

Nadere informatie

1. Aanmelden bij UwBoeking.com

1. Aanmelden bij UwBoeking.com Inhoudsopgave 1. Aanmelden bij UwBoeking.com... 2 2. Een camping toevoegen... 3 2.1 Gegevens verblijf... 3 2.2 Financiële gegevens... 4 2.3 Kortingen toevoegen... 5 2.4 Extra opties en bijkomende kosten...

Nadere informatie

Vraag: Wat zijn de openingstijden van de visumafdeling? Antw.: de visumafdeling is van maandag t/m vrijdag van 09.00-15.00 uur open.

Vraag: Wat zijn de openingstijden van de visumafdeling? Antw.: de visumafdeling is van maandag t/m vrijdag van 09.00-15.00 uur open. Vraag: Wanneer kan ik mijn visum aanvragen? Antw.: U kunt uw visum op z'n vroegst 2 maanden van tevoren of uiterlijk 1 werkdag voor vertrek aanvragen aan het loket v/d Visumafdeling Vraag: Ik kan het formulier

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl;

Nadere informatie

Handleiding NHTV MORE

Handleiding NHTV MORE Handleiding NHTV MORE Inleiding NHTV MORE is de online registratie portal voor alle additionele activiteiten waar je als student aan kunt deelnemen. In deze handleiding is beschreven hoe je je kunt registreren

Nadere informatie

Bestellen via website http://www.doggyding.nl

Bestellen via website http://www.doggyding.nl Bestellen via website http://www.doggyding.nl U dient altijd een account te hebben om uw bestelling te doen. Op die manier weten wij ook waar we alle spullen naartoe moeten sturen. Wij hebben uw zogenaamde

Nadere informatie

Handleiding voor de MaxEngine van MaxMind Technologies

Handleiding voor de MaxEngine van MaxMind Technologies Handleiding voor de MaxEngine van MaxMind Technologies 2 MaxEngine Backoffice Overzicht In deze handleiding vindt u een uitgebreide uitleg over hoe u hotels kunt beheren via de Backoffice van de MaxEngine.

Nadere informatie

Gegevens Easyjet: Ga naar de website van Easyjet: Via bovenstaande link komt u direct op de Nederlandse website van Easyjet.

Gegevens Easyjet: Ga naar de website van Easyjet:  Via bovenstaande link komt u direct op de Nederlandse website van Easyjet. Handleiding Easyjet Deze handleiding is gemaakt om u te helpen bij het online inchecken, bijboeken van uw ruimbagage en het reserveren van uw stoel bij Easyjet. Als u op enig moment de melding krijgt sessie

Nadere informatie

Supershuttle Schiphol Service. Cengiz Sebit DEALER HANDLEIDING SUPERSHUTTLE.NL THE NETHERLANDS. This document contains information for partners.

Supershuttle Schiphol Service. Cengiz Sebit DEALER HANDLEIDING SUPERSHUTTLE.NL THE NETHERLANDS. This document contains information for partners. 2013 Supershuttle Schiphol Service Cengiz Sebit DEALER HANDLEIDING SUPERSHUTTLE.NL THE NETHERLANDS This document contains information for partners. Speciale boekingspagina: Speciaal voor zijn dealers heeft

Nadere informatie

KORTE MANUAL FIDELIO WEBSUITE

KORTE MANUAL FIDELIO WEBSUITE KORTE MANUAL FIDELIO WEBSUITE Inhoud Inleiding...- 3 - Het hoofdscherm van Fidelio Websuite...- 4 - Het maken van een profiel... - 5 - Het maken van een kamerreservering...- 6 - Het bevestigen van een

Nadere informatie

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Inleiding Om betalingen via PayPal in uw webshop te ontvangen dient u een zakelijk PayPal account te openen. Middels een zakelijk account kunnen namelijk

Nadere informatie

Snelgids: Beginnen met I-Rent

Snelgids: Beginnen met I-Rent Snelgids: Beginnen met I-Rent SNELGIDS: BEGINNEN MET I-RENT Versie 1.2 I-Rent Client Support T: +34 966260484 / +31 (0)88 2021225 @: info@i-rent.net Snelgids Beginnen met I-Rent Welkom bij I-Rent Wij heten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer. Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer. Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel Handelend onder de namen: - KS Travel - Completevoetbalreis.nl - Completesportreis.nl - Completedartreis.nl

Nadere informatie

Stappenplan BTW teruggaaf Zonnepanelen

Stappenplan BTW teruggaaf Zonnepanelen Stappenplan BTW teruggaaf Zonnepanelen (voor particulieren die nog geen btw-nummer hebben) Particulieren die na 20 juni 2013 een zonnestroomsysteem realiseren of gerealiseerd hebben kunnen ondernemer voor

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

Beheer van Expedia Collect-boekingen

Beheer van Expedia Collect-boekingen Aan de slag met Expedia Beheer van Expedia Collect-boekingen Expedia Virtual Card Inhoud Het Expedia Collect-boekingsproces 3 Expedia Virtual Card 4 Boekingswijzigingen 6 Ondersteuning 7 2 Het Expedia

Nadere informatie

Instructie online reservering starttijden

Instructie online reservering starttijden Instructie online reservering starttijden Om online starttijden te reserveren, is onderstaande gebruikersinstructie voor u opgesteld. Wij raden u aan om even de tijd te nemen om uw gebruikersaccount één

Nadere informatie

KORTE UITLEG VAN HET SYSTEEM

KORTE UITLEG VAN HET SYSTEEM KORTE UITLEG VAN HET SYSTEEM Hoe reserveren gasten Gasten kunnen een tafel in een restaurant reserveren via de Reserve a Table reserveringsmodule die op de (mobiele) website van uw restaurant geplaatst

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

Handleiding NWB Online

Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online 1 Inhoudsopgave Pagina 1. Korte uitleg aanvragen bankgarantie 3 2. Inloggen 4 Nieuw wachtwoord aanmaken 4 Wachtwoord vergeten 4 3. Hoofdpagina NWB Online 5 4. Status van uw bankgarantieaanvraag

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR HET EXTRANET VAN HOTEL BOOKER

HANDLEIDING VOOR HET EXTRANET VAN HOTEL BOOKER HANDLEIDING VOOR HET EXTRANET VAN HOTEL BOOKER Handleiding voor het Extranet van Hotel Booker Inhoud Inloggen... 3 Navigatie... 3 Hotel... 4 Hotel Informatie... 4 Opslaan... 4 Locatie... 5 Hoe ver ligt

Nadere informatie

MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN

MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN Wat is de MSC Voyagers Club? MSC Voyagers Club is het loyaliteitsprogramma speciaal voor gasten van MSC Cruises. Hiermee beloont MSC Cruises haar loyaalste klanten. Waarom zou

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Overstapservice

Algemene voorwaarden Overstapservice Algemene voorwaarden Overstapservice Wat is de Overstapservice? De Overstapservice maakt veranderen van betaalrekening van de ene naar de andere bank eenvoudiger. Je betalingsverkeer loopt namelijk zonder

Nadere informatie

INHOUD. Reserveringsvoorwaarden voor een verblijf in Págs Reserveringsvoorwaarden voor een verblijf in Págs.

INHOUD. Reserveringsvoorwaarden voor een verblijf in Págs Reserveringsvoorwaarden voor een verblijf in Págs. RESERVERINGSVOORWAARDEN CAMBRILS PARK FAMILY RESORT INHOUD Reserveringsvoorwaarden voor een verblijf in 2019.. Págs. 2-4 Reserveringsvoorwaarden voor een verblijf in 2020.. Págs. 5-7 ALGEMENE RESERVERINGSVOORWAARDEN

Nadere informatie

Incassomachtigen. voor bedrijven

Incassomachtigen. voor bedrijven Incassomachtigen voor bedrijven Voor de zakelijke markt kennen we twee soorten machtigingen: de Euro-incassomachtiging en de Bedrijven Euro-incassomachtiging. Deze machtigingen kunnen zowel op papier als

Nadere informatie

Wij wensen U een prettig jaar verder en hopen u terug te zien aankomende zomer!

Wij wensen U een prettig jaar verder en hopen u terug te zien aankomende zomer! Van: Camping Estartit Datum: 26 december 2012 16:49 Onderwerp: RE: Reservatie duikvakantie diepzeeduikschool Torpedo België Aan: marijke pasteels

Nadere informatie

Een Apple ID aanmaken op een pc/laptop zonder creditcard of cadeaubon Volg onderstaande stappen zorgvuldig!

Een Apple ID aanmaken op een pc/laptop zonder creditcard of cadeaubon Volg onderstaande stappen zorgvuldig! Beste leerling, In de eerste week van het schooljaar ontvang je je ipad. Om je ipad te kunnen gebruiken heb je een Apple ID nodig. De instructie voor het aanmaken vind je hieronder. Dringend advies: maak

Nadere informatie

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping,

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping, Algemene voorwaarden voor het boeken van een huurtent of reserveren van de Chambre d hôte 1. Hoe boekt u? U kunt telefonisch of via de mail reserveren. Wij hebben de volgende gegevens nodig: naam en adres

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Inleiding...2. 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3. 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4

Inleiding...2. 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3. 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4 Manual MyBTN Inhoud Inleiding...2 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4 2.1 De standaard inbox openen...4 2.2 De inbox...5 2.3 Labels

Nadere informatie

Reserveringsbevestiging

Reserveringsbevestiging Reserveringsbevestiging Beste C.M. Kouwenberg Bedankt voor uw reservering via booking.com. Gelieve deze bevestiging te printen en bij het inchecken te overhandigen. Hierbij bevestigen we de volgende reservering.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Overstap service

Algemene Voorwaarden Overstap service Algemene Voorwaarden Overstap service Deze Algemene Voorwaarden gelden voor iedereen van wie de betaalrekening na 1 november 2018 in de Overstapservice actief is (zie www.overstapservice.nl). 1. Waarmee

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor reisagenten:

Gebruikershandleiding voor reisagenten: Gebruikershandleiding voor reisagenten: Wanneer je naar VuelandiaGlobal gaat via de Travel Navigator (www.b2b.vuelandia.nl), dan is je gebruikersnaam en wachtwoord bekend. Je logt dus automatisch in. Je

Nadere informatie

Welke NAW-gegevens kunt u via de data export in de uitstroommonitor plaatsen?

Welke NAW-gegevens kunt u via de data export in de uitstroommonitor plaatsen? Handleiding data-export uit magister naar de uitstroommonitor Met behulp van deze handleiding informeren we u over de wijze waarop u gebruik kunt maken van een zogenaamde data-export uit Magister naar

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

Emailbrieven BUKAZU. BUKAZU 2015 versie 2.0 1

Emailbrieven BUKAZU. BUKAZU 2015 versie 2.0 1 Emailbrieven BUKAZU Inleiding Dit manual beschrijft de emailmogelijkheden van BUKAZU. BUKAZU beschikt over een zeer uitgebreide emailfaciliteit die u kunt personaliseren en volledig naar eigen inzichten

Nadere informatie

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies 2 MaxRes Backoffice Overzicht In deze handleiding vindt u een uitgebreide uitleg over de backoffice van MaxRes. Per tabblad zal besproken worden welke opties

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Overstapservice. Regelgeving

Algemene Voorwaarden Overstapservice. Regelgeving Algemene Voorwaarden Overstapservice Regelgeving Wat is de Overstapservice? De Overstapservice maakt veranderen van betaalrekening van de ene naar de andere bank eenvoudiger. Uw betalingsverkeer loopt

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het makkelijk en overzichtelijk invullen van uw Verslag Werk en Inkomen (VWI) (voorheen Inkomstenformulier) in MijnUitkering. Op onze nieuwe website

Nadere informatie

Veelgestelde vragen n.a.v. gebruik e-formulieren

Veelgestelde vragen n.a.v. gebruik e-formulieren Veelgestelde vragen n.a.v. gebruik e-formulieren Allereerst enkele tips! 1. U kunt het formulier vooraf bekijken en printen om u op de vragen voor te bereiden. Op pagina 2 van dit document leest u hoe

Nadere informatie

Algemene boekingsvoorwaarden L'iroko Inter SARL

Algemene boekingsvoorwaarden L'iroko Inter SARL Algemene boekingsvoorwaarden L'iroko Inter SARL Inhoud Algemene boekingsvoorwaarden L'iroko Inter SARL... 1 Toepasselijkheid... 1 1. Informatie verstrekt door L'iroko Inter SARL... 2 2. Informatie verstrekt

Nadere informatie

Inleiding AAN DE SLAG Goedkeuring van je academie Uitvoeringsregeling BEFORE DURING... 3

Inleiding AAN DE SLAG Goedkeuring van je academie Uitvoeringsregeling BEFORE DURING... 3 INHOUD Inleiding... 2 0 AAN DE SLAG... 2 0.1 Goedkeuring van je academie... 2 0.2 Uitvoeringsregeling... 2 1 BEFORE... 2 2 DURING... 3 2.1 Wijzigingen studie- of stageprogramma... 3 2.2 Wijziging contactgegevens...

Nadere informatie

1. Introductie Eigenarenwebsite Mogelijkheden binnen de eigenarenwebsite... 7

1. Introductie Eigenarenwebsite Mogelijkheden binnen de eigenarenwebsite... 7 Inhoudsopgave 1. Introductie Eigenarenwebsite... 3 1.1 Aanmelden als nieuwe gebruiker (1e keer inloggen op de eigenarenwebsite)... 5 1.2 Inloggen met uw bestaande gegevens... 6 1.3 Uw wachtwoord vergeten...

Nadere informatie

ZAALAANVRAAG EN ACCOUNT CORPORATE PORTAL

ZAALAANVRAAG EN ACCOUNT CORPORATE PORTAL HANDLEIDING ZAALAANVRAAG EN ACCOUNT CORPORATE PORTAL VERSIE 1.0 VAN DER VALK HOTELS & RESTAURANTS Inhoudsopgave Waarvoor dient deze handleiding? 3 Zaalaanvraag corporate portal 4 Het account 18 Zaalreserveringen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Overstapservice

Algemene Voorwaarden Overstapservice Algemene Voorwaarden Overstapservice Wat is de Overstapservice? De Overstapservice maakt veranderen van betaalrekening van de ene naar de andere bank eenvoudiger. Uw betalingsverkeer loopt namelijk zonder

Nadere informatie

Handleiding ONS Medewerkerportaal

Handleiding ONS Medewerkerportaal Handleiding ONS Medewerkerportaal Inhoud Inleiding... 2 1. Inloggen... 2 2. Instellingen... 3 3. De Mobiele ONS App koppelen... 4 4. Planning bekijken... 5 5. Rooster bekijken... 5 6. Werkstaat, ondertekenen

Nadere informatie

WinTax Online II. 18-10-2010 Pagina 1 van 12

WinTax Online II. 18-10-2010 Pagina 1 van 12 WinTax Online II 18-10-2010 Pagina 1 van 12 Inloggen Inloggen met Gebruikersnaam en Wachtwoord. 18-10-2010 Pagina 2 van 12 Vaste Klanten Vaste klanten zijn klanten die moeten inloggen om ritten te kunnen

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Koru Hotel

Algemene Verkoopvoorwaarden Koru Hotel Algemene Verkoopvoorwaarden Koru Hotel De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle transacties. Een reservatie of bestelling bij KORU Hotel plaatsen betekent dat u akkoord gaat met deze

Nadere informatie

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Let op! Het inschrijven van medewerkers aan de RSW van RHM bestaat uit twee (2) delen. Om dit proces wat te vergemakkelijken is deze handleiding

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Ecktiv.nl, een initiatief van van Bercum s Dutch Travel Media, KvK nr

Algemene Voorwaarden Ecktiv.nl, een initiatief van van Bercum s Dutch Travel Media, KvK nr 1. Inleidende bepaling Ecktiv.nl is een initiatief van van Bercum s Dutch Travel Media, gevestigd te Haarlem en ingeschreven bij de KvK onder nr. 34251015, hierna te noemen Ecktiv. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Nadat je op Book Now hebt gedrukt vanuit Europeca, verschijnt het volgende scherm van Supersaas:

Nadat je op Book Now hebt gedrukt vanuit Europeca, verschijnt het volgende scherm van Supersaas: Bekijken van de beschikbaarheid: Nadat je op Book Now hebt gedrukt vanuit Europeca, verschijnt het volgende scherm van Supersaas: Figuur 1 Rechtsboven zie je hoe je bent ingelogd (dit wordt meegenomen

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN Uw kind aanmelden/inschrijven voor de TSO Ga naar www.spring kinderopvang.nl en klik op de bol Tussenschoolse opvang Klik op de knop Uw kind inschrijven Kies de locatie

Nadere informatie

Standaard Boekhandel Pakketservice

Standaard Boekhandel Pakketservice Aan de slag met Standaard Boekhandel Pakketservice Bestel je schoolboeken online in 7 stappen. Plaats je bestelling zo snel mogelijk, en zeker vóór 6 juli. Zo kunnen we je garanderen dat je al je boeken

Nadere informatie

InterUM online portal Handleiding supervisor. Content

InterUM online portal Handleiding supervisor. Content InterUM online portal Handleiding supervisor Omdat er één of enkele werknemers bij u gedetacheerd zijn via InterUM, heeft u toegang tot InterUM s online portal E-flexer. Via dit portal kunt u werkurenbriefjes

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Overstapservice

Algemene Voorwaarden Overstapservice Algemene Voorwaarden Overstapservice Wat is de Overstapservice? De Overstapservice maakt veranderen van betaalrekening van de ene naar de andere bank eenvoudiger. Uw betalingsverkeer loopt namelijk zonder

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Overstapservice. Regelgeving

Algemene Voorwaarden Overstapservice. Regelgeving Algemene Voorwaarden Overstapservice Regelgeving Wat is de Overstapservice? De Overstapservice maakt veranderen van betaalrekening van de ene naar de andere bank eenvoudiger. Uw betalingsverkeer loopt

Nadere informatie

Instructies online reserveren Amstelpark losse verhuur

Instructies online reserveren Amstelpark losse verhuur Instructies online reserveren Amstelpark losse verhuur Account aanmaken Wanneer je als losse huurder voor de eerste keer sinds 1 april 2015 een baan gaat reserveren, dien je via Aanmelden een account aan

Nadere informatie

Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging

Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging www.rederij-doeksen.nl Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging Met uw eilanderpasnummer en inlogcode kunt u hier inloggen. Wilt u als eilander een boeking maken? Log

Nadere informatie

Handleiding. Boek Een ticket online

Handleiding. Boek Een ticket online Handleiding Boek Een ticket online December 2009 1 STAP 1 - Selecteer retour ticket(retour) of (Enkele Reis) - Selecteer plaats van vertrek( Selecteer plaats van vertrek) - Typ minimal twee beginletters

Nadere informatie

Minigids. Online betalingen.

Minigids. Online betalingen. Minigids Online betalingen. Inhoud Introductie 3 Zo werkt het 4 Waarom we online betalen aanbieden 5 Over virtuele creditcards op Booking.com 6 Antwoord op uw topvragen 8 2 Online betalingen: een introductie

Nadere informatie

$17,3/$*,$$762)7:$5( o.b.v. Ephorus; handleiding voor docenten (1 en aangepast door Geert Veneklaas (HAN).

$17,3/$*,$$762)7:$5( o.b.v. Ephorus; handleiding voor docenten (1 en aangepast door Geert Veneklaas (HAN). '2&(17(1+$1'/(,',1* $17,3/$*,$$762)7:$5( o.b.v. Ephorus; handleiding voor docenten (1 en aangepast door Geert Veneklaas (HAN). Versie oktober 2007 ,QKRXG Inleiding..pagina 1 Account aanvragen 2 Inloggen

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Versie 21 juli 2017 Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

Stap 2: Klik op Beheer bovenin het scherm zoals op onderstaande printscreen wordt getoond:

Stap 2: Klik op Beheer bovenin het scherm zoals op onderstaande printscreen wordt getoond: Handleiding Ryanair Deze handleiding is gemaakt om u te helpen bij het online incheken, bijboeken van ruimbagage en het reserveren van uw stoel bij Ryanair. Als u op enig moment de melding krijgt sessie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Overstapservice

Algemene Voorwaarden Overstapservice Algemene Voorwaarden Overstapservice Wat is de Overstapservice? De Overstapservice maakt veranderen van betaalrekening van de ene naar de andere bank eenvoudiger. Uw betalingsverkeer loopt namelijk zonder

Nadere informatie

VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566

VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566 VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566 1 2 Inhoudsopgave 1.Inleiding blz.3 2.Homepage..blz.4 2.1.Verzend een aanvraag......blz.5/6 2.2.Bekijk aanvraag met

Nadere informatie

Kentekenportal VHD Inhoud

Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD... 1 1. Inloggen... 2 2. Overzicht aanmeldingen... 3 3. Nieuw voertuig aanmelden... 4 a. Service... 4 b. Voertuig... 5 c. Eigenaar... 6 4. Printen gegevens...

Nadere informatie

Inschrijven via My.ORWEJA.nl - 1

Inschrijven via My.ORWEJA.nl - 1 Inschrijven via My.ORWEJA.nl Online inschrijven voor wedstrijden is vanaf 2013 mogelijk via Orweja.nl en My.ORWEJA.nl; het online wedstrijdenregistratiesysteem van ORWEJA. Voordat u zich kunt inschrijven

Nadere informatie