BELEID T.A.V. HET RESERVEREN VAN RACKETSPORTEN - DAVID LLOYD BRUSSEL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BELEID T.A.V. HET RESERVEREN VAN RACKETSPORTEN - DAVID LLOYD BRUSSEL"

Transcriptie

1 BELEID T.A.V. HET RESERVEREN VAN RACKETSPORTEN - DAVID LLOYD BRUSSEL 1. Reserveren is mogelijk vanaf 7.00 uur, zeven dagen op voorhand. Reserveren voor les op een racketsport is mogelijk na publicatie van het rooster hiervoor. Vraag. Waarom zeven dagen op voorhand reserveren? Antwoord. Dit is nu ook al de regel. Vraag. Geldt dit ook voor tennisles? Antwoord. Ja Vraag. Geldt dit ook voor privélessen? Antwoord. Ja Vraag. Hoe lang op voorhand kan ik mijn lessen boeken? Antwoord. Maximaal negentig dagen op voorhand, afhankelijk van de cursus en het moment van publicatie van het cursusrooster. 2. Het recht om te reserveren volgt het lidmaatschap voor piek- en daluren. Vraag. Wat is de laatste tijd die ik kan reserveren als dalurenlid? Antwoord. De laatste tijd die u kunt reserveren is de laatste toegangstijd voor de club. Dus als u tot uiterlijk uur naar binnen mag, dan is uur de laatste tijd die u mag reserveren.

2 3. Wanneer banen erg druk worden bezocht, behoudt de club zich het recht voor om restricties op te leggen wat het op voorhand reserveren betreft. Het lid mag op dergelijke momenten slechts één reservering op voorhand per dag doen. In drukke perioden is het bovendien mogelijk om extra reserveringen te doen 24 uur op voorhand volgens beschikbaarheid. Vraag. Waarom is er een limiet aan het aantal reserveringen op voorhand? Antwoord. Wanneer banen druk bezet zijn, kunnen we er, door het aantal reserveringen te beperken tot één per dag, voor zorgen dat meer leden een baan kunnen reserveren. Maar zoals reeds aangegeven is het mogelijk om een extra reservering te doen als een baan 24 uur voordien nog vrij is. Vraag. Wat zijn de drukste tijden? Antwoord. De drukste tijden worden aangegeven door de club. Informeer bij de receptie. De club probeert deze tijden beperkt te houden. Dit wordt regelmatig aangepast. Vraag. Hoe weet ik wat de restricties zijn? Antwoord. Informeer bij de receptie. Vraag. Kunnen kinderen reserveren voor en spelen in drukke perioden? Antwoord. Ja, tenzij de club de restrictie heeft dat kinderen (jonger dan 14) geen banen mogen reserveren. 4. De duur die mag worden gereserveerd: 1 uur. Vraag. Kan ik meer dan één keer reserveren? Antwoord. Nee.

3 5. Bij het reserveren moeten de namen van alle spelers worden opgegeven. Wijzigingen in de namen van de spelers kunnen op elk gewenst moment worden doorgegeven vóór de begintijd van de reservering. Vraag. Waarom moet ik eigenlijk namen opgeven? Antwoord. Daar zijn verschillende redenen voor. Het belangrijkste is dat we uw lidmaatschap willen beschermen en ervoor willen zorgen dat alleen wordt gespeeld door racketsportleden. Vraag. Wat als ik hun naam (achternaam) niet ken? Antwoord. Dan moet u die persoon om zijn of haar naam vragen. Vraag. Wat als ik hun namen niet weet op het moment van reserveren? Antwoord. Zolang niet alle namen zijn opgegeven, is de reservering voorlopig. Ten minste 24 uur vóór de begintijd van de reservering moet u de namen doorgeven. Als u dit niet doet, wordt uw reservering geannuleerd. Vraag. Wat gebeurt er als de spelers veranderen? Antwoord. U moet de receptie op de hoogte brengen. Vraag. Wat is het laatste moment om namen toe te voegen of te veranderen? Antwoord. Tot aan de begintijd van uw reservering. 6. Als een reservering niet wordt gebruikt of niet 24 uur op voorhand wordt geannuleerd, is een 'late annulering' van toepassing op het lid dat de baan heeft gereserveerd, tenzij de baan opnieuw wordt gereserveerd. Vraag. Waarom 24 uur op voorhand?

4 Antwoord. Om andere leden genoeg tijd te geven om de baan te reserveren. Vraag. Wat heeft het voor zin om binnen 24 uur te annuleren als ik toch een 'late annulering' op mijn naam krijg? Antwoord. Als we een andere reservering voor de baan krijgen, is de 'late annulering' niet van toepassing. Vraag. Hoe weten jullie of ik op de club ben aangekomen of niet? Antwoord. U moet bij de poortjes bij de receptie uw lidmaatschapskaart gebruiken of 'inchecken' bij de receptie. Dit is belangrijk. Zonder deze 'check-in' wordt het een 'late annulering'. Vraag. Wat als ik, als persoon die de reservering doet, wel op tijd ben, maar mijn tegenstander niet? Antwoord. U moet dit laten weten aan de receptie. Als de baan wordt gereserveerd door iemand anders, is 'late annulering' niet van toepassing. Een andere mogelijkheid is dat u in de club op zoek gaat naar een ander lid dat met u wil spelen. Geef ook in dit geval de nieuwe naam door aan de receptie. Vraag. Wat gebeurt er als de baan minder dan 24 uur op voorhand wordt geannuleerd door de club of coach? Antwoord. De coach of de club brengt u op de hoogte en er is geen 'late annulering' van toepassing. Vraag. Wat als het reserveringssysteem niet werkt of als de poortjes niet werken? Antwoord. Als het reserveringssysteem niet werkt, zorgen wij ervoor dat er geen 'late annuleringen' worden geregistreerd op uw naam. Als de poortjes niet werken, moet u inchecken bij de receptie.

5 7. Een baan die 10 minuten na de begintijd van de reservering nog leeg is, wordt vrijgegeven voor gebruik door andere leden. In dit geval is een 'late annulering' van toepassing. Vraag. Waarom 10 minuten? Wat als ik bijvoorbeeld na 12 minuten op de baan kom? Antwoord. Soms kunnen leden gewoon te laat komen, dat weten we. Op dit moment hanteren we 10 minuten als regel. We moeten deze regel strikt toepassen om ervoor te zorgen dat we geen baan kwijtraken die we anders aan andere leden zouden kunnen geven. Vraag. Aan wie wordt de baan vrijgegeven? Wat als er na die 10 minuten niemand op de baan is? Antwoord. De baan wordt vrijgegeven voor reservering door andere leden. Als de baan niet door andere leden is gereserveerd, dan kan het lid de baan zelf opnieuw reserveren, maar dan is wel 'late annulering' van toepassing. 8. De kosten van een 'late annulering' zijn Reserveren voor leden jonger dan 14 is alleen mogelijk door volwassenen (ouder of voogd). Vraag. Geldt dit voor alle kinderen, racketsport en Health & Fitness? Antwoord. Ja. Vraag. Wat als de volwassene geen lid is voor racketsporten? Antwoord. Dat maakt niet uit. Ze doen alleen maar de reservering voor het junior lid. Vraag. Wat als het kind van de reservering wil spelen met een ouder die geen lid is voor racketsporten?

6 Antwoord. De ouder reserveert de baan voor het kind en als de tegenstander of partner geen lid voor racketsporten is, worden kosten aangerekend ( 10 of 15). 10. Leden kunnen gasten uitnodigen om te spelen. Hiervoor heeft u een geldige gastpas nodig. Vraag. Wat is het verschil tussen een gewone 'gastpas' en gastpas voor 'sociale gasten'? Antwoord. Met een 'gastpas' mag u alle faciliteiten van de club gebruiken. Een 'sociale gast' mag slechts de sociale onderdelen van de club gebruiken. Vraag. Hoe krijg ik een gastpas? Antwoord. Online of aan de receptie. Vraag. Moet ik bij het reserveren de naam van mijn gast vermelden? Antwoord. Nee. Vraag. Kan ik een gastpas kopen of voor mijn gast online betalen bij het reserveren? Antwoord. Ja. 11. De club behoudt zich het recht voor om zelf banen te reserveren en om het reserveren te beperken voor tennisles. Vraag. Waarom reserveert de club zelf banen? Antwoord. Voor groepslessen, onderhoud, tennisevenementen en -wedstrijden en sociale activiteiten.

7 Vraag. Waarom gelden er restricties voor junioren en op welke momenten gelden die restricties? Antwoord. We willen onze junioren aanmoedigen om regelmatig te tennissen. Als club moeten we echter voorrang geven aan volwassen leden, die aanzienlijk meer betalen voor hun lidmaatschap. Als er al restricties gelden, dan worden deze tot een minimum beperkt. Informeer bij de receptie. 12. Health & Fitness-leden kunnen een tennisbaan reserveren op de dag zelf, mits er een baan vrij is. Hiervoor worden kosten aangerekend. Vraag. Waarom mogen H&F-leden ook banen reserveren? Antwoord. Het huidige beleid blijft ongewijzigd van kracht. Als er banen vrij zijn gedurende de dag, mogen H&F-leden die baan gerust gebruiken, tegen vergoeding. Misschien willen ze wel lid worden voor de racketsporten of worden ze af en toe gevraagd om mee te tennissen. Vraag. Hoeveel moeten H&F-leden betalen voor dit voorrecht? Antwoord. 15 per lid. 13. Als een volwassen Health & Fitness-lid op de baan wordt aangetroffen zonder dat hij of zij de desbetreffende vergoeding heeft betaald, wordt 50 aangerekend. Vraag. Wat gebeurt er als dit steeds opnieuw gebeurt bij een bepaald lid? Antwoord. Het lidmaatschap van die persoon kan worden ingetrokken.

RESERVERINGSBELEID VOOR GROEPLSLESSEN FAQ S

RESERVERINGSBELEID VOOR GROEPLSLESSEN FAQ S RESERVERINGSBELEID VOOR GROEPLSLESSEN FAQ S 1. Lessen kunnen online of via de mobiele app vanaf 20:00 uur en 9 dagen van te voren gereserveerd worden. Bij de receptie of telefonisch kan dit 8 dagen van

Nadere informatie

Handleiding van Online Golf Systems: Tee time reserveren Inschrijven wedstrijden Profiel bekijken/aanpassen (Qualifying) kaart invoeren

Handleiding van Online Golf Systems: Tee time reserveren Inschrijven wedstrijden Profiel bekijken/aanpassen (Qualifying) kaart invoeren Handleiding van Online Golf Systems: Tee time reserveren Inschrijven wedstrijden Profiel bekijken/aanpassen (Qualifying) kaart invoeren 1 Inleiding Eind 2012 heeft Golfbaan Stippelberg het besluit genomen

Nadere informatie

Radboud Zeilvereniging Voordewind Handleiding boot reservering (2019) Beste Voordewinder,

Radboud Zeilvereniging Voordewind Handleiding boot reservering (2019) Beste Voordewinder, Radboud Zeilvereniging Voordewind Handleiding boot reservering (2019) Beste Voordewinder, Als lid van onze zeilvereniging kun je een van onze zeilboten reserveren via onze website. Via het reserveringssysteem

Nadere informatie

Instructie online boeking systeem

Instructie online boeking systeem Instructie online boeking systeem Datum: 8 Mei 2018 Versie 0.1.3 Status: Concept Inhoudsopgave Introductie online lessen boeken...1 Lessen inhalen...1 Credits bij abonnementen...1 Vaste reservering...1

Nadere informatie

MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN

MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN Wat is de MSC Voyagers Club? MSC Voyagers Club is het loyaliteitsprogramma speciaal voor gasten van MSC Cruises. Hiermee beloont MSC Cruises haar loyaalste klanten. Waarom zou

Nadere informatie

vzw TENNISCLUB "KASTEEL VAN HAM" HUISHOUDELIJK REGLEMENT

vzw TENNISCLUB KASTEEL VAN HAM HUISHOUDELIJK REGLEMENT vzw TENNISCLUB "KASTEEL VAN HAM" HUISHOUDELIJK REGLEMENT HOOFDSTUK 1: Algemeen A. Alleen de leden die in regel zijn met de betaling van hun bijdragen voor het lopende seizoen hebben toegang tot de tennisterreinen

Nadere informatie

LENTE TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 10 Weken - Start na de paasvakantie. Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen

LENTE TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 10 Weken - Start na de paasvakantie. Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen LENTE TENNISSCHOOL 2018 10 Weken - Start na de paasvakantie Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers P.3 Volwassenen P.4 (Jeugd en Volwassenen) TENNIS CLUB Y WWW.AUGUSTIJNENPARK.COM

Nadere informatie

Handleiding Online Golf Systems Handleiding OGS Ledenportal. Ledenportal

Handleiding Online Golf Systems Handleiding OGS Ledenportal. Ledenportal Handleiding Online Golf Systems Ledenportal 1 Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN LEDEN 3 3 UW PERSOONLIJKE PAGINA 4 4 RESERVEREN STARTTIJDEN 5 4.1 STAP 1.1: BAAN, AANTAL SPELERS EN DATUM OPGEVEN 5

Nadere informatie

Baanreglement Golfpark De Turfvaert

Baanreglement Golfpark De Turfvaert Baanreglement Golfpark De Turfvaert 1. Voordat u de golfbaan wilt gaan bespelen, verzoeken wij u zich te melden bij de receptie voor het verkrijgen van een startbewijs en (indien van toepassing) een betalingskenmerk

Nadere informatie

LENTE TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 10 Weken Start na paasvakantie

LENTE TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 10 Weken Start na paasvakantie LENTE TENNISSCHOOL 2019 10 Weken Start na paasvakantie Groepslessen instructie Matchtrainingen Blessurepreventie Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers (Jeugd en Volwassenen) P.4 Volwassenen P.6 TENNIS

Nadere informatie

BAANREGLEMENT. De bespeelbaarheid van de banen wordt bepaald door de Groundsman.

BAANREGLEMENT. De bespeelbaarheid van de banen wordt bepaald door de Groundsman. BAANREGLEMENT OPENSTELLING GRAVEL en KUNSTGRASBANEN Van 1 april t/m 30 november : Alle banen. Van 1 januari t/m 31 december : Kunstgras banen 7 t/m 9. Van 1 december t/m 30 maart (winterperiode): baan

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen.

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen. TC Volharding Meerssen 31 mei 2017 editie 16 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen t Team dat op vrijdagmiddag speelde in de open klasse heren dubbel 50+ eindigde op de tweede plaats met een gelijk aantal

Nadere informatie

WINTER TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september

WINTER TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september WINTER TENNISSCHOOL 20182019 20 Weken Start in de week van 24 september Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers P.4 Volwassenen P.6 (Jeugd en Volwassenen) TENNIS

Nadere informatie

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN Op de time2match.com pagina van uw club klikt u in de linkerkolom op "Reeksen". Vervolgens klikt u op de "Inschrijven"-knop van de reeks waar aan u wenst deel te nemen. U krijgt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het ZENtrum

Algemene Voorwaarden Het ZENtrum Algemene Voorwaarden Het ZENtrum 1. Begrippen 1.1 Aanbetaling: 50% van de Cursus of Workshop prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de cursus of workshop geldt. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door

Nadere informatie

MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN

MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN Wat is de MSC Voyagers Club? MSC Voyagers Club is het loyaliteitsprogramma speciaal voor gasten van MSC Cruises. Hiermee beloont MSC Cruises haar loyaalste klanten. Waarom zou

Nadere informatie

WINTER TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 20 Weken - Start in de week van 16 september

WINTER TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 20 Weken - Start in de week van 16 september WINTER TENNISSCHOOL 2019-2020 20 Weken - Start in de week van 16 september Groepslessen instructie Matchtrainingen Blessurepreventie Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers (Jeugd en Volwassenen) P.4 Volwassenen

Nadere informatie

september 18 Quickdata Versie 7.0 Online reserveren Copyright (c) Comped-Software

september 18 Quickdata Versie 7.0 Online reserveren Copyright (c) Comped-Software Online reserveren - 226-0548-613646 Copyright (c) Comped-Software Quickaccent Versie 7.0 september 18 17 App Online reserveren (door uw klant) De klant kan op twee manieren zijn favoriete les reserveren.

Nadere informatie

WERKWIJZE/REGLEMENTERING VOOR ONLINE RESERVEREN VIA DE COMPUTER.

WERKWIJZE/REGLEMENTERING VOOR ONLINE RESERVEREN VIA DE COMPUTER. WERKWIJZE/REGLEMENTERING VOOR ONLINE RESERVEREN VIA DE COMPUTER. Inloggen Ga naar de TC ORBIS site: www.tcorbis.be, klik bovenaan op de knop TERREINRESERVATIE. Daar krijg je automatisch het inlogscherm

Nadere informatie

Handleiding OGS Leden. Handleiding Online Golf Systems LEDEN. Golfclub De Hooge Rotterdamsche

Handleiding OGS Leden. Handleiding Online Golf Systems LEDEN. Golfclub De Hooge Rotterdamsche Handleiding Online Golf Systems Handleiding OGS Leden LEDEN Golfclub De Hooge Rotterdamsche 1 Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN LEDEN 3 3 UW PERSOONLIJKE PAGINA 4 4 RESERVEREN STARTTIJDEN 5 4.1 BAAN,

Nadere informatie

Instructies online reserveren Amstelpark losse verhuur

Instructies online reserveren Amstelpark losse verhuur Instructies online reserveren Amstelpark losse verhuur Account aanmaken Wanneer je als losse huurder voor de eerste keer sinds 1 april 2015 een baan gaat reserveren, dien je via Aanmelden een account aan

Nadere informatie

Handleiding Online opgave Teamsamenstelling

Handleiding Online opgave Teamsamenstelling Inleiding De teamsamenstelling dient voor de start van het seizoen door de verenigingen doorgegeven te zijn via www.nevobo.nl. Het invullen van de teamsamenstelling is van belang voor de Nevobo om te weten

Nadere informatie

Golf & Country Club t Kruisselt

Golf & Country Club t Kruisselt BEGIN NU MET GOLFEN en word lid van de gezelligste golfclub in de regio Golf & Country Club t Kruisselt Onze golfclub is het ideale beginpunt voor mensen die met golfen willen starten. Het is altijd gezellig,

Nadere informatie

Digitaal wedstrijdformulier

Digitaal wedstrijdformulier Digitaal wedstrijdformulier App downloaden De app Sportlinked is gratis beschikbaar voor IOS en Android. Na het downloaden moet worden ingelogd met je eigen gegevens (bondsnummer en emailadres). Deze gegevens

Nadere informatie

Informatie Zalen Duinoord

Informatie Zalen Duinoord Informatie Zalen Duinoord Welke zalen? Wij hebben 3 verschillende zalen die wij verhuren tijdens openingstijden: Zaal 1 (40 personen) Zaal 2 (50 personen) Mazzelzaal (50 personen) Zaal 1+2 (90 personen)

Nadere informatie

vzw TENNISCLUB "KASTEEL VAN HAM" HUISHOUDELIJK REGLEMENT Contents HOOFDSTUK 1 : Algemeen, lidmaatschap & sancties...1 HOOFDSTUK 2 : Tennisterreinen,

vzw TENNISCLUB KASTEEL VAN HAM HUISHOUDELIJK REGLEMENT Contents HOOFDSTUK 1 : Algemeen, lidmaatschap & sancties...1 HOOFDSTUK 2 : Tennisterreinen, vzw TENNISCLUB "KASTEEL VAN HAM" HUISHOUDELIJK REGLEMENT Contents HOOFDSTUK 1 : Algemeen, lidmaatschap & sancties...1 HOOFDSTUK 2 : Tennisterreinen, spelperiode & reservatie...2 HOOFDSTUK 3 : Accommodatie

Nadere informatie

Opleiding Leeftijd Kwalificaties en Vaardigheid. Opleiding niveau 3 16 jaar of ouder SL-2 of JSL diploma of Module elementaire schaatstechniek

Opleiding Leeftijd Kwalificaties en Vaardigheid. Opleiding niveau 3 16 jaar of ouder SL-2 of JSL diploma of Module elementaire schaatstechniek Algemene voorwaarden en toelatingseisen KNSB Opleidingen 1.1 Toelatingseisen trainersopleidingen De minimum leeftijden gelden voor alle disciplines. Wanneer je nog niet de leeftijd hebt die voor een opleiding

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 28 1 januari 2013

NIEUWSBRIEF nr. 28 1 januari 2013 NIEUWSBRIEF nr. 28 1 januari 2013 Bestuurlijke zaken Van de voorzitter. Bijgaand de eerste nieuwsbrief van het jaar 2013. Ik wil dan ook beginnen om alle leden van de tennisvereniging een voorspoedig,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Seizoen 2014/ Algemeen

Algemene voorwaarden Seizoen 2014/ Algemeen Algemene voorwaarden Seizoen 2014/2015 1. Algemeen A. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en/of werkzaamheden, ongeacht waar deze worden uitgevoerd van Dansstudio Daphne

Nadere informatie

Vragen? INHOUD

Vragen? INHOUD HANDLEIDING ADMIN INHOUD Hoe kan ik een medewerker bewerken?... 2 Hoe kan ik een project, een deelproject en een team toevoegen?... 4 Hoe kan ik een faciliteit toevoegen aan een team?... 8 Hoe kan ik een

Nadere informatie

wedstrijdreglement TUMKENS CUP april 2019 Pastoor Pitetlaan 30 ; 3130 Betekom TC Tumkens clubnummer 7085 bij Tennis Vlaanderen

wedstrijdreglement TUMKENS CUP april 2019 Pastoor Pitetlaan 30 ; 3130 Betekom   TC Tumkens clubnummer 7085 bij Tennis Vlaanderen wedstrijdreglement TUMKENS CUP april 2019 TC TUMKENS Pastoor Pitetlaan 30 ; 3130 Betekom www.tctumkens.be TC Tumkens clubnummer 7085 bij Tennis Vlaanderen INHOUD 1 Concept Tumkens Cup... 1 1.1 Categorieën...

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Nieuwjaarstoespraak van de voorzitter

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Nieuwjaarstoespraak van de voorzitter Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2015 Nummer 1 februari Nieuwjaarstoespraak van de voorzitter Beste medetennissers, Voor het komende jaar zijn een aantal goede voornemens gemaakt. Voor de toeschouwers

Nadere informatie

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Preambule Vooraleer een nieuw lid zich als startende golfer effectief op de baan kan begeven dient hij een minimale kennis te hebben van de golfregels en de etiquette

Nadere informatie

Instructie online reservering starttijden

Instructie online reservering starttijden Instructie online reservering starttijden Om online starttijden te reserveren, is onderstaande gebruikersinstructie voor u opgesteld. Wij raden u aan om even de tijd te nemen om uw gebruikersaccount één

Nadere informatie

Informatie Zalen Duinoord 2017

Informatie Zalen Duinoord 2017 Informatie Zalen Duinoord 2017 Welke zalen? Wij hebben 3 verschillende zalen die wij verhuren tijdens openingstijden: Zaal 1 (40 personen) Zaal 2 (50 personen) Mazzelzaal (50 personen) Zaal 1+2 (90 personen)

Nadere informatie

De tennistrainer als gastheer op de vereniging

De tennistrainer als gastheer op de vereniging 1 De tennistrainer als gastheer op de vereniging KNLTB Trainerscongres 2018 9/11/2018 2 Op weg naar een passend aanbod Meer inzicht in de omgeving van een clublid, zijn voorkeuren, verwachtingen en ervaringen

Nadere informatie

Privacyverklaring VV Papendrecht

Privacyverklaring VV Papendrecht Dit is de privacyverklaring van VV Papendrecht, gevestigd aan de Industrieweg 3 te Papendrecht, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40321422 hierna te noemen: `de

Nadere informatie

Huisregels Fitplaza. Algemene huisregels

Huisregels Fitplaza. Algemene huisregels Huisregels Fitplaza Algemene huisregels Toegang tot de trainingsruimten is toegestaan na registratie bij onze receptie met een persoonsgebonden toegangssleutel. Als u geen toegangssleutel heeft meld u

Nadere informatie

KNLTB REGIO NOORDWEST INFORMATIE REGIO WINTER BUITEN COMPETITIE 2014-2015

KNLTB REGIO NOORDWEST INFORMATIE REGIO WINTER BUITEN COMPETITIE 2014-2015 KNLTB REGIO NOORDWEST INFORMATIE REGIO WINTER BUITEN COMPETITIE 2014-2015 De Regio Winter Buiten Competitie (RWBC) gaat in november 2014 weer van start en wordt gespeeld in de maanden november, december

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanvullende Voorwaarden: de aanvullende algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de door Delight Yoga georganiseerde Workshops en Retreats. 1.2 Algemene Voorwaarden:

Nadere informatie

1.2 Deelnemer: degene die een door Open Yoga georganiseerde workshop, training of les volgt c.q. wenst te volgen bij Open Yoga.

1.2 Deelnemer: degene die een door Open Yoga georganiseerde workshop, training of les volgt c.q. wenst te volgen bij Open Yoga. 1. Begrippen 1.1 Algemene Voorwaarden: deze door Open Yoga gehanteerde algemene voorwaarden, welke zijn gepubliceerd op de website van Open Yoga, www.openyoga.nl zijn hier te downloaden. 1.2 Deelnemer:

Nadere informatie

TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN

TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN TennisTops biedt voor alle volwassenen een gepast aanbod, van beginnend tot gevorderd en van recreant tot de prestatieve tennisser. Voor de periode tussen oktober en Maart 2019

Nadere informatie

Golf Cirkel Waarom lid worden? Exclusief. Voorwaarden Golf Cirkel

Golf Cirkel Waarom lid worden? Exclusief. Voorwaarden Golf Cirkel Golf Cirkel 2018 De Golf Cirkel is een samenwerkingsverband tussen zes golfbanen in of nabij Flevoland. De zes golforganisaties, die zijn aangesloten bij de Golf Cirkel bieden hun leden met onbeperkt speelrecht

Nadere informatie

Handleiding teamsamenstelling 1

Handleiding teamsamenstelling 1 Inleiding De teamsamenstelling dient voor de start van het seizoen door de verenigingen doorgegeven te zijn via www.nevobo.nl. Het invullen van de teamsamenstelling is van belang voor de Nevobo om te weten

Nadere informatie

JUNIOREN UITGAVE WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR

JUNIOREN UITGAVE WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR JUNIOREN UITGAVE WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR Opgericht: 28 januari 1970 Uitgave: 2015-1 - Inhoudsopgave. Blz. Vooraf 2 Adres en bereikbaarheid 2 Nieuwsbrief 2 EHBO en AED 2 Regeling tenniskleding

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL Vereniging zonder winstoogmerk Erkend door Sport Vlaanderen

VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL Vereniging zonder winstoogmerk Erkend door Sport Vlaanderen VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL Vereniging zonder winstoogmerk Erkend door Sport Vlaanderen 1 MASTERS OF FLANDERS 2017 Voor het 14 de jaar organiseert VSK vzw, in samenwerking met een vijftiental clubs en de

Nadere informatie

Trial. Trial : proeflidmaatschap

Trial. Trial : proeflidmaatschap Trial Voor de golfer die al GVB of handicap 54 heeft biedt de G&CCW alle mogelijkheden het golfspel verder te verbeteren: door les te nemen bij de pro s van RedFlagGolf, door regelmatig te spelen op de

Nadere informatie

Z.V.V. ZWAAG GAAT WEER B(L)OEIEN! REGLEMENTEN

Z.V.V. ZWAAG GAAT WEER B(L)OEIEN! REGLEMENTEN Z.V.V. ZWAAG GAAT WEER B(L)OEIEN! REGLEMENTEN SEIZOEN 2013-2014 Reglementen aanmelden - opzeggen Aanmelden Leden of aankomende leden kunnen zich uitsluitend met het inschrijvingsformulier aanmelden als

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Tennisclub Latem-Deurle (TCLD) vzw

Huishoudelijk reglement Tennisclub Latem-Deurle (TCLD) vzw Huishoudelijk reglement Tennisclub Latem-Deurle (TCLD) vzw Versie Maart 2015 Uitgebreid reglement voor de leden van TCLD, de gebruikers en bezoekers van de tennisterreinen en het clublokaal. Luik 1 Lidmaatschap

Nadere informatie

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten)

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) & Tennis 2000 Thomas Cook Sport Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) Tijdens de tweede week van de paasvakantie zal er voor het eerst een buitenlandse tennisstage

Nadere informatie

In het voorjaar 2018 gaat de World Tour weer van start. De World Tour is speciaal voor

In het voorjaar 2018 gaat de World Tour weer van start. De World Tour is speciaal voor Beste Tenniskid(ouder), In het voorjaar 2018 gaat de World Tour weer van start. De World Tour is speciaal voor beginnende spelers t/m 12 jaar. Het is laagdrempelig, leuk en leerzaam. De verenigingen waar

Nadere informatie

Golf & Country Club t Kruisselt

Golf & Country Club t Kruisselt BEGIN NU MET GOLFEN en word lid van de gezelligste golfclub in de regio Golf & Country Club t Kruisselt Onze golfclub is het ideale beginpunt voor mensen die met golfen willen starten. Het is altijd gezellig,

Nadere informatie

Het Clubhuis. Verenigingsactiviteiten

Het Clubhuis. Verenigingsactiviteiten Welkom Utrechtse Golfclub Amelisweerd De Utrechtse Golfclub Amelisweerd is een golfvereniging voor en door leden, die recreatief of prestatiegericht de golfsport beoefenen. Wij bieden gezelligheid en kwaliteit

Nadere informatie

MGSPORTS ALGEMENE VOORWAARDEN

MGSPORTS ALGEMENE VOORWAARDEN 1. MGsports a) MGsports is een club met een gedeponeerd handelsmerk dat eigendom is van MGsports Nederland, dat als voornaamste doel heeft de leden van de club gezondheidsfaciliteiten en zwemonderwijs

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door De Nieuwe Yogaschool gehanteerde

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Wijzigen van uw e-mailadres...

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER INDOOR DAMESTENNISCOMPETITIE WINTER 2015-2016 DONDERDAG EN VRIJDAG EDITIE

INSCHRIJFFORMULIER INDOOR DAMESTENNISCOMPETITIE WINTER 2015-2016 DONDERDAG EN VRIJDAG EDITIE INSCHRIJFFORMULIER INDOOR DAMESTENNISCOMPETITIE WINTER 2015-2016 DONDERDAG EN VRIJDAG EDITIE In het winterseizoen, van begin oktober 2015 t/m eind maart 2016, organiseren wij op de donderdag en vrijdagochtend

Nadere informatie

Stappenplan I-rent. Inloggen

Stappenplan I-rent. Inloggen Stappenplan I-rent Vanaf januari 2017 kan je reserveren voor het buurthuis, Rockhok of jeugdcentrum via het online platform I-rent. In deze handleiding kan je terugvinden hoe je kan inloggen, een reservatie

Nadere informatie

TUMKENS CUP. wedstrijdreglement TC TUMKENS VZW. mei 2017

TUMKENS CUP. wedstrijdreglement TC TUMKENS VZW. mei 2017 TUMKENS CUP wedstrijdreglement mei 2017 TC TUMKENS VZW Pastoor Pitetlaan 30; 3130 Betekom tc-detumkens.be TC Tumkens clubnummer 7085 bij Tennis Vlaanderen INHOUD 1 Verloop Tumkens Cup... 1 1.1 Categorieën...

Nadere informatie

Hoe gaan we om met persoonsgegevens van onze leden?

Hoe gaan we om met persoonsgegevens van onze leden? Privacy Verklaring S.V. Hoofddorp Hoe gaan we om met persoonsgegevens van onze leden? 1 Privacy Verklaring Dit is de Privacy Verklaring van S.V. Hoofddorp, gevestigd te IJweg 1155 in Hoofddorp, ingeschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van Bistrot du Nord Bistrot du Nord Lange Dijkstraat 36 BE 2060 Antwerpen BTW-nummer: 0849273602 Hierna Bistrot du Nord genoemd.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Tennis Club Latem Deurle vzw (TCLD)

Huishoudelijk reglement van Tennis Club Latem Deurle vzw (TCLD) Huishoudelijk reglement van Tennis Club Latem Deurle vzw (TCLD) Uitgebreid reglement voor de leden van de vzw TCLD, de gebruikers en bezoekers van de buiten tennisterreinen en het clublokaal. Lidmaatschap

Nadere informatie

Sporters EXperience. KNLTB jaarcongres, 28 november 2015 Maton Sonnemans

Sporters EXperience. KNLTB jaarcongres, 28 november 2015 Maton Sonnemans Sporters EXperience KNLTB jaarcongres, 28 november 2015 Maton Sonnemans VODW werkt voor grote ondernemingen die sneller willen worden 2 VODW werkt voor grote ondernemingen die sneller willen worden en

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht

Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht INSCHRIJFFORMULIER LIDMAATSCHAP (voor het zomerseizoen ingesloten) Het unieke Meerzicht concept. Tennisvereniging Meerzicht is in oprichting. In 2014 zal de

Nadere informatie

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur en EK jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke,

Nadere informatie

Inloggen in het reservatieprogramma

Inloggen in het reservatieprogramma Inloggen in het reservatieprogramma. Ga naar http://reservaties.malle.be 2 2. Om gebruik te kunnen maken van het reservatieprogramma dien je eerst in te loggen met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Handleiding Back2thegym App

Handleiding Back2thegym App Handleiding Back2thegym App Welkom bij ons nieuwe portaal! Via een e-mail heb je van ons een activatielink gekregen om jouw eigen Back2thegym account aan te maken. Als je een account hebt aangemaakt kun

Nadere informatie

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan Schipholweg 96a, te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert op visitdenmark.nl/camping een wedstrijd

Nadere informatie

HUISLEAGUEREGLEMENT SCHIEDAMSE BOWLING VERENIGING MUSIS SACRUM Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen en opzet

HUISLEAGUEREGLEMENT SCHIEDAMSE BOWLING VERENIGING MUSIS SACRUM Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen en opzet HUISLEAGUEREGLEMENT SCHIEDAMSE BOWLING VERENIGING MUSIS SACRUM Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen en opzet Artikel 1. 1. Onder de huisleague worden bowlingcompetities verstaan die door de bowlingvereniging

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.4

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.4 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.4 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

David Lloyd Leisure Een nieuwe club in Edegem

David Lloyd Leisure Een nieuwe club in Edegem David Lloyd Leisure Een nieuwe club in Edegem David Lloyd Leisure Geschiedenis David Lloyd was één van de succesvolste Britse tennissers in de jaren '70 en '80 van de vorige eeuw David Lloyd Leisure Geschiedenis

Nadere informatie

Inschrijving FIS wedstrijden (doc. d.d. 27-7-2010) 1

Inschrijving FIS wedstrijden (doc. d.d. 27-7-2010) 1 Inschrijvingsreglement voor FIS wedstrjiden Koninklijke Belgische Ski Federatie (KBSF vzw) 2010-2011 - Renners met een FIS - licentie zijn verplicht om hun programma via het Excel formulier binnen de hieronder

Nadere informatie

Clubreglement VZW Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem

Clubreglement VZW Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem Clubreglement VZW Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem VZW KGTC Zwevegem is een aangename tennisclub waar recreanten en competitiespelers welkom zijn. Om alles in goede banen te leiden, werd

Nadere informatie

Speel-o-theek Geldrop

Speel-o-theek Geldrop INFORMATIEBOEKJE Speel-o-theek Geldrop Gestart op 6 september 1986 Parallelweg 10A4 5664 AC GELDROP tel: 06 51 39 53 61 (uitsluitend tijdens openingsuren) www.speelotheekgeldrop.nl speel-o-theekgeldrop

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. Artikel 1. Reserveren Alle reissommen zijn per persoon. Elke (hoofd)deelnemer - de organisator van de reservering - ontvangt van ons een reisbevestiging

Nadere informatie

Ikgagolfen.nl in combinatie met uw lidmaatschap bij de Golf & Country Club Winterswijk

Ikgagolfen.nl in combinatie met uw lidmaatschap bij de Golf & Country Club Winterswijk Ikgagolfen.nl in combinatie met uw lidmaatschap bij de Golf & Country Club Winterswijk Hoe log ik in op mijn ikgagolfen-account, gekoppeld aan Winterswijk? Om starttijden te reserveren bij Winterswijk,

Nadere informatie

Spelregels en voorwaarden 2012-2013

Spelregels en voorwaarden 2012-2013 Spelregels en voorwaarden 2012-2013 Inschrijving en plaatsing A) INSCHRIJVING EN PLAATSING CURSUSSEN Voor iedere cursus, workshop of andere activiteit moet je een inschrijfformulier invullen. Dat kan online

Nadere informatie

Aanvullende spelregels voor gastlessen, bezoeken aan instellingen en bijeenkomsten van ProDemos schuift aan en gastlessen EDIC Den Haag

Aanvullende spelregels voor gastlessen, bezoeken aan instellingen en bijeenkomsten van ProDemos schuift aan en gastlessen EDIC Den Haag Aanvullende spelregels voor gastlessen, bezoeken aan instellingen en bijeenkomsten van ProDemos schuift aan en gastlessen EDIC Den Haag Onderdeel A van de Algemene Voorwaarden van ProDemos is van toepassing

Nadere informatie

In de wintermaanden zijn vele dames en heren op zondagochtend actief in hun wintercompetitie.

In de wintermaanden zijn vele dames en heren op zondagochtend actief in hun wintercompetitie. FIJN DAT JE BELANGSTELLING HEBT VOOR ONZE VERENIGING. DEZE INFORMATIE IS BEDOELD OM JE KENNIS TE LATEN MAKEN MET ONZE TENNISCLUB. KOM OOK GERUST EENS EEN KIJKJE NEMEN OP DE BANEN. WE HOPEN VAN HARTE DAT

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Terreinreservatie - Open Verhuur 31/03/2017

Tennis Vlaanderen Terreinreservatie - Open Verhuur 31/03/2017 Tennis Vlaanderen 31/03/2017 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be www.tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Lenen voor leden. Samen investeren in de toekomst Padel bij TV Bokt

Lenen voor leden. Samen investeren in de toekomst Padel bij TV Bokt Lenen voor leden Samen investeren in de toekomst verslavend langere rally s onderhandse service geen moeilijke techniek dynamisch verbetert je reactievermogen en volley PADEL UITDAGEND, VOOR IEDEREEN strategisch,

Nadere informatie

INFOFOLDER. Tennisvereniging Eijsden TVE. Versie 2015.1

INFOFOLDER. Tennisvereniging Eijsden TVE. Versie 2015.1 INFOFOLDER Tennisvereniging Eijsden TVE Versie 2015.1 Alles wat je graag wil weten over tennisvereniging Eijsden (TVE) Deze informatie is bedoeld om het leden (nieuw of bestaand) zo aangenaam mogelijk

Nadere informatie

TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN

TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN TennisTops biedt voor alle volwassenen een gepast aanbod, van beginnend tot gevorderd en van recreant tot de prestatieve tennisser. Voor de periode tussen april en september

Nadere informatie

PROGRAMMA INDOOR SOCCER 2017 WOLVEGA

PROGRAMMA INDOOR SOCCER 2017 WOLVEGA PROGRAMMA INDOOR SOCCER WOLVEGA Voorwoord Namens de organisatie Indoor Soccer willen wij op voorhand alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors bedanken voor hun bijdrage aan dit toernooi. Na een succesvolle

Nadere informatie

Golf Puyenbroeck. tarieven

Golf Puyenbroeck. tarieven Golf Puyenbroeck tarieven Het provinciebestuur Oost-Vlaanderen vindt dat iedereen aan golfsport moet kunnen doen. Om de golfsport voor iedereen vlot toegankelijk te maken, ontwikkelde het provinciebestuur

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Racket en Party Centrum voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden Racket en Party Centrum voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden Racket en Party Centrum voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van Racket en Party Centrum Racket en Party Centrum Van Leeuwenhoekstraat 10 NL 2693 BG 's-gravenzande BTW-nummer:

Nadere informatie

Persoonlijke instellingen wijzigen van kinderen onder 16 jaar

Persoonlijke instellingen wijzigen van kinderen onder 16 jaar Persoonlijke instellingen wijzigen van kinderen onder 16 jaar Ben jij jonger dan 16 jaar en wil je graag je persoonlijke instellingen in de Voetbal.nl app wijzigen? Op deze pagina leggen we uit hoe persoonlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Business Club Utrecht

Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Business Club Utrecht Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Business Club Utrecht 1. Doelstelling 1.1 Business Club Utrecht, hierna te noemen BCU, is een netwerkorganisatie gericht op de uitwisseling van kennis en ervaring en het

Nadere informatie

HANDBOEK 9 PUNTEN DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER

HANDBOEK 9 PUNTEN DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER HANDBOEK 9 PUNTEN DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER E-mail: digitaal@dartsbondalmere.nl Website: www.dartsbondalmere.nl Laatst bijgewerkt: 4-9-2014 1 INHOUDSOPGAVE 1 INHOUDSOPGAVE... 2 2 INLEIDING... 3 3 INLOGGEN...

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INHOUDSOPGAVE Blz. Tennisclub Delfzijl Welkom 3 Onze club 4 Clubgebouw 4 Tennissen Lidmaatschap 4 Ledenpas 5 Baan reserveren 5 Wanneer kun je spelen 5 Tijdens en na

Nadere informatie

A.T.V. LUCTOR ET EMERGO Ben jij straks lid van de leukste sportvereniging van Almelo?

A.T.V. LUCTOR ET EMERGO Ben jij straks lid van de leukste sportvereniging van Almelo? A.T.V. LUCTOR ET EMERGO Ben jij straks lid van de leukste sportvereniging van Almelo? Algemene informatie De Almelose Tennisvereniging Luctor et Emergo is opgericht in 1898 en is één van de oudste tennisverenigingen

Nadere informatie

Inhoud Aan de leden Van het bestuur

Inhoud Aan de leden Van het bestuur Inhoud Aan de leden Van het bestuur Jaargang 9 Nummer 2 AAN ONZE LEDEN.. Beste vrienden van GSM, Woord vanuit het Bestuur TV GSM sponsoren Wij willen jullie graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Wij zijn te bereiken tijdens kantooruren: maandag vrijdag van 09.00 17.00u. Hoe kan ik op www.riu.com met mijn password bij RIU PartnerClub inloggen?

Wij zijn te bereiken tijdens kantooruren: maandag vrijdag van 09.00 17.00u. Hoe kan ik op www.riu.com met mijn password bij RIU PartnerClub inloggen? Hoe kom ik in contact met de RIU PartnerClub Wij zijn te bereiken tijdens kantooruren: maandag vrijdag van 09.00 17.00u. RIU PartnerClub Tel: 0034-971-491168 RIU Centre Fax: 0034-971-260566 07610 Playa

Nadere informatie

AANVULLEND COMPETITIEREGLEMENT DISTRICT POOL WEST 2. A. Spelsoorten & Wedstrijdpunten

AANVULLEND COMPETITIEREGLEMENT DISTRICT POOL WEST 2. A. Spelsoorten & Wedstrijdpunten A. Spelsoorten & Wedstrijdpunten A.1 De 1ste klasse speelt: 2 x 9-ball (race to 7), 1 x 10-ball (race to 7), 1 x 8-ball (race to 6), 1 x 10-ball koppel (race to 6) en 1 x 14.1 (race to 60) De 2e en 3e

Nadere informatie

Handleiding: Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in.

Handleiding: Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Handleiding: Inschrijven via I-school ALGEMEEN Ga naar: www.i-school.be/login Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Betekenis van de symbolen die in het programma het meest worden gebruikt:

Nadere informatie

In dit eerste artikel bespreken we wat je als Tenniskidsouder moet weten en doen als je kind op tennisles zit.

In dit eerste artikel bespreken we wat je als Tenniskidsouder moet weten en doen als je kind op tennisles zit. Als je ouder bent van een KNLTB Tenniskid Deel I In Tenniskids willen we alle kinderen de kans geven zich naar hun volle potentie te ontwikkelen niet alleen als tennisser, maar ook als mens. Als ouder

Nadere informatie