PROCEDURES BIJ SCHADEMELDING AAN GEMEENTE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROCEDURES BIJ SCHADEMELDING AAN GEMEENTE"

Transcriptie

1 PROCEDURES BIJ SCHADEMELDING AAN GEMEENTE VOORAF. Deze procedures gelden voor; elke vorm van inbraak of vandalisme die schade aan het gebouw tot gevolg heeft, glasschades, schade ten gevolge van storm, regenwater e.d. Waalwijk vergoedt schades niet als: daders bekend zijn. In dit geval moet het bestuur zelf de schade bij de daders verhalen. deze ontstaan zijn door nalatigheid. het zaken betreft die niet met overheidsmiddelen bekostigd zijn. deze niet via onderstaande procedures gemeld en behandeld zijn. Beide gemeentes hanteren een eigen procedure!

2 PROCEDURES VOOR SCHOLEN IN DE GEMEENTE WAALWIJK Inbraak of vandalisme. 1. Schade ten gevolge van inbraak of vandalisme wordt geconstateerd. 2. Checklist Leerrijk! (bijlage) wordt aangemaakt. Als het schooldeel compleet ingevuld is wordt de checklist naar Leerrijk! gestuurd: 3. De directeur meldt de schade meteen na het ontdekken bij de gemeente, afdeling OBV: Digitaal: Gebruik bijgevoegd formulier Telefonisch: De gemeente kent de schade een schadevolgnummer toe. Noteer dit op de checklist. 4. De directeur doet digitaal aangifte bij de politie. Dit kan via: Het originele proces-verbaal wordt na ontvangst direct naar de gemeente gestuurd: Digitaal: Per post: Gemeente Waalwijk, Afdeling OBV, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk. 5. De schade wordt ook reeds gemeld bij Dyade Vast Goed: 6. De schade wordt door de gemeente zo spoedig mogelijk opgenomen en beoordeeld wordt hoe het herstel plaats moet vinden. 7. Voor schades boven de 1.500,- wordt tevens beoordeeld of: a. Een oordeel van derden opgevraagd moet worden; b. De verzekeringsmaatschappij ingeschakeld moet worden; c. Offertes voor bepaling van schadebedrag moeten worden opgevraagd. 8. De directeur meldt, na akkoord van de gemeente, de schade bij Dyade Vast Goed (DVG) via en geeft ook het schadevolgnummer van de gemeente door. DVG geeft aan welk correspondentienummer de schade bij DVG heeft. Dit wordt bovendien per aan de directeur van de school bevestigd. Dit nummer wordt door alle partijen steeds bij alle correspondentie vermeld. 9. DVG geeft opdracht om de storing op te lossen. De uitvoerder krijgt daarbi j ook het correspondentienummer gemeld. 10. Indien de checklist compleet is wat betreft het schooldeel wordt deze ingezonden naar het bestuurskantoor alwaar de verdere afhandeling verzorgd wordt. 11. De nota van de herstelkosten wordt (door de uitvoerende partij) naar DVG gestuurd. 12. DVG zendt, na akkoord met de uitvoering van het herstel, de originele nota, voorzien van schadenummer gemeente en proces-verbaal naar het bestuurskantoor van Leerrijk! Duidelijk wordt vermeld dat het een verzekeringskwestie betreft welke bij de gemeente gedeclareerd kan worden. 13. Leerrijk! betaalt de nota en declareert (binnen één maand na ontvangst van de nota) de schade bij de gemeente.

3 Glasschade 1. Glasschade wordt geconstateerd. 2. Checklist Leerrijk! (bijlage) wordt aangemaakt en direct toegestuurd: 3. Bij glasschade kan door de directeur direct opdracht tot herstel gegeven worden bij Uniglas, Het vervangen van glas dient te geschieden volgens de geldende NEN en NPR normen. Bij vervanging door ander soort glas dan volgens genoemde normen noodzakelijk is, dient vooraf toestemming te worden gevraagd aan de afdeling OBV. 4. De nota wordt, indien de directeur akkoord is met de uitvoering (in geval van twijfel DVG raadplegen) aan het bestuurskantoor gezonden, duidelijk wordt vermeld dat het een verzekeringskwestie betreft. 5. Leerrijk! betaalt de nota en declareert (binnen één maand na ontvangst van de nota) de schade bij de gemeente. NB: met name bij ruitbreuk s nachts kan het voorkomen dat het beveiligingsbedrijf s nachts ook de glaszetter belt voor een noodreparatie zonder daarin de directeur vooraf te kennen en de nota nadien naar school stuurt. In dit geval blijven alle acties gelijk.

4 PROCEDURE VOOR SCHOLEN IN DE GEMEENTE LOON OP ZAND Vooraf. De gemeente Loon op Zand maakt een onderverdeling in de schades: schade aan schoolgebouw, inventaris of goederen ten gevolge van inbraak, diefstal en/of vandalisme naar verwachting kleiner dan 1.000; schade aan schoolgebouw, inventaris of goederen ten gevolge van inbraak, diefstal en/of vandalisme naar verwachting groter dan 1.000; andere schadeoorzaken (zoals bijvoorbeeld brand, ontploffing, blikseminslag, storm, waterschade en dergelijke). Voorts is van belang: Iedere schadesoort kent een eigen procedure, deze worden hieronder weergegeven. Ieder schade dient afzonderlijk ingediend en afgehandeld te worden. Wordt er later dan 48 uur na constatering van de schade melding gemaakt van het schadevoorval, dan kan het zijn dat de verzekeraar niet uitkeert. Mocht dat het geval zijn, dan zal de gemeente aan de school ter zake niet meer vergoeden dan het op de verzekeringspolis van toepassing zijnde eigen risico, te weten maximaal 1.000,00. Schade ten gevolge van inbraak, diefstal en/of vandalisme kleiner dan 1.000,-. 1. De schade wordt geconstateerd. 2. Checklist Leerrijk! (bijlage) wordt aangemaakt. Als het schooldeel compleet ingevuld is wordt de checklist naar Leerrijk! gestuurd: 3. De directeur meldt de schade binnen 48 uur na constatering bij de gemeente en maakt hierbij gebruik van het schademeldingsformulier (zie bijlage: schademelding sformulier gemeente Loon op Zand). Het formulier wordt per mail toegezonden aan: 4. De directeur meldt de schade direct bij Dyade Vast Goed: DVG geeft opdracht om de schade te herstellen. De nota wordt na akkoord door DVG doorgezonden naar Leerrijk! 5. De directeur doet digitaal aangifte bij de politie. Dit kan via: 6. De directeur zendt het volgende naar de gemeente Het uitgewerkte proces verbaal. Enkele foto s van de veroorzaakte schade. 7. Leerrijk! handelt de schade verder af: De nota wordt betaald. De nota wordt aan de gemeente Loon op Zand toegezonden en tegelijkertijd gedeclareerd. Na ontvangst van het schadebedrag wordt de schade als afgehandeld beschouwd. Schade ten gevolge van inbraak, diefstal en/of vandalisme groter dan 1.000,-. 1. De schade wordt geconstateerd. 2. Checklist Leerrijk! (bijlage) wordt aangemaakt. Als het schooldeel compleet ingevuld is wordt de checklist naar Leerrijk! gestuurd (info@leerrijk.nl).

5 3. De directeur meldt de schade binnen 48 uur na constatering bij de gemeente en maakt hierbij gebruik van het schademeldingsformulier (zie bijlage) Het formulier wordt per mail toegezonden aan: Indien nodig kan overlegd worden met Marleen Decavel ( ). 4. De gemeente zorgt voor doormelding aan de verzekeraar. De verzekeraar zal op basis van de beschikbare informatie een besluit nemen om al dan niet een expert in te inschakelen om de schade op de betreffende school op te nemen en vast te stellen. In beide gevallen meldt de gemeente het besluit aan Leerrijk! 5. De directeur meldt de schade direct bij Dyade Vast Goed: DVG geeft, na uitsluitsel door verzekeraar, opdracht om de schade te herstellen. De nota wordt na akkoord door DVG doorgezonden naar Leerrijk! 6. De directeur doet digitaal aangifte bij de politie. Dit kan via: 7. De directeur zendt het volgende naar de gemeente Het uitgewerkte proces verbaal. Enkele foto s van de veroorzaakte schade. 8. Leerrijk! handelt de schade verder af: De nota wordt betaald. De nota wordt aan de gemeente Loon op Zand toegezonden en tegelijkertijd gedeclareerd. Na ontvangst van het schadebedrag wordt de schade als afgehandeld beschouwd. * Wordt er later dan 48 uur melding gemaakt van het schadevoorval, dan kan het zijn dat de verzekeraar niet uitkeert. Mocht dat het geval zijn, dan zal de gemeente aan de school ter zake niet meer vergoeden dan het op de verzekeringspolis van toepassing zijnde eigen risico, te weten maximaal 1.000,00. Schade door andere schadeoorzaken. 1. De schade wordt geconstateerd. 2. Checklist Leerrijk! (bijlage) wordt aangemaakt. Als het schooldeel compleet ingevuld is wordt de checklist naar Leerrijk! gestuurd (info@leerrijk.nl). 3. De directeur meldt de schade binnen 48 uur na constatering bij de gemeente: middels gebruik van het schademeldingsformulier (zie bijlage). Het formulier wordt per mail toegezonden aan: schadesscholen@loonopzand.nl incluis een schatting van het schadebedrag (indien mogelijk). Checkt bij gemeente of aangifte bij politie noodzakelijk is. Indien nodig kan overlegd worden met Marleen Decavel ( ). 4. De gemeente zorgt voor doormelding aan de verzekeraar. De verzekeraar zal op basis van de beschikbare informatie een besluit nemen om al dan niet een expert in te inschakelen om de schade op de betreffende school op te nemen en vast te stellen. In beide gevallen meldt de gemeente het besluit aan Leerrijk! 5. De directeur meldt de schade direct bij Dyade Vast Goed: Wim.Mathijssen@dyade.nl 6. DVG geeft, na uitsluitsel door verzekeraar, opdracht om de schade te herstellen. De nota wordt na akkoord door DVG doorgezonden naar Leerrijk! 7. De directeur doet digitaal aangifte bij de politie als de gemeente dit (in stap 3) als wenselijk heeft benoemd. Dit kan via:

6 8. De directeur zendt het volgende naar de gemeente Enkele foto s van de veroorzaakte schade. 9. Leerrijk! handelt de schade verder af: De nota wordt betaald. De nota wordt aan de gemeente Loon op Zand toegezonden en tegelijkertijd gedeclareerd. Na ontvangst van het schadebedrag wordt de schade als afgehandeld beschouwd.

7 Checklist Leerrijk! schades School Schade Korte omschrijving schade School Schademelding bij gemeente Schademelding bij Dyade Naam gemeenteambtenaar melding Schadevolg nr (Waalwijk) Aangifte doen? Naam dvg-werknemer melding Correspondentienummer Aangifte politie Inzending naar Leerrijk! Aangifte retour ontvangen Naar DVG gestuurd (+corr.nr) Naar gemeente gestuurd (+schadevolgnummer) Leerrijk! Ontvangst schoolgegevens Ontvangst nota Nota betaald Declaratie bij gemeente Ontvangst declaratie

8 FORMULIER SCHADEMELDING SCHOLEN GEMEENTE WAALWIJK Naam school Schadedatum schademelding Omschrijving aard van de schade Schade aan 0 Opstal 0 Inventaris Geraamd schadebedrag Daders bekend? 0 Nee 0 Ja, gegevens vermelden: Is proces verbaal ingezonden? 0 Ja 0 Wordt nagezonden

9 FORMULIER SCHADEMELDING SCHOLEN GEMEENTE LOON OP ZAND School NAW-gegevens: Schadedatum Contactpersoon: schademelding Omschrijving aard van de schade Schade aan Geraamd schadebedrag 0 Opstal 0 Inventaris 0 Opstal 0 Inventaris Daders bekend? 0 Nee 0 Ja, gegevens vermelden: Is aangifte bij politie gedaan? 0 Ja, pv is bijgevoegd 0 Ja, pv wordt nagezonden 0 Nee Zijn daders bekend? 0 Nee 0 Ja, gegevens:

Schadeprocedure primair, speciaal en voortgezet onderwijs 2013 (# 4227220)

Schadeprocedure primair, speciaal en voortgezet onderwijs 2013 (# 4227220) Schadeprocedure primair, speciaal en voortgezet onderwijs 2013 (# 4227220) Doel Het voorzien in een beleidsregel voor herstel en vervanging in verband met schade aan gebouw, onderwijsleerpakketten/leer-

Nadere informatie

Nota van B&W. Onderwerp Schade en verzekering schoolgebouwen. B&W-besluit:

Nota van B&W. Onderwerp Schade en verzekering schoolgebouwen. B&W-besluit: Onderwerp Schade en verzekering schoolgebouwen Nota van B&W Portefeuille M. Divendal Auteur Dhr. S.K. Satter Telefoon 5115708 E-mail: ssatter@haarlem.nl MO/OWG Reg.nr. 2007/189749 Bijlage: A B & W-vergadering

Nadere informatie

Schade aan woning en inboedel

Schade aan woning en inboedel Schade aan woning en inboedel Hoe te handelen? Voor wie is deze folder bedoeld? U huurt een woning bij Woonzorg Nederland. In deze folder krijgt u meer informatie over wat u moet doen bij schade aan de

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. U heeft schade, wat nu? sinds 1850

Klaverblad Verzekeringen. U heeft schade, wat nu? sinds 1850 Klaverblad Verzekeringen U heeft schade, wat nu? sinds 1850 Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten

Nadere informatie

1. Aangifte betreft Maatschappij: Tussenpersoonnummer: Schadenummer maatschappij: Schadenummer TP:

1. Aangifte betreft Maatschappij: Tussenpersoonnummer: Schadenummer maatschappij: Schadenummer TP: Aangifteformulier Schade algemeen 1. Aangifte betreft Maatschappij: Tussenpersoonnummer: Schadenummer maatschappij: Schadenummer TP: Welke verzekering betreft het? Opstal Verzameling Reis Rijwielen Inboedel

Nadere informatie

Schadeformulier Verzekeringen Kinderopvang

Schadeformulier Verzekeringen Kinderopvang Schadeformulier Verzekeringen Kinderopvang Dit schadeformulier heeft betrekking op de volgende verzekering: Polisnummer Schadenummer Schademelding ongevallenverzekering Voor een schademelding op een ongevallenverzekering

Nadere informatie

U heeft schade, wat nu? Schadefolder

U heeft schade, wat nu? Schadefolder U heeft schade, wat nu? Schadefolder Inhoudsopgave De assurantieadviseur 3 Schade 4 Met wie kunt u te maken krijgen? 5 Er komt een expert en dan? 7 Gedragsregels en klachten 8 Begrippen 9 Deze folder bevat

Nadere informatie

Datascan. RMA procedures

Datascan. RMA procedures atascan Creating print solutions Wat te doen bij ontvangst goederen van atascan? Goederen nauwkeurig controleren met de pakbon op productcode en aantal. Verpakking controleren op beschadiging. Indien de

Nadere informatie

Postadres: Postbus 76, 2501 CB s-gravenhage Kantooradres: Zeestraat 70, s-gravenhage Telefoon 070-342 12 12 Fax 070-342 13 74 NLS/2344 0801

Postadres: Postbus 76, 2501 CB s-gravenhage Kantooradres: Zeestraat 70, s-gravenhage Telefoon 070-342 12 12 Fax 070-342 13 74 NLS/2344 0801 1 SCHADE-AANGIFTEFORMULIER ALGEMEEN Postadres: Postbus 76, 2501 CB s-gravenhage Kantooradres: Zeestraat 70, s-gravenhage Telefoon 070-342 12 12 Fax 070-342 13 74 NLS/2344 0801 Voor het melden van schade

Nadere informatie

1. Aanspraak vergoeding De school maakt aanspraak op vergoeding van schade, voor zover deze regeling in een schadevergoeding voorziet.

1. Aanspraak vergoeding De school maakt aanspraak op vergoeding van schade, voor zover deze regeling in een schadevergoeding voorziet. CVDR Officiële uitgave van Lisse. Nr. CVDR229033_1 17 oktober 2017 Schaderegeling schoolgebouwen Lisse 2010 1. Aanspraak vergoeding De school maakt aanspraak op vergoeding van schade, voor zover deze regeling

Nadere informatie

Onze helpende hand bij schade. Handleiding voor onze particuliere klanten

Onze helpende hand bij schade. Handleiding voor onze particuliere klanten Onze helpende hand bij schade Handleiding voor onze particuliere klanten Directe hulp bij schade Schade komt altijd ongelegen en u wilt er zo snel mogelijk van af. U wilt weten wat u wel en niet kunt doen.

Nadere informatie

Schade-aangifte Reisverzekering

Schade-aangifte Reisverzekering Belangrijk Vul alle van toepassing zijnde vragen zo volledig mogelijk in, dit voorkomt vertraging in de schade- afhandeling. Stuur verklaringen, originele nota s en andere bewijsstukken altijd direct mee.

Nadere informatie

2h Plaats. ING Inboedelverzekering. ING Kostbaarhedenverzekering. ING Aansprakelijkheidsverzekering. Datum Tijdstip :

2h Plaats. ING Inboedelverzekering. ING Kostbaarhedenverzekering. ING Aansprakelijkheidsverzekering. Datum Tijdstip : ING Woonverzekering schade melden U kunt uw schade ook melden via 088 66 33 444. Heeft u hierbij uw polisnummer en belangrijke schade-informatie, zoals kosten van de schade bij de hand? Uw schademelding

Nadere informatie

Schade-aangifte Reisverzekering

Schade-aangifte Reisverzekering Belangrijk Vul alle van toepassing zijnde vragen zo volledig mogelijk in, dit voorkomt vertraging in de schade- afhandeling. Stuur verklaringen, originele nota s en andere bewijsstukken altijd direct mee.

Nadere informatie

Schade? Geen nood. Wij helpen u. ABN AMRO Verzekeringen

Schade? Geen nood. Wij helpen u. ABN AMRO Verzekeringen Schade? Geen nood ABN AMRO Verzekeringen Wij helpen u Niemand zit te wachten op schade. Heeft u toch een schade? Dan wilt u zo goed en zo snel mogelijk geholpen worden. Als klant van ABN AMRO Verzekeringen

Nadere informatie

Schadeafhandeling zakelijke verzekeringen in 7 stappen

Schadeafhandeling zakelijke verzekeringen in 7 stappen Schadeafhandeling zakelijke verzekeringen in 7 stappen 2 U hebt schade. Wat kunt u van ons verwachten? U hebt schade Schade is vervelend en kan grote impact voor u hebben. Wij kunnen ons goed voorstellen

Nadere informatie

Schadeaangifteformulier Transportaansprakelijkheidsverzekering

Schadeaangifteformulier Transportaansprakelijkheidsverzekering Schadeaangifteformulier Transportaansprakelijkheidsverzekering i Gebruik Tab/Shift-Tab of de muis om te bewegen tussen de invulvelden Alleen gebruiken voor volledig uitbesteed vervoer TVM relatienummer

Nadere informatie

Burgemeester en Wethouders

Burgemeester en Wethouders Burgemeester en Wethouders de raad der gemeente EDE Behandelend ambtenaar F.A. Dimmendaal Tel.nr. 0318 680646 Verzameling Raadsstukken registratienummer sector datum: 641909 EWZ Cie. MZ 01-12-10 Betreft

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (VRD-PV-01-151) Voorraad - Algemeen deel Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Verzekerde en verzekeraar 3 1 Met wie sluit u

Nadere informatie

Direct Schade Melden. Schade? Wij staan voor u klaar!

Direct Schade Melden. Schade? Wij staan voor u klaar! Direct Schade Melden Schade? Wij staan voor u klaar! Direct Schade Melden 24 uur per dag, 7 dagen in de week Heeft u schade? Wij gaan meteen voor u aan de slag Heeft u schade? Dan kunt u deze direct bij

Nadere informatie

Schadeaangifte B-Cover Home Property (Brandverzekering)

Schadeaangifte B-Cover Home Property (Brandverzekering) Schadeaangifte B-Cover Home Property (Brandverzekering) Polisnummer GB_ Deze aangifte uiterlijk binnen de 8 dagen overmaken aan uw contractbeheerder (zie polis). De beschadigde goederen moeten ter beschikking

Nadere informatie

Schadehulp verzorgt voor relaties van autoschadeherstellers de gehele administratieve afwikkeling van hun verhaalschade.

Schadehulp verzorgt voor relaties van autoschadeherstellers de gehele administratieve afwikkeling van hun verhaalschade. Schadehulp verzorgt voor relaties van autoschadeherstellers de gehele administratieve afwikkeling van hun verhaalschade. Uw relatie is WA, WA beperkt Casco of Casco met een hoog eigen risico verzekerd

Nadere informatie

Artikel 1 - Definities In dit reglement hebben de volgende woorden en uitdrukkingen de volgende betekenis:

Artikel 1 - Definities In dit reglement hebben de volgende woorden en uitdrukkingen de volgende betekenis: BIJLAGE 3 BIJ SAMENWERKINGSAFSPRAKEN NAM-EZ-NCG REGLEMENT ARBITER AARDBEVINGSSCHADE EERSTE AFDELING - ALGEMEEN Artikel 1 - Definities In dit reglement hebben de volgende woorden en uitdrukkingen de volgende

Nadere informatie

Schadeaangifte formulier

Schadeaangifte formulier Schadeaangifte formulier Algemeen Soort verzekering * Aansprakelijkheid * Inboedel * Opstal * Woonwagen (casco) Polisnummer 1 / Verzekeringnemer Voorletter(s) (geen postbus) Beroep/Bedrijf Is er recht

Nadere informatie

Schadeafhandeling zakelijke verzekeringen in 7 stappen

Schadeafhandeling zakelijke verzekeringen in 7 stappen Schadeafhandeling zakelijke verzekeringen in 7 stappen U hebt schade. Wat kunt u van ons verwachten? U hebt schade Schade is vervelend en kan grote impact voor u hebben. Wij kunnen ons goed voorstellen

Nadere informatie

Schade-aangifte Reisverzekering

Schade-aangifte Reisverzekering Belangrijk Vul alle van toepassing zijnde vragen zo volledig mogelijk in, dit voorkomt vertraging in de schade- afhandeling. Stuur verklaringen, originele nota s en andere bewijsstukken altijd direct mee.

Nadere informatie

Schade-Aanmeldingsformulier Reisverzekering

Schade-Aanmeldingsformulier Reisverzekering Schade-Aanmeldingsformulier Reisverzekering Op welke verzekering heeft deze melding betrekking? : Reisbagage Tijdelijke reis Doorlopende reis 1. Polisnummer : Schadenummer : Naam verzekeringnemer : Originele

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (GTS-PV-01-151) Goederentransport - Algemeen deel Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Verzekerde en verzekeraar 3 1 Met wie

Nadere informatie

Schadeformulier reis- en annuleringsverzekering

Schadeformulier reis- en annuleringsverzekering Schadeformulier reis- en annuleringsverzekering versie 2019-02 Voor een vlotte afhandeling van uw schade vragen wij u dit schadeformulier in te vullen en de gevraagde bewijsstukken aan te leveren. Heeft

Nadere informatie

Voorwaarden VRD-PV Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Voorwaarden VRD-PV Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Voorraad - Algemeen deel Avéro Achmea BedrijfActiefPolis Voorwaarden VRD-PV-01-151 Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave Verzekerde en verzekeraar 1. Met wie sluit u deze verzekering?...3

Nadere informatie

Onderhoud & reparaties

Onderhoud & reparaties Onderhoud & reparaties Samen verantwoordelijk voor prettig wonen Leystromen vindt het belangrijk dat u prettig woont. Dat betekent dat wij uw woning goed onderhouden. Zaken die kapot gaan, repareren wij

Nadere informatie

Schade? Geen nood, wij helpen u

Schade? Geen nood, wij helpen u Schade? Geen nood, wij helpen u ABN AMRO Verzekeringen U hebt schade Niemand zit te wachten op schade. Mocht u onverhoopt toch schade hebben dan wilt u zo goed en zo snel mogelijk geholpen worden. Als

Nadere informatie

Schadeaangifte Brandverzekering Woning & Handel

Schadeaangifte Brandverzekering Woning & Handel Schadeaangifte Brandverzekering Woning & Handel Polisnummer Deze aangifte uiterlijk binnen de 8 dagen overmaken aan uw contractbeheerder (zie uw polisoverzicht) De beschadigde goederen moeten ter beschikking

Nadere informatie

SCHADEFORMULIER 1 PERSOONSGEGEVENS

SCHADEFORMULIER 1 PERSOONSGEGEVENS Vul dit formulier in als u een schade wilt melden als gevolg van Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum en/of werkzaamheden van Mooder Maas. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Heeft u tijdens het

Nadere informatie

Verzekeringnemer Naam en voorletters man vrouw. girorekening t.n.v. te

Verzekeringnemer Naam en voorletters man vrouw. girorekening t.n.v. te SCHADEAANGIFTEFORMULIER SPECIAL ISIS & ISIS CONTINUE Belangrijk: wij kunnen uw declaratie sneller behandelen indien dit formulier volledig en duidelijk leesbaar is ingevuld. Zendt u alstublieft alle originele

Nadere informatie

Schadeaangifte B-Cover Building Property (Brandverzekering)

Schadeaangifte B-Cover Building Property (Brandverzekering) Schadeaangifte B-Cover Building Property (Brandverzekering) Polisnummer GB Deze aangifte uiterlijk binnen de 8 dagen overmaken aan uw contractbeheerder (zie polis) De beschadigde goederen moeten ter beschikking

Nadere informatie

24.3.2005 verzoek Onderwijsstichting BOZL-Quintessence voor vergoeding glasschade ten gevolge van vandalisme sbode Boemerang.

24.3.2005 verzoek Onderwijsstichting BOZL-Quintessence voor vergoeding glasschade ten gevolge van vandalisme sbode Boemerang. Raadsvoorstel Brunssum, d.d. : 28.06.2005 Gemeenteblad : 2005 nr. 31 Afdeling : Welzijn en Onderwijs nr. 2005 / 7087 Onderwerp : Aanvraag spoedvoorziening (schadeverzekeringen) Aan de raad. Aanleiding

Nadere informatie

Klachtenregeling Ouwersloot Kerkhoven

Klachtenregeling Ouwersloot Kerkhoven Klachtenregeling Ouwersloot Kerkhoven Ouwersloot Kerkhoven hecht aan tevreden relaties en we werken daarom steeds aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Waar gewerkt wordt, kunnen echter fouten worden

Nadere informatie

SCHADE AANGIFTE. Aflopende Reis- en Annuleringskostenverzekering Doorlopende Reisverzekering. Schade aangifte 1

SCHADE AANGIFTE. Aflopende Reis- en Annuleringskostenverzekering Doorlopende Reisverzekering. Schade aangifte 1 SCHADE AANGIFTE Aflopende Reis- en Annuleringskostenverzekering Doorlopende Reisverzekering Schade aangifte 1 Aflopende Reis - en Annuleringskostenverzekering en Doorlopende Reisverzekering Schadeaangifte

Nadere informatie

Schadeformulier Kortlopende Reisverzekering

Schadeformulier Kortlopende Reisverzekering Schadeformulier Kortlopende Reisverzekering versie 2018-5 mmer dat je reis niet zo verliep als gepland. Beantwoord hieronder de vragen die relevant zijn. Vergeet niet je handtekening te zetten om te verklaren

Nadere informatie

Ik heb een klacht. Alescon T.a.v. de Klachtencoördinator Postbus 990 9400 AZ Assen

Ik heb een klacht. Alescon T.a.v. de Klachtencoördinator Postbus 990 9400 AZ Assen Ik heb een klacht U werkt, u volgt een reïntegratietraject of u staat op de wachtlijst bij Alescon. Wij doen ons best om u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden

Nadere informatie

Proteq Woonverzekering. Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting

Proteq Woonverzekering. Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting Woonverzekering Proteq Woonverzekering Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting Zelf opdraaien voor de kosten van schade aan uw huis of inboedel? U moet er

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Servicefonds

Algemene voorwaarden Servicefonds Algemene voorwaarden Servicefonds Deelnemers aan het Servicefonds van Wonion huren een woning van Wonion. Zij gaan akkoord met de volgende algemene voorwaarden. April 2016 Artikel 1 Tegen betaling van

Nadere informatie

Afhandeling klachten over de dienst

Afhandeling klachten over de dienst Staatstoezicht op de Mijnen: Afhandeling klachten over de dienst Afhandeling klachten over de dienst -02-2005 1 Werkwijze afhandelen klachten over Staatstoezicht op de Mijnen 1. Inleiding Staatstoezicht

Nadere informatie

Inhoud Serviceabonnementen schadeverzekeringen particulier: Uitgebreid. Basis. Dienstverlening. Standaard. Bedrag per maand 2,50 26,50 18,50

Inhoud Serviceabonnementen schadeverzekeringen particulier: Uitgebreid. Basis. Dienstverlening. Standaard. Bedrag per maand 2,50 26,50 18,50 Inhoud Serviceabonnementen schadeverzekeringen particulier: Dienstverlening Basis Standaard Uitgebreid Bedrag per maand 2,50 18,50 26,50 Inventarisatie van de risico s Inventariseren van de verzekerbare

Nadere informatie

Caravan verzekering Schadeformulier

Caravan verzekering Schadeformulier Caravan verzekering Schadeformulier Kies voor schadeherstel door Omnia IAK Verzekeringen heeft afspraken gemaakt met Omnia Caravan en Camper Schadeservice. Daardoor is het voor u extra aantrekkelijk om

Nadere informatie

Handleiding voor onze zakelijke klanten

Handleiding voor onze zakelijke klanten Handleiding voor onze zakelijke klanten U hebt schade Schade komt altijd ongelegen. Zeker als de schade grote gevolgen heeft voor de continuïteit van uw bedrijf. Daarom krijgt u van ons en uw verzekeringsadviseur

Nadere informatie

Caravanverzekering. Kies voor schadeherstel door Omnia. Welke Omnia hersteller zit bij mij in de buurt? 1 Algemene gegevens verzekeringnemer

Caravanverzekering. Kies voor schadeherstel door Omnia. Welke Omnia hersteller zit bij mij in de buurt? 1 Algemene gegevens verzekeringnemer Schadeformulier Caravanverzekering Kies voor schadeherstel door Omnia Aon heeft afspraken gemaakt met Omnia Caravan en Camper Schadeservice. Daardoor is het voor u extra aantrekkelijk om gebruik te maken

Nadere informatie

Verzekeringsproducten. De Zeeuwse. Schadeaangifte. Informatie voor de klant

Verzekeringsproducten. De Zeeuwse. Schadeaangifte. Informatie voor de klant Verzekeringsproducten van De Zeeuwse Schadeaangifte Informatie voor de klant De schadeaangifte geldt voor: Aflopende Reis- en Annuleringskostenverzekering Doorlopende Reisverzekering De oplossing dichtbij

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis Woonhuisverzekering

Interpolis Alles in één Polis Woonhuisverzekering Interpolis Alles in één Polis Verschillenoverzicht Overzicht van de verschillen tussen de oude en de vernieuwde Verschil Oude Vernieuwde Wat kunt u verzekeren? woonhuis inclusief maximaal 2 bijgebouwen

Nadere informatie

Het gemak van de complete Combipolis

Het gemak van de complete Combipolis Het gemak van de complete Combipolis Alles over de pluspunten van de Combipolis! Verzeker wat noodzakelijk is, combineer verzekeringen en profiteer zo van de unieke kortingsregeling: hoe meer verzekeringen,

Nadere informatie

Werkinstructie Ombudscommissie Eindhoven November 2016

Werkinstructie Ombudscommissie Eindhoven November 2016 Werkinstructie Ombudscommissie Eindhoven November 2016 Uitgangspunt In deze werkinstructie wordt uiteengezet op welke wijze de Ombudscommissie haar werkzaamheden zal invullen en uitvoeren. Het uitgangspunt

Nadere informatie

Innofun Klachtenprocedure

Innofun Klachtenprocedure Klachtenprocedure Innofun B.V. Datum in werking treding: 1 september 2011 Versie: 1 Deze regeling wordt openbaar gemaakt door plaatsing op de website van Innofun Innofun Klachtenprocedure Doel van de procedure:

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (ZAW-BV-02-151) Aanhangwagen Beperkt Casco zonder WA Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Beperkt Casco 2 Verzekerd 2 1 Wie

Nadere informatie

Schadeformulier Reisverzekering

Schadeformulier Reisverzekering Schadeformulier Reisverzekering Om uw schade sneller te kunnen behandelen vragen wij u: - het formulier zo volledig en duidelijk mogelijk in te vullen - relevante bijlagen zoals originele bewijsstukken

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (ZAW-RV-09-151) Aanhangwagen - Opbouw eigen gebrek Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Opbouw eigen gebrek 3 Verzekerd 3 1

Nadere informatie

Klokkenluidersregeling Woonpartners Midden-Holland

Klokkenluidersregeling Woonpartners Midden-Holland Klokkenluidersregeling Woonpartners Midden-Holland Waddinxveen, 15 december 2014 Doc.nr.: 1412025 / # Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 1 Inleiding 3 1.1 Waarom een klokkenluidersregeling... 3 1.2 Definities...

Nadere informatie

Schadeaangifteformulier Transportaansprakelijkheidsverzekering

Schadeaangifteformulier Transportaansprakelijkheidsverzekering Schadeaangifteformulier Transportaansprakelijkheidsverzekering i Gebruik Tab/Shift-Tab of de muis om te bewegen tussen de invulvelden TVM relatienummer schadenummer polisnummer uw referentienummer VERZEKERINGNEMER

Nadere informatie

Schade aan het gebouw; hoe gaan we dat oplossen? model te bewerken mw. mr. Karin Tiggelaar-Tervoert Schaderegeling Zakelijk Centraal Beheer

Schade aan het gebouw; hoe gaan we dat oplossen? model te bewerken mw. mr. Karin Tiggelaar-Tervoert Schaderegeling Zakelijk Centraal Beheer Schade aan het gebouw; hoe gaan we dat oplossen? Klik mw. mr. om Astrid de Luijk-van titelstijl Veldhuizen van het Juridische Dienst VvE Belang model te bewerken mw. mr. Karin Tiggelaar-Tervoert Schaderegeling

Nadere informatie

Met cliënt wordt bedoeld de cliënt zelf of diens (wettelijke) vertegenwoordiger. De regeling is ook bedoeld voor klachten van medewerkers.

Met cliënt wordt bedoeld de cliënt zelf of diens (wettelijke) vertegenwoordiger. De regeling is ook bedoeld voor klachten van medewerkers. Pagina: 1 van 5 Uitgifte datum : 15-04-2014 1. Inleiding Een klacht kan om meer kwesties gaan dan medische fouten. Ook in het contact met de hulpverlener of in de organisatie van de zorg kan van alles

Nadere informatie

Voorwaarden ZAW-BV Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Voorwaarden ZAW-BV Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Aanhangwagen - Beperkt Casco zonder WA Avéro Achmea BedrijfActiefPolis Voorwaarden ZAW-BV-02-151 Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave Verzekerd 1. Wie is de verzekerde?...3 2. Wat is

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk!

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk! Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk! Index Welkom bij Volkswagen Pon Financial Services 3 Brandstof 4 Bekeuringen 5 Diefstal Hulpverlening Inleveren auto 6 Kenteken

Nadere informatie

Reglement Geschillencommissie

Reglement Geschillencommissie Reglement Geschillencommissie 1 Artikel 1. Begrippen en correspondentie met de Geschillencommissie Dit reglement verstaat onder: Akkoord op Hoofdlijnen: de op 19 september 2011 bereikte overeenstemming

Nadere informatie

Voorwaarden Univé Kostbaarhedenverzekering

Voorwaarden Univé Kostbaarhedenverzekering Versie 1 2014.03/18 Pagina 2/13 De afspraken in de Voorwaarden Univé gaan over de van Univé. Deze voorwaarden horen bij de Algemene Voorwaarden 1 van Univé. In de Algemene Voorwaarden staan de afspraken

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY Index / Welkom bij SEAT Financial Services 3 / Brandstof 4 / Bekeuringen 5 Diefstal Hulpverlening / Inleveren auto 6 / Kenteken

Nadere informatie

Naam en voornamen. Adres. Postcode en plaats. Telefoonnummer privé _ Telefoonnummer bedrijf. adres. Beroep/bedrijf

Naam en voornamen. Adres. Postcode en plaats. Telefoonnummer privé _ Telefoonnummer bedrijf.  adres. Beroep/bedrijf Aangifteformulier Schade Garageverzekering Tussenpersoon Cliëntnummer (door AEGON in te vullen) Schadenummer _ Cliëntnummer (door tussenpersoon in te vullen) 1. Verzekeringnemer Naam en voornamen Telefoonnummer

Nadere informatie

Allianz Woonverzekering Glas

Allianz Woonverzekering Glas Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Woonverzekering Glas Specifieke verzekeringsvoorwaarden Glas GLS 15 Inhoudsopgave Specifieke verzekeringsvoorwaarden Glas Checklist 3 1. Waarvoor is deze verzekering?

Nadere informatie

Klachtenregeling. Omnisscholen

Klachtenregeling. Omnisscholen Klachtenregeling Omnisscholen KLACHTENREGELING : INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk 1 Hoofdstuk 2 Hoofdstuk 3 Begripsbepalingen Behandeling van de klachten Paragraaf 1: algemeen Paragraaf 2: de contactpersoon Paragraaf

Nadere informatie

Overzicht belangrijkste aanpassingen Casco Beperkt

Overzicht belangrijkste aanpassingen Casco Beperkt Overzicht belangrijkste aanpassingen Casco Beperkt Oude voorwaarden Nieuwe voorwaarden (versie# 072016) Compleet nieuw artikel. Artikel 02 Wanneer komt u in aanmerking voor de 1 jaar nieuwwaarderegeling:

Nadere informatie

Schade Handleiding voor onze zakelijke klanten

Schade Handleiding voor onze zakelijke klanten Schade Handleiding voor onze zakelijke klanten Je hebt schade Schade komt altijd ongelegen. Zeker als de schade grote gevolgen heeft voor de continuïteit van je bedrijf. Daarom krijg je van ons en je verzekeringsadviseur

Nadere informatie

RAAD VAN TOEZICHT VERZEKERINGEN

RAAD VAN TOEZICHT VERZEKERINGEN RAAD VAN TOEZICHT VERZEKERINGEN U I T S P R A A K Nr. i n d e k l a c h t nr. 104.00 ingediend door: hierna te noemen 'klager', tegen: hierna te noemen 'verzekeraar'. De Raad van Toezicht Verzekeringen

Nadere informatie

Voorwaarden. Watersport Cliëntenobjecten FGD

Voorwaarden. Watersport Cliëntenobjecten FGD Voorwaarden Watersport Cliëntenobjecten FGD 2013-01 Inhoudsopgave Algemene voorwaarden 3 Artikel 1 Begripsomschrijvingen 3 Artikel 2 Verzekeringsgebied 4 Artikel 3 Omschrijving van de dekking 4 Artikel

Nadere informatie

De Regenboog maart 2019

De Regenboog maart 2019 De Regenboog maart 2019 Klachtenprocedure 2019 Inhoudsopgave Inleiding 3 Begripsbepalingen 4 Artikel 1: Indienen van een klacht 5 Artikel 2: Intrekken van de klacht 6 Artikel 3: Inhoud van de klacht 6

Nadere informatie

Klachtenprocedure voor de opleidingen van Succesvol in Balans

Klachtenprocedure voor de opleidingen van Succesvol in Balans Klachtenprocedure voor de opleidingen van Succesvol in Balans Artikel 1. Begripsbepaling a) Klacht: een schriftelijke uiting van onvrede over een opleiding van Succesvol in Balans. b) Klager: Een (toekomstig)

Nadere informatie

MT Bijzondere voorwaarden cascoverzekering

MT Bijzondere voorwaarden cascoverzekering MT 17-02 Bijzondere voorwaarden cascoverzekering Deze voorwaarden gelden alleen als deze verzekering op uw polisblad staat. Daar staat ook of u heeft gekozen voor beperkt casco of voor volledig casco.

Nadere informatie

Voorwaarden Instrument en apparatuurverzekering Juli

Voorwaarden Instrument en apparatuurverzekering Juli Voorwaarden Instrument- en apparatuurverzekering TIA15 Klik op het hoofdstuk om er direct naar toe te gaan! Inhoud startpagina Dit document is een aanvulling op de algemene voorwaarden. U leest wat er

Nadere informatie

gelet op artikel 2 lid c en artikel 30 van de Verordening onderwijshuisvesting gemeente Enschede;

gelet op artikel 2 lid c en artikel 30 van de Verordening onderwijshuisvesting gemeente Enschede; BELEIDSREGEL AANVRAGEN VERGOEDING SCHADES Het college van de gemeente Enschede; gelet op titel 4.3 Beleidsregels van de Algemene Wet Bestuursrecht; gelet op artikel 2 lid c en artikel 30 van de Verordening

Nadere informatie

Wij zijn u graag van dienst. Voorwaarden. Algemene Voorwaarden A.A.S. verhaalservice

Wij zijn u graag van dienst. Voorwaarden. Algemene Voorwaarden A.A.S. verhaalservice Algemene Voorwaarden A.A.S. verhaalservice Voorwaarden 1. Het verhalen van uw autoschade op de tegenpartij is gratis voor alle relaties van A.A.S. Autoschade EKAS. Wij kunnen deze service gratis aanbieden

Nadere informatie

Schadeformulier Reisverzekering (In geval van autocascoschade het Europees Schadeformulier gebruiken)

Schadeformulier Reisverzekering (In geval van autocascoschade het Europees Schadeformulier gebruiken) Postbus 100 3000 AC Rotterdam Telefoon (010) 401 72 00 Fax (010) 412 54 90 N.V. Maatschappij van Assurantie, Discontering en Beleening der Stad Rotterdam Anno 1720 K.v.K. Rotterdam 24006247 Schadeformulier

Nadere informatie

Schade-aangifteformulier Proteq Doorlopende Reisverzekering

Schade-aangifteformulier Proteq Doorlopende Reisverzekering Postbus 600, 1800 AP Alkmaar Telefoon : 072-5 180 180 www.proteq.nl Schade-aangifteformulier Proteq Doorlopende Reisverzekering Dit formulier bestaat uit 5 pagina s. Stuurt u s.v.p. alle pagina s op. Persoonlijke

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (ZBA-RV-20-151) Bestelauto - Opbouw foutief gebruik Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Opbouw foutief gebruik 3 Verzekerd

Nadere informatie

Driekleur Privé Compleet Pakket

Driekleur Privé Compleet Pakket Driekleur Privé Compleet Pakket uw persoonlijke beschermingsfactor Goes, Bergen op Zoom, Middelburg, Spijkenisse, Terneuzen, Zierikzee. www.driekleur.nl Driekleur Privé Compleet Pakket al uw verzekeringen

Nadere informatie

Wegwijzer Financiën Regio Eindhoven Hulpmiddel voor vrijwilligers Regio Scouting Eindhoven. Versie 1.0

Wegwijzer Financiën Regio Eindhoven Hulpmiddel voor vrijwilligers Regio Scouting Eindhoven. Versie 1.0 Wegwijzer Financiën Regio Eindhoven Hulpmiddel voor vrijwilligers Regio Scouting Eindhoven Versie 1.0 Inhoudsopgave 1! Inleiding... 3! 2! Algemene info... 4! 2.1! Kas... 4! 2.2! Bankrekeningen... 4! 2.2.1!

Nadere informatie

KLACHTENREGELING STICHTING KPO SINT ANTONIUS

KLACHTENREGELING STICHTING KPO SINT ANTONIUS KLACHTENREGELING STICHTING KPO SINT ANTONIUS Inleiding Stichting KPO Sint Antonius heeft de klachtenregeling geactualiseerd. Deze klachtenregeling streeft ernaar zorgvuldig met klachten van een klager

Nadere informatie

Rapportage Verzekeringen Schades

Rapportage Verzekeringen Schades Rapportage Verzekeringen Schades Nederlands Adviesbureau Risicomanagement Ervaar zelf de voordelen van NARIS Gratis demo Neem direct contact met ons op! 1 Inhoudsopgave Schadeoorzaken... 3 Schadetypes...

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Redland Publishing

Algemene Voorwaarden Redland Publishing Algemene Voorwaarden Redland Publishing Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Herroepingsrecht Artikel 5 - Verplichtingen

Nadere informatie

Branche- en polisnummers

Branche- en polisnummers Algemeen Schadeaangifte Assuradeur Tussenpersoonnr. Schadenr. Interpolis Stadhuisplein 117 Postbus 161 5460 AD, Veghel Telefoon: 0413-36 36 10 Fax: 0413-36 52 52 Soort verzekering 0 brand/uitgebreid 0

Nadere informatie

GSR Protocol Melding, Klacht of Incident 2015

GSR Protocol Melding, Klacht of Incident 2015 GSR Melding, Klacht of Incident 2015 1. Op het moment dat een incident van welke aard dan ook heeft plaatsgevonden, dient de betrokkene (klager) dit te melden bij de manager onderwijs van de eigen afdeling.

Nadere informatie

Fietsverzekering. Polisvoorwaarden nr. RW 14. Klaverblad Verzekeringen

Fietsverzekering. Polisvoorwaarden nr. RW 14. Klaverblad Verzekeringen Klaverblad Verzekeringen Fietsverzekering Polisvoorwaarden nr. RW 14 sinds 1850 Afrikaweg 2 Postbus 3012, 2700 KV Zoetermeer Bedankt voor uw keuze voor Klaverblad Verzekeringen. Bij ons heeft u gewoon

Nadere informatie

Schadeformulier Reisverzekering

Schadeformulier Reisverzekering Schadeformulier Reisverzekering Om uw schade sneller te kunnen behandelen vragen wij u: - het formulier zo volledig en duidelijk mogelijk in te vullen - relevante bijlagen zoals originele bewijsstukken

Nadere informatie

Productwijzer. Opstalverzekering

Productwijzer. Opstalverzekering Productwijzer Opstalverzekering I Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de opstalverzekering. Welke risico s dekt deze verzekering? Welke factoren spelen

Nadere informatie

Overzicht belangrijkste aanpassingen Casco Beperkt

Overzicht belangrijkste aanpassingen Casco Beperkt Overzicht belangrijkste aanpassingen Casco Beperkt Oude voorwaarden Nieuwe voorwaarden (versie# 072016) Compleet nieuw artikel. Artikel 02 Wanneer komt u in aanmerking voor de 1 jaar nieuwwaarderegeling:

Nadere informatie

Schadeformulier Reis-/annuleringsverzekering Polisnummer : Schadenummer :

Schadeformulier Reis-/annuleringsverzekering Polisnummer : Schadenummer : Schadeformulier Reis-/annuleringsverzekering Polisnummer Schadenummer Branche 1. Gegevens verzekeringnemer Volledige naam Telefoon privé Adres Telefoon zakelijk Postcode Telefoon mobiel Woonplaats E-mailadres

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (ZPA-BV-04-181) Personenauto - Casco zonder WA Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Casco 2 Verzekerd 2 1 Wie is de verzekerde?

Nadere informatie

Schadeformulier voor Reis- en Annuleringsverzekering

Schadeformulier voor Reis- en Annuleringsverzekering Schadeformulier voor Reis- en Annuleringsverzekering Polisnummer Schadenummer Verzekeringsadviseur Naam Adres Postcode/Woonplaats Telefoonnummer Relatienummer VERZEKERINGNEMER Naam Geboortedatum Adres

Nadere informatie

Een klacht of bezwaar indienen. Hoe doet u dat?

Een klacht of bezwaar indienen. Hoe doet u dat? Een klacht of bezwaar indienen Hoe doet u dat? Een klacht is geen bezwaar, een bezwaar is geen klacht Klacht Een klacht maakt u telefonisch aan het CIZ kenbaar of schriftelijk (per post). U richt uw klacht

Nadere informatie

Het verhalen van schade aan gemeentelijke eigendommen

Het verhalen van schade aan gemeentelijke eigendommen RAADSMEDEDELING van het college aan de gemeenteraad R a a d s m e d e d e l i n g n r. : 2011/17 Va n A a n Het college De raad O n d e r w e r p : D a t u m b e s l u i t v a n c o l l e g e O n t v a

Nadere informatie

Werkinstructie klachtenafhandeling Overwegende dat het met het oog op de aanvullende rechtsbescherming van klanten van Grip Verzuimservice wenselijk is om een regeling te treffen voor de behandeling van

Nadere informatie