Schade? Geen nood, wij helpen u

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schade? Geen nood, wij helpen u"

Transcriptie

1 Schade? Geen nood, wij helpen u ABN AMRO Verzekeringen U hebt schade Niemand zit te wachten op schade. Mocht u onverhoopt toch schade hebben dan wilt u zo goed en zo snel mogelijk geholpen worden. Als klant van ABN AMRO Verzekeringen kunt u bij schade op onze hulp rekenen. In deze brochure leest u wat u van ons kunt verwachten.

2 2 Schade melden Wat kunt u van ons verwachten? Hebt u schade? Dan is het belangrijk dat u onze medewerkers van de schadeafdeling zo snel mogelijk op de hoogte brengt. Zo kunnen wij de schadeclaim goed en snel voor u afhandelen. In onderstaand stappenoverzicht ziet u hoe wij dit doen. Schadebehandeling in stappen 1 U ontdekt schade of wordt aansprakelijk gesteld voor schade bij een ander en meldt dit bij onze medewerkers van de schadeafdeling. U kunt uw schade telefonisch doorgeven via (gebruikelijke belkosten). 2 Zodra wij geïnformeerd zijn over de schade, nemen wij deze in behandeling. Wij stellen eerst vast wat er is gebeurd en hoe groot uw schade is. Dit doen wij aan de hand van de informatie die wij van u krijgen. Bij een grote of ingewikkelde schade beoordeelt onze schadebehandelaar of er een deskundige ingeschakeld moet worden. Is er geen deskundige nodig? Ga dan naar stap 6. 3 Schakelen wij een deskundige in? Dan neemt hij/zij binnen 48 uur contact met u (of met de schadelijdende partij) op en maakt als het nodig is een bezoekafspraak. 4 De deskundige beoordeelt de oorzaak en omvang van de schade. Ook bespreekt hij wat u verder kunt verwachten in dit traject. Als de deskundige alle benodigde gegevens heeft, stelt hij een rapport op. 5 De schadebehandelaar van ABN AMRO Verzekeringen beoordeelt met dit rapport de dekking en omvang van de uitkering. Is er sprake van een eigen risico? Dan trekken wij dit bedrag van uw uitkering af. 6 Hebben wij alle benodigde informatie ontvangen? Dan informeren wij u over de afhandeling van uw schade. Dit doen wij altijd binnen 8 werkdagen.

3 Schade melden 3 Wat kunt u doen om uw schadebehandeling te versnellen? Om de schade goed en snel af te handelen, is het belangrijk dat wij over alle benodigde informatie beschikken. De schadebehandelaar kan u vragen om aanvullende informatie zoals schadeformulieren, aankoopnota s, bankafschriften, garantiecertificaten of bijvoorbeeld foto s. Hoe sneller wij alles compleet hebben, hoe sneller wij uw schade kunnen afhandelen. Zo is het bijvoorbeeld handig als u een lijst samenstelt van zaken die zijn beschadigd of ontvreemd, inclusief aankoopdata en aankoopbedragen. Hebt u schade? Hieronder staan voor u een paar belangrijke tips. Tip 1: Hebt u schade door inbraak of een ander strafbaar feit? Doe dan (online) aangifte bij de politie. Tip 2: Hebt u schade of bent u aansprakelijk gesteld? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met onze medewerkers van de schadeafdeling via Zorg dat u in uw schademelding altijd aangeeft wat de schade is, waardoor en wanneer deze is ontstaan, uw contactgegevens en uw polisnummer. Tip 3: Maak foto s van uw schade of situatie van het ongeluk. Zijn er getuigen? Noteer dan hun gegevens. Tip 4: Kunt u niet wachten met de reparatie? Bewaart u dan alle beschadigde zaken om de schade aan te tonen.

4 4 Schade melden Schade aan uw auto? Bij een beschadigde autoruit of schade aan uw auto kunt u gebruik maken van de ABN AMRO Schadeservice. U kunt ons bellen voor een hersteller bij u in de buurt. Meer informatie over autoschade? Op uw groene kaart staan nuttige tips en handige telefoonnummers die u kunt raadplegen bij autoschade.

5 Schade melden 5 De rol van de schadebehandelaar Uw schadeclaim wordt behandeld door een schadebehandelaar. De schadebehandelaar probeert u zoveel mogelijk te ontzorgen en is het aanspreekpunt gedurende het traject. De werkzaamheden van de schadebehandelaar zijn onder andere: Beoordelen of de oorzaak op de schadeverzekering is gedekt. Beoordelen of een deskundige moet worden ingeschakeld. Berekenen of en op hoeveel schadevergoeding u recht hebt. De rol van de deskundige Is het voor ons lastig om op afstand de schade te beoordelen? Dan schakelen wij een deskundige in om de oorzaak en omvang te onderzoeken. De kosten van de deskundige betalen wij. De deskundige komt bij u (of bij de schadelijdende partij) langs of kiest ervoor om telefonisch of via beeldbellen zijn onderzoek te doen. De deskundige neemt binnen 48 uur contact met u (of met de schadelijdende partij) op. Bij expertise op afstand kan de deskundige u verzoeken om foto s of bijvoorbeeld aankoopnota s op te sturen. De deskundige begeleidt u in het schadetraject. Hij gaat op zoek naar de oorzaak en stelt de omvang van de schade vast. Wordt u aansprakelijk gesteld voor een schade? Dan verzamelt de deskundige alle informatie om de aansprakelijkheid te beoordelen. Samen met u bespreekt hij de te nemen maatregelen en/of te treffen voorzieningen. Ook controleert hij of aan de polisafspraken is voldaan en of u voldoende verzekerd bent. Uiteindelijk maakt de deskundige een rapport op en doet verslag aan ons. De deskundige handelt in opdracht van ons. Alle deskundigen waar wij mee samenwerken, werken volgens de gedragsregels van Het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRE).

6 6 Schade melden Belangrijk om te weten Machtiging (Akte van Cessie) Soms worden herstellers en/of schoonmaakbedrijven bij uw schade betrokken. U hoeft dan niet zelf in gesprek te gaan met bijvoorbeeld een autoreparateur, schilder of schoonmaker over prijzen. Dit regelen wij voor u. De deskundige of schadebehandelaar vraagt u dan een zogeheten Akte van Cessie te tekenen. Dit is een akte waarmee u als opdrachtgever de reparateur machtigt het schadebedrag rechtstreeks van ons te ontvangen. Let op: bij autoschade werkt dit iets anders. Laat u uw autoschade herstellen door een reparateur die aangesloten is bij ABN AMRO Schadeservice? Dan krijgen wij de rekening van de schadehersteller of autoruithersteller rechtstreeks. Laat u uw auto repareren door een nietaangesloten reparateur? Dan vraagt deze reparateur u een Akte van Cessie te ondertekenen. Zo weet de reparateur zeker dat de herstelde schade betaald wordt. Wilt u weten welk bedrijf aangesloten is bij ABN AMRO Schadeservice? Bel dan met (gebruikelijke belkosten). U hoort dan waar het dichtstbijzijnde herstelbedrijf is, zodat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Een eigen deskundige U kunt ook een eigen deskundige inschakelen: - als u zelf schade hebt en/of - als u het niet eens bent met een door ons ingeschakelde expert. Deze deskundige regelt dan namens u uw schade met ons. Hebt u een grote of ingewikkelde schade? Dan kan het prettig zijn voor u als een deskundige uw belangen behartigt. Bent u het niet eens met een door ons ingeschakelde expert? Dan kunt u ook van dit recht gebruik maken. Wij vergoeden de redelijke kosten van deze deskundige. Bent u van plan een eigen deskundige in te schakelen? Dan adviseren wij u dit met onze schadebehandelaar te bespreken. Een onafhankelijke deskundige Schakelt u een andere deskundige in dan wij? Dan benoemen deze deskundigen eerst samen een onafhankelijke deskundige. Daarna bepalen uw deskundige en die van ons ieder de grootte van de schade. Zij proberen het samen eens te worden. Worden zij het samen niet eens? Dan beslist de onafhankelijke deskundige over het onderlinge verschil. Nader onderzoek In een enkel geval is er aanleiding tot nader onderzoek. Er kunnen omstandigheden zijn waardoor het voor ons of de deskundige lastig is om de schade te beoordelen. Soms is

7 Schade melden 7 specialisme vereist om de exacte toedracht van de schade te achterhalen. Bijvoorbeeld de oorzaak van een brand. In dat geval schakelen wij een onderzoeker in. Bij een nader onderzoek duurt de behandeling van uw schade langer dan de behandeltermijn die u normaal gesproken van ons mag verwachten. Andere kosten die wij vergoeden als uw schade is gedekt? Wij vergoeden de kosten die de Stichting Salvage in rekening brengt. Stichting Salvage is een onafhankelijke stichting die in samenwerking met expertisebureaus en schoonmaakbedrijven, is opgericht. Salvage biedt eerste ondersteuning bij schade. Zie ook stichtingsalvage.nl. Wij vergoeden ook andere kosten tot maximaal ,-. Maar alleen als u met ons overlegt, voordat u ze maakt. En als wij het hiermee eens zijn. Deze andere kosten zijn: kosten van vervangende woonruimte, als u niet meer in de woning kunt wonen; kosten van herstel van uw tuin. Let op: Wij vergoeden dit niet bij schade aan uw tuin door storm, neerslag, diefstal of vandalisme; kosten voor het afbreken van uw woning en het verwijderen van puin, als dat nodig is; kosten om vervuilde grond of vervuild water schoon te maken of te verwijderen. Maar alleen als deze kosten het gevolg zijn van een gedekte schade; kosten om noodvoorzieningen te treffen, omdat dit moet van de overheid.

8 8 Schade melden Hoe meldt u schade? Telefonisch: (gebruikelijke belkosten) Wilt u gebruikmaken van uw rechtsbijstandsverzekering? Bel dan met het Servicecenter van ARAG via Dit nummer is op werkdagen bereikbaar van uur tot uur. Buiten kantoortijden wordt u doorverbonden naar de alarmcentrale van ARAG. Online: - via internetbankieren bij ABN AMRO Bank - via abnamro.nl/nl/prive/verzekeren/schade-melden Schriftelijk: ABN AMRO Schadeverzekering N.V. Schade particulieren, afdeling Claims Antwoordnummer VB Zwolle Een postzegel is niet nodig.

9 Schade melden 9 Schade-App: U kunt bij autoschades ook gebruik maken van de Schade-App van het Verbond van Verzekeraars. U vindt de Schade-App op Schade-App.nl. U kunt deze App gebruiken als u voldoet aan de volgende voorwaarden: - Er zijn maximaal 2 partijen betrokken - Alle betrokken partijen besturen een Nederlands voertuig. - Alle betrokken partijen beschikken over een mobiele telefoon. Noodsituatie in het buitenland (met een ABN AMRO Reisverzekering): Neem binnen 24 uur contact op met de ABN AMRO Hulpdienst bij ernstige ziekte, een ongeval, operatie of ziekenhuisopname. De ABN AMRO Hulpdienst is dag en nacht bereikbaar onder telefoonnummer U moet dit ook bij uw zorgverzekeraar melden. Wat moet ik doen bij pech met mijn auto? Hebt u pech met uw auto? Geef dit dan direct door aan ons. U kunt hiervoor bellen naar telefoonnummer (gebruikelijke belkosten zonder opslag). Of vanuit het buitenland naar U hebt alleen recht op hulpverlening als u eerst telefonisch contact met ons opneemt.

10 Meer informatie Hebt u na het lezen van deze brochure nog vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers van de afdeling schadebehandeling via Over ABN AMRO Verzekeringen ABN AMRO Verzekeringen is een samenwerkingsverband tussen ABN AMRO Bank N.V. en Delta Lloyd Groep N.V. ABN AMRO Verzekeringen verkoopt uitsluitend verzekeringen aan klanten van ABN AMRO Bank N.V. Ondanks het feit dat de informatie in deze brochure met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaardt ABN AMRO Verzekeringen geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuiste of onvolledige informatie in de brochure. Evenmin aanvaardt ABN AMRO Verzekeringen aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie in deze brochure. AAV

Schade? Geen nood. Wij helpen u. ABN AMRO Verzekeringen

Schade? Geen nood. Wij helpen u. ABN AMRO Verzekeringen Schade? Geen nood ABN AMRO Verzekeringen Wij helpen u Niemand zit te wachten op schade. Heeft u toch een schade? Dan wilt u zo goed en zo snel mogelijk geholpen worden. Als klant van ABN AMRO Verzekeringen

Nadere informatie

Schade? Geen nood, wij helpen u

Schade? Geen nood, wij helpen u Schade? Geen nood, wij helpen u ABN AMRO Verzekeringen Zakelijk U hebt schade Niemand zit te wachten op schade. Mocht u onverhoopt toch schade hebben dan wilt u zo goed en zo snel mogelijk geholpen worden.

Nadere informatie

Schadeafhandeling zakelijke verzekeringen in 7 stappen

Schadeafhandeling zakelijke verzekeringen in 7 stappen Schadeafhandeling zakelijke verzekeringen in 7 stappen U hebt schade. Wat kunt u van ons verwachten? U hebt schade Schade is vervelend en kan grote impact voor u hebben. Wij kunnen ons goed voorstellen

Nadere informatie

Schadeafhandeling zakelijke verzekeringen in 7 stappen

Schadeafhandeling zakelijke verzekeringen in 7 stappen Schadeafhandeling zakelijke verzekeringen in 7 stappen 2 U hebt schade. Wat kunt u van ons verwachten? U hebt schade Schade is vervelend en kan grote impact voor u hebben. Wij kunnen ons goed voorstellen

Nadere informatie

Onze helpende hand bij schade. Handleiding voor onze particuliere klanten

Onze helpende hand bij schade. Handleiding voor onze particuliere klanten Onze helpende hand bij schade Handleiding voor onze particuliere klanten Directe hulp bij schade Schade komt altijd ongelegen en u wilt er zo snel mogelijk van af. U wilt weten wat u wel en niet kunt doen.

Nadere informatie

N.V. Univé Schade. Voorwaarden Univé Fietsverzekering versie 1. Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement.

N.V. Univé Schade. Voorwaarden Univé Fietsverzekering versie 1. Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement. N.V. Univé Schade Voorwaarden Univé Fietsverzekering versie 1 Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Wat moet u doen bij schade? 2 Artikel 1 Wat moet u bij schade

Nadere informatie

Wat te doen bij schade? Praktische informatie en hulp bij allerhande schadegevallen

Wat te doen bij schade? Praktische informatie en hulp bij allerhande schadegevallen Wat te doen bij schade? Praktische informatie en hulp bij allerhande schadegevallen U heeft schade. Wat nu? Het is natuurlijk erg vervelend als u schade heeft. Met een Schadeverzekering weet u zeker dat

Nadere informatie

Direct Schade Melden. Schade? Wij staan voor u klaar!

Direct Schade Melden. Schade? Wij staan voor u klaar! Direct Schade Melden Schade? Wij staan voor u klaar! Direct Schade Melden 24 uur per dag, 7 dagen in de week Heeft u schade? Wij gaan meteen voor u aan de slag Heeft u schade? Dan kunt u deze direct bij

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Schadeservice Personenauto s. sinds 1850

Klaverblad Verzekeringen. Schadeservice Personenauto s. sinds 1850 Klaverblad Verzekeringen Schadeservice Personenauto s sinds 1850 Schadeservice Personenauto s Als extra dienstverlening heeft Klaverblad Verzekeringen de Schadeservice Personenauto s ontwikkeld. Deze service

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. U heeft schade, wat nu? sinds 1850

Klaverblad Verzekeringen. U heeft schade, wat nu? sinds 1850 Klaverblad Verzekeringen U heeft schade, wat nu? sinds 1850 Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten

Nadere informatie

U heeft schade, wat nu? Schadefolder

U heeft schade, wat nu? Schadefolder U heeft schade, wat nu? Schadefolder Inhoudsopgave De assurantieadviseur 3 Schade 4 Met wie kunt u te maken krijgen? 5 Er komt een expert en dan? 7 Gedragsregels en klachten 8 Begrippen 9 Deze folder bevat

Nadere informatie

Schade Handleiding voor onze zakelijke klanten

Schade Handleiding voor onze zakelijke klanten Schade Handleiding voor onze zakelijke klanten Je hebt schade Schade komt altijd ongelegen. Zeker als de schade grote gevolgen heeft voor de continuïteit van je bedrijf. Daarom krijg je van ons en je verzekeringsadviseur

Nadere informatie

Autoschade Service. Verkeer

Autoschade Service. Verkeer Autoschade Service Verkeer Snel weer op weg na schade Pech of een ongeluk met de auto is nooit leuk. Met uw financieel adviseur, uw autoverzekering en de REAAL Autoschade Service kunt u in ieder geval

Nadere informatie

Handleiding voor onze zakelijke klanten

Handleiding voor onze zakelijke klanten Handleiding voor onze zakelijke klanten U hebt schade Schade komt altijd ongelegen. Zeker als de schade grote gevolgen heeft voor de continuïteit van uw bedrijf. Daarom krijgt u van ons en uw verzekeringsadviseur

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Schadebehandeling Personenauto s. sinds 1850

Klaverblad Verzekeringen. Schadebehandeling Personenauto s. sinds 1850 Klaverblad Verzekeringen Schadebehandeling Personenauto s sinds 1850 Schadebehandeling Personenauto s In deze brochure vindt u informatie over wat te doen bij autoschade. Hierin staan de procedures vermeld

Nadere informatie

U hebt brand- of waterschade... Wat nu?

U hebt brand- of waterschade... Wat nu? U hebt brand- of waterschade... Wat nu? 1 Wat nu? Schade is vervelend en komt nooit gelegen. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat er op dit moment van alles door u heen gaat. Daarom vertellen we

Nadere informatie

Autoverzekering. Alle belangrijke informatie op een rij

Autoverzekering. Alle belangrijke informatie op een rij Autoverzekering Alle belangrijke informatie op een rij Inhoud OHRA Autoverzekering 3 Niet alles is verzekerd 5 Kortingen en services 6 Wat te doen bij 8 Alle service op een rij 10 Overige belangrijke informatie

Nadere informatie

Schade aan woning en inboedel

Schade aan woning en inboedel Schade aan woning en inboedel Hoe te handelen? Voor wie is deze folder bedoeld? U huurt een woning bij Woonzorg Nederland. In deze folder krijgt u meer informatie over wat u moet doen bij schade aan de

Nadere informatie

1. Aangifte betreft Maatschappij: Tussenpersoonnummer: Schadenummer maatschappij: Schadenummer TP:

1. Aangifte betreft Maatschappij: Tussenpersoonnummer: Schadenummer maatschappij: Schadenummer TP: Aangifteformulier Schade algemeen 1. Aangifte betreft Maatschappij: Tussenpersoonnummer: Schadenummer maatschappij: Schadenummer TP: Welke verzekering betreft het? Opstal Verzameling Reis Rijwielen Inboedel

Nadere informatie

Aegon Letselschade. Aegon helpt bij letselschade. Wat doen we als u gewond bent geraakt bij een ongeval?

Aegon Letselschade. Aegon helpt bij letselschade. Wat doen we als u gewond bent geraakt bij een ongeval? Aegon Letselschade Aegon helpt bij letselschade Wat doen we als u gewond bent geraakt bij een ongeval? Aegon helpt bij letselschade U bent gewond geraakt bij een ongeval. Dat is heel vervelend voor u.

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Autoverzekering. Altijd goed verzekerd op weg

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Autoverzekering. Altijd goed verzekerd op weg Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Autoverzekering Altijd goed verzekerd op weg 1 Altijd goed verzekerd op weg Onbezorgd autorijden met de Allianz Autoverzekering Wilt u zeker weten dat u goed

Nadere informatie

U hebt schade. De schade-expert helpt! U hebt schade... Uw expert helpt! Contraexpertise. Vragen?

U hebt schade. De schade-expert helpt! U hebt schade... Uw expert helpt! Contraexpertise. Vragen? U hebt schade De schade-expert helpt! 1 U hebt schade... 2 Uw expert helpt! 3 Contraexpertise 4 Vragen? 1 U hebt schade Schade is altijd vervelend, en vaak ingrijpend. Er komt ineens van alles op u af.

Nadere informatie

Schadeaangifteformulier Woongarantverzekering

Schadeaangifteformulier Woongarantverzekering Schadeaangifteformulier Woongarantverzekering Met dit formulier meldt u schade op uw Woongarantverzekering. Heeft u vragen als u dit formulier invult? Bel dan Even Apeldoorn via (055) 579 8250. 1. Uw gegevens

Nadere informatie

Vertrouwd en vernieuwd: De ABN AMRO BedrijfsPolis ABN AMRO Verzekeringen

Vertrouwd en vernieuwd: De ABN AMRO BedrijfsPolis ABN AMRO Verzekeringen Vertrouwd en vernieuwd: De ABN AMRO BedrijfsPolis ABN AMRO Verzekeringen Wij hebben de ABN AMRO BedrijfsPolis vernieuwd. Zo is de opbouw van de verzekeringen en het taalgebruik anders. Er zijn ook aanpassingen

Nadere informatie

2h Plaats. ING Inboedelverzekering. ING Kostbaarhedenverzekering. ING Aansprakelijkheidsverzekering. Datum Tijdstip :

2h Plaats. ING Inboedelverzekering. ING Kostbaarhedenverzekering. ING Aansprakelijkheidsverzekering. Datum Tijdstip : ING Woonverzekering schade melden U kunt uw schade ook melden via 088 66 33 444. Heeft u hierbij uw polisnummer en belangrijke schade-informatie, zoals kosten van de schade bij de hand? Uw schademelding

Nadere informatie

U heeft schade... Onze schade-expert helpt!

U heeft schade... Onze schade-expert helpt! U heeft schade... Onze schade-expert helpt! Inhoud U heeft schade 3 Onze schade-expert is er om u te helpen 3 De schade-expert begeleidt u door het schadetraject 4 De schade-expert inventariseert samen

Nadere informatie

Onderweg schade of pech?

Onderweg schade of pech? NKC VERZEKERINGEN Onderweg schade of pech? Lees hier wat je moet doen bij een aanrijding, inbraak, diefstal of pech. Inhoud Schade of pech - welke stappen? 3 Schade of pech - toelichting per stap 4 Snel

Nadere informatie

U hebt schade... De schade-expert helpt!

U hebt schade... De schade-expert helpt! U hebt schade... De schade-expert helpt! 1 U hebt schade Schade is altijd vervelend, en vaak ingrijpend. Er komt ineens van alles op u af. U moet soms belangrijke beslissingen nemen over de schadeafhandeling.

Nadere informatie

Achmea Personenschade: aangenaam!

Achmea Personenschade: aangenaam! Achmea Personenschade: aangenaam! INHOUD Achmea Personenschade: aangenaam! 3 Wat doen wij voor u? 4 Hoe doen wij dat? 5 Met wie krijgt u te maken? 7 Wat doet u? 9 Wat betalen wij? 10 Zoekt u extra hulp?

Nadere informatie

Voorwaarden Instrument en apparatuurverzekering Juli

Voorwaarden Instrument en apparatuurverzekering Juli Voorwaarden Instrument- en apparatuurverzekering TIA15 Klik op het hoofdstuk om er direct naar toe te gaan! Inhoud startpagina Dit document is een aanvulling op de algemene voorwaarden. U leest wat er

Nadere informatie

Voorwaarden Schadeverzekering

Voorwaarden Schadeverzekering Polisvoorwaarden PP 8000-01 Voorwaarden Schadeverzekering Algemene voorwaarden Wie behandelt mijn zaken? In principe behandelt Nationale-Nederlanden al uw schades. Maar heeft u bij ons een Rechtsbijstandverzekering

Nadere informatie

Schadevergoeding van het Waarborgfonds Motorverkeer?

Schadevergoeding van het Waarborgfonds Motorverkeer? Schadevergoeding van het Waarborgfonds Motorverkeer? Het Waarborgfonds Motorverkeer kan uitkomst bieden Het kan iedereen overkomen: u wordt aangereden door een motorvoertuig en de dader rijdt door of is

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk!

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk! Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk! Index Welkom bij Volkswagen Pon Financial Services 3 Brandstof 4 Bekeuringen 5 Diefstal Hulpverlening Inleveren auto 6 Kenteken

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (VRD-PV-01-151) Voorraad - Algemeen deel Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Verzekerde en verzekeraar 3 1 Met wie sluit u

Nadere informatie

U heeft letsel opgelopen, wat nu?

U heeft letsel opgelopen, wat nu? U heeft letsel opgelopen, wat nu? Belangrijk U heeft als gevolg van een ongeval letsel opgelopen. Hierbij was een verzekerde van De Goudse betrokken en daarom ontvangt u van ons dit document. Hierin leest

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Autoverzekering Uw auto verdient de juiste verzekering Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft,

Nadere informatie

PMA autoverzekering Allianz Nederland

PMA autoverzekering Allianz Nederland PMA autoverzekering Allianz Nederland PMA autoverzekering Of u in het nieuwste model rijdt of een mooie occasion aanschaft, u wilt uw auto goed verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief. En als er iets

Nadere informatie

Schadeformulier Doorlopende Reisverzekering

Schadeformulier Doorlopende Reisverzekering Schadeformulier Doorlopende Reisverzekering Polisnummer(s): 1. VERZEKERDE DIE SCHADE HEEFT GELEDEN Naam en voornaam/voornamen: man vrouw Postcode en woonplaats: Telefoonnummer: Mobiel: Beroep: Geboortedatum:

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Veilig Op Weg Pakket. Een compleet pakket autoverzekeringen

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Veilig Op Weg Pakket. Een compleet pakket autoverzekeringen Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Veilig Op Weg Pakket Een compleet pakket autoverzekeringen Een compleet pakket autoverzekeringen Onbezorgd autorijden met het Veilig Op Weg Pakket Wilt u zeker

Nadere informatie

Schadevergoeding van het Waarborgfonds Motorverkeer?

Schadevergoeding van het Waarborgfonds Motorverkeer? Schadevergoeding van het Waarborgfonds Motorverkeer? www.wbf.nl Waarborgfonds kan uitkomst bieden Het kan iedereen overkomen: u wordt aangereden door een motorvoertuig dat onbekend is (omdat de dader is

Nadere informatie

Reisverzekering voor klanten van CZ

Reisverzekering voor klanten van CZ Reisverzekering voor klanten van CZ 2 De reisverzekering die naadloos aansluit op uw CZ Zorgverzekering Inhoud De reisverzekering voor klanten van CZ 4 Twee varianten 5 Waar bent u verzekerd? 5 Speciaal

Nadere informatie

Voorwaarden autoverzekering schadeverzekering inzittenden

Voorwaarden autoverzekering schadeverzekering inzittenden Voorwaarden autoverzekering schadeverzekering inzittenden ABN AMRO Schadeverzekering N.V. Deze voorwaarden beschrijven de schadeverzekering inzittenden van uw autoverzekering. Deze verzekering keert een

Nadere informatie

LETSELSCHADEREGELING. Omdat wij u graag verder helpen. Verzekerd van alle aandacht. 1 van 12

LETSELSCHADEREGELING. Omdat wij u graag verder helpen. Verzekerd van alle aandacht. 1 van 12 LETSELSCHADEREGELING Omdat wij u graag verder helpen Verzekerd van alle aandacht. 1 van 12 Inhoudsopgave Slachtoffer van een ongeval.. Wat nu? 3 Welke vormen van schade zijn er? 4 Ook recht op smartengeld

Nadere informatie

Voorwaarden VRD-PV Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Voorwaarden VRD-PV Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Voorraad - Algemeen deel Avéro Achmea BedrijfActiefPolis Voorwaarden VRD-PV-01-151 Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave Verzekerde en verzekeraar 1. Met wie sluit u deze verzekering?...3

Nadere informatie

scan het formulier en de overige documenten in en stuur ze per email naar schade@independer.nl

scan het formulier en de overige documenten in en stuur ze per email naar schade@independer.nl SCHADEFORMULIER REISVERZEKERING Je hebt schade en je wilt deze graag vergoed krijgen. Hieronder geven wij je enkele tips hoe je dit het beste kunt doen en wat je moet doen om de schade snel te verhalen.

Nadere informatie

Schadeformulier Doorlopende Reisverzekering

Schadeformulier Doorlopende Reisverzekering Schadeformulier Doorlopende Reisverzekering Polisnummer(s): 1. Verzekerde die schade heeft geleden Naam en voornaam/voornamen: man vrouw Postcode en woonplaats: Telefoonnummer: Mobiel: Beroep: Geboortedatum:

Nadere informatie

Voorwaarden ZorgeloosRijden Autoverzekering Budget versie 1

Voorwaarden ZorgeloosRijden Autoverzekering Budget versie 1 N.V. Univé Schade Voorwaarden ZorgeloosRijden Autoverzekering Budget versie 1 We leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. Deze voorwaarden gelden samen met

Nadere informatie

Analyse Inboedelverzekeringen Terello

Analyse Inboedelverzekeringen Terello Analyse Inboedelverzekeringen Terello NAAM VERZEKERING HOEVEEL WORDT ER VERGOED? HOEVEEL EIGEN RISICO? TOT WELK BEDRAG WORDT ER VERGOED? VAL-EN STOOT SCHADE VERGOED? SNS Is de schade aan je bezittingen

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY Index / Welkom bij SEAT Financial Services 3 / Brandstof 4 / Bekeuringen 5 Diefstal Hulpverlening / Inleveren auto 6 / Kenteken

Nadere informatie

Productwijzer Motorrijtuigenverzekering (WAM-verzekering)

Productwijzer Motorrijtuigenverzekering (WAM-verzekering) Productwijzer Motorrijtuigenverzekering (WAM-verzekering) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de motorrijtuigenverzekering. Welke risico s dekt deze

Nadere informatie

u hebt letselschade 38114 12.14

u hebt letselschade 38114 12.14 u hebt letselschade 2 Een gespecialiseerde letselschadejurist behandelt uw zaak In de rij voor het verkeerslicht rijdt iemand achterop uw auto. Bij het voetballen breekt u een been na een tackle van een

Nadere informatie

Waarborgfonds kan uitkomst bieden

Waarborgfonds kan uitkomst bieden Waarborgfonds kan uitkomst bieden Het kan iedereen overkomen: u wordt aangereden door een motorvoertuig dat onbekend is (omdat de dader is doorgereden) of onverzekerd is. Of dader reed bij het ongeval

Nadere informatie

De weg naar uw droomauto.

De weg naar uw droomauto. De weg naar uw droomauto. Inhoudsopgave Introductie Over ALPHERA Financial Services 2 Autofinanciering voor bedrijven ALPHERA Financial Lease 4 ALPHERA Executive Plan 4 Autofinanciering voor particulieren

Nadere informatie

In deze voorwaarden bedoelen wij met aanhangwagen ook een oplegger of een trailer.

In deze voorwaarden bedoelen wij met aanhangwagen ook een oplegger of een trailer. N.V. Univé Schade Voorwaarden Aanhangwagenverzekering versie 1 Het is belangrijk dat u precies weet wat u kunt verwachten van uw aanhangwagenverzekering. In deze voorwaarden staat waar u voor verzekerd

Nadere informatie

Onze schade- expert helpt!

Onze schade- expert helpt! U heeft schade Onze schadeexpert helpt! U heeft schade Schade is altijd vervelend, en vaak erg ingrijpend. Er komt ineens van alles op u af. U moet belangrijke beslissingen nemen over de schadeafhandeling.

Nadere informatie

Schadeformulier reis- en annuleringsverzekering

Schadeformulier reis- en annuleringsverzekering Schadeformulier reis- en annuleringsverzekering versie 2019-02 Voor een vlotte afhandeling van uw schade vragen wij u dit schadeformulier in te vullen en de gevraagde bewijsstukken aan te leveren. Heeft

Nadere informatie

ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG

ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG Bel gratis 0800-023 00 24 24 uur per dag, 7 dagen per week. Buiten Nederland: bel +31 800 023 00 24 (gratis) of +31 33 4949600 (niet gratis). ŠKODA MOBILITEITSSERVICE

Nadere informatie

Informatie over Dekking Hulpverlening Casco. Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren

Informatie over Dekking Hulpverlening Casco. Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Informatie over Dekking Hulpverlening Casco Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Inhoud pagina Leeswijzer, Uw dekking in het kort 3 Polisvoorwaarden Hulpverlening

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25 Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25 Index Welkom bij Volkswagen Leasing! 3 Brandstof 4 Bekeuringen

Nadere informatie

Postadres: Postbus 76, 2501 CB s-gravenhage Kantooradres: Zeestraat 70, s-gravenhage Telefoon 070-342 12 12 Fax 070-342 13 74 NLS/2344 0801

Postadres: Postbus 76, 2501 CB s-gravenhage Kantooradres: Zeestraat 70, s-gravenhage Telefoon 070-342 12 12 Fax 070-342 13 74 NLS/2344 0801 1 SCHADE-AANGIFTEFORMULIER ALGEMEEN Postadres: Postbus 76, 2501 CB s-gravenhage Kantooradres: Zeestraat 70, s-gravenhage Telefoon 070-342 12 12 Fax 070-342 13 74 NLS/2344 0801 Voor het melden van schade

Nadere informatie

PEUGEOT ASSURANCE ZONDER ZORGEN DE WEG OP

PEUGEOT ASSURANCE ZONDER ZORGEN DE WEG OP PEUGEOT ASSURANCE ZONDER ZORGEN DE WEG OP 2 PEUGEOT ASSURANCE VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE MET PEUGEOT ASSURANCE KUNT U MET EEN VEILIG GEVOEL OP WEG. EXCLUSIEF VOOR PEUGEOT-RIJDERS BIEDEN WIJ U DE BESTE

Nadere informatie

Schade. Hoe nu verder?

Schade. Hoe nu verder? Schade. Hoe nu verder? Schade. Hoe nu verder? Fortis ASR voorziet u van een goede dienstverlening, ook als u schade hebt. Schade is vervelend, maar met Fortis ASR weet u zeker dat uw schade snel en deskundig

Nadere informatie

COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING

COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING UW AUTO VERDIENT DE JUISTE VERZEKERING Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft, u wilt uw auto goed verzekeren tegen een aantrekkelijk

Nadere informatie

alles over letselschade In begrijpelijke taal. Dat is echt HEMA!

alles over letselschade In begrijpelijke taal. Dat is echt HEMA! alles over letselschade In begrijpelijke taal. Dat is echt HEMA! Letselschade U heeft letsel opgelopen bij een ongeval. Dat is erg vervelend. In deze folder leest u hoe we omgaan met letselschade en wat

Nadere informatie

Informatie over uw Glasdekking. Bij uw woonhuis- of inboedelverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren

Informatie over uw Glasdekking. Bij uw woonhuis- of inboedelverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Informatie over uw Glasdekking Bij uw woonhuis- of inboedelverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Inhoud pagina Leeswijzer, Uw dekking in het kort 3 Polisvoorwaarden Glasdekking 5 Leeswijzer

Nadere informatie

Rialto.Tóch verzekerd. Letselschade, wat kunt u van ons verwachten?

Rialto.Tóch verzekerd. Letselschade, wat kunt u van ons verwachten? Rialto.Tóch verzekerd Letselschade, wat kunt u van ons verwachten? U heeft niet alleen schade aan zaken of uw auto, maar u bent ook gewond geraakt bij een verkeersongeluk. Letsel oplopen bij een ongeval

Nadere informatie

Voorwaarden VRD-PV Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Voorwaarden VRD-PV Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Voorraad - Algemeen deel Avéro Achmea BedrijfActiefPolis Voorwaarden VRD-PV-01-181 Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave Verzekerde en verzekeraar 1. Met wie sluit u deze verzekering?...3

Nadere informatie

Voorwaarden autoverzekering pechhulp

Voorwaarden autoverzekering pechhulp Voorwaarden autoverzekering pechhulp ABN AMRO Schadeverzekering N.V. Deze voorwaarden beschrijven de pechhulpverzekering van uw autoverzekering. Deze verzekering biedt hulpverlening bij pech met uw auto.

Nadere informatie

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering De meest complete autoverzekering Uw Peugeot verdient de beste dekking Al bent u nog zo voorzichtig, een ongeluk kan ook u overkomen. Daarom hebben wij speciaal voor Peugeot-rijders een aantrekkelijke

Nadere informatie

Schadeformulier Kortlopende Reisverzekering

Schadeformulier Kortlopende Reisverzekering Schadeformulier Kortlopende Reisverzekering versie 2018-5 mmer dat je reis niet zo verliep als gepland. Beantwoord hieronder de vragen die relevant zijn. Vergeet niet je handtekening te zetten om te verklaren

Nadere informatie

OHRA Autoverzekering

OHRA Autoverzekering OHRA Autoverzekering Auto. Verzekering. OHRA. Inhoud OHRA Autoverzekering 4 Waarom de OHRA Autoverzekering? 5 Drie basisdekkingen 6 Uitbreiden met extra dekkingen 7 Wanneer bent u niet verzekerd? 10 Uw

Nadere informatie

Peugeot Assurance Dé autoverzekering voor uw Peugeot

Peugeot Assurance Dé autoverzekering voor uw Peugeot Dé autoverzekering voor uw Peugeot Zorgeloos op weg met is dé autoverzekering voor uw Peugeot Met kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Peugeot-rijders bieden wij u de beste autoverzekering.

Nadere informatie

Doorlopende Reisverzekering. Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier

Doorlopende Reisverzekering. Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier Doorlopende Reisverzekering Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier ICS Doorlopende Reisverzekering: Uw vakantieplezier begint hier Als u steeds opnieuw een reisverzekering

Nadere informatie

CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG

CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE Met Citroën Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering. Citroën

Nadere informatie

ALLIANZ AUTOVERZEKERING

ALLIANZ AUTOVERZEKERING ALLIANZ AUTOVERZEKERING ALTIJD GOED VERZEKERD OP WEG ALTIJD GOED VERZEKERD OP WEG Onbezorgd autorijden met de Allianz Autoverzekering Wilt u zeker weten dat u goed verzekerd de weg op gaat? Kies dan voor

Nadere informatie

Aangenaam, bevlogen betrouwbaar

Aangenaam, bevlogen betrouwbaar Aangenaam, Gefeliciteerd met uw nieuwe leaseauto! Fijn dat u uw keuze heeft gemaakt voor Wensink Lease en wij heten u dan ook van harte welkom als berijder van uw nieuwe Wensink Leaseauto. In deze berijdersset

Nadere informatie

Welkom bij AlphaRent Praktische informatie

Welkom bij AlphaRent Praktische informatie Welkom bij AlphaRent Praktische informatie www.alphabet.com Alphabet is specialist op het gebied van zakelijke mobiliteit en staat voor focus op service, transparantie en heldere voorwaarden. Welkom bij

Nadere informatie

Voorwaarden ZorgeloosRijden Autoverzekering Plus versie 1

Voorwaarden ZorgeloosRijden Autoverzekering Plus versie 1 N.V. Univé Schade Voorwaarden ZorgeloosRijden Autoverzekering Plus versie 1 We leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. Deze voorwaarden gelden samen met ons

Nadere informatie

Informatie over uw Dekking Hulpverlening WA. Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren

Informatie over uw Dekking Hulpverlening WA. Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Informatie over uw Dekking Hulpverlening WA Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Inhoud pagina Leeswijzer, Uw dekking in het kort 3 Polisvoorwaarden Hulpverlening

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt En dan? Informatie voor de ondernemer

Arbeidsongeschikt En dan? Informatie voor de ondernemer Arbeidsongeschikt En dan? Informatie voor de ondernemer Inhoud Een goede basis bij arbeidsongeschiktheid U vraagt een uitkering aan U krijgt een uitkering Vragen? Bel ons gerust Goed om even te weten Een

Nadere informatie

Univé Reis- en annuleringsverzekering Goed voorbereid. vakantie /18

Univé Reis- en annuleringsverzekering Goed voorbereid. vakantie /18 Univé Reis- en annuleringsverzekering Goed voorbereid op vakantie 1031.06/18 De reis- en annuleringsverzekering van Univé Vakantie, echt iets om naar uit te kijken. Even tot rust komen, een andere cultuur

Nadere informatie

Voorwaarden Schadeverzekering

Voorwaarden Schadeverzekering Polisvoorwaarden PP 8000-01 Voorwaarden Schadeverzekering Algemene voorwaarden (PP 8000-01) Wie behandelt mijn zaken? In principe behandelt Nationale-Nederlanden al uw schades. Maar heeft u bij ons een

Nadere informatie

Productwijzer Caravanverzekering

Productwijzer Caravanverzekering Productwijzer Caravanverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de caravanverzekering. Welke risico s dekt deze verzekering? Welke factoren spelen

Nadere informatie

hoe voorkomt u brand, inbraak en andere schade?

hoe voorkomt u brand, inbraak en andere schade? ABN AMRO Verzekeringen hoe voorkomt u brand, inbraak en andere schade? De kans op schade zit in een klein hoekje. U kunt de kans op schade flink beperken of zelfs voorkomen met de juiste preventieve maatregelen.

Nadere informatie

Driekleur Privé Compleet Pakket

Driekleur Privé Compleet Pakket Driekleur Privé Compleet Pakket uw persoonlijke beschermingsfactor Goes, Bergen op Zoom, Middelburg, Spijkenisse, Terneuzen, Zierikzee. www.driekleur.nl Driekleur Privé Compleet Pakket al uw verzekeringen

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (GTS-PV-01-151) Goederentransport - Algemeen deel Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Verzekerde en verzekeraar 3 1 Met wie

Nadere informatie

CITROËN assurance. Zorgeloos op. Assurance. met Citroën dé autoverzekering voor uw Citroën

CITROËN assurance. Zorgeloos op. Assurance. met Citroën dé autoverzekering voor uw Citroën Zorgeloos op Assurance weg met Citroën dé autoverzekering voor uw Citroën Zorgeloos op weg met Met kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering.

Nadere informatie

Voorwaarden Zorgeloos Online verzekering Particulier versie P1

Voorwaarden Zorgeloos Online verzekering Particulier versie P1 N.V. Univé Schade Voorwaarden Zorgeloos Online verzekering Particulier versie P1 Wij vinden het belangrijk dat u precies weet wat u kunt verwachten van uw Zorgeloos Online verzekering Particulier. In deze

Nadere informatie

Informatie over uw Glasdekking. Bij uw woonhuis- of inboedelverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren

Informatie over uw Glasdekking. Bij uw woonhuis- of inboedelverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Informatie over uw Glasdekking Bij uw woonhuis- of inboedelverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Inhoud pagina Leeswijzer, Uw dekking in het kort 3 Polisvoorwaarden Glasdekking 5 Leeswijzer

Nadere informatie

autoverzekering Hebt u nog vragen? Bel dan naar telefoonnummer 0900 0024 (gebruikelijke belkosten zonder opslag).

autoverzekering Hebt u nog vragen? Bel dan naar telefoonnummer 0900 0024 (gebruikelijke belkosten zonder opslag). ABN AMRO Verzekeringen voorwaarden autoverzekering 2014 pechhulp Deze voorwaarden beschrijven de pechhulpverzekering van uw autoverzekering. Deze verzekering biedt hulpverlening bij pech met uw auto. U

Nadere informatie

Fietsverzekering All Risk

Fietsverzekering All Risk Fietsverzekering All Risk Voorwaarden FTS-RV-50-181 Klik op het de vraag hoofdstuk om om het antwoord er naar toe te te lezen gaan Inhoud Algemeen 1. Wie is verzekerd? 2 2. Welke fiets is verzekerd? 2

Nadere informatie

kostbaarheden/verzamelingen boten saneringskosten glas geldswaarden Naam en voornamen Adres Postcode en plaats E-mailadres Beroep/bedrijf

kostbaarheden/verzamelingen boten saneringskosten glas geldswaarden Naam en voornamen Adres Postcode en plaats E-mailadres Beroep/bedrijf Aangifteformulier Schade algemeen AEGON Schade Service Bij herstelbare schade van beperkte omvang aan inboedel en woonhuis, glasbreuk, noodhulp na schade of hulpverlening op reis, kunt u telefonisch contact

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt. En dan?

Arbeidsongeschikt. En dan? Arbeidsongeschikt. En dan? Inhoud Voor wie is deze folder bedoeld? 5 Ik heb een aanvraag tot uitkering ingediend. Wat gebeurt er nu? 5 Beroepsarbeidsongeschiktheid 5 Passende arbeid 5 Gangbare arbeid

Nadere informatie

Voorwaarden ZorgeloosRijden Autoverzekering Optimaal versie 1

Voorwaarden ZorgeloosRijden Autoverzekering Optimaal versie 1 N.V. Univé Schade Voorwaarden ZorgeloosRijden Autoverzekering Optimaal versie 1 We leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. Deze voorwaarden gelden samen met

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt, wat nu?

Arbeidsongeschikt, wat nu? Arbeidsongeschikt, wat nu? Schadefolder De assurantieadviseur Een assurantieadviseur is op de hoogte van de verschillende verzekeringen die er te koop zijn en kan u zodoende een goed verzekeringsadvies

Nadere informatie

Voorwaarden Univé Kostbaarhedenverzekering

Voorwaarden Univé Kostbaarhedenverzekering Versie 1 2014.03/18 Pagina 2/13 De afspraken in de Voorwaarden Univé gaan over de van Univé. Deze voorwaarden horen bij de Algemene Voorwaarden 1 van Univé. In de Algemene Voorwaarden staan de afspraken

Nadere informatie

Productwijzer Verzekering aanhangwagen,

Productwijzer Verzekering aanhangwagen, Productwijzer Verzekering aanhangwagen, boot-/paardentrailer en Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de verzekering voor een: aanhangwagen boottrailer

Nadere informatie

AUTOVERZEKERING ZONDER ZORGEN DE WEG OP

AUTOVERZEKERING ZONDER ZORGEN DE WEG OP AUTOVERZEKERING ZONDER ZORGEN DE WEG OP 2 PEUGEOT ASSURANCE VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE MET PEUGEOT ASSURANCE KUNT U MET EEN VEILIG GEVOEL OP WEG. EXCLUSIEF VOOR PEUGEOT-RIJDERS BIEDEN WIJ U DE BESTE

Nadere informatie

CRITERIA PRODUCTRATING VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING - BEPERKT CASCO (BC) Cluster Vraag Malus Bonus

CRITERIA PRODUCTRATING VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING - BEPERKT CASCO (BC) Cluster Vraag Malus Bonus Aanvullende dekkingen Hoeveel verschillende ongevallen inzittendenproducten zijn af te sluiten? 1 1 Wat zijn de te verzekeren bedragen? 1 1 Welke vormen van rechtsbijstandsverzekeringen zijn te sluiten

Nadere informatie

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (mr. P.A. Offers, voorzitter en mr. S.W.A. Kelterman, secretaris)

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (mr. P.A. Offers, voorzitter en mr. S.W.A. Kelterman, secretaris) Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2016-039 (mr. P.A. Offers, voorzitter en mr. S.W.A. Kelterman, secretaris) Klacht ontvangen op : 22 mei 2015 Ingesteld door : Consument Tegen

Nadere informatie