Sponsormogelijkheden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sponsormogelijkheden."

Transcriptie

1 Koelwag Spinn voor Kinder voor Sponsormogelijkhed. De 3 Delftse Lions Clubs vier in september 100 jaar Lions International. Ter gelegheid hiervan will wij geld bije brg om 2 goede doel te ondersteun: de Voedselbank de Vakantiebank. Voor de Voedselbank hop we e grote bijdrage te gev aan de aanschaf van e nieuwe koelwag, waarmee de Voedselbank Delft wekelijks ca. 500 huishouds -inclusief bijna 700 kinder- van e voedselpakket voorziet. Met deze koelwag drag we bovdi bij aan de duurzame economie omdat er minder voedsel weggegooid hoeft te word. Op 16 september 2017 zal tijds e groots Galadiner de koelwag word gepresteerd. Via de Vakantiebank will we e vakantie verzorg in Duinrell voor e groep Delftse kinder, voor wie e vakantie anders onbereikbaar is. We mikk op e aantal grote gezinn waarmee we ca 50 kinder hop blij te mak. Op 3 september 2017 is er e sportief Spinning-Evt op de Grote Markt in Delft. Hierbij vrag wij de Delftse bevolking om op de fiets te klimm om onder het motto Spinn voor Kinder geld in te zamel voor. Als sponsor, donateur of deelnemer kunt u ons op verschillde manier steun. Wilt u actief betrokk zijn dan kunt u meefiets tijds het spinning evemt /of mee feest met het galadiner. De prijz voor deelname staan hieronder vermeld. Daarnaast zijn er allerlei mogelijkhed om e geldelijke bijdrage te lever, variërd van uw bord of vlag op de markt tijds het spinn tot uw logo op de koelwag, in diverse format. En voor wie het wat kleinschaliger wil aanpakk is er de Club van Honderd, Delftar die gewoon 100 euro will gev voor de 100-jaar Lions viering. Hieronder gev we e overzicht van de verschillde sponsormogelijkhed. Goeg keuze, maar wat ons betreft mag het ook maatwerk zijn om aan uw ws te voldo. Als we maar geld bije brg voor onze goede doel! Wij will graag beide goede doel zoveel mogelijk tot hun recht lat kom zull daarom de sponsorgeld zo goed mogelijk over beide doel verdel. Maar als u graag wilt dat uw bijdrage alle voor de Voedselbank of alle voor de Vakantiebank wordt bestemd, geeft u dat dan aub aan, want dan zull we daar uiteraard reking mee houd. Sponsoring via uw logo op de koelwag. In overleg met de Voedselbank stell wij ruimte op de koelwag beschikbaar voor het plaats van uw logo of bedrijfsnaam of naam van uw organisatie. Terwijl de koelwag van de Voedselbank Delft door Delft omgeving rijdt, wordt er op deze wijze reclame voor uw bedrijf of organisatie gemaakt. Uw logo blijft gegarandeerd voor e periode van 12 maand goed zichtbaar op de koelwag van de Voedselbank. Indi u deze periode wilt verlg, kan dat teg e vergoeding voor u word geregeld.

2 Koelwag voor de Voedselbank Delft Spinn voor Kinder voor de Vakantiebank Delft Sponsorpakket A van minimaal 200,= De 3 Lions Clubs uit Delft stell hiervoor ter beschikking: Op de koelwag wordt ruimte beschikbaar gemaakt voor uw logo ter grootte van maximaal 15 cm x 15 cm; Tevs krijgt uw bedrijf of organisatie e naamsvermelding op de sponsorpagina van onze internetsite. Op de koelwag is ruimte voor ca. 56 logo s van 15 cm x 15 cm. Sponsorpakket B van minimaal 500,= De 3 Lions Clubs uit Delft stell hiervoor ter beschikking: Op de koelwag wordt ruimte beschikbaar gemaakt voor uw logo ter grootte van maximaal 30 cm x 30 cm; Tevs krijgt uw bedrijf of organisatie e naamsvermelding op de sponsorpagina van onze internetsite. Op de koelwag is ruimte voor ca. 10 logo s van 30 cm x 30 cm. Sponsorpakket C van minimaal 1.000,= De 3 Lions Clubs uit Delft stell hiervoor ter beschikking: Op de koelwag wordt ruimte beschikbaar gemaakt voor uw logo ter grootte van maximaal 50 cm x 50 cm; Tevs krijgt uw bedrijf of organisatie e naamsvermelding op de sponsorpagina van onze internetsite. Op de koelwag is ruimte voor ca. 4 logo s van 50 cm x 50 cm.

3 Koelwag Spinn voor Kinder voor Sponsoring via het spinn Ook bij de actie Spinn voor Kinder kunt u als particulier of als bedrijf of organisatie e bijdrage lever. Hiervoor hebb we e aantal mogelijkhed. Sponsorpakket D van 125,= Gratis deelname voor e sessie van één uur voor één persoon aan de Spinning-actie op 3 september 2017; Tevs krijgt u, uw bedrijf of uw organisatie e naamsvermelding op de sponsorpagina van onze internetsite. Sponsorpakket E van 250,= Gratis deelname voor e sessie van één uur voor e team van maximaal 2 person aan de Spinning-actie op 3 september 2017; Tevs krijgt u, uw bedrijf of uw organisatie e naamsvermelding op de sponsorpagina van onze internetsite. Sponsorpakket F van 500,= Gratis deelname voor e sessie van één uur voor e team van maximaal 4 person aan de Spinning-actie op 3 september 2017; Tevs krijgt u, uw bedrijf of uw organisatie e naamsvermelding op de sponsorpagina van onze internetsite. Sponsorpakket G van 750,= Gratis deelname voor e sessie van één uur voor e team van maximaal 4 person aan de Spinning-actie op 3 september 2017; Het logo van uw bedrijf of organisatie op de sponsorpagina van onze internetsite met doorklikmogelijkheid naar uw eig website; Plaatsing van uw eig bord, banner of vlag met de maximale afmeting van 2 bij 1 meter op de markt. Sponsorpakket H van 1.500,= Gratis deelname voor de volle drie uur met e team van maximaal 4 person aan de Spinning-actie op 3 september 2017; Het logo van uw bedrijf of organisatie op de sponsorpagina van onze internetsite met doorklikmogelijkheid naar uw eig website; Plaatsing van uw eig bord, banner of vlag met de maximale afmeting van 2 bij 1 meter op de markt; Mogelijkheid tot het bijvoeg van e bedrijfsfolder/flyer in de deelnemerstass (drukwerk wordt door u als sponsor zelf aangeleverd). Evtuele andere ws zijn bespreekbaar.

4 Koelwag Spinn voor Kinder voor Als sponsor van het Spinning-Evt kunt u de 3 Delftse Lions Clubs op 3 september 2017 ook nog op andere manier steun! Hieronder gev wij kele voorbeeld van de diverse sponsormogelijkhed. Consumptiebonn 1.000,= (excl. consumpties)/ 500,= (incl. consumpties) De deelnemers van de Spinning-evt ontvang bij hun inschrijving e consumptiebon met uw naam e opdruk van de Spinning-actie. Het sponsorbedrag van 1.000,= staat voor 500 consumptiebonn waarbij wij de consumpties zull regel. Het sponsorbedrag van 500,= staat voor 500 consumptiebonn waarbij u de consumpties zult regel. Teg inlevering van de consumptiebon ontvangt m e consumptie (koffie, thee of frisdrank) bij e van de horecageleghed op de markt op de dag van het Spinning-evt. De Delftse Lions Clubs stell hiervoor ter beschikking: Naamsvermelding op de consumptiebonn: Deze consumptiebon wordt u aangebod door (naam sponsor) ; De inhoud van sponsorpakket F. Fietsnummers 1.000,= Alle spinningfiets word voorzi van e uniek fietsnummer. Als sponsor van de fietsnummers wordt uw naam bov het fietsnummer geplaatst. Vermelding van uw logo of naam op de fietsnummers. De inhoud van sponsorpakket F. Bidons 1.500,= (excl. bidons)/ 750,= (incl. bidons) De deelnemers van de Spinning-actie ontvang bij hun inschrijving e bidon met uw naam e opdruk van de Spinning-actie. Het sponsorbedrag van 1.500,= staat voor 500 bidons waarbij wij de bidons zull regel. Het sponsorbedrag van 750,= staat voor 500 bidons waarbij u de bidons zelf zult regel. Naamsvermelding op de bidons: Deze bidon wordt u aangebod door (naam sponsor) ; De inhoud van sponsorpakket F. De huur van de Spinning-fiets 2.000,= Vindt de sponsoring van alle de fietsnummers niet voldode wilt u de huur van alle fiets voor uw reking nem dan kan dat natuurlijk ook. Alle spinningfiets word voorzi van e uniek fietsnummer. Als sponsor van de fiets wordt uw naam bov het fietsnummer geplaatst met daarbij de vermelding dat de alle fiets door u gesponsord is. Vermelding van uw logo of naam op de fietsnummers. De inhoud van sponsorpakket G.

5 Koelwag Spinn voor Kinder voor Deelnemerstass 2.000,= (exclusief tass)/ 1.000,= (inclusief tass) De deelnemers van de Spinning-actie ontvang bij aanvang e deelnemerstas met e opdruk van de Spinning-actie. Voor het sponsorbedrag van 2.000,= lever wij de 500 deelnemerstass aan. Voor het sponsorbedrag van 1.000,= levert u de 500 deelnemerstass aan. Als hoofdsponsor van de deelnemerstass staat uw naam uw logo op e van de zijd van de deelnemerstass naast het logo van de Spinningmarathon. Hierbij stelt u tevs de andere zijde van de deelnemerstas beschikbaar voor het plaats van logo s van mede-sponsor. Naamsvermelding op de deelnemerstas: Deze tas wordt u aangebod door (naam sponsor+logo) ; De inhoud van sponsorpakket G. T-shirts 5.000,= (exclusief T-shirts)/ 2.500,= (inclusief T-shirts) In de deelnemerstass van de Spinning-actie kan e T-shirt word opgom met e opdruk van de Spinning-actie. Voor het sponsorbedrag van 5.000,= lever wij de 500 T- shirts aan. Voor het sponsorbedrag van 2.500,= levert u de T-shirts aan. Als hoofdsponsor van de T-shirts staat uw naam uw logo op de achterzijde de T-shirts naast het logo van de Spinning-actie. Hierbij stelt u tevs de voorzijde van het T-shirt beschikbaar voor het plaats van logo s van mede-sponsor. Naamsvermelding op de T-shirts: Dit T-shirt wordt u aangebod door (naam sponsor) ; De inhoud van sponsorpakket H.

6 Koelwag Spinn voor Kinder voor Sponsoring via De Club van 100 Heeft u ge eig logo maar u wilt ons toch sponsor? U kunt ook nog lid word van de Club van 100. Door lid te word van De Club van 100 draagt u met uw sponsorbedrag van minimaal 100,- bij aan het mogelijk mak van de vakantie voor de Delftse kinder of de aanschaf van de koelwag. Als dank hiervoor, krijgt u e naamsvermelding als lid van De Club van 100 op onze internetsite: U wilt ook naar het Galadiner? Uiteraard bt u ons ook van harte welkom bij het Galadiner op 16 september. Het belooft e groots spektakel te word dus eiglijk moet u hier bij zijn. U treft e grote groep Lions hun vrid, stadgot uit alle lag van de bevolking. De burgemeester is die avond onze eregast. Deelnem aan het Galadiner kan op verschillde manier. U kunt uw kaart kop via onze internetsite van deze actie van de 3 Delftse Lions Clubs: De kost per kaart zijn 100,=. U heeft ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld voor uw bedrijf, uw organisatie of uw relaties e tafel te kop. Voor e hele tafel van 10 person betaalt u 800,=. Heeft u ons al gesponsord via e van onze sponsorpakkett? U heeft dan de mogelijkheid om met e reductie van 50,- per kaart aan het galadiner deel te nem. De reductie is van toepassing bij de aanschaf van 1 kaart indi u heeft gekoz voor e sponsorpakket tuss de 200,= 500,=. Bij e sponsorpakket tuss de 500,= 1.000,= krijgt u deze reductie op 2 kaart. Bij e sponsorpakket van bov de 1.000,= krijgt u deze reductie op 4 kaart. Sponsormogelijkhed op maat Bt u persoonlijk of als bedrijf of organisatie geïnteresseerd om op e andere wijze onze acties te ondersteun dan is sponsoring op maat ook mogelijk! Zo kunt u bijvoorbeeld dk aan het ter beschikking stell van de wijn tijds het Galadiner of het sponsor van de als prestje mee te gev goodie-bag na afloop van het Galadiner. Hebt u vrag? Met vrag over de sponsorpakket of het sponsor op maat kunt u contact opnem met de organisatie van deze actie van de 3 Delftse Lions Clubs via: info@lionsactiesdelft.nl of u bezoekt onze website: of u belt met (Dhr. A.C. Bauws)

Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017

Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Spinnen voor kinderen Zoveel mogelijk kinderen uit Delft op vakantie Het Lions Delft Spinning Event 2017 i.s.m. Club SportsArt Fitness

Nadere informatie

Lions Delft Spinning Event 3 september 2017

Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Lions Internationaal 100 jaar. Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Spinnen voor kinderen Zoveel mogelijk kinderen uit Delft op vakantie Het Lions Delft Spinning Event 2017 i.s.m. Club SportsArt

Nadere informatie

Spinning-event Delft 2019

Spinning-event Delft 2019 Lions Club Delft 1 Spinning-event Delft 2019 De leden van de Lions Club Delft organiseren opnieuw het traditionele Spinning-event op de Markt in Delft op 8 september 2019. Het Spinning-event wordt uitgevoerd

Nadere informatie

Sponsor Arrangementen

Sponsor Arrangementen Sponsormogelijkheden TV Menheerse 2015 Sponsor Arrangementen TV Menheerse biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor een product of bedrijf. De sponsorinkomsten

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers".

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting de Peeënstekers. Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers". Stichting de Peeënstekers organiseert al voor het 57 ste jaar het openbare carnaval binnen de gemeente Dongen. Dit doen we samen met ruim 75

Nadere informatie

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl PUSH Seizoen 2012/2013 www.maastrichtsehockeyclub.nl Inhoud Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden + doelplanken Sponsorborden Website Sponsorproposities Sponsorpakketten van

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL Sponsorpakket wedstrijdkleding jeugd ARC biedt u een exclusief sponsorpakket aan voor een gehele lettergroep. Op de voorzijde van de wedstrijdkleding van elk team komt uw

Nadere informatie

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting SPONSORmogelijkheden vv Diepenveen 1 Inhoudsopgave Samenvatting sponsormogelijkheden vv Diepenveen...4 Over DSC...5 Inleiding...6

Nadere informatie

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden:

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: 1. Individuele sponsormogelijkheden 2. Sponsorpakketten 1. Individuele sponsormogelijkheden: Reclame-uitingen via ons HDTV-scherm in het clubhuis

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter SPONSORPLAN 2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

SPONSOR bij De GKV OC

SPONSOR bij De GKV OC GKV OC Sponsormap INLEIDING De Glanerbrugse Korfbal Vereniging Ons Clubje bestaat ruim 87 jaar (opgericht in 1927) en is de enige korfbalvereniging in Glanerbrug en Enschede-Oost. Inmiddels hebben wij

Nadere informatie

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren.

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. Geachte heer/mevrouw, Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven.

Nadere informatie

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van. In dit beleid wordt inzicht gegeven in wat is, de wijze waarop de activiteiten worden gefinancierd en de sponsormogelijkheden voor bedrijven,

Nadere informatie

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek 19 november 2014 VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van Stichting Groevenbeek Klassiek. In dit beleid wordt

Nadere informatie

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid 2017 Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek De klassieke openluchtconcerten in 2014, 2015 en 2016 bij het Landhuis Oud Groevenbeek waren een groot succes met

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter SPONSORPLAN 2012 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Roermondse Hockeyclub Concordia

Roermondse Hockeyclub Concordia Roermondse Hockeyclub Concordia SPONSORPROPOSITIES Sponsormogelijkheden van de Roermondse Hockeyclub Concordia (RHC). Inleiding Sponsoring bij de RHC is op verschillende niveaus mogelijk. Natuurlijk zijn

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden Sponsor mogelijkheden 2015 Geachte mijnheer, mevrouw, In 2015 organiseert de Stichting Autosportteam Marcel Broekhuizen voor de 11e keer de Foute Cross. Een geweldig autosportspektakel voor jong en oud,

Nadere informatie

VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) BUSINESSCLUB VHC

VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) BUSINESSCLUB VHC SPONSORBROCHURE VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) VHC is de oudste hockeyvereniging van Limburg, opgericht direct na de Olympische Spelen van Amsterdam in 1928. Een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid

Nadere informatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie Sponsorovereenkomst tussen: - Bedrijf Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Straat: Postcode + Plaats: - SBC Contactpersoon: Telefoon: Email: Fax: Telefoon: Email: Sponsorpakket (Alle tarieven zijn exclusief 21%

Nadere informatie

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers".

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting de Peeënstekers. Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers". Stichting de Peeënstekers organiseert voor het 59 ste jaar het openbare carnaval binnen de gemeente Dongen. Dit doen we samen met ruim 75 carnavalsverenigingen

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS Hartelijk dank voor uw interesse naar sponsormogelijkheden bij sv DIOS. Zoals ongetwijfeld bij u bekend zijn er verschillende reclame-uitingen bij sv DIOS mogelijk. Op diverse

Nadere informatie

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers".

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting de Peeënstekers. Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers". Stichting de Peeënstekers organiseert sinds de oprichting in 1959 het openbare carnaval binnen de gemeente Dongen. Dit doen we samen met ruim

Nadere informatie

ADRA golfdag Sponsorpakket en/of Goodie bags

ADRA golfdag Sponsorpakket en/of Goodie bags ADRA golfdag Sponsorpakket en/of Goodie bags ADRA Nederland organiseert een benefiet golftoernooi. Uw product/dienstverlening kan uw bedrijf extra PR geven tijdens het golfevenement van 1 oktober aanstaande

Nadere informatie

zomerparkfeest & sponsoring

zomerparkfeest & sponsoring zomerparkfeest & sponsoring editie 40 25-28 augustus 2016 julianapark venlo foto: Pam van den Broek Dat het zomerparkfeest het mooiste evenement van Venlo is hoeven we u al lang niet meer te vertellen.

Nadere informatie

1e AV Triathlon Vlasakkerloop

1e AV Triathlon Vlasakkerloop ZONDAG 30 NOVEMBER AMERSFOORT 1e AV Triathlon Vlasakkerloop UITGAVE I, 13 MEI 2014 Voorwoord AV Triathlon is in 1984 opgericht en is een enthousiaste atletiek-, triatlon-, en wandelvereniging met ongeveer

Nadere informatie

mogelijkheden voor sponsoren

mogelijkheden voor sponsoren sponsorplan mogelijkheden voor sponsoren 3 inhoud Voorwoord.... 5 Hoofdsponsor.... 6 Hoofdsponsor pakketuitleg... 7 Subsponsor... 8 Subsponsor pakket 1... 9 Subsponsor pakket 2... 10 Losse sponsorvormen

Nadere informatie

VITESSE 22 & RED STARS SPONSORBOEK 2014/2015 V1. Sponsorboek. Vitesse 22 & Red Stars

VITESSE 22 & RED STARS SPONSORBOEK 2014/2015 V1. Sponsorboek. Vitesse 22 & Red Stars Sponsorboek Vitesse 22 & Red Stars Editie 2014/2015 1 Voorwoord Voor u ligt het sponsorboek van onze voetbalvereniging Vitesse 22 en honkbalvereniging Red Stars. Naast de lidmaatschapsgelden behoren de

Nadere informatie

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN STC RECLAME MOGELIJKHEDEN INLEIDING Hierbij doen wij u een voorstel tot reclame mogelijkheden. Dit voorstel geeft u in vogelvlucht een beeld van wat wij u als bedrijf kunnen bieden. De Schager Tennis Club,

Nadere informatie

Nederland is jarig. 200 jaar! Vrij en verbonden door gelijke rechten en plichten. Laten we dat samen vieren. 200 jaar Koninkrijk. Partner-proposities

Nederland is jarig. 200 jaar! Vrij en verbonden door gelijke rechten en plichten. Laten we dat samen vieren. 200 jaar Koninkrijk. Partner-proposities Nederland is jarig. 200 jaar! Vrij en verbonden door gelijke rechten en plichten. 200 jaar Koninkrijk Partner-proposities Wat vieren we? 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden Van 30/11/2013 t/m 26/09/2015»Stilstaan

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor 1 Inhoudsopgave Inleiding Sponsor van de Kasteeltuinconcerten 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Additionele avond sponsoring 6. Donaties Contactgegevens 2 Inleiding Na twaalf

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN BLOOM

SPONSORPAKKETTEN BLOOM SPONSORPAKKETTEN BLOOM Het uitgangspunt om sponsor van Bloom te worden heeft te maken met betrokkenheid, uitstraling en dynamiek. Bloom is een popkoor met een dynamische uitstraling. Dit zien, horen en

Nadere informatie

TOUR. Sponsorpakketten , 23 en 24 juni 2018

TOUR. Sponsorpakketten , 23 en 24 juni 2018 Sponsorpakketten 2018 22, 23 en 24 juni 2018 In actie voor stofwisselingsziekten Elk jaar krijgen 800 kinderen de diagnose stofwisselingsziekte. Meer dan de helft van deze kinderen overlijdt voor hun 18

Nadere informatie

Sponsorplan FC Hoensbroek Seizoen 2012 2017

Sponsorplan FC Hoensbroek Seizoen 2012 2017 Sponsorplan FC Hoensbroek Seizoen 2012 2017 FC Hoensbroek Sportpark Overbroek Frederikstraat 50 6433 GL Hoensbroek FC Hoensbroek, een begrip in de Hoensbroekse sportwereld FC Hoensbroek, opgericht 1 oktober

Nadere informatie

TOUR. Sponsorpakketten 2016

TOUR. Sponsorpakketten 2016 Sponsorpakketten 2016 In actie voor stofwisselingsziekten Elk jaar krijgen 800 kinderen de diagnose stofwisselingsziekte. Meer dan de helft van deze kinderen overlijdt voor hun 18 e verjaardag. Stofwisselingsziekten

Nadere informatie

TOUR. Sponsorpakketten 2017

TOUR. Sponsorpakketten 2017 Sponsorpakketten 2017 In actie voor stofwisselingsziekten Elk jaar krijgen 800 kinderen de diagnose stofwisselingsziekte. Meer dan de helft van deze kinderen overlijdt voor hun 18 e verjaardag. Stofwisselingsziekten

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE Editie 2015-2016 Hét winterfestijn op het Raadhuisplein www.ijsfestijnetten-leur.nl IJsfestijn brochure 2015.indd 1 INLEIDING Januari 2014 is door een aantal leden van de Junior Kamer Etten-Leur

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Het eerste jaar gelijk al een kampioensteam: de U14 Rev 1: Eerste officiële versie Datum: oktober 2014 Index 1 Geschiedenis Basketbal

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4.

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsorpakketten Winterfestijn Helmond 2015 Inhoudsopgave Inleiding A Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Vriend 6. Begunstiger

Nadere informatie

zomerparkfeest & sponsoring Editie 41 17/18/19/20 augustus 2017 Julianapark Venlo

zomerparkfeest & sponsoring Editie 41 17/18/19/20 augustus 2017 Julianapark Venlo zomerparkfeest & sponsoring Editie 41 17/18/19/20 augustus 2017 Julianapark Venlo Dat het zomerparkfeest het mooiste evenement van Venlo is hoeven we u al lang niet meer te vertellen. Al 40 jaar is het

Nadere informatie

Sponsorplan Stichting Judo Club Nobel 2011/2012 SPONSORPLAN

Sponsorplan Stichting Judo Club Nobel 2011/2012 SPONSORPLAN SPONSORPLAN Auteurs : Michel van Straten / Bob Elbersen / Dimitri Nobel Status : Final, Maart 2011 Beschrijving : Sponsorplan Stichting Nobel Judo Support Acties : FINAL Pagina1 1. Algemeen De Judo Club

Nadere informatie

een organisatie van Moorsele Onderneemt

een organisatie van Moorsele Onderneemt Beste ondernemer, Op kermiszaterdag 22 september 2018 organiseert een obstakel aflossingsloop in en rond het centrum van Moorsele. Verschillende teams, bestaande uit 3 tot 5 lopers, nemen het tegen elkaar

Nadere informatie

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,-

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,- Trouwe Bok Sponsor Speciaal voor particulieren! Laat uw blauw witte Olympia hart spreken en wordt Trouwe Bok Sponsor. Hiermee ondersteunt u uw club bij het verwezenlijken van haar sportieve en sociale

Nadere informatie

zomerparkfeest & sponsoring

zomerparkfeest & sponsoring zomerparkfeest & sponsoring Editie 42 9/10/11/12 augustus 2018 Julianapark Venlo Dat het zomerparkfeest het mooiste evenement van Venlo is hoeven we u al lang niet meer te vertellen. Al ruim 40 jaar is

Nadere informatie

Pakket A. Pakket B. Pakket C

Pakket A. Pakket B. Pakket C Pakket A Clubblad advertentie Advertentie in het clubblad IPPON in een oplage van 600 exemplaren en volgens vastgestelde advertentietarieven van 75 tot 300 euro. Tegenprestatie: De advertentie wordt opgenomen

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! Als sponsor van MHCL verbindt u zich met de grootste en duurzaamste

Nadere informatie

PRIJSLIJST EMPLINA seizoen 2014-2015

PRIJSLIJST EMPLINA seizoen 2014-2015 PRIJSLIJST EMPLINA seizoen 2014-2015 Onderstaand treft u de prijslijst voor de sponsoring van een van de elftallen van RKVV Emplina. Vanaf het seizoen 2013/2014 is er gekozen voor het Spaanse kledingmerk

Nadere informatie

Welkom bij SC Joure. Kunnen wij ook rekenen op uw support? De sponsorcommissie. Contactgegevens: Sportclub Joure Hoge Zomerdijk 5 8501 ES Joure

Welkom bij SC Joure. Kunnen wij ook rekenen op uw support? De sponsorcommissie. Contactgegevens: Sportclub Joure Hoge Zomerdijk 5 8501 ES Joure SPONSORING SC Joure Welkom bij SC Joure Sportclub Joure is een club met uitstraling. De afgelopen jaren is door vele teams op hoog niveau gepresteerd en dit betekent dat de club veel media aandacht heeft

Nadere informatie

ZOMERPARKFEEST & SPONSORING EDITIE 43 8/9/10/11 AUGUSTUS 2019 JULIANAPARK VENLO

ZOMERPARKFEEST & SPONSORING EDITIE 43 8/9/10/11 AUGUSTUS 2019 JULIANAPARK VENLO ZOMERPARKFEEST & SPONSORING EDITIE 43 8/9/10/11 AUGUSTUS 2019 JULIANAPARK VENLO Dat Zomerparkfeest het mooiste evenement van Venlo is hoeven we natuurlijk al lang niet meer uit te leggen. Al ruim 40 jaar

Nadere informatie

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Versie: 3 maart 2013 Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Voorwoord Voor u ligt de presentatiegids van korfbalvereniging Seolto. In deze gids wil de sponsorcommissie

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi

Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi (vrijdag 31 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni 2019) 0 HOOFDSPONSOR: - Naamgeving aan toernooi. - Naamsvermelding op alle toernooi-uitingen,

Nadere informatie

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Voorwoord Sponsoring is een onmisbaar fenomeen en kostbaar bezit in de sportwereld. Dus ook voor onze vereniging SportClub Den Dungen. Met een

Nadere informatie

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Sponsorcommissie Juventa 12 Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Wij willen u graag een beter inzicht geven over de sponsormogelijkheden van Juventa 12. We hebben meer dan

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018

Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018 Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018 Inhoudsopgave 1. Financiële Sponsorpakketten... 3 Sponsorpakket Santa Claus- Hoofdsponsor (maatwerk)... 3 Sponsorpakket Rudolph - Sponsor à 500,-... 3 Sponsorpakket

Nadere informatie

Ambitie! Groei naar 1400 leden Topprestaties Team- en familiegevoel Sociale veiligheid bieden Gezondheid en vitaliteit Nieuw Clubhuis

Ambitie! Groei naar 1400 leden Topprestaties Team- en familiegevoel Sociale veiligheid bieden Gezondheid en vitaliteit Nieuw Clubhuis Sponsoring MHC De Reigers Hockeyclub Hoofddorp/Haarlemmermeer Opgericht 1964 900 leden 4 kunstgrasvelden (1 olympisch) Mix van 2 peilers: Topsport (D-jeugd Nederlandskampioen) Breedtesport Ambitie! Groei

Nadere informatie

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal Sponsormodel A (Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal De sponsor wordt de mogelijkheid geboden de bedrijfsnaam op de wedstrijdkleding en sporttassen van de A selectie te laten drukken Reclamebord van 3 meter

Nadere informatie

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Korfbalvereniging T.O.P. T.O.P. staat voor Tot Ons Plezier. Onze in 1938 opgerichte vereniging is een begrip in Vroomshoop en omstreken. We zijn trots op

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING

Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING WWW.VVWILDERVANK.NL De v.v. Wildervank in het kort De voetbalvereniging Wildervank is opgericht op 5 april 1930 en heeft momenteel

Nadere informatie

Sponsorplan Handbalvereniging BDC

Sponsorplan Handbalvereniging BDC Sponsorplan Handbalvereniging BDC Seizoen 2018-2019 Uitgave van de sponsorcommissie Voorwoord Voor iedere sportclub, zo ook handbalvereniging BDC, zijn sponsors van het grootste belang. Het geeft een gezonde

Nadere informatie

Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920

Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920 Sponsorinfo Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920 Meer! n e e l l a l a b t e o v n da In deze brochure laten we u de mogelijkheden zien die s.v. O.S.S. 20 u op sponsorgebied kan bieden. Een club met historie,

Nadere informatie

sponsor mogelijkheden

sponsor mogelijkheden sponsor mogelijkheden 1 Onze sponsoren 2 Onze sponsoren 3 Bord sponsoring Reclame bord veld 1 Val goed op bij het publiek en de vele bezoekers bij onze vereniging met een mooi bord! 300,- per jaar excl.

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. Korfbalvereniging Blauw Zwart Wierden

SPONSORPAKKETTEN. Korfbalvereniging Blauw Zwart Wierden 2 0 1 7-2 0 1 8 Korfbalvereniging Blauw Zwart Wierden biedt u als ondernemer verschillende interessante sponsorpakketten aan. SPONSORPAKKETTEN Sponsoring is meer dan betrokken zijn bij onze vereniging.

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

Sponsoring v.v. BMC 1

Sponsoring v.v. BMC 1 1 Voorwoord: In 2009 is er een nieuwe sponsorcommissie in het leven geroepen bij v.v. BMC om meer gestalte te geven aan dit onmiskenbaar fenomeen. Na het dichtdraaien van diversie subsidiekranen is naast

Nadere informatie

Hoofdsponsor senioren

Hoofdsponsor senioren Hoofdsponsor senioren Bedrijfsnaam/ logo op shirts van 1 e elftal ZBVH Bedrijfsnaam/ logo op trainingspakken en sporttassen van 1 e elftal ZBVH Permanente vermelding op briefpapier en aanplakbiljetten/

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN

SPONSORPAKKETTEN Korfbalvereniging Blauw Zwart Wierden biedt u als ondernemer verschillende interessante sponsorpakketten aan. Sponsoring is meer dan betrokken zijn bij onze vereniging. Met de lokale zichtbaarheid langs

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN

SPONSORPAKKETTEN Korfbalvereniging Blauw Zwart Wierden biedt u als ondernemer verschillende interessante sponsorpakketten aan. Sponsoring is meer dan betrokken zijn bij onze vereniging. Met de lokale zichtbaarheid langs

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

SPONSORING VV BAARLO

SPONSORING VV BAARLO SPONSORING VV BAARLO Informatieboekje voor (potentiële) sponsors Versie 2013_1 Pagina 1 SPONSORING. Sport en sponsoring zijn in onze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijker

Nadere informatie

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus Sponsor Prospectus Alle mogelijkheden voor sponsoring overzichtelijk op een rij. De Mixed Hockey Club Boxmeer In 1962 werd de Mixed Hockey Club Boxmeer opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt.

Nadere informatie

Sponsorpakketten en mogelijkheden

Sponsorpakketten en mogelijkheden Sponsorpakketten en mogelijkheden HBR (Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs) HBR bestaat inmiddels al 40 jaar, heeft ruim 1300 actieve leden en is één van de snelst groeiende verenigingen in Nederland!

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij

Sponsormogelijkheden bij 1 Sponsormogelijkheden bij www. Inhoud Pagina 1 Pagina 2 Pagina 4 Pagina 6 Pagina 7 Wat heeft te bieden Faciliteiten voor sponsors Contacten met sponsors Toernooi-sponsoring Overeenkomst 1 2 Wat heeft

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit 2 Inhoud 9 Inleiding 5 Hoofdsponsor 7 Subsponsor 9 Co-sponsor 11 13 Reclamebord 13 Wedstrijdbal 13 Kleding 13 Clubblad 15 Vrienden van Enter Vooruit 15 15 Overige

Nadere informatie

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Team Sponsorwerving Nathaly Westerhoven/Wendy Roos Marcel van Kessel/Marco van Nassau

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Team Sponsorwerving Nathaly Westerhoven/Wendy Roos Marcel van Kessel/Marco van Nassau Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel Team Sponsorwerving Nathaly Westerhoven/Wendy Roos Marcel van Kessel/Marco van Nassau 7 maart 2015 Programma Team Sponsorwerving Inleiding Alpe d HuZes

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 27 mei 2018 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden SamenTurnenA lkmaar Sponsor mogelijkheden 2 inhoud inhoud.... 2 Voorwoord.... 3 hoofdsponsor... 4 subsponsor... 6 pakket 1 subsponsor... 7 pakket 2 subsponsor... 8 losse sponsorvormen 1... 9 losse sponsorvormen

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. BKorfbalvereniging. K o r f b a l v e r e n i g i n g. l a u w Z w a r t W i e r d e n Blauw Zwart Wierden

SPONSORPAKKETTEN. BKorfbalvereniging. K o r f b a l v e r e n i g i n g. l a u w Z w a r t W i e r d e n Blauw Zwart Wierden 2 0 1 6-2 0 1 7 Korfbalvereniging Blauw Zwart Wierden biedt u als ondernemer verschillende interessante sponsorpakketten aan. SPONSORPAKKETTEN Sponsoring is meer dan betrokken zijn bij onze vereniging.

Nadere informatie

Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring)

Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring) BIJLAGE 8 SPONSORING 8.1 SPONSOROPTIES SV GROL 2012 Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring) 1. Hoofdsponsor s.v. Grol

Nadere informatie

Projecten die we willen realiseren in de komende 5 jaar

Projecten die we willen realiseren in de komende 5 jaar Projecten die we willen realiseren in de komende 5 jaar het niveau van Belgisch rolstoelbasketbal opnieuw verhogen door een goede technische en tactische opleiding een nauwere samenwerking met het valide

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL OVER ONZE VERENIGING Tennisvereniging WAESBEECK is de tennisvereniging van Waspik (Gemeente Waalwijk) en bestaat al meer dan 40 jaar. Het jubileumjaar 2009 is dan ook op

Nadere informatie

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI 1 Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI Uitvoering : Stichting Verenigde Hollandse Zeil Compagnie Datum intake : Bedrijfsgegevens Bedrijfsnaam

Nadere informatie

DKV TOURNAMENT. Sponsor Portfolio ITCG DKV toernooi

DKV TOURNAMENT. Sponsor Portfolio ITCG DKV toernooi DKV TOURNAMENT Sponsor Portfolio ITCG DKV toernooi Al tientallen jaren het grootste volleybaltoernooi van Noord Nederland Jaarlijks 1400 deelnemers Top en recreatief niveau Reikwijdte Uit Nederland, Duitsland,

Nadere informatie

2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel

2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel 2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel voorbereidingen treffen, maar op het weer heb je geen grip. Toen op de wedstrijddag het terrein helemaal blank stond van de regen

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Onze promotionele activiteiten:

Onze promotionele activiteiten: Onze promotionele activiteiten: Het Zebrafestival vindt lokaal talent heel belangrijk! Waarom zou dat dan niet voor onze sponsors gelden? We willen zoveel mogelijk ondernemingen een kans bieden een onderdeel

Nadere informatie

IJsbaan, wintercafe, kerstmarkt, drijvend restaurant, carrousel www.kerstaandemaas.nl

IJsbaan, wintercafe, kerstmarkt, drijvend restaurant, carrousel www.kerstaandemaas.nl kom deze winter naar Kerst aan de Maas 3 december 2010-2 januari 2011 IJsbaan, wintercafe, kerstmarkt, drijvend restaurant, carrousel www.kerstaandemaas.nl Van 3 december 2010 tot en met 2 januari 2011

Nadere informatie

HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt

HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt 0411-64 25 97 sponsor@htvhelvoirt.nl www.htvhelvoirt.nl AL JAREN IS DE HELVOIRTSE TENNIS CLUB EEN BEGRIP IN ONZE GEMEENTE. MOOI GELEGEN AAN DE RAND VAN HET DORP,

Nadere informatie

SPONSORING SPORTCLUB BOTLEK

SPONSORING SPORTCLUB BOTLEK SPONSORING SPORTCLUB BOTLEK Informatiedocument Sponsormogelijkheden SC Botlek Accommodatie: Gemeentelijk sportpark De Brug Veertig Morgenweg 2 3202 LN Spijkenisse Telefoon: (0181) 61 31 30 Telefax: (0181)

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE DE WARRE

SPONSOR BROCHURE DE WARRE 2016-2017 SPONSOR BROCHURE DE WARRE VOORWOORD Na 10 succesvolle jaren is Hippisch Centrum De Warre stilaan aan verandering toe. De Warre zal zich vanaf het komende winterseizoen meer focussen op haar internationale

Nadere informatie

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Kempisch Bedrijvenpark te Hapert - - Bankrekening NL04RABO.0302.0666.16 Inhoudsopgave ALGEMENE INFORMATIE DEELNAMEMOGELIJKHEDEN PRAKTISCHE INFORMATIE

Nadere informatie