Projecten die we willen realiseren in de komende 5 jaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Projecten die we willen realiseren in de komende 5 jaar"

Transcriptie

1 Projecten die we willen realiseren in de komende 5 jaar het niveau van Belgisch rolstoelbasketbal opnieuw verhogen door een goede technische en tactische opleiding een nauwere samenwerking met het valide basketbal (onze visie: we hebben allemaal dezelfde passie basketbal) verdere uitbouw van de sportieve cel de jeugdwerking en werking nieuwe basketters uitbreiden door meer promotie en initiaties jaarlijkse activiteit ten voordele van de club nauwere samenwerking met de lokale middenstand gebruik maken van producten van de sponsors activiteiten organiseren bij sponsors nieuw cliënteel naar uw zaak brengen. Wat doen met deze (on)kosten? Gaat het om beroepskosten? Ja, voor zover uw sponsorgeld beschouwd kan worden als reclamekosten. Op zich is dat natuurlijk geen probleem, want de naam van uw zaak prijkt niet voor niets op de truitjes, borden of jaarboek,... U doet het nu eenmaal voor de publiciteit. Als u wordt gevraagd om die publiciteit te bewijzen, helpen we u door een jaarboek, foto van de ploeg, foto van het bord,... ter uwe beschikking te stellen. Silverspokes S.R.U.G bezorgt u een duidelijke factuur die bevestigt dat u geld geeft in ruil voor het voeren van publiciteit. Deze factuur zal zoveel mogelijk detail bevatten bv. publiciteit op de truitjes voor het seizoen Sponsordossier Silverspokes S.R.U.G.

2 Kan u ons helpen? Een Belgische rolstoelbasketploeg die in een Europese finale staat: het is een droom die werkelijkheid (kan) worden. Silverspokes S.R.U.G. heeft zich voor de finale gekwalificeerd! Een amateurploeg, die 2x per week traint, wint van (semi) profploegen Nu de euforie van de kwalificatie is weggeëbd, moeten we dringend op zoek naar de nodige fondsen om de finale te kunnen spelen. Voelt u, als bedrijf of particulier, zich geroepen om ons te helpen zodat we onze droom kunnen laten uitkomen en onze kleuren kunnen verdedigen in de Europese finale? U kan ervoor zorgen dat de titel van dit krantenartikel verandert in: Wel Europese finale door de hulp van een fantastische sponsor! 8 Sponsordossier Silverspokes S.R.U.G.

3 Hoe kan u ons sponsoren/steunen? Verschillende vormen van sponsoring of donatie De club sponsoren of steunen kan op verschillende manieren. Hieronder vindt u een overzicht van de meest courante vormen van sponsoring. De club kijkt echter verder dan dit aanbod. Wanneer u als sponsor een overeenkomst op maat wil, maken wij graag een afspraak met u om de mogelijkheden in detail te bespreken. Shirtsponsoring Bij shirtsponsoring worden de shirts gekocht door onze club. De shirts zijn en blijven daarmee eigendom van Silverspokes S.R.U.G. De club zoekt sponsors die een team willen sponsoren voor 3 jaar tegen een vergoeding van 500 per jaar. 1. Eén basketbalteam van Silverspokes S.R.U.G. wordt voor de duur van 3 jaar gesponsord. 2. Het basketbalshirt wordt voorzien van een logo en/of naam van de sponsor. Bij voorkeur wordt er een digitaal logo aangeleverd. 3. De sponsor ontvangt een grote teamfoto met daarop het team dat hij/zij sponsort. 4. De sponsor wordt vermeld op de website en sociale media van Silverspokes Gent met een mogelijkheid tot doorlinken naar de sponsor. 5. Het sponsorbedrag bedraagt 500 per jaar en éénmalig worden de drukkosten in rekening gebracht (ongeveer 120 per team). Balsponsoring U kan een wedstrijdbasketbal sponsoren bij de wedstrijd van onze nationale of landelijke ploeg. De wedstrijdbal wordt naar de scheidsrechters toe gedribbeld. Terwijl dat gebeurt, wordt uw bedrijfsnaam omgeroepen. U krijgt (indien u dit wenst) ook de kans om de bal op te werpen net voor de match. Zowel tijdens de half time als na de match wordt er u een drankje aangeboden door het bestuur van Silverspokes Gent. 1. De sponsor kan een wedstrijdbasketbal sponsoren voor de wedstrijd van een ploeg naar keuze. 2. De sponsor wordt uitgenodigd bij de wedstrijden. 3. De sponsor wordt vermeld op de website van de vereniging. 4. Bij het aanbieden van de bal wordt de naam van de sponsor omgeroepen in de zaal. De sponsor krijgt ook de keuze om de bal op te werpen. 5. De sponsor krijgt tijdens half time en na de wedstrijd een drankje van het bestuur. 6. Het sponsorbedrag bedraagt Sponsordossier Silverspokes S.R.U.G.

4 Maak deel uit van ons Support Board (vrienden van Silverspokes Gent) De Vrienden van Silverspokes Gent bestaan uit mensen, particulier of bedrijfsmatig, die de club graag willen ondersteunen door een jaarlijkse bijdrage. We willen deze groep donateurs' flink in aantal doen toenemen, zodat er een goede structurele basis wordt gelegd om al het werk dat we voor beide ploegen willen verwezenlijken ook financieel mogelijk te maken. De kosten bedragen 50 per jaar. Deze ondersteuning is jaarlijks vernieuwbaar. 1. Vermelding op een "Support Board" tijdens wedstrijden en op de website. 2. Tijdens een eerste bezoek aan een wedstrijd krijgt een lid van de Support Board een drankje aangeboden. 3. Alle leden worden uitgenodigd voor de wedstrijden van het fanion team in de nationale competitie. 4. Het sponsorbedrag bedraagt minimaal 50. Sponsoring zonder tegenprestatie Er zijn bedrijven/ particulier die graag een vereniging willen ondersteunen met financiële middelen, zonder dat daar iets tegenover staat in de vorm van reclame. Natuurlijk willen wij graag op ieders verzoek ingaan en zo ook op deze. Het bedrag dat ter beschikking wordt gesteld, mag door de sponsor zelf aangegeven worden. Elk bedrag is welkom en de sponsor mag zelf aangeven waar het aan besteed dient te worden. 1. Het sponsorbedrag wordt door de sponsor zelf bepaald. 2. De sponsor ontvangt van ons een overschrijvingsformulier, waarbij u zelf een bedrag kunt invullen. 3. De sponsor kan eventueel aangeven als u een specifiek doel wilt ondersteunen. 4. Wij respecteren het verzoek om geen bekendheid te geven aan uw sponsorschap. Advertentie op onze website/sociale media en mogelijkheid tot reclame tijdens de wedstrijden Om de leden te laten weten wat er speelt binnen een vereniging, is een website en sociale media (zoals Facebook) onmisbaar. In overleg met de beheerder van de website zal een advertentie worden opgemaakt en op de website worden geplaatst. Uw bijdrage loopt door tot wederopzegging. U krijgt ook de mogelijkheid om reclameborden of doeken tijdens de wedstrijden op te hangen. 1. Naam van sponsor wordt op de website en sociale media vermeld. Een advertentie of logo wordt door de sponsor bij voorkeur digitaal aangeboden. Er kan desgewenst ook een banner op de website worden geplaatst die eventueel direct met uw eigen website is gelinkt. Het sponsorbedrag voor de vermelding is 50 per jaar. 2. De vermelding op de website, alsook de mogelijkheid om reclame op te hangen tijdens wedstrijden en evenementen gedurende het hele jaar kost 150 per jaar. 10 Sponsordossier Silverspokes S.R.U.G.

5 Sponsoring van evenementen Gedurende het seizoen organiseert Silverspokes Gent diverse evenementen. Zo zullen wij volgend jaar een brunch, een barbecue en een fuif organiseren. We houden ook een chocolade-verkoop. Tijdens deze evenementen, die steeds van een grote opkomst genieten, krijgt u de kans om reclame op de tafels te leggen en enkele reclamedoeken op te hangen. Uw naam wordt tevens vermeld tijdens de evenementen zelf. Op onze chocoladeverpakking zal een sticker komen met uw logo op. 1. Alles wordt op de website en sociale media gepubliceerd. 2. De naam van de sponsor wordt vermeld tijdens de evenementen. 3. Naam van sponsor of het logo komt op de verpakking van onze chocolade. 4. Het sponsorbedrag voor evenementen bedraagt 250 per jaar. Sponsoring van onze Europese campagne Europese matchen zorgen voor heel wat aanzien en komen uiteraard ook het speelniveau van onze spelers aanzienlijk ten goede. Maar deze campagnes kosten handenvol geld. Het vervoer, hotelkosten, reparaties van stoelen, aankopen van nieuw materiaal, zorgen ervoor dat het kostenplaatje moeiteloos oploopt tot Daarom zoeken wij specifiek voor deze campagnes ook sponsors (zie ook artikel HLN). Campagnesponsoring wordt in onderling overleg met het bestuur besproken zodat u optimale publiciteit op Europees niveau kan verkrijgen. Sponsoring van een stoel Rolstoelbasketbalstoelen kosten gemiddeld Elk team heeft ongeveer een tiental stoelen nodig. Deze stoelen moeten ook regelmatig gerepareerd en vernieuwd worden. U kan een stoel schenken aan de club. De club bekijkt samen met u offertes en modellen van stoelen. De club kiest zelf voor welke speler hij op maat gemaakt wordt. Omdat het schenken van een stoel zeer specifiek is, zal het bestuur individueel met u bespreken welke publiciteit u hiervoor verwacht. Hoofdsponsor Als hoofdsponsor bent u onze belangrijkste financiële steun bij de verwezenlijking van onze doelstellingen. U zal altijd op de eerste plaats komen en u zal intensief betrokken worden bij de werking van onze club. Uw naam zal overal te zien zijn, zowel op thuis als op verplaatsing in onze competitie en ook op Europese wedstrijden, onze evenementen, in de pers, Als hoofdsponsor schenkt u 3 jaar lang U krijgt carte blanche wat de bedrukking op de truitjes betreft, u mag overal reclame maken (ook op de rolstoelen), u krijgt een stem binnen het bestuur en er zijn desgewenst nog andere sponsor-specifieke privileges die bekomen kunnen worden tijdens de bespreking van deze hoofdsponsoring. 11 Sponsordossier Silverspokes S.R.U.G.

Handbalvereniging HC Aalst vzw

Handbalvereniging HC Aalst vzw Handbalvereniging HC Aalst vzw Sponsordossier HC Aalst De missie en visie van HC Aalst vzw MISSIE - waarom bestaan we? HC Aalst vzw heeft als missie het handbal te promoten in en rond Aalst, zodat iedereen

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

Sponsoring PVC Voetbal

Sponsoring PVC Voetbal Sponsoring PVC Voetbal Doel De sponsorcommissie heeft zich ten doel gesteld het genereren van gelden ten behoeve van de PVC Voetbal. Met de gelden die bijeengebracht worden kan PVC Voetbal de kwaliteit

Nadere informatie

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl PUSH Seizoen 2012/2013 www.maastrichtsehockeyclub.nl Inhoud Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden + doelplanken Sponsorborden Website Sponsorproposities Sponsorpakketten van

Nadere informatie

K.V. Good Luck. sponsoren scoren

K.V. Good Luck. sponsoren scoren K.V. Good Luck sponsoren scoren Sport en sponsoring is tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Van professioneel niveau tot amateurniveau. Sponsormogelijkheden K.V. Good Luck Korfbalvereniging Good

Nadere informatie

Nieuw Brabo Antwerpen

Nieuw Brabo Antwerpen Nieuw Brabo Antwerpen Sponsordossier Woord vooraf Geachte kandidaat sponsor, Nieuw Brabo Antwerpen is ontstaan uit de samenwerking van Brabo Antwerpen en St-Henricus BBC in 1959. Na vele jaren besloten

Nadere informatie

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,-

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,- Trouwe Bok Sponsor Speciaal voor particulieren! Laat uw blauw witte Olympia hart spreken en wordt Trouwe Bok Sponsor. Hiermee ondersteunt u uw club bij het verwezenlijken van haar sportieve en sociale

Nadere informatie

Sponsoring v.v. Dilettant

Sponsoring v.v. Dilettant Sponsoring v.v. Dilettant Hoofdsponsor v.v. Dilettant De hoofdsponsor van de v.v. Dilettant is de grootste financiële ondersteuner van de vereniging en ontvangt daarvoor exclusiviteit. Shirtreclame selectieteams,

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE. Passend en scorend voor u?

SPONSOR BROCHURE. Passend en scorend voor u? SPONSOR BROCHURE Passend en scorend voor u? Beste Sponsor, U wenst onze vereniging Noorse te sponsoren? Fantastisch! Wij stellen u daarbij even graag onze vereniging voor en deze brochure waarbij het voor

Nadere informatie

Sponsorpakketten AFC 34

Sponsorpakketten AFC 34 Sponsormogelijkheden 23 november 2016 AFC 34 Een club waar je bij wil horen! Sponsorpakketten AFC 34 Hoofdsponsor in overleg nader vast te stellen Maatwerkpakket in samenspraak met u en tegen een nader

Nadere informatie

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren.

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. Geachte heer/mevrouw, Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven.

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl SPONSORPAKKET www.bvceres.nl Belangrijke adressen & telefoonnummers Sponsorcommissie Bankrelatie BV Ceres Ronald Wijnia ABN-AMRO Emmeloord Henk van de Kemp rek. nr. 47.12.04.366 Gitta Montanus T 0649120132

Nadere informatie

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Korfbalvereniging T.O.P. T.O.P. staat voor Tot Ons Plezier. Onze in 1938 opgerichte vereniging is een begrip in Vroomshoop en omstreken. We zijn trots op

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

Sponsorplan BV Voorne

Sponsorplan BV Voorne 2014 Sponsorplan BV Voorne Basketball Vereniging Voorne Brielle 26-09-2014 P. 1 Versiehistorie Versie Datum Wijzigingen Auteur 0.1 21-1-2013 Eerste Opzet J.J. Holwerda 0.2 15-2-2013 Aanvulling en wijzigingen

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit 2 Inhoud 9 Inleiding 5 Hoofdsponsor 7 Subsponsor 9 Co-sponsor 11 13 Reclamebord 13 Wedstrijdbal 13 Kleding 13 Clubblad 15 Vrienden van Enter Vooruit 15 15 Overige

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Sponsorcollectief. Rugbyclub Dwingeloo

Sponsorcollectief. Rugbyclub Dwingeloo Sponsorcollectief Rugbyclub Dwingeloo Wat is Samen Sterker Rugby? Samen Sterker Rugby (SSR) is een collectieve groep bestaande uit bedrijven die binnen Rugbyclub Dwingeloo als hoofdsponsoren worden beschouwd.

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN r.k.v.v. zwaluw v.f.c. Vught sportpark Bergenshuizen opgericht 10 mei 1931 koninklijke goedkeuring 20 maart 1971 SPONSORMOGELIJKHEDEN Versie 1.1 1 Sponsoring Zwaluw VFC Inleiding: In 1931 kende Vught een

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

KDC Ruddervoorde aring voetbalclub ruddervo. d k sponsordossier

KDC Ruddervoorde aring voetbalclub ruddervo. d k sponsordossier KDC Ruddervoorde kon. daring voetbalclub ruddervoorde sponsordossier 2017-2018 1.Wat is KDC Ruddervoorde? Voetbal moeten we u allicht niet meer voorstellen, maar kent u onze vereniging al? In het jaar

Nadere informatie

VITESSE 22 & RED STARS SPONSORBOEK 2014/2015 V1. Sponsorboek. Vitesse 22 & Red Stars

VITESSE 22 & RED STARS SPONSORBOEK 2014/2015 V1. Sponsorboek. Vitesse 22 & Red Stars Sponsorboek Vitesse 22 & Red Stars Editie 2014/2015 1 Voorwoord Voor u ligt het sponsorboek van onze voetbalvereniging Vitesse 22 en honkbalvereniging Red Stars. Naast de lidmaatschapsgelden behoren de

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. Prins Bernhard is een club die draait op vrijwilligers en toewijding van de aangesloten leden. Dit maakt s.v. Prins Bernhard een warme en gezellige dorpsclub

Nadere informatie

Gouden Partner: 2.500 euro

Gouden Partner: 2.500 euro Gouden Partner: 2.500 euro Als tegenprestatie voor uw inzet als Gouden Partner van het project Talent Ontmoet Praktijk, georganiseerd door, zeggen wij u graag o Wij nodigen u eens per jaar uit voor een

Nadere informatie

Sponsoring KV De Meeuwen Sponsorcollectief

Sponsoring KV De Meeuwen Sponsorcollectief Sponsoring KV De Meeuwen 2018-2019 Reglement sponsorplan KV De Meeuwen Binnen KV De Meeuwen is er de mogelijkheid om te sponsoren en kleding te bestellen voor een team. Dit kan onder de volgende voorwaarden:

Nadere informatie

1. Waar staat Midlandia voor?

1. Waar staat Midlandia voor? Sponsoring Deze map geeft informatie over de sponsormogelijkheden van korfbalvereniging Midlandia. Midlandia is op zoek naar sponsoren die zich kunnen identificeren met onze visie en onze activiteiten

Nadere informatie

Contactgegevens Sponsoring & PR

Contactgegevens Sponsoring & PR Sponsoring jeugdplan SVW volleybal 2012-2015 1 Contactgegevens Sponsoring & PR Contactpersoon en adres: Karla Stellingwerf Dwarsnoard 2 A 8711 AS Workum E-mailadres: sponsoringsvw@gmail.com Website SVW

Nadere informatie

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER Inhoudsopgave Introductie Pag. 3 Vervolg Introductie Pag. 4 Van en Voor Iedereen Pag. 5 Materiaal Pag. 6 Sponsormethode Pag. 7 Wat is uw

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE. Passend en scorend voor u?

SPONSOR BROCHURE. Passend en scorend voor u? SPONSOR BROCHURE Passend en scorend voor u? Beste Sponsor, U wenst onze vereniging Noorse te sponsoren? Fantastisch! Wij stellen u daarbij even graag onze vereniging voor en deze brochure waarbij het voor

Nadere informatie

Welkom bij SC Joure. Kunnen wij ook rekenen op uw support? De sponsorcommissie. Contactgegevens: Sportclub Joure Hoge Zomerdijk 5 8501 ES Joure

Welkom bij SC Joure. Kunnen wij ook rekenen op uw support? De sponsorcommissie. Contactgegevens: Sportclub Joure Hoge Zomerdijk 5 8501 ES Joure SPONSORING SC Joure Welkom bij SC Joure Sportclub Joure is een club met uitstraling. De afgelopen jaren is door vele teams op hoog niveau gepresteerd en dit betekent dat de club veel media aandacht heeft

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

Hoofdsponsor senioren

Hoofdsponsor senioren Hoofdsponsor senioren Bedrijfsnaam/ logo op shirts van 1 e elftal ZBVH Bedrijfsnaam/ logo op trainingspakken en sporttassen van 1 e elftal ZBVH Permanente vermelding op briefpapier en aanplakbiljetten/

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Familiale voetbalclub sinds 1949 Koninklijk Racing Emblem Wie is Koninklijk Racing Emblem? Beste sportliefhebber, Voetbal moeten we u allicht niet meer voorstellen,

Nadere informatie

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor?

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor? sportclub rijssen Even voorstellen Sportclub Rijssen is in 1960 opgericht. Sinds 1964 wordt gevoetbald op sportpark De Koerbelt, waar we over 2 speelvelden, een combinatieveld (dat we samen met Excelsior

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona Het Sponsorplan van RKSV Cluzona 01. Algemeen 02. Historie 03. Sponsoring en naamsbekendheid 04. Sponsoring en het beleid van de vereniging 05. Soorten sponsoring 06. Plichten t.o.v. sponsors 07. Rechten

Nadere informatie

INHOUD SPONSORGIDS 2015-2016

INHOUD SPONSORGIDS 2015-2016 WORDT PARTNER VAN INHOUD SPONSORGIDS Inhoudsopgave 1 Wie zijn wij? 2 Sponsormogelijkheden en bereik 3 Publiek 4 Pers 5 Website-Sociale media 5 Nieuwsbrief 6 Profilesponsoring pakketten Cirkelpakket 7 Bordpakket

Nadere informatie

BUSINESS CLUB HOCKEY CLUB ZWOLLE

BUSINESS CLUB HOCKEY CLUB ZWOLLE BUSINESS CLUB HOCKEY CLUB ZWOLLE WELKOM BIJ BC HCZ, DE BUSINESS CLUB VAN HOCKEY CLUB ZWOLLE! Naast het (financieel) ondersteunen van Hockey Club Zwolle, is het bevorderen van de onderlinge contacten tussen

Nadere informatie

Sponsorcollectief. Rugbyclub Dwingeloo

Sponsorcollectief. Rugbyclub Dwingeloo Sponsorcollectief Rugbyclub Dwingeloo Wat is Samen Sterker Rugby? Samen Sterker Rugby (SSR) is een collectieve groep bestaande uit bedrijven die binnen Rugbyclub Dwingeloo als hoofdsponsoren worden beschouwd.

Nadere informatie

Wij stellen u daarbij even graag onze vereniging voor en deze brochure waarbij het voor u mogelijk de beste manier is om ons te sponsoren.

Wij stellen u daarbij even graag onze vereniging voor en deze brochure waarbij het voor u mogelijk de beste manier is om ons te sponsoren. SPONSOR BROCHURE Beste Sponsor, U wenst onze vereniging Noorse te sponsoren? Fantastisch! Wij stellen u daarbij even graag onze vereniging voor en deze brochure waarbij het voor u mogelijk de beste manier

Nadere informatie

Pakket A. Pakket B. Pakket C

Pakket A. Pakket B. Pakket C Pakket A Clubblad advertentie Advertentie in het clubblad IPPON in een oplage van 600 exemplaren en volgens vastgestelde advertentietarieven van 75 tot 300 euro. Tegenprestatie: De advertentie wordt opgenomen

Nadere informatie

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT 2 HET SPONSOREN BIJ EEN AMATEUR VOETBALCLUB WORDT VAAK GEZIEN ALS LIEFDEWERK OUD PAPIER. MAAR DAT ZIET DE BUSINESS CLUB ABCOUDE ANDERS. VOOR

Nadere informatie

Sponsorplan Danceprofs B.V.

Sponsorplan Danceprofs B.V. Sponsorplan Danceprofs B.V. Inleiding: Wij zijn deze dansschool gestart omdat wij bij de diverse dansscholen die wij hebben gevolgd telkens weer gesprekken van zowel de ouders als de kinderen opvingen

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

Since 1930. Een Sponsor overeenkomst tussen : U misschien? Amsterdam s Premier Rugby Club

Since 1930. Een Sponsor overeenkomst tussen : U misschien? Amsterdam s Premier Rugby Club Een Sponsor overeenkomst tussen : & U misschien? AAC Amsterdam Rugby 2011 Waarom sponsor worden? Als sponsor verbindt u zich aan AAC Rugby Amsterdam, de eerste en enige burger rugbyclub in Amsterdam.

Nadere informatie

Sponsordossier Seizoen

Sponsordossier Seizoen Sponsordossier Seizoen 2016-2017 Sponsoring op ieders maat Perfecte uitstraling voor uw zakelijke belangen! Geachte kandidaat sponsor We zijn verheugd met uw belangstelling voor Dienstenaanhuis Lions Zedelgem!

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Het eerste jaar gelijk al een kampioensteam: de U14 Rev 1: Eerste officiële versie Datum: oktober 2014 Index 1 Geschiedenis Basketbal

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Executive. Sponsorpakket Premium. Sponsorpakket Stersponsor Collectief

SPONSORPAKKETTEN. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Executive. Sponsorpakket Premium. Sponsorpakket Stersponsor Collectief SPONSORPAKKETTEN Reclame- en advertentiekosten nemen doorgaans een vrij kostbare positie in op de balans van de ondernemer. De kosten wegen niet altijd op tegen het gewenste resultaat. Door onze deelname

Nadere informatie

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING // : :

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING //  : : 2016/2017 Sponsor Brochure Sporthal De Paasberg Het Veld 30 7061 DD Terborg Mail Web : sponsor@vollverijs.nl : www.vollverijs.nl VOLLEYBAL // WWW..NL VOLLEYBAL VOOR JONG EN OUD, MET ELKAAR VOOR ELKAAR

Nadere informatie

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal Sponsormodel A (Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal De sponsor wordt de mogelijkheid geboden de bedrijfsnaam op de wedstrijdkleding en sporttassen van de A selectie te laten drukken Reclamebord van 3 meter

Nadere informatie

Roermondse Hockeyclub Concordia

Roermondse Hockeyclub Concordia Roermondse Hockeyclub Concordia SPONSORPROPOSITIES Sponsormogelijkheden van de Roermondse Hockeyclub Concordia (RHC). Inleiding Sponsoring bij de RHC is op verschillende niveaus mogelijk. Natuurlijk zijn

Nadere informatie

Seizoen 2013-2014. Sponsormap Volleybalvereniging Turfstekers Drachten

Seizoen 2013-2014. Sponsormap Volleybalvereniging Turfstekers Drachten Seizoen 2013-2014 Sponsormap Volleybalvereniging Turfstekers Drachten Inhoudsopgave 1. Over Volleybalvereniging Turfstekers Drachten 3 2. Sponsormogelijkheden 4 2.1 Kledingsponsoring 5 2.2 Adverteren 7

Nadere informatie

INHOUD SPONSORGIDS 2013-2014

INHOUD SPONSORGIDS 2013-2014 WORDT PARTNER VAN INHOUD SPONSORGIDS Inhoudsopgave 1 Wie zijn wij? 2 Sponsormogelijkheden en bereik 3 Publiek 4 Pers 5 Website-Sociale media 5 Nieuwsbrief 6 Profilesponsoring pakketten Cirkelpakket 7 Bordpakket

Nadere informatie

Sponsorboekje Seizoen

Sponsorboekje Seizoen Sponsorboekje Seizoen 2017-2018 Sponsorboekje HT Zwijnaarde 2017-2018 1 Inhoudstafel Voorwoord 3 Wedstrijdkledij 5 Andere kledij 8 Zichtbaarheid rond het terrein 9 Wedstrijdballen en -tickets 10 Meter/Peterschap

Nadere informatie

KvK 24470061 BTW NL151091264B01 IBAN NL90 RABO 0152 3988 21

KvK 24470061 BTW NL151091264B01 IBAN NL90 RABO 0152 3988 21 Sponsorbrochure Stichting Rotterdam Volleybal Freek van Leeuwenstraat 1 3059 TN Rotterdam KvK 24470061 BTW NL151091264B01 IBAN NL90 RABO 0152 3988 21 www.rotterdamvolleybal.nl info@rotterdamvolleybal.nl

Nadere informatie

KC Floriant Merelbeke v.z.w.

KC Floriant Merelbeke v.z.w. KC Floriant Merelbeke v.z.w. A. Rodenbachlaan 48 E-mail : Floriant@korfbal.be Website : www.floriantkorfbal.be Sponsoring K.C.FLORIANT MERELBEKE K.C. Floriant Merelbeke v.z.w. is een korfbalclub waar zowel

Nadere informatie

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus Sponsor Prospectus Alle mogelijkheden voor sponsoring overzichtelijk op een rij. De Mixed Hockey Club Boxmeer In 1962 werd de Mixed Hockey Club Boxmeer opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt.

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken.

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken. SPONSORMOGELIJKHEDEN V.V. SPARTA 30 2018 VOORWOORD Uw interesse in onze voetbalclub Sparta 30 waarderen wij zeer. Met dit boekje geven wij u alle informatie over de mogelijkheden tot sponsoring bij onze

Nadere informatie

SPONSORCATALOGUS. www.vvbergen.nl

SPONSORCATALOGUS. www.vvbergen.nl SPONSORCATALOGUS Introductie Informatie over sponsormogelijkheden bij vv Bergen Per 2016 kent Bergen een nieuwe voetbalvereniging. BSV en vvberdos zijn gefuseerd tot vvbergen. Deze nieuwe vereniging speelt

Nadere informatie

Catalogus Sponsoring RKHSV versie februari 2014 VEER DRAGE TWIE KLEURE!!!

Catalogus Sponsoring RKHSV versie februari 2014 VEER DRAGE TWIE KLEURE!!! Catalogus Sponsoring RKHSV versie februari 2014 VEER DRAGE TWIE KLEURE!!! RKHSV RKHSV is een groeiende voetbalvereniging gesitueerd in de Maastrichtse wijk Heugem-Randwijck. RKHSV is opgericht in 1944

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Voorwoord Sponsoring is een onmisbaar fenomeen en kostbaar bezit in de sportwereld. Dus ook voor onze vereniging SportClub Den Dungen. Met een

Nadere informatie

UVV Voetbal 2012-2013

UVV Voetbal 2012-2013 UVV Voetbal 2012-2013 Als je snel wilt gaan, ga alleen. Als je ver wilt komen doe het samen. Introductie UVV Voetbal, gelegen in de grootste nieuwbouwwijk van Utrecht, is vanaf 2006 gevestigd op Sportpark

Nadere informatie

Sportclub Irene en sponsoring

Sportclub Irene en sponsoring Sportclub Irene en sponsoring Wat heeft Sportclub Irene u te bieden? Sportclub Irene is een sportieve en goed bestuurde voetbalclub met bijna 1000 leden, waarbij prestatie, plezier en normen & waarden

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. BKorfbalvereniging. K o r f b a l v e r e n i g i n g. l a u w Z w a r t W i e r d e n Blauw Zwart Wierden

SPONSORPAKKETTEN. BKorfbalvereniging. K o r f b a l v e r e n i g i n g. l a u w Z w a r t W i e r d e n Blauw Zwart Wierden 2 0 1 6-2 0 1 7 Korfbalvereniging Blauw Zwart Wierden biedt u als ondernemer verschillende interessante sponsorpakketten aan. SPONSORPAKKETTEN Sponsoring is meer dan betrokken zijn bij onze vereniging.

Nadere informatie

H.V. Tonegido 1 Datum:..-..-2010

H.V. Tonegido 1 Datum:..-..-2010 H.V. Tonegido Datum:..-..-2010 1 Voorwoord In dit document vindt u informatie over de sponsor mogelijkheden bij H.V. Tonegido, gelegen aan de Belterlaan te Hippolytushoef. H.V. Tonegido heeft leden uit

Nadere informatie

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd.

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd. Lawn Tennisclub de Kaetelberg Venlo Sponsoring Historie. L.T.C. de Kaetelberg is opgericht op 8 december 1977. Nadat voor het seizoen 1978 het aantal van 2 tennisbanen waren aangelegd kon gestart worden

Nadere informatie

S p o n s o r b o e k. Seizoen

S p o n s o r b o e k. Seizoen S p o n s o r b o e k Seizoen 2015-2016 Voorwoord Voor u ligt het sponsorboek van onze OMNI-sportvereniging Vitesse 22. De vereniging bestaat uit een voetbal- en de Honk & Softbal- afdeling Red Stars.

Nadere informatie

VZW Everse Dino s. Bestuur

VZW Everse Dino s. Bestuur VZW Everse Dino s Bestuur Voorzitter : Francine Spinnoy Secretaris : Anne Meersseman Penningmeester : Jan Pelckmans Verantwoordelijke fondsenwerving : Vincent Geerts Sponsoringsformulier Everse Dino s

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel. SPONSORBROCHURE Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583 E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.nl Bankrekeningnr.: IBAN NL81RABO014.82.06.352 t.n.v. TV Son en Breugel

Nadere informatie

ZOETERMEER PANTERS SPONSOR BROCHURE SEIZOEN 2013-2014

ZOETERMEER PANTERS SPONSOR BROCHURE SEIZOEN 2013-2014 Sponsoring Zoetermeer: dynamisch zakendoen Ziet u zichzelf al zitten op de businesstribune van Zoetermeer Panters? Samen met uw zakelijke relaties genietend van een dynamische ijshockeywedstrijd? En daarna

Nadere informatie

Sponsormagazine v.v. De Alblas

Sponsormagazine v.v. De Alblas Sponsormagazine v.v. De Alblas Waarom dit sponsorboek? Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven. Financiële bijdragen in de vorm van sponsoring zijn voor verenigingen belangrijk om

Nadere informatie

Sporthal De Vierklaver - Middelwijk - Gavere Sabine Vanremoortele - Baaigemstraat 261-9890 Gavere secretariaat@bbcwildcatsgavere.

Sporthal De Vierklaver - Middelwijk - Gavere Sabine Vanremoortele - Baaigemstraat 261-9890 Gavere secretariaat@bbcwildcatsgavere. voorzitter: Sabine Vanremoortele, Baaigemstraat 261, 9890 Gavere 0497 81 58 68 - sabinevanremoortele@hotmail.com secretaris / jeugdcoördinator: Didier Coppens, Baron De Gieylaan 36 b202 9840 De Pinte 0477

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

Handbalvereniging SV Zeeburg. Sponsorbeleid. COMMERCIËLE COMMISSIE Versie 7 februari 2014

Handbalvereniging SV Zeeburg. Sponsorbeleid. COMMERCIËLE COMMISSIE Versie 7 februari 2014 Handbalvereniging SV Zeeburg Sponsorbeleid 2014 2016 COMMERCIËLE COMMISSIE Versie 7 februari 2014 Sponsorbeleid 2014 2016 1. ALGEMEEN Handbalvereniging SV Zeeburg in het kort SV Zeeburg is een handbalvereniging

Nadere informatie

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster AV Groene Ster, presteert voor de hele regio! AV Groene Ster is al 40 jaar een gezellige en fanatieke atletiek vereniging. Jong en oud genieten

Nadere informatie

Sponsorbrochure VV Sittard

Sponsorbrochure VV Sittard Sponsorbrochure VV Sittard Samen werken aan prestatie, sportiviteit, plezier en betrokkenheid Sittard, juni 2012 Voorwoord Voor u ligt de sponsorbrochure van VVSittard. Een initiatief van het hoofdbestuur

Nadere informatie

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Versie: 10 maart 2012 Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Voorwoord Voor u ligt de presentatiegids van korfbalvereniging Seolto. In deze gids wil de sponsorcommissie

Nadere informatie

CKV Rust Roest Sponsormap

CKV Rust Roest Sponsormap Gezelligheid... Concentratie... CKV Rust Roest Sponsormap Saamhorigheid... Plezier... Bestuur CKV Rust Roest Januari 2003 Sponsormap Rust Roest 1 Geachte sponsor, In het onderstaande willen wij van CKV

Nadere informatie

SPONSORMAP GENT KNIGHTS

SPONSORMAP GENT KNIGHTS SPONSORMAP GENT KNIGHTS EVEN VOORSTELLEN De Gent Knights is een baseball- en softballclub met een honderdtal leden tussen 3 en 70 jaar. De nadruk ligt er op respect, team spirit en openheid en daardoor

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Inleiding Geachte relatie, Allereerst danken wij u hartelijk voor uw belangstelling voor VV Zaamslag. In deze brochure treft u diverse mogelijkheden aan voor sponsoring van VV Zaamslag.

Nadere informatie

seizoen K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE

seizoen K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE SPONSORMAP seizoen 2017-2018 K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE 0438.916.981 www.kfcv.be VOORSTELLING Geachte, KFC Varsenare is u wellicht

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor SPONSORMOGELIJKHEDEN Tenuesponsor Reclamebordsponsor Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50 Beachhandbal sponsor Sponsor scholentoernooi Heesch 2011 Pagina: 1 Tenuesponsor Deze vorm van

Nadere informatie

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Familiale voetbalclub sinds 1953 Koninklijk Racing Emblem Wie is Koninklijk Racing Emblem? Beste sportliefhebber, Voetbal moeten we u allicht niet meer voorstellen,

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Inleiding Geachte relatie, Allereerst danken wij u hartelijk voor uw belangstelling voor VV Zaamslag. In deze brochure treft u diverse mogelijkheden aan voor sponsoring van VV Zaamslag.

Nadere informatie

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting SPONSORmogelijkheden vv Diepenveen 1 Inhoudsopgave Samenvatting sponsormogelijkheden vv Diepenveen...4 Over DSC...5 Inleiding...6

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

SPONSORING SPORTCLUB BOTLEK

SPONSORING SPORTCLUB BOTLEK SPONSORING SPORTCLUB BOTLEK Informatiedocument Sponsormogelijkheden SC Botlek Accommodatie: Gemeentelijk sportpark De Brug Veertig Morgenweg 2 3202 LN Spijkenisse Telefoon: (0181) 61 31 30 Telefax: (0181)

Nadere informatie

G H E N T L A C R O S S E S P O N S O R D O S S I E R

G H E N T L A C R O S S E S P O N S O R D O S S I E R G H E N T L A C R O S S E S P O N S O R D O S S I E R 2 0 1 7 1 INTRODUCTIE LACROSSE, WAT IS DAT VOOR BEEST? E N W A A R O M Z O U I K E R I N I N V E S T E R E N? Houdt u van een snelle, tactische en

Nadere informatie

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN STC RECLAME MOGELIJKHEDEN INLEIDING Hierbij doen wij u een voorstel tot reclame mogelijkheden. Dit voorstel geeft u in vogelvlucht een beeld van wat wij u als bedrijf kunnen bieden. De Schager Tennis Club,

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Sponsordossier. 6 h (6 uur) Een sportief en muzikaal evenement in Merksplas dat (minstens) zes uur duurt.

Sponsordossier. 6 h (6 uur) Een sportief en muzikaal evenement in Merksplas dat (minstens) zes uur duurt. Sponsordossier 6hM³ in het kort Op 2 mei 2015 organiseert een groep vrienden, ondersteund door de sportraad, een nieuw event in Merksplas. Die eersteling gaat door op de Kolonie aan de vernieuwde grote

Nadere informatie