Pakket A. Pakket B. Pakket C

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pakket A. Pakket B. Pakket C"

Transcriptie

1 Pakket A Clubblad advertentie Advertentie in het clubblad IPPON in een oplage van 600 exemplaren en volgens vastgestelde advertentietarieven van 75 tot 300 euro. Tegenprestatie: De advertentie wordt opgenomen in het clubblad IPPON Het programmaboekje wordt 6x per jaar verspreid aan de judoleden van Sport Instituut Hoogland en sponsoren van de Stichting in een oplage van 600 exemplaren; De adverteerder ontvangt het programmaboekje. Pakket B Sponsoren van een reclamebord Het sponsoren van een bord in de trainingszaal van Sportinstituut Hoogland en bij alle activiteiten. Dit is een doeltreffende manier van reclame voeren. De trainingszalen van Sportinstituut Hoogland worden niet alleen gebruikt voor de dagelijkse trainingen (gemiddeld 2000 bezoeken per week!) maar er worden ook verschillende wedstrijden, jeugdtoernooien, clubkampioenschappen en ontspanningsavonden gegeven. De reclameborden hebben een vaste lengte van 2 meter en zijn 61 cm hoog. 250,00 per jaar Tegenprestatie Vervaardigen bord met afmeting van cm 2000 bezoekers in de sportschool Bord wordt opgehangen in de zaal tijdens het Internationaal Judotoernooi Hoogland Pakket C Sponsoring van activiteiten - T-shirts met uw naam voor de Hooglandse Avondvierdaagse. (ca. 75 stuks) - naamsvermelding van het 600-puntenrtoernooi - naamsvermelding van de jaarlijkse clubkampioenschappen - naamsvermelding op de trainingspakken van de wedstrijdjudoka s (ca. 75 stuks) - naamsvermelding op de sporttassen van de wedstrijdjudoka s Tegenprestatie Naamsvermelding op de website van sjah

2 Naamsvermelding op alle uitingen m.b.t. de gesponsorde activiteit Pakket D Lid van de 50 uro club De 50 uro club is een groep personen, bestaande uit (oud) judoka s, (oud) bestuursleden en andere sympathisanten c.q donateurs en ouders die onze judoka s een warm hart toedragen en financieel steunen. Tegenprestatie: Uw naam op de spiegel bij SI Hoogland Vrijkaartjes Internationaal Hooglands Judotoernooi Vermelding in het clubblad IPPON Pakket E Internationaal Judotoernooi Hoogland - Hoofdsponsor van het Internationaal toernooi met naamsvermelding op diverse uitingen - t-shirts met naamsvermelding voor alle vrijwilligers - judomat sponsor Tegenprestatie: Naamsvermelding op diverse uitingen op het toernooi Advertentie in het programmaboekje Vrijkaartjes Facturatie en afspraken De factuur voor een sponsorpakket wordt jaarlijks volgens de overeengekomen afspraken verstuurd waarin de overeengekomen afspraken zijn vastgelegd. inclusief de waarde die de sponsoring vertegenwoordigt.

3 Sponsorpakket A Advertentie in het clubblad IPPON

4 Advertentietarieven Clubblad IPPON Gegevens clubblad IPPON Aantal pagina s: Formaat: A4, 297x210 (HxB) Druk binnenwerk 1/1 (zw/w) Oplage 600 exemplaren Verspreiding aan alle judoka s en sponsoren Verschijning : 2x per jaar Advertentieformaten en -tarieven Binnenwerk uitvoering Afmeting Prijs 1/8 pagina staand 90 x 62 mm 75,00 1/4 pagina staand 190 x 62 mm 105,00 1/2 pagina liggend 190 x 128 mm 135,00 1/1 pagina 190 x 260 mm 225,00 pagina 2 (binnenzijde cover) 1/2 pagina liggend 190 x 128 mm 150,00 1/1 pagina 190 x 260 mm 275,00 pagina (binnenzijde achterpagina) 1/2 pagina liggend 190 x 128 mm 190,00 1/1 pagina 190 x 260 mm 235,00 Achterpagina 1/1 pagina 190 x 260 mm 300,00 Extra mogelijkheden plaatsen van kortingsbon in binnenwerk als extra advertentie (= 15% korting op advertentietarief) 1/8 pagina staande kortingsbon 92 x 62 mm 63,75 1/4 pagina staande kortingsbon 190 x 62 mm 114,75 Aanleveren van materiaal De opmaak van de advertentie dient uitsluitend aangeleverd te worden op het hierboven aangegeven formaat en in hoge resolutie: een jpg van minimaal 200 dpi

5 op ware grootte of eps vectorbestand met lettercontouren of een certified PDF. Indien het bestand niet aangeleverd wordt volgens bovenstaande specificaties, dan kunnen meerkosten voor het opmaken of aanpassen in rekening worden gebracht.

6 Sponsorpakket B Het sponsoren van een reclamebord

7 Reclamebord Dit is een doeltreffende manier van reclame voeren. De trainingszalen van Sportinstituut Hoogland worden niet alleen gebruikt voor de dagelijkse trainingen (gemiddeld 2000 bezoeken per week!) maar er worden ook verschillende wedstrijden, jeugdtoernooien, clubkampioenschappen en ontspanningsavonden gegeven. De borden worden na 3 jaar eigendom van de adverteerder. De kosten van het bord zijn voor rekening van de Stichting Judo-Activiteiten Hoogland, evenals de maakkosten van de tekst en het aanbrengen hiervan. De keuze van de tekst, ondergrondkleur, tekstkleur, lettertype en teksthoogte wordt natuurlijk samen met u vastgesteld. Gegevens reclamebord Afmeting: 2.00 x 61 cm (BxH) Materiaal: Forex 5 mm dik Contractperiode: 3 jaar Kosten 250,00 per jaar Aanleveren materiaal De opmaak van het bord dient uitsluitend aangeleverd te worden op het hierboven aangegeven formaat en in hoge resolutie: een jpg van minimaal 200 dpi op ware grootte of eps vectorbestand met lettercontouren of een certified PDF. Indien het bestand niet aangeleverd wordt volgens bovenstaande specificaties, dan kunnen meerkosten voor het opmaken of aanpassen in rekening worden gebracht.

8 Sponsorpakket C Het sponsoren van een activiteit

9 Sponsoring van activiteiten T-shirts met uw naam voor de Hooglandse Avondvierdaagse. De Hooglandse Avondvierdaagse trekt jaarlijks duizenden bezoekers. De wandelaars van Sport Instituut Hoogland lopen alle avonden met een gesponsord shirt met uw naam op de voor- of achterzijde! Aantal: ca. 50 shirts Kosten ca. 350,00 (inclusief t-shirt) Aanleveren materiaal - uiterlijk 4 weken voor de start van de avondvierdaagse - logo in hoge resolutie: een jpg van minimaal 200 dpi, op ware grootte of eps vectorbestand met lettercontouren of een certified PDF. Naamsvermelding van het 600-puntenrtoernooi 6x per jaar organiseert de Stichting Judo Activiteiten Hoogland een 600-puntentoernooi voor de jeugd. De 600 puntentoernooien zijn bedoeld voor beginnende (wedstrijd)judoka s vanaf 5 à 6 jaar met minimaal witte band met gele slip. Gemiddeld nemen zo n kinderen deel aan deze toernooien. Tegenprestatie Naamsvermelding op alle uitnodigingen en overige uitingen van het toernooi aan ca. 500 judoka s. Naamsvermelding op de website van Slechts 1 sponsor per jaar Kosten 350,00 per jaar Naamsvermelding van de jaarlijkse clubkampioenschappen Overige mogelijkheden (op aanvraag) Naamsvermelding op de trainingspakken van de wedstrijdjudoka s (ca. 75 stuks) Naamsvermelding op de sporttassen van de wedstrijdjudoka s

10 Sponsorpakket D 50 euro lidmaatschap

11 Sponsorpakket D 50 lidmaatschap Steun onze wedstrijdjudoka s door 1x per jaar een bedrag van 50,00 te schenken. Dit bedrag wordt besteed aan het verbeteren van het (toch al hoge) niveau van onze judoka s door o.a. trainingskampen, internationale evenementen enz. Aan het eind van het seizoen zal de wedstrijdcommissie, bestaande uit Jeannette Kok, Ron Livain en Ed van den Berg, u informeren over de in en uitgaven van het geld van de club van vijftig en de door de wedstrijdgroep behaalde resultaten. Alle wedstrijdresultaten kunt u lezen op de website. Wat krijgt u? Een vermelding op de club van 50 spiegel naast de bar van Sportinstituut Hoogland. Een vermelding in het stichtingsblad Ippon (5x per jaar) die u natuurlijk ontvangt. Vrijkaartjes voor het grote Internationale Hooglands Judotoernooi in februari. Een uitnodiging voor overige incidentele activiteiten.

12 Sponsorpakket E Internationaal Judotoernooi Hoogland

13 Sponsorpakket E Internationaal Judotoernooi Hoogland Het Internationaal Judotoernooi Hoogland vindt plaats, vlak voor de districtskampioenschappen en de Nederlandse kampioenschappen onder de 15 jaar. Daarom zal dit toernooi een belangrijk meetmoment zijn voor veel jonge judoka's. We verwachten dan ook een stevige deelname uit Nederland en uit het buitenland. Wilt u hoofdsponsor worden? Dan wordt u als hoofdsponsor de naamgever van het Internationaal Judotoernooi Hoogland en krijgt daarmee ook aandacht in de media als er over het toernooi gepubliceerd wordt. Daarnaast krijgt de hoofdsponsor een bord in de sporthal en wordt meerdere keren omgeroepen tijdens het toernooi. De hoofdsponsor krijgt ook een programmaboekje en vrijkaarten. Overige sponsormogelijkheden Er zijn nog andere mogelijkheden om het toernooi te steunen. U kunt daarbij denken aan het sponsoren van een judomat. Uw naam of logo wordt dan op een van de vijf judomatten gedrukt. U kunt ook uw naam of logo laten drukken op T-shirts die gedragen worden door de 75 vrijwilligers die deze dag rondlopen. Maar u kunt ook een advertentie in het programmaboekje plaatsen. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor sponsoring in natura. Uitnodiging Als sponsor krijgt u twee weken voorafgaand aan het toernooi een uitnodiging om de wedstrijden van het Internationaal Judotoernooi Hoogland te bekijken.