Opstarten. Start > Programs. Kies nu MobRentIT. Nadat het programma 1x is opgestart staat het ook in de startbalk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opstarten. Start > Programs. Kies nu MobRentIT. Nadat het programma 1x is opgestart staat het ook in de startbalk"

Transcriptie

1 Opstarten Start > Programs Kies nu MobRentIT Nadat het programma 1x is opgestart staat het ook in de startbalk

2 Login scherm Functies login scherm Gebruikersnaam ingeven - drukken om een lijst van gebruikers te krijgen Ingave passwoord Alsluiten programma Inloggen Status scherm + Setup toets (in combinatie met setup code) Batterij status Menu s midden is soft keyboard Afsluiten programma Info revisie nummer van het programma Tonen verbergen status scherm Status scherm leegmaken Inloggen Wireless Manager starten Gebruikers laden. Data synchroniseren (enkel voor opmerkingen) 1. Inloggen : ingave of scannen van de toegangscode, en druk op knop Login o kies Login uit het menu. 2. Softkeyboard openen/verwijderen togglen door op de softkeyboard toets te drukken, bij WM devices staat het softkeyboard in de status line 3. Batterij status : in % 4. Programma verlaten door op de Exit toets te drukken of Exit het menu te kiezen.

3 5. Starten Wireless manager : Applicatie starten om de verschillende communicatie modi te kunnen starten/stoppen. De naam van de Windows service wordt in SETUP scherm ingegeven. Indien geen naam wordt opgegeven is deze menu keuze uitgeschakeld. Wireless manager afsluiten na gebruik!!! 6. Opladen van data via het menu Load Data 7. Naar setup scherm : setupcode ingeven in Toegangscode en drukken op 8. Inloggen : Standaard setupcode = 1234 a. Invullen Username en Password b. Drukken op Login Er zijn 2 modes om in te loggen (in te stellen via Setup, zie later) 1. Batch : gebruiker gegevens dienen vooraf te zijn opladen via LoadData > Users. Er wordt geen verbinding met de server gemaakt. Op die manier is het ook mogelijk aan te loggen zonder een connectie. 2. Real time : de gebruiker gegevens worden gecontroleerd op de server. Voordelen : 1. Indien er wijzigingen zijn worden die onmiddellijk meegenomen 2. De tijd van de PDA-scanner wordt gelijkgezet met de server. Dit is zeer nuttig omdat de tijd van de PDA gereset wordt indien het toestel een tijd niets is gebruikt en de back-up batterij leeg is. Door op te worden klikken kan de gebruiker uit de lijst (opgeladen) gekozen Kies de gebruiker door op een van de toetsen te drukken. Indien niet alles op 1 scherm past, kan er gescrolled worden met de pijltjes toetsen, zo niet zijn deze grijs. Er hoeft niet bevestigd te worden. Afbreken kan door op de toets met het kruisje te drukken.

4 Na het inloggen kom je in het hoofdscherm (indien er geen preselecties zijn ingesteld) Wireless Manager De wireless manager functie is afhankelijk van model PDA. Standaard is in Windows Mobile (5/6) volgende functies voorzien. Afhankelijk van de configuratie zijn niet alle opties : Bleutooth, Wifi, Phone beschikbaar. Druk op de knoppen om de verschillende functies te starten of te stoppen.

5 Via de menu functie Disconnect Cellular Data kan je een open GPRS verbinding verbreken. Het scherm verlaten via Done of op het kruisje klikken. Via dit scherm kun je verschillende communicatie modi in of uitschakelen. De actieve functie wordt aangegeven op de menu balk. Toestel is verbonden via Activ Sync Toestel is verbonden via Wifi Toestel is verbonden via GPRS (G) of HSDPA (H) of GPRS Edge (E) Standaard wordt de Wifi radio, GPRS radio uitgeschakeld na een bepaalde tijd, als het toestel in de cradle wordt geplaatst. In de gevallen waar dit niet gebeurd kan je via de Wireless Manager dit controleren en eventueel aanpassen.

6 Setup scherm Setup functies TAB Settings url webservice waarbij MYHOST de naam van webserver is. Deze webserver moet met het internet verbonden zijn voor PDA s met GRPS/UMTS toegang. Preselection : laat toe om rechtstreeks naar een bepaalde functie te springen, en niet via het tussen menu te gaan. Op deze manier kan een scanner voor geconfigureerd worden voor een bepaalde functie. Setup code : toegangscode voor de setup kan worden aangepast. (standaard is het 1234 ) Scanner ID : naam van de scanner. Wordt met het order doorgestuurd en kan best uniek per scanner worden ingesteld Language : optioneel, keuze van de taal van de applicatie RF Manager : naam van het programma om de communcatie modi in te stellen. Om dit uit te schakelen - ingeven. Max aantal : telkens een aantal wordt ingegeven groter of gelijk aan dit getal zal er pop-up venster opkomen om de ingave te bevestigen.

7 Setup functies TAB Flags Show system exception : zet deze optie aan indien er fouten optreden, de extra informatie kan je dan doorgeven aan Codisys support. Sound : mogelijkheid om de bestanden ok.wav en fault.wav te spelen indien een bewerking goed of fout is afgelopen. Er worden standaard 2 bestanden met enkel tonen meegeleverd, dit kan door de gebruiker zelf worden aangepast. De naam van de bestanden moet wel worden behouden. Auto tab functie : indien Enter toets (of Enter scanner suffix) wordt ingegeven wordt de volgende control in de keten geactiveerd. Auto sync : optioneel : bij het inloggen worden automatisch de laatste wijziging gesynchroniseerd. Je kan altijd via het login scherm manueel synchroniseren. Dit is enkel nodig wanneer er wijzigingen zijn aan de server kant Batch mode : indien aangevinkt wordt er geen verbinding met de server gemaakt bij het aanloggen maar worden de lokale database gebruikt. Indien niet aagevinkt wordt er contact met server gemaakt, en na verificatie van de gebruiker wordt ook de tijd van PDA gelijkgezet met de server Autoprocessing : Uithuur : bij terugnemen na verhuring is het mogelijk om een artikel teruggebracht op een ander contract direct te verwerken zonder de gebruiker hierop te wijzen. Setup functies TAB Specials Knop Clear Data : alle informatie van de lokale database worden uit het geheugen van de PDA gewist. Via Load Data of Synchronisatie(optioneel) kunnen deze gegevens terug worden opgeladen.

8 Printer poort : selecteer de COM poort die met de printer is verbonden Titel : Eerste lijn (in grotere afdruk) op de print-out Hoofding : lijnen gescheiden met teken, iedere lijn wordt gecentreerd afgedrukt. Algemeen Om de instellingen te bewaren druk op Save. Om setup te verlaten zonder de veranderingen op te slaan, druk op Exit.

9 Algemeen Er zijn 2 menukeuzes die op de meeste PDA s overeenkomen met de sneltoetsen voorzien in alle schermen. Links staat steeds het menu (met de optie om terug te keren naar het vorige scherm), de functie rechts (hier Info ) is schermafhankelijk en dient meestal om verder te gaan. Nuttige info : - Stel de scanner in zodat er een ENTER na een scan wordt gegeven. Op deze manier moet het toetsenbord/schermkliks minimaal worden gebruikt. - De ingave box die de focus heeft kleurt geel - Artikel lijst : o Artikel : artikel code o U : X is een uniek artikel - is GEEN uniek artikel o V : X is een verkoopsartikel - is GEEN verkoopsartikel o Omschrijving : artikel omschrijving

10 Menu Functies worden gekozen door op het icoon of tekst te klikken (tekst kleurt oranje en icoon wordt groter van de gekozen functie) Uitloggen : terug keren naar het login scherm

11 Verhuren Menu keuze : Toevoegen - opzoeken Menu Toevoegen : (enkel voor contractnummers van type 1) Een type 1 contractnummer is een leeg contractnummer en wordt op de PDA ingevuld. Het type contractnummer wordt dan gewijzigd van 1 naar 2. Volgorde : contractnummer ingeven/scannen > velden naam en bedrijf invullen > Toevoegen knop klikken > Verder keuze is actief > Verder klikken Menu Opzoeken : (enkel voor contractnummers van type 0 en 2) Volgorde : Contractnummer ingeven/scannen > Opzoeken klikken > Tonen van contractnaam en bedrijf > Verder keuze is actief > Verder klikken

12 Indien het contract geblokkeerd is wordt, kan er niet worden verhuurd. De reden, indien ingegeven, wordt getoond. Indien er nog onder het gekozen contract verhuurlijnen op de PDA staan wordt/worden de verschillende orders getoond, in het andere geval ga je door naar het verhuur scherm. Orders zijn een groep van verhuren : er is de mogelijkheid om verschillende verhuren op te slaan op de PDA en op een later tijdstip door te sturen. Het alternatief is om alles onmiddellijk door te sturen. Er wordt steeds achter de schermen 1 order aangemaakt. De orders worden getoond door de datum/tijd van de ordercreatie. Lijst met orders, er wordt steeds 1 order aangemaakt als de lijst per contract leeg is

13 Nieuw : aanmaken nieuw order Verder : doorgaan naar het verhuur scherm (verder gekozen) Titel scherm bevat variabele info : 1. (+) verhuren toevoegen of (-) verhuren verwijderen 2. contractnummer Titel scherm bevat variabele info Artikel nummer (inscannen/ingeven) Aantal (enkel voor niet unieke artikels) OK knop om ingave te bevestigen Lijst van artikelen onder dit contract > order die nog op de PDA staan - Artikel : artikel code - U : uniek artikel - V : verkoopsartikel - Omschrijving : artikel omschrijving Menu : zie onder Handtekening : verder naar handtekening scherm Toevoegen mode kiezen Verwijderen mode kiezen Terug naar het hoofdmenu Werkwijze - Scan een artikel in (let erop dat de focus op het artikel is) en geef optioneel het aantal in, indien niet uniek artikel.

14 - Indien een uniek artikel wordt gekozen hoeft er geen aantal te worden ingegeven, in dit geval wordt de focus automatisch verschoven naar het aantal, en wordt het beschikbare aantal getoond tussen haken. - Ingave van aantal en druk op OK toets of druk enter op het toetsenbord. - In het onderstaande voorbeeld zijn er 2 artikelen ingegeven, waarvan artikel 2, niet uniek 2 stuks en artikel 1, uniek, uiteraard met 1 stuk. - Artikelen uit de lijst verwijderen o Menu > Verwijderen o De titel balk geeft dit ook weer : o Artikel nummer inscannen en aantal ingeven indien niet uniek. Indien je het aantal vergeet in te geven zal het beschikbare aantal worden getoond en krijgt aantal de focus

15 o - Indien een aantal groter of gelijk dan is ingesteld in setup wordt ingegeven, dien je dit getal te bevestigen. - Indien de lijst van verhuren volledig is kan je verder gaan naar de handtekening Contract nummer Aantal lijnen / aantal artikelen Naam Bedrijfsnaam Vrije tekst opmerking in te geven via het toetsenbord of via inscannen van teksten Handtekening scherm. Om de handtekening te vegen klik op het scherm buiten het handtekening veld Terug : terug naar verhuur artikelen Afronden : alle info doorsturen en verwerken in de backoffice. De verhuur info wordt dan van de PDA geveegd.

16 Na afronden kom je terug in het hoofdmenu.

17 Annulatie Via annulatie is het mogelijk om verhuurde goederen die nog niet zijn terug ingenomen, te verwijderen. De artikelen worden nergens meer getoond, maar zijn nog wel zichtbaar in de historiek tabel om eventueel later nog te rapporteren. Indien er geen opmerking zijn geladen krijg je volgende foutboodschap : Druk op OK, en je komt terug in het hoofdmenu, ga naar het login scherm (Uitloggen) en kies Data laden > Synchroniseren Status scherm toont aantal geladen opmerkingen, enkel de gewijzigde opmerkingen worden geladen. Via setup kun je instellen om dit steeds automatisch uit te voeren bij het inloggen.

18 Via annulatie is het mogelijk om verhuurde goederen die nog niet zijn terug ingenomen, te verwijderen. De artikelen worden nergens meer getoond, maar zijn nog wel zichtbaar in de historiek tabel om eventueel later nog te rapporteren. Er zijn 2 mogelijkheden om te starten : - inscannen van een uniek artikel : bijhorend contract wordt opgezocht - inscannen van het contract nummer Inscanne n contract Alle goederen op dit contract worden getoond >> Om artikel te kiezen : - Focus op artikel - Of artikel inscannen - Of artikel aantoetsen in de lijst >>

19 Indien een aantal wordt gekozen > dan het verhuurde aantal wordt dit getoond en het verhuurde aantal wordt gebruikt >> Indien er geen opmerking is gekozen wordt, krijg je een waarschuwing >> Automatisch wordt het opmerkingscherm getoond. Het is verplicht een opmerking uit de lijst te kiezen, vrije tekst kan nog worden toegevoegd/

20 >> Opmerkingsscherm kan worden getoond/verborgen door het drukken op de menu knop Opmerking. De gekozen opmerking blijft geldig tot er aan andere wordt gekozen.

21 Terugname Te bereiken via Login Menu Terugname Artikelen die zijn uitgehuurd, worden via deze functie terug binnen genomen. Er worden hier geen verkoopsartikelen getoond. >>. Indien er reeds artikelen zijn geboekt op een ander contract, wordt er gevraagd of deze gegevens bewaard dienen te blijven of geveegd mogen worden. Belangrijk : enkel de data op de PDA wordt geveegd! Kies lijst ander contract om de lijst te tonen. Alle artikelen op de lijst zijn reeds verwerkt op de server. De lijst dient enkel als een visuele controle. Velden : Artikel : artikel nr Omschrijving : artikel omschrijving # : aantal U : uniek X of niet uniek - artikel Contract : indien uniek artikel. Indien het een uniek artikel is wordt hier het verhuur contract getoond, voor niet unieke artikelen is dit de boekingsindex op de server tussen <> Knop vegen : record wordt op de PDA en op de server geveegd. Enkel actief indien er lijnen zijn om te vegen

22 BELANGRIJK : er zijn 2 mogelijkheden om items geregistreerd retour op ander contract te 'vegen'. Beide leveren een verschillend resultaat. De eerste methode is bij het opstarten van het 'Uithuur' scherm wordt er gevraagd om de 'Lijst ander contract te vegen?", als dit wordt bevestigd wordt de lijst op de PDA leeggemaakt, maar er wordt NIETS op de server aangepast. Gebruik deze methode als je zeker bent dat er geen wijzigingen meer nodig zijn voor de artikelen op de lijst. Dit is meestal het geval als je een nieuwe uithuur actie start, vandaar dat de vraag ook daar wordt gesteld. De tweede methode is vegen in het 'Lijst retour op ander contract' scherm : kies een regel uit de lijst en druk op de snelknop vegen. Met deze actie wordt de lijn van de PDA verwijderd, maar OOK OP DE SERVER!! Dit is het onderscheid tussen beide methodes. Methode 2 wordt gebruikt om registraties te corrigeren : bv men registreert 3 producten en het moesten er 2 zijn : ->vegen in lijst en opnieuw registeren Contract : retour contract nr Artikel : retour artikel Aantal : retour aantal Met de < en > knoppen kun je de status kiezen. Om artikel te kiezen : - Focus op artikel - Of artikel inscannen Of artikel aantoetsen in de lijst

23 Na het ingeven van een geldig contractnummer, worden de contract gegevens getoond. De extra gegevens Remarks (opmerkingen) en Contract details kunnen selectief of beide samen worden verborgen. Indien de status verschillend van OK is, is verplicht om een opmerking in te geven. Indien dit niet is gebeurd, krijg je een foutmelding, en wordt automatisch het vak voor ingave en selectie van de opmerking zichtbaar. Selectie is verplicht, de vrije tekst is niet verplicht. Je kan dit vak verbergen via Info > Remarks, of Info > Verberg alles

24 Indien je een hoger aantal kiest dan er zijn uitgeleverd wordt dit getoond, en het werkelijk uitgeleverde aantal wordt in mindering gebracht. Indien een verkoopsartikel wordt ingegeven, wordt gewijgerd met een foutmelding.

25 Indien er een artikel wordt ingescand dat niet op het contract staat (in dit geval contract nr 2) zijn er 2 mogelijkheden afhankelijk van de Auto processing uithuur vlag(zie settings) Aan : wordt op de lijst retour ander contract geplaatst zonder enige melding. Uit : gebruiker wordt gewaarschuwd en kan bevestigen of afbreken (zie screenshot links) Indien er geen opmerking zijn geladen of indien er geen artikel statussen zijn geladen krijg je een foutboodschap en dien je te synchroniseren. Dit gebeurd in het login-scherm. Na het correct verwerken van een terugname wordt automatisch de status gereset op OK en wordt de opmerking leeg gemaakt.

26 Afhaling >>

27 >> Ingave contract nr, en druk op de knop Opzoeken om de gegevens van de server te halen. Als er reeds afhaal gegevens zijn geladen van de server voor dit contract, is er de mogelijkheid om deze te overschrijven of om verder te gaan met de bestaande gegevens. Let op bij overschrijven worden alle registraties die reeds gebeurd zijn geveegd in het andere geval blijft alles behouden. Vergeet niet de datum retour niet bevestigd te kiezen : Om verder te gaan zonder overschrijven druk No op het pop-up venster, en druk dan op de sneltoets Verder. Om onmiddellijk verder te gaan met een contract : contract nr ingeven, datum retour niet bevestigd kiezen, en op de sneltoets Verder drukken. Deze toets wordt actief als een geldig nummer (lees nummer, niet contract nr) wordt ingegeven. Als een niet geladen contract nr wordt gekozen, krijg je een lege lijst in het afhaal scherm.

28 Geldig contract gekozen, in de pop-up wordt het aantal lijnen ingelezen van de server getoond. Snel toetsen : -Toevoegen aantallen(+) -Verwijderen (-) -Alle lijnen tonen, ook die volledig zijn afgehaald -Terug naar hoofdmenu Lijst afdrukken Lijst doorsturen naar server Inhoud lijst : Verwerken (verzenden naar server) : Kies Verwerken > Doorsturen Artikel : artikel nummer U : uniek (X) of niet uniek(-) artikel #Start : aantal op te halen #Ontv : aantal opgehaald Omschrijving : artikel omschrijving Bevestig de actie door op Yes te drukken of No om af te breken.

29 Indien de data correct is verwerkt op de server zal deze verwijderd worden van de PDA. Indien een fout optreedt wordt dit getoond en blijft de data op de PDA. De gescande retour lijst kan worden afgeprint. Verwerken > Afdrukken, na bevestiging wordt de lijst afgedrukt. Dit kan enkel als de printer is aangesloten.

30 Informatie scherm Te bereiken via Login Menu Info en aanklikken Tonen van revisie nummer van het programma, in geval van ondersteuning dient steeds dit nummer (hier : ) worden doorgegeven. Scherm verlaten door op te klikken.

Opstarten. Start > Programs. Kies nu MobileSales. Nadat het programma 1x is opgestart staat het ook in de startbalk

Opstarten. Start > Programs. Kies nu MobileSales. Nadat het programma 1x is opgestart staat het ook in de startbalk Opstarten Start > Programs Kies nu MobileSales Nadat het programma 1x is opgestart staat het ook in de startbalk Startup scherm Alle data wordt opgeladen uit het vastgeheugen van de PDA en voorbereid om

Nadere informatie

Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen

Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen Opstarten Open Internet Explorer en ga naar de URL Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen Indien gebruiker onbekend is of geen

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

Webservice. Niet gebruikt. Niet gebruikt Niet gebruikt

Webservice. Niet gebruikt. Niet gebruikt Niet gebruikt WMShop -WMSPallet mode Webservice Setup code : default is 1234 Scanner ID : niet gebruikt Taal keuze Type programma : WMShop of WMSPallet Niet gebruikt Niet gebruikt Niet gebruikt Toon exception in de

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van "sfta.vmm.be"

Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van sfta.vmm.be Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van "sfta.vmm.be" Inhoud 1. Inleiding 3 2. Hoe als extern persoon een mail met gro(o)t(e) bestand(en) versturen naar

Nadere informatie

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Datum : di 18 dec 12 Versie : 1.0 1 Inhoudsopgave 1.Algemeen... 3 2.App installatie... 4 3.Inloggen... 5 4.Hoofdmenu... 6 5.Agenda instellingen onderhouden...

Nadere informatie

AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis

AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis 142.1 Inleiding Titel Aanwinsten Geschiedenis wordt gebruikt om toevoegingen en verwijderingen van bepaalde locaties door te geven aan een centrale catalogus instantie.

Nadere informatie

stappenplannen iregistratie

stappenplannen iregistratie g e b r u i k e r s sept 2014 Beste beheerder, Beste gebruiker, In dit document vindt u enkele handige stappenplannen en links naar instructiefilmpjes rond iregistratie. Stappenplannen Registraties corrigeren

Nadere informatie

Op basis van klanten-,product-,barcodegegevens wordt automatisch een barcode document aangemaakt

Op basis van klanten-,product-,barcodegegevens wordt automatisch een barcode document aangemaakt Op basis van klanten-,product-,barcodegegevens wordt automatisch een barcode document aangemaakt Pagina 1 van 56 Inhoud van deze help 1. Algemeen 1.1 Inhoud van deze box. 1.2 Minimum systeemvereisten 2.

Nadere informatie

ASW-250. Gebruikershandleiding (27/03/2008 V1.0) GH_ASW-250_NL.doc Onder voorbehoud van technische wijzigingen 1

ASW-250. Gebruikershandleiding (27/03/2008 V1.0) GH_ASW-250_NL.doc Onder voorbehoud van technische wijzigingen 1 ASW-250 Gebruikershandleiding (27/03/2008 V1.0) GH_ASW-250_NL.doc Onder voorbehoud van technische wijzigingen 1 1. Inhoudsopgave. 1. Inhoudsopgave.... 2 2. Inleiding... 3 3. Inloggen op het programma en

Nadere informatie

GEBRUIKERS HANDLEIDING QT 6100 FULL SCANNING EN BAKKERIJ

GEBRUIKERS HANDLEIDING QT 6100 FULL SCANNING EN BAKKERIJ GEBRUIKERS HANDLEIDING QT 6100 FULL SCANNING EN BAKKERIJ 09/01/2009 DE TOETSEN : Dient om een programmatie of rapport af te sluiten door 3 maal op te drukken Om een foutieve getal ingave te annuleren Om

Nadere informatie

Elbo Technology BV Versie 1.1 Juni 2012. Gebruikershandleiding PassanSoft

Elbo Technology BV Versie 1.1 Juni 2012. Gebruikershandleiding PassanSoft Versie 1.1 Juni 2012 Gebruikershandleiding PassanSoft Versie 1.1 Juni 2012 2 Inhoud: Opstart scherm PassanSoft... 1 Het hoofdmenu van PassanSoft wordt geopend... 4 Verklaring extra knoppen weergegeven

Nadere informatie

Car-Pass versie 7_1_0

Car-Pass versie 7_1_0 Car-Pass versie 7_1_0 1 ALGEMEEN Iedereen in de garagesector is wettelijk verplicht om de kilometerstanden van elke auto of lichte bestelwagen waarop hij/zij een interventie doet door te geven aan Car-Pass.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MFP kleur systemen. Aanteken vel. infotec kenniscentrum. Infotec gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding MFP kleur systemen. Aanteken vel. infotec kenniscentrum. Infotec gebruikershandleiding Gebruikershandleiding MFP kleur systemen Aanteken vel Het Bedieningspaneel Functie paneel Functietoetsen Geeft de keuze om te wisselen tussen de functies: Kopiëren - Doc. Server Faxen - Printen - Scannen

Nadere informatie

Landelijk Indicatie Protocol (LIP)

Landelijk Indicatie Protocol (LIP) Handleiding Landelijk Indicatie Protocol programma pagina 1 of 18 Landelijk Indicatie Protocol (LIP) Welkom bij LIP Lip is ontstaan uit een toegevoegde module aan het kraamzorg administratie pakket van

Nadere informatie

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014 Handleiding Portal HostedXL Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 2.1 GEBRUIKERS... 6 2.1.1 Nieuwe gebruiker aanmaken... 6 2.1.2 Bestaande gebruiker aanpassen...

Nadere informatie

HANDS-ON THUISKOOP SYSTEEM

HANDS-ON THUISKOOP SYSTEEM HANDS-ON THUISKOOP SYSTEEM NV VLAAMSE VISVEILING STEDELIJKE VISMIJN NIEUWPOORT Maart- 2013 Versie 1.1 Auteur Mark SMET Aucxis Trading Solutions cvba Zavelstraat 40, 9190 Stekene, België Tel +32 (0)3 790

Nadere informatie

Manual Ingave Inkoopovereenkomst

Manual Ingave Inkoopovereenkomst Manual Ingave Inkoopovereenkomst 1. Login - URL: http://s-bsc.com/rcmpsnl - Gebruikersnaam: geef je login in - Wachtwoord: geef het wachtwoord in - Selecteer Inloggen Ricoh handleiding ingave inkoopovereenkomst

Nadere informatie

SR.NET Prikklok Handleiding Versie 1.0

SR.NET Prikklok Handleiding Versie 1.0 SR.NET Prikklok Handleiding Versie 1.0 Copyright @ 1988-2014 * CVBA Seynaeve Rudi * Alle Rechten Voorbehouden SR.NET prikklok - INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 1.1 Systeemeisen...... 1.2 Voorbeeldconfiguraties......

Nadere informatie

Gebruikershandleiding V.W1.0

Gebruikershandleiding V.W1.0 Gebruikershandleiding V.W1.0 Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina Nr. Inleiding 3 1. Inloggen 4 2. Configuratie 6 3. Zones 7 4. Gebruikersgroepen 8 5. Tijdzones 9 6. Abonnementen 10 7. Modules 11 8. Gebruikers

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

Datum: Gemaakt door: Berend de Groot Voor: ComSi, ROC Friese Poort

Datum: Gemaakt door: Berend de Groot Voor: ComSi, ROC Friese Poort Datum: Gemaakt door: Berend de Groot Voor: ComSi, ROC Friese Poort Contents 1. Introductie... 3 1.1. Hoe werkt het?... 3 2. Eerste Contact als gebruiker... 4 3. Ticket Acties... 5 4. Tickets Pagina...

Nadere informatie

TimeManager Handleiding

TimeManager Handleiding TimeManager Handleiding DOT SYS 1997-2012 I TimeManual Inhoudstafel Deel I Gebruikershandleiding TimePlan 1 1 Configuratie... TimePlan 1 2 Verlofaanvraag... invoeren 4 Verlofaanvraag... ASP-Klant 5 Verlofaanvraag...

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.22

Release Notes v 1.1 0.22 1/17 Release Notes v 1.1 0.22 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Handleiding GB Scan. Handleiding Gereedschapbeheer handheld applicatie GB Scan. Datum: 7 oktober 2015 Behorende bij versie 1.1.2

Handleiding GB Scan. Handleiding Gereedschapbeheer handheld applicatie GB Scan. Datum: 7 oktober 2015 Behorende bij versie 1.1.2 Handleiding GB Scan Handleiding Gereedschapbeheer handheld applicatie GB Scan Datum: 7 oktober 2015 Behorende bij versie 1.1.2 Handleiding GB Scan 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Systeemvereisten 3 3.

Nadere informatie

Gebruikersregistratie

Gebruikersregistratie Handleiding voor gebruikers 8 januari 2018 Versie 2.1 INHOUDSOPGAVE 1. Over deze handleiding 4 1.1 Voor wie 4 1.2 Gebruik iconen 4 2. Aan de slag met 5 3. Gebruikersprofiel zoeken 6 3.1 Zoeken 6 3.2 Zoekresultaten

Nadere informatie

Gebruik van een draadloze barcodescanner

Gebruik van een draadloze barcodescanner INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 5 2. SLUIT DE BARCODESCANNER AAN OP EEN WERKSTATION 5 3. INSTALLEER DE SCANNERSOFTWARE 6 4. ZOEK DE COM-POORT OP WAARMEE HET WERKSTATION MET DE CRADLE IS VERBONDEN 6 5. LEG DE

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

Kies voor een snelle Internet ADSL / BREEDBAND aansluiting

Kies voor een snelle Internet ADSL / BREEDBAND aansluiting Kies voor een snelle Internet ADSL / BREEDBAND aansluiting Alt + i = Inkoopprijs tonen / verbergen Alt + v = Verkoopprijs tonen / verbergen Ververs voorraad (F12), bij het openen van het programma zal

Nadere informatie

ZebraUBB Programma. MC1000 Handterminal Applicatie

ZebraUBB Programma. MC1000 Handterminal Applicatie ZebraUBB Programma MC1000 Handterminal Applicatie Author : M.J. Koppenaal Last date : 15-03-2012 File : S0-9999.99-20120314-V1.0.1.7-ZebraUBB Version : V1.0.1.7 1. DOCUMENT OMSCHRIJVING... 2 1.1 VERSIE

Nadere informatie

DAGONTVANGSTEN. Dagontvangsten is een programma aangeboden door Roland De Coster Boekhoudkantoor

DAGONTVANGSTEN. Dagontvangsten is een programma aangeboden door Roland De Coster Boekhoudkantoor DAGONTVANGSTEN Dagontvangsten is een programma aangeboden door Roland De Coster Boekhoudkantoor (www.rolanddecoster.be) om Uw dagontvangsten en kasboek bewegingen op een eenvoudige manier bij te houden

Nadere informatie

Templates aanmaken voor scannaar-bestand

Templates aanmaken voor scannaar-bestand MULTIFUNCTIONELE DIGITALE SYSTEMEN Templates aanmaken voor scannaar-bestand Versie: 1.0 Scan-to-File voorbereiden Alvorens er templates kunnen worden aangemaakt, dient de scan-to-file functie te zijn voorbereid,

Nadere informatie

GEBRUIKERS HANDLEIDING QT 6100 BACK TO BASICS BROODJES/SNACK

GEBRUIKERS HANDLEIDING QT 6100 BACK TO BASICS BROODJES/SNACK GEBRUIKERS HANDLEIDING QT 6100 BACK TO BASICS BROODJES/SNACK 09/01/2009 INHOUD: INLEIDING BACK TO BASIC PROGRAMMATIE 3 PROGRAMMATIE SCHERM OP QT6100 4 UITLEG VAN DE TOETSEN 5 13 PROGRAMMATIE 14 AANMAKEN

Nadere informatie

HANDLEIDING IBAMAFLEX

HANDLEIDING IBAMAFLEX HANDLEIDING IBAMAFLEX Voor docenten Deel 1: registratie examenresultaten Deel 2: naamlijsten en fotolijsten van studenten Deel 3: gegevens en afwezigheden van studenten opzoeken 08/01/2014 Inhoud 1. Elektronisch

Nadere informatie

iphone app - Timesheet

iphone app - Timesheet iphone app - Timesheet Timesheet - iphone app Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

DEMATRA ELECTRONIC DISTRIBUTION SYSTEM

DEMATRA ELECTRONIC DISTRIBUTION SYSTEM DEMATRA ELECTRONIC DISTRIBUTION SYSTEM Het Dematra Electronic Distribution System is ontwikkeld voor alle Dematra-Distributieklanten. Via deze weg kan op eenvoudige en overzichtelijke wijze zendingen worden

Nadere informatie

E.H.B.W. Eerste Hulp Bij WinPOS

E.H.B.W. Eerste Hulp Bij WinPOS E.H.B.W. Eerste Hulp Bij WinPOS Inhoudsopgave GELDLADE FOUTIEF OF IN GEBRUIK (100) 1 GELDLADE GAAT NIET MEER OPEN 2 NIEUWE PRODUCTEN WORDEN NIET HERKEND AAN DE KASSA 3 STATUS 400: ER ZIJN NOG NIET VERWERKTE

Nadere informatie

Print Manager USB. Handleiding. BRICON nv

Print Manager USB. Handleiding. BRICON nv Print Manager USB Handleiding NL BRICON nv Europark Oost 15C, 9100 Sint-Niklaas, Belgium. Tel: +32 3 777 39 74 Fax: +32 3 778 07 35 Website: www.bricon.be email: bricon@bricon.be Index : 1. Installatie

Nadere informatie

ADRES 2000 VOOR WINDOWS

ADRES 2000 VOOR WINDOWS Theun Bollema 2011 Met Adres 2000 voor Windows is het mogelijk om eenvoudige databases te maken of om adressenbestanden (met meer dan 50000 adressen is geen probleem) te beheren. Door zijn opzet kan het

Nadere informatie

Handleiding barcodescanner Symbol P360

Handleiding barcodescanner Symbol P360 Handleiding barcodescanner Symbol P360 De barcodescanner kan voor 2 zaken gebruikt worden: - om artikels met hoeveelheden achter mekaar door in te scannen - om artikels met hoeveelheden voor projecten

Nadere informatie

Handleiding. Mei 2015. Versie 1.1. Handleiding NCDR Pacemaker & ICD Registratie - Mei 2015, versie 1.1.

Handleiding. Mei 2015. Versie 1.1. Handleiding NCDR Pacemaker & ICD Registratie - Mei 2015, versie 1.1. Handleiding Mei 2015 Versie 1.1. 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Internet Browsers... 4 2. Inloggen... 4 2.1. Inlog in applicatie en Zorg TTP... 4 2.2. Token... 5 3. Home... 6 4. Patiënt... 7 4.1. Patient

Nadere informatie

Handleiding. Inhoud. TAMPOS Kassasyteem

Handleiding. Inhoud. TAMPOS Kassasyteem Handleiding Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 29-01-2019 Versie : V2019.01.26 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering Inhoud 1 TAMPOS Kassasysteem starten... 2 1.1 Programma Afsluiten... 2 1.2

Nadere informatie

APS Installateurs Tool ArrayApp (ios) Gebruiksaanwijzing

APS Installateurs Tool ArrayApp (ios) Gebruiksaanwijzing APS Installateurs Tool ArrayApp (ios) Gebruiksaanwijzing Version: 1.0 Copyright 2014 Altenergy Power System, Inc. Inhoudsopgave Introductie... 1 Aanmelden bij ArrayApp... 1 Het toevoegen van een nieuwe

Nadere informatie

iphone app - Rapporten

iphone app - Rapporten iphone app - Rapporten Rapporten - iphone App Net2 AN1114-NL Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie

Nadere informatie

TV DE SCHAKEL CROP ONLINE - PERCEELREGISTRATIE VIA INTERNET

TV DE SCHAKEL CROP ONLINE - PERCEELREGISTRATIE VIA INTERNET Algemeen Met CROP online kunt u uw teeltregistratie bijhouden en direkt beschikbaar stellen aan TV DE SCHAKEL. Als u geen managementsysteem op de eigen computer heeft en/of de gegevens daarmee niet op

Nadere informatie

SwingOffice in een notendop

SwingOffice in een notendop SwingOffice in een notendop doelstelling: opvolging en bijsturing van berichten (per e-mail). 1. Inloggen in de Swing-omgeving Surf (gebruik Microsoft Internet Explorer) naar : http://swinglinecomputer/servico/default.aspx

Nadere informatie

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide DHL EXPRESS 1 DHL IntraShip User Guide INLOGGEN Gebruik uw login & wachtwoord om in te loggen op DHL INTRASHIP via https://www.intraship-dhl.be Via de MyDHL portaal via http://www.mydhl.com kan u ook op

Nadere informatie

SCHOOL (OWA) handleiding

SCHOOL (OWA) handleiding SCHOOL (OWA) handleiding Kibro België Kibro Nederland Handleiding voor Online Web Admin (v:1.0.0.1) DOWNLOAD ALS PDF BEKIJK DE VIDEO HANDLEIDING De OWA kort uitgelegd... De KinderBrowser Online Web Admin

Nadere informatie

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Eerste aanmelding Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Datum release 24/04/2013 Versie 1.0 1. Eerste aanmelding Wanneer u als contactpersoon via het registratiesysteem

Nadere informatie

Automatisch dagelijks een backup laten maken volgens ingestelde tijdstip of bij het opstarten van de computer.

Automatisch dagelijks een backup laten maken volgens ingestelde tijdstip of bij het opstarten van de computer. Handmatig een backup maken. Automatisch dagelijks een backup laten maken volgens ingestelde tijdstip of bij het opstarten van de computer. Backup laten maken op interne of externe locatie naar keuze. Backup(s)

Nadere informatie

HANDLEIDING IBAMAFLEX

HANDLEIDING IBAMAFLEX HANDLEIDING IBAMAFLEX Voor docenten Deel 1: registratie examenresultaten Deel 2: naamlijsten en fotolijsten van studenten Deel 3: gegevens en afwezigheden van studenten opzoeken 08/01/2014 Inhoud 1. Elektronisch

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Gebruikers handleiding KBOF online voor clubsecretarissen en ringverantwoordelijken.

Gebruikers handleiding KBOF online voor clubsecretarissen en ringverantwoordelijken. Gebruikers handleiding KBOF online voor clubsecretarissen en ringverantwoordelijken. Met deze handleiding trachten we u wegwijs te maken voor het gebruiken van KBOFonline. De K.B.O.F wil hiermee de clubsecretarissen

Nadere informatie

GEBRUIKERS HANDLEIDING QT 6100 BACK TO BASICS HORECA

GEBRUIKERS HANDLEIDING QT 6100 BACK TO BASICS HORECA GEBRUIKERS HANDLEIDING QT 6100 BACK TO BASICS HORECA 03/12/2008 INHOUD: INLEIDING BACK TO BASIC PROGRAMMATIE 3 PROGRAMMATIE SCHERM OP QT6100 4 UITLEG VAN DE TOETSEN 5 11 PROGRAMMATIE 12 AANMAKEN VAN ARTIKELS

Nadere informatie

Peridos. Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling

Peridos. Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling Peridos Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling Plaats: Utrecht Datum: 30-01-2017 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 2.2 1. Inleiding De module Gegevens wordt gebruikt voor

Nadere informatie

Siemens Industry Mall. Handleiding. Winkelwagenbeheer

Siemens Industry Mall. Handleiding. Winkelwagenbeheer Siemens Industry Mall Handleiding Winkelwagenbeheer Page: 1 of 22 Inhoudstafel 1 VOORWOORD...3 2 CREATIE VAN WINKELWAGENS...4 2.1 Opladen van een bestaande winkelwagen uit de Mall... 4 2.2 Selectie van

Nadere informatie

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11 Aanwezigheidsregistratie Release 1 2018 1 e kwartaal Model: X-9200B Inhoudsopgave Activiteiten aanmaken... 2 Hoe werkt het registratieproces?... 4 Aan de slag: Draadloos scannen met een smartphone, tablet

Nadere informatie

Handleiding. Maart Versie 1.2. Handleiding NCDR Pacemaker & ICD Registratie Maart 2016, versie 1.2.

Handleiding. Maart Versie 1.2. Handleiding NCDR Pacemaker & ICD Registratie Maart 2016, versie 1.2. Handleiding Maart 2016 Versie 1.2. 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Internet Browsers... 4 2. Inloggen... 4 2.1. Inlog in applicatie en Zorg TTP... 4 2.2. Token... 5 3. Home... 6 4. Patiënt... 7 4.1.

Nadere informatie

Doc-it-Easy UBL-import topaccount. www.wolterskluwer.be/business-software

Doc-it-Easy UBL-import topaccount. www.wolterskluwer.be/business-software Doc-it-Easy UBL-import topaccount www.wolterskluwer.be/business-software Doc-it-Easy 1 Nuttige informatie Handleiding Service Center, professionals @ your service 1-2-3 Support U kan 24/24, uw vraag of

Nadere informatie

Hoofdstuk 7 Configuratie Bestanden

Hoofdstuk 7 Configuratie Bestanden Hoofdstuk 7 Configuratie Bestanden Alle ZoomText instellingen kunnen opgeslagen en weer hersteld worden met gebruik van de configuratie bestanden. Configuratie bestanden controleren alle ZoomText functies;

Nadere informatie

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben.

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben. Inloggen Ga naar www.hetjongleren.eu. Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord, log dan in op deze pagina (klik op deze link ): Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle

Nadere informatie

Net2 kaarten bedrukken

Net2 kaarten bedrukken kaarten bedrukken kaarten bedrukken - Welke methode? Er bevinden zich twee pakketen om kaarten te bedrukken in de software. Een basis vast formaat dat al aanwezig is in de software sinds 2003 (V3.16) en

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

Xiris handleiding Onderhoudsmodule & database onderhoud

Xiris handleiding Onderhoudsmodule & database onderhoud Xiris handleiding Onderhoudsmodule & database onderhoud Copyright 2011 FP-Ruys. FP-Ruys kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die het gevolg is van enig fout in deze handleiding of verkeerd

Nadere informatie

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang Inrichting Systeem: Locaties & Toegang EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 01-12-2011 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

Inhoud. MySite Handleiding 1

Inhoud. MySite Handleiding 1 Inhoud Een module bewerken: Een module toevoegen...2 Een module kopiëren...4 Een module verplaatsen...5 Een module verbergen...6 Een module verwijderen...6 Openingsuren wijzigen...7 Een pagina bewerken:

Nadere informatie

BRICONweb voor de club

BRICONweb voor de club BRICONweb voor de club Starten met BW! 3 Aanmelden! 4 Registreren! 4 Club verantwoordelijke! 5 Bestaande club! 5 Nieuwe club aanmaken! 5 Aanmaken wedstrijd! 6 Betekenis icoontjes! 7 Inkorven! 8 Aantallen

Nadere informatie

Handleiding. Webtoepassingen. Juli/2014. Vzw Stijn Breugelweg Overpelt

Handleiding. Webtoepassingen. Juli/2014. Vzw Stijn Breugelweg Overpelt Handleiding Webtoepassingen Juli/2014 Vzw Stijn Breugelweg 200 3900 Overpelt Inhoudsopgave 1. AANMELDEN... 1 1.1. Authenticatiekeuze... 1 1.2. Aanmelden met identiteitskaart... 1 1.2.1. Kaartlezer installeren...

Nadere informatie

1 1: Algemene informatie

1 1: Algemene informatie 0 INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie 2. Leerlingen-programma 3. Docenten-programma Algemene setup toetsen Overzicht uitleningen Producten Toets en Resultaten Barcodes 0-1 1 1: Algemene informatie Met

Nadere informatie

BCCA - Kwaliteitskader "Ventilatie" - Handleiding web applicatie

BCCA - Kwaliteitskader Ventilatie - Handleiding web applicatie BCCA - Kwaliteitskader "Ventilatie" - Handleiding web applicatie 19 april 2016 Versie 3.0 Versie historiek Versie Datum Inhoud Nagekeken door 1.0 01/02/2016 Eerste versie van het document MDS 2.0 17/02/2016

Nadere informatie

Fleet Pack Scan2FleetPack

Fleet Pack Scan2FleetPack Fleet Pack Scan2FleetPack Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 1 WAAROM SCAN2FLEETPACK?... 1 INSTALLATIE... 2 DOWNLOADEN... 2 CONFIGURATIE... 4 GEBRUIK... 5 Het programma openen... 5 Inscannen en uploaden...

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding Factuur Beheer Gebruikers handleiding COPYRIGHT 2002 Factuur Beheer Pakket 1 Factuur Beheer door ing. K.H. Welling Factuur Beheer is een boekhoudkundig programma. In dit programma kunnen facturen voor

Nadere informatie

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be Kluwer Office DMS Basic Medewerker Software.kluwer.be Contents 1 Document Management System... 4 1.1 Alure Desktop... 4 1.1.1 IPad... 4 1.1.2 IMail... 6 1.2 CRM... 8 1.2.1 Algemeen... 8 1.2.2 Padvinder...

Nadere informatie

Central Station. Handleiding. Synchronisatie tussen telefoonagenda en de agenda van Central Station. BlackBerry

Central Station. Handleiding. Synchronisatie tussen telefoonagenda en de agenda van Central Station. BlackBerry Central Station Handleiding Synchronisatie tussen telefoonagenda en de agenda van Central Station BlackBerry Versie: september 2011 Inhoudsopgave 1 Central Station agenda synchronisatie... 3 1.1 Benodigdheden...

Nadere informatie

BELTRACE FACTURATIE 1. Samenvattende beschrijving van het proces

BELTRACE FACTURATIE 1. Samenvattende beschrijving van het proces BELTRACE FACTURATIE Onderstaande bespreekt opzoeken facturatie en beheer facturatie van de Sanitracetoepassing, of hoe men kan komen tot de elektronische facturatie. Men start in het hoofdmenu steeds vanuit

Nadere informatie

Configuratie. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014

Configuratie. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014 Configuratie EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22-09-2014 In deze handleiding zal het configuratie menu binnen IdentySoft worden behandeld.

Nadere informatie

Handleiding Pétanque Competitie Beheer. (versie 1.1) April 2014

Handleiding Pétanque Competitie Beheer. (versie 1.1) April 2014 Handleiding Pétanque Competitie Beheer (versie 1.1) April 2014 2 Algemeen Het programma Pétanque Competitie Beheer is gratis software voor de verwerking van halve en hele competities tot en met 99 speelrondes

Nadere informatie

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies 2 MaxRes Backoffice Overzicht In deze handleiding vindt u een uitgebreide uitleg over de backoffice van MaxRes. Per tabblad zal besproken worden welke opties

Nadere informatie

Internet Video Deurbel. SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App

Internet Video Deurbel. SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App Internet Video Deurbel SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App In deze handleiding worden alle functies uitgelegd om u wegwijs te maken van ons product. Door middel van foto s proberen we alles

Nadere informatie

Instructie RFM modules

Instructie RFM modules Instructie RFM module Introductie RFM staat voor Registratie Flow Module. De RFM module vormt de basis voor een aantal nieuwe modules binnen equse Indicate: - Calamiteiten - Klachten - Kindermishandeling

Nadere informatie

Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk

Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk Datum : di 18 dec 12 Versie : 1.0 1 Inhoudsopgave 1.Algemeen... 3 2.App installatie... 4 3.Inloggen... 5 4.Hoofdmenu... 6 5.Agenda instellingen onderhouden...

Nadere informatie

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8 Gebruikershandleiding Versie 2.8 november 2012 Inhoud 1 Voor toegang tot Shell Card Online e-invoicing Service... 3 1.1 Inloggen in Shell Card Online... 3 1.2 Wat als u uw wachtwoord bent vergeten... 3

Nadere informatie

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1 Handleiding planner Handleiding RoosterPlaats pagina 1 In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen een rooster kan maken. Voordat u kunt beginnen met het creëren van

Nadere informatie

Handleiding Icespy MR software

Handleiding Icespy MR software Handleiding Icespy MR software Versie 4.40.04 Wij danken u voor de aanschaf van deze IceSpy producten en adviseren u om deze handleiding goed door te nemen. 2 INHOUDSOPGAVE: 1. Installeren van de software...

Nadere informatie

Kassa systeem. Handleiding. Table of Contents

Kassa systeem. Handleiding. Table of Contents Kassa systeem Handleiding Table of Contents Gebruikers...2 Leden...2 Aanmelden...2 Ingave...3 Overzicht...4 Aanpassen gegevens...5 Groepen...6 Splitsen rekening...7 Niet leden...8 Betaling...9 Afdrukken

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1400 Horeca Tafelregistratie

HANDLEIDING Q1400 Horeca Tafelregistratie Q-LINE Q1400 Tafelregistratie Handleiding versie 2.0 HANDLEIDING Q1400 Horeca Tafelregistratie Pag.: 1 Q-LINE Q1400 Tafelregistratie Handleiding versie 2.0 Inhoudsopgave Inleiding...3 Kassa functies...4

Nadere informatie

1. Doel - Het door de klant via een webapplicatie invoeren van zijn/haar orders in het TMS systeem van van Reenen.

1. Doel - Het door de klant via een webapplicatie invoeren van zijn/haar orders in het TMS systeem van van Reenen. ID WI1.08.07 Omschrijving Orderintake online order entry Proces P 1.08 Trefwoorden Aslas; Online Order Entry Beschreven door Laurens van Oostenbrugge Datum 22-05-2012 Activiteit Transport Versie TranspasOnline

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobiDM

Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding voor versie 3.6.2 Versie 1.0 INHOUDSOPGAVE 1. DE MOBIDM PORTAL.... 2 1.1. INLOGGEN... 2 1.2. WACHTWOORD VERGETEN?... 2 2. TOESTELBEHEER.... 3 2.1. OS-AFHANKELIJKE

Nadere informatie

BRIGHT-NET INSTALLATIE HANDLEIDING

BRIGHT-NET INSTALLATIE HANDLEIDING BRIGHT-NET INSTALLATIE HANDLEIDING JOS VAN DER SANDEN VERSIE 0.10 29 DEC 2015 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 4 2. Server... 5 2.1 Installatie... 5 2.2 Configuratie... 9 2.3 Waarschuwingen... 9 2.4 Beschikbaarheid

Nadere informatie

HANDS-ON THUISKOOP SYSTEEM

HANDS-ON THUISKOOP SYSTEEM HANDS-ON THUISKOOP SYSTEEM NV VLAAMSE VISVEILING Juni - 2012 Versie 1.0 Auteur Mark SMET Aucxis Trading Solutions cvba Zavelstraat 40, 9190 Stekene, België Tel +32 (0)3 790 17 17 Fax +32 (0)3 790 17 18

Nadere informatie

1 Handleiding Bronboek Voorraadscanners

1 Handleiding Bronboek Voorraadscanners 1 Handleiding Bronboek Voorraadscanners Met de Bronboek voorraad scanner kunt u uw voorraad eenvoudig scannen. Waarmee u dit binnen Bronboek Voorraad kunt vergelijken en corrigeren. Bronboek gebruikt hiervoor

Nadere informatie

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Voor de iphone SHARP CORPORATION April 27, 2012 1 Inhoudsopgave 1 Overzicht... 3 2 Ondersteunde besturingssystemen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3 Installatie

Nadere informatie

Bij het openen van de app zal gevraagd worden om in te loggen met uw gegevens.

Bij het openen van de app zal gevraagd worden om in te loggen met uw gegevens. STAP 1 Login Bij het openen van de app zal gevraagd worden om in te loggen met uw gegevens. Opgelet: bij het aankopen van de gebruikersnamen voor de app zal voor elke organisatie één hoofdaccount aangemaakt

Nadere informatie

Net2CountedAccess. Handleiding 1.0

Net2CountedAccess. Handleiding 1.0 1.0 INTOACCESS B.V. THE INTEGRATORS A.Hofmanweg 5A 2031 BH Haarlem The Netherlands info@intoaccess.com www.intoaccess.com +31(0)23 7505 128 Page 2 of 13 Net2CountedAccess Index Installatie en configuratie

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Scan+ Introductie Met Scan+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie