Opstarten. Start > Programs. Kies nu MobileSales. Nadat het programma 1x is opgestart staat het ook in de startbalk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opstarten. Start > Programs. Kies nu MobileSales. Nadat het programma 1x is opgestart staat het ook in de startbalk"

Transcriptie

1 Opstarten Start > Programs Kies nu MobileSales Nadat het programma 1x is opgestart staat het ook in de startbalk

2 Startup scherm Alle data wordt opgeladen uit het vastgeheugen van de PDA en voorbereid om de performance van de applicatie te verbeteren. De starttijd wordt bepaald door de hoeveelheid opgeslagen data, performance instelling van de PDA en de snelheid van de processor. Na het opladen wordt het login scherm getoond.

3 Login scherm Functies login scherm 1. Inloggen : ingave of scannen van de toegangscode, en druk op knop Loginkies Login uit het menu. 2. Softkeyboard openen/verwijderen togglen door op de softkeyboard toets te drukken, bij WM devices staat het softkeyboard in de status line 3. Batterij status : in % 4. Programma verlaten door op de Exit toets te drukken of Exit het menu te kiezen. 5. Revisie van het programma opvragen via : Menu Info 6. Vegen status scherm : Menu Veeg status 7. Status scherm aan/uit : Menu Flip status 8. Starten Wireless manager : Applicatie starten om de verschillende communicatie modi te kunnen starten/stoppen. De naam van de Windows service wordt in SETUP scherm ingegeven. Indien geen naam wordt opgegeven is deze menu keuze uitgeschakeld. 9. Opladen van data via het menu Load Data : alles in 1 x laden via All data individueel kan via de andere menu opties. 10. Naar setup scherm : setupcode ingeven in Toegangscode en drukken op 11. Standaard setupcode = Inloggen : a. Invullen Username en Password b. Drukken op Login

4 Er zijn 2 modes om in te loggen (in te stellen via Setup, zie later) 1. Batch : gebruiker gegevens dienen vooraf te zijn opladen via LoadData > Users of LoadData > All data. Er wordt geen verbinding met de server gemaakt. Op die manier is het ook mogelijk aan te loggen zonder een connectie. 2. Real time : de gebruiker gegevens worden gecontroleerd op de server. Voordelen : 1. Indien er wijzigingen zijn worden die onmiddellijk meegenomen 2. De tijd van de PDA-scanner wordt gelijkgezet met de server. Dit is zeer nuttig omdat de tijd van de PDA gereset wordt indien het toestel een tijd niets is gebruikt en de back-up batterij leeg is. Door op te worden klikken kan de gebruiker uit de lijst (opgeladen) gekozen Kies de gebruiker door op een van de toetsen te drukken. Indien niet alles op 1 scherm past, kan er gescrolled worden met de pijltjes toetsen, zo niet zijn deze grijs. Er hoeft niet bevestigd te worden. Afbreken kan door op de toets met het kruisje te drukken. Na het inloggen kom je in het hoofdscherm (indien er geen preselecties zijn ingesteld)

5 Wireless Manager De wireless manager functie is afhankelijk van model PDA. Standaard is in Windows Mobile (5/6) volgende functies voorzien. Afhankelijk van de configuratie zijn niet alle opties : Bleutooth, Wifi, Phone beschikbaar. Druk op de knoppen om de verschillende functies te starten of te stoppen. Via de menu functie Disconnect Cellular Data kan je een open GPRS verbinding verbreken. Het scherm verlaten via Done of op het kruisje klikken.

6 Via dit scherm kun je verschillende communicatie modi in of uitschakelen. De actieve functie wordt aangegeven op de menu balk. Toestel is verbonden via Activ Sync Toestel is verbonden via Wifi Toestel is verbonden via GPRS (G) of HSDPA (H) of GPRS Edge (E) Standaard wordt de Wifi radio, GPRS radio uitgeschakeld na een bepaalde tijd, als het toestel in de cradle wordt geplaatst. In de gevallen waar dit niet gebeurd kan je via de Wireless Manager dit controleren en eventueel aanpassen.

7 Setup scherm Setup functies : url webservice waarbij server de naam van webserver is. Deze webserver moet met het internet verbonden zijn voor PDA s met GRPS/UMTS toegang. Preselection : laat toe om rechtstreeks naar een bepaalde functie te springen, en niet via het tussen menu te gaan. Op deze manier kan een scanner voor geconfigureerd worden voor een bepaalde functie. Setup code : toegangscode voor de setup kan worden aangepast. (standaard is het 1234 ) Scanner ID : naam van de scanner. Wordt met het order doorgestuurd en kan best uniek per scanner worden ingesteld Language : optioneel, keuze van de taal van de applicatie RF Manager : naam van het programma om de communcatie modi in te stellen. Om dit uit te schakelen - ingeven. Show system exception : zet deze optie aan indien er fouten optreden, de extra informatie kan je dan doorgeven aan Codisys support. Sound : mogelijkheid om de bestanden ok.wav en fault.wav te spelen indien een bewerking goed of fout is afgelopen. Er worden standaard 2 bestanden met enkel tonen meegeleverd, dit kan door de gebruiker zelf worden aangepast. De naam van de bestanden moet wel worden behouden. Auto tab functie : indien Enter toets (of Enter scanner suffix) wordt ingegeven wordt de volgende control in de keten geactiveerd. Auto sync : optioneel : bij het inloggen worden automatisch de laatste wijziging gesynchroniseerd. Je kan altijd via het login scherm manueel synchroniseren. Dit is enkel nodig wanneer er wijzigingen zijn aan de server kant

8 Batch mode : indien aangevinkt wordt er geen verbinding met de server gemaakt bij het aanloggen maar worden de lokale database gebruikt. Indien niet aagevinkt wordt er contact met server gemaakt, en na verificatie van de gebruiker wordt ook de tijd van PDA gelijkgezet met de server Knop Clear Data : alle informatie van de lokale database worden uit het geheugen van de PDA gewist. Via Load Data of Synchronisatie(optioneel) kunnen deze gegevens terug worden opgeladen. Om de instellingen te bewaren druk op Save. Om setup te verlaten zonder de veranderingen op te slaan, druk op Exit.

9 Algemeen Er zijn 2 menukeuzes die op de meeste PDA s overeenkomen met de sneltoetsen voorzien in alle schermen. Links staat steeds Exit om het scherm te verlaten, de functie rechts (hier Save ) is schermafhankelijk.

10 Menu Functies worden gekozen door op het icoon of tekst te klikken Uitloggen : terug keren naar het login scherm

11 Create order Volgorde : Klant kiezen > Leverdatum kiezen > Exit Deze schermen worden verder besproken bij Edit Orders

12 Edit orders Indien geen orders op het systeem staan, is enkel de knop Create actief. Taakbalk met klantnaam van het geselecteerde order Lijst van alle nog niet verzonden orders Save : order verzenden Create : order aanmaken Edit : hoofd editeren Delete : order vegen Exit : scherm verlaten Select : kiezen van de geselecteerde orders, op die manier kunnen, artikelen worden toegevoegd of verwijderd.

13 Create Ingave/scannen van klantnummer(*) Ingave/scannen van de klantnaam(*) Filter toepassen Filter velden vegen Klanten lijst wordt opgevuld na filter toepassen Exit : naar vorig scherm Select : klant kiezen en naar klant detail scherm (*) er dient niet de volledige info te worden ingegeven, er wordt gezocht gebaseerd op de reeds ingebrachte info. Indien beide velden zijn ingevuld wordt er op beide info gefilterd. Sortering gebeurt volgens invulling : indien klantnummer ingevuld, sortering op klantennummer (oplopend), indien klantnaam : sortering op klantennaam (oplopend) Werkwijze: Invullen van nummer en/of naam Op filter knop drukken. Gefilterde lijst wordt getoond :

14 Kies de klant door in de lijst de klant te kiezen en op select te drukken : Klanten detail scherm wordt nu getoond Kies een leveringsdatum, en drukt dan op Continue om verder te gaan. Druk Exit om terug naar het vorige scherm te gaan.

15 Indien je een order aanmaakt via Create Order hoofdmenu, ga nu terug naar het hoofdmenu. Indien je een order aanmaakt via Edit Orders hoofdmenu, en vervolgens Create, kom je nu in het Order Detail scherm. Hier kun je orderlijnen toevoegen of vegen. Druk op Add om orderlijnen toe te voegen

16 Druk op om een artikel te kiezen Ingave/scannen van de EAN code Artikel nummer Artikel omschrijving Filter toepassen Filter velden vegen Artikellijst volgens filter criteria Exit : verlaten scherm Select : keuze van artikel Zelfde logica als bij klanten om te filteren. Bij description wordt er gefilterd indien de opgegeven tekst voorkomt in de omschrijving, en dit is niet noodzakelijk in het begin. Bv filter di vindt zowel Codisys als Dirk De vorige filter wordt onthouden indien je scherm opnieuw opent. Vermits er zeer veel artikelen kunnen zijn opgeladen is het beter om steeds een artikel te fileren en niet op de filter knop drukken zonder een barcode/itemnr/description in te geven. Het aantal artikelen dat voldoet aan de selectie criteria wordt op het scherm getoond. Indien niets wordt gevonden is er een foutboodschap.

17 Na het kiezen van artikel uit de lijst en op select te drukken kom je terug in het artikel detail scherm Artikel EAN code Artikel nummer Omschrijving Kleur Aantal op voorrraad Aantal besteld Aantal in kleine - grote verpakking (+sneltoetsen) Bruto prijs Aantal (standaard 0 en geselecteerd) Kortings percentage Netto bedrag Exit : scherm verlaten Order item : artikel toevoegen aan de lijst

18 Indien het aantal besteld (Re-entry) verschillend is van 0, dan is de mogelijkheid om hierop door te klikken naar het scherm met de details over de levering van dit artikel >> Gebruik Order Info scherm : Om terug te keren naar Order Info, druk op Exit 1. Aantal wijzigen : ga in het veld Qty staan en voeg een nummer in. Druk op sneltoetsen om de kleine/grote eenheden toe tevoegen. 2. Prijs aanpassen : a. Wijzig kortings%, wanneer je dit veld verlaat wordt de netto prijs automatisch aangepast b. Wijzig netto prijs, wanneer je dit veld verlaat wordt automatisch het kortings percentage aangepast. Indien ongeldige karakters worden ingegeven wordt dit opgevangen en een foutboodschap getoond. Je kan het veld alleen verlaten als je de fout aanpast. Kortingspercentage wordt gecontroleerd op maximum toegelaten bij het bevestigen van de bestelling via Order item

19 Er moet ook een aantal verschillend van 0 worden gekozen om verder te gaan. Bij de cijfers zijn wordt het gebruik van komma s en punten geregeld via de regionale instellingen van het toestellen. Deze kunnen via Settings worden ingesteld. Dit is standaard Windows Mobile en valt buiten de scope van deze handleiding. Indien alles correct is ingelopen wordt er een OK toon gespeeld (indien geactiveerd via setup) en worden de velden terug leeggemaakt. Je kan nu het volgende artikel toevoegen. Om te eindigen Exit in toetsen. Je komt nu terug in het order detail scherm Orderlijnen vegen kan in groep door de checkbox voor de artikelen aan te tikken en op de Delete toets te drukken

20 Artikel nummer Kleur Aantal Netto eenheidsprijs Delete knop - Totaal netto prijs Orderlijnen vegen kan in groep door de checkbox voor de artikelen aan te tikken en op de Delete toets te drukken Add om meerdere artikelen toe te voegen Exit om terug te keren naar Edit Orders

21 Orders verzenden Kies een order uit de lijst en druk Save Bevestigen om te verzenden Opmerking invullen (facultatief) Exit : niet verzenden en terug keren Send order : order wordt verzonden

22 Indien het order correct is verzonden, wordt de OK toon gespeeld en het order wordt van de PDA geveegd. >>>>

23 Orderpool Te bereiken via Login Menu Order Pool Start artikelnumm er ingeven en op Search klikken Getoonde info Artikel nummer Kleur Aantal in bestelling Datum van levering

24 Informatie scherm Te bereiken via Login Menu Info en aanklikken Tonen van revisie nummer van het programma, in geval van ondersteuning dient steeds dit nummer (hier : ) worden doorgegeven. Scherm verlaten door op te klikken.

Opstarten. Start > Programs. Kies nu MobRentIT. Nadat het programma 1x is opgestart staat het ook in de startbalk

Opstarten. Start > Programs. Kies nu MobRentIT. Nadat het programma 1x is opgestart staat het ook in de startbalk Opstarten Start > Programs Kies nu MobRentIT Nadat het programma 1x is opgestart staat het ook in de startbalk Login scherm Functies login scherm Gebruikersnaam ingeven - drukken om een lijst van gebruikers

Nadere informatie

Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen

Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen Opstarten Open Internet Explorer en ga naar de URL Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen Indien gebruiker onbekend is of geen

Nadere informatie

Handleiding. Verlinde Net@Price Website

Handleiding. Verlinde Net@Price Website Handleiding Verlinde Net@Price Website Inhoudsopgave Inleiding 2 Hoofdstuk 1. Maak een nieuwe configuratie 4 Hoofdstuk 2. Bekijk een bestaande configuratie 13 Hoofdstuk 3. Levertijden 13 1 Inleiding De

Nadere informatie

SwingOffice in een notendop

SwingOffice in een notendop SwingOffice in een notendop doelstelling: opvolging en bijsturing van berichten (per e-mail). 1. Inloggen in de Swing-omgeving Surf (gebruik Microsoft Internet Explorer) naar : http://swinglinecomputer/servico/default.aspx

Nadere informatie

Webservice. Niet gebruikt. Niet gebruikt Niet gebruikt

Webservice. Niet gebruikt. Niet gebruikt Niet gebruikt WMShop -WMSPallet mode Webservice Setup code : default is 1234 Scanner ID : niet gebruikt Taal keuze Type programma : WMShop of WMSPallet Niet gebruikt Niet gebruikt Niet gebruikt Toon exception in de

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Datum : di 18 dec 12 Versie : 1.0 1 Inhoudsopgave 1.Algemeen... 3 2.App installatie... 4 3.Inloggen... 5 4.Hoofdmenu... 6 5.Agenda instellingen onderhouden...

Nadere informatie

ASW-250. Gebruikershandleiding (27/03/2008 V1.0) GH_ASW-250_NL.doc Onder voorbehoud van technische wijzigingen 1

ASW-250. Gebruikershandleiding (27/03/2008 V1.0) GH_ASW-250_NL.doc Onder voorbehoud van technische wijzigingen 1 ASW-250 Gebruikershandleiding (27/03/2008 V1.0) GH_ASW-250_NL.doc Onder voorbehoud van technische wijzigingen 1 1. Inhoudsopgave. 1. Inhoudsopgave.... 2 2. Inleiding... 3 3. Inloggen op het programma en

Nadere informatie

Handleiding voor het installeren van de Portbox2

Handleiding voor het installeren van de Portbox2 Handleiding voor het installeren van de Portbox2 Brondocument D:\WebServer\Handleiding\WTell\F1561_InstellenCNCMachines\HandleidingConfigurerenPortBo x2.odt Versiebeheer Versie Datum Uitleg 1.0v 13-05-14

Nadere informatie

TimeManager Handleiding

TimeManager Handleiding TimeManager Handleiding DOT SYS 1997-2012 I TimeManual Inhoudstafel Deel I Gebruikershandleiding TimePlan 1 1 Configuratie... TimePlan 1 2 Verlofaanvraag... invoeren 4 Verlofaanvraag... ASP-Klant 5 Verlofaanvraag...

Nadere informatie

Fleet Pack Scan2FleetPack

Fleet Pack Scan2FleetPack Fleet Pack Scan2FleetPack Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 1 WAAROM SCAN2FLEETPACK?... 1 INSTALLATIE... 2 DOWNLOADEN... 2 CONFIGURATIE... 4 GEBRUIK... 5 Het programma openen... 5 Inscannen en uploaden...

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

1 INHOUDSOPGAVE... 1 2 INSTELLEN ANDROID TOESTEL... 2 3 INSTELLEN IPHONE TOESTEL... 4 4 INSTELLEN NOKIA TOESTEL... 6

1 INHOUDSOPGAVE... 1 2 INSTELLEN ANDROID TOESTEL... 2 3 INSTELLEN IPHONE TOESTEL... 4 4 INSTELLEN NOKIA TOESTEL... 6 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE... 1 2 INSTELLEN ANDROID TOESTEL... 2 3 INSTELLEN IPHONE TOESTEL... 4 4 INSTELLEN NOKIA TOESTEL... 6 5 INSTELLEN WINDOWS MOBILE 5 EN 6 TOESTELLEN... 7 6 AANVULLENDE GEGEVENS:...

Nadere informatie

Op basis van klanten-,product-,barcodegegevens wordt automatisch een barcode document aangemaakt

Op basis van klanten-,product-,barcodegegevens wordt automatisch een barcode document aangemaakt Op basis van klanten-,product-,barcodegegevens wordt automatisch een barcode document aangemaakt Pagina 1 van 56 Inhoud van deze help 1. Algemeen 1.1 Inhoud van deze box. 1.2 Minimum systeemvereisten 2.

Nadere informatie

Eclipse Cards b.v.b.a Industriezone Ter Straten Ter Stratenweg 30 BE 2520 Ranst Oelegem info@eclipse-cards.be info@eclipse-cards.

Eclipse Cards b.v.b.a Industriezone Ter Straten Ter Stratenweg 30 BE 2520 Ranst Oelegem info@eclipse-cards.be info@eclipse-cards. Eclipse Cards b.v.b.a Industriezone Ter Straten Ter Stratenweg 30 BE 2520 Ranst Oelegem info@eclipse-cards.be info@eclipse-cards.nl Handleiding Website & E-Commerce Gemaakt dr.: Van der Stee Klem Datum:

Nadere informatie

Handleiding. Mei 2015. Versie 1.1. Handleiding NCDR Pacemaker & ICD Registratie - Mei 2015, versie 1.1.

Handleiding. Mei 2015. Versie 1.1. Handleiding NCDR Pacemaker & ICD Registratie - Mei 2015, versie 1.1. Handleiding Mei 2015 Versie 1.1. 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Internet Browsers... 4 2. Inloggen... 4 2.1. Inlog in applicatie en Zorg TTP... 4 2.2. Token... 5 3. Home... 6 4. Patiënt... 7 4.1. Patient

Nadere informatie

Central Station. Handleiding. Synchronisatie tussen telefoonagenda en de agenda van Central Station. BlackBerry

Central Station. Handleiding. Synchronisatie tussen telefoonagenda en de agenda van Central Station. BlackBerry Central Station Handleiding Synchronisatie tussen telefoonagenda en de agenda van Central Station BlackBerry Versie: september 2011 Inhoudsopgave 1 Central Station agenda synchronisatie... 3 1.1 Benodigdheden...

Nadere informatie

Elbo Technology BV Versie 1.1 Juni 2012. Gebruikershandleiding PassanSoft

Elbo Technology BV Versie 1.1 Juni 2012. Gebruikershandleiding PassanSoft Versie 1.1 Juni 2012 Gebruikershandleiding PassanSoft Versie 1.1 Juni 2012 2 Inhoud: Opstart scherm PassanSoft... 1 Het hoofdmenu van PassanSoft wordt geopend... 4 Verklaring extra knoppen weergegeven

Nadere informatie

Datum: Gemaakt door: Berend de Groot Voor: ComSi, ROC Friese Poort

Datum: Gemaakt door: Berend de Groot Voor: ComSi, ROC Friese Poort Datum: Gemaakt door: Berend de Groot Voor: ComSi, ROC Friese Poort Contents 1. Introductie... 3 1.1. Hoe werkt het?... 3 2. Eerste Contact als gebruiker... 4 3. Ticket Acties... 5 4. Tickets Pagina...

Nadere informatie

Handleiding webshop www.hkvochten.nl

Handleiding webshop www.hkvochten.nl Bestaat uit 2 delen. 1 e Webshop gebruiker. 2 e Meerdere gebruikers. Versie 6 18-02-14 Deel 1 Webshop gebruiker Ga naar www.hkvochten.nl Op de home page ziet U rechts 4 blokken staan, om te bestellen kiest

Nadere informatie

ARCHIEFBEHEER. Basis gebruikersgids. > RS-Web

ARCHIEFBEHEER. Basis gebruikersgids. > RS-Web Basis gebruikersgids > RS-Web >> Januari 2011 > Inhoud Toegang tot RS-Web 1. Home 1a. Intro 1b. My Preferences 1c. Change Password 1d. User Admin 2. Meest gebruikte functies 2a. Doos laten ophalen ter

Nadere informatie

Handleiding RS Gallery

Handleiding RS Gallery Handleiding RS Gallery Inhoud 1. Controlepaneel... 3 2. Gallerijen... 4 3. Upload (enkele foto)... 6 4. Batch upload (meerdere foto s)... 8 5. Items... 10 6. Detail item/afbeelding... 11 Versie :0.1 2/11

Nadere informatie

iphone app - Rapporten

iphone app - Rapporten iphone app - Rapporten Rapporten - iphone App Net2 AN1114-NL Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie

Nadere informatie

Nieuwe functionaliteit in Aleph versie 20

Nieuwe functionaliteit in Aleph versie 20 Nieuwe functionaliteit in Aleph versie 20 Cataloging Browse-indexen Op het zoekscherm voor de Browse-indexen is een aantal nieuwe opties beschikbaar. Twee keuzevakjes en een zoekbalk zijn aan dit tabblad

Nadere informatie

Handleiding Koppeling imuis Online

Handleiding Koppeling imuis Online Handleiding Koppeling imuis Online Inhoudsopgave Bestellen koppeling... 3 Instellingen... 4 Importopties... 5 Exportopties... 6 Synchronisatie... 7 Belangrijke punten... 9 Vragen... 10 Bestellen koppeling

Nadere informatie

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3.

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3. 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 02 08 4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 03

Nadere informatie

APS Installateurs Tool ArrayApp (ios) Gebruiksaanwijzing

APS Installateurs Tool ArrayApp (ios) Gebruiksaanwijzing APS Installateurs Tool ArrayApp (ios) Gebruiksaanwijzing Version: 1.0 Copyright 2014 Altenergy Power System, Inc. Inhoudsopgave Introductie... 1 Aanmelden bij ArrayApp... 1 Het toevoegen van een nieuwe

Nadere informatie

Handleiding. Maart Versie 1.2. Handleiding NCDR Pacemaker & ICD Registratie Maart 2016, versie 1.2.

Handleiding. Maart Versie 1.2. Handleiding NCDR Pacemaker & ICD Registratie Maart 2016, versie 1.2. Handleiding Maart 2016 Versie 1.2. 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Internet Browsers... 4 2. Inloggen... 4 2.1. Inlog in applicatie en Zorg TTP... 4 2.2. Token... 5 3. Home... 6 4. Patiënt... 7 4.1.

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Handleiding Website beheersysteem

Handleiding Website beheersysteem Handleiding Website beheersysteem Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Inloggen...4 3. De startpagina...5 3.1. Startpagina menu...5 3.2. Bovenbalk...6 4. Menu en Pagina's...7 4.1. Een nieuwe pagina toevoegen...8

Nadere informatie

Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van "sfta.vmm.be"

Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van sfta.vmm.be Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van "sfta.vmm.be" Inhoud 1. Inleiding 3 2. Hoe als extern persoon een mail met gro(o)t(e) bestand(en) versturen naar

Nadere informatie

Net2CountedAccess. Handleiding 1.0

Net2CountedAccess. Handleiding 1.0 1.0 INTOACCESS B.V. THE INTEGRATORS A.Hofmanweg 5A 2031 BH Haarlem The Netherlands info@intoaccess.com www.intoaccess.com +31(0)23 7505 128 Page 2 of 13 Net2CountedAccess Index Installatie en configuratie

Nadere informatie

Xiris handleiding Onderhoudsmodule & database onderhoud

Xiris handleiding Onderhoudsmodule & database onderhoud Xiris handleiding Onderhoudsmodule & database onderhoud Copyright 2011 FP-Ruys. FP-Ruys kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die het gevolg is van enig fout in deze handleiding of verkeerd

Nadere informatie

LegManager Mobile Handleiding

LegManager Mobile Handleiding LegManager Mobile Handleiding Handleiding LegManager Mobile 1 1. Inhoud 1. INHOUD... 2 2. PROGRAMMAVEREISTEN... 3 a. Vragen, opmerkingen en suggesties... 3 b. Welke tablet/ipad of smartphone/iphone kan

Nadere informatie

Gebruikers handleiding KBOF online voor clubsecretarissen en ringverantwoordelijken.

Gebruikers handleiding KBOF online voor clubsecretarissen en ringverantwoordelijken. Gebruikers handleiding KBOF online voor clubsecretarissen en ringverantwoordelijken. Met deze handleiding trachten we u wegwijs te maken voor het gebruiken van KBOFonline. De K.B.O.F wil hiermee de clubsecretarissen

Nadere informatie

Version 1.6. Snel start gids. Onetrail TPN Order Manager. Page 1 of 10

Version 1.6. Snel start gids. Onetrail TPN Order Manager. Page 1 of 10 Version 1.6 Snel start gids Onetrail TPN Order Manager Page 1 of 10 Klik op de knop onderdaan de e-mail om direct naar de Order Manager te gaan Page 2 of 10 Indien de gebruiker ingelogd is in de Order

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

HANDLEIDING FRIREC. Versie 1.2.2

HANDLEIDING FRIREC. Versie 1.2.2 HANDLEIDING FRIREC Versie 1.2.2 Handleiding Frirec voor Windows receptuurprogramma Gefeliciteerd met de aanschaf van FRIREC. Het Programma FRIREC FRIREC is een programma dat speciaal is ontwikkeld voor

Nadere informatie

Basis handleiding CMS

Basis handleiding CMS Basis handleiding CMS Inhoud Basis handleiding CMS... 1 Inloggen... 3 Pagina beheren... 4 Pagina toevoegen/wijzigen... 6 WYSIWYG editor... 8 externe / interne link toevoegen... 9 Plaatjes toevoegen...

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21 Release Notes Afdrukdatum: 2013/03/21 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software:

Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Counterpath Bria SIP client. Net2 Entry Configuration Utility (SIP

Nadere informatie

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers De DB Alerts app voor Android is volledig vernieuwd. Naast de bekende functionaliteiten uit de vorige versie (bekijken van waarnemingen en het invoeren

Nadere informatie

ExpressShipper. 1 Configuratiehandleiding. Documentatie ExpressShipper Page 1 of 20

ExpressShipper. 1 Configuratiehandleiding. Documentatie ExpressShipper Page 1 of 20 ExpressShipper Documentatie ExpressShipper Page 1 of 20 1 Inleiding 3 2 Instellingen 4 2.1 Add consignment range 4 2.2 Metrische of empirische (metric of Imperial) waarden 5 2.3 Adres Import 6 2.4 Document

Nadere informatie

Phone manager Maart 2012

Phone manager Maart 2012 Phone manager Maart 2012 Voorwoord Voorwoord Beste LSS-Telecom VOIP Klant, Voor u ligt de handleiding van de Phonemanager. Met deze dienst kunt u op eenvoudige wijze uw vaste telefoonnummer met behulp

Nadere informatie

Met onderstaand stappenplan kunt u in korte tijd kennismaken met ICEmailer en uw eerste nieuwsbrief versturen.

Met onderstaand stappenplan kunt u in korte tijd kennismaken met ICEmailer en uw eerste nieuwsbrief versturen. Introductie ICEmailer 1.02 URL en inloggegevens: url: www.icemailer.nl organisatie: user: password: Eerste stappen: Indien u ICEmailer gebruikt om mailings te sturen naar klanten van uw online webshop,

Nadere informatie

GEBRUIKERS HANDLEIDING QT 6100 FULL SCANNING EN BAKKERIJ

GEBRUIKERS HANDLEIDING QT 6100 FULL SCANNING EN BAKKERIJ GEBRUIKERS HANDLEIDING QT 6100 FULL SCANNING EN BAKKERIJ 09/01/2009 DE TOETSEN : Dient om een programmatie of rapport af te sluiten door 3 maal op te drukken Om een foutieve getal ingave te annuleren Om

Nadere informatie

JPTrain. JPTrainBeta versie 25 mei 2015. Android client voor GBtrainHost

JPTrain. JPTrainBeta versie 25 mei 2015. Android client voor GBtrainHost JPTrain JPTrainBeta versie 25 mei 2015 Android client voor GBtrainHost Inhoud 1. Benodigd voor JPTrain... 3 2. Installatie JPTrain... 3 2.1 Conversie van oude versie(s)... 3 3. Eerste kennismaking met

Nadere informatie

PhPlist Gebruikers Handleiding

PhPlist Gebruikers Handleiding PhPlist Gebruikers Handleiding Auteur: Sander Duivenvoorden Bedrijf: Buildnet webservices E-mail: support@buildnet.nl Datum: 23-09-2008 Laatste wijziging: 17-10-2008 Versie: 1.1 1 Inleiding Het verzenden

Nadere informatie

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be Kluwer Office DMS Basic Medewerker Software.kluwer.be Contents 1 Document Management System... 4 1.1 Alure Desktop... 4 1.1.1 IPad... 4 1.1.2 IMail... 6 1.2 CRM... 8 1.2.1 Algemeen... 8 1.2.2 Padvinder...

Nadere informatie

Website van het openbaar ministerie Korte gebruikershandleiding voor Content Managers

Website van het openbaar ministerie Korte gebruikershandleiding voor Content Managers Website van het openbaar ministerie Korte gebruikershandleiding voor Content Managers De website van het openbaar ministerie is momenteel (tijdelijk) te vinden op volgende intranetadres: http://10.241.132.229.

Nadere informatie

Manual Ingave Inkoopovereenkomst

Manual Ingave Inkoopovereenkomst Manual Ingave Inkoopovereenkomst 1. Login - URL: http://s-bsc.com/rcmpsnl - Gebruikersnaam: geef je login in - Wachtwoord: geef het wachtwoord in - Selecteer Inloggen Ricoh handleiding ingave inkoopovereenkomst

Nadere informatie

1.6 Gebruikershandleiding TimePlan

1.6 Gebruikershandleiding TimePlan 24 TimePlan TIMEPLAN 24 1.6 Gebruikershandleiding TimePlan De installatie van de module Timeplan wordt door een medewerker van Dot Sys uitgevoerd. Hieronder ziet u hoe u de verlofplanning (TimePlan) kan

Nadere informatie

Briljant Psion Workabout

Briljant Psion Workabout Briljant Psion Workabout Inhoud 1. Psion Workabout... 1 Werken met de Psion Workabout... 1 De instellingen voor de Psion Workabout... 2 Orders ingeven... 3 1. Werkwijze order zonder klant... 3 2. Werkwijze

Nadere informatie

Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten

Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten Allereerst hartelijk dank voor uw aanmelding voor de bestelwebsite van Top Bakkers B.V. In deze handleiding informeren wij u graag over de werking

Nadere informatie

Hoofdstuk 7 Configuratie Bestanden

Hoofdstuk 7 Configuratie Bestanden Hoofdstuk 7 Configuratie Bestanden Alle ZoomText instellingen kunnen opgeslagen en weer hersteld worden met gebruik van de configuratie bestanden. Configuratie bestanden controleren alle ZoomText functies;

Nadere informatie

Remote Administration System PDA (RASmobile)

Remote Administration System PDA (RASmobile) Divitec Nederland BV 1 Xineron RAS Mobile RAS Mobile geeft u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot externe sites en live video te bekijken met gebruik van een op Windows Mobile gebaseerde PDA op ieder

Nadere informatie

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24 Gebruiksaanwijzingen Inhoudsopgave gebruiksaanwijzingen Mennens Certificaten Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Mennens Certificaten... 3-1.1 Taal keuze... 3-1.2 Inloggen... 4 Hoofdstuk 2. Het Startscherm

Nadere informatie

Handleiding. Webtoepassingen. Juli/2014. Vzw Stijn Breugelweg Overpelt

Handleiding. Webtoepassingen. Juli/2014. Vzw Stijn Breugelweg Overpelt Handleiding Webtoepassingen Juli/2014 Vzw Stijn Breugelweg 200 3900 Overpelt Inhoudsopgave 1. AANMELDEN... 1 1.1. Authenticatiekeuze... 1 1.2. Aanmelden met identiteitskaart... 1 1.2.1. Kaartlezer installeren...

Nadere informatie

Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail.

Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail. INLOGGEN Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail. Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle login

Nadere informatie

Cloud Products FilePartner

Cloud Products FilePartner Onderwerp Project Documentatie Cloud Products FilePartner Gebruikershandleiding file.cloudproducts.be 1 INLOGGEN U kan inloggen op de FilePartner applicatie door te surfen naar http://file.cloudproducts.be.

Nadere informatie

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben.

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben. Inloggen Ga naar www.hetjongleren.eu. Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord, log dan in op deze pagina (klik op deze link ): Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle

Nadere informatie

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding Factuur Beheer Gebruikers handleiding COPYRIGHT 2002 Factuur Beheer Pakket 1 Factuur Beheer door ing. K.H. Welling Factuur Beheer is een boekhoudkundig programma. In dit programma kunnen facturen voor

Nadere informatie

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Versie : 2012.1.0.1 Inhoudsopgave 1 Systeemvereisten... 2 2 Pincode... 2 3 Licentie... 2 4 Installatie... 2 5 Eerste gebruik... 4 Titel Pagina 1 van 6 23-1-2012

Nadere informatie

Algemene handleiding 3BM applicatie. Inhoudsopgave

Algemene handleiding 3BM applicatie. Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. Inloggen in systeem... 2 1. Scherm oriëntatie... 3 2. Overzichten genereren... 4 3. Mogelijk zoekmanieren... 5 Leeg kader met loep... 5 Verlaten van zoekveld met TAB... 6 Activeren van

Nadere informatie

VIVA2.0. Opstarten. VIVA2.0 Opstart instructie

VIVA2.0. Opstarten. VIVA2.0 Opstart instructie Opstarten VIVA2.0 VIVA2.0 Opstart instructie CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Voorwoord Beste Viva gebruiker,

Nadere informatie

Handleiding Elektrocrack

Handleiding Elektrocrack Handleiding Elektrocrack Homepagina 2 Log in 3 Dashboard 4 Quiz aanmaken 5 Filter 6 Vragen 7 [i] Detail 8 Mijn Quiz 9 Dashboard 11 Documenten 12 Offline versie 13 Speel het spel 14 Spelvenster 15 Opties

Nadere informatie

HiAnt. Module. sms. Prato Services nv info@prato.be www.prato.be

HiAnt. Module. sms. Prato Services nv info@prato.be www.prato.be HiAnt Module sms Prato Services nv info@prato.be www.prato.be Aanmaakdatum: 20-12-2013 1 INHOUD 1 Inhoud... 2 2 Algemeen... 3 3 Detail... 4 3.1.1. Standaard berichten Handmatige berichten... 4 3.1.2.

Nadere informatie

Handleiding Artsenviewer Radiologie

Handleiding Artsenviewer Radiologie Handleiding Artsenviewer Radiologie Het Heilig Hart Ziekebhuis Leuven biedt u de mogelijkheid om via een webbased applicatie onderzoeken, uitgevoerd op de afdeling Radiologie, te raadplegen. Wij hopen

Nadere informatie

HANDS-ON THUISKOOP SYSTEEM

HANDS-ON THUISKOOP SYSTEEM HANDS-ON THUISKOOP SYSTEEM NV VLAAMSE VISVEILING STEDELIJKE VISMIJN NIEUWPOORT Maart- 2013 Versie 1.1 Auteur Mark SMET Aucxis Trading Solutions cvba Zavelstraat 40, 9190 Stekene, België Tel +32 (0)3 790

Nadere informatie

Logistics. Handleiding Versie 1.0

Logistics. Handleiding Versie 1.0 Logistics Handleiding Versie 1.0 Auteur PCA Mobile Support Datum 10-08-2016 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Introductie in Logistics: Begrippenlijst... 4 Introductie in Logistics: Begrippen Artikelen en Magazijnen:...

Nadere informatie

Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16. Configuratie handleiding

Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16. Configuratie handleiding VERSA CONTROL Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16 Configuratie handleiding Het VERSA, VERSA IP en VERSA Plus alarmsysteem kan ook worden bediend vanaf een mobiel apparaat (Smartphone

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

OpenScape Mobile (iphone) = UC app voor iphone smartphone. Beknopte handleiding & praktische tips

OpenScape Mobile (iphone) = UC app voor iphone smartphone. Beknopte handleiding & praktische tips OpenScape Mobile (iphone) = UC app voor iphone smartphone Beknopte handleiding & praktische tips pag. 1 Waarvoor dient het? OpenScape Mobile highlights: UC gebruiken zonder PC (Meeste UC functies beschikbaar,

Nadere informatie

AFO 113 Authoritybeheer

AFO 113 Authoritybeheer AFO 113 Authoritybeheer 113.1 Inleiding Authority records die gebruikt worden in de catalogusmodule kunnen via deze AFO beheerd worden. U kunt hier records opzoeken, wijzigen, verwijderen of toevoegen.

Nadere informatie

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang Inrichting Systeem: Locaties & Toegang EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 01-12-2011 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen

Nadere informatie

iphone app - Timesheet

iphone app - Timesheet iphone app - Timesheet Timesheet - iphone app Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger

Nadere informatie

Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0

Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0 Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0 EERSTE KEER INLOGGEN Website link: http://shop.pmi-europe.nl/ Username: Username (uw klantnummer) Password: Uw paswoord (zelfde als oude webshop) Het vinkje

Nadere informatie

0 INHOUDSOPGAVE. 1. Leerlingen-programma Inloggen Programma kiezen 2. Docenten-programma Inloggen en hoofdmenu Algemene instellingen 0-1

0 INHOUDSOPGAVE. 1. Leerlingen-programma Inloggen Programma kiezen 2. Docenten-programma Inloggen en hoofdmenu Algemene instellingen 0-1 0 INHOUDSOPGAVE 1. Leerlingen-programma Inloggen Programma kiezen 2. Docenten-programma Inloggen en hoofdmenu Algemene instellingen 0-1 1 1: Leerlingen-programma Het leerlingenprogramma kan via www.techniektotaalsofware.nl

Nadere informatie

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang Inrichting Systeem: Locaties & Toegang EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22-09-2014 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen

Nadere informatie

Handleiding instellen Wifi en beveiliging Omnik omvormers

Handleiding instellen Wifi en beveiliging Omnik omvormers Handleiding instellen Wifi en beveiliging Omnik omvormers Stappenplan voor het wijzigen van jouw inloggegevens voor de Omnik omvormer en het beveiligen van het AP_Netwerk Stap 1: Verbinding maken Microsoft

Nadere informatie

VERBINDING MAKEN EN INLOGGEN...

VERBINDING MAKEN EN INLOGGEN... INHOUDSOPGAVE 1. VERBINDING MAKEN EN INLOGGEN... 3 2. HET AANMAKEN VAN DOMEINEN... 4 2.1. Plaatsen website... 6 3. HET AANMAKEN VAN E-MAILADRESSEN... 6 3.1. E-mail ophalen... 7 IntroWeb Plesk Quick Startup

Nadere informatie

Siemens Industry Mall. Handleiding. Winkelwagenbeheer

Siemens Industry Mall. Handleiding. Winkelwagenbeheer Siemens Industry Mall Handleiding Winkelwagenbeheer Page: 1 of 22 Inhoudstafel 1 VOORWOORD...3 2 CREATIE VAN WINKELWAGENS...4 2.1 Opladen van een bestaande winkelwagen uit de Mall... 4 2.2 Selectie van

Nadere informatie

SR.NET Prikklok Handleiding Versie 1.0

SR.NET Prikklok Handleiding Versie 1.0 SR.NET Prikklok Handleiding Versie 1.0 Copyright @ 1988-2014 * CVBA Seynaeve Rudi * Alle Rechten Voorbehouden SR.NET prikklok - INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 1.1 Systeemeisen...... 1.2 Voorbeeldconfiguraties......

Nadere informatie

Kassa systeem. Handleiding. Table of Contents

Kassa systeem. Handleiding. Table of Contents Kassa systeem Handleiding Table of Contents Gebruikers...2 Leden...2 Aanmelden...2 Ingave...3 Overzicht...4 Aanpassen gegevens...5 Groepen...6 Splitsen rekening...7 Niet leden...8 Betaling...9 Afdrukken

Nadere informatie

LOG4OM Amateur Radio Software

LOG4OM Amateur Radio Software LOG4OM Amateur Radio Software Door Daniele Pistollato IW3HMH SnelStart Gids Door Terry Genes G4POP vertaling: Eline Kleibrink Log4OM Snelstart Eerste set-up van Log4OM: Installatie Zorg ervoor dat Log4om

Nadere informatie

Documentatie gereedschapbeheer android applicatie. GB Inspect. Handleiding Gereedschapbeheer android applicatie GB Inspect - 1

Documentatie gereedschapbeheer android applicatie. GB Inspect. Handleiding Gereedschapbeheer android applicatie GB Inspect - 1 GB Inspect Handleiding Gereedschapbeheer android applicatie GB Inspect Datum: 10 september 2014 Behorende bij app versie 1.1.5-1 1. Inleiding De Gereedschapbeheer.nl app is bedoeld voor het inspecteren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding www.flamingo.be

Gebruikershandleiding www.flamingo.be Gebruikershandleiding www.flamingo.be Auteur : Web~IT Support and Consulting Datum : 19 december 2005 Opdrachtgever : Flamingo nv Pag. 2/27 Inhoudstafel Inhoudstafel 2 1. Starten 3 2. Pagina structuur

Nadere informatie

Handleiding. CardAccess Database Utility CA4000. Aanvullende informatie. Versie: 1.0

Handleiding. CardAccess Database Utility CA4000. Aanvullende informatie. Versie: 1.0 Handleiding CardAccess Database Utility CA4000 Aanvullende informatie Versie: 1.0 Algemene informatie Wijzigingen voorbehouden. Kijk op onze support site http://support.aras.nl/ voor actueel nieuws en

Nadere informatie

Milieuvergunningen in FMIS

Milieuvergunningen in FMIS Milieuvergunningen in FMIS 1. Algemeen Elk schooldomein dient verplicht over één of meerdere milieuvergunningen te beschikken. Deze vergunningen zijn gekoppeld aan een domein zelf of aan bepaalde installaties;

Nadere informatie

Minimum vereisten. Connectie met RPS. PC: Windows Vista (RPS 5.6); Windows XP SP2 ; Windows 2000 SP4 ;.NET ; MSXML (laatste 2 zijn meegeleverd op CD)

Minimum vereisten. Connectie met RPS. PC: Windows Vista (RPS 5.6); Windows XP SP2 ; Windows 2000 SP4 ;.NET ; MSXML (laatste 2 zijn meegeleverd op CD) Minimum vereisten PC: Windows Vista (RPS 5.6); Windows XP SP2 ; Windows 2000 SP4 ;.NET ; MSXML (laatste 2 zijn meegeleverd op CD) Centrale: Easy versie 2.xx RPS: RPS versie 5.4 of hoger Standaard Login

Nadere informatie

License Management Tool: Lokaal beheer software licenties

License Management Tool: Lokaal beheer software licenties License Management Tool: Lokaal beheer software licenties De License Management Tool biedt de ondersteuning voor het beheer van software die via ICTS wordt verdeeld: Installatiecodes en download vanop

Nadere informatie

SenBox Handleiding. Versie: juli

SenBox Handleiding. Versie: juli SenBox Handleiding Versie: juli 2019 www.sendot.nl Inhoudsopgave 1. Installatie... 3 1.1 Benodigdheden... 3 1.2 Stappen... 3 2. Login... 5 3. Dashboard... 6 4. Grafiek maken... 8 5. Chart Screen... 9 5.1

Nadere informatie

Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen...

Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen... Datum: 02-11-2010 1 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Nadere informatie

BRIGHT-NET INSTALLATIE HANDLEIDING

BRIGHT-NET INSTALLATIE HANDLEIDING BRIGHT-NET INSTALLATIE HANDLEIDING JOS VAN DER SANDEN VERSIE 0.10 29 DEC 2015 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 4 2. Server... 5 2.1 Installatie... 5 2.2 Configuratie... 9 2.3 Waarschuwingen... 9 2.4 Beschikbaarheid

Nadere informatie

Welkom bij Digicel Online Top Up

Welkom bij Digicel Online Top Up 1 Welkom bij Digicel Online Top Up Welkom en bedankt voor het kiezen van Digicel Online Top Up, de snelste en gemakkelijkste manier om top up te versturen naar landen in de Caribische regio. Onze website

Nadere informatie

Handleiding GB Scan. Handleiding Gereedschapbeheer handheld applicatie GB Scan. Datum: 7 oktober 2015 Behorende bij versie 1.1.2

Handleiding GB Scan. Handleiding Gereedschapbeheer handheld applicatie GB Scan. Datum: 7 oktober 2015 Behorende bij versie 1.1.2 Handleiding GB Scan Handleiding Gereedschapbeheer handheld applicatie GB Scan Datum: 7 oktober 2015 Behorende bij versie 1.1.2 Handleiding GB Scan 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Systeemvereisten 3 3.

Nadere informatie

Technische nota AbiFire Rapporten maken via ODBC

Technische nota AbiFire Rapporten maken via ODBC Technische nota AbiFire Rapporten maken via ODBC Laatste revisie: 23 januari 2018 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 2 2 Systeeminstellingen in AbiFire... 3 2.1 Aanmaken extern profiel... 3 2.2 Toewijzing extern

Nadere informatie

Full Time Service B.V.B.A. HANDLEIDING HORECA QT 6100

Full Time Service B.V.B.A. HANDLEIDING HORECA QT 6100 HANDLEIDING HORECA QT 6100 A. DE TOETSEN : ESC/SKIP: dient om een programmatie of rapport af te sluiten door 3 maal op te drukken CLEAR: Om een foutieve getal ingave te annuleren X: Om buiten een bewerking

Nadere informatie