Bereid u voor op méér. NIEUW! CombiPlan. Combineer naar méér op úw manier. Voor hetzelfde geld een hoger rendement

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bereid u voor op méér. NIEUW! CombiPlan. Combineer naar méér op úw manier. Voor hetzelfde geld een hoger rendement"

Transcriptie

1 Bereid u voor op méér. NIEUW! CombiPlan Combineer naar méér op úw manier. Voor hetzelfde geld een hoger rendement

2 Stop met dromen begin met plannen maken. Iedereen heeft zo zijn dromen. Wilde dromen, zoals een wereldreis. Zoete dromen, zoals een zomerhuisje in Zuid-Frankrijk. Of alledaagse dromen, zoals dochterlief op de dag van haar diploma-uitreiking. U heeft ongetwijfeld ook uw dromen. En wat MoneyMaxx betreft, worden die dromen wáár. In elk geval in financieel opzicht. En dat kan helemaal op úw manier. Met CombiPlan, een nieuwe beleggingsformule van MoneyMaxx. Bij CombiPlan is de keuze aan u: relatief weinig beleggingsrisico (obligaties) en toch zicht op een aantrekkelijk rendement, of een groter beleggingsrisico (aandelen) maar met de mogelijkheid op een hoger rendement, of een combinatie van beide. En die vrijheid geniet u doorlopend. Maar één ding staat vast: met CombiPlan gaat u voor een maximaal rendement. CombiPlan: combineer naar méér. Wat is CombiPlan Met een klein bedrag per maand op weg naar een behoorlijk eindkapitaal. Dat is CombiPlan. CombiPlan is een zogeheten Tak 23-verzekering, een levensverzekering gekoppeld aan beleggingsfondsen. Dat betekent door de langere looptijd een potentieel hoger rendement. En als bijkomend voordeel dat de fiscus, onder de huidige Belgische fiscale wetgeving, zich niet laat zien. Maar CombiPlan heeft nog veel méér voordelen: meer gemak, meer transparantie én meer flexibiliteit. Kies tussen twee beleggingsfondsen U kunt namelijk beleggen in twee soorten fondsen. Met het AEGON Combi Rente Fund belegt u hoofdzakelijk in obligaties, loopt u een relatief beperkt risico, terwijl u toch kunt profiteren van een aantrekkelijk rendement. Met het AEGON Combi Equity Fund belegt u hoofdzakelijk in aandelen, loopt u een groter risico, maar daartegenover kan een hoger rendement staan. Kies tussen vijf verdeelsleutels Bij CombiPlan kiest u zelf de verdeelsleutel die het Stop dus maar met dromen en begin alvast met plannen maken! beste bij u past. Er zijn vijf verschillende verdeelsleutels waarmee u uw premie over de twee fondsen kunt verdelen. Die verdeling kunt u bovendien gemakkelijk en kosteloos wijzigen.

3 U heeft de sleutel. De 5 verdeelsleutels van CombiPlan AEGON Combi Rente Fund (obligaties) 100% 75% 25% 50% 50% 25% 75% 100% AEGON Combi Equity Fund (aandelen) Defensief Relatief laag risico. Zicht op aantrekkelijk en stabieler rendement. Neutraal Beleggingsprofiel Dynamisch Relatief hoog risico. Zicht op hoger maar volatieler rendement. MoneyMaxx is 100% dochter van AEGON, een van de grootste verzekeraars ter wereld. AEGON Combi Rente Fund Het AEGON Combi Rente Fund belegt hoofdzakelijk in staatsobligaties met de hoogste kredietwaardigheid uit landen die deel uitmaken van de Europese Monetaire Unie. Aan de hand van een actief selectiebeleid van landen en door in te spelen op rentebewegingen streeft het fonds naar een zo goed mogelijk rendement. AEGON Combi Equity Fund Het AEGON Combi Equity Fund belegt wereldwijd hoofdzakelijk in kwaliteitsaandelen van beursgenoteerde ondernemingen. De nadruk ligt hierbij op Europa en de goed ontwikkelde aandelenmarkten. De samenstelling van het aandelenpakket wordt elke dag geoptimaliseerd. Op basis van de laatste 5 periodes van telkens 20 jaar ( ; ; etc...; ) situeert het historisch netto-fondsrendement zich tussen 6,3% en 7,3% met een gemiddelde van 6,9%. Beheersvergoeding: 1,5% op jaarbasis Risicoklasse: 1 Op basis van de laatste 10 periodes van telkens 20 jaar ( ; ; etc...; ) situeert het historisch netto-fondsrendement zich tussen 7,5% en 15,6% met een gemiddelde van 12,1%. Beheersvergoeding: 1,5% op jaarbasis Risicoklasse: 4 In de historische netto-fondsrendementen is de beheersvergoeding van het onderliggende fonds reeds verwerkt. Voor zover er geen eigen fondsgegevens ter beschikking zijn, wordt gebruikgemaakt van rendementen van passende en vergelijkbare fondsen. Het beheersreglement van het AEGON Combi Rente Fund en / of het AEGON Combi Equity Fund kunt u per brief aanvragen op het adres MoneyMaxx - Antwoordnr Diegem. Of stuur een naar info@moneymaxx.be. Actuele informatie over de koersen van het AEGON Combi Rente Fund en het AEGON Combi Equity Fund vindt u onder meer op Zo houdt u altijd de vinger aan de pols.

4 Zicht op maximaal rendement. Welke combinatie u ook kiest, u heeft zicht op een maximaal rendement dat is het voordeel van beleggen op de langere termijn. En hoe hoger het percentage aandelen, hoe hoger uw rendement kan oplopen. Aan welke eindkapitalen u dan moet denken? In onderstaande tabel vindt u verschillende voorbeelden op basis van historische netto-productrendementen. Hoe groot kan uw eindkapitaal zijn? Fondsen Verdeelsleutel Uw premie/ maand Uw looptijd Voorbeelden eindkapitaal op basis van historische netto-productrendementen Pessimistisch Neutraal Optimistisch AEGON Combi Rente Fund 100% 100 EUR 20 jaar 4,9%* 5,3%* 5,6%* Totale totale premie: EUR EUR EUR EUR AEGON Combi Equity Fund 100% 100 EUR 20 jaar Totale premie: EUR 5,0%** 10,1%** 14,0%** EUR EUR EUR Voorbeelden berekend op basis van verzekerde, man, 35 jaar bij aanvang van CombiPlan. Toelichting bij netto-productrendementen (netto, dus na aftrek van alle kosten en overlijdensrisicopremie). * Voor 100% AEGON Combi Rente Fund wordt gekeken naar de 5 laatste periodes van telkens 20 jaar ( ; ; etc...; ). ** Voor 100% AEGON Combi Equity Fund wordt gekeken naar de 10 laatste periodes van telkens 20 jaar ( ; ; etc ; ). Deze voorbeelden zijn gebaseerd op gedetailleerde analyses en historisch cijfermateriaal. In het verleden gerealiseerde rendementen zijn geen garantie voor de toekomst en bieden geen kapitaalsgarantie. Wie geld belegt, neemt een financieel risico. Rendementen kunnen hoger, maar ook lager uitvallen en zullen schommelen in de tijd, naarmate de beleggingsvorm risicovoller is. Pessimistisch: het laagste netto-productrendement tijdens de 5 respectievelijk 10 laatste periodes van telkens 20 jaar. Neutraal: het gemiddelde netto-productrendement tijdens de 5 respectievelijk 10 laatste periodes van telkens 20 jaar. Optimistisch: het hoogste netto-productrendement tijdens de 5 respectievelijk 10 laatste periodes van telkens 20 jaar.

5 Zo eenvoudig... Beleggen moeilijk en ondoorgrondelijk? Dat hoeft niet. Met CombiPlan geniet u van een eenvoudige beleggingsformule met zicht op een maximaal rendement. Het enige dat u hoeft te bepalen, is de looptijd, het bedrag dat u periodiek wilt inleggen en hoe u dat bedrag wilt verdelen over het AEGON Combi Rente Fund en het AEGON Combi Equity Fund. Overigens heeft u na het afsluiten 30 dagen bedenktijd om uw beslissing te herzien. De looptijd De verdeelsleutel kiest u uit de vijf mogelijke combinaties: 100% obligaties, 75% obligaties en 25% aandelen, 50% obligaties en 50% aandelen, 25% obligaties en 75% aandelen of 100% aandelen. kunt u zo vaak u wil wijzigen. Het is mogelijk de verdeelsleutel van uw premie te wijzigen, maar u kunt ook de reeds opgebouwde waarde van uw CombiPlan herverdelen. Maar wijzig niet te vaak: geef uw verdeelsleutel de tijd om te kunnen renderen. bepaalt u zelf: minimaal 15 jaar tot maximaal 30 jaar kunt u tijdens het laatste jaar eenmalig verlengen met maximaal vijf jaar De premie bepaalt u ook zelf, met een minimum van 50 euro per maand en een maximum van 500 euro per maand kunt u verhogen of verlagen kunt u een of meerdere maanden onderbreken (premievrij maken) Plus: naast uw periodieke premie kunt u zo vaak als u wilt een extra bedrag storten (minimaal 250 euro).

6 Zo transparant en met ingebouwde dekking. MoneyMaxx is open en transparant over de kosten. De instapkosten bedragen 5% van de totale periodieke premie waartoe u zich verbindt bij intekening. Deze kosten worden in de eerste 60 maanden van de overeenkomst verrekend. Wilt u in de eerste vijf jaar een gedeeltelijke afkoop doen of uw CombiPlan stopzetten, dan wordt daarvoor een afkoopkost in rekening gebracht. CombiPlan heeft een ingebouwde overlijdensrisicoverzekering. Die garandeert u bij overlijden: De betaalde inleg (na aftrek van opnames) vermeerderd met 4% gekapitaliseerde rente, berekend tot de datum van overlijden. Of, indien meer, 110% van de opgebouwde waarde. Er wordt automatisch gekozen voor de meest gunstige oplossing. De overlijdensrisicopremie bestaat uit een variabel en een vast deel. Het variabel deel wordt op basis van de Belgische sterftetafels en de opgebouwde waarde maandelijks vastgesteld en verrekend. Het vast deel bedraagt 2% van de premie. CombiPlan is een langetermijnbeleggingsformule. Doordat de instapkosten worden verrekend in de eerste 60 maanden van de overeenkomst is het niet aan te raden om gedurende de eerste jaren af te kopen, de overeenkomst premievrij te maken of de periodieke premie te verlagen.

7 MoneyMaxx, 100% onderdeel van de AEGON Groep. MoneyMaxx en AEGON: uw geld in goede handen Overtuigd? De 8 stappen van CombiPlan MoneyMaxx is een beleggingsformule van de AEGON Groep. De Groep bestaat al meer dan 150 jaar en mag tot een van de grootste beursgenoteerde verzekeraars ter wereld worden gerekend. De AEGON Groep is actief in onder andere de Verenigde Staten, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Spanje, België, Slowakije, Taiwan en China. Onze specialisten beheren wereldwijd een vermogen van meer dan 292 miljard EUR. Ze houden dag na dag uw belegging bij. AEGON, een sterke speler in de financiële wereld. Ranking Spelers Beurswaarde 1. U kiest het bedrag dat u periodiek (maandelijks of driemaandelijks) wilt inleggen (minimaal 50 euro, maximaal 500 euro per maand). 2. U kiest de looptijd (minimaal 15 jaar, maximaal 30 jaar). 3. U verdeelt uw premie over het AEGON Combi Rente Fund (obligaties) en / of AEGON Combi Equity Fund (aandelen) aan de hand van een van de vijf mogelijke verdeelsleutels. 4. U heeft vanaf de ingangsdatum 30 dagen bedenktijd; binnen deze termijn kunt u CombiPlan eenvoudig opzeggen. 5. U stort elke maand of elke drie maanden uw premie. 6. U kunt makkelijk en kosteloos de verdeelsleutel van uw premie wijzigen. 7. U kunt eveneens kosteloos de reeds opgebouwde waarde van uw CombiPlan herverdelen. 8. U ontvangt elk jaar een overzicht van de evolutie van uw CombiPlan. 1 AIG 150 miljard EUR 5 Generali 27 miljard EUR 10 Prudential Fin 20 miljard EUR 14 AEGON 16 miljard EUR 15 Progressive 15 miljard EUR (Bron: Datastream ) Voor hetzelfde geld een hoger rendement

8 CombiPlan: bereid u voor op méér. Méér rendement MoneyMaxx is de handelsbenaming van Spaarbeleg Kas N.V., bijkantoor België, H.R.B , J.E. Mommaertslaan 18, B-1831 Diegem. Onderneming toegelaten onder code 1047 voor het aanbieden van Tak 23-producten. V.U.: G. Dierckx, J.E. Mommaertslaan 18, B-1831 Diegem. Met CombiPlan heeft u zicht op een hoog rendement. En hoe hoger het percentage aandelen, hoe hoger uw rendement kan oplopen. Bij de uitkering van het eindkapitaal van uw CombiPlan laat de fiscus, onder de huidige Belgische fiscale wetgeving, zich niet zien. Méér keuze U kunt beleggen in obligaties, in aandelen óf in beide. Zo bepaalt u zelf met welke mate van rendement of met welke mate van risico u uw kapitaal kunt laten groeien. En wilt u uw keuze wijzigen, dan kan dat op elk moment kosteloos. Méér eenvoud CombiPlan is een eenvoudige en transparante beleggingsformule in de vorm van een Tak 23-verzekering. Het enige dat u hoeft te doen is het bepalen van de looptijd, de premie en de verdeling over obligaties en / of aandelen. Met de expertise van AEGON MoneyMaxx maakt deel uit van de AEGON Groep, een van de grootste financiële instellingen in Europa. Op basis van hun jarenlange en internationale expertise werken de beleggingsspecialisten van AEGON aan een maximaal rendement. CP.N Meer weten over CombiPlan? Uw financieel adviseur staat altijd voor u klaar. Bij uw financieel adviseur kunt u terecht met al uw vragen over CombiPlan. Hij of zij kan u adviseren bij het bepalen van uw beleggingsprofiel en de verdeelsleutel die het beste bij u passen. Wilt u een gesprek met een financieel adviseur bij u in de buurt? Bel dan gratis onze klantendienst op het nummer 0800 / MoneyMaxx klantendienst MoneyMaxx heeft een professioneel en ervaren team voor u klaar staan, waar u terecht kunt met al uw vragen. Bel onze klantendienst op ons gratis nummer. MoneyMaxx op internet Op onze website vindt u volop informatie over de beleggingsformules van MoneyMaxx, de beleggingsfondsen, de beleggingsactualiteit, Ook kan u on line de mogelijke opbrengst van CombiPlan berekenen / (maandag t.e.m. vrijdag van 8.30 uur tot info@moneymaxx.be MoneyMaxx Antwoordnr. 22 B

Wegwijzer. CombiPlan. Over de Wegwijzer CombiPlan. Wat is CombiPlan? Wie is MoneyMaxx? Wat is het voordeel van regelmatig beleggen?

Wegwijzer. CombiPlan. Over de Wegwijzer CombiPlan. Wat is CombiPlan? Wie is MoneyMaxx? Wat is het voordeel van regelmatig beleggen? Wegwijzer CombiPlan Over de Wegwijzer CombiPlan In deze Wegwijzer CombiPlan vindt u algemene informatie over het product CombiPlan van MoneyMaxx België. Aan de hand van een serie vragen en antwoorden schetst

Nadere informatie

Wegwijzer KapitaalPlan

Wegwijzer KapitaalPlan Wegwijzer KapitaalPlan Over de Wegwijzer KapitaalPlan In deze Wegwijzer KapitaalPlan vindt u algemene informatie over het product KapitaalPlan van MoneyMaxx België. Aan de hand van een serie vragen en

Nadere informatie

Fidea Flexinvest. Bij overlijden door ongeval: met een extra uitkering van één of tweemaal de uitkering overlijden

Fidea Flexinvest. Bij overlijden door ongeval: met een extra uitkering van één of tweemaal de uitkering overlijden Fidea Flexinvest Type levensverzekering Fidea Flexinvest 1 is een tak23-levensverzekering zonder gewaarborgd rendement, waarvan het rendement verbonden is met beleggings. Meer concreet heeft men de keuze

Nadere informatie

KBC-Life Alternative Selector

KBC-Life Alternative Selector KBC-Life Alternative Investments KBC-Life Alternative Selector KBC-Life Alternative Investments 1 is een tak23-levensverzekering, waarvan het rendement verbonden is met beleggingsfondsen. Type levensverzekering

Nadere informatie

Vrij Vermogen Verzekering

Vrij Vermogen Verzekering Vrij Vermogen Verzekering 2 Meer mogelijkheden met de Vrij Vermogen Verzekering U wilt geld opzij zetten voor later. Om straks te kunnen doen waar u nu van droomt. Een jaar ertussenuit bijvoorbeeld en

Nadere informatie

FINANCIËLE INFOFICHE LEVENSVERZEKERING VOOR TAK 23

FINANCIËLE INFOFICHE LEVENSVERZEKERING VOOR TAK 23 KBC-Life Invest Plan KBC-Life Invest Plan 1 is een tak23-levensverzekering zonder gewaarborgd rendement, waarvan het rendement verbonden is met beleggingsfondsen. Type Levensverzekering Meer concreet heeft

Nadere informatie

Wegwijzer KoersPlan met een ingangsdatum vóór 1 januari 1991

Wegwijzer KoersPlan met een ingangsdatum vóór 1 januari 1991 KP05.060.a februari 2006 Spaarbeleg Kas N.V. Postbus 35, 8900 AA Leeuwarden www.spaarbeleg.nl Spaarbeleg Kas N.V. is statutair gevestigd te Utrecht Handelsregister 30001360 Wegwijzer KoersPlan met een

Nadere informatie

FLEXFUND HYPOTHEEK DE VRIJHEID VAN INDIVIDUELE VERMOGENSOPBOUW

FLEXFUND HYPOTHEEK DE VRIJHEID VAN INDIVIDUELE VERMOGENSOPBOUW FLEXFUND HYPOTHEEK DE VRIJHEID VAN INDIVIDUELE VERMOGENSOPBOUW FLEXFUND HYPOTHEEK DE VRIJHEID VAN INDIVIDUELE VERMOGENSOPBOUW Zoals uw huis de basis is voor uw privéleven, zo is uw hypotheek de basis voor

Nadere informatie

Wegwijzer PremieSpaarPlan met een ingangsdatum tussen 1 januari 1992 en 1 januari 1995

Wegwijzer PremieSpaarPlan met een ingangsdatum tussen 1 januari 1992 en 1 januari 1995 PP05.001.a mei 2006 Spaarbeleg Kas N.V. Postbus 35, 8900 AA Leeuwarden www.spaarbeleg.nl Spaarbeleg Kas N.V. is statutair gevestigd te Utrecht Handelsregister 30001360 Wegwijzer PremieSpaarPlan met een

Nadere informatie

AEGON Rendementplan. Je wilt meer dan sparen

AEGON Rendementplan. Je wilt meer dan sparen AEGON Rendementplan Je wilt meer dan sparen Ieder mens heeft wel een droom. Een wens. Een ambitie. Ieder mens heeft een wil. Nadenken over wat je echt wilt. Iedereen doet dat van tijd tot tijd. Even stilstaan

Nadere informatie

FINANCIËLE INFOFICHE LEVENSVERZEKERING VOOR TAK 23

FINANCIËLE INFOFICHE LEVENSVERZEKERING VOOR TAK 23 _ FINANCIËLE INFOFICHE LEVENSVERZEKERING VOOR TAK 23 KBC-Life Privileged Portfolio KBC-Life Privileged Portfolio 1 is een tak23-levensverzekering zonder gewaarborgd rendement, waarvan het rendement verbonden

Nadere informatie

AEGON Levensverzekering N.V. Postbus 23001 8900 MB Leeuwarden www.aegon.nl

AEGON Levensverzekering N.V. Postbus 23001 8900 MB Leeuwarden www.aegon.nl Op een dag... Brandweerman. Fotomodel. Piloot. Dierenarts. Voetballer. Of popster. Uw kind zal u de komende jaren ongetwijfeld verrassen met boeiende plannen voor zijn of haar eigen toekomst. Ooit komt

Nadere informatie

Wegwijzer. SpaarLift-Formule

Wegwijzer. SpaarLift-Formule Wegwijzer SpaarLift-Formule 2 Wegwijzer SpaarLift-Formule 3 In deze Wegwijzer SpaarLift-Formule vindt u algemene informatie over het product SpaarLift-Formule van AEGON Spaarkas N.V. Deze informatie geldt

Nadere informatie

Uw optimale mix van verzekeren en beleggen

Uw optimale mix van verzekeren en beleggen Uw optimale mix van verzekeren en beleggen 2 Het voordeel van beleggen Wilt u graag geld achter de hand hebben om bijvoorbeeld een reis te maken of als aanvulling op het pensioen? Dan kunt u natuurlijk

Nadere informatie

SPAREN OF BELEGGEN BIJ P&V Verzeker u van een aantrekkelijk rendement

SPAREN OF BELEGGEN BIJ P&V Verzeker u van een aantrekkelijk rendement SPAREN OF BIJ P&V Verzeker u van een aantrekkelijk rendement Welke beleggingsformules het best zijn aangepast aan uw doelstellingen, bespreekt u best met uw P&V adviseur. Hij helpt u graag verder bij het

Nadere informatie

Wegwijzer KoersPlan met een ingangsdatum na 1 januari 2000

Wegwijzer KoersPlan met een ingangsdatum na 1 januari 2000 KP05.065.a februari 2006 Spaarbeleg Kas N.V. Postbus 35, 8900 AA Leeuwarden www.spaarbeleg.nl Spaarbeleg Kas N.V. is statutair gevestigd te Utrecht Handelsregister 30001360 Wegwijzer KoersPlan met een

Nadere informatie

AEGON Rendementplan voor uw kind. Je gunt je kind een mooie toekomst

AEGON Rendementplan voor uw kind. Je gunt je kind een mooie toekomst AEGON Rendementplan voor uw kind Je gunt je kind een mooie toekomst Ieder mens heeft wel een droom. Een wens. Een ambitie. Ieder mens heeft een wil. Ook uw kind heeft een eigen wil. De wil om iemand te

Nadere informatie

Wegwijzer KoersPlan met een ingangsdatum tussen 1 januari 1991 en 1 januari 1996

Wegwijzer KoersPlan met een ingangsdatum tussen 1 januari 1991 en 1 januari 1996 KP05.061.a februari 2006 Spaarbeleg Kas N.V. Postbus 35, 8900 AA Leeuwarden www.spaarbeleg.nl Spaarbeleg Kas N.V. is statutair gevestigd te Utrecht Handelsregister 30001360 Wegwijzer KoersPlan met een

Nadere informatie

Een pensioenspaarplan op UW maat

Een pensioenspaarplan op UW maat VIVIUM Managed Funds Het product De risico s De kosten De opbrengst Een pensioenspaarplan op UW maat Denkt u aan pensioensparen, langetermijnsparen of niet-fiscaal sparen? Of aan een individuele pensioentoezegging

Nadere informatie

Wegwijzer KoersPlan met een ingangsdatum tussen 1 januari 1996 en 1 januari 2000

Wegwijzer KoersPlan met een ingangsdatum tussen 1 januari 1996 en 1 januari 2000 KP05.063.a februari 2006 Spaarbeleg Kas N.V. Postbus 35, 8900 AA Leeuwarden www.spaarbeleg.nl Spaarbeleg Kas N.V. is statutair gevestigd te Utrecht Handelsregister 30001360 Wegwijzer KoersPlan met een

Nadere informatie

SPAREN OF BELEGGEN BIJ P&V Verzeker u van een aantrekkelijk rendement

SPAREN OF BELEGGEN BIJ P&V Verzeker u van een aantrekkelijk rendement SPAREN OF BELEGGEN BIJ P&V Verzeker u van een aantrekkelijk rendement Welke beleggingsformules het best zijn aangepast aan uw doelstellingen, bespreekt u best met uw P&V adviseur. Hij helpt u graag verder

Nadere informatie

Compensatieregeling beleggingsverzekeringen. Achtergrondinformatie

Compensatieregeling beleggingsverzekeringen. Achtergrondinformatie Compensatieregeling beleggingsverzekeringen Achtergrondinformatie 1 Over onze Compensatieregeling 1.1 Inleiding 4 1.2 Wat houdt de Compensatieregeling in? 4 1.3 Wat compenseren wij? 5 1.4 Wijze van uitkeren

Nadere informatie

Dé combinatie van verzekeren en beleggen voor het vormen van vermogen

Dé combinatie van verzekeren en beleggen voor het vormen van vermogen Dé combinatie van verzekeren en beleggen voor het vormen van vermogen Als u voor later een kapitaal wilt opbouwen, is er nu een aantrekkelijk alternatief voor de gewone spaarrekening: AEGON Levensloop

Nadere informatie

Verzekeringsaanvraag CombiPlan

Verzekeringsaanvraag CombiPlan Voor hetzelfde geld een hoger rendement Verzekeringsaanvraag CombiPlan Naam adviseur: Nr. adviseur: Verzekeringnemer (persoon met alle rechten en plichten van de overeenkomst) Kopie Maatschappij Geboortedatum:

Nadere informatie

VERMOGENS ADVIES HYPOTHEEK VOORTDUREND BETROKKEN BIJ UW VERMOGENSOPBOUW

VERMOGENS ADVIES HYPOTHEEK VOORTDUREND BETROKKEN BIJ UW VERMOGENSOPBOUW VERMOGENS ADVIES HYPOTHEEK VOORTDUREND BETROKKEN BIJ UW VERMOGENSOPBOUW VERMOGENS ADVIES HYPOTHEEK VOORTDUREND BETROKKEN BIJ UW VERMOGENSOPBOUW Aan het vinden van de perfecte woning besteedt u vaak maandenlang

Nadere informatie

55128 (09-13) Productinformatie ASR VermogenGarant

55128 (09-13) Productinformatie ASR VermogenGarant 55128 (09-13) Productinformatie ASR VermogenGarant Wat is ASR VermogenGarant? Unieke kenmerken? Welke informatie staat waar? Koopsom of periodieke inleg? Wat krijgt u bij overlijden? - ASR VermogenGarant

Nadere informatie

Wegwijzer VermogensPlan met een ingangsdatum tussen1 januari 1996 en 1 januari 2000

Wegwijzer VermogensPlan met een ingangsdatum tussen1 januari 1996 en 1 januari 2000 VP05.003.a mei 2006 Spaarbeleg Kas N.V. Postbus 35, 8900 AA Leeuwarden www.spaarbeleg.nl Spaarbeleg Kas N.V. is statutair gevestigd te Utrecht Handelsregister 30001360 Wegwijzer VermogensPlan met een ingangsdatum

Nadere informatie

AEGON Levensloop Wonen. De ideale levensverzekering om uw hypotheek mee af te lossen

AEGON Levensloop Wonen. De ideale levensverzekering om uw hypotheek mee af te lossen De ideale levensverzekering om uw hypotheek mee af te lossen Waarom AEGON Levensloop Wonen? Een hypotheek afsluiten is behalve voor de financiering van uw huis ook een uitstekende manier om aan vermogensvorming

Nadere informatie

Wegwijzer MixPlan met een ingangsdatum tussen 1 januari 1996 en 1 januari 1997

Wegwijzer MixPlan met een ingangsdatum tussen 1 januari 1996 en 1 januari 1997 MP05.003.a mei 2006 Spaarbeleg Kas N.V. Postbus 35, 8900 AA Leeuwarden www.spaarbeleg.nl Spaarbeleg Kas N.V. is statutair gevestigd te Utrecht Handelsregister 30001360 Wegwijzer MixPlan met een ingangsdatum

Nadere informatie

Top-Hat Plus Plan Managed Funds Aggressive Fund 1

Top-Hat Plus Plan Managed Funds Aggressive Fund 1 Top-Hat Plus Plan Managed Funds Aggressive Fund 1 INDIVIDUELE PENSIOENTOEZEGGING (tak 23) Type levensverzekering Levensverzekering met een rendement dat gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Er

Nadere informatie

ING Lifelong Income 1

ING Lifelong Income 1 ING Lifelong Income 1 Type levensverzekering Levensverzekering (tak 23) van NN Insurance Belgium nv waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (beschreven verder in deze infofiche), waarbij

Nadere informatie

Budgetfonds B. Wegwijzer. Budgetfonds B (met lijfrente) met een ingangsdatum na 1 januari 1975

Budgetfonds B. Wegwijzer. Budgetfonds B (met lijfrente) met een ingangsdatum na 1 januari 1975 Budgetfonds B Wegwijzer Budgetfonds B (met lijfrente) met een ingangsdatum na 1 januari 1975 In deze Wegwijzer vindt u algemene informatie over het product Budgetfonds B van AEGON Spaarkas N.V. Deze informatie

Nadere informatie

Studie+fonds. Wegwijzer. Studie+fonds

Studie+fonds. Wegwijzer. Studie+fonds Studie+fonds Wegwijzer Studie+fonds In deze Wegwijzer vindt u algemene informatie over het product Studie+fonds van AEGON Spaarkas N.V. Aan de hand van een serie vragen en antwoorden schetst de Wegwijzer

Nadere informatie

BudgetB/Pensioen+fonds. Wegwijzer. BudgetB/Pensioen+fonds

BudgetB/Pensioen+fonds. Wegwijzer. BudgetB/Pensioen+fonds BudgetB/Pensioen+fonds Wegwijzer BudgetB/Pensioen+fonds In deze Wegwijzer vindt u algemene informatie over het product BudgetB/Pensioen+fonds van AEGON Spaarkas N.V. Aan de hand van een serie vragen en

Nadere informatie

Wegwijzer VermogensPlan met een ingangsdatum vóór 1 januari 1991

Wegwijzer VermogensPlan met een ingangsdatum vóór 1 januari 1991 VP05.001.a mei 2006 Spaarbeleg Kas N.V. Postbus 35, 8900 AA Leeuwarden www.spaarbeleg.nl Spaarbeleg Kas N.V. is statutair gevestigd te Utrecht Handelsregister 30001360 Wegwijzer VermogensPlan met een ingangsdatum

Nadere informatie

De beleggingsmogelijkheden. op een rij. Waardewijs Pensioen en Waardewijs Pensioen Compact

De beleggingsmogelijkheden. op een rij. Waardewijs Pensioen en Waardewijs Pensioen Compact Waardewijs Pensioen en Waardewijs Pensioen Compact De beleggingsmogelijkheden op een rij Let op: deze brochure geldt alleen voor collectieve pensioenregelingen met een ingangsdatum voor 1 januari 2013.

Nadere informatie

Oudedagsvoorzieningen. LeefVrij

Oudedagsvoorzieningen. LeefVrij Oudedagsvoorzieningen LeefVrij Oudedagsvoorzieningen LeefVrij Uw lijfrenteverzekering komt binnenkort tot uitkering. Daar heeft u jaren premies of een koopsom voor betaald. Nu is de tijd gekomen om ervan

Nadere informatie

Save Plan 1. (1) Deze Financiële infofiche levensverzekering beschrijft de productmodaliteiten die van toepassing zijn op 20/01/2013.

Save Plan 1. (1) Deze Financiële infofiche levensverzekering beschrijft de productmodaliteiten die van toepassing zijn op 20/01/2013. Save Plan 1 Type levensverzekering Waarborgen Doelgroep Levensverzekering waarvan de nettopremies (dit zijn de premies exclusief premietaksen, instapkosten en eventuele premies voor aanvullende waarborgen)

Nadere informatie

Managed Funds Balanced Fund 1

Managed Funds Balanced Fund 1 Managed Funds Balanced Fund 1 PENSIOENSPAREN, LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET-FISCAAL SPAREN Type levensverzekering Levensverzekering met een rendement dat gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen

Nadere informatie

Het Gouden Handdrukplan

Het Gouden Handdrukplan Het is uw gouden handdruk. Daar nemen wij geen risico s mee. Het Gouden Handdrukplan Een beetje conservatief is zo gek nog niet. Al sinds 1872 is Conservatrix gespecialiseerd in levensverzekeringen, pensioenen

Nadere informatie

55129 (09-13) Productinformatie ASR VermogenBelegd

55129 (09-13) Productinformatie ASR VermogenBelegd 55129 (09-13) Productinformatie ASR VermogenBelegd Wat is ASR VermogenBelegd? Welk risico loopt u met dit product? Unieke kenmerken? Welke informatie staat waar? Koopsom of periodieke inleg? Wat krijgt

Nadere informatie

AEGON LevenHypotheek. Beleggingsprofiel

AEGON LevenHypotheek. Beleggingsprofiel AEGON LevenHypotheek Beleggingsprofiel Waarom uw beleggingsprofiel vaststellen? U wilt een AEGON LevenHypotheek afsluiten. Door het beantwoorden van de onderstaande vragen wordt uw persoonlijk risicoprofiel

Nadere informatie

Geschreven door mr. R.M.J. van Zijp zaterdag, 23 oktober 2010 22:54 - Laatst aangepast donderdag, 09 juni 2011 23:45

Geschreven door mr. R.M.J. van Zijp zaterdag, 23 oktober 2010 22:54 - Laatst aangepast donderdag, 09 juni 2011 23:45 Banksparen Inleiding Als u uw pensioen wilt aanvullen heeft u de keus uit een groot aantal mogelijkheden. Deze website www.pensioenvoordenotaris.nl geeft u objectieve en onafhankelijke informatie over

Nadere informatie

JEUGDPLAN Capi 23 1. Type levensverzekering. Raadpleeg ook de afzonderlijke informatiefiche van het gekozen fonds. Waarborgen

JEUGDPLAN Capi 23 1. Type levensverzekering. Raadpleeg ook de afzonderlijke informatiefiche van het gekozen fonds. Waarborgen JEUGDPLAN Capi 23 1 Type levensverzekering Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet op de premies gestort in het tak 21-gedeelte van het contract (Tak 21). De winstdeelname wordt gestort in het tak

Nadere informatie

Meer informatie over de Compensatieregeling ASR Nederland

Meer informatie over de Compensatieregeling ASR Nederland Meer informatie over de Compensatieregeling ASR Nederland Juni 2011 Lees deze brochure goed door en bewaar deze bij uw verzekeringspapieren Zie binnenzijde voor Begrippenlijst Wat leest u in deze brochure?

Nadere informatie

Schakelsparen. Wegwijzer Schakelsparen (Sparen voor de toekomst van uw kind)

Schakelsparen. Wegwijzer Schakelsparen (Sparen voor de toekomst van uw kind) Schakelsparen Wegwijzer Schakelsparen (Sparen voor de toekomst van uw kind) Met een ingangsdatum vóór 1 januari 2000 In deze Wegwijzer vindt u algemene informatie over het product Schakelsparen (Sparen

Nadere informatie

1 Loyalis. Uw waarde, ons werk 2. Persoonlijk aanbod levensloop van Loyalis en ABP. Postbus 4818 6401 JL Heerlen

1 Loyalis. Uw waarde, ons werk 2. Persoonlijk aanbod levensloop van Loyalis en ABP. Postbus 4818 6401 JL Heerlen Postbus 4818 6401 JL Heerlen Dhr LE Vensloop Voorbeeldstraat 12 4577 LL Stadt 1234ab1 Persoonlijk aanbod levensloop van Loyalis en ABP Per 1 januari 2006 kunt u gebruik maken van de levensloopregeling.

Nadere informatie

Schakelsparen. Wegwijzer Schakelsparen (Beleggingskoopsom Box 1)

Schakelsparen. Wegwijzer Schakelsparen (Beleggingskoopsom Box 1) Schakelsparen Wegwijzer Schakelsparen (Beleggingskoopsom Box 1) In deze Wegwijzer vindt u algemene informatie over het product Schakelsparen (Beleggingskoopsom Box 1) van AEGON Spaarkas N.V. Deze informatie

Nadere informatie

met het Privé Pensioen

met het Privé Pensioen Privé Pensioen 2 Meer inkomensmogelijkheden met het Privé Pensioen Of u nu zelfstandig ondernemer bent of werknemer in loondienst. U wilt zoveel mogelijk zekerheid over uw inkomen. Nu, maar ook in de toekomst.

Nadere informatie

Junior Plan 1. Type levensverzekering

Junior Plan 1. Type levensverzekering Junior Plan 1 Type levensverzekering Waarborgen Doelgroep Levensverzekering waarvan de nettopremies (dit zijn de premies exclusief premietaksen, instapkosten en eventuele premies voor aanvullende waarborgen)

Nadere informatie

VERMOGENS BEHEER HYPOTHEEK UW HYPOTHEEK EN BELEGGINGEN IN PROFESSIONELE HANDEN

VERMOGENS BEHEER HYPOTHEEK UW HYPOTHEEK EN BELEGGINGEN IN PROFESSIONELE HANDEN VERMOGENS BEHEER HYPOTHEEK UW HYPOTHEEK EN BELEGGINGEN IN PROFESSIONELE HANDEN VERMOGENS BEHEER HYPOTHEEK UW HYPOTHEEK EN BELEGGINGEN IN PROFESSIONELE HANDEN Vermogen opbouwen op een comfortabele manier:

Nadere informatie

CAPI 23 1 PENSIOENSPAREN, LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET-FISCAAL SPAREN

CAPI 23 1 PENSIOENSPAREN, LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET-FISCAAL SPAREN CAPI 23 1 PENSIOENSPAREN, LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET-FISCAAL SPAREN Type levensverzekering Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet op de premies gestort in het tak 21-gedeelte van het contract (Tak

Nadere informatie

JEUGDPLAN Capi Type levensverzekering. Raadpleeg ook de afzonderlijke informatiefiche van het gekozen fonds. Waarborgen

JEUGDPLAN Capi Type levensverzekering. Raadpleeg ook de afzonderlijke informatiefiche van het gekozen fonds. Waarborgen JEUGDPLAN Capi 23 1 Type levensverzekering Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet op de premies gestort in het tak 21-gedeelte van het contract (Tak 21). De winstdeelname wordt gestort in het tak

Nadere informatie

AG Fund+ De belegging op uw maat

AG Fund+ De belegging op uw maat AG Fund+ De belegging op uw maat PROMOTIONEEL DOCUMENT Wat is AG Fund+? AG Fund+ is een individuele levensverzekering van AG Insurance, gekoppeld aan beleggingsfondsen (tak 23), waarmee u belegt in zorgvuldig

Nadere informatie

het gemak van het Pension Lifecycle Fund

het gemak van het Pension Lifecycle Fund het gemak van het Pension Lifecycle Fund 1 inhoud Omschrijving Pagina 1. Wat is een lifecycle fonds? 2 2. Hoe werkt het ABN AMRO Pension Lifecycle Fund? 2 3. Hoeveel rendement kunt u behalen? 3 4. Wat

Nadere informatie

Einddatumgericht Beleggen

Einddatumgericht Beleggen Allianz Nederland Levensverzekering N.V. Einddatumgericht Beleggen Een goede balans tussen rendement en risico Einddatumgericht Beleggen Bouwen aan een goed pensioen betekent voor u een afweging maken

Nadere informatie

Haal het maximale uit uw ontslagvergoeding

Haal het maximale uit uw ontslagvergoeding AEGON Gouden Handdruk Verzekering Haal het maximale uit uw ontslagvergoeding Haal het maximale uit uw Gouden Handdruk U bent bij uw werkgever vertrokken en heeft hiervoor van uw werkgever een vergoeding

Nadere informatie

Top-Hat Plus Plan Managed Funds Balanced Fund 1

Top-Hat Plus Plan Managed Funds Balanced Fund 1 Top-Hat Plus Plan Managed Funds Balanced Fund 1 INDIVIDUELE PENSIOENTOEZEGGING (tak 23) Type levensverzekering Levensverzekering met een rendement dat gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Er kunnen

Nadere informatie

Top-Hat Plus Plan Capiplan of Capi 23 1

Top-Hat Plus Plan Capiplan of Capi 23 1 Top-Hat Plus Plan Capiplan of Capi 23 1 INDIVIDUELE PENSIOENTOEZEGGING (tak 21) Type levensverzekering Capiplan Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet op de premies gestort in het tak 21-gedeelte

Nadere informatie

Wegwijzer KoersPlan met een lijfrenteclausule en een ingangsdatum tussen 1 januari 1996 en 1 januari 2000

Wegwijzer KoersPlan met een lijfrenteclausule en een ingangsdatum tussen 1 januari 1996 en 1 januari 2000 Wegwijzer KP05.064.a februari 2006 Spaarbeleg Kas N.V. Postbus 35, 8900 AA Leeuwarden www.spaarbeleg.nl Spaarbeleg Kas N.V. is statutair gevestigd te Utrecht Handelsregister 30001360 Wegwijzer KoersPlan

Nadere informatie

55119 (06-13) Begrippenlijst ASR VermogenBelegd

55119 (06-13) Begrippenlijst ASR VermogenBelegd 55119 (06-13) Begrippenlijst ASR VermogenBelegd ASR Euro Aandelen Fonds Dit fonds belegt in aandelen van grote bedrijven die genoteerd zijn aan Europese aandelenbeurzen. Dit fonds belegt gespreid in de

Nadere informatie

Top-Hat Plus Plan. Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21. Waarborgen

Top-Hat Plus Plan. Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21. Waarborgen Top-Hat Plus Plan Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21. Waarborgen - In geval van leven van de verzekerde op de einddatum van het contract waarborgt het contract de betaling van

Nadere informatie

Hypotheekvormen samengevat

Hypotheekvormen samengevat Er bestaan in Nederland enkele honderden hypotheekvarianten. Dat lijkt veel, maar de meeste varianten zijn afgeleid van een aantal hoofdvormen. Uw eigen wensen en persoonlijke situatie leiden al vaak tot

Nadere informatie

ING Life Personal Protected 1

ING Life Personal Protected 1 ING Life Personal Protected 1 Type levensverzekering Levensverzekering (tak 23), behorende tot het productengamma Secure Invest van ING Life Belgium nv waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen.

Nadere informatie

Ik kies voor lage maandlasten, met de Opstap Hypotheek

Ik kies voor lage maandlasten, met de Opstap Hypotheek Opstap Hypotheek 2 Hypotheken 2 Naam product Opstap Hypotheek 3 Ik kies voor lage maandlasten, met de Opstap Hypotheek Een huis kopen. Een spannend avontuur. Daarbij gaat u niet over één nacht ijs. Bij

Nadere informatie

Wegwijzer AOW-PrivéPlan met een ingangsdatum vóór 1 januari 1996

Wegwijzer AOW-PrivéPlan met een ingangsdatum vóór 1 januari 1996 AP05.002.a juni 2006 Spaarbeleg Kas N.V. Postbus 35, 8900 AA Leeuwarden www.spaarbeleg.nl Spaarbeleg Kas N.V. is statutair gevestigd te Utrecht Handelsregister 30001360 Wegwijzer AOW-PrivéPlan met een

Nadere informatie

Managed Funds Stability Fund 1

Managed Funds Stability Fund 1 Managed Funds Stability Fund 1 Type levensverzekering Levensverzekering met een rendement dat gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen - Bij leven van de verzekerde: een levensverzekeringscontract

Nadere informatie

JEUGDPLAN Capi 23 1. Type levensverzekering

JEUGDPLAN Capi 23 1. Type levensverzekering 1/5 JEUGDPLAN Capi 23 1 Type levensverzekering Waarborgen Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet op de premies gestort in het tak 21-gedeelte van het contract (Tak 21). De winstdeelname wordt gestort

Nadere informatie

FINANCIËLE INFOFICHE LEVENSVERZEKERING VOOR TAK 23

FINANCIËLE INFOFICHE LEVENSVERZEKERING VOOR TAK 23 Post Optima SELECTION 1 Type levensverzekering Waarborgen Een individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan het beleggingsfonds Post Optima Invest Post Optima SELECTION (tak 23).

Nadere informatie

AEGON LevenHypotheek en AEGON Levensloop Hypotheek. Beleggingsprofiel

AEGON LevenHypotheek en AEGON Levensloop Hypotheek. Beleggingsprofiel AEGON LevenHypotheek en AEGON Levensloop Hypotheek Beleggingsprofiel Waarom uw beleggingsprofiel vaststellen? U wilt een AEGON LevenHypotheek of een AEGON Levensloop Hypotheek afsluiten. Door het beantwoorden

Nadere informatie

Wegwijzer KoersPlan met een lijfrenteclausule en een ingangsdatum tussen 1 januari 1991 en 1 januari 1996

Wegwijzer KoersPlan met een lijfrenteclausule en een ingangsdatum tussen 1 januari 1991 en 1 januari 1996 KP05.062.a februari 2006 Spaarbeleg Kas N.V. Postbus 35, 8900 AA Leeuwarden www.spaarbeleg.nl Spaarbeleg Kas N.V. is statutair gevestigd te Utrecht Handelsregister 30001360 Wegwijzer KoersPlan met een

Nadere informatie

Life Cycle Plan 1. Aanvullende waarborg optioneel:

Life Cycle Plan 1. Aanvullende waarborg optioneel: Life Cycle Plan 1 Type levensverzekering Levensverzekering waarvan het rendement verbonden is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen - In geval van leven van de verzekerde (= verzekeringsnemer) op

Nadere informatie

AEGON Verzekeren&Beleggen. Beleggingsprofiel

AEGON Verzekeren&Beleggen. Beleggingsprofiel AEGON Verzekeren&Beleggen Beleggingsprofiel Waarom uw beleggingsprofiel vaststellen? U heeft aangegeven een AEGON Verzekeren&Beleggen beleggingsverzekering te willen afsluiten. Door het invullen van de

Nadere informatie

HAPPY LIFE AXA BELGIUM NV. 1

HAPPY LIFE AXA BELGIUM NV. 1 HAPPY LIFE AXA BELGIUM NV. 1 SOORT LEVENSVERZEKERING Happy life AXA Belgium nv, hierna happy life, is een levensverzekering tak 23 van AXA Belgium die bepaalde dekkingen biedt (een gewaarborgde periodieke

Nadere informatie

ING Life Fund 1. Verdeelsleutel: mogelijk

ING Life Fund 1. Verdeelsleutel: mogelijk ING Life Fund 1 Type levensverzekering Levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23) Waarborgen In geval van leven van de verzekerde: Aangezien het een levensverzekeringscontract

Nadere informatie

Wegwijzer ToekomstPlan met een ingangsdatum na 1 januari 2000

Wegwijzer ToekomstPlan met een ingangsdatum na 1 januari 2000 ST05.002.a mei 2006 Spaarbeleg Kas N.V. Postbus 35, 8900 AA Leeuwarden www.spaarbeleg.nl Spaarbeleg Kas N.V. is statutair gevestigd te Utrecht Handelsregister 30001360 Wegwijzer ToekomstPlan met een ingangsdatum

Nadere informatie

NN Groei & Garant Vermogen Voor een verzekerde toekomst

NN Groei & Garant Vermogen Voor een verzekerde toekomst NN Groei & Garant Vermogen Voor een verzekerde toekomst Verzekeringen www.nn.nl Inhoudsopgave De kansen van beleggen benutten 3 Vrij vermogen of extra inkomen 3 Zicht op een aantrekkelijk rendement 4 Bescherming

Nadere informatie

Een pensioenspaarplan op UW maat. VIVIUM Managed Funds. Het product. De risico s. De kosten. De opbrengst

Een pensioenspaarplan op UW maat. VIVIUM Managed Funds. Het product. De risico s. De kosten. De opbrengst VIVIUM Managed Funds Het product De risico s De kosten De opbrengst Een pensioenspaarplan op UW maat Denkt u aan pensioensparen, langetermijnsparen of niet-fiscaal sparen? Of aan een individuele pensioentoezegging

Nadere informatie

Wegwijzer Schakelsparen (met lijfrente)

Wegwijzer Schakelsparen (met lijfrente) Schakelsparen Wegwijzer Schakelsparen (met lijfrente) Met een ingangsdatum vóór 1 januari 2000 In deze Wegwijzer vindt u algemene informatie over het product Schakelsparen van AEGON Spaarkas N.V. Deze

Nadere informatie

Managed Funds Aggressive Fund 1

Managed Funds Aggressive Fund 1 Managed Funds Aggressive Fund 1 LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET-FISCAAL SPAREN Type levensverzekering Waarborgen Levensverzekering met een rendement dat gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Er kunnen

Nadere informatie

Financiële infofiche Levensverzekering voor Tak 23 AG Fund+ 1

Financiële infofiche Levensverzekering voor Tak 23 AG Fund+ 1 Financiële infofiche Levensverzekering voor Tak 23 AG Fund+ 1 Type levensverzekering Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen Bij overlijden

Nadere informatie

Gouden Handdruk Polis

Gouden Handdruk Polis Gouden Handdruk Polis Optimaal rendement op uw ontslagvergoeding Uniek in Nederland Terugstortingsmogelijkheid in het depot als u uw uitkering op enig moment niet meer nodig heeft. Uw adviseur vertelt

Nadere informatie

CAPI 23 1. Type levensverzekering. Waarborgen

CAPI 23 1. Type levensverzekering. Waarborgen CAPI 23 1 Type levensverzekering Waarborgen Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet (Tak 21). Met betrekking tot de winstdeelname wordt dit gecombineerd met een rendement gekoppeld aan beleggingsfondsen

Nadere informatie

Hypotheekvormen samengevat

Hypotheekvormen samengevat Hypotheekvormen samengevat Er bestaan in Nederland enkele honderden hypotheekvarianten. Dat lijkt heel veel, maar de meeste varianten zijn afgeleid van een aantal hoofdvormen. Uw eigen wensen en persoonlijke

Nadere informatie

Financiële infofiche Levensverzekering voor Tak 23. AG Fund+ 1. Type levensverzekering

Financiële infofiche Levensverzekering voor Tak 23. AG Fund+ 1. Type levensverzekering Financiële infofiche Levensverzekering voor Tak 23 AG Fund+ 1 Type levensverzekering Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen Bij overlijden

Nadere informatie

JEUGDPLAN Capi 23 1. Doelgroep. 1 Deze financiële infofiche beschrijft de productmodaliteiten die van toepassing zijn op 7 februari 2014.

JEUGDPLAN Capi 23 1. Doelgroep. 1 Deze financiële infofiche beschrijft de productmodaliteiten die van toepassing zijn op 7 februari 2014. JEUGDPLAN Capi 23 1 Type levensverzekering Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet (Tak 21). Met betrekking tot de winstdeelname wordt dit gecombineerd met een rendement gekoppeld aan beleggingsfondsen

Nadere informatie

Wat u vooraf moet weten

Wat u vooraf moet weten Aegon Verzekeren&Beleggen Vermogen Wat u vooraf moet weten Toelichting op uw offerte Deze brochure is onderdeel van uw offerte. In deze brochure leest u meer over Verzekeren&Beleggen Vermogen. Het doel

Nadere informatie

Bereid uw pensioen voor met langetermijnsparen

Bereid uw pensioen voor met langetermijnsparen VIVIUM Langetermijnsparen Het product De risico s De kosten De opbrengst Bereid uw pensioen voor met langetermijnsparen Tijdens uw pensioen wilt u die dingen doen waarvoor u vroeger nooit de tijd vond.

Nadere informatie

Beleggen op uw manier

Beleggen op uw manier Beleggen op uw manier 2 Professioneel beleggen U wilt uw vermogen snel laten groeien; sneller dan op een spaarrekening. U durft daarbij risico te lopen, maar u houdt wel graag zelf de controle over uw

Nadere informatie

Einddatumgericht Beleggen

Einddatumgericht Beleggen Allianz Nederland Levensverzekering N.V. Einddatumgericht Beleggen Allianz DGA Pakket Einddatumgericht Beleggen Bouwen aan een goed pensioen betekent voor u een afweging maken tussen rendement en risico.

Nadere informatie

UNIEK IN BELGIË. TWINSTAR Tomorrow. Vandaag investeren in een LEVENSLANG extra inkomen voor later.

UNIEK IN BELGIË. TWINSTAR Tomorrow. Vandaag investeren in een LEVENSLANG extra inkomen voor later. UNIEK IN BELGIË TWINSTAR Tomorrow Vandaag investeren in een LEVENSLANG extra inkomen voor later. 1 2 Levenslang een gegarandeerd extra maandelijks inkomen. Een innovatief product voor een inventieve generatie.

Nadere informatie

Veranderingen Hybride Hypotheekverzekering

Veranderingen Hybride Hypotheekverzekering Veranderingen Hybride Hypotheekverzekering Uw verzekering is op een aantal punten veranderd. Daar hebt u een brief over ontvangen. In de bijlage bij deze brief staan de veranderingen vermeld die voor u

Nadere informatie

Wegwijzer KoopSom met een ingangsdatum tussen 1 januari 1998 en 1 januari 2000

Wegwijzer KoopSom met een ingangsdatum tussen 1 januari 1998 en 1 januari 2000 SK05.001.a mei 2006 Spaarbeleg Kas N.V. Postbus 35, 8900 AA Leeuwarden www.spaarbeleg.nl Spaarbeleg Kas N.V. is statutair gevestigd te Utrecht Handelsregister 30001360 Wegwijzer KoopSom met een ingangsdatum

Nadere informatie

Top-Hat Plus Plan Managed Funds Dynamic Fund 1

Top-Hat Plus Plan Managed Funds Dynamic Fund 1 Top-Hat Plus Plan Managed Funds Dynamic Fund 1 INDIVIDUELE PENSIOENTOEZEGGING (tak 23) Type levensverzekering Levensverzekering met een rendement dat gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Er kunnen

Nadere informatie

Top-Hat Plus Plan Capiplan of Capi 23 1

Top-Hat Plus Plan Capiplan of Capi 23 1 Top-Hat Plus Plan Capiplan of Capi 23 1 INDIVIDUELE PENSIOENTOEZEGGING (tak 21) Type levensverzekering Capiplan Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet op de premies gestort in het tak 21-gedeelte

Nadere informatie

Veranderingen Beleggingsverzekering

Veranderingen Beleggingsverzekering Veranderingen Beleggingsverzekering Uw verzekering is op een aantal punten veranderd. Daar hebt u een brief over ontvangen. Dat is de brief met als onderwerp Uw verzekering is op 1 mei 2019 omgezet naar

Nadere informatie

Easy Fund Plan 1. Type levensverzekering. Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23).

Easy Fund Plan 1. Type levensverzekering. Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Easy Fund Plan 1 Dit betreft een verzekeringsproduct van AG Insurance, aangeboden door BNP Paribas Fortis. AG Insurance nv E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0404.494.849 www.aginsurance.be

Nadere informatie

FINANCIËLE INFOFICHE LEVENSVERZEKERING VOOR TAK 23

FINANCIËLE INFOFICHE LEVENSVERZEKERING VOOR TAK 23 Post Optima Invest gekoppeld aan het fonds Post Optima DOUBLE 1 Blootstelling van 100% van de netto geïnvesteerde premie via depot bij BNP Paribas Fortis Type levensverzekering Waarborgen Individuele levensverzekering

Nadere informatie

Wegwijzer BonusPlan met een ingangsdatum tussen 1 januari 1996 en 1 januari 1999

Wegwijzer BonusPlan met een ingangsdatum tussen 1 januari 1996 en 1 januari 1999 BP05.002.a april 2006 Spaarbeleg Kas N.V. Postbus 35, 8900 AA Leeuwarden www.spaarbeleg.nl Spaarbeleg Kas N.V. is statutair gevestigd te Utrecht Handelsregister 30001360 Wegwijzer BonusPlan met een ingangsdatum

Nadere informatie