Hoofdstuk 52 M - EMULSIE / EMULGATOR en KANKER ZONDER EMULSIE IS ER GEEN LEVEN MOGELIJK.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoofdstuk 52 M - EMULSIE / EMULGATOR en KANKER ZONDER EMULSIE IS ER GEEN LEVEN MOGELIJK."

Transcriptie

1 Hoofdstuk 52 M - EMULSIE / EMULGATOR en KANKER ZONDER EMULSIE IS ER GEEN LEVEN MOGELIJK. In de hoofdstukken 28 en 32 van de website besteden wij er de nodige aandacht aan, maar wij gaan er nu toch op door, want er is een heet hangijzer. Het heeft ons nooit lekker gezeten, want wij kregen er geen vinger achter over het volgende: In onze jeugd kwam een buurvrouw van 45 jaar te overlijden aan kanker en het liep de kist uit. Zij had nooit gerookt en gedronken en dus gezond geleefd volgens de huidige maatstaven. De werklieden in die buurt rookten 4 balen zware shag per week en dronken een stevig borreltje (op 1 been kan een mens niet lopen) en bereikten een hoge ouderdom ZONDER KANKER. Hoe kan dat nou?! Dit gebeurt tot en met de dag van vandaag nog steeds en een plausibele verklaring is tot op heden achtergebleven. Schrijver dezes rookte zelf in zijn goede jaren 5 balen Van Nelle shag in de week en heeft toen ook flink gezopen en kreeg geen kanker evenmin als toenmalige collega s. Men had in die tijd een verklaring dat de tabak in een pakje sigaretten gefermenteerd was met drop etc. en hiervan kregen de mensen kanker en shag was zuivere tabak bla, bla, bla Men heeft tot op heden dit fenomeen onder zich gehouden, dood gezwegen en ga maar verder in die richting. Toch moet er voor dit fenomeen een oorzaak zijn en werkzaam aan deze website had de schrijver dezes het gevoel dat hij de cirkel niet gesloten had; maar het toeval, zo U wilt Vingerwijzing Gods kwam te hulp. Schrijver dezes trok een in 97 op de markt aangeschaft werkje uit de boekenkast en daar stond het: ARABISCHE GOM IS EEN EMULGATOR. Door het rollen van een sjekkie en het likken van de gom van het vloeitje kreeg de roker bij elk gerold sjekkie zijn medicijn, te weten de emulgator, via het speeksel binnen. Wij willen nog enige facetten van emulsies bespreken, zoals STABILITEIT. De stabiliteit wordt bevorderd door stropen en andere met water mengbare visceuze vloeistoffen: glycerine, gelatine-oplossing.

2 Ongunstige invloed op de stabiliteit hebben: 1. Zuur of zuur reagerende stoffen 2. Basen of alkalisch reagerende stoffen 3. Spiritueuze vloeistoffen (tincturen) 4. Looistoffen 5. Grote hoeveelheden van zouten Er zijn er hier heel wat van die in het lichaam voorkomen. Uit onze ervaring met Hilda Clark weten wij dat het lichaam gefocussed is op emulsievorming omdat het anders zou verbranden. Mede hierom veranderen de emulsies (kookplaatje) t.g.v. reactieveranderingen steeds van temperatuur. Bij ziekte is die sommatie van temperatuurwisselingen in ongerede geraakt en moet dus hersteld worden door de emulgator van de betreffende emulsie te herstellen. Wij vallen in herhaling voor wat betreft het traceren van de defecte emulgator. Alle ons bekende emulgatoren gepotentiëerd en wel in het meetsysteem brengen en al zappend komt de foute(n) te voorschijn. Arabische Gom niet vergeten, want de Gom is bij veel emulsies actief. Het bloed zit in het hele lichaam en dus hanteren we de Leitwertmeting van Voll en zonodig de EAV-punten van het defecte orgaan. Wij hebben nu dus 2 invalshoeken te weten de meetprocedure met an- en organische stoffen en nu dus erbij de emulgatorroute. Deze twee dekken de zaak volledig. Wij komen nu op Jezus van Nazareth uit. Een blinde wordt bij Jezus gebracht en Hij maakt van aarde en Zijn speeksel een papje en smeert dat op de ogen van de blinde, die het gezichtsvermogen terugkrijgt. Tot op heden wordt dit gezien als Gods Wonder. Wij gaan op dit zogenaamde wonder nader in. In Zijn speeksel zat een emulgator, die met de aarde en het spuug van het papje een zalf maakte en dat werd door Jezus op de ogen gesmeerd. Wijlen de geniale dokter Voll heeft op de Orbitol alle EAV-acupunten van het oog getraceerd en de zalf van Jezus activeerde deze EAV-punten. Jezus was mens dus de emulgatoren van Hem gaven die man het gezichtsvermogen terug.

3 Wij zijn uitgekomen op Arabische Gom, zijnde een EMULGATOR De vraag is nu: Hoe passen wij het toe?! Onze gedachten gaan uit naar het volgende waarover u zelf beslist, wat u zelf kunt doen en waarvoor u niemands toestemming nodig heeft. 1. Wij nemen een hard biscuitje. 2. Wij druppelen met een pipetje of iets dergelijks de Arabische Gom er in. 3. Vervolgens consumeert u onder flink kauwen het biscuitje. Door het kauwen wordt de Arabische Gom energetisch geactiveerd en op de bijna exact goede temperatuur gebracht en de Arabische Gom gaat dan emulsie met de goede temperatuur vormen. U gaat hiermee net zo lang door als nodig is. KANKER VINDT ZIJN OORZAAK IN DE MINIEME TEMPERATUURVERSCHILLEN DIE DOOR HET LICHAAM NIET MEER GEHANDHAAFD KUNNEN WORDEN TEN GEVOLGE VAN EMULSIEFOUTEN. HET LICHAAM AANGESTUURD DOOR DE WVDM (hoofdstuk 33), GAAT DAN OVER OP DE RELATIEVE KOELING VAN GISTING (MINDER ENERGIE DUS MINDER WARMTE). Men is er in geslaagd een gezonde cel door middel van gisting tot kankercel te transformeren. Wij zijn nu dus in de warmtehuishouding van het lichaam beland en daarmede in het traject van de emulsies en de emulgatoren (warmhoudplaatje). Dit blijkt in de receptuur van de apotheek een hele dikke boterham te zijn; niet moeilijk maar wel veel. BLOED is geen bloemetjeswater maar een emulsie met een viscositeit en voor het IN STAND HOUDEN VAN EEN EMULSIE IS EEN EMULGATOR NODIG EN DERHALVE VAN LEVENSBELANG. Wij merken nog op dat je het niet zo raar bedenken kan of je komt Arabische Gom als EMULGATOR tegen.

4 Wij vervolgen met de genezing van de blinde door Jezus van Nazareth. Hij maakte van speeksel en straatvuil een emulsiezalf dat hij op het oog smeerde. Wij weten allemaal dat je met een open wond in straatvuil naar het ziekenhuis moet rennen voor een anti-tetanusspuit. Maar door het toepassen op de Orbitalacupunten henteerde Hij niet de YIN- maar de YANG-energie van de tetanus en in een eerdere publicatie is uitgelegd dat de acupunten de YANG-energie naar binnen trekken. Jezus hanteert hier dus ACUPUNCTUUR en HOMEOPATHIE. Voor wat betreft het verwijt dat het 2000 jaar moest duren voordat dit aan het licht kwam, kunnen wij kort zijn: voor God bestaat er geen tijd. Het is onnodig te zeggen dat de Emulgator / Emulsie tot het vakgebied van de apotheker / farmaceut behoort. Wij willen toch het volgende onder uw aandacht brengen: 1. Emulgatoren zijn er in alle soorten en maten. Zo is er de emulgator van melk, die de melkwei en het vet bij elkaar houdt en waardoor melk met een brutale hoeveelheid water verdund kan worden. Maar ook is er de emulgator van de kippendooier waar de tempera-kunstenaar met een wrijfsteen het pigment erin moet wrijven. 2. Er is ook een emulsie die grote hoeveelheden water kan opnemen. Dit betekent dat als deze emulsie bezig is uit het bloed te verdwijnen, de nieren steeds minder vocht uit het bloed halen. Het vocht moet er toch uit en het verzamelt zich in de buik, het zogenaamde water krijgen bij hart falen. Wat leert ons dit. Dit leert ons dat energetisch gezien HET BLOED BESTAAT UIT EEN SOMMATIE VAN EMULSIES EN DERHALVE VAN EMULGATOREN. Blijft de vraag hoe of wij dit traceren. Wij gaan te rade bij de acupunctuur. Tussenpunten (TSRI) verzorgen DE RELATIE TUSSEN BLOED EN ENERGIE EN WORDEN VOORAL TOEGEPAST BIJ ACUTE TOESTANDEN.. Deze definiëring kan scherper. Wij weten dat de acupunctuur-energie YANG is, maar wij weten nu dat de BLOED-energie YIN is. De Chinese acupunctuur is zeer summier voor wat betreft de Tsri-a-punten, maar wij hebben er een hele vracht van in de NAW-acupunctuur getraceerd. Het is dus eenvoudig. De emulgatoren onderbrengen (gepotentiëerd ) in Nosoden, deze in het meetcircuit van de Tsri-punten brengen en al zappend de juiste emulgator(en) traceren.

5 Het is duidelijk dat bij hartfalen niet alleen het laatste stadium, te weten het water, meegenomen moet worden, maar ook de beginfase. Nu wij aanbeland zijn bij de sommatie van Emulsies en Emulgatoren van het BLOED is het duidelijk dat de meeste ziekten zoals Reuma, Diabetes, etcetera zo te traceren zijn als volgt: 1. De Tsri-punten 2. De a-punten van de ziekte De energiekwestie is dus een kwestie van een verfijnde warmtehuishouding. In de Neurologie komen wij dit nog al eens tegen zoals bij M.S., waarbij de Myeline verbrandt. Therapie is dus om via eerder genoemde methode de Warmtehuishouding in orde te brengen. Tot op heden zijn de eiwitten in de scheikunde door hun idioot grote molecuul een problematisch iets gebleven. Het verdient aanbeveling ze vanwege hun plak/lijm-eigenschappen onder te brengen in een emulgatormeting. In de 70-er jaren werd in een gezelschap het idee geopperd dat eikenschors een werkzaam middel tegen kanker zou zijn. Een aanwezige: Ja, dat klopt.. Imkers maken daarmee hun korven schoon en bij hun komt geen kanker voor. Bijenwas is een emulgator en al zullen de imkers de bijenwas niet als broodbeleg gebruikt hebben, via het brood eten met ongewassen handen, hebben ze de bijenwas toch binnengekregen. Wij komen nu in het traject van de POLIO. Is het zo dat na een ziekte het lichaam zich herstelt, na POLIO resteert altijd invaliditeit en verminking. De sterkte in de spieren is in eerste instantie tot NUL teruggebracht en later ietsje verbeterd. Volgens de neuroloog komt dit doordat andere zenuwcellen de functie overnemen, maar niet helemaal, bla, bla. Hoe komt het dan dat een miniem klein zenuwcelletje de weg terug weet te vinden zoals vaak bij een beroerte het geval is; de zenuwcel kan niet denken. De mens is technisch hetzelfde als een fietsdynamo; namelijk beweging in het zwaartekrachtveld (van het lichaam) geeft e.m.k, geeft tegen-e.m.k. Hoe komt het dan dat de toegevoerde energie geblokkeerd raakt? Het is een feit dat de verlamde lichaamsdelen veel DUNNER zijn dan de niet-verlamde. Dit komt door het BLOED. Er is dan blijkbaar iets uit het bloed verdwenen waardoor de aansturing via a-punten geblokkeerd raakt.

6 Hoe komt dit? De Elliptica dat via de WVDM werkt, stuurt aan via YANG-energie. Maar de spier is YIN-energie. Na de Polio, spierkracht nul, stuurt de WVDM weer aan om een beginnetje te maken en dat raakt geblokkeerd. Dit komt doordat de Elliptica, geldig van - tot +, zich gedraagt als het heelal met de wet van Newton m1. m2 / r ². Het bloed dat er aan komt met de goede emulgator, (want bloed is een emulsie) neemt de beginnende WVDM uit de weg. Ver gezocht, dichtbij gekocht. THERAPIE is dus niet moeilijk. 1. De emulgatoren via nosoden onderbrengen in het EAV-systeem. 2. Via de Tsri-a-punten traceren welke emulgator(en) ontbreken. 3. Deze ontbrekende emulgatoren inspuiten of via infuus toevoeren. 4. Het lichaam weet dan zelf wat het kan doen nu de blokkade opgeruimd is.

7 Wij zijn nu aangeland bij COMA. Dit is een heikel onderwerp en wij proberen er een vinger achter te krijgen. Wij hebben bij verlamming een traject gevonden en wij stellen vast dat dit bij COMA precies hetzelfde is, ZIJ HET IN EEN ANDERE ORDE VAN GROOTTE. In het traject is beweging (kracht), E.M.K., tegen-e.m.k. in de hersens vanwege de aanwezigheid van BLOED en ZENUWEN precies hetzelfde als bij VERLAMMING en de KRACHT-werking wordt merkbaar als vreselijke hoofdpijn bij virusziekten etcetera. De kracht in de hersens wordt dus gevormd door de GEDACHTEN. Als nu ten gevolge van stoot, klap of wat voor laesie dan ook, de kracht van de gedachte tot bijna nul gereduceerd wordt, dan treedt hetzelfde mechanisme in werking als bij verlamming; te weten m1. m2 / r². COMA is dus te beschouwen als SLAAP waarbij de kracht om wakker te worden niet voorbij een bepaald omslagpunt kan komen. De THERAPIE hebben wij al beschreven. Het verdient aanbeveling om de EAV-apparatuur met zijn 4 kwadranten uit te breiden (m.b.v. een band om hoofd) tot 5 en 6 kwadranten. Wij gaan verder met alweer AMYGDALINE. Twee natuurlijke bronnen van Amygdaline zijn de abrikozenpit en de bittere amandel. Amygdaline wordt ook wel vitamine B17 genoemd. Een kunstmatige vorm ervan wordt laetrile genoemd. Het enzym β-glucosidase dat in alle cellen van het lichaam geproduceerd wordt, zet de amygdaline om in het dodelijke blauwzuur. Gezonde cellen produceren het enzym rhodanase dat het giftige blauwzuur meteen om zeep helpt. In kankercellen zit die rhodanase niet of nauwelijks waardoor ze dood gaan. Dit klinkt allemaal erg plausibel, maar de vraag blijft waarom het blauwzuur niet alle kankercellen om zeep helpt en dit geeft de conclusie dat er nog een factor aan de gang is, die op de rem trapt. Deze factor in de Amygdaline is de BITTERE AMANDEL dat een EMULGATOR is.

8 Deze emulgator herstelt het evenwicht van de emulsies, waardoor de WVDM het aansturen naar kankercellen staakt, waardoor deze verdwijnen. Omdat het BLOED een sommatie van emulsies is, is de medewerking van de amandelemulgator te weinig. Het lichaam is precisiewerk. Wij komen nu aan bij allergische ziekten. ALLERGIE is een storing in de stofwisseling waar men tot dusver geen greep op weet te krijgen. Het heeft vele gezichtten, variërend van jezelf in een baan om de aarde niezen tot aan overlijden t.g.v. een bijensteek, pindakaas etc. Men heeft een methode ontwikkeld om het allergeen te bepalen en in de EAV heeft men het Allergiegefäsz en zijn verbindingen met het acu-systeem. Een medewerkster van ons mag geen amandelspijs vanwege de allergie. Het is duidelijk. De emulsies, aangestuurd door de emulgatoren, spelen een cruciale rol. De emulsies kunnen t.g.v. een extra belasting door een allergeen de zaak niet meer aan. Om te traceren welke emulgator het laat afweten, moeten wij het via de NOSODENtechniek nalopen. Wij komen nu op de stroming van het BLOED. Jaren geleden werd bij het college vloeistofmechanica gesteld dat t.g.v. een factor bloed laminair stroomt. Natuurverschijnselen (vloeistofstroming) kunnen geabstraheerd worden door een differentiaalvergelijking en wij laten nu ir. B.P. Rigter c.i. aan het woord om dit om te zetten in begrijpelijke taal voor iedereen. Laminaire of visceuze stroming en turbulente stroming. Als een vloeistof door een nauwe buis stroomt met lage snelheid, dan bewegen alle vloeistofdeeltjes rustig. De snelheden vlak langs de wanden zijn gering en naar het midden toe worden ze hoger. Als de gemiddelde snelheid toeneemt gaan de vloeistofdeeltjes in het midden onrustiger bewegen. Als de gemiddelde ssnelheid (ῡ) steeds hoger wordt, gaan de vloeistofdeeltjes in een steeds groter deel van de doorsnede onrustig bewegen, totdat vrijwel de hele doorsnede gevuld is met TURBULENTE vloeistof.

9 De Engelsman Reynolds voerde veel proeven uit met verschillende vloeistoffen en constateerde dat er een verband is tussen de Kritische Gemiddelde Snelheid waarbij de vloeistofdeeltjes in het midden onrustig gaan bewegen en de viscositeit. Ook de diameter van de buis speelt hierbij een rol. Dit verband wordt uitgedrukt met het getal van Reynolds dat voortvloeit uit een formuletje waarin de gemiddelde snelheid (ῡ), diameter (D) en viscositeit (p) voorkomen. Dit betekent dat als de vloeistof stroperiger wordt (p wordt groter) dat dan ῡ ook groter wordt, doordat de stroming turbulent wordt. In het midden begint dan dus de turbulentie met alle gevolgen van dien. Viscositeit is afhankelijk van de temperatuur. We zijn nu dus bij de ENERGIE (warmte) aangekomen en derhalve het BLOED. Wij stellen vast dat de temperatuurmeting een gemiddelde is. Om het volgende beter te begrijpen doet u er goed aan kennis te nemen van hoofstuk 33 Elliptica. De energie, en dus de warmte heeft een boven- en een ondergrens. De Elliptica leert ons dat de energie gedragen wordt door de QUARKS, miniscule roterende kleine deeltjes, die omdat zij onderhevig zijn aan de invloeden van hun omgeving een wisselende baansnelheid hebben; dus een boven- en ondergrens. Dit wordt aangestuurd door de WVDM-bol en is dus een frekwentie en is 150/sec en is hetzelfde als de APS. Een andere is er namelijk niet. De WVDM-bol zal zijn uiterste best doen om een constante temperatuur te handhaven en stuurt dus de koeling aan via gisting voordat de boel op hol slaat. Van Reynolds weten we dat er dan turbulentie ontstaat en door de temperatuur zet het bloed middenin uit en veroorzaakt DRUK op de vaatwand. Dit is de BLOEDDRUK. In dit bloeddrukcircuit zit het HART, waarvan door de druk een klep opengedrukt wordt en een bloedhoeveelheid schuift er in. Deze bloedhoeveelheid wordt weer aangevuld en zo ontstaat de stroming van de BLOEDSOMLOOP. Dit houdt wel in dat als de bloeddruk naar NUL gaat, het hart stopt met kloppen. HET HART WORDT DUS GEKLOPT. Gezien het feit dat bloed een sommatie van emulsies is, verdient het aanbeveling in de meting emulgatoren mee te nemen.

10 LYMFE-systeem. In het Lymfe-systeem stroomt de lymfe terwijl er niets is dat kloppend is. De lymfe komt aan in de linker ondersleutelbeenader en wordt weer aangevuld waardoor er een stroming in het lymfe-systeem ontstaat. KOORTS Koorts en wij delen u meteen mee dat dit een gevaarlijk goedje is omdat bij een levensbedreigende koorts geen adekwate middelen voor handen zijn. Als ten gevolge van mijten, bacteriën, virussen etc. het bloed in ongerede is geraakt, is het emulsie-evenwicht verstoord. De WVDM-bol is er op gefocussed de lichaamstemperatuur constant op 37 C te houden. De temperatuur bandbreedte (energie) die normaliter, zeg maar 1/100 C is, is nu 1 C of 2 C hoger; dus met een factor 100 of 200 verhoogd. Als de WVDM-bol achterop loopt om het emulsie-evenwicht te herstellen, (de WARMHOUDPLAATJES) dan bezwijkt de patiënt. In eerdere hoofdstukken hebben wij de relatie besproken van koorts met acupunctuurpunten maar het resultaat was onvoldoende. Acupunten sturen acupunctuurenergie en dat is voor die enorme puist warmte veel te weinig. De YANG-aansturing schiet dus te kort en er moet dus YIN-aansturing van het emulsieevenwicht van het bloed gevonden worden. Dit doen we door de YIN-emulgator te traceren via nosoden-meting. Deze emulgator ingespoten en de WVDM-bol krijgt weer energie om het emulsie-evenwicht te herstellen. Dat bij flinke koorts het hart er bijna uitslaat komt omdat door de grote hitte de turbulente vloeistof in het midden van de ader uitzet en de druk dus flink verhoogd wordt. De bloedtoevoer naar het hart gaat dus versneld, dus het hart gaat als een waanzinnige kloppen. Via de nosodentracering de emulgator vinden die in ongerede is geraakt. Het is duidelijk dat bovenstaande ook geldt bij ALLE temperaturen vanaf 37 C.

11 Wij denken dus aan INFECTIE-ZIEKTEN als griep, aids, etc. en afhankelijk van de aanleg van de patiënt er grote problemen kunnen ontstaan. BLOED KOMT OVERAL. De energetische problemen van de infectie-ziekten zijn opgeslagen in het bloed. Een nosodenmeting om de broodnodige emulgator te vinden, roept de vraag op waar moet je meten?!. Antwoord: Al het bloed gaat door het hart dus alle acu-eav-punten meten van de Ha-HM. Maar de Ha-HM zit in de acupunctuur naast de Kri-HM en dus alle acu- EAV-punten op de Kri-HM meten. Het zit als volgt Ni < Ha Du Le < Kri DV De defecte emulgator MOET gevonden worden om de obstakels die tijdens en na een infectieziekte bestaan op te ruimen. Hoge bloeddruk wordt nu een stuk eenvoudiger te begrijpen. De WVDM-bol wordt na zijn maximum in het leven minder sterk. Om de temperatuur op 37 C te blijven houden moet het dus meer gisting produceren dus er ontstaat meer turbulente vloeistof en dus grotere druk en dat geeft HOGE BLOEDDRUK. Via een nosodenmeting op het bloed kunnen wij de emulgator vinden die in het ongerede geraakt is.

12 Chronische ziekten worden veroorzaakt door welke anatomische laesie dan ook waarin kanker een APARTE rol speelt. Dit zit hem in het gefocussed zijn van de WVDM-bol op de 37 C. Wij stellen dat 150/sec een frekwentie optreedt van warm/koud etc. en als het te warm wordt dan wordt er gekoeld door de cel tot gisting over te laten gaan. LET WEL: het blijft een lichaamscel en wordt GEEN gistcel. In principe is in dit traject elke cel een potentiële kankercel. Als nu door welke laesie dan ook die ene cel overschiet en het zwaartepunt op de gisting blijft liggen, dan is de eerste kankercel geboren. Als die anatomische laesie niet ongedaan gemaakt wordt dan wordt enige jaren later het KNOBBELTJE gevonden. Dit plaatst KANKER dan ook in de bijzondere positie dat er idioot veel - tot nu toe - OORZAKEN aangewezen zijn, terwijl er in feite maar één is. De opmerking ik was er snel bij moet dan ook ter deure verwezen worden. Het snel er bij zijn moet dus via andere routes die op deze website al naar voren gebracht zijn. Wij herhalen: 1. De methode via de EAV-Voll geeft aan hoe je een beginnende kanker kan traceren. 2. Via de IRISCOPIE. Na 5 maanden is kanker in de iris te vinden. 3. Het nalopen van alle Voll-Gefäsze met goede meetapparatuur. 4. FOCAAL-TOXISCHE belasting als volgt: Ly-2 meten DV-20 (hypothalamus) meten. Als die niet goed zijn het hele GEBIT nalopen en Di-4a rechts zijnde de blinde darm. Als u het vindt dan de emulgatoren traceren die het op hun geweten hebben. Als u op iets anders stuit, gewoon er mee doorgaan.

13 MEDICIJNEN We gaan verder. In 1996 hebben wij voor iemand met keelkanker, waar hij al aan geopereerd was, het volgende getraceerd met het Groot Pendel. 23:30 Cor Jansen YANG-tijd Canc. i.h.a Magnesium Phosphoricum D30 Dr.17 Sulfur D18 Dr.13 Cuprum (sterk) D40 Dr.15 Zincum D49 Dr.15 02:30 YIN-tijd Canc. i.h.a Argentum D20 Dr.15 Arsenicum D14 Dr.16 Silicea D30 Dr.15 Met de grootst mogelijke precisie getraceerd. Wij hebben hier de zinken waslijn en dakgoot als antenne nog niet meegenomen in onze beschouwing. In YANG-tijd vonden wij voor kanker in het algemeen Koper en Zink. Het is bekend dat zink voedsel is voor tumoren, maar er komt bij dat Koper en Zink de Messing vormen in de elektrasnoeren van het huis. Wij zijn tevens tegen het gebruik van messing elektroden. Het verdient derhalve aanbeveling om uw woning te ontstoren met: Polarizer Lichtnet en Polarizer Antenne te verkrijgen bij: Liever Gezond Postbus GE Groningen YANG-tijd Keelkanker Cor Jansen 23: Kalium phophoricum D60 Dr13 Natrium Nitricum D70 Dr.12 Syzygum jambolanum (zwak) D20 Dr.14 Aurum jodatum (zwak) D30 Dr.14 YIN-tijd Keelkanker 02: Eupatorium D30 Dr.15 (zwak) Arsenicum jodatum D30 Dr.17 (zwak)

14 In YANG-tijd vinden we K en Na in een verbinding en jawel, komen ze weer aan met hun base/zuur; en wat zegt dat dan nog? Vet koken met loog geeft ZEEP; K en Na worden gevormd tot emulgatoren, want zeep is een emulsie, want dat is ook de werking ervan. Voor het geval dat u denkt dat dit niet kan in het lichaam en dus niet voorkomt, verzoeken wij u even door te lezen naar lichaamscellen zenden licht uit. Met deze Emulgatoren worden er dus geen kluiten zeep gevormd met andere stoffen in de BLOEDEMULSIE, maar ze emulgeren wel!! Wij doen het Voorstel om aan het lichaam Emulgatoren toe te voeren, wat zeep af te schrapen en via de boterham te nuttigen. Nu komen ACUUT en CHRONISCH aan de beurt. In ALLE literatuur kom je acuut en chronisch tegen maar wij stellen dat er voor wat betreft Chronisch het volgende op te merken valt: 1) hoe lang heeft de patiënt de kwaal? 2) de leeftijd van de patiënt. Op grond van 1) en 2) zijn er dus geen twee patiënten gelijk en daar wordt tot op heden geen rekening mee gehouden. Men gaat uit van de kwaal. Sport is voor gezonde mensen. Ervan uitgaande dat kanker veroorzaakt wordt door een aberratie in de bandbreedte van het Warmtesysteem beschouwen wij het feit om deze ernstig zieke mensen de Mont Ventoux op te laten fietsen als onjuist. In hoofdstuk 3 van de website vindt u de NAW-acupunctuur zoals wij dat getraceerd hebben. Enige duizenden jaren heeft de acupunctuur zich, ondanks bedachte slimmigheidjes, weten te handhaven. Hoe komt dit zo?? Dit komt door toepassing van de 5-Elementen techniek (zie Abb. 18 hiernonder)) Hierbij wordt dus niet de aangedane HM behandeld, maar het gehele ACU-systeem, dus de 2HM ervoor en de 2HM erna. HET ACUSYSTEEM WEET ALLES. In die tijd werd de acupuncturist alleen betaald als de patiënt NIET ziek werd. En als hij bij de patiënt met behulp van het Pendel een deficiëntie constateerde ging hij meteen het gehele ACU-systeem na.

15 INTERMEZZO Wij kwamen in de revalidatie heel wat mensen tegen met amputaties ten gevolge van infecties. Het blijkt dus dat penicilline het niet alleen af kan. Bij een geval trapte een man van 42 jaar s-avonds bij het uitlaten van zijn hond op een spijker, die er aan de bovenkant weer uit kwam. Drie maanden later moest zijn halve rechter-onderbeen geamputeerd worden. Het BECKS-apparaat werkt met een wisselstroompje dat aangelegd wordt waar de BLOEDVATEN vlak onder de huid liggen (pols/pols, enkel/enkel en combinaties). De stroom doodt de bacteriën niet maar beschadigt hun oppervlak waardoor de witte bloedlichaampjes er raad mee weten. Cumulatie van de bacteriën wordt dus voorkomen en ze verdwijnen geheel. Er is nog een apparaat dat in drie periodes van 7 minuten achtereenvolgens mijten, bacteriën en virussen doodt. Deze apparaten zijn te verkrijgen bij: Liever Gezond Postbus GE Groningen

16 BIOFYSICA Biofysica wordt beschouwd als een richting in de wetenschap die natuurkundige processen in levende systemen (weefsels) bestudeert. Wij stellen dat natuurkundige processen overal hetzelfde zijn vanwege de Eenduidigheid van de dingen (TIJD) Popp en de zijnen hebben aangetoond dat LEVENDE cellen in Planten, Dieren en Mensen LICHT uitstralen. Dit is licht van een zeer geringe intensiteit met een frequentie van nm. Dit is de frequentie van Groen/Blauw tot Rood en kan met zeer gevoelige apparatuur gemeten worden. Dit licht wordt BIOFOTONENLICHT genoemd. Onze eigen biofotonenruimte is meetbaar met zeer gevoelige apparatuur en reageert op de toediening van medicamenten. Popp heeft hiervoor de volgende hypothese geformuleerd: het zwakke maar coherente lichtveld van alle fibroblasten (bindweefselcellen) in het lichaam bij elkaar dient om alle info van het lichaam hoe het ermee staat te registreren, te verwerken en vervolgens naar alle uithoeken van het lichaam te genereren. Dit is een hele dikke boterham; hij kwam er niet uit! Nu wij: In hoofdstuk 33 hebben wij de Elliptica gelanceerd en bewezen van - tot +. Die laten wij op de LICHAAMSCEL los: De WVDM-bol op een atoom trekt de quarks, zijnde de dragers van Energie, naar het middelpunt, zijnde de kern. Die kern zou kunnen verbrijzelen en stoot daarom Energie af, zijn het Elektron. In het atoom ontstaat dus grote hitte en dat kunnen wij zien aan de atoombom. Wij verklaren hiermee ook het koken van vet en loog. IJzer in het vuur van de smid wordt eerst kerstrood en straalt vervolgens wit licht uit. In de lichaamscel geven de Fe-atomen bij elkaar dus licht. De lichaamscel moet energie leveren op verschillende frequenties en het witte licht splitst zich in kleuren. Let wel: alles gebeurt via de WVDM-bol en die houdt ook de frequenties van het licht bij elkaar, want licht is MASSA. De Ondergrens is Infrarood en de Bovengrens is UV. De UV wordt uitgestraald door het tandglazuur en het Infra-teveel verdwijnt in het lichaam. Voll heeft gevonden dat de gebitselementen in relatie staan tot de Acupunctuurelementen. Popp heeft ook gevonden dat hoe Gezonder we zijn, des te beter kunnen onze cellen biofotonen produceren, vasthouden en gebruiken, en des te minder licht er gemeten wordt. Metingen laten ook zien dat onze biofotonen variëren met ons dag- en nachtritme. We kunnen bovenstaande plausibel maken via de WVDM-bol:

17 1) De WVDM-bol streeft naar een zo groot mogelijke energie ten opzichte van de inhoud en bij goed (gezond) functioneren wordt zoveel mogelijk lichtenergie naar binnen getrokken. 2) Als er gewerkt moet worden en er dus Energie nodig is, staat de WVDM-bol deze energie af naar geland het ACU-aanstuursysteem deze lichtfrequenties nodig heeft. 3) Als deze lichtfrequenties op beginnen te raken gaat de WVDM de verzwakte WVDMbol weer opladen met energie uit het BLOED. Dit is dus het WAAK- en SLAAP-ritme. Bij COMA ten gevolge van Klap of Stoot is er zo veel energie uitgeslagen dat de WVDMbol de weg naar huis niet meer terug kan vinden (Energie tekort). Hier komen we nog op terug. Wij zijn toch met enige vragen blijven zitten, namelijk: waar de dokter op geantwoord heeft: Niets aan te doen, zoals: 1) de invalide restverschijnselen van polio; 2) de problemen bij het gezichtsvermogen: 3) de problemen bij erfelijke degeneratieziekten die ook een oorzaak moeten hebben; etcetera Wij stellen allereerst vast de Eenduidigheid van de dingen. Neem als voorbeeld LICHT. De gangbare opvatting is dat het de ene keer bestaat uit deeltjes, en de andere keer uit een elektromagnetische golf. Toch moet het op de een of andere manier van kwaliteit wisselen en al zit er ook maar een miljardste seconde tussen, dan blijft de vraag: Wat is het dan? Licht bestaat uit minieme deeltjes van energie en de elektromagnetische golf bestaat niet. De verklaring van de elektromagnetische golf is: elektrisch veld geeft magnetisch veld geeft elektrisch veld geeft enzovoort. Een veld is tweedimensionaal en het gaat over een driedimensionaal gebeuren en dit laatste wordt geproduceerd door minieme kleine KRACHTvoerende deeltjes. Hebben wij naar aanleiding van de EAV de a-punten elektronisch gehanteerd omdat de kwaliteit bepaald werd met een elektronische Weerstandsmeter: het is de grote verdienste van Morell dat de a-punten reageren op een elektromagnetische golf en dus reageren op de ontvangst van miniem kleine energietjes. Het acu-systeem dat het lichaam aanstuurt reageert in het magneetveld van het lichaam HETZELFDE als de fietsdynamo in het magneetveld van de aarde. Er ontstaat dus een elektrische stroom en magnetisme. Maar wil een Aanstuurmechanisme effect hebben dan moet er Interferentie optreden. Zo niet dan werkt het als een BLOKKADE.

18 Mora Color + Indumed + Mora We laten nu Morell aan het woord, in het Nederlands: Hier hebben wij met twee combinatiemogelijkheden te doen, die men ideaal kan noemen. Voor wat betreft haar bijzondere gang van zaken, voor wat betreft het andere omdat het mogelijk is om via Indumed de therapeutische frequenties van de Colortherapie in het lichaam te brengen. De door de Richtstralen van het Indumed-apparaat opgewekte magnetische impulsen bezitten zulke hoge frequenties dat het mogelijk is deze met de Laagfrequente Kleurfrequenties (Schwingungen) te moduleren. Omdat het magneetveld niet of nauwelijks een afzwakking op zijn weg door het lichaam ondervindt, belanden de meegenomen gemoduleerde frequenties (Schwingungen) ongehinderd in het weefsel. Daarbij komt nog de werking van Indumed zelf, dit wil zeggen de WEDEROPVULLING van het lichaam met SCHUMANWELLEN. Zie het boek: Diagnose und Therapieverfahren im Ultrafeinen Bioenergie Bereich, zur Indumedtherapie door Dr. Lufwig Het ontbreken van Schumanwellen in lichaam kan het ziek maken. Er zijn talrijke gevallen waarin, nest als bij de Colortherapie eerst de Indumedbehandeling erbij gehaald moet worden om de beslissende Stoot tot Genezing te geven. Net als Mora en Mora Color maakt maakt Indumed andere behandelingsmethoden op een heel andere weg pas werkzaam. Het vaak waargenomen fenomeen dat optimaal bepaalde homeopathische middelen weinig of helemaal NIET helpen was 50 jaar geleden nog nauwelijks vast te stellen, maar is vaak op het ontbreken van fysiologische magneetveld-wisselimpulsen terug te voeren. De Indumedtherapie kan dit probleem oplossen. Er gaat ons nu dus een licht op, namelijk dat het magnetisme gedragen wordt door miniem kleine golflengtes met gigantisch hoge frequentie, daar de Energie uitputten en met de elektriciteitsfrequentie samen de INTERFERENTIEfrequentie vormen. Nu is het probleem dat als dit systeem in het ongerede raakt ten gevolge van ziekte (polio, beroerte etc.) de magneetdeeltjes met hun kleine massa te weinig Energie hebben om weer een Interferentie te vormen, waardoor de zaak is geblokkeerd.

19 MORA Het uittesten van een exacte apparaat instelling volgens Scott-Morley Allereerst moet het apparaat voorbereid worden. 1) Het meetdeel wordt ingeschakeld en het MORA-apparaat op DUURtherapie ingeschakeld. Alle overige functies van het therapie-deel worden uitgeszet, dus het filter voor de Hoog en Tief pas, de versterkingen en de schakelaar voor H+~D, à en A. De kabel tussen uitgang van Mora en meetingang van het meetdeel wordt aangebracht. 2) Als eerste zoeken wij een meetpunt dat geschikt is om daar de apparaatinstelling aan uit te testen. Voor het uittesten van de basistherapie is dat meetpunt het best geschikt waarvan de HM-M de best omvattende betekenis in het hele lichaam heeft. In de eerste lijn het Allergie-Gefäsz, dan het Nervensysteem, dan de 3E (hormoonmeridiaan) en dan de Bindegewebe Deg. Gefäsz. Via deze worden het gezamenlijke immuunsysteem, het Neuro-Endocriene systeem en de afzettingsplek van de meeste toxinen in het overal aanwezige bindweefsel aangesproken. Het meetpunt met de hoogste Zeigerstand (70-80) wordt meegenomen. 3) Veranderingen van de Meetwaarde(n) worden nu aan het uitgekozen punt getest. De optimale instelling is verkregen als de meetwaarde 50 is. a) Knop H+~D wordt ingedrukt en het a-punt gemeten Dan à wordt ingedrukt en het a-punt gemeten Dan A wordt ingedrukt en het a-punt gemeten De beste meetwaarde geeft aan welke instelling nodig is. In 80% is à vermoedelijk het beste (blz. 173) In 16% H + ~D en in 4% A (kleine versterkingen) Ook kan met alleen ~D gewerkt worden. b) nu verder met de Grensfrequenities. Basistherapie blz sec secondenfenomeen Moratherapie Chaos: specifieke therapie op a-punten werkt niet. 56/ Standaard: 10 TP HP / Basistherapie van 7-3 TP ,7 H 7 ~D 5 van 7-3 HD ,3 H 4 D

20 Psychische storingen: Basistherapie 2 puntelekroden Eenvoudigste (meest gebruikte) -a-punttherapie: 1) 1 tot 2 sec. 1 sec. pauze HP1000 H+~D versterking1,7 7 1,2 blz. 67 2) idem,,,,,,,,,,,, 1,7 7 Ook kan 0.F Na de basistherapie als er a-punten overblijven met twee puntelektroden werken. IM6 TM 13 proefondervindelijk gevonden. blz.122 Pancreas voor Nier Orgaanpreparaat van Aarde ter behandeling van het element Water (Heinz Kubina) EAV 1 e uur blz De regel Übergriff en Miszachtung Pa 3 hebben altijd voorrang omdat ze een diep ingrijpende pathologische storing representeren. MORA blz. 163

21 In 1996 hebben wij met behulp van het Grote Pendel de keelkanker van Cor Jansen getraceerd. Let wel: de tumor was verwijderd en hij kon niet meer praten. Wij vonden in de YANG-tijd en in de YIN- tijd voor Cor in het algemeen stoffen die dus de LAESIE (de kanker) veroorzaakten. In de YANG-tijd vonden we ten gevolge waarvan de kanker ontstaan was, maar in de YINtijd kregen wij twee zeer zwakke signalen. In YIN-tijd was dit logisch want de tumor was verwijderd, maar er bleek dus een klein beetje tumorweefsel achter gebleven te zijn. De operatie had dus niet de LAESIE verwijderd maar een beetje van de tumor laten zitten. De ingesleten laesie kon opnieuw via het achtergebleven tumorweefsel zijn gang gaan. We zijn nu dus aanbeland bij CHRONISCH, dit wil zeggen het RECIDIVEREN. Dit is voor de geneeskunde een problematisch iets, namelijk voordat één kankercel zich ontwikkelt tot een tumor gaan er enige jaren over heen. Dit geldt ook voor Reuma, Diabetes, MS, en ga zo maar door. We hebben dus voor kanker de emulgator gevonden, maar bij een jong sterk persoon ligt het recidiveren heel anders dan voor een ouder iemand. We gaan bij Morell te rade: 1. het komt zelden voor, maar er zijn gevallen waarin de MORA-therapie niet werkt; 2. er kan in het frequentiespectrum van de patiënt het benodigde ontbreken. Voor hen is de COLOR-therapie en Magnetische-Inductie -therapie; 3. er worden fouten gemaakt met de a-punten. Morell haalt de 5-Elemententherapie van het ACU-systeem erbij want dat maakt geen fouten. Hij hanteert het oudste en eenvoudigste systeem. In deze 5-Elementen cirkel vindt Energetisch Erzeugen (Sheng) en Energetisch Zerstören (KO) plaats. Bij een foute boel gaat Sheng over in Übergriff en KO in Miszachtung. Dit alles met een razende snelheid: voor onze waarneming gelijktijdig. Übergriff en Miszachtung moeten het eerst aangepakt worden want dan ligt er een diep ingrijpende Pathologische Storing. Veelal ligt de ziekte niet in het orgaan, maar in de aansturing via Sheng en KO. We gaan dus zoeken naar de Energetische Betrekkingen en daarmee naar de OORZAAK. Afhankelijk van de duur van het CHRONISCHE vinden we bij meting van de a-punten een veelvoud, kortom een CHAOS. Een Basis-therapie brengt licht in de duisternis als volgt:

22 Basis-therapie: HP1000, ÃV5, 10 korte impulsen en hierna worden de meeste pathologische waarden geëlimineerd. Morell doet dan de aanbeveling om over te gaan op de 5-Elementen zijnde het meest werkzame. Om het Zwaartepunt te behandelen: HP1000, H en ~D V1,3 H en V4~D en 5 korte impulsen. Hierna nog 3 korte impulsen. Morell stelt dat het niet meevalt om het Zwaartepunt te vinden en hij geeft aan dat het te vinden is door Eliminering van Pathologische Punten. Wij voegen hieraan toe: De Chinese Ooracupunten van Darrus; De IRISCOPIE Als eerst een basistherapie uitgevoerd wordt, kan men erna een medicamententest uitvoeren om pathologische a-punten te elimineren. De werkwijze is dus als volgt: 1. Meting van alle a-punten; 2. Basis-therapie om minder belangrijke punten te elimineren; 3. Nameten; overblijvende punten opschrijven; 4. Zwaartepunt traceren. Het is de Meridiaan met de grootste Pathologische Waarden. Gewoonlijk is het van het orgaan waarover de patiënt zich beklaagt; 5. Uitvinden welke van de vier krachten het sterkst werkt. Übergriff en Miszachtung zijn bij Chronische gevallen ALTIJD aanwezig; 6. Medicamententest aan dat a-punt beginnen waar op grond van de 5- Elementenleer het euvel zit. Aan dit a-punt kunnen meerdere medicamenten gevonden worden; 7. Uitzoeken welk medicament het Zwaartepunt ausgleicht; zonodig ook andere organen 8. Zonodig op overblijvende a-punten medicamenten testen. U heeft nu de aansturing door het Acu-systeem en daarmee het recidiveren onder controle gekregen. Er zit echter een ADDER onder het gras. Het is duidelijk dat door de foute aansturing her ORGAAN er niet beter op is geworden. Morell geeft hiervan het voorbeeld dat hij een orgaanpreparaat moest toepassen op het element Aarde (Pa-3) om het element Water (nier) onder controle te krijgen. De Pathologie kent de relatie Nier-Oog. Ligt hier misschien de oorzaak van het blind worden bij diabetes?? Pa-3: m.p. Koolhydraatfermentbildung (amylasen en maltasen) en van de koolhydraatstofwisseling. PV-1C re: m.p. Diabetes

23 Bij het bepalen van de focaal-toxische belasting door Ly2 en DV20 te meten kunnen we ook het Zwaartepunt vinden door via de kaakmeetpunten de ROTTER te traceren en vervolgens extractie ervan. Nog een mogelijkheid is om de Vollgefäsze te meten en als er een ROTTER bij is hem op te zoeken in het Pentagram. De methode van plaatje leggen op de nosoden is veel te omslachtig en tijdrovend. Morell zelf hanteert de methode door de ene schuifla na de andere open te trekken en dan de testzender te hanteren. Dit is ook te langdradig. Gewoon alle nosoden van een vaste plaat voorzien en dan al zappend de goede nosode traceren. Dit kan allemaal door assistentes gedaan worden en er is absoluut geen dokter voor nodig. Dit gaat snel. METEN EN THERAPIE PER YANG- EN YINTIJD Wij brengen onder uw aandacht dat wij voor 2010 ook publicaties voor u verzorgd hebben die er onder andere over gaan dat een a-punt energie naar zich toe trekt, Corioliskrachten, en voor de geïnteresseerden over de onlangs overleden Mohammed Ali die Parkinson had.

24 ALTIJD ALS HET LICHT BEGON TE WORDEN.. Het is al weer heel wat jaren geleden dat wij in Delft de koffietent het Praathuis bezochten. Er was toen een man, een goede dertiger, wiens gezicht getekend was door jarenlang iedere dag pijn. We horen hem nog zeggen:.. ALTIJD ALS HET LICHT BEGON TE WORDEN was het niet meer te harden. Wij weten nu meer. LICHT versterkt het signaal op de a-punten en dat valt eenvoudig vast te stellen via het labiele evenwicht van het Pendel. PIJN wordt veroorzaakt door Energie die in het Acu-systeem voorbij de Boven- en Ondergrens gaat. We weten nu ook dat de lichaamscellen gestuurd worden door LICHT. Deze lichaamscellen worden weer aangestuurd door het Acu-systeem. Dit laatste is dus geblokkeerd, maar om dit in beweging te krijgen blijft de vraag: WAAR ZIT DIE BLOKKADE? In de stenen bak in het ziekenhuis vertelde de neuroloog: de nabije zenuwpunten nemen de taak over, maar niet helemaal. Blijft de vraag: waarom stoppen die nabije hersenpunten ermee?! Dan daarbij: de hersencellen zijn niet dood, anders zouden ze gaan rotten. Als het herstel van deze cellen komt waarom stoppen die er dan mee? Er zou dus langs twee wegen tot op zekere hoogte herstel optreden. Dat kan niet. Morell brengt het geval ter sprake van een niergedeelte dat ten gevolge van teveel eiwitten niet langer aan de gang bleef. Die niercellen zijn ook niet dood. Er blijft nog wel het verschijnsel dat er na de verlamming enorme krachten (convulsies) door het verlamde gedeelte gaan die niet gepakt worden. Die krachten zijn er dus wel maar missen de Afwerking. Wij brengen in uw gedachten de werking van de radio. Een zwak signaal komt binnen, wordt versterkt en er komt geluid (lage frequentie) uit. Voor het gemak noemen wij het signaal magnetische (em)golf (= Energie) Voor een goede ontvangst moeten wij de Ontvangstfrequentie precies afstemmen op de Zender. Ietsje ernaast en het wordt chaotisch. Nog meer ernaast en je kan versterken wat je wil maar het wordt nikt meer. U weet dit allemaal al. Vanwege de eenduidigheid gebeurt dit in het lichaam precies hetzelfde. Een energiesignaal al is het nog zo miniem veroorzaakt interferentie, waarna het lichaam, al naar behoefte, versterkt. Wij vinden steun in de Kirlianfotografie. Nu blijft de vraag: wat is die FREQUENTIE dan wel? Heel eenvoudig. Omdat de lichaamscellen op de lichtfrequentie werken, is dat dus de frequentie. Het is dus een Energetische kwestie en Energie (dus ook licht) heeft een boven- en een ondergrens. De drager van energie in het lichaam is het BLOED vanwege de warmte en vanwege het magnetisme omdat het bloed het Fe bevat. Bloed komt OVERAL.

25 Maar door de goede gedeelten loopt hetzelfde bloed als door het verlamde gedeelte. Het is dus geen BLOKKADE. Er zullen wel wat noodzakelijke elementen aan ontbreken maar dat is een kwestie van de stofwisseling. Nog een drager van Energie zijn de a-punten die het Acusysteem aansturen. Deze energie splitst zich in het magnetisme van de mens in een elektrisch en een magnetisch gedeelte en dit wordt naar de lichaamscellen gevoerd die aangestuurd worden door het licht met een onder- en bovengrensfrequentie en een onder- en bovengrensgolflengte. Hier hoeven wij niets aan te doen; het lichaam doet dat voor ons. Van de elektrische factor weten wij dat er in de EAV een miniem stroompje doorheen gestuurd wordt en als er na meting (weerstand) 50 μa uitkomt dan is het a-punt in orde. Met deze stroom kunnen wij het a-punt en dus het Acu-systeem beïnvloeden; maar dit heeft grenzen. In de APS (150/sec) toepassing in de pijnbestrijding weten wij dat we niet boven een bepaalde sterkte moeten gaan. Het a-punt splitst zich in elektrisch/magnetisch, het lichaam brengt dit tezamen als KRACHT met de frequentie van LICHT, maar bij verlammingen werkt dit NIET. Met het elektrische zijn we uitgepraat, de BLOKKADE zit in het magnetisme, want de KRACHT (krampen, convulsies) is er wel! Er moet tot dusver iets over het hoofd zijn gezien. Voor deze opvatting vinden wij ook steun bij Morell, die gewag maakt van het lichaam weer opvullen met Schumanwellen. Bij verlammingen zijn de verlamde gedeelten dus geworden. Het elektrische moet dus samen met het magnetisme de lichtfrequentie opleveren en dat kan want hoogfrequent magnetisme laat zich MODULEREN met laagfrequente lichaamssignalen. Maar hoe??? Zonder geluk vaart niemand wel. Wij citeren: Bemanningen van ruimtesatellieten die zich buiten de ionosfeer begeven, krijgen last van fysiologische storingen omdat zij zich bevinden in een gebied zonder Schumanwellen. Die fysiologische storingen kan men voorkomen of opheffen door de bemanning van de satelliet aldaar KUNSTMATIGE Schumanwellen aan te bieden. Bij proefpersonen is gebleken dat slechts een kortdurend aanbod van kunstmatige Schumanwellen voldoende is om een verstoord fysiologisch evenwicht weer voor langere tijd te herstellen. De Schumanwellen hebben een lage frequentie van slechts enkele malen per seconde. Doch de Schumanwellen zijn zeer Boventoonrijk dat wil zeggen dat signalen met een frequentie van enkele miljoenen malen per seconde zich ook voordoen. En juist deze boventonen, deze zeer hoge frequenties, blijken fysiologisch uiterst werkzaam. Met het gehalte aan boventonen tot 10 miljoen Hertz (10MHz) neemt de fysiologische werkzaamheid duidelijk toe. Einde citaat.

26 Let wel: het betreft hier dus astronauten met een topconditie. Hun lichtstofwisseling kon dus de toegevoegde frequentie duidelijk oppikken, maar waar het om gaat is: HET GAAT NIET OM DE GOLFLENGTE MAAR OM DE FREQUENTIE Die astronauten hadden dus genoeg conditie over om aan enige miljoenen trillingen per seconde genoeg te hebben. Bij zieke mensen ligt dit anders. Zieke mensen hebben het beetje magnetisme nodig om de stofwisseling in de buurt van het licht te houden. Kijk nu eens: λ = 380 nm tot 780 nm (n = nano = 10-9 ) f = 400 THz tot 790 THz (T = Tera = ) Het energiedragend magnetisme deeltje moet met een snelheid van 10 6 keer sneller gaan dan de pulsering van de astronauten wil er bij een zieke interferentie optreden. Indachtig Q = hf kan het zieke lichaam dit NIET opbrengen. MAGNETISME Wij zijn nu dus op een punt aangekomen dat het magnetisme het toneel beklommen heeft en n.a.v dit magnetisme zullen wij als vervolg op hoofdstuk 33 het atoommodel gaan afleiden. Morell voelt zelf wel in welke richting het moet gaan; wij citeren: Het spectrum van de electromagnetische frekwenties is dermate groot dat het van enkele Hz tot miljarden Hz reikt. (Het is nog erger; red.) Einde citaat. Morell stelt dat in de Mora-techniek niet altijd alles van een leien dakje gaat en hij wijt dit aan Anatomische Ursachen. Dit ligt dus in het verlengde van laesies en wij laten hem nu aan het woord in het volgende citaat over Defectheilung der Nieren: Deze Defectheilung na een zware Nephritis, veroorzaakt een Functiestoring met een blijvende Eiwituitscheiding en ontbrekend Concentratievermogen van de Nier en daardoor een onvoldoende Uitscheiding van de Urinebevattende Substanties. DE KUNSTNIER DREIGT.

27 Men probeert het Eiwitverlies door Eiwitrijk Voedsel in Evenwicht te brengen, wat echter voor andere Organen (Vaatsysteem) schadelijk kan zijn. Gewoonlijk wordt zo n Defectheilung Als Eindstation beschouwd d.w.z. het kan niet genezen worden. Een Eindtoestand hoeft echter niet onbeïnvloedbaar te zijn. Er bestaat altijd nog de kans dat een deel ervan Reversibel is wat betekent dat dit deel door antipathologische frekwenties weer tot het leven gebracht wordt. Het is dus altijd zinvol om te proberen om met Mora, Mora Color en Indumed (een bijzondere vorm van de magneetveldtherapie) dit reversibele deel van de Defectheilung te behandelen. Het zal in veel gevallen gelukken de eiwituitscheiding te verminderen, de urine- en kreatinineuitscheiding te verbeteren of te normaliseren en de concentratiekwaliteit van de nieren te verhogen om bij ons voorbeeld te blijven. (Morell werkte ook met orgaanpreparaten; waarom in veel gevallen en niet in ALLE gevallen? ; Red) Einde citaat. De literatuur die wij van Morell hebben dateert van 1992 Auflage 3 en hij is dan al overleden. Voll overleed in Reken maar dat hij (en zijn navolgers in de afgelopen 24 jaar) de laatste alinea van het citaat wat toegepast zullen hebben. Morell komt er ietwat aarzelend mee naar buiten, maar gezien het feit dat er tot op heden geen doorbraak is geweest stellen wij vast dat hij en de zijnen tegen het plafond kwamen te zitten. Vooral bij chronische kwesties werkte de Basistheorie de ene keer wel, de andere keer onvoldoende; ga er maar aanstaan. De mate van Chronische = f (tijd). Wij zullen proberen de f(t) te vangen onder één noemer, het MAGNETISME dat er tot dusver bekaaid van afgekomen is. Het probleem in de wetenschap is dat wij het ons niet meer voor kunnen stellen; bij voorbeeld de Electronische schakelaar heeft een frekwentie van Hz. Onvoorstelbaar.

28 In hoofstuk 33 Elliptica vindt u dat de WVDM geldt van - tot +. Wij gaan nu het Atoommodel afleiden. De ruimte is dus van - tot + gevuld met QUARKS. Tussen haakjes: wij kunnen ons geen ruimte voorstellen; wij kunnen dit alleen als het begrensd wordt door oppervlakken. Het Atoom is 3-dimensionaal. In deze quarktoestand wordt een miniem stukje afgescheiden wat het atoom moet worden. Dit minieme stukje dat gevuld is met Quarks gedraagt zich ingevolge de WVDM als: de Quarks worden met een steeds kleinere kracht de BOL ingetrokken. Maar de WVDM regeert de BOL die is gaan roteren. In de BOL klitten ingevolge m1.m2 / r² de quarks op elkaar en voordat ze elkaar verbrijzelen door de grote toevloed van quarks worden ze door de WVDM naar buiten gestoten. Dit deeltje heeft ook een WVDM en roteert ook. Het verliest Massa (= Energie) en dus snelheid. Tengevolge van het snelheidsverlies ontstaan er enorme traagheidskrachten die het deeltje terugsturen naar de kern van het a.s atoom.

29 Het massaverlies bestaat uit veel kleinere deeltjes maar het heeft dezelfde kinetische energie (½ mv²) dus die krijgen ingevolge Q = hf een enorme frekwentie. Dit is het magnetisme. Dit gaat met een gigantische snelheid; voor onze waarneming gelijktijdig. Het in eerste instantie uit de kern gestote deeltje heeft zich gesplitst in een Electron en een Magnetisch deeltje. Het Electron beschrijft GEEN baan, maar door de enorme snelheid lijkt het een baan. Hebben wij nog het plusje en het minnetje van de elctriciteit en de Noordpool en Zuidpool van het Magnetische deeltje. Eenvoudig: ze hebben allebei hun oorzaak van een PULSEREND deeltje. De problematiek komt nu naar voren. Morell heeft het over een frekwentie van miljarden, maar het licht dat de lichaamscellen aanstuurt heeft een frequentie van thera Hz (1 thera = 10 tot de macht 12) Wij zijn nu weer aanbeland bij LABIEL EVENWICHT. Veel mensen hebben hier moeite mee terwijl het heel eenvoudig is. Neem in gedachten een scheermes en op de scherpe kant zet u de zon in evenwicht. Een klein zuchtje tegen de zon en hij valt er af. Met kleine energieën kunnen dus enorme krachten ontwikkeld worden. Wij komen zo bij het pendel. In een eerdere publicatie hebben wij laten zien dat energie door het a-punt aangetrokken wordt. Om er mee te werken moet je jezelf leeg kunnen maken, want het pendel reageert zelfs op de kracht van de gedachte. Terug bij de fietsdynamo; t.g.v. een energie bij een magneet in het gravitatieveld ontstaat er een electrische stroom. Bij het a-punt komt energie en t.g.v de gravitatie van het lichaam ontstaat er een electrische stroom en MAGNETISME dat niet aan zenuwbanen gebonden is, maar het gehele lichaam doortrekt met zijn kracht omdat het KRACHTDRAGEND is.

Hoofdstuk 52 M - EMULSIE / EMULGATOR ZONDER EMULSIE IS ER GEEN LEVEN MOGELIJK.

Hoofdstuk 52 M - EMULSIE / EMULGATOR ZONDER EMULSIE IS ER GEEN LEVEN MOGELIJK. Hoofdstuk 52 M - EMULSIE / EMULGATOR ZONDER EMULSIE IS ER GEEN LEVEN MOGELIJK. In de hoofdstukken 28 en 32 van de website besteden wij er de nodige aandacht aan, maar wij gaan er nu toch op door, want

Nadere informatie

.?3.nn-n3.no a/.oo-oy.oo

.?3.nn-n3.no a/.oo-oy.oo B 1 12-9-08 e varen. Bovenstaande mag misschien enige verwondering wekken gezien de juichtonen waarin het in advertenties aangeprezen wordt als voedingssupplement en wij gaan hier dan ook even op in. In

Nadere informatie

POLIO, CVA, DWARSLAESIE, BIJZIEND

POLIO, CVA, DWARSLAESIE, BIJZIEND POLIO, CVA, DWARSLAESIE, BIJZIEND Tot op heden is er voor wat betreft de invaliditeit ten gevolge van deze aandoening niets bereikt; heeft het niveau van 30 jaar en langer geleden. Bij de revalidatie leer

Nadere informatie

Wetenschappelijk bewijs van de Homeopathie en van het Magnetisme

Wetenschappelijk bewijs van de Homeopathie en van het Magnetisme Hoofdstuk 52R Wetenschappelijk bewijs van de Homeopathie en van het Magnetisme Tot op heden is de homeopathie er bekaaid vanaf gekomen. Tot nu toe stelt men dat door het potiënteren de relatie ontstaat

Nadere informatie

2) Chelatietherapie om de bloedvaten te schonen. De EAV heeft hiervoor een hele serie metingen.

2) Chelatietherapie om de bloedvaten te schonen. De EAV heeft hiervoor een hele serie metingen. Diagnoseproblemen Als de patiënt tenslotte in het alternatieve circuit terecht komt, komt hij niet bij 3, maar bij 10 dokters vandaan en heeft hij geen dagen maar weken in wachtkamers doorgebracht. Tel

Nadere informatie

Hoofdstuk 52E - BEHANDELING VAN TUMOREN - een snelle meting

Hoofdstuk 52E - BEHANDELING VAN TUMOREN - een snelle meting Hoofdstuk 52E - BEHANDELING VAN TUMOREN - een snelle meting De Medicamententest van doktor Voll en de Vegatest vinden plaats doordat een plaatje over de Nosoden gelegd wordt en de meting in het meetcircuit

Nadere informatie

GEZONDHEIDSKUNDE-AFP LES 4. Gezonde voeding

GEZONDHEIDSKUNDE-AFP LES 4. Gezonde voeding GEZONDHEIDSKUNDE-AFP LES 4 Gezonde voeding 1 INLEIDING Thema 3 hoofdstuk Gezonde voeding blz. 149 Onderwerpen: -Persoonlijke verschillen -Voeding en levensfasen -Voedingsmiddelen en voedingsstoffen -Richtlijnen

Nadere informatie

Kanker. Inhoud. Inleiding. Wat is kanker? Inleiding

Kanker. Inhoud. Inleiding. Wat is kanker? Inleiding Kanker Inhoud Inleiding Inleiding Wat is kanker? Soorten kanker In het kinderziekenhuis Wat kan je doen tegen kanker? Afsluiting Bronvermelding Ik houd mijn werkstuk over kanker, omdat het mij een moeilijk

Nadere informatie

De Laatste Halte, Eindstation POLIO

De Laatste Halte, Eindstation POLIO De Laatste Halte, Eindstation POLIO -1- Ad.1: Voor wat betreft de Vis Vitalis zijn we er nu achter dat dit hetzelfde is als de ACUPUNCTUUR ENERGIE. Gezien de voor onze waarneming gelijkwaardige roulatie

Nadere informatie

Trastuzumab (Herceptin )

Trastuzumab (Herceptin ) Trastuzumab (Herceptin ) Borstkanker (mammacarcinoom) De diagnose borstkanker is bij u vastgesteld. Dit wordt ook wel een mammacarcinoom genoemd. De behandeling van een mammacarcinoom bestaat uit een operatieve

Nadere informatie

3. Wij gaan nu electronisch het NUL-punt bepalen en vastleggen Het Chinese of het Franse systeem ligt nu vast en wij kunnen verder gaan.

3. Wij gaan nu electronisch het NUL-punt bepalen en vastleggen Het Chinese of het Franse systeem ligt nu vast en wij kunnen verder gaan. AURICULOTHERAPIE - TWEE MODELLEN Dit hoofdstuk bevat aanvullingen op de hoofdstukken 4, 5, 30, 31, 33 en 48 In de oor-/auriculotherapie is er sprake van 2 systemen te weten de Chinese en de Franse. Het

Nadere informatie

Hoofdstuk 52F - RECAPITULATIE een weergave van bij elkaar gesprokkelde notities.

Hoofdstuk 52F - RECAPITULATIE een weergave van bij elkaar gesprokkelde notities. Hoofdstuk 52F - RECAPITULATIE een weergave van bij elkaar gesprokkelde notities. Onderwerpen die aan bod komen : Optimaliseren van Fytotherapie Zilver Knobbeltje in de borst Hoge bloeddruk VIRUSSEN Optimaliseren

Nadere informatie

Fiche 1: chirurgie. Opdracht: Speel een operatie na

Fiche 1: chirurgie. Opdracht: Speel een operatie na Fiche 1: chirurgie Soms is het nodig om een tumor weg te halen. Dat gebeurt tijdens een operatie. De dokter die deze operatie uitvoert, heet een chirurg. De dokter haalt de hele tumor, of het grootste

Nadere informatie

Werkstuk ANW Gentherapie

Werkstuk ANW Gentherapie Werkstuk ANW Gentherapie Werkstuk door een scholier 2605 woorden 27 april 2003 5,8 40 keer beoordeeld Vak ANW Inleiding Het onderwerp dat wij hebben gekozen is: genezen met gentherapie. Wij hebben voor

Nadere informatie

Samenvatting. Wat is licht

Samenvatting. Wat is licht Samenvatting In dit onderdeel zal worden getracht de essentie van het onderzoek beschreven in dit proefschrift te presenteren zodanig dat het te begrijpen is door familie, vrienden en vakgenoten zonder

Nadere informatie

Noordeinde Clinic biedt onderzoek, behandeling en advies bij onverklaarbare gezondheidsklachten

Noordeinde Clinic biedt onderzoek, behandeling en advies bij onverklaarbare gezondheidsklachten Chronische pijn, fibromyalgie, chronische vermoeidheid, niet lekker in je vel zitten en andere onverklaarbare klachten. De huisarts kan niets voor u doen en u komt er maar niet verder mee. Deze situatie

Nadere informatie

Wij willen dat het uw dier goed gaat!!

Wij willen dat het uw dier goed gaat!! Patiënteninformatie Wij willen dat het uw dier goed gaat!! BICOM Bioresonantietherapie Betere en snellere diagnose. Therapie zonder medicatie. Beste lezer, Heeft u zich ook wel eens afgevraagd hoe het

Nadere informatie

Fotonen- en Lasertherapie met de Hyper-Photon 3D

Fotonen- en Lasertherapie met de Hyper-Photon 3D Patiënteninformatie therapie met licht Fotonen- en Lasertherapie met de Hyper-Photon 3D Lichtenergie als bron voor herstel en genezing Wat is fotonentherapie? Fotonentherapie is een moderne therapievorm

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Nierfunctievervangende therapie. Nierfunctievervangende therapie

Patiënteninformatie. Nierfunctievervangende therapie. Nierfunctievervangende therapie Patiënteninformatie Nierfunctievervangende therapie Nierfunctievervangende therapie 1 Nierfunctievervangende therapie Intensive Care, route 3.3 Telefoon (050) 524 6540 Inleiding Bij uw familielid of naaste

Nadere informatie

Hoofdstuk 6: Elektromagnetisme

Hoofdstuk 6: Elektromagnetisme Hoofdstuk 6: lektromagnetisme Natuurkunde VWO 2011/2012 www.lyceo.nl Hoofdstuk 6: lektromagnetisme Natuurkunde 1. Mechanica 2. Golven en straling 3. lektriciteit en magnetisme 4. Warmteleer Rechtlijnige

Nadere informatie

Het Fenomeen van Raynaud

Het Fenomeen van Raynaud Het Fenomeen van Raynaud Wat is het Fenomeen van Raynaud? Wij spreken van het Fenomeen van Raynaud bij het plotseling optreden van verkleuringen van vingers en/of tenen bij blootstelling aan kou of bij

Nadere informatie

Blindedarmontsteking bij kinderen

Blindedarmontsteking bij kinderen Blindedarmontsteking bij kinderen Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding Je bent opgenomen op de Kinderafdeling van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Dit moest omdat

Nadere informatie

Samenvatting project natuur zintuigen

Samenvatting project natuur zintuigen Samenvatting project natuur zintuigen Let op: De plaatjes hoef je niet te leren! Samenvatting van de huid Hoe voel je? In je huid zitten drukreceptoren die gestimuleerd worden door jouw vinger. Ze sturen

Nadere informatie

Het is een ziekte die jarenlang door verschillende factoren zich ontwikkeld. Sommige factoren kun je zelf voorkomen, een paar niet.

Het is een ziekte die jarenlang door verschillende factoren zich ontwikkeld. Sommige factoren kun je zelf voorkomen, een paar niet. Werkstuk door een scholier 1583 woorden 23 april 2011 4,9 12 keer beoordeeld Vak Zorg en welzijn KANKER: Ik ga vandaag mijn spreekbeurt houden over kanker om twee redenen. De eerste is dat iedereen kanker

Nadere informatie

LYMFE, geheim van het bloed.

LYMFE, geheim van het bloed. LYMFE, geheim van het bloed. (ver gezocht dichtbij gekocht) Het is al weer zo n 6 jaar geleden dat ik een publicatie maakte over lymfe; dit is dus door derden meegejat en ik zal nu proberen het me te herinneren.

Nadere informatie

Blindedarmontsteking bij kinderen

Blindedarmontsteking bij kinderen Blindedarmontsteking bij kinderen Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding Je bent opgenomen op de Kinderafdeling van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Dit moest omdat

Nadere informatie

Voedingsleer. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Voedingsleer en het plantenrijk

Voedingsleer. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Voedingsleer en het plantenrijk Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over voedingsleer: over voedingsstoffen en de manier waarop ons lichaam met deze stoffen omgaat. Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart

Nadere informatie

Medicinale dranken - Chlorophyl

Medicinale dranken - Chlorophyl Medicinale dranken - Chlorophyl Chlorophyl (water) Een wonder van de natuur. Chlorophyl en de balans zuren en base Giffen, schadelijke stoffen en andere milieubelastende stoffen, zoals een onevenwichtige

Nadere informatie

RABIËS VIRUSKENNER. Onderzoeksverslag 29 MAART 2017

RABIËS VIRUSKENNER. Onderzoeksverslag 29 MAART 2017 RABIËS VIRUSKENNER Onderzoeksverslag 29 MAART 2017 CHRISTELIJK LYCEUM DELFT HT3k, Groep 2 Stijn van der Kolk, Thomas Vlug, Nanne Kluivingh en Oscar Wishaupt INHOUD INLEIDING... 2 OPDRACHT 1 ORIËNTATIE

Nadere informatie

Bloedvergiftiging. Informatie voor patiënten. Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl

Bloedvergiftiging. Informatie voor patiënten. Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl Bloedvergiftiging Informatie voor patiënten F0907-1225 juni 2010 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1 Postbus 411, 2260 AK Leidschendam 070 357 44

Nadere informatie

Ziekteverwekkende micro-organismen dringen via lichaamsopeningen het lichaam binnen:

Ziekteverwekkende micro-organismen dringen via lichaamsopeningen het lichaam binnen: IMMUNITEIT 1 Immuniteit Het lichaam van mens en dier wordt constant belaagd door organismen die het lichaam ziek kunnen maken. Veel van deze ziekteverwekkers zijn erg klein, zoals virussen en bacteriën.

Nadere informatie

Appendices. Nederlandse samenvatting 148. Dit proefschrift op één pagina 152. Dankwoord 153. About the author 155. List of publications 156

Appendices. Nederlandse samenvatting 148. Dit proefschrift op één pagina 152. Dankwoord 153. About the author 155. List of publications 156 Appendices Nederlandse samenvatting 148 Dit proefschrift op één pagina 152 Dankwoord 153 About the author 155 List of publications 156 148 Nederlandse samenvatting Dendritische cellen en macrofagen in

Nadere informatie

Examentrainer. Vragen vmbo-bk. Scan

Examentrainer. Vragen vmbo-bk. Scan THEMA 4 REGELING EXAMENTRAINER OEFENVRAGEN 3 VMBO-bk Examentrainer Vragen vmbo-bk Scan In een Engelse folder staat informatie over een bepaald apparaat. Hiermee kan het centrale zenuwstelsel onderzocht

Nadere informatie

BICOM Bioresonantietherapie. Wij willen dat het u goed gaat! PATIËNTENINFORMATIE BETERE, SNELLERE DIAGNOSE EN PIJNVRIJE THERAPIE ZONDER MEDICIJNEN

BICOM Bioresonantietherapie. Wij willen dat het u goed gaat! PATIËNTENINFORMATIE BETERE, SNELLERE DIAGNOSE EN PIJNVRIJE THERAPIE ZONDER MEDICIJNEN Aanbevolen literatuur: - Bioresonantietherapie Reinhold D. Will ISBN: 90-6030-577-9. Prijs: e 14,95 * - Allergie en trillingen Dr. med. Jürgen Hennecke Prijs: e 9,95 * * prijswijzigingen voorbehouden De

Nadere informatie

Dit kunnen wij wel en het is ons gelukt hiermede de NAW-1 acupunctuur op de wereld te zetten

Dit kunnen wij wel en het is ons gelukt hiermede de NAW-1 acupunctuur op de wereld te zetten C 1 21-9-08 eerder Wij hebben W^y de visie van dr.voll naar voren gebracht en wij stellen vast dat deze visie te veel vragen onbeantwoord laat,kortom te eenvoudig is. Onze visie is dat de oorzaak van kanker

Nadere informatie

Bij het uitscheiden helpen de nieren om de samenstelling van je bloed constant te houden. Uitscheiding is het

Bij het uitscheiden helpen de nieren om de samenstelling van je bloed constant te houden. Uitscheiding is het Samenvatting door R. 1946 woorden 10 maart 2016 7 37 keer beoordeeld Vak Methode Biologie Nectar Bio samenvatting H9 9.1 WAT WORDT ER BINNENIN JE LICHAAM GEREGELD? Je lichaam probeert vanbinnen om constant

Nadere informatie

De toepassing van harmonische frequenties TRIKOMBIN. Matrix ontladingstherapie volgens Baklayan Bioresonantie therapie Frequentie therapie

De toepassing van harmonische frequenties TRIKOMBIN. Matrix ontladingstherapie volgens Baklayan Bioresonantie therapie Frequentie therapie De toepassing van harmonische frequenties TRIKOMBIN Drie systemen in één apparaat Matrix ontladingstherapie volgens Baklayan Bioresonantie therapie Frequentie therapie Behandel uw patiënten sneller en

Nadere informatie

NIERTRANSPLANTATIE Patrick Boon Groep 6 13 mei 2009

NIERTRANSPLANTATIE Patrick Boon Groep 6 13 mei 2009 NIERTRANSPLANTATIE Patrick Boon Groep 6 13 mei 2009 1 Voorwoord Ik heb het onderwerp niertransplantatie gekozen omdat me opa een transplantatie krijgt. Mijn opa is al heel lang ziek en doet nu buikdialyse.

Nadere informatie

Overmatig drinken en plassen is een vaak voorkomend symptoom bij de. hond. Het kan veroorzaakt worden door verschillende ziekten in het

Overmatig drinken en plassen is een vaak voorkomend symptoom bij de. hond. Het kan veroorzaakt worden door verschillende ziekten in het SUIKERZIEKTE Overmatig drinken en plassen is een vaak voorkomend symptoom bij de hond. Het kan veroorzaakt worden door verschillende ziekten in het lichaam. U kunt hierbij denken aan slecht functionerende

Nadere informatie

Kruiden / Hahnemann (H) / Bloedzuivering / Archimedes-Alzheimer

Kruiden / Hahnemann (H) / Bloedzuivering / Archimedes-Alzheimer Kruiden / Hahnemann (H) / Bloedzuivering / Archimedes-Alzheimer Heb vanwege invaliditeit geen toegang meer tot bronnenmateriaal en heb grote moeite met schrijven; u moet dus van het volgende de grote lijn

Nadere informatie

Bloedvergiftiging (sepsis)

Bloedvergiftiging (sepsis) Bloedvergiftiging (sepsis) Albert Schweitzer ziekenhuis december 2014 pavo 0661 Inleiding De arts heeft u verteld dat u of uw familielid een bloedvergiftiging heeft. Een bloedvergiftiging wordt meestal

Nadere informatie

PositronEmissieTomografie (PET) Een medische toepassing van deeltjesfysica

PositronEmissieTomografie (PET) Een medische toepassing van deeltjesfysica PositronEmissieTomografie (PET) Een medische toepassing van deeltjesfysica Wat zie je? PositronEmissieTomografie (PET) Nucleaire geneeskunde: basisprincipe Toepassing van nucleaire geneeskunde Vakgebieden

Nadere informatie

Snel en effectief ingrijpen dankzij ziekte-overstijgend immunologisch onderzoek. Een betere aanpak van chronische ziekten

Snel en effectief ingrijpen dankzij ziekte-overstijgend immunologisch onderzoek. Een betere aanpak van chronische ziekten Snel en effectief ingrijpen dankzij ziekte-overstijgend immunologisch onderzoek Een betere aanpak van chronische ziekten Samenvatting Het probleem Door de vergrijzing van de bevolking groeit het aantal

Nadere informatie

6.9. Werkstuk door E woorden 25 juni keer beoordeeld. Biologie voor jou. Inhoudsopgave

6.9. Werkstuk door E woorden 25 juni keer beoordeeld. Biologie voor jou. Inhoudsopgave Werkstuk door E. 1687 woorden 25 juni 2006 6.9 23 keer beoordeeld Vak Methode Biologie Biologie voor jou Inhoudsopgave Het Bloed De Bloedsomloop De bloedvaten Uitscheiding De Hartslag Weefselvloeistof

Nadere informatie

Kanker. Inleiding. Wat is kanker. Hoe ontstaat kanker

Kanker. Inleiding. Wat is kanker. Hoe ontstaat kanker Kanker Inleiding Ik heb dit onderwerp gekozen omdat veel mensen niet weten wat kanker precies inhoud en ik zelf er ook meer van wil weten omdat mijn oma er in de zomervakantie aan gestorven is. Dat je

Nadere informatie

Werkstuk door een scholier 1759 woorden 8 januari keer beoordeeld

Werkstuk door een scholier 1759 woorden 8 januari keer beoordeeld Werkstuk door een scholier 1759 woorden 8 januari 2007 6 159 keer beoordeeld Vak Biologie Inhoudsopgave: BLZ 1 Inhoudsopgave BLZ 2 Inleiding BLZ 3 Hoofdstuk 1: Waar zit wat bij het hart? BLZ 4 Hoofdstuk

Nadere informatie

Ureumcyclusdefecten en organische zuur syndromen Voor kinderen en jongeren

Ureumcyclusdefecten en organische zuur syndromen Voor kinderen en jongeren Ureumcyclusdefecten en organische zuur syndromen Voor kinderen en jongeren www.e-imd.org Wat is een ureumcyclusdefect of een organische zuren syndroom? Het voedsel dat we eten wordt door ons lichaam afgebroken

Nadere informatie

In de war? Op de Intensive Care

In de war? Op de Intensive Care In de war? Op de Intensive Care Albert Schweitzer ziekenhuis juni 2015 pavo 1168 Inleiding Uw partner of familielid is in het Albert Schweitzer ziekenhuis opgenomen op de Intensive Care. Waarschijnlijk

Nadere informatie

Nierfunctievervangende therapie op de ICU: informatie voor naasten

Nierfunctievervangende therapie op de ICU: informatie voor naasten Intensive Care Unit (ICU) Nierfunctievervangende therapie op de ICU: informatie voor naasten i Patiënteninformatie Slingeland Ziekenhuis Algemeen Uw naaste is opgenomen op de Intensive Care Unit. De nieren

Nadere informatie

In de war? Op de Intensive Care

In de war? Op de Intensive Care In de war? Op de Intensive Care Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding Uw partner of familielid is in het Albert Schweitzer ziekenhuis opgenomen op de Intensive Care.

Nadere informatie

Multiple sclerose (MS)

Multiple sclerose (MS) Multiple sclerose (MS) T +32(0)89 32 50 50 F +32(0)89 32 79 00 info@zol.be Campus Sint-Jan Schiepse bos 6 B 3600 Genk Campus Sint-Barbara Bessemerstraat 478 B 3620 Lanaken Medisch Centrum André Dumont

Nadere informatie

WAT IS KANKER? KANKERCENTRUM. Onco_alg_008

WAT IS KANKER? KANKERCENTRUM. Onco_alg_008 WAT IS KANKER? KANKERCENTRUM Onco_alg_008 WAT VINDT U TERUG IN DEZE BROCHURE 01 Inleiding 3 02 Celindeling 3 03 Het lymfestelsel 4 WAT IS KANKER? 2 01 INLEIDING Kanker is een verzamelnaam voor meer dan

Nadere informatie

Gezond thema: DE HUISARTS

Gezond thema: DE HUISARTS Gezond thema: DE HUISARTS 1. Wat gaan we doen? Praten over de huisarts en wat de huisarts doet. Nieuwe woorden leren over de huisarts. Het gesprek met de huisarts oefenen. 2. Wat vind ik van? Als je een-op-een

Nadere informatie

Hoe werkt ons lichaam? Waarom water drinken? Vocht vasthouden Puur water Tips bij water drinken Vragen

Hoe werkt ons lichaam? Waarom water drinken? Vocht vasthouden Puur water Tips bij water drinken Vragen Water 1 Onderwerpen Hoe werkt ons lichaam? Waarom water drinken? Vocht vasthouden Puur water Tips bij water drinken Vragen 2 Hoe werkt ons lichaam? Belangrijkste functie van de nieren/bijnieren: - filteren

Nadere informatie

-26- Zo hebben wij al eerder melding gemaakt van het traceren van focaaltoxisehe

-26- Zo hebben wij al eerder melding gemaakt van het traceren van focaaltoxisehe -22- Er zit nog een veiligheid in en wel de TIJDFACTOR en dat betekent dat als tengevolge van welke noxe dan ook de A.M.-punten behorende bij een meridiaan steeds slechter worden,zij via de DRAIHAGEFREKWEN-

Nadere informatie

Een niet-medicamenteuze pijnbehandeling Patiënteninformatie

Een niet-medicamenteuze pijnbehandeling Patiënteninformatie Transcutane Electrische Neuro-Stimulatie (TENS) Een niet-medicamenteuze pijnbehandeling Patiënteninformatie Inhoudsopgave Wat is TENS?...3 Hoe werkt TENS?...3 Bij welke pijnklachten helpt TENS?...4 Zo

Nadere informatie

-17- 1) Yin Oe (breed) het is maar goed dat wij in de NAW de Yin Oe 2) Tae Mo (smal) en TaeMo opnieuw getraceerd hebben0 3) Jen Mo (breed)

-17- 1) Yin Oe (breed) het is maar goed dat wij in de NAW de Yin Oe 2) Tae Mo (smal) en TaeMo opnieuw getraceerd hebben0 3) Jen Mo (breed) Er "blijkt dus een frekwentie te zijn voor kanker i. h. a. en wij zijn hiermee aan de slag gegaan toen in '97 een kennis van ons kanker kreeg en zijn strottenhoofd verwijderd werd, een opening naar buiten

Nadere informatie

Kanker. Inleiding. 1. Wat is kanker eigenlijk? 2. Verschillende soorten kanker

Kanker. Inleiding. 1. Wat is kanker eigenlijk? 2. Verschillende soorten kanker Kanker Inleiding Mijn spreekbeurt gaat over kanker patiënten. Ik hou mijn spreekbeurt hier over omdat er veel kinderen zijn die niet precies weten wat kanker nou eigenlijk is en omdat kanker heel veel

Nadere informatie

Syndroom van Guillain Barré

Syndroom van Guillain Barré Syndroom van Guillain Barré Inleiding U bent opgenomen op afdeling Neurologie met (verdenking) van het Guillain-Barré syndroom. In deze folder leest u meer over de aandoening en de behandeling. U kunt

Nadere informatie

Amputatie van been of arm. Chirurgie

Amputatie van been of arm. Chirurgie Amputatie van been of arm Chirurgie Inleiding Deze brochure geeft u een globaal overzicht van de procedure rond een amputatie van een been of arm. Het is goed u te realiseren, dat bij het vaststellen van

Nadere informatie

Operatie wegens een vernauwing of afsluiting van een buik en/of bekkenslagader

Operatie wegens een vernauwing of afsluiting van een buik en/of bekkenslagader Operatie wegens een vernauwing of afsluiting van een buik en/of bekkenslagader OPERATIE WEGENS EEN VERNAUWING OF AFSLUITING VAN EEN BUIK EN/OF BEKKENSLAGADER (BROEKOPERATIE OF AORTA-BIFEMORALE PROTHESE)

Nadere informatie

Samenvatting Biologie Thema 1: Organen en cellen

Samenvatting Biologie Thema 1: Organen en cellen Samenvatting Biologie Thema 1: Organen en cellen Samenvatting door M. 721 woorden 15 januari 2014 7,1 28 keer beoordeeld Vak Methode Biologie Biologie voor jou Organismen Organismen is een levend wezen:

Nadere informatie

bloedtransfusie bij kinderen

bloedtransfusie bij kinderen bloedtransfusie bij kinderen Binnenkort krijg je een bloedtransfusie, in deze folder leggen we jou alvast uit wat dat is. Wat is een bloedtransfusie? Bij een bloedtransfusie krijg je extra bloed uit een

Nadere informatie

natalizumab (tysabri)

natalizumab (tysabri) patiënteninformatie natalizumab (tysabri) behandeling en werking medicijn Uw neuroloog heeft u het medicijn natalizumab (Tysabri) geadviseerd. Hoe werkt dit medicijn? Hoe wordt natalizumab toegediend?

Nadere informatie

P a n c r e a t i t i s

P a n c r e a t i t i s P a n c r e a t i t i s Deze folder geeft u informatie over een acute ontsteking van de alvleesklier (acute pancreatitis) en de behandelingsmogelijkheden. Het is goed u te realiseren dat voor u persoonlijk

Nadere informatie

100 jaar Antoni van Leeuwenhoek

100 jaar Antoni van Leeuwenhoek 100 jaar Antoni van Leeuwenhoek Onze toekomstdroom Het Antoni van Leeuwenhoek koos 100 jaar geleden al voor de grensverleggende weg door onderzoek en specialistische zorg samen te voegen met één scherp

Nadere informatie

Alcoholintoxicatie 1

Alcoholintoxicatie 1 Alcoholintoxicatie 1 Je hebt teveel alcohol gedronken en dit heeft dusdanige effecten op je lichaam gehad dat een opname in het ziekenhuis noodzakelijk was. Doordat je teveel gedronken hebt kan er van

Nadere informatie

DEEL 7. VERVOLG HOOFDSTUK III - Over Besmettelijke Ziekten. Bacteriën

DEEL 7. VERVOLG HOOFDSTUK III - Over Besmettelijke Ziekten. Bacteriën DEEL 7 VERVOLG HOOFDSTUK III - Over Besmettelijke Ziekten Bacteriën Een bacterie is eigenlijk het kleinste levende wezentje op aarde. Ze zijn verschrikkelijk klein: een duizendste van een millimeter groot.

Nadere informatie

Acute verwardheid (Delier/Delirium)

Acute verwardheid (Delier/Delirium) Acute verwardheid (Delier/Delirium) Informatie voor naasten van patiënten met acuut optredende verwardheid. Uw naaste is opgenomen in het TweeSteden ziekenhuis vanwege een ziekte, ongeval, en/of operatie.

Nadere informatie

6,5 ER ZIJN DRIE SOORTEN BLOEDCELLEN: WAT ZIJN NU DE TAKEN VAN DE DIVERSE BLOEDCELLEN? Spreekbeurt door een scholier 1815 woorden 11 maart 2005

6,5 ER ZIJN DRIE SOORTEN BLOEDCELLEN: WAT ZIJN NU DE TAKEN VAN DE DIVERSE BLOEDCELLEN? Spreekbeurt door een scholier 1815 woorden 11 maart 2005 Spreekbeurt door een scholier 1815 woorden 11 maart 2005 6,5 240 keer beoordeeld Vak Nederlands Kanker Om te begrijpen hoe leukemie iemand ziek maakt, moet je eerst iets over je eigen lichaam weten; hoe

Nadere informatie

Bescherm je kind tegen infectieziekten. Rijksvaccinatieprogramma

Bescherm je kind tegen infectieziekten. Rijksvaccinatieprogramma Bescherm je kind tegen infectieziekten Rijksvaccinatieprogramma Bescherm je kind tegen ernstige infectieziekten Bijna alle kinderen in Nederland worden gevaccineerd tegen ernstige infectieziekten. Daarom

Nadere informatie

Levercirrose. Interne Geneeskunde

Levercirrose. Interne Geneeskunde 00 Levercirrose Interne Geneeskunde 1 De lever De lever is een groot orgaan dat rechtsboven in de buik ligt. De lever is te vergelijken met een chemische fabriek. Er worden veel stoffen aangemaakt, afgebroken

Nadere informatie

van beugel tot burn-out

van beugel tot burn-out vier kant reeks van beugel tot burn-out 20 verhalen over gezondheid Uitgeverij Eenvoudig Communiceren Oren Je ziet op straat vaak mensen met een koptelefoontje in hun oren. Ze luisteren bijvoorbeeld naar

Nadere informatie

Patiënten op de. Intensive Care. zien er soms anders uit. Intensive Care. alle aandacht

Patiënten op de. Intensive Care. zien er soms anders uit. Intensive Care. alle aandacht Patiënten op de Intensive Care zien er soms anders uit Intensive Care alle aandacht Inleiding Patiënten op de IC zien er soms anders uit en reageren anders. Dit is vooral voor de familie / naasten van

Nadere informatie

De ultieme droom van de professor is. om planten resistent te maken tegen ziekten.

De ultieme droom van de professor is. om planten resistent te maken tegen ziekten. om planten resistent te maken tegen ziekten. 1 om mensen te leren hoe belangrijk taal is in de geschiedenis van Nederland. 2 om een voor iedereen een goede sport- of bewegingsvorm te vinden. 3 dat scholieren,

Nadere informatie

Werkstuk Nederlands Kanker

Werkstuk Nederlands Kanker Werkstuk Nederlands Kanker Werkstuk door een scholier 1713 woorden 17 januari 2003 7,2 361 keer beoordeeld Vak Nederlands 1 Wat is kanker? Kanker is de derde ergste doodsoorzaak in Nederland. Er zijn meer

Nadere informatie

7 Epilepsie. 1 Inleiding. In dit thema komen aan de orde: 2 Wat is epilepsie? 3 Leven met epilepsie. 4 Epilepsie-aanvallen. SAW DC 7 Epilepsie

7 Epilepsie. 1 Inleiding. In dit thema komen aan de orde: 2 Wat is epilepsie? 3 Leven met epilepsie. 4 Epilepsie-aanvallen. SAW DC 7 Epilepsie DC 7 Epilepsie 1 Inleiding In dit thema komen aan de orde: 2 Wat is epilepsie? 3 Leven met epilepsie 4 Epilepsie-aanvallen 1 1 2 Wat is epilepsie? Een epileptische aanval is een plotselinge kortsluiting

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Acuut optredende verwardheid. (delier) Acuut optredende verwardheid (delier)

Patiënteninformatie. Acuut optredende verwardheid. (delier) Acuut optredende verwardheid (delier) Patiënteninformatie Acuut optredende verwardheid (delier) Acuut optredende verwardheid (delier) 1 Acuut optredende verwardheid (delier) Intensive Care, route 3.3 Telefoon (050) 524 6540 Inleiding Uw familielid

Nadere informatie

Praktische opdracht Biologie Transplantatie

Praktische opdracht Biologie Transplantatie Praktische opdracht Biologie Transplantatie Praktische-opdracht door een scholier 1784 woorden 19 oktober 2010 7,5 6 keer beoordeeld Vak Biologie Orgaantransplantatie Wat houdt een transplantatie in? Inleiding

Nadere informatie

BEHANDELING VAN HET OOG MET AVASTING, LUCENTIS OF EYLEA FRANCISCUS VLIETLAND

BEHANDELING VAN HET OOG MET AVASTING, LUCENTIS OF EYLEA FRANCISCUS VLIETLAND BEHANDELING VAN HET OOG MET AVASTING, LUCENTIS OF EYLEA FRANCISCUS VLIETLAND Inleiding Uw arts heeft bij u een aandoening aan uw netvlies vastgesteld. Het centrale gedeelte van uw netvlies (macula lutea)

Nadere informatie

Zonnestraling. Samenvatting. Elektromagnetisme

Zonnestraling. Samenvatting. Elektromagnetisme Zonnestraling Samenvatting De Zon zendt elektromagnetische straling uit. Hierbij verplaatst energie zich via elektromagnetische golven. De golflengte van de straling hangt samen met de energie-inhoud.

Nadere informatie

AFVALLEN ZONDER ZWETEN

AFVALLEN ZONDER ZWETEN AFVALLEN ZONDER ZWETEN 12:00 DAG 26 De zin en onzin over Cholesterol Grote kans dat je bij het woord Cholesterol direct een negatieve associatie hebt: We moeten heel erg uitkijken dat we hoe dan ook geen

Nadere informatie

Wij willen dat het u goed gaat!!

Wij willen dat het u goed gaat!! Patiënteninformatie Wij willen dat het u goed gaat!! BICOM Bioresonantietherapie Betere, snellere diagnose en pijnvrije therapie zonder medicijnen Beste lezer, Heeft u zich ook wel eens afgevraagd hoe

Nadere informatie

PATIËNTEN INFORMATIE. Bloedvergiftiging. of sepsis

PATIËNTEN INFORMATIE. Bloedvergiftiging. of sepsis PATIËNTEN INFORMATIE Bloedvergiftiging of sepsis 2 PATIËNTENINFORMATIE Inleiding De arts heeft u verteld dat u of uw naaste een bloedvergiftiging heeft, ook wel sepsis genoemd. Een sepsis is een complexe

Nadere informatie

\/ola«l«\ae; o a. «2. \/o'.5 m alk cjev/al. L.Sc. Hoo. Zutphen 1-10-03

\/ola«l«\ae; o a. «2. \/o'.5 m alk cjev/al. L.Sc. Hoo. Zutphen 1-10-03 Zutphen 1-10-03 L.Sc als wij de gravitatie van de aarde YANG noemen en de massa van de aarde YIN, dan geldt dit voor de mens precies zó. De gravitatie van de mens(het YANG-systeem) stuurt de materie(yin-systeem)

Nadere informatie

Spreekbeurt Nederlands Kanker

Spreekbeurt Nederlands Kanker Spreekbeurt Nederlands Kanker Spreekbeurt door een scholier 1834 woorden 12 januari 2011 7 12 keer beoordeeld Vak Nederlands 1. Wat is kanker eigenlijk? Kanker komt heel veel bij ouderen voor, het is zelfs

Nadere informatie

Diepe hyperthermie. Afdeling Radiotherapie. Kanker Instituut

Diepe hyperthermie. Afdeling Radiotherapie. Kanker Instituut Kanker Instituut U heeft van uw behandelend arts gehoord dat u een behandeling met hyperthermie (warmtebehandeling) krijgt. Voorafgaand aan de eerste hyperthermie-behandeling heeft u een gesprek met een

Nadere informatie

Thoracale sympathicus blokkade. Pijnkliniek

Thoracale sympathicus blokkade. Pijnkliniek Thoracale sympathicus blokkade Pijnkliniek Inleiding U heeft met uw behandelend arts afgesproken dat u in aanmerking komt voor een 'thoracale sympathicus blokkade'. Ook is het mogelijk dat u deze behandeling

Nadere informatie

U begint met het absoluut niet meer gebruiken van de volgende voedingsstof

U begint met het absoluut niet meer gebruiken van de volgende voedingsstof Hoofdstuk 8. THERAPIE. ^ «S3«S ~ SS» ~~ ~ - *""~~ y ^-?T^?????* U begint met het absoluut niet meer gebruiken van de volgende voedingsstof f en s 1) chocolade 2) varkensvlees 3) alles van de paling tussen

Nadere informatie

Bloedtransfusie. informatie voor kinderen

Bloedtransfusie. informatie voor kinderen Bloedtransfusie informatie voor kinderen Wat is een bloedtransfusie? Bloedtransfusie betekent dat je bloed krijgt toegediend. Dit gaat via een slangetje in een bloedvat, meestal in je arm. Net zoals bij

Nadere informatie

Samenvatting in het Nederlands

Samenvatting in het Nederlands Samenvatting in het Nederlands Samenvatting Men schat dat in 2005 ongeveer 40.000 mensen in Nederland een nieraandoening hadden. Hiervan waren ruim 5500 patiënten afhankelijk van dialyse. Voor dialysepatiënten

Nadere informatie

Naam: BLOEDSOMLOOP. Vraag 1. Waaruit bestaat bloed?

Naam: BLOEDSOMLOOP. Vraag 1. Waaruit bestaat bloed? Naam: BLOEDSOMLOOP Bloed Een volwassen persoon heeft 5 á 6 liter bloed. Dat bloed bestaat uit bloedplasma, bloedcellen (rode en witte) en bloedplaatjes. Als bloed een paar dagen heeft gestaan, zakken de

Nadere informatie

Nierschade Acute nierschade Klachten acute nierschade

Nierschade Acute nierschade Klachten acute nierschade Nierschade Vaak is er sprake van chronische Doordat er in het begin weinig tot geen klachten zijn, kan het lange tijd onopgemerkt blijven. Nierschade kan ook plotseling ontstaan: acute Als acute nierschade

Nadere informatie

Darmkanker. Dit is leukemie

Darmkanker. Dit is leukemie Darmkanker Dit is leukemie Bloed wordt gemaakt in het beenmerg. Beenmerg zit in je botten. In het beenmerg zitten stamcellen. Uit de stamcellen ontstaan bloedcellen. Bloed stroomt door je bloedvaten naar

Nadere informatie

Gezonde Leefstijl: Alcohol

Gezonde Leefstijl: Alcohol Gezonde Leefstijl: Alcohol 1 Onderwerpen Cijfers en feiten Alcohol in je lichaam Ziektes door Alcohol Alcohol in de praktijk Alcohol en overgewicht Tips Alcoholgebruik Vragen 2 Cijfers en feiten 1) Ruim

Nadere informatie

Behandeling aangezichtspijn volgens Sweet

Behandeling aangezichtspijn volgens Sweet Behandeling aangezichtspijn volgens Sweet Anesthesie alle aandacht Behandeling volgens Sweet Deze folder is bestemd voor patiënten met een TRIGEMINUS NEURALGIE (TN), en geeft informatie over het ziektebeeld

Nadere informatie

HOGE BLOEDDRUK? VOORKOM NIERSCHADE.

HOGE BLOEDDRUK? VOORKOM NIERSCHADE. HOGE BLOEDDRUK? VOORKOM NIERSCHADE. BLOEDDRUK EN NIEREN EEN INGEWIKKELD SAMENSPEL Nieren en bloeddruk hebben veel met elkaar te maken. Nieren filteren de afvalstoffen uit het lichaam, maar ze regelen ook

Nadere informatie

Delier. Acuut optredende verwardheid

Delier. Acuut optredende verwardheid Delier Acuut optredende verwardheid Wat is acuut optredende verwardheid (delier) Uw familielid, vriend(in) of kennis ligt in ons ziekenhuis. Hij/zij is opgenomen vanwege ziekte, ongeval en/of operatie.

Nadere informatie

ACUUT OPTREDENDE VERWARDHEID (DELIER) INFORMATIE VOOR PATIENT, FAMILIE EN BETROKKENEN

ACUUT OPTREDENDE VERWARDHEID (DELIER) INFORMATIE VOOR PATIENT, FAMILIE EN BETROKKENEN ACUUT OPTREDENDE VERWARDHEID (DELIER) INFORMATIE VOOR PATIENT, FAMILIE EN BETROKKENEN Inleiding Uw familielid, partner of kennis is in Franciscus Gasthuis & Vlietland opgenomen. Hij of zij is opgenomen

Nadere informatie