A Daimler company. FleetBoard Voertuigmanagement Lager verbruik. Meer efficiëntie. Voor alle merken.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "A Daimler company. FleetBoard Voertuigmanagement Lager verbruik. Meer efficiëntie. Voor alle merken."

Transcriptie

1 A Daimler company FleetBoard Voertuigmanagement Lager verbruik. Meer efficiëntie. Voor alle merken.

2 Met FleetBoard loopt uw wagenpark optimaal! Perfect voor het langeafstands-, distributie- & bouwverkeer. Met FleetBoard heeft u invloed op 80% van de kosten. Met FleetBoard bespaart u kosten. Systemen voor het vaststellen van kengetallen, zoals de beproefde FleetBoard Inzetanalyse, helpen het management en de chauffeurs op lange termijn een antici perende, slijtage- en verbuiksgereduceerde rijstijl te bereiken. Onderhoudsintervallen tot wel km en kortere stilstandtijden zorgen er eveneens voor dat de rendabiliteit wordt verhoogd. De unieke combinatie van voertuigposities, communicatie met de chauffeur, weergave van de resterende rijtijden, brandstofbesparingen tot wel 15% en de integratie van dit alles in uw eigen IT-software zorgen ervoor dat FleetBoard een onmisbaar wagenparkmanagementsysteem is. Wie tegenwoordig en in de toekomst rendabel onderweg wil zijn, moet goed toezien op de kosten. Want over de gehele gebruiksduur van een voertuig gezien, behoren zowel het brandstofverbruik als ook de personeels- en administratiekosten tot de belangrijkste factoren die invloed hebben op de rendabiliteit van uw wagenpark. Met FleetBoard bent u nog winstgevender onderweg. Verlaag nu: Brandstofkosten en CO 2 -uitstoot Administratiekosten Onderhouds- en slijtagekosten Stilstandtijden administratie personeel & kosten * 34.5 % brandstof * 25.1 % administratie * 13.5 % reparatie & onderhoud * 4.8 % voertuigverzekering / belasting * 2.3 % banden * 2.2 % 1 kosten voor afschrijvingen (Afa) resp. financiering oplegger % tolgeld 6.9 % voertuig % Bron: Comite National Routier GPS satelliet GPS peiling GPRS gegevens transmissie Datatransmissie via internet Voertuig FleetBoard Service Center Analyse bij de klant Via de voertuiginterface heeft de vast geïnstalleerde voertuigcomputer met modem en GPS-ontvanger toegang tot de elektronica van het voertuig en zorgt via GSM/ GPRS voor de overdracht van voertuig-, chauffeursen opdrachtgegevens naar de FleetBoard-servers. Van hieruit wordt alle belangrijke wagenparkinformatie opgeslagen en door middel van een wachtwoord beveiligd via het internet ter beschikking gesteld.

3 Bereik uw doelen dankzij FleetBoard. Brandstof- en CO 2 -reductie mogelijk van 5% tot 15% Geschoolde en gemotiveerde chauffeurs Minder ongevallen door hogere veiligheid bij het rijden Hogere beschikbaarheid van de voertuigen Minder omwegen en ritten zonder lading Efficiënte en voordelige communicatie Minimale administratiewerkzaamheden Meer klanttevredenheid, bijv. door berichten bij vertraging Onze know-how voor uw succes: Flexibele integratie in uw bestaande bedrijfs-it door gestandaardiseerde interface Eenvoudige toegang tot de gegevens, wereldwijd via internet of app Flatrate voor services inclusief GPRS-communicatiekosten Op kwaliteit gecontroleerde services en DEKRA gecertificeerde hardware Updates via onderhoud op afstand Datacentrum conform bankstandaard Veilige investering in 100% Daimler-dochter

4 Afzonderlijke Services FleetBoard Voertuigmanagement Verminder uw brandstofkosten met 5% - 15%. Inzetanalyse: vanaf het begin brandstofbesparend onderweg. De FleetBoard Inzetanalyse registreert en verwerkt technische gegevens uit elke bedrijfswagen*. Op basis van deze gegevens wordt het rijgedrag van de chauffeur weergegeven. Individuele tips bij chauffeurs-training helpen om de rijstijl te verbeteren. Zo kan het economisch gebruik van het wagenpark blijvend worden verhoogd. Klanten melden dat brand stof besparingen van 5 tot wel 15 procent realiseer baar zijn! De Inzetanalyse stelt onder andere de volgende informatie ter beschikking: Rijstijlbeoordeling d.m.v. rapportcijfers van 1 tot 10 Snelheden Remgebruik Rijden overeenkomstig kenveld Stops en stilstandtijden met draaiende motor Zwaarte van de inzet met gemiddelde hellingsgraad en voertuiggewicht Kick-down-teller (nieuwe modellen van Mercedes-Benz) Eco-Roll-aandeel (nieuwe modellen van Mercedes-Benz) * met bijbehorende voertuigelektronica (bijv. gestandaardiseerde FMS-interface) ** alleen in combinatie met de service Inzetanalyse Reports: maandelijkse berichten compact en direct ter inzage.** De FleetBoard Reports leveren ondernemers en wagenpark managers een analyse van de online beschikbare FleetBoard-gegevens in een compact overzicht. De Reports stellen onder andere de volgende informatie ter beschikking: Een compleet overzicht van de belangrijkste gegevens en de ontwikkeling van het wagenpark in de laatste drie maanden. Management Report: maandelijkse rapportage van uw wagenpark Ook gemengde wagenparken profiteren ervan. FleetBoard biedt objectieve, vergelijkbare gegevens uit alle voertuigen van uw wagenpark. Zo krijgt u in één oogopslag een overzicht van het aantal kilometers, het brandstof-, olie- en koelvloeistofpeil, het verbruik en het rijgedrag van de chauffeurs inclusief een beoordeling van de totale rijstijl gerelateerd aan de chauffeur of het voertuig. U kunt de oorzaak van een hoger verbruik vaststellen en deze kennis voor individuele chauffeurstrainingen gebruiken. Omdat alleen factoren die door de chauffeur kunnen worden beïnvloed bij de analyse in aanmerking worden genomen, vormt de Inzetanalyse de optimale basis voor een eerlijk bonussysteem. Eerlijk ook omdat met de FleetBoard-DriverCard of chauffeurskaart voor de digitale tachograaf een betrouwbare, per chauffeur gespecialiseerde analyse mogelijk is.

5 Vanaf de eerste meter geld besparen. Objectieve analyse van het rijgedrag maakt individuele scholing mogelijk Vergelijking van rijgedrag ook merkoverkoepelend voor gemengde wagenparken Grafische verwerking van belangrijke criteria vereenvoudigt interpretatie Lager brandstofverbruik en minder slijtage Minder schade door ongevallen dankzij anticiperend rijden Rijstijlcijfer als basis voor intern bonussysteem Gemotiveerde chauffeurs Ondersteunt het schakelgedrag een zuinige rijstijl? Tijdens het rijden nog meer besparen: FleetBoard in de nieuwe Actros, Arocs & Antos FleetBoard Eco-Support Directe ondersteuning van de chauffeur Virtuele trainer in de cabine (in Actros, Arocs / Antos instrument) Beoordeelt het actuele rijgedrag Onmiddellijke conclusies m.b.t. rijsituatie Snelle verbetering van het rijgedrag Worden de slijtagevrije remmen zinvol ingezet? Nieuw: uitgebreide Inzetanalyse voor de nieuwe Actros, Arocs en Antos Nog enkele elementen die bijdragen aan verbetering van het rijgedrag zijn: Ondersteuning bij het houden van afstand EcoRoll Kick-down-gebruik Is het snelheidsprofiel in overeenstemming met de inzet?

6 Afzonderlijke Services Voertuigmanagement Uw ritten volledig gedocumenteerd. Mapping en FleetBoard Track&Trace: te allen tijde een overzicht van de voertuigen. Via Mapping kan een grafische weergave van verschillende gegevens van de voertuigen in de vorm van een digitale wegenkaart worden opgeroepen. Het verloop van de route resp. de gereden route wordt exact gevolgd (GPS-spoor). Mapping en Track&Trace stellen onder andere de volgende informatie ter beschikking: 30-seconden-positie interval, overdracht elke 10 min. (optioneel) Locatie FleetBoard-servicepartners Klantspecifieke POIs (Points of Interest) Speciaal bedrijfswagen-kaartmateriaal Geïntegreerde routeplanning Gebiedsbewaking (geofencing) met melding bij binnenrijden en verlaten Voertuigposities en het verloop van een rit van elk voertuig worden op een digitale, wereldwijde wegenkaart weergegeven.

7 Alle voertuigen met één klik in beeld. Een overzicht van alle voertuigen op de digitale kaart Geen verkeerde ritten dankzij het vastleggen van de laad- en leveradressen Controle door gebiedsbewaking Hoge servicekwaliteit door transparantie Duidelijkheid dankzij Europa-dekkend kaartmateriaal inclusief routeplanning en berekening tolwegen (voor Duitsland) FleetBoard Rittenregistratie: uw elektronisch rittenboek. Met behulp van de elektronische Rittenregistratie kunt u de rit- en stilstandtijden van de voertuigen en relevante transportfases (ritten en pauzes) volgen. De Rittenregistratie stelt onder andere de volgende informatie ter beschikking: Posities Rittijden Pauzetijden Naam van de chauffeur Tankinhoud Km-stand Gewicht Weergave van posities, rit- en pauzetijden (met verbruik) evenals tachograafgegevens bij de Rittenregistratie.

8 Afzonderlijke Services FleetBoard Voertuigmanagement Uw vrachtwagens bevinden zich daar, waar ze geld opleveren: op de weg. Service en Uptime: optimale onderhoudsintervallen, snelle reactie in geval van nood. Truck Onderhoudsmanagement & Telediagnose Truck In hoeverre zijn de remvoeringen versleten? Hoeveel kilometer kan het voertuig tot aan het volgend geplande onderhoud nog op de weg blijven? Deze en overige informatie over de slijtagedelen en productiemiddelen van uw voertuigen, verkrijgt u met één klik bij FleetBoard Service. Hierdoor is preventief onderhoud van de voertuigen en de meest optimale planning van onderhoudsintervallen moge lijk, waardoor de beschikbaarheid van de voertuigen wordt verhoogd. Service stelt onder andere de volgende informatie ter beschikking: De technische toestand van het voertuig Het ophanden zijnde onderhoud voor onderhoudsposities De inzet-gerelateerde onderhoudstijdstippen Informatie betreffende slijtagedelen en productiemiddelen Uptime stelt de volgende informatie ter beschikking: Control units op het voertuig Actieve en opgeslagen foutcodes voor de MB-Telediagnose Onderhoudsprognose-overzicht: maakt gebundelde planning van garageoponthoud mogelijk. Controle van de technische toestand van de voertuigen. Via FleetBoard kunt u ook gebruik maken van het Mercedes-Benz Truck Onderhoudsmanagement dat u op administratief gebied ontlast en bijdraagt tot lagere kosten alsmede kortere stilstandtijden. Hiervoor worden op aanvraag via de FleetBoard TiiRec regelmatig onderhoudsgegevens vanuit het voertuig naar uw MBservicepartner verstuurd. Truck Onderhoudsmanagement You drive, we care! Actief onderhoudsmanagement door de MB-garage De serviceadviseur plant en initieert de service-afspraak Vermindering van de onderhoudskosten en uitvaltijden Telediagnose Truck optimale beschikbaarheid van voertuigen Reactieve Telediagnose Truck in geval van pech Overdracht van diagnosegegevens via het FleetBoard-datacentrum naar de garage 24/7 technische hulp technicus ontvangt vóór vertrek relevante informatie over de stranding Vermindering van de uitvaltijden

9 Expertise voertuig- en wagenparkmanagement. De voor 100% Daimler-dochter biedt een zekere investering In meer dan 50 landen beschikbaar Modulair serviceportfolio voor individuele samenstelling Telematicadiensten voor chauffeur, voertuig en lading Verkrijgbaar voor alle vrachtwagenmerken Voor vrachtwagens, bestelwagens en bussen Hardware af-fabriek voor MB-vrachtwagens, via After-Sales voor alle merken Omvangrijk aanbod van scholingen Met de FleetBoard-app uw wagenpark onderweg managen. Met de FleetBoard-app heeft u onderweg alle belang rijke wagenparkinformatie bij de hand. Via uw iphone of ipad heeft u toegang tot actuele en Omvangrijk aanbod van services voor alle eisen. Voertuigmanagement 1 Een verbeterde rijstijl zorgt voor minder brandstofverbruik en CO 2 -uitstoot slijtage schade door ongevallen Een hogere beschikbaarheid van de voertuigen en meer draaiuren door optimale onderhoudsplanning telediagnose snelle hulp bij pech Transportmanagement 1 + 2/3 Professionele afhandeling van opdrachten met flexibel systeem voor een individuele aanpassing aan de transportonderneming Meer veiligheid, comfort en professionele ondersteuning bij het werk voor uw chauffeurs door de DispoPilot Gestandaardiseerde webservices ter integratie in uw TMS-systeem Timemanagement 1 Optimaal gebruik van de rijen rusttijden Geringe kosten bij administratie van chauffeurskaart- en massageheugendownload Volledige kostentransparantie door de registratie van activiteiten met mogelijkheid tot koppeling aan uw loon-, (on) kostensysteem Benodigde hardware: oudere gegevens. Zo bent u op de hoogte van alle voertuigposities of resterende rijtijden en kunt u contact opnemen met de chauffeurs. Een chauffeur met voldoende resterende rijtijd kan in de buurt van een spontaan geaccepteerde opdracht worden ingezet. De vraag of een rit volgens planning verloopt, kan snel worden beantwoord. Op transportaanvragen op korte termijn of op vertragingen door file kan snel worden gereageerd in geval van nood ook s nachts. FleetBoard TiiRec 1 DispoPilot.guide 2 DispoPilot.mobile 3

10 Profiteer op elk gebied van de FleetBoard-services! Vandaag het wagenpark koppelen, morgen economisch rijden. Het allround-zorgeloos-pakket van FleetBoard: Individueel advies Levering Scholing After-Sales Hotline & Support Individuele analyse en advisering Branche- en bedrijfsspecifiek aanbod van soft- en hardware Bestelling van de FleetBoardhardware en het afsluiten van een contract voor de services Levering van de FleetBoardhardware af-fabriek of als After-Sales oplossing After-Sales oplossing bij uw onderneming ter plaatse of door uw servicegarage Systeemscholingen na inbouw van de hardware Aanbod van seminars voor planners, wagenparkbeheerders en managers Chauffeurscoaching MB-servicenetwerk voor bestellingen, vervanging of montage Professionele en omvangrijke ondersteuning 130 gecertificeerde FleetBoard Snelle hulp bij vragen en technische opmerkingen Multimediaal support Samenwerking met de hotline van Mercedes-Benz voor 1st level-support premiumpartners in Europa Eventuele integratie in eigen Gegarandeerd hoge software via WebServices beschikbaarheid Interne FleetBoard-experts voor 2nd en 3rd level-support

11 Onze belofte: FleetBoard is rendabel, ook voor uw wagenpark. Klanten uit alle bedrijfstakken vertrouwen op FleetBoard! Significante besparing binnen het langeafstandsverkeer Onze klant Rudolph Logistik Gruppe, een op internationaal niveau werkzame logistieke onderneming met 20 vestigingen in Europa, is enthousiast: De uitvaltijden voor reparaties en onderhoud kunnen wij dankzij de optimale coördinatie van afspraken minimaliseren, bovendien ga ik ervan uit dat wij door FleetBoard 6-7% minder brandstofkosten produceren. Bij een geschat kilometrage van km/jaar en een gemiddelde brandstofprijs van 1,41 betekent dit een besparing van ca ,- per voertuig/jaar! Voordelen benutten binnen het distributieverkeer Onze klant Sieber Transport AG, aanbieder van complete, geïntegreerde logistieke oplossingen binnen de Zwitserse logistieke branche en transportsector, maakt een professionaliseringsslag met FleetBoard: Wij hebben FleetBoard met een interface in ons ERP-systeem geïntegreerd en versturen de complete opdracht inclusief alle gedetailleerde informatie direct en snel naar de DispoPilots van de chauffeurs. Optimale oplossing voor bouwverkeer Onze klant Bärnreuther+Deuerlein Schotterwerke, een prof op het gebied van bulkgoederentransport voor de bouwindustrie en nagenoeg de complete bouwplaatslogistiek, licht toe: FleetBoard past heel goed bij ons bedrijf omdat er rekening wordt gehouden met het soort werk.

12 A Daimler company FleetBoard Een veilige investering in de toekomst. Daimler FleetBoard GmbH behoort tot de Europese marktleiders op het gebied van de bedrijfswagentelematica en werd onderscheiden met de Frost & Sullivan Award voor groei en innovatie. De hardware en services zijn bedoeld voor wagenparkmanagers, planners en chauffeurs van wagenparken met vrachtwagens, bussen en/of bestelwagens binnen alle bedrijfstakken en van alle merken. FleetBoard is al jaren hét wagenparkmanagementsysteem voor meer rendabiliteit en intelligente logistieke processen. Eenvoudig bedienbare techniek ondersteunt de chauffeur bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Daimler FleetBoard GmbH is voor 100% dochter van Daimler, gevestigd in Stuttgart en een DEKRA-gekeurd en -gecertificeerd bedrijf volgens DIN EN ISO 9001:2008. In de nieuwe Mercedes-Benz Actros bracht FleetBoard als een van de eerste aanbieders telematica als standaarduitrusting voor vrachtwagens op de markt. Hebt u nog vragen? Bij de meertalige supportafdeling kunt u terecht voor actuele antwoorden op service-aanvragen van maandag t/m zaterdag. Telefonisch +31 (0) of via support@fleetboard.com. Meer informatie over het productaanbod van Daimler FleetBoard is te vinden op Daimler FleetBoard GmbH, Stuttgart 06/0313 Printed in Federal Republic of Germany/Imprimé en Allemagne

FleetBoard Timemanagement Duidelijkheid vanaf de eerste kilometer voor een optimale planning.

FleetBoard Timemanagement Duidelijkheid vanaf de eerste kilometer voor een optimale planning. A Daimler company Duidelijkheid vanaf de eerste kilometer voor een optimale planning. 2014 Driver and logistics management Daimler FleetBoard 1 Dit is rendabel Economisch, efficiënt en inzichtelijk alles

Nadere informatie

Een onderneming van Daimler AG. Lager verbruik meer flexibiliteit voor uw bestelwagenpark!

Een onderneming van Daimler AG. Lager verbruik meer flexibiliteit voor uw bestelwagenpark! Een onderneming van Daimler AG Lager verbruik meer flexibiliteit voor uw bestelwagenpark! Het pluspunt voor rekenwonders die het hoofd koel houden. FleetBoard betekent een grote ondersteuning voor uw wagenparkmanagement.

Nadere informatie

A Daimler company. FleetBoard Transportmanagement Individuele sturing van logistieke processen voor meer efficiëntie

A Daimler company. FleetBoard Transportmanagement Individuele sturing van logistieke processen voor meer efficiëntie A Daimler company FleetBoard Transportmanagement Individuele sturing van logistieke processen voor meer efficiëntie 1 FleetBoard Transportmanagement Efficiënte afwikkeling van uw transportprocessen De

Nadere informatie

A Daimler company. FleetBoard Timemanagement volledige transparantie van de chauffeurstijden.

A Daimler company. FleetBoard Timemanagement volledige transparantie van de chauffeurstijden. A Daimler company FleetBoard Timemanagement volledige transparantie van de chauffeurstijden. GPS satelliet GPS peiling Meer rendabiliteit en duidelijkheid voor uw onderneming. Spedition Uw investering

Nadere informatie

De weg om uw doelen te bereiken.

De weg om uw doelen te bereiken. CONSEQUENT EFFICIENT Downloading % 99 SYSTEM Downloading % 71 % 25 Downloading % 25 % 16 % 88 START % 06 Downloading % 34 Downloading % 23 % 16 % 65 Downloading % 75 De weg om uw doelen te bereiken. MAN

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

MAN TeleMatics voor zuinig rijden en een transparante logistiek

MAN TeleMatics voor zuinig rijden en een transparante logistiek MAN TeleMatics voor zuinig rijden en een transparante logistiek MAN TeleMatics software in een nieuw jasje Asse 17/06/2013 Verschillende servicepakketten voor elk doel Wagenparken onderweg beheren met

Nadere informatie

VOLVO TRUCKS SERVICES

VOLVO TRUCKS SERVICES VOLVO TRUCKS SERVICES DRIE UNIEKE PAKKETTEN BESPAAR DIRECT SLIMMER VEILIGER EFFICIËNTER DE TOEKOMST Er is meer dan alleen uw truck op de weg. Het gaat ook om goede prestaties, een laag brandstofverbruik,

Nadere informatie

ebook Wat Is Telematica?

ebook Wat Is Telematica? ebook Wat Is Telematica? Wat is telematica? Laten we bij het begin beginnen. Telematics, of telematica, is letterlijk een combinatie van de woorden telecommunicatie en informatica. Het is de technologie

Nadere informatie

Frequently Asked Questions (FAQ) - FleetBoard Cockpit

Frequently Asked Questions (FAQ) - FleetBoard Cockpit Frequently Asked Questions (FAQ) - FleetBoard Cockpit FleetBoard Cockpit - Algemeen... 2 Wat is de nieuwe versie van FleetBoard Cockpit?... 2 Waar kan FleetBoard Cockpit worden gedownload?... 2 Waar vind

Nadere informatie

De zekerheid van Mercedes-Benz

De zekerheid van Mercedes-Benz De zekerheid van Mercedes-Benz Mercedes-Benz Nederland B.V., Postbus 2088, 3500 GB Utrecht. www.mercedes.nl Het diensten- en serviceconcept. 2 Mercedes-Benz Diensten- en serviceconcept 3 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten

Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten 23042012_WORKsmart_ECO_bro_NL WORKsmart -Eco Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten www.tomtom.com/business Let s drive business Inhoud 2 Hoe groen is uw onderneming? 3 Optimaliseer de inzet van

Nadere informatie

6,5% minder verbruik. MAN EfficientLine 2. De zuinigste MAN nu nog zuiniger. www.man-trucks.nl

6,5% minder verbruik. MAN EfficientLine 2. De zuinigste MAN nu nog zuiniger. www.man-trucks.nl MAN EfficientLine 2 De zuinigste MAN nu nog zuiniger 6,5% minder verbruik www.man-trucks.nl MAN EfficientCruise De basis voor een grote besparing Door koppeling van GPS data aan de cruise control is het

Nadere informatie

best brand FleetBoard Bus Lager verbruik. Hogere efficiëntie. Voor alle merken. Een dochteronderneming van Daimler

best brand FleetBoard Bus Lager verbruik. Hogere efficiëntie. Voor alle merken. Een dochteronderneming van Daimler Een dochteronderneming van Daimler FleetBoard Bus Lager verbruik. Hogere efficiëntie. Voor alle merken. best brand 1 Busspecifiek wagenparkmanagement met FleetBoard Verhoog uw efficiëntie met één muisklik.

Nadere informatie

Truck van de Toekomst: Atego BlueTec Hybrid. Wout Benning Mercedes-Benz Nederland B.V. 4 september 2013 Symposium Truck van de Toekomst - Gorinchem

Truck van de Toekomst: Atego BlueTec Hybrid. Wout Benning Mercedes-Benz Nederland B.V. 4 september 2013 Symposium Truck van de Toekomst - Gorinchem Truck van de Toekomst: Atego BlueTec Hybrid Wout Benning Mercedes-Benz Nederland B.V. 4 september 2013 Symposium Truck van de Toekomst - Gorinchem CO 2 reductie Mobiliteit en Transport ambitieus Totale

Nadere informatie

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER!

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! 1 2 ZUINIGHEID EN VEILIGHEID hebben bij het transport van goederen de hoogste prioriteit. Een veeleisende gevarieerde topografie, druk verkeer evenals kostendruk en

Nadere informatie

De weg om uw doelen te bereiken.

De weg om uw doelen te bereiken. CONSEQUENT EFFICIENT Downloading % 99 SYSTEM Downloading % 71 % 25 Downloading % 25 % 16 % 88 START % 06 Downloading % 34 Downloading % 23 % 16 % 65 Downloading % 75 De weg om uw doelen te bereiken. MAN

Nadere informatie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Finance I Vertrouwd In de afgelopen 10 jaar hebben wij in Europa al méér dan 65.000 trailers op maat gefinancierd.

Nadere informatie

track-and-trace Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht

track-and-trace Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Meten is weten. Om zeker te weten dat uw voertuigen en medewerkers optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat

Nadere informatie

CO 2 -prestatieladder. Inventarisatie sector en keteninitiatieven. Alsema B.V. Versie 1.1 Datum 12-06-2014 Status Definitief.

CO 2 -prestatieladder. Inventarisatie sector en keteninitiatieven. Alsema B.V. Versie 1.1 Datum 12-06-2014 Status Definitief. Pagina 1 van 7 CO 2 -prestatieladder Inventarisatie sector en keteninitiatieven Alsema B.V. Pagina 2 van 7 Aangepast rijgedrag bespaart brandstof Spreek chauffeurs aan op rijgedrag en bespaar brandstof!

Nadere informatie

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DAF CONNECT REAL-TIME INFORMATIE VOOR OPTIMALE PRESTATIES Altijd zicht op de prestaties van uw vloot en grip op uw logistieke

Nadere informatie

ebook Vijf manieren om het succes van uw GPSvoertuigvolgsysteem te meten

ebook Vijf manieren om het succes van uw GPSvoertuigvolgsysteem te meten ebook Vijf manieren om het succes van uw GPSvoertuigvolgsysteem te meten Inleiding U heeft in een GPS-voertuigvolgsysteem geïnvesteerd. Het systeem is aan boord van uw bedrijfswagens geïnstalleerd. Uw

Nadere informatie

Een kaart voor alles.

Een kaart voor alles. Een kaart voor alles. De verzorging onderweg van UTA voor heel Europa. YOUR ADVANTAGES Uw voordelen voor betere verzorging onderweg Met UTA hebt u altijd de juiste partner voor tol-, tank-, plus- en berekeningsservice

Nadere informatie

Meten is weten! Om zeker te weten dat uw voertuigen en mensen optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat ze doen.

Meten is weten! Om zeker te weten dat uw voertuigen en mensen optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat ze doen. Meten is weten! Om zeker te weten dat uw voertuigen en mensen optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat ze doen. Dat is waardevolle informatie om uw organisatie efficiënter aan te sturen.

Nadere informatie

Meerkeuze vragenlijst Vervoersonderzoek OBN

Meerkeuze vragenlijst Vervoersonderzoek OBN Bedrijfsnaam:.. Contactpersoon:.... Telefoonnummer:.... E-mailadres:.... Graag 1 antwoord aankruisen tenzij anders is aangegeven! Bedrijfskenmerken 1. Op wat voor een type klant richt uw bedrijf zich het

Nadere informatie

Oplossingen waarmee u écht verder komt

Oplossingen waarmee u écht verder komt Oplossingen waarmee u écht verder komt Alleen BP PLUS biedt de beste oplossingen om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Van een omvangrijk Europees netwerk van tankstations tot uitgebreide

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Wagenparkmanagement

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Wagenparkmanagement Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Wagenparkmanagement Hoeveel gemak wilt u hebben bij het beheren van uw wagenpark? Uw wagenpark is onmisbaar voor uw bedrijfsvoering. Geen wonder dat u alle zorg

Nadere informatie

Boordcomputers & Fleetmanagement

Boordcomputers & Fleetmanagement Boordcomputers & Fleetmanagement Zoals elke bewuste ondernemer wilt u dat de processen in uw organisatie soepel verlopen en dat u volledig inzicht hebt in het gebruik van uw bedrijfsmiddelen. Om dit te

Nadere informatie

Win tijd en bespaar kosten met ritplanning

Win tijd en bespaar kosten met ritplanning Win tijd en bespaar kosten met ritplanning PTV Smartour 2 PTV SMARTOUR PTV THE MIND OF MOVEMENT De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek, verkeer en geomarketing.

Nadere informatie

Waar ligt uw MVO uitdaging?

Waar ligt uw MVO uitdaging? welkom Waar ligt uw MVO uitdaging? Verbeteren imago transportbranche Bijdrage Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Inzage en reductie CO2 uitstoot Reductie brandstof kosten Reductie, banden, schades

Nadere informatie

OWERING TECHNOLOGY. Presentatie inhoud. Wie is Trimble?

OWERING TECHNOLOGY. Presentatie inhoud. Wie is Trimble? Win-Win oplossing 1. Meer orders met minder trucks, trailers en chauffeurs 2. Lager dieselverbruik 3. Minder CO2 uitstoot 4. Minder ongevallen 5. Lagere kosten reparatie, onderhoud en banden 6. Besparing

Nadere informatie

EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK

EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK Wat zou het ideaal zijn als de chauffeurs en de planning voortdurend met elkaar in contact zouden staan. De planning zou precies zien waar de chauffeurs zich bevinden en

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

Chauffeur? Je verveelt je nooit!!! A 50 gisterenavond 21 uur

Chauffeur? Je verveelt je nooit!!! A 50 gisterenavond 21 uur Chauffeur? Je verveelt je nooit!!! A 50 gisterenavond 21 uur Duurzame inzet: CO2- en brandstofbesparing "ik ga voor groen Pieter Bouwmans Leon Urlings Utrecht 5-2-2015 Film https://www.youtube.com/watch?v=qyc5wodtzda

Nadere informatie

EENVOUDIG & RONDUIT EFFICIËNT

EENVOUDIG & RONDUIT EFFICIËNT Aanlevering van C-artikelen EENVOUDIG & RONDUIT EFFICIËNT www.simple-system.nl Het B2B-inkoopplatform voor C-onderdelen 2 Vereenvoudigt de inkoop van C-artikelen snel & transparant 3 De feiten liegen er

Nadere informatie

Lagere transportkosten

Lagere transportkosten TIME TO CHANGE Lagere transportkosten Gewone koelsystemen kunnen de temperatuur bij meerdere stops niet stabiel houden, waardoor vervoerders gedwongen worden om kwetsbare producten op een inefficiënte

Nadere informatie

Een kleine kaart met voortreffelijke. Topklasse. Zeker op weg: uw MercedesServiceCard. Gewoon meer service.

Een kleine kaart met voortreffelijke. Topklasse. Zeker op weg: uw MercedesServiceCard. Gewoon meer service. Een kleine kaart met voortreffelijke voorzieningen. Topklasse. Zeker op weg: uw MercedesServiceCard. Gewoon meer service. Gewoon slimmer en sneller. Door heel Europa. Uw chauffeurs moeten zich onderweg

Nadere informatie

Betrouwbaar Eenvoud. Overzichtelijk. Privacy

Betrouwbaar Eenvoud. Overzichtelijk. Privacy Betrouwbaar Eenvoud Overzichtelijk Privacy Wilt u voor uw bedrijf: Efficiëntere inzet van uw medewerkers? Besparen op het brandstofverbruik en de onderhoudskosten? 24/7 beveiligde toegang tot de posities

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra.

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra. POST KOGEKO Uw klanten willen hun bestelling op tijd en in perfecte staat ontvangen. Of het nu gaat om een volle vracht of om een enkele pallet of colli. Post-Kogeko Logistics maakt dat voor u waar. Wij

Nadere informatie

Mercedes-Benz CharterWay : Alleen het rijden laten we aan U over.

Mercedes-Benz CharterWay : Alleen het rijden laten we aan U over. Mercedes-Benz CharterWay : Alleen het rijden laten we aan U over. Mercedes-Benz CharterWay International Mercedes-Benz CharterWay is in de volgende landen vertegenwoordigd : België Duitsland Frankrijk

Nadere informatie

Responsible Lease. Achter elk duurzaam wagenpark staat een sterk merk. VWLE099-01 Brochure v9 LOS.indd 1 27-04-12 11:47. Pagina 1

Responsible Lease. Achter elk duurzaam wagenpark staat een sterk merk. VWLE099-01 Brochure v9 LOS.indd 1 27-04-12 11:47. Pagina 1 Responsible Lease Achter elk duurzaam wagenpark staat een sterk merk Pagina VWLE099-0 Brochure v9 LOS.indd 27-04-2 :47 Pagina 2 VWLE099-0 Brochure v9 LOS.indd 2 27-04-2 :47 RespoNsible Lease In het kader

Nadere informatie

WagenPlan Partner in duurzame mobiliteit

WagenPlan Partner in duurzame mobiliteit partner in duurzame mobiliteit WagenPlan Partner in duurzame mobiliteit Kosten- en milieubewust leasen. Met volledige compensatie van CO2-uitstoot. Efficiënt wagenparkbeheer en aantrekkelijke oplossingen

Nadere informatie

Scania Fleet Management Services. The connected truck

Scania Fleet Management Services. The connected truck Scania Fleet Management Services The connected truck Details zijn belangrijk Scania Fleet Management is een geheel van diensten dat uw voertuigen en chauffeurs met uw kantoor verbindt. U ontvangt gegevens

Nadere informatie

De Pilz E-Shop Meer dan online inkopen

De Pilz E-Shop Meer dan online inkopen De Pilz E-Shop Meer dan online inkopen De Pilz E-shop In de B2B-sector moeten webshops tegenwoordig meer bieden dan alleen een inkoopportal dat 24 uur per dag bereikbaar is. Als klant verwacht u meer,

Nadere informatie

OPENenergy. Energiekosten zichtbaar maken- en verlagen.

OPENenergy. Energiekosten zichtbaar maken- en verlagen. OPENenergy Energiekosten zichtbaar maken- en verlagen. OPENenergy. De software met vooruitziende blik. Realiseer mogelijke besparingen. Energiebeleid, concurrentiedruk en stijgende kosten voor grondstoffen

Nadere informatie

Boordcomputers & Fleetmanagement

Boordcomputers & Fleetmanagement Boordcomputers & Fleetmanagement Zoals elke bewuste ondernemer wilt u dat de processen in uw organisatie soepel verlopen en dat u volledig inzicht hebt in het gebruik van uw bedrijfsmiddelen. Om dit te

Nadere informatie

Uw smartphone als sleutel

Uw smartphone als sleutel Uw smartphone als sleutel AirKey Het sluitsysteem voor flexibele toepassingen Net zo dynamisch als de behoeften van de klant AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld

Nadere informatie

[3.B.1.3- CO2 reductiedoelstellingen]

[3.B.1.3- CO2 reductiedoelstellingen] 2017 [3.B.1.3- CO2 reductiedoelstellingen] Co2 prestatieladder 3.0 Conform niveau 3 Transportbedrijf R.Vels & Zn. BV 1 Inhoud Inleiding... 3 1 Mogelijkheid en reductie CO2 uitstoot... 4 1.1. Input... 4

Nadere informatie

transport management system (TMS)

transport management system (TMS) transport management system (TMS) optimale planning, kwaliteit verhogend dus kostenbesparend Verzamelen van transportorders via telefoon, internet, mail of EDI TMS Minder administratie op kantoor. Beter

Nadere informatie

Hét betaalbare track & tracesysteem voor uw wagenpark, materieel en vaartuigen

Hét betaalbare track & tracesysteem voor uw wagenpark, materieel en vaartuigen Hét betaalbare track & tracesysteem voor uw wagenpark, materieel en vaartuigen Betaalbaar Gebruiksvriendelijk Transparant in kosten Zonder abonnementskosten Met Europese dekking TrackJack Europe TrackJack

Nadere informatie

SLECHTE RIJGEWOONTEN EN DE GEVOLGEN VOOR UW BEDRIJF

SLECHTE RIJGEWOONTEN EN DE GEVOLGEN VOOR UW BEDRIJF SLECHTE RIJGEWOONTEN EN DE GEVOLGEN VOOR UW BEDRIJF INHOUD INLEIDING 1 VEELVOORKOMENDE SLECHTE RIJGEWOONTEN 2 DE FEITEN 2 DE REDENEN 3 EEN GOED SYSTEEM 4 DE VOORDELEN 5 INLEIDING Bedrijven met wagenparken

Nadere informatie

BlueTecEco. Bespaar brandstof. Spaar het milieu.

BlueTecEco. Bespaar brandstof. Spaar het milieu. BlueTecEco. Bespaar brandstof. Spaar het milieu. Inhoud. Wat is BlueTecEco? 2 3 Met voertuigtechniek brandstof besparen 4 9 en het milieu sparen. BlueTec 6 7 Economy-pakketten 7 Mercedes PowerShift 8 Motor

Nadere informatie

Daag uw organisatie uit!

Daag uw organisatie uit! We coach professional driving Daag uw organisatie uit! In SAFE & ECO Driving powered by Even voorstellen: V VCR, Cito en Cranfield University VVCR Meer dan 40 jaar ervaring en expertise in professionele

Nadere informatie

Prodrive FuelScan en FuelMonitor. Meten - Trainen - Motiveren - Uitdagen

Prodrive FuelScan en FuelMonitor. Meten - Trainen - Motiveren - Uitdagen Prodrive FuelScan en FuelMonitor Meten - Trainen - Motiveren - Uitdagen Prodrive FuelScan en FuelMonitor Met de Prodrive FuelScan wordt berekend wat het besparingspotentieel is voor uw wagenpark op basis

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

De standaard routeplanner voor de logistieke branche. TLNplanner is een product van

De standaard routeplanner voor de logistieke branche.     TLNplanner is een product van De standaard routeplanner voor de logistieke branche www.tlnplanner.nl TLNplanner is een product van 2 De standaard routeplanner voor de logistieke branche TLNplanner is ontwikkeld omdat er behoefte was

Nadere informatie

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Een innovatie van Oxxio: de revolutie in energiemeting! Als u kiest voor energie van Oxxio, kiest u voor de goedkoopste

Nadere informatie

LeasePlan Connected Car Wij zien toekomst in slimmer rijden. Met LeasePlan Connected Car maken we zakelijk rijden veiliger, schoner én goedkoper.

LeasePlan Connected Car Wij zien toekomst in slimmer rijden. Met LeasePlan Connected Car maken we zakelijk rijden veiliger, schoner én goedkoper. LeasePlan Connected Car Wij zien toekomst in slimmer rijden. Met LeasePlan Connected Car maken we zakelijk rijden veiliger, schoner én goedkoper. What s next? Wij zien toekomst in slimmer rijden. Met LeasePlan

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Manage all things moving

Manage all things moving Manage all things moving Wat is Moving Intelligence? Online mobiliteitsdiensten De actuele locatie van uw voertuig op uw smartphone, uw rittenadministratie altijd inzichtelijk, diefstalopsporing en rijstijlanalyse.

Nadere informatie

Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late!

Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late! Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER I can help! Ordered 3 items Can t serve last client Running late! Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER Wilt u beter inspelen op de groeiende

Nadere informatie

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart.

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart. >> Rij op zeker. Kies naast een van onze Betaalplannen voor de smart autoverzekering. Een complete WAcasco (all risk) autoverzekering tegen een laag tarief. Vraag direct je verzekeringsofferte aan op nummer

Nadere informatie

Voortgang CO2 reductie

Voortgang CO2 reductie Voortgang CO2 reductie Introductie A. Hak wil in 2030 CO2 neutraal werken en heeft doorlopend aandacht voor de invloed van onze werkzaamheden op het milieu. Wij zijn gecertificeerd volgens ISO 14001, MVO

Nadere informatie

In januari 2015 is het zover! De nieuwe DKV factuur komt eraan.

In januari 2015 is het zover! De nieuwe DKV factuur komt eraan. In januari 2015 is het zover! De nieuwe DKV factuur komt eraan. Praktischer, functioneler, klantvriendelijker: uw nieuwe DKV factuur Alweer een stap vooruit: per 1 januari 2015 stapt DKV Euro Service Europa

Nadere informatie

Laat uw Energie efficiënter werken. Bewaking en besturing van PV-systemen met Solar-Log TM

Laat uw Energie efficiënter werken. Bewaking en besturing van PV-systemen met Solar-Log TM Laat uw Energie efficiënter werken. Bewaking en besturing van PV-systemen met Solar-Log TM Solar-Log TM bewaakt en bestuurt uw PV-systeem Slijtage en schade komen bij alle technische apparaten voor; vandaar

Nadere informatie

Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten.

Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten. Achtergrond Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten. Hoe ouder een voertuig, hoe meer slijtage en dus hoe hoger de reparatiekosten. Speciaal voor prijsgevoelige klanten met oudere voertuigen vormen

Nadere informatie

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren.

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Performance in een nieuwe dimensie. In deze brochure zijn deels uitvoeringen afgebeeld die niet tot de standaarduitvoering behoren. 2. Fahrerhaus

Nadere informatie

STILLReport. Truckdata Kostenanalyse Service-informatie

STILLReport. Truckdata Kostenanalyse Service-informatie @ STILLReport Truckdata Kostenanalyse Service-informatie Transparantie verhoogt de efficiëntie Truckdata Service-informatie Kostenanalyse STILLReport maakt uw gehele vloot volledig transparant. Met STILLReport

Nadere informatie

Ziet alles. En weet nog veel meer.

Ziet alles. En weet nog veel meer. Years Ziet alles. En weet nog veel meer. Bewaking en bediening van zonneenergiesystemen met Solar-Log TM Smart Energy met Solar-Log Het eigen stroomverbruik slim regelen Hoger rendement dankzij bespaarde

Nadere informatie

Voortgang CO 2 reductie

Voortgang CO 2 reductie Voortgang CO 2 reductie Introductie A. Hak wil in 2020 CO2 neutraal werken en heeft doorlopend aandacht voor de invloed van onze werkzaamheden op het milieu. Wij zijn gecertificeerd volgens ISO 14001 en

Nadere informatie

Uw smartphone als sleutel

Uw smartphone als sleutel Uw smartphone als sleutel AirKey Het sluitsysteem voor flexibele toepassingen Net zo dynamisch als de behoeften van de klant AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld

Nadere informatie

Evaluatie SaveDriver Informatie Keten. vertrouwelijk Stok Nederland BV 2008 11

Evaluatie SaveDriver Informatie Keten. vertrouwelijk Stok Nederland BV 2008 11 Evaluatie SaveDriver Informatie Keten 1 Klant ontvangt mailing Goedemorgen, ik bel u namens uw verzekeraar en wil graag een inbouw afspraak maken. Schikt het u aanstaande vrijdag? (aanmaken workflow) 2

Nadere informatie

Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface

Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface Snelheid gewenst: stipte en ongecompliceerde vervoersdienst Het in Oostenrijk gevestigde Tirolia Spedition Ges.m.b.H is gespecialiseerd

Nadere informatie

29082012_WF_reporting_bro_NL. www.tomtom.com/telematics

29082012_WF_reporting_bro_NL. www.tomtom.com/telematics 29082012_WF_reporting_bro_NL www.tomtom.com/telematics T E L E M AT I C S WEBFLEET -rapportage Let s drive business WEBFLEET -rapportage Lastige zakelijke beslissingen worden veel gemakkelijker met fleet

Nadere informatie

Wat u niet ziet,... ziet de satelliet. APS volgsystemen

Wat u niet ziet,... ziet de satelliet. APS volgsystemen Wat u niet ziet,... ziet de satelliet APS volgsystemen Volg uw waardevolle bezittingen Real-time en op de voet De black box voor mobiele bedrijven Wilt u altijd en overal kunnen zien waar uw medewerkers

Nadere informatie

Nieuw! Bezoekersbeheer. Kortere wachttijden, minder werk, meer veiligheid

Nieuw! Bezoekersbeheer. Kortere wachttijden, minder werk, meer veiligheid Nieuw! Bezoekersbeheer Kortere wachttijden, minder werk, meer veiligheid Editorial Toegangscontrole en tijdregistratie zorgen voor grote uitdagingen. U wilt doorstarten met uw bedrijf Uw doel is het om

Nadere informatie

Voortgang CO2 reductie

Voortgang CO2 reductie Voortgang CO2 reductie Introductie A. Hak wil in 2030 CO2 neutraal werken en heeft doorlopend aandacht voor de invloed van onze werkzaamheden op het milieu. Wij zijn gecertificeerd en door het hebben en

Nadere informatie

VOLVO FH FUEL CONCEPT

VOLVO FH FUEL CONCEPT VOLVO FH FUEL CONCEPT Trucks ontworpen voor maximale BRANDSTOFEFFICIËNTIE reduceer uw brandstofkosten VOLVO FH FUEL CONCEPT TRUCKS Meer kilometers. Minder brandstof. Onze Fuel Concept trucks zijn goed

Nadere informatie

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit De AGR Cockpit één systeem voor meststoffenregistratie, navigatie, track & trace, urenregistratie en (tele)communicatie 1 De AGR Cockpit 2 De AGR Cockpit Data2Track

Nadere informatie

Blik op. Let s drive business. Marktonderzoek: een onderzoek naar zakelijk rijgedrag.

Blik op. Let s drive business. Marktonderzoek: een onderzoek naar zakelijk rijgedrag. Blik op de weg Marktonderzoek: een onderzoek naar zakelijk rijgedrag Marktonderzoek: De weg die voor ons ligt: een onderzoek naar het rijgedrag van de zakelijke bestuurder Rijgedrag kan een belangrijke

Nadere informatie

Platform Regent Mobile Connect

Platform Regent Mobile Connect Platform Regent Mobile Connect WWW.REGENTMOBILE.NL Eigenschappen Regent Connect Productlijn Secure Route Pro Plug & play Live actuele locatie bekijken x x x x Routes terugkijken op kaart x x x x Virtueel

Nadere informatie

14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT DE VARIABELEN

14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT DE VARIABELEN 14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT 2 2019 DE VARIABELEN Recycling, kraanverhuur, containers, bouwstoffen Baetsen biedt meer dan alleen (zwaar-)transport. Mercedes-Benz Trucks ondersteunt de multidisciplinaire

Nadere informatie

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud.

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Zorg dat uw Mercedes een originele Mercedes blijft zelfs met heel wat kilometers op de teller en een krap budget. Mercedes-Benz Originele

Nadere informatie

Kerntaak 1: Plant wegtransporten

Kerntaak 1: Plant wegtransporten Kerntaak 1: Plant wegtransporten Werkproces 1.1: Beoordeelt transportopdrachten en aanvragen De planner wegtransport ontvangt een transportopdracht/transportaanvraag en beoordeelt of deze kan worden uitgevoerd

Nadere informatie

Green Cleaning. Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol

Green Cleaning. Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol Green Cleaning Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol Waarom green? Green is bij ons meer dan groen het staat voor duurzaam. HECTAS hecht nadrukkelijk veel waarde

Nadere informatie

Alles draait om drive

Alles draait om drive Alles draait om drive MENSEN MET DRIVE Mensen met drive maken het verschil twee Persoonlijk en servicegericht J&T Autolease is een servicegerichte leasemaatschappij met een directe en persoonlijke manier

Nadere informatie

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent SCHÄFER ORBITER SYSTEEM Veilig - Snel - Intelligent 2 OVERZICHT SYSTEMEN Compacte Dynamische Opslagsystemen De wens om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, zonder in te boeten aan efficiëntie

Nadere informatie

Inleiding Ab van Marrewijk, directeur Wematrans

Inleiding Ab van Marrewijk, directeur Wematrans Inleiding Ab van Marrewijk, directeur Wematrans Mij is gevraagd iets te vertellen over onze pogingen om rendement in de bedrijfsvoering te verbinden met duurzaamheid. Dat is vooral een kwestie om met boerenverstand

Nadere informatie

Arval Active Link DE VERSCHILLENDE MODULES VAN ARVAL ACTIVE LINK ACTIVE JOURNEY EUR 2,00 ACTIVE LINK EUR 3,00 ACTIVE ROUTING EUR 2,00

Arval Active Link DE VERSCHILLENDE MODULES VAN ARVAL ACTIVE LINK ACTIVE JOURNEY EUR 2,00 ACTIVE LINK EUR 3,00 ACTIVE ROUTING EUR 2,00 Arval Active Link Arval Active Link maakt fleet management nog efficiënter met zijn nieuwste telematica. De automatische verwerking in real time van gegevens die rechtstreeks uit de wagens zijn gehaald,

Nadere informatie

Gehlen Schols Logistics

Gehlen Schols Logistics Winner 2011 Vestigingen: NL - Kerkrade (hoofdkantoor) DE - Düren BE - Grâce Hollogne SK - Bratislava Logistieke diensten: Internationaal Transport en Expeditie Dagelijks: Duitsland, Zwitserland, Benelux

Nadere informatie

Wij helpen. Waar u ook bent. Volvo Action Service. Volvo Uptime Assurance. Volvo Trucks. Driving Progress

Wij helpen. Waar u ook bent. Volvo Action Service. Volvo Uptime Assurance. Volvo Trucks. Driving Progress Wij helpen Waar u ook bent Volvo Action Service 24 uur per dag reparatieservice Hulp in uw eigen taal Ondersteuning voor de chauffeur bij o.a. financiële problemen Volvo Uptime Assurance Financiële compensatie

Nadere informatie

Review CO 2 reductiedoelstellingen. Conform niveau 3 op de CO2-prestatieladder 2.1

Review CO 2 reductiedoelstellingen. Conform niveau 3 op de CO2-prestatieladder 2.1 Review CO 2 reductiedoelstellingen Conform niveau 3 op de CO2-prestatieladder 2.1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Voortgang subdoelstellingen 4 2.1. Voortgang subdoelstelling energieverbruik 4 2.2. Voortgang

Nadere informatie

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt!

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! Productbrochure Efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk De Hiab Multilift XR18S - Pro Future haakarm is honderden kilo s lichter dan vergelijkbare

Nadere informatie

CXEuro. De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs. / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik /

CXEuro. De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs. / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik / CXEuro De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs k in o o Nu land! er Ned / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik / De oplossing voor al uw uitdagingen in de logistieke sector Koeriers:

Nadere informatie

Inleiding BusinessTrack RRS

Inleiding BusinessTrack RRS Inleiding BusinessTrack RRS In de eerste plaats onze dank voor het gebruiken van BusinessTrack voor uw fiscale Ritten Registratie. Gezien er bij het gebruik van het systeem een aantal opties zijn, willen

Nadere informatie

Review CO2 reductiedoelstellingen

Review CO2 reductiedoelstellingen Review CO2 reductiedoelstellingen Conform niveau 5 op de CO2-prestatieladder 2.2 3.B.1_2 Review CO 2 reductiedoelstellingen 23-09-2014 1/10 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Voortgang subdoelstellingen 4 2.1.

Nadere informatie

maak van uw werkplaatscomputer EEN SERVICE TOOL

maak van uw werkplaatscomputer EEN SERVICE TOOL mega macs pc maak van uw werkplaatscomputer EEN SERVICE TOOL In één oogopslag de mega macs pc is een compacte en krachtige soſtware-oplossing die van uw computer een speciale onderhoud en service georiënteerde

Nadere informatie