EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK"

Transcriptie

1 EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK

2 Wat zou het ideaal zijn als de chauffeurs en de planning voortdurend met elkaar in contact zouden staan. De planning zou precies zien waar de chauffeurs zich bevinden en wat ze doen. Chauffeurs zouden met de planning kunnen overleggen of vragen kunnen stellen zonder hoge GSM-nota. Met LogiVisi is het mogelijk. Maar dat niet alleen; LogiVisi is een geïntegreerde oplossing voor communicatie en administratie. LOGIVISI, LOGISCH! LogiVisi geeft met behulp van Tracking & Tracing exact aan wat de huidige locatie en status van het voertuig is. De planning en de chauffeur hebben een open verbinding. Wanneer er nieuwe informatie beschikbaar is, wordt dit direct door de server teruggezonden. Om u een duidelijk beeld te geven, nemen wij u mee in de cabine van een vrachtwagen. Op de boordcomputer (op basis van standaard hard- en software) staan de taken voor de chauffeur vermeld. Op het scherm komt net een bericht binnen van de planning. Een vracht moet opgehaald worden op een locatie waar dit voertuig vlakbij is. De planning krijgt een bevestiging nu het bericht aangekomen is. Eenmaal door de chauffeur gelezen, wordt opnieuw een bevestiging naar de planning verstuurd en eventueel aangevuld met opmerkingen/vragen van de chauffeur. De nieuwe informatie wordt aan de bestaande rit toegevoegd zodat altijd de juiste informatie op de boordcomputer staat. Bij het los-(laad)adres aangekomen, verzoekt de chauffeur via de boordcomputer toegang tot het terrein. Het verzoek wordt verwerkt op de centrale computer, de actuele positie van de wagen wordt met de locatie van de toegangspoort vergeleken en de toegang wordt automatisch verleend. Met behulp van de geïntegreerde navigatie gaat de chauffeur vervolgens verder met de taken die op zijn boordcomputer staan. Na enige tijd krijgt de planning een automatisch bericht: de maximale rijtijd dreigt te overschrijden. Er wordt besloten om een stop in te plannen als eerstvolgende bestemming in de rit van de chauffeur. De mate waarin interactie tussen de planning en de chauffeur noodzakelijk is, hangt af van de situatie. Soms is routenavigatie meer van belang en soms is registratie van de lading van groot belang. In alle situaties kan met LogiVisi een passende oplossing worden gerealiseerd. Omdat LogiVisi in eigen huis is ontwikkeld, kunnen wij zeer gespecialiseerde oplossingen bieden.

3 MEER DAN PLANNEN Met LogiVisi wordt niet alleen het planproces aanzienlijk vereenvoudigd. LogiVisi biedt nog veel meer mogelijkheden op het gebied van communicatie en administratie. Ritregistratie Met behulp van ritregistratie verkrijgt u automatisch een objectieve registratie van de gewerkte uren en afgelegde kilometers. Ook de onderweg gemaakte kosten worden met behulp van de boordcomputer geregistreerd. De geregistreerde gegevens kunnen op kantoor automatisch gecorrigeerd worden op basis van vooraf opgestelde regels. Op basis van de ureninformatie wordt automatisch verloning toegepast. Dit maakt de administratieve werkzaamheden van uw chauffeurs en kantoorpersoneel veel eenvoudiger! Rijstijlanalyse LogiVisi maakt de rijstijl van uw chauffeurs inzichtelijk. Verkeerd gebruik van het voertuig veroorzaakt een extra hoge rekening voor brandstof, onderhouds- en reparatiekosten. Aan de hand van de rijstijlanalyse is dit terug te dringen. Dit is ook om te draaien. Aan de hand van de rijstijlanalyse kan een beloning uitgereikt worden voor chauffeurs met goed rijgedrag. Navigatie Het zoeken naar onbekende adressen kan voor de chauffeur een stressvolle en onveilige bezigheid zijn. De kans op schade wordt sterk vergroot doordat de chauffeur zich niet volledig op de weg concentreert. Daarnaast kost verkeerd rijden tijd en geld. Bij LogiVisi is een navigatie geïntegreerd zodat chauffeurs op ontspannen wijze elk adres kunnen vinden. Wanneer de planning wijzigt, wordt de route automatisch aangepast. Een ander voordeel van een geïntegreerde navigatie is dat op één apparaat alle adresgegevens aanwezig zijn en er geen adressen overgetypt hoeven te worden. Datacommunicatie Door de communicatie tussen planner en chauffeur te vervangen door draadloze internetverbindingen als UMTS/GPRS of Edge worden grote besparingen gerealiseerd. De kosten van telefoonverkeer en/of satellietverbindingen zijn immers aanzienlijk. Ook kan het afhandelen van de informatieoverdracht verregaand geautomatiseerd worden, zodat er meer rust op de planningafdeling ontstaat en de efficiency wordt vergroot. LogiVisi kan daarnaast worden gekoppeld aan het ordersysteem om een snelle afhandeling van de documentenstroom te realiseren. Toegangscontrole Vanaf het mobiele systeem in het voertuig kan een verzoek worden gedaan een bepaalde toegangspoort bij een bepaald laadadres te openen. Wanneer de locatie overeenstemt met de gegevens van het centrale systeem, wordt de toegangspoort geopend. Centrale upgrade De mobiele applicatie wordt centraal ge-update. Wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is, wordt dit op een bepaalde weblocatie geplaatst. Als het mobiele systeem in het voertuig geactiveerd wordt, controleert het systeem automatisch op eventuele nieuwe versies en, indien beschikbaar, worden deze vanzelf gedownload en geïnstalleerd. Zo is ook het beheer op het systeem efficiënt vormgegeven en heeft u weinig omkijken naar uw mobiele apparatuur.

4 HET SYSTEEM Hardware De belangrijkste hardware component in onze oplossing is de boordcomputer. LogiVisi maakt gebruik van CarPC s of TabletPC s in een standaard Windowsomgeving. De CarPC/TabletPC is een computer met touchscreen wat bediening van de boordcomputer gemakkelijk maakt. De keuze van een CarPC of TabletPC hangt af van het budget en de wensen wat betreft de grote van het scherm en de beschikbare ruimte. Door de standaard Windowsomgeving kunnen wij LogiVisi op maat voor u maken en veranderingen in de toekomst gemakkelijk integreren. De CarPC/TabletPC kan eenvoudig in de wagen worden ingebouwd zodat u niet veel geld kwijt bent aan gespecialiseerde inbouw en uw wagens niet lang stil staan. De CarPC/TabletPC biedt nog meer voordelen. Zo is een goede beveiliging mogelijk en beschikt de computer over een browser. Maar ook is het geluid helder en het kleurenscherm duidelijk. De centrale computer Alle communicatie verloopt via een centrale computer (eventueel op locatie van LogiVisi of op locatie van de klant). Deze computer is altijd bereikbaar en is zonder problemen 24 uur online. Voor een optimale beschikbaarheid kan deze ook dubbel uitgevoerd worden. De centrale computer is zowel database-server als webserver en aangesloten op een stabiele DSL verbinding. Software LogiVisi bestaat uit drie componenten: de client software, de centrale communicatie software en de centrale database. Afhankelijk van de wens of de situatie kunnen we met ons databeheersysteem Rilate! aanvullende componenten leveren voor databeheer, planning en ritanalyse en is het daarnaast mogelijk dit systeem te integreren met uw eigen systeem. Het is ook mogelijk de rit- en planninggegevens te koppelen aan een website waarop bijvoorbeeld uw opdrachtgever kan zien wat de status is van een bepaalde levering. De client software De software op de boordcomputer is zo ontwikkeld dat het programma eenvoudig in het gebruik is, zodat de aandacht van de chauffeur zoveel mogelijk op de weg blijft. De bediening van de boordcomputer is beperkt tot

5 eenvoudige menu s en vensters met beperkte (invoer)mogelijkheden. Dit geeft de volgende voordelen: Wanneer een chauffeur bij een laad-/losadres is aangekomen, hoeft hij de opdrachtgever niet terug te zoeken in een keuzelijst. Op de boordcomputer vindt automatisch sortering plaats op afstand tot de huidige positie. De opdrachtgever waar de chauffeur op dat moment is, staat automatisch boven aan de lijst. Dit maakt afhandeling van de taak gemakkelijk; Stilstand wordt automatisch geregistreerd zodat laad/lostijden niet door de chauffeur ingevoerd hoeven te worden; Door bovenstaande te combineren, kan stilstand buiten de route automatisch als rust worden geregistreerd; Navigatie vindt automatisch plaats op basis van de door de planning gemaakte route. De gebruikersinterface van de client software kan zonder problemen naar wens worden aangepast. Denk hierbij aan grotere vensters voor berichten, de mogelijkheid om de chauffeur uit standaard tegenberichten te laten kiezen, een koppeling van locatiegegevens met specifieke informatie over bijvoorbeeld het industrieterrein en een koppeling met externe systemen, zoals de koeling in de trailer. Net wat voor u handig is! De centrale communicatie software Alle informatie van en naar de boordcomputers gaat via de centrale communicatie software. Deze zorgt voor overdracht van gegevens van en naar de centrale database, voor de registratie van de berichten en tegenberichten vanaf de CarPC s/tabletpc s en voor het synchroniseren van gegevens met de CarPC s/tabletpc s. Doordat de toegang tot de centrale communicatie software wordt beheerd, is de communicatie van en naar de CarPC s/tabletpc s zeer stabiel; ook bij een groot aantal gelijktijdige ritten. En ook niet geheel onbelangrijk: het is veilig! De centrale database LogiVisi maakt gebruik van een SQL-server database. Deze database stelt u in staat gegevens te verzamelen, te analyseren en te synchroniseren. In veel gevallen zal het namelijk noodzakelijk zijn informatie uit bestaande systemen te integreren met de database van LogiVisi. Bijvoorbeeld informatie uit een bestaande planningapplicatie of een CRM-systeem. De SQL-server biedt in de nagenoeg alle gevallen mogelijkheden om externe gegevens te integreren. Wanneer integratie onmogelijk is, biedt LogiVisi zelf een flexibel databeheerprogramma, Rilate!, om een oplossing te vinden voor het samenvoegen van gegevens.

6 COMMUNICATIETECHNIEKEN; DE VOOR- EN NADELEN LogiVisi maakt gebruik van een draadloze internetverbinding (als GPRS en UMTS) voor het transport van gegevens tussen de boordcomputer en de centrale communicatie software. Deze oplossing is gekozen omdat op efficiënte wijze uitstekend contact is tussen chauffeur en de planning. In onderstaande tabel kunt u de voor- en nadelen lezen van de verschillende communicatietechnieken. De reden dat wij voor een draadloze internetverbinding hebben gekozen! Communicatietechniek Voordelen Nadelen Draadloze verbinding als UMTS/GPRS Realtime verbinding GPRS valt (heel) soms kortstondig GSM geïntegreerd uit, echter zet LogiVisi de verbinding Vaste maandelijkse kosten geheel automatisch weer op en de gegevens worden zolang Onbeperkte lengte berichtenverkeer lokaal op de CarPC/TabletPC Bi-directioneel berichtenverkeer opgeslagen Radiofrequentie (UHF) GSM/SMS Satelliet Blackbox/Smartcard Realtime verbinding Stabiel Realtime verbinding Stabiel Geen communicatiekosten Dure abonnementen Hoge investering t.a.v. inbouwen apparatuur Beperkte communicatiesignalen Uni-directioneel berichtenverkeer Beperkte lengtesignalen Variabele maandelijkse kosten Hoge kosten aan SMS-verkeer Beperkte communicatiesignalen Uni-directioneel berichtenverkeer Beperkte lengtesignalen Dure abonnementen Hoge investering t.a.v. inbouwen apparatuur Grote ontvanger nodig Afhankelijk van provider voor gegevensverwerking Niet realtime Hoge investering t.a.v. inbouwen apparatuur DUS In tegenstelling tot alle beschikbare alternatieven biedt LogiVisi u een oplossing die u kosten bespaart en de dienstverlening naar uw klanten optimaliseert. Maar ook uw medewerkers zullen LogiVisi een handig hulpmiddel bij hun werk vinden. Na deze eerste kennismaking met LogiVisi heeft u ongetwijfeld nog vragen. Wij laten u graag vrijblijvend een live demo zien in onze demonstratiewagen om u te overtuigen van de voordelen van LogiVisi. U kunt ons mailen via of gewoon even bellen naar Voor meer informatie kunt u ook onze website bezoeken.

7 UW VISIE OP LOGISTIEK Lentedans 50, 2907 AX Capelle aan den IJssel T , F , E I

ios, Android, Windows Phone of BYOD? Hulp bij het kiezen van juiste mobiele platform

ios, Android, Windows Phone of BYOD? Hulp bij het kiezen van juiste mobiele platform ios, Android, Windows Phone of BYOD? Hulp bij het kiezen van juiste mobiele platform ios, Android, Windows Phone of BYOD? helpline B.V., 20 maart 2014, versie 1.0 Dellaertweg 9 C 2316 WZ Leiden 071-523

Nadere informatie

TO CLOUD OR NOT TO CLOUD

TO CLOUD OR NOT TO CLOUD TO CLOUD OR NOT TO CLOUD DE VOOR- EN NADELEN VAN DIGITALE FACTUURVERWERKING IN DE CLOUD Organisatie Easy Systems B.V. Telefoon +31 (0)318 648 748 E-mail info@easysystems.nl Website www.easysystems.nl Auteur

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer in een zakelijke brief uw naam verkeerd gespeld wordt, of als u op de werkvloer steeds post ontvangt op naam van uw voorganger.

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Informatieset Uw ICT, altijd en overal Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij: Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw

Nadere informatie

» 1.0 Het Transscope Blackbox systeem

» 1.0 Het Transscope Blackbox systeem \» 1.0 Het Transscope Blackbox systeem Transscope Voertuigsystemen is gespecialiseerd in de ontwikkeling en (in)bouw van uiterst geavanceerde boardcomputers, blackbox- en plaatsbepalingsystemen en de bijbehorende

Nadere informatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Inhoudsopgave Tijd om het beter te doen! 3 1. Optimale bereikbaarheid 5 2. Beter samenwerken 7 3. Veiligheid 9 4. Kosten & beheersbaarheid

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

MANAGED SERVER HOSTING

MANAGED SERVER HOSTING INHOUDSOPGAVE MANAGED SERVER HOSTING INTRODUCTIE... 3 // MANAGED HOSTING SERVICES...3 // MANAGED DEDICATED SERVER...3 // MANAGED SERVER...3 DE SERVERS... 4 // RAID CONFIGURATIE...4 // UITBREIDINGEN...5

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Introductie Maestro

Hoofdstuk 1 Introductie Maestro Maestro Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Introductie Maestro 2 1.1 Versies 3 1.2 Kosten 3 1.3 Hoe neemt de school Maestro in gebruik 4 1.4 Is Maestro veilig? 4 1.5 Oriëntatie en support 4 Hoofdstuk 2 Mobiel apparaat

Nadere informatie

Mobiel e-mail en internet. Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie

Mobiel e-mail en internet. Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie Mobiel e-mail en internet Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie De tijd dat we alleen maar achter het bureau zaten ligt achter ons. We gaan flexibeler om met kantooruren en werken

Nadere informatie

VDO prijslijst 2015. Tachografen, uitleesapparatuur en analysesoftware. www.vdonl.nl

VDO prijslijst 2015. Tachografen, uitleesapparatuur en analysesoftware. www.vdonl.nl VDO prijslijst 2015 Tachografen, uitleesapparatuur en analysesoftware www.vdonl.nl De digitale tachograaf: wat is wettelijk vereist? Sinds mei 2006 moeten alle van een nieuw kenteken voorziene voertuigen

Nadere informatie

D e o b j e c t i e v e z a k e n p a r t n e r i n t e le c o m m u n i c a t i e DIENSTENMENU

D e o b j e c t i e v e z a k e n p a r t n e r i n t e le c o m m u n i c a t i e DIENSTENMENU D e o b j e c t i e v e z a k e n p a r t n e r i n t e le c o m m u n i c a t i e DIENSTENMENU BTC TELECONSULT, DE MICHELINSTER IN DE TELECOMMARKT Als u lekker wilt gaan eten heeft u keuze uit een groot

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2009

NIEUWSBRIEF JULI 2009 NIEUWSBRIEF JULI 2009 Graag willen wij u op de hoogte houden rondom ons softwarepakket. Controle database Om op een eenvoudige wijze te controleren of uw database foutieve of dubbel ingevoerde gegevens

Nadere informatie

Waarom kiezen voor Cloud Computing?

Waarom kiezen voor Cloud Computing? Waarom kiezen voor Cloud Computing? De grootste verandering in de ICT sinds de opkomst van het internet 1 Een White Paper is een document dat uitgebreide, objectieve en relevante informatie biedt over

Nadere informatie

Telefonie oplossingen van AVtel

Telefonie oplossingen van AVtel Telefonie oplossingen van AVtel Flexibel en efficiënt Van 9 tot 5 op kantoor met een typemachine op uw bureau en telefoon bij de hand. Dat tijdperk is al lang voorbij. Werken anno nu gebeurt in loondienst

Nadere informatie

Mamut Client Manager. Mamut Business Software. Additionele producten & Enterprise-uitbreidingen. Version 14 MBS.EXT.MCM.NL.2011.2

Mamut Client Manager. Mamut Business Software. Additionele producten & Enterprise-uitbreidingen. Version 14 MBS.EXT.MCM.NL.2011.2 0BAdditionele producten en Enterprise-uitbreidingen Mamut Business Software Additionele producten & Enterprise-uitbreidingen Mamut Client Manager Version 14 MBS.EXT.MCM.NL.2011.2 I Inhoud Additionele producten

Nadere informatie

ChipSoft Bedrijfsprofiel

ChipSoft Bedrijfsprofiel ChipSoft Bedrijfsprofiel!"#$% &%'!"#$% (!"#$)* #+, )-./000 1*12 ChipSoft ZIS B.V. (ChipSoft). Deze uitgave blijft eigendom van ChipSoft. Niets uit deze uitgave mag verveelvoudigd en/of openbaar worden

Nadere informatie

Hoe? Zo! Bring Your Own Device (BYOD)

Hoe? Zo! Bring Your Own Device (BYOD) Hoe? Zo! Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Wat is BYOD? 4 3 Hoe kun je BYOD zinvol inzetten? 7 4 Wat zijn de consequenties van de invoering van BYOD? 10 5 Hoe werkt BYOD voor medewerkers? 14 6 Hoe kan ik BYOD

Nadere informatie

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01 In de cloud, het nieuwe werken Is uw bedrijf ook toe aan werken in de cloud? Bent u het beu dat programma s, data en bedrijfsdocumenten zich overal en nergens bevinden? ItsCloud neemt al deze zorgen van

Nadere informatie

Vergunningvrij gebruik voormalige DECT guardband

Vergunningvrij gebruik voormalige DECT guardband Vergunningvrij gebruik voormalige DECT guardband Rapport uitgebracht aan het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. door Stratix Consulting November 2010 Management samenvatting Sinds

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Taxis Pitane Business Suite

Gebruikershandleiding. Taxis Pitane Business Suite Gebruikershandleiding Taxis Pitane Business Suite Inhoud Wat is Taxis Pitane Busisness Suite?... 5 Voornaamste kenmerken van de software:... 5 Duidelijke administratie:... 5 Samenwerken is de grootste

Nadere informatie

Introductie Mamut Online Backup

Introductie Mamut Online Backup Mamut Active Services Introductie Mamut Online Backup Versie 4 MOB.BKL.INTRO.NL.040.01 1 Mamut Online Backup Inhoud Mamut Online Backup... 3 Nieuw in versie 4... 5 Introductie... 6 Aan de slag... 12 Zo

Nadere informatie

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen 7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen Organisaties die zich op dit moment (opnieuw) in een CRM software selectie traject begeven, hebben een grote uitdaging. Daar waar vroeger

Nadere informatie

BaseNet Advocatuur. Neemt online werken serieus! BaseNet Internet Projects Tel. - Fax - www.basenetadvocatuur.nl info@basenet.nl

BaseNet Advocatuur. Neemt online werken serieus! BaseNet Internet Projects Tel. - Fax - www.basenetadvocatuur.nl info@basenet.nl Neemt online werken serieus! BaseNet Advocatuur Software voor de advocatuur De advocatensoftware van BaseNet is de totaaloplossing voor uw kantoor: Dossierbeheer Relatiebeheer Tijdschrijven Declareren

Nadere informatie

KPN ÉÉN. VastMobiel in 1. Commerciële Dienstbeschrijving (v2.4)

KPN ÉÉN. VastMobiel in 1. Commerciële Dienstbeschrijving (v2.4) KPN ÉÉN VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v2.4) 1 I nho udso pg av e 1 Inleiding... 4 2 Eén dienst voor vast en mobiel: VastMobiel in 1... 4 2.1 Wat zijn de voordelen van VastMobiel in 1?...

Nadere informatie

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server?

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Whitepaper Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Wanneer een kantoorserver moet worden vervangen, staat het management daarbij voor de keuze om op de traditionele manier te blijven

Nadere informatie

Informatie brochure over eduratotaal het ICT concept van Digirati voor het onderwijs Kijk ook eens op www.digirati.nl Digirati 1e Kruisstraat 9 7413

Informatie brochure over eduratotaal het ICT concept van Digirati voor het onderwijs Kijk ook eens op www.digirati.nl Digirati 1e Kruisstraat 9 7413 Informatie brochure over eduratotaal het ICT concept van Digirati voor het onderwijs Kijk ook eens op www.digirati.nl Digirati 1e Kruisstraat 9 7413 VE Deventer 085 888 1760 Informatie@digirati.nl EDURATOTAALINFORMATIEBROCHURE

Nadere informatie

Business Select. Het mobiele abonnement dat vanzelfsprekend past

Business Select. Het mobiele abonnement dat vanzelfsprekend past Business Select Het mobiele abonnement dat vanzelfsprekend past Het mobiele abonnement dat vanzelfsprekend past Mobiele communicatie is niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. U wilt goed

Nadere informatie