WagenPlan Partner in duurzame mobiliteit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WagenPlan Partner in duurzame mobiliteit"

Transcriptie

1 partner in duurzame mobiliteit WagenPlan Partner in duurzame mobiliteit Kosten- en milieubewust leasen. Met volledige compensatie van CO2-uitstoot. Efficiënt wagenparkbeheer en aantrekkelijke oplossingen op het gebied van mobiliteit.

2 2 Persoonlijke aandacht

3 Duurzame mobiliteit: voorkomen, reduceren, compenseren Als WagenPlan voelen we ons niet alleen verantwoordelijk voor het milieu. We doen er ook iets aan. Zo compenseren we kosteloos en volledig de CO 2 -uitstoot van auto s die organisaties bij ons leasen. Voor elke gram CO 2 kopen we CO 2 -credits aan. Door deze te investeren in duurzame energiebesparende projecten neutraliseren we CO 2 -uitstoot in de toekomst. Zo maken we ons ook sterk voor het voorkomen en reduceren van CO 2 -uitstoot. Besluit u via WagenPlan te leasen? Dan steunt u daarmee de duurzame energie van morgen. Zelf hoeft u daar niets voor te doen of te betalen, want dat doet WagenPlan voor u. Met rapportages die u van WagenPlan krijgt, is aantoonbaar welke bijdrage uw organisatie concreet heeft geleverd aan de verlaging van CO 2. Leasen WagenPlan biedt voor alle merken en typen, alle denkbare vormen van leasing en wagenparkbeheer. Dit geldt voor nieuwe en gebruikte auto s. Elke leasevorm heeft zijn specifieke voordeel. Uw accountmanager van WagenPlan informeert u graag over de afzonderlijke vormen en de voordelen die WagenPlan biedt. Op basis van uw wensen en eisen adviseert hij/zij u over de mobiliteitsvorm die het beste past bij uw organisatie. Green Car Solution Green Car Solution biedt voordelen voor werkgevers en werknemers. Werknemers die anders een privéauto rijden, krijgen met Green Car Solution de kans om tegen een zeer laag bedrag een gloednieuwe auto te leasen. Werkgevers hebben daarmee een tool in handen om aantrekkelijk te blijven voor hun werknemers én voor het milieu. Wilt u meer weten over Green Car Solution, vraagt u dan de speciale brochure bij ons aan. 3

4 Even over WagenPlan We zijn een joint venture tussen Centraal Beheer Achmea Van leasemaatschappij naar partner in duurzame mobiliteit en Athlon Car Lease, allebei voor 50% aandeelhouder. Sinds de oprichting zijn we volop in ontwikkeling. We zijn Door ervaring, kennis en kracht te bundelen, zijn we een de eerste en enige leasemaatschappij die volledig de uitstoot grote speler op de leasemarkt. We kopen op grote schaal in. van CO2 compenseert, kosteloos. Dat komt voort uit een Hierdoor realiseren we inkoopvoordeel. Dat voordeel geven gevoel van verantwoordelijkheid voor het milieu en onze we door aan onze klanten in de vorm van scherpe tarieven. wens ook echt een bijdrage te leveren aan een schoner milieu. WagenPlan combineert de professionele dienstverlening van We bieden met WagenPlan naast leasing, diverse oplossingen een grote aanbieder met de persoonlijke aandacht van een op het gebied van wagenparkbeheer en mobiliteit. kleiner bedrijf. Dat maakt WagenPlan uniek. En dat is niet Kostenefficiënt en met oog voor het milieu. WagenPlan is het enige zodoende meer dan een leasemaatschappij. WagenPlan is als leasemaatschappij in 2001 opgericht. 4 De informatie in deze brochure geeft een beeld van WagenPlan. U kunt lezen wat we doen en wat onze belangrijkste drijfveren zijn. Waar WagenPlan uniek in is en hoe u daarvan profiteert. WagenPlan: uw partner in duurzame mobiliteit.

5 Duurzaam rijden 5

6 Redenen om te kiezen voor WagenPlan Financieel voordeel 6 U kunt rekenen op scherpe tarieven. Het inkoopvoordeel dat WagenPlan heeft, wordt namelijk aan u doorgegeven. Het beste van twee werelden U profiteert met WagenPlan van de professionele dienstverlening van een grote aanbieder met de persoonlijke aandacht van een kleiner bedrijf. Aandacht voor het milieu U levert een bijdrage aan een schoner milieu als u least via WagenPlan, zonder dat het u iets kost. WagenPlan compenseert als eerste leasemaatschappij volledig de uitstoot van CO 2 voor auto s die via WagenPlan rijden.

7 Interactieve dienstverlening Kwaliteit en aandacht voor milieuzorg gewaarborgd U profiteert met WagenPlan van duidelijke online managementinformatie. Met dagelijkse updates en inzage in onder andere contractgegevens, afwijkende kilometerstanden, bestellingen, fiscale waardes en brandstofverbruik. U bespaart daarnaast tijd, omdat berijders zelf offertes kunnen maken. Snel, volledig en eenvoudig. En binnen de gemaakte afspraken. 7 WagenPlan is ISO 9001:2008 gecertificeerd. Dit certificaat is uitgegroeid tot een standaardnorm voor kwaliteitszorg. Met daarnaast het internationaal geaccepteerde ISO 14001:2004 certificaat, voldoet WagenPlan ook aantoonbaar aan de vereiste wet- en regelgeving op het gebied van milieu. partner in duurzame mobiliteit

8 Even over het gemak dat WagenPlan biedt 8 Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt in de visie van WagenPlan. Even zo goed, vinden we dat onze producten en diensten een bijdrage moeten leveren waar het gaat om gemak. Gemak voor werkgevers en wagenparkbeheerders die kiezen voor WagenPlan. En gemak voor werknemers die indirect ook met ons te maken krijgen. Speciaal voor werkgever en wagenparkbeheerder AutoFocus Uniek is onze informatieverstrekking via AutoFocus. Dit interactieve systeem biedt op eenvoudige wijze de belangrijkste managementinformatie, zoals excessenrapportages, het wagenparkoverzicht en bestellingen. De aangeboden informatie wordt elke dag ververst en is in vier overzichtelijke categorieën ingedeeld. Eenvoudig te raadplegen en te exporteren naar een excelbestand. WagenPlan Interactief We bieden met WagenPlan Interactief een geavanceerd systeem waarmee berijders zelf snel, volledig en eenvoudig leaseoffertes kunnen maken. Uiteraard binnen de gemaakte afspraken. Dat scheelt u als werkgever of wagenparkbeheerder tijd en moeite. Speciaal voor berijders van leaseauto s Hulp bij schade en pech Kenmerkend voor de dienstverlening van WagenPlan is de persoonlijke ondersteuning. Zeker bij een ongeval of pech onderweg, is het belangrijk dat de berijder waar dat kan, zo snel mogelijk zijn weg kan vervolgen. Dat betekent dat hij moet kunnen rekenen op ons. WagenPlan biedt berijders daarom via zusterbedrijf Eurocross Achmea een 24-uurs alarmservice. Zij zijn daardoor verzekerd van optimale bereikbaarheid en hulpverlening bij schade en pech. In Nederland én in het buitenland. Ook dat hoort voor WagenPlan bij partner in duurzame mobiliteit. Optimale online dienstverlening WagenPlan biedt werknemers online allerlei praktische zaken. Zo kan de werknemer bijvoorbeeld via een applicatie bekijken waar hij in de buurt voordelig kan tanken. Schade kan hij melden via de WagenPlan schade app. En met WagenPlan Interactief kunnen werknemers binnen de afspraken die met de werkgever of wagenparkbeheerder gemaakt zijn, zelf leaseoffertes opvragen. Snel, volledig en eenvoudig.

9 Fit-to-Go Berijders van WagenPlan kunnen met Fit-to-Go zonder afspraak terecht bij één van de Kwik-Fit vestigingen in Nederland. Dit is speciaal voor zaken als het bijvullen van olie, koel- en ruitenwisservloeistof, reparatie van een lekke band en controle van de bandenspanning. Ideaal, op het moment dat de berijder de auto ook gebruikt om mee op vakantie te gaan. Servicetrack Met Servicetrack kunnen berijders van WagenPlan eenvoudig zien bij welke bedrijven en vestigingen zij het periodiek onderhoud, de reparaties en vervanging van banden kunnen laten uitvoeren. Servicetrack geeft ook inzicht in aanbieders van extra diensten als een gratis haal- en brengservice. Hiermee kunnen onnodige wacht- en reistijden voorkomen worden. 9 Als WagenPlan maken we ons hard voor oplossingen die passen binnen de context van duurzame mobiliteit, die tegelijkertijd voordeel en gemak opleveren. Ook voor de berijders van leaseauto s. Dat maakt ons tot partner in duurzame mobiliteit.

10 10

11 Mobiliteit in breder verband. Met oog voor het milieu en de kosten Medewerkers kiezen graag per bestemming de beste vervoersoplossing. Soms is dat de (lease)auto en soms de taxi of trein. WagenPlan begrijpt dat een werkgever aan medewerkers de mogelijkheid van een ander vervoermiddel wil bieden. Dit biedt immers de werkgever en de werknemer voordeel, omdat er tijd en kosten bespaard worden. WagenPlan biedt klanten aanvullend op leasing, de mogelijkheid van een NS Business Card of andere mobiliteitskaart gebruik te maken. Dit past bij ons als kostenefficiënte en milieubewuste aanbieder en partner in duurzame mobiliteit. Een mobiliteitskaart is een soort creditcard. Nederlandse organisaties kunnen medewerkers hiermee door heel Nederland laten reizen. Ook kunnen de houders van een mobiliteitskaart hun auto parkeren bij de P&R parkeerterreinen van Q-Park en de (trein)taxi nemen. WagenPlan regelt de aanvraag van deze kaarten, de administratie en de CO 2 -besparingsrapportage. De kosten die met de kaart worden gemaakt, worden maandelijks achteraf overzichtelijk verwerkt op de leasefactuur. Duurzaam en bereikbaar Een treinkilometer levert een derde van de CO 2 -uitstoot van een autokilometer. Verruilen medewerkers hun leaseauto vaker voor de trein? WagenPlan biedt CO 2 -rapportages die laten zien, hoeveel autokilometers de organisatie heeft omgezet naar het spoor. Vaker met de trein betekent minder CO 2 -uitstoot én een bijdrage aan het verminderen van de files. Over elektrische scooters Via WagenPlan is het ook mogelijk om naast een auto een elektrische scooter te leasen. Ook dat past in ons concept van duurzame mobiliteit. Ideaal voor leaserijders die naast hun auto gebruik willen maken van een elektrische scooter. Speciaal voor ritten die korter zijn dan 10 kilometer. Als er op jaarbasis op die manier km wordt afgelegd, dan vermindert de berijder de CO 2 -uitstoot daarmee jaarlijks met kilogram. De elektrische scooter past zo aanvullend in het mobiliteitspakket van wagenparkbeheerders. Net als de mobiliteitskaart. 11

12 Meer informatie Uitgebreide informatie over de producten en diensten van WagenPlan kunt u lezen op onze site U kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek met een accountmanager van WagenPlan. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt hij/zij u graag meer over de afzonderlijke leasevormen die WagenPlan biedt en uw specifieke voordelen. Op basis van uw wensen en eisen adviseert onze accountmanager u dan over de leasevorm die het beste bij uw organisatie past. Uiteraard kan hij/zij u ook meer vertellen over de andere kostenefficiënte en milieubewuste oplossingen van WagenPlan. Meer weten of een afspraak maken? Gewoon Even Apeldoorn bellen. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van tot uur. Ons telefoonnummer is (055) partner in duurzame mobiliteit

Green Car Solution. Group Facility Services en mvo september 2008 pagina 1 van 5 1 van 8. Green Car Solution Centraal Beheer Achmea & WagenPlan

Green Car Solution. Group Facility Services en mvo september 2008 pagina 1 van 5 1 van 8. Green Car Solution Centraal Beheer Achmea & WagenPlan Green Car Solution S c h o o n e n v o o r d e l i g l e a s e n Group Facility Services en mvo september 2008 pagina 1 van 5 1 van 8 Green Car Solution S c h o o n e n v o o r d e l i g l e a s e n Green

Nadere informatie

B E D R I J V E N De Wagenparkverzekering. Mobiliteitsgarantie uit Apeldoorn Minder gedoe, méér gemak

B E D R I J V E N De Wagenparkverzekering. Mobiliteitsgarantie uit Apeldoorn Minder gedoe, méér gemak B E D R I J V E N De Wagenparkverzekering Mobiliteitsgarantie uit Apeldoorn Minder gedoe, méér gemak 1 De Wagenparkverzekering: de mobiliteitsgarantie op maat uit Apeldoorn. Uw organisatie heeft belangstelling

Nadere informatie

Zorgeloze mobiliteit ZAKELIJK. RENAULT Business Finance

Zorgeloze mobiliteit ZAKELIJK. RENAULT Business Finance Zorgeloze mobiliteit ZAKELIJK RENAULT Business Finance Samenwerking als basis voor de beste leasemogelijkheden Zorgeloze mobiliteit Renault Business Finance is het resultaat van een krachtige samenwerking

Nadere informatie

Solutions. Mobiliteit in de toekomst. Inspelen op een veranderende vraag. De kentekencard doet in 2014 zijn intrede. De duurzame ambities van TBI

Solutions. Mobiliteit in de toekomst. Inspelen op een veranderende vraag. De kentekencard doet in 2014 zijn intrede. De duurzame ambities van TBI Solutions NUMMER 29 - november 2013 Mobiliteit in de toekomst Inspelen op een veranderende vraag De kentekencard doet in 2014 zijn intrede De duurzame ambities van TBI Athlon Mobiliteitscongres 2013: Rethinking

Nadere informatie

De flexibele verzekering voor uw bedrijfsauto. De Bedrijfsautoverzekering van Centraal Beheer Achmea

De flexibele verzekering voor uw bedrijfsauto. De Bedrijfsautoverzekering van Centraal Beheer Achmea De flexibele verzekering voor uw bedrijfsauto. De Bedrijfsautoverzekering van Centraal Beheer Achmea Inhoud Een goede basis voor uw bedrijfsauto. 3 Daarom kiest u voor onze Bedrijfsautoverzekering! 4 Even

Nadere informatie

Comfortabel in beweging

Comfortabel in beweging Comfortabel in beweging MKB Lease -1- Welkom bij MKB Lease MKB Lease Siliciumweg 4 3812 SX Amersfoort Postbus 3 3800 AA Amersfoort telefoon 033 42 24 888 fax 033 42 24 800 e-mail info@mkblease.nl www.mkblease.nl

Nadere informatie

Slim leasen! Nieuwe mobiliteit voor bedrijven en overheden

Slim leasen! Nieuwe mobiliteit voor bedrijven en overheden EnergieTransitie - Creatieve Energie Bedrijfsleven, overheid, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties zetten zich gezamenlijk in om ervoor te zorgen dat de energievoorziening in 2050 duurzaam

Nadere informatie

Klik op het logo of lees hieronder verder voor het aanbod van onze partners.

Klik op het logo of lees hieronder verder voor het aanbod van onze partners. Talisman Benefits faciliteert in het verkrijgen van collectief voordeel in voorzieningen welke interessant kunnen zijn voor de aan Talisman verbonden specialisten. Dit doen wij samen met een aantal partners

Nadere informatie

De weg naar uw droomauto.

De weg naar uw droomauto. De weg naar uw droomauto. Inhoudsopgave Introductie Over ALPHERA Financial Services 2 Autofinanciering voor bedrijven ALPHERA Financial Lease 4 ALPHERA Executive Plan 4 Autofinanciering voor particulieren

Nadere informatie

Oplossingen waarmee u écht verder komt. Pinknotes = Personeelsvoordeelpas! BP Europa SE BP Nederland. www.bp.nl/zakelijk 0800-0203631

Oplossingen waarmee u écht verder komt. Pinknotes = Personeelsvoordeelpas! BP Europa SE BP Nederland. www.bp.nl/zakelijk 0800-0203631 brandstofexpertise Oplossingen waarmee u écht verder komt Alleen BP PLUS biedt de beste oplossingen om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Van een omvangrijk Europees netwerk van tankstations

Nadere informatie

Leasen in drie simpele stappen

Leasen in drie simpele stappen Leasen in drie simpele stappen 1 Nederland kent talrijke leasemaatschappijen. U kiest voor Fiat Financial Solutions. Als financieringsmaatschappij van Fiat Group Automobiles SA zijn we als geen ander op

Nadere informatie

BP PLUS Altijd beter op weg

BP PLUS Altijd beter op weg BP PLUS Altijd beter op weg Altijd beter op weg Al meer dan 100 jaar doet BP er alles aan om de beste te zijn. op elk denkbaar gebied. Dus zorgt BP voor schone tankstations en vriendelijke service, voor

Nadere informatie

antwoorden rondom zakelijke mobiliteit

antwoorden rondom zakelijke mobiliteit Van leaseauto naar zakelijk vervoer op maat 4 antwoorden rondom zakelijke mobiliteit Als werkgever bent u genoodzaakt uw wagenpark kritisch onder de loep te nemen. Er komen minder opdrachten binnen en

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

Hyundai Garanties, Onderhoud en Verzekeringen. Persoonlijke brochure van meneer Schippers

Hyundai Garanties, Onderhoud en Verzekeringen. Persoonlijke brochure van meneer Schippers Hyundai Garanties, Onderhoud en Verzekeringen Persoonlijke brochure van meneer Schippers 22-11-2014 New Thinking. New Possibilities. Bij Hyundai willen wij uw verwachtingen altijd overtreffen. Beter zijn,

Nadere informatie

Business Select. Het mobiele abonnement dat vanzelfsprekend past

Business Select. Het mobiele abonnement dat vanzelfsprekend past Business Select Het mobiele abonnement dat vanzelfsprekend past Het mobiele abonnement dat vanzelfsprekend past Mobiele communicatie is niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. U wilt goed

Nadere informatie

lenen Extra geld als u het nodig heeft

lenen Extra geld als u het nodig heeft lenen Extra geld als u het nodig heeft extra geld als u het nodig heeft De juiste lening kiezen Een verstandige lening past bij het doel en bij uw persoonlijke situatie. 04 Meer ruimte op of naast uw betaalrekening

Nadere informatie

Informatiepakket. Wie is Freo? Freo Specialist in online lenen

Informatiepakket. Wie is Freo? Freo Specialist in online lenen fre.ifpk.01-04-15 Freo Specialist in online lenen Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden

Nadere informatie

Lease of financiering

Lease of financiering CITROËN Lease of financiering MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT Bij Citroën Financial Services heeft u ruime keuze uit lease- en financieringsmogelijkheden. Voor

Nadere informatie

TFG Collectiviteit Programma

TFG Collectiviteit Programma TFG Collectiviteit Programma BMW & MINI De Leasemaatschappijen De Verzekeringen Vodafone & BTC Teleconsult Makro pas & MKB-Brandstof pas Electrisch rijden en fiscale voordelen dé maat in ondernemen 1 TFG

Nadere informatie

BedrijfsOnbeperkt. Dienstbeschrijving

BedrijfsOnbeperkt. Dienstbeschrijving BedrijfsOnbeperkt Dienstbeschrijving S ept ember 2012 INHOUD BEDRIJFSONBEPERKT 3 OVERZICHT BEDRIJFSONBEPERKT 3 ABONNEMENTEN 3 BASISAANBOD 5 DE OPTIONELE MODULES VAN BEDRIJFSONBEPERKT 8 OPTIONELE MODULES

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

BedrijfsBundel 2011. Dienstbeschrijving April 2013

BedrijfsBundel 2011. Dienstbeschrijving April 2013 BedrijfsBundel 2011 Dienstbeschrijving April 2013 Inhoud BEDRIJFSBUNDEL... 3 OVERZICHT BEDRIJFSBUNDEL... 3 ABONNEMENTEN... 3 BASISAANBOD... 4 BUNDELADVIES... 7 1 ABONNEMENT, 2 GROEPSTEGOEDEN... 7 ONDERLINGE

Nadere informatie

Alfresco Document Management

Alfresco Document Management Pagina 1 van 6 Alfresco Document Management Efficiënter kunnen (samen)werken, altijd en overal kunnen beschikken over de benodigde informatie en geen zorgen hoeven maken over IT en back-up? Lagere kosten

Nadere informatie

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Er zijn BELANGRIJKE verschillen Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen. Elke maatschappij heeft eigen producten

Nadere informatie

Nederland Elektrisch EV-wijzer

Nederland Elektrisch EV-wijzer Nederland Elektrisch EV-wijzer Stop de stekker in uw wagenpark! EV-wijzer Stop de stekker in uw wagenpark! Voorbeelden en best practices van leasebeleid dat goed gebruik van plug-in-voertuigen bevordert

Nadere informatie

Nederland Elektrisch EV-wijzer

Nederland Elektrisch EV-wijzer Nederland Elektrisch EV-wijzer Stop de stekker in uw wagenpark! EV-wijzer Stop de stekker in uw wagenpark! Voorbeelden en best practices van leasebeleid dat goed gebruik van plug-in-voertuigen bevordert

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer uw naam verkeerd gespeld wordt in een brief of wanneer u post ontvangt voor uw voorganger die al geruime tijd weg is. Dit soort

Nadere informatie

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt leven zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud DEFAM. Specialist in verantwoord lenen. Bent u op zoek naar een geschikte lening van DEFAM of wilt u een lening aanvragen? Maak dan een

Nadere informatie

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren.

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. Zakelijk Audi rijden 2 Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 3 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is een keuze voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid.

Nadere informatie