Een onderneming van Daimler AG. Lager verbruik meer flexibiliteit voor uw bestelwagenpark!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een onderneming van Daimler AG. Lager verbruik meer flexibiliteit voor uw bestelwagenpark!"

Transcriptie

1 Een onderneming van Daimler AG Lager verbruik meer flexibiliteit voor uw bestelwagenpark!

2 Het pluspunt voor rekenwonders die het hoofd koel houden. FleetBoard betekent een grote ondersteuning voor uw wagenparkmanagement. Telematicaservices voor kostenbesparing en prestatieverhoging. Beschikbaarheid voor bestelwagenparken in meer dan 50 landen. Eenvoudig gebruik via internet. Verbinding met voertuigen via CAN-bus technologie. FleetBoard Service Center in het Daimler-computercentrum. Flatrate voor de services incl. communicatiekosten. Reken het maar na met FleetBoard blijft onder de streep meer over. De bedrijfs- en proceskosten van uw wagenpark leveren u kopzorgen? FleetBoard is de beste remedie! Met de telematica-ondersteunde internetdiensten kunt u de rendabiliteit van uw wagenpark verhogen. De oplossingen zijn helemaal op de bestelwagensector afgestemd en kunnen al gauw tot een onontbeerlijke efficiëntie verbetering leiden. Om ervoor te zorgen dat u niet in de grote massa van aanbieders ondergaat, ondersteunt FleetBoard het gehele wagenpark door de reductie van brandstofkosten, een optimale onderhoudsplanning en de verhoging van de flexibiliteit. Marktleidende standaardapparatuur en omvangrijke informatie via internet getuigen van hoge kwaliteit. De modernste technologieën en voor de toekomst rendabele oplossingen beloven een investering in een betrouwbare tool, waarvan de aanschafkosten te overzien zijn en die u binnen 10 maanden weer heeft terugverdiend. De voertuigen altijd in het oog door middel van GPS-lokalisatie worden de voertuigposities en het verloop van de rit(ten) exact bepaald en overzichtelijk op een digitale, wereldwijde wegenkaart weergegeven. GPS peiling Voertuig GPS satelliet GPRS gegevenstransmissie FleetBoard Service Center Datatransmissie via internet Analyse bij de klant Via de interface in het voertuig heeft de voertuigcomputer FleetBoard TiiRec toegang tot de elektronica van de bestelwagen. Via GSM/GPRS worden de voertuig- en ritgegevens overgedragen aan de FleetBoard-servers. Deze stellen alle belangrijke informatie wachtwoordbeveiligd via internet ter beschikking. Er ontstaan dus geen kosten voor de aanschaf en het gebruik van een eigen telematicacentrale.

3 Inzetanalyse met rijstijlbeoordeling Met één liter meer kilometers rijden! Kosten analyseren & minimaliseren. Verlaging van het brandstofverbruik mogelijk met 10% en meer. Meer veiligheid en minder slijtage door een defensieve rijstijl. Basis voor premiesystemen en motivatie van de chauffeurs. Zuinig rijden is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor het milieu. Wie er één keer gebruik van heeft gemaakt, wil vervolgens niet meer zonder: de FleetBoard Inzetanalyse geniet een grote populariteit en is als tool voor het rendabele beheer van het wagenpark onmisbaar. Met behulp van de rijstijlbeoordeling van FleetBoard met een puntensysteem van 1 tot 100 (niet zuinige tot zeer zuinige rijstijl) en duidelijke detaildiagrammen worden er ritanalyses van het gehele wagenpark opgesteld, zowel chauffeur- als voertuiggerelateerd. Dit levert niet alleen individuele scholingsmogelijkheden op, maar resulteert ook in een grondslag voor een eerlijk premiesysteem voor de chauffeurs. Eerlijk ook omdat met de FleetBoard- DriverCard een betrouwbare analyse mogelijk is. Op basis van objectieve gegevens werkt u samen met de chauffeur aan een blijvend efficiënte en voertuigvriendelijke rijstijl. De praktijk toont aan dat de brandstofkosten en de CO 2 - uitstoot met 10% of meer kunnen worden gereduceerd. Door de anticiperende rijstijl worden bovendien slijtages en reparaties aan de bestelwagen verminderd en de veiligheid van uw chauffeurs en voertuigen verhoogd. FleetBoard + bestelwagen = efficiëntie². De grafiek van het Rijden overeenkomstig kenveld toont hoelang men in het economische bereik heeft gereden (groene velden). Snel overzicht over gematigd en hard remmen De FleetBoard Inzetanalyse stelt de volgende informatie ter beschikking: Afgelegde afstand/rijtijd Standtijd lopende motor/motor uit Kenveld zuinig rijden Toerentaloverschrijdingen Zuinig rijden Gemiddelde snelheid Snelheidsovertredingen Sterke remhandelingen Totale verbruik/verbruik rijdend en stilstaand Het aantal stops Door een analyse van de rijstijlen kunnen chauffeurs blijvend worden geïnstrueerd in een zuinige manier van rijden.

4 Onderhoudsplanning en elektronisch ritverslag Service gewenst? FleetBoard vertelt u wanneer! Onderhoudsinformatie en logboek altijd actueel beschikbaar. Optimale planning van onderhoudsintervallen. Tijdig onderhoud van de voertuigen. Vermindering van de uitvaltijden. Registratie van de bedrijfsgegevens. Wees voorbereid! Inclusief service-informatie en logboek. Hoeveel kilometer kan het voertuig tot aan het volgende geplande onderhoud rijden? Waar heeft welke bestelwagen hoelang gestaan? Deze en verdere informatie ontvangt u met één klik. De inzetgerelateerde onderhoudsinformatie geeft te allen tijde informatie over een binnenkort ophanden zijnd onderhoud, zodat er reeds vooraf of spontaan op grond van de voertuigpositie kan worden gepland. De APK en uitlaatgascontrole worden door u ingevoerd en geadministreerd. Het begin en einde van de rit alsook de niveaus van de tanks houdt u door middel van het elektronische ritverslag in de gaten. Zo bent u aan de ene kant altijd op de hoogte van de effectiviteit van uw wagenpark en kunt u aan de andere kant de informatie van het ritverslag voor de ritanalyse gebruiken. Wanneer werd welk voertuig gebruikt? Het ritverslag kent de antwoorden. Wanneer moet welke bestelwagen naar de APK en uitlaatgascontrole? Met FleetBoard wordt geen afspraak vergeten. Hoeveel kilometer tot aan het volgende onderhoud? De onderhoudsinformatie zorgt voor een overzicht.

5 Eén contract, één prijs, talloze besparingspotentiëlen. Servicepakketten van FleetBoard. Voertuigmanagement ritverslag, onderhoudsinformatie, inzetanalyse, alarmmeldingen, mapping, aansluiting op klanteigen software. Transportmanagement order-,rit- en voertuigplanning, order tracking, navigatie, mapping, aansluiting op expeditiesoftware. Tijdmanagement Tijdregistratie van de rij- en werktijden, tachograafdownload. Aantrekkelijke pakketcombinaties. Geïntegreerde oplossingen. Voorwaarde voor de FleetBoard-telematicaservices is dat de voertuigcomputer FleetBoard TiiRec in het DIN-vak van de bestelwagen en de interface in de voertuigelektronica is ingebouwd. In de Mercedes-Benz Sprinter en Vito heet deze interface PSM (parametreerbare CANBus module). De PSM kan achteraf worden ingebouwd, als reeds af fabriek de PSM-voorbereiding is aangebracht. Optioneel kan voor de toepassing van het transportmanagement de handheld DispoPilot.mobile worden besteld. Om het pakket Tijdmanagement volledig te kunnen benutten, moet er in het voertuig een voor downloads geschikte tachograaf ingebouwd zijn. Indien gewenst kunnen de telematicagegevens via de WebServicesinterfaces van FleetBoard worden aangesloten op de bedrijfsinterne software, zodat er verder in de vertrouwde omgeving kan worden gewerkt. De communicatie met de voertuigen is vanuit de eigen toepassing evengoed onvertraagd mogelijk. FleetBoard TiiRec zorgt voor een soepele informatie-uitwisseling tussen het voertuig en de onderneming. FleetBoard TiiRec op maat gemaakt voor uw bestelwagens. Levert technische gegevens vanuit elke bestelwagen met voertuiginterface (FMS-standaard). Montage in een standaard DIN-vak. Geïntegreerde GSM/GPRS-modem en GPS-ontvanger. Chauffeursidentificatie door FleetBoard-DriverCard. Inclusief onderhoud op afstand van de software (remote updates). Chauffeurkaartdownload Service Call Event Call Home Call De chauffeursidentificatie vindt plaats door middel van de FleetBoard- DriverCard die in de kaartlezer van de voertuigcomputer FleetBoard TiiRec wordt geschoven. Indien aanwezig, vindt de identificatie ook probleemloos plaats via de aansluiting met de digitale tachograaf. Bovendien kan de chauffeurskaart van de digitale tachograaf ook in de voertuigcomputer worden gestoken om gegevens van de chauffeurskaart uit te lezen en naar de thuisbasis te sturen.

6 U wilt meer FleetBoard? Profiteer op alle gebieden! Professionele ondersteuning voor dispositie en chauffeur. Werktijdenregistratie en overdracht van de tachograafgegevens voor de wettelijke archivering. Volledige bewaking van de koelketen. FleetBoard biedt nog meer services die rendabel zijn en tijd besparen. FleetBoard Transportmanagement: professionele regeling van ritten Planners worden te allen tijde geïnformeerd over de actuele positie en de status van hun bestelwagens, kunnen real time met de chauffeurs communiceren, opdrachten vastleggen, ritten plannen, deze met een klik op de muis naar de bestuurder sturen en op de voet volgen. De opdrachten worden direct naar de DispoPilot.mobile in de auto gestuurd, die dan de aflever- en laadadressen automatisch overneemt in de voor heel Europa geschikte navigatie. Tegelijkertijd maken statusmeldingen op voertuig-, riten opdrachtniveau de snelle en transparante uitwisseling van informatie mogelijk tussen chauffeur en dispositie. Zo wordt de servicekwaliteit voor uw klanten duidelijk verhoogd. FleetBoard Tijdmanagement: alles geregeld! Het is absoluut niet gemakkelijk om het overzicht te houden over de werktijden van de chauffeurs en tegelijkertijd de informatie nuttig te verwerken. Daarom ondersteunen de tijdmanagementservices van FleetBoard de belangrijkste toepassingen rondom de werktijden van de chauffeurs. Door de steeds actueel beschikbaar gestelde gegevens, zoals de weergave van de dagelijkse resterende rijtijden, de chauffeursidentificatie en de actuele positie kunt u betrouwbaar disponeren. De essentiële gegevens voor de loonadministratie worden vastgelegd en voor alle chauffeurs in de gedefinieerde periode geëxporteerd. Door middel van de chauffeurskaartdownload is het mogelijk om de chauffeurskaart direct in het voertuig uit te lezen. Er wordt aan de wettelijke documentatie- en archiveringsverplichtingen voldaan, omdat na het downloadproces alle bestanden in het FleetBoard-computercentrum worden opgeslagen. Deze gegevens kunt u door middel van uw archiveringssoftware analyseren. FleetBoard Koeldatamanagement: houd het hoofd koel! Met FleetBoard Koeldatamanagement kan onomstotelijk en feilloos aangetoond worden dat de koelketen gesloten is. De temperatuurverlopen van de koelkamers worden continu geregistreerd. DispoPilot.mobile levert in één oogopslag alle informatie met betrekking tot de opdracht en de rit(ten) en leidt de chauffeur stipt naar de bestemming. Na het insteken van de chauffeurskaart in de FleetBoard TiiRec worden met een druk op de knop alle gegevens van de chauffeurskaart overgedragen naar de expeditie zonder dat de chauffeur of het voertuig in hun bedrijf aanwezig moet zijn; de gegevens worden zeer snel gedownload en opgeslagen.

7 Een onderneming van Daimler AG Daimler FleetBoard GmbH al meer dan 10 jaar succesvol op het gebied van telematica 10 Years Daimler FleetBoard GmbH behoort tot de Europese marktleiders van telematica-ondersteunde internetdiensten en is sinds jaren binnen de bedrijfswagensector als het toonaangevende wagenparkmanagementsysteem gevestigd. De FleetBoard-hardware en -services richten zich tot exploitanten van kleine, middelgrote en grote bestelwagenparken die door voertuig-, tijd- en transportmanagement hun rendabiliteit willen verhogen. Ook de chauffeur wordt dankzij de eenvoudig bedienbare techniek in zijn transportwerk ondersteund. Daimler FleetBoard GmbH is voor 100% een dochter van Daimler en heeft haar hoofdvestiging in Stuttgart. Sinds april 2004 is zij een DEKRA-gekeurd en -gecertificeerd bedrijf volgens DIN EN ISO 9001:2000. De jarenlange ervaringen op het gebied van telematica, de verbondenheid met de bedrijfswagenfabrikant en de continue verdere ontwikkeling van het productportfolio in korte cycli met eigen test- en serviceteams zijn slechts enkele van de vele argumenten voor FleetBoard. Via satelliet wordt de positie van elke bestelwagen van een wagenpark vastgesteld. De datastroom tussen het voertuig en de centrale vindt probleemloos plaats dankzij de modernste techniek op het gebied van mobiele communicatie. Topcomputers verwerken alle informatie en stellen deze wachtwoordbeveiligd op internet ter beschikking. Van advies via montage, toepassingsscholingen tot kosteloze updates: neem voor meer informatie contact op met uw FleetBoardverkooppunt of met de FleetBoard-supportafdeling: +49 (0) , Meer informatie met betrekking tot Daimler FleetBoard en het productaanbod vindt u op Daimler FleetBoard GmbH, Stuttgart 06/0310 Printed in Federal Republic of Germany/Imprimé en République fédérale d Allemagne

A Daimler company. FleetBoard Timemanagement volledige transparantie van de chauffeurstijden.

A Daimler company. FleetBoard Timemanagement volledige transparantie van de chauffeurstijden. A Daimler company FleetBoard Timemanagement volledige transparantie van de chauffeurstijden. GPS satelliet GPS peiling Meer rendabiliteit en duidelijkheid voor uw onderneming. Spedition Uw investering

Nadere informatie

A Daimler company. FleetBoard Transportmanagement Individuele sturing van logistieke processen voor meer efficiëntie

A Daimler company. FleetBoard Transportmanagement Individuele sturing van logistieke processen voor meer efficiëntie A Daimler company FleetBoard Transportmanagement Individuele sturing van logistieke processen voor meer efficiëntie 1 FleetBoard Transportmanagement Efficiënte afwikkeling van uw transportprocessen De

Nadere informatie

De nieuwe Atego. Distributietransport. 6,5 16 ton.

De nieuwe Atego. Distributietransport. 6,5 16 ton. De nieuwe Atego. Distributietransport. 6,5 16 ton. De nieuwe Atego. De nieuwe referentie in het distributietransport. Inhoud Waarde 6 7 Gebruik 8 17 Cabines, uitrustingen 10 13 Motoren, transmissie 14

Nadere informatie

VDO prijslijst 2015. Tachografen, uitleesapparatuur en analysesoftware. www.vdonl.nl

VDO prijslijst 2015. Tachografen, uitleesapparatuur en analysesoftware. www.vdonl.nl VDO prijslijst 2015 Tachografen, uitleesapparatuur en analysesoftware www.vdonl.nl De digitale tachograaf: wat is wettelijk vereist? Sinds mei 2006 moeten alle van een nieuw kenteken voorziene voertuigen

Nadere informatie

De weg om uw doelen te bereiken.

De weg om uw doelen te bereiken. CONSEQUENT EFFICIENT Downloading % 99 SYSTEM Downloading % 71 % 25 Downloading % 25 % 16 % 88 START % 06 Downloading % 34 Downloading % 23 % 16 % 65 Downloading % 75 De weg om uw doelen te bereiken. MAN

Nadere informatie

EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK

EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK Wat zou het ideaal zijn als de chauffeurs en de planning voortdurend met elkaar in contact zouden staan. De planning zou precies zien waar de chauffeurs zich bevinden en

Nadere informatie

Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl

Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl oaltijd n l ien n overal e g eactuele b o u gebouweninformatie we n b e h e e r Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl Margrietstraat 1 Postbus 4 5400 AA Uden telefoon 0413 26 04 55

Nadere informatie

Gilde Carrosserie. Bedrijfsomvattend systeem op maat. Dé specialist in automatisering voor carrosseriebedrijven

Gilde Carrosserie. Bedrijfsomvattend systeem op maat. Dé specialist in automatisering voor carrosseriebedrijven Gilde Carrosserie Dé specialist in automatisering voor carrosseriebedrijven Bedrijfsomvattend systeem op maat Gilde Carrosserie is geschikt voor diverse sectoren in de carrosseriebranche, zoals carrosseriebouw,

Nadere informatie

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems Cocon in het kort: speciaal ontwikkeld voor glasvezel, helder overzicht netwerk, snel iedere gewenste informatie, automatische routering en budgettering, werken in heden en toekomst, projectmatig werken,

Nadere informatie

GPS Blackboxen voor tracking en tracing Marktverkenning, vergelijking en praktijktest voor RWS

GPS Blackboxen voor tracking en tracing Marktverkenning, vergelijking en praktijktest voor RWS GPS Blackboxen voor tracking en tracing Marktverkenning, vergelijking en praktijktest voor RWS Nancy Omtzigt, Nils de Reus Rapport R06/03 17 juli 2006 De opdrachtgever van dit rapport was: Rijkswaterstaat,

Nadere informatie

De Connected Bus. Een casestudie naar de impact van mobiele connectiviteit op openbaar busvervoer in Nederland. Auteurs: Ir.

De Connected Bus. Een casestudie naar de impact van mobiele connectiviteit op openbaar busvervoer in Nederland. Auteurs: Ir. De Connected Bus Een casestudie naar de impact van mobiele connectiviteit op openbaar busvervoer in Nederland. Auteurs: Ir. Karin Smorenburg Martin de Jong MSc Status: Definitief Publicatiedatum: 8 juli

Nadere informatie

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Cloud communicatie EDITIE NR. 1 Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Zeker, zorgeloos en optimaal bereikbaar Investeren in een nieuwe telefooncentrale of telefonie afnemen

Nadere informatie

TNT Electronic Services

TNT Electronic Services TNT Electronic Services de snelste weg naar een vlotte verzending 1 Intro PC-oplossingen... 4 ExpressShipper... 6 ExpressManager.... 9 Internetoplossingen.. 10 ExpressInternet... 11 mytnt.... 12 ExpressConnect....

Nadere informatie

KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US.

KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US. KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US. U wilt natuurlijk een perfecte workflow in uw bedrijf. Dan heeft u printers en multifunctionals nodig die naadloos integreren in elke werkomgeving

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

Offertes & Orders maken Snel en gemakkelijk - Bespaar tijd

Offertes & Orders maken Snel en gemakkelijk - Bespaar tijd Offertes & Orders maken Snel en gemakkelijk - Bespaar tijd De flexibele opbouw van het systeem maakt het voor gebruikers mogelijk om op een eenvoudige wijze een calculatie voor een offerte of opdracht

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven ...slimme up-sell en cross-sell......integratie met Microsoft software......tijd- en geldbesparingen......weten wat klant doet... Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven BusinessBase en Microsoft

Nadere informatie

Thema Praktijkvoorbeeld Turners International

Thema Praktijkvoorbeeld Turners International Praktijkvoorbeeld Turners International Praktijkvoorbeeld Turners International Turners International is het geesteskind van een chauffeur en een planner. Ze hebben ruime ervaring in de transportsector

Nadere informatie

achieve ambitions HSO the results company Op basis van www.hso.com

achieve ambitions HSO the results company Op basis van www.hso.com achieve ambitions Op basis van HSO the results company www.hso.com ambities waarmaken Een bedrijf succesvol runnen is topsport. Het betekent hard werken, volgens een strategisch plan. Met teams die een

Nadere informatie

DigiSave OptimDrive GEBRUIKERS- HANDLEIDING

DigiSave OptimDrive GEBRUIKERS- HANDLEIDING DigiSave OptimDrive GEBRUIKERS- HANDLEIDING V 3.0 1 We danken u voor de aankoop van onze DigiSave software bestemd voor de opslag van de gegevens uit de digitale tachografen, uit de kaarten en visualisatie

Nadere informatie

Voor integrale ondersteuning van de volledige keten van klantvraag, backoffice en medewerkers in het werkveld

Voor integrale ondersteuning van de volledige keten van klantvraag, backoffice en medewerkers in het werkveld PLANON mobile field services Voor integrale ondersteuning van de volledige keten van klantvraag, backoffice en medewerkers in het werkveld Een innovatieve specialist met dertig jaar ervaring in het IWMS

Nadere informatie

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider kwaliteit de juiste prijs persoonlijk maatwerk grootste zakelijke MVNO onbeperkte mogelijkheden voice- en data abonnementen korte lijnen direct een medewerker aan de lijn betrouwbaar géén aansluitkosten

Nadere informatie

Comfortabel in beweging

Comfortabel in beweging Comfortabel in beweging MKB Lease -1- Welkom bij MKB Lease MKB Lease Siliciumweg 4 3812 SX Amersfoort Postbus 3 3800 AA Amersfoort telefoon 033 42 24 888 fax 033 42 24 800 e-mail info@mkblease.nl www.mkblease.nl

Nadere informatie

Web2Print Systeembeschrijving

Web2Print Systeembeschrijving HIFLEX Web2Print 2 Web2Print Systeembeschrijving 4 Inhoud Inleiding 01. Bedrijfsprofiel 06 02. Redenen voor Web2Print 08 03. Referenties: Web2Print van HIFLEX 10 Web2Print voor drukwerkinkopers 04. Productmatrix

Nadere informatie

» 1.0 Het Transscope Blackbox systeem

» 1.0 Het Transscope Blackbox systeem \» 1.0 Het Transscope Blackbox systeem Transscope Voertuigsystemen is gespecialiseerd in de ontwikkeling en (in)bouw van uiterst geavanceerde boardcomputers, blackbox- en plaatsbepalingsystemen en de bijbehorende

Nadere informatie

De 10 factoren die de Total Cost of Ownership (TCO) bepalen van uw e-commerce software

De 10 factoren die de Total Cost of Ownership (TCO) bepalen van uw e-commerce software De 10 factoren die de Total Cost of Ownership (TCO) bepalen van uw e-commerce software Praktische handvatten voor het kiezen van de juiste enterprise e-commerce software SCALE YOUR ONLINE BUSINESS WITH

Nadere informatie

Slimmer en sneller werken

Slimmer en sneller werken rubriek dossier automatisering Boordcomputers Interfaces met boordcomputers blijven een belangrijk item voor TMS-leveranciers. In diverse TMS wordt nu ook positie- en statusinformatie weergegeven op het

Nadere informatie

DPS. Profesionele software voor productiebedrijven

DPS. Profesionele software voor productiebedrijven Profesionele software voor productiebedrijven Deze uitgave is gedrukt op chloorvrij papier Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande toestemming van Deltec BV worden

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management Tijd om grenzen te verleggen. Sommige industrieën accepteren bestaande tekortkomingen als onveranderbaar. Maar om echt te kunnen voorzien

Nadere informatie