Een onderneming van Daimler AG. Lager verbruik meer flexibiliteit voor uw bestelwagenpark!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een onderneming van Daimler AG. Lager verbruik meer flexibiliteit voor uw bestelwagenpark!"

Transcriptie

1 Een onderneming van Daimler AG Lager verbruik meer flexibiliteit voor uw bestelwagenpark!

2 Het pluspunt voor rekenwonders die het hoofd koel houden. FleetBoard betekent een grote ondersteuning voor uw wagenparkmanagement. Telematicaservices voor kostenbesparing en prestatieverhoging. Beschikbaarheid voor bestelwagenparken in meer dan 50 landen. Eenvoudig gebruik via internet. Verbinding met voertuigen via CAN-bus technologie. FleetBoard Service Center in het Daimler-computercentrum. Flatrate voor de services incl. communicatiekosten. Reken het maar na met FleetBoard blijft onder de streep meer over. De bedrijfs- en proceskosten van uw wagenpark leveren u kopzorgen? FleetBoard is de beste remedie! Met de telematica-ondersteunde internetdiensten kunt u de rendabiliteit van uw wagenpark verhogen. De oplossingen zijn helemaal op de bestelwagensector afgestemd en kunnen al gauw tot een onontbeerlijke efficiëntie verbetering leiden. Om ervoor te zorgen dat u niet in de grote massa van aanbieders ondergaat, ondersteunt FleetBoard het gehele wagenpark door de reductie van brandstofkosten, een optimale onderhoudsplanning en de verhoging van de flexibiliteit. Marktleidende standaardapparatuur en omvangrijke informatie via internet getuigen van hoge kwaliteit. De modernste technologieën en voor de toekomst rendabele oplossingen beloven een investering in een betrouwbare tool, waarvan de aanschafkosten te overzien zijn en die u binnen 10 maanden weer heeft terugverdiend. De voertuigen altijd in het oog door middel van GPS-lokalisatie worden de voertuigposities en het verloop van de rit(ten) exact bepaald en overzichtelijk op een digitale, wereldwijde wegenkaart weergegeven. GPS peiling Voertuig GPS satelliet GPRS gegevenstransmissie FleetBoard Service Center Datatransmissie via internet Analyse bij de klant Via de interface in het voertuig heeft de voertuigcomputer FleetBoard TiiRec toegang tot de elektronica van de bestelwagen. Via GSM/GPRS worden de voertuig- en ritgegevens overgedragen aan de FleetBoard-servers. Deze stellen alle belangrijke informatie wachtwoordbeveiligd via internet ter beschikking. Er ontstaan dus geen kosten voor de aanschaf en het gebruik van een eigen telematicacentrale.

3 Inzetanalyse met rijstijlbeoordeling Met één liter meer kilometers rijden! Kosten analyseren & minimaliseren. Verlaging van het brandstofverbruik mogelijk met 10% en meer. Meer veiligheid en minder slijtage door een defensieve rijstijl. Basis voor premiesystemen en motivatie van de chauffeurs. Zuinig rijden is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor het milieu. Wie er één keer gebruik van heeft gemaakt, wil vervolgens niet meer zonder: de FleetBoard Inzetanalyse geniet een grote populariteit en is als tool voor het rendabele beheer van het wagenpark onmisbaar. Met behulp van de rijstijlbeoordeling van FleetBoard met een puntensysteem van 1 tot 100 (niet zuinige tot zeer zuinige rijstijl) en duidelijke detaildiagrammen worden er ritanalyses van het gehele wagenpark opgesteld, zowel chauffeur- als voertuiggerelateerd. Dit levert niet alleen individuele scholingsmogelijkheden op, maar resulteert ook in een grondslag voor een eerlijk premiesysteem voor de chauffeurs. Eerlijk ook omdat met de FleetBoard- DriverCard een betrouwbare analyse mogelijk is. Op basis van objectieve gegevens werkt u samen met de chauffeur aan een blijvend efficiënte en voertuigvriendelijke rijstijl. De praktijk toont aan dat de brandstofkosten en de CO 2 - uitstoot met 10% of meer kunnen worden gereduceerd. Door de anticiperende rijstijl worden bovendien slijtages en reparaties aan de bestelwagen verminderd en de veiligheid van uw chauffeurs en voertuigen verhoogd. FleetBoard + bestelwagen = efficiëntie². De grafiek van het Rijden overeenkomstig kenveld toont hoelang men in het economische bereik heeft gereden (groene velden). Snel overzicht over gematigd en hard remmen De FleetBoard Inzetanalyse stelt de volgende informatie ter beschikking: Afgelegde afstand/rijtijd Standtijd lopende motor/motor uit Kenveld zuinig rijden Toerentaloverschrijdingen Zuinig rijden Gemiddelde snelheid Snelheidsovertredingen Sterke remhandelingen Totale verbruik/verbruik rijdend en stilstaand Het aantal stops Door een analyse van de rijstijlen kunnen chauffeurs blijvend worden geïnstrueerd in een zuinige manier van rijden.

4 Onderhoudsplanning en elektronisch ritverslag Service gewenst? FleetBoard vertelt u wanneer! Onderhoudsinformatie en logboek altijd actueel beschikbaar. Optimale planning van onderhoudsintervallen. Tijdig onderhoud van de voertuigen. Vermindering van de uitvaltijden. Registratie van de bedrijfsgegevens. Wees voorbereid! Inclusief service-informatie en logboek. Hoeveel kilometer kan het voertuig tot aan het volgende geplande onderhoud rijden? Waar heeft welke bestelwagen hoelang gestaan? Deze en verdere informatie ontvangt u met één klik. De inzetgerelateerde onderhoudsinformatie geeft te allen tijde informatie over een binnenkort ophanden zijnd onderhoud, zodat er reeds vooraf of spontaan op grond van de voertuigpositie kan worden gepland. De APK en uitlaatgascontrole worden door u ingevoerd en geadministreerd. Het begin en einde van de rit alsook de niveaus van de tanks houdt u door middel van het elektronische ritverslag in de gaten. Zo bent u aan de ene kant altijd op de hoogte van de effectiviteit van uw wagenpark en kunt u aan de andere kant de informatie van het ritverslag voor de ritanalyse gebruiken. Wanneer werd welk voertuig gebruikt? Het ritverslag kent de antwoorden. Wanneer moet welke bestelwagen naar de APK en uitlaatgascontrole? Met FleetBoard wordt geen afspraak vergeten. Hoeveel kilometer tot aan het volgende onderhoud? De onderhoudsinformatie zorgt voor een overzicht.

5 Eén contract, één prijs, talloze besparingspotentiëlen. Servicepakketten van FleetBoard. Voertuigmanagement ritverslag, onderhoudsinformatie, inzetanalyse, alarmmeldingen, mapping, aansluiting op klanteigen software. Transportmanagement order-,rit- en voertuigplanning, order tracking, navigatie, mapping, aansluiting op expeditiesoftware. Tijdmanagement Tijdregistratie van de rij- en werktijden, tachograafdownload. Aantrekkelijke pakketcombinaties. Geïntegreerde oplossingen. Voorwaarde voor de FleetBoard-telematicaservices is dat de voertuigcomputer FleetBoard TiiRec in het DIN-vak van de bestelwagen en de interface in de voertuigelektronica is ingebouwd. In de Mercedes-Benz Sprinter en Vito heet deze interface PSM (parametreerbare CANBus module). De PSM kan achteraf worden ingebouwd, als reeds af fabriek de PSM-voorbereiding is aangebracht. Optioneel kan voor de toepassing van het transportmanagement de handheld DispoPilot.mobile worden besteld. Om het pakket Tijdmanagement volledig te kunnen benutten, moet er in het voertuig een voor downloads geschikte tachograaf ingebouwd zijn. Indien gewenst kunnen de telematicagegevens via de WebServicesinterfaces van FleetBoard worden aangesloten op de bedrijfsinterne software, zodat er verder in de vertrouwde omgeving kan worden gewerkt. De communicatie met de voertuigen is vanuit de eigen toepassing evengoed onvertraagd mogelijk. FleetBoard TiiRec zorgt voor een soepele informatie-uitwisseling tussen het voertuig en de onderneming. FleetBoard TiiRec op maat gemaakt voor uw bestelwagens. Levert technische gegevens vanuit elke bestelwagen met voertuiginterface (FMS-standaard). Montage in een standaard DIN-vak. Geïntegreerde GSM/GPRS-modem en GPS-ontvanger. Chauffeursidentificatie door FleetBoard-DriverCard. Inclusief onderhoud op afstand van de software (remote updates). Chauffeurkaartdownload Service Call Event Call Home Call De chauffeursidentificatie vindt plaats door middel van de FleetBoard- DriverCard die in de kaartlezer van de voertuigcomputer FleetBoard TiiRec wordt geschoven. Indien aanwezig, vindt de identificatie ook probleemloos plaats via de aansluiting met de digitale tachograaf. Bovendien kan de chauffeurskaart van de digitale tachograaf ook in de voertuigcomputer worden gestoken om gegevens van de chauffeurskaart uit te lezen en naar de thuisbasis te sturen.

6 U wilt meer FleetBoard? Profiteer op alle gebieden! Professionele ondersteuning voor dispositie en chauffeur. Werktijdenregistratie en overdracht van de tachograafgegevens voor de wettelijke archivering. Volledige bewaking van de koelketen. FleetBoard biedt nog meer services die rendabel zijn en tijd besparen. FleetBoard Transportmanagement: professionele regeling van ritten Planners worden te allen tijde geïnformeerd over de actuele positie en de status van hun bestelwagens, kunnen real time met de chauffeurs communiceren, opdrachten vastleggen, ritten plannen, deze met een klik op de muis naar de bestuurder sturen en op de voet volgen. De opdrachten worden direct naar de DispoPilot.mobile in de auto gestuurd, die dan de aflever- en laadadressen automatisch overneemt in de voor heel Europa geschikte navigatie. Tegelijkertijd maken statusmeldingen op voertuig-, riten opdrachtniveau de snelle en transparante uitwisseling van informatie mogelijk tussen chauffeur en dispositie. Zo wordt de servicekwaliteit voor uw klanten duidelijk verhoogd. FleetBoard Tijdmanagement: alles geregeld! Het is absoluut niet gemakkelijk om het overzicht te houden over de werktijden van de chauffeurs en tegelijkertijd de informatie nuttig te verwerken. Daarom ondersteunen de tijdmanagementservices van FleetBoard de belangrijkste toepassingen rondom de werktijden van de chauffeurs. Door de steeds actueel beschikbaar gestelde gegevens, zoals de weergave van de dagelijkse resterende rijtijden, de chauffeursidentificatie en de actuele positie kunt u betrouwbaar disponeren. De essentiële gegevens voor de loonadministratie worden vastgelegd en voor alle chauffeurs in de gedefinieerde periode geëxporteerd. Door middel van de chauffeurskaartdownload is het mogelijk om de chauffeurskaart direct in het voertuig uit te lezen. Er wordt aan de wettelijke documentatie- en archiveringsverplichtingen voldaan, omdat na het downloadproces alle bestanden in het FleetBoard-computercentrum worden opgeslagen. Deze gegevens kunt u door middel van uw archiveringssoftware analyseren. FleetBoard Koeldatamanagement: houd het hoofd koel! Met FleetBoard Koeldatamanagement kan onomstotelijk en feilloos aangetoond worden dat de koelketen gesloten is. De temperatuurverlopen van de koelkamers worden continu geregistreerd. DispoPilot.mobile levert in één oogopslag alle informatie met betrekking tot de opdracht en de rit(ten) en leidt de chauffeur stipt naar de bestemming. Na het insteken van de chauffeurskaart in de FleetBoard TiiRec worden met een druk op de knop alle gegevens van de chauffeurskaart overgedragen naar de expeditie zonder dat de chauffeur of het voertuig in hun bedrijf aanwezig moet zijn; de gegevens worden zeer snel gedownload en opgeslagen.

7 Een onderneming van Daimler AG Daimler FleetBoard GmbH al meer dan 10 jaar succesvol op het gebied van telematica 10 Years Daimler FleetBoard GmbH behoort tot de Europese marktleiders van telematica-ondersteunde internetdiensten en is sinds jaren binnen de bedrijfswagensector als het toonaangevende wagenparkmanagementsysteem gevestigd. De FleetBoard-hardware en -services richten zich tot exploitanten van kleine, middelgrote en grote bestelwagenparken die door voertuig-, tijd- en transportmanagement hun rendabiliteit willen verhogen. Ook de chauffeur wordt dankzij de eenvoudig bedienbare techniek in zijn transportwerk ondersteund. Daimler FleetBoard GmbH is voor 100% een dochter van Daimler en heeft haar hoofdvestiging in Stuttgart. Sinds april 2004 is zij een DEKRA-gekeurd en -gecertificeerd bedrijf volgens DIN EN ISO 9001:2000. De jarenlange ervaringen op het gebied van telematica, de verbondenheid met de bedrijfswagenfabrikant en de continue verdere ontwikkeling van het productportfolio in korte cycli met eigen test- en serviceteams zijn slechts enkele van de vele argumenten voor FleetBoard. Via satelliet wordt de positie van elke bestelwagen van een wagenpark vastgesteld. De datastroom tussen het voertuig en de centrale vindt probleemloos plaats dankzij de modernste techniek op het gebied van mobiele communicatie. Topcomputers verwerken alle informatie en stellen deze wachtwoordbeveiligd op internet ter beschikking. Van advies via montage, toepassingsscholingen tot kosteloze updates: neem voor meer informatie contact op met uw FleetBoardverkooppunt of met de FleetBoard-supportafdeling: +49 (0) , Meer informatie met betrekking tot Daimler FleetBoard en het productaanbod vindt u op Daimler FleetBoard GmbH, Stuttgart 06/0310 Printed in Federal Republic of Germany/Imprimé en République fédérale d Allemagne

FleetBoard Timemanagement Duidelijkheid vanaf de eerste kilometer voor een optimale planning.

FleetBoard Timemanagement Duidelijkheid vanaf de eerste kilometer voor een optimale planning. A Daimler company Duidelijkheid vanaf de eerste kilometer voor een optimale planning. 2014 Driver and logistics management Daimler FleetBoard 1 Dit is rendabel Economisch, efficiënt en inzichtelijk alles

Nadere informatie

A Daimler company. FleetBoard Voertuigmanagement Lager verbruik. Meer efficiëntie. Voor alle merken.

A Daimler company. FleetBoard Voertuigmanagement Lager verbruik. Meer efficiëntie. Voor alle merken. A Daimler company FleetBoard Voertuigmanagement Lager verbruik. Meer efficiëntie. Voor alle merken. Met FleetBoard loopt uw wagenpark optimaal! Perfect voor het langeafstands-, distributie- & bouwverkeer.

Nadere informatie

A Daimler company. FleetBoard Timemanagement volledige transparantie van de chauffeurstijden.

A Daimler company. FleetBoard Timemanagement volledige transparantie van de chauffeurstijden. A Daimler company FleetBoard Timemanagement volledige transparantie van de chauffeurstijden. GPS satelliet GPS peiling Meer rendabiliteit en duidelijkheid voor uw onderneming. Spedition Uw investering

Nadere informatie

De weg om uw doelen te bereiken.

De weg om uw doelen te bereiken. CONSEQUENT EFFICIENT Downloading % 99 SYSTEM Downloading % 71 % 25 Downloading % 25 % 16 % 88 START % 06 Downloading % 34 Downloading % 23 % 16 % 65 Downloading % 75 De weg om uw doelen te bereiken. MAN

Nadere informatie

A Daimler company. FleetBoard Transportmanagement Individuele sturing van logistieke processen voor meer efficiëntie

A Daimler company. FleetBoard Transportmanagement Individuele sturing van logistieke processen voor meer efficiëntie A Daimler company FleetBoard Transportmanagement Individuele sturing van logistieke processen voor meer efficiëntie 1 FleetBoard Transportmanagement Efficiënte afwikkeling van uw transportprocessen De

Nadere informatie

Frequently Asked Questions (FAQ) - FleetBoard Cockpit

Frequently Asked Questions (FAQ) - FleetBoard Cockpit Frequently Asked Questions (FAQ) - FleetBoard Cockpit FleetBoard Cockpit - Algemeen... 2 Wat is de nieuwe versie van FleetBoard Cockpit?... 2 Waar kan FleetBoard Cockpit worden gedownload?... 2 Waar vind

Nadere informatie

MAN TeleMatics voor zuinig rijden en een transparante logistiek

MAN TeleMatics voor zuinig rijden en een transparante logistiek MAN TeleMatics voor zuinig rijden en een transparante logistiek MAN TeleMatics software in een nieuw jasje Asse 17/06/2013 Verschillende servicepakketten voor elk doel Wagenparken onderweg beheren met

Nadere informatie

VOLVO TRUCKS SERVICES

VOLVO TRUCKS SERVICES VOLVO TRUCKS SERVICES DRIE UNIEKE PAKKETTEN BESPAAR DIRECT SLIMMER VEILIGER EFFICIËNTER DE TOEKOMST Er is meer dan alleen uw truck op de weg. Het gaat ook om goede prestaties, een laag brandstofverbruik,

Nadere informatie

Betrouwbaar Eenvoud. Overzichtelijk. Privacy

Betrouwbaar Eenvoud. Overzichtelijk. Privacy Betrouwbaar Eenvoud Overzichtelijk Privacy Wilt u voor uw bedrijf: Efficiëntere inzet van uw medewerkers? Besparen op het brandstofverbruik en de onderhoudskosten? 24/7 beveiligde toegang tot de posities

Nadere informatie

Truck van de Toekomst: Atego BlueTec Hybrid. Wout Benning Mercedes-Benz Nederland B.V. 4 september 2013 Symposium Truck van de Toekomst - Gorinchem

Truck van de Toekomst: Atego BlueTec Hybrid. Wout Benning Mercedes-Benz Nederland B.V. 4 september 2013 Symposium Truck van de Toekomst - Gorinchem Truck van de Toekomst: Atego BlueTec Hybrid Wout Benning Mercedes-Benz Nederland B.V. 4 september 2013 Symposium Truck van de Toekomst - Gorinchem CO 2 reductie Mobiliteit en Transport ambitieus Totale

Nadere informatie

ebook Wat Is Telematica?

ebook Wat Is Telematica? ebook Wat Is Telematica? Wat is telematica? Laten we bij het begin beginnen. Telematics, of telematica, is letterlijk een combinatie van de woorden telecommunicatie en informatica. Het is de technologie

Nadere informatie

Oplossingen waarmee u écht verder komt

Oplossingen waarmee u écht verder komt Oplossingen waarmee u écht verder komt Alleen BP PLUS biedt de beste oplossingen om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Van een omvangrijk Europees netwerk van tankstations tot uitgebreide

Nadere informatie

best brand FleetBoard Bus Lager verbruik. Hogere efficiëntie. Voor alle merken. Een dochteronderneming van Daimler

best brand FleetBoard Bus Lager verbruik. Hogere efficiëntie. Voor alle merken. Een dochteronderneming van Daimler Een dochteronderneming van Daimler FleetBoard Bus Lager verbruik. Hogere efficiëntie. Voor alle merken. best brand 1 Busspecifiek wagenparkmanagement met FleetBoard Verhoog uw efficiëntie met één muisklik.

Nadere informatie

OWERING TECHNOLOGY. Presentatie inhoud. Wie is Trimble?

OWERING TECHNOLOGY. Presentatie inhoud. Wie is Trimble? Win-Win oplossing 1. Meer orders met minder trucks, trailers en chauffeurs 2. Lager dieselverbruik 3. Minder CO2 uitstoot 4. Minder ongevallen 5. Lagere kosten reparatie, onderhoud en banden 6. Besparing

Nadere informatie

www.dtco.nl Remote Download Device (DLD ) - snel, gemakkelijk, kostenbesparend Draadloze verzending via WLAN/GPRS

www.dtco.nl Remote Download Device (DLD ) - snel, gemakkelijk, kostenbesparend Draadloze verzending via WLAN/GPRS www.dtco.nl Remote Download Device (DLD ) - snel, gemakkelijk, kostenbesparend Draadloze verzending via WLAN/GPRS Wat is DLD en welke voordelen biedt de draadloze verzending van data? Het Remote Download

Nadere informatie

29082012_WF_reporting_bro_NL. www.tomtom.com/telematics

29082012_WF_reporting_bro_NL. www.tomtom.com/telematics 29082012_WF_reporting_bro_NL www.tomtom.com/telematics T E L E M AT I C S WEBFLEET -rapportage Let s drive business WEBFLEET -rapportage Lastige zakelijke beslissingen worden veel gemakkelijker met fleet

Nadere informatie

Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late!

Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late! Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER I can help! Ordered 3 items Can t serve last client Running late! Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER Wilt u beter inspelen op de groeiende

Nadere informatie

Voortgang CO2 reductie

Voortgang CO2 reductie Voortgang CO2 reductie Introductie A. Hak wil in 2030 CO2 neutraal werken en heeft doorlopend aandacht voor de invloed van onze werkzaamheden op het milieu. Wij zijn gecertificeerd volgens ISO 14001, MVO

Nadere informatie

De zekerheid van Mercedes-Benz

De zekerheid van Mercedes-Benz De zekerheid van Mercedes-Benz Mercedes-Benz Nederland B.V., Postbus 2088, 3500 GB Utrecht. www.mercedes.nl Het diensten- en serviceconcept. 2 Mercedes-Benz Diensten- en serviceconcept 3 Inhoudsopgave

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER!

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! 1 2 ZUINIGHEID EN VEILIGHEID hebben bij het transport van goederen de hoogste prioriteit. Een veeleisende gevarieerde topografie, druk verkeer evenals kostendruk en

Nadere informatie

Boordcomputers & Fleetmanagement

Boordcomputers & Fleetmanagement Boordcomputers & Fleetmanagement Zoals elke bewuste ondernemer wilt u dat de processen in uw organisatie soepel verlopen en dat u volledig inzicht hebt in het gebruik van uw bedrijfsmiddelen. Om dit te

Nadere informatie

Voortgang CO 2 reductie

Voortgang CO 2 reductie Voortgang CO 2 reductie Introductie A. Hak wil in 2020 CO2 neutraal werken en heeft doorlopend aandacht voor de invloed van onze werkzaamheden op het milieu. Wij zijn gecertificeerd volgens ISO 14001 en

Nadere informatie

Loyaliteitsprogramma GPS-Buddy

Loyaliteitsprogramma GPS-Buddy Loyaliteitsprogramma GPS-Buddy Dagelijks zijn mensen mobiel en reizen om verschillende redenen en op diverse manieren van de ene locatie naar de andere. Per spoor, over het water, te voet, per fiets maar

Nadere informatie

GreenPlan. Boek groen resultaat

GreenPlan. Boek groen resultaat GreenPlan Boek groen resultaat Waarom groen ondernemen? Groen ondernemen krijgt in het bedrijfsleven steeds meer aandacht. En terecht. We zijn getuige van een opwarming van de aarde. Een toenemende CO

Nadere informatie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Finance I Vertrouwd In de afgelopen 10 jaar hebben wij in Europa al méér dan 65.000 trailers op maat gefinancierd.

Nadere informatie

TomTom WEBFLEET 2.17. Inhoud. Let s drive business TM. Releaseopmerkingen mei 2013

TomTom WEBFLEET 2.17. Inhoud. Let s drive business TM. Releaseopmerkingen mei 2013 TomTom WEBFLEET 2.17 Releaseopmerkingen mei 2013 Inhoud Uitgebreide WEBFLEET-rapportage 2 Rapportage Diagnostic Trouble Codes 3 Veiligheidsfuncties 5 Interface voor facturen 7 Standaardritmodus 8 Informatie

Nadere informatie

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DAF CONNECT REAL-TIME INFORMATIE VOOR OPTIMALE PRESTATIES Altijd zicht op de prestaties van uw vloot en grip op uw logistieke

Nadere informatie

ecoroute B59-1991-00

ecoroute B59-1991-00 ecoroute INSTRUCTIEHANDLEIDING B59-1991-00 2009 Garmin Ltd. of haar dochtermaatschappijen Garmin International, Inc. 1200 East 151st Street, Olathe, Kansas 66062, VS. Tel. +1 913.397.8200 of +1 800.800.1020

Nadere informatie

KRACHTIGE WAGENPARKDATA, HELDERE RAPPORTEN INZICHT EN OVERZICHT IN ÉÉN OOGOPSLAG

KRACHTIGE WAGENPARKDATA, HELDERE RAPPORTEN INZICHT EN OVERZICHT IN ÉÉN OOGOPSLAG KRACHTIGE WAGENPARKDATA, HELDERE RAPPORTEN INZICHT EN OVERZICHT IN ÉÉN OOGOPSLAG RAPPORTENOVERZICHT INZICHT EN OVERZICHT MET DE RUIM 40 VERSCHILLENDE RAPPORTEN VAN FLEETMATICS: ACTIVITEITEN Dagrapport

Nadere informatie

Boordcomputers & Fleetmanagement

Boordcomputers & Fleetmanagement Boordcomputers & Fleetmanagement Zoals elke bewuste ondernemer wilt u dat de processen in uw organisatie soepel verlopen en dat u volledig inzicht hebt in het gebruik van uw bedrijfsmiddelen. Om dit te

Nadere informatie

SLIMMER WAGENPARKBEHEER EN BETERE BEDRIJFSRESULTATEN? FLEETMATICS REVEAL!

SLIMMER WAGENPARKBEHEER EN BETERE BEDRIJFSRESULTATEN? FLEETMATICS REVEAL! SLIMMER WAGENPARKBEHEER EN BETERE BEDRIJFSRESULTATEN?! INHOUD INTRODUCTIE 1 DASHBOARD 2 TRENDING 3 MOBIEL 4 RAPPORTEN 5-6 LIVE MAP 7 GEOFENCE-ZONES 8 ALERTS 9 ROUTE REPLAY 10 ONDERHOUDSPLANNING 11 HAAL

Nadere informatie

Klaar voor de toekomst met Mercedes PRO. Ontdek het nu bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven.

Klaar voor de toekomst met Mercedes PRO. Ontdek het nu bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Klaar voor de toekomst met Mercedes PRO. Ontdek het nu bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Vergemakkelijk en versnel uw bedrijfsvoering. Mercedes PRO is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans. De servicedienst

Nadere informatie

WEBFLEET Inhoud. Release-informatie maart 2015

WEBFLEET Inhoud. Release-informatie maart 2015 WEBFLEET 2.20 Release-informatie maart 2015 Inhoud OptiDrive 360 2 Voertuigspecificaties 6 Voertuiginstellingen kopiëren 8 Werktijdenoverzichtrapport 9 Verbeterde routeweergave 10 Mapcodes 11 TomTom WEBFLEET

Nadere informatie

CXEuro. De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs. / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik /

CXEuro. De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs. / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik / CXEuro De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs k in o o Nu land! er Ned / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik / De oplossing voor al uw uitdagingen in de logistieke sector Koeriers:

Nadere informatie

Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten

Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten 23042012_WORKsmart_ECO_bro_NL WORKsmart -Eco Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten www.tomtom.com/business Let s drive business Inhoud 2 Hoe groen is uw onderneming? 3 Optimaliseer de inzet van

Nadere informatie

Voortgang CO2 reductie

Voortgang CO2 reductie Voortgang CO2 reductie Introductie A. Hak wil in 2030 CO2 neutraal werken en heeft doorlopend aandacht voor de invloed van onze werkzaamheden op het milieu. Wij zijn gecertificeerd en door het hebben en

Nadere informatie

Halfjaarlijkse rapportage footprint, doelstellingen en maatregelen

Halfjaarlijkse rapportage footprint, doelstellingen en maatregelen A. Hak Infranet - CO 2-emissies scope 1 en 2 - eerste helft 2018 Inleiding A. Hak Infranet was gecertificeerd op niveau 5 van de CO 2-Prestatieladder, en is in 2017 terug naar niveau 3. Onze nulmeting

Nadere informatie

ebook Vijf manieren om het succes van uw GPSvoertuigvolgsysteem te meten

ebook Vijf manieren om het succes van uw GPSvoertuigvolgsysteem te meten ebook Vijf manieren om het succes van uw GPSvoertuigvolgsysteem te meten Inleiding U heeft in een GPS-voertuigvolgsysteem geïnvesteerd. Het systeem is aan boord van uw bedrijfswagens geïnstalleerd. Uw

Nadere informatie

track-and-trace Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht

track-and-trace Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Meten is weten. Om zeker te weten dat uw voertuigen en medewerkers optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat

Nadere informatie

Een kleine kaart met voortreffelijke. Topklasse. Zeker op weg: uw MercedesServiceCard. Gewoon meer service.

Een kleine kaart met voortreffelijke. Topklasse. Zeker op weg: uw MercedesServiceCard. Gewoon meer service. Een kleine kaart met voortreffelijke voorzieningen. Topklasse. Zeker op weg: uw MercedesServiceCard. Gewoon meer service. Gewoon slimmer en sneller. Door heel Europa. Uw chauffeurs moeten zich onderweg

Nadere informatie

U krijgt toegang tot TITC nadat u een GPS box heeft aangeschaft via TITC. TITC biedt meerdere typen GPS boxen.

U krijgt toegang tot TITC nadat u een GPS box heeft aangeschaft via TITC. TITC biedt meerdere typen GPS boxen. Inleiding Welkom bij de verkorte handleiding van Trips in the Cloud (TITC). Aan de hand van een paar schermafbeeldingen geven we een korte toelichting op de werking van de oplossing. Het doel van dit document

Nadere informatie

Oplossingen voor downloaden - innovatief en gebruiksvriendelijk. Uitleesapparatuur voor de digitale tachograaf. www.dtco.nl

Oplossingen voor downloaden - innovatief en gebruiksvriendelijk. Uitleesapparatuur voor de digitale tachograaf. www.dtco.nl Oplossingen voor downloaden - innovatief en gebruiksvriendelijk Uitleesapparatuur voor de digitale tachograaf www.dtco.nl Downloadkey II Mobile Card Reader kaartlezer Downloadterminal DLD Short Range and

Nadere informatie

De Siemens VDO DTCO 1381 Digitale Tachograaf Wat betekent het voor chauffeur en wagenparkbeheerder

De Siemens VDO DTCO 1381 Digitale Tachograaf Wat betekent het voor chauffeur en wagenparkbeheerder De Siemens VDO DTCO 1381 Digitale Tachograaf Wat betekent het voor chauffeur en wagenparkbeheerder Supplying value. Achtergrond presentatie Invoering digitale tachograaf is gestart Siemens VDO DTCO 1381

Nadere informatie

OPENenergy. Energiekosten zichtbaar maken- en verlagen.

OPENenergy. Energiekosten zichtbaar maken- en verlagen. OPENenergy Energiekosten zichtbaar maken- en verlagen. OPENenergy. De software met vooruitziende blik. Realiseer mogelijke besparingen. Energiebeleid, concurrentiedruk en stijgende kosten voor grondstoffen

Nadere informatie

6,5% minder verbruik. MAN EfficientLine 2. De zuinigste MAN nu nog zuiniger. www.man-trucks.nl

6,5% minder verbruik. MAN EfficientLine 2. De zuinigste MAN nu nog zuiniger. www.man-trucks.nl MAN EfficientLine 2 De zuinigste MAN nu nog zuiniger 6,5% minder verbruik www.man-trucks.nl MAN EfficientCruise De basis voor een grote besparing Door koppeling van GPS data aan de cruise control is het

Nadere informatie

transport management system (TMS)

transport management system (TMS) transport management system (TMS) optimale planning, kwaliteit verhogend dus kostenbesparend Verzamelen van transportorders via telefoon, internet, mail of EDI TMS Minder administratie op kantoor. Beter

Nadere informatie

De weg om uw doelen te bereiken.

De weg om uw doelen te bereiken. CONSEQUENT EFFICIENT Downloading % 99 SYSTEM Downloading % 71 % 25 Downloading % 25 % 16 % 88 START % 06 Downloading % 34 Downloading % 23 % 16 % 65 Downloading % 75 De weg om uw doelen te bereiken. MAN

Nadere informatie

Samenwerken aan veilige en duurzame verkeersdeelname Mobiliteitspakket voor medewerkers

Samenwerken aan veilige en duurzame verkeersdeelname Mobiliteitspakket voor medewerkers Uw medewerkers veilig Bespaar tot 250,- Naleving zorgplicht en Nu ook mogelijk en duurzaam op weg per medewerker op invulling MVO zonder investering mobiliteitskosten doelstellingen Wilt u als werkgever

Nadere informatie

Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider SERVICE

Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider SERVICE 4 5 6 7 8 9 Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider 10 11 12 SERVICE volgende keuringsdatum: 2 13 16 17 De veiligheid van uw medewerkers komt op de eerste plaats de servicetechnici van

Nadere informatie

Laat uw Energie efficiënter werken. Bewaking en besturing van PV-systemen met Solar-Log TM

Laat uw Energie efficiënter werken. Bewaking en besturing van PV-systemen met Solar-Log TM Laat uw Energie efficiënter werken. Bewaking en besturing van PV-systemen met Solar-Log TM Solar-Log TM bewaakt en bestuurt uw PV-systeem Slijtage en schade komen bij alle technische apparaten voor; vandaar

Nadere informatie

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems Cocon in het kort: speciaal ontwikkeld voor glasvezel, helder overzicht netwerk, snel iedere gewenste informatie, automatische routering en budgettering, werken in heden en toekomst, projectmatig werken,

Nadere informatie

On-the-Road transport

On-the-Road transport On-the-Road transport Verbeter uw planning en distributie Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Effciënte transportplanning met On-the-Road Tijd is geld, zeker voor transportbedrijven. Daarom is het

Nadere informatie

EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK

EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK Wat zou het ideaal zijn als de chauffeurs en de planning voortdurend met elkaar in contact zouden staan. De planning zou precies zien waar de chauffeurs zich bevinden en

Nadere informatie

CO 2 -prestatieladder. Inventarisatie sector en keteninitiatieven. Alsema B.V. Versie 1.1 Datum 12-06-2014 Status Definitief.

CO 2 -prestatieladder. Inventarisatie sector en keteninitiatieven. Alsema B.V. Versie 1.1 Datum 12-06-2014 Status Definitief. Pagina 1 van 7 CO 2 -prestatieladder Inventarisatie sector en keteninitiatieven Alsema B.V. Pagina 2 van 7 Aangepast rijgedrag bespaart brandstof Spreek chauffeurs aan op rijgedrag en bespaar brandstof!

Nadere informatie

Organisaties met een wagenpark krijgen er vaak mee te maken: medewerkers die hun gemaakte kilometers onnauwkeurig bijhouden. Vergeten of geen tijd

Organisaties met een wagenpark krijgen er vaak mee te maken: medewerkers die hun gemaakte kilometers onnauwkeurig bijhouden. Vergeten of geen tijd Organisaties met een wagenpark krijgen er vaak mee te maken: medewerkers die hun gemaakte kilometers onnauwkeurig bijhouden. Vergeten of geen tijd wordt als reden aangevoerd, maar het niet correct bijhouden

Nadere informatie

Release-informatie wederverkopers: TomTom WEBFLEET 2.9.0

Release-informatie wederverkopers: TomTom WEBFLEET 2.9.0 Release-informatie wederverkopers: TomTom WEBFLEET 2.9.0 Status: beschikbaar TomTom WEBFLEET-release 2.9.0 bevat de volgende functies en verbeteringen: Inhoud Klaar voor TomTom Remote LINK 2 Routevergelijking

Nadere informatie

JAAR. 75 jaar transport op maat

JAAR. 75 jaar transport op maat 75 JAAR 75 jaar transport op maat Wel de lusten maar niet de lasten! Select2Connect de beste manier van SAMENwerken 24/7 bereikbaar Deskundigheid Afspraak = Afspraak Kwaliteit Flexibiliteit Snelle levering

Nadere informatie

SLECHTE RIJGEWOONTEN EN DE GEVOLGEN VOOR UW BEDRIJF

SLECHTE RIJGEWOONTEN EN DE GEVOLGEN VOOR UW BEDRIJF SLECHTE RIJGEWOONTEN EN DE GEVOLGEN VOOR UW BEDRIJF INHOUD INLEIDING 1 VEELVOORKOMENDE SLECHTE RIJGEWOONTEN 2 DE FEITEN 2 DE REDENEN 3 EEN GOED SYSTEEM 4 DE VOORDELEN 5 INLEIDING Bedrijven met wagenparken

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE Intuïtief IT SOLUSCOPE IT Soluscope is gebaseerd op informatietechnologie en verbindt uw Soluscopereprocessingapparatuur voor

Nadere informatie

Meten is weten! Om zeker te weten dat uw voertuigen en mensen optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat ze doen.

Meten is weten! Om zeker te weten dat uw voertuigen en mensen optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat ze doen. Meten is weten! Om zeker te weten dat uw voertuigen en mensen optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat ze doen. Dat is waardevolle informatie om uw organisatie efficiënter aan te sturen.

Nadere informatie

ebook Hoe het rijgedrag van uw bestuurders van invloed is op uw bedrijfsresultaat

ebook Hoe het rijgedrag van uw bestuurders van invloed is op uw bedrijfsresultaat ebook Hoe het rijgedrag van uw bestuurders van invloed is op uw bedrijfsresultaat Rij ik goed? Bedrijven met een wagenpark waren vroeger afhankelijk van positieve dan wel negatieve feedback van mensen

Nadere informatie

Prodrive FuelScan en FuelMonitor. Meten - Trainen - Motiveren - Uitdagen

Prodrive FuelScan en FuelMonitor. Meten - Trainen - Motiveren - Uitdagen Prodrive FuelScan en FuelMonitor Meten - Trainen - Motiveren - Uitdagen Prodrive FuelScan en FuelMonitor Met de Prodrive FuelScan wordt berekend wat het besparingspotentieel is voor uw wagenpark op basis

Nadere informatie

MEER KRACHT IN JE WIELEN

MEER KRACHT IN JE WIELEN MEER KRACHT IN JE WIELEN Simpelweg mobiel. MADE IN GERMANY 3 2 VERLEG JE GRENZEN. Vandaag de dag is er één ding enorm belangrijk geworden: mobiliteit. Daarom hebben we een transportmiddel nodig dat volledig

Nadere informatie

ECOdrive Connected voor duurzaam rijden

ECOdrive Connected voor duurzaam rijden ECOdrive Connected voor duurzaam rijden ECOdrive ECOdrive is een intelligente rijgedragstimulator die op uw specifieke omstandigheden kan worden afgestemd. Uniek aan deze techniek is dat de maximumsnelheid,

Nadere informatie

De perfecte mix voor uw logistieke wensen

De perfecte mix voor uw logistieke wensen De perfecte mix voor uw logistieke wensen Toonaangevend, duurzaam en sociaal Directie De eerste Post was onze oprichter Hendrik Nicolaas Post in 1964. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer: De,

Nadere informatie

Duurzaam rijden, samen met ECOdrive

Duurzaam rijden, samen met ECOdrive Duurzaam rijden, samen met ECOdrive Beknopte gebruiksaanwijzing Algemene versie 07-2014 Introductie Het duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Veel bedrijven zijn verplicht CO 2 -doelstellingen

Nadere informatie

Een goede leaseauto hoeft niet perse gloednieuw te zijn!

Een goede leaseauto hoeft niet perse gloednieuw te zijn! Een goede leaseauto hoeft niet perse gloednieuw te zijn! Een scherp tarief, of kortere looptijd. Waarom zou u dat niet doen? Met Occasion Lease kunnen u en uw medewerkers snel, veilig, betrouwbaar én voordelig

Nadere informatie

KENNIS DIE ZICH UITBETAALT KNOW HOW. HET NIEUWE PRODUCT LINK LOCATIE ZUIDWEST OLIEPEIL LAAG

KENNIS DIE ZICH UITBETAALT KNOW HOW. HET NIEUWE PRODUCT LINK LOCATIE ZUIDWEST OLIEPEIL LAAG KNOW HOW. LOCATIE ZUIDWEST Met het nieuwe Product Link kan Pon Equipment u nog sneller en uitgebreider ondersteuning bieden aan uw bedrijf. Product Link kan u naadloos in contact brengen met onder meer

Nadere informatie

Ons energiebeleid. Energieverbruik Scope 1 en 2 doelstellingen AGEL adviseurs

Ons energiebeleid. Energieverbruik Scope 1 en 2 doelstellingen AGEL adviseurs Ons energiebeleid In 2018 is AGEL adviseurs ook weer actief bezig om hun CO2-footprint in kaart te brengen. Hierbij wordt opnieuw gebruik gemaakt van het reductiesysteem conform de CO2-Prestatieladder

Nadere informatie

On-the-Road transport

On-the-Road transport On-the-Road transport Verbeter uw planning en distributie Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Effciënte transportplanning met On-the-Road Tijd is geld, zeker voor transportbedrijven. Daarom is het

Nadere informatie

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen PLANON E-LEARNINGSERVICE Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen De Planon e-learningservice biedt onder meer de volgende modules: Algemene e-learning Domeinspecifieke

Nadere informatie

Waar ligt uw MVO uitdaging?

Waar ligt uw MVO uitdaging? welkom Waar ligt uw MVO uitdaging? Verbeteren imago transportbranche Bijdrage Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Inzage en reductie CO2 uitstoot Reductie brandstof kosten Reductie, banden, schades

Nadere informatie

ProduPlus. Wat is ProduPlus

ProduPlus. Wat is ProduPlus ProduPlus Wat is ProduPlus ProduPlus is een machine monitoring systeem welke ook functies heeft voor order registratie, product data beheer en preventief onderhoud. ProduPlus is ontwikkeld voor gebruik

Nadere informatie

Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface

Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface Snelheid gewenst: stipte en ongecompliceerde vervoersdienst Het in Oostenrijk gevestigde Tirolia Spedition Ges.m.b.H is gespecialiseerd

Nadere informatie

Het tijdschrift voor carosseriebedrijven en autospuiterijen

Het tijdschrift voor carosseriebedrijven en autospuiterijen pole position Het tijdschrift voor carosseriebedrijven en autospuiterijen Voorjaar 2013 Met service in de 99 Nieuwe SERVICE all-inclusive 99 Kostenbeschermingsgarantie ondersteuning 99 Vvanolledige Festool

Nadere informatie

STILLReport. Truckdata Kostenanalyse Service-informatie

STILLReport. Truckdata Kostenanalyse Service-informatie @ STILLReport Truckdata Kostenanalyse Service-informatie Transparantie verhoogt de efficiëntie Truckdata Service-informatie Kostenanalyse STILLReport maakt uw gehele vloot volledig transparant. Met STILLReport

Nadere informatie

COCON IN HET KORT: Speer IT. Speer IT. glass fiber registration systems. glass fiber registration systems

COCON IN HET KORT: Speer IT. Speer IT. glass fiber registration systems. glass fiber registration systems COCON IN HET KORT: Speer IT Speer IT glass fiber registration systems glass fiber registration systems VOORDELEN WIE WERKEN ER MET COCON Cocon is specifiek ontwikkeld voor glasvezel- IN DE TOEKOMST WERKEN

Nadere informatie

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud.

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Zorg dat uw Mercedes een originele Mercedes blijft zelfs met heel wat kilometers op de teller en een krap budget. Mercedes-Benz Originele

Nadere informatie

WEBFLEET Inhoud. Release-informatie oktober 2014

WEBFLEET Inhoud. Release-informatie oktober 2014 WEBFLEET 2.19 Release-informatie oktober 2014 Inhoud Resterende rijtijd op basis van tachograafgegevens.................... 2 Google Street View....................................... 7 Activiteitentijdbalk.......................................

Nadere informatie

persinformatie Navigatie voor accumoeraanzetters verhoogt proceszekerheid Gereedschap locatie systeem vermindert fouten ratio en nawerk

persinformatie Navigatie voor accumoeraanzetters verhoogt proceszekerheid Gereedschap locatie systeem vermindert fouten ratio en nawerk persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Belgium, Brusselsesteenweg 346, B-3090 Overijse, Tel. 02-6890611, Fax 02-6890680, tools.be@be.atlascopco.com,

Nadere informatie

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Een innovatie van Oxxio: de revolutie in energiemeting! Als u kiest voor energie van Oxxio, kiest u voor de goedkoopste

Nadere informatie

o Center SAUTER Vision Center altijd het overzicht bewaren.

o Center SAUTER Vision Center altijd het overzicht bewaren. AUT AU UTE E ER Visio Vision sio io o Center Vision Center altijd het overzicht bewaren. Moderne gebouwautomatisering wordt steeds complexer: met Vision Center is de bewaking van uw installatie echter

Nadere informatie

CO 2 -Voortgangsrapportage 2018 H1

CO 2 -Voortgangsrapportage 2018 H1 CO 2 -Voortgangsrapportage 2018 H1 Datum: 17 december 2018 Versie: 1 In samenwerking met: Will2Sustain: Adviesbureau in Duurzaam Ondernemen 1. Inleiding Prins Bouw B.V. wil via dit rapport de voorgang

Nadere informatie

Eén voor alles alles met één Stuurapparaatdiagnose met de nieuwe KTS 200 van Bosch

Eén voor alles alles met één Stuurapparaatdiagnose met de nieuwe KTS 200 van Bosch Eén voor alles alles met één Stuurapparaatdiagnose met de nieuwe KTS 200 van Bosch KTS 200: op maat van de dagelijkse werkplaatsroutine KTS 200 professioneel testtoestel: compact, snel en robuust Eenvoudiger

Nadere informatie

De oude en nieuwe VDO Tachograaf. Verkorte handleiding. Digitale Tachograaf VDO

De oude en nieuwe VDO Tachograaf. Verkorte handleiding. Digitale Tachograaf VDO Verkorte handleiding Digitale Tachograaf VDO 1 Uitgangspunt voor de bediening van de Digitale Tachograaf is dat alle activiteiten van een bestuurder op de bestuurderskaart worden geregistreerd. Als u alle

Nadere informatie

Grenzeloos mobiel, veilig en flexibel in heel Europa. De MercedesServiceCard voor bedrijfswagens.

Grenzeloos mobiel, veilig en flexibel in heel Europa. De MercedesServiceCard voor bedrijfswagens. Grenzeloos mobiel, veilig en flexibel in heel Europa. De MercedesServiceCard voor bedrijfswagens. ...met de MercedesServiceCard komt u verder! Wie veel met de vrachtwagen of bestelwagen door Europa rijdt,

Nadere informatie

Verbeterde logboekfuncties 2 Ritrapport (logboek) 4 Handmatige toewijzing van bestuurders 6 Onderhoudsrapport 7. Let s drive business TM

Verbeterde logboekfuncties 2 Ritrapport (logboek) 4 Handmatige toewijzing van bestuurders 6 Onderhoudsrapport 7. Let s drive business TM TomTom WEBFLEET 2.14 Release-informatie wederverkopers 2011-12-01 Inhoud Verbeterde logboekfuncties 2 Ritrapport (logboek) 4 Handmatige toewijzing van bestuurders 6 Onderhoudsrapport 7 Met TomTom WEBFLEET

Nadere informatie

Manage all things moving

Manage all things moving Manage all things moving Wat is Moving Intelligence? Online mobiliteitsdiensten De actuele locatie van uw voertuig op uw smartphone, uw rittenadministratie altijd inzichtelijk, diefstalopsporing en rijstijlanalyse.

Nadere informatie

Voor wie: Trevler Fleet is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met een wagenpark van meer dan 10 (grijskenteken)auto s.

Voor wie: Trevler Fleet is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met een wagenpark van meer dan 10 (grijskenteken)auto s. Trevler Fleet: Voor wie: Trevler Fleet is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met een wagenpark van meer dan 10 (grijskenteken)auto s. Waarom: De Belastingdienst heeft in veel gevallen de controle op het

Nadere informatie

Use case Blockchain ILT. Rij- en rusttijden

Use case Blockchain ILT. Rij- en rusttijden Use case Blockchain ILT Rij- en rusttijden Achtergrond De markt 11:30 75km/h 167 356 km In Nederland zijn er 12.000 beroepsvervoerders die beschikken over 70.000 vrachtauto s en een groter aantal chauffeurs.

Nadere informatie

Win tijd en bespaar kosten met ritplanning

Win tijd en bespaar kosten met ritplanning Win tijd en bespaar kosten met ritplanning PTV Smartour 2 PTV SMARTOUR PTV THE MIND OF MOVEMENT De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek, verkeer en geomarketing.

Nadere informatie

LeasePlan Connected Car Wij zien toekomst in slimmer rijden. Met LeasePlan Connected Car maken we zakelijk rijden veiliger, schoner én goedkoper.

LeasePlan Connected Car Wij zien toekomst in slimmer rijden. Met LeasePlan Connected Car maken we zakelijk rijden veiliger, schoner én goedkoper. LeasePlan Connected Car Wij zien toekomst in slimmer rijden. Met LeasePlan Connected Car maken we zakelijk rijden veiliger, schoner én goedkoper. What s next? Wij zien toekomst in slimmer rijden. Met LeasePlan

Nadere informatie

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud Zowel voor: - Bestelwagens (Vans) - Trucks - Getrokken materieel De voordelen van het Baan Vaste Klant Voordeel - Onderhoud tegen een gunstiger vast tarief (tot

Nadere informatie

Een kaart voor alles.

Een kaart voor alles. Een kaart voor alles. De verzorging onderweg van UTA voor heel Europa. YOUR ADVANTAGES Uw voordelen voor betere verzorging onderweg Met UTA hebt u altijd de juiste partner voor tol-, tank-, plus- en berekeningsservice

Nadere informatie

Energie management actieplan 2016

Energie management actieplan 2016 Pagina : 1/7 Energie management actieplan 2016 In dit hoofdstuk wordt de doelstelling beschreven in het kader van de CO2-reductie, inclusief de reductiemaatregelen, die Oosterhuis BV vanaf het jaar 2016

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

5 tips. Maak uw bedrijf efficiënter met behulp van de UTA-kaart.

5 tips. Maak uw bedrijf efficiënter met behulp van de UTA-kaart. 5 tips Maak uw bedrijf efficiënter met behulp van de UTA-kaart. 1 NIET ALTIJD BIJ HETZELFDE STATION TANKEN. Mogelijk heeft u al een vast tankstation en ontvangt u korting bij iedere tanktransactie. Helemaal

Nadere informatie

CO₂ Prestatieladder Energiemanagement actieplan

CO₂ Prestatieladder Energiemanagement actieplan 2015 CO₂ Prestatieladder Energiemanagement actieplan Goedgekeurd door: H. van Wijk Auteurs: Y. van der Vlies & L. van Wijk Bedrijf: H. van Wijk transport- en Handtekening: aannemersbedrijf & H. van Wijk

Nadere informatie