Mijn budget weekendje Utrecht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mijn budget weekendje Utrecht"

Transcriptie

1 Citytrip: Utrecht Budget weekendje Een budgetweekendje in Utrecht! Ja dat kan tegenwoordig. Ik ben er zelf nogal happy mee, want ik moet toegeven dat ik Utrecht een hele leuke stad vind voor een weekendje weg. Een aantal jaar terug kwam ik er nog regelmatig. Veel vrienden van mij woonden er, maar de laatste jaren zijn zij, net als wij, verhuisd uit de stad. Om veel redenen ook jammer natuurlijk! Maar wie gaar er niet graag af en toe een weekendje weg. Shoppen, een stad ontdekken, dineren en misschien ook nog wel op stap. Dan vind ik Utrecht super leuk! Ontdekken of die plekjes er nog zijn die je al kende en nieuwe locaties ontdekken. Struinen door de stad. Nou vond ik alleen dat Utrecht altijd een beetje bekend stond om een aantal zakelijke luxe hotels met vergelijkbare kamerprijzen. Voor een tussendoortje houd dit mij dan ook een beetje tegen en ik vind dit minder gezellig. Onlangs heeft StayOkay in Utrecht een nieuw hostel geopend op een toplocatie en daar mocht ik de bedden komen testen en Utrecht opnieuw komen ontdekken. Super leuk en vandaar een budget weekendje Utrecht, want de kamerprijs is ook nog eens aantrekkelijk! Het StayOkay concept heeft ook een restyling onder gaan dus denk je nu meteen; StayOkay is echt voor tieners, wacht! Ik ben dertig en iets en ik ben ook om. Dus lees en kijk vooral mee! Mijn budget weekendje Utrecht Ik wist eigenlijk ook niet zo heel goed wat ik er van moest verwachten. StayOkay? Die tijd had ik toch wel een beetje achter mij gelaten. Alleen is er een reden dat ik een uitnodiging krijg om bij de opening te zijn bij StayOkay dus ik werd nieuwsgierig en ik zag dat de StayOkay in Utrecht super nieuw is en dat StayOkay ook niet meer de StayOkay is van een aantal jaar terug. Dan vond ik extra nieuwsgierig. Oké

2 er zijn natuurlijk nog steeds hostel slaapzalen. Dat maakt StayOkay ook fijn budget als je met een groepje bent bijvoorbeeld, maar er zijn ook privé hotelkamers, met een eigen badkamer waar je zelfs een luxe pakket kunt bestellen. In Utrecht is op de fifth een restaurant, bar, perfecte wifi en ruimte om te flexwerken. Het design is stoer en tof en het uitzicht, tja, hartje uitzicht op het Neude en met geluk is je hotelkamer dat ook. Budget Weekendje Utrecht in foto s

3

4 Zo kennen we Utrecht denk ik allemaal wel? Het is ook niet te missen. De grachten en de dom. Wandelen, fietsend of met een grachtentocht met een boot je moet het meemaken. Een terrasje pakken kan natuurlijk ook. Ik checkte in bij het StayOkay in Utrecht. Op het Neude, hartje Utrecht.

5 Mijn kamer, privé, basic, maar alles wat je nodig hebt en met een eigen badkamer. Het uitzicht was spectaculair.

6 Met uitzicht op het Neude. Wat je eigenlijk toch wilt in Utrecht? Uitzicht op de Dom, de grachten of het Neude. Dat hoort er gewoon bij.

7 Wanneer je de deur van je kamer uitloopt is de inrichting stoer en industrieel, maar niet kil. Vanuit het hele hostel kijk je uit op het centrale café en restaurant The Fifth waar

8 alle activiteiten plaats vinden. Bij The Fifth kun je ontbijten, lunchen en dineren. Meestal in buffetvorm, maar ook voor een cappuccino met een muffin kun je binnen lopen. Binnen lopen inderdaad. Ben je geen gast, maar wil je bij The Fifth iets drinken met het toffe uitzicht op het Neude dan kan het ook. The Fifth is ruim opgezet. Zie het zo dat StayOkay is gecreëerd in het oude ABN Amro gebouw op het Neude. Dat was een groot gebouw en de ruimte is heel goed gebruikt! Op vrijdag en zaterdagavond zijn er ook regelmatig tot uur evenementen. Het overnachten moet ook met gezinnen toegankelijk zijn, daardoor is er een tijdslimiet voor de gezelligheid.

9 Over de styling is nagedacht met overal verse kruiden.

10 Maar ook de Utrechtse Nijntje mocht niet ontbreken bij The Fifth.

11 StayOkay en The Fifth verlaten en meer van Utrecht zien? Vraag dan om de fietsen van StayOkay. Kijk ook eens verder voor meer informatie over StayOkay en plan ook een leuk budget weekendje Utrecht! Meer reistips ontvangen en leuke foodfacts Foodinista of volg op Instagram, Twitter en Pinterest. like Foodblog Foodinista Overnachten in Maastricht bij galerie hotel Dis In april ging ik een weekendje naar Maastricht, even bourgondisch genieten. Maastricht vind ik gewoon een hele fijne stad, zo dichtbij voor mij vanuit Brabant, maar het voelt alsof je even heel ergens bent. In twee dagen voelde het als een soort mini vakantie. Ik moet er ook wel bij zeggen dat we voor april ook echt wel geweldig weer hadden met gemiddeld 20 graden en heel veel zon, het echte vakantiegevoel kwam heel hard binnen. Heerlijk terrasweer en fijn om de leuke wijken van Maastricht af te struinen. Deze keer niet zo veel het echte centrum, maar meer de wijken eromheen het Jekerdistrict, waar wij gingen overnachten in Maastricht en ons boutiquehotel ook is, en nog veel restaurantjes ontdekt kidsproof en gewoon heel leuks om naartoe te gaan. Kortom ik ben wel enthousiast. Dit weekendje Maastricht was niet mijn eerste keer naar Maastricht, maar ik ben wel altijd zoekend naar leuke hotelletjes. Wat mij verraste is dat je als je door het Jekerdistrict loopt, je geen idee hebt wat er zich achter de statige panden kan bevinden, daarom reden genoeg om je mee te nemen naar het hotel wat wij vonden in Maastricht.

12 Verrassend Maastricht overnachten in Maastricht staat natuurlijk wel bekend om de kleine gezellige straatjes, mooie panden en een beetje het verdwaald raken. Toch zijn er gewoon dingen die je moet weten als je naar een stad gaat om ze te ontdekken. Zo ook galerie hotel Dis. Galerie zegt het misschien al, in dit hotel kun je kunst verwachten.

13 Zo is het hotel met veel persoonlijkheid en kleine details ingericht.

14 Is er een binnentuin, waar je op gelegenheid kunt dineren er evenementen kunnen plaatsvinden, maar je sowieso kunt lunchen. Bij het Galerie Hotel Dis is namelijk Galerie lunchroom Kunstlokaal. Alle hotelkamers zijn anders en persoonlijk ingericht en natuurlijk met kunst uit de galerie en de kunst is ook te koop.

15 Wij verbleven in deze vrolijke rode en licht kamer.

16 Met heel groot bed en voldoende ruimte voor een extra babybedje.

17 Ontbijten doe je in de artistieke en ontbijtzaal die ook onderdeel is van de galerie het is zeker weer eens iets anders! Oh ja en met kinderen is het ook een leuk hotel, mocht je, je dat afvragen. De kamers zijn ruim, er zijn veel drie en vier-persoonskamers en er is ook een kinderstoel aanwezig.

18 Het ontbijtbuffet seizoensproducten. was perfect verzorgd met verse en

19 Ik wachtte nog even op mijn eitje, maar begon alvast met een verse croissantje, aardbeitjes en cruesli. Om vervolgens Maastricht weer in te gaan.

20 Binnenkort Maastricht? overnachten in Bij hotel Dis kijk je simpel voor beschikbaarheid. Alleen zijn alle hotelkamers wel verschillend. Dat is juist heel erg leuk. Maak dus een reservering naar keuze en in de kamer die bij jou past. Voor meer tips in Maastricht kijk dan eens naar deze restauranttips. Meer reistips ontvangen en leuke foodfacts like Foodblog Foodinista of volg Foodinista opinstagram, Twitter en Pinterest.

21 Overnachten in Leuven Park Inn by Radisson bij Eind april ging ik met vrienden een weekend naar Leuven voor het Zythos bierfestival en om Leuven de stad van het speciaalbier te ontdekken. Tot 21 mei staat namelijk alles in het teken van speciaal bier in Leuven, een keer iets anders, wanneer je geïnteresseerd bent in speciaalbier en Belgisch bier. Leuven is vanaf Brabant bijna nog 1,5 uur rijden en dan is overnachten in Leuven bijna wel nodig. Zelf vind ik het te ver om op één dag nog terug te rijden en een weekendje weg is gewoon heel leuk. Tijdens ons weekendje Leuven overnachtten wij in Leuven in het Park Inn bij Radisson hotel. Het Park Inn by Radisson is een populair hotel in Leuven, door de goede ligging, prettige kamers en aantrekkelijke prijs is het hotel, vooral tijdens evenementen populair. In dit blog neem ik je mee tijdens ons verblijf, hoe wij het hebben beleefd en wat je kunt verwachten tijdens het overnachten in Leuven en verblijf bij het Park Inn bij Radisson. Mijn ervaring: Overnachten in Leuven bij Park Inn by Radisson Wij gingen overnachten in Leuven bij het Park Inn by Radisson met een groep vrienden. Dat maakt het reserveren altijd een stukje uitdagender. Stelletjes, vrienden, vriendinnen en wie gaan er met elkaar een kamer delen? Tweepersoonsbedden, aparte bedden. Allemaal even uitzoeken. Ook voor een hotel in een weekend, als het in Leuven heel druk is, dan kan het voor je zelf even puzzelen zijn. Uiteindelijk is het helemaal gelukt! De singles overnachtten op éénpersoonbedden en de stelletjes in kamers met ruimte tweepersoonsbedden. Een pré! Sowieso vind ik dat er veel veranderd is in de hotellerie, want een aantal jaar terug waren er toch nog veel hotels, waar alleen

22 éénpersoonsbedden op de kamers stonden die tegen elkaar aan geschoven werden en door moesten gaan voor een tweepersoonsbed. De kamers zijn verder niet zo ruim, maar beschikken wel over wat je nodig hebt. Een badkamer met ruime douche, douche en badbenodigdheden en op de kamer koffie en thee voorzieningen die je gratis mag gebruiken. Ook een tv met de Nederlandse en Belgische zenders. Best even fijn. Een tip; hoger je overnacht, hoe mooier het uitzicht over Leuven! Park Inn by Radisson Sas in foto s

23 Inchecken bij de front office, snel, strak en efficiënt en daarnaast direct de bar.

24 Ontspannen stoelen bij de bar en voor het eventuele wachten bij de front office.

25 Ook was er in het hotel al voldoende aandacht voor Leuven biermaand! Leuk en praktisch.

26 Onze hotelkamer in Leuven. Netjes, praktisch en alles wat je nodig hebt, maar ook nog voor een leuke prijs.

27 Het uitzicht over Leuven de volgende ochtend was wel echt geweldig! Wij verbleven op de 14e verdieping.

28 Mijn ontbijtje de volgende ochtend. Van het zeer uitgebreide buffet, wat zeker de moeite waard is! Na het bierfestival van de dag er voor vond ik een hartig ontbijt wel heel goed

29 smaken. Meer reisverslagen heb ik verzameld bij Foodinista Travels en wil je een eigen reisverhaal met mij delen? doe dit dan op de #foodinistatravels. Bij de reisverhalen kun je nog meer hotel tips vinden, zoals deze voor Radisson SAS in Leuven. Meer reistips ontvangen en leuke foodfacts like Foodblog Foodinista of volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest. Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen er tussenuit naar het Spaanse eiland en minder dan 2,5 uur vliegen vanaf Nederland. Toch ben je direct in een hele andere sfeer. Wel moet ik toegeven dat ik eerder op Mallorca ben geweest, maar wel in juli en augustus, hoogseizoen, gegarandeerd goed weer, hotels aan het strand, bekende toeristische plaatsen en dat ik deze keer met een andere verwachting ging. Benieuwd hoe deze trip naar Mallorca was? Lees dan mijn eerste blog over mijn verblijf in het Maritim Hotel Galatzo in Paguera op Mallorca, waar ik een aantal nachten heb overnacht, ontbeten, gebruncht en gedineerd.

30 Het loungezwembad voor het diner bij Vista de Rey, het a la carte restaurant van Maritim Hotel Galatzo.

31 Reizen naar Mallorca Vroeg in de ochtend vertrek ik vanaf Eindhoven Airport naar Mallorca. Ideaal voor een korte trip naar Mallorca. Waar in april diverse evenementen zijn en in april ook het Primavera Walking Event. Een leuke manier om meer van het eiland te ontdekken en om meer van het eiland te zien. Veel Nederlanders nemen deel en dit is te merken, ik had niet verwacht dat het vliegtuig zo vol zou zitten! Wel makkelijk vliegen vanaf Eindhoven, wanneer je in het zuiden woont, zoals ik. Een klein vliegveld, overzichtelijk en geen lange wachtrijen. Ook de Belgische reizigers spraken en enthousiast over. Na de korte vlucht kwamen we aan op Mallorca en scheen de zon direct en de temperatuur was ook aangenaam. Een dag van 23 graden stond te wachten! Erg fijn begin april. Snel doorreizen naar Maritim Galatzo Hotel met de tourbus van OAD. Ken je gevoel, dat de bus als laatste stopt bij jouw hotel en dat dan spannender gaat worden? dat gevoel had ik ook. ons het dat het Aankomst Maritim Hotel Galatzo Het wachten werd beloond! Het Maritim Hotel Galatzo ligt op een prachtige heuvel en kijkt uit over de heuvels van Paguera en de zee. Echt genieten! Voor mij was het te laat om nog te genieten van het ontbijt, want daar was ik wel aan toe, maar geen probleem, want op de menukaart van de bar staan voldoende heerlijke tapas voor de brunch. Genieten maar! En de heerlijke dagen zon, zee, wandelen en ontdekken zijn begonnen. Na de brunch is het tijd om Palma te ontdekken, zoals gezegd dit is mijn eerste blog en de leukste tips in Palma ga ik verzamelen in een nieuw blog. Met de auto zijn we in twintig minuten in de stad, maar er gaat van de heuvel ook een busje van het hotel en dan kun je met het OV naar Palma binnen 30 minuten sta je dan in de hoofdstad van Mallorca. Een taxi kost 70 Euro retour.

32 Brunchen in het zonnetje met uitzicht op de Middellandse Zee.

33 Brunchen met zalm, serranoham en Spaanse kaasjes.

34 Natuurlijk ontbrak de cava niet.

35 En de Spaanse Jamon en Gamba kroketjes.

36 Wakker worden op Mallorca Bij terugkomst uit Palma check ik echt in en ga ik mijn kamer bekijken. Heerlijk! Hier ga ik de komende dagen ook wel van genieten. Sowieso bevalt het hotelleven mij altijd wel, maar wie eigenlijk niet? Toch kijk ik er altijd wel een beetje anders naar ik heb ook nog een aantal jaar in de hotellerie gewerkt en vind het daarom altijd een grote verrassing en echt leuk om naar hotels te kijken en hotels te bezoeken. Met plezier kijk ik vooral naar het uitzicht, daar ga ik morgenochtend even van genieten.

37 Mijn 4* hotel kamer voor de komende nachten.

38 Met heerlijk balkon en uitzicht op het zwembad, palmbomen, de zee en de baai van Paguera.

39 Dineren bij Vista de Rey Wanneer je helemaal niet van plan bent om Mallorca te ontdekken dan is het mogelijk. Het hotel verlaten is niet echt nodig. Maritim hotel Galatzo beschikt over diverse hotels, zo kun je met ontbijt en diner inclusie verblijven, maar ook alles bijboeken, wanneer je er al bent. Wij gingen s avonds na een lange dag dineren bij het A La Carte restaurant Vista de Rey. Nieuw geopend en compleet gerestyled.

40 Dineren bij Vista de Rey het A la carte restaurant van Maritim hotel Galatzo met uitzicht op het loungezwembad. In het voorjaar zit je binnen, maar er is ook een loungegedeelte,

41 waar je in de zomer heerlijk kunt dineren. Wij starten met broodjes, boter, lokale olijfolie en een

42 Mallorcaanse zoutproeverij. Als voorgerecht tapas met olijven, broodjes, gambas a la

43 plancha en Spaanse Ibericoham. Mijn hoofdgerecht is gegrilde eend met een zoete Sangrìasaus.

44 Ik moest deze wel proeven als ik toch in Spanje ben. De saus was ook compleet dan rode wijnsaus en veel zoeter.

45 Geen dessert, want onze standswandeling in Palma kon ook niet zonder lunch, dus hierna was het voldoende, natuurlijk komen de Palma tips ook op de blog. Wel werd het diner afgesloten met Herbes de Mallorcaanse kruidenlikeur. Hotel ontbijtjes zijn genieten Ontbijten in een hotel vind ik altijd genieten. Alles staat voor je klaar en het mooiste of fijnste kies je gewoon uit

46 Het ontbijt was even goed! Veel vers fruit, een buffet voor eieren, waar ze vers voor je worden bereid en veel keuze uit ontbijtgranen, yoghurt en soorten brood. Genieten.

47 Overnachten op Mallorca Ook zin in een trip naar Mallorca gekregen? Maak een reservering voor Maritim Hotel Galatzo in Paguera voor je citytrip, vakantie, evenement of incentive. Meer reistips ontvangen en leuke foodfacts like Foodblog Foodinista of volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

Mijn budget weekendje Utrecht

Mijn budget weekendje Utrecht Citytrip: Utrecht Budget weekendje Een budgetweekendje in Utrecht! Ja dat kan tegenwoordig. Ik ben er zelf nogal happy mee, want ik moet toegeven dat ik Utrecht een hele leuke stad vind voor een weekendje

Nadere informatie

Mijn budget weekendje Utrecht

Mijn budget weekendje Utrecht Citytrip: Utrecht Budget weekendje Een budgetweekendje in Utrecht! Ja dat kan tegenwoordig. Ik ben er zelf nogal happy mee, want ik moet toegeven dat ik Utrecht een hele leuke stad vind voor een weekendje

Nadere informatie

Oktober dagboek Utrecht, Rauw en de keuken in

Oktober dagboek Utrecht, Rauw en de keuken in Oktober dagboek Utrecht, Rauw en de keuken in Eigenlijk moet ik heel eerlijk toegeven dat ik na de prachtige zomer met heel veel zonuren, prachtige reizen en gewoon genieten best wel een beetje in een

Nadere informatie

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen In april was een aantal dagen naar Mallorca. Misschien heb je mijn eerdere blogs al voorbij zien komen over mijn verblijf en heerlijke etentje of de leukste souvenir

Nadere informatie

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

Mijn budget weekendje Utrecht

Mijn budget weekendje Utrecht Citytrip: Utrecht Budget weekendje Een budgetweekendje in Utrecht! Ja dat kan tegenwoordig. Ik ben er zelf nogal happy mee, want ik moet toegeven dat ik Utrecht een hele leuke stad vind voor een weekendje

Nadere informatie

Kunstlokaal. Kunstlokaal

Kunstlokaal. Kunstlokaal Lunchen in Kunstlokaal Maastricht bij In april ging ik een weekendje naar Maastricht en tijdens ons weekendje weg gingen wij verrassend lunchen bij Kunstlokaal. Leuk! Lunchen tussen de kunst bij een galerie,

Nadere informatie

Mijn budget weekendje Utrecht

Mijn budget weekendje Utrecht Citytrip: Utrecht Budget weekendje Een budgetweekendje in Utrecht! Ja dat kan tegenwoordig. Ik ben er zelf nogal happy mee, want ik moet toegeven dat ik Utrecht een hele leuke stad vind voor een weekendje

Nadere informatie

Bilderberg De Keizerskroon

Bilderberg De Keizerskroon Weekendje Apeldoorn bij Bilderberg De Keizerskroon Ik ben er dol op weekendjes weg. Ik wilde schrijven, vooral in de zomer, maar dat is eigenlijk helemaal niet waar. Het hele jaar door vind ik het heel

Nadere informatie

Leuven en de biertjes ga foodpairen

Leuven en de biertjes ga foodpairen Leuven en de biertjes ga foodpairen Ik nam je vorige maand al mee in mijn Foodie in Leuven blog en vatte een beetje alles samen wat ik heb gedaan tijdens een weekendje Leuven, vooral wat ik heb gegeten

Nadere informatie

Inchecken bij Park Inn Leuven

Inchecken bij Park Inn Leuven Foodie in Leuven Al een aantal jaar ga ik naar Leuven, maar ik moet eerlijk toegeven dat mijn reisjes naar leuven altijd heel beperkt zijn geweest. De autorit, de weg langst het station, naar het hotel

Nadere informatie

Leukste Tapas Servies

Leukste Tapas Servies Leukste Tapas Servies Ik geniet op Menorca en in april mocht ik al naar Mallorca. Je herkent het wel wat je op vakantie eet wil je thuis ook kunnen maken, maar zodra de uitstraling niet het zelfde is van

Nadere informatie

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht 5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht Vorige week ging ik samen met Eric en Florian twee daagjes naar Maastricht. Heerlijk, echt één van mijn favoriete steden in Nederland, om de één of andere reden

Nadere informatie

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer Ja, ik ben bij mij MaMa Kelly geweest, een bistro restaurant en inderdaad ik ben enthousiast, goed gelezen! Op instagram zag ik veel prachtige foto s van het nieuwe

Nadere informatie

Bilderberg De Keizerskroon

Bilderberg De Keizerskroon Weekendje Apeldoorn bij Bilderberg De Keizerskroon Ik ben er dol op weekendjes weg. Ik wilde schrijven, vooral in de zomer, maar dat is eigenlijk helemaal niet waar. Het hele jaar door vind ik het heel

Nadere informatie

Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips

Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips De laatste tijd ga ik heel graag naar Den Haag geen idee, waarom ik er zo lang niet meer geweest ben. Vroeger, ja vroeger kwam ik er echt veel. Toen woonde

Nadere informatie

Rustig en pitoresk Agios Prokopios

Rustig en pitoresk Agios Prokopios Rustig en pitoresk Agios Prokopios Naxos Voor ik vertrok naar het Griekse eiland Naxos, één van de misschien wel bekendere Cycladen eilandengroep, was het eiland Naxos voor mij totaal onbekend. Wat ik

Nadere informatie

Leuven en de biertjes ga foodpairen

Leuven en de biertjes ga foodpairen Leuven en foodpairen de biertjes ga Ik nam je vorige maand al mee in mijn Foodie in Leuven blog en vatte een beetje alles samen wat ik heb gedaan tijdens een weekendje Leuven, vooral wat ik heb gegeten

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo

Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo Rotterdam is een mooie samenwerking en concept rijker. The Park inspired by Erik van Loo, van Parkheuvel. The Park inspired by Erik van Loo in Rotterdam

Nadere informatie

Simpel en stijlvol dineren

Simpel en stijlvol dineren Simpel en stijlvol dineren Nee dit is voor de verandering een keer geen blog over een lunch, diner of andere eetgelegenheid waar ik enthousiast over ben. Al is het wel een combinatie van dit alles waar

Nadere informatie

Foodie in Florence de tips

Foodie in Florence de tips Foodie in Florence de tips Echt een heerlijke stad om naar te gaan en om te zijn, Florence. Letterlijk en figuurlijk kan ik wel zeggen. De stad stond echt heel hoog op mijn wenselijstje, net zoals eigenlijk

Nadere informatie

Uit eten met kerst Restaurant tips

Uit eten met kerst Restaurant tips Uit eten met kerst Restaurant tips Geen zin om met kerst uitgebreid in de keuken te staan of om één van de twee kerstdagen je ook nog even uitgebreid in de watten te laten leggen bij een restaurant. Eigenlijk

Nadere informatie

Mantova een leuke tussenstop in Italië

Mantova een leuke tussenstop in Italië Mantova een leuke tussenstop in Italië Voor mij is Italië een land waar ik het liefst alles wil meemaken, beleven en proeven. Uiteindelijk is het een groot land, maar ook in Italië heeft ook iedere streek

Nadere informatie

Amsterdam. Bites bij East 57

Amsterdam. Bites bij East 57 Nieuwe hotspot Amsterdam East 57 Er wederom een Nieuwe hotspot in Amsterdam: East 57 Amsterdam. Eigenlijk is East 57 een beetje alles wat de echte lekkerbek zoekt. Het is sinds september zowel een nieuw

Nadere informatie

Wijnspijs wandeling culinair verslag

Wijnspijs wandeling culinair verslag Wijnspijs wandeling culinair verslag Breda Onlangs heb je er al over kunnen lezen, mijn tips voor een culinaire zondagmiddag. Eigenlijk zijn het Wijnspijs Wandelingen, stadswandelingen waarbij je gezellig

Nadere informatie

Lunchen bij Jamie Oliver in Rotterdam

Lunchen bij Jamie Oliver in Rotterdam Lunchen bij Jamie Oliver in Rotterdam Mijn eerste keer bij Jamie s Italian was niet in Rotterdam, ook niet in Londen nee het was in Dubai. Blij als een kind ging ik er naartoe en begon ik aan de plank.

Nadere informatie

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Raposeiros - (Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro) - 0 sterren 1.2.

Nadere informatie

Koffer inpakken voor Parijs

Koffer inpakken voor Parijs Koffer inpakken voor Parijs Op mijn reisblog wil ik het niet alleen bloggen over mooie bestemmingen, dromen bij de bucketlist en de leuke, interessante en actieve dingen die je daar kunt gaan doen. Wat

Nadere informatie

Lunchen bij Restaurant Joost

Lunchen bij Restaurant Joost Lunchen bij Restaurant Joost Waarom ga je niet zo snel lunchen of dineren bij een restaurant bij een hotel? Eigenlijk weet ik het zelf niet. Ik ben daar zelf altijd nieuwsgierig naar. Ik heb zelf een aantal

Nadere informatie

Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België

Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België December Eetdagboek Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België Zo en voor ik het wist was het kerst, zo voelde mijn Decembermaand een beetje aan. Niet als iets vervelends, want December was leuk! Een drukke

Nadere informatie

Vijf tips in Innsbruck

Vijf tips in Innsbruck Vijf tips in Innsbruck In één keer naar Italië reizen met de auto vinden wij te ver en eigenlijk ook helemaal niet zo leuk. Als Eric en ik samen zouden reizen, dan zouden we misschien wel in één keer doorrijden,

Nadere informatie

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Relais Parco Cavalonga Hotel - (Italië Sicilië Ragusa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Zonvakantie in Marrakech bij Kenzi Club Agdal Medina

Zonvakantie in Marrakech bij Kenzi Club Agdal Medina Zonvakantie in Marrakech bij Kenzi Club Agdal Medina Ik moet toegeven het is heel lang geleden dat ik in een All Inclusive Hotel heb overnacht en dat het ook eigenlijk niet echt het verblijf van mijn voorkeur

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Pannenkoeken, BBQ en Gin

Pannenkoeken, BBQ en Gin Augustus Eetdagboek Pannenkoeken, BBQ en Gin Augustus is bijna helemaal afgelopen en tegenwoordig gebeurt er zo veel, waar ik heel erg blij mee ben dat ik soms allemaal niet meer kan bijhouden, maar ik

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Wijnspijs wandeling culinair verslag

Wijnspijs wandeling culinair verslag Wijnspijs wandeling culinair verslag Breda Onlangs heb je er al over kunnen lezen, mijn tips voor een culinaire zondagmiddag. Eigenlijk zijn het Wijnspijs Wandelingen, stadswandelingen waarbij je gezellig

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Finca La Camuesa Spanje La Palma Los Llanos de Aridane

Finca La Camuesa Spanje La Palma Los Llanos de Aridane Finca La Camuesa Spanje La Palma Los Llanos de Aridane 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca La Camuesa - (Spanje La Palma Los Llanos de Aridane) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Nikos Takis Fashion Hotel - (Griekenland Rhodos Rhodos Stad) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Ik moet heel eerlijk toegeven sinds Florian geboren is zijn wij er niet echt aan toegekomen om hele leuke dingen te doen als gezin, er echt als gezin op uit

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Oktoberfest München we komen eraan

Oktoberfest München we komen eraan Oktoberfest München we komen eraan Afscheid nemen van Bella Italië en op naar een bestemming waar ik ontzettend graag naartoe wil. Niet zo zeer de stad München, daar heb ik eigenlijk niet heel veel verwachtingen

Nadere informatie

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Ik moet heel eerlijk toegeven sinds Florian geboren is zijn wij er niet echt aan toegekomen om hele leuke dingen te doen als gezin, er echt als gezin op uit

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Leeuwarden stad van de smaak 2015

Leeuwarden stad van de smaak 2015 Leeuwarden stad van de smaak 2015 In Leeuwarden is het dit jaar allemaal te doen of eigenlijk te proeven en op smaak te beleven. In de stad in het noorden in Leeuwarden is het dit jaar, namelijk de Stad

Nadere informatie

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villavia - (Griekenland Peloponnesos Akrogiali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Inderdaad geen tapas, maar shapas het is Internationale sherryweek, zoals je in mijn oktober dagboek al kon lezen ben ik in oktober aangeschoven bij een taps lunch,

Nadere informatie

CSPE GL 2009. minitoets bij opdracht 1

CSPE GL 2009. minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant c Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Overnachten in Leuven Park Inn by Radisson

Overnachten in Leuven Park Inn by Radisson Overnachten in Leuven Park Inn by Radisson bij Eind april ging ik met vrienden een weekend naar Leuven voor het Zythos bierfestival en om Leuven de stad van het speciaalbier te ontdekken. Tot 21 mei staat

Nadere informatie

December Eetdagboek Foodblog Foodinista

December Eetdagboek Foodblog Foodinista December Eetdagboek Foodblog Foodinista December is een heerlijke maand voor een foodblogger. Het December eetdagboek van foodblog Foodinista. Sint, kerstmarkt, etentjes en cadeautjes. Alles is weer vastgelegd

Nadere informatie

Hotel Palacio Blanco Spanje Andalusië Velez Malaga

Hotel Palacio Blanco Spanje Andalusië Velez Malaga Hotel Palacio Blanco Spanje Andalusië Velez Malaga 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Palacio Blanco - (Spanje Andalusië Velez Malaga) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

2 Veelzijdig in gastvrijheid

2 Veelzijdig in gastvrijheid H o t e l R e s t a u r a n t E v e n t s B u s i n e s s 2 Veelzijdig in gastvrijheid Alle tijd voor u zelf, alle ruimte en rust om even bij te komen. Veelzijdig in gastvrijheid. Dát is ons motto en dat

Nadere informatie

Casa Rural Casa Gallinera Spanje Alicante Benisiva

Casa Rural Casa Gallinera Spanje Alicante Benisiva Casa Rural Casa Gallinera Spanje Alicante Benisiva 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Rural Casa Gallinera - (Spanje Alicante Benisiva) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Pasen en leuke plannen

Pasen en leuke plannen Maart Eetdagboek Koffie, Pasen en leuke plannen Weer een nieuw eetdagboek met niet alleen eten, maar een beetje van alles eigenlijk. Een maand, waarin ik niet heel veel buiten de deur was, helaas, want

Nadere informatie

Restaurant De Waag in Leiden Must Visit

Restaurant De Waag in Leiden Must Visit Restaurant De Waag in Leiden Must Visit Zoals je misschien wel weet is Florian, net zoals ik zelf, nog geboren in Haarlem. Ondanks dat wij nu in Brabant wonen hebben wij toch het goede voornemen om ieder

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Winter foodtruck evenementen

Winter foodtruck evenementen Winter foodtruck evenementen Heb jij ze ook gemist de afgelopen herfst en winter? Wat? De foodtruck festivals. Dan gaat het tijd worden om er weer één te bezoeken. We gaan nog niet massaal naar buiten,

Nadere informatie

Zomerse food festival tips 2016

Zomerse food festival tips 2016 Zomerse food festival tips 2016 De zon schijnt het is zomer en we hebben nog voldoende tijd om food festivals af te struinen. Alleen naar welke zomerse food festivals ga je nog deze zomer? Ik heb vijf

Nadere informatie

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya www.mayafoundation.com Turkish Airlines en Etihad hebben op dit moment vluchten met korte overstaptijden De vlucht regelt ieder voor zich. Als

Nadere informatie

Leukste strandlakens kies jij?

Leukste strandlakens kies jij? Leukste strandlakens kies jij? welke Gelukkig er komt weer strandweer aan en ik ga ook nog op reis. Zeker weten dat wij een aantal strand en zwembad dagen inplannen, want daar zijn wij heel hard aan toe

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG!

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! It s the most wonderful time of the year! En zeker bij Bleyenberg. Speciaal voor jou hebben wij verschillende arrangementen samengesteld deze feestdagen. December.

Nadere informatie

Hu? Hoge Hakken Witte Vloeren? Wat dat is, leggen we je zo uit. Allereerst: Whoo we re going to Ibiza! Waarom dit weekend?

Hu? Hoge Hakken Witte Vloeren? Wat dat is, leggen we je zo uit. Allereerst: Whoo we re going to Ibiza! Waarom dit weekend? Hu? Hoge Hakken Witte Vloeren? Wat dat is, leggen we je zo uit. Allereerst: Whoo we re going to Ibiza! Het komt al snel dichterbij, nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zover. We gaan genieten

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land!

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Nederland is bij uitstek geschikt om er een heerlijk weekje actief op uit te trekken. Hoe klein ons land

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villa Fiesole Italië Toscane Fiesole

Villa Fiesole Italië Toscane Fiesole Villa Fiesole Italië Toscane Fiesole 1. Algemene informatie Eliza was here - Villa Fiesole - /italie/toscane/fiesole/villa_fiesole.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Fiesole - (Italië Toscane

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta das Vinhas - (Portugal Madeira Estreito da Calheta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

CSPE GL minitoets bij opdracht 1

CSPE GL minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant a Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

de meest exclusieve manier van reizen

de meest exclusieve manier van reizen de meest exclusieve manier van reizen VIP service op Amsterdam Airport Schiphol Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en

Nadere informatie

Herstellen op viersterrenniveau

Herstellen op viersterrenniveau sinds 1901 bro-zh-201106 Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam 010 422 4040 zorghotel locatie Maasstad (Zorgboulevard Rotterdam) Maasstadweg 2, 3079 DZ Rotterdam 088 823 2000 Herstellen op viersterrenniveau Voor

Nadere informatie

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Zoete Emoties proeven, het is de eerste gedachte bij de naam van Sweet Emotions en de combinatie met de Horecava. Sweet Emotions is alleen veel meer

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Wijnspijs wandeling culinair verslag

Wijnspijs wandeling culinair verslag Wijnspijs wandeling culinair verslag Breda Onlangs heb je er al over kunnen lezen, mijn tips voor een culinaire zondagmiddag. Eigenlijk zijn het Wijnspijs Wandelingen, stadswandelingen waarbij je gezellig

Nadere informatie

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Escandell - (Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma 2018 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 07 april 2018 05 mei 2018 12 mei 2018 08 september 2018 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleiders

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

STUDENTEN GROEPEN 19/20

STUDENTEN GROEPEN 19/20 STUDENTEN GROEPEN 18-25 jaar 19/20 WINTER GROEPSREIZEN WWW.UCPA.NL GROEPSVAKANTIES IN DE SNEEUW HET BETAALBARE ALL-IN CONCEPT OP TOPLOCATIES IN FRANKRIJK ZOALS VAL THORENS, LA PLAGNE EN VEEL MEER! Het

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Mosselen met chorizo en peer

Mosselen met chorizo en peer Mosselen met chorizo en peer Ja we zijn er weer! Waar, nou ik in Italië, haha. Alleen we zijn ook midden in het mosselenseizoen en deze mosselen heb ik al lekker opgepeuzeld, daarom deel ik gewoon dit

Nadere informatie

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Son Sama - (Spanje Mallorca Llucmajor) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria Cianciò - (Italië Sicilië Modica) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Herstellen op viersterrenniveau

Herstellen op viersterrenniveau sinds 1901 Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam 010 422 4040 zorghotel locatie Maasstad (Zorgboulevard Rotterdam) Maasstadweg 2, 3079 DZ Rotterdam 088 823 2000 Herstellen op viersterrenniveau Voor iedereen dé

Nadere informatie

Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol

Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Estalagem da Ponta do Sol - (Portugal Madeira Ponta do Sol) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie