Eet meer fastfood! Doe mee en Win! Klik op Fissler. Was alles maar zo goed.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eet meer fastfood! Doe mee en Win! Klik op Fissler. Was alles maar zo goed."

Transcriptie

1 Eet meer fastfood! Klik op en maak kans op één van de 25 Wellness weekend arrangementen van het Stadspark Hotel, Bergen op Zoom t.w.v ,- 2 personen Zie pag en ook op of Doe mee en Win! Fissler. Was alles maar zo goed.

2 Eet meer Vitaquick! In nieuw design. De Fissler snelkookpannen van topkwaliteit zijn speciaal ontwikkeld voor snelkoken. Met een perfect design en de kooktechniek bespaart u meer dan 50% aan energie en ook nog eens 70% van uw kooktijd! Fissler snelkookpannen zijn professioneel in prestaties. Alle functies die men van deze pan verwacht worden ook waargemaakt. En zeker met de nieuwe omkapselde CookStar bodem. Van roestvrij edelstaal 18/10. Voor alle warmtebronnen geschikt, ook voor inductie. verbeterde sluiting energiebesparende bodem nieuwe ergonomische grepen konische vormgeving uitgebreid assortiment NIEUW Vitaquick snelkookpan 4,5 ltr. zonder inzet 22 cm. 6,0 ltr. zonder inzet 22 cm. 8,0 ltr. zonder inzet 26 cm. 10 ltr. zonder inzet 26 cm.

3 fastfood! Risotto 2 kipfilets of 1 dubbele 100 gr. Fruits de Mer 6 gepelde scampi s 150 gr. risottorijst 1 mespunt saffraan 1 teentje knoflook 1 kleine ui 1 theel. grof zeezout 1 kleine rode paprika 50 gr. jonge erwten (diepvries) 1 glas kippenbouillon olie om aan te braden, gehakte peterselie en citroenpartjes voor de garnering De fijn gesneden ui en knoflook in wat olie fruiten. Voeg de risottorijst toe en laat deze kort meekoken. Giet er de kippenbouillon over. Voeg alle ingrediënten toe (m.u.v. de citroen en de peterselie) en sluit de pan. Stel de drukregelaar in op stand II. Na 5 minuten ontluchten en openen. Volg bij het koken en openen de gebruiksaanwijzing. Op een schaal verdelen, bestrooien met peterselie en garneren met citroenschijfjes. Vitaquick snelkookset Multifunctionele snelkookset. Zowel te gebruiken als een snelkookpan. Door het overplaatsen van het deksel heeft u ook apart een snelbraadpan. Tevens heeft u met de snelbraadpan een extra koekenpan. Vitaquick snelkookset skp 6.0 liter + snelbraadpan 2,5 ltr. z/d 22 cm. skp 8.0 liter + snelbraadpan 4,0 ltr. z/d 26 cm.

4 Vitavit Premium! de nieuwe generatie. Eet meer Vitavit Premium set snelbraadpan 6,0 ltr. snelkookpan met extra kookdeksel. 22 cm. en 2,5 ltr. snelbraadpan z/d. 8,0 ltr. snelkookpan met extra kookdeksel. 26 cm. en 4,0 ltr. snelbraadpan z/d. Vitavit Premium snelkookpan 2,5 ltr. met inzet 18 cm. 4,5 ltr. met inzet 22 cm. 6,0 ltr. met inzet 22 cm. 8,0 ltr. met inzet 26 cm. 10 ltr. met inzet 26 cm.

5 fastfood! GRATIS Een kooktijdenwijzer bij iedere aankoop van een Fissler Vitavit Premium snelkookpan.

6 Eenvoudig te reinigen Gemakkelijk in de hand en perfect afsluitbaar CookStar bodem. Probleemloos overschakelbaar Drie staps drukregelaar (stoplicht) Drie standen drukregelaar Gemakkelijk ontluchten Kipfilet met worteljes en boontjes met pesto of mangochutney voor 2 personen 2 kipfilets of 1 dubbele 150 gr. worteltjes in kleine stukken gesneden 150 gr. boontjes in kleine stukken gesneden 1 takje bladpeterselie 1 takje krulpeterselie 1 takje tijm 1 schijfje gember 1 kop groentenbouillon 1 kop kippenbouillon zout naar smaak Breng de bouillon in de snelkookpan tot het kookpunt. Voeg de kip, bladpeterselie, tijm en de fijngesneden gember toe. Breng het op smaak met zout. Plaats hierover de driepoot en daarop het open inzetmandje. Leg er de worteltjes, boontjes en krulpeterselie in. Voeg eventueel wat zout toe. Sluit de pan en stel de drukregelaar op stand II in. Houd u aan de gebruiksaanwijzing bij het koken en openen. Garneer de kipfilets met de groenten op een schaal met pesto of mangochutney.

7 magic line appelboor magic line citroentrekker magic line blikopener magic line knoflookpers magic line 6-delig lepelrek Bakspaan geperforeerd. Sauslepel. Schuimspaan. Vleesvork. Soeplepel.

8 Intensa Koken met een geraffineerde draai De vernieuwde kookserie Intensa maakt het afgieten tot een koud kunstje. Eenvoudig afgieten met het deksel op de pan maakt een vergiet overbodig. Afhankelijk van de positie van het deksel kan de pan perfect worden afgesloten voor vitaminebesparend koken en braden. Of om met open deksel aan te braden of stoom te laten ontsnappen. Het CD-kookboek zit gratis bij iedere kookset van Intensa. Ergonomische handgreep Dekselhouder Afgietstand Voorzien van maatverdeling r.v.s. 18/10 reiniger inox cleaner spray

9 Intensa 5-delige kookset Bestaande uit: kookpan 16, 20, 24 cm. Kookpan laag 20 cm. en steelpan 16 cm. z/d. Intensa koekenpan 24 cm. met deksel. 28 cm. met deksel. GRATIS bij elke Intensa kookset! De smakelijkste Provencaalste gerechten verzameld in een handige CD-box.

10 original pro collection Sinds vele generaties het beste aanbevolen. Al generaties lang aan de top. Robuust uiterlijk. Kan een stootje best verdragen en gemaakt van mat roestvrij edelstaal 18/10. voor alle warmtebronnen geschikt inclusief inductie ergonomische grepen koudgrepen door het glasdeksel is het hele kookproces te volgen Koudgreep original pro collection 5-delige kookset met glasdeksel Bestaande uit: kookpan 16, 20, 24 cm. Kookpan laag 20 cm. en steelpan 16 cm. z/d. Maatverdeling original pro collection Sauteuse Voor het bereiden van sauzen. Ook geschikt voor in de oven. Verkrijgbaar in 16 en 20 cm. CookStar bodem original pro collection Stoominzet Voor het stomen en blancheren van b.v. vis en groenten. Verkrijgbaar in 20 cm.

11 H H H H H original pro collection original pro collection Koekenpandeksel Een roestvrijstalen koekenpandeksel. 24 cm. 28 cm. original pro collection Koekenpan Een roestvrijstalen koekenpan voor het snel en op hoge temperatuur aanbraden van b.v. steaks. 20 cm. z/d 24 cm. z/d 28 cm. z/d 32 cm. z/d original pro collection Wok Geheel van roestvrij edelstaal 18/10. Met glasdeksel. Verkrijgbaar in 35 cm.

12 Fonteyn Thermen en het Stadspark Hotel; energie krijgen in een bijzondere omgeving. Het was al in de Middeleeuwen dat het water uit de Stadsfonteyn de stad Bergen op Zoom van bijzonder water voorzag. Het Nederlandse Koninklijk Huis liet het water in de 19de eeuw met karrenvrachten vol naar hun residentie voeren. In 2006 heeft het Duitse instituut Fresensius dit water het predikaat geneeskrachtig mineraal bronwater gegeven, en nu in 2010, kunt U in dát water baden. Dit en de uitwerking van de Leer van de 4 elementen, aarde, water, vuur en lucht, bieden U een weldadige beleving in een bijzondere omgeving. Het luxe 4 sterren hotel, gelegen in een stadspark, aan de rand van het Bourgondisch centrum van Bergen op Zoom is een bezoek meer dan waard. Of u één dag komt of meerdere dagen, het hotel, restaurant, de beautysalons, de binnen- en buitenbaden, sauna s, fitness en rustruimten zorgen ervoor dat u energie krijgt door in- of ontspanning. Stadspark Hotel Gertrudisboulevard 200 NL MA BERGEN OP ZOOM Tel Fax Wellness weekend arrangement van het Stadspark Hotel, Bergen op Zoom. Waarde 5 260,- voor 2 personen In de lobby kunt u heerlijk genieten van de uitgebreide koude en warme drankenkaart. Er worden maar liefst 10 verschillende wijnen per glas geserveerd. In het restaurant staat een goed gevuld homarium, met verse kreeft, schaal- en schelpdieren. Dagelijks zijn er specialiteiten en weten de gastheren en gastvrouwen u te adviseren over o.a. keuze, smaak en voedingswaarde. Van de standaard de luxe kamer tot de suites, al onze kamers bieden u alle comfort. Uiteraard zijn airconditioning, Wifi en Nespresso apparatuur standaard.

13 Klik op en maak kans op één van de 25 Wellness weekend arrangementen van het Stadspark Hotel, voor 2 personen t.w.v ,- Kijk op en

14 Het gebied De Brabantse Wal, waar ook Bergen op Zoom toe behoord, nodigt u uit om te fietsen of om te wandelen. Ook is het goed winkelen in de gezellige oude binnenstad. Er zijn veel prachtige monumenten waaronder bijvoorbeeld het 15e eeuwse stadspaleis het Markiezenhof met het daarin gelegen restaurant La Pucelle, het oude Stadhuys, de Synagoge en het Ravelijn. Het Stadspark Hotel en Fonteyn Thermen staan garant voor een culinaire, weldadige, ontspannen beleving. Fonteyn Thermen: energie geven in een bijzondere ambiance. Wat kunt u verwachten in onze Thermen: In het natte gedeelte hebben we diverse koude- en warme baden: een rivieren-, kruiden-, fruitaroma-, koude bad en de jacuzzi, ze zijn allemaal gevuld met het bronwater van de Stadsfonteyn. Ook zijn er drie sauna s; een opgiet-, akkerland- en kruidensauna, ze hebben allen hun eigen temperatuur en eigenschappen. De 6 belevingsdouches, van koude stort- tot neveldouche, het voeten bad, ze zijn omgeven door een kleurentherapie. In onze beautysalons werken we aan huidverzorging op een natuurlijke manier. De elementen aarde, water, vuur, lucht zijn ook tijdens de behandelingen terug te vinden. Aarde en water zorgen voor stevigheid en structuur van de huid, lucht zorgt voor beweging en vuur voor de stofwisseling. Veelal wordt er tijdens de behandelingen gebruik gemaakt van ons eigen bronwater. Dit zuivere water is schoon, puur en vol met energie en essentiële mineralen.

15 Kijk op en Klik op en maak kans op één van de 25 Wellness weekend arrangementen van het Stadspark Hotel, voor 2 personen t.w.v ,- Tijdens alle behandelingen werken we uitsluitend met natuurlijke producten van de topmerken Décleor en Carita. Naast de gezichts- en bodybehandelingen hebben we ook diverse massages en pakkingen. Wij adviseren u de behandeling die het beste bij uw huid past voor zowel mannen als vrouwen. Fonteyn Thermen heeft ook een fitness afdeling, zonnebanken, staand en liggend, massagestoelen en prachtige rustruimten. Wij verwelkomen u er graag. Stadspark Hotel Gertrudisboulevard 200 NL MA BERGEN OP ZOOM Tel Fax Kennismakingsarrangement Wij hebben voor u het volgende arrangement voor u samengesteld: Aankomst: alle dagen van de week Verblijfsperiode: 2 dagen / 1 nacht Inhoud arrangement: 1 overnachting in een luxe tweepersoonskamer Uitgebreid ontbijtbuffet 1 dag entree tot sauna- en wellness faciliteiten met vrij gebruik van aroma-, fruit-, belevings- en rivierenbad (met jetstream en borrelbank), akkerland-, kruiden- en opgietsauna, stoom- en voetenbad, themadouches en scrubzout. Ontvangst met een kopje koffie of thee met een streek-lekkernij Vrij gebruik van badjas, handdoek en slippers (de slippers mag u mee naar huis nemen) Individuele workout in onze fitness Deelname gezamenlijk Rasul ritueel verrijkt met geneeskrachtig mineraal bronwater, wat essentiële mineralen bevat voor ons lichaam, met afsluitend een bekertje muntthee Prijs per persoon: 3 99,90 op basis van een tweepersoonskamer Boekingscode Fissler 2010 Geldig tot 1 maart 2011 m.u.v. 24 december januari 2011 Voor reserveringen, bel of met het Stadspark Hotel.

16 CRISPY PROTECT Eén koekenpan voor alles...? Vergeet het maar! Een steak is geen omelet! Met recht al jaren de groene pan. Bij aankoop van een Crispy Steelux Classic nu een Protect Alux Eco GRATIS*! Crispy Steelux Classic Met novogrillbodem voor vetarm bakken en braden. Van roestvrij edelstaal 18/10. Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie. Verkrijgbaar in 20, 24 26, 28 cm. 20 cm. zonder deksel 24 cm. zonder deksel 26 cm. zonder deksel 28 cm. zonder deksel * In dezelfde diameter als de Crispy Steelux Classic. Zolang de voorraad strekt! Kipfilet met pesto Ingrediënten voor 2 personen 2 kipfilets 4 plakjes bacon voor de pesto: 4 eetlepels basilicum (fijngehakt) 25 g Parmezaanse kaas 25 g Pecorino 2 teentjes knoflook scheut olijfolie (extra vierge) peper, zout, evt. citroensap naar smaak (pesto die overblijft kan in een potje onder een laag olijfolie in de koelkast worden bewaard.) Protect Alux Eco Speciaal voor eiwitrijke gerechten zoals vis en omelet. PFOA vrij en voorzien van anti-kleeflaag. Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie. Verkrijgbaar in 20, 24, cm. Voorbereiding Pesto: Pel de knoflook en hak het fijn in de keukenmachine. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin op matig vuur. Voeg de pijnboompitten, basilicumblaadjes, geraspte kaas en olijfolie in de keukenmachine. Maal alles tot een gladde pesto, eventueel extra olijfolie toevoegen voor de smeuigheid. Breng de pesto op smaak met peper, zout en eventueel een beetje citroensap. Sla de kipfilets plat. Smeer de kipfilet in met een laag verse pesto. Vervolgens oprollen en omwikkelen met de plakjes bacon. Bereidingswijze Zet de rvs pan op het vuur en verhit hem totdat hij op de juiste temperatuur is. Laat wat water in de pan vallen en als dit als pareltjes wegrolt, dan kunt u olie/boter of andere vetstof toevoegen. Bak de rolletjes zachtjes, op matig vuur gaar. Eet smakelijk. (recept van smulweb)

17 Maxeo koekenpannen. De bijna alleskunner van Fissler. Eén koekenpan voor alles bestaat niet, want een steak is immers geen omelet. Maar een koekenpan die bijna alles kan, die is er wel. De nieuwe keramische laag van Fissler heeft eigenschappen om zowel op hogere als op lagere temperaturen te bereiden. Groot verschil met de meeste merken is, dat ze voorzien zijn van een donkere keramische laag, welke dus geen verkleuringen zullen vertonen. Immers, hoe donkerder de laag, hoe sterker. Alle pannen hebben een druppelvrije schenkrand en de modellen zijn in twee uitvoeringen leverbaar, daar waar anderen vaak maar één model ter beschikking hebben. De Fissler Maxeo aluminium is een lichtere koekenpan, dus makkelijker hanteerbaar. De roestvrijstalen uitvoering is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief induktie. De ergonomische greep zorgt voor een vaste en veilige grip. De Maxeo koekenpannen zijn zonder PTFE. Bakspaan Comfort Kunststof. Maxeo aluminium 20 cm. z/d 24 cm. z/d 26 cm. z/d 28 cm. z/d Leverbaar vanaf eind november Maxeo r.v.s. 18/10 20 cm. z/d 24 cm. z/d 26 cm. z/d 28 cm. z/d Leverbaar vanaf eind november Glasdeksel Verkrijgbaar in 20, 24 26, 28 cm.

18 Passion messen. Wanneer u geniet van het dagelijks koken, dan passen de Pasion messen perfect in uw keuken. Karakteristiek door het zwart, licht golvend heft en het gebogen lemmet. Perfection messen. Wanneer u op zoek bent naar optimale scherpte, functionaliteit en veiligheid en tegelijk de voorkeur geeft aan een unieke look en kwaliteitsvakmanschap, dan zijn dit voor u de perfecte messen. Passion 3-delige messenset Lardeermes, 9 cm. Hammes, 16 cm. Koksmes, 20 cm. Perfection 3-delige messenset Lardeermes, 9 cm. Hammes, 16 cm. Koksmes, 20 cm. Passion 7-delig messenblok Bestaande uit: Lardeermes, 9 cm. Hammes, 16 cm. Koksmes, 20 cm. Broodzaag, 20 cm. Universeelmes, 13 cm. Wetstaal, 26 cm. NIEUW NIEUW Perfection 7-delig messenblok Bestaande uit: Lardeermes, 9 cm. Hammes, 16 cm. Koksmes, 20 cm. Broodzaag, 20 cm. Universeelmes met zaagsnede, 13 cm. Wetstaal, 26 cm.

19 Profession Magnetisch 4-delig messenblok Bestaande uit: Santukomes met golfsnede, 18 cm. Yanagibames, 18 cm. Debames, 20 cm. Profession messen. Het assortiment voldoet aan de hoogste eisen. Het heft met de vierkante klinknagels is terecht uniek te noemen. Evenals de Perfection en de Passion zijn ze made in Solingen, Germany. Profession 3-delige messenset Lardeermes, 9 cm. Hammes, 16 cm. Koksmes, 20 cm. NIEUW Profession Magnetisch 5-delig messenblok Bestaande uit: Lardeermes, 9 cm. Hammes, 16 cm. Koksmes, 20 cm. Broodzaag, 20 cm.

20 Country saftomat. Braden, stoven of smoren... met een smaakje! De Fissler Saftomat voor de sappigste braad-, stoof- en smoorresultaten. Door de roestvrijstalen Saft-O-Matic kunt u wijn, bouillon, citroensap, bier, etc. toevoegen zonder de Saftomat te openen. Zowel óp het fornuis als ín de oven te gebruiken. Country Saftomat 34 x 30 x 15,7 cm. 45 x 26,5 x 17 cm. Specials. Laat u inspireren door onze speciale pannen bij het bakken of grillen. Hapjespan Binnenzijde en buitenzijde voorzien van anti-kleeflaag. Glasdeksel. Ook geschikt voor inductie en oven. 24 cm. 28 cm. Vispan met 2 grepen Handig met twee grepen om te serveren.buitenzijde geëmailleerd. Binnenzijde voorzien van anti-kleeflaag Protectal Plus. Geschikt voor gas, elektra en keramische kookplaat. Ook voor in de oven. Formaat 36x24 cm. Grillpan special Aluminium buitenzijde. Binnenzijde voorzien van geribbelde anti-kleeflaag Protectal Plus. Steel met veiligheidsgreep. Geschikt voor gas, elektra en keramische kookplaat. Formaat 28x28 cm.

21 Magic edition. Multibraadpan. De Fissler Multi-braadpan is niet alleen attractief door het design maar ook door het bijzonder grote volume. Zo groot, dat een hele gans of een groot stuk gebraad erin past. De braadpan is voorzien van een omkapselde Thermicbodem en met deksel van roestvrij edelstaal 18/10.. Een Multi-talent in fascinerend design. Veelzijdig in gebruik. Deksel ook te gebruiken als braadpan, serveerschaal of rechaud. Magic edition. Multibraadpan Met roestvrij edelstaal 18/10 deksel. Formaat 39,2 x 29,7 x 13,8 cm.

22 Arcana. Gietijzeren kook- braadgerei. Water erop... de smaak eronder. Met het waterdeksel sluit u de Fissler Arcana braadpan goed af. U heeft dus geen verlies van condens. Dankzij het gietijzeren deksel braadt u uw vlees in een cocon van warmte. Het waterdeksel is zo geconstrueerd dat u dit kunt vullen met water c.q. ijsblokjes, hierdoor bevordert u een optimale circulatie van het condensvocht. Langs het deksel koelt dit af en komt via de speciaal gevormde binnenkant weer op het gebraad. Braden in de Fissler Arcana braadpan levert dus altijd een heerlijk mals gebraad.

23 Arcana is leverbaar in de kleuren rood en zwart. Formaten in rond en ovaal. Leverbaar vanaf 10 cm. Ovale pannen vanaf 28 cm. Ovale braadpannen leverbaar vanaf eind november Pizzaplanken, pastaplank en werkblad. Pizzaplank / bord Beukenhout. Voor het uitserveren van pizza s. Formaat rond 36 x 2 cm. Pastaplank Beukenhout. Voor het bereiden van pasta s, maken van cake s en taarten. Formaat 60 x 45 x 2 cm. Pizzaplank / bord Beukenhout. Voor het uitserveren van pizza s. Formaat rond 33 cm x 2 cm. Universele werkplank Beukenhout. Formaat 60 x 30 x 2 cm.

24 Finecut. De kleine alleskunner. Snijden, droogslingeren, mixen. Zonder stroom, in enkele seconden!. Met de Finecut snijdt u uien, worteltjes of peterselie in enkele seconden in grote of kleine stukjes. Door meer of minder omwentelingen bepaalt u zelf de gewenste grootte. Eenvoudige voorbereiding. De container met produkt(en) vullen. Perfect snijresultaat in de gewenste fijnheid. Ook geschikt voor het droogmaken van kruiden. Met het deksel is het een handige bewaardoos voor in de koelkast. Finecut keukenhulp Handige snoerloze keukenhulp voor o.a. hakken, snijden en mengen. Het losse deksel erop en de keukenhulp is een handige bewaardoos. Fissler snacky Snacky, 3 delige hapjesset Kookpannetje 12 cm met glazen deksel Kookpannetje 14 cm met glazen deksel Steelpannetje 12 cm zonder deksel Steelpannetje 14 cm zonder deksel Koekenpannetje 16 cm zonder deksel Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief induktie. Ideaal voor kleinere gerechten en kleinere huishoudens! London 5-delige kookset Bestaande uit: kookpan 16, 20, 24 cm. kookpan laag 20 cm. en steelpan 16 cm z/d. Fissler pannenonderzetter Aansluitbaar met meerdere onderzetters. Praktisch voor grote of ovale pannen. Per stuk. Fissler. Was alles maar zo goed.

Eet meer fastfood! Nieuw: Fissler snelkookpannen Fissler messen. Fissler. Was alles maar zo goed.

Eet meer fastfood! Nieuw: Fissler snelkookpannen Fissler messen. Fissler. Was alles maar zo goed. Nieuw: Fissler snelkookpannen Fissler messen Eet meer fastfood! Fissler. Was alles maar zo goed. Eet meer fastfood! Fastfood? Nee, wel de snelle maaltijd! Deze nieuwe snelkookpannen van topkwaliteit is

Nadere informatie

Gourmetmagazine Fissler. Was alles maar zo goed.

Gourmetmagazine Fissler. Was alles maar zo goed. Gourmetmagazine 1981-2011 jaar in de vakhandel Fissler. Was alles maar zo goed. H H H H H original pro collection www.fissler.nl www.fissler.nl Sinds 1981 verkrijgbaar voor de hobby-kok in de vak speciaalzaken.

Nadere informatie

Gourmetmagazine 1981-2011. Fissler. Was alles maar zo goed.

Gourmetmagazine 1981-2011. Fissler. Was alles maar zo goed. Gourmetmagazine 1981-2011 jaar in de vakhandel Fissler. Was alles maar zo goed. H H H H H original pro collection www.fissler.nl www.fissler.nl Sinds 1981 verkrijgbaar voor de hobby-kok in de vak speciaalzaken.

Nadere informatie

Gourmetmagazine Voorjaar

Gourmetmagazine Voorjaar Gourmetmagazine Voorjaar 2013 Profi teer van exclusieve aanbiedingen! PAG.7 NIEUW bergamo original pro collection Onverwoestbaar, superieur en feilloos! (PAG.2) Fissler. Was alles maar zo goed NU van 1290,-

Nadere informatie

Deze fruitige carpaccio is ideaal als licht voorgerecht en ook makkelijk vegetarisch te maken door de kip niet toe te voegen. De sinaasappel en de

Deze fruitige carpaccio is ideaal als licht voorgerecht en ook makkelijk vegetarisch te maken door de kip niet toe te voegen. De sinaasappel en de Deze fruitige carpaccio is ideaal als licht voorgerecht en ook makkelijk vegetarisch te maken door de kip niet toe te voegen. De sinaasappel en de komkommer maakt het gerecht kleurrijk en met de garnering

Nadere informatie

Gourmetmagazine Voorjaar

Gourmetmagazine Voorjaar Gourmetmagazine Voorjaar 2014 Profiteer van exclusieve aanbiedingen! Voor altijd scherp. Voor altijd voor jezelf! (PAG.5) 40 jaar original pro collection (PAG.2) Fissler. Was alles maar zo goed original

Nadere informatie

Gourmetmagazine Voorjaar

Gourmetmagazine Voorjaar Gourmetmagazine Voorjaar 2013 Profiteer van exclusieve aanbiedingen! PAG.7 NIEUW bergamo original pro collection Onverwoestbaar, superieur en feilloos! (PAG.2) Fissler. Was alles maar zo goed original

Nadere informatie

De lekkerste. eigen (moes)tuin! lekkernijen uit. intratuin. kleurt je leven

De lekkerste. eigen (moes)tuin! lekkernijen uit. intratuin. kleurt je leven De lekkerste lekkernijen uit eigen (moes)tuin! RABARBERJAM met appel & munt Voor twee potten: 250 gram rabarber, gewassen en in kleine stukjes gesneden 250 gram geleisuiker 0,5 theelepel sinaasappelrasp

Nadere informatie

Vijgen met gorgonzola en dadels met serranoham en Parmezaanse kaas

Vijgen met gorgonzola en dadels met serranoham en Parmezaanse kaas Vijgen met gorgonzola en dadels met serranoham en Parmezaanse kaas 5 vijgen 200 gram gorgonzola 10 dadels 5 dunne plakjes serannoham 100 gram parmezaan Zout & peper Bereidingswijze vijgen: Verwarm de oven

Nadere informatie

10 verse eieren 250 gram oesterzwammen 1 el citroensap 1 ui 200 gram risottorijst 1 l groentebouillon (warm) 1 dl witte wijn

10 verse eieren 250 gram oesterzwammen 1 el citroensap 1 ui 200 gram risottorijst 1 l groentebouillon (warm) 1 dl witte wijn Risotto Voeg de saffraan toe aan de witte wijn en laat deze even marineren. Maak de paddenstoelen schoon (niet wassen, zo nodig schoonborstelen), scheur ze in grove stukken en bedruppel ze met citroensap.

Nadere informatie

PITTIGE PESTO. pijnboompitten, grana padano, basilicum, citroen knoflook, olijfolie, gedroogde peper. vijzel

PITTIGE PESTO. pijnboompitten, grana padano, basilicum, citroen knoflook, olijfolie, gedroogde peper. vijzel PITTIGE PESTO pijnboompitten, grana padano, basilicum, citroen knoflook, olijfolie, gedroogde peper vijzel Rooster de pijnboompitten tot ze lichtbruin zijn. Stamp een gedroogde peper fijn in de vijzel.

Nadere informatie

spinazierecepten Lasagne met spinazie (4 personen) Spinaziepastei (4 personen)

spinazierecepten Lasagne met spinazie (4 personen) Spinaziepastei (4 personen) Lasagne met spinazie (4 personen) 400 gr. spinazie, 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, 350 gr. volle kwark, 300 gr. lasagna, 1 glas rode wijn, zout, peper, nootmuskaat, scheutje olijfolie. Kook de lasagnevellen

Nadere informatie

Comfortcook. Kookboek combi halogeen oven. Gaartijden en temperaturen. De volgende gegevens zijn slechts richtwaarden.

Comfortcook. Kookboek combi halogeen oven. Gaartijden en temperaturen. De volgende gegevens zijn slechts richtwaarden. Gaartijden en temperaturen De volgende gegevens zijn slechts richtwaarden. Levensmiddel Temperatuur in ºC Gaartijd in minuten Kip (1,6kg) 200 70 Kippenborst (350g) 190 20 Kabeljauw (150g) 200 24 Aardappelen

Nadere informatie

snelkoken Nieuw! Bespaart tijd Behoudt meer vitamines Behoudt intense smaak Bespaart energie

snelkoken Nieuw! Bespaart tijd Behoudt meer vitamines Behoudt intense smaak Bespaart energie snelkoken g e z o n d, l e k k e r De nieuwe vitavit edition snelkookpan is nog sneller en biedt vele mogelijkheden. Bespaart tijd Behoudt meer vitamines Behoudt intense smaak Bespaart energie Prijs- en

Nadere informatie

GEZONDE DINER RECEPTEN

GEZONDE DINER RECEPTEN GEZONDE RECEPTEN MISO SOEP MET DULSE ZEEWIER Voeg miso, gember, en dulse bij de kop kokend water toe. Roeren en laten trekken. Voeg deze snelle en eenvoudige miso soep aan uw dieet toe en geef uw lichaam

Nadere informatie

10 Luxe Afslank Recepten

10 Luxe Afslank Recepten 10 Luxe Afslank Recepten Dieetsnel.nl Kees van Hessel Recept 1 Omelet met kampernoelies 10 tot 15 minuten 1 pers - 2 eieren - 250 gram kampernoelies - sjalotjes - peterselie - peper & zout Borstel de kampernoelies(champignons)

Nadere informatie

Doe een flinke scheut olie in de pan en fruit de ui en wortel op laag vuur aan. Voeg ruim een halve liter water toe en zet het vuur hoger

Doe een flinke scheut olie in de pan en fruit de ui en wortel op laag vuur aan. Voeg ruim een halve liter water toe en zet het vuur hoger Italiaanse tomtatensoep Per 4 personen 1 liter 1 ui 2 teentjes knoflook 1 wortel 2 blikken gepelde tomaten Olijfolie Suiker Chilipoeder 50 ml slagroom Potje pesto Snij de uit en wortel heel klein Doe een

Nadere informatie

Runderstoofpot met zilveruitjes en zure room

Runderstoofpot met zilveruitjes en zure room Runderstoofpot met zilveruitjes en zure room 4 porties In 3 uur en 55 min. Mijn receptenboek.nl Lekkerder dan goed voor je is. Wat gaat er in 800 gram runderlappen 2 fijngehakte uien 2 teentjes fijngehakte

Nadere informatie

consumptief-breed CSPE KB 2016

consumptief-breed CSPE KB 2016 consumptief-breed CSPE KB 2016 bijlage 3 opdracht 15 PK-0866-b-16-1-b3 1 / 7 lees verder plate (4 personen) Rundervink met roergebakken groenten, krieltjes uit de oven, spicy appelcompote en ketchup. bereidingstijd:

Nadere informatie

De Vetwijzer - Recepten week 6

De Vetwijzer - Recepten week 6 De Vetwijzer - Recepten week 6 Hoewel de komst van koud weer de groene smoothie misschien wat minder voor de hand liggend maakt, wil ik je ook deze laatste week de drie smoothies niet onthouden Gezonde

Nadere informatie

Menu Marokkaans. Zeebrasem met tomatenvulling Marokkaanse salade van gekookte aubergines. Soep met lamsvlees en linzen

Menu Marokkaans. Zeebrasem met tomatenvulling Marokkaanse salade van gekookte aubergines. Soep met lamsvlees en linzen Menu 60. - Marokkaans Zeebrasem met tomatenvulling Marokkaanse salade van gekookte aubergines Soep met lamsvlees en linzen Couscous Bodaoui met 7 groenten Couscouspudding Lhot Dbi Maammer Maa Matischa

Nadere informatie

Recepten pre operatief dieet. Pannenkoekjes met vers fruit naar keuze

Recepten pre operatief dieet. Pannenkoekjes met vers fruit naar keuze Recepten pre operatief dieet Pannenkoekjes met vers fruit naar keuze (1 persoon) 2 eiwitten 2 eetlepels kokosnoot meel 50 gram magere yoghurt 25 gram vanille eiwit poeder ½ theelepel bakpoeder Olijfolie

Nadere informatie

Carnavalsmenu Februari **** Carnavalssoep. **** Dreumelvlees Steppegras Vastelaovend-wok. **** Alaaftoetje

Carnavalsmenu Februari **** Carnavalssoep. **** Dreumelvlees Steppegras Vastelaovend-wok. **** Alaaftoetje Carnavalsmenu Februari 2019 Carnavalssoep Dreumelvlees Steppegras Vastelaovend-wok Alaaftoetje Carnavalssoep 125 gr. Spekblokjes 500 gr. Gehakt 1 gele paprika 1 groene paprika 1 rode paprika 1 klein blikje

Nadere informatie

Menu oktober 201 2. Sint Jacobsschelp met groene kruidensaus. **** Salade champignons. **** Auberginekaviaar met ricotta en coppa di Parma

Menu oktober 201 2. Sint Jacobsschelp met groene kruidensaus. **** Salade champignons. **** Auberginekaviaar met ricotta en coppa di Parma Menu oktober 201 2 Sint Jacobsschelp met groene kruidensaus Salade champignons Auberginekaviaar met ricotta en coppa di Parma Kwartels met rode biet en cantharellen Appelsoep met peren onder een bladerdeegdekseltje

Nadere informatie

Gourmet Collection GOURMET COLLECTION. Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei

Gourmet Collection GOURMET COLLECTION. Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei Gourmet Collection GOURMET COLLECTION Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei 2016 GOURMET COLLECTION Meer dan 25 jaar geleden lanceerde AEG als eerste de inductiekookplaat. Vandaag stellen we u ons assortiment

Nadere informatie

snelkoken Nieuw! Bespaart werktijd Behoud meer vitaminen Behoud intense smaak Besparing van energie

snelkoken Nieuw! Bespaart werktijd Behoud meer vitaminen Behoud intense smaak Besparing van energie snelkoken g e z o n d, l e k k e r De nieuwe vitavit edition snelkookpan is nu nog sneller en biedt vele mogelijkheden. Bespaart werktijd Behoud meer vitaminen Behoud intense smaak Besparing van energie

Nadere informatie

WEEK 1 1200 KCAL DAG 1

WEEK 1 1200 KCAL DAG 1 DAG 1 Gebakken groente met ei. Magere kwark Bak 1 opscheplepel gesneden rode paprika en 1 opscheplepel champignons met een eetlepel olijfolie. Voeg daar vervolgens 2 eieren bij en bak alles al roerend

Nadere informatie

3. Snij ondertussen de wortel, prei, en selderij klein en spoel deze schoon. 4. Prak het gehakt plat met een vork en kruid het gehakt met wat maggi.

3. Snij ondertussen de wortel, prei, en selderij klein en spoel deze schoon. 4. Prak het gehakt plat met een vork en kruid het gehakt met wat maggi. GROENTESOEP Bouillon Wortelen Selderij Prei Gehakt Soepvlees Maggi Vermicelli GROENTESOEP 1. Breng de bouillon aan de kook. 2. Snij het soepvlees klein. 3. Snij ondertussen de wortel, prei, en selderij

Nadere informatie

Gebakken coquilles met een spinazie/ postelein salade geserveerd met citrus dressing. Vermeng alle ingredienten en roer er een glade emulsie van.

Gebakken coquilles met een spinazie/ postelein salade geserveerd met citrus dressing. Vermeng alle ingredienten en roer er een glade emulsie van. Gebakken coquilles met een spinazie/ postelein salade geserveerd met citrus dressing. Ingredienten dressing; 2 eetlepel olijf olie 1 theelepel cherry azijn Sap van ½ citroen Sap van ½ sinasappel 1 teentje

Nadere informatie

Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes

Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes 1 Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes Aantal personen: 4 Voorbereidingstijd (min): 15 Bereidingstijd (min): 55 4 kippenbouten 4.5 eetlepels Vloeibare boter 750 g voorgekookte krielaardappeltjes

Nadere informatie

Pasta salade. Ingrediënten: (4 personen) Dressing 1 theelepel dijonmosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel honing olijfolie of zonnebloemolie

Pasta salade. Ingrediënten: (4 personen) Dressing 1 theelepel dijonmosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel honing olijfolie of zonnebloemolie Pasta salade Ingrediënten: (4 personen) Dressing 1 theelepel dijonmosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel honing olijfolie of zonnebloemolie 175 gram pasta, bv. schelpjes macaroni 150 gram sperziebonen

Nadere informatie

Bolonese saus. Kookgerei: Brander (klein) Houtenspatel Knoflookpers Pan (middel) Pollepel Serveerschaal. Ingrediënten: Bereiding:

Bolonese saus. Kookgerei: Brander (klein) Houtenspatel Knoflookpers Pan (middel) Pollepel Serveerschaal. Ingrediënten: Bereiding: Bolonese saus Brander (klein) Houtenspatel Knoflookpers Pan (middel) Pollepel Serveerschaal 2,5 eetlepel 2500 gram 15 teentjes 10 eetlepel 2,5 eetlepel 5 eetlepel 10 deciliter 5 grote blikjes 5 stuks 2,5

Nadere informatie

Kookgenietschap Kookvaders, de 01 Juli 2011 bij Kookvader Jan

Kookgenietschap Kookvaders, de 01 Juli 2011 bij Kookvader Jan Menu Gegrilde pladijsfilet met jonge prei en worteltjes, gebakken langoustines en salsa van tomaat en limoen ~ Op lage temperatuur gegaard kalfshaasje met witlof en gestoomde aardappelen, licht gebakken

Nadere informatie

Menu 49. Salade van gemarineerde paddestoelen. Kerrie-appelsoep. Appel met pittige kip. Kaas-bananenkoek

Menu 49. Salade van gemarineerde paddestoelen. Kerrie-appelsoep. Appel met pittige kip. Kaas-bananenkoek Menu 49 Salade van gemarineerde paddestoelen Kerrie-appelsoep Appel met pittige kip Kaas-bananenkoek 500 gr gemengde bospaddestoelen ijsbergsla 1 eetlepel balsamicoazijn 2 eetlepels notenolie verse peterselie,

Nadere informatie

Recepten half vast naar vast voedsel. Thaise kippensoep (4 personen)

Recepten half vast naar vast voedsel. Thaise kippensoep (4 personen) Recepten half vast naar vast voedsel Thaise kippensoep (4 personen) 400 ml kokosmelk (met laag vetgehalte) 1 grote ui, fijn gehakt een teentje knoflook, fijn gehakt 1 eetlepel verse gember, fijn gehakt

Nadere informatie

Recepten. Klop de melk met het ei Olijfolie verhitten in de pan

Recepten. Klop de melk met het ei Olijfolie verhitten in de pan Recepten RECEPT 1 OMELET. Klop de melk met het ei in de pan Champignons aan bakken Spinazie, gewassen & gesneden toevoegen Ei mengsel toevoegen Om en om bakken, totdat het ei gestold is. RECEPT 2 GEVULDE

Nadere informatie

KOOLHYDRAATARME RECEPTEN E-book

KOOLHYDRAATARME RECEPTEN E-book KOOLHYDRAATARME RECEPTEN E-book Kipsalade met gebakken champignons, tomaatjes en avocado bereidingstijd: 20 minuten Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons in circa 4-5 minuten gaar. Breng

Nadere informatie

Boursin-hapje met zalm

Boursin-hapje met zalm Boursin-hapje met zalm Ingrediënten (10 stuks): 2 plakjes gerookte zalm Verse Dille ¼ doosjes Boursin (kruidenkaas) plasticfolie : 1. Beleg de plakjes gerookte zalm heel dik met Boursin en verse dille.

Nadere informatie

Kruidenpannenkoek met gerookte zalm en zure room

Kruidenpannenkoek met gerookte zalm en zure room Kruidenpannenkoek met gerookte zalm en zure room Ingrediënten (voor 6 pannenkoeken) 2 grote eieren 150 gr bloem 300 ml melk plantaardige olie om te bakken verse groene kruiden naar keuze: peterselie, bieslook

Nadere informatie

DANNY JANSEN Rendang vlees voor broodje Danny

DANNY JANSEN Rendang vlees voor broodje Danny DANNY JANSEN Rendang vlees voor broodje Danny - 1,5 kilogram runderstoofvlees - 1 rode peper - 1 rawit (is een kleine peper) - 2 uien - 4 knoflooktenen - 6 kemirinoten - 1 eetlepel verse koriander - 3

Nadere informatie

Past in iedere adviesgroep vanaf 1750 kcal. Hoofdgerecht voor 4 personen. 3 citroenen, schoongeboend. 6el olijfolie. 1 rode ui, gesnipperd

Past in iedere adviesgroep vanaf 1750 kcal. Hoofdgerecht voor 4 personen. 3 citroenen, schoongeboend. 6el olijfolie. 1 rode ui, gesnipperd 3 citroenen, schoongeboend 6el olijfolie 1 rode ui, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngesneden 2 el kappertjes 4 schotse zalmfilets ( á 145 g) 2 el peterselie, fijngesneden Grillpan 1. Pers 1 citroen uit.

Nadere informatie

Makkelijke camping recepten

Makkelijke camping recepten Makkelijke camping recepten lekker handig als je geen zin hebt om uitgebreid te koken Door de redactie van Stofzuigerzen Dit eboek is een uitgave van Stofzuigerzen Je bent vrij om dit eboek te delen met

Nadere informatie

Gratin de moules (gegratineerde mosselen).

Gratin de moules (gegratineerde mosselen). Gratin de moules (gegratineerde mosselen). 150g spinazie 1 kg kleine mosselen 125 ml droge witte wijn 1 sjalotje, gesnipperd 250 ml slagroom 1 el olijfolie 2 eierdooiers kruidenboter stokbrood Was de spinazie

Nadere informatie

Myline recepten week 1

Myline recepten week 1 Myline recepten week 1 Gevulde Rode Paprika Hoeveelheid: 4 Paprika s Voorbereidingstijd: 5m Kooktijd: 20m Klaar In: 25m Dit recept in niet alleen lekker, het is ook mooi en makkelijk. 4 Paprika's 500 gram

Nadere informatie

H gezond JAMIES ROZEMARIJNKIP MET TAGLIATELLE, PESTO & SPERZIEBONEN. met

H gezond JAMIES ROZEMARIJNKIP MET TAGLIATELLE, PESTO & SPERZIEBONEN. met JAMIES ROZEMARIJNKIP MET TAGLIATELLE, PESTO & SPERZIEBONEN Behalve dat de filet het magerste stuk van de kip is, bevat het ook veel vitamine B. Zo zorgen niacine en B6 voor een gezonde stofwisseling zorgen

Nadere informatie

consumptief-breed CSPE BB 2017

consumptief-breed CSPE BB 2017 consumptief-breed CSPE BB 2017 bijlage 3 opdracht 15 en 16 PB-0866-b-17-1-b3 1 / 8 lees verder Gerecht voor 4 personen witlofsoep met hazelnoten en blauwe kaas, risotto, gevulde portobello met mais-avocadosalsa,

Nadere informatie

verse zalm in witte wijnsaus met peterselie in witte wijnsaus per 100 gram 2, 50 probeer ook eens kant-en-klare Roodbaarsfilet

verse zalm in witte wijnsaus met peterselie in witte wijnsaus per 100 gram 2, 50 probeer ook eens kant-en-klare Roodbaarsfilet puur visvariatie verse zalm in witte wijnsaus met peterselie hoofdgerecht voor 4 personen voorbereiding: 15 minuten bereiding: 10 minuten benodigdheden 600 g verse zalmfilet 600 g krieltjes 1 bosje peterselie

Nadere informatie

Gebakken snoekbaars met een crème van trompet de la mort. Snoekbaars schoonmaken en verdelen in gelijke stukken met de huid.

Gebakken snoekbaars met een crème van trompet de la mort. Snoekbaars schoonmaken en verdelen in gelijke stukken met de huid. Gebakken snoekbaars met een crème van trompet de la mort. Snoekbaars schoonmaken en verdelen in gelijke stukken met de huid. Ingrediënten voor de trompet saus. 3 dl vis fond 250 gram trompet de la mort

Nadere informatie

Menu kauw/slik workshop

Menu kauw/slik workshop Menu kauw/slik workshop Tuinerwtensoepje en een knolselderijsoepje Tonijnmayonaise met basilicumolie en wortelcrème Risotto met diverse kruiden, paddenstoelen en kip Chocoladetaartje met een vloeibare

Nadere informatie

SLANKE PASTA LIBELLE RECEPTEN RENÉE VLEK. FOODSTYLING EN FOTOGRAFIE LUCIE BECK

SLANKE PASTA LIBELLE RECEPTEN RENÉE VLEK. FOODSTYLING EN FOTOGRAFIE LUCIE BECK SLANKE PASTA Geen idee hoe de Italianen pasta kunnen blijven eten zonder aan te komen! Wij doen het met groentespaghetti of speltpenne die lekker vult, maar slechts 500 calorieën bevat. Smaakt net zo goed!

Nadere informatie

Gezond & lekker met de kerst

Gezond & lekker met de kerst Gezond & lekker met de kerst Voor jou! Een bewust kerstmenu inclusief eenvoudige recepten. Met energieke groet, Margriet -Aperitief- Heerlijke rode bieten humus op een getoast zuurdesembroodje -Voorgerecht

Nadere informatie

Koken; Geert Gerritsma

Koken; Geert Gerritsma Koken; Geert Gerritsma Menu Oktober 2017 Romige mosterdsoep met pittige chiabatta 1 ½ liter bouillon 2 stronken witlof 2 dunne prei 2 uien 25 gram margarine 4 aardappels 2 eetlepels bloem 25 gram margarine

Nadere informatie

Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes

Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes 1 Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes Aantal personen: 4 Voorbereidingstijd (min): 15 Bereidingstijd (min): 55 4 enkele kipfilets zout peper 1 ui Boter - Vloeibaar 1 glas witte wijn 0.5 blokje

Nadere informatie

Recepten van KWB Reet koken voor mannen Thema van dit jaar: Reis rond de wereld. 18 december 2012 : Midden-Oosten. Onze website:

Recepten van KWB Reet koken voor mannen Thema van dit jaar: Reis rond de wereld. 18 december 2012 : Midden-Oosten. Onze website: Recepten van KWB Reet koken voor mannen Thema van dit jaar: Reis rond de wereld 18 december 2012 : Midden-Oosten Onze website: www.kwbreet.be SARDIENENFILETS MET COURGETTEN - 10 grote sardienen - 4 teentjes

Nadere informatie

Braziliaanse avacado s

Braziliaanse avacado s Braziliaanse avacado s 2 grote rijpe avocado's citroensap zout, peper 50 gr fijngehakte paranoten 50 gr geraspte cheddarkaas 2 eetlepels Parmezaanse kaas 2 afgestreken eetlepels fijngesneden verse peterselie

Nadere informatie

Verrassend slim koken

Verrassend slim koken Verrassend slim koken Sergio Herman The Jane, Antwerpen EINDEJAARSTOPPERS NIEUW GEZOND BAKKEN KADOTIPS WWW.DEMEYERE-NEDERLAND.NL KOKEN MET DEMEYERE ATLANTIS KOOKPAN MET DEKSEL EN STOOMINZET 20 CM TWV 229

Nadere informatie

Gezondheidsmanagement Recepten week 5

Gezondheidsmanagement Recepten week 5 Gezondheidsmanagement 2.0 - Recepten week 5 De recepten van deze week zijn gericht op de energiehuishouding. Ze bevatten dan ook veel vet. Ik hoop dat je inmiddels weet dat vet je vriend is. Daarnaast

Nadere informatie

Danish Design Forever

Danish Design Forever Danish Design Forever Product No. 72051100 www.morsoe.com N.A.C STIJLVOL EN SMAKELIJK Danish Design Forever N.A.C VAN TRADITIONELE WAARDEN TOT AVANT GARDISTISCHE DELIKATESSEN, MAAR ALDIJD MORSO Het nieuwe

Nadere informatie

Weekmenu 1. Maandag Toscaanse kapucijnerschotel* Kropsla Magere yoghurt met appel en kaneel

Weekmenu 1. Maandag Toscaanse kapucijnerschotel* Kropsla Magere yoghurt met appel en kaneel Weekmenu 1 Maandag Toscaanse kapucijnerschotel* Kropsla Magere yoghurt met appel en kaneel Dinsdag Vlaamse stooflappen* Gekookte aardappelen Sperziebonen Magere vanillevla Woensdag Heldere groentesoep

Nadere informatie

Voor het Kerst lunchmenu maak ik graag speciale gerechten op de

Voor het Kerst lunchmenu maak ik graag speciale gerechten op de Clean Eating Kerst Lunchmenu Voor het Kerst lunchmenu maak ik graag speciale gerechten op de Clean Eating manier. Met zoveel mogelijk verse, biologische ingrediënten en lekkere, pure smaken. Het menu is

Nadere informatie

Griekse recepten inhoud:

Griekse recepten inhoud: Griekse recepten inhoud: voorgerechten Pag: 3. Griekse sla Pag: 4. Tzatziki Pag: 5. Gemista Pag: 6. Gegrilde rode paprika's pag: 7. Griekse auberginepuree pag: 8. Griekse courgettesla pag: 9. Kippensoep

Nadere informatie

personal training small group training voedingsadvies lifestyle coaching Marco Meuwese:

personal training small group training voedingsadvies lifestyle coaching Marco Meuwese: kerst MENU VERANTWOORD GENIETEN fvoorgerecht SALADE GEROOSTERDE WORTEL EN KIKKERERWTEN Gezonde start van het Kerstdiner: Geroosterde kikkererwten met paprikakruiden en curried bospenen uit de oven f 16

Nadere informatie

Lekker-eten-menu Januari 2019

Lekker-eten-menu Januari 2019 Lekker-eten-menu Januari 2019 Londonderry soep Nasi Goreng Kipsaté met pindasaus Gevulde appel uit de oven Londonderry soep (4 pers.) Ingrediënten 40 gr. boter 1 ui 1 tl. kerrie 40 gr. bloem 1 l. water

Nadere informatie

KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016!

KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016! KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016! ZwARte BoNeNSoEP Met PuLLeD PoRK Zoete aardappel is lekker en gezond. Een zoete aardappel is een knol en behoort, in tegenstelling

Nadere informatie

Menu 69. Geitenkaasjes in Kataifi. Pompoensoep met kokosmelk en kerrie. Springboksteak met abrikozen-notensalsa. Chocolade trifle

Menu 69. Geitenkaasjes in Kataifi. Pompoensoep met kokosmelk en kerrie. Springboksteak met abrikozen-notensalsa. Chocolade trifle Menu 69. Geitenkaasjes in Kataifi Pompoensoep met kokosmelk en kerrie Springboksteak met abrikozen-notensalsa Chocolade trifle Geitenkaasjes in Kataifi ½ pak Kataifadeeg (draadjesdeeg, Turkse winkel) 2

Nadere informatie

Ham-groente quiche. Voorbereidingstijd: ca. 25 minuten / Bereidingstijd: ca 45 minuten

Ham-groente quiche. Voorbereidingstijd: ca. 25 minuten / Bereidingstijd: ca 45 minuten Voorbereidingstijd: ca. 25 minuten / Bereidingstijd: ca 45 minuten INGREDIËNTEN INGREDIËNTEN INGREDIËNTEN VooR 2 personen F H A B 1 teentje knoflook ½ stronk broccoli E C ½ rode paprika K D E 1 ui 100

Nadere informatie

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 27+28

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 27+28 SUGARCHALLENGE! LARGE programma Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s Dag 27+28 Dag 27 Ontbijt: broodje geitenkaas 1 portie roggebrood, crackers of zuurdesembrood (of glutenvrij; kastanjecrackers

Nadere informatie

Diner vis Makreel gevuld met noten in een korst van pindakaas en zwarte bessen

Diner vis Makreel gevuld met noten in een korst van pindakaas en zwarte bessen Diner vis Makreel gevuld met noten in een korst van pindakaas en zwarte bessen 4 makrelen (met kop) 150 gr walnoten 1 teentje knoflook ½ bosje peterselie ½ - 1 spaanse peper (afhankelijk van smaak), of

Nadere informatie

Recepten van de Lutheravond: * Linzensoep * Selderijsalade * Kip met amandelen * Appelcrumble met kwark Recept van de soep

Recepten van de Lutheravond: * Linzensoep * Selderijsalade * Kip met amandelen * Appelcrumble met kwark Recept van de soep Recepten van de Lutheravond: * Linzensoep * Selderijsalade * Kip met amandelen * Appelcrumble met kwark Recept van de soep Materiaal: Grote soeppan Mesjes en snijplanken Soeplepel Litermaat Ingrediënten

Nadere informatie

Haal meer uit je gerecht of boterham met Meesterlyck-ham.

Haal meer uit je gerecht of boterham met Meesterlyck-ham. Haal meer uit je gerecht of boterham met Meesterlyck-ham. Ontdek binnenin enkele van onze heerlijke receptjes! Meesterlyck_Folder_15x15_NL.indd 1 13/08/15 15:37 2 Meesterlyck_Folder_15x15_NL.indd 2 13/08/15

Nadere informatie

VOORWOORD. Eet smakelijk allemaal! Veel kook en kijkplezier, Anya, Esther en Marie-Claire (Kamer 465)

VOORWOORD. Eet smakelijk allemaal! Veel kook en kijkplezier, Anya, Esther en Marie-Claire (Kamer 465) VOORWOORD Bij ons op de studio stellen we elkaar iedere dag de vraag: Wat ga jij vanavond eten? En ineens was daar het idee voor een nieuwe kalender. Een kalender met 365+1 recepten. Niet te moeilijk,

Nadere informatie

zonder salade (groenten) tot 1400 kcal, met salade (groenten) 1400-200

zonder salade (groenten) tot 1400 kcal, met salade (groenten) 1400-200 4 kipfilets 4 theel crema van zongedroogde tomaat (potje 140gr) 4 takjes basilicum (bakje 15 gr) 3 el olijfolie 4 semi-zongedroogde tomaten, zeer fijn gesneden Vershoudfolie Cocktailprikkers 1. Voorbereiden

Nadere informatie

Ravioli met rode pesto

Ravioli met rode pesto Ravioli met rode pesto Dit heb je nodig voor de pesto: 150 gram half-gedroogde tomaten 2 rode paprika s 1 lente-uitje 2 teentje look 50 gram pijnboompitten peper en zout pimentpoeder edelgistvlokken bladpeterselie

Nadere informatie

Paasdagmenu 1 (voeg ontbijt en lunch samen voor een paasbrunch)

Paasdagmenu 1 (voeg ontbijt en lunch samen voor een paasbrunch) Vrolijk Pasen! Paasdagmenu 1 (voeg ontbijt en lunch samen voor een paasbrunch) Ontbijt: 1 bruine pistolet uit de oven met halvarine 1 keer halva jam of 2 plakjes rookvlees 1 glas verse sinaasappelsap 1gekookt

Nadere informatie

Hapje 1 : Zachte kerriesoep met appeltjes

Hapje 1 : Zachte kerriesoep met appeltjes Hapje 1 : Zachte kerriesoep met appeltjes Ingrediënten voor 20 hapjes: g boter 1 à 2 appels ( granni Smit) in brunoise ( hele fijne brunoise overhouden voor de garnituur) 1 ui 20 g bloem 1 thlp Kerriepoeder

Nadere informatie

Puur Gezond, Receptenboek. Receptenboek Puur Gezond! Nathalie Appel Terschuur

Puur Gezond, Receptenboek. Receptenboek Puur Gezond! Nathalie Appel Terschuur Puur Gezond, Receptenboek 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Welkom 3 Muesli 5 Waterkerssalade met aardbeien, avocado en rosbief 6 Zalmomelet met bosui en tomaat 7 Spinaziestamppot met gerookte kip 8 Viscurry

Nadere informatie

Lever op zijn curries en zure appel

Lever op zijn curries en zure appel Lever op zijn curries en zure appel 2 uien 300 gr lever (biologisch) 1 teentje knoflook 2 goudreinetten 1 blaadje laurier Jamaicapeper (piment) Kruidenzout Kerrie (madras) 200 gr gierst 2 teentjes knoflook

Nadere informatie

Menu - TO EAT - STARTER

Menu - TO EAT - STARTER Menu - TO EAT - STARTER Zalmbonbon Gerookte zalm gevuld met garnalen en avocado - of Gevulde rijstbladeren rijstbladeren gevuld met vis of vlees en diverse groente MAIN COURSE Vegetarische risotto risotto

Nadere informatie

TIEN QUINOA RECEPTEN! Ontbijt, lunch, tussendoortjes avondeten & meer...

TIEN QUINOA RECEPTEN! Ontbijt, lunch, tussendoortjes avondeten & meer... TIEN QUINOA RECEPTEN! Ontbijt, lunch, tussendoortjes avondeten & meer... TIEN QUINOA RECEPTEN! Ontbijt, lunch, tussendoortjes, avondeten & meer... Quinoa is enorm veelzijdig daarom hebben wij 10 verschillende

Nadere informatie

www.mamagreet.be - greet.lybaert@greetlybaert.be

www.mamagreet.be - greet.lybaert@greetlybaert.be TEGEN KANKER Greet lybaert Polenstraat 169a 9940 Evergem tel: 09 357 60.86 Knoflooksoep Ham-persilladerolletjes spinazie-basilicumolie-of pesto aardbei-chocoladefondue www.mamagreet.be - greet.lybaert@greetlybaert.be

Nadere informatie

Qlivino BBQ 2010 15 juni

Qlivino BBQ 2010 15 juni Qlivino BBQ 2010 15 juni Menu Knoflookgamba s alla Sjaak met tomatenrisotto (Gamba s in knoflook verder geen flauwekul net als Sjaak) Souvlaki met lachanosalata (Souvlaki van varkenshaas met ztarziki en

Nadere informatie

GOURMETMAGAZINE VOELT ZICH THUIS IN IEDERE KEUKEN PROFITEER VAN EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN! NAJAAR 2016 GOURMET- MAGAZINE (PAG. 10)

GOURMETMAGAZINE VOELT ZICH THUIS IN IEDERE KEUKEN PROFITEER VAN EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN! NAJAAR 2016 GOURMET- MAGAZINE (PAG. 10) GOURMETMAGAZINE NAJAAR 2016 VOELT ZICH THUIS IN IEDERE KEUKEN PROFITEER VAN EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN! GOURMET- MAGAZINE (PAG. 10) Fissler. Was alles maar zo goed FISSLER SNELKOOKPANNEN - 5 IN 1 GEZOND,

Nadere informatie

Koolhydraatrijke recepten werkt voor de zorg

Koolhydraatrijke recepten werkt voor de zorg ...lekkere recepten voor in de nachtdienst Koolhydraatrijke recepten werkt voor de zorg Koolhydraatrijke recepten Bewezen is dat koolhydraatrijke voeding vanaf ongeveer de tweede helft van de nachtdienst

Nadere informatie

Broccoli-pie met gorgonzola

Broccoli-pie met gorgonzola Quiches & Pizza s Broccoli-pie met gorgonzola 567 kcal per portie vetten: 43 g koolhydraten: 26 g proteïnen: 20 g 6 30 min 30 min Ingrediënten 500 g bladerdeeg 2 stronken broccoli (ongeveer 700 g) 3 à

Nadere informatie

Hongarije. Pörkölt. www.ajvar.nl. Marhapörkölt pörkölt van rundvlees

Hongarije. Pörkölt. www.ajvar.nl. Marhapörkölt pörkölt van rundvlees Pörkölt Marhapörkölt pörkölt van rundvlees 800 gr. rundvlees zonder been 3 grote uien 4 teentjes knoflook 2 el. reuzel of olie 1½ el. zoet paprikapoeder 1 tomaat, tomaten uit blik 1 paprika 1 dl. rode

Nadere informatie

méér smaak met boter 500 g verpakking Nieuw

méér smaak met boter 500 g verpakking Nieuw méér smaak met boter 500 g verpakking Nieuw veelzijdig gebruik Bakken & braden ( 2 recepten ) Sauzen ( 1 recept ) Patisserie ( 3 recepten ) KROKANTE WINTERGROENTEN MET KWARTEL In het najaar is het weer

Nadere informatie

AARDPEERSOEP LEKKER MET

AARDPEERSOEP LEKKER MET AARDPEERSOEP 500 g aardpeer 2 sjalotten 2 teentjes knoflook 1 eetlepel olijfolie 1 l paddenstoelenbouillon (of 1 l kippenbouillon met 1 bakje champignons) 150 ml melk tuinkers (eventueel) zwarte peper

Nadere informatie

RECEPTEN ROSARIO Januari 2014

RECEPTEN ROSARIO Januari 2014 RECEPTEN ROSARIO Januari 2014 Vrijdagavond - 31 januari 2014 Fettucine met courgetten 5OO gr Fettucine Olijfolie 1.300 gram courgettes 150 gr. Parmezan Pijnboompitten Kook de pasta in ruim kokend water.

Nadere informatie

Menu december Slaatje met gerookte eend - Pastinaaksoep - Wild ragout met bier - Ananas verrassing. Pagina 1

Menu december Slaatje met gerookte eend - Pastinaaksoep - Wild ragout met bier - Ananas verrassing. Pagina 1 Menu december 2017 Slaatje met gerookte eend Pastinaaksoep Wild ragout met bier Ananas verrassing Pagina 1 Slaatje met gerookte eendenborst De eendenborst pekelen: Pareer de eendenborst en laat ze 1 nacht

Nadere informatie

Geproefd tijdens de wandeling over eetbare planten in de Latemse Meersen op zondag 24 juni 2018 HONDSDRAFKWARK

Geproefd tijdens de wandeling over eetbare planten in de Latemse Meersen op zondag 24 juni 2018 HONDSDRAFKWARK HONDSDRAFKWARK 500 gram kwark 1 theelepel honing 2 eetlepels goed gewassen en fijngehakte hondsdraf (blaadjes maar niet de paarse) 4 takjes fijngehakte peterselie 1 fijngesneden ui of sjalot 6 kappertjes

Nadere informatie

WIJS Receptenboek. Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen

WIJS Receptenboek. Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen WIJS Receptenboek Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen 1-11-2017 Hanzehogeschool in samenwerking met WIJS Femke Postma en Anouk Martini Rob Vogel Recept 1 : Aardbeien gember limonade met

Nadere informatie

Lunch recepten van Judith Rolf voor energie en een slanke lijn! Voor 2 personen

Lunch recepten van Judith Rolf voor energie en een slanke lijn! Voor 2 personen Lunch recepten van Judith Rolf voor energie en een slanke lijn! Voor 2 personen Boodschappenlijstje (de voorkeur gaat uit naar de biologische producten wanneer mogelijk) 4 stronkjes witlof 2 appels 1 mandarijn

Nadere informatie

Gestoomde scholrolletjes

Gestoomde scholrolletjes Gestoomde scholrolletjes 5 stuks scholfilet Garnalen gepeld 3 lente uitjes alleen het groene deel 2 tl maïzena 1 tl sake Snijd de filets in de lengte doormidden. Bak de garnalen en snijd ze heel klein,

Nadere informatie

Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011. Aardappelgerecht(februari)... 1. Natte preipot(april)... 2

Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011. Aardappelgerecht(februari)... 1. Natte preipot(april)... 2 Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011 Aardappelgerecht(februari)... 1 Natte preipot(april)... 2 Courgettesoep(mei)... 3 Rabarber met een variatie(juli-augustus)... 4 Meloensalade(september)...

Nadere informatie

Dag portie aardbeien 1 portie geitenyoghurt (of zuivelvrij: kokosyoghurt) Meng de yoghurt met de aardbeien in de blender

Dag portie aardbeien 1 portie geitenyoghurt (of zuivelvrij: kokosyoghurt) Meng de yoghurt met de aardbeien in de blender Dag 23 1 portie aardbeien 1 portie geitenyoghurt (of zuivelvrij: kokosyoghurt) Meng de yoghurt met de aardbeien in de blender 1 portie eieren 1 portie champignons 1 grote tomaat 1 teentje knoflook zout

Nadere informatie

Kooksessie vrijdag 14 maart 2014 Guido Roels

Kooksessie vrijdag 14 maart 2014 Guido Roels Kooksessie vrijdag 14 maart 2014 Guido Roels Scampivlinder in een sherrysausje Wortelsoepje met kokosschuim *** Pannetje van Sint-Jacobsvruchten met Zuiderse tomaten en croutons *** Kalkoenroulade gevuld

Nadere informatie

Menu 14 maart plattelands menu. Duo van toastjes Krabsla & kipcurry. Erwtensoep. Sheperd s Pie. Rijstpap

Menu 14 maart plattelands menu. Duo van toastjes Krabsla & kipcurry. Erwtensoep. Sheperd s Pie. Rijstpap Duo van toastjes Krabsla & kipcurry Erwtensoep Sheperd s Pie Rijstpap Smakelijk Toastje met kipcurry Ingrediënten: Aperitief 1 kipfilet ½ fijngehakt teentje look currykruiden mayonaise kurkuma mosterd

Nadere informatie

Qlivini 6 oktober 2010

Qlivini 6 oktober 2010 Qlivini 6 oktober 2010 Gastkok Teo Espa Qlivino Menu Mediterrane aubergine rolletjes (Involtini di melanzane alla mediterranea) Geroosterd brood met mosselen en tomaatjes (Crostini di cozze e pomodorini)

Nadere informatie

Food Switch. Ontbijt & tussendoortjes. 1

Food Switch. Ontbijt & tussendoortjes.  1 Food Switch Ontbijt & tussendoortjes www.foodswitch.nl 1 Tussendoortjes Gekookt ei Combineer een gekookt ei met - Stuk komkommer - Wortel - Snoeptomaatjes Fruit Fruit kan je goed met wat noten combineren

Nadere informatie

Menu 110. Skagense vissoep. Frietjes Ostendaise. Met abrikozen, bleekselderij en munt gevulde lamsrollade met spinazie. Syberische Pannenkoeken

Menu 110. Skagense vissoep. Frietjes Ostendaise. Met abrikozen, bleekselderij en munt gevulde lamsrollade met spinazie. Syberische Pannenkoeken Menu 110. Skagense vissoep Frietjes Ostendaise Met abrikozen, bleekselderij en munt gevulde lamsrollade met spinazie Syberische Pannenkoeken Frietjes Ostendaise Ingrediënten (4 pers) Bintjes aardappelen

Nadere informatie