op resultaat Werving & selectie management- en directiefuncties - bouw - bouwtoelevering - vastgoed

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "op resultaat Werving & selectie management- en directiefuncties - bouw - bouwtoelevering - vastgoed"

Transcriptie

1 op resultaat Werving & selectie management- en directiefuncties - bouw - bouwtoelevering - vastgoed

2 voorwoord

3 Met de inzet van talent in de juiste omgeving kunnen mensen tot grote prestaties komen. Individueel en in teamverband. Dit geldt niet alleen voor sport, wetenschap, kunst of muziek. Om in de professionele werksfeer tot topprestaties te komen, moet je eveneens de juiste voorwaarden creëren. De bouwbranche wordt steeds complexer. Denk aan de toenemende integratie van initiatief, ontwerp, realisatie en beheer. Denk daarnaast aan de veranderende samenwerkings- en contractvormen. Tegelijkertijd zijn er allerlei nationale en regionale ontwikkelingen en wereldwijde trends die voor uw organisatie ook kansen met zich meebrengen. In alle dynamiek is het van groot belang om mensen in huis te hebben die vakinhoudelijk sterk zijn en tegelijkertijd maatschappelijke ontwikkelingen begrijpen. Mensen die de betekenis hiervan weten te vertalen naar de eigen omgeving en de organisatiedoelstellingen. Personen die deze kwaliteiten bezitten en ook anderen weten te inspireren en te motiveren, vormen het belangrijkste kapitaal van een onderneming. Zij bepalen het verschil. Deze kwaliteiten ontwikkelen en optimaal inzetten vraagt zowel om een stimulerende omgeving als om aanleg (talent), inzicht, creativiteit en passie. Novesta heeft hier oog voor. Herkennen van talenten, ontdekken van wat mensen willen en kunnen. Ervaringen en prestaties op waarde schatten. Meewegen van motivatie, betrokkenheid, persoonlijkheid en bedrijfscultuur. Op die manier kijkt Novesta net iets verder. Dat is nodig voor de juiste match.

4 over Novesta

5 Specialist De bouw- en vastgoedbranche kent Novesta als onafhankelijke specialist bij het vinden van de best toegeruste professionals. Succes hangt samen met de kwaliteiten van de mensen binnen uw organisatie. Aan uw succes leveren wij daarom graag een bijdrage. Met werving & selectie en executive search van management- en directiefuncties. Kernbegrippen: open, evenwichtig, ondernemend, onorthodox, grondige specialistische marktkennis, resultaatgericht, oog voor talent. Netwerk Novesta beschikt over een geweldig netwerk, opgebouwd door jarenlange contacten in de bouw- en vastgoedbranche met de focus op managementen directiefuncties. Ons netwerk gaat veel verder dan alleen een database met namen. Wij kennen onze kandidaten voor functies door de hele bouwwaardeketen heen, persoonlijk. Onze consultants Onze organisatie bestaat uit zelfstandig werkende consultants. Zij begeleiden het hele proces vanaf het eerste contact met kandidaat of opdrachtgever tot en met de aanstelling en evaluatie. Wat onze consultants met elkaar delen is oprechte interesse in mens en maatschappij. Daar vanuit richten zij zich op wat mensen met elkaar en met organisaties verbindt. Betrokken Werken is veel meer dan voorzien in je levensonderhoud. Het geeft de mogelijkheid om je te ontplooien, je te onderscheiden, talenten aan te spreken, relaties op te bouwen en een bijdrage te leveren aan een organisatie en aan de samenleving. Van werkomgeving veranderen is daarom een ingrijpende stap, zowel voor de organisatie als voor het individu. Novesta werkt altijd vanuit dit besef. Daarom lukt het Novesta een oprechte, betrouwbare adviseur te zijn voor alle partijen.

6 Werving & Selectie Uw organisatie heeft een concrete vacature. Ideale kandidaten zijn echter schaars en daardoor lastig te vinden. De werving en selectie van een nieuwe manager blijft echter cruciaal voor de richting die een afdeling of de onderneming als geheel inslaat. Het is een proces dat zeer specifieke vaardigheden vereist. Novesta beschikt over deze vaardigheden en heeft daarnaast zeer uitgebreide kennis van de markt en de mensen die hierin werkzaam zijn. Novesta ondersteunt u op professionele wijze en verzorgt voor u ook het gehele wervingstraject. Door een gedegen werkwijze intensiveren en versnellen wij het zoeken naar de best passende persoon. Wij koppelen ons grote netwerk aan een zeer inventieve wervingsmethode. Hiernaast ziet u de fasen die Novesta tijdens het wervings- en selectieproces doorloopt. Vraagstelling De start van onze wervings- en selectieprocedure is een interview met u als opdrachtgever. Dit om helder vast te leggen naar wie u zoekt. Hierbij gaat de aandacht uit naar de organisatiestructuur en - cultuur, de afdelingssamenstelling, de functie-eisen, doorgroeimogelijkheden, de aantrekkingskracht van uw organisatie en van de vacante positie in het bijzonder. Tot slot wordt het ideale profiel van de gezochte kandidaat geformuleerd. Onderzoek In de onderzoeksfase brengen we eerst de markt rondom de opdrachtgever in kaart. We benoemen relevante spelers en identificeren mogelijke kandidaten. Het resultaat is een lijst (longlist) met namen van interessante kandidaten. Deze personen zijn dan getraceerd, maar (nog) niet geïnteresseerd. De lijst wordt met de opdrachtgever besproken om te bepalen wie we gericht gaan benaderen.

7 Voor opdrachtgevers Werving & presentatie In deze fase benadert Novesta kandidaten discreet, onderzoekt hun belangstelling en geschiktheid en nodigt hen uit voor een kennismaking. Aan de hand van het profiel wordt gekeken naar geschiktheid en ambitie. Het uiteindelijke resultaat is een beknopte lijst (shortlist) met namen van gekwalificeerde en geïnteresseerde kandidaten. Aan de hand van individuele rapportages bespreekt Novesta met u het c.v., de motivatie en een persoonlijkheidsvragenlijst die de kandidaat heeft ingevuld. Selectie & aanstelling De vierde fase bestaat uit de gesprekken die u als opdrachtgever met de kandidaten voert. De aard van deze gesprekken kan variëren van eerste kennismaking tot en met uiteindelijke contractbespreking. In deze fase ondersteunt Novesta u graag met referentieonderzoek. Ook bieden wij een assessmentonderzoek aan, verricht door een van onze onafhankelijke partners. Evaluatie Betrouwbaarheid, tevredenheid, kwaliteit en samenwerken staan bij Novesta voorop. Wij willen onze werkzaamheden graag afstemmen op uw wensen. Met onze opdrachtgevers sluiten wij de opdracht dan ook altijd af met een evaluatie. Graag stellen wij samen vast of wij hebben voldaan aan uw doelstellingen en verwachtingen.

8 Resultaatgericht Novesta focust op resultaat. In de afgelopen tien jaar komt ons gemiddelde succespercentage boven de 90 procent uit. Opdrachten zijn gemiddeld binnen tien weken afgerond. Elke klant is weer anders. Elk vraagstuk is weer anders. Maatwerk is bij Novesta vanzelfsprekend, gekoppeld aan een duidelijke en inzichtelijke werkwijze. Tijdens het gehele wervings- en selectietraject heeft u als opdrachtgever één aanspreekpunt. Deskundig Door jarenlange specialisatie en vele media-uitingen zijn wij voor onze doelgroep herkenbaar als deskundige. Bij elke zoekopdracht focust Novesta zich honderd procent op de bouwbranche. Dat was zo, dat is zo en dat blijft zo. Hierdoor hebben wij een uniek netwerk weten op te bouwen. Potentiële kandidaten in een uitgebreide en waardevolle database maken daar deel van uit. Een keur aan professionals, die wij allemaal persoonlijk kennen. Novesta heeft een verrassende innovatieve werkwijze die wij graag in een persoonlijk gesprek toelichten. Transparant Met Novesta als partner weet u altijd wat er gebeurt. Wij maken samen met u vooraf eenduidige afspraken over de procesplanning, de algemene en financiële voorwaarden en over zoekgebieden (de mogelijke vindplaatsen van de gewenste kandidaten). Kenmerkend voor onze aanpak

9 Samen met u Onze consultants combineren hun deskundigheid met een sterke betrokkenheid bij de opdrachtgever en de kandidaat. Zo ontwikkelt zich een band tussen opdrachtgever, Novesta en kandidaat. Duurzaam Novesta gaat voor duurzaam partnerschap. Ook een eerste contact zien wij als een stap op weg naar een vaste relatie. Voor de opdrachtgevers voor wie wij jarenlang werven, zijn wij inmiddels een verlengstuk van hun organisatie naar de markt. Als ambassadeur voor deze organisaties weten wij de juiste personen steeds beter te vinden. Integer Om u als opdrachtgever goed van dienst te kunnen zijn, zijn we vaak aangewezen op vertrouwelijke informatie. Novesta zal deze informatie absoluut nooit aan derden ter beschikking stellen zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Onze relaties kunnen ons altijd aanspreken op onze integriteit. Die zorgvuldigheid geldt ook voor de benadering van kandidaten.

10 Novesta voor kandidaten Goed beeld Novesta richt zich op functies op management- en directieniveau, maar evengoed op specialistische functies en jong talent. Door onze jarenlange wervings- en selectieactiviteiten hebben wij een goed beeld van wat er in de bouw- en vastgoedbranche speelt. Novesta heeft toegang tot vele gerenommeerde organisaties in de branche. Carrièreverbetering Het initiatief tot contact kan zowel bij u liggen als bij Novesta. Zelf kunt u bijvoorbeeld uw c.v. toesturen met een motivatie waarin u aangeeft waar uw interesse naar uitgaat. Ook kunt u natuurlijk reageren op een specifieke advertentie. Daarnaast kan het ook Novesta zijn die u benadert met de vraag of u openstaat voor een vertrouwelijk oriënterend gesprek over een mogelijke carrièreverbetering. Langetermijnrelatie Bij een wervings- en selectieprocedure staat u met uw kandidatuur centraal. Wij richten ons hierbij op de langeter- mijnrelatie. Daarbij is het belangrijk dat u het juiste gevoel overhoudt aan ons advies en begeleiding gedurende het proces en dat de vervolgstap in uw carrière ook op termijn beantwoordt aan de verwachtingen. Graag komen wij u in de toekomst als opdrachtgever immers opnieuw tegen. Wanneer u zich vrijblijvend wilt oriënteren op een vervolgstap in uw carrière of als u interesse heeft in een specifieke positie waarmee wij adverteren, ontvangen wij graag uw c.v. met een korte relevante toelichting. Persoonlijke kansen In een uitgebreid persoonlijk interview door onze consultant gaat Novesta in op uw ervaring. We bespreken uw c.v. en staan stil bij uw ambities, persoonlijke drijfveren en levensvisie. Wij geven aan waar uw kansen liggen of doen suggesties waaraan u wat meer aandacht zou kunnen besteden in uw carrière. Novesta heeft de kennis van de markt in huis. Wij durven scherp te focussen en helder te oordelen. Daarbij richt Novesta zich op de lange termijn. Daarom kunnen wij u adviseren over waar het echt om gaat. Deskundig en integer. Over de achtergronden van de functie, over de organisatie, over de bedrijfscultuur. Samen met u kijken we vervolgens of een verkennend gesprek met onze opdrachtgever zinvol is. Uw vaste contactpersoon begeleidt u bij de verdere selectieprocedure. Uw contactpersoon adviseert u ook graag over een marktconform salaris en andere arbeidsvoorwaarden. In het gehele wervings- en selectietraject treedt Novesta adviserend op. Uzelf als kandidaat blijft bepalend. Vaak heeft u meer mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Maar wat is nu de juiste vervolgstap in een carrière? Een functieomschrijving geeft slechts een deel van de informatie. Eigenlijk heeft u iemand nodig die zich specifiek in uw persoon, ambities en wensen verdiept. Iemand die tegelijkertijd de markt goed kent: de organisaties en de verschillende bedrijfsculturen. Deze rol neemt Novesta graag op zich.

11

12 Ook bij het zoeken naar een geschikte interim-manager kan Novesta u ondersteunen en adviseren. Onze interimmanagers beschikken over zeer uiteenlopende expertise binnen alle facetten van de bouwnijverheid. U heeft bijvoorbeeld tijdelijk behoefte aan een ervaren manager die een complexe omgeving kan overzien. Of u zoekt iemand die deskundig is op een zeer specifiek terrein. Het kan dat uw onderneming in slecht weer verkeert of dat het vertrouwen in de zittende directie is verdwenen. Gewapend met hun ervaring zijn onze interim-managers dan in staat om een onderneming in relatief korte tijd een paar flinke stappen verder te brengen. Daarbij kunnen zij zich richten op een goed geregisseerde verandering van de bedrijfsvoering, maar ook op behoud van vertrouwen en van continuïteit onder moeilijke omstandigheden, zoals bij een reorganisatie. Novesta beschikt over interim-managers die deskundig en ervaren zijn op de volgende terreinen: Verandermanagement De interim-manager als verandermanager wordt gevraagd om cultuur- en structuurvraagstukken binnen een organisatie te begeleiden. Het gaat vaak om ingrijpende veranderingen als gevolg van marktaanpassingen, wetgeving en reorganisatie. Deskundigheids- en projectmanagement De deskundigheidsmanager wordt gevraagd bij de behoefte aan tijdelijke deskundigheid op managementniveau. Novesta interim-managemen

13 Naast managementfuncties met een specialistisch karakter gaat het hier veelal om inbreng bij stafafdelingen zoals automatisering, juridische zaken, financiën, marketing en verkoop, facilitaire zaken en P&O. Crisismanagement De interim-manager als crisismanager komt in beeld bij situaties waarin de continuïteit van de onderneming gevaar loopt. Denk daarbij aan ernstige financiële moeilijkheden die vragen om doortastend ingrijpen om een dreigend faillissement af te wenden. Ook kan er sprake zijn van slechte communicatie en/of slecht functioneren van de zittende directie, van een vertrouwenscrisis tussen directie en bestuur of tussen directieleden onderling. Vaak heeft crisismanagement personele gevolgen. Overbruggingsmanagement Bij vervangings- of overbruggingsmanagement neemt de interim waar voor een manager die (bijvoorbeeld door ziekte) een langere periode afwezig is. Hierbij horen alle verantwoordelijkheden en bevoegdheden. De vervangingsmanager richt zich op handhaving van de continuïteit. Novesta bespreekt met u over welke vaardigheden een kandidaat moet beschikken. Wij kijken hierbij naar specifieke ervaring en competenties, maar evengoed naar de waarden en normen die passen bij uw organisatie. Een zo eenduidig mogelijke opdrachtformulering met helder profiel van de kandidaat, draagt bij aan een goed geregisseerde en succesvolle werving van de juiste kandidaten die passen bij uw organisatie en specifieke probleemstelling. t

14 Unieke persoonlijkheidstest voor de branche De meeste kandidaten beschikken over een afgeronde hbo- of universitaire opleiding. Op dit vlak wordt het dus moeilijker zich te onderscheiden. Vandaar dat naast opleiding en ervaring de persoonlijkheid van de kandidaat als succesfactor steeds bepalender wordt. Persoonlijkheidsonderzoek Om inzicht te krijgen in intrinsieke motivatie en persoonlijkheid gebruikt Novesta een objectief en betrouwbaar meetinstrument, de Facet5-vragenlijst. Facet5 is een mondiaal erkende online persoonlijkheidstest, die aan de hand van vijf factoren inzicht geeft in gedrag, motivatie, houding en aanleg van mensen. Deze factoren zijn energieniveau, wilskracht, controle, affectie en emotionaliteit. Bij Facet5 hoort een uitgebreid en toegankelijk persoonlijk rapport. Dit geeft antwoord op vragen als: Wat zijn sterke en minder sterke kanten van de (nieuwe) medewerker? Wat kan ik van de medewerker in de praktijk verwachten? Hoe kun je als organisatie het optimale in deze persoon naar boven brengen? Novesta is een gecertificeerd gebruiker van Facet5, dat geldt als wetenschappelijk verantwoord en wereldwijd gehanteerde instrument. Wij hebben in Nederland binnen de bouw- en vastgoedbranche het exclusieve recht om de Facet5-test af te nemen en toe te passen. Novesta heeft deze test inmiddels bij een zeer groot aantal managers en staffunctionarissen afgenomen, uitsluitend werkzaam in de bouw- en vastgoedbranche. Op die manier krijgen wij steeds meer inzicht in de relatie persoonsprofiel en bijpassend functieprofiel. Opvallend is dat er een voorspelbare relatie bestaat tussen profiel en succes. Profielen zeggen iets over de succeskansen in bepaalde omstandigheden. Tegelijk zien we dat dezelfde mensen in een andere organisatie plotseling succesvoller blijken. Dit hangt bijvoorbeeld af van functie-inhoud en bedrijfscultuur. Voor verantwoorde conclusies is daarom kennis en inzicht nodig. Deze kennis wil Novesta graag met u delen. Assessment Als onderbouwing van een uiteindelijke selectie wordt in het wervings- en selectietraject ook vaak een assessment of een capaciteitentest afgenomen. Hiermee wil een organisatie beter inzicht krijgen in de persoonlijkheid en specifieke vaardigheden die zij bij een medewerker van belang acht voor een bepaalde functie of positie. Het assessment is dus een selectiemiddel. Het kan daarnaast ook dienen om inzicht

15 te krijgen in de ontwikkelmogelijkheden van de kandidaat. Vooral bij jongere personen en high potentials wordt op deze manier een inschatting gemaakt van de groeipotentie. Op basis van een assessment kan de behoefte aan begeleiding en coaching worden bepaald. Novesta werkt voor assessments of aanvullend psychologisch onderzoek desgewenst samen met het psychologisch adviesbureau van de opdrachtgever. Op die manier is onze eigen onafhankelijkheid gewaarborgd. Mocht u behoefte hebben aan advies bij psychologisch onderzoek of assessment, dan kunnen wij u in contact brengen met een aantal gerenommeerde bureaus.

16 contact Vestiging Arnhem Vestiging Meppel Novesta Consultancy Novesta Consultancy Lovinklaan 1 Haakswold HX Arnhem 7961 LE Meppel Postbus 2154 Postbus CD Arnhem 7940 AB MEPPEL T (026) T (0522) F (026) F (0522) E info@novesta.nl E info@novesta.nl W W

voor resultaat Postadres: Haakswold 4-6

voor resultaat Postadres: Haakswold 4-6 contact Vestiging Arnhem Vestiging Meppel voor resultaat Postadres: Haakswold 4-6 Novesta Consultancy 7961 LE Meppel Postbus 2154 Postadres: 6802 CD Arnhem Novesta Consultancy Postbus 74 7940 AB Meppel

Nadere informatie

Habilis Executive Search. Productie en Techniek

Habilis Executive Search. Productie en Techniek Habilis Executive Search Productie en Techniek Habilis mens en organisatie Mensen zijn voortdurend in beweging. Organisaties zijn continu in beweging. Met als hoogste doel het meest optimale resultaat

Nadere informatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie Habilis Executive Search - Interim Management Marketing, Sales en Communicatie Habilis Mens en Organisatie Mensen zijn voortdurend in beweging. Organisaties zijn continu in beweging. Met als hoogste doel

Nadere informatie

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES HUDSON RECRUITMENT & TALENT MANAGEMENT DE BESTE PROFESSIONALS VOOR SALES, MARKETING, HR EN GENERAL MANAGEMENT Ze zijn schaars: professionals

Nadere informatie

Reflect Personeelsadvies

Reflect Personeelsadvies Werving & Selectie 1 Reflect Personeelsadvies Reflect Personeelsadvies is een onafhankelijk adviesbureau dat zich sinds 1993 bezighoudt met loopbaanontwikkeling, individuele coaching en persoonlijke vaardigheidstrainingen.

Nadere informatie

Habilis Executive Search. Banking & Finance

Habilis Executive Search. Banking & Finance Habilis Executive Search Banking & Finance Oog voor mens en organisatie Habilis mens en organisatie BV is een brede dienstverlener op het gebied van HRM en arbeidsmarktvraagstukken. De activiteiten die

Nadere informatie

Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg

Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg Werving Selectie Assessment Loopbaanbegeleiding Coaching Detachering Interim HR Research Derks & Derks adviseurs in human talent Werving

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 March 2018 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

FINMORE. drs Paul Olie. Kwaliteit en expertise bij het invullen. van financieel administratieve functies

FINMORE. drs Paul Olie. Kwaliteit en expertise bij het invullen. van financieel administratieve functies INTERIM MANAGEMENT & Kwaliteit en expertise bij het invullen RECRUITMENT Een assessment levert een completer beeld op van drs Paul Olie een kandidaat en ondersteunt de besluitvorming van financieel administratieve

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 3 April 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding.

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. Together is better Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. The way we work In een tijd waarin de arbeidsmarkt krap is en de vraag naar talent steeds groter wordt werkt het maar

Nadere informatie

SoHuman PROFIT/NON-PROFIT PARTICULIEREN SCHOLIEREN [INZICHT IN GEDRAG EN COMMUNICATIE]

SoHuman PROFIT/NON-PROFIT PARTICULIEREN SCHOLIEREN [INZICHT IN GEDRAG EN COMMUNICATIE] SoHuman PROFIT/NON-PROFIT PARTICULIEREN SCHOLIEREN [INZICHT IN GEDRAG EN COMMUNICATIE] Waarvoor kiezen klanten voor SoHuman? SoHuman helpt mensen, teams en organisaties met hun persoonlijke en professionele

Nadere informatie

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN MENSEN ZIJN HET HART VAN UW SUCCES BEDRIJVEN DIE DE BESTE MENSEN AAN ZICH WETEN TE BINDEN, PRESTEREN BETER. MAAR

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens Bedrijfsprofiel Het succes van een bedrijf wordt gecreëerd door de mensen die er werken. Hun ideeën, motivatie en vaardigheden, hun normen en waarden, maar ook hun persoonlijkheden zijn de belangrijkste

Nadere informatie

Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment

Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment hebbes! Herkenbaar? Het moment dat u met absolute zekerheid weet dat u de juiste kandidaat voor uw bedrijf heeft gevonden? Of dat u gewoon weet dit

Nadere informatie

Dé specialist voor werk bij de overheid

Dé specialist voor werk bij de overheid Dé specialist voor werk bij de overheid Sinds 1999 hebben wij ervaring in het ondersteunen van organisaties in de publieke sector bij het oplossen van personele vraagstukken op het vakgebied Ruimtelijke

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

Beste HRM Dienstverlener voor de Overheid

Beste HRM Dienstverlener voor de Overheid Outplacement Outplacement Sta je aan het begin van een nieuwe stap in je loopbaan? Wij ondersteunen je bij het vinden van een nieuwe baan. Nieuwe keuzes maken is wat onwennig en het maakt je soms onzeker.

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Junior Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Junior Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Junior Research Consultant Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 17 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten

Nadere informatie

EEN PARTNER DIE WERKT

EEN PARTNER DIE WERKT EEN PARTNER DIE WERKT Goed personeel bepaalt het succes van uw organisatie. Goed personeelsbeleid is daarbij essentieel. U zoekt dan ook een ervaren en betrouwbare HR partner. Een partner die u kan adviseren

Nadere informatie

CarrièreBoost. Jezelf succesvol presenteren op de arbeidsmarkt anno nu

CarrièreBoost. Jezelf succesvol presenteren op de arbeidsmarkt anno nu CarrièreBoost Jezelf succesvol presenteren op de arbeidsmarkt anno nu Op zoek naar een nieuwe baan waar begin ik?! Reorganisatie, inkrimping, u bent ontslagen! Veranderingen, verschuivingen u wordt herplaatst!

Nadere informatie

e x e c u t i v e r e c r u i t m e n t n e t w o r k

e x e c u t i v e r e c r u i t m e n t n e t w o r k connect2 select e x e c u t i v e r e c r u i t m e n t n e t w o r k De tijden veranderen. Wij met hen. Connect2Select Innovative webbased executive recruitment Connect2Select is een jonge organisatie

Nadere informatie

Financials met Meerwaarde

Financials met Meerwaarde Financials met Meerwaarde Bien Sûr Recruitment 2016 Bien Sûr Recruitment FINANCIELE KERNFUNCTIES Proactief financieel management en een alert risicomanagement is een dwingende noodzaak voor elke organisatie.

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

mt&v HR Services mt&v Assessment Services

mt&v HR Services mt&v Assessment Services mt&v HR Services Organisaties hebben ambities. Het concretiseren van de ambitie van een organisatie door middel van een heldere, missie, met concrete doelstellingen en strategie, is cruciaal voor elke

Nadere informatie

Inheritance is what is handed down to us, Legacy is what we choose to pass on

Inheritance is what is handed down to us, Legacy is what we choose to pass on Inheritance is what is handed down to us, Legacy is what we choose to pass on Legacy Consultancy Rietvelderf 26 3822 ET AMERSFOORT 06-42587600 www.legacyconsultancy.nl info@legacyconsultancy.nl Over ons

Nadere informatie

Profiel. Unithoofd (financieel) beleid & advies. 1 juni 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel

Profiel. Unithoofd (financieel) beleid & advies. 1 juni 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Profiel Unithoofd (financieel) beleid & advies 1 juni 2015 Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Voor meer informatie over de functie Piet Roodenburg, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27

Nadere informatie

Kenneth Smit Consulting 1

Kenneth Smit Consulting 1 Competences Assessment is een effectieve manier om kwaliteiten en ontwikkelbaar potentieel van (nieuwe) medewerkers zeer betrouwbaar en objectief in kaart te brengen middels de inzet van professionele

Nadere informatie

Expertisecentrum Plato VAN WERK-NAAR-WERK EN LOOPBAANCOACHING

Expertisecentrum Plato VAN WERK-NAAR-WERK EN LOOPBAANCOACHING Expertisecentrum Plato VAN WERK-NAAR-WERK EN LOOPBAANCOACHING INHOUD WIJ MAKEN ER WERK VAN! 04 PROCEDURE VAN EEN VAN WERK- NAAR-WERKTRAJECT 09 LOOPBAANORIËNTATIE EN LOOPBAANCOACHING 05 OVER EXPERTISECENTRUM

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence technology / industry / logistics 2 1 Management search Executive search International management search Interim management Missie Van de Groep & Olsthoorn staat

Nadere informatie

Cimmiq Recruitment Company

Cimmiq Recruitment Company Cimmiq Recruitment Company Cimmiq is een authentiek en eigenzinnig bureau. We streven naar een optimale klik met onze opdrachtgevers en met de mensen die voor ons werken. Dat maakt het ons mogelijk die

Nadere informatie

Het traceren en ontwikkelen van potentieel leidinggevenden rechtbank Amsterdam 2013.

Het traceren en ontwikkelen van potentieel leidinggevenden rechtbank Amsterdam 2013. Het traceren en ontwikkelen van potentieel leidinggevenden rechtbank Amsterdam. 1. Doel Door het formeren van een managementpool wil de rechtbank: - medewerkers binnen de rechtbank, die zich onderscheiden

Nadere informatie

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING MENSEN MAKEN HET VERSCHIL Als ze op de juiste plek zitten. In het juiste team. Als zij hun talent kunnen omzetten in toegevoegde waarde. Wij adviseren, ondersteunen

Nadere informatie

Profiel. Hoofd (financieel) Beleid & Advies. 22 december 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel

Profiel. Hoofd (financieel) Beleid & Advies. 22 december 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Profiel Hoofd (financieel) Beleid & Advies 22 december 2015 Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Voor meer informatie over de functie Piet Roodenburg, adviseur Leeuwendaal (tot 8 januari) Marcel

Nadere informatie

Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld

Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld Snel schakelen in een dynamisch wereld Adecco Hospitality, Events & Promotions houdt zich bezig met het mobiliseren, begeleiden en binden van zowel

Nadere informatie

Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences

Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences Interim Detachering Payrolling Derks & Derks Detachering Breed aanbod Life Sciences professionals Derks & Derks Detachering

Nadere informatie

Staffing Professionals On Site Services Payrolling

Staffing Professionals On Site Services Payrolling Staffing Professionals On Site Services Payrolling Logistiek Office Finance Industrie De heldere keuzes van Flexpoint flexpoint Dagelijks zijn meer dan 3000 Flexpoint medewerkers aan de slag bij onze opdrachtgevers

Nadere informatie

Presentatie dotconnectgroup. Presentatie dotconnectgroup

Presentatie dotconnectgroup. Presentatie dotconnectgroup Presentatie dotconnectgroup Presentatie dotconnectgroup 1 Wat is Rent a-recruiter? Het uitbesteden van de werving-& selectie procedure voor één of meerdere specifieke vaste vacature(s) aan een ervaren

Nadere informatie

managing people meeting aspirations Natuurlijke groei

managing people meeting aspirations Natuurlijke groei managing people meeting aspirations Natuurlijke groei geloof Wij hebben een gemeenschappelijke visie pagina - managing people, meeting aspirations Vandaag verhoogt CPM de prestaties op elk niveau van uw

Nadere informatie

Informatie Talent in Balans. Talentenonderzoeken

Informatie Talent in Balans. Talentenonderzoeken Informatie Talent in Balans Talentenonderzoeken Inhoudsopgave Talent in Balans... 3 Evenwichtig meten en ontwikkelen... 3 Landelijke dekking... 3 Duurzame Ontwikkeling... 3 Visie... 4 Talentenonderzoeken...

Nadere informatie

> Profiel. Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Solution Consultant

> Profiel. Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Solution Consultant Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030-2040851 www.gitp.nl > Profiel >WS.2016.0003/16.018 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Position research consultant

Position research consultant Position Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search, Consulting

Nadere informatie

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE MISSIE Als Recruitment Engineer hebben wij de missie de maak- en procesindustrie in Zuid- Nederland en Vlaanderen te voorzien in goed technisch talent op het

Nadere informatie

Ondernemend werken in welzijnsorganisaties

Ondernemend werken in welzijnsorganisaties Training & Advies Ondernemend werken in welzijnsorganisaties Betere resultaten met nieuwe competenties Ondernemend werken in welzijnsorganisaties De welzijnssector is sterk in beweging, dat weet u als

Nadere informatie

SEARCH & SELECTION. Met onze brede ervaring in tal van sectoren, bij het zoeken, evalueren en ontwikkelen

SEARCH & SELECTION. Met onze brede ervaring in tal van sectoren, bij het zoeken, evalueren en ontwikkelen SEARCH & SELECTION Search & Selection ondersteunt werkgevers Met onze brede ervaring in tal van sectoren, bij het zoeken, evalueren en ontwikkelen voor verschillende functies en op meerdere van personeel

Nadere informatie

In augustus 2013 is Primatch Nederland opgericht, waarmee ons landelijk partnermodel is ontstaan.

In augustus 2013 is Primatch Nederland opgericht, waarmee ons landelijk partnermodel is ontstaan. Over Primatch Primatch HR Groep is actief in het inrichten en uitvoeren van werving processen, arbeidsmarktcommunicatie en selectie-dienstverlening. Vanuit een uniek arbeidsmarktconcept ondersteunen we

Nadere informatie

Het Assessment Center is zeer praktisch opgezet en onze instrumenten en werkwijze zorgen ervoor dat zichtbaar wordt:

Het Assessment Center is zeer praktisch opgezet en onze instrumenten en werkwijze zorgen ervoor dat zichtbaar wordt: Inleiding Wilt u weten of uw Teamleider werkelijk een leidinggevende is, of bent u daar al van overtuigd, maar vraagt u zich af of hij/zij past binnen de ontwikkelingen die uw organisatie doormaakt? Wellicht

Nadere informatie

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Profiel Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis 21 mei 2015 Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Profiling Elevate Consulting Group

Profiling Elevate Consulting Group Profiling Elevate Consulting Group Elevate Consulting Group Profiling Profiles Screening Elevate Consulting Group Stationsplein NO 422 1117 CL SCHIPHOL phone: 020-7951820 Fax: 020-7951829 Website: www.elevate-consulting.com

Nadere informatie

CarrièreBoost. Praktische begeleiding voor werknemers die zich succesvol willen presenteren op de arbeidsmarkt anno nu

CarrièreBoost. Praktische begeleiding voor werknemers die zich succesvol willen presenteren op de arbeidsmarkt anno nu CarrièreBoost Praktische begeleiding voor werknemers die zich succesvol willen presenteren op de arbeidsmarkt anno nu Op zoek naar een nieuwe baan waar begin ik?! Reorganisatie, inkrimping, u bent ontslagen!

Nadere informatie

TERRA MANAGEMENT SEARCH

TERRA MANAGEMENT SEARCH TERRA MANAGEMENT SEARCH Senior Consultant Executive Search Informatie voor belangstellenden November 2017, Senior Consultant Executive Search Terra Management Search 1/6 Voorwoord Deze notitie is bedoeld

Nadere informatie

Talent in mensen. werving selectie interim ICT FINANCE HRM

Talent in mensen. werving selectie interim ICT FINANCE HRM Talent in mensen werving selectie interim ICT FINANCE HRM Iduet maakt talent en ambities zichtbaar The art of Iduet Iduet wil een duurzame bijdrage leveren aan de ontwikkeling van organisaties op het gebied

Nadere informatie

Assessment & Ontwikkeling

Assessment & Ontwikkeling Mensen stimuleren om het beste uit hun talent te halen Assessment & Ontwikkeling Mensen maken het succes van organisaties. Zij zijn succesvol als hun kwaliteiten matchen met het werk. Zeelenberg helpt

Nadere informatie

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES WWW.OPENHR.NL ALGEMENE INFORMATIE OPEN HR Wij bemiddelen al tien jaar in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren en headhunten het beste HR talent

Nadere informatie

> Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon:

> Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030-2040851 > Profiel >WS.2015/MW/16.088 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Projectmanager

Nadere informatie

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand Profiel FenterDaniëls bemiddelt sinds 1999 in personeel voor FINANCE posities. Dat doen wij voor vaste functies. Daarnaast ondersteunen wij organisaties met tijdelijk personeel. Onze wervings- en selectieprocedure

Nadere informatie

Veranderende arbeidsmarkt

Veranderende arbeidsmarkt Veranderende arbeidsmarkt De arbeidsmarkt staat aan de vooravond van een grote verandering. Na decennia van een groeiend arbeidspotentieel neemt sinds 2010 de beroepsbevolking af. Commissie Bakker becijfert

Nadere informatie

Toezicht en Handhaving:

Toezicht en Handhaving: HR services Toezicht en Handhaving: People make Senze... Dat is waar Senze voor staat. Sinds de oprichting van Senze als trainings- en adviesbureau staan mensen en hun ontwikkeling centraal in onze dienstverlening.

Nadere informatie

>Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon 030-63 55 213. Datum > 05-09-2014

>Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon 030-63 55 213. Datum > 05-09-2014 Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon 030-63 55 213 >Profiel /14.083 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Lid Raad van Commissarissen

Nadere informatie

Executive Search & Interim Management

Executive Search & Interim Management Executive Search & Interim Management Van de Groep & Olsthoorn Executive Search Interim Management Nationaal en Internationaal Van eigenwijze zelfstandige tot een begrip in de industrie en techniek. Van

Nadere informatie

persoonlijk professioneel prettig

persoonlijk professioneel prettig persoonlijk professioneel prettig Over Willem Personeel Met Willem Personeel willen we telkens weer verwachtingen waarmaken en liefst overtreffen. Vanuit pure interesse leggen we contacten. Luisteren en

Nadere informatie

Rijnconsult & Assessments

Rijnconsult & Assessments Rijnconsult & Assessments 'Rijnconsult is in staat om in korte tijd de persoon achter de medewerker te achterhalen en die te plaatsen in de context, cultuur, structuur en ambities van de organisatie.'

Nadere informatie

Over Performance Dialogue

Over Performance Dialogue Over Performance Dialogue Wij ondersteunen organisaties bij het versterken van de dialoog tussen de organisatie en haar medewerkers over functioneren en presteren. Dit doen wij door middel van training

Nadere informatie

Kortom, van visie naar werkelijkheid!

Kortom, van visie naar werkelijkheid! Wie zijn wij Scopeworks is een internationaal bureau wat zich richt op executive search, interim management en consulting. Ons kantoor is gevestigd in Nederland en vanuit hier worden onze diensten wereldwijd

Nadere informatie

EXPERTS MET KARAKTER

EXPERTS MET KARAKTER EXPERTS MET KARAKTER KANSEN BENUTTEN? EERST ZIEN, DAN SCHAKELEN Tempo-Team is specialist in flexibele arbeid. Door onze koppeling van commercieel denken en een sterke betrokkenheid, zijn we al 35 jaar

Nadere informatie

Van financieel talent naar Public Business Controller

Van financieel talent naar Public Business Controller Kennis van de Overheid Van financieel talent naar Public Business Controller Talentprogramma voor jonge professionals Investeer in de toekomst van uw financiële afdeling Junior talenten kunnen een bijzondere

Nadere informatie

Inhoud. Waar vind je ons? Contacteer Ons. Wie zijn we? Onze Referenties. Hoe werken we?

Inhoud. Waar vind je ons? Contacteer Ons. Wie zijn we? Onze Referenties. Hoe werken we? Inhoud Waar vind je ons? Contacteer Ons Wie zijn we? Onze Referenties Hoe werken we? Wie zijn we? Wil de meest GERENOMMEERDE naam zijn in Marketing & Sales Recruitment and Interim Management. Onze klanten

Nadere informatie

Jong Talent Programma s

Jong Talent Programma s Kennis van de Overheid Jong Talent Programma s Investeer in de toekomst van uw organisatie Jong talent heeft de toekomst Ze zijn er gelukkig volop: jonge mensen die kiezen voor een carrière bij de overheid.

Nadere informatie

Lid Raad van Commissarissen

Lid Raad van Commissarissen Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon 030-63 55 213 >Profiel >Maart 2017 >RS Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Lid Raad van Commissarissen

Nadere informatie

Inspirerend Management. in de zorg. Een modulaire aanpak gericht op de ontwikkeling van nieuw leiderschap

Inspirerend Management. in de zorg. Een modulaire aanpak gericht op de ontwikkeling van nieuw leiderschap Inspirerend Management Development in de zorg Een modulaire aanpak gericht op de ontwikkeling van nieuw leiderschap Behoefte aan effectief leiderschap Vergroting van de invloed van de politiek en zorgverzekeraars

Nadere informatie

>Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Hofspoor VZ Houten Telefoon

>Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Hofspoor VZ Houten Telefoon Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Hofspoor 3 3994 VZ Houten Telefoon 030-63 55 213 >Profiel >25-04-2014 >RS Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Opdrachtgever Recair GITP

Nadere informatie

Q1000 Krachtvelden 360

Q1000 Krachtvelden 360 Q1000 Krachtvelden 360 Q1000 Krachtvelden 360 Q1000 Krachtvelden 360 laat zien waar (potentiële) medewerkers in hun kracht staan, zodat zij weten waar hun kwaliteiten liggen. Zo kunnen ze hun talenten

Nadere informatie

Eigenlijk ben ik in dienst van mijn personeel

Eigenlijk ben ik in dienst van mijn personeel Eigenlijk ben ik in dienst van mijn personeel De weg die u met uw bedrijf bent ingeslagen is duidelijk! Iedereen, van jongste medewerker tot het voltallige management, kent de doelen. Deze zijn zorgvuldig

Nadere informatie

CREATING PERFECT MATCH. Talent & Carrière: Rekruteringsbureaus denken strategisch met u mee. THE

CREATING PERFECT MATCH. Talent & Carrière: Rekruteringsbureaus denken strategisch met u mee. THE CREATING THE PERFECT MATCH Talent & Carrière: Rekruteringsbureaus denken strategisch met u mee. HET JUISTE TALENT OP DE JUISTE PLAATS, DAAR GAAT HET IN UW ORGANISATIE OM. Is uw bedrijf hopeloos op zoek

Nadere informatie

Derks & Derks adviseurs in human talent

Derks & Derks adviseurs in human talent Derks & Derks adviseurs in human talent Werving Selectie Assessment Loopbaanbegeleiding Coaching Detachering Interim HR onderzoek Gedegen Derks & Derks hanteert een gedegen aanpak met een zorgvuldig voortraject.

Nadere informatie

Op weg voor mensen en werk

Op weg voor mensen en werk Op weg voor mensen en werk uitzenden outplacement re-integratie loopbaanadvies www.personeelsned.nl Wie is PersoneelsNed PersoneelsNed zorgt voor mensen èn werk. Een tweeledige en belangrijke doelstelling!

Nadere informatie

Uw partner in personeel. PersonnelSearch WERVING EN SELECTIE INTERIM

Uw partner in personeel. PersonnelSearch WERVING EN SELECTIE INTERIM Uw partner in personeel PersonnelSearch WERVING EN SELECTIE INTERIM Personnel Search is een Werving & Selectie - Interim bureau opgericht in 2002 binnen de diciplines senior Finance & ICT. Door onze zeer

Nadere informatie

Match brochure WT 22-06-2007 09:19 Pagina 1. Werving en selectie Employability Outplacement

Match brochure WT 22-06-2007 09:19 Pagina 1. Werving en selectie Employability Outplacement Match brochure WT 22-06-2007 09:19 Pagina 1 Match brochure WT 22-06-2007 09:19 Pagina 2 Matchcare MEER RENDEMENT UIT HR DOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN EN DIENSTEN OP HET GEBIED VAN WERVING EN SELECTIE, EMPLOYABILITY

Nadere informatie

Zorgeloos uitbesteden!

Zorgeloos uitbesteden! Zorgeloos uitbesteden! Zorgeloos uitbesteden! Zorgeloos uitbesteden is bij ons geen loze kreet. Met het inschakelen van onze adviseurs kunt u al uw werkzaamheden en vragen op het brede terrein van Personeel

Nadere informatie

Werving Selectie Mobiliteit. De Amarant Groep werkt aan jouw toekomst

Werving Selectie Mobiliteit. De Amarant Groep werkt aan jouw toekomst Werving Selectie Mobiliteit De Amarant Groep werkt aan jouw toekomst Je loopbaan ligt in jouw handen en wij helpen je graag op weg Ben je op dit moment tevreden met je functie binnen de Amarant Groep maar

Nadere informatie

Hoofd Personeel & Organisatie

Hoofd Personeel & Organisatie Organisatie- en functieprofiel Hoofd Personeel & Organisatie Stichting Eenbes Basisonderwijs Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Rien Fait, tel. 06-53 41 53 56; rien.fait@beteor.nl. Sollicitatie:

Nadere informatie

Wie zijn we. Impuls / Partners bestaat uit: Dion Steenbergen project- en proces management. Toine Janssen juridisch advies, PPS en contractvorming

Wie zijn we. Impuls / Partners bestaat uit: Dion Steenbergen project- en proces management. Toine Janssen juridisch advies, PPS en contractvorming Wie zijn we Impuls / Partners heeft jarenlange ervaring met ruimtelijke vraagstukken. Op alle schaalgroottes. Voor overheden, wooncoörporaties en marktpartijen. Wij hebben een passie voor complexe vraagstukken.

Nadere informatie

ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS

ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS SUCCESVOLLE MISSIE DIE VERDER REIKT DAN DE HORIZON WERELDS BEMIDDELT, VERBINDT EN ONTWIKKELT PROFESSIONALS IN DE FINANCE, SALES & TECHNIEK VAN MBO+ TOT EN MET WO

Nadere informatie

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215 E: info@onlinemarketingvacatures.com Dè online marketing vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met online marketing specialisten? Dan bent

Nadere informatie

Beleidsadviseur Sociaal Domein

Beleidsadviseur Sociaal Domein Kennis van de Overheid Beleidsadviseur Sociaal Domein Talentprogramma voor jonge professionals Investeer in de toekomst van uw afdeling Junior talenten kunnen een bijzondere rol spelen bij de transformatie

Nadere informatie

Met andere ogen kijken naar...

Met andere ogen kijken naar... Met andere ogen kijken naar... Mens Organisatie Verandering Organisatie & ontwikkeling Loopbaan & verandering Vitaliteit & verzuim Iedere organisatie maakt ontwikkelingen door. Vanwege veranderende marktomstandigheden,

Nadere informatie

LMD brandweer. Kansen voor ontwikkeling en doorgroei

LMD brandweer. Kansen voor ontwikkeling en doorgroei LMD brandweer Kansen voor ontwikkeling en doorgroei LMD brandweer kansen voor ontwikkeling en doorgroei Als leidinggevende bij de brandweer heb je een bijzondere en veelzijdige baan. Je werkt in een snel

Nadere informatie

smartops people analytics

smartops people analytics smartops people analytics Introductie De organisatie zoals we die kennen is aan het veranderen. Technologische ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden zorgen dat onze manier van werken verandert. Waar veel

Nadere informatie

Als het goed is bent u onze interimmer weer snel vergeten

Als het goed is bent u onze interimmer weer snel vergeten Als het goed is bent u onze interimmer weer snel vergeten Het gemak waarmee sommige organisaties interimmers aan het werk houden verbaast ons wel eens. De essentie van waar interim management om draait

Nadere informatie

Assessment Center voor Teamleiders

Assessment Center voor Teamleiders Assessment Center voor Teamleiders Wilt u weten of uw teamleider(s) werkelijk leidinggevende(n) zijn, of bent u daarvan al overtuigd maar vraagt u zich af of hij/zij past binnen de ontwikkelingen die uw

Nadere informatie

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Functieprofiel Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Voor meer informatie over de functie: Ingrid La Haye, senior manager POI Telefoon (06) 23 07 71 54 Sluitingsdatum 20 februari 2018 1. Organisatie

Nadere informatie

Junior Wmo-professionals met open blik

Junior Wmo-professionals met open blik Kennis van de Overheid Junior Wmo-professionals met open blik Talentprogramma voor jonge professionals Investeer in de toekomst van uw afdeling Junior talenten kunnen een bijzondere rol spelen bij de transformatie

Nadere informatie

Tijdig inspelen op dynamische veranderingen en op technologische ontwikkelingen in de markt maakt uw bedrijf

Tijdig inspelen op dynamische veranderingen en op technologische ontwikkelingen in de markt maakt uw bedrijf it s in our nature Tijdig inspelen op dynamische veranderingen en op technologische ontwikkelingen in de markt maakt uw bedrijf tot een succesvolle onderneming. Ambitieus, deskundig en betrokken personeel

Nadere informatie

Meet the global leader with the personal touch

Meet the global leader with the personal touch Meet the global leader with the personal touch Wereldwijd toonaangevend op het gebied van werving & selectie Sinds Michael Page in 1976 in Londen werd opgericht, heeft zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende

Nadere informatie

Functieprofiel. VOORZITTER EN LID RAAD VAN TOEZICHT Fidarda - SKOD

Functieprofiel. VOORZITTER EN LID RAAD VAN TOEZICHT Fidarda - SKOD bezoekadres Stationsstraat 29 a 9401 KW Assen postadres Postbus 479 9400 AL Assen telefoon (0592) 30 84 58 fax (0592) 33 15 35 e-mail info@ypsylon.nl KvK Friesland 56.48.77.54 www.ypsylon.nl Functieprofiel

Nadere informatie

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

Interim Management. Executive Search. Nationaal en Internationaal

Interim Management. Executive Search. Nationaal en Internationaal Interim Management 2 Jaarverslag 2015 Van de Groep & Olsthoorn 3 Interim Management Bij veel van onze opdrachtgevers in de techniek & industrie staan veranderingen op het programma: een efficiëntere bedrijfsvoering,

Nadere informatie