T GILDE PERSKE INSCHRIJVEN VOOR 18 JANUARI ZATERDAG 25 januari 2013: Algemene vergadering + Nieuwjaarsfestijn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "T GILDE PERSKE INSCHRIJVEN VOOR 18 JANUARI ZATERDAG 25 januari 2013: Algemene vergadering + Nieuwjaarsfestijn"

Transcriptie

1 T GILDE PERSKE Nieuwsbrief Wijngilde t Wijnneusje, Haacht Editie 2014 januari INSCHRIJVEN VOOR 18 JANUARI 2014 ZATERDAG 25 januari 2013: Algemene vergadering + Nieuwjaarsfestijn Aanvang: 17:00 u. STIPT Waar: Zaal De Familia in Tildonk!!!!! Op deze avond wordt het startschot gegeven van een nieuw werkjaar met als agendapunten: Algemene vergadering met financieel verslag en bestuursverkiezing Die avond is er ook een herverkiezing van het bestuur. Kandidaturen kunnen schriftelijk worden meegedeeld per brief aan de voorzitter: Jan Hendrickx Neerstraat WESPELAAR Het tonen van de film van de laatste wijnreis naar Côtes du Rhône

2 Dit alles wordt overgoten met een viergangennieuwjaarsmenu anno 2014: * Amuse en bubbels * Sla met grijze garnalen en rodenbachvinaigrette * Preisoep met kippenstukjes * Boeuf Bourgignon met kroketjes en witloof * Koud poepeke in warm broekske * Koffie met likeurtje Deze avond wordt u gratis aangeboden door de wijngilde als start van het nieuwe jaar. Uiteraard moeten we een idee hebben over het aantal deelnemers. Daarom moet u verplicht inschrijven voor deze avond door een te versturen naar Bart Van Rillaer: bartvanrillaer@hotmail.com of telefonisch te verwittigen op 0497/ en dit liefst voor 18 januari 2014 Wij wensen U alvast van harte welkom. DONDERDAG 20 FEBRUARI 2014 ZELFGEMAAKTE PORTO S EN LIKEUREN Aanvang: 20:00 u. Waar: Parochiezaal Wespelaar Tijdens deze avond gaan we onze zelfgemaakte drankjes meebrengen en worden deze door zoveel mogelijk smaakpapillen aan hun degelijkheid onderworpen. Natuurlijk kan deze avond enkel lukken door uw bereidwillige medewerking. Daar rekenen we dus zeker op.

3 DONDERDAG 20 maart 2014: Druivenziekten en spuitschema s Aanvangsuur: 20:00 u. Plaats: Parochiezaal/Wespelaar Tijdens deze avond zal Geert Jespers het 2 e deel geven over het zeer uitgebreide onderwerp: druivenziekten met een meer gedetailleerde uitleg over de verschillende spuitschema s. een must voor diegenen die druiven verbouwen en wijn maken. Zaterdag 29 maart :00 u.: PASTA AVOND Onze jaarlijks terugkerende traditionele gilde activiteit! Locatie!!!!: Zaal Familia in Tildonk AANKONDIGING: CURSUSWIJNMAKEN voor beginnende, gevorderde en bijna volleerde wijnmakers

4 Kom het allemaal leren of kom je kennis verfijnen op: Zondag 26 januari 2014 Zondag 2 februari 2014 Zondag 9 februari zondagen waarop we jullie zullen voorbereiden en je kennis verfijnen op het maken van je eigen vruchtenwijnen. Alles wat je moet weten om tot een prachtig resultaat te komen zullen we je aanleren. Praktisch: Wanneer: Telkens van 9u tot 12:30u Waar: t Voske in Wespelaar Grote baan Wespelaar Kostprijs: 30 euro voor leden van de wijngilde Het Wijnneusje 40 euro voor niet-leden Meer info? Inschrijven door overschrijving van het bedrag op rek.nr. IBAN: BE BIC: ARSPB22 met vermelding wijncursus 2014 GRAPJE: Een vent in een Mini staat bij het stoplicht naast een Rolls Royce. De bestuurder van de Mini doet zijn raam open en roept naar de bestuurder van de Rolls: "Hé vriend, leuke wagen. Heb je telefoon in je Rolls? Ik heb er een in mijn Mini!" De bestuurder van de Rolls kijkt minachtend naar de Mini en zegt: "Ja, ik heb telefoon." De bestuurder van de Mini zegt: "Gaaf hè? Trouwens heb je ook een ijskast daarbinnen? Ik heb een ijskast hierachter in mijn Mini!"

5 De bestuurder van de Rolls kijkt een beetje verveeld en zegt: "Ja ik heb een ijskast." Bestuurder van de Mini: "Da's te gek man! Hé, heb je trouwens ook tv in je Rolls? Weet je, ik heb een tv achterin mijn Mini!" De bestuurder van de Rolls kijkt nu heel erg verveeld en zegt: "Natuurlijk heb ik tv. Een Rolls Royce is de meest luxueuze auto van de wereld!" Bestuurder van de Mini: "Erg leuke auto! Hé, heb je daar ook een bed? Ik heb een bed achterin mijn Mini!" De bestuurder van de Rolls gaat helemaal over de rooie omdat hij geen bed heeft en snelt er vandoor. Hij gaat direct naar de dealer waar hij opdracht geeft om een bed achterin zijn Rolls te laten bouwen. De volgende morgen gaat hij zijn auto ophalen en het bed ziet er schitterend uit. Lakens van satijn en koperen versiering. Duidelijk een bed dat in een Rolls Royce thuis hoort. En dus gaat de bestuurder van de Rolls op zoek naar de Mini. Na heel de dag te hebben rond gereden, ziet hij uiteindelijk de Mini staan op een parkeerplaats met al de ramen aan de binnenkant beslagen. Hij stapt uit zijn Rolls en klopt op het raam van de Mini. Maar hij krijgt geen reactie. Hij blijft op de ramen van de Mini kloppen en eindelijk steekt de eigenaar zijn hoofd drijfnat naar buiten. "Ik heb nu een bed achterin mijn Rolls," zegt de bestuurder van de Rolls arrogant. De bestuurder van de Mini kijkt hem aan en zegt:"man, moet je me daarvoor uit de douche halen?!?!" ARTIKEL: Wordt bier brouwen even eenvoudig als koffie zetten?

6 Zelf bier brouwen naar je eigen smaak met een simpele druk op de knop. Dat is wat de uitvinders van de PicoBrew beloven. Het toestel zou het eerste ter wereld zijn dat het volledige, arbeidsintensieve proces van bier brouwen in een eenvoudige, volautomatische procedure giet. De PicoBrew ziet eruit als een vaatwasmachine met de afmetingen van een uit de kluiten gewassen espressomachine. Het apparaat is het werk van de Amerikaan Bill Mitchell, een ingenieur die jarenlang voor Microsoft werkte. Al zijn hele leven is hij in de ban van bier en bier brouwen. In zijn studententijd experimenteerde hij met bier in poedervorm, wat belabberde resultaten opleverde. Het leerde hem wel dat trucjes om het lange, arbeidsintensieve proces nodig om bier te brouwen te omzeilen niet bestaan. Dat zelf bier brouwen geen eenvoudige taak is, zal elke amateurbrouwer kunnen bevestigen. Vaak duurt het bereidingsproces een volledige dag met heel wat voorbereidingstijd en een uitgebreide schoonmaakoperatie achteraf. Bovendien moeten de ingrediënten keer op keer heel precies worden afgemeten, wat het moeilijk maakt meer dan één keer exact hetzelfde bier te brouwen. 10 liter ongefermenteerd bier Dankzij de PicoBrew zouden al deze vervelende karweien en hindernissen die amateurbrouwers op hun pad vinden voorgoed van de baan moeten zijn. Alles begint bij het downloaden van een recept op een computer die de machine aanstuurt. Daarna moeten ingrediënten als water, gerst en hop in het toestel worden geplaatst. Een simpele druk op de knop zet het proces vervolgens in gang. Zonder enige tussenkomst van de gebruiker heeft de machine 3 tot 4 uur later een kleine 10 liter ongefermenteerd bier klaar. Mits toevoeging van gist geeft dit een week later een volautomatisch geproduceerd bier als resultaat. Mitchell houdt vol dat verschillende bieren die hij met het toestel maakte al prijzen hebben gewonnen. Volgens de uitvinder stelt de productiewijze amateurbrouwers in staat "evenveel biersoorten te brouwen als zij of hij kan bedenken". Even goed maakt het precieze proces het mogelijk hetzelfde resultaat keer op keer te herhalen. Alle onderdelen van de PicoBrew kunnen achteraf eenvoudigweg in de vaatwasmachine. Goedkoop is de PicoBrew niet. Aan het toestel hangt momenteel nog een prijskaartje van dollar vast. Mogelijk zijn het hierdoor in eerste instantie alsnog professionele brouwerijen die interesse zouden kunnen tonen. Ook voor hen kan het een nuttige uitvinding zijn omdat ze op die manier relatief goedkoop allerlei nieuwe recepten kunnen uitproberen.

7 NAVRAAG: Wij zijn nog op zoek naar tombolaprijzen voor de pasta-avond van 29 maart Deze zijn steeds welkom bij Jan Hendrickx tel: UIT DE VERENIGING: Geboorte: kleinkind van Eddy en Edith TER INFO: voor de geïnteresseerden => Organisator: KWB Tildonk => Plaats: ZAAL FAMILIA. ZATERDAG 15 FERUARI 20:00 u : ITALIAANSE WIJNAVOND verzorgd door wijnhandel BERE BENE

8 OPROEP AAN DE LEDEN: LIDGELDEN 2014 Graag delen we u mee dat de lidgelden voor 2014 behouden blijven op 35,00 Euro/persoon en 50,00 Euro/koppel. Om administratieve redenen vragen wij om de lidgelden tijdig te storten voor 15 december2013 op rek.nr.: of BE Bij niet tijdig betalen loop je de kans dat de boekjes van het VAW laattijdig zullen opgestuurd worden. JAARPROGRAMMA 2014 GROEN= Staat open voor publiek DATUM ACTIVITEIT 25 JANUARI(ZaAv) NIEUWJAARSFESTIJN STATUTAIRE VERGADERING 26 JANUARI (ZoVm) CURSUS WIJN MAKEN 02 FEBRUARI (ZoVm) CURSUS WIJN MAKEN 09 FEBRUARI (ZoVm) CURSUS WIJN MAKEN 20 FEBRUARI (DoAv) PORTO EN LIKEUR 20 MAART (DoAv) DRUIVENZIEKTES SPUITSCHEMA S 29 MAART(ZaAv) PASTA AVOND 17 APRIL (DoAv) PROEFAVOND STREEKBIEREN 15 MEI (DoAv) BESPREKING WIJNGEBIED: LOIRE 01 JUNI (Zo) WIJNWANDELING&WIJNBEURS 19 JUNI (DoAv) WIJNBESPREKING IN GROEP

9 21 JUN (ZaNa) KASTELENTOCHT 15 AUGUSTUS (Vr) MARKT BOORTMEERBEEK 6 SEPT (ZaAv) JAARLIJKSE BBQ WIJNREIS TOURS - LOIRE SEPTEMBER 05 OKTOBER (ZoVm) BIERCURSUS 12 OKTOBER (ZoVm) BIERCURSUS 16 OKTOBER (DoAv) BIER PROEVEN 18 OKTOBER (Za) VRUCHTEN/DRUIVEN WIJNDAG 19 OKTOBER (Zo) BIERCURSUS 26 OKTOBER (Zo) BROUWDAG 20 NOVEMBER (DoAv) INRICHTEN VAN EEN WIJNKELDER 28 NOVEMBER(VrAv) COMMERCIELE WIJNAVOND 20 DECEMBER(Za) KERSTMARKT TILDONK Opmerkingen, suggesties of commentaar over deze nieuwsbrief mogen altijd gemeld worden via ons welgekend adres Wijngilde t Wijnneusje Haacht wijnneusjehaacht@hotmail.com rek.nr.: IBAN: BE BIC: ARSPBE22 VERANTWOORDELIKE UITGEVER: Jan Hendrickx U ontvangt deze e-nieuwsbrief omdat u geregistreerd staat in ons bestand. Indien u deze nieuwsbrief niet wil ontvangen, kan u zich uitschrijven door te mailen naar wijnneusjehaacht@hotmail.com met vermelding uitschrijven gildenieuwsbrief.

T GILDE PERSKE. DONDERDAG 19 juni 2014: Wijnbespreking in groep Aanvangsuur: 20:00 u. Plaats: Parochiezaal/Wespelaar ZATERDAG 21 JUNI 2014:

T GILDE PERSKE. DONDERDAG 19 juni 2014: Wijnbespreking in groep Aanvangsuur: 20:00 u. Plaats: Parochiezaal/Wespelaar ZATERDAG 21 JUNI 2014: T GILDE PERSKE Nieuwsbrief Wijngilde t Wijnneusje, Haacht Editie 2014 juni DONDERDAG 19 juni 2014: Wijnbespreking in groep Aanvangsuur: 20:00 u. Plaats: Parochiezaal/Wespelaar Op deze avond gaan we zelfgemaakte

Nadere informatie

T GILDE PERSKE. Bespreking wijngebied LOIRE TOURS. DONDERDAG 15 mei 2014: ZONDAG 1 JUNI 2014: WIJNWANDELING en WIJNBEURS

T GILDE PERSKE. Bespreking wijngebied LOIRE TOURS. DONDERDAG 15 mei 2014: ZONDAG 1 JUNI 2014: WIJNWANDELING en WIJNBEURS T GILDE PERSKE Nieuwsbrief Wijngilde t Wijnneusje, Haacht Editie 2014 mei DONDERDAG 15 mei 2014: Bespreking wijngebied LOIRE TOURS Aanvangsuur: 20:00 u. Plaats: Parochiezaal/Wespelaar In voorbereiding

Nadere informatie

T GILDE PERSKE. Wijngebied Côte Du Rhône

T GILDE PERSKE. Wijngebied Côte Du Rhône T GILDE PERSKE Nieuwsbrief Wijngilde t Wijnneusje, Haacht Editie 2013 april Ledenvergadering 18 april 2013: Wijn doorheen de tijd Aanvangsuur: 20:00 u. Plaats: Parochiezaal/Wespelaar Lesgever: Bart Van

Nadere informatie

T GILDE PERSKE. AUXERRE en CHABLIS. Donderdag 26 april 2012: (4 e donderdag!!!) KOKEN MET BIER. Donderdag 24 mei 2012: (4 e donderdag!!!

T GILDE PERSKE. AUXERRE en CHABLIS. Donderdag 26 april 2012: (4 e donderdag!!!) KOKEN MET BIER. Donderdag 24 mei 2012: (4 e donderdag!!! T GILDE PERSKE Nieuwsbrief Wijngilde t Wijnneusje, Haacht Editie 2012 april Donderdag 26 april 2012: (4 e donderdag!!!) KOKEN MET BIER Aanvang: 20:00 u. Waar: Parochiezaal Wespelaar Deze avond gaan we

Nadere informatie

T GILDE PERSKE BIERCURSUS 2013 ZATERDAG 22 DECEMBER 2012: KERSTMARKT TILDONK 2012

T GILDE PERSKE BIERCURSUS 2013 ZATERDAG 22 DECEMBER 2012: KERSTMARKT TILDONK 2012 T GILDE PERSKE Nieuwsbrief Wijngilde t Wijnneusje, Haacht Editie 2012 december ZATERDAG 22 DECEMBER 2012: KERSTMARKT TILDONK 2012 Aanvang: 17:00 u. -> 22:00 u. Plaats: Pastoor Lambertzdreef ( nabij de

Nadere informatie

T GILDE PERSKE. Ledenvergadering 14 maart 2013: Wijn doorheen de tijd Aanvangsuur: 20:00 u. Plaats: Parochiezaal/Wespelaar Lesgever: Bart Van Rillaer

T GILDE PERSKE. Ledenvergadering 14 maart 2013: Wijn doorheen de tijd Aanvangsuur: 20:00 u. Plaats: Parochiezaal/Wespelaar Lesgever: Bart Van Rillaer T GILDE PERSKE Nieuwsbrief Wijngilde t Wijnneusje, Haacht Editie 2013 februari Ledenvergadering 21 februari 2013: Welke druivenplant kies ik? Aanvangsuur: 20:00 u. Plaats: Parochiezaal/Wespelaar Lesgever:

Nadere informatie

T GILDE PERSKE. VRIJDAG 18 januari 2013: Algemene vergadering + Nieuwjaarsfestijn. Aanvang: 18:30 u. STIPT Waar: Parochiezaal Wespelaar

T GILDE PERSKE. VRIJDAG 18 januari 2013: Algemene vergadering + Nieuwjaarsfestijn. Aanvang: 18:30 u. STIPT Waar: Parochiezaal Wespelaar T GILDE PERSKE Nieuwsbrief Wijngilde t Wijnneusje, Haacht Editie 2013 januari VRIJDAG 18 januari 2013: Algemene vergadering + Nieuwjaarsfestijn Aanvang: 18:30 u. STIPT Waar: Parochiezaal Wespelaar Op deze

Nadere informatie

T GILDE PERSKE DONDERDAG 21 NOVEMBER INLEIDENDE BEGRIPPEN DRUIVENZIEKTEN. Aanvang: 20:00 u. Waar: Parochiezaal Wespelaar

T GILDE PERSKE DONDERDAG 21 NOVEMBER INLEIDENDE BEGRIPPEN DRUIVENZIEKTEN. Aanvang: 20:00 u. Waar: Parochiezaal Wespelaar T GILDE PERSKE Nieuwsbrief Wijngilde t Wijnneusje, Haacht Editie 2013 november DONDERDAG 21 NOVEMBER INLEIDENDE BEGRIPPEN DRUIVENZIEKTEN Aanvang: 20:00 u. Waar: Parochiezaal Wespelaar Tijdens deze avond

Nadere informatie

T GILDE PERSKE DONDERDAG 18 OKTOBER 2012: DONDERDAG 15 NOVEMER 2012: WIJN DOORHEEN DE TIJD: SPELAVOND

T GILDE PERSKE DONDERDAG 18 OKTOBER 2012: DONDERDAG 15 NOVEMER 2012: WIJN DOORHEEN DE TIJD: SPELAVOND T GILDE PERSKE Nieuwsbrief Wijngilde t Wijnneusje, Haacht Editie 2012 oktober DONDERDAG 18 OKTOBER 2012: WIJN DOORHEEN DE TIJD: SPELAVOND Aanvang: 20:00 u. Waar: Parochiezaal Wespelaar Dit wordt weerom

Nadere informatie

T GILDE PERSKE. Nieuwsbrief Wijngilde t Wijnneusje, Haacht. Donderdag 15 maart 2012: VRUCHTENWIJN ALGEMEEN BEKEKEN

T GILDE PERSKE. Nieuwsbrief Wijngilde t Wijnneusje, Haacht. Donderdag 15 maart 2012: VRUCHTENWIJN ALGEMEEN BEKEKEN T GILDE PERSKE Nieuwsbrief Wijngilde t Wijnneusje, Haacht Editie 2012 maart Uitnodigingen Donderdag 15 maart 2012: VRUCHTENWIJN ALGEMEEN BEKEKEN Aanvang: 20:00 u. Waar: Parochiezaal Wespelaar Een typische

Nadere informatie

All in 129 pp - 19h tot 5h. Gravenhof - Torhout Dress code A touch of Gold

All in 129 pp - 19h tot 5h. Gravenhof - Torhout Dress code A touch of Gold All in 129 pp - 19h tot 5h Gravenhof - Torhout Info@gravenhof.com Dress code A touch of Gold Wat is het menu? De dagverse ingredienten x de Chef zijn ongelofelijke inspiratie = Overheerlijk diner Spaanse

Nadere informatie

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!!

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!! Vanaf juni 2015 is naast Restaurant Ratatouille op Vischmarkt nr. 4, ons KookLokaal, Wijnkelder en CuliWinkel gevestigd. Verschillende concepten onder één dak wat Ratatouille gastronomisch helemaal compleet

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

In naam van ons voltallig bestuur aan u en uw familie een warm en gezond 2016.

In naam van ons voltallig bestuur aan u en uw familie een warm en gezond 2016. Beste leden, In naam van ons voltallig bestuur aan u en uw familie een warm en gezond 2016. De lidgelden zijn hernieuwd, waarvoor wij jullie hartelijk bedanken en aan onze nieuwe leden, van harte welkom

Nadere informatie

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet.

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. INFOMAP 1 VOORWOORD U toont interesse in onze fotoclub. Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. -In deze brochure vindt u nuttige informatie over

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. 10 oktober : kafeeke open : Andorra België op groot scherm

LARUMSE RAAK. 10 oktober : kafeeke open : Andorra België op groot scherm LARUMSE RAAK Oktober 2015 (Nr. 447) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 10 oktober : Rode duivels in t cafeeke 11 oktober : natuurwandeling naar Tilff

Nadere informatie

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde Herentals, 5 maart 2013 Mevrouw, Mijnheer, Voor de vijftiende keer reeds organiseert Kiwanis Herentals op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde jumping. Dat

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2019

INHOUDSOPGAVE WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2019 INHOUDSOPGAVE 1. 4-DAAGSE 2019 2. VERVANGINSRIT TIJDENS 4-DAAGSE 3. DAGUITSTAP EGHEZEE 4. DAGUITSTAP KERKHOVEN 5. DAGUITSTAP DAG V/D DIJK 6. BBQ NA DAGUITSTAP 7. MOSSELFEESTEN 2019 8. WIJZIGINGEN LEDENGEGEVENS

Nadere informatie

Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers

Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers 1 Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers Inhoudstafel 1. Registreren en inloggen... 2 1.1 Heb je nog geen autodeel-account?... 2 1.2 Heb je al een autodeel-account aangemaakt of had je al een

Nadere informatie

Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers

Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers Inhoudstafel 1. Registreren en inloggen 2 1.1 Heb je nog geen autodeel-account? 2 1.2 Heb je al een autodeel-account aangemaakt of had je al een account

Nadere informatie

website Nieuwsbrief Januari 2017

website  Nieuwsbrief Januari 2017 Brabants Amateur Wijnmakers-en Bierbrouwersgilde Rivierenland Beste Gildeleden, website www.gilde-rivierenland.nl Nieuwsbrief Januari 2017 Voor iedereen die we nog niet gezien hebben op onze nieuwjaar

Nadere informatie

leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug Brugstraat 1

leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug Brugstraat 1 maandblad kwb heusdencentrum leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be organiseert haar kermisbarbecue IEDEREEN IS WELKOM zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website: Mail naar. M i n i R a a k

Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website:  Mail naar. M i n i R a a k Bezoek ook eens onze website: www.kwbgooik.be Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Mail naar M i n i R a a k April 2016 kwb gooik & strijland Inhoud Samenaankoop stookolie... 3 Dauwtrip naar Halle... 4

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017

1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017 1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017 Wat houdt de vriendjesdag in? 1 uur zwemmen waarvan 30 minuten les en 30 minuten vrij zwemmen Elke zwemmer mag 1 of 2 vriendjes uitnodigen. Gratis toegang voor de

Nadere informatie

op smaak weekend 3-4 maart 2012

op smaak weekend 3-4 maart 2012 breng je afdeling op smaak weekend 3-4 maart 2012 de smaak van een mojito? Heeft je afdeling de smaak van een heerlijke mojito? Of is het vooral trekken en sleuren door altijd dezelfden en is de belangstelling

Nadere informatie

adres: Nardy s nieuwsbrief van vrijdag 9 juni 2017:

adres: Nardy s nieuwsbrief van vrijdag 9 juni 2017: Editie: Regio Haarlem +Maastricht E-mailadres: leonardnafzger@yahoo.com Dorpsstraat 843 F (kantoor) 1566 EH Assendelft Liedeweg 9 (cave Fort Liebrug) 2065 AH Haarlemmerliede info@leschiensblancs.nl Tel:

Nadere informatie

Wijnkoperij Okhuysen. Sinds 1867. Okhuysen Wijncursus

Wijnkoperij Okhuysen. Sinds 1867. Okhuysen Wijncursus Wijnkoperij Okhuysen Sinds 1867 Okhuysen Wijncursus 2015 Informatie wijncursussen Al vele decennia organiseren wij allerlei educatieve proeverijen voor relaties en geïnteresseerden. Op veler verzoek hebben

Nadere informatie

We zijn reeds in week 4. Nog 6 weken te gaan tot de triatlon van Geel.

We zijn reeds in week 4. Nog 6 weken te gaan tot de triatlon van Geel. Nieuwsbrief 60 HETRIC 29/03/2014 Start to triatlon We zijn reeds in week 4. Nog 6 weken te gaan tot de triatlon van Geel. De eerste overbelastingsletsels steken de kop op. Het begeleidingsteam is echter

Nadere informatie

JULI Beste wensen. Gezond t Buitingkrantje 189 Jaargang 39

JULI Beste wensen. Gezond t Buitingkrantje 189 Jaargang 39 JULI 2017 Beste wensen Gezond 2017 t Buitingkrantje 189 Jaargang 39 Bestuursleden Voorzitter + Penningmeester Hulsmans Godfried Tessenderlosesteenweg 7/2 0472/42.39.88 Secretaris Truyers Michel Buntjesstraat

Nadere informatie

Hang de Kwink van de Week onder de deelposter Zelfmanagement (zie Vooruitblik/ deelposter bij les 8 op de website).

Hang de Kwink van de Week onder de deelposter Zelfmanagement (zie Vooruitblik/ deelposter bij les 8 op de website). groepsfase performing VOORBEREIDING Lesdoel Nodig Kwink van de Week Een sterke groep Kwink thuis Emotiewoordenschat Ik herken reclame en kan er kritisch mee omgaan. - Pen en papier (bij Oriëntatie en Zelfstandig)

Nadere informatie

Programma Werkjaar e.bikoogbw.kwww september 2017

Programma Werkjaar e.bikoogbw.kwww september 2017 Programma Werkjaar 2017-2018 www.kwbgooik.be september 2017 kwb gooik & strijland September 2017 Een jaar geleden suggereerden we op dit zelfde plekje dat de tijd onwaarschijnlijk snel voorbij gaat. Dat

Nadere informatie

December /12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel. 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal

December /12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel. 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal December 2018 08/12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal februari Samenaankoop chocolade Pasen 17/02 Ontbijt ten voordele van Wereldsolidariteit

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. December 2014

Uitvliegerskrant. December 2014 De Uitvliegerskrant December 2014 Maandelijks tijdschrift - jaargang 15, nr. 10 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon

Nadere informatie

Pagina 1. Pagina 2. Pagina 3. Geachte heer/mevrouw,

Pagina 1. Pagina 2. Pagina 3. Geachte heer/mevrouw, Pagina 1 Geachte heer/mevrouw, Om Perswijn als tijdschrift en onze website zo interessant mogelijk voor u te houden hebben wij deze vragenlijst gemaakt. Hieronder treft u een aantal vragen die betrekking

Nadere informatie

E-mailkrantje - Computerwerkgroep - 50-plus

E-mailkrantje - Computerwerkgroep - 50-plus Inhoud: Aandacht Aanvang PowerPoint Muziek op je computer Fotoalbums maken (nieuwe reeks) Digitale fotografie Windows 10 JANUARI 2015 Aanvangsdatum PowerPoint 2013 De cursus PowerPoint start op 17 februari,

Nadere informatie

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014 INFO September 2014 In t kort Ma. 8 en 22 september september Zo. 7 en za. en zo. 13 en 14 september Vr. 3 oktober Vr. 10 oktober Za. 11 oktober Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie

Nadere informatie

Stemexpressie in verbinding !!! INTENSIEVE ZANGCURSUS! «LUISTER EN ZING»! GEÏNSPIREERD OP DE FILM! «AS IT IS IN HEAVEN»!!

Stemexpressie in verbinding !!! INTENSIEVE ZANGCURSUS! «LUISTER EN ZING»! GEÏNSPIREERD OP DE FILM! «AS IT IS IN HEAVEN»!! S O U N D X P E R I E N C E Stemexpressie in verbinding INTENSIEVE ZANGCURSUS «LUISTER EN ZING» GEÏNSPIREERD OP DE FILM «AS IT IS IN HEAVEN» TER LOO- 27 EN 28 DECEMBER 2014 Els Cuypers - Jan Davidtsstraat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Eerste nieuwsbrief MAC de Kempen. 1 e clubactiviteit 6 april, uur! In deze 1 e editie

Nieuwsbrief. Eerste nieuwsbrief MAC de Kempen. 1 e clubactiviteit 6 april, uur! In deze 1 e editie 2-4-2014 Jaargang 1, nummer 1 Nieuwsbrief In deze 1 e editie Wie heeft de RCauto gewonnen?. Agenda rijdagen Rabobank actie 1 e rijdag Spannend of spanning? Afzonderlijke hoogtepunten: Verhaal uit eerste

Nadere informatie

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2018 )

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2018 ) ZWiM Nieuwsbrief 1 De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2018 ) Beste zwimmers In 2018 gaan we grote wijzigingen moeten doorvoeren bij ZWIM. Vanaf 1 januari kunnen we geen gebruik meer

Nadere informatie

Clubwerking Ieper media De computerclub is gegroeid uit een groepje senioren met een passie voor beeldverwerking. Tweemaal per maand komen ze samen

Clubwerking Ieper media De computerclub is gegroeid uit een groepje senioren met een passie voor beeldverwerking. Tweemaal per maand komen ze samen PC hulp Voor prangende computervragen waar je geen weg mee weet; Voor wie graag een computeropleiding wil volgen, maar eerst wel eens - onder begeleiding- z n eerste stappen op de computer wil wagen; Voor

Nadere informatie

Beste lezer, Voor u ligt onze nieuwsbrief nummer twee en dertig, de 1 e van 2017.

Beste lezer, Voor u ligt onze nieuwsbrief nummer twee en dertig, de 1 e van 2017. NIEUWSBRIEF Nr.32-6 e JAARGANG uitgave nr.1 van 2017 opmaak: januari 2017 www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje en WOK) Beste lezer, Voor u ligt

Nadere informatie

Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud

Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud Inhoud... 1 Info voor website, Facebook en beelscherm... 2 Affiches en Flyers... 3 Materiaal... 4 Aanvragen en toelatingen... 4 Financieel... 4 Takenlijst en

Nadere informatie

BESTUURSVERGADERING 23 FEBRUARI 2016

BESTUURSVERGADERING 23 FEBRUARI 2016 BESTUURSVERGADERING 23 FEBRUARI 2016 Ten huize van Annemie en Sylvain Aanwezig: Bart,, Gunther, Sylvain, Eva, Agenda: 1 De traditionele goedkeuring van het vorig verslag Verslag goedgekeurd Mits volgende

Nadere informatie

Maaslandse Wijnvrienden

Maaslandse Wijnvrienden Technische proeverij Geur & Smaak De Beurs - Maaseik 17 november 2015 Maaslandse Wijnvrienden vzw 8 november 2015 Jaargang 4 Nieuwsflash 3 Maaslandse Wijnvrienden 27 november 2015 : Geur- en smaakpalet

Nadere informatie

Juli - augustus 2011 - nr 335

Juli - augustus 2011 - nr 335 Juli - augustus 2011 - nr 335 Kijker nr 335 : zomer 2011 Voor sommigen zit het er misschien al bijna op. Voor anderen is het nog maar pas begonnen en voor nog anderen duurt het nog enkele weken. Eén ding

Nadere informatie

Sprokkelblad- tweede editie Den diner

Sprokkelblad- tweede editie Den diner Sprokkelblad- tweede editie 2016-2017 Den diner 1 Voorwoord Beste chirovrienden, We beginnen aan ons 2 de semester in nieuwe lokalen, Een mooie plek voor nieuwe verhalen. Om te beginnen gaan we per groep

Nadere informatie

Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR)

Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR) Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR) Nr.: Januari 2014 WTC Oud-Rycklen Sponsors: Taverne - Brasserie Oud Rijckel Dionysius van Leeuwenstraat 33 3840 (Borgloon) +32 11 68 70 72 bestuur@wtc-oud-rycklen.be

Nadere informatie

Programmaboekje. Computercursussen Presentaties Workshops Vragenuurtjes Privéles. Leren in een rustig tempo. Voorjaar 2019

Programmaboekje. Computercursussen Presentaties Workshops Vragenuurtjes Privéles. Leren in een rustig tempo. Voorjaar 2019 Programmaboekje Voorjaar 2019 Computercursussen Presentaties Workshops Vragenuurtjes Privéles Vóór 50 + (en jonger) en dóór 50 + Leren in een rustig tempo SeniorWeb Veldhoven is een stichting met als doelstelling

Nadere informatie

Sprokkelblad- tweede editie Den diner

Sprokkelblad- tweede editie Den diner Sprokkelblad- tweede editie 2015-2016 Den diner 1 Voorwoord Beste chirovrienden, We hebben er weer veel nieuwe leden bij en daarmee zijn we erg blij! Voor het tweede deel van het jaar, hebben we weer veel

Nadere informatie

20/09/2016. Kring 12. Info-avond vormsel Algemene informatie

20/09/2016. Kring 12. Info-avond vormsel Algemene informatie Kring 12 Info-avond vormsel 2017 1 Algemene informatie 2 1 De W(eet)-vragen Waarom? Wanneer? Waar? Wat? Wie? 3 Wat? Vormsel is één van de 7 sacramenten Maakt deel uit van de initiatiesacramenten (samen

Nadere informatie

Beste mensjes, Elk jaar nodigen wij jullie graag allemaal uit voor een super toffe week op. Ponykamp t Vijverke

Beste mensjes, Elk jaar nodigen wij jullie graag allemaal uit voor een super toffe week op. Ponykamp t Vijverke Beste mensjes, Elk jaar nodigen wij jullie graag allemaal uit voor een super toffe week op Ponykamp t Vijverke Met veel leuke games, spannende tochten en natuurlijk gigantisch veel ponyplezier. Onze mascottes,

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2017

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2017 VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2017 INSCHRIJVING Tot wanneer kan je je inschrijven en de online voorronde spelen? De online voorronde wordt in functie van de liverondes

Nadere informatie

Grapjes - Grapjes - Grapjes - Grapjes

Grapjes - Grapjes - Grapjes - Grapjes 1 Noot van de Redactie. We organiseerden voor de 2 de keer de Binkenrit in Turnhout welke open staat voor oldtimers ouder dan 25jaar. Wij zorgden met RD voor een mooie rit en Horeca Centrum Turnhout zorgde

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

UiTPAS. De handleiding voor verenigingen in 3 pagina s

UiTPAS. De handleiding voor verenigingen in 3 pagina s UiTPAS De handleiding voor verenigingen in 3 pagina s UiTPAS is een spaarkaart voor vrijetijdsactiviteiten. Met UiTPAS kan iedereen UiTpunten sparen en ze omruilen voor een korting, cadeau of ander voordeel.

Nadere informatie

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom Eerste overleg, 22 oktober 2014 Welkom Introductie Uit welke personen bestaat het feestweek comité? Hans Wind, Alex Mollema, Esther Ottens, Luit Oomkes, Paul Witkamp Doel van deze avond? Toelichting geven

Nadere informatie

MINI-BABYSHOW 23 februari 2018

MINI-BABYSHOW 23 februari 2018 www.vgc-vzw.eu vgc-vzw@telenet.be chreven. Nieuwsbrief 2018-2 Berendrecht, 1 februari 2018. MINI-BABYSHOW 23 februari 2018 Beste sportvriend, Op vrijdag 23 februari 2018 trappen we het werkjaar 2018 bij

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2018. WTC Nieuwendijk Nieuwsbrief 06/2017

INHOUDSOPGAVE. WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2018. WTC Nieuwendijk Nieuwsbrief 06/2017 INHOUDSOPGAVE 1. 4-DAAGSE 2018 2. VERVANGINSRIT TIJDENS 4-DAAGSE 3. DAGUITSTAP DAG V/D DIJK 4. BBQ NA DAGUITSTAP 5. MOSSELFEESTEN 2018 6. WIJZIGINGEN LEDENGEGEVENS 7. VOLGWAGENCHAUFFEURS GEZOCHT 8. PRIJZEN

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Belangrijke data: 24 september: Overgang 13,14 & 15 oktober: Takweekend Kapoenen 27, 28 & 29 oktober: Takweekend Wouters, Givers.

Belangrijke data: 24 september: Overgang 13,14 & 15 oktober: Takweekend Kapoenen 27, 28 & 29 oktober: Takweekend Wouters, Givers. Belangrijke data: 24 september: Overgang 13,14 & 15 oktober: Takweekend Kapoenen 27, 28 & 29 oktober: Takweekend Wouters, Givers September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G September 2017 Dag beste ouders,

Nadere informatie

UITNODIGING BABYSHOW 3 juni 2018

UITNODIGING BABYSHOW 3 juni 2018 www.vgc-vzw.eu vgc-vzw@telenet.be chreven. Nieuwsbrief 2018-4 Berendrecht, 14 mei 2018. UITNODIGING BABYSHOW 3 juni 2018 Beste sportvriend, Bij deze nodigen we u persoonlijk uit om tezamen met ons, het

Nadere informatie

Infokrant Dienstencentrum De Varens

Infokrant Dienstencentrum De Varens 01/11/ 10 MA 01/12/ 10 WO schaken 02/11/ 10 DI 02/12/ 10 DO zoetedag 03/11/ 10 WO schaken 03/12/ 10 VR Trage vorming 04/11/ 10 DO pedicure 04/12/ 10 ZA 05/11/ 10 VR pannenkoeken 05/12/ 10 ZO 06/11/ 10

Nadere informatie

Wijnkoperij Okhuysen. Sinds Okhuysen Wijncursus

Wijnkoperij Okhuysen. Sinds Okhuysen Wijncursus Wijnkoperij Okhuysen Sinds 1867 Okhuysen Wijncursus 2016 Informatie wijncursussen Al vele decennia organiseren wij allerlei educatieve proeverijen voor relaties en geïnteresseerden. Op veler verzoek hebben

Nadere informatie

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse www.desportvriendenoverijse.be desportvriendenoverijse@skynet.be NIEUWSBRIEF > 10 NOVEMBER 2011 INHOUD 11 December > Vlaamse Druivencross VIP & Hospitality 8 December 2011 > Gespreksavond met Michel Wuyts

Nadere informatie

BBCHaachtvzw. Goed nieuws: sinds juli hebben we 44 nieuwe leden mogen verwelkomen, waarvan 31 spelers, 8 niet-spelers en 3 coaches.

BBCHaachtvzw. Goed nieuws: sinds juli hebben we 44 nieuwe leden mogen verwelkomen, waarvan 31 spelers, 8 niet-spelers en 3 coaches. BBCHaachtvzw Nieuwsbrief november 2014 BBC Haacht groeit Goed nieuws: sinds juli hebben we 44 nieuwe leden mogen verwelkomen, waarvan 31 spelers, 8 niet-spelers en 3 coaches. Nieuwe spelers per ploeg:

Nadere informatie

Hierbij wederom een kort overzicht van de laatste ontwikkelingen.

Hierbij wederom een kort overzicht van de laatste ontwikkelingen. - SANTPOORTSBIER INFO FEBRUARI 2014 - Beste vriend van het Santpoorts Bier, Hierbij wederom een kort overzicht van de laatste ontwikkelingen. Het Winterbier was een succes!!! Het winterbier is uitverkocht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Het doek valt over het ledenblad

Nieuwsbrief. Het doek valt over het ledenblad Nieuwsbrief O K T O B E R Het doek valt over het ledenblad We moeten deze nieuwsbrief starten met minder leuk nieuws. Vanaf heden zal het ledenblad niet meer verschijnen. Door verschillende factoren zoals

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Wat kan ik voor u doen?

Wat kan ik voor u doen? 139 139 HOOFDSTUK 9 Wat kan ik voor u doen? WOORDEN 1 1 Peter is op vakantie. Hij stuurde mij een... uit Parijs. a brievenbus b kaart 2 Ik heb die kaart gisteren.... a ontvangen b herhaald 3 Bij welke...

Nadere informatie

Opgelet: Reclame is onvermijdbaar daardoor kan dit alles gratis.

Opgelet: Reclame is onvermijdbaar daardoor kan dit alles gratis. 1. Website: SiKuFoto = www.fotosite.be Foto s op de site kunnen via het bestuur, na controle, geplaatst worden door mij. Er kan ook een nieuwsbrief verstuurd worden naar SiKuFoto leden Fotogalerij waar

Nadere informatie

HERFSTBLOK

HERFSTBLOK HERFSTBLOK 0-03 WAT DOEN WE IN DE HERFST? Jammer hè, dat de zomervakantie alweer voorbij is? Maar het is ook wel weer leuk om naar school te gaan en je vriendjes en vriendinnetjes weer te zien. En om naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2015

Nieuwsbrief Maart 2015 Nieuwsbrief Maart 2015 Tekst en opmaak: Ilse Smits Hallo lieve vrienden, Wat een prachtig weer al! Vandaar ook dat we al vanaf vorige week ÓPEN zijn :) Het was even doorwerken maar alles is er weer helemaal

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Wij zijn al bijna op het einde van het jaar aangekomen. Helemaal op het einde is er natuurlijk ons

Nadere informatie

60 jaar. Januari 2011 27/05

60 jaar. Januari 2011 27/05 60 jaar Januari 2011 27/05 27 ste jaargang. nr 05 korte inhoud Wat voorbij is... KWB mini-voetbal... Opbouw kerststal... Samenaankoop stookolie... KWB kattenbos viert kerst Wat komt... KWB Nieuwjaarsduik...

Nadere informatie

Nieuwsbrief TDA Editie december 2010

Nieuwsbrief TDA Editie december 2010 Nieuwsbrief TDA Editie december 2010 Inleiding Beste leden hier zijn we terug met een nieuwsbriefje, het laatste van dit jaar. Om de kerst en eindejaarssfeer er al een beetje in te brengen heb ik deze

Nadere informatie

Vrijetijdskrant WVA. September k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P Afgiftekantoor: Ieper 1

Vrijetijdskrant WVA. September k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P Afgiftekantoor: Ieper 1 Vrijetijdskrant WVA September 2016 k w a l i t i j d Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De Vrijetijdskrant is een maandelijkse uitgave van Westhoek Vrijetijd

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN

INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN INSCHRIJVEN VAN DE DEELNEMERS - de deelnemers van de wedstrijd schrijven zich in via een formulier op de website www.royaltalents.eu - elke deelnemer

Nadere informatie

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Converteren banknummers... 3 Rapport maken...

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE OEDIPUS MAAK EXTRA BIJZONDER BIER MOGELIJK MET 18 ZONNEPANELEN. Samen met:

INFORMATIEBROCHURE OEDIPUS MAAK EXTRA BIJZONDER BIER MOGELIJK MET 18 ZONNEPANELEN. Samen met: INFORMATIEBROCHURE OEDIPUS MAAK EXTRA BIJZONDER BIER MOGELIJK MET 18 ZONNEPANELEN Samen met: Oedipus gelooft in een kleurrijke en diverse wereld. Oedipus maakt kwaliteitsbier met alle karakters en voor

Nadere informatie

Belangrijke data: 23 september: Overgang oktober Takweekend Givers oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers.

Belangrijke data: 23 september: Overgang oktober Takweekend Givers oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers. Belangrijke data: 23 september: Overgang 5-6-7 oktober Takweekend Givers 12-13-14 oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G September 2018 Dag beste ouders, leden

Nadere informatie

7 e Club Int.Weekendmeeting 4-5 oktober 2014 : (Door: Dick Baars)

7 e Club Int.Weekendmeeting 4-5 oktober 2014 : (Door: Dick Baars) 7 e Club Int.Weekendmeeting 4-5 oktober 2014 : (Door: Dick Baars) Omdat bij navraag bij onze internationale vrienden er belangstelling was om als jaarafsluiting voor dit jaar toch een internationaal weekendmeeting

Nadere informatie

Vijverblad nr. 22. 14 februari 2014. Agenda. Tevredenheidsonderzoek Stichting Baasis

Vijverblad nr. 22. 14 februari 2014. Agenda. Tevredenheidsonderzoek Stichting Baasis Vijverblad nr. 22 14 februari 2014 Agenda 17 februari 17 en 18 februari 18 februari 18 februari 21 februari 22 februari t/m 2 maart 7 maart 9.30-11.30 uur Cultuurmenu groep 6B Schaatsles groep 4 t/m 8

Nadere informatie

DE OKKERNOOT PRESENTEERT. Pop-up ateljees in alle vormen en geuren

DE OKKERNOOT PRESENTEERT. Pop-up ateljees in alle vormen en geuren DE OKKERNOOT PRESENTEERT Pop-up ateljees in alle vormen en geuren POP-UP GAZET Editie april 2019 juni 2019 POP- UP? Wij hebben goed nieuws! De Okkernoot pakt uit met een nieuw aanbod, genaamd pop-up ateljee.

Nadere informatie

DorstDenkers! DorstDenkers

DorstDenkers! DorstDenkers DorstDenkers! Gezonde dorst Wist je dat een mens voor meer dan de helft uit water bestaat? Een baby zelfs 75%! Elke dag raken we veel vocht kwijt via zweet en via plassen natuurlijk. Dat moet snel weer

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine?

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? is op het werk. moet aan de machine werken. De chef vertelt eerst hoe de machine werkt. Dan werkt met de machine. De machine doet het niet. roept een

Nadere informatie

Uitgave van Nijmeegs Welzijn Doven - 3 e jaargang nummer 13

Uitgave van Nijmeegs Welzijn Doven - 3 e jaargang nummer 13 Uitgave van Nijmeegs Welzijn Doven - 3 e jaargang 2011 - nummer 13 VERBOUWING = GESLAAGD Iedereen die op 3 september op NWD is geweest, vindt de ruimte echt supergezellig en mooi! Dus als je het nog niet

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Het schooljaar loopt stilaan op zijn einde, de vakantie komt om het hoekje piepen en begin augustus is er natuurlijk weer ons spetterende zomerkamp! Onze leiding is al maandenlang

Nadere informatie

Cultuur 21 27 Parochie Lutselus PROGRAMMA D I E P E N B E E K ZATERDAG 11 JULI 18:30 Bende Gek 20:30 BRAHIM 21:45 THE TWINSBAND 24:00 Averechts ZATERDAG 30 MEI 2009 VAN 9 u. tot 18 u. de kleine kunstenaars

Nadere informatie

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort INFO MEI 2014 In t kort Ma. 5 en 19 mei mei Za. 17 mei Zo. 8 juni Vr., za. en zo.. 13, 14 en 15 juni Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Eet- en dansfestijn Dagfietstocht

Nadere informatie

JRKRANT November December 2016

JRKRANT November December 2016 JRKRANT November December 2016 Voorbije activiteiten Deze maand in onze JRKRANT Voorbije activiteiten 1 Volgende activiteiten 2 Helpertje + initiaties 3 Nieuws van de afdeling + Benjamins Kamp 5 Verjaardagen

Nadere informatie

FNV Scholing- & IT Werkgroep Kantooradres: Nieuwe Fellenoord KB Eindhoven Postadres: p/a Gentiaanweg CB Eindhoven Mob.

FNV Scholing- & IT Werkgroep Kantooradres: Nieuwe Fellenoord KB Eindhoven Postadres: p/a Gentiaanweg CB Eindhoven Mob. FNV Scholing- & IT Werkgroep Kantooradres: Nieuwe Fellenoord 7 5612 KB Eindhoven Postadres: p/a Gentiaanweg 8 5643 CB Eindhoven Mob.: 06 1513 3287 Email: fnvadmin@upcmail.nl Website: www.fnvscholing.nl

Nadere informatie

ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen

ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen 2013-2014 Boutersem korfbalclub vzw juli 2013 Beste korfballers en ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief in verband met het komende korfbalseizoen 2013-2014. We raden u aan om hem

Nadere informatie

Zomerprogramma : voor elk wat wils!

Zomerprogramma : voor elk wat wils! Buurtkrant 2013-3 Zomerprogramma : voor elk wat wils! 1, t Zomert met het Schuurke : NIEUW 2, Hoeve Hangerijn : zomerkaffee de dorstige doening. Dit op 10 juli en 14 aug (verder info zie pagina 6 ) Ons

Nadere informatie

UITNODIGING BABYSHOW 2 juni 2019

UITNODIGING BABYSHOW 2 juni 2019 www.vgc-vzw.eu vgc-vzw@telenet.be chreven. Nieuwsbrief 2019-4 Berendrecht, 17 mei 2019. UITNODIGING BABYSHOW 2 juni 2019 Beste sportvriend, Bij deze nodigen we u persoonlijk uit om tezamen met ons, het

Nadere informatie

We wensen u veel leesplezier en uw kind(eren) een succesvol jaar op de Copernicus.

We wensen u veel leesplezier en uw kind(eren) een succesvol jaar op de Copernicus. Welkomstwoord Beste ouders/verzorgers, In deze eerste oudernieuwsbrief van 2014-2015 heet ik om te beginnen de ouders van onze nieuwe brugklasleerlingen hartelijk welkom. Nu we de eerste weken achter de

Nadere informatie

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie november 201 4. Buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie november 201 4. Buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam Buurtwerking in de Damwijk Editie november 201 4 Inhoud Voorwoord 2 Vrijwilligers 3 Quiz 4 Sinterklaasfeest 5 Feesten 6 Sorteerstraatjes 7 Spelnamiddag 8 Programma spelnamiddag

Nadere informatie