AMAZONIET. De amazoniet vertelt een verhaal van vernieuwing, verjonging en geeft een gevoel van wedergeboorte.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AMAZONIET. De amazoniet vertelt een verhaal van vernieuwing, verjonging en geeft een gevoel van wedergeboorte."

Transcriptie

1 AMAZONIET Een steen met een blauwe tot zachtgroene kleur welke veroorzaakt wordt door het element koper, reeds bij de Egyptenaren bekend en geliefd om zijn zachte maar tegelijk heldere uit-straling welke menigeen in de ban kan houden, in ieder geval degenen welke zich op deze steen in weten te voelen. De amazoniet vertelt een verhaal van vernieuwing, verjonging en geeft een gevoel van wedergeboorte. Hoe de oude Egyptenaren deze steen genoemd hebben is niet overgeleverd maar de naam waaronder wij hem thans kennen is in ieder geval niet zijn oorspronkelijke naam geweest. De naam van de steen heeft ook niets uit te staan met de rivier de Amazone want in het gehele stroomgebied is nog nooit één flinter van dit gesteente gevonden. Evenals de jaspis is de amazoniet microkristallijn en het product van ontbinding en wederbinding wat stenen van deze soort steeds weer een bijzondere kracht meegeeft. De amazoniet is in het voorstadium van de volgende ontbinding in dit geval zijn laatste stoffelijke overgang en het verweringsproduct van deze zachte steensoort blijkt zéér vrucht-bare klei te zijn, klei welke opnieuw leven zal geven en planten, dieren en mensen die stoffen zal leveren welke het fysieke bestaan in stand zal weten te houden. De energetische hoofdtrilling van de amazoniet is gelijk aan die van wit licht gecombineerd met de trilling van groen. Het mag dan eigenlijk ook niet verbazen dat deze steen een bijdrage levert aan het uiterlijke vernieuwingsproces van de mens. En één van de uiterlijkheden waar wij als eerste tegen aan kijken is de huid van de cliënt welke bij ons komt. De huid kan ons zeer veel vertellen over de gesteldheid van onze cliënt : - is de huid goed doorbloed, - heeft de persoon een gezonde kleur, - zijn er uiterlijke kenmerken van cel verarming, - is er een droge huid, - of is de huid juist erg vet, - zijn er littekens op de huid aanwezig of

2 Allemaal zaken waar wij op kunnen letten als de huid van een mens gezien wordt en ondanks dat de huid ons grootste orgaan is, is het vaak ook het orgaan wat wij het meeste verwaarlozen van alle organen om vervolgens de verwaarlozing te verstoppen onder allerlei smeersels en/of andere substanties welke in enige natuurlijke staat vrijwel niet voorkomen maar eerder het gevolg zijn van zeer lucratieve chemische/farmaceutische/schoonheidslaboratoria welke een bepaald ideaal over de mens heen leggen. Het idee om het verouderingsproces tegen te gaan komt niet bij de consument vandaan maar is een gegeven welke door de industrie bedacht is. Nog liever laten wij onze hersenen ontleden door een psycholoog dan zonder avond of dag make-up de straat op te gaan en in dit proces van verstoppertje spelen moet onze huid lijden. Reken er niet op dat de amazoniet hetzelfde kan of wil doen als de tovenaars uit een tube of potje maar de amazoniet kan door zijn proces van omzetting wel behulpzaam zijn in de omzetting van een ongezonde, verarmde, huid naar een gezonde goed doorvoede huid. In de eerste plaats is amazoniet-olie, welke ingesmeerd of gemasseerd wordt met een amazoniet, ongekend behulpzaam bij de vorming van nieuwe huidcellen in de dieper gelegen huidlagen. Dit wil tevens zeggen dat deze steen ingezet kan worden bij huidherstel na bijvoorbeeld een operatie of een plaatselijke verbranding. De opbouwende trilling van de steen zal de huidcellen behoorlijk regenereren er zal een versterkte celvormig plaats vinden welke een harmonie zal vinden met, en in, de omringende gebieden. Littekenweefsel zal niet zo scherp afsteken ten opzichte van de niet aangedane huid en er zal een zachte overgang ontstaan tussen beide weefselsoorten. Hier moet overigens een tussenstop gemaakt worden om tot een juiste begripsvorming te komen ten aanzien van de werking van de amazoniet. Ons stoffelijke lichaam is volgens vele oude culturen voorzien van een aantal energiebanen welke ook wel meridianen genoemd worden. Met name de oude Chinese cultuur is zich altijd al bewust geweest van het bestaan van deze energetische spoorbanen op en in, ons lichaam en heeft een aantal op genezing gerichte therapieën ontwikkeld welke direct inwerken op de doorvloeïng van deze energie in onze lichamelijkheid.

3 De acupunctuur, welke een erkende geneeswijze is, gaat uit van een aantal vaste lijnen en punten op het lichaam, vanuit welke zeer veel fysiologische processen te beïnvloeden zijn. Nu heeft een operatie, ofwel het maken van een snede in onze huid, als vervelende bijwerking dat energetische banen doorgesneden kunnen worden waardoor de natuurlijke vloeiing van de energie belemmerd raakt. Dit is er overigens de directe aanleiding van, dat de Chinese geneeswijze ondanks het feit dat deze al duizenden jaren oud is pas in de laatste tweehonderd jaar kennis heeft kunnen nemen van de interne anatomie van de mens. Voorheen was het verboden om in een lichaam te snijden en vandaar dat men met betrekking tot het intern functioneren alleen maar kon filosoferen en/of gissen. Een operatie heeft, zoals hierboven al opgemerkt, meestal als nadeel dat de energetische banen van ons lichaam doorgehaald worden en er een energetische blokkade ontstaat. Vaak zie je dan ook dat, hoewel een operatie geslaagd genoemd mag worden naar Westerse begrippen, er korte of langere tijd later andere organen, orgaanstelsel of lichaamsdelen voor problemen gaan zorgen welke ogenschijnlijk niets te maken hebben met de eerder uitgevoerde litteken-vormende operatie. Bij een energetische meting van de meridiaan welke door het betreffende gebied loopt zal vrijwel altijd blijken dat er boven het litteken (van bovenaf (craniaal) gezien)) een z.g. over energie aanwezig is en onder het litteken (richting handen of voeten) een z.g. onder energie zich voordoet. Dit is het gevolg van het doorhalen van deze meridiaanbaan waaruit mag blijken dat deze banen niet meer spontaan aan elkaar vergroeien maar het littekenweefsel de feitelijke blokkade vormt. Het is dus van een uiterst belang dat het vervangende wond-weefsel zo samengesteld is dat er wél een doorvloeiing van deze subtiele energieën kan plaatsvinden. De amazoniet biedt hier uitkomst, een intensieve behandeling met amazoniet-olie, één amazoniet op het derde chakrapunt en een tweede amazoniet onder het litteken zal de meridiaan herstellen. Het is niet van direct belang dat de amazoniet precies op de desbetreffende meridiaan geplaatst wordt omdat het uitgestraalde krachtveld van de steen al groot genoeg is maar indien men weet waar de banen lopen is het effect wel groter indien de baan door een precieze legging direct geactiveerd wordt. Overigens kan men gehele meridianen behandelen met de kracht van de amazoniet, een optimale doorstroming zal het gevolg zijn, terwijl blokkades opgelost worden.

4 Onbewuste lichaamsfuncties zoals hartslag, ademhaling en spijsvertering worden versterkt door een amazoniet te leggen op het derde chakrapunt, hetwelk voor oudere cliënten van belang kan zijn. Eventueel versterkt men dit effect door een strijkbelichting te geven met rood licht, maar pas op voor hoge bloeddruk. (In het geval van hoge bloeddruk oranje!) Om, indien men de amazoniet toepast voor het bovenstaande, tot een goede geleiding te komen is het raadzaam een bergkristal te plaatsen boven het zevende chakrapunt en tevens de combinatie rookkwarts/rozekwarts (m/v) toe te passen. Schimmelinfecties van de huid kan men uitstekend behandelen met amazoniet, zowel met de olie als met de steen zelf, indien deze beiden plaatselijk ingezet worden. Schimmels en bacteriën kunnen niet of nauwelijks overleven in een koper-houdend milieu zelfs de uiterst geringe hoeveelheid welke de amazoniet afgeeft op de huid doet deze onruststokers verdwijnen. De hoeveelheid is te zwak om ook maar iets negatiefs uit te richten tegen het lichaam en haar direct betrokken cellen en de werking berust dan ook meer op het feit dat de bacteriën of schimmels de trilling van het element koper opvangen. Door de celopbouwende werking van de amazoniet zal de betroffen huid snel herstellen en door de energetische her-lading van de cellen is de huid nadien beter in staat aanvallen van de ongewenste reizigers af te slaan. In het oude Egypte maar ook in China en India maalde men de amazoniet fijn tot een egaal poeder welke als een soort talkpoeder gebruikt werd op voeten welke door schimmels aangedaan waren. Gesprongen lippen alsmede koortslippen behandelt men het beste door de amazoniet eerst te bevochtigen met olie en deze vervolgens over en om de lippen heen te bewegen waarbij de steen natuurlijk wel contact met de huid en lippen dient te maken. Netelroos ofwel urticaria is een huiduitslag welke gepaard gaat met hevige jeuk en de vorming van bultjes. Enorm veel oorzaken kunnen ten grondslag liggen aan deze enorm vervelende huiduitslag waarvan de allergenen niet de onbelangrijkste aanleiding kunnen zijn. ** Let daarom altijd op voeding, hooikoorts, contact met chemische stoffen enz. enz.

5 Van de voedingsmiddelen kunnen chocolade, tomaten, aardbeien, noten, vis, eieren, schimmelkaas of gewone kaas een directe aanleiding vormen. Bedenk tevens dat netelroos in zeer veel verschillende verschijningsvormen voor kan komen maar aangezien het veelal een plaatselijke aangelegenheid betreft, is het zinvol om dit gebied te behandelen met amazoniet-olie. Netelroos heeft als eigenschap toe te slaan bij energetisch verzwakte mensen, het lichaam heeft niet meer de zuiverende energie welke de cellen zou moeten laden met dat, wat omvormingen van allergenen doet plaats vinden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat in deze belaste tijd steeds meer allergische reacties bij mensen en op steeds jongere leeftijd, zich voordoen. Bij netelroos moet gedacht worden in het volgende patroon ; - herstel van de natuurlijke situatie (10 hertz), - omvorming van de "vervuilde" energie, - versterking van de nog aanwezige energie, - tegengaan van de directe klachten. Hiertoe valt bij netelroos de volgende legging toe te passen ; - op iedere hoek van de behandeltafel een agaat schijfje om in een aards energieveld te geraken (10 hertz), - een rookkwarts of citrien geplaatst op het derde chakra punt ook wel het centrale energie punt of de solar plexus geplaatst om vanuit deze zenuwknoop een omvorming van lichaams eigen energie te bewerkstelligen ; - een bergkristal boven het zevende chakra-punt plaatsen om de bij de cliënt aanwezige energie te versterken en in zuivere vorm aan te vullen, - op het getroffen gebied een amazoniet te leggen om de huid kalmering en het herstel te bevorderen waarbij de amazoniet tevens de jeuk zal kalmeren, - eventueel het betroffen gebied inwrijven met amazoniet-olie om een diepere werking te krijgen welke langer aan zal houden. Vervolgens beschijnen met een blauwe lichtbron om rust te brengen in het actieve gebied. Met amazoniet-elixer kan men vervolgens een celreiniging bereiken welke diep inwerkt maar dit elixer mag men niet langer dan één week (7 dagen) gebruiken, omdat er anders een her-stapeling (zeg maar opslag) van de stoffen welke wij juist kwijt willen zal plaatsvinden. Dit laatste is een bijeffect, welke de overgangsfase waarin de amazoniet zich bevindt met zich meebrengt.

6 Een schadelijke bijwerking welke niet op zal treden indien men zich houdt aan de vermelde week als maximum inname tijd. De minimum inname tijd is echter vijf dagen om tot een optimale werking te komen. (Een elixer dus wat zich leent voor een bijsluiter.) Doordat er een celreiniging plaats vindt bij het gebruik van de amazoniet elixer komen, er tevens opgeslagen emotionele energieën vrij, waarschuw hier je cliënt voor want het zou jammer zijn als men de behandeling met het elixer staakt omdat men er bijv. "huilerig" van wordt. Amazoniet wordt gevonden in o.a. India, Madagaskar, Rusland, de U.S.A. en Zuidwest - Afrika. Astrologische correspondenties met de Waterman, de Vissen en de Weegschaal. Toon : A. Chakra`s : 6, 7 en thymus klier. Energetische basis lading : reiniging. Element : water. Kleurtrilling : geel, groen, blauw, en wit. Affirmatie : Ik voel mij beschermd door het Licht als ik door het leven wandel. In meditatie kan de amazoniet je laten zien dat het mogelijk is om jezelf in de geest boven jezelf uit te tillen. Maar aangezien het immer om jezelf gaat kun je jezelf niet boven jezelf uittillen vandaar dat je door deze prestatie, waar de amazoniet debet aan is, weet dat je een durende connectie met het Licht hebt. De aard en herkomst van het Licht in jezelf kunnen bij een amazoniet meditatie onthuld worden en voor altijd zul je weten een echt lichtwezen te zijn.

Vakopleiding Edelsteen Therapie. André Molenaar CHRYSOPRAAS

Vakopleiding Edelsteen Therapie. André Molenaar CHRYSOPRAAS CHRYSOPRAAS In deze cursus komen vrij veel merkwaardige stenen voorbij, merkwaardig van uiterlijk of juist merkwaardig van innerlijk, één van die uiterst merkwaardige stenen is wel de chrysopraas. Deze

Nadere informatie

MOSAGAAT. De mosagaat wordt zo genoemd vanwege de mosachtige insluitsels welke zich in deze fascinerende steen bevinden.

MOSAGAAT. De mosagaat wordt zo genoemd vanwege de mosachtige insluitsels welke zich in deze fascinerende steen bevinden. MOSAGAAT De mosagaat wordt zo genoemd vanwege de mosachtige insluitsels welke zich in deze fascinerende steen bevinden. De insluitsels kunnen groen van kleur zijn maar ook de kleuren rood, bruin en zelfs

Nadere informatie

Beroepsopleiding Edelsteen Therapie André Molenaar AVENTURIJNKWARTS

Beroepsopleiding Edelsteen Therapie André Molenaar AVENTURIJNKWARTS AVENTURIJNKWARTS In de lessen die al geweest zijn is er meerdere malen gesproken over chakra`s, vandaar dat deze energetische poorten van het lichaam waarschijnlijk geen onbekend fenomeen meer voor je

Nadere informatie

OBSIDIAAN. Evenals de granaat laat de obsidiaan ons de krachten der aarde voelen.

OBSIDIAAN. Evenals de granaat laat de obsidiaan ons de krachten der aarde voelen. OBSIDIAAN Evenals de granaat laat de obsidiaan ons de krachten der aarde voelen. Een steen welke in brede zin tot bespiegeling aanleiding geeft, de Antieken gebruikten spiegels van obsidiaan om zichzelf

Nadere informatie

Edelsteen Therapie. André Molenaar JADE

Edelsteen Therapie. André Molenaar JADE JADE Idovah is een Hebreeuws woord en wil zeggen "Ik ben die/wie Ik ben" en wordt in oude Esoterische geschriften genoemd als één van de twaalf grote namen van God. Idovah ofwel "ik ben die/wie ik ben"

Nadere informatie

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal Studiegids Opleidingscentrum Bergkristal Ontwikkel jezelf in jouw eigen unieke stijl Holistisch Natuurgeneeskundig Specialist Opleidingscentrum Bergkristal Adriana Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding E-stoel energetische stoel gezondheid herstellen energetische blokkades wissen e-stoel energie energetische stoel Engelen Den Bosch De E-Stoel, model URIM, of ook wel energetische stoel genoemd kan je

Nadere informatie

GRANAAT. De karbonkelsteen, de granaat.

GRANAAT. De karbonkelsteen, de granaat. GRANAAT De karbonkelsteen, de granaat. De Egyptenaren, Grieken en Romeinen kenden deze steen vanuit oude overleveringen en waardeerden deze, om zijn sterke eigenschappen. Inderdaad als één steen persoonlijkheid

Nadere informatie

Beroepsopleiding Edelsteen Therapie. André Molenaar APOFYLLIET. Fysisch voorkomen. Geschiedenis

Beroepsopleiding Edelsteen Therapie. André Molenaar APOFYLLIET. Fysisch voorkomen. Geschiedenis APOFYLLIET Fysisch voorkomen Kleur : Hardheid : Splijting : Breuk : Kristallen : Chemie : doorzichtig, kleurloos, zwak roodachtig, gelig, groenig, blauwig 4,5-5 sterk over kristalvlak tetragonaal KCa4[Si8O20](OH,

Nadere informatie

NEFRIET. Zoals bij de afsluiting van de jade al gemeld, bestaat er een verwarring tussen de jade en de nefriet.

NEFRIET. Zoals bij de afsluiting van de jade al gemeld, bestaat er een verwarring tussen de jade en de nefriet. NEFRIET Zoals bij de afsluiting van de jade al gemeld, bestaat er een verwarring tussen de jade en de nefriet. Een begrijpelijke verwarring want beide steensoorten behoren tot de jade-groep. De in het

Nadere informatie

CARNEOOL. Een steen met meer positieve invloed dan men zo op het eerste gezicht zou vermoeden.

CARNEOOL. Een steen met meer positieve invloed dan men zo op het eerste gezicht zou vermoeden. CARNEOOL Een steen met meer positieve invloed dan men zo op het eerste gezicht zou vermoeden. De carneool behoort tot de chalcedoongroep en deze is zeer rijk aan variëteiten in de meest uiteenlopende voorkomens.

Nadere informatie

MAANSTEEN. Ooit werd de Maan gezien als de grote vrouwelijke kracht in het universum terwijl de mannelijke kracht die van de Zon was.

MAANSTEEN. Ooit werd de Maan gezien als de grote vrouwelijke kracht in het universum terwijl de mannelijke kracht die van de Zon was. MAANSTEEN Ooit werd de Maan gezien als de grote vrouwelijke kracht in het universum terwijl de mannelijke kracht die van de Zon was. Zoals bergkristal voor eeuwig bevroren water was kwam de maansteen voort

Nadere informatie

Vakopleiding Edelsteen Therapie. André Molenaar MALACHIET

Vakopleiding Edelsteen Therapie. André Molenaar MALACHIET MALACHIET FYSISCHE EIGENSCHAPPEN Kleur : licht-, smaragd-, zwartgroen. Hardheid : 3,5-4 Splijting : goed Breuk :splinterig, schaalvormig Kristallen : (monoklien) klein, langprismatisch, fijnnaaldvormige

Nadere informatie

Instant facelift. zonder operatie

Instant facelift. zonder operatie Instant facelift zonder operatie Huidveroudering Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken van veroudering

Nadere informatie

DIY. Zelf zalf maken. (o.a. te gebruiken voor het behandelen van mok bij paarden) Caroline Crijns

DIY. Zelf zalf maken. (o.a. te gebruiken voor het behandelen van mok bij paarden) Caroline Crijns DIY Zelf zalf maken (o.a. te gebruiken voor het behandelen van mok bij paarden) Caroline Crijns De natuur staat VOL met planten en bloemen die geneeskrachtige stoffen bevatten. Het maken van een eigen

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Muziek is helend en goed voor je gezondheid Alles wat bestaat is energie en heeft een frequentie, een bepaalde toon. Muziek bestaat ook uit frequenties en deze geluiden kunnen je lichaam, je geest en je

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage De beleving van een heerlijke ontspanningsmassage Een ontspanningsmassage is een algehele lichaamsmassage waarbij lichaam

Nadere informatie

ChinLi TuiNa. Welkom. Uitleg over Tuina massage

ChinLi TuiNa. Welkom. Uitleg over Tuina massage ChinLi TuiNa Welkom Uitleg over Tuina massage Kennismaking Tuina Wat is Tuina, inleiding Historie Hoe werkt Tuina Welke klachten kun je met Tuina behandelen Tuina in de praktijk Vragen Demonstratie TuiNa

Nadere informatie

Acupunctuur. kan helpen. bij. hoofdpijn

Acupunctuur. kan helpen. bij. hoofdpijn Acupunctuur kan helpen bij hoofdpijn Hoofdpijn Hoofdpijn is een van de meest voorkomende klachten in onze maatschappij. Er zijn weinig mensen die, op één of ander moment in hun leven, nog nooit hoofdpijn

Nadere informatie

Beroepsopleiding Edelsteen Therapie. André Molenaar AMETRIEN. Fysisch voorkomen. violet, bleek-violet met licht bruin. schelpvormig, zeer bros

Beroepsopleiding Edelsteen Therapie. André Molenaar AMETRIEN. Fysisch voorkomen. violet, bleek-violet met licht bruin. schelpvormig, zeer bros AMETRIEN Fysisch voorkomen Kleur : Hardheid : Soortelijk gewicht : Splijting : Breuk : Kristallen : Chemie : Transparantie : violet, bleek-violet met licht bruin 7 2,63-2,65 geen schelpvormig, zeer bros

Nadere informatie

Cellen aan de basis.

Cellen aan de basis. Cellen aan de basis. Cellen aan de basis In het thema cellen aan de basis vinden we twee belangrijke thema s uit biologie voor jou terug. 1. Organen en cellen (thema 1 leerjaar 3) 2. Stofwisseling (thema

Nadere informatie

Bentlon DermaShaper. Instant facelift zonder operatie

Bentlon DermaShaper. Instant facelift zonder operatie Bentlon DermaShaper Instant facelift zonder operatie Huidveroudering Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken

Nadere informatie

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. Gynoxin 2% crème voor vaginaal gebruik Fenticonazolnitraat

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. Gynoxin 2% crème voor vaginaal gebruik Fenticonazolnitraat Bijsluiter: informatie voor de gebruiker Gynoxin 2% crème voor vaginaal gebruik Fenticonazolnitraat Lees goed de hele bijsluiter voordat u Gynoxin 2% crème gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie

Nadere informatie

Naam: VOEDINGSSTOFFEN Gezond eten en drinken

Naam: VOEDINGSSTOFFEN Gezond eten en drinken Naam: VOEDINGSSTOFFEN Gezond eten en drinken Wat zijn voedingsstoffen Voedingsstoffen zijn stoffen die je nodig hebt om te lopen, te denken enz. Er zijn 6 soorten voedingsstoffen. 1. eiwitten (vlees, peulvruchten.

Nadere informatie

Opleidingen. 2014 Quantum Fysiek Chakra Yoga

Opleidingen. 2014 Quantum Fysiek Chakra Yoga 1 Yoga lerares, Quantum fysiek Chakra Healing CV. Helena H. Dusseljee Werk ervaringen 15 jaar van het werken met mensen in psychiatrisch ziekenhuis, jeugd gevangenis, Verslaving Kliniek, vrouwen opvang,

Nadere informatie

Jade-Opleidingen - Doorn

Jade-Opleidingen - Doorn Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Cursus: Meridiaan Qigong (medicinale Qigong) Studiegids 2015/2016 Meridiaan Qigong Qigong (uitgesproken als:

Nadere informatie

OPAAL. Er is melkopaal, vuuropaal, zwarte opaal, edelopaal enz.

OPAAL. Er is melkopaal, vuuropaal, zwarte opaal, edelopaal enz. OPAAL Eigenlijk was het hoofdstuk over de kwartsfamilie reeds afgesloten en dan komt er onder de noemer opaal toch nog een broertje om de hoek kijken welke volgens sommige gemmologen behoort tot de kwartsfamilie

Nadere informatie

Mind & Body Performance

Mind & Body Performance Waarom massage? Massage is de praktijk van het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging, of trilling manueel of met mechanische hulp op de zachte weefsels van het lichaam,

Nadere informatie

Ik ga je wat vertellen, je hoeft alleen maar te volgen wat ik zeg, mijn stem is nu het enige wat voor jou belangrijk is om te volgen.

Ik ga je wat vertellen, je hoeft alleen maar te volgen wat ik zeg, mijn stem is nu het enige wat voor jou belangrijk is om te volgen. Oefening 1: Nodig: 2 personen en een boom of een huisdier: Zoek een plek op bij een boom of in de buurt bij je paard of ander huisdier waar je even niet gestoord wordt en veilig even je ogen dicht kunt

Nadere informatie

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage De opleiding integrale massage van Positive Touch is een opleiding voor mensen die van massage hun beroep willen maken en zich op een inspirerende manier

Nadere informatie

BIJSLUITER. TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% LIDOCAÏNE 3% vaselinecrème

BIJSLUITER. TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% LIDOCAÏNE 3% vaselinecrème BIJSLUITER TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% LIDOCAÏNE 3% vaselinecrème Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

AGAAT. Voor veel mensen is de pracht van de agaat de eerste kennismaking met de immense schoonheid van de stenenwereld.

AGAAT. Voor veel mensen is de pracht van de agaat de eerste kennismaking met de immense schoonheid van de stenenwereld. AGAAT Voor veel mensen is de pracht van de agaat de eerste kennismaking met de immense schoonheid van de stenenwereld. Er is (buiten de opaal) ook geen enkele steensoort op aarde, welke zo n pracht in

Nadere informatie

Werkboek Chakra Numerologie deel 1

Werkboek Chakra Numerologie deel 1 Werkboek Chakra Numerologie deel 1 Werkboek Chakra Numerologie deel 1 André Molenaar Spes altera vitae Schrijver: André Molenaar Coverontwerp: Anno Mundi ISBN: 9789402156935 Anno Mundi - 2016 Alle rechten

Nadere informatie

Vakopleiding Edelsteen Therapie. André Molenaar. Azuriet-Malachiet. groen met blauw. bros, onregelmatig. Geschiedenis en naam

Vakopleiding Edelsteen Therapie. André Molenaar. Azuriet-Malachiet. groen met blauw. bros, onregelmatig. Geschiedenis en naam Azuriet-Malachiet Kleur : Hardheid : Soortelijk gewicht : Splijting : Breuk : Kristallen : Chemie : groen met blauw 3,5-4 3,8-3,9 goed bros, onregelmatig aggregaten Cu3[(OH)2/(CO3)2] + Cu2[(OH)2/Co3] +

Nadere informatie

E-book. Mediteren met stenen

E-book. Mediteren met stenen E-book Mediteren met stenen Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch,

Nadere informatie

Medicinale dranken - Chlorophyl

Medicinale dranken - Chlorophyl Medicinale dranken - Chlorophyl Chlorophyl (water) Een wonder van de natuur. Chlorophyl en de balans zuren en base Giffen, schadelijke stoffen en andere milieubelastende stoffen, zoals een onevenwichtige

Nadere informatie

Package leaflet

Package leaflet 1.3.1.3 Package leaflet 1.3.1.3-1 Bijsluiter: informatie voor de gebruiker CF 50 mg/g, crème aciclovir Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie

Nadere informatie

Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen, maar door te beseffen wie je ten diepste bent.

Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen, maar door te beseffen wie je ten diepste bent. Energetische Meditatie Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen, maar door te beseffen wie je ten diepste bent. - Eckhart Tolle - Wat is het? De grondlegger van Energetische

Nadere informatie

Een litteken kan je leven vergallen! Hoe kan je dit vermijden?

Een litteken kan je leven vergallen! Hoe kan je dit vermijden? Een litteken kan je leven vergallen! Hoe kan je dit vermijden? Je hebt een litteken ten gevolge van een ongeval of operatie. Wat kan je eraan doen? Wist je dat heel wat mensen niet tevreden zijn met het

Nadere informatie

Terug naar de oorsprong

Terug naar de oorsprong Terug naar de oorsprong Zoals jullie ongetwijfeld weten bestaat ons fysieke lichaam binnen een groter geheel, een menselijk energieveld ofwel de AURA. De AURA bestaat uit een 7-tal lichamen die voor een

Nadere informatie

Beroepsopleiding Edelsteen Therapie. André Molenaar FLUORIET. Fysische eigenschappen

Beroepsopleiding Edelsteen Therapie. André Molenaar FLUORIET. Fysische eigenschappen FLUORIET Fysische eigenschappen Kleur : kleurloos, rood, oranje, geel, groen, blauw, violet, bijna zwart. Hardheid : 4 Soortelijk gewicht : 3,18 Splijting : goed Breuk : glad tot schelpvormig, bros Kristallen

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Koortslipcrème HTP 50 mg/g, crème RVG 21578=21247 1.3.1.3 Package leaflet 1.3.1.3-1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Koortslipcrème HTP 50 mg/g, crème aciclovir Lees goed de hele bijsluiter voordat

Nadere informatie

URIM-CODE. Urim-Code. De Urim-Code; een Energetische Stoel met een matrix van Levend Licht

URIM-CODE. Urim-Code. De Urim-Code; een Energetische Stoel met een matrix van Levend Licht URIM-CODE De Urim-Code; een Energetische Stoel met een matrix van Levend Licht Steeds meer mensen weten dat in ons een intelligent bewustzijn werkzaam is met een onbeperkt vermogen. Dit bewustzijn zorgt

Nadere informatie

BIJSLUITER. TRETINOÏNE 0,1% crème

BIJSLUITER. TRETINOÏNE 0,1% crème BIJSLUITER TRETINOÏNE 0,1% crème Lees de hele bijsluiter goed voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter. Misschien heeft u hem later

Nadere informatie

AFVALLEN ZONDER ZWETEN

AFVALLEN ZONDER ZWETEN AFVALLEN ZONDER ZWETEN 12:00 DAG 26 De zin en onzin over Cholesterol Grote kans dat je bij het woord Cholesterol direct een negatieve associatie hebt: We moeten heel erg uitkijken dat we hoe dan ook geen

Nadere informatie

Cosmetische Ingrediënten Etten-Leur, 22 april

Cosmetische Ingrediënten Etten-Leur, 22 april Cosmetische Ingrediënten Etten-Leur, 22 april Fabels standaard behandelingsprocedures en standaardproducten voor de droge, vette, gemengde, gevoelige of ouder wordende huid. hypo allergeen en dermatologisch

Nadere informatie

BIJSLUITER. LCD 10% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% vaselinelanettecrème

BIJSLUITER. LCD 10% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% vaselinelanettecrème BIJSLUITER LCD 10% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% vaselinelanettecrème Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. Zindaclin 1% Gel Clindamycine

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. Zindaclin 1% Gel Clindamycine B. BIJSLUITER 1 Bijsluiter: informatie voor de gebruiker Zindaclin 1% Gel Clindamycine Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken - Bewaar deze bijsluiter. Misschien heeft u

Nadere informatie

ECZEEM BIJ KINDEREN A1002

ECZEEM BIJ KINDEREN A1002 ECZEEM BIJ KINDEREN A1002 Inleiding Er bestaan veel verschillende soorten eczeem. Bij jonge kinderen is er vooral sprake van constitutioneel eczeem, ook wel atopisch eczeem of dauwworm genoemd. Dit is

Nadere informatie

BIJSLUITER. CLOBETASOLPROPIONAAT 0,05% SALICYLZUUR 5% en 10% crème

BIJSLUITER. CLOBETASOLPROPIONAAT 0,05% SALICYLZUUR 5% en 10% crème BIJSLUITER CLOBETASOLPROPIONAAT 0,05% SALICYLZUUR 5% en 10% crème Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. butylscopolaminebromide

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. butylscopolaminebromide Bijsluiter: informatie voor de gebruiker Buscopan, 10 mg zetpillen 10 mg butylscopolaminebromide Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken, want er staat belangrijke informatie

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. BUSCOPAN, zetpillen 10 mg BUSCOPAN voor kinderen, zetpillen 7,5 mg butylscopolaminebromide

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. BUSCOPAN, zetpillen 10 mg BUSCOPAN voor kinderen, zetpillen 7,5 mg butylscopolaminebromide BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER BUSCOPAN, zetpillen 10 mg BUSCOPAN voor kinderen, zetpillen 7,5 mg butylscopolaminebromide Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken,

Nadere informatie

IODEX dermaal, 100 mg/g, oplossing voor cutaan gebruik Polyvidon-jood

IODEX dermaal, 100 mg/g, oplossing voor cutaan gebruik Polyvidon-jood IODEX dermaal, 100 mg/g, oplossing voor cutaan gebruik Polyvidon-jood Lees goed de hele bijsluiter, want deze bevat belangrijke informatie. Dit geneesmiddel kunt u zonder voorschrift krijgen. Maar gebruik

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS GYNO-DAKTARIN 200 mg capsules voor vaginaal gebruik, zacht GYNO-DAKTARIN 1200 mg capsules voor vaginaal gebruik, zacht miconazolenitraat Lees goed de hele bijsluiter,

Nadere informatie

1) Overlijden van een dierbare, ook als het overlijden werd verwacht.

1) Overlijden van een dierbare, ook als het overlijden werd verwacht. 1 Goede stress Stress betekent letterlijk spanning. Ons lichaam reageert onmiddellijk op invloeden van buitenaf door de hartslag te versnellen en de bloeddruk te laten stijgen. Daarnaast wordt de spijsvertering

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS Nizoral 20 mg/g, crème ketoconazol

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS Nizoral 20 mg/g, crème ketoconazol BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS Nizoral 20 mg/g, crème ketoconazol Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken - Bewaar deze bijsluiter. Misschien heeft u hem later weer

Nadere informatie

Toetsingsvragen Basispakket

Toetsingsvragen Basispakket Toetsingsvragen Basispakket I. De vier wezensdelen van de mens (Rudolf Steiner/antroposofie) 1) B) Welke wezensdelen vinden we volgens Rudolf Steiner terug bij: mineralen, planten, dieren en mensen. 2)

Nadere informatie

Praktijk Oostwoud Edelstenen

Praktijk Oostwoud Edelstenen Kun je geen keuze maken of weet je niet welke steen goed bij je past? Laat het ons weten en wij testen de juiste steen voor je uit. Amethist van ca 3 cm in een verzilverde spiraalhanger. Prijs 5,95. Amethist

Nadere informatie

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen extenso wellness De natuur biedt een groot reservoir waardevolle mineralen, minerale zouten, vitaminen, sporenelementen en aminozuren welke grote overeenkomsten vertonen met ons lichaam. Extenso Wellness

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. fexofenadinehydrochloride

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. fexofenadinehydrochloride Sandoz B.V. Page 1/5 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Fexofenadine Sandoz 120 mg, filmomhulde tabletten fexofenadinehydrochloride Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken

Nadere informatie

Aciclovir 50 PCH, crème 50 mg/g aciclovir

Aciclovir 50 PCH, crème 50 mg/g aciclovir 1.3.1 : Bijsluiter Bladzijde : 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Aciclovir 50 PCH, 50 mg/g aciclovir Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke

Nadere informatie

Ontmoet de HEKS in jou DAG 1 - HELEN. Sacha Franke. Sacha s School vol Magie

Ontmoet de HEKS in jou DAG 1 - HELEN. Sacha Franke. Sacha s School vol Magie Ontmoet de HEKS in jou DAG 1 - HELEN Sacha Franke Sacha s School vol Magie ONTMOET DE HEKS IN JOU! Welkom! Geweldig dat je mee doet. Je gaat deze week een andere kant van jezelf leren kennen, Eentje waarvan

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. Gyno-Miconazolnitraat Teva 20 mg/g, crème voor vaginaal gebruik Miconazolnitraat

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. Gyno-Miconazolnitraat Teva 20 mg/g, crème voor vaginaal gebruik Miconazolnitraat Deel IB2 : Bijsluiter Bladzijde : 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Gyno-Miconazolnitraat Teva 20 mg/g, Miconazolnitraat Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken

Nadere informatie

De allergiekampioen. Tekst: Emy Geyskens & Kolet Janssen Illustraties: Sanne Miltenburg GEGEVENS BOEK: KORTE INHOUD: ISBN ,99

De allergiekampioen. Tekst: Emy Geyskens & Kolet Janssen Illustraties: Sanne Miltenburg GEGEVENS BOEK: KORTE INHOUD: ISBN ,99 De allergiekampioen Tekst: Emy Geyskens & Kolet Janssen Illustraties: Sanne Miltenburg GEGEVENS BOEK: ISBN 978 90 5924 254 8 13,99 Uitgeverij Bakermat Suggesties: Kolet Janssen & Allergienet Vanaf 4 jaar

Nadere informatie

03 - Informatie over de sublinguale immonutherapie

03 - Informatie over de sublinguale immonutherapie 03 - Informatie over de sublinguale immonutherapie Inhoud Wat is een allergie eigenlijk?... 1 Waarom is een behandeling nodig?... 1 Welke behandelingsvormen zijn mogelijk?... 2 Wat betekent 'specifieke

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker CEL COSMETICA Innovatieve Cosmetische Concentraten (alle actieve ingrediënten in hoogste concentratie) celactief Q10 is enkel beschikbaar in UNIQ10UE cosmetica (100% natuurlijk, 100% effectief, 50 hoger

Nadere informatie

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Voor meer rust en vertrouwen bij hooggevoelige mensen Dank je wel voor het downloaden van mijn E-book voor hooggevoelige mensen. Als je eenmaal ontdekt

Nadere informatie

Ooglidcorrectie Dermatochalasis

Ooglidcorrectie Dermatochalasis INFORMATIEFOLDER Ooglidcorrectie Dermatochalasis OPSIS Oogziekenhuis Westelijk Halfrond 105 1183 HR Amstelveen Tel.: 088-6649674 www.opsisoogziekenhuis.nl info@opsisoogziekenhuis.nl Ooglidcorrectie Dermatochalasis

Nadere informatie

Dorine Erkens. GuashaTherapeut.nl VOORWOORD

Dorine Erkens. GuashaTherapeut.nl VOORWOORD VOORWOORD In dit e-book leg ik uit wat Guasha Therapie is en wat het voor je kan betekenen. Guasha Therapie is nog onbekend in Nederland. Met het schrijven en delen van dit e- book wil ik laten zien hoe

Nadere informatie

Programma voorjaar 2018

Programma voorjaar 2018 Manipura vzw Lid van de Belgische Shiatsu Federatie Veldeken 198 9240 Zele 0494426192 Driekavenstraat 7 Waregem 0476888901 Programma voorjaar 2018 Shiatsucursus Cyclus I: niveau 2 In het weekend te Zele

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE PATIENT. Aciclovir Teva labialis 50 mg/g crème Aciclovir

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE PATIENT. Aciclovir Teva labialis 50 mg/g crème Aciclovir BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE PATIENT Aciclovir Teva labialis 50 mg/g crème Aciclovir Lees goed de hele bijsluiter, voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor

Nadere informatie

Cedium iodine dermaal, 100 mg/g, oplossing voor cutaan gebruik Polyvidon-jood

Cedium iodine dermaal, 100 mg/g, oplossing voor cutaan gebruik Polyvidon-jood Cedium iodine dermaal, 100 mg/g, oplossing voor cutaan gebruik Polyvidon-jood Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. Gebruik

Nadere informatie

Patiënten vragenlijst baseline - chronische urticaria

Patiënten vragenlijst baseline - chronische urticaria Patiënten vragenlijst baseline - chronische urticaria Beste patiënt De vragenlijst hieronder betreft vragen over urticaria (galbulten) en/of angio-oedeem (zwellingen). De antwoorden op de vragen zijn van

Nadere informatie

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. Gynoxin 2% crème voor vaginaal gebruik Fenticonazolnitraat

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. Gynoxin 2% crème voor vaginaal gebruik Fenticonazolnitraat Bijsluiter: informatie voor de gebruiker Gynoxin 2% crème voor vaginaal gebruik Fenticonazolnitraat Lees goed de hele bijsluiter voordat u Gynoxin 2% crème gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie

Nadere informatie

Fotodynamische therapie met daglicht bij actinische keratosen

Fotodynamische therapie met daglicht bij actinische keratosen Patiënteninformatie Fotodynamische therapie met daglicht bij actinische keratosen 1234567890-terTER_ Fotodynamische therapie met daglicht bij actinische keratosen U heeft een afspraak via Tergooi voor

Nadere informatie

De toepassing van harmonische frequenties TRIKOMBIN. Matrix ontladingstherapie volgens Baklayan Bioresonantie therapie Frequentie therapie

De toepassing van harmonische frequenties TRIKOMBIN. Matrix ontladingstherapie volgens Baklayan Bioresonantie therapie Frequentie therapie De toepassing van harmonische frequenties TRIKOMBIN Drie systemen in één apparaat Matrix ontladingstherapie volgens Baklayan Bioresonantie therapie Frequentie therapie Behandel uw patiënten sneller en

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKSTER. Monuril 2000, granulaat voor drank Monuril 3000, granulaat voor drank. fosfomycine-trometamol

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKSTER. Monuril 2000, granulaat voor drank Monuril 3000, granulaat voor drank. fosfomycine-trometamol BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKSTER Monuril 2000, granulaat voor drank Monuril 3000, granulaat voor drank fosfomycine-trometamol Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken,

Nadere informatie

Jou beter maken en helpen door healing is wat ik met veel liefde en energie doe samen met mijn helpers.

Jou beter maken en helpen door healing is wat ik met veel liefde en energie doe samen met mijn helpers. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd eerst een arts Healing: Jou beter maken en helpen door healing is wat ik met veel liefde en energie doe samen met mijn helpers. Wanneer iemand ziek is of zich niet

Nadere informatie

GESCHREVEN DOOR WIL BOONSTRA EN GERT VAN VEEN

GESCHREVEN DOOR WIL BOONSTRA EN GERT VAN VEEN Shiatsu GESCHREVEN DOOR WIL BOONSTRA EN GERT VAN VEEN Introductie Shiatsu is een natuurlijke stimulatie van het lichaam door het beïnvloeden van de energiestromen in het lichaam door aanraking en drukuitoefening.

Nadere informatie

BIJSLUITER. HYDROCORTISONACETAAT 1% KETOCONAZOL 2% ZINKOXIDE 10% cetomacrogolcrème

BIJSLUITER. HYDROCORTISONACETAAT 1% KETOCONAZOL 2% ZINKOXIDE 10% cetomacrogolcrème BIJSLUITER cetomacrogolcrème Lees de hele bijsluiter goed voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter. Misschien heeft u hem later

Nadere informatie

BIJSLUITER. HYDROCORTISONACETAAT 1% vaselinelanettecrème en vaselinecetomacrogolcrème

BIJSLUITER. HYDROCORTISONACETAAT 1% vaselinelanettecrème en vaselinecetomacrogolcrème BIJSLUITER HYDROCORTISONACETAAT 1% vaselinelanettecrème en vaselinecetomacrogolcrème Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor

Nadere informatie

SF Z. Oncologisch support Team. Iressa SINT-FRANCISKUSZIEKENHUIS

SF Z. Oncologisch support Team. Iressa SINT-FRANCISKUSZIEKENHUIS SF Z SINT-FRANCISKUSZIEKENHUIS Oncologisch support Team Iressa Patiënteninformatie doelgerichte therapie In het kader van de behandeling tegen longkanker heeft uw arts een behandeling met Iressa voorgeschreven.

Nadere informatie

BIJSLUITER. TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% ZWAVEL 5% cetomacrogolcrème

BIJSLUITER. TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% ZWAVEL 5% cetomacrogolcrème BIJSLUITER TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% ZWAVEL 5% cetomacrogolcrème Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER Rhinix 120 mg, filmomhulde tabletten 120 mg Rhinix 180 mg, filmomhulde tabletten 180 mg Fexofenadinehydrochloride Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit

Nadere informatie

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. PROSCAR 5 mg filmomhulde tabletten. finasteride

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. PROSCAR 5 mg filmomhulde tabletten. finasteride Bijsluiter: informatie voor de gebruiker PROSCAR 5 mg filmomhulde tabletten finasteride Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor

Nadere informatie

Inspiratie & Meer EdElstEnEn Inspiratie & Meer

Inspiratie & Meer EdElstEnEn Inspiratie & Meer Inspiratie & Meer Edelstenen Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Dit zin edelstenen die ik graag voor het eerste chakra gebruik. Bergkristal voor alle chakra s Bergkristal

Nadere informatie

GEZONDHEIDSKUNDE-AFP LES 4. Gezonde voeding

GEZONDHEIDSKUNDE-AFP LES 4. Gezonde voeding GEZONDHEIDSKUNDE-AFP LES 4 Gezonde voeding 1 INLEIDING Thema 3 hoofdstuk Gezonde voeding blz. 149 Onderwerpen: -Persoonlijke verschillen -Voeding en levensfasen -Voedingsmiddelen en voedingsstoffen -Richtlijnen

Nadere informatie

ACNEPLUS, 20 mg/g; 50 mg/g, crème Miconazolenitraat - Benzoylperoxide

ACNEPLUS, 20 mg/g; 50 mg/g, crème Miconazolenitraat - Benzoylperoxide ACNEPLUS, 20 mg/g; 50 mg/g, crème Miconazolenitraat - Benzoylperoxide Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. Gebruik dit

Nadere informatie

Clotrimazol 10 mg/g Teva, hydrofiele crème clotrimazol

Clotrimazol 10 mg/g Teva, hydrofiele crème clotrimazol 1.3.1 : Bijsluiter Bladzijde : 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS Clotrimazol 10 mg/g Teva, clotrimazol Lees goed de hele bijsluiter, want deze bevat belangrijke informatie - Dit geneesmiddel kunt

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. GYNO-DAKTARIN 20 mg/g crème voor vaginaal gebruik miconazolenitraat

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. GYNO-DAKTARIN 20 mg/g crème voor vaginaal gebruik miconazolenitraat BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS GYNO-DAKTARIN 20 mg/g crème voor vaginaal gebruik miconazolenitraat Lees goed de hele bijsluiter, want deze bevat belangrijke informatie. Dit geneesmiddel kunt u

Nadere informatie

1.3.1.3 Package Leaflet 1.3.1.3 / 1 van 5

1.3.1.3 Package Leaflet 1.3.1.3 / 1 van 5 1.3.1.3 Package Leaflet 1.3.1.3 / 1 van 5 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Miconazolnitraat Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie

Nadere informatie

IRESSA. Oncologisch Support Team

IRESSA. Oncologisch Support Team IRESSA Oncologisch Support Team Patiënteninformatie doelgerichte therapie In het kader van de behandeling tegen longkanker heeft uw arts een behandeling met Iressa voorgeschreven. Dit geneesmiddel bestaat

Nadere informatie

Genezing van littekens Tijdens het genezingsproces kunnen er verschillende soorten littekens ontstaan:

Genezing van littekens Tijdens het genezingsproces kunnen er verschillende soorten littekens ontstaan: Littekenbehandeling Inleiding In deze brochure vindt u informatie over de behandeling van littekens. De brochure wordt u aangeboden door de plastisch chirurgen van Máxima Medisch Centrum. De brochure heeft

Nadere informatie

Vakopleiding Edelsteen Therapie. André Molenaar. Dumortieriet. diepblauw, violetblauw, roodbruin. Geschiedenis

Vakopleiding Edelsteen Therapie. André Molenaar. Dumortieriet. diepblauw, violetblauw, roodbruin. Geschiedenis Dumortieriet Kleur : Hardheid : Soortelijk gewicht: Splijting : Breuk : Kristallen : Chemie : diepblauw, violetblauw, roodbruin 7 3,26-3,41 goed schelpvormig rombisch (zeer zeldzaam, meestal vezelige aggregaten)

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Ketoconazol J-C 20 mg/g, crème ketoconazol

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Ketoconazol J-C 20 mg/g, crème ketoconazol BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Ketoconazol J-C 20 mg/g, crème ketoconazol Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken - Bewaar deze bijsluiter. Misschien heeft u hem

Nadere informatie

BIJSLUITER INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. Fluimucil 200 mg Bruistabletten acetylcysteine

BIJSLUITER INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. Fluimucil 200 mg Bruistabletten acetylcysteine BIJSLUITER INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS Fluimucil 200 mg Bruistabletten acetylcysteine Lees goed de hele bijsluiter, want deze bevat belangrijke informatie Dit geneesmiddel kunt u zonder recept krijgen.

Nadere informatie

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. OMACOR, zachte capsules, 460 mg/380 mg. (ethylesters van Omega 3-vetzuren 90)

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. OMACOR, zachte capsules, 460 mg/380 mg. (ethylesters van Omega 3-vetzuren 90) Bijsluiter: informatie voor de gebruiker OMACOR, zachte capsules, 460 mg/380 mg (ethylesters van Omega 3-vetzuren 90) Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat

Nadere informatie

Kruidje. Les 72 Aloë vera

Kruidje. Les 72 Aloë vera Aloë vera - Aloe vera Barbadensis Familie van de affodilfamilie (Asphodelaceae) Het is een soort vettachtige gras dat in een droogklimaat kan groeien. Het houdt de vocht voor langere tijd vast. Heb je

Nadere informatie