Bentlon DermaShaper. Instant facelift zonder operatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bentlon DermaShaper. Instant facelift zonder operatie"

Transcriptie

1 Bentlon DermaShaper Instant facelift zonder operatie

2 Huidveroudering Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken van veroudering toe. De huid vertoont de eerste fijne lijntjes die later veranderen in rimpels. Naarmate de huid slapper wordt, worden de rimpels en plooien steeds dieper en meer zichtbaar. Dit alles wordt veroorzaakt door veranderingen in de huid. De bovenste laag van de huid (opperhuid) wordt dunner. In de diepere laag van de huid (lederhuid) wordt de doorbloeding slechter, er treed een vermindering op van het bindweefsel (collageen) en de elastinevezels worden afgebroken waadoor de huid zijn elasticiteit verliest.

3 Natuurlijke huidverjonging Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen door de fi broblasten gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Om dit te realiseren kan uw schoonheidsspecialist(e) een bijzondere behandeling geven met het Bentlon DermaShaper apparaat. Door de behandeling met de Bentlon DermaShaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit. Precies zoals het was voordat de veroudering begon.

4 Hoe werkt de DermaShaper De Bentlon DermaShaper werkt met een hele hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar is. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en het herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een kleine hoeveelheid stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof. Ook wordt de huid door de spierstimulatie strakker en de spieren worden steviger. Waarom kiezen voor een behandeling met de Bentlon DermaShaper Met de Bentlon DermaShaper behandelingen geeft u aan uw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt geraakt is zonder een operatie te ondergaan. Uw schoonheidsspecialiste is professioneel opgeleid en is een deskundige op het gebied van deze apparatuur. Daarnaast is een behandeling met de Bentlon DermaShaper geheel veilig en pijnloos.

5 Wat kan nog meer behandeld worden De Bentlon DermaShaper kan ingezet worden voor een breed scala aan behandelingen: Intensieve huidverjonging Verstevigende gelaatsbehandeling Drainage onder de ogen Kalmeren en herstellen bij couperose en gevoelige huid Kalmeren en herstellen van de getraumatiseerde huid na acnebehandeling, chirurgische ingrepen, IPL behandeling of micro-dermabrasie Kalmeren en herstellen van de huid na (zon)verbranding Het behandelen van verklevingen en littekens op gelaat en lichaam

6 Het resultaat Al na één behandeling met de Bentlon DermaShaper heeft u een zichtbare huidverbetering. De huid krijgt meer spanning, rimpels zijn minder diep, wallen zijn minder zichtbaar en de huid vertoont aanzienlijk minder roodheid. Uw huid ziet er direct jonger uit. Indien u de behandeling in kuurverband neemt, dan zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden. Voor de rimpelbehandeling Na de rimpelbehandeling Een unieke ervaring waarbij de klant het resultaat direct ziet en voelt. De behandeling met de Bentlon DermaShaper wordt dan ook de instant facelift genoemd. Zelfs enkele dagen na de behandeling voelt de klant nog de aangename nawerking van de behandeling. Deze behandelingen zijn op zich al zeer effectief, maar u kunt de Bentlon DermaShaper ook inzetten als intensieve nabehandeling bij micro-dermabrasie of IPL fl itslicht behandelingen. Na deze behandelingen vertoont de huid over het algemeen veel roodheid. De Bentlon DermaShaper verzacht en kalmeert de huid. De hoge trillingen hebben een positieve invloed op de bloedvoorziening in de huid. Hierdoor wordt het transport van bloed, en daarmee ook zuurstof en bouwstoffen, van en naar het aangedane gebied bevorderd. Dit ondersteunt het genezingsproces bij een beschadigde huid.

7 Informatie Wilt u meer weten over de werking, mogelijkheden en achtergronden van de behandeling met de Bentlon DermaShaper en wat deze behandelingen voor u kunnen betekenen, kijk dan op de site Uiteraard kan uw schoonheidsspecialiste persoonlijk advies geven wat de behandelingen voor u kunnen betekenen

8 Ref NL vijfde druk