Vragen en antwoorden over woningverbetering. Sonneburgh. Op dinsdag 31 maart vond de eerste informatiebijeenkomst voor bewoners plaats over

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vragen en antwoorden over woningverbetering. Sonneburgh. Op dinsdag 31 maart vond de eerste informatiebijeenkomst voor bewoners plaats over"

Transcriptie

1 Vragen en antwoorden over woningverbetering Sonneburgh Editie april 2015 Antwoorden op vragen van bewoners d.d. 31 maart 2015 Op dinsdag 31 maart vond de eerste informatiebijeenkomst voor bewoners plaats over de woningverbeteringen in woongebouw Sonneburgh. Alle gestelde vragen zijn hieronder van een antwoord voorzien. 1. Worden de knoppen van de radiatoren vervangen? De radiatorknoppen worden vervangen door thermostatische radiatorknoppen. 2. Worden de beugels in douche weer teruggeplaatst? Als de bewoner dat wenst worden deze teruggeplaatst. 3. Moet de berging worden leeggehaald? Ja, deze moet leeggehaald worden omdat er een wand uitgehaald wordt en verder nog in gewerkt moet worden. 4. Komen de eetplankjes terug? Na overleg met Sonneburgh is besloten dat het eetplankje niet terugkomt. Het eten wordt bij de bewoners binnen gebracht en ook weer opgehaald. Het geeft alleen maar een rommelig beeld. 5. Is er informatie voor ons over de tijdelijke woning zoals de grootte van het bed, ramen, badgelegenheid? Er is nog niet bepaald welke opvangwoningen beschikbaar gesteld worden. De woningen zijn gestoffeerd en gemeubileerd. Als een bewoner zijn eigen bed mee wil nemen dan is dit mogelijk. Er is in ieder geval een douche en toilet aanwezig. 6. Worden er harde afspraken met de aannemer gemaakt over de werktijden? Ja, deze worden nog bekend gemaakt. 7. Kan het zonnescherm blijven hangen? Zo niet, wie verwijdert het en plaatst het terug? Het zonnescherm kan blijven hangen.

2 2 Vragen en antwoorden over woningverbetering in Sonneburgh 8. Wie verplaatst de meubels in mijn huis als er in mijn woning gewerkt gaat worden? Is er hulp want ik heb niemand die mij ergens mee kan helpen. Krijgen we hulp bij de tijdelijke verhuizing en ook hulp als we weer terug gaan naar de eigen woning? Het is de bedoeling dat u met de familie regelt dat spullen aan de kant gezet worden en dat de keuken, badkamer en berging leeggehaald worden. Als dit niet mogelijk is dan kunt u dat melden bij Anna van Bebberen en zal SOR u daarbij helpen. 9. Hoe lang van te voren krijg je te horen wanneer je woning aan de beurt is? Bij aanvang van de werkzaamheden maakt de aannemer een globale planning. In de nieuwsbrief komt dan te staan wanneer uw verdieping aan de beurt is. U krijgt minimaal 2 weken van te voren te horen wanneer uw woning aan de beurt is. 10. Kan familie/mantelzorger de nieuwsbrief per krijgen? Dat is mogelijk. adres kunt u opgeven bij Anna van Bebberen tijdens haar huisbezoek aan u. 11. Hoe gaat het met de telefoon en het alarm als ik in een opvangwoning zit? In de opvangwoning is dezelfde alarmmelder aanwezig als in uw woning. De vaste telefoon kunt u niet meenemen. Als u een mobiele telefoon hebt, kunt u deze natuurlijk meenemen. Heeft u deze niet, zal SOR hiervoor een oplossing zoeken. 12. Welke muren in mijn woning gaan weg? De muur van de badkamer wordt verwijderd en komt iets verder in de slaapkamer te staan. In de berging wordt een wandje verwijderd. 13. Komen er deuren in de keuken? Nee, de keuken blijft open. 14. Kan ik een plattegrond ontvangen? Wordt bij dit verslag bijgevoegd 15. Kan ik douchen en zelf koken in mijn eigen huis als er wordt gewerkt? Er kan een aantal dagen niet gedoucht en gekookt worden. U kunt douchen in de opvangwoning. Voor wat betreft het koken, hier komen we nog op terug. 16. Hoe hoog komt het toilet? Komt er een verhoogd toilet? Ja (een zogenaamde 6+ pot) 17. Kan ophang van deur gang/toilet aan linkerkant (naar voordeur draaiend)? Deze deur blijft zitten. SOR verandert dit niet. 18. Als je vanaf de lift de bewonersgang in gaat en rechtsaf naar het trappenhuis loopt, dan zit aan het einde van de gang aan de linkerkant een groot rooster waar veel koude lucht uitblaast. Dat geeft veel tocht voor de bewoner van nr. 151 (laatste woning links in de gang). Wordt daar ook iets aan gedaan? Dit wordt onderzocht.

3 April Wordt er met het plaatsen van de nieuwe brievenbussen rekening gehouden dat oudere mensen niet meer hoog kunnen reiken? De brievenbussen worden opgehangen volgens de normen die hiervoor zijn en het zou voor een ieder mogelijk moeten zijn om de post hieruit te halen. De maximale hoogte is 1,20 m. 20. Met betrekking tot veiligheidsaspect: wordt er een videofoon geplaatst? In principe worden gebouwen van SOR voorzien van een spreekluisterverbinding. Als bewoners een uitbreiding met videofoon willen, kan dat in het servicekostenpakket opgenomen worden. Het is dan wel noodzakelijk dat 70% van de bewoners dit wil. Als de kosten binnen het budget van de verbouwing passen, kan het eventueel met de verbouwing meegenomen worden. 21. Heeft de wisselwoning een internetaansluiting? Nee. 22. Wordt het meubilair en de vloerbedekking in de woning afgedekt voordat er gewerkt gaat worden? Er wordt afdekfolie beschikbaar gesteld. U kunt zelf afdekken of u wordt geholpen door SOR. 23. Wordt er na afloop schoongemaakt? Er wordt bezemschoon opgeleverd. Dit betekent dat u zelf nog wel de woning tip top moet maken. 24. Kan (eigen) verstelbaar bed worden meegenomen naar de wisselwoning? Dat kan, graag bij het gesprek met Anna van Bebberen aangeven. 25. Zijn er kasten voor kleding, linnengoed e.d. in de wisselwoning? Er is een kast hiervoor aanwezig. 26. Is er een mogelijkheid om een aantal keren in de toegewezen (tussen) woning te gaan kijken? Als deze bekend zijn, kunt u dat zeker doen. 27. Als een kooktoestel is gewenst, kan deze in de wisselwoning worden gezet? Wordt nog onderzocht, komen we op terug. 28. Is er ook een koelkast, vriezer, wasmachine, droger en kledingkast in de wisselwoning? Koelkast en kledingkast zijn aanwezig. Vriezer, wasmachine en droger niet. Komen we op terug. 29. Komt er in de nieuwe (eigen) woning inbouwapparatuur in de keuken? Er komt geen inbouwapparatuur in de woning. Als u nu inbouwapparatuur heeft dan dit doorgeven aan Anna van Bebberen. SOR zal daarna bij u komen bekijken hoe wij hier mee omgaan. 30. Worden er verhuisdozen gegeven i.v.m. spullen die uit de kasten moeten? SOR zal deze verstrekken.

4 4 Vragen en antwoorden over woningverbetering in Sonneburgh 31. Betreft keukenkastjes: krijg ik alles terug? Er komt een standaard keuken van 210 cm en vier bovenkastjes. 32. Aanbieden huisvuil is door zware deuren naar de afvalruimte een probleem. Wordt er iets aan gedaan? Er komt een automatische deurdranger. 33. Wat zijn de spelregels voor (financiële) compensatie? U ontvangt 1.000,- onkostenvergoeding. Dit is vrij besteedbaar. Wegens het verplaatsen van de wand van de slaapkamer zal er bijvoorbeeld een stukje opnieuw behangen moeten worden. Ook kan het zijn dat er kleine beschadigingen bij de vloerbedekking zijn. Verdere besteding is naar eigen goeddunken. 34. Wordt eventueel opslag van spullen tijdelijk gefaciliteerd? Alle huisraad kan in de woning blijven, dus er komt geen opslagruimte. Er is folie beschikbaar om alles goed af te dekken. 35. Hoe wordt begeleiding van bewoners georganiseerd? Hier zal iemand voor ingeschakeld worden. 36. Wat behelzen de wijzigingen in het dienstenpakket? Zie hiervoor het servicekosten overzicht. 37. Waarom wordt gekozen voor een aanvulling op het huurcontract? De nutsvoorzieningen worden uit het servicepakket gehaald. De woningen krijgen eigen aansluitingen. Alleen voor dit onderdeel zal er een aanpassing komen 38. Kan ik zes weken naar een vakantiewoning? Natuurlijk kan dat. Dit is dan voor eigen rekening. 39. Waar komt de boiler? In de berging 40. Moeten bewoners bij UPC TV aansluitingen nemen? Kan KPN o.i.d. ook? Iedereen kan zelf bepalen waar een abonnement voor TV, telefoon en internet afgesloten wordt. SOR zal hier, indien gewenst, bij helpen. 41. Kunnen we de presentatie krijgen? Of de plaatjes? Alle informatie over dit project wordt gepubliceerd op Over circa 1 week staat de informatie online. 42. Hoe kan de huurprijs hetzelfde blijven als we alles zelf moeten gaan betalen? De nettohuur blijft hetzelfde. Een aantal voorzieningen wordt uit het servicepakket gehaald. De woningen worden immers voorzien van eigen elektra, water, cai aansluiting en warmwatervoorziening. Hiervoor sluiten bewoners met een leverancier een contract af. De servicekosten die in de huur worden betaald, worden dus lager. De kosten van uw nieuwe leveranciers zullen uiteindelijk afhankelijk zijn van uw verbruik. Er wordt niet meer collectief afgerekend. 43. Renovatielift met nieuw besturingssysteem? Er wordt een nieuwe besturing aangebracht.

5 April Nieuwe radiatoren? Met zelfregelende thermostaatkraan? Er komen geen nieuwe radiatoren, maar wel thermostatische radiatorkranen. 45. Nieuwsbrief, planning, uitvoering op internet? Zie vraag 41. We zetten zoveel mogelijk informatie op onze website. 46. Kunnen we in ons eigen huis de wasmachine gebruiken? Want zes weken de was opsparen in nogal lang. Als er niet gewassen kan worden in de eigen woning wordt hiervoor een oplossing aangedragen door SOR. 47. Kan de deur van de woning op slot tijdens de verbouwing? Dat zal niet gaan als er bouwvakkers aan het werk zijn in de woning. Als de laatste bouwvakker uit de woning gaat zal de woning op slot gedaan worden. 48. Blijven handgrepen in de douche zitten? Als er handgrepen aanwezig zijn, worden deze teruggeplaatst. 49. Hoe lang duurt de verbouwing in je huis? In de woning zal het ongeveer 6 weken werk zijn. 50. Hoe lang duurt de verbouwing in totaal, inclusief buitenkant etc.? Ongeveer 8 maanden. 51. Wat precies wordt aan de buitenkant van het gebouw opgeknapt? De kozijnen en balkonhekken worden geschilderd, dubbel glas in de kozijnen, nieuwe balkondeur, nieuwe ventilatierooster. 52. Hoe gaan we om met de aansluitingen afzonderlijke meters/abonnementen (UPC/elektra/boiler/watermeter)? SOR zal assisteren met de aanvraag voor deze abonnementen. 53. Vuilafvoer: we krijgen de klep niet omhoog om ons afval in de container te gooien; de klep is veel te zwaar. U mag uw vuilniszak naast de container plaatsen als het niet lukt. Sonneburgh zorgt dat de vuilniszak in de container wordt gegooid. 54. Komt er een rookmelder in de woning? Ja, 1 rookmelder wordt geplaatst in uw woning. 55. Wordt er iets gedaan aan de hoge opstap naar het balkon? Nee, dat blijft zo. 56. Water op het balkon blijft staan en loopt slecht weg. Wordt dit opgelost? Nee, er worden geen werkzaamheden aan het balkon verricht. 57. De badkamer wordt groter gemaakt; komt er ook een douchestoel en beugels? Als er geen douchestoel is en er zijn ook geen beugels, maar u heeft ze wel nodig, dan dient u deze zelf aan te schaffen. Als u nu wel beugels en een douchestoel heeft en u

6 6 Vragen en antwoorden over woningverbetering in Sonneburgh heeft niemand die voor u deze materialen van de muur haalt, dan doen wij dat voor u. Deze worden na de verbetering weer teruggeplaatst. 58. Hoe lang moet je in de wisselwoning verblijven? Dat hangt af van de planning van de aannemer, maar minimaal zes weken woont u in de wisselwoning. 59. Kan ik in mijn woning blijven als de werkzaamheden worden uitgevoerd? Dat zou wel kunnen, maar dat adviseren wij niet. U kunt veel overlast van de werkzaamheden hebben. In het zorgcomplex van Sonneburgh richten wij tien wisselwoningen in. Deze zijn gestoffeerd en gemeubileerd. In deze wisselwoning kunt u overdag en s nachts verblijven als in uw woning de verbeteringen worden aangebracht. 60. Moet je zes weken uit je woning? Ja, minimaal zes weken. Als u wilt, kunt u eerder terug in uw eigen woning als deze klaar is. U heeft dan van de overige uitvoerende werkzaamheden op de verdieping nog wel veel overlast van de werklui. De werkzaamheden vinden per verdieping plaats. 61. Hoe zit het met eten van Sonneburgh? U kunt altijd een maaltijd verkrijgen van Sonneburgh. 62. In de berging zit elektra voor de wasmachine, hoe is dat straks geregeld? Er komt een afvoer en aansluiting voor de wasmachine en een condens droger. 63. Wat als er spullen zijn beschadigd in mijn woning? Daar is de aannemer voor verzekerd. 64. Gebouw 6 is zes etages hoog en heeft 1 lift. Dat is toch onverantwoord m.b.t. de veiligheid. Kan dit opgevoerd worden naar twee liften naast elkaar? Alle verdiepingen behalve de bovenste verdieping van gebouw 6 zijn bereikbaar met de lift in gebouw 3. Als er zich een langdurige calamiteit voordoet, dan zal de brandweer hierin actie nemen. SOR heeft niet ingepland om een tweede lift te gaan plaatsen. Dit is ook niet vereist volgens de brandweereisen. 65. Meterkast installeren rondom de huidige meterkast als volgt: ombouw van plafond tot aan de grond, bovenste gedeelte elektra, daaronder de gasmeter en daaronder weer de watermeter. De gasmeter en watermeter staan zelfstandig en dus NIET aan de muur vast, staan op ijzeren beugels. Dit is een technische zaak die SOR zal oplossen. Er komt geen gas in de woning. 66. Douche: zorg dragen voor aansluiting van wasmachine en wasdroger als volgt: elektraschakelaars aan de muur bij het plafond, 1x rood lichtje voor wasmachine en 1x rood lichtje voor droger. Men schakelt deze in met een trekkoord, onder deze een aan-/uitschakelaar. Aan de muur aansluiting waterkraan en afvoeraansluiting. Dank voor het meedenken, wij hebben hetzelfde bedacht als hierboven omschreven. 67. Komt er een verwarmingselement in de douche? Als uit de berekeningen blijkt dat het in de douche te koud is dan komt er verwarming in.

7 April Verwarming is met een HR ketel? Dan ook warm water via deze HR ketel en géén boiler 80 liter warm/koud water boiler; er komt ook een warmtethermostaat aan de muur in de woonkamer met de HR-ketel! Warmwater via de HR ketel is zeer legionella gevoelig en energieverslindend, vandaar de elektrische boiler. Er komt geen thermostaat in de woonkamer, maar de radiatoren worden voorzien van een thermostatische radiatorkraan. 69. Glazenwand woon-/slaapkamer: kan de glazenwand vervangen worden door een blinde muur en glazendeur door gesloten/blinde deur? Liever geen pottenkijkers in je slaapkamer door bezoekers/gasten/visite. De keuze voor een glaswand is gemaakt omdat het daarmee lichter wordt in de slaapkamer. Daarnaast is het voor bewoners die bedlegerig zijn, prettig om op die manier contact te hebben met de mensen in de woonkamer. Contact Voor meer informatie kunt u terecht bij uw woonconsulent Célestine Paanakker op telefoonnummer (010) Zij is bereikbaar op maandag tot en met donderdag van uur en op vrijdag van uur. Ook kunt u per uw vraag stellen via ons adres: info@sor.nl Botersloot 175, 3011 HE Rotterdam Postbus 22260, 3003 DG Rotterdam T (010) F (010) E info@sor.nl

Vragen en antwoorden over woningverbetering. Sonneburgh. Op maandag 6 juli was de tweede informatiebijeenkomst voor bewoners over de

Vragen en antwoorden over woningverbetering. Sonneburgh. Op maandag 6 juli was de tweede informatiebijeenkomst voor bewoners over de Vragen en antwoorden over woningverbetering Sonneburgh Editie juli 2015 Antwoorden op vragen van bewoners d.d. 6 juli 2015 Op maandag 6 juli was de tweede informatiebijeenkomst voor bewoners over de woningverbeteringen

Nadere informatie

Sonneburgh. 1. Verslag eerste bewonersbijeenkomst. Nieuwsbrief woningverbetering woongebouw

Sonneburgh. 1. Verslag eerste bewonersbijeenkomst. Nieuwsbrief woningverbetering woongebouw Nieuwsbrief woningverbetering woongebouw Sonneburgh editie #1, april 2015 Via deze nieuwsbrief informeert SOR alle bewoners van woongebouw Sonneburgh over het woningverbeteringsproject. Deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Sonneburgh. Woningverbetering start in januari Nieuwe ontwikkelingen. Nieuwsbrief Woningverbetering woongebouw

Sonneburgh. Woningverbetering start in januari Nieuwe ontwikkelingen. Nieuwsbrief Woningverbetering woongebouw Nieuwsbrief Woningverbetering woongebouw Sonneburgh editie #3, december 2015 Via deze nieuwsbrief informeert SOR alle bewoners van woongebouw Sonneburgh over het woningverbeteringsproject. Deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Woningverbetering in Serviceflat Sonneburgh. Bewonersvergadering 31 maart 2015

Woningverbetering in Serviceflat Sonneburgh. Bewonersvergadering 31 maart 2015 Woningverbetering in Serviceflat Sonneburgh Bewonersvergadering 31 maart 2015 1 Opening Welkom Voorstelrondje In de pauze gelegenheid om vragen in te leveren Na de pauze ruim de tijd om op vragen in te

Nadere informatie

Havenstad Makelaars, Zernikenlaan 648, 3356XS Papendrecht, info@havenstadmakelaars.nl. Te Koop 150.000,- Vondelweg 75, 3031 PT, Rotterdam

Havenstad Makelaars, Zernikenlaan 648, 3356XS Papendrecht, info@havenstadmakelaars.nl. Te Koop 150.000,- Vondelweg 75, 3031 PT, Rotterdam Havenstad Makelaars, Zernikenlaan 648, 3356XS Papendrecht, info@havenstadmakelaars.nl Te Koop 150.000,- Vondelweg 75, 3031 PT, Rotterdam Inleiding In het centrum van Rotterdam vindt u hier een kant en

Nadere informatie

Informatieavond VVE flats Wijkerbaan 16 september 2009. Vragen en antwoorden.

Informatieavond VVE flats Wijkerbaan 16 september 2009. Vragen en antwoorden. Informatieavond VVE flats Wijkerbaan 16 september 2009. Vragen en antwoorden. Nieuwe balkons Privacy&vluchten Komen er schotten tussen de balkons t.b.v. privacy? Worden de balkonhekken transparant? Komen

Nadere informatie

Verhuurinformatie. Bolster. Gooischedreef 16 t/m 50, 1261 WH, Blaricum

Verhuurinformatie. Bolster. Gooischedreef 16 t/m 50, 1261 WH, Blaricum Verhuurinformatie Gooischedreef 16 t/m 50, 1261 WH, Blaricum Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1... 2 Indeling en faciliteiten... 2 3 tweekamer appartementen... 2 15 driekamer appartementen... 3 Afwerking...

Nadere informatie

Informatieboekje Groot Onderhoud Beethovenflat

Informatieboekje Groot Onderhoud Beethovenflat Informatieboekje Groot Onderhoud Beethovenflat 1 We gaan aan de slag! Het groot onderhoud in de Van Beethovenflat start binnenkort. Velen van u hebben we gezien op de bewonersavonden. Daarnaast hebben

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning!

Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! Verbeteringen aan uw woning Condens aan de buitenkant: Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! De verbeteringen die we hebben doorgevoerd verschillen per woning,

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning!

Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! Verbeteringen aan uw woning Condens aan de buitenkant: Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! De verbeteringen die we hebben doorgevoerd verschillen per woning,

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, 16 woningen hebben op eigen terrein een parkeerplaats aan de achterzijde van de woning. Bastionstraat 36 heeft geen eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Kleine Ooievaar (flat 1) Rembrandtplein (flat 3-4)

Nieuwsbrief 5 Kleine Ooievaar (flat 1) Rembrandtplein (flat 3-4) Mei 2013 Nieuwsbrief 5 Kleine Ooievaar (flat 1) Rembrandtplein (flat 3-4) Met deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over de plannen voor seniorenhuisvesting op het Rembrandtplein

Nadere informatie

Lek en Waard Wonen. Huur opzeggen. Wat te doen als u gaat verhuizen

Lek en Waard Wonen. Huur opzeggen. Wat te doen als u gaat verhuizen Lek en Waard Wonen Huur opzeggen Wat te doen als u gaat verhuizen Huur opzeggen bij Lek en Waard Wonen Wie gaat verhuizen heeft een drukke tijd voor de boeg. U moet van alles regelen voor het zover is.

Nadere informatie

= fåñçêã~íáé=êéåçî~íáé=píéê=p== ^ëíêçå~ìíéåïéö=osn=ílã=pss=áå=eççêå==

= fåñçêã~íáé=êéåçî~íáé=píéê=p== ^ëíêçå~ìíéåïéö=osn=ílã=pss=áå=eççêå== j^^oqomno _ÉïçåÉêëáåÑçêã~íáÉêÉåçî~íáÉpíÉêP ^ëíêçå~ìíéåïéöosnílãpssáåeççêå aáíáëééåìáíö~îéî~åfåíéêã~êáëeçéâëíééåk _ÉòçÉâ~ÇêÉëWj~Éäëçåëíê~~íNOIeççêå mçëí~çêéëwmçëíäìërrqinsom^keççêå qéäéñççåwemoovforurmm

Nadere informatie

Waterleiding De plek van warm- en koud-waterleidingen is bepaald bij de bouw en blijft in principe onveranderd, binnen de maat van de standaardkeuken.

Waterleiding De plek van warm- en koud-waterleidingen is bepaald bij de bouw en blijft in principe onveranderd, binnen de maat van de standaardkeuken. KEUKENRENOVATIE Keukenrenovatie Is uw keuken rond de 22 jaar en aan vervanging toe? Dan komt u in aanmerking voor een nieuwe keuken. Woningbouwvereniging Reeuwijk renoveert uitsluitend op verzoek. Hoe

Nadere informatie

Verslag van de informatiebijeenkomst voor bewoners en familieleden Parkwijk d.d. 9-12-2015.

Verslag van de informatiebijeenkomst voor bewoners en familieleden Parkwijk d.d. 9-12-2015. Verslag van de informatiebijeenkomst voor bewoners en familieleden Parkwijk d.d. 9-12-2015. Opening Joke Ricke, directeur-bestuurder HOZO, opent de bijeenkomst en heet de aanwezigen van harte welkom. Zij

Nadere informatie

Willem Barentszweg 5-d, Hilversum

Willem Barentszweg 5-d, Hilversum Willem Barentszweg 5-d, Hilversum Kenmerken Overdracht Huurprijs 975 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 17-11-2017 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 975 Totale

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Vermiljoenweg Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen

Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen Informatie 7 woningen Prins Hendritstraat (complex 629) pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Publicatie Inhoudsopgave... 2 Prins Hendrikstraat... 3 Indeling en

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292 Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292 Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

DE OMLOOP 38, KAMPEN. Indeling:

DE OMLOOP 38, KAMPEN. Indeling: DE OMLOOP 38 KAMPEN DE OMLOOP 38, KAMPEN Schitterend, zonnig appartement met riant, rustgevend uitzicht over rivier de IJssel en de uiterwaarden van Kampen. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping

Nadere informatie

Van der Heimstraat 68 B. 2582SB Den Haag. Appartement, Appartement, 100m². Vraagprijs p.m. ex.

Van der Heimstraat 68 B. 2582SB Den Haag. Appartement, Appartement, 100m². Vraagprijs p.m. ex. Te Huur Van der Heimstraat 68 B 2582SB Den Haag Appartement, Appartement, 100m² Vraagprijs 1.750 p.m. ex. Vraagprijs 1.750 p.m. ex. Inrichting Gestoffeerd Status Verhuurd Beschikbaar per per direct Soort

Nadere informatie

Uw woning veranderen

Uw woning veranderen Uw woning veranderen Uw woning veranderen Natuurlijk wilt u uw woning aanpassen aan uw persoonlijke smaak en wensen. Dit kan een kleine verandering zijn, zoals het schilderen van een muur. Of een grote

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN BEWONERSAVOND TER HAARKADE 16 MEI 2012

VEELGESTELDE VRAGEN BEWONERSAVOND TER HAARKADE 16 MEI 2012 VEELGESTELDE VRAGEN BEWONERSAVOND TER HAARKADE 16 MEI 2012 Algemene vragen Waarom kiest Portaal voor renovatie en niet voor sloop? Op het moment dat Portaal een afweging maakt voor renovatie of sloop wordt

Nadere informatie

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed Welkom 2 Programma Voorstelronde Stand van Zaken Opleveringen Onderhoudstermijn (reparatie verzoeken) Uitleg technische installaties Zelf aangebrachte voorzieningen (ZAV) Voorzieningen in de woning Afwerking

Nadere informatie

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting.

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting. Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren.

16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren. 16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren. Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren.

Nadere informatie

Comfortabel wonen, met zorg zoals u dat wenst. 6 nieuwe zorgappartementen in De Eendracht in Garyp

Comfortabel wonen, met zorg zoals u dat wenst. 6 nieuwe zorgappartementen in De Eendracht in Garyp Comfortabel wonen, met zorg zoals u dat wenst 6 nieuwe zorgappartementen in De Eendracht in Garyp De Friese Wouden biedt samen met De Timmermantsjoender, speciaal voor ouderen, chronisch zieken en gehandicapten,

Nadere informatie

Dokter Herskade 4 Oud-Beijerland

Dokter Herskade 4 Oud-Beijerland Dokter Herskade 4 Oud-Beijerland Aan de entree van woonwijk Even Buiten op de eerste verdieping gelegen 3-kamer (senioren) appartement van ca. 95m² Berging op de begane grond en zonnig balkon (west) Alle

Nadere informatie

Informatiebrochure Jacob van Maerlantstraat VS Almere. Vraagprijs: k.k.

Informatiebrochure Jacob van Maerlantstraat VS Almere. Vraagprijs: k.k. Informatiebrochure Jacob van Maerlantstraat 42 1321 VS Almere Vraagprijs: 330.000 k.k. algemene informatie foto s plattegrond lijst van zaken Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens.

Nadere informatie

TE HUUR IN BEST, AAN DE MOLENVESTE 41

TE HUUR IN BEST, AAN DE MOLENVESTE 41 TE HUUR IN BEST, AAN DE MOLENVESTE 41 ERA makelaardij Ed Willems Nieuwstraat 32 5683 KC Best telefoon: 0499-374040 fax: 0499-391465 www.edwillems.nl best@edwillems.nl TE HUUR IN BEST, MOLENVESTE 41. Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief MODERNISERING PANNEKOEKENDIJK

Nieuwsbrief MODERNISERING PANNEKOEKENDIJK Nieuwsbrief MODERNISERING PANNEKOEKENDIJK Deze nieuwsbrief over de modernisering Pannekoekendijk Kampen is een gezamenlijke uitgave van deltawonen en Mateboer. We willen u graag regelmatig informeren over

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, algemene parkeerplaatsen voor de woningen aan de Zuiderzeestraat en naast de woningen aan de Noordzeestraat 15 en Noordzeestraat

Nadere informatie

Maaskade 159 B Rotterdam

Maaskade 159 B Rotterdam Maaskade 159 B Rotterdam Molenaar Cové Makelaars B.V. Teunie Cové Makelaar o.g. Nieuwland Parc 307 2952 DD Alblasserdam tel: 078 89 07 999 mobiel: 06 10 02 95 00 info@molenaarcove.nl www.molenaarcove.nl

Nadere informatie

Woonwijzer. ALBA etage 1 t/m 5. Amaris Nieuw Zuid

Woonwijzer. ALBA etage 1 t/m 5. Amaris Nieuw Zuid Woonwijzer ALBA etage 1 t/m 5 Amaris Nieuw Zuid In deze woonwijzer vindt u een aantal zaken op rij met betrekking tot uw nieuwe appartement. Mocht u vragen hebben, dan kunt u in de meeste gevallen de antwoorden

Nadere informatie

Dordrecht Gen. S.H. Spoorstraat 435

Dordrecht Gen. S.H. Spoorstraat 435 Prachtig gelegen 3-kamerappartement met subliem uitzicht Woonkamer Ligging Uitzicht Vraagprijs e 99.000,-- k.k. Op een prachtige en rustige locatie bevindt zich dit goed onderhouden 3-kamerappartement

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

OUDESTRAAT 148 8261 CZ KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72

OUDESTRAAT 148 8261 CZ KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 OUDESTRAAT 148 8261 CZ KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 OUDESTRAAT 148, KAMPEN Zeer ruime bovenwoning (ca 150 m²) met authentieke (Jugendstil)

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Waar kan de scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zitten er zonnepanelen op de woning?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Verhuizing De Burght Oostburg - Breskens. Nr. 2 26 april 2007. Geachte lezer,

Nieuwsbrief Verhuizing De Burght Oostburg - Breskens. Nr. 2 26 april 2007. Geachte lezer, Nieuwsbrief Verhuizing De Burght Oostburg - Breskens Nr. 2 26 april 2007 Geachte lezer, Hierbij treft u de 2 e Nieuwsbrief aan i.v.m. de tijdelijke verhuizing van De Burght naar Breskens. De Nieuwsbrief

Nadere informatie

Bewonersavond Bosveld druk bezocht

Bewonersavond Bosveld druk bezocht jaargang 1 nummer 1 In dit nummer Bewonersavond druk bezocht Start werkgroep Werkgroep praat en denkt mee Werkzaamheden renovatie Wisselwoning Planning Bewonersinbreng aanbesteding Huurverhoging na renovatie?

Nadere informatie

Technische omschrijving woningen

Technische omschrijving woningen Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

Zijpendaalstraat groot onderhoud

Zijpendaalstraat groot onderhoud Inhoud Wat komen we doen? Wie gaat het werk uitvoeren? Met wie heeft u contact? Planning Nieuwe sleutels Isolatieglas Steigers Wat doet de aannemer voor u? Wat wordt er van u verwacht? Rustwoning Bouwplaatsinrichting

Nadere informatie

Meest gestelde vragen 17 appartementen Theodorahof

Meest gestelde vragen 17 appartementen Theodorahof Meest gestelde vragen 17 appartementen Theodorahof Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? n.v.t. Als ik een parkeerplaats wil moet ik deze dan apart huren van deltawonen Nee, u

Nadere informatie

Algemene informatie over 41 appartementen Transitorium

Algemene informatie over 41 appartementen Transitorium Algemene informatie over 41 appartementen Transitorium Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het binnenterrein (eigen terrein). Als ik een parkeerplaats wil moet ik deze dan

Nadere informatie

Algemene informatie Schokkersstraat

Algemene informatie Schokkersstraat Algemene informatie Schokkersstraat Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Er zijn openbare parkeerplekken langs de straat. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de vrijstaande

Nadere informatie

Brochure Keuken, badkamer en/of toilet vervanging

Brochure Keuken, badkamer en/of toilet vervanging Brochure Keuken, badkamer en/of toilet vervanging 70 woningen, Soest Hobbemalaan 1 t/m 27 en 2 t/m 28 Ruysdaellaan 1 t/m 27 en 2 t/m 28 Vermeerlaan 2 t/m 28 Woningverbetering voor extra wooncomfort Binnenkant

Nadere informatie

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURPRIJS 695,- EXCL. 5 appartementen begane grond : nummers 29, 31, 33, 35, 37 5 appartementen 1e woonlaag : nummers 49, 51, 53, 55, 57 Op een prachtige centrale locatie in

Nadere informatie

Verhuurinformatie. Jacob van Campenlaan 147 t/m 177 (oneven) Hilversum. 4 appartementen op de begane grond. Impressie van de woningen

Verhuurinformatie. Jacob van Campenlaan 147 t/m 177 (oneven) Hilversum. 4 appartementen op de begane grond. Impressie van de woningen Verhuurinformatie Jacob van Campenlaan 147 t/m 177 (oneven) Hilversum 4 appartementen op de begane grond Impressie van de woningen Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Jacob van Campenlaan... 2 Indeling en

Nadere informatie

Ymere vervangt geisers en gaskachels

Ymere vervangt geisers en gaskachels Ymere vervangt geisers en gaskachels 1. Eerste alinea: - Geisers en gaskachels worden vervangen - Omdat het een gevaar vormt voor uw gezondheid en die van uw buren. - Er is een verhoogd risico op de uitstoot

Nadere informatie

Wonen in Stadskeerkring Amersfoort

Wonen in Stadskeerkring Amersfoort Wonen in Stadskeerkring Amersfoort Praktische informatie over 80 sociale huurappartementen 1. Modern wonen vlak bij de binnenstad van Amersfoort Op een geweldige locatie tegen de prachtige binnenstad van

Nadere informatie

UITVOERINGSBOEKJE. Groenhoek Driebergen. Toelichting op de uitvoering van het grootonderhoud

UITVOERINGSBOEKJE. Groenhoek Driebergen. Toelichting op de uitvoering van het grootonderhoud UITVOERINGSBOEKJE Groenhoek Driebergen Toelichting op de uitvoering van het grootonderhoud 1 Inleiding In maart 2019 starten we in opdracht van Heuvelrug Wonen met de werkzaamheden aan de woningen aan

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, er zijn tijdelijke afgeschermde parkeerplaatsen. In de definitieve situatie zal een deel zijn parkeerplaats in de naastgelegen

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. eisen. Dit houdt in dat ze een hoog niveau aan gebruikskwaliteit, toegankelijkheid en aanpasbaarheid hebben. De woningen zijn voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk en worden gebouwd onder politiekeurmerk

Nadere informatie

Boerhaavelaan LEIDEN ,- k.k.

Boerhaavelaan LEIDEN ,- k.k. Boerhaavelaan 255 - LEIDEN 159.000,- k.k. Boerhaavelaan 255 - LEIDEN 159.000,- k.k. Dit gezellige 2-kamer appartement is gelegen op de 3e verdieping van het complex. Door centrale ligging bent u met 10

Nadere informatie

Nieuwe woning.

Nieuwe woning. www.quawonen.com Nieuwe woning www.quawonen.com 2 Nieuwe woning Als u een woning bij QuaWonen gaat huren, dan is het goed om te weten wat u kunt verwachten. In deze folder kunt u lezen hoe de woning er

Nadere informatie

Projectplan Van Deyssel Noord. Du Perronstraat 1 t/m 7 (even en oneven nummers)

Projectplan Van Deyssel Noord. Du Perronstraat 1 t/m 7 (even en oneven nummers) 1 Projectplan Van Deyssel Noord Du Perronstraat 1 t/m 7 (even en oneven nummers) Over deze brochure 2 3 Inhoud 1 Aanleiding voor de aanpak 4 2 Werkzaamheden in uw woning 5 3 Werkzaamheden buiten uw woning

Nadere informatie

verslag Onderwerp: Groot Onderhoud Donge

verslag Onderwerp: Groot Onderhoud Donge verslag Datum: 27 juni 2012 Aanwezig: Raoul Hey (projectleider Patrimonium, voorzitter) Margit Don (sociaal projectbegeleider Patrimonium) Marcel Berkenpeis (opzichter Patrimonium) Charles van den Herik

Nadere informatie

Indeling 1e verdieping

Indeling 1e verdieping Rijksweg 49V Limmen Rijksweg 49V Limmen Door de aantrekkelijke ligging aan de rustige en tevens zonnige zijde van het complex is dit volledig vrijstaand 4-kamerappartement appartement tevens op de bovenste

Nadere informatie

Verhuurinformatie St. Vitusstraat

Verhuurinformatie St. Vitusstraat Verhuurinformatie St. Vitusstraat St. Vitusstraat 4 t/m 30 1404 HS BUSSUM Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 St. Vitusstraat... 2 Indeling en faciliteiten... 3 Afwerking... 3 Isolatie/verwarming/ventilatie...

Nadere informatie

Biarritzplein 23 Eindhoven

Biarritzplein 23 Eindhoven Biarritzplein 23 Eindhoven voorkant Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. 3 kamerappartement met overdekte carport Deze woning is zeker een bezichtiging waard! VRAAGPRIJS 185.000,-

Nadere informatie

hang- en sluitwerk en worden gebouwd onder politiekeurmerk veilig wonen.

hang- en sluitwerk en worden gebouwd onder politiekeurmerk veilig wonen. hang- en sluitwerk en worden gebouwd onder politiekeurmerk veilig wonen. In dit boekje vindt u informatie over de 56 appartementen aan de Hollandse cirkel 5 t/m 33 en 37 t/m 64 1689 XE HOORN (Bangert Oosterpolder

Nadere informatie

Groot onderhoud. Ooievaarstraat en Rembrandtplein, Lisse

Groot onderhoud. Ooievaarstraat en Rembrandtplein, Lisse Groot onderhoud Ooievaarstraat en Rembrandtplein, Lisse De Kleine Ooievaar Ooievaarstraat 70 t/m 212 Rembrandtplein flat 3 Rembrandtplein 145 t/m 240 Rembrandtplein flat 4 Rembrandtplein 73 t/m 144 Groot

Nadere informatie

Proef de sfeer Ervaar de rust 46 fraaie huurappartementen. Appartementencomplex Musette in Boxmeer Nieuwbouwwijk Weijerstaete

Proef de sfeer Ervaar de rust 46 fraaie huurappartementen. Appartementencomplex Musette in Boxmeer Nieuwbouwwijk Weijerstaete Proef de sfeer Ervaar de rust 46 fraaie huurappartementen Appartementencomplex Musette in Boxmeer Nieuwbouwwijk Weijerstaete Wonen en genieten in Musette Midden in een bosrijke omgeving ligt de nieuwbouwwijk

Nadere informatie

Woononderzoek De Eng. Dalweg 81-175 en Rubenslaan 85-125

Woononderzoek De Eng. Dalweg 81-175 en Rubenslaan 85-125 Woononderzoek De Eng Dalweg 81-175 en Rubenslaan 85-125 December 2011 Inleiding Op dit moment denkt Portaal na over de toekomst van acht flats in de Soester wijk De Eng. Het zijn flats die begin jaren

Nadere informatie

Woonwijzer. Amaris Schoonoord. rij

Woonwijzer. Amaris Schoonoord. rij Woonwijzer Amaris Schoonoord rij In deze woonwijzer vindt u een aantal zaken op een rij met betrekking tot uw nieuwe appartement. Mocht u vragen hebben, dan kunt u in de meeste gevallen de antwoorden hier

Nadere informatie

Huuropzegging & richtlijnen oplevering

Huuropzegging & richtlijnen oplevering Huuropzegging & richtlijnen oplevering Bijgaand treft u aan: - Formulier huuropzegging - Richtlijnen voor het opleveren van de woning - Overname formulier (2x) Bent u bezig met het leeg ruimen van het

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30

Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30 Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30 Keldermanslaan 30 4611 AL Bergen op Zoom Huurprijs: 785,- per maand (excl. servicekosten) Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Op een goede woonlocatie, nabij het centrum

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 169.000,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 169.000,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Lunet 33 VRAAGPRIJS: 169.000,- K.K. Een instapklaar goed onderhouden 3-kamer appartement op de begane grond met balkon en voortuin op het westen

Nadere informatie

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden Promenade Wonen in het hart van Uden Plattegronden & Technische Omschrijving 31 huurappartementen in het centrum van Uden Verwachte oplevering februari 2015 Area, laat wonen leven Wij zijn Area, dé wooncorporatie

Nadere informatie

FORUM DEEL C. 37 sociale huurappartementen (het: o: meervoud:

FORUM DEEL C. 37 sociale huurappartementen (het: o: meervoud: FORUM DEEL C 37 sociale huurappartementen (het: o: meervoud: appartementen) Woning die deel uitmaakt van een groter gebouw hu-ren ( werkwoord: Huurde, heeft gehuurd) in gebruik nemen tegen betaling: een

Nadere informatie

: Schelpkreekstraat 14 te Sint-Philipsland. : Rustig gelegen, nette 2/1 kap woning met berging en tuin. : ,-- kosten koper

: Schelpkreekstraat 14 te Sint-Philipsland. : Rustig gelegen, nette 2/1 kap woning met berging en tuin. : ,-- kosten koper Adres : Schelpkreekstraat 14 te Sint-Philipsland Object : Rustig gelegen, nette 2/1 kap woning met berging en tuin. Koopsom : 169.900,-- kosten koper Indeling o.a: U betreedt de woning via de entree. Vanuit

Nadere informatie

Algemene informatie 40 appartementen Dr. Damstraat Kampen

Algemene informatie 40 appartementen Dr. Damstraat Kampen Algemene informatie 40 appartementen Dr. Damstraat Kampen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, er zijn parkeerplaatsen achter de appartementen en parkeervakken voor de appartementen Kan er een scootmobiel

Nadere informatie

14 Nul op de Meter woningen Groenhove. te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk

14 Nul op de Meter woningen Groenhove. te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk 14 Nul op de Meter woningen Groenhove te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk Deze projectdocumentatie is met zorg samengesteld. De tekst en tekeningen in deze brochure

Nadere informatie

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013 Technische omschrijving kopers Deze technische omschrijving is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van de uitvoering.

Nadere informatie

Informatiebrochure Woningverbetering Grote Kerkstraat 21, 21ABC, 23, 23ABC, 25, en 25AB te Leeuwarden. Informatiebrochure

Informatiebrochure Woningverbetering Grote Kerkstraat 21, 21ABC, 23, 23ABC, 25, en 25AB te Leeuwarden. Informatiebrochure Informatiebrochure Woningverbetering 11 woningen Grote Kerkstraat 21, 21ABC, 23, 23ABC, 25, 25AB. Maart 2019 1 Beste bewoner(s) van de Grote Kerkstraat 21, 21ABC, 23, 23ABC, 25, 25AB. Eind mei, begin juni

Nadere informatie

Groot onderhoud. Lievelde Vicariestraat 6 tot en met 16

Groot onderhoud. Lievelde Vicariestraat 6 tot en met 16 Groot onderhoud Lievelde Vicariestraat 6 tot en met 16 Groot onderhoud In deze informatiebrochure leest u meer over het groot onderhoud aan 6 woningen aan de Vicariestraat 6 tot en met 16 in Lievelde.

Nadere informatie

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren.

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren. Technische omschrijving Splitsing in twee appartementen Hoge Rijndijk 94 H leiden 1 Sloopwerk Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe

Nadere informatie

Zeer royaal appartement gelegen op de bovenste (2 e )etage met garage voorzien van lift en videofoon VRAAGPRIJS (garage

Zeer royaal appartement gelegen op de bovenste (2 e )etage met garage voorzien van lift en videofoon VRAAGPRIJS (garage OIRSCHOT Gasthuisstraat 29h Zeer royaal appartement gelegen op de bovenste (2 e )etage met garage voorzien van lift en videofoon VRAAGPRIJS (garage apart te koop voor 25.000) 175.000 K.K. OPPERVLAKTE 130

Nadere informatie

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 12 STARTERSAPPARTEMENTEN AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 100% ELEKTRISCH 1 Inhoud Inleiding 4 Woonkwaliteiten 5 Energieneutraal 6 Situatie 8 Geveltekeningen 10 Plattegronden 11 Doorsneden (perspectief)

Nadere informatie

R e n o v a t i e S t a d h o u d e r s l a a n t / m 2 4 7

R e n o v a t i e S t a d h o u d e r s l a a n t / m 2 4 7 Nieuwsbrief 2 R e n o v a t i e S t a d h o u d e r s l a a n 1 2 5 t / m 2 4 7 Inleiding Beste huurder, Dit is de tweede nieuwsbrief over de Nul Op de Meter (NOM) renovatie van uw appartementengebouw.

Nadere informatie

Algemene informatie over de 9 grondgebonden woningen Transitorium

Algemene informatie over de 9 grondgebonden woningen Transitorium Algemene informatie over de 9 grondgebonden woningen Transitorium Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het binnenterrein (eigen terrein). Als ik een parkeerplaats wil moet

Nadere informatie

20 huurappartementen aan de Anemonenstraat en 21 huurappartementen aan de Burgemeester Lemmensstraat Geleen

20 huurappartementen aan de Anemonenstraat en 21 huurappartementen aan de Burgemeester Lemmensstraat Geleen Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren. Wij streven ernaar om voor u een zo goed mogelijke woon- en leefsituatie

Nadere informatie

Aanbevelingen van de VAC Barendrecht woningen Marnixstraat in Rotterdam

Aanbevelingen van de VAC Barendrecht woningen Marnixstraat in Rotterdam Aanbevelingen van de VAC Barendrecht woningen Marnixstraat in Opdrachtgever: Projectarchitect: PWS Vastgoedontwikkeling de Waal Bouw Vlaardingen Algemene opmerkingen: 1. Voor welke doelgroep zijn deze

Nadere informatie

Dit is wonen op niveau. Hóóg niveau! Rivierenlaan 207 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Dit is wonen op niveau. Hóóg niveau! Rivierenlaan 207 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Dit is wonen op niveau. Hóóg niveau! Rivierenlaan 207 Purmerend Vraagprijs 175.000,- k.k. Welkom op Rivierenlaan 207 in Purmerend Kenmerken van Rivierenlaan 207 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

St.-Elisabethstraat 60C 5261 VN Vught

St.-Elisabethstraat 60C 5261 VN Vught St.-Elisabethstraat 60C 5261 VN Vught 3-Kamer appartement Vraagprijs: 189.000 euro k.k. Aanvaarding in overleg Instapklaar! Zeer lage servicekosten Slechts 30 euro per maand Actieve en Financieel gezonde

Nadere informatie

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Vraagprijs: 249.000,- kosten koper Koophuis Makelaars NieuwVennep Schoolstraat 12, 2151 AA Nieuw-Vennep Telefoon: 0252-68 18 25 info@vmp-advies.nl www.koophuis.nl * Aan

Nadere informatie

Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1

Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1 Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1 Hieronder leest u de meest gestelde vragen over de nieuwbouwwoningen in fase 1 van het Centrumplan. De vragen zijn gerangschikt per woningtype. Type:

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zijn er mogelijkheden voor meer-/minder

Nadere informatie

De Rode Driehoek DEEL 2. Aan de slag

De Rode Driehoek DEEL 2. Aan de slag De Rode Driehoek DEEL 2. Aan de slag www.derodedriehoek.nl INHOUD INLEIDING 2 Uw contactpersoon 2 Projectteam 3 Huurverhogingen en tegemoetkomingen 4 Hulp tijdens het werk 4 Aandacht voor hulpbehoevenden

Nadere informatie

Stationsplein 55 te Eindhoven Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Stationsplein 55 te Eindhoven Vraagprijs ,-- Kosten Koper Stationsplein 55 te Eindhoven Vraagprijs 319.000,-- Kosten Koper ALTIJD AL WILLEN WONEN IN HARTJE CENTRUM EINDHOVEN? KOM DAN SNEL EEN KIJKJE NEMEN BIJ DIT GERENOVEERD APPARTEMENT GELEGEN IN HET LUXE SEEPAERDSTAD

Nadere informatie

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Versie datum: 18-09-2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

Presentatie Renovatieplannen Bilderdijkstraat / Da Costastraat

Presentatie Renovatieplannen Bilderdijkstraat / Da Costastraat Programma van vanavond: Inleiding Renovatieplan/werkzaamheden - pauze - Woonlasten Sociaal plan Vragen Inleiding Inleiding: Samenwerking heeft in 2011 aangekondigd de badkamer, de keuken en het toilet

Nadere informatie

Installaties Wijk achter t spoor

Installaties Wijk achter t spoor Installaties Wijk achter t spoor Nul-op-de-meter Bij de realisatie van de 4 eengezinswoningen en de 10 beneden-bovenwoningen in Wijk Achter t Spoor te Vleuten staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De

Nadere informatie

DAGEN THUIS. Verhuizer afgeven dozen: Verhuizer ophalen spullen: Isoleren berging / zolder: Asbestsanering woning: Asbestsanering garage/berging:

DAGEN THUIS. Verhuizer afgeven dozen: Verhuizer ophalen spullen: Isoleren berging / zolder: Asbestsanering woning: Asbestsanering garage/berging: DAGEN THUIS Verhuizer afgeven dozen: Verhuizer ophalen spullen: Isoleren berging / zolder: Asbestsanering woning: Asbestsanering garage/berging: Werkzaamheden 5 dagen thuis: Aannemer aanbrengen deur: Verhuizer

Nadere informatie

Pastoor Spieringsstraat 299, Uden

Pastoor Spieringsstraat 299, Uden Pastoor Spieringsstraat 299, Uden Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 20-06-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie