RESIDENTIE ELZENGAARD 8 APPARTEMENTEN

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RESIDENTIE ELZENGAARD 8 APPARTEMENTEN"

Transcriptie

1 BOUWPROJECT DENDERGAARD RESIDENTIE ELZENGAARD 8 APPARTEMENTEN LIGGING : Oude Dendermondsesteenweg ts.n 33 & Aalst BOUWHEER : DENDERGAARD bvba Geraardsbergsestraat Aalst ARCHITECT : Architectenbureel ARTEC + bvba Steenweg 57a 9473 Welle (Denderleeuw) Tel.: 053 / Fax.: 053 / Mail: VERKOOP : ONIS bvba Geraardsbergsestraat Aalst Tel.: 0475 / / Mail:

2 BOUWPROJECT DENDERGAARD RESIDENTIE ELZENGAARD - 8 APPARTEMENTEN Het bouwproject Dendergaard wordt ingeplant aan de Oude Dendermondse steenweg (ts. de huisnummers 33 en 37) te Aalst. Hiertoe worden 2 oude woningen met afhangen en serres afgebroken. Centraal op het terrein en haaks op de bestaande straat wordt ingevolge de goedgekeurde verkaveling een nieuwe straat aangelegd,voorzien van de nodige openbare parkeerplaatsen,groenaanleg,speelcombinatie,zitbanken en een wadi. Er wordt voorzien in ruime groenaanleg,oa dr. bestaande en nieuwe wilgen Hierlangs worden de 16 nieuwe ééngezinswoningen ingeplant, 6 aan linkse zijde en 10 aan rechtse zijde Aan de Oude Dendermondse steenweg worden links en rechts van de inrit met de nieuwe straat elk één meergezinswoning opgericht,beiden bestaande uit 8 appartementen. Residentie Elzengaard is gelegen aan de linkse zijde van de nieuwe wegenis. Het nieuw op te richten gebouw paalt met zijn voorgevel aan de Oude Dendermondse steenweg,met zijn zijgevel aan de nieuwe straat. Het gebouw links bestaat uit 2 appartementen met 3 slaapkamers op gelijkvloers, op 1 e en 2 e verdieping telkens 2 appartementen met 2 slaapkamers en één met één slaapkamer. Verder voorziening van garages en parkeerplaatsen (totaal 9) + een gemeenschappelijke fietsenberging. De inplanting van het project situeert zich aan de buitenring van de stad (onmiddellijk aansluitend op de Leopold- en H.Hartlaan) met goede verbinding naar de grote invals- en verbindingswegen,het station en het stadscentrum.

3 Tevens dichtbij het O.L. Vrouwziekenhuis (700 m.) en de Wijngaardveld. industriezone De bouwplaats zelf kent een rustige ligging,midden in een nette buurt met alle basisvoorzieningen als een warme bakker,beenhouwerij-fijnkost en een autobushalte. De woningen en de meergezinswoningen worden opgericht in degelijke en mooi geselecteerde uniforme bouwmaterialen (lichtgrijs genuanceerde handvormgevelsteen/ lichtgrijs architectonisch beton en alu-ramen). Niet alleen wordt gefocust op een aangenaam en fris woonkader,tevens wordt de nodige aandacht besteed aan degelijke materiaalkeuzes,constructieprincipes en de professionele uitvoering ervan. Door deze materiaalkeuzes en constructieprincipes wordt de nadruk gelegd de isolatie,ventilatie en luchtdichtheid. ( E 60 peil) Alle appartementen worden verwarmd met performante gaswandketels van het gesloten type (condenserend),dewelke tevens instaan voor de warmwaterproductie. Teneinde in de verkaveling tot een verzorgd en net geheel te komen,worden alle kavels zo ook de appartementen - na beeindiging der bouwwerken voorzien van de nodige perceelsafsluitingen,worden ze genivelleerd en voorzien van een aangelegd achterterras en oprit.zodoende zijn niet alleen de openbare maar ook alle private infrastructuurwerken voorzien en voleindigd. Residentie Elzengaard is opgebouwd rond één centraal trappenhuis en liftinstallatie.de inkom ligt centraal aan de Oude Dendermondsesteenweg en geeft verdeling aan de 8 appartementen,zijnde : 2 appartementen met elk 3 slaapkamers op gelijkvloers (0.1 rechts) (0.2 links) Beide appartementen beschikken over een private voor- en achtertuin,dewelke achteraan toegang geeft tot de garages/parkings 3 appartementen op de 1 e en de 2 e verdieping,waarvan telkens één met 1 slpk. en 2.1) gelegen aan de voorzijde (hoek Oude Dendermondsestwg./nieuw aangelegde straat) verder 2 appartementen met 2 slaapkamers,waarvan de app. 1.2 en 2.2 uiterst links gelegen zijn (van voor- naar achtergevel) en de app. 1.3 en 2.3 rechts achteraan gelegen (zijgevel aan de nieuw aangelegde straat Alle appartementen beschikken over een ruim terras (0.1 en 0.2) op gelijkvloers of een zitbalkon op de verdiepingen. Op het gelijkvloers,bij de inkom is een meterruimte voorzien en een vuilnisberging (enkel bereikbaar vanaf de buitenzijde). De bouwvergunning werd verleend op basis van 9 open parkeerplaatsen en een fietsenberging.

4 Momenteel is een aanvraag lopend tot wijziging hiervan tot een geheel van gesloten,private garages,een gesloten fietsenberging en 3 open parkeerplaatsen. (verkavelingswijziging en bouwaanvraag). De appartementen,residentie Elzengaard worden ontworpen en technisch begeleid door : Architectuur Architectenbureel Artec + bvba Steenweg 57A 9473 Welle-Denderleeuw Tel. 053/ Stabiliteit Bureau Van Ransbeeck bvba Achiel Cleynhenslaan Keerbergen Tel. 015/ Veiligheidscoordinatie E.P.B. AVG Consulting bvba Biezestraat Hamme Tel. 0475/ Onis bvba staat in voor de begeleiding van de kopers ten overstaan van de ontwerpers,technici,aannemers en toeleveraars en houdt een individueel dossier bij. Eventuele aanpassingen dienen steeds tijdig aangevraagd.indien deze zouden leiden tot prijsaanpassingen,zullen deze vooraf dienen ondertekend te worden voor akkoord.

5

6 001. Afbraakwerken & opkuis bouwterrein Alle (kleine) bebouwingen en constructies op het terrein worden vooraf afgebroken. Het terrein wordt opgeruimd en de begroeiing op het maaiveld voor zover aanwezig verwijderd Verzekeringen De bouwheer voorziet tijdens de werken in alle verzekeringen t.o.v. derden en een verzekering " alle bouwplaats risico's ". Van bij de voorlopige oplevering sluit de eigenaar zelf een brandverzekering af Funderingen Er worden vooraf grondsonderingen (bepalingen van de grondweerstand) uitgevoerd door een geotechnisch laboratorium. De funderingen van het gebouw worden uitgevoerd tot op goede grond en ingevolge de resultaten van deze grondsonderingen, en worden uitgevoerd volgens de betonstudie die door de ingenieur stabiliteit opgemaakt zal worden Ondergronds metselwerk Bovenop de algemene funderingsplaat met vorstrand wordt de basis van alle muren (ondergronds metselwerk) opgetrokken in geïsoleerde snelbouwstenen Vochtisolatie Boven het peil van het gelijkvloerse vloerniveau, alsook boven alle raam- en deuropeningen zal een vochtmembraan geplaatst worden, dat doorlopend zal zijn over de breedte en de lengte en eindigend met opstaande zijden, om opstijgend vocht tegen te gaan en spouwvocht te evacueren Rioleringen De rioleringsbuizen in volle grond zullen uitgevoerd worden in hoogwaardig pvc met BENOR-keuring, inclusief controlekamers, reukafsnijders en andere hulpstukken. Op het terrein wordt een regenwaterput voorzien met de nodige capaciteit ingevolge de geldende normen. De overloop van de regenwaterput wordt aangesloten op een infiltratiebekken indien de grond voldoende doorlatend is. De aansluiting met de openbare riool wordt uitgevoerd door een door het stadsbestuur aangestelde aannemer.

7 Alle deksels van controlekamers en regenwaterputten, die gelegen zijn in de circulatiezone van mechanisch verkeer worden afgedekt met een daarvoor aangepast metalen deksel Opgaand metselwerk Het opgaand metselwerk zal uitgevoerd worden met snelbouwsteen, met Ytong-steen om koudebruggen te vermijden en met betonsteen op de plaatsen die door de stabiliteitstudie (betonstudie) aangeduid worden. Alle niet dragende muren worden uitgevoerd in snelbouwsteen dikte 0.09 m. Alle woningscheidende (tussen twee woningen ) wanden worden uitgevoerd in 2 x dikte 0.14 m, met luchtspouw en akoestische isolatie. De spouwen worden geïsoleerd volgens de voorschriften van de EPB-verslaggever en zijn voorzien van een verluchte spouw met aangepaste spouwhaken. Vloeren worden voorzien met zgn. predallen, breedplaatvloeren bestaande uit een geprefabriceerde betonplaat van min. 120 cm breedte, met ingebetoneerde tralieliggers in staal, die ter plaatse opgegoten en van verdere onder-, bovenen voegwapening voorzien worden Gevelafwerkingen De buitengevels worden opgetrokken in genuanceerde lichtgrijze handvormgevelsteen Inbegrepen zijn alle voegwerken (ton sur ton), zowel van gevelsteen als van buitenschrijnwerk aan geveldelen Blauwe hardsteen Alle dorpels (voor zover ze niet gevormd zijn uit de prefab-balkonelementen) worden uitgevoerd in blauwe hardsteen, glad geschuurd Afdekkingen van terras- en vrijstaande muurhoofden worden eveneens uitgevoerd in blauwe hardsteen Kokerleidingen Alle kokerleidingen in het gebouw ( nodig voor o.a. afvoer rookgassen, afzuiging dampkap en verluchting lokalen ) worden geconcipieerd ingevolge de geldende normalisaties inzake EPB Er zal gewerkt worden met een mechanisch verluchtingssysteem (type C+) dat via metalen kokers en elektrisch aangedreven ventilatoren de vochtige lucht afzuigen in de natte ruimtes; en waarbij aanzuigroosters voor verse lucht zorgen in de droge ruimtes. Er worden geen afvoeren voorzien voor droogkasten. Er wordt de kopers (ten voordele van de goede werking) aangeraden om condenserende droogkasten te plaatsen. Hiertoe wordt dan wel een sanitaire afloop met reukafsnijder voorzien.

8 011. Hellingsbeton De platte daken en de inwaartse terrassen worden op de draagvloer voorzien van hellingschape, dewelke de goede afwateringsgraad der daken zal bewerkstelligen Gewapend beton - elementen De vorstranden, funderingszolen, funderingsbalken, de opgaande delen (kolommen-balken) worden uitgevoerd in gewapend beton. De vloerplaten zijn van het type predallen met een druklaag en wapening. Ook zullen enkele draagbalken uitgevoerd worden als metalen liggers, daar waar de inbouwhoogte te klein is en/of de draaglast te groot. Al deze onderdelen worden berekend en gedimensioneerd door het studiebureel stabiliteit Elementen architectonisch beton De balkons op de 1 e en 2 e verdieping worden uitgevoerd in vooraf gefabriceerde elementen in architectonisch sierbeton van grijze kleur (gearmoniseerd met de gevelsteen).deze worden terplaatse aangegoten met thermische onderbreking aan de vloerplaten. De balkonelementen zijn voorzien van afwaterend grondvlak en doorgangen voor aflopen/roosters Dakdichting platte daken - dakisolatie Bovenop het hellingsbeton wordt een dampscherm aangebracht met daarop een isolotielaag,bestaande uit gecacheerde PU-platen. De afdichting zelf bestaat uit 2 lagen bitumeus dichtingsmembraan,waarvan één met glasvlies versterkt is,of uit een een éénlagig systeem uit hoogwaardige rubberverbindingen zoals PIB,EPDM of rephanol. Inbegrepen zijn alle verdere aanwerkingen als solins,klemprofielen,tapbuizen en bolroosters of bladvangers.ook een dubbelwandige koepel ter hoogte van het trappenhuis,dewelke dienst doet als rookluik (brandvoorschriften) en mechanisch bedienbaar is Alu-dakranden Alle gebouwhoofden worden bovenaan afgewerkt met een aluminiumdakrandprofiel met druiplijst. Deze profielen in alu-natuurkleur worden na bevestiging,waterdicht aangewerkt met het dichtingsmembraan.

9 016. Regenwaterafvoeren De afvoeren worden deels uitgevoerd in zink-titanium legering, deels (waar ze intern in het gebouw geplaatst worden) in HDPE (polyethyleen). Ze zijn voorzien van de nodige beugels voor plaatsing, overgangstukken, enz Buitenschrijnwerken Alle ramen en deuren worden uitgevoerd in alu-3 kamerprofielen. Alle bedieningswijzen zijn op plan aangeduid. Alle lokalen zijn voorzien van mogelijkheid tot verluchting, hetzij door kipstand van minstens één raam, hetzij door een schuifraam. de Bijkomend op deze verluchtingswijze zullen de ramen (in de droge ruimtes) voorzien worden van verluchtingsroosters boven de ramen of op het glas in overeenstemming met de EPB-studie. Ook de inkomdeuren worden uitgevoerd in hetzelfde materiaal. De garages worden afgesloten door middel van een geisoleerde sectionaalpoort ( model stucco vlak). In optie / meerprijs kan deze poort voorzien worden van een motor dewelke mechanisch bediend kan worden via een zender / afstandsbediening. Inbegrepen is het aanspuiten van alle buitenschrijnwerk aan het gevelmetselwerk met plastische voegen Beglazingen Overal is superisolerende dubbele beglazing voorzien met een K-waarde van 1.1 W/m²K. Het glas zal een dikte hebben evenredig met de grootte van de raamgehelen.glasvolumes zijn,waar van toepassing,als gelaagd glas voorzien volgens NBN norm S Vloerisolatie De vloerplaat van het gelijkvloers wordt voorzien van een laag thermische vloerisolatie in P.U.R. aan de dikte,zoals opgegeven in het E.P.B. rapport. Deze tussen het gelijkvloers en de verdiepingen worden voorzien van thermische isolatie Isobet (monolitische,isolerende mortellaag) met daarop aangebracht een laag Thermofloor silence,voorzien van geplooide randstroken met opstand en waarvan alle naden afgeplakt worden -isolatie tegen kontaktgeluid (EN-ISO db)

10 020. Binnenpleisterwerken Alle binnenmuren zullen afgewerkt worden in gespoten en glad afgestreken gipsbepleistering. Alle buitenschrijnwerk wordt ingepleisterd (raamslagen). Alle vrijstaande hoeken worden voorzien van gegalvaniseerde hoekijzers. De plafonds in predallen worden eerst voorzien van een voegvulling en worden nadien voorzien van spuitplamuur van ongeveer 2 mm Chape / dekvloer Alle draagvloeren zullen worden bekleed met een dekvloer van aangepaste dikte (egalisatielaag voor aanbrengen van diverse bevloeringen) Bevloeringen (prijzen van vloer- en muurbekledingsmaterialen zijn excl. btw en excl. plaatsing) privé- terras op gelijkvloers in getrommelde betonklinkers in formaat 20/20 balkons in slijtlaag in architectonisch beton of met graniet 40/40 x 3 op tegeldragers en met open voegen oprit in betonklinkers binnentrappen,bordesden en inkomhall in natuursteen ingewerkte deurmat private hall, wc, vestiaire en living keramische tegels, handelswaarde 35./m². excl. plaatsing aanhorige plinten keuken en badkamer keramische tegels, handelswaarde 35./m². excl. plaatsing aanhorige plinten berging en eventuele wasplaats keramische tegels, handelswaarde, 25./m². excl. plaatsing aanhorige plinten slaapkamers houten fineer-parket, handelswaarde, 35./m². excl. plaatsing

11 aanhorige plinten deur- en raamtabletten natuursteen met dikte van 20 mm. materiaal en kleur aangepast aan de overige gekozen vloermaterialen 023. Muurbekledingen badkamer & eventuele douchekamer : bekleding met faiencetegels op alle muurvlakken tot volledige kamerhoogte faience met een handelswaarde van 30./m². excl. plaatsing keukens : aanbrengen van faiencetegels in keuken tussen onder- en bovenkasten handelswaarde 30./m². excl. plaatsing 024. Binnenschrijnwerken houten binnendeuren Vlakke, volle standaarddeuren, voorzien van hang en sluitwerk en krukken en sleutelplaatjes in inox - kassementen en deuromlijstingen in M.D.F.-plaat om te schilderen.de omlijstingen worden uitgevoerd in MDF. De op de plannen vermelde schuifdeuren zijn van dezelfde kwaliteit, doch voorzien van aangepast hang- en sluitwerk. De deuren worden vooraf geschilderd met een grondlaag in witte kleur. Op de plaatsen,door de brandweer geeist zullen dezelfde deuren geplaatst worden,doch met Rf. ½ h. en eventueel deurpomp? De inkomdeuren v.d. appartementen in Rf. ½ h. uitvoering zijn voorzien van een driepuntsluiting + een trekker aan de zijde vh. Trappenhuis. glazen binnendeur De doorgang tussen living en inkomhall of deze tussen living en nachthall wordt voorzien van een glazen deur in gehard veiligheidsglas met een handelswaarde van 750. Hier worden de dagkanten uitgepleisterd de glazen deur draait op een in de vloer ingewerkte deurpomp en de deurbladen worden voorzien van een inox-trekker aan weerszijden Brandbeveiligingen Het gebouw zal volledig voldoen aan de door de stedelijke brandweer gestelde eisen en de wettelijke bepalingen (conform het brandpreventieverslag).

12 026. Sanitaire installaties uitbouw voorzieningen : Bedeling van koud water bij middel van kunststofbuizen, verdeeld via een collector punt per punt afzonderlijk. Bedeling van warm water op zelfde wijze via de individuele doorstroomboiler. Afvoerleidingen in polyethyleenbuizen merk geberit of gelijkwaardig. De installatie wordt gekoppeld aan een individuele meter, dewelke staat opgesteld in de meterruimte op gelijkvloers. toestellen : (informatief) De op de plannen getekende toestellen en hun opstelling zijn bij wijze van voorbeeld. De koper kiest de toestellen, accesoires en hun opstelling in samenspraak met de bouwheer en de aannemer sanitair. Volgende zaken kunnen gekozen worden : - Acryl-ligbad of acryl-douche uitgerust met eengreepsmengkraan, handdouche met slang en wanddouchehouder en automatische lediging. - Enkele of dubbele inbouwlavabo met eengreepsmengkranen, geplaatst op een badkamermeubel, bestaande uit blad, onderkast, spiegel en lichtluifel. - Toilet type : hangtoilet met verdoken jachtbak Het hangtoilet op gelijkvloers wordt aangevuld met een handwasser met alle aanhorigheden (spiegel, handdoekdrager en zeephouder) Alle kraanwerk is van het merk F. Grohe of gelijkwaardig inbegrepen alle verchroomde aanvoerbuisjes, shell-kraantjes e.d. De totale handelswaarde van deze toestellen per appartement bedraagt : app. 0.1 & (excl. btw) app. 1.1 & (excl. btw) app. 1.2 / 2.2 / 1.3 & (excl. btw) 027. Verwarmingsinstallaties De woningen worden verwarmd met verwarming op aardgas. De gasmeter wordt opgesteld in de meterruimte op gelijkvloers. Condensatiegaswandketel met voldoende calorisch vermogen, opgesteld in de berging. Deze ketel staat ook in voor de individuele productie van warmwater door toedoen van een ingebouwde boiler.

13 Radiatoren in standaardkleuren in alle ruimtes, recht evenredig met de berekende warmteverliezen. Opstelling en grootte kan gepersonaliseerd worden. Sierradiatoren zijn mogelijk,mits supplement. Toevoerbuizen van de radiatoren zijn ingewerkt in de muren. Alle toe- en afvoerleidingen zijn in kunststof, vertrekkend vanaf de collector. Voeding radiator per radiator. Inbegrepen alle toebehoren, zoals afsluitkranen, overloop e.d. en ook de aardgasleidingen vanaf de gasteller. Bij de berekening van de installatie wordt rekening gehouden met een buitentemperatuur van -10 C.om volgende binnentemperaturen te bereiken: - living en keuken : 22 C. - badkamer : 24 C. - slaapkamers : 18 C. De temperatuur wordt geregeld door een klokthermostaat in de living en bij middel van thermostatische kranen in de andere ruimtes Elektriciteitsuitbouw Stroomtoevoer 3 x 380 V of 220 V wisselstroom. De volledige installatie wordt uitgevoerd conform de AREI-normen en de voorschriften van de distributiemaatschappij. Alle leidingen en verdeeldozen zijn ingewerkt in de muren, behoudens in de garages, waar de installatie in opbouw voorzien wordt. De installatie omvat de hoofdvoedingkabel, het verdeelbord en de distributie naar alle lokalen. De elektriciteitsmeter wordt opgesteld in de meterruimte,de zekeringkast in de berging van het appartement. De zekeringkast is voorzien van automatische zekeringen en verliesstroomschakelaars. Alle installatiemateriaal is van het merk Niko, Legrand of gelijkwaardig. Alle installaties zijn van het ingewerkte type, behalve in de garages, waar alles in opbouw wordt voorzien. De installatie van een appartement omvat: 1. terras of balkon 1 lichtpunt met enkele bediening 1 buitenstopcontact 2. Inkomhal

14 1 stopkontakt 2 lichtpunten met dubbele bediening 2 schakelaars 3. wc 1 lichtpunt enkele bediening 1 schakelaar 4. living en eethoek 2 lichtpunten (met dubbele bediening) 4 schakelaars 8 stopkontakten 1 TV-voorziening 1 UTP-voorziening (RJ45-stopkontakt voor digitale TV) 1 telefoonvoorziening 1 voeding kamerthermostaat 1 videofoon (binnenpost en camera-unit aan de inkom) 5. keuken 1 lichtpunt (enkele bediening) 1 schakelaar 1 voeding dampkap 1 voeding kookplaat 1 voeding oven 1 voeding microgolfoven 1 voeding vaatwas 1 lichtpunt onder bovenkasten (enkele bediening) 1 schakelaar 2 dubbele stopkontakten boven werkblad 6. berging / wasplaats 1 lichtpunt (enkele bediening) 1 schakelaar 1 stopkontakt 1 stopkontakt wasmachine 1 stopkontakt droogkast 1 voeding C.V. 1 verdeelbord 7. badkamer 1 lichtpunt (enkele bediening) 1 schakelaar 1 voeding verlichting badkamermeubel 2 stopcontact aan het lavabo-meubel 8. slaapkamers 1 lichtpunt met dubbele bediening 2 schakelaars 3 stopcontacten

15 parlofonie : Iedere slaapkamer wordt voorzien van een UTP stopcontact en op 1 slaapkamer TV. volledige installatie videofonie ontvanger met scherm in de living verbonden op electrische deuropener en camera aan de inkomdeur 029. Keukeninstallaties De keuken ontworpen, geleverd en geplaatst door een gespecialiseerde keukeninstallateur bestaat uit boven- en onderkasten op watervaste sokkels, spoeltafel, kast met vuilnisbakje en handdoekdragers, kast vaatwas, dampkapkast (indien niet vrij opgesteld), kast voor koelkast, kast voor oven en de verdere bergkasten en laden met bestekbakjes, voorzieningen voor verlichting onder de bovenkasten. Alle keukenkastonderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige laminaatpanelen, de werkbladen uit speciaal gevormde opgeronde panelen. De deuren zijn opgehangen aan sterke scharnieren. Er zijn verschillende kleuruitvoeringen en combinaties mogelijk. De hiernavolgende toestellen (+ aansluitingen ervan) zijn standaard voorzien : spoeltafel in inox met dubbele bak en afdruipvlak ééngreepsmengkraan elektrische keramische kookplaat met 4 zones dampkap met verschillende snelheden en verlichting onderbouwoven koelkast 240 liter met vriesvak geintegreerde vaatwasser (niet vr.de app. met 1 slpk.) De voorziene handelswaarde voor de volledige keuken bedraagt per appartement : app. 0.1 & (excl. btw) app. 1.1 & (excl. btw) app. 1.2/2.2/1.3 & (excl. btw) Wanneer de keukeninstallatie op verzoek van de koper geleverd en geplaatst wordt door een externe leverancier,dan zal een som t.b.v. 15% vh. voorziene keukenbudget aangerekend worden bij de eindafrekening Liftinstallatie Electrisch aangedreven lift capaciteit 630 kg. 8 personen snelheid 1 m. /sec. 3 stoppplaatsen (gelijkvloers 1 e 2 e verd.) Kooi voorzien van luxueuze afwerking en aangepaste verlichting.

16 Telescopische schuifdeuren Rf ½ h. Metalen tussendeurbekledingen Bedieningssysteem met microprocessor. Noodverlichting en telefoonaansluiting voorzien. Lift wordt opgeleverd na keuring en met de nodige garanties Brievenbussen De brievenbussen worden geplaatst in een vooraf uitgespaard gedeelte gevelsteen in de voorgevel,links van de inkomdeur. Er worden in totaal 8 afzonderlijke brievenbussen verzameld in één geheel. Uitvoering in RAL-kleur aangepast aan de gevelsteen en het buitenschrijnwerk. Het videofoonpanee met bel en camera wordt naast de inkomdeur geplaatst Schilderwerken inkomhall verlichting De gemeenschappelijke delen worden volledig geschilderd opgeleverd. (inkomhall/gangen/liftdeuren/inkomdeuren/trapkeuning in metaal) Onder de trap naar 1 e verdieping wordt een afgesloten ruimte voorzien met uitgietbak,koudwaterkraantje op pomp (regenwater vanuit de regenwaterput) en afloop ten behoeve van het onderhoud der inkomhall,gangen en trappen. De verlichtingsarmaturen in inkomhall,trappen en sassen zijn inclusief. Zo ook de verlichtingsarmaturen aan terrassen en balkons (om reden van conformiteit)

17 OPMERKINGEN 001. Wijzigingen - aanpassingen De architect kan altijd wijzigingen aanbrengen en-of aanpassingen doorvoeren, dewelke hij nuttig acht voor de goede uitvoering van het werk. (om technische en om esthetische redenen). Evenwel zal steeds de geest van het ontwerp en van het bestek geëerbiedigd worden en zal dit geen enkele minwaarde mogen tot gevolg hebben Plannen en bestekken De plannen, dewelke berusten bij de opdrachtgever, bij het verkoopbureau en bij de notaris, vormen de basis voor het opstellen van de verkoopsovereenkomst. Afwijkingen van kleine orde - dewelke zouden kunnen bestaan - zowel in plus als in min, zullen aanzien worden als toleranties. Deze kunnen door partijen niet ingeroepen worden om aanleiding te geven tot vergoedingen. Uiteraard mogen deze ook niet leiden tot bewijsbare minwaardes. Evenzo kan het bestek kleine wijzigingen ondergaan, dewelke nodig zouden zijn voor goede uitvoering en voor conformiteit t.o.v. door de administratieve overheden opgelegde normen Zettingen De kleine krimp- en zettingsscheurtjes, dewelke veroorzaakt worden door uitdroging van materialen en door normale zettingen van het gebouw, kunnen geen aanleiding geven tot achteruitstelling van betaling, voor zover deze gering zijn en derwijze inherent aan de natuur van het gebouw en van de materialen Invulling plannen Vast en los meubilair, opstelling toestellen sanitair en configuratie badkamer zijn op de plannen enkel voorgesteld als invulling van de ruimtes. Ze zijn dan ook als dusdanig te beschouwen, tenzij uitdrukkelijk vermeld in voorgaande beschrijvingen.

18 005. Aansluitingen Alle aansluitingen (water, gas, distributie, elektriciteit, telefoon en riolering) en de tellerkasten worden aan elke koper afzonderlijk aangerekend. Deze zijn dus niet voorzien in de koopprijs van het appartement. De totale kostprijs van deze aansluitingen zal aan de koper doorgefactureeerd worden op basis van de kostende prijs (voorlegging van facturen) 006. Veiligheidscoordinatie E.P.B.-regeling Er wordt ingevolge wettelijke bepalingen terzake een veiligheidscoordinator aangesteld, dewelke een ontwerp zal opstellen en de werf zal opvolgen. Deze zal ook instaan voor controle op de normalisaties van E.P.B.-normen. De kosten voor opmaken van het post-interventiedossier zullen aan de kopers aangerekend worden en zijn dus niet voorzien in de koopprijs van het appartement Opleveringen De appartementen worden opgeleverd met verwijdering van alle puin en afval, dus bezemschoon. Voor de overhandiging der sleutels zal de koper het saldo betaald hebben. Bij het overhandigen wordt door de leidende architect een proces-verbaal opgemaakt van voorlopige aanvaarding. Indien dit niet gebeurt, aanvaardt de koper door het in gebruik nemen (onder in gebruik wordt verstaan het aanwezig zijn van huishoudelijke materialen zoals meubels, onderhoudsmateriaal e.d.) een stilzwijgende voorlopige aanvaarding. De tienjarige aansprakelijkheid neemt een aanvang op datum van de voorlopige oplevering. Eén jaar na datum van de voorlopige aanvaarding wordt het gebouw beschouwd als definitief opgeleverd. De eigenaar dient de bouwheer minstens één maand voor de datum van definitieve oplevering te verwittigen indien het gebouw nog gebreken vertoont, dewelke de definitieve oplevering in de weg staan. Indien dit niet gebeurt, aanvaardt de eigenaar de definitieve oplevering. De koper wordt overeenkomstig de dwingende wetsbepalingen eigenaar van de opstallen naargelang van de vordering van de werken. De partijen komen echter uitdrukkelijk overeen dat, zonder afbreuk te doen aan het eigendomsbegrip in de zin van de Wet Breyne, de afgifte van de sleutels en de toegang tot het pand slechts gebeurt bij de voorlopige oplevering en de betaling van de facturen.

19 Opgemaakt te Aalst op Voor akkoord : Bouwheer: Voor akkoord : Koper(s) : Voor kennisname : Architect :

BOUWPROJECT DENDERGAARD verkaveling 16 woningen 16 appartementen

BOUWPROJECT DENDERGAARD verkaveling 16 woningen 16 appartementen BOUWPROJECT DENDERGAARD verkaveling 16 woningen 16 appartementen LIGGING : Oude Dendermondsesteenweg ts.n 33 & 37 9300 Aalst BOUWHEER : DENDERGAARD bvba Geraardsbergsestraat 11-13 9300 Aalst ARCHITECT

Nadere informatie

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N 14 T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N Ruwbouw De grondwerken en nivelleringen omvatten alle opruimingswerken, zowel mechanisch als

Nadere informatie

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne HUYZE T STEENTJE Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne Huyze t Steentje : Beschrijving Laarne, Hoekstraat 28 Op een boogscheut van het centrum van Laarne, in een pittoreske landelijke omgeving bouwt de

Nadere informatie

Lastenboek Groenendaallaan 13-17

Lastenboek Groenendaallaan 13-17 Lastenboek Groenendaallaan 13-17 1. Alle architectkosten zijn ten laste van de aannemer alsook de kosten van de ingenieursstudie. 2. De aansluitingen aan de openbare netten zijn ten laste van de kopers,

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering 21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Rillaar Montenaken Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr):

Nadere informatie

Hoek Leopoldlaan Twee Hagenstraat 9300 Aalst. Churchillsteenweg 51 9320 Erembodegem Tel. 053 / 83.30.25

Hoek Leopoldlaan Twee Hagenstraat 9300 Aalst. Churchillsteenweg 51 9320 Erembodegem Tel. 053 / 83.30.25 1 RESIDENTIE Gaius LIGGING : Hoek Leopoldlaan Twee Hagenstraat 9300 Aalst BOUWHEER : Reco NV Churchillsteenweg 51 9320 Erembodegem Tel. 053 / 83.30.25 ARCHITECT : Architectenbureel ARTEC + bvba Steenweg

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Landelijke nieuw te bouwen gezinswoning te Gingelom. Half open bebouwing van 152m 2 op een perceel van 4a00ca Adres: Statiestraat 73, Gingelom Perceel

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Eigentijdse nieuw te bouwen gezinswoning te Bilzen (Hoelbeek). Linkerwoning van een tweewoonst van 140m 2 op een perceel van 5a53ca Adres: Hoelbeekstraat

Nadere informatie

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit 07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Werf: VELDENSTRAAT Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr): Type

Nadere informatie

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras.

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras. 1/6 Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een 1 e keus gevelsteen, bepaald door de architect of de promotor. Het voegwerk van het metselwerk zal uitgevoerd worden door gespecialiseerde vaklieden.

Nadere informatie

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO 3 Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen 2 Inhoudsopgave 3 Situerings- en liggingsplan p. 4-5 Plannen der woongelegenheden p. 9 I. Plan woning

Nadere informatie

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN Immo Toye - Nassaulaan datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN uitbreken binnendeuren uitbreken keuken (meubilair, tegels, ) uitbreken badkamer (sanitair, meubilair, vloeren, muurtegels) uitbreken bestaand toilet

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: Werf: Aarschot Architekt: Bert Van der Borght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWHEER: DEGO bvba Poeleinde 33 2323 Hoogstraten - Wortel Tel 03 / 314 35 69 Fax 03 / 314 99 80 info@dego.be 1. ALGEMEEN De appartementen worden

Nadere informatie

De volledige installatie zal uitgevoerd worden overeenkomstig de bepalingen van de stroom leverende maatschappijen en de berekeningen conform AREI.

De volledige installatie zal uitgevoerd worden overeenkomstig de bepalingen van de stroom leverende maatschappijen en de berekeningen conform AREI. 1 Schrijnwerk Binnendeuren De binnendeuren worden uitgevoerd met een omlijsting en tubespaanvulling klaar om te schilderen. De inkomdeuren van de appartementen zijn branddeuren en hebben een brandweerstand

Nadere informatie

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem D8790-13012-NBW kerkhofstraat te koop nieuwbouwproject avelgem D8790-13012-NBW geschikt als investering kerkhofstraat te te koop nieuwbouwproject avelgem ligging Woonproject Kerkhofstraat is gelegen op

Nadere informatie

RESIDENTIE DE OLIJFBOOM

RESIDENTIE DE OLIJFBOOM RESIDENTIE DE OLIJFBOOM LIGGING : Jan Jeliestraat 10 9300 Aalst BOUWHEER : cv VERCOBO Bontegem 10 9280 Lebbeke-Wieze ARCHITECT : Architectenbureel ARTEC + bvba Johan Verdoodt & partners Olmenstraat 1 9320

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: MOLENSTEDE Werf: Architekt: BERT VAN DER BORGHT Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Residentie Zuiderkaai Kaai 45 Nieuwpoort app. 02.01

Verkoopslastenboek Residentie Zuiderkaai Kaai 45 Nieuwpoort app. 02.01 ARCHITECT: N.V. Architectenatelier Vyvey en partners Kaaiplein 1 8620 Nieuwpoort INGENIEUR STABILITEIT : C&S engineering Boudewijnlaan 48 8020 Oostkamp VEILIGHEIDSCOÖRDINATOR: Feys b.v.b.a. Professor Dewulfstraat

Nadere informatie

RESIDENTIE PARKSKEN. Hoek Parklaan Felix de Hertstraat 9300 Aalst

RESIDENTIE PARKSKEN. Hoek Parklaan Felix de Hertstraat 9300 Aalst RESIDENTIE PARKSKEN LIGGING : Hoek Parklaan Felix de Hertstraat 9300 Aalst BOUWHEER : Reco NV Churchillsteenweg 51 9320 Erembodegem Tel. 053 / 83.30.25 - lraes @reco.be ARCHITECT : Architectenbureel ARTEC

Nadere informatie

Residentie Bergakker

Residentie Bergakker 6 karaktervolle appartementen, allen voorzien van tuin of terras/balkon met autostaanplaatsen en kelderberging Ligging: Bolk 52 Promotor: Makelaar: Architect: Jeni Holding nv Bolk 7 bus 1 (zetel: Fazantenlaan

Nadere informatie

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen 2) AFWERKING INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken Hoofdstuk 10: Vloer- en tegelwerken Hoofdstuk 11: Binnenschrijnwerk Hoofdstuk

Nadere informatie

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering 01/02/2012 1 δ DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: HOEGAARDEN Architekt: F VERTOMMEN Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE INTRODUCTIE Om de toekomstige eigenaars van deze handelsruimte een duidelijk overzicht te geven van de kwaliteit en de afwerking van

Nadere informatie

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase Generaal Lemanstraat 27 B-2018 Antwerpen Telefoon 03 232 08 79 Telefax 03 232 21 38 www.wilma.be ANCO-TORENS TURNHOUT VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase 4 Versie: 30 juli 2010 anco verkoopslastenboek

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 2. Pleisterwerken p.3 3. Chapewerken, p.3 6. Sanitaire installatie p.3 7. Elektrische installatie p.4 8. Verwarmingsinstallatie

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing)

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Artikel 1 - PARTIJEN Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Tussen de ondergetekenden, Enerzijds 1. NV DEBAILLIE PROMOTIONS, met zetel te 1140 Evere, Optimismelaan

Nadere informatie

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 Project te Houthalen : Weg naar Zwartberg Grondwerken Funderingen A. RUWBOUWWERKEN BESCHRIJVING DER WERKEN ---------------------------------

Nadere informatie

PROJECT INGOOIGEM - Lindeburen 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf- en delfwerken; -

Nadere informatie

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm Lastenboek casco afwerking Halfopen nieuwbouwwoning(ben woning) Gelegen Beekstraat te Tessenderlo.Ventilatie In deze woning zal systeem D met warmterecuperatie van het merk Vasco D 400 worden voorzien,

Nadere informatie

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 21/02/2013 1 DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Elsleukenstraat Langdorp Tel klant (p): (B. Mr):

Nadere informatie

- BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke

- BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke KORTE TECHNISCH OMSCHRIJVING Van de residentie Simon Residentie Simon - BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke - VERKOOP: ERA @t home St. Denijsplaats 3 8940 GELUWE Tel. 056/516652 athome@era.be 1 De Residentie

Nadere informatie

RESIDENTIE " BELLE - VUE "

RESIDENTIE  BELLE - VUE RESIDENTIE " BELLE - VUE " LIGGING: Sint Annalaan 117 119 9300 Aalst Meuleschettestraat 82 9300 Aalst BOUWHEER: ARCHITECT: INGENIEUR: PISO Real Estates NV Brusselbaan 317 1790 Affligem Tel. 053/78.57.24

Nadere informatie

RESIDENTIE MALUS Meldert-Dorp 42 te 9300 Aalst (Meldert)

RESIDENTIE MALUS Meldert-Dorp 42 te 9300 Aalst (Meldert) RESIDENTIE MALUS Meldert-Dorp 42 te 9300 Aalst (Meldert) BOUWHEER: PISO REAL ESTATES NV Brusselbaan 317, 1790 AFFLIGEM tel. 053/78.57.24 fax. 053/78.57.11 info@pisorealestates.be ARCHITECT: Artec+ Steenweg

Nadere informatie

LASTENBOEK APPARTEMENTEN

LASTENBOEK APPARTEMENTEN 1.1. ADMINISTRATIE LASTENBOEK APPARTEMENTEN Dit omvat: _ Opmeting van het perceel door landmeetkundige _ Grondsondering _ Stabiliteitsstudie _ Staat van bevinding aanpalende gebouwen. _ ABR-polis door

Nadere informatie

LASTENBOEK APPARTEMENTEN

LASTENBOEK APPARTEMENTEN LASTENBOEK APPARTEMENTEN 1.1. ADMINISTRATIE Dit omvat: Opmeting van het perceel door landmeetkundige Grondsondering Stabiliteitsstudie Staat van bevinding ABR-polis door de bouwheer Controle registratie

Nadere informatie

- 3 EENGEZINSWONINGEN TE HELDERGEM -

- 3 EENGEZINSWONINGEN TE HELDERGEM - - 3 EENGEZINSWONINGEN TE HELDERGEM - LIGGING : BOUWHEER : VERKOOP : ARCHITECT : INGENIEUR : Dorp 32 Heldergem (Haaltert) PISO Real Estates nv Brusselbaan 317-1790 Affligem Tel. 053 / 78.57.24 Fax. 053

Nadere informatie

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering S A M E N V A T T E N D B E S T E K - woningen Hoofdstuk 1 : RUWBOUWWERKEN Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenriolering Hoofdstuk

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER

VERKOOPLASTENBOEK. RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER VERKOOPLASTENBOEK RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER Architect : Luc Vandewynkel BVBA Kleiputtendreef 21 B-8970 Poperinge Tel : 057/336192 Fax : 057/338037 Bouwheer : Noterdaeme-Morlion

Nadere informatie

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN.

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 1 COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 2 RUWBOUW Onder het gebouw is volle grond voorzien. Op de betonnen funderingszolen zijn funderingsmuren uit betonblokken

Nadere informatie

PROJECT ZWEVEGEM - ZAVELEINDE Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf-

Nadere informatie

RESIDENTIE SERENA. Bouwen van 5 appartementen. Nieuwpoortsesteenweg 195. Oostende

RESIDENTIE SERENA. Bouwen van 5 appartementen. Nieuwpoortsesteenweg 195. Oostende Project : Bouwen van 5 appartementen Nieuwpoortsesteenweg 195 Oostende RESIDENTIE SERENA Bouwheer : contactpersoon: Van Dosselaer Danny Oude Brugseweg 246 8460 Oudenburg Roksem 0475/46 15 02 050/81 64

Nadere informatie

PROJECT DESSELGEM - OPSTALSTRAAT Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden -

Nadere informatie

Lastenboek. Dit lastenboek bestaat uit een beschrijving van de te gebruiken materialen en de wijze waarop ze worden verwerkt.

Lastenboek. Dit lastenboek bestaat uit een beschrijving van de te gebruiken materialen en de wijze waarop ze worden verwerkt. Lastenboek Wevelgem 6 woningen Inleiding Woonerf t Neerbeekske is een standingvol woonerf op een topligging te Wevelgem. Aan de verbindingsweg Wevelgem Kortrijk en dicht bij de autosnelwegen. Bijzonder

Nadere informatie

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 2 lot 8-9 - 10 GRONDPLAN lot 8-9 - 10 4 VERDIEPING 1 lot 8-9 - 10 VERDIEPING 2 6 lot 8-9 - 10 VOORGEVEL lot 8-9 - 10 ACHTERGEVEL

Nadere informatie

PROJECT VICHTE A. Rodenbachstraat Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden

Nadere informatie

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 2 lot 8-9 - 10 GRONDPLAN lot 8-9 - 10 4 VERDIEPING 1 lot 8-9 - 10 VERDIEPING 2 lot 8-9 - 10 6 VOORGEVEL lot 8-9 - 10 ACHTERGEVEL

Nadere informatie

Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K).

Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K). BESCHRIJVING DER MATERIALEN EN UITRUSTING 1) Glaswerk Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K). 2) Ventilatie systeem C+Evo2 met Healtbox II - Smartzone Natuurlijke

Nadere informatie

Werfinrichting (hekkens, keet, sondering, ) 1 780,00. Bouwcoördinatie (zie aparte offerte) 3 825,00. Architect 6 500,00

Werfinrichting (hekkens, keet, sondering, ) 1 780,00. Bouwcoördinatie (zie aparte offerte) 3 825,00. Architect 6 500,00 Raming kosten Heyte-Maes Werfinrichting (hekkens, keet, sondering, ) 1 780,00 Bouwcoördinatie (zie aparte offerte) 3 825,00 Architect 6 500,00 EPB, veiligheidscoördinatie, keuring riolering 1 735,00 RUWBOUW

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN. Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN. Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE INHOUD INHOUD 1. Voorstelling project Beerse Krommenhof 2. Overzicht verkoopsprijzen 3.

Nadere informatie

RESIDENTIE "SCHOONJANS"

RESIDENTIE SCHOONJANS RESIDENTIE "SCHOONJANS" LIGGING : 14 Stationstraat 9230 WETTEREN ARCHITECT : STUDIEBUREEL STABILITEIT : REMUE Ronny Koning Albertstraat 80 1760 ROOSDAAL Ingenieurs buro Jan LAMBRECHT Landjuweel 16 2340

Nadere informatie

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering 21/11/2012 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr Werf: ZWALUWSTRAAT/AARSCHOT Architect: Bert Vanderborght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p):

Nadere informatie

Everaert-Cooreman, Overmere

Everaert-Cooreman, Overmere Kuipersstraat / Schoenmakersstraat Eerste reeks van 4 woningen uit een totaal van 17 woningen Arch. J&J Drossaert, Bornem + Stein Michiels, Bornem Everaert-Cooreman, Overmere Het project ligt naast de

Nadere informatie

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Mooie open bebouwing met optimaal wooncomfort! KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Wonen in een groene omgeving - centraal gelegen - apart ontwerp! Kortenbosstraat SINT-TRUIDEN Open bebouwing met optimaal lichtinval

Nadere informatie

Algemeen lastenboek. Woonproject Achel

Algemeen lastenboek. Woonproject Achel Algemeen lastenboek Woonproject Achel Bouwpromotor: Groep Kunnen Weertersteenweg 135 3640 Kinrooi Tel 089/621 600 Gsm 0032/494 63 48 38 www.groepkunnen.be groepkunnen@skynet.be Architect: Architectenburo

Nadere informatie

LASTENBOEK. Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2. Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell.

LASTENBOEK. Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2. Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell. LASTENBOEK Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2 Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell.be Voorwoord Om de toekomstige eigenaar(s) van het bovenvermelde

Nadere informatie

Bouwen van handelsruimte + 4 appartementen

Bouwen van handelsruimte + 4 appartementen afvoeren worden door vals plafond onderstorten tot op bestaande fundering Bestaande kelder dubbele wandwapening 150/150/8/8 Muur waterdicht cementeren Bestaande kelder H = 212 wachtbuis diam.110-5 van

Nadere informatie

Residentie. Kessels Veld. Residentie "Kessels Veld" is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl.

Residentie. Kessels Veld. Residentie Kessels Veld is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl. Residentie Kessels Veld Residentie "Kessels Veld" is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl. Residentie KESSELS VELD staat voor aangenaam wonen in een standingvol gebouw gekenmerkt door zijn fraaie

Nadere informatie

RESIDENTIE "LUCIENNE"

RESIDENTIE LUCIENNE RESIDENTIE "LUCIENNE" LIGGING : Hoek Groeneweg - Denderhoutembaan 9400 NINOVE BOUWHEER : TRAWOBO BVBA 8 NIEUWSTRAAT 9860 OOSTERZELE 0446434184 Registratie: 06/11/01 Erkenning: Klasse 5 Cat. D nr 29.717

Nadere informatie

Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden

Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden De residentie Sint-Truiden is een nieuwbouwresidentie bestaande uit vier nieuwbouw appartementen, per bouwlaag één appartement. De appartementen: - Zijn ontworpen

Nadere informatie

DE BRABANT NV. Brugstraat Oeselgem PROJECT DESSELGEM - LIEBAARDSTRAAT. 5 woningen & 1 studio & garages

DE BRABANT NV. Brugstraat Oeselgem PROJECT DESSELGEM - LIEBAARDSTRAAT. 5 woningen & 1 studio & garages DE BRABANT NV Brugstraat 33 8720 Oeselgem PROJECT DESSELGEM - LIEBAARDSTRAAT 5 woningen & 1 studio & garages LASTENBOEK WATER- EN WINDDICHT Algemeen Architect Ingenieursstudie Veiligheidscoördinatie EPB-verslaggeving

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving Pagina 1 van 10 Gedetailleerde beschrijving U3 nieuwbouwwoningen in centrum Wezemaal. 1 half-open bebouwing, met 3 slaapkamers. VERKOCHT 2 rijwoningen, elk met 4 slaapkamers. 1 van de 2 VERKOCHT Elk met

Nadere informatie

ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE. volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO

ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE. volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO ALGEMEEN: Dit lastenboek werd opgesteld om de kandidaat-kopers een beknopt overzicht te geven

Nadere informatie

RESIDENTIE HOGE MEERS Bavikhovedorp

RESIDENTIE HOGE MEERS Bavikhovedorp RESIDENTIE HOGE MEERS Bavikhovedorp 1. WIND- EN WATERDICHTE UITVOERING APPARTEMENTSGEBOUW: Radier-funderingsplaat onafhankelijk van bestaande muurfundering Binnenmuren en binnendeel der buitenmuren in

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 4 NIEUWBOUWWONINGEN. Asterstraat 42-48 2340 BEERSE

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 4 NIEUWBOUWWONINGEN. Asterstraat 42-48 2340 BEERSE DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 4 NIEUWBOUWWONINGEN Asterstraat 42-48 2340 BEERSE INHOUD INHOUD 1. Voorstelling project Beerse Beukenlaan 2. Overzicht verkoopsprijzen 3. Plannen 4. Verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

Samenvattende meetstaat ARTIKEL IND HOEV ARCH HOEV AANN EENHEIDSPR SOM OPMERKINGEN

Samenvattende meetstaat ARTIKEL IND HOEV ARCH HOEV AANN EENHEIDSPR SOM OPMERKINGEN HOOFDSTUK 00 : INRICHTING VAN DE BOUWPLAATS. werfkast elek. te voorzien HOODSTUK 01 : VOORBEREIDENDE WERKZAAMHEDEN. 01.1 : Schoonmaak van de werf. uitgraven van stronken 4 stuks HOOFDTSUK 02 : GRAAFWERKEN.

Nadere informatie

Puursesteenweg 88 bouw van 2 gestapelde woningen. Gemeenschappelijke inrit. Arch. Karel Raes, Bornem. Hero Construct, Dendermonde

Puursesteenweg 88 bouw van 2 gestapelde woningen. Gemeenschappelijke inrit. Arch. Karel Raes, Bornem. Hero Construct, Dendermonde Puursesteenweg 88 bouw van 2 gestapelde woningen Woning 1, gelijkvloers + niv. 1: 3 slaapkamers, zuid-gerichte tuin, carport + berging Woning 2: niv. 2+3: 2 ruime slaapkamers, terras, zolder, zuidgerichte

Nadere informatie

RESIDENTIE "DAGMOED 3"

RESIDENTIE DAGMOED 3 RESIDENTIE "DAGMOED 3" LIGGING : Dagmoedstraat tussen huisnummers 33 C & 35 9500 GERAARDSBERGEN (SCHENDELBEKE) BOUWHEER : TRAWOBO BVBA 8 NIEUWSTRAAT 9860 OOSTERZELE 0446434184 Registratie: 06/11/01 Erkenning:

Nadere informatie

Residentie "Van Witthem"

Residentie Van Witthem Residentie "Van Witthem" Vorstesteenweg, 23 1601 RUISBROEK Bouwheer: Mede- eigenaars TONDEUR Wolvendaellaan, 125 1180 BRUSSEL Tel : 02/771 01 44 Architectenbureau: Jan VANDERPLAETSEN Gr. M. D Alcantaralaan,

Nadere informatie

Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek

Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek Subliem Project Algemeen lastenboek (het lastenboek primeert op plan) Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek Zowel bij renovatie als nieuwbouw maken wij enkel gebruik

Nadere informatie

Residentie DE VISSCHERIE

Residentie DE VISSCHERIE 20/09/2010 Residentie DE VISSCHERIE KAAI 43 ASTRIDLAAN 2-4 8620 NIEUWPOORT BESCHRIJVING DER WERKEN PROMOTORS ARCHITECT BVBA FRANCIS VERVISCH WYLEIN & PARTNERS CVBA Zandbeekstraat 21 Gulden Vlieslaan 65

Nadere informatie

SAMENVATTENDE MEETSTAAT

SAMENVATTENDE MEETSTAAT Samenvattende meetstaat 1//6 Aanpassingswerken sanitair blok kleuters Sint-Franciscus Basisschool / Kloosterstraat 79-9910 Knesselare - Architectenbureau Eric Lefebure Burg. J. Chalmetlaan 12-9060 Zelzate

Nadere informatie

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen!

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN Zeer laag E-Peil - Top ligging - Apart design! Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN Half open bebouwing met optimaal

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 1. Binnenschrijnwerk p.3 2. Pleisterwerken p.3 3. Chape, vloeren en faience p.3 4. Keukens p.4 5. trappen p.4 6. Sanitaire installatie

Nadere informatie

RESIDENTIE " MILOS KATTESTRAAT AALST

RESIDENTIE  MILOS KATTESTRAAT AALST RESIDENTIE " MILOS KATTESTRAAT AALST RESIDENTIE " MILOS LIGGING : Kattestraat 40,42,44,46,48,50,52 9300 AALST BOUWHEER : nv Frans Penne Invest Hof Zomergem 59 9320 AALST ARCHITECT : Architectenbureel ARTEC

Nadere informatie

BEKNOPTE BESCHRIJVING APPARTEMENTEN Residentie Ganzebroek Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek

BEKNOPTE BESCHRIJVING APPARTEMENTEN Residentie Ganzebroek Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek BEKNOPTE BESCHRIJVING APPARTEMENTEN Residentie Ganzebroek Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek Dit project omvat de realisatie van een vrijstaande bebouwing gelegen Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek, volgens

Nadere informatie

BESCHRIJVING VAN NOG UIT TE VOEREN WERKEN EN TE PLAATSEN UITRUSTINGEN

BESCHRIJVING VAN NOG UIT TE VOEREN WERKEN EN TE PLAATSEN UITRUSTINGEN BESCHRIJVING VAN NOG UIT TE VOEREN WERKEN EN TE PLAATSEN UITRUSTINGEN 1.GEMEENSCHAPPELIJKE DELEN EN UITRUSTINGEN 1.1. Inkomgedeelte De voordeur is uitgevoerd in gemoffelde aluminium met mat glas. Roestvrij

Nadere informatie

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR Houthalen Tel : 089/

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR Houthalen Tel : 089/ B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 Project te Genk: G. Lambertlaan BESCHRIJVING DER WERKEN VOOR DE BOUW VAN 20 APPARTEMENTEN MET ONDERGRONDSE GARAGE: -------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 4 NIEUWBOUWWONINGEN Asterstraat 42-48 2340 BEERSE INHOUD INHOUD 1. Voorstelling project Beerse Beukenlaan 2. Overzicht verkoopsprijzen 3. Verkoopsvoorwaarden 4. Plannen

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt

Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een waalvormige gevelsteen (type Nelissen, Vanderzanden, Terca) overeenkomstig met de bouwvergunning

Nadere informatie

Project Donkstraat. Het project bestaat uit 7 woningen en 4 appartementen met privé tuin of terras en individuele garage.

Project Donkstraat. Het project bestaat uit 7 woningen en 4 appartementen met privé tuin of terras en individuele garage. Project onkstraat Het project bestaat uit 7 woningen en 4 appartementen met privé tuin of terras en individuele. Bouwheer : Kleine Landeigendom Klein-Brabant Architect : ARCHITECTENBUREAU ARCHIPROF bvba

Nadere informatie

Schoten August Jonckersstraat 70 Eéngezinswoning

Schoten August Jonckersstraat 70 Eéngezinswoning Schoten August Jonckersstraat 70 Eéngezinswoning Exclusieve verkoop Immo De Laet nv Grote Steenweg 152 Dorpstraat 9 Kapellensteenweg 332 Paalstraat 70 2600 Berchem 2180 Ekeren 2920 Kalmthout 2900 Schoten

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. appartementen. Algemene inleiding

VERKOOPLASTENBOEK. appartementen. Algemene inleiding VERKOOPLASTENBOEK appartementen Algemene inleiding Voor het ontwerp van het Schoolhof werd een samenwerkingsverband aangegaan tussen verschillende architecten, een bureau voor landschapsarchitectuur en

Nadere informatie

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85 Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl VERKOOPLASTENBOEK PROMOTOR EN BOUWHEER Gebroeders Geudens NV Steenweg op Oosthoven 4 bus 1 2300 Turnhout

Nadere informatie

Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers

Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers Uitnodigende cottagewoning: inkomhal met vestiairekast, ruime living, volledig ingerichte

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE I. RUWBOUW ART. 1 : FUNDERINGEN De funderingen zijn berekend op een

Nadere informatie

Project te Genk: HEELDSTRAAT

Project te Genk: HEELDSTRAAT Project te Genk: HEELDSTRAAT BESCHRIJVING DER WERKEN --------------------------------- A. RUWBOUWWERKEN Grondwerken De teelaarde wordt afgestoken en ter plaatse gestockeerd,dit geld eveneens voor de grond

Nadere informatie

Hemiksem, Kleidaallaan 13

Hemiksem, Kleidaallaan 13 Hemiksem, Kleidaallaan 13 Ruime nieuwbouw woning met grote tuin. Exclusieve verkoop Immo De Laet nv Grote Steenweg 152 Kloosterstraat 72 Kapellensteenweg 332 Paalstraat 70 2600 Berchem 2180 Ekeren 2920

Nadere informatie

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark!

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT STOKKEM Prachtig & uniek privaat woonpark Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in het centrum van Stokkem, dat is wat deze

Nadere informatie

Inhoud. 00. Inleiding

Inhoud. 00. Inleiding Inhoud 00. Inleiding 01. Onderbouw /fundering 02. Bovenbouw 03. Gevelsluitingen 04. Dakwerken 05. Binnenafwerking 06. Technische installaties 07. Lift 08. Gemene delen 00. Inleiding Het project wordt gerealiseerd

Nadere informatie

LEBBEKE 22 APPARTEMENTEN IN KAPELLEKENSBAAN BIJLAGEBUNDEL

LEBBEKE 22 APPARTEMENTEN IN KAPELLEKENSBAAN BIJLAGEBUNDEL LEBBEKE 22 APPARTEMENTEN IN KAPELLEKENSBAAN BIJLAGEBUNDEL BIJLAGE 1: aanduiding elektrische voorzieningen BIJLAGE 2: aanduiding sanitaire voorzieningen BIJLAGE 3: gedetailleerde offerte sanitaire toestellen

Nadere informatie

RESIDENTIE "THE PUB"

RESIDENTIE THE PUB RESIDENTIE "THE PUB" LIGGING : BOUWHEER : 18 Edgard Tinelstraat 9520 SINT LIEVENS HOUTEM TRAWOBO BVBA 8 NIEUWSTRAAT 9860 OOSTERZELE 0446434184 Registratie: 06/11/01 Erkenning: Klasse 6 Cat. D nr 29.717

Nadere informatie

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN Datum 20-11-2009 Betreft 0616 CBO Lokerenstraat Turnhout: 19 woongelegenheden Adres Lokerenstraat 147 tem 151 & Soldatenpad 1 tem 5, 2300 Turnhout ALGEMEEN -

Nadere informatie

RESIDENTIE "STEFANIE" 23 appartementen, 23 garages en 10 parkeerplaatsen

RESIDENTIE STEFANIE 23 appartementen, 23 garages en 10 parkeerplaatsen RESIDENTIE "STEFANIE" 23 appartementen, 23 garages en 10 parkeerplaatsen LIGGING : Markt 15 A en 15 B, 17 A en 17 B te 9500 GERAARDSBERGEN BOUWHEER : TRAWOBO BVBA 8 NIEUWSTRAAT 9860 OOSTERZELE BTW BE 0446434184

Nadere informatie

Project Vanderborghtstraat Melsbroek

Project Vanderborghtstraat Melsbroek Project Vanderborghtstraat Melsbroek Meer info via 0475-83.82.33 of 0477-34.70.80 of K-K@Pandora.be Opmerking : dit zijn de teksten zoals die op de website te zien zijn. Er zijn wel verschillen mogelijk

Nadere informatie

AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT

AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT Dit lastenboek beschrijft de methoden en materialen gebruikt voor de realisatie van onze bouwwerken, die tot stand komen volgens

Nadere informatie

LASTENBOEK ZONNEBEKE DE PATINE LOT 05-06

LASTENBOEK ZONNEBEKE DE PATINE LOT 05-06 LASTENBOEK ZONNEBEKE DE PATINE LOT 05-06 INTRODUCTIE Om toekomstige eigenaars van een woning een duidelijk overzicht te geven van de kwaliteit en de afwerking van de woning werd dit beschrijvend lastenboek

Nadere informatie

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215. TE KOOP IN GINGELOM Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.000 Appartement 2: Appartement (124m²) met 2 slaapkamers,

Nadere informatie