Koppeldijk vier ruime gezinswoningen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Koppeldijk vier ruime gezinswoningen"

Transcriptie

1 Koppeldijk vier ruime gezinswoningen

2 Koppeldijk 1 en 3 2 Koppeldijk 5 en 5a

3 Borculo De gemeente Borculo is in 1795 ontstaan uit de voormalige stad, het kasteel en het schependom Dijkhoek. Vanaf 1 januari 2005 maakt Borculo deel uit van de gemeente Berkelland. Borculo heeft zijn naam te danken aan het kasteel Borculo. De kelders van het latere kasteel liggen nu nog onder het muziekgebouw aan de Hoflaan. Het centrum In het centrum van Borculo vindt u alle winkels voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen. En ook aan restaurants en terrassen is in Borculo keus genoeg! De Koppel is een wijk met karakter. De wijk vormt een hechte gemeenschap waar de saamhorigheid groot is. Het Wijkgebouw bij de speeltuin is een gezellige ontmoetingsplek en het Cycloonpark is een belangrijke open groene ruimte in de wijk. Aan de rand van de wijk de Koppel ligt de Koppeldijk. Hier komen alle voordelen van Borculo samen! U heeft alle voordelen van het centrum op korte afstand van uw huis. De gezellige winkels, restaurants en terrassen liggen op loopafstand. Daarnaast heeft deze locatie de voordelen van een rustige woonwijk. Dit is de ideale woonomgeving voor als u aan de ene kant de levendigheid van het centrum en aan de andere kant een rustige woonomgeving zoekt! U parkeert op eigen terrein. U komt de woning binnen via de ruime entree. Hier heeft u toegang tot het toilet, de meterkast, de trap naar de verdieping, de tuingerichte woonkamer en open keuken aan de voorzijde van het huis. Onder de trap heeft u een ruime trapkast. Op de verdieping vindt u twee ruime en één compacte slaapkamer en een complete badkamer met tweede toilet. De bergzolder bereikt u met de vlizotrap. U woont energiezuinig De woningen zijn voorzien van isolatieglas. Het water wordt verwarmd door zonnecollectoren en de woning wordt verwarmd met een laag temperatuursysteem. De woningen hebben energielabel A+. U heeft de ruimte De woningen hebben een vloeroppervlakte van ruim 100 m². De ruime keuken, de badkamer en het toilet kunt u geheel naar eigen smaak inrichten. Via de oprit komt u in de beschutte achtertuin waar u ook nog de beschikking heeft over een prima fietsenberging. 3

4 Koppeldijk 1 en 3 Kale huurprijs 662,- per maand 4 Begane grond

5 Zolder 5 Verdieping

6 Koppeldijk 5 en 5a Kale huurprijs 662,- per maand 6 Begane grond

7 Zolder 7 Verdieping

8 Koppeldijk 1 en 3 Linker zijgevel Voorgevel Rechter zijgevel Achtergevel 8 Buitenafwerking Buitenmuren De buitenmuren zijn van rode baksteen en is in halfsteensverband uitgevoerd. In de spouwmuren is een hoogwaardige isolatie toegepast. Er is ventilatie door middel van open stootvoegen. Daken en goten De daken zijn voorzien van rode keramische dakpannen. De dakgoten zijn van crème wit kunststof en dus onderhoudsarm. In de regenpijpen zijn bladafscheiders geplaatst, die u zelf regelmatig schoonmaakt. Kozijnen, ramen en deuren Alle buitenkozijnen, deuren en ramen zijn van kunststof. De kozijnen en ramen zijn crème wit, de deuren zijn antracietbruin. Het glas is extra isolerend. De voordeur heeft een brievenbus, een driepuntsluiting en een deurkruk. De onderdorpels van de buitendeuren zijn van kunststof. De ramen zijn draai-kiepramen, dat betekent dat deze naar binnen draaien of open kiepen. Het hang en sluitwerk is inbraakwerend. De buitendeuren zijn voorzien van gelijksluitende cilinders. Bestrating en terrasafscheiding De stoep naar de voordeur, de oprit, het pad naar de achtertuin, het terras en het pad naar de berging zijn voorzien van grijze betontegels. De oprit, waar u uw auto parkeert, is van klinkers. Tussen de woningen zijn aan de achtergevel terrasschermen van 1,80 x 1,80 m aangebracht. Ook de erfafscheiding met de openbare ruimte is aangelegd. U onderhoudt deze afscheidingen zelf. Buitenberging De vrijstaande buitenberging van 7m 2 in de achtertuin is van hout en ongeïsoleerd. De berging heeft een lichtpunt en een wandcontactdoos. Op de vloer liggen betontegels. Binnenafwerking Keuken Voor iedere woning is een standaard keukenopstelling. Er zijn drie onder en bovenkasten van 60 centimeter breed, kunststof blad en spoelbak van 60 centimeter en een afzuigkapkast met afzuigkap. De hoogte van de bovenkasten is 70 centimeter. In de keuken zit standaard de mengkraan op het aanrechtblad. De wand boven het blad is betegeld. Boven het blad zitten twee dubbele wandcontactdozen. Een enkele doos voor de koelkast zit naast het aanrecht. U kiest zelf de kastjes, handgrepen, keukenblad en tegels uit. De plaats van de gasaansluiting voor het kooktoestel en de waterleiding liggen vast.

9 Koppeldijk 5 en 5a Linker zijgevel Voorgevel Rechter zijgevel Achtergevel Keuken uitbreiden U heeft de mogelijkheid om de keuken uit te breiden tegen bijbetaling. Wilt u zelf een keuken plaatsen, geef dit aan. Dan krijgt u van ons een aantal voorwaarden en de spelregels hoe we ermee omgaan bij verhuizing. 9 Een voorbeeld van een standaardkeuken en een voorbeeld van een uitgebreide keuken. Vraag tijdens het keuzegesprek naar uw mogelijkheden! Toilet De waterbesparende staande toiletpot met kunststof zitting en deksel en met een laaghangend reservoir zijn wit. Naast het toilet is er een wit porseleinen fonteintje en een closetrolhouder. De wanden worden tot een hoogte van 1,20 meter voorzien van wandtegels. Daarboven is de muur afgewerkt met wit spuitwerk. Badkamer Ook hier is de waterbesparende staande toiletpot met kunststof zitting en deksel en met een laaghangend reservoir in wit uitgevoerd. De douche heeft een thermostatische douchemengkraan met douchekop en glijstang. Boven de wit porseleinen wastafel hangt een keramisch planchet een ronde spiegel. Er zit een wandcontactdoos naast de wastafel en een extra lichtpunt boven de wastafel. De doucheruimte heeft een in de tegelvloer verdiepte afvoerput. De badkamer is tot aan het plafond betegeld.

10 OBS H.W. Heuvelschool 10 Wanden De dragende binnenmuren in de woning zijn van kalkzandsteenblokken. De niet dragende binnenmuren zijn uitgevoerd als lichte scheidingswand. Alle binnenwanden die niet zijn betegeld of voorzien van wit spuitwerk zijn glad afgewerkt en dus niet voorzien van behang. Wilt u de muren sauzen, dan is een extra bewerking nodig. Plafonds De plafonds op de begane grond en de eerste verdieping zijn voorzien van wit spuitwerk. Het dakbeschot op de eerste verdieping is wit afgewerkt. Op de zolder zijn de platen groen. Vloeren Omdat er veel leidingen in de vloeren lopen, is het niet toegestaan om in de vloeren te boren of te spijkeren. Deuren en dorpels De stalen kozijnen en opdekdeuren zijn wit afgewerkt. De bovenlichten zijn voorzien van enkel glas. De binnendeuren hebben aluminiumkleurig deurbeslag. Onder de deuren van het toilet en de badkamer zitten kunststeen dorpels. Leidingen De aansluitingen voor telefoon, televisie en internet zijn tot in de meterkast aanwezig. Tot in de woonkamer zijn bedrade leidingen gelegd. Tot in de grote slaapkamer liggen loze leidingen, waar u zelf draden voor telefoon en televisie kunt trekken. Trappen De trap naar de eerste verdieping is een dichte trap van vurenhout. De traptreden worden gegrond uitgevoerd. De trapbomen, de spil, de leuning en het traphek zijn afgelakt. De trap naar de zolder is een niet afgewerkte vurenhouten vlizotrap.

11 Speeltuin De Koppel Het Cycloonpark Installaties Verwarming en warm water Elke woning heeft een laag temperatuursysteem met vloerverwarming op de begane grond, een convector in de woonkamer bij de achtergevel en convectoren op de verdieping. De woning heeft een zonnecollector met een zonneboiler voor warm water. De CV ketel vult als het nodig is het warme water in de badkamer en keuken aan. Voorbeeld van een convector Ventilatie De woning wordt in de keuken, toilet, badkamer, slaapkamers en de berging mechanisch geventileerd. Deze ventilatie wordt in de badkamer op vocht en in de overige ruimten CO 2 gestuurd. Er wordt alleen lucht afgezogen als uit de automatische meting blijkt dat dit nodig is. In de keuken wordt standaard een motorloze afzuigkap geplaatst. Deze zet u zelf met een schakelaar in werking. In de buitenkozijnen zitten zelfregelende ventilatieroosters voor aanvoer van verse lucht. Het voordeel van deze roosters is dat zij altijd de juiste hoeveelheid lucht doorlaten voor optimale ventilatie. 11 Elektra Alle wandcontactdozen zijn geaard. Er is een aparte groep voor de wasmachine. Wilt u elektrisch koken? Hiervoor is loze leiding aangebracht vanuit de meterkast. Overige afwerkingen Vloerbedekking Kiest u voor een harde vloerbedekking zoals laminaat of parket? Vraag aan uw leverancier aan welke voorwaarde de vloerbedekking moet voldoen. Door de vloerverwarming kan namelijk niet elk type vloerbedekking worden gekozen. Standaard worden er hardhouten plinten aangebracht. Wilt u zelf plinten aanbrengen, zoals bij laminaat, laat het ons dan weten. In dat geval kunnen we de standaard plinten weglaten of los leveren. Kruipruimte De geventileerde kruipruimte is via een geïsoleerd kruipluik bereikbaar.

12 Borculo centrum Overzicht afwerking Ruimte Wanden Plafond Vloer Temperatuur 12 Hal Behangklaar Spuitwerk, wit Afwerkvloer en plinten 15 0 Meterkast Niet afgewerkt Niet afgewerkt Afwerkvloer n.v.t. Toilet Tegels en wit spuitwerk Wit spuitwerk Vloertegels 15 0 Woonkamer Behangklaar Wit spuitwerk Afwerkvloer en plinten 20 0 Keuken Behangklaar en tegels Wit spuitwerk Afwerkvloer en plinten 20 0 Overloop Behangklaar Wit spuitwerk Afwerkvloer en plinten 15 0 Slaapkamers Behangklaar Wit spuitwerk en geïsoleerde dakplaat Afwerkvloer en plinten 20 0 Badkamer Tegelwerk Wit spuitwerk en geïsoleerde dakplaat Tegelwerk 22 0 Zolder Behangklaar Geïsoleerde dakplaat Afwerkvloer Onverwarmd Buitenberging Hout Hout Betontegels Onverwarmd

13 De Berkel Wonen Zorgeloos huren Huren is een goede keuze als u gemak én zekerheid wilt. Gemak, want u kunt de huur op elke dag van de maand opzeggen met een opzegtermijn van een maand. U kunt dus makkelijk verhuizen, want u bent niet voor een lange tijd gebonden. Daarnaast hoeft u zich over het onderhoud van de woning geen zorgen te maken. Wij verzorgen het grootste gedeelte van het onderhoud aan uw woning. Denk daarbij bijvoorbeeld aan buitenschilderwerk, onderhoud aan de cv installatie en onderhoud aan uw keuken, douche en toilet. Wanneer u, voor een paar euro per maand, lid wordt van het Servicefonds, hoeft u zelfs niet meer om te kijken naar kleine reparaties! 13 Reageren op een woning ProWonen biedt haar woningen samen met andere wooncorporaties aan op Heeft u belangstelling voor één van de woningen aan de Koppeldijk? U kunt reageren wanneer u ingeschreven staat als woningzoekende bij Thuis in de Achterhoek. Reageert u op een van de woningen? Vraag dan vast een IB-60 formulier aan bij de belastingdienst en -als u op dit moment niet huurt van ProWonen - een verhuurdersverklaring bij uw huidige verhuurder. Toewijzing van de woningen Allereerst krijgen mensen die een te slopen woning moeten verlaten de kans om een van deze woningen te accepteren. Daarna kijken we naar de inschrijfduur van de mensen die reageren. Hierbij is de hoogte van het inkomen bepalend voor de volgorde van toewijzing. De woningen worden toegewezen aan kandidaten met een verzamelinkomen onder de ,-. Huurcontract Zodra uw woning klaar is, tekent u het huurcontract. Vooraf ontvangt u een concept huurovereenkomst. Lees deze goed door. Heeft u opmerkingen, dan horen wij dat graag. Op de dag waarop het huurcontract wordt getekend, wordt ook de woning aan u opgeleverd. Heeft u de keuken of het sanitair uitgebreid, dan betaalt u dit voordat de huurovereenkomst wordt getekend. Huurprijs De woningen hebben een kale huurprijs van 662,-. Deze ligt onder de huurtoeslaggrens. U kunt dus huurtoeslag aanvragen. Komt u in aanmerking voor huurtoeslag? Wij kunnen u helpen bij het aanvragen. De huurtoeslag wordt uitgevoerd door de belastingdienst. Kijk voor meer informatie op Kies voor gemak! Heeft u geen zin in lastige onderhoudsklusjes? Word dan lid van het Servicefonds. Voor een paar euro per maand heeft u geen omkijken meer naar een lekkende kraan, een kapotte lichtschakelaar of een verstopte afvoer. Op onze website vindt u hier meer informatie over. Ook kunt u voor 0,60 per maand lid worden van de huurdersvereniging. U beslist zelf of u hier gebruik van wilt maken. Huurt u een woning van ProWonen, dan wordt u automatisch lid van het Glasfonds. Het Glasfonds kost maandelijks 0,86.

14 Brandweermuseum Taptoe 14 Keuzegesprekken Als de bouw eenmaal gestart is, gaat het vaak erg snel. Het is daarom belangrijk dat uw keuzes op tijd bekend zijn. U krijgt daarom zo snel mogelijk nadat u een woning heeft gekregen, een uitnodiging voor een keuzegesprek. Dit gesprek vindt plaats bij Witzand in Eibergen. Witzand is volledig geïnformeerd over dit project. Zij laten u zo veel mogelijk materialen zien en helpen u bij het maken van uw keuzes. Daarna werken zij uw keuzes uit op een plattegrond. Op die manier kunt u goed zien hoe bijvoorbeeld uw keuken er uit gaat zien. Eerste bewoner, eerste keus! Als eerste bewoner heeft u diverse keuzemogelijkheden voor de afwerking van de woning. U kunt een keuze maken voor de wand- en vloertegels in de badkamer, toilet en keuken. Ook zoekt u de keuken uit en geeft u aan of u het aanrechtblok wilt uitbreiden met bijvoorbeeld kastjes, een kooktoestel, vaatwasser, langer blad of een hoge koelkast. Bij Witzand ziet u wat deze extra opties kosten. U ziet af van de woning? Heeft u een nieuwbouwwoning geaccepteerd en u wilt er toch van afzien? Bijvoorbeeld omdat u uw eigen woning niet kunt verkopen of omdat uw gezondheidssituatie is veranderd? Er zijn wel een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Uw inschrijving als woningzoekende vervalt Uw inschrijving als woningzoekende bij Thuis in de Achterhoek vervalt. U heeft namelijk een woning toegewezen en geaccepteerd. U schrijft zich opnieuw in. U betaalt huurderving en meerwerk Wanneer u maximaal vier weken voor de verhuurdatum toch afziet van de woning, dan brengen wij een maand huur bij u in rekening. U krijgt de verhuurdatum ruim op tijd te horen. We wijzen u dan ook nog eens op de gevolgen van de annulering. Ook de kosten van het meerwerk en of de extra producten die u heeft gekozen worden bij u in rekening gebracht. Annulering Neemt u zo snel mogelijk contact met ons op wanneer u van plan bent af te zien van een huurcontract voor de gekozen woning. Met het accepteren van de nieuwbouwwoning, gaat u akkoord met de beschreven annuleringsvoorwaarden. Op het moment dat u de woning accepteert, bent u formeel de huurder. U ondertekent daarvoor een acceptatieformulier. Wilt u afzien van de woning? Doe dit dan schriftelijk. Wij sturen u daarna een brief waarin wij de opzegging bevestigen. Ook staat er in de brief dat u niet langer als woningzoekende staat ingeschreven. Daarnaast vermelden we de eventuele kosten van huurderving en het meerwerk die we bij u in rekening brengen.

15 Uw contactpersoon Heeft u vragen of opmerkingen over uw woning? Neem dan contact op met Caroline Evers. Zij is uw eerste aanspreekpunt. Ook kunt u terecht in het Wijkinfopunt De Koppel. Caroline Evers caroline.evers@prowonen.nl Telefoon: (0545) Wijkinfopunt De Koppel Koningin Julianastraat 37 Wijkgebouw / Speeltuin De Koppel Dinsdag van 8.30 tot uur en Donderdag van tot uur 15

16 Informatie Caroline Evers Telefoon (0545) Verhuur Architect Leijh, Kappelhoff, Seckel, van den Dobbelsteen Hengelo (O) Aantal woningen Vier gezinswoningen Adres Koppeldijk 1, 3, 5 en 5a Borculo Verwachte oplevering Eind 2014, begin 2015 Februari 2014 Aan de inhoud van deze folder hebben we veel aandacht besteed. Toch kunnen er fouten ingeslopen zijn. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Uw waardering, onze dienstverlening Uw woning, onze kennis Uw toekomst, onze zorg Uw omgeving, onze uitdaging Uw energie, onze bijdrage Door zoveel mogelijk keuzes te maken die passen bij uw wensen, werken wij elke dag aan het verbeteren van onze dienstverlening. U bepaalt zelf hoe u woont. Maar ook hoe lang u er blijft wonen. Wij hebben hier de juiste woningen voor. Niet alleen voor nu, maar ook voor later. U wilt zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Ook als u later zorg nodig heeft. Samen met onze zorg- en welzijn partners helpen wij u hierbij. U woont prettig. En u voelt zich veilig in uw eigen buurt. Samen met u en onze partners werken wij daar aan. Wij hebben oog voor een duurzame toekomst. Samen met u en onze bouwpartners investeren we hier in.

Vier ruime gezinswoningen Kronenburgerstraat

Vier ruime gezinswoningen Kronenburgerstraat Sfeervol wonen Energie zuinig Ruimte en comfort Vier ruime gezinswoningen Kronenburgerstraat 2 In de wijk De Koppel ligt de Kronenburgerstraat. Een heerlijke plek om te wonen! Borculo De gemeente Borculo

Nadere informatie

Raadhuisstraat 37, 39, 41 Hengelo

Raadhuisstraat 37, 39, 41 Hengelo Comfortabel wonen in het centrum Raadhuisstraat 37, 39, 41 Hengelo De woningen van bovenaf gezien Aan deze tekening kunt u geen rechten ontlenen. Maatvoering is ter indicatie 2 Hengelo In het centrum van

Nadere informatie

Thuis in het hart van de wijk! Ruimte en comfort. Energie zuinig. Zes gezinswoningen in het hart van de wijk. Rutgerinkdijk

Thuis in het hart van de wijk! Ruimte en comfort. Energie zuinig. Zes gezinswoningen in het hart van de wijk. Rutgerinkdijk Ruimte en comfort Thuis in het hart van de wijk! Energie zuinig Zes gezinswoningen in het hart van de wijk Rutgerinkdijk 2 Aan de rand van Neede ligt de wijk de Berg. Hier komen alle voordelen van Neede

Nadere informatie

De laatste 31 nieuwe woningen: energiezuinig. De Koppel is vernieuwd!

De laatste 31 nieuwe woningen: energiezuinig. De Koppel is vernieuwd! De laatste 31 nieuwe woningen: energiezuinig De Koppel is vernieuwd! 1 Inhoud Heerlijk wonen - blz 03 Hieminkbeekstraat 18-20-22 - blz 04 Prins Bernhardstraat 38a-38b-38c - blz 08 Prins Bernhardstraat

Nadere informatie

Bewoners informatiebrochure. De Marke III Hengevelde. 4 appartementen + 4 eengezinswoningen. Sfeervol WONEN

Bewoners informatiebrochure. De Marke III Hengevelde. 4 appartementen + 4 eengezinswoningen. Sfeervol WONEN Bewoners informatiebrochure De Marke III Hengevelde 4 appartementen + 4 eengezinswoningen Sfeervol WONEN Situatie Hieronder ziet u een situatietekening van het plan De Marke III in Hengevelde. In de plattegronden

Nadere informatie

De Delle: met zorg voor u gebouwd!

De Delle: met zorg voor u gebouwd! De Delle: met zorg voor u gebouwd! Hoekwoning links Tussenwoning 2 begane grond Hoekwoning rechts Vorden Vorden heeft veel pluspunten! In het gezellige winkelcentrum kunt u uitgebreid winkelen, heerlijk

Nadere informatie

Hoekwoning links Tussenwoning Hoekwoning rechts 2 Begane grond

Hoekwoning links Tussenwoning Hoekwoning rechts 2 Begane grond Nieuwbouw De Delle Hoekwoning links Tussenwoning Hoekwoning rechts 2 Begane grond Vorden Vorden heeft veel pluspunten! In het gezellige winkelcentrum kunt u uitgebreid winkelen, heerlijk eten en een terrasje

Nadere informatie

De laatste 15 nieuwbouwwoningen in De Berg

De laatste 15 nieuwbouwwoningen in De Berg De laatste 15 nieuwbouwwoningen in De Berg Jhr. Mr. A.F.de Savornin Lohmanstraat, Dr. A. Th. Plantenstraat en A. Buterstraat De Berg is vernieuwd! 1 Inhoud Algemeen - blz 03 Jhr. Mr.A.F. de Savornin Lohmanstraat

Nadere informatie

Nieuwbouw. Gelijkvloerse woningen 6 aan de Braak in Neede

Nieuwbouw. Gelijkvloerse woningen 6 aan de Braak in Neede Nieuwbouw Gelijkvloerse woningen 6 aan de Braak in Neede 6 Gelijkvloerse woningen in Neede BRAAK HAAKSBERGSEWEG NEEDE IS EEN HEERLIJKE PLAATS OM TE WONEN EN TE LEVEN. ER IS GENOEG TE DOEN, TE ZIEN EN TE

Nadere informatie

Nieuwbouw. Gezinswoningen 16 aan de Haaksbergseweg in Neede

Nieuwbouw. Gezinswoningen 16 aan de Haaksbergseweg in Neede Nieuwbouw Gezinswoningen 16 aan de Haaksbergseweg in Neede 16 Gezinswoningen in Neede BRAAK HAAKSBERGSEWEG NEEDE IS EEN HEERLIJKE PLAATS OM TE WONEN EN TE LEVEN. ER IS GENOEG TE DOEN, TE ZIEN EN TE BELEVEN.

Nadere informatie

Mr. Leppinkstraat Hupselseweg

Mr. Leppinkstraat Hupselseweg Mr. Leppinkstraat Hupselseweg Wonen voor iedereen 2 12 gezinswoningen huurprijs 670,00 16 levensloopgeschikte woningen huurprijs 622,00 Eibergen Eibergen wordt in 1188 voor het eerst vermeld als de parochia

Nadere informatie

Smeenk. Heerlijk wonen bij het centrum

Smeenk. Heerlijk wonen bij het centrum Smeenk Heerlijk wonen bij het centrum 2 Hoofdingang Smeenk Eibergen Eibergen wordt in 1188 voor het eerst vermeld als de parochia Ecberghe. Het was toen een zelfstandig kerspel, waarbij ook het kasteel

Nadere informatie

Wonen in het groene hart van de Achterhoek! Prinses Beatrixstraat, Prinses Margrietstraat. Zelhem

Wonen in het groene hart van de Achterhoek! Prinses Beatrixstraat, Prinses Margrietstraat. Zelhem Wonen in het groene hart van de Achterhoek! Prinses Beatrixstraat, Prinses Margrietstraat Zelhem De woningen van bovenaf gezien Woning met dwarskap 2 Dicht bij het centrum van Zelhem bouwen we achttien

Nadere informatie

De Nieuwe Maat. Lichtenvoorde

De Nieuwe Maat. Lichtenvoorde De Nieuwe Maat Lichtenvoorde 2 Plattegronden op schaal zijn los verkrijgbaar Tegen het centrum van Lichtenvoorde bouwen we aan de Dr. Besselinkstraat vijftien prachtige huurappartementen. Wordt dit uw

Nadere informatie

Wonen in het groene hart van de Achterhoek! Prinses Irenestraat. Zelhem

Wonen in het groene hart van de Achterhoek! Prinses Irenestraat. Zelhem Wonen in het groene hart van de Achterhoek! Prinses Irenestraat Zelhem De woningen van bovenaf gezien Woning met dwarskap 2 Het nieuwbouwplan bestaat uit zes levensloopgeschikte woningen. U komt de woning

Nadere informatie

22 Zorgvriendelijke appartementen. Magnoliaweg

22 Zorgvriendelijke appartementen. Magnoliaweg 22 Zorgvriendelijke appartementen Magnoliaweg Zorgeloos wonen in Zelhem Ruim wonen Op de plaats van het huidige woonzorgcentrum De Zonnekamp komt een nieuw woonpark met ruime woningen. Alle gebouwen zijn

Nadere informatie

Informatiebrochure Bessembiender

Informatiebrochure Bessembiender Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure informatie op een rij gezet. Project Locatie Vijf appartementen, waarvan twee senioren- en drie hat-appartementen

Nadere informatie

Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk 1. Algemene informatie over de wijk Westerdel is een nieuwe woonwijk in de gemeente Langedijk, ten westen van de wijk Mayersloot

Nadere informatie

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk 1. Algemene informatie over de wijk Westerdel is een nieuwe woonwijk

Nadere informatie

Algemene informatie Schokkersstraat

Algemene informatie Schokkersstraat Algemene informatie Schokkersstraat Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Er zijn openbare parkeerplekken langs de straat. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de vrijstaande

Nadere informatie

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Westkapelle

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Westkapelle Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Westkapelle 2 Wonen aan de Zeeuwse kust Aan de Molenwal in Westkapelle ontwikkelt Zeeuwland 12 toekomstbestendige woningen. Westkapelle staat bekend om de vuurtoren

Nadere informatie

Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen

Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen Wijk Westerbouwlanden, oplevering vanaf najaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat 25 nieuwe huurwoningen bouwen in de wijk Westerbouwlanden in Nieuwleusen.

Nadere informatie

Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen

Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Informatiebrochure Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Woningstichting Hellendoorn

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen

Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen Informatie 7 woningen Prins Hendritstraat (complex 629) pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Publicatie Inhoudsopgave... 2 Prins Hendrikstraat... 3 Indeling en

Nadere informatie

Algemene informatie Spoorlaan

Algemene informatie Spoorlaan Algemene informatie Spoorlaan Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Er zijn openbare parkeerplekken aan de voorzijde van de woningen. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de

Nadere informatie

12 eengezinswoningen

12 eengezinswoningen De Bolst Erp 12 eengezinswoningen 15 t/m 37 oneven 1. Inhoudsopgave 2 2. Wonen in De Bolst, Erp 3 3. Kenmerken + situatietekening 4 4. Plattegronden + gevels 6 5. Technische beschrijving 12 E info@areawonen.nl

Nadere informatie

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 CONCEPT IMPRESSIE EILAND AMELAND, NOOTDORP - 2 CONCEPT SITUATIE Situatie 1 : 250 EILAND AMELAND, NOOTDORP - 3 CONCEPT BOVENAANZICHT EILAND AMELAND 7.050 1 5 7.050

Nadere informatie

Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN

Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking?...

Nadere informatie

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK.

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK. Drukkleur Print kleur Pantone 323 100 0 45 50 100 0 38 47 Pantone 485 0 100 100 0 0 96 100 0 STEGELENHOF 14 woningen huren in Oirsbeek Drukkleur Print kleur Beeldscherm kleur Pantone 323 100 0 45 50 RGB

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN 21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN In 2006 is dit appartementencomplex aan de Burgemeester Smalstraat te Tubbergen gerealiseerd. Het complex ligt in het hart van het centrum van Tubbergen

Nadere informatie

Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet.

Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. Nieuwbouwwoningen Vliegenkamp in Afferden Vliegenkamp, Afferden Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. Project Locatie

Nadere informatie

42 woningen Molenbeek Oost

42 woningen Molenbeek Oost 42 woningen Molenbeek Oost Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren. Wij streven ernaar om voor u een zo goed mogelijke

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Waar kan de scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zitten er zonnepanelen op de woning?

Nadere informatie

Uitbreidingsplan De Thijs in Wilsum. 6 huurwoningen

Uitbreidingsplan De Thijs in Wilsum. 6 huurwoningen Uitbreidingsplan De Thijs in Wilsum 6 huurwoningen 2 uitbreidingsplan de thijs in wilsum Uitbreidingsplan De Thijs in Wilsum In Wilsum realiseert Beter Wonen 6 huurwoningen in Fase 2 van plan De Thijs.

Nadere informatie

Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. 4 multiwoningen.

Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. 4 multiwoningen. Nieuwbouwwoningen Verbindingsweg in Mook Verbindingsweg, Mook Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. Project Locatie

Nadere informatie

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Ritthem

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Ritthem Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Ritthem 2 Wonen aan de Zeeuwse kust Aan de Lambrechtsenstraat in Ritthem ontwikkelt Zeeuwland 5 toekomstbestendige woningen. Ritthem is een dorp in de gemeente

Nadere informatie

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in de Veerse kernen

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in de Veerse kernen Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in de Veerse kernen 2 13 toekomstbestendige woningen Aan het Baentje in Grijpskerke ontwikkelt Zeeuwland 4 woningen. In Veere aan de Charlotte van Bourbonlaan

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, algemene parkeerplaatsen voor de woningen aan de Zuiderzeestraat en naast de woningen aan de Noordzeestraat 15 en Noordzeestraat

Nadere informatie

Carpentier Altingstraat en Potterstraat

Carpentier Altingstraat en Potterstraat Nieuwbouw huurwoningen Carpentier Altingstraat en Potterstraat 12 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zijn er mogelijkheden voor meer-/minder

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, er zijn tijdelijke afgeschermde parkeerplaatsen. In de definitieve situatie zal een deel zijn parkeerplaats in de naastgelegen

Nadere informatie

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Algemeen Aan de Wheeme en Doeveslag in Vollenhove bouwen wij 15 levensloopbestendige eengezinswoningen, 2 bovenwoningen en 2 benedenwoningen.

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, 16 woningen hebben op eigen terrein een parkeerplaats aan de achterzijde van de woning. Bastionstraat 36 heeft geen eigen parkeerplaats

Nadere informatie

14 Nul op de Meter woningen Groenhove. te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk

14 Nul op de Meter woningen Groenhove. te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk 14 Nul op de Meter woningen Groenhove te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk Deze projectdocumentatie is met zorg samengesteld. De tekst en tekeningen in deze brochure

Nadere informatie

De Blokken Westzone. Woningstichting Hellendoorn realiseert 28 levensloopbestendige huurwoningen

De Blokken Westzone. Woningstichting Hellendoorn realiseert 28 levensloopbestendige huurwoningen De Blokken Westzone Woningstichting Hellendoorn realiseert 28 levensloopbestendige huurwoningen Levensloopbestendig: de naam zegt het al. Deze woningen zijn geschikt om tijdens elke fase van iemands leven

Nadere informatie

T e c h n i s c h e o m s c h r i j v i n g. Inhoudsopgave

T e c h n i s c h e o m s c h r i j v i n g. Inhoudsopgave Technische omschrijving eengezinswoningen Projecttitel: Huurwoningen Majoraanveld en Kervelveld Redactiedatum: 2013/2014 Inhoudsopgave 1. Erf afscheidingen... 2 2. Berging in tuin... 2 3. Fundering...

Nadere informatie

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24 8 huur woningen Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld Blok 17: Type A20 t/m A24 Algemene projectgegevens Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 8 woningen blok 17 Uitbreidingsplan Veller

Nadere informatie

11 woningen om in thuis te zijn

11 woningen om in thuis te zijn 11 woningen om in thuis te zijn Project Oosterweijden in Maurik 24 wonen in Maurik 2 11 woningen om in thuis te zijn Er is een verschil tussen ergens wonen en ergens thuis zijn. Dat weten wij, Stichting

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Bostulp en Fonteinkruid SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een kunststof

Nadere informatie

juni 2014 Aan de inhoud van deze technische omschrijving kunnen geen rechten w orden ontleend.

juni 2014 Aan de inhoud van deze technische omschrijving kunnen geen rechten w orden ontleend. CENTRUMPLAN Technische omschrijving appartementen blok 3 en 4 Blok 3: 57 appartementen Blok 4: 36 appartementen (gecombineerd met koopappartementen) Een ontwikkeling van A.S.R. vastgoed ontwikkeling Ontwerp

Nadere informatie

Algemene informatie Reggelaan

Algemene informatie Reggelaan Algemene informatie Reggelaan Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Aan de openbare weg. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de woning of in de

Nadere informatie

Wonen in een Rijksmonument

Wonen in een Rijksmonument Wonen in een Rijksmonument 25 eengezinswoningen Heistraat en St. Petrusstraat In 1918 gaf de woningvereniging Sittard opdracht voor de bouw van 25 arbeiderswoningen aan de Heistraat en de St. Petrusstraat

Nadere informatie

Algemene informatie 22 appartementen Hobbemaschool

Algemene informatie 22 appartementen Hobbemaschool Algemene informatie 22 appartementen Hobbemaschool Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het binnenterrein. Is het een afgesloten parkeerterrein? Ben ik verplicht om een parkeerplaats

Nadere informatie

Groen en kwaliteit. Wijereind EX Hapert. Huurprijs 1.050,- P/M. Compleet afgewerkte nieuwbouwwoning

Groen en kwaliteit. Wijereind EX Hapert. Huurprijs 1.050,- P/M. Compleet afgewerkte nieuwbouwwoning Wijereind 4 5527EX Hapert Huurprijs 1.050,- P/M Groen en kwaliteit Compleet afgewerkte nieuwbouwwoning 0497-229030 info@revastmakelaardij.nl revastmakelaardij.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 2018

Nadere informatie

Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet.

Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. Plateel, Milsbeek Nieuwbouwwoningen Plateel Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. Project Locatie Adressen Postcode

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Meest gestelde vragen 5 woningen Theodorahof

Meest gestelde vragen 5 woningen Theodorahof Meest gestelde vragen 5 woningen Theodorahof Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? n.v.t. Als ik een parkeerplaats wil moet ik deze dan apart huren van deltawonen? Nee, u kunt

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Duizendschoon en Ereprijs SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een

Nadere informatie

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders Technische omschrijving Georgine Sanders 17 2-kamer appartementen 49 3-kamer appartementen Ontwerp 01-10 Architecten, Rotterdam Aannemer van Wijnen Stolwijk September 2017 1/5 OMSCHRIJVING HUURAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen

Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen Versie: 18 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

Spinaker 34 4871DH Etten-leur 244.500,- k.k. Tussenwoning Namens één van onze relaties bieden wij te koop aan: een goed onderhouden, instapklare, energiezuinige, ruime tussenwoning, in de gewilde jonge

Nadere informatie

Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum

Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum Nieuwbouw huurwoningen Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum Versie: 22 januari 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

16 woningen aan het Laantje van Heijenbrock 9 t/m 39 in de Blaricummermeent

16 woningen aan het Laantje van Heijenbrock 9 t/m 39 in de Blaricummermeent Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Laantje van Heijenbrock... 1 Indeling en faciliteiten... 2 4 kopwoningen en 8 tussenwoningen... 2 4 woon-werk-woningen... 2 Afwerking... 3 Tuin... 3 Isolatie/verwarming/ventilatie...

Nadere informatie

Nieuwbouw 40 energiezuinige eengezinswoningen Telderslaan in Delft

Nieuwbouw 40 energiezuinige eengezinswoningen Telderslaan in Delft Nieuwbouw 40 energiezuinige eengezinswoningen Telderslaan in Delft Prettig wonen in één van de 40 eengezinswoningen op de Professor Telderslaan en Hendrik Casimirstraat in Delft Op de plek waar tot voor

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Fluitekruid+ SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een kunststof zitting

Nadere informatie

Nieuwe woning.

Nieuwe woning. www.quawonen.com Nieuwe woning www.quawonen.com 2 Nieuwe woning Als u een woning bij QuaWonen gaat huren, dan is het goed om te weten wat u kunt verwachten. In deze folder kunt u lezen hoe de woning er

Nadere informatie

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Versie datum: 18-09-2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld

Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld Weerdhuisweg nummer 14, 16, 18, 20, 22 en 22A, oplevering in najaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat zes duurzame nieuwe huurwoningen bouwen aan

Nadere informatie

Thús Wonen HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM

Thús Wonen HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM Thús Wonen HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking?...

Nadere informatie

Een nieuw thuis in Stadbroek. 18 eengezinswoningen Burg. Corbeijstraat

Een nieuw thuis in Stadbroek. 18 eengezinswoningen Burg. Corbeijstraat Een nieuw thuis in Stadbroek 18 eengezinswoningen Burg. Corbeijstraat Wonen bij ZOwonen ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren.

Nadere informatie

Algemene informatie over de 9 grondgebonden woningen Transitorium

Algemene informatie over de 9 grondgebonden woningen Transitorium Algemene informatie over de 9 grondgebonden woningen Transitorium Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het binnenterrein (eigen terrein). Als ik een parkeerplaats wil moet

Nadere informatie

Algemene informatie over de 22 woningen Eemlaan Zwolle

Algemene informatie over de 22 woningen Eemlaan Zwolle Algemene informatie over de 22 woningen Eemlaan Zwolle Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, openbaar. Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het openbare binnenterrein en langs de openbare weg. Kan er een scootmobiel

Nadere informatie

Verhuurbrochure. Januari 2019

Verhuurbrochure. Januari 2019 Verhuurbrochure 21 SENIORENAPPARTEMENTEN In 2006 is dit appartementencomplex Sniederhof aan de Burgemeester Smalstraat te Tubbergen gerealiseerd. Het complex ligt in het hart van het centrum van Tubbergen

Nadere informatie

Meest gestelde vragen 17 appartementen Theodorahof

Meest gestelde vragen 17 appartementen Theodorahof Meest gestelde vragen 17 appartementen Theodorahof Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? n.v.t. Als ik een parkeerplaats wil moet ik deze dan apart huren van deltawonen Nee, u

Nadere informatie

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST 17 appartementen GESCHIKT VOOR IEDEREEN! Horst Aan de Gebroeders van Doornelaan realiseert Wonen Limburg 17 appartementen. Waar tot en met maart 2015 nog

Nadere informatie

Woningen type Morgenrood Tolhek 42 t/m 50

Woningen type Morgenrood Tolhek 42 t/m 50 Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Woningen type Morgenrood Tolhek 42 t/m 50 2 uitbreidingsplan het meer in issselmuiden Veerschuit 5 t/m 11 Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden De gemeente

Nadere informatie

Installaties Wijk achter t spoor

Installaties Wijk achter t spoor Installaties Wijk achter t spoor Nul-op-de-meter Bij de realisatie van de 4 eengezinswoningen en de 10 beneden-bovenwoningen in Wijk Achter t Spoor te Vleuten staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De

Nadere informatie

Machlaan 35 9761 TK Eelde Postbus 19 9750 AA Haren T 050 5334777 F 050 5340147 info@gevekebouw.nl. BRW Flex Werkboek

Machlaan 35 9761 TK Eelde Postbus 19 9750 AA Haren T 050 5334777 F 050 5340147 info@gevekebouw.nl. BRW Flex Werkboek Machlaan 35 9761 TK Eelde Postbus 19 9750 AA Haren T 050 5334777 F 050 5340147 info@gevekebouw.nl BRW Flex Werkboek Inhoud 1 Inleiding 3 2 Stappenplan 4 3 Het plan 6 4 Plattegronden 7 5 Gevels 7 6 Technische

Nadere informatie

Algemene informatie over 41 appartementen Transitorium

Algemene informatie over 41 appartementen Transitorium Algemene informatie over 41 appartementen Transitorium Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het binnenterrein (eigen terrein). Als ik een parkeerplaats wil moet ik deze dan

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 5 7 1 RUITER RIJWONING dé ideale gezinswoning De RUITER is een ruime en 6fraai uitgevoerde gezinswoning. De gevel wordt uitgevoerd in 2 kleuren wat een karakteristiek gevelbeeld

Nadere informatie

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat 31 Eengezinswoningen 1 31 eengezinswoningen te Nulland Inhoudsopgave pagina 1- algemene informatie 3 2- afwerking en techniek 3 Aannemer: BAM b.v. Architect:

Nadere informatie

HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM

HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking... 13 6. Keuzemogelijkheden...

Nadere informatie

Beukenlaan 5, Alphen. Schalk Makelaardij. Schalk Makelaardij

Beukenlaan 5, Alphen. Schalk Makelaardij. Schalk Makelaardij Beukenlaan 5 Alphen Beukenlaan 5, Alphen Deze instapklare en moderne halfvrijstaande woning met berging, carport en uitbouw aan de achterzijde is gelegen in een mooie groene en jonge woonwijk met volop

Nadere informatie

Algemene informatie over de 37 appartementen Friesewal

Algemene informatie over de 37 appartementen Friesewal Algemene informatie over de 37 appartementen Friesewal Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Nee, er zijn geen parkeerplaatsen bij de appartementen. Wel is er onder de appartementen een parkeergarage van de

Nadere informatie

Algemene informatie 30 woningen stationslocatie

Algemene informatie 30 woningen stationslocatie Algemene informatie 30 woningen stationslocatie Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja Waar zijn de parkeerplaatsen? Aan de openbare weg. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen?

Nadere informatie

Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden. Woningen type Dagpauwoog

Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden. Woningen type Dagpauwoog Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Woningen type Dagpauwoog 2 uitbreidingsplan het meer in issselmuiden Dagpauwoog Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Situatie Kadastraal bekend, gemeente

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW MARKIES. 2 e FASE MARKIES 14. dé betaalbare starterswoning

GROOTE JONKVROUW MARKIES. 2 e FASE MARKIES 14. dé betaalbare starterswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 7 MARKIES dé betaalbare starterswoning De MARKIES is een ruime, praktische en vooral mooie geschakelde starterswoning. Door de ruimte en de mogelijkheden om die naar eigen wens

Nadere informatie

Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren

Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren 1 Interieurimpressie woonkamer 3 Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren Seniorenwoningen Woonburg ontwikkelt aan de Nieuwe Wei in Gapinge vier comfortabele seniorenwoningen.

Nadere informatie

Algemene informatie over 34 KZ woningen stationslocatie

Algemene informatie over 34 KZ woningen stationslocatie Algemene informatie over 34 KZ woningen stationslocatie Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja. Waar zijn de parkeerplaatsen? Aan de openbare weg en op het openbare binnenterrein. Kan er een scootmobiel

Nadere informatie

Algemene informatie over de 25 appartementen Bordeaux

Algemene informatie over de 25 appartementen Bordeaux Algemene informatie over de 25 appartementen Bordeaux Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het binnenterrein, afgesloten door middel van een slagboom. Ben ik verplicht om

Nadere informatie

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden WWW.NIEUWKIJKDUIN.NL APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden Jan des Bouvrie appartement Type A #1, #8, #15, #22 25,0 m² 79,0 m² SCHEMATISCHE DOORSNEDE DOORNSEDE APPARTEMENTENCOMPLEX

Nadere informatie

Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden. Woningen type Atalanta

Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden. Woningen type Atalanta Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Woningen type Atalanta 2 uitbreidingsplan het meer in issselmuiden Atalanta Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Situatie Kadastraal bekend, gemeente Kampen

Nadere informatie

Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen. Salomon Levystrjitte. Versie: 20 november 2018

Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen. Salomon Levystrjitte. Versie: 20 november 2018 Salomon Levystrjitte Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen Versie: 20 november 2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. eisen. Dit houdt in dat ze een hoog niveau aan gebruikskwaliteit, toegankelijkheid en aanpasbaarheid hebben. De woningen zijn voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk en worden gebouwd onder politiekeurmerk

Nadere informatie

Zeven woningen Hoefslag in Westerhoven

Zeven woningen Hoefslag in Westerhoven Zeven woningen Hoefslag in Westerhoven Inhoudsopgave Inleiding De woningen Situatie Gevels Plattegronden Plattegrond en doorsnede berging Aandachtspunten bij oplevering van een nieuwe woning Informatie

Nadere informatie

Mendeldreef 295 254.000,- k.k. 2163KJ Lisse eengezinswoning Mendeldreef 295 te Lisse Op rustige geliefde locatie gelegen, uitstekend onderhouden sfeervolle eengezinswoning met erker aan de voorzijde,

Nadere informatie

Nieuwbouw 9 woningen Palmstraat Nijmegen, fase 1

Nieuwbouw 9 woningen Palmstraat Nijmegen, fase 1 Omschrijving alternatieven en opties: Voor de prijzen van de alternatieven / opties verwijzen wij u naar de prijslijst alternatieven, verderop. Hieronder geven wij aan welke werkzaamheden hiervoor worden

Nadere informatie

parallelweg 21 loft appartementen in het centrum van weert huren aan de Parallelweg in Weert Drukkleur Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK

parallelweg 21 loft appartementen in het centrum van weert huren aan de Parallelweg in Weert Drukkleur Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK Drukkleur Print kleur Pantone 323 coated / uncoated 100 0 45 50 100 0 38 47 Pantone 485 coated / uncoated 0 100 100 0 0 96 100 0 parallelweg 21 loft appartementen in het centrum van weert huren aan de

Nadere informatie