Veiligheid door vakmanschap

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veiligheid door vakmanschap"

Transcriptie

1 Veiligheid door vakmanschap

2 De wereld verandert en FOCWA verandert mee De automotive branche staat aan de vooravond van een groot aantal veranderingen. En wij als branchevereniging, zitten continue voorop de golf, wij zijn in deze woelige tijden een gids voor onze leden. En om ook in de toekomst goed en kwalitatief schadeherstel te borgen hebben wij vier kernwaarden benoemd. Deze vier waarden geven richting voor de toekomst. Hier zetten we maximaal op in: in onze huidige dienstverlening, in de lobby richting onze stakeholders en in de geplande innovatieprojecten. Met FOCWA komt u verder Met FOCWA heeft u toegang tot een onbegrensde hoeveelheid ervaring en expertise. Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar om u met raad en daad bij te staan. Of het nu gaat om specialistisch advies of om concrete tips, wij helpen u graag en zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt ondernemen en al uw aandacht kunt richten op uw passie: het vakmanschap van schadeherstel.

3 Veiligheid staat in schadeherstel voorop. Slecht schadeherstel kan onnodig ongelukken en in sommige gevallen zelfs letsel opleveren. FOCWA garandeert de kwaliteit en veiligheid van het schadeherstel door een moderne en toekomstbestendige kwaliteitsnorm: De FOCWA Standaard. De consument kan na de reparatie vol vertrouwen weer de weg op. Echt vakmanschap is dé basis voor goed schadeherstel. Zonder de juiste kennis en kunde van de moderne auto, kan geen goed schadeherstel worden verricht. In nauwe samenwerking met onderwijsinstellingen werken wij voortdurend aan verbreding en verdieping van het vakmanschap. En wij monitoren continue of opleidingen voldoen aan de reparatie-eisen van de moderne auto. Daarmee garandeert FOCWA dat vakmanschap in de sector gewaarborgd blijft. Voortdurende innovatie is onmisbaar in een tijd waar veranderingen elkaar snel opvolgen. Specialisatie gaat een belangrijke rol spelen: voor welke reparaties is mijn bedrijf het best ingericht? FOCWA helpt u hier graag bij. Samen met onze Europese partners in AIRC verband, werken wij daarnaast aan het opzetten van Europese innovatieprojecten. Heeft u hier al ideeën over? Laat het ons weten! Ondernemerschap is in de uitdagende markt van schadeherstel cruciaal. FOCWA werkt dagelijks aan een optimaal ondernemersklimaat. Wij geloven daarbij sterk in de verbinding en kennisdeling. De komende periode komen er regionale bijeenkomsten waar de trends in de branche worden toegelicht en waar u met collega-ondernemers ideeën kunt uitwisselen. Waarom lid van FOCWA? 1 De auto anno 2016 is complexer dan een Boeing 747. Bij FOCWA beschikken wij over veel technische kennis over schadeherstel. En dagelijks worden er voor u praktische reparatietips geproduceerd en gedeeld. 2 Heeft u vragen over de cao, arbeidsvoorwaarden, een ontslag of andere juridische zaken? Onze juristen staan dagelijks voor u klaar met advies. 3 FOCWA beschikt op nationaal en mondiaal niveau over een groot netwerk: fabrikanten, opleiders, zakelijke opdrachtgevers, overheid, etc. In dit belangenveld behartigen wij collectief het belang van de schadehersteller. 4 FOCWA houdt de ontwikkelingen in de markt en in de technologie voortdurend in de gaten. En door uw lidmaatschap kunt u voorkomen dat u verrast wordt door nieuwe ontwikkelingen sterker nog: u kunt er nu slim op inspelen.

4 Dienstverlening FOCWA E STIJL? FOCWA Nieuwe Stijl heeft wat goed was beter gemaakt en nieuwe diensten aan het pakket toegevoegd. U kunt vanaf nu zelf kiezen op welke punten u extra ondersteuning wenst. Door deze flexibele indeling heeft u altijd het FOCWApakket dat bij u past. Het basispakket bevat alle diensten waar u nu al over beschikt en waarvoor u betaalt via uw standaardcontributie. Daarnaast kunt u kiezen uit aanvullende diensten waar u los voor betaalt. Optimaal ondernemen Arbeidscontracten, personeel en ontslag Heeft u problemen met uw personeel? Of een vraag over een arbeidsovereenkomsten of ontslag? FOCWA voorziet u van advies in de breedste zin van het woord en kan u daarbij vertegenwoordigen. U kunt ook bij FOCWA terecht voor standaardvoorbeelden van arbeidsovereenkomsten, vaststellingsovereenkomsten, functioneringsformulieren, functieprofielen en beëindigingsovereenkomsten. FOCWA ondernemersadvies Op uw verzoek komt een gekwalificeerde medewerker van FOCWA bij u langs en bespreekt met u de strategie en bedrijfsvoering van uw onderneming. Waar verdient u het geld en waar verliest u het of laat u het liggen? Arbocatalogus en advies In de Arbocatalogus staan praktische oplossingen en maatregelen om het werken gezond en veilig te organiseren. FOCWA biedt u als lid gratis advies en tools die helpen bij de uitvoering van de Arbocatalogus. Cao, arbeidsrecht en pensioen-advies Heeft u een vraag over de juiste toepassing van de cao, arbeidsrecht, sociale verzekeringen of pensioenregelingen? Dan kunt u terecht bij FOCWA voor advies. Tevens heeft u de mogelijkheid om bij FOCWA mee te praten over de inhoud van de cao tijdens de cao-bijeenkomsten en in de sociale commissie. FOCWA Verzekeringsdienst Verzeker alleen wat echt nodig is! FOCWA heeft voor u als lid speciale verzekeringen die afgestemd zijn op ondernemers in de branche.

5 Maximaal innoveren FOCWA denktank Heeft u ideeën over hoe schadeherstel slimmer kan? Wilt u aan de slag met innovatieve verdienmodellen? Of ziet u nog een legio kansen qua technische innovaties? Neem dan deel aan de FOCWA denktank! Technische Helpdesk Uw technische reparatievragen, die niet objectgebonden zijn, kunt u stellen aan de Technische Helpdesk van FOCWA Schadeherstel. Ook voor vragen die wij niet direct kunnen beantwoorden, staan we u graag te woord. FOCWA zoekt het voor u uit of brengt u in contact met een vakspecialist die uw vraag kan beantwoorden. Voor objectgebonden vragen, die betrekking hebben op merk, type en dergelijke, kunt u terecht op de website van Acorin, beide onderdeel van uw basispakket! Masterclasses Als we de trendwatchers mogen geloven, gaat de wereld de komende periode flink veranderen. FOCWA speelt hierop in en biedt masterclasses aan waarbij we uitdiepen wat de mogelijke impact is van mondiale trends op uw businessmodel. Gegarandeerde veiligheid De FOCWA Standaard FOCWA heeft begin 2016 een nieuwe, heldere kwaliteitsstandaard op activiteitenniveau geïntroduceerd. Met deze standaard versterkt FOCWA de kwaliteitspositie verder in de markt en kan FOCWA de kernwaarden veiligheid en vakmanschap waarmaken. Per 1 januari 2017 zijn alle nieuwe eisen verplicht voor elk FOCWA-lid; 2016 geldt als overgangsjaar. Meer dan ooit zijn kennis en kwaliteit van de hersteller bepalend voor goed en veilig schadeherstel. Zowel de fabrikant als verzekeraar zijn gebaat bij een kwalitatief goed herstelde auto. Met een nieuwe, eenduidige kwaliteitsstandaard maakt FOCWA een einde aan de onduidelijkheid en versterkt FOCWA uw positie in de markt. Het FOCWA Self Assessment FOCWA heeft een moderne digitale tool ontwikkeld, waarmee u zelf kunt zien waar u staat en op welke punten u nog stappen moet ondernemen. Bijvoorbeeld qua opleiding, equipment of duurzaamheid. Door het Self Assessment heeft u bovendien uw dossier volledig digitaal op één centrale plaats staan. U kunt vandaag nog beginnen op FOCWA-NIVRE Geschillencommissie Als u met een klant een geschil heeft, kan de FOCWA-NIVRE Geschillencommissie als onafhankelijke commissie bemiddelen. De FOCWA-NIVRE Geschillencommissie doet uitspraak en geeft een bindend advies bij geschillen waarop de algemene voorwaarden van FOCWA van toepassing zijn en en waarbij de consument het FOCWA garantiebewijs heeft ontvangen. Belangenbehartiging, lobby en afspraken Bovenop het basispakket en de aanvullende diensten, doet FOCWA nog veel meer voor u. FOCWA is een platform en kenniscentrum waar leden voor elke vraag terecht kunnen.

6 Echt vakmanschap Bedrijfs- en technisch advies Heeft u vragen over werkplaatsinrichting en -apparatuur, efficiënte procesgang, verbindingstechnieken, constructies, diagnose van elektronische voertuigsystemen of wielgeometrie, stel ze aan FOCWA! FOCWA kan u ook adviseren over opleiding en scholing, AST- en EFAS-bedrijfscertificering, zodat de juiste persoonskwalificaties in uw bedrijf aanwezig zijn om het schadeherstel in al haar facetten, efficiënt en veilig uit te voeren. Reparatieinformatie/ Acorin Voor alle leden is vanaf 2016 de FOCWA reparatie-informatie van Acorin gratis beschikbaar. Dit is dé site van FOCWA Schadeherstel met carrosserie-informatie en reparatiemethodes per automerk en type. Deze ondersteuning helpt u om de kwaliteit te leveren die past bij veilig schadeherstel. FOCWA Garantiebewijs Sinds 1 januari 2016 bent u als FOCWA lid automatisch, zonder dat dit u iets extra s kost, deelnemer van het nieuwe FOCWA Automotive Garantiefonds. Dit fonds is er voor de consument in geval dat een schadeherstelbedrijf onverhoopt in de problemen komt en ophoudt te bestaan. U kunt via of via het backofficesysteem uw garantiebewijzen genereren. Wij investeren in innovatieprojecten wat kunt u in elk geval nog verwachten? 1. FOCWA Branchemonitor 2. FOCWA Ondernemersapp 3. FOCWA Bestelplatform 4. FOCWA Advies en coaching Hoe efficiënt is uw bedrijfsvoering? Oftewel: hoe presteert u ten opzichte van vergelijkbare bedrijven? Wat zijn de kengetallen van uw bedrijf ten opzichte van vergelijkbare bedrijven? Wat zijn uw kosten ten opzichte van de omzet. Waar liggen de kansen? De FOCWA branchemonitor kan u daarbij helpen. Voor haar leden gaat FOCWA een app op maat bouwen. Daarmee heeft u al het relevante FOCWA nieuws snel paraat. De app kunt u daarnaast gebruiken voor uw vragen. Daarbij kunt u ook zélf reageren op vragen van andere leden. Zo bouwt FOCWA met u aan een actief en energiek netwerk van FOCWA-leden waar veel kennis, goede tips en slimme trucs worden gedeeld. Wilt u uw administratieve rompslomp ook tot een minimum beperken? FOCWA gaat u hierbij een handje helpen met een modern, toekomstbestendig bestelplatform. Dit gaat ervoor zorgen dat u altijd tijdig de juiste onderdelen in huis heeft. En zo kunt u uw klanten beter en sneller bedienen. In deze roerige tijden wordt veel van u als ondernemer gevraagd. De omgeving verandert razendsnel. Daarbij komt er continue nieuwe weten regelgeving op u af. Daarom biedt FOCWA u een goede coach die u gericht helpt om als ondernemer te excelleren en het beste uit uw onderneming te halen. Vragen of opmerkingen? schadeherstel@focwa.nl

Op weg naar FOCWA Nieuwe Stijl! Update februari 2016

Op weg naar FOCWA Nieuwe Stijl! Update februari 2016 Op weg naar FOCWA Nieuwe Stijl! Update februari 2016 Voorwoord Beste ondernemer, Vlak voor de kerst van afgelopen jaar hebben we u geïnformeerd over de FOCWA Standaard. Inmiddels zijn er flinke stappen

Nadere informatie

MKB INFRA. De ondernemende. Lid worden? Wat kost dat? Meer weten? voor en door ondernemers

MKB INFRA. De ondernemende. Lid worden? Wat kost dat? Meer weten?  voor en door ondernemers Lid worden? Met meer leden bereiken we meer. Meer inzet, meer overtuiging, meer gebundelde kennis. Logisch dat we de komende jaren flink willen groeien. In het belang van álle kleine en middelgrote infrabedrijven.

Nadere informatie

Samen naar succes. Samen werken aan een succesvolle branche

Samen naar succes. Samen werken aan een succesvolle branche Samen naar succes Samen werken aan een succesvolle branche Samen sterk samen voordeel De Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven is de brancheorganisatie en werkgeversvereniging met meer dan

Nadere informatie

Lidmaatschap van de Vereniging voor de Bakkerij- en Zoetwarenindustrie

Lidmaatschap van de Vereniging voor de Bakkerij- en Zoetwarenindustrie Lidmaatschap van de Vereniging voor de Bakkerij- en Zoetwarenindustrie nhoud Vereniging voor de Bakkerij- en Zoetwarenindustrie 3 De lekkerste branche van Nederland 3 Lobby 3 Kennis 3 Arbeidsvoorwaarden

Nadere informatie

Smart Industry. KvK Ondernemerspanel onderzoek

Smart Industry. KvK Ondernemerspanel onderzoek KvK Ondernemerspanel onderzoek Smart Industry Algemene gegevens: Start- en einddatum onderzoek: 02-07-2014 tot 22-07-2014 Aantal deelnemende ondernemers: 484 (doelgroep mkb-topsectoren) In dit document

Nadere informatie

Dé ondernemingsvereniging van Brabant en Zeeland

Dé ondernemingsvereniging van Brabant en Zeeland Dé ondernemingsvereniging van Brabant en Zeeland VERBINDT VERSTERKT VERTEGENWOORDIGT BRABANT ZEELAND IS HET STERKSTE ONDERNEMINGSNETWERK VAN UW REGIO. We hebben een voortrekkersrol in vernieuwing en innovatie,

Nadere informatie

Mkb-branchescan Automotive

Mkb-branchescan Automotive Mkb-branchescan Automotive Deelnemer: 1265397 Branche: Automotive Algemeen De autobranche presteerde in 2015 goed. De vraag naar nieuwe auto s was hoog. Dit kwam vooral door een wijziging in de fiscale

Nadere informatie

Innovatief samenwerken start in het hart van de branche. tekst Ivan Pouwels en Denise van Bemmel. innovatie. 14 vm december 2016

Innovatief samenwerken start in het hart van de branche. tekst Ivan Pouwels en Denise van Bemmel. innovatie. 14 vm december 2016 02 Innovatief samenwerken start in het hart van de branche. tekst Ivan Pouwels en Denise van Bemmel innovatie 14 vm december 2016 Brancheverenigingen 3.0 hebben een focus op het vernieuwen van de branche.

Nadere informatie

KIES VOOR NOA. De keus is aan jou.

KIES VOOR NOA. De keus is aan jou. KIES VOOR SUCCES KIES VOOR NOA Wie kiest wordt gekozen. Dat is de overtuiging van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). Sluit je als ondernemer in de afbouw daarom aan bij NOA.

Nadere informatie

Functieprofiel Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf VOC

Functieprofiel Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf VOC Functieprofiel Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf VOC VOC Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC) is het opleidingsinstituut voor de carrosseriebranche en

Nadere informatie

Case Study. Hoe een breed advocatenkantoor voor ondernemers en overheden haar visie en ambitie realiseerde en een moderne propositie realiseerde.

Case Study. Hoe een breed advocatenkantoor voor ondernemers en overheden haar visie en ambitie realiseerde en een moderne propositie realiseerde. Case Study Hoe een breed advocatenkantoor voor ondernemers en overheden haar visie en ambitie realiseerde en een moderne propositie realiseerde. CaseStudy Fifth Legal April 2017 Fifth Legal - Een moderne

Nadere informatie

Dries Stoel en Marcèle van Kerkvoorde. Uw businessmodel voor de toekomst

Dries Stoel en Marcèle van Kerkvoorde. Uw businessmodel voor de toekomst Dries Stoel en Marcèle van Kerkvoorde Uw businessmodel voor de toekomst Missie: economische groei door versterken van innovatie in het MKB Concurrentiekracht van Nederland versterken Innovatie in het MKB

Nadere informatie

BROCHURE Detacheren Uitzenden Payroll Contractbeheer ZZP ers Werving & Selectie

BROCHURE Detacheren Uitzenden Payroll Contractbeheer ZZP ers Werving & Selectie BROCHURE 2017 Detacheren Uitzenden Payroll Contractbeheer ZZP ers Werving & Selectie 2 UW PERSONEEL GOED GEREGELD! ANDERS Mediair ondersteunt woningcorporaties, gemeenten en vastgoedbedrijven bij het tijdelijk

Nadere informatie

SUCCESVOL INNOVEREN GAAT SNELLER MET DE JUISTE PARTNERS!

SUCCESVOL INNOVEREN GAAT SNELLER MET DE JUISTE PARTNERS! Innovatieplatform voor industrieel oppervlaktebehandelend Nederland SUCCESVOL INNOVEREN GAAT SNELLER MET DE JUISTE PARTNERS! VOORSPRONG DOOR INNOVATIEGERICHTE SAMENWERKING Dat Nederland er economisch goed

Nadere informatie

&BRANCHETEAM AUTOMOTIVE

&BRANCHETEAM AUTOMOTIVE &BRANCHETEAM AUTOMOTIVE Ons brancheteam Automotive is op de hoogte van de actualiteiten in de branche. Daarbij strekt onze kennis verder dan louter die van de juridische aspecten. Onze grote betrokkenheid

Nadere informatie

CIV SMART TECHNOLOGY

CIV SMART TECHNOLOGY CIV SMART TECHNOLOGY Uitgebreide managementsamenvatting Plan van Aanpak Centrum voor Innovatief Vakmanschap Smart Technology Ten behoeve van subsidie aanvraag Regionaal Investeringsfonds door de partners

Nadere informatie

Inhoud EEN NIEUWE FORMULE 3

Inhoud EEN NIEUWE FORMULE 3 Inhoud EEN NIEUWE FORMULE 3 WAT IS BURO LUIKEN? 5 UW VOORDEEL 7 VOOR WIE INTERESSANT? 9 UW INVESTERING 11 DIGITAAL ONDERNEMEN 13 BUSINESSPARTNERS 15 PASSIE, MISSIE, VISIE 17 CONTACT 19 Welkom! Buro Luiken

Nadere informatie

professionals met een persoonlijke aanpak

professionals met een persoonlijke aanpak professionals met een persoonlijke aanpak Bij Vanbreda zijn we gedreven om onze kennis en ervaring in te zetten om één gezamenlijk doel te bereiken: uw organisatie nog beter maken. Dit doen we door uw

Nadere informatie

CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS!

CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS! CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS! CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT De markt staat onder druk, nieuwe klanten blijven uit en de consument laat

Nadere informatie

Big data voor jouw branche: toekomstmuziek of iets voor morgen?

Big data voor jouw branche: toekomstmuziek of iets voor morgen? Big data voor jouw branche: toekomstmuziek of iets voor morgen? Big data is hot. De groei van data in verschillende systemen, platformen en netwerken is enorm. Heb je al eens nagedacht over hoe je dit

Nadere informatie

Samenwerken aan een toekomstbestendige retailsector

Samenwerken aan een toekomstbestendige retailsector Samenwerken aan een toekomstbestendige retailsector Wie wij zijn Het Retail Innovation Platform helpt de innovatie- en concurrentiekracht van de retailsector te versterken. Samen met retailers en andere

Nadere informatie

Wat was uw brutomarge in 2013? De brutomarge is de verhouding tussen de brutowinst en de omzet, uitgedrukt in een percentage van de omzet

Wat was uw brutomarge in 2013? De brutomarge is de verhouding tussen de brutowinst en de omzet, uitgedrukt in een percentage van de omzet Automotivescan Deelnemer: info@sra.nl Hoe staat u ervoor? Uw persoonlijke adviesrapport Automotive in beeld Merkdealers en universele autobedrijven zien dat de omzet en winstgevendheid onder druk staan.

Nadere informatie

Dé ketenbrede branchevereniging ván en vóór de binnenvaart

Dé ketenbrede branchevereniging ván en vóór de binnenvaart Dé ketenbrede branchevereniging ván en vóór de binnenvaart Ik ben BLN, omdat ik het belangrijk vind dat we onze eigen identiteit kunnen behouden, maar wel als overkoepelende organisatie met één stem in

Nadere informatie

De branchevereniging van de emballage- en palletindustrie (EPV) zoekt nieuwe leden!

De branchevereniging van de emballage- en palletindustrie (EPV) zoekt nieuwe leden! De branchevereniging van de emballage- en palletindustrie (EPV) zoekt nieuwe leden!?? Samen zijn we sterk Wat doet de EPV voor haar leden? Onze missie De EPV werkt aan een duurzame houtketen. Wij willen

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle. 1. LTO Noord

FUNCTIEPROFIEL. LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle. 1. LTO Noord FUNCTIEPROFIEL LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle 1. LTO Noord LTO Noord is dé belangenbehartiger en partner voor boeren en tuinders in de negen provincies

Nadere informatie

Lidmaatschapsprofiel BOVAG Schadeherstelbedrijven

Lidmaatschapsprofiel BOVAG Schadeherstelbedrijven Lidmaatschapsprofiel BOVAG Schadeherstelbedrijven In dit lidmaatschapsprofiel worden de eisen beschreven die BOVAG stelt aan leden van de afdeling Schadeherstelbedrijven. Deze eisen hebben betrekking op

Nadere informatie

Route KOERS. Woningbouwvereniging Vecht en Omstreken. gericht op oplossingen. samen met klanten en partners. met begrip voor hun situatie

Route KOERS. Woningbouwvereniging Vecht en Omstreken. gericht op oplossingen. samen met klanten en partners. met begrip voor hun situatie KOERS 2018-2023 Route 23 Woningbouwvereniging Vecht en Omstreken gericht op oplossingen Woningbouwvereniging Vecht en Omstreken Poeldijk 2, 3621 CZ Breukelen Telefoon (0346) 25 94 90 E-mail info@vechtenomstreken.nl

Nadere informatie

Impact Cloud computing

Impact Cloud computing Impact Cloud computing op de Nederlandse zakelijke markt 2 inleiding De economische omstandigheden zijn uitdagend. Nederland is onder invloed van de schuldencrisis in een nieuwe recessie beland; de economische

Nadere informatie

DE VERENIGING VAN INFRABEDRIJVEN

DE VERENIGING VAN INFRABEDRIJVEN MKB INFRA DE VERENIGING VAN INFRABEDRIJVEN WWW.MKB-INFRA.NL VOOR EN DOOR ONDERNEMERS WAT IS MKB INFRA? MKB INFRA is de brancheorganisatie voor infrabedrijven. Opgericht door ondernemers vóór ondernemers.

Nadere informatie

Wij zijn al ruim 25 jaar specialist op het gebied van personeel. Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft.

Wij zijn al ruim 25 jaar specialist op het gebied van personeel. Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft. Wij zijn al ruim 25 jaar specialist op het gebied van personeel. Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft. Of het nu gaat om het verzorgen van de salaris- en personeelsadministratie, het

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER. Advies op maat. Advies

INFORMATIEFOLDER. Advies op maat. Advies INFORMATIEFOLDER Advies op maat Advies maat p at Adviesbureau Van der Zalm Wij staan graag voor u klaar Financiële producten kunnen een belangrijke rol voor u, uw gezin en uw bedrijf spelen. Ze beschermen

Nadere informatie

Impact Cloud computing

Impact Cloud computing Impact Cloud computing op de Nederlandse zakelijke markt De impact van Cloud Computing op de Nederlandse zakelijke markt De economische omstandigheden zijn uitdagend. Nederland is en bedrijven informatietechnologie

Nadere informatie

Sterk voor werk DE ABU WERKT VOOR U!

Sterk voor werk DE ABU WERKT VOOR U! Sterk voor werk DE ABU WERKT VOOR U! DE ABU: STERK VOOR WERK De ABU is dé vertegenwoordiger van ondernemingen in de flexbranche. Met meer dan 500 leden representeren wij 65% van de markt. Van kleine, middelgrote

Nadere informatie

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services van KPN Afdelingen smelten samen, markten verschuiven, klanten willen

Nadere informatie

Don t wait for a miracle Make one!

Don t wait for a miracle Make one! Don t wait for a miracle Make one! Durf dromen. We dromen immers allemaal van een betere, duurzame en welvarende wereld waarin dynamisme en ondernemerschap worden aangemoedigd bij onze jongeren en waarin

Nadere informatie

Functieprofiel directeur Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra

Functieprofiel directeur Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra Functieprofiel directeur Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra directeur Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra (AFNL) is een landelijke koepel van zelfstandige

Nadere informatie

HTW Dienstverlening Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s!

HTW Dienstverlening Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s! HTW Dienstverlening Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s! HTW is gespecialiseerd in het aanbieden van diensten en producten op het gebied van personeelsaangelegenheden. Wij leveren

Nadere informatie

FOCWA NEEMT U MEE OP REIS

FOCWA NEEMT U MEE OP REIS FOCWA NEEMT U MEE OP REIS Met FOCWA op reis GA MEE OP REIS Bij schade aan de auto, truck, caravan, camper, motor of autoruit van uw klant, helpt u uw klant weer veilig op weg. U biedt veiligheid door vakmanschap

Nadere informatie

KIJKT IN DE TOEKOMST

KIJKT IN DE TOEKOMST KOERSKAARTSESSIE INZETBAARHEID MET MEDEWERKERS WAT IS HET DOEL? Tijdens de Koerskaartsessie Inzetbaarheid kun je medewerkers aan het denken zetten over hun eigen toekomst en inzetbaarheid. Ook kunnen ze

Nadere informatie

Pensioen voor uw werknemers. van uw wensen naar een passende oplossing. verzekering bedrijfsrisico hypotheek pensioen

Pensioen voor uw werknemers. van uw wensen naar een passende oplossing. verzekering bedrijfsrisico hypotheek pensioen Pensioen voor uw werknemers van uw wensen naar een passende oplossing verzekering bedrijfsrisico hypotheek pensioen Onze dienstverlening in schijven Pensioen is een waardevolle arbeidsvoorwaarde voor uw

Nadere informatie

Acertys Technical Services. Tot uw dienst

Acertys Technical Services. Tot uw dienst Acertys Technical Services Tot uw dienst Service specialisten voor elk product Een uitgebreid team van vakbekwame en gemotiveerde technici staat tot uw dienst. Vandaag zijn dit meer dan 45 Service Engineers,

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling Ontwikkelt Groei & Efficiency Wie wij zijn: is een adviesdienst die actief is in de bloemenen plantensector. De sector is dynamisch en de ontwikkelingen gaan steeds sneller, mede door de opkomst van internet

Nadere informatie

PROPERTY MOBILITY VITALITY

PROPERTY MOBILITY VITALITY Wat van waarde is, moet van waarde blijven PROPERTY MOBILITY VITALITY Mobiliteit: het geeft je de mogelijkheid om te gaan en staan waar je wilt. Voor de één is het noodzaak, zoals goederentransport voor

Nadere informatie

Onze pensioenregeling is klaar voor de toekomst

Onze pensioenregeling is klaar voor de toekomst Onze pensioenregeling is klaar voor de toekomst Voor een evenwichtig pensioen zorgen INFORMATIE OVER HET MEEùS COLLECTIEF PENSIOENADVIES Advies Passend, betaalbaar en toekomstbestendig De pensioenwetgeving

Nadere informatie

Dienstverlening zakelijk. De werkwijze van Zicht voor bedrijven, ZZP ers, stichtingen en verenigingen VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN

Dienstverlening zakelijk. De werkwijze van Zicht voor bedrijven, ZZP ers, stichtingen en verenigingen VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN Dienstverlening zakelijk De werkwijze van Zicht voor bedrijven, ZZP ers, stichtingen en verenigingen VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN Gelukkig ondernemen Gelukkig ondernemen is ondernemen

Nadere informatie

Catharina Stichting visie op zelfsturing

Catharina Stichting visie op zelfsturing Catharina Stichting visie op zelfsturing Verhalende versie Binnen Catharina Stichting werken we steeds nadrukkelijker op basis van zelfsturing. Een belangrijk uitgangspunt daarbij is dat we werken vanuit

Nadere informatie

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service.

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service. DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS Service www.loading-systems.com Service als stelregel Loading Systems is Europees marktleidende partij en pionier op het gebied van laden en lossen. Het inrichten van

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

uw bedrijf ook in acconditie? www.acconavm.nl Ruimte voor ondernemen. Adequate bedrijfsvoering Gedegen administratieve organisatie

uw bedrijf ook in acconditie? www.acconavm.nl Ruimte voor ondernemen. Adequate bedrijfsvoering Gedegen administratieve organisatie Ruimte voor ondernemen. uw bedrijf ook in acconditie? Adequate bedrijfsvoering Gedegen administratieve organisatie Gezonde financiële huishouding accountancy belastingadvies strategisch advies accountantscontrole

Nadere informatie

Profiel. Manager Bibliotheken. 20 maart 2015. Opdrachtgever Stichting Bibliotheek Rotterdam

Profiel. Manager Bibliotheken. 20 maart 2015. Opdrachtgever Stichting Bibliotheek Rotterdam Profiel Manager Bibliotheken 20 maart 2015 Opdrachtgever Stichting Bibliotheek Rotterdam Voor meer informatie over de functie Manon Min, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Wat van waarde is, moet van waarde blijven

Wat van waarde is, moet van waarde blijven Wat van waarde is, moet van waarde blijven PROPERTY MOBILITY VITALITY Je gezondheid, een fijne thuis, de continuïteit van je onderneming, de mogelijkheid om te kunnen gaan en staan waar je wilt: het heeft

Nadere informatie

UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING

UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING OVER ONS Sinds 2011 selecteren wij met succes technisch personeel voor bedrijven in de regio Limburg. De medewerkers van SOMA Works hebben jarenlang ervaring in

Nadere informatie

Wat doet NVOS-Orthobanda voor u?

Wat doet NVOS-Orthobanda voor u? Wat doet NVOS-Orthobanda voor u? Wat doet NVOS-Orthobanda voor u? Vrijheid in beweging. Dat bieden we onze klanten. Vitaal en mobiel kunnen zijn. Een beperking staat niet meer in de weg om in vrijheid

Nadere informatie

Leergang Leiderschap voor Professionals

Leergang Leiderschap voor Professionals Leergang Leiderschap voor Professionals Zonder ontwikkeling geen toekomst! Leergang Leiderschap voor Professionals Tijden veranderen. Markten veranderen, organisaties en bedrijven veranderen en ook de

Nadere informatie

Wat van waarde is, moet van waarde blijven MOBILITY PROPERTY VITALITY

Wat van waarde is, moet van waarde blijven MOBILITY PROPERTY VITALITY Wat van waarde is, moet van waarde blijven PROPERTY MOBILITY VITALITY Mobiliteit: het geeft je de mogelijkheid om te gaan en staan waar je wilt. Voor de één is het noodzaak, zoals goederentransport voor

Nadere informatie

Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn...

Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn... Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn... UW SPECIALIST IN SALARISBEREKENING Securex maakt voor u het verschil Securex biedt u expertise, adviezen en innoverende oplossingen op het

Nadere informatie

RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS

RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS Labor Advocaten is een ondernemersgericht advocatenkantoor

Nadere informatie

Meerjaren projectplan Commissie MKB

Meerjaren projectplan Commissie MKB Meerjaren projectplan Commissie MKB Maart 2017 1 Digitalisering biedt kansen Digitalisering en robotisering zijn niet nieuw, maar de omvang en snelheid nemen in rap tempo toe. ERP-systemen en dashboarding

Nadere informatie

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk Training Marketing Marketing, bouwen aan een sterk merk Marketing is vandaag de dag onmisbaar voor een bedrijf om de verkoop van je producten en diensten te bevorderen. Sterker nog, het is een vereiste

Nadere informatie

GRANT THORNTON. Merkbaar anders. Waar Grant Thornton voor staat.

GRANT THORNTON. Merkbaar anders. Waar Grant Thornton voor staat. GRANT THORNTON Merkbaar anders. Waar Grant Thornton voor staat. Uw keuze. Wat geeft voor u de doorslag bij de keuze van een accountancy- en adviesorganisatie? Vaak wordt deze keuze ingegeven door uw beeld

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader Doel van de functiefamilie Leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en input geven naar het beleid teneinde een kwaliteitsvolle, klantgerichte dienstverlening te verzekeren en zodoende bij

Nadere informatie

Technisch productontwerper gezocht. met een passie voor slimme constructies en het ontwerpen van gebruiksvriendelijke producten

Technisch productontwerper gezocht. met een passie voor slimme constructies en het ontwerpen van gebruiksvriendelijke producten Technisch productontwerper gezocht met een passie voor slimme constructies en het ontwerpen van gebruiksvriendelijke producten juli 2014 Panton Ontwerpstudio Panton zet zich in voor het verbeteren van

Nadere informatie

BEDRIJFSMODEL STRESSTEST. Gebruik van de tool Template Voorbeeld

BEDRIJFSMODEL STRESSTEST. Gebruik van de tool Template Voorbeeld BEDRIJFSMODEL STRESSTEST Gebruik van de tool Template Voorbeeld Bedrijfsmodel Stresstest De Bedrijfsmodel Stresstest helpt je te begrijpen of je bedrijf toekomstbestendig is. Veranderingen in de markt,

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Evaluatie bedrijfsbezoeken vakgroep Dak- en Gevelbegroeners

Evaluatie bedrijfsbezoeken vakgroep Dak- en Gevelbegroeners Evaluatie bedrijfsbezoeken vakgroep Dak- en Gevelbegroeners Begin 2014 zijn de vakgroepleden Dak- en Gevelbegroeners door het bestuur bezocht. De inhoud van deze ledenbezoeken is als volgt samen te vatten:

Nadere informatie

Stappenplan voor de startende waarnemend huisarts

Stappenplan voor de startende waarnemend huisarts Stappenplan voor de startende waarnemend huisarts Stap Actiepunten Hoe lang voor afronding opleiding? Wat VvAA voor je kan betekenen Gereed 1. Aanvragen verklaring arbeidsrelatie (VAR) bij de belastingdienst

Nadere informatie

HTW-Payroll Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s!

HTW-Payroll Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s! HTW-Payroll Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s! HTW is gespecialiseerd in het aanbieden van diensten en producten op het gebied van personeelsaangelegenheden. Wij leveren payrolldienstverlening,

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Samen verder bouwen aan onze bron van groei

Samen verder bouwen aan onze bron van groei Samen verder bouwen aan onze bron van groei STRATEGIE DOOMIJN 2018-2022 samen de wereld ontdekken STRATEGIE DOOMIJN 2018-2022 Samen verder bouwen aan onze bron van groei De wereld ontdekken. Bij Doomijn

Nadere informatie

Wft pensioenverzekeringen - uitdagingen gezien vanuit het toezicht

Wft pensioenverzekeringen - uitdagingen gezien vanuit het toezicht Geld voor Later Wft pensioenverzekeringen - uitdagingen gezien vanuit het toezicht 3 Oktober 2012 Rudy van Leeuwen Welkom bij de Autoriteit Financiële Markten Pagina 2 Agenda - Vergunning pensioenverzekeringen

Nadere informatie

MF Groep. HR-diensten

MF Groep. HR-diensten MF MF Groep HR-diensten Over MF Groep MF Groep ondersteunt bedrijven in Noord-Nederland met een brede personele dienstverlening, gericht op uitzenden, payroll, detacheren, werving & selectie, poolmanagement,

Nadere informatie

klaar voor een nieuwe toekomst

klaar voor een nieuwe toekomst Herontwerp HRM Beleid klaar voor een nieuwe toekomst We maken ons op voor een nieuwe toekomst. Daar zijn we klaar voor. Dat komt omdat we gewend zijn om vanuit het kleine groot te denken en op een gelijkwaardige

Nadere informatie

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT.

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT. MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD Omdat mensen tellen. DE TIJD VOOR VERANDERING IS NU De wereld verandert. Misschien wel sneller dan ooit. Snel schakelen wordt steeds belangrijker

Nadere informatie

Aanpak arbeidsmarkt Zuidoost-Nederland 2016-2020. Illustratie regionaal arbeidsmarkt dashboard. Inleiding

Aanpak arbeidsmarkt Zuidoost-Nederland 2016-2020. Illustratie regionaal arbeidsmarkt dashboard. Inleiding Aanpak arbeidsmarkt Zuidoost-Nederland 2016-2020 Illustratie regionaal arbeidsmarkt dashboard. Inleiding Wil Zuidoost-Nederland als top innovatie regio in de wereld meetellen, dan zal er voldoende en goed

Nadere informatie

Traineeship opleidingen

Traineeship opleidingen Heb je affiniteit met opleiden? Wil jij een traineeship in een professionele opleidingsorganisatie waar je mee kunt bouwen? Naar die ambitieuze en leergierige starter zijn wij op zoek! Traineeship opleidingen

Nadere informatie

Verzuimoplossing Apotheken

Verzuimoplossing Apotheken Verzuimoplossing Apotheken Informatie voor de werkgever Verzuimoplossing Apotheken Een complete verzuimoplossing tegen een aantrekkelijk tarief Verzuimoplossing Apotheken Een complete verzuimoplossing

Nadere informatie

Meewerkend Flexibele oplossing voor uitstroom

Meewerkend Flexibele oplossing voor uitstroom Meewerkend Meewerkend Flexibele oplossing voor uitstroom Veel gemeenten hebben moeite om werkzoekenden met een inkomensuitkering te plaatsen op vaste of tijdelijke functies. Bedrijven zijn terughoudend

Nadere informatie

Wat was uw brutomarge in 2014? De brutomarge is de verhouding tussen de brutowinst en de omzet, uitgedrukt in een percentage van de omzet.

Wat was uw brutomarge in 2014? De brutomarge is de verhouding tussen de brutowinst en de omzet, uitgedrukt in een percentage van de omzet. Retailscan Deelnemer: 1077387 Hoe staat u ervoor? Uw persoonlijke adviesrapport Detailhandel in beeld De detailhandel is de afgelopen jaren hard getroffen door de economische crisis. Bovendien ging de

Nadere informatie

SMART SOCIETY DESIGN

SMART SOCIETY DESIGN SMART SOCIETY MEETS DESIGN De wereld staat voor grote uitdagingen en tegelijkertijd hebben we al die technologische mogelijkheden. dat kan alleen maar tot volledige wasdom komen met creativiteit en een

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN AXA PARTNER PROGRAMMA Architecten UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

Rabobank Nederland, Sectormanagement Automotive

Rabobank Nederland, Sectormanagement Automotive Rabobank Nederland, Sectormanagement Automotive Alexander Heijkamp, Sectormanager Automotive Inleiding Schadeherstel Financiert de bank nog wel? Waar kijkt een bank naar bij een financieringsverzoek? Slotakkoord

Nadere informatie

Dé project tool die voor jou werkt

Dé project tool die voor jou werkt Dé project tool die voor jou werkt Dé uitdaging voor elke ondernemer Elke ondernemer heeft te maken met zijn eigen specifieke uitdagingen. Tóch zijn er een aantal overeenkomsten: men heeft het razend druk

Nadere informatie

1 www.rijksoverheid.nl/i-strategie-venj 2 I-Strategie VenJ 2017-2022 Aanleiding Een moderne en veilige informatievoorziening is essentieel voor VenJ om haar doelstellingen te behalen De medewerkers hebben

Nadere informatie

Kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor eindgebruikers en leveranciers

Kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor eindgebruikers en leveranciers Kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor eindgebruikers en leveranciers SHARE YOUR KNOWLEDGE De stoominstallatie is in veel productieprocessen het kloppend hart van een bedrijf. Ruime en up-to-date kennis

Nadere informatie

Minder personeelskosten? 12 praktische tips

Minder personeelskosten? 12 praktische tips Minder personeelskosten? 12 praktische tips Inleiding Wanneer u met uw bedrijf bezig bent, dan kijkt u vaak naar de toekomst. Welke doelen stellen we? Wat moeten we nog verbeteren? En wat doet de concurrentie?

Nadere informatie

ELKE ONDERNEMING TOPFIT

ELKE ONDERNEMING TOPFIT ELKE ONDERNEMING TOPFIT ONDERNEMERS- VERWACHTINGEN DE STRATEGIE VAN MKBTR Je bent ondernemer. Je gelooft in je eigen kunnen en succes. Misschien ben je al jaren actief of sta je klaar om te beginnen. Je

Nadere informatie

Wat van waarde is, moet van waarde blijven

Wat van waarde is, moet van waarde blijven Wat van waarde is, moet van waarde blijven PROPERTY MOBILITY VITALITY Je gezondheid, een fijn thuis, de continuïteit van je onderneming, de mogelijkheid om te kunnen gaan en staan waar je wilt: het heeft

Nadere informatie

Voorwoord. In deze brochure geven wij u inzicht in de branche en de rol van NLingenieurs als haar vertegenwoordiger.

Voorwoord. In deze brochure geven wij u inzicht in de branche en de rol van NLingenieurs als haar vertegenwoordiger. Voorwoord De Nederlandse advies- en ingenieursbranche levert innovatieve en duurzame oplossingen voor de Nederlandse en internationale samenleving. De branche is bepalend geweest voor het ontstaan van

Nadere informatie

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Blended Learning met Canvas De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Als opleider weet u als geen ander hoe belangrijk het is om kennis snel en succesvol over te dragen. Daarnaast wilt

Nadere informatie

Aangenaam kennis te delen Wij brengen de risico s voor u in kaart. www.zichtadviseurs.nl

Aangenaam kennis te delen Wij brengen de risico s voor u in kaart. www.zichtadviseurs.nl Aangenaam kennis te delen Wij brengen de risico s voor u in kaart www.zichtadviseurs.nl Het uitstippelen van een effectief risicoplan begint met elkaar leren kennen Ondernemen is risico lopen. Als ondernemer

Nadere informatie

samen maken we het verschil

samen maken we het verschil samen maken we het verschil Oplossingen klacht en geschil Een geschillencommissie gespecialiseerd in uw sector, door commissieleden en deskundigen voorgedragen door uw branche. 0 Hoe goed een ondernemer

Nadere informatie

Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance

Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance Voor het voortbestaan en de groei van uw organisatie is het noodzakelijk dat uw debiteurenbeheer professioneel en efficiënt is ingericht.

Nadere informatie

Krijg weer grip op uw pensioenregeling. Krijg weer grip op uw pensioenregeling

Krijg weer grip op uw pensioenregeling. Krijg weer grip op uw pensioenregeling Eindhoven Amsterdam Bladel Groningen Krijg weer grip op uw pensioenregeling Lelystad Oostzaan Roermond Krijg weer grip op uw pensioenregeling Uden Valkenswaard Dienstenwijzer Inleiding hecht veel waarde

Nadere informatie

Net dat beetje meer, en daar zijn wij trots op!

Net dat beetje meer, en daar zijn wij trots op! Niet groter, maar slimmer en kleiner is het antwoord op onze huidige economische problemen. Abel accountants is een klein accountantskantoor. Bewust klein omdat wij geloven in persoonlijke contacten, een

Nadere informatie

(Junior) Interaction designer gezocht. met een passie voor het verbeteren van de gezondheidszorg

(Junior) Interaction designer gezocht. met een passie voor het verbeteren van de gezondheidszorg (Junior) Interaction designer gezocht met een passie voor het verbeteren van de gezondheidszorg 2016 Panton Het team van Panton zet zich in voor het verbeteren van de zorg. Ons krachtige middel is design.

Nadere informatie

Aanvullende dienstverlening

Aanvullende dienstverlening Aanvullende dienstverlening voor Zelfstandig Professionals HeadFirst biedt jou toegang tot ruim 150 aansprekende Opdrachtgevers. Heb jij een opdracht gevonden? Dan kunnen wij jou ondersteunen met onze

Nadere informatie

PE,PEPP en Samen Werken

PE,PEPP en Samen Werken PE,PEPP en Samen Werken Permanente Educatie Platform voor Pedagogische Professionals Begeleiding, Ondersteuning, Tijd en Moeite 15-10-2015 Alex Cornellissen Kleine Ikke lid AGOOP 1 Permanente Educatie

Nadere informatie

Veilige en verantwoorde medicatiezorg leveren?

Veilige en verantwoorde medicatiezorg leveren? Medicatieveiligheid in de langdurende zorg Veilige en verantwoorde medicatiezorg leveren? Vilans helpt mee Werken met medicatie is een risicovolle aangelegenheid. Een kleine lees- of schrijffout kan grote

Nadere informatie