Samen verder bouwen aan onze bron van groei

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samen verder bouwen aan onze bron van groei"

Transcriptie

1 Samen verder bouwen aan onze bron van groei STRATEGIE DOOMIJN

2 samen de wereld ontdekken STRATEGIE DOOMIJN Samen verder bouwen aan onze bron van groei De wereld ontdekken. Bij Doomijn doen we dat samen. Want samen past bij ons. Het zit in ons DNA: in ons denken en doen. Doomijn is immers onderdeel van Travers. Vanuit die gezamenlijkheid kijken we ook naar de toekomst. Met elkaar maken we plannen voor morgen. Onze plannen en doelen delen en bespreken we graag met u. Dit is onze Strategie Doomijn Onze strategie gaat over vooruitkijken, over samen focussen op wat we nu al goed doen en straks nog beter willen en moeten doen. Daarover hebben we duidelijke ideeën, die leest u hier. Omdat we een goed beeld hebben van wat er binnen Doomijn en onze branche speelt, weten we wat ons te doen staat. Waar we naartoe willen en kunnen. Met elkaar, voor elkaar.

3 TRAVERS Vier krachten, n gedeelde missie Doomijn, Travers Welzijn, ZwolleDoet! en Hedon zijn samen Travers. Met elkaar bouwen we aan ontwikkeling, welbevinden, leefbaarheid én verbinding. Ieder vanuit zijn eigen kracht en vanuit een gedeelde missie. Missie Travers Het (doen) bevorderen van de sociale en maatschappelijke ontwikkeling in het algemeen, het welbevinden van de bevolking en de leefbaarheid van de samenleving in buurten en wijken door burgers, alsmede het (doen) bevorderen van de professionele opvang van kinderen en jeugdigen. ONZE KERNWAARDEN Bron van groei Verbindend Onderscheidend Met wat we samen in huis hebben, geven we ruimte aan ontwikkeling en groei. We geloven in de kracht van samen. Verbonden mensen maken een sterke samenleving. ONS GEDRAG, ONZE KRACHT We zijn enthousiast en hebben lef. Dat maakt ons eigen en vernieuwend. Wat we hiermee zeggen is dat we geloven in een samenleving waar iedereen ertoe doet en mee kan doen. Vanuit Travers en Doomijn willen we daarvoor kansen creëren, met alles wat we in huis hebben: onze kennis, onze mogelijkheden en onze mensen. Daarbij zoeken we samenwerking met partijen buiten Travers die een soortgelijke missie hebben. Samen zijn we een bron van verbinding en groei. Doomijn heeft ook een eigen missie. Of eigenlijk, onze maatschappelijke opdracht: met onze kinderopvang dragen we bij aan een goed leer- en opvoedingsklimaat voor alle kinderen in hun buurt, wijk, dorp of stad. Dat doen we in samenwerking met lokale partners. Vakmanschap Continu versterken van onze kennis, kundigheid en bekwaamheid. Verbinding Samen. Met collega s, labels van Travers, lokale diensten en partijen. Vertrouwen Vertrouwen geven, krijgen en hebben. Geloven in elkaars kracht.

4 Lokale marktbenadering Elke gemeente is anders. Daarom stemmen we onze opvang af op lokale wensen en behoeften. Hoogste pedagogische kwaliteit We willen nog beter worden in het bieden van de hoogste pedagogische kwaliteit. Onze kennis, kunde, methoden en passie. Daarbij zoeken we actief aansluiting bij het onderwijs en andere partners die het opvoedklimaat voor onze kinderen versterken. Efficiënt & klantgericht Een optimaal werkende organisatie met een scherp oog voor onze klanten en voor wet- en regelgeving. Doomijn EN DE TOEKOMST sterkere financiële positie Bij Doomijn staan we voor een goede start, voor een vertrouwde basis en voor blije kinderen. Om dat als organisatie waar te kunnen maken hebben we een strategie voor de jaren 2018 tot en met 2022 geformuleerd, gebaseerd op vier pijlers: Werken aan een gezonde financiële organisatie, zowel als locatie als speler in de regio.

5 ONZE PLANNEN DE DETAILS EN DE DOELEN Kijken we naar de toekomst dan hebben we flinke stappen te zetten. De vier pijlers vormen ons kompas. Daarmee hebben we houvast en een duidelijke richting. Met elkaar vooruit. ONZE SPEERPUNTEN, FOCUS EN ACTIES: Versterken relaties met gemeenten, scholen en andere organisaties die zich inzetten voor een goed opvoedklimaat. Stap voor stap van goed naar beter, dat is de gedachte achter onze strategie. Per pijler hebben we dan ook helder omlijnde doelen en speerpunten. Laten zien dat Doomijn dé partner is in de doorgaande lijn en in de vorming van kindcentra. PIJLER 1: MARKTBENADERING Lokaal. Dat is hier het sleutelwoord en uitgangspunt. Onze peuteropvang is overal te vinden. In veel gemeenten zijn we de grootste aanbieder. Daarmee zijn we maatschappelijk van betekenis: als partner bij de opvoeding en talentontwikkeling willen we er zijn voor ouders, scholen en gemeenten. Met onze kinderopvang van hoge pedagogische kwaliteit zijn we altijd dichtbij. Daardoor begrijpen we wat kinderen en ouders van ons nodig hebben en wensen. Dat kan en mag verschillen per regio, ook als het om aanbod en prijs gaat. Onze pedagogische kracht en onze klantgerichte, ontzorgende rol. Dát is de kwaliteit van Doomijn. Die kwaliteit zit in onze pedagogisch medewerkers en in onze managers: vakmensen, ondernemers en ons visitekaartje naar klanten en al onze partners. Marktonderzoek in alle regio s. Klanttevredenheidsonderzoek in alle regio s. Optimaliseren klantgerichtheid en communicatie met klanten.

6 Doomijn is inmiddels thuis in grote delen van Noord- en Midden- Nederland. Onze speerpunten en acties zijn dan ook gericht op al deze gebieden. Toch zijn er ook verschillen tussen de vier gebieden waar we onze opvang aanbieden. Dat vraagt om specifieke speerpunten en acties. DOOMIJN ZWOLLE Onze thuisbasis waar we veel soorten opvang bieden. Goedlopende en een groeiend aantal bso s en een stabiel aantal kinderdagverblijven. Door harmonisatie, nieuwe concurrenten en de gewijzigde beroepskrachtkindratio heeft de peuteropvang van Doomijn onze volle aandacht en focus. DOOMIJN NOORD Hier is een grote spreiding van vaak kleine locaties. Ook is er sterke concurrentie van goedkope aanbieders. Gemeenten en scholen herkennen en erkennen wel de pedagogische kwaliteit en maatschappelijke waarde van Doomijn. Peuteropvang heeft hier een belangrijke functie voor de maatschappelijke opdracht van Doomijn en krijgt meer onze aandacht. Verstevigen samenwerking basisscholen (IKC vorming). Versterken partnernetwerk in gemeente en wijk. Ontwikkelen nieuwe (opvang)concepten. Verstevigen samenwerking basisscholen (IKC vorming). Versterken samenwerking Travers Welzijn en sociale wijkteams. Uitbreiden marktaandeel in Zwolle. Ontwikkelen nieuwe (opvang)concepten. DOOMIJN HARDERWIJK Een klein onderdeel binnen Doomijn met een geheel eigen positie. Onze unieke samenwerking met het protestants christelijk basisonderwijs maakt het tegelijk minder makkelijk om ook andere groeikansen in deze markt te grijpen. Tóch willen we ze benutten waar het kan. DOOMIJN APELDOORN Kinderopvang OOK is nu Doomijn. Een mooie stap. Tegelijk is er nog veel te winnen in Apeldoorn: het vertrouwen van de markt, een gezonde financiële positie én onze status als peuterspecialist. Verstevigen samenwerking basisscholen (IKC vorming). Versterken partnernetwerk in gemeente en wijk. Sterkere rol van Doomijn binnen de Sterrenscholen. Versterken merknaam en marktaandeel. Ontwikkelen nieuwe (opvang)concepten. Verstevigen samenwerking basisscholen (IKC vorming). Versterken partnernetwerk in gemeente en wijk. Uitbreiden van ons marktaandeel.

7 PIJLER 2: PEDAGOGISCHE KWALITEIT Doomijn staat voor kwaliteit in opvang. We hebben duidelijke ideeën over wat pedagogische kwaliteit is en moet zijn. Naast onze eigen ambities, laten we ons hierin ook graag voeden door de eisen van het Integraal Kwaliteitskader (IKK). PIJLER 3: EFFICIËNT & KLANTGERICHT Ieder heeft voordeel van een efficiënte en klantgerichte organisatie. In de eerste plaats onze klanten, maar ook onze samenwerkingspartners en zeker wijzelf. Binnen Doomijn heeft dit onze volle aandacht. Vooral omdat we daarbij willen en moeten voldoen aan wet- en regelgeving (o.a. IKK en AVG) en kwaliteitseisen van buitenaf. AMBITIES DOOMIJN Onze pedagogische expertise als babyspecialist, peuterspecialist en bso-specialist ontwikkelen en vermarkten. Versterken van onze positionering richting GGD. Eén stijl en taal in alle uitingen (folders etc.). VERPLICHTING IKK Toepassen nieuwe beroepskrachtkindratio voor baby s per locatie. Veiligheids- en gezondheidsbeleid aanpassen aan eisen IKK. De komende jaren bouwen we met elkaar aan onze efficiëntie, klantgerichtheid en kwaliteit. Dat vraagt om aandacht voor de mensen die Doomijn maken: onze huidige en toekomstige medewerkers. We willen goede en betrokken medewerkers binnenhouden en binnenhalen. Goed personeelsbeleid en duurzame inzetbaarheid hebben daarom onze volledige focus. We zijn inmiddels een organisatie van formaat. Dat vraagt om een cultuur, zakelijkheid en werkwijze die daarbij passen. Ook dat wordt een speerpunt. Maken en uitvoeren van een organisatie-ontwikkelingsplan. Management en managementondersteuning worden regionaal ingericht. Plan voor werving en selectie ontwikkelen en uitvoeren. Uitvoeren en borgen AVG (privacywet) en Personenregister. AMBITIES DOOMIJN Uitbouwen team pedagogisch coaches in fte en kwaliteit. Ontwikkelen vakmanschap (EHBO, BHV, taaleisen, babyopleidingen, VVE). Abc...

8 PIJLER 4: STERKERE FINANCIËLE POSITIE Gaat het goed met de economie dan is het de tijd om te bouwen aan de financiële gezondheid en slagkracht van je organisatie. Ook binnen Doomijn gaan we dat nu en de komende jaren doen, want we willen nóg sterker worden en blijven. Tot slot Beoordelen van locaties op basis van de missie van Doomijn en het portfolio van de regio. Ontwikkelen en inzetten duurzaam personeelsbeleid. Doomijn heeft grote ambities. Samen staan we voor een mooie opdracht. Die kunnen we aan. Want we hebben kennis en we zijn betrokken. Met ZwolleDoet!, Travers Welzijn en Hedon zijn we samen Travers. En we staan in verbinding met een groot netwerk van (lokale) samenwerkingspartners. Daarmee hebben we alles in huis om samen verder te bouwen aan onze bron van groei.

9 (038) /doomijn

Ondernemingsstrategie Het begint met wonen

Ondernemingsstrategie Het begint met wonen Ondernemingsstrategie 2019-2022 Het begint met wonen Het begint met wonen Persoonlijke aandacht voor onze huurders, oog voor elkaar, focus op samen. Het is waar Openbaar Belang voor staat en wat ons als

Nadere informatie

Strategisch Meerjarig Beleidsplan

Strategisch Meerjarig Beleidsplan 2013-2015 Strategisch Meerjarig Beleidsplan Kindercentra De Roef 2013-2015 Hoofdstuk 1 Inleiding Dit meerjaren strategisch beleidsplan 2012-2015 van de Roef beschrijft de koers die de Roef de komende jaren

Nadere informatie

' Zijn wie je bent. Dat is geluk.'

' Zijn wie je bent. Dat is geluk.' identiteitsbewijs ' Zijn wie je bent. Dat is geluk.' Erasmus 4 Onderwijs draait om mensen Onderwijs draait om mensen. Als we met elkaar in het onderwijs iets willen bereiken, dan draait alles om passie,

Nadere informatie

' Dit is de tijd die niet verloren gaat: iedre minuut zet zich in toekomst om.' M. Vasalis

' Dit is de tijd die niet verloren gaat: iedre minuut zet zich in toekomst om.' M. Vasalis IDENTITEITS- BEWIJS ' Dit is de tijd die niet verloren gaat: iedre minuut zet zich in toekomst om.' M. Vasalis 2 Onderwijs draait om mensen Als wij in onze onderwijsinstelling iets willen bereiken, dan

Nadere informatie

onderwijsgroep noord identiteitsbewijs

onderwijsgroep noord identiteitsbewijs onderwijsgroep noord identiteitsbewijs 'Zijn wie je bent. Dat is geluk.' Erasmus 4 Onderwijs draait om mensen Als we met elkaar in het onderwijs iets willen bereiken, dan draait alles om passie, energie

Nadere informatie

Position paper Harmonisatie en de Utrechtse kinderopvang. KMN-Kind&Co, KOKO kinderopvang, Ludens, Partou, Saartje

Position paper Harmonisatie en de Utrechtse kinderopvang. KMN-Kind&Co, KOKO kinderopvang, Ludens, Partou, Saartje Auteur(s) KMN-Kind&Co, KOKO kinderopvang, Ludens, Partou, Saartje Datum 30 september 2016 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 HARMONISATIE 3 2.1 LANDELIJK PERSPECTIEF 3 2.2 UTRECHTS PERSPECTIEF 4 3 SPEELVELD

Nadere informatie

1. Kinderopvang Friesland: Visie en kwaliteit. 2. Kinderopvang Friesland en Thomas Gordon. 3. Kinderopvang Friesland en opvoeden

1. Kinderopvang Friesland: Visie en kwaliteit. 2. Kinderopvang Friesland en Thomas Gordon. 3. Kinderopvang Friesland en opvoeden Pagina 1 van 5 1. Kinderopvang Friesland: Visie en kwaliteit 2. Kinderopvang Friesland en Thomas Gordon 3. Kinderopvang Friesland en opvoeden 4. Kinderopvang Friesland en talenten 5. Kinderopvang Friesland

Nadere informatie

Strategisch koersplan Onderwijs met Ambitie

Strategisch koersplan Onderwijs met Ambitie Strategisch koersplan 2019-2023 Onderwijs met Ambitie Inhoud Inleiding...3 1. Waar laten we ons door leiden?...4 2. Waar staan we voor? 3. Waar kiezen we voor?... 6 Speerpunt 1: School en kind...6 Speerpunt

Nadere informatie

Strategisch beleid Welschap laat je het beste uit jezelf halen

Strategisch beleid Welschap laat je het beste uit jezelf halen Strategisch beleid 2019 2025 Welschap laat je het beste uit jezelf halen Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Visie, missie, positionering 4 3. Strategische doelen 2019 2025 5 Heemskerk, januari 2019 Welschap

Nadere informatie

Visiedocument bestuurlijke samenwerking & IKC vorming

Visiedocument bestuurlijke samenwerking & IKC vorming Visiedocument bestuurlijke samenwerking & IKC vorming SAMEN LEREN, ONTWIKKELEN, WERKEN, LEVEN EN OPVOEDEN 22-10- 2018 REGIO LANGEDIJK & HEERHUGOWAARD Motto: IkKanNu Inhoudsopgave Samenvatting:... 1 Inleiding...

Nadere informatie

identiteitsbewijs identiteitsbewijs onderwijsgroep noord

identiteitsbewijs identiteitsbewijs onderwijsgroep noord 1 identiteitsbewijs identiteitsbewijs onderwijsgroep noord identiteitsbewijs onderwijsgroep noord I Zijn wie je bent. Dat is geluk. I Erasmus 2 Onderwijs draait om mensen Als we met elkaar in het onderwijs

Nadere informatie

Het IKC in Linne is bedoeld voor Basisschool Triangel en Kinderopvang Echt- Susteren en Maasgouw.

Het IKC in Linne is bedoeld voor Basisschool Triangel en Kinderopvang Echt- Susteren en Maasgouw. PLAN VAN AANPAK INTEGRAAL KINDCENTRUM LINNE Het IKC in Linne is bedoeld voor Basisschool Triangel en Kinderopvang Echt- Susteren en Maasgouw. Samenwerkingspartners Stichting INNOVO: Basisschool Triangel

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn BSO Provincieroute (BSO) Provincieroute GB Zwolle Registratienummer

Inspectierapport Doomijn BSO Provincieroute (BSO) Provincieroute GB Zwolle Registratienummer Inspectierapport Doomijn BSO Provincieroute (BSO) Provincieroute 143 8016GB Zwolle Registratienummer 143677160 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 22-11-2018

Nadere informatie

Jaarplan Kindcentrum De Troubadour. Missie. Visie

Jaarplan Kindcentrum De Troubadour. Missie. Visie Jaarplan 2017-2018 Kindcentrum De Troubadour Missie Wij zijn een kindcentrum dat bijdraagt aan elke stap van ieder kind op weg naar volwassenheid. Want kinderen zijn de toekomst. Wij geloven in de ontwikkelkracht

Nadere informatie

Voldoende is niet goed genoeg.. Strategisch beleidsplan 2015/2019. Stichting H 3 O

Voldoende is niet goed genoeg.. Strategisch beleidsplan 2015/2019. Stichting H 3 O Voldoende is niet goed genoeg.. Strategisch beleidsplan 2015/2019 Stichting H 3 O 1 Bijzonder Wat is het bijzondere van H 3 O? Waarin onderscheidt H 3 O zich, wat maakt het verschil? En wat wil H 3 O waarmaken?

Nadere informatie

Pedagogisch beleidsplan Integraal Kindcentrum de Weide

Pedagogisch beleidsplan Integraal Kindcentrum de Weide Pedagogisch beleidsplan Integraal Kindcentrum de Weide Pagina 1 van 7 Pedagogisch beleidsplan IKC de Weide. Inhoudsopgave Pedagogisch beleidsplan Kindcentrum de Weide Leeuwarden Voorwoord... 3 1. Integraal

Nadere informatie

Samenwerken aan welzijn

Samenwerken aan welzijn Samenwerken aan welzijn Richting en houvast 17 november 2017 Het organiseren van welzijn Het afgelopen jaar hebben we met veel inwoners en maatschappelijke partners gesproken. Hiermee hebben we informatie

Nadere informatie

De toekomst begint vandaag!

De toekomst begint vandaag! verder bouwen aan de kindcentra 0-13 s-hertogenbosch De toekomst begint vandaag! Als professionals, schoolbesturen, kinderopvangorganisaties en gemeente werken we samen aan de kindcentra 0-13 s-hertogenbosch;

Nadere informatie

Hoe maak je een effectieve marketingstrategie?

Hoe maak je een effectieve marketingstrategie? Hoe maak je een effectieve marketingstrategie? Datum: 9 februari 2019 Auteur: Kim Lanjouw Feedback: kim@imkk.nl Nieuwe white papers automatisch in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief op www.imkk.nl

Nadere informatie

Managementsamenvatting

Managementsamenvatting De titel van het Strategisch Meerjarenbeleidsplan is een citaat afkomstig van een leerling van de stagegroep 1a van het Praktijkcollege Tilburg. Het citaat geeft het droombeeld van de leerling weer op

Nadere informatie

Powered by: Kindercampus King Dit zijn wij. En hier staan we voor!

Powered by: Kindercampus King Dit zijn wij. En hier staan we voor! Powered by: Kindercampus King Dit zijn wij. En hier staan we voor! Inhoud 1. De oorsprong; tijd voor een nieuwe toekomst 3 2. Visie 4 3. Missie 5 4. Ons Mantra 6 5. Kernwaarden 6 6. De contouren 8 7. Ons

Nadere informatie

JAARVERSLAG Peuteradministratie

JAARVERSLAG Peuteradministratie JAARVERSLAG 2018 Peuteradministratie Zuidkade 62/1 9203 CN Drachten 0512-52 55 83 www.oink.nl typisch Oink! Peuterspelen JAARVERSLAG 2018 Dit is het eerste jaarverslag van Oink! als zelfstandige Stichting.

Nadere informatie

Het onderdeel kinderopvang van Travers. zowel in ontwikkeling als in maatschappelijk ondernemen

Het onderdeel kinderopvang van Travers. zowel in ontwikkeling als in maatschappelijk ondernemen Directeur Doomijn Het onderdeel kinderopvang van Travers in meerdere opzichten een bron van groei zowel in ontwikkeling als in maatschappelijk ondernemen Travers in t kort Tavers is in en rondom Zwolle

Nadere informatie

Onderwijs met een hart. 1 Strategische agenda strategie agenda

Onderwijs met een hart. 1 Strategische agenda strategie agenda Onderwijs met een hart Strategische agenda 2014-2018 1 Strategische agenda 2014-2018 strategie agenda 2014-2018 1 17-07-2014 13:31:06 Onderwijs met een hart In deze brochure presenteren wij als Onderwijsgroep

Nadere informatie

Eén. contract. Eén. opdracht. Eén. missie. Meer dan 100 partners Meer dan 1000 professionals

Eén. contract. Eén. opdracht. Eén. missie. Meer dan 100 partners Meer dan 1000 professionals Eén opdracht Eén contract Meer dan 100 partners Meer dan 1000 professionals Eén missie 1 Het gewone leven Vrijwilligers- & Verenigingswerk Ons speelveld Mantelzorg & Welzijn Participatie & Inkomen & Schuldhulpverlening

Nadere informatie

Janny Reitsma

Janny Reitsma Welkom 1998 2006 2011 2019 Janny Reitsma PACT: een landelijk innovatieproject Bouwen aan een hoogwaardige pedagogische basisvoorziening voor kinderen, waarin IEDER kind meetelt, meedoet en leert: een inclusieve

Nadere informatie

Leerdam, 17 februari Betreft: aanvraag financiële ondersteuning ontwikkeling Integraal KindCentrum van 0-13 jarigen in Leerdam.

Leerdam, 17 februari Betreft: aanvraag financiële ondersteuning ontwikkeling Integraal KindCentrum van 0-13 jarigen in Leerdam. Leerdam, 17 februari 2016. Aan het bestuur van O2A5 Dam 1 4241 BL Arkel. Betreft: aanvraag financiële ondersteuning ontwikkeling Integraal KindCentrum van 0-13 jarigen in Leerdam. Geachte toetsingscommissie,

Nadere informatie

Inholland. en dichtbij We zijn divers We maken kwaliteit samen Maart 2017 We bek

Inholland. en dichtbij We zijn divers We maken kwaliteit samen Maart 2017 We bek We durven te leren We handelen persoonlijk en dichtbij We divers We maken kwaliteit samen We bekennen kleur We du ven te leren We handelen persoonlijk en dichtbij We zijn div We maken kwaliteit samen We

Nadere informatie

Het Pi-manifest Kracht door persoonlijke groei & eigenheid

Het Pi-manifest Kracht door persoonlijke groei & eigenheid Inleiding Pi-groep is opgericht op 17 maart 2004. De visie die ten grondslag ligt aan het ontstaan van Pi-groep is in dit document vastgelegd. Met het vastleggen van de visie, missie en doelstellingen

Nadere informatie

Ik ben Royal FloraHolland

Ik ben Royal FloraHolland Ik ben Royal FloraHolland Ik ben Royal FloraHolland Een leidraad voor al onze medewerkers Terug naar de basis Die kern hebben we gevangen in een nieuwe visuele stijl. Royal FloraHolland is een wereld vol

Nadere informatie

Pedagogisch Beleid 0 tot 15 jaar

Pedagogisch Beleid 0 tot 15 jaar Pedagogisch Beleid 0 tot 15 jaar 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Pedagogische visie Samen de Wereld Kleuren 3. Pedagogisch klimaat: ontwikkelingsgericht werken 4. Pedagogisch palet 4.1. Spelen en onderzoeken

Nadere informatie

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk Training Marketing Marketing, bouwen aan een sterk merk Marketing is vandaag de dag onmisbaar voor een bedrijf om de verkoop van je producten en diensten te bevorderen. Sterker nog, het is een vereiste

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn Peuterspeelzaal Sterrenkroos (KDV) Sterrenkroos NX Zwolle

Inspectierapport Doomijn Peuterspeelzaal Sterrenkroos (KDV) Sterrenkroos NX Zwolle Inspectierapport Doomijn Peuterspeelzaal Sterrenkroos (KDV) Sterrenkroos 52 8043NX Zwolle Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 09-11-2017 Type onderzoek: Onderzoek

Nadere informatie

Onderwijs met een hart. Strategische agenda

Onderwijs met een hart. Strategische agenda Onderwijs met een hart Strategische agenda 2014-2018 1 Strategische agenda 2014-2018 Inhoud Onze missie 4 Onze kernwaarden 5 Onze identiteit 5 Maatschappelijke ontwikkelingen 6 Professionalisering 6 Passend

Nadere informatie

Workshop Betrekken van oudercommissie & ouders. Roelie van der Poel

Workshop Betrekken van oudercommissie & ouders. Roelie van der Poel Workshop Betrekken van oudercommissie & ouders Roelie van der Poel Programma Wettelijk kader oudercommissies Medezeggenschap Adviestraject IKK en adviesrechten De oudercommissie (1) De oudercommissie (OC)

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Bachlaan 20 (KDV) Bachlaan HL Zwolle

Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Bachlaan 20 (KDV) Bachlaan HL Zwolle Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Bachlaan 20 (KDV) Bachlaan 20 8031HL Zwolle Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 13-12-2018 Type onderzoek: Onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport onderzoek voor registratie Doomijn kdv Beulakerwiede (KDV) Beulakerwiede CS Zwolle

Inspectierapport onderzoek voor registratie Doomijn kdv Beulakerwiede (KDV) Beulakerwiede CS Zwolle Inspectierapport onderzoek voor registratie Doomijn kdv Beulakerwiede (KDV) Beulakerwiede 4 8033CS Zwolle Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 21-11-2016 Type

Nadere informatie

Begeleiden. aanmoedigen EIGEN. geloven. vertrouwen. Stimuleer bewoners zelf initiatief te tonen. Werkwijze

Begeleiden. aanmoedigen EIGEN. geloven. vertrouwen. Stimuleer bewoners zelf initiatief te tonen. Werkwijze Een goede buur De deur staat altijd open en de koffie is heerlijk. Het servies misschien niet helemaal jouw smaak, maar toch vertrouwd. Hier kom je graag voor een wijze raad, een vernieuwend idee of een

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn BSO Rijnlaan (BSO) Rijnlaan TK Zwolle Registratienummer

Inspectierapport Doomijn BSO Rijnlaan (BSO) Rijnlaan TK Zwolle Registratienummer Inspectierapport Doomijn BSO Rijnlaan (BSO) Rijnlaan 200 8032TK Zwolle Registratienummer 948724699 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 17-12-2018 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport nader onderzoek Doomijn BSO Herfterweg (BSO) Herfterweg DJ ZWOLLE Registratienummer

Inspectierapport nader onderzoek Doomijn BSO Herfterweg (BSO) Herfterweg DJ ZWOLLE Registratienummer Inspectierapport nader onderzoek Doomijn BSO Herfterweg (BSO) Herfterweg 1 8023DJ ZWOLLE Registratienummer 180857149 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 12-02-2015

Nadere informatie

Strategie in Beweging. Koersnotitie. versie 4

Strategie in Beweging. Koersnotitie. versie 4 Strategie in Beweging Koersnotitie versie 4 Onze Opdracht Het Waartoe zijn wij hier in Alphen aan den Rijn en omgeving? Voor welk vraagstuk zijn wij het antwoord? 1. Wij zijn een stichting voor primair

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn BSO Zalmkolk (BSO) Zalmkolk PA Zwolle Registratienummer

Inspectierapport Doomijn BSO Zalmkolk (BSO) Zalmkolk PA Zwolle Registratienummer Inspectierapport Doomijn BSO Zalmkolk (BSO) Zalmkolk 2 8017PA Zwolle Registratienummer 399961483 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 12-01-2016 Type onderzoek:

Nadere informatie

De Tien van Baat zijn eigenschappen die Baat maken en Baat zijn. Het. zijn redenen waarom klanten graag zaken met ons doen.

De Tien van Baat zijn eigenschappen die Baat maken en Baat zijn. Het. zijn redenen waarom klanten graag zaken met ons doen. de tien van baat. De Tien van Baat De Tien van Baat zijn eigenschappen die Baat maken en Baat zijn. Het zijn redenen waarom klanten graag zaken met ons doen. Die moeten we koesteren. In de dynamiek van

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Gouwe (KDV) Gouwe CA Zwolle

Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Gouwe (KDV) Gouwe CA Zwolle Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Gouwe (KDV) Gouwe 14 8032CA Zwolle Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 13-12-2018 Type onderzoek: Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Meerjaren Beleids Plan 2014-2017. Stichting Welzijn Schiedam Stichting Welzijn Hoogvliet Stichting Zorg voor Welzijn Buurtprojecten Blik Stafdiensten

Meerjaren Beleids Plan 2014-2017. Stichting Welzijn Schiedam Stichting Welzijn Hoogvliet Stichting Zorg voor Welzijn Buurtprojecten Blik Stafdiensten Meerjaren Beleids Plan 2014-2017 Stichting Welzijn Schiedam Stichting Welzijn Hoogvliet Stichting Zorg voor Welzijn Buurtprojecten Blik Stafdiensten Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Missie, Visie en Ambitie

Nadere informatie

DE Brede School één visie. Het meervoud van samen is toekomst

DE Brede School één visie. Het meervoud van samen is toekomst DE Brede School één visie Het meervoud van samen is toekomst Hoe het begon., er waren eens (tot 2001) Drie scholen die vlak bij elkaar in de buurt lagen en traditioneel al jaren concurrenten van elkaar

Nadere informatie

Start jouw carrière als onderwijsprofessional bij Stichting GOO. VOLG ONS TRAINEE- PROGRAMMA!

Start jouw carrière als onderwijsprofessional bij Stichting GOO. VOLG ONS TRAINEE- PROGRAMMA! Start jouw carrière als onderwijsprofessional bij Stichting GOO. VOLG ONS TRAINEE- PROGRAMMA! VERRIJK JE VAK, VERRIJK HET ONDERWIJS, VERRIJK JE TOEKOMST Leraar zijn is een prachtig beroep, maar het vraagt

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn BSO Tichelmeesterlaan (BSO) Tichelmeesterlaan LA Zwolle Registratienummer

Inspectierapport Doomijn BSO Tichelmeesterlaan (BSO) Tichelmeesterlaan LA Zwolle Registratienummer Inspectierapport Doomijn BSO Tichelmeesterlaan (BSO) Tichelmeesterlaan 49 8014LA Zwolle Registratienummer 188440136 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 24-04-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn BSO Geert Grooteweg (BSO) Geert Grooteweg PM Zwolle Registratienummer

Inspectierapport Doomijn BSO Geert Grooteweg (BSO) Geert Grooteweg PM Zwolle Registratienummer Inspectierapport Doomijn BSO Geert Grooteweg (BSO) Geert Grooteweg 23 8015PM Zwolle Registratienummer 216408167 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 22-11-2018

Nadere informatie

STRATEGISCHE COÖRDINATIE OOSTENDE MAKEN WE SAMEN

STRATEGISCHE COÖRDINATIE OOSTENDE MAKEN WE SAMEN STRATEGISCHE COÖRDINATIE OOSTENDE MAKEN WE SAMEN EEN NIEUWE MISSIE VOOR OOSTENDE Oostende maken we samen. Elke burger en ondernemer is betrokken bij een open beleid. Dat maakt van Oostende een slimme,

Nadere informatie

Functiebeschrijving Locatiemanager. KinderCentrumAlmere

Functiebeschrijving Locatiemanager. KinderCentrumAlmere KinderCentrumAlmere 1. Functie-informatiegegevens Functienaam: Locatiemanager kinderdagverblijf Organisatie: KinderCentrumAlmere Branche: kinderopvang Salaris: Afhankelijk van leeftijd en ervaring 2. Functieomgeving

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn BSO Kennedylaan (BSO) Kennedylaan BA Harderwijk

Inspectierapport Doomijn BSO Kennedylaan (BSO) Kennedylaan BA Harderwijk Inspectierapport Doomijn BSO Kennedylaan (BSO) Kennedylaan 3 3844 BA Harderwijk Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Harderwijk Datum inspectie: 12-06-2015 Type onderzoek

Nadere informatie

Kaderbrief 2018: Sterker in dialoog

Kaderbrief 2018: Sterker in dialoog Kaderbrief 2018: Sterker in dialoog Deze kaderbrief geeft richting aan onze (team)plannen voor 2018. Zo zorgen we ervoor dat ontwikkelingen binnen Cello elkaar versterken én dat we invulling blijven geven

Nadere informatie

De Plus van Surplus. Strategische koers Surplus

De Plus van Surplus. Strategische koers Surplus De Plus van Surplus Strategische koers Surplus 2 3 Inhoudsopgave Werkgebied... Opvoeden is niet altijd makkelijk, gelukkig is er hulp wanneer ik dat nodig heb. 4 6 Onderdelen van Surplus... 7 Surplus als

Nadere informatie

Ik ben pedagogisch medewerker op een VVE locatie van TintelTuin

Ik ben pedagogisch medewerker op een VVE locatie van TintelTuin Ik ben pedagogisch medewerker op een VVE locatie van TintelTuin De pedagogisch medewerkers aan het woord over de pedagogische kwaliteit van TintelTuin 1 VEILIGHEID + UITDAGING = GROEI Waarom kiezen ouders

Nadere informatie

ORGANISATIE- EN PERSONEELSBELEID

ORGANISATIE- EN PERSONEELSBELEID ORGANISATIE- EN PERSONEELSBELEID maart 2018 Inleiding In onderhavige notitie is het organisatie- en personeelsbeleid van de gemeente Rucphen beschreven. Dit organisatie- en personeelsbeleid is in samenspraak

Nadere informatie

Informatie over Topaz in relatie tot de de werving en selectie van onafhankelijk voorzitter van de Centrale Cliëntenraad Topaz

Informatie over Topaz in relatie tot de de werving en selectie van onafhankelijk voorzitter van de Centrale Cliëntenraad Topaz Informatie over Topaz in relatie tot de de werving en selectie van onafhankelijk voorzitter van de Centrale Cliëntenraad Topaz Leiden, oktober 2018 Achtergrond vacature Topaz heeft een Centrale Cliëntenraad

Nadere informatie

De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN

De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN Onderwerp Evaluatie nieuwe impuls Steller M. Mulder De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN Telefoon (050) 367 60 97 Bijlage(n) 1 Ons kenmerk 6044570 Datum 23-11-2016 Uw brief van Uw

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn BSO Stinsweg (BSO) Stinsweg AZ Zwolle

Inspectierapport Doomijn BSO Stinsweg (BSO) Stinsweg AZ Zwolle Inspectierapport Doomijn BSO Stinsweg (BSO) Stinsweg 15 8042AZ Zwolle Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 18-02-2016 Type onderzoek: Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Over verschillen, overeenkomsten en samenwerking. Schipluiden, 5 oktober 2016

Over verschillen, overeenkomsten en samenwerking. Schipluiden, 5 oktober 2016 Over verschillen, overeenkomsten en samenwerking Schipluiden, 5 oktober 2016 Opdracht - maak een analyse van de enquêteresultaten onder onze leden; - onderzoek de feitelijke verschillen en overeenkomsten

Nadere informatie

Bouwen aan de maatschappij van morgen! Ons leren is ontdekken

Bouwen aan de maatschappij van morgen! Ons leren is ontdekken Bouwen aan de maatschappij van morgen! Ons leren is ontdekken Visie- en ambitiedocument Op weg naar IKC Hoge Hoeve Westervoort Aanleiding Kinderen voorbereiden op de maatschappij van morgen. Als samenwerkende

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Rijnlaan (KDV) Rijnlaan TK Zwolle Registratienummer

Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Rijnlaan (KDV) Rijnlaan TK Zwolle Registratienummer Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Rijnlaan (KDV) Rijnlaan 200 8032TK Zwolle Registratienummer 189409721 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 21-12-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn BSO Ijsselcentraleweg (BSO) IJsselcentraleweg 35a 8014BK Zwolle Registratienummer

Inspectierapport Doomijn BSO Ijsselcentraleweg (BSO) IJsselcentraleweg 35a 8014BK Zwolle Registratienummer Inspectierapport Doomijn BSO Ijsselcentraleweg (BSO) IJsselcentraleweg 35a 8014BK Zwolle Registratienummer 162573777 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 19-12-2016

Nadere informatie

De speerpunten van de SPCO-scholen

De speerpunten van de SPCO-scholen Meerjaren Plan 2012-2015 De speerpunten van de SPCO-scholen Inleiding Strategische speerpunten Hart voor kinderen Met veel genoegen presenteren wij de samenvatting van ons strategisch meerjarenplan Hart

Nadere informatie

Ik ben pedagogisch medewerker bij TintelTuin

Ik ben pedagogisch medewerker bij TintelTuin Ik ben pedagogisch medewerker bij TintelTuin De pedagogisch medewerkers aan het woord over de pedagogische kwaliteit van TintelTuin 1 VEILIGHEID + UITDAGING = GROEI Waarom kiezen ouders kinderopvang van

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn BSO Provincieroute (BSO) Provincieroute GB Zwolle Registratienummer

Inspectierapport Doomijn BSO Provincieroute (BSO) Provincieroute GB Zwolle Registratienummer Inspectierapport Doomijn BSO Provincieroute (BSO) Provincieroute 143 8016GB Zwolle Registratienummer 143677160 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 13-11-2018

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn BSO Wildwalstraat (BSO) Wildwalstraat VL Zwolle Registratienummer

Inspectierapport Doomijn BSO Wildwalstraat (BSO) Wildwalstraat VL Zwolle Registratienummer Inspectierapport Doomijn BSO Wildwalstraat (BSO) Wildwalstraat 38 8043VL Zwolle Registratienummer 371277954 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 08-06-2017 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Mussenhage (KDV) Mussenhage BH Zwolle

Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Mussenhage (KDV) Mussenhage BH Zwolle Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Mussenhage (KDV) Mussenhage 2 8011BH Zwolle Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 30-06-2017 Type onderzoek: Onderzoek

Nadere informatie

Samenvatting jaarrapportage kinderopvang 2015.

Samenvatting jaarrapportage kinderopvang 2015. Samenvatting jaarrapportage kinderopvang 2015. Dit is de samenvatting van de Jaarrapportage 2015 van AKROS Kinderopvang. In het jaarverslag presenteren wij u met trots de belangrijkste ontwikkelingen en

Nadere informatie

Beleidskader VERKOOP, MARKETING- EN COMMUNICATIESTRATEGIE (VMC) 2011-2015

Beleidskader VERKOOP, MARKETING- EN COMMUNICATIESTRATEGIE (VMC) 2011-2015 UITGANGSPUNTEN VMC-STRATEGIE 2011 TOT EN MET 2015 0. INLEIDING In 2007 is de basis gelegd voor het missie- en visietraject van Triodus met de belangrijkste opdracht het leveren van een bijdrage aan de

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn BSO Tonselsedreef (BSO) Tonselsedreef CT HARDERWIJK Registratienummer

Inspectierapport Doomijn BSO Tonselsedreef (BSO) Tonselsedreef CT HARDERWIJK Registratienummer Inspectierapport Doomijn BSO Tonselsedreef (BSO) Tonselsedreef 60 3845 CT HARDERWIJK Registratienummer 736064291 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Harderwijk Datum

Nadere informatie

Inspectierapport incidenteel onderzoek Doomijn KDV Staatssecretarislaan (KDV) Staatssecretarislaan BX Zwolle Registratienummer

Inspectierapport incidenteel onderzoek Doomijn KDV Staatssecretarislaan (KDV) Staatssecretarislaan BX Zwolle Registratienummer Inspectierapport incidenteel onderzoek Doomijn KDV Staatssecretarislaan (KDV) Staatssecretarislaan 10 8015BX Zwolle Registratienummer 732498181 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente:

Nadere informatie

Agendanummer: Begrotingswijz.:

Agendanummer: Begrotingswijz.: Agendanummer: Begrotingswijz.: CS1 Notitie samenwerking en spreiding kinderopvang, peuterspeelzaalwerk en primair Onderwerp : onderwijs 'Een stap in het bundelen van krachten' Kenmerk: 10/0025968 Aan de

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Beulakerwiede (KDV) Beulakerwiede CS ZWOLLE Registratienummer

Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Beulakerwiede (KDV) Beulakerwiede CS ZWOLLE Registratienummer Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Beulakerwiede (KDV) Beulakerwiede 4 8033CS ZWOLLE Registratienummer 125227693 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 19-08-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn KDV Tichelmeesterlaan (KDV) Tichelmeesterlaan LA Zwolle Registratienummer

Inspectierapport Doomijn KDV Tichelmeesterlaan (KDV) Tichelmeesterlaan LA Zwolle Registratienummer Inspectierapport Doomijn KDV Tichelmeesterlaan (KDV) Tichelmeesterlaan 49 8014LA Zwolle Registratienummer 182580209 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 24-04-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn BSO Stokmeesterslaan (BSO) Stokmeesterslaan GM Zwolle Registratienummer

Inspectierapport Doomijn BSO Stokmeesterslaan (BSO) Stokmeesterslaan GM Zwolle Registratienummer Inspectierapport Doomijn BSO Stokmeesterslaan (BSO) Stokmeesterslaan 3 8014GM Zwolle Registratienummer 126003063 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 23-11-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Staatssecretarislaan (KDV) Staatssecretarislaan BX ZWOLLE Registratienummer

Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Staatssecretarislaan (KDV) Staatssecretarislaan BX ZWOLLE Registratienummer Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Staatssecretarislaan (KDV) Staatssecretarislaan 10 8015BX ZWOLLE Registratienummer 121457813 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum

Nadere informatie

De brede school als maatschappelijke onderneming. Ria van der Hamsvoord Karin Sesink

De brede school als maatschappelijke onderneming. Ria van der Hamsvoord Karin Sesink De brede school als maatschappelijke onderneming Ria van der Hamsvoord Karin Sesink De brede school is de parel van dorp of wijk Unieke kansen in deze bestuurlijke periode Uniek: Door de combinatie van

Nadere informatie

RUIMTE VOOR HELDEN Ouderbrochure

RUIMTE VOOR HELDEN Ouderbrochure GOO! voor Opvang en Onderwijs RUIMTE VOOR HELDEN Ouderbrochure Elk kind heeft een held of heldin in zich om moeilijke situaties te overwinnen. Hiervoor is niet alleen moed nodig, maar ook inzicht, de juiste

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn psz Bachlaan 8 (KDV) Bachlaan HL Zwolle

Inspectierapport Doomijn psz Bachlaan 8 (KDV) Bachlaan HL Zwolle Inspectierapport Doomijn psz Bachlaan 8 (KDV) Bachlaan 8 8031HL Zwolle Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 24-05-2016 Type onderzoek: Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Inspectierapport Peuteropvang De Heezehummels (KDV) Chroomweg DD Apeldoorn

Inspectierapport Peuteropvang De Heezehummels (KDV) Chroomweg DD Apeldoorn Inspectierapport Peuteropvang De Heezehummels (KDV) Chroomweg 4 7335 DD Apeldoorn Toezichthouder: GGD Noord- en Oost-Gelderland In opdracht van gemeente: Apeldoorn Datum inspectie: 07-12-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

IKC De Werf directeur

IKC De Werf directeur School- en functieprofiel IKC De Werf directeur DC Versie 27 september 2018 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Miriam Valk-Koenders, BeteoR; telefoonnummer 06-20 74 84 48; miriam.koenders@beteor.nl.

Nadere informatie

Inspectierapport incidenteel onderzoek Doomijn KDV Stokmeesterslaan (KDV) Stokmeesterslaan GM Zwolle Registratienummer

Inspectierapport incidenteel onderzoek Doomijn KDV Stokmeesterslaan (KDV) Stokmeesterslaan GM Zwolle Registratienummer Inspectierapport incidenteel onderzoek Doomijn KDV Stokmeesterslaan (KDV) Stokmeesterslaan 1 8014GM Zwolle Registratienummer 630715683 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum

Nadere informatie

Het Kindcentrum Informatie voor professionals

Het Kindcentrum Informatie voor professionals Het Kindcentrum 0-13 Informatie voor professionals De kenmerken Op steeds meer plekken in s-hertogenbosch wordt gewerkt aan Kindcentra 0-13. In een kindcentrum staan het kind en zijn of haar ontwikkeling

Nadere informatie

Inspectierapport doomijn BSO Muurmeesterstraat (BSO) Muurmeesterstraat EA Zwolle Registratienummer

Inspectierapport doomijn BSO Muurmeesterstraat (BSO) Muurmeesterstraat EA Zwolle Registratienummer Inspectierapport doomijn BSO Muurmeesterstraat (BSO) Muurmeesterstraat 27 8043EA Zwolle Registratienummer 342739566 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 18-09-2017

Nadere informatie

TSN THUISZORG DOEN WAAR WE GOED IN ZIJN. EN DAT ZO GOED MOGELIJK.

TSN THUISZORG DOEN WAAR WE GOED IN ZIJN. EN DAT ZO GOED MOGELIJK. TSN THUISZORG DOEN WAAR WE GOED IN ZIJN. EN DAT ZO GOED MOGELIJK. OVER TSN THUISZORG Bij TSN Thuiszorg hebben ze meer dan helder waar de focus ligt. Op de kerntaken: verzorging, verpleging en ondersteuning.

Nadere informatie

Profielschets. Drie regiodirecteuren KION. ERLY the consulting company Datum: juni 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos Katherine Diaz MSc.

Profielschets. Drie regiodirecteuren KION. ERLY the consulting company Datum: juni 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos Katherine Diaz MSc. Profielschets Drie regiodirecteuren KION ERLY the consulting company Datum: juni 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos Katherine Diaz MSc. Inleiding KION is de grootste kinderopvangorganisatie van Nijmegen en

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn BSO Biezenplein (BSO) Biezenplein KA Harderwijk Registratienummer

Inspectierapport Doomijn BSO Biezenplein (BSO) Biezenplein KA Harderwijk Registratienummer Inspectierapport Doomijn BSO Biezenplein (BSO) Biezenplein 2 3845 KA Harderwijk Registratienummer 126335564 Toezichthouder: GGD Noord- en Oost-Gelderland In opdracht van gemeente: Harderwijk Datum inspectie:

Nadere informatie

ONZE AMBITIES IN HET KORT. Voor verwachtingsvol onderwijs Al meer dan 100 jaar! Ons profiel. Waarom doen we wat we doen?

ONZE AMBITIES IN HET KORT. Voor verwachtingsvol onderwijs Al meer dan 100 jaar! Ons profiel. Waarom doen we wat we doen? ONZE AMBITIES IN HET KORT Wie je bent, blijkt uit wat je doet 2015-2019 Voor verwachtingsvol onderwijs Al meer dan 100 jaar! Dit is een publicatie van. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Samen groeien. Maak kennis met onze pedagogische visie

Samen groeien. Maak kennis met onze pedagogische visie Samen groeien Maak kennis met onze pedagogische visie Best spannend, de zorg voor je kind overdragen op een ander. Hoe prettig is het als je weet dat het in goede handen is. Kober kinderopvang biedt je

Nadere informatie

Inspectierapport incidenteel onderzoek Doomijn BSO Enkstraat (BSO) Enkstraat VA Zwolle Registratienummer

Inspectierapport incidenteel onderzoek Doomijn BSO Enkstraat (BSO) Enkstraat VA Zwolle Registratienummer Inspectierapport incidenteel onderzoek Doomijn BSO Enkstraat (BSO) Enkstraat 67 8012VA Zwolle Registratienummer 555202781 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie:

Nadere informatie

Het Marketingconcept: Tevreden klanten: Geintegreerde aanpak:

Het Marketingconcept: Tevreden klanten: Geintegreerde aanpak: Inhoud Inhoud... 1 Het Marketingconcept:... 2 Tevreden klanten:... 2 Geintergreerde aanpak:... 2 Behoeftengeoriënteerd werkterrein:... 3 Concurentieanalyse:... 3 Marktonderzoek:... 3 Winstbijdrage:...

Nadere informatie

Inspectierapport doomijn BSO Muurmeesterstraat (BSO) Muurmeesterstraat EA ZWOLLE Registratienummer

Inspectierapport doomijn BSO Muurmeesterstraat (BSO) Muurmeesterstraat EA ZWOLLE Registratienummer Inspectierapport doomijn BSO Muurmeesterstraat (BSO) Muurmeesterstraat 27 8043EA ZWOLLE Registratienummer 342739566 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 10-12-2015

Nadere informatie

Don t wait for a miracle Make one!

Don t wait for a miracle Make one! Don t wait for a miracle Make one! Durf dromen. We dromen immers allemaal van een betere, duurzame en welvarende wereld waarin dynamisme en ondernemerschap worden aangemoedigd bij onze jongeren en waarin

Nadere informatie

Regionale broedplaatsen voor onderzoek en praktijkleren

Regionale broedplaatsen voor onderzoek en praktijkleren Werkplaatsen Sociaal Domein Regionale broedplaatsen voor onderzoek en praktijkleren www.werkplaatsensociaaldomein.nl Verbinden en versterken De transitie en vooral de daaruit voortvloeiende transformaties

Nadere informatie

Verlengd koersplan SOPOH het beste bereiken met ieder kind door passie, plezier en professionaliteit

Verlengd koersplan SOPOH het beste bereiken met ieder kind door passie, plezier en professionaliteit Verlengd koersplan SOPOH 2018-2020 het beste bereiken met ieder kind door passie, plezier en professionaliteit Vier Pijlers het beste bereiken met ieder kind door passie, plezier en professionaliteit

Nadere informatie

Samen groeien. Onze strategische koers

Samen groeien. Onze strategische koers Samen groeien Onze strategische koers Eén plek waar alles samenkomt: spelen, leren, opvoeden. Eén systeem waarbinnen kinderen van nul tot dertien jaar alle ruimte krijgen zich te ontwikkelen. We gunnen

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn BSO Ijsselcentraleweg (BSO) IJsselcentraleweg 35a 8014BKZwolle Registratienummer

Inspectierapport Doomijn BSO Ijsselcentraleweg (BSO) IJsselcentraleweg 35a 8014BKZwolle Registratienummer Inspectierapport Doomijn BSO Ijsselcentraleweg (BSO) IJsselcentraleweg 35a 8014BKZwolle Registratienummer 162573777 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 10-07-2017

Nadere informatie

Congres positief jeugdbeleid 10 oktober 2011

Congres positief jeugdbeleid 10 oktober 2011 Jong@Breda Van beleid naar praktijk Congres positief jeugdbeleid 10 oktober 2011 Bredase visie jeugd Succesvol zijn is uiteindelijk op je plek terecht komen. Het gaat om méér dan een plek op de arbeidsmarkt!

Nadere informatie