K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA"

Transcriptie

1 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 9 OKTOBER :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 10 OKTOBER :30 uur Doop mts. Somtrans VI te Werkendam. ZONDAG 11 OKTOBER :00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 12 OKTOBER :30 uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 13 OKTOBER :00 uur Cursus Gymnastiek. 14:00 uur Soos met.. HerfstBingo. 19:30 uur Vergadering BLN - Kon. Schuttevaer. WOENSDAG 14 OKTOBER :30 uur Repetitie van de Waalkanters. DONDERDAG 15 OKTOBER :00 uur Repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. VRIJDAG 16 OKTOBER :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 18 OKTOBER :00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 19 OKTOBER :30 uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 20 OKTOBER :00 uur Cursus Gymnastiek. WOENSDAG 21 OKTOBER :30 uur Repetitie van de Waalkanters. 13:30 uur Bridgen. DONDERDAG 22 OKTOBER :00 uur Bijeenkomst T.P.N. - West ODRN. 15:00 uur Verzorgen Informatie bulletin. 19:00 uur Repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. VRIJDAG 23 OKTOBER :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

2 NAMENS DE STAF Bulletin nummer 21 - jaargang 43. ESO Maandag jl. vierde de ESO in Antwerpen haar 40 jarig jubileum. Rondom dit feest was een interessant symposium gebouwd. Het feest vond plaats in de Ark aan de Siberiastraat in Antwerpen. Interessante gastsprekers (ieder 7 minuten) uit de hele branche in Europa. De voorzitter Christiaan van Lanckeren zei in zijn openingswoord dat in een tijdsbestek van 40 jaar heel wat is gebeurd. Maar de hamvragen blijven nog steeds overeind: de organisatiegraad, het opzetten van samenwerkingsverbanden, harmonisering van Europese wetgeving en onderwijs. Natuurlijk is er heel wat bereikt, maar bovenstaande punten staan hoog op de prioriteitenlijst van afhandelen. De binnenvaart moet zich zelf profileren. Het symposium kreeg hoog bezoek: de heer Kris Peeters, federaal Vicepremier van België. Hij bevestigde dat de binnenvaart de grote vervoersmodaliteit is en dat er alles aan gedaan moet worden dat de infrastructuur op peil blijft en lang gekoesterde wensen zoals de Seine Nord verbinding nu eindelijk eens gerealiseerd zal worden. Teveel geld zei hij, gaat naar het wegverkeer, niet omdat men de binnenvaart niet belangrijk vindt, maar omdat het aantal chauffeurs menigmaal groter is en zij een belangrijke groep vormen in een electoraat. De Schepen van Antwerpen, de havenwethouder dus, sloot een paneldiscussie af met een promoting van de binnenvaart en een goede promoting van de haven van Antwerpen. Na het symposium was er gelegenheid elkaar te ontmoeten tijdens een buffetlunch.

3 Er waren heel veel mensen uit de tijd van oprichting, oud schippers, mensen uit de organisaties, landelijke en Europese politiek. En hoewel er veel verhalen uit de oude doos kwamen: de blik was en bleef gericht op de toekomst. ESO proficiat en Volaan Vooruit in Gods en Don Bosco s Naam. Camille s vrijwilligers avontuur in India Camille gaat voor een half jaar naar India. Zij is de kleindochter van Diny en Paul Hofman. Zondag 27 september was zij te gast in de h. Mis om samen met de aalmoezenier te preken. Natuurlijk waren haar opa Paul en oma Diny ook aanwezig. In India gaat ze werken voor en met straatkinderen in de organisatie Samen, waar de Salesianen van Don Bosco de motor is. En ze heeft er zin in: gewoon met kinderen, meer jeugd aan het werk, praktisch werk: de jeugd van alles leren wat in het leven belangrijk is. Wanneer je er in verdiept merk je dat veel jongeren getrokken worden om dit werk voor een half jaar en jaar en soms nog langer te doen. De collecte mocht Camille houden, dit initiatief verdient onze steun. Kermis en Nijmegen Wanneer u dit bulletin ontvangt loopt de kermis naar het einde. Kermis in een stad is een ontspanning in de samenleving. Een spreuk van Don Bosco: waar niet gefeest wordt, is de gemeenschap ziek.

4 Paling eten, oliebollen verorberen: het hoort allemaal bij de kermis. Genieten van de attracties: draaimolen, spookhuis, grijpertjes, suikerspin. Het hoort er allemaal bij en het geluid van de gillende jeugd die zwiert en zwaait en de muziek en de stem van de lotenverkoper. Kermis biedt ook de mogelijkheid elkaar te ontmoeten. Diverse jongeren ontmoeten op de kermis de liefde van hun leven. En u weet, we schreven het eerder, staat kermis als nummer 20 op de lijst van Nederlandse traditie. De kermisgemeenschap behoort ook tot onze parochie. Het pastoraat is een goede en degelijke speler in het spectrum van organisaties. Een luisterend oor en helpende hand, het leggen van contact en het aanbieden van de sacramenten: allemaal zaken waarmee het welzijn van de mensen gediend is. Jammer dat er te weinig gelegenheid is om de mensen persoonlijk te ontmoeten voor een persoonlijk gesprek. Geniet nog een paar dagen van de kermis met volle teugen. Oktobermaand: Maria Maand In oktober staat de verering van Maria centraal in de kerk. Goed om bij haar beeltenis een extra bloemetje te plaatsen. De ouderen weten nog dat wij in de beginjaren van het KSCC schipperscentrum op dinsdagavond het rozenhoedje baden. Vaak werd er gebeden voor bepaalde intenties. Jammer genoeg is dit allemaal verdampt. En er is niets voor in de plaats gekomen. Daarom is het goed om elkaar op zondag tijdens de eucharistie te treffen: de maaltijd die Jezus ons aanbiedt, maakt ons sterk om goed Christen te zijn en misschien stimuleert deze viering om elke avond even aan Maria te denken met het bidden van een Weesgegroet Maria. Collecte De collecte voor de vluchtelingen gehouden op 13 september heeft. 230,00 opgebracht. Een fijn weekend u toegewenst. B.E.M. van Welzenes, sdb Directeur KSCC / Landelijk aalmoezenier.

5 ONZE JARIGEN 9-10 Dhr. Henry Mooren, m/s Spes Nova ; dhr. M. Adams; Anouk Janssen Mw. Anny van Dijk-van Meegen; mw. Wigman-van Steen; Annie Driedijk, m/s Geertruida; Dora van Neyenhof; Twan Nefkens; Peter Vermaas Pieter de Bot Gerard Stevens John Peters; Geertje Barelds; Dennis Siemons; Mia Bom Pita Kusters; Lisa Keuvelaar Mevr. Strijbosch; John Joosten; Tonny Driessen; Florian Rigter Satu van Steen; Irma Wooning Renilde van de Hoeven; Lars van Meegen; Irene Schenk; Malou Oome Jan Heymen jr; Cor Driessen; Anna van Neyenhof; Lisanne Broeken Jos de Bruin Mevr. Semper; Doortje van Lent; Piet Leensen José Janssen-Bonink, ms. Padua ; Annique Sipkema; Kees Akkermans; Corrie Kartner - Wabeke; Robin Sep Alex Janssen, van m/s Sagitarius ; Leentje Scheepers; dhr. Sander Wels Rene Nuy, v/h Aegir; Marcel de Reuver; dhr. Jan Kartner; Jan Robben, v/h Amodo Hans Peelen. GEBOREN Op 22 september 2015 is MAILO FIJKO DIJKGRAAF geboren. Mailo is de zoon van Fabian en Marije Dijkgraaf. Corr.adres: Garnaal 78, AG HELLEVOETSLUIS. VAKANTIEGROETEN ONTVINGEN WIJ UIT: New York City: Corry en Wim, Yolande en Sjef. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

6 BHV REANIMATIE AED Op maandag 28 december 2015 bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de herhalingscursus reanimatie & AED. Ook deze keer is er weer aandacht om opgedane kennis op te frissen en nieuwe technieken en ontwikkelingen te leren. De cursus is van 10:00 12:00 uur op het KSCC in Nijmegen. De koffie/thee staat klaar. De kosten zijn 45,00 inclusief BTW en certificaat. Zoals u ziet is de prijs omhoog gegaan, dit heeft te maken met de kosten van ruimtes, materialen en certificaten. Uiteraard kunt u de kosten proberen te declareren bij uw ziektekosten verzekering. Wilt u graag meedoen of kent u anderen die deel willen nemen? Laat het me weten via: info@cuorereanimatie.nl Ik hoop u weer te treffen. Hartelijke groet, Tessa Zijlstra SOOSMIDDAG IN MILLINGEN A/D RIJN De Millingse Schippers Vereniging St. Nicolaas organiseert op donderdag 29 oktober 2015 weer een soosmiddag. Vanaf uur tot uur is iedereen van harte welkom in café zaal De Kastanje, Heerbaan 119 te Millingen a/d Rijn. Iedere laatste donderdag van de maand. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

7 UITNODIGING BINGO K.S.C.C. NIJMEGEN DIENSTENCENTRUM DINSDAG 13 OKTOBER 2015 Op dinsdag 13 oktober nodigen wij iedereen uit voor een gezellige bingo. Er zijn weer fijne prijzen te winnen. U bent zoals altijd vanaf 13:30 uur van harte welkom en neem gerust een vriendin, vriend, buurman of buurvrouw mee. We praten eerst gezellig bij onder het genot van een vers kopje koffie of thee. Daarna laten we de balletjes het lot beslissen! Werkgroep Dienstencentrum

8 K.S.C.C. KERSTDAGTOCHT NAAR ESSEN Kerstdagtocht naar Essen op woensdag 9 december Vertrek: 9.00 uur vanaf K.S.C.C. Schipperscentrum Nijmegen. Terugreis: vertrek om uur uit Essen naar Nijmegen. De kosten voor deze kerstdagtocht naar Essen zijn 20,00 per persoon. (Eventuele reisverzekering - 2,00 per persoon - doorgeven bij opgave dagtocht.) U kunt zich aanmelden voor deze dagtocht via Cora Peperkamp of via het KSCC Schipperscentrum, Na aanmelding s.v.p. contant betalen aan Cora of het bedrag in gesloten enveloppe afleveren op het Schipperscentrum.

9 MISINTENTIES ZONDAG 11 OKTOBER 2015 Ouders van Welzenes - Klarenaar en overleden familieleden, ouders Kuenen-van der Asdonk, Ellen Heijmen-van Engelen, Nancy Rensen-van de Brink, mw. G. Appelboom-den Dungen, ouders van Oijen-van Meegen v/h Johanna Maria, dhr. Thijs Jegen, bestuurslid LKSCC, mw. M. Broekmeulen-Tonissen, Hendrik Appelboom en Marion Appelboom. MISINTENTIES ZONDAG 18 OKTOBER 2015 Ouders Klarenbeek - Berkelmans, mw. Irène Pruyn - Reyman, mw. Jetty van Beers-Reijmers, dhr. W. Heijmen, v/h Hermina, mw. N. Berkers-Vogels, dhr. H. Reijmers sr." La Passerelle" en Hetty van Bon. -Bijzondere intentie. TOT ONZE GROTE DROEFHEID Op 22 september is CHRIS KROL VAN DEURZEN, weduwnaar van Gerda Markgraaf, overleden in de leeftijd van 91 jaar. Corr.adres: Dokter Heijptstraat 13d, EA ROOSENDAAL. Op 24 september is mevr. BRIGITTE JANSSEN-RUTTEN, echtgenote van Mr. Joseph Janssen, overleden in de leeftijd van 72 jaar. Corr.adres: Borneostraat 3 D, LA NIJMEGEN. Op 26 september 2015 is dhr. GERRIT VAN OIJEN, echtgenoot van Annie van Oijen-Zoontjens, overleden in de leeftijd van 87 jaar. Corr.adres: Burchtgracht 9, BJ HUISSEN. Echte vriendschap gaat samen met de vrijheid om te vragen, te zeggen, te doen en te zijn.

10 ONZE ZIEKEN * Mevr. Leni Broekmeulen. BREDA, GASTAKKER 41, 4817 XA. * Dhr. Theo Centen. DUIVEN, PAARDENBLOEM 75, 6922 GE. * Mevr. Henny de Graauw-Mutsaers (kamer 21). TILBURG, VERPLEEGHUIS DAMAST, LEIJWEG 48, 5022 KA. * Mevr. Dien Hollemans-van Neijenhof. SCHIJNDEL, SALVIAHOF 29, 5482 PK. * Mevr. Wally Geutjes-Zingel. MILLINGEN A/D RIJN, ST. WILLIBRORDSTRAAT 1-B29, 6566 DD. ZIEKEN AAN BOORD / THUIS HERSTELLEND * Dhr. Bert Kerkhof (KALORAMA). BEEK-UBBERGEN, NIEUWE HOLLEWEG 12, 6573 DX. * Mevr. Ria van Megen, Oranje Nassau Oord, Kamer 16. POSTADRES: POSTBUS 9002, 6870 GC RENKUM. * Marga van Rijswijk. NIJMEGEN, VEEMARKT 277, 6511 ZJ. * Dhr. Joep Slokkers. ZWIJNDRECHT, MARSDIEP 17, 3332 TC. IN HET VERPLEEG/VERZORGINGSHUIS / THUIS * Dhr. Alex Sijbranda. DORDRECHT, PRATTENBURG 45, 3328 WC. * Dhr. Ton Rennings. ROERMOND, ROERZICHT 16, 6041 XX. * Dhr. Jan van Vliet, Kaleidoskoop (afd. WIJde Zorg). NIEUWKOOP, DE VERBINDING 2, 2421 EX. * Dhr. Colla van Thull (Afd. 2 kamer 230). WIJCHEN, LA VERNA, LEEMWEG 134, 6603 AM. * Mevr. Diny Cornelissen-Vermaas (Kamer 257D). ZEVENBERGEN, DE ZEVEN SCHAKELS, KASTEELWEG 1, 4761 BN. * Mevr. Ineke Geutjes. MILSBEEK, POTTENBAKKER 36, 6596 GB. DENK AAN DE ZIEKE!!!!!!!!!!!!!! Als u bij een zieke op bezoek wilt gaan, neem dan eerst even contact op met de familie. De zieke kan even rust willen hebben! Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

11 ONZE ADVERTEERDERS

12

13 ONZE ADVERTEERDERS - Interrijn b.v. Scheepvaart- en Handelsonderneming Tel Voor al uw bevrachtingen en expeditiewerkzaamheden - Assurantiekantoor Beijer Tel verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen en sparen - Neptun bunkerbedrijf Nijmegen- Tel Er gaat een nieuwe wereld voor je open! - Scheepsbevrachtingskantoor Daanen Shipping & Logistics B.V. Tel Autena Marine b.v. Automatisering Telecommunicatie Navigatie, Tel Feest op het water! Partyschip Palladium: Aqua Riverline St. Nicolaas Stichting Meander, Tel Maak kennis met onze internaten. Vraag de folder aan en/of kom (met uw kind) op visite voor een informatieve rondleiding. - Reinplus Van Woerden Bunkerbedrijf Tel Fax Laan van Barcelona 800 te Dordrecht FKH accu s, St. Teunismolenweg 50d, 6534 AG NIJMEGEN, Tel Scheepsrep.bedrijf De Gerlien-van Tiem bv. Druten voor al uw stevendok-werkzaamheden tevens uw adres voor alle reparaties boven de waterlijn - Tel Lerta Techniek, John Janssen, Elektrotechniek voor binnenvaart, Tel , - info@lerta.nl. - Jan de Jong Onderhoud en reparatie Tel Sanitairinstallatie, Lasen konstruktiewerkzaamheden, centrale verwarming, onderhouden reparatie. - Peter Blom technische groothandel Tel Aandrijftechniek, V-snaren en schijven, Kettingwielen, gereedschappen - Roos Administraties, Tel , Voor uw gehele financiële administratie. - Keurslager Rob Keller, Waterstraat 201, 6541 TJ Nijmegen, Tel Steal-It B.V. information technology, netwerken en IT producten. Bernard Stenssen, -Tel De BedrijfsPoli, - Scheepvaartkeuringen (zee- en binnenvaart) en Rijbewijskeuringen, - Tel Kerkenbos BA Nijmegen.

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 NOVEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 NOVEMBER 2015 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Doop van Katja Prins.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 23 OKTOBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 25 OKTOBER 2015 03:00 uur Wintertijd. Klok een uur terug zetten. 11:00 uur Eucharistieviering op het

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 25 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 27 SEPTEMBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. Camille Hofman komt vertellen

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 19 FEBRUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 20 FEBRUARI 2016 14:00 uur Doop van Djayda Brunselaar. ZONDAG 21 FEBRUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

Jouw talenten: een bron van inspiratie K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA NAMENS DE STAF

Jouw talenten: een bron van inspiratie K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA NAMENS DE STAF K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 17 OKTOBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 19 OKTOBER 2014 11:00 uur Eucharistieviering a/b K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 21 OKTOBER 2014 10:00 uur

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 8 JANUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 10 JANUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 15:00 uur Nieuwjaarsreceptie Waeltoren.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 MAART 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 6 MAART 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 7 MAART 2016 10.30 uur Vergadering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 6 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 8 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 10 MAART 2015 10:00 uur Cursus

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 10 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 11 JULI 2015 15:00 uur Verjaardagsfeest van Ria Lentjes (65 jaar). ZONDAG 12 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 VRIJDAG 17 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 18 JULI 2015 Begin vakantieperiode K.S.C.C. ZONDAG 19 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 12:00 uur Bespreking voorbereiding

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 11 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:00 uur Opening Symposium / Doop blusboten. 20:30 uur Terugkomst schoolreisje uit Winterberg. ZONDAG 13

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 DECEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 12:30 uur Vergadering LP-LKSCC. ZONDAG 6 DECEMBER 2015 Tweede Adventzondag 11.00 uur Eucharistieviering op

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 12 JUNI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 14 JUNI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Communie Alysha Gühnen en

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 28 AUGUSTUS 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 29 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Doop van Dex de Rooij in Ridderkerk. 14:30 uur 100 jarig jubileum Stg.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM: K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 31 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 2 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 4 AUGUSTUS 2015 10:30 uur

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 26 JUNI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 11:00 uur Fahrt der Senioren des Beueler Schiffer-Verein. ZONDAG 28 JUNI 2015 11:00 uur Kermis-mis in de autoscooter

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 29 MEI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:45 uur Afscheidsdienst van Janus den Boer in Dordrecht. ZONDAG 31 MEI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 5 FEBRUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 7 FEBRUARI 2016 Er is geen H. Mis op het K.S.C.C. Nijmegen. 11:00 uur Carnavalsmis SOCN Molenstraatskerk.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 28 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 19:30 uur Vrijwilligersavond voor genodigden. ZONDAG 30 NOVEMBER 2014 Eerste adventzondag 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 1 MEI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 3 MEI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 4 MEI 2015 NATIONALE HERDENKING.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN: K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 AUGUSTUS 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 AUGUSTUS 2015 10:30

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 1 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 17 APRIL 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 11:00 uur Fietstocht o.l.v. Hettie Fietsen in de mooie omgeving van Mook. ZONDAG 19 APRIL 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 14 MEI 2015 HEMELVAARTSDAG 07:00 uur Dauwtrappen in de Hatertse Vennen. Aansluitend Heilige Mis in de buitenlucht van de Hatertse Vennen bij de Ruϊne en de lapjesboom.

Nadere informatie

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 6 NOVEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:00 uur Jaarvergadering L.O.V.T. 19.00 uur Vrijwilligersavond K.S.C.C. Nijmegen. ZATERDAG 7 NOVEMBER 2015

Nadere informatie

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam.

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 01-06-2015: Giel Wilhelmus Andreas en Anna Eliza Maria. Giel en Anna zijn kinderen en broertje en zusje van John, Josje en Niels Janssen-Steeghs. Correspondentieadres:

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 22 JANUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 24 JANUARI 2016 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Doop van DJ van Engelen

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 FEBRUARI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 21 FEBRUARI 2015 15:00 uur Doopfeest van Hans Lutjens. ZONDAG 22 FEBRUARI 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 NOVEMBER 2014 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 NOVEMBER 2014 10:00

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 2 APRIL 2015 14:30 uur Verzorgen KSCC informatiebulletin, jrg. 43. 19:00 uur Witte Donderdag viering m.m.v. het KSCC kerkkoor VRIJDAG 3 APRIL 2015 09:30 uur Bloemschikken

Nadere informatie

Bert en Christien van der Donk m/s Amici, zijn verhuisd van de Ananasstraat 12 Nijmegen naar Voet 20, 6641 RN Beuningen.

Bert en Christien van der Donk m/s Amici, zijn verhuisd van de Ananasstraat 12 Nijmegen naar Voet 20, 6641 RN Beuningen. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 23-08-2015: Isabel Jackie José Janssen. Dochter van Ben en Susan Janssen. Correspondentieadres: Mariënburgsestraat 19, 6511 RL Nijmegen. 09-09-2015: Olivia Wilhelmina

Nadere informatie

INSPIRATIE OM EEN THUIS TE BIEDEN

INSPIRATIE OM EEN THUIS TE BIEDEN INSPIRATIE OM EEN THUIS TE BIEDEN Samen de verantwoordelijkheid dragen Het is niet uniek dat er in december wordt gemeld dat een bewogen jaar bijna achter ons ligt. Momenten van voldoening, van plezier

Nadere informatie

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK?

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 03-02-2015: Tobias Hendrikus Wilhelmus Janssen. Zoontje van Jan- Paul en Nicole Janssen. Correspondentieadres: Burg. Reijmerstraat 10, 6566 XN Millingen a/d Rijn. 06-04-2015:

Nadere informatie

Uitnodiging. Nieuwsbrief De Lichtbron Lichtbron-inspiratie

Uitnodiging. Nieuwsbrief De Lichtbron Lichtbron-inspiratie Nieuwsbrief De Lichtbron 2017 14-21 april Lichtbron-inspiratie Ik was op witte donderdag bij de Paasviering van de Pieter van der Plasschool in de Lichtbron. Een aantal kinderen lag voor in onze kerk op

Nadere informatie

Parochie Breda Centrum

Parochie Breda Centrum HIJ IS OPGESTAAN VOOR ONS Mei 2017 Parochie Breda Centrum Dinsdag 2 mei 11.00 Antoniuskathedraal: 3e dinsdag Antoniusnoveen ZATERDAG 6 mei ZATERDAG-ZONDAG 6 / 7 mei VIERDE ZONDAG VAN PASEN - ROEPINGENZONDAG

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. juli / augustus 2015 (jrg. 15 nr. 8)

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. juli / augustus 2015 (jrg. 15 nr. 8) NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum juli / augustus 2015 (jrg. 15 nr. 8) St. Janstraat 8, 4811 ZL Breda Telefoon: 521 5764 e-mail: info@parbc.nl www.kathedraalbreda.nl Bank:

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

VERRIJZENIS, HET LEVEN DAT GOD ONS SCHENKT.

VERRIJZENIS, HET LEVEN DAT GOD ONS SCHENKT. PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL Administrator: Pastoor Backus Parochiesecretariaat: vacant Pastorie en parochiesecretariaat: Jaargang 5 nummer.kerkstraat 48,

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

24-10-2015: Melle Jongejan. Zoontje van Wouter Jongejan en Lionne Beijer. Correspondentieadres: Kerkplein 136, 6641 BH Beuningen.

24-10-2015: Melle Jongejan. Zoontje van Wouter Jongejan en Lionne Beijer. Correspondentieadres: Kerkplein 136, 6641 BH Beuningen. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 22-09-2015: Mailo Fijko Dijkgraaf. Zoontje van Fabian en Marije Dijkgraaf. Correspondentieadres: Garnaal 78, 3225 AG Hellevoetsluis. 25-09-2015: Brick William Tonny Vissers.

Nadere informatie

KRUIS - SPINSELS. Zaterdag 12 januari in de Dagkapel uur: Life Teenviering o.l.v. pastoor J. Skiba

KRUIS - SPINSELS. Zaterdag 12 januari in de Dagkapel uur: Life Teenviering o.l.v. pastoor J. Skiba Kerk van het Heilig Kruis Parochie O.L. Vrouw van Amersfoort Liendertseweg 48 3814 PL Amersfoort T 033 472 14 89 www.katholiekamersfoort.nl KRUIS - SPINSELS Zaterdag 12 januari in de Dagkapel 19.00 uur:

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Christoffel Nieuws. Sociaal cultureel maatschappelijk nieuws voor de Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap. Nummer 5-12 mei Jaargang 1

Christoffel Nieuws. Sociaal cultureel maatschappelijk nieuws voor de Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap. Nummer 5-12 mei Jaargang 1 Christoffel Nieuws Sociaal cultureel maatschappelijk nieuws voor de Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap Nummer 5-12 mei 2016 - Jaargang 1 Landelijke RK Parochie voor Binnenschippers-, Circus- en

Nadere informatie

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo 2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo Zondag 03 januari Wat? Waar? Kosten Gehele dag Zondags-tref Koffie/ thee met iets lekkers Veensgracht 1 Aanmelden: Niet nodig Maandag 4

Nadere informatie

no.1582 14 april 2007

no.1582 14 april 2007 no.1582 14 april 2007 Iedereen heeft wel eens een moment dat het allemaal teveel wordt: zorgen om de (klein) kinderen, stress op het werk, relatieproblemen, vragen bij de zin van het leven, angst voor

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Vaste kerkdiensten: Zaterdag: u H.Mis Zondag: u H.Mis. Woensdag: u Rozenkransgebed.

Vaste kerkdiensten: Zaterdag: u H.Mis Zondag: u H.Mis. Woensdag: u Rozenkransgebed. Vaste kerkdiensten: Zaterdag: 18.30 u H.Mis Zondag: 10.00 u H.Mis Woensdag: 18.15 u Rozenkransgebed. Maandag t/m donderdag: 18.30 u H.Mis (m.i.v. 9-1-2017 op vrijdag geen H. Mis). Ziekencommunie: Iedere

Nadere informatie

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers.

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers. MEE Mantelzorg Postbus 3016 3301 DA Dordrecht Johan de Wittstraat 40A 3311 KJ Dordrecht T 078 750 89 00 servicebureau@meedrechtsteden.nl www.meemantelzorg.nl Aan alle Mantelzorgers in Dordrecht Datum 24-05-2017

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Nr. 13 2 juli t/m 15 juli 2017 MEDEDELINGEN Zomervakantieregeling 2017 gastvrouwen en gastheren in De Pastorie. Van maandag 10 juli tot en met vrijdag

Nadere informatie

Misintenties Parochie H. Pancratius Mesch JUNI

Misintenties Parochie H. Pancratius Mesch JUNI JUNI Zondag 11 juni 14.00 uur (Let op: er is deze dag géén H. Mis om 10.00 uur!!!) Hoogmis m.m.v. Kerkelijk Zangkoor St. Pancratius; uit dankbaarheid bij gelegenheid van het Zilveren Priesterjubileum van

Nadere informatie

MARTINUSBERICHT Nr: 1 13 tot en met 26 januari De makers van het Martinusbericht wensen u allereerst een. gezegend 2019

MARTINUSBERICHT Nr: 1 13 tot en met 26 januari De makers van het Martinusbericht wensen u allereerst een. gezegend 2019 Geloofsgemeenschap St Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Nr: 1 13 tot en met 26 januari 2019 MEDEDELINGEN De makers van het Martinusbericht wensen u allereerst een gezegend 2019 Trudy, Ingrid, Suson, Sjaak,

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Oktober en November 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober en november. U bent van harte welkom

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 31 OKTOBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 2 NOVEMBER 2014 11:00 uur Allerzielenviering K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 4 NOVEMBER 2014 09:00 uur Bestuursvergadering

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

Maart e jaargang #3. Van de redactie

Maart e jaargang #3. Van de redactie Van de redactie Op weg naar Pasen is er zoveel te delen dat we nog een vervolg op de vorige nieuwsbrief ontvangt. De inmiddels vaste rubriek uit het domineeslaantje. Uitnodiging avonden over Pasen door

Nadere informatie

Uitstapjes APRIL. Uitstapjes MEI. Uitstapjes JUNI

Uitstapjes APRIL. Uitstapjes MEI. Uitstapjes JUNI Uitbus Sint Jan Uitstapjes APRIL 5 april Naar Ikea 10 april naar de Steltenberg in Volkel 15 april naar de Steltenberg in Volkel 25 april rondrit rond Nistelrode met koffie drinken in De Nistel 29 april

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, JUNI en JULI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Juni en Juli 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 2 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen

Nadere informatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Geachte ouder(s) / verzorger(s), 8 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2018! Goed om elkaar weer te ontmoeten na twee vrije weken. We wensen alle kinderen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij onze

Nadere informatie

Doopdienst. ELB 217 Ps 146: 1, 3 Opw. 687 Opw. 378 Opw. 710 Ps 34: 4, 5,9 Opw Ps 34

Doopdienst. ELB 217 Ps 146: 1, 3 Opw. 687 Opw. 378 Opw. 710 Ps 34: 4, 5,9 Opw Ps 34 Doopdienst ELB 217 Ps 146: 1, 3 Opw. 687 Opw. 378 Opw. 710 Ps 34: 4, 5,9 Opw. 733 Ps 34 Mededelingen Voorganger : Ds. Wim Louwerse Ambtsdragers : Koos Rozema Johannes van der Lei Schriftlezing : Barbara

Nadere informatie

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-.

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-. Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Oktober en November 2017 We hopen dat u allen veel gebruik zult maken

Nadere informatie

Volop actie in Hernen en Leur

Volop actie in Hernen en Leur Volop actie in Hernen en Leur 14 juni 2015, drukbezochte Hernense Stratenmarkt. 20 juni 2015, 9e Hernense Stratenloop. - 45 - Uw adres voor de verhuur en verkoop van: rolsteigers kamersteigers trappen

Nadere informatie

Korpsnieuws juni

Korpsnieuws juni Korpsnieuws juni - 2019 Even voor stellen uw komende korpsofficieren Aux. Kapitein Silvia van Boven Majoor Irene Jouvenaar Even voorstellen! Dat klinkt misschien wel een beetje saai en voorspelbaar. Natuurlijk

Nadere informatie

Kracht en liefde worden ons gegeven

Kracht en liefde worden ons gegeven Liturgie voor het ochtendgebed op zondag 31 december 2017 Kracht en liefde worden ons gegeven Lezers: Organiste : Ontvangst Annemarie Voorbraak Wijnand Kramer Jan Prij Hanneke Muntjewerf Ineke van der

Nadere informatie

Liturgie voor Zondag 7 januari 2018, Epifanie

Liturgie voor Zondag 7 januari 2018, Epifanie Liturgie voor Zondag 7 januari 2018, Epifanie Voorganger Organist Lector Ontvangst Gert Scholten Hanneke Muntjewerf Sonja Bastiaan Ineke van der Woude Orgelspel Gemeente gaat staan na het aansteken van

Nadere informatie

Misintenties parochie Ottersum

Misintenties parochie Ottersum Misintenties parochie Ottersum Zondag 20 maart 9.30 uur: Jan Winnen; Fien van Bergen-Sloot; Piet van Bergen en Maria van Bergen-C p; Sjef Krebbers; Piet en Lenie Geurts-Theunissen; Christiaan en Johanna

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2018

FEBRUARI en MAART 2018 FEBRUARI en MAART 2018 Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programmaoverzicht voor de maanden Februari en maart 2018 We hopen dat u allen veel gebruik

Nadere informatie

Op weg naar Kerstmis!

Op weg naar Kerstmis! Op weg naar Kerstmis! De dagen worden serieus kort. We zitten midden in de advent, de aanloopperiode naar kerstmis. Komende zondag is het Gaudete (Verheugt u), de 3 e zondag van advent waar de kleur roze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. juni 2015 (jrg. 15 nr. 7)

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. juni 2015 (jrg. 15 nr. 7) NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum juni 2015 (jrg. 15 nr. 7) St. Janstraat 8, 4811 ZL Breda Telefoon: 521 5764 e-mail: info@parbc.nl www.kathedraalbreda.nl Bank: NL98 INGB

Nadere informatie

Jaargang 03 nummer Informatieblad

Jaargang 03 nummer Informatieblad Jaargang 03 nummer 03 2014 Informatieblad Secretariaat: René Palmen. Antoniusstraat 7. 6011SC ELL. 0495-551942 seniorenverenigingell.01@gmail.com IBAN: NL 39 RABO 011 39 02 379 Agenda: 18 april, 25 april

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Dinsdag 30 mei: uur: Pastoraal Beraad Dekenaat Bladel Oirschot uur: In de kapel van de Heilige Eik viering met pastor van Nunen.

Dinsdag 30 mei: uur: Pastoraal Beraad Dekenaat Bladel Oirschot uur: In de kapel van de Heilige Eik viering met pastor van Nunen. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. LOURDESBEDEVAART Van 14 t/m 21 oktober 2017 (herfstvakantie) gaat mgr. De Korte met het Bisdom van 's-hertogenbosch op bedevaart naar Lourdes. Vanuit onze parochie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. februari 2015 (jrg. 15 nr. 3)

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. februari 2015 (jrg. 15 nr. 3) NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum februari 2015 (jrg. 15 nr. 3) St. Janstraat 8, 4811 ZL Breda Telefoon: 521 5764 e-mail: info@parbc.nl www.kathedraalbreda.nl Bank: NL98

Nadere informatie

Op dinsdag 18 december is, in de leeftijd van 78 jaar, Maria Geertruida Johanna Hilgersom- Janssen (Riet) overleden. Weduwe van Jan Hilgersom.

Op dinsdag 18 december is, in de leeftijd van 78 jaar, Maria Geertruida Johanna Hilgersom- Janssen (Riet) overleden. Weduwe van Jan Hilgersom. MISINTENTIES ZONDAG 30 DECEMBER 2018 dhr. H. Buil m/s Wiltura en overleden familie, ouders van Laak-de Bot, pater Sjef van Dooren, sdb. MISINTENTIES DINSDAG 1 JANUARI 2019 - NIEUWJAAR -Zegen over het Nieuwe

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

Activiteiten: Contact persoon bestuur Naam Adres Plaats Telefoon Advertenties De Cirkel: Attenties 80/90-jarigen: Mevr. J.A.P. (Anny) Verriet Wolfsbossingel 139 Beuningen 663 75 27 Biljarten maandag: Dhr.

Nadere informatie

Jan Jongen (c); echtp. Wachelder- Knubben (st); echtp. Hoppers- Retera (st) DINSDAG 2 maart : rozenhoedje : ouders Paffen- Wachelder

Jan Jongen (c); echtp. Wachelder- Knubben (st); echtp. Hoppers- Retera (st) DINSDAG 2 maart : rozenhoedje : ouders Paffen- Wachelder Maart 2010 Jan Jongen (c); echtp. Wachelder- Knubben (st); echtp. Hoppers- Retera (st) ZATERDAG 27 februari 19.00: ouders Limpens- Rompen (de Blok); Jo Handels (c); Carola Tuinstra- Kloppenburg; ouders

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Vredense Hof - februari 2016

Activiteitenprogramma Vredense Hof - februari 2016 Maandag 1 februari 2016 10.30-11.30 Meer Bewegen Voor Ouderen Grand Café intern gratis 19.30 Bingo Grand Café intern 1ste kaart 1,50 volgende kaart 0,50 Dinsdag 2 februari 2016 9.30-11.00 Bibliotheek Grand

Nadere informatie

PROGRAMMAOVERZICHT NOVEMBER 2016

PROGRAMMAOVERZICHT NOVEMBER 2016 PROGRAMMAOVERZICHT NOVEMBER 2016 dinsdag 1 november Meezingmiddag in de Ontmoetingsruimte. woensdag 2 november Huisviering in de Stilteruimte. tot 16.00 uur donderdag 3 november Joke Linders draagt in

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Han Brinkhof en Jos Plum

Han Brinkhof en Jos Plum Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 30 Juni 2018 tot 31 Aug 2018 1 juli 2018 13e Zondag door het jaar Koor: Woord- en Communieviering Pastor J. van Os Gemengd koor Han Brinkhof en Jos Plum Misintenties:

Nadere informatie

Eerste Liefde. Openluchtdienst zondag 21 mei Voorganger: Ds L. Krüger uit Rotterdam

Eerste Liefde. Openluchtdienst zondag 21 mei Voorganger: Ds L. Krüger uit Rotterdam Eerste Liefde Openluchtdienst zondag 21 mei 2017 in samenwerking met de Evangelisatie Commissies van de Hervormde Gemeente en Gereformeerde kerk te Puttershoek Voorganger: Ds L. Krüger uit Rotterdam Met

Nadere informatie

Trefwoord. No 7 22 november 2017

Trefwoord. No 7 22 november 2017 No 7 22 november 2017 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 22 november Sinterklaas is in het land. Wat een feest!.

Nadere informatie

KRUIS - SPINSELS. Woensdag 21 november in de Dagkapel uur: Lauden uur: Eucharistieviering. Voorganger: pastoor J. Skiba.

KRUIS - SPINSELS. Woensdag 21 november in de Dagkapel uur: Lauden uur: Eucharistieviering. Voorganger: pastoor J. Skiba. Kerk van het Heilig Kruis Parochie O.L. Vrouw van Amersfoort Liendertseweg 48 3814 PL Amersfoort T 033 472 14 89 www.katholiekamersfoort.nl KRUIS - SPINSELS Zondag 18 november 09.30 uur 33 e zondag door

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. februari 2015 (jrg. 15 nr. 3)

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. februari 2015 (jrg. 15 nr. 3) NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum februari 2015 (jrg. 15 nr. 3) St. Janstraat 8, 4811 ZL Breda Telefoon: 521 5764 e-mail: info@parbc.nl www.kathedraalbreda.nl Bank: NL98

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier INFOOTJE NR. 07 Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015 Agenda Zaterdag 12 december Oud papier Donderdag 17 december 13.15 uur: kerststukjes maken samen met opa s en oma s 17.00 19.00 uur: kerstdiner

Nadere informatie

Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek januari e jaargang, nummer 1

Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek   januari e jaargang, nummer 1 Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek www.tvvierlingsbeek.nl januari 2014 14 e jaargang, nummer 1 Mark Heijnen Anna van Burenstraat 14 5821 BP Vierlingsbeek 0478-631788 markheijnen5@hotmail.nl

Nadere informatie