K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA"

Transcriptie

1 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 MAART :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 6 MAART uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 7 MAART uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. 16:30 uur Vergadering Bestuur Landelijke Parochie. 18:30 uur Vergadering Bestuur KSCC-KSW Nijmegen. DINSDAG 8 MAART :00 uur Cursus Gymnastiek. 14:00 uur Soos met.. Modeshow. WOENSDAG 9 MAART :30 uur Repetitie van de Waalkanters. 20:00 uur Alg. ledenvergadering VvE Waaltoren fase II. DONDERDAG 10 MAART :00 uur Repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. VRIJDAG 11 MAART :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 13 MAART uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 14 MAART uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 15 MAART uur Cursus Gymnastiek. 12:00 uur TPN West, bijeenkomst met Politie en Brandweer. WOENSDAG 16 MAART :30 uur Repetitie van de Waalkanters. 13:30 uur Bridgen. DONDERDAG 17 MAART :00 uur Verzorgen Informatie bulletin. 19:00 uur Repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. VRIJDAG 18 MAART :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

2 NAMENS DE STAF Bulletin nummer 5 - jaargang 44 Beste mensen, Nijmegen wordt getroffen door bedrijfs-, en winkelsluitingen waarbij veel ontslagen vallen. Mochten wij net bekomen zijn van de sluiting van Vroom en Dreesman, Perry Sport en Aktiesport, woensdag 24 februari jl. viel het doek voor Hilckmann slachthuis aan de Waalhaven/Havenweg. Waar vroeger veel bedrijven waren met veel personeel, en veel transportverkeer wordt het nu leeg en stil. Natuurlijk hebben wij veel aan de bel gehangen bij de Honig, Heinz en het slachthuis. Vele malen hing er een vieze weeïge verstikkende lucht boven ons haven gebied: Maar we hebben altijd goed contact gehouden met de buren. U kent de spreuk: beter een goede buur dan een verre vriend. Vanuit het KSCC is er op voorstel van Jeanne Derks een kaartje gestuurd naar het personeel van het slachthuis. Voor hen moet het een grote slag geweest zijn: s-morgen op je werk komen en s avonds: einde verhaal. Ja, we wisten dat het slachthuis zou verhuizen naar Haps. De gemeente Nijmegen heeft dit terrein in het kader van de plannen Waalfront bestemd voor woningbouw. Het slachthuis zou verhuizen in Vreemd was wel dat op donderdagmorgen 25 februari een tv-ploeg Nijmegen 1 voor de ingang van het slachthuis mensen aan het interviewen was. Resultaat van dit besluit was ontslag voor rond de 300 personeelsleden. Zodra het nieuws bekend was sprong de media er op. Veel vragen over de financiën die gemeente beschikbaar had gesteld voor de verhuizing etc. Blijft: er staan weer zoveel mensen op straat. Wij zijn benieuwd hoe het terrein er uit zal zien wanneer de nieuwbouw gereed is. Hebt u al eens gekeken naar het nieuwe wijkje dat is gebouwd achter de Honig en aan de Weurtse weg? De moeite waard. Een nieuwe Naam Een nieuwe naam voor het digitale blad voor kermis circus en binnenvaart. Denk met ons mee en laat de raderen van uw creativiteit draaien. De volgende suggesties zijn binnengekomen, gegroepeerd naar overeenkomstig thema: 1. Van de Reis en van Varen; Varen en Reizen; Reis en Binnenvaartjournaal; Binnenvaart en Reizen; Informatie reizen en varen; Sociale en pastoraal informatiekatern; Van Schip, Reis en Piste. 2. Gazet voor het trekkende volk; Trekkers Gazet; De Mare. 3. Onderweg; Onderweg media; Berichten voor onderweg. 4. Nieuwsbrief Voor elkaar ; Nieuwsmagazine; Nieuwsflits; Nieuwsbulletin. 5. Bron van alle leven; Samen sterker. 6. Travellers News; Travellers en route. 7. A/B Media (Aan Boord Media info); (RK) Boord-media (Rooms-Katholieke Info voor Schippers a/b); Media-vaart; KECI/Vaart (Kermis, Circus Binnen-Vaart samenvoegen); Ke-ci-vamedia. 8. De Thuishaven; De Mare (=bericht, bekendmaking, mededeling, maar ook een vroegere waterloop in Zuid-Holland en het is Italiaans voor zee).

3 Misschien leven er nog betere suggesties bij u. Laat ze ons weten. De naam moet aanspreken, in het oog vallen, ook te gebruiken zijn voor de website. Hij moet de sociale kant van ons werk: het KSCC en het pastorale van onze parochie dekken. Hij moet de schippers, kermis en circusgemeenschap aanspreken. Bedenk maar eens een naam die dit allemaal dekt. Grote steun vanuit de redacteuren van de digitale Kermis Carrousel: Frank Veltkamp en Justin Groot die de redactie van de KermisCarrousel vormen hebben ons goed op weg geholpen met praktische adviezen over hoe zo n blad in elkaar gezet kan en moet worden. Zij hebben in de loop der jaren veel tijd geïnvesteerd en daarmee ook veel expertise opgebouwd. Onze medewerkers Tonny van der Veeken en Hans Wester hadden voor deze vergadering veel voorwerk verricht, ideeën verzameld, vragen voorbereid: ondanks dat het nog een hele klus wordt zal het nieuwe digitale blad tijd nodig hebben om te groeien. Blijf ons steunen met ideeën. Geslaagd Het KSCC en de parochie zijn verplicht over enkele mensen die het BHV diploma hebben te beschikken tijdens activiteiten. Bij ons aan boord zijn dit o.a. Ria Lentjes en Lea Bom. Dit diploma heeft geen eeuwigheidswaarde: dus er zijn herhaalcursussen. Tessa Zijlstra Paal verzorgt deze cursussen. Maandag 29 februari hebben Ria en Lea de herhalingscursus gevolgd met goed resultaat. Alhoewel er vanuit werd gegaan dat ze zouden slagen is het toch een extra proficiat waard. Tijdens de kerst en Nieuwjaar periode wordt er een (herhalings)cursus gegeven over het gebruik AED en BHV. Wanneer u interesse hebt meld u zich op het KSCC. Bestuursvergaderingen Maandag 7 maart bestuursvergadering van het landelijk KSCC en de landelijke parochie en aansluitend het regionale KSCC-Nijmegen en Parochie (KSW). Belangrijke items blijven: het KSCC en de parochie drijvend te houden. Financiën zijn hoofd item van de bespreking. Er komt geen cent subsidie binnen, dus er moeten andere bronnen aangeboord worden. We kennen de actie gezinsbijdrage, de landelijke KSCC actie en de cadeauactie in de december maand. Maar daarvoor moeten de adreslijsten up to date zijn. Dat kost veel tijd en vereist geduld en grote nauwkeurigheid. Verschillende adreslijsten moeten op elkaar afgestemd moeten worden. De adreslijsten moeten gebruiksvriendelijk zijn. Hebt u ook wel eens gehoord: ach een fluitje van een cent, nou mooi niet. Wij zijn al jaren met de bouw van een goed functionerend adressenbestand bezig, maar we hebben es noch nicht im Griff, zouden de Duitsers zeggen.

4 Mocht Yvonne Buitinck er zich een dik jaar mee bezig hebben gehouden: geld ontbrak om haar (20 uur in de week) te betalen. We vielen terug in het oude: iedereen doet hier iets aan tussen zijn werkzaamheden. De werkzaamheden worden niet minder maar eerder meer. U kunt zelf het resultaat bedenken. Maar desalniettemin: We blijven hopen en vertrouwen. U denkt zeker aan de vastenactie. ± 1.000,00 is er tot nu toe per giro/bank/kas/collectebus binnengekomen. Soos met. Modeshow dinsdag 8 maart De Soos met. organiseert een modeshow. Naar verteld wordt is deze show interessant voor dames en heren. Er wordt een breed assortiment aan kleding getoond door bijzondere modellen die niet uit de etalage, maar het gewone leven zijn gekozen. Gefluisterd wordt dat er extra aandacht is voor de damesmode. Welkom. De heer De Haas zal dit hele spektakel meteen deskundig en spetterend becommentariëren. Gewijzigde in- en uitrijtijden wegens de Stevensloop op zondag 13 maart Graag wil ik u nog wijzen op de gewijzigde in- en uitrijtijden die van belang zijn als u de H. Mis wil bijwonen op zondag 13 maart. De lopers lopen over de Weurtseweg richting Nijmegen West en komen via de Waalbandijk weer terug. In beide gevallen is er hinder. Zoals het er nu naar uitziet zijn er de volgende in- en uitrijtijden: - Tot uur geen restricties - Tussen en is er een opening van 10 minuten - Tussen en is er een opening van 27 minuten - Na uur is alles weer vrij toegankelijk. Een fijn weekend. B.E.M. van Welzenes, sdb. Directeur KSCC / Landelijk aalmoezenier SOOSMIDDAG IN MILLINGEN A/D RIJN De Millingse Schippers Vereniging St. Nicolaas organiseert op donderdag 31 maart 2016 weer een soosmiddag. Vanaf uur tot uur is iedereen van harte welkom in zaal De Kastanje, Heerbaan 119 te Millingen a/d Rijn. Iedere laatste donderdag van de maand.

5 Soos met.modeshow K.S.C.C. NIJMEGEN DIENSTENCENTRUM DINSDAG 8 maart 2016 Op dinsdag 8 maart nodigen wij iedereen uit voor een gezellige Soosmiddag met een spetterende modeshow, verzorgd door Modehuis De Haas. De mannequins en dressmen zullen u de nieuwe voorjaarsmode showen. U bent zoals altijd vanaf 13:30 uur van harte welkom, de koffie of thee staan klaar. Neem gerust een vriendin, vriend, buurman of buurvrouw mee. Wij hopen dat u met velen aanwezig zult zijn. Werkgroep Soos Met. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

6 ONZE JARIGEN 5-3 Ruben Pols. 6-3 Myriam De Bot; Patrick Wanders; Jan Schimmel. 7-3 Dhr. Mark Joosten; dhr. Dennis Buil; dhr. Nick van Haag; Jenthe de Jong. 8-3 Gerard Wanders. 9-3 Inge Brom Frans Huibers; Doris Buil; Leon Berkers Beppie Leensen-Scheers; mevr. Wilma Bosman-van Hees; Peter Poppelier; Erik Bosman, m/s Tonny Dhr. Wim de Grundt Dhr. Jan Pruyn, Kylia ; dhr. Ton Broeders v/h Elan ; Richard van Ooyen, Ela ; Jaylinn Bosman m/s Promessa Marianne Gerritsen; Angéla Nuy-Savelkoul; Jan Wanders jr John v/d Elshout Dhr. Bruno Kievits; mevr. Manuela Kievits; Yvan Janssen; Anita Lindqvist-Savelkoul Marga van Rijswijk Hans Vermeeren; Ilona Janssen; Martijn Wanders Peter Klarenbeek; mevr. Diny van Zijl-Buil (80 jaar). WANDELNIEUWS Beste wandelvriendinnen en vrienden, Wie op pad gaat is voorbereid, maar of dat die voorbereiding voldoende was kan achteraf worden beoordeeld. Bijzondere gevallen halen het nieuws. Onderweg zijn onder al dan niet onverwachts extreme omstandigheden kan onbedoeld erger doen lijken dan gedacht werd. Met een verwijzing naar een groep wandelaars in Noorwegen is er al een voorbeeld gegeven. Ondanks de inzet van (vrijwillige) hulpverleners was er geen paniek, omdat in een veilige omgeving betere omstandigheden werden afgewacht. Als we in goede of rustige weersomstandigheden wandelen denken we vooral aan de oriëntatie (eventueel met GPS), aan de kleding en het schoeisel, aan de rustmomenten en aan de aansluiting met het openbaar vervoer. De mobiele telefoon, vrijwel altijd met heel veel andere functies, zoals internet, whatsapp en SMS, wordt zelden vergeten. Dan blijft er eigenlijk alleen nog de conditie over, die de wandelaar parten speelt. Maar daar valt aan te werken, er van uitgaande dat de fysieke mogelijkheden voldoende zijn. Op dit moment zitten we in de tweede inschrijvingsronde van de 100 ste Nijmeegse 4Daagse. Tot en met 1 april 2016 is het voor iedereen mogelijk zich in te schrijven. Tot en met 1 maart waren er al mensen die zich hebben opgegeven voor deelname en voor hen die aan de tweede inschrijvingsronde meedoen gaat een lotingsproces in gang als het aantal inschrijvingen boven komt. De procedure is opgenomen in het limiteringsprotocol en gaat uit van lotingskansen. Zij die meerdere keren de Vierdaagse hebben volbracht hebben meer kans op deelname. Voor alle andere informatie mag u terugkijken in de Informatiebulletins van twee, vier en zes weken geleden of op de website Overigens zijn voor 55 km (uiteraard per dag) al meer dan aanmeldingen. In de regio Arnhem-Nijmegen worden binnenkort de volgende wandeltochten gehouden:

7 6 maart 5 e tocht 36 e Winterwandelserie in Wijchen Keuze-afstanden: km Start: jeugdhuis Woezik, Woeziksestraat CC Wijchen Starttijd: uur uur, - Tel info@wsv-paschalis.eu 13 maart 46 e Poldermars in Ooij Keuze-afstanden: km Start: dorpshuis de Sprong, Prins Bernhardstraat BB Ooij Starttijd: uur uur, - Tel Op staan altijd evenementen op wandelgebied, elders in het land. Een hartelijke groet en veel wandelplezier, Henry Mooren. VAKANTIEGROETEN ONTVANGEN UIT: St. Johann-Tirol van Thea, Corry en Wim. GEBOREN Op 11 februari 2016 is MARIJN DORE VAN DORST geboren. Marijn is de dochter van Mart en Irene van Dorst en zusje van Ties. Corr.adres: Papaverstraat 29, MV NIJMEGEN. NIEUW ADRES Het CBRB is verhuisd. Het nieuwe adres is Vasteland 78, 3011 BN in Rotterdam. Het postbusnummer (Postbus 23133, 3001 KC Rotterdam) is komen te vervallen, evenals het faxnummer ( ). TOT ONZE GROTE DROEFHEID Is op 24 februari 2016 GREET VAN DER HOEVEN overleden, echtgenote van Wim Hakkert, eerder weduwe van Jan Heijmen, in de leeftijd van 75 jaar. Corr.adres: Brahmsstraat 9, WL MILLINGEN A/D RIJN. Is op 26 februari 2016 COR FIJNEMAN overleden, in de leeftijd van 72 jaar. Corr.adres: Ruimstraat 16, LC MAASBRACHT. MISINTENTIES ZONDAG 6 MAART 2016 Dhr. J. Hommes, ouders van Oijen-van Meegen Johanna-Maria, voor ouders van Meel-Flipsen, voor Geoffrey Keizer ms. Avanti, mw. M. Mathijssen-van Oijen en Vincent Derksen, Gerrit van Oyen, mw. A. Schüttler-van Wijck v/h "Wormatia", dhr. Alois Wendt en George Wendt.

8 MISINTENTIES ZONDAG 13 MAART 2016 Dhr. A.C. Kuyten, dhr. H. Buil Justo Tempore en overledenen uit de familie Buil, ouders Kersten - van Laak, dhr. George Dakriet, dhr. Henk Verberck v/h ms Elithé, voor dhr. Gerrie van Zoest, ouders van Oijen-Derksen, dhr. Cees de Jong en dhr. Jan Kersten, Nancy Rensen-van de Brink. ONZE ZIEKEN * Mevr. Paulina Wams-van Steen (Afd. B36). -Zij heeft het sacrament der zieken ontvangen-. NIJMEGEN, CWZ, WEG DOOR JONKERBOS 100, 6532 SZ. * Mevr. Meering-Metzler (Verpleeghuis Kalorama). BEEK-UBBERGEN, NIEUWE HOLLEWEG 12, 6573 DX. * Dhr. Joop van Megen (Revalidatie Afd. 5 kamer 7). BEMMEL, VERPLEEGHUIS LINGEHOF, GOUDENAPPEL 122, 6681 WP. * Dhr. Jopie Derksen. BEUNINGEN, STREKEL 9, 6641 XK. * Mevr. Dien Hollemans-van Neijenhof. SCHIJNDEL, SALVIAHOF 29, 5482 PK. * Mevr. Wally Geutjes-Zingel. MILLINGEN A/D RIJN, ST. WILLIBRORDSTRAAT 1-B29, 6566 DD. ZIEKEN AAN BOORD / THUIS HERSTELLEND * Mevr. Laura Brom. DOORNENBURG, BLAUWE HOEK 62a, 6686 AE. * Dhr. Alex Sijbranda. DORDRECHT, PRATTENBURG 45, 3328 WC. * Dhr. Piet van Megen. DOORNENBURG, RIJNSTRAAT 5, 6686 ME. IN HET VERPLEEG/VERZORGINGSHUIS * Mevr. Ella Schimmel-Hertz (Afd. Mulderskop - herstellingsoord). GROESBEEK, DEKKERSWALD, BOSLAAN 218, 6561 LE. * Mevr. Ria van Megen, Oranje Nassau Oord, Kamer 16. POSTADRES: POSTBUS 9002, 6870 GC RENKUM. * Mevr. Henny de Graauw-Mutsaers (kamer B2. 13). TILBURG, VERPLEEGHUIS JOANNES ZWIJSEN, BURG. BROKXLAAN 1407, 5041 RR. * Mevr. Ineke Geutjes. MILSBEEK, POTTENBAKKER 36, 6596 GB. DENK AAN DE ZIEKE!!!!!!!!!!!!!! Als u bij een zieke op bezoek wilt gaan, neem dan eerst even contact op met de familie. De zieke kan even rust willen hebben!

9 ONZE ADVERTEERDERS

10

11 ONZE ADVERTEERDERS - Interrijn b.v. Scheepvaart- en Handelsonderneming Tel Voor al uw bevrachtingen en expeditiewerkzaamheden - Assurantiekantoor Beijer Tel verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen en sparen - Neptun bunkerbedrijf Nijmegen- Tel Er gaat een nieuwe wereld voor je open! - Scheepsbevrachtingskantoor Daanen Shipping & Logistics B.V. Tel

12 - Autena Marine b.v. Automatisering Telecommunicatie Navigatie, Tel Feest op het water! Partyschip Palladium: Aqua Riverline St. Nicolaas Stichting Meander, Tel Maak kennis met onze internaten. Vraag de folder aan en/of kom (met uw kind) op visite voor een informatieve rondleiding. - Reinplus Van Woerden Bunkerbedrijf Tel Fax Laan van Barcelona 800 te Dordrecht FKH accu s, St. Teunismolenweg 50d, 6534 AG NIJMEGEN, Tel Scheepsrep.bedrijf De Gerlien-van Tiem bv. Druten voor al uw stevendok-werkzaamheden tevens uw adres voor alle reparaties boven de waterlijn - Tel Lerta Techniek, John Janssen, Elektrotechniek voor binnenvaart, Tel , - info@lerta.nl. - Jan de Jong Onderhoud en reparatie Tel Sanitairinstallatie, Lasen konstruktiewerkzaamheden, centrale verwarming, onderhouden reparatie. - Peter Blom technische groothandel Tel Aandrijftechniek, V-snaren en schijven, Kettingwielen, gereedschappen - Roos Administraties, Tel , Voor uw gehele financiële administratie. - Keurslager Rob Keller, Waterstraat 201, 6541 TJ Nijmegen, Tel Steal-It B.V. information technology, netwerken en IT producten. Bernard Stenssen, -Tel De BedrijfsPoli, - Scheepvaartkeuringen (zee- en binnenvaart) en Rijbewijskeuringen, - Tel Kerkenbos BA Nijmegen.

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 6 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 8 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 10 MAART 2015 10:00 uur Cursus

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 5 FEBRUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 7 FEBRUARI 2016 Er is geen H. Mis op het K.S.C.C. Nijmegen. 11:00 uur Carnavalsmis SOCN Molenstraatskerk.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 10 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 11 JULI 2015 15:00 uur Verjaardagsfeest van Ria Lentjes (65 jaar). ZONDAG 12 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 VRIJDAG 17 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 18 JULI 2015 Begin vakantieperiode K.S.C.C. ZONDAG 19 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 23 OKTOBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 25 OKTOBER 2015 03:00 uur Wintertijd. Klok een uur terug zetten. 11:00 uur Eucharistieviering op het

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 11 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:00 uur Opening Symposium / Doop blusboten. 20:30 uur Terugkomst schoolreisje uit Winterberg. ZONDAG 13

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 DECEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 12:30 uur Vergadering LP-LKSCC. ZONDAG 6 DECEMBER 2015 Tweede Adventzondag 11.00 uur Eucharistieviering op

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 1 MEI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 3 MEI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 4 MEI 2015 NATIONALE HERDENKING.

Nadere informatie

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 14 MEI 2015 HEMELVAARTSDAG 07:00 uur Dauwtrappen in de Hatertse Vennen. Aansluitend Heilige Mis in de buitenlucht van de Hatertse Vennen bij de Ruϊne en de lapjesboom.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 25 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 27 SEPTEMBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. Camille Hofman komt vertellen

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 28 AUGUSTUS 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 29 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Doop van Dex de Rooij in Ridderkerk. 14:30 uur 100 jarig jubileum Stg.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 19 FEBRUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 20 FEBRUARI 2016 14:00 uur Doop van Djayda Brunselaar. ZONDAG 21 FEBRUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN: K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 AUGUSTUS 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 AUGUSTUS 2015 10:30

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 FEBRUARI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 21 FEBRUARI 2015 15:00 uur Doopfeest van Hans Lutjens. ZONDAG 22 FEBRUARI 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 29 MEI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:45 uur Afscheidsdienst van Janus den Boer in Dordrecht. ZONDAG 31 MEI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM: K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 31 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 2 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 4 AUGUSTUS 2015 10:30 uur

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 NOVEMBER 2014 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 NOVEMBER 2014 10:00

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 2 APRIL 2015 14:30 uur Verzorgen KSCC informatiebulletin, jrg. 43. 19:00 uur Witte Donderdag viering m.m.v. het KSCC kerkkoor VRIJDAG 3 APRIL 2015 09:30 uur Bloemschikken

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 8 JANUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 10 JANUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 15:00 uur Nieuwjaarsreceptie Waeltoren.

Nadere informatie

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 NOVEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 NOVEMBER 2015 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Doop van Katja Prins.

Nadere informatie

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam.

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 01-06-2015: Giel Wilhelmus Andreas en Anna Eliza Maria. Giel en Anna zijn kinderen en broertje en zusje van John, Josje en Niels Janssen-Steeghs. Correspondentieadres:

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 9 OKTOBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 10 OKTOBER 2015 11:30 uur Doop mts. Somtrans VI te Werkendam. ZONDAG 11 OKTOBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK?

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 03-02-2015: Tobias Hendrikus Wilhelmus Janssen. Zoontje van Jan- Paul en Nicole Janssen. Correspondentieadres: Burg. Reijmerstraat 10, 6566 XN Millingen a/d Rijn. 06-04-2015:

Nadere informatie

UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG GC ROTTERDAM GULDEN MIS

UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG GC ROTTERDAM GULDEN MIS terug naar pagina 1 Christoffel Nieuws pagina 8 Christoffel Nieuws pagina 9 UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG 33 3014 GC ROTTERDAM De Rooms Katholieke kerk heeft prachtige

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 12:00 uur Bespreking voorbereiding

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 26 JUNI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 11:00 uur Fahrt der Senioren des Beueler Schiffer-Verein. ZONDAG 28 JUNI 2015 11:00 uur Kermis-mis in de autoscooter

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 12 JUNI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 14 JUNI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Communie Alysha Gühnen en

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 28 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 19:30 uur Vrijwilligersavond voor genodigden. ZONDAG 30 NOVEMBER 2014 Eerste adventzondag 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

Jouw talenten: een bron van inspiratie K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA NAMENS DE STAF

Jouw talenten: een bron van inspiratie K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA NAMENS DE STAF K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 17 OKTOBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 19 OKTOBER 2014 11:00 uur Eucharistieviering a/b K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 21 OKTOBER 2014 10:00 uur

Nadere informatie

Digitaal op weg in de bieb. Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een ?

Digitaal op weg in de bieb. Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een  ? Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een e-mail? Digitaal op weg in de bieb Draai om voor Hulp bij taal Digitaal op weg Wat past bij jou? Ik

Nadere informatie

Oude Glorie. Evenementen. Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7. Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015. Website Oude Glorie

Oude Glorie. Evenementen. Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7. Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015. Website Oude Glorie Oude Glorie Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7 Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015 Website Oude Glorie De een is op weg naar het volgende evenement, de ander ligt al weer in de thuishaven.

Nadere informatie

DE BIBLIOTHEEK HELPT JE DIGITAAL OP WEG

DE BIBLIOTHEEK HELPT JE DIGITAAL OP WEG DE BIBLIOTHEEK HELPT JE DIGITAAL OP WEG 2018-2019 Ik wil meer kunnen met mijn computer, tablet en smartphone Draai om voor Hulp bij taal De bibliotheek helpt je digitaal op weg Ik heb nog geen ervaring

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 22 JANUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 24 JANUARI 2016 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Doop van DJ van Engelen

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

Activiteiten: Contact persoon bestuur Naam Adres Plaats Telefoon Advertenties De Cirkel: Attenties 80/90-jarigen: Mevr. J.A.P. (Anny) Verriet Wolfsbossingel 139 Beuningen 663 75 27 Biljarten maandag: Dhr.

Nadere informatie

SRG Nieuwsbrief 14. Kaderdag 7 maart 2015

SRG Nieuwsbrief 14. Kaderdag 7 maart 2015 SRG Nieuwsbrief 14 Kaderdag 7 maart 2015 SRG Nieuwsbrief 14 februari 2015 De medewerkers hebben afgelopen periode gehoord op welke reis zij voorlopig ingedeeld zijn. Aan het meegaan als medewerker zijn

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Christoffel Nieuws. Sociaal cultureel maatschappelijk nieuws voor de Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap

Christoffel Nieuws. Sociaal cultureel maatschappelijk nieuws voor de Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap Christoffel Nieuws Sociaal cultureel maatschappelijk nieuws voor de Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap Landelijke RK Parochie voor Binnenschippers-, Circus- en Kermisgemeenschap en het Katholiek

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, JUNI en JULI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Juni en Juli 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 19 mei 2016

Nieuwsbrief donderdag 19 mei 2016 Nieuwsbrief donderdag 19 mei 2016 Uitnodiging ZOMERFEEST 30 juni!! In deze nieuwsbrief vindt u als bijlage een uitnodiging voor het eerste ZOMERFEEST georganiseerd op Het Baken! Het ZOMERFEEST vindt plaats

Nadere informatie

I N H O U D. Uitnodiging thema avond. Uitnodiging bijeenkomst. vrijwilligersverzekeringen. Maatjesproject. Mantelzorgdagen

I N H O U D. Uitnodiging thema avond. Uitnodiging bijeenkomst. vrijwilligersverzekeringen. Maatjesproject. Mantelzorgdagen I N H O U D Uitnodiging thema avond Uitnodiging bijeenkomst vrijwilligersverzekeringen Maatjesproject Mantelzorgdagen Activiteiten steunpunt Mantelzorg Alzheimer café Hulp bij PGB nodig? Uitnodiging thema

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 19 juni 2016 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 1 e zondag van de zomer Kleur: Groen Groen is de kleur van de natuur in de zomer en drukt verwachting uit: 'Eens komt de grote zomer'. Daarmee

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september Twee wekelijkse uitgave van sc O.M.C. Sportcomplex De Corridor Visserstuin 5 3319 LL Dordrecht Tel. 078-6165811 Fax 078-6226426 Jaargang: 14 Nummer: 02 Datum

Nadere informatie

Ontdek je eigen kleur

Ontdek je eigen kleur JEFKA 5, 22 december 2017 Welkom op school Nieuw bij ons op school gekomen zijn Zilver, Puck, Jennely en Angel in groep 1A-2A bij juf Esther en juf Irene. Stagiaires Délano Severin Mijn naam is Délano

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Workshop hanger van speksteen. Geachte Lezers,

NIEUWSBRIEF. Workshop hanger van speksteen. Geachte Lezers, NIEUWSBRIEF 7 e jaargang febr/mrt 2019 nr. 1 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Geachte Lezers, Ondanks dat we alweer halverwege februari zitten, wil ik iedereen toch nog een heel creatief

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Volop actie in Hernen en Leur

Volop actie in Hernen en Leur Volop actie in Hernen en Leur 14 juni 2015, drukbezochte Hernense Stratenmarkt. 20 juni 2015, 9e Hernense Stratenloop. - 45 - Uw adres voor de verhuur en verkoop van: rolsteigers kamersteigers trappen

Nadere informatie

23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag

23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag DE BASISKRANT 6 februari 2015 Jaargang 16 Nummer 12 Agenda. 23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag Verjaardagen. Binnenkort zijn jarig: Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6a Groep 6b-7 Groep 8 Noa

Nadere informatie

Breng me s ochtends vroeg naar de start. Nijmeegse Vierdaagse 2012 - Vroegbussen 17 juli t/m 20 juli 2012. breng.nl

Breng me s ochtends vroeg naar de start. Nijmeegse Vierdaagse 2012 - Vroegbussen 17 juli t/m 20 juli 2012. breng.nl Breng me s ochtends vroeg naar de start Nijmeegse Vierdaagse 2012 - Vroegbussen 17 juli t/m 20 juli 2012 breng.nl Op tijd bij de start Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse brengen wij je graag snel en ontspannen

Nadere informatie

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur en EK jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke,

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Met vriendelijke groet, Anda Ciere

NIEUWSBRIEF. Met vriendelijke groet, Anda Ciere NIEUWSBRIEF Openbare Basisschool De Arcade Octavialaan 61 www.basisschool-de-arcade.nl 2314 BN Leiden info@obsdearcade.nl 15 juni 2018 Jaargang 13, nummer 19 Beste ouders, Helaas kan ik u nog geen mededelingen

Nadere informatie

Zaterdag 26 oktober Schoolpleinwerkdag +++++ Zaterdag 2 november Herfstmarkt. Nieuwsbrief

Zaterdag 26 oktober Schoolpleinwerkdag +++++ Zaterdag 2 november Herfstmarkt. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 25 oktober 2013 Inhoud Mededeling 2 Oproep 2 Themadag 3 Themadag 4 Bereikbaarheid 4 Nieuwsbriefkopij 4 Agenda zesde klas leerlingen en ouders 5 Voor de volledige JAARKALENDER kijk op: www.vrijeschoolmeander.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

Sociaal Jaarverslag 2014

Sociaal Jaarverslag 2014 Sociaal Jaarverslag 2014 Voor u ligt het sociaal jaarverslag 2014 van Dorpsraad Lieshout. Waarom dit jaarverslag? Graag willen wij u informeren over het doel van de Dorpsraad en welke activiteiten we in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Mantelzorgadvies Hillegom Lisse

Mantelzorgadvies Hillegom Lisse Mantelzorgadvies Hillegom Lisse 1 Beste mantelzorger, Dit is de eerste nieuwsbrief van 2018 met informatie voor mantelzorgers uit Hillegom en Lisse. Wij informeren u middels deze nieuwsbrief over zaken

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

Verpleegafdeling Nierziekten en Maag-, Darm- en Leverziekten

Verpleegafdeling Nierziekten en Maag-, Darm- en Leverziekten Verpleegafdeling Nierziekten en Maag-, Darm- en Leverziekten In overleg met uw behandelend arts heeft u besloten tot opname op verpleegafdeling Nierziekten en Maag-, Darm- en Leverziekten. In deze folder

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 1 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 17 APRIL 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 11:00 uur Fietstocht o.l.v. Hettie Fietsen in de mooie omgeving van Mook. ZONDAG 19 APRIL 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-.

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-. Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Oktober en November 2017 We hopen dat u allen veel gebruik zult maken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK 1-2017 Beste dorpsgenoten De lente is al aardig op gang gekomen. De narcissen en tulpen bloeien volop en de vogels zijn al druk in de weer om een nestje te bouwen. Tijd voor de geboorte van een nieuw item,

Nadere informatie

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:De Pleisterplaats. Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Voorzitter Harold Soffner 5941442 Secretaris Henriëtte

Nadere informatie

Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum

Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum nr.1 De eerste nieuwsbrief van het seizoen 2015-2016 is weer een feit. In deze nieuwsbrief kunt u het nieuwe aanbod van de diverse clubs

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Christoffel Nieuws. Sociaal cultureel maatschappelijk nieuws voor de Binnenvaart-, Kermis- en Circusgemeenschap. Nummer 1-17 maart 2016 - Jaargang 1

Christoffel Nieuws. Sociaal cultureel maatschappelijk nieuws voor de Binnenvaart-, Kermis- en Circusgemeenschap. Nummer 1-17 maart 2016 - Jaargang 1 Landelijk RK Parochie voor Binnenschippers-, Kermisen Circusgemeenschap Postbus 390, 6500 AJ Nijmegen Bezoekadres Waalhaven 1K, 6541 AG Nijmegen T: 024-377 75 75 E: info@kscc.nl I: www.kscc.nl Welkom lezers,

Nadere informatie

HULP BIJ ZORG VOOR EEN ANDER

HULP BIJ ZORG VOOR EEN ANDER Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein HULP BIJ ZORG VOOR EEN ANDER Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein Zorgen voor een ander, dan doe je gewoon.. Maar soms is een beetje hulp en steun meer dan welkom! In Nieuwegein

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00)

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00) 5 daagse Kerstcruise met de Rigoletto Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014 Vanaf 275,00 volpension (hoofddek) (Leden Excursie 225,00) Rotterdam of 4 daagse Kerstcruise met de Rigoletto

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!!

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!! Nieuwsbrief bewoners mei 2018 Huissprokkels Welkom mei Huissprokkels maandelijks Vanaf nu verschijnt de bewonerskrant huissprokkels maandelijks om je nog beter te informeren over het leven in ons huis.

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Sociale kaart Zuid-Holland

Sociale kaart Zuid-Holland Sociale kaart Zuid-Holland Landelijke telefoonnummers: Advies en Meldpunt Kindermishandeling 0900-1231230 Kindertelefoon 0800-0432 Landelijk Bureau Slachtofferhulp 030-2340116 Transact 030-2300666 NIZW

Nadere informatie

Gerard en Marij Meckelholt-de Jong, v/h de Jonathan zijn verhuisd van de Waalhaven Nijmegen naar Niersstraat 108, 6541 VZ Nijmegen.

Gerard en Marij Meckelholt-de Jong, v/h de Jonathan zijn verhuisd van de Waalhaven Nijmegen naar Niersstraat 108, 6541 VZ Nijmegen. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 06-08-2015: Elle Franka. Dochter van Rob Blom en Margo Wieggers. Correspondentieadres: Snees 26, 6641 RL Beuningen. 23-09-2015: Floor. Dochter van Mark Blom en Marieke

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 21 augustus 2016 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 10 e zondag van de zomer Kleur: Groen de kleur groen is de kleur van het leven - geef ons heden ons dagelijks brood - de kleur groen is de

Nadere informatie

Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s),

Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), Redactie T. Paping Schooljaar 2018 2019, nummer 01, 19 oktober 2018 Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), En dan is het alweer bijna vakantie. Ik weet niet of u het ook merkt, maar de weken lijken

Nadere informatie

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg.

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg. Periode zaterdag 3 februari t/m vrijdag 9 februari 2018 38 e jaargang nr. 21 ALGEMEEN NIEUWS: Kinderkerk: Op zondag 4 februari is er weer kinderkerk. We gaan een gedicht lezen, waarin de meeste kinderen

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Nationale Spelen 2016

Informatiebijeenkomst Nationale Spelen 2016 Informatiebijeenkomst Nationale Spelen 2016 Agenda 19.30 - Welkom 19.35 - Wat is Special Olympics? 19.45 - Omgang met de doelgroep 20.15 - Organisatie Nationale Spelen 2016 20.45 - Vragen 21.00 - Einde

Nadere informatie

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade.

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade. Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 5 Mei 2018 tot 29 Juni 2018 6 mei 2018 6e Zondag van Pasen Dopeling: / Doopviering Priester Byzantijnse kerk Byzantijns koor Han Brinkhof en Sander van Maarseveen

Nadere informatie

Christoffel Nieuws. Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap INSTALLEER NU ONZE HELPDESK-APP VOOR UW MOBIELTJE

Christoffel Nieuws. Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap INSTALLEER NU ONZE HELPDESK-APP VOOR UW MOBIELTJE Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap Christoffel Nieuws Nummer 16-24 november 2016 - Jaargang 1 Van de bestuurs- en directietafel Het Heilige Jaar is afgesloten, Zondag is de 1ste

Nadere informatie

Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek januari e jaargang, nummer 1

Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek   januari e jaargang, nummer 1 Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek www.tvvierlingsbeek.nl januari 2014 14 e jaargang, nummer 1 Mark Heijnen Anna van Burenstraat 14 5821 BP Vierlingsbeek 0478-631788 markheijnen5@hotmail.nl

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 12 / 17 maart Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 12 / 17 maart Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 12 / 17 maart 2017 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

Informatie van het Odensehuis

Informatie van het Odensehuis Deze informatie is bedoeld voor iedereen die regelmatig bij het Odensehuis komt. Dit zijn alle mensen die het Odensehuis bezoeken, deelnemen aan activiteiten of op andere wijze betrokken zijn: wekelijkse

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

D GIFLIT GIFLIT MAART 2019

D GIFLIT GIFLIT MAART 2019 DIGIFLITS MAART 2019 Nieuws van het bestuur Startcursus Hardlopen, Sportief Wandelen en Nordic Walking Het bestuur is verheugd door het grote aantal deelnemers aan de verschillende startcursussen. Middels

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Christoffel Nieuws. Sociaal cultureel maatschappelijk nieuws voor de Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap. Nummer 5-12 mei Jaargang 1

Christoffel Nieuws. Sociaal cultureel maatschappelijk nieuws voor de Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap. Nummer 5-12 mei Jaargang 1 Christoffel Nieuws Sociaal cultureel maatschappelijk nieuws voor de Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap Nummer 5-12 mei 2016 - Jaargang 1 Landelijke RK Parochie voor Binnenschippers-, Circus- en

Nadere informatie