K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA"

Transcriptie

1 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 29 MEI :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:45 uur Afscheidsdienst van Janus den Boer in Dordrecht. ZONDAG 31 MEI :00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. Inschepen in Zaandam voor de PWA vaarweek. MAANDAG 1 JUNI :30 uur Vergadering K.S.C.C. / Parochie Nijmegen. DINSDAG 2 JUNI :00 uur Cursus Gymnastiek. 10:30 uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. WOENSDAG 3 JUNI :00 uur Repetitie van de Waalkanters. DONDERDAG 4 JUNI 2015 Jaarvergadering BLN Schuttevaer Congres. 09:00 uur Cursus computer Wijgula. 19:00 uur Repetitie K.S.C.C. kerkkoor. VRIJDAG 5 JUNI :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. Ontschepen in Nijmegen PWA vaarweek. ZONDAG 7 JUNI :00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 8 JUNI :30 uur Vergadering Coördinatieraad en beheerders. DINSDAG 9 JUNI :00 uur Cursus Gymnastiek. 10:30 uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. 13:30 uur Soos met High Tea en Slotbingo. WOENSDAG 10 JUNI :00 uur Repetitie van de Waalkanters. DONDERDAG 11 JUNI :00 uur Vergadering T.P.N. West. 15:00 uur Verzorgen van het Informatie bulletin. 19:00 uur Repetitie K.S.C.C. kerkkoor. Jouw talenten: een bron van inspiratie Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

2 NAMENS DE STAF Bulletin nummer 11 - jaargang 43. Dauwtrappen Hemelvaartsdag 14 mei. Het was weer een succes: echt goed wandelweer, op tijd gestart, aangepaste snelheid, fotomomenten, de heilige Mis bij de ruϊne en de lapjesboom en ja heel lekkere pannenkoeken. Wij wonen in een hele mooie omgeving: we hebben heuvels, vlakland, bossen en water. Nu, wat wil je nog meer. Er waren natuurlijk weer goed getrainde lopers, die ons de weg wezen. En er was ook een 'groenoloog' bij die ons op bijzondere facetten van de Hatertse Vennen wees. Al met al een bijzondere dauwtraptocht. Dank. U hebt mijn verjaardag weer tot een geweldige feestdag gemaakt. Extra dank aan het koor 'Liriko' o.l.v. van Roel en Siebren Mooren uit Vlaardingen. Een mooie selectie uit hun repertoire. Het kostersteam en de bloemschikgroep willen wij ook vermelden. En dank aan Ria die weer perfect gezorgd had, dat er ook iets lekkers bij de koffie en de borrel was. Niet te vergeten: het kopje soep met de door op een bijzondere manier gedraaide gehaktballetjes. Vraag haar maar eens naar het recept. En een dank aan haar grote vrijwilligersteam. De felicitaties per telefoon, facebook, sms, wattsapp, skipkaarten, etc. met materiële en immateriële blijken van dank: dit alles heeft de 39 ste verjaardag van het KSCCschipperscentrum, mijn 74ste verjaardag tot een echte dag van ontmoeting gemaakt. Veel dank en we gaan er voor. Beurs in Gorinchem 2, 3 en 4 juni. De beurs is ook een plaats van ontmoeting. Vooral op technisch gebied veel informatie. Maar ook op het gebied van onderwijs en huisvesting voor schippersjeugd is informatie te verkrijgen.

3 Vereniging binnenvaart is vertegenwoordigd en het protestants schipperspastoraat heeft er een stand. Jos van Dongen verbonden met de vereniging binnenvaart is gevraagd informatie over het KSCC en het pastoraat te verstreken door middel van een folder, de Volaan Vooruit, bulletin en reclame voor onze website. 4 en 5 juni jaarvergadering BLN Koninklijke Schuttevaer in Werkendam. De media hebben uitgebreid verslag gedaan van de BLN Koninklijke Schuttevaer-vergadering op vrijdag 8 mei jl. Koninklijke Schuttevaer nu geïntegreerd in de BLN heeft tot haar taakgebied het nautisch technisch deel van de binnenvaart. Er is nog veel werk te verzetten op dit gebied. Aandachtpunten zijn de veiligheid, ligplaatsen dus niet alleen om te overnachten maar ook een sociale ligplaats, etc. Er zal zeker informatie gegeven worden over de sonarchip etc. Allemaal redenen om de vergadering te bezoeken. Thema van de vergadering: Verkeersmanagement. Er is ook in een huishoudelijke vergadering voorzien, waarin allerlei praktische zaken besproken worden. Uitvoerige informatie is te vinden op: Jaarvergadering IVR in Basel 21 en 22 mei vond de jaarvergadering van de IVR plaats. Voor ons als KSCC en pastoraat is het goed bij deze vergadering aanwezig te zijn. De mensen uit de internationale wereld van de verzekeringen, technische onderzoeksbureaus en scheepvaartbedrijven treffen elkaar, wisselen informatie uit en door elkaar persoonlijk gesproken te hebben weten we elkaar ook makkelijker in bijzondere situaties te vinden. Van de Zwitserse scheepvaart is niet veel meer over. Vroeger kenden wij de rode en gele Schweiz, de Express etc. Deze bedrijven hadden veel personeel uit Millingen aan de Rijn. Er zijn nu bouwplannen in Basel. Modelshift: weg, water en spoor. Er was nog geen duidelijkheid over de datum van uitvoering.

4 De gastsprekers Peter Widmer en de directeur generaal Hans- Peter Hadorn gaven deze uitleg met gebruik van een PowerPointpresentatie in het stadhuis in Basel. Mocht u een keer in Basel zijn, breng dan een bezoek aan dit monumentale gebouw. Het is de moeite waard. De palen achter het centrum en het hoogwatervrije steiger. Van de havendienst ontvingen wij het volgende bericht: Geachte heer, mevrouw, Op dit moment kunnen binnenvaartschippers bij hoog water en als het druk is in de Waalhaven niet gemakkelijk van boord komen. Om dit op te lossen worden twee bestaande afmeervoorzieningen verplaatst van de Waal naar de Waalhaven. Het gaat om een hoogwatersteiger en twee afmeerpalen die nu in de Waal staan ter hoogte van het Honigcomplex. De werkzaamheden starten vanaf 1 juni 2015 (week 23). Er wordt gewerkt op reguliere werkdagen tussen en uur. Later dit jaar wordt ook walstroom op de hoogwatervoorziening gerealiseerd. Het voordeel van walstroom voor u als bewoner is dat de schepen geen gebruik meer maken van de eigen dieselaggregaten. Dat is beter voor het milieu en het geeft minder geluidsoverlast in de haven. Tijdens de werkzaamheden kan gedurende een paar dagen geen gebruik worden gemaakt van een aantal parkeerplaatsen in de Waalhaven. In overleg met de havenmeesters wordt het werkvak in de Waalhaven, waar de pontons en sleepboot moeten liggen, op de kade aangeven met bebording. Heeft u vragen of opmerkingen over de uitvoering van de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de heer Van der Galien, werkvoorbereider van Sterk Heiwerken, op zijn telefoonnummer Met vriendelijke groet, Ontwikkelingsbedrijf Waalfront C.V. Namens deze OBW Beheer B.V.

5 Tot slot: Zondag vertrekt de KSCC-vakantiereis vanuit Zaandam met de Prins Willem Alexander. De reis wordt voor het eerst gecoördineerd door Gerard en Wineke Leensen. In de afgelopen jaren hebben zij m.b.t. de coördinatie veel ervaring met Diny van Zijl kunnen opdoen. De boot is vol zoals men dat noemt. De koks hebben het menu al weer samengesteld en de menukaartjes zijn ook met de hand gemaakt: we rekenen op goed weer. Naar verwachting zijn de voorspellingen goed. Vakantiegasten, vrijwilligers en bemanning: geniet. Een fijn weekend en een goed BLN-Schuttevaer-congres en een goede Vakbeurs u toegewenst. P.s.: De eindexamens zijn achter de rug. Ook wij zijn benieuwd naar de jullie einduitslag. Laat het ons weten. Namens de hele crew van het K.S.C.C. en het pastoraat: B.E.M. van Welzenes, sdb Directeur K.S.C.C. Aalmoezenier. Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn is wat je doet PWA REIS 2015 De vaarweek P.W.A. begint op zondag 31 mei 2015 met inschepen in Zaandam aan de Prins Hendrikkade. Via Alkmaar, Den Helder, Harlingen, Volendam, Wijk bij Duurstede komen we vrijdag 5 juni aan in Nijmegen aan de Waalkade.

6 ONZE JARIGEN 29-5 Ria de Bot-Cornelissen; Rinie Valkenburg; Delana Derksen Marcello Rensen; Trudy v.d. Donk; Monique Wigman; Harry van Laak; Annemarie Geerts; Vincent de Rover; Melanie van Gils, m/s Rodeo; Jozef Bosman m/s Anna ; Jaap Brevoord Yvonne Keuvelaar, m/s Adato. 1-6 Dennis Mooren; Anja van Meegen; Vinny Koks. 2-6 Willem Peter Leensen; Lisette Leensen; Ben Janssen. 3-6 Peter van Megen; Desiree Savelkoul; Jens Schleipfenbauer; Ferran Frerichs; Eveline van Os. 4-6 Mevr. V. Appelboom; John de Bruin; Johan van Angelen; Claudia Peters; dhr. Koos Verhoef. 5-6 Peter Oudakker; Sylvia Verschuren, v/h m/s Bellona-V ; Joost van Lammeren; Anita van Meegen m/s Elgeria. 6-6 Dhr. Ad Lansink; dhr. Rien Schoonderwoerd. 7-6 Brigitte Basten-van Megen; Sven Roelofs. 8-6 Wilfried van Ooyen; Stella Sep-Jägers m/s Rex-Rheni ; Bent Schleipfenbauer. 9-6 Mevr. Beppie Bosman; Wilfried Janssen; William Theunisz; Rene Driessen Marvin Lischer, m/s Ilze Mevr. Tonny van Megen-Wissing; Alexander Vermaas; Luuk Janssen, m/s Sagittarius; Annemarie Theunissen- Schuttler Caroliene Beijer-Verhoef; Barend Lagarde; Theo Leensen; mevr. Sandra Jansen-Derksen; Ab Fortuin Antoine Kuenen; Carina Horrel; Robin de Bot; Lisa Boon. JUBILEUM Op 15 mei 2015 waren HANS en CATHY AERTS 45 jaar getrouwd. Corr.adres: Rijksstraatweg 103, BB RIDDERKERK. ADRESWIJZIGING René en Marinske Nuy zijn verhuisd naar: Koningstraat 25, KJ EWIJK.

7 UITNODIGING SOOS MET SLOTBINGO K.S.C.C. NIJMEGEN SOOS MET.HIGH TEA DINSDAG 9 JUNI 2015 Op dinsdag 9 juni 2015 nodigen wij iedereen uit voor een bingo met een high tea. Het is de laatste keer voor de zomervakantie. Er zijn weer lekkere prijzen te winnen. U bent zoals altijd vanaf 13:30 uur van harte welkom. We praten eerst gezellig bij onder het genot van een vers kopje koffie of thee. Daarna laten we de balletjes het lot beslissen! U bent van harte welkom en neem gerust een vriendin, vriend, buurman of buurvrouw mee. WANDELNIEUWS Beste wandelvriendinnen en vrienden, Werkgroep Soos met. In verschillende hoofden begint de Vierdaagsekoorts toe te nemen. Over acht weken is het in Nijmegen al weer zover en op grote schaal worden er voorbereidingen getroffen. Maar ook mag er aandacht zijn voor de honderden Avondvierdaagsen in Nederland die binnenkort worden gehouden.

8 Deze wandelevenementen zijn niet alleen een goede voorbereiding voor andere meerdaagse wandeltochten, maar ook heel vaak een bevordering van de bewustwording dat bewegen goed is voor het lichaam, maar ook voor geest. Veel kinderen doen er aan mee en zij kunnen hiermee een basis leggen voor een sportieve invulling van het verdere leven. Een team van vrijwilligers wordt gevormd om de KSCCvierdaagselopers een steuntje in de rug te geven. Van maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli zullen velen van hen mede door hun inzet de 99 e Nijmeegse Vierdaagse tot een succes maken. Op is het mogelijk om op te geven of u gebruik wilt maken van de diensten van het KSCCverzorgingsteam. Zowel langs de routes als op het KSCC- Schipperscentrum is er een mogelijkheid om tot rust te komen, een hapje of een drankje te nuttigen en de voeten te laten verzorgen. Er wordt een bijdrage gevraagd om een deel van de kosten te dragen. Als u op de website bent aangekomen kunt u via Home het inschrijvingsformulier bereiken. Als er geen computer of internet binnen handbereik is en het via een I-phone of smartphone ook niet lukt kan er ook nog gebeld worden. Na het intoetsen van is er op werkdagen tussen en uur altijd wel iemand die de gegevens opneemt. In de komende periode kunt u sportief bezig zijn tijdens de volgende marsen: 30 mei Ropa wandeling te Nijmegen Startplaats: Honigcomplex, Waalbandijk AJ Nijmegen Starttijd: uur uur, Tel / secretaris@runningnijmegen.nl 2 t/m 5 juni 65 e Avondvierdaagse in Nijmegen, wv Gelderland Startplaats: multifunctioneel sportcomplex De Eendracht Steinweglaan AE Nijmegen Starttijd: uur uur, Tel / moniquevandenakker@glazenkamp.net In Nijmegen-Noord is er in die week ook een Avondvierdaagse. Op staat er meer nieuws. Voor georganiseerde wandeltochten in andere delen van Nederland kunt u ook op terecht. Henry Mooren

9 MISINTENTIES ZONDAG 31 MEI 2015 Voor ouders van der Made-Zwaans, dhr. A. van Megen m/s Furie, dhr. H. Kruyt Cinderella, dhr. Harrie van der Donk Amice lll, ouders van der Donk - Daanen "Amice l", mw. E. van Thiel, ouders Gerlach-Reijmers v/h Petrus, mw. Irène Pruyn-Reymann, dhr. Janus de Boer. MISINTENTIES ZONDAG 7 JUNI 2015 Dhr. J. Hoefnagels, ouders van Ingen-Hamelers Sterre der Zee, dhr. André Struik, mw. J. Heijmen, mw. C. Straatman-Derksen, mw. E. van Oijen-Schulink, ouders van Deurzen-Tak. - Voor onze zieken. TOT ONZE GROTE DROEFHEID is op donderdag 14 mei 2015 JAN ROELF KRUISINGA, echtgenoot van Ineke List, overleden in de leeftijd van 67 jaar. Corr.adres: Koekoeksbloem 24, TM HEERJANSDAM. is op 19 mei 2015 JOHAN VAN ZIJL, echtgenoot van Diny Buil, overleden in de leeftijd van 83 jaar. Corr.adres: Heiveld 76, BZ MILSBEEK. is op 21 mei 2015 IRÈNE PRUYN - REYMANN, echtgenote van Thé Pruyn overleden in de leeftijd van 85 jaar. Corr.adres: Deltalaan 5, AS SCHIPPERSKERK. is op zaterdag 23 mei 2015 dhr. JANUS DEN BOER, weduwnaar van Tiny Wagemakers, overleden in de leeftijd van 85 jaar. Corr.adres: Ossenweide 4, HB HEEMSKERK. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

10 ONZE ZIEKEN * Mevr. Leni Broekmeulen (Unit 48 kamer 47). BREDA, AMPHIA ZIEKENHUIS, MOLENGRACHT 21, 4818 CK. * Henny de Graauw (Afd. B - Traumatologie kamer 9). TILBURG, ST. ELISABETH, HILVARENBEEKSEWEG 60, 5022 GC. * Mevr. Gommers-van Beers. ZORGHOTEL IN SLIEDRECHT. * Mevr. Dien Hollemans-van Neijenhof. SCHIJNDEL, SALVIAHOF 29, 5482 PK. * Mevr. Very Heijmen. MILLINGEN A/D RIJN, PR. IRENESTRAAT 59, 6566 BN. * Mevr. Nellie Rensen-Driessen. MILLINGEN A/D RIJN, MOZARTSTRAAT 18, 6566 DP. ZIEKEN THUIS/AAN BOORD/HERSTELLEND * Mevr. Ria van Megen, Oranje Nassau Oord, Kamer 16. POSTADRES: POSTBUS 9002, 6870 GC RENKUM. * Mevr. Sandra Jansen-Derksen (Afdeling AC). NIJMEGEN, MARIA MAC KENZIE, PANOVENLAAN 25, 6525 DZ. * Dhr. Colla van Thull. EWIJK, VERPLEEGHUIS WAELWICK, SCHOOLPAD 1, 6644 CP. * Dhr. W. van Fessem (Gasthuis St. Jan de Deo k. 38). MILLINGEN A/D RIJN, WILLIBRORDSTRAAT 1, 6566 DD. * Alex Sijbranda. DORDRECHT, PRATTENBURG 45, 3328 WC. IN HET VERPLEEG/VERZORGINGSHUIS * Mevr. Ineke Geutjes. MILSBEEK, POTTENBAKKER 36, 6596 GB. DENK AAN DE ZIEKE!!!!!!!!!!!!!! Als u bij een zieke op bezoek wilt gaan, neem dan eerst even contact op met de familie. De zieke kan even rust willen hebben! Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

11 ONZE ADVERTEERDERS

12

13 ONZE ADVERTEERDERS - Interrijn b.v. Scheepvaart- en Handelsonderneming Tel Voor al uw bevrachtingen en expeditiewerkzaamheden - Assurantiekantoor Beijer Tel verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen en sparen - Neptun bunkerbedrijf Nijmegen- Tel Er gaat een nieuwe wereld voor je open! - Scheepsbevrachtingskantoor Daanen Shipping & Logistics B.V. Tel Autena Marine b.v. Automatisering Telecommunicatie Navigatie, Tel Feest op het water! Partyschip Palladium: Aqua Riverline St. Nicolaas Stichting Meander, Tel Maak kennis met onze internaten. Vraag de folder aan en/of kom (met uw kind) op visite voor een informatieve rondleiding. - Reinplus Van Woerden Bunkerbedrijf Tel Fax Laan van Barcelona 800 te Dordrecht FKH accu s, St. Teunismolenweg 50d, 6534 AG NIJMEGEN, Tel Scheepsrep.bedrijf De Gerlien-van Tiem bv. Druten voor al uw stevendok-werkzaamheden tevens uw adres voor alle reparaties boven de waterlijn - Tel Lerta Techniek, John Janssen, Elektrotechniek voor binnenvaart, Tel , - info@lerta.nl. - Jan de Jong Onderhoud en reparatie Tel Sanitairinstallatie, Lasen konstruktiewerkzaamheden, centrale verwarming, onderhouden reparatie. - Peter Blom technische groothandel Tel Aandrijftechniek, V-snaren en schijven, Kettingwielen, gereedschappen - Roos Administraties, Tel , Voor uw gehele financiële administratie. - Keurslager Rob Keller, Waterstraat 201, 6541 TJ Nijmegen, Tel Steal-It B.V. information technology, netwerken en IT producten. Bernard Stenssen, -Tel De BedrijfsPoli, - Scheepvaartkeuringen (zee- en binnenvaart) en Rijbewijskeuringen, - Tel Kerkenbos BA Nijmegen.

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 14 MEI 2015 HEMELVAARTSDAG 07:00 uur Dauwtrappen in de Hatertse Vennen. Aansluitend Heilige Mis in de buitenlucht van de Hatertse Vennen bij de Ruϊne en de lapjesboom.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 10 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 11 JULI 2015 15:00 uur Verjaardagsfeest van Ria Lentjes (65 jaar). ZONDAG 12 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 VRIJDAG 17 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 18 JULI 2015 Begin vakantieperiode K.S.C.C. ZONDAG 19 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 1 MEI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 3 MEI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 4 MEI 2015 NATIONALE HERDENKING.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 6 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 8 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 10 MAART 2015 10:00 uur Cursus

Nadere informatie

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK?

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 03-02-2015: Tobias Hendrikus Wilhelmus Janssen. Zoontje van Jan- Paul en Nicole Janssen. Correspondentieadres: Burg. Reijmerstraat 10, 6566 XN Millingen a/d Rijn. 06-04-2015:

Nadere informatie

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam.

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 01-06-2015: Giel Wilhelmus Andreas en Anna Eliza Maria. Giel en Anna zijn kinderen en broertje en zusje van John, Josje en Niels Janssen-Steeghs. Correspondentieadres:

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 5 FEBRUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 7 FEBRUARI 2016 Er is geen H. Mis op het K.S.C.C. Nijmegen. 11:00 uur Carnavalsmis SOCN Molenstraatskerk.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 MAART 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 6 MAART 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 7 MAART 2016 10.30 uur Vergadering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 28 AUGUSTUS 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 29 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Doop van Dex de Rooij in Ridderkerk. 14:30 uur 100 jarig jubileum Stg.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM: K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 31 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 2 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 4 AUGUSTUS 2015 10:30 uur

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 23 OKTOBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 25 OKTOBER 2015 03:00 uur Wintertijd. Klok een uur terug zetten. 11:00 uur Eucharistieviering op het

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN: K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 AUGUSTUS 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 AUGUSTUS 2015 10:30

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 DECEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 12:30 uur Vergadering LP-LKSCC. ZONDAG 6 DECEMBER 2015 Tweede Adventzondag 11.00 uur Eucharistieviering op

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 12 JUNI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 14 JUNI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Communie Alysha Gühnen en

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 2 APRIL 2015 14:30 uur Verzorgen KSCC informatiebulletin, jrg. 43. 19:00 uur Witte Donderdag viering m.m.v. het KSCC kerkkoor VRIJDAG 3 APRIL 2015 09:30 uur Bloemschikken

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 FEBRUARI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 21 FEBRUARI 2015 15:00 uur Doopfeest van Hans Lutjens. ZONDAG 22 FEBRUARI 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 11 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:00 uur Opening Symposium / Doop blusboten. 20:30 uur Terugkomst schoolreisje uit Winterberg. ZONDAG 13

Nadere informatie

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 NOVEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 NOVEMBER 2015 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Doop van Katja Prins.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 25 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 27 SEPTEMBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. Camille Hofman komt vertellen

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 8 JANUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 10 JANUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 15:00 uur Nieuwjaarsreceptie Waeltoren.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 26 JUNI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 11:00 uur Fahrt der Senioren des Beueler Schiffer-Verein. ZONDAG 28 JUNI 2015 11:00 uur Kermis-mis in de autoscooter

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 NOVEMBER 2014 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 NOVEMBER 2014 10:00

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 12:00 uur Bespreking voorbereiding

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 9 OKTOBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 10 OKTOBER 2015 11:30 uur Doop mts. Somtrans VI te Werkendam. ZONDAG 11 OKTOBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 19 FEBRUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 20 FEBRUARI 2016 14:00 uur Doop van Djayda Brunselaar. ZONDAG 21 FEBRUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Oktober en November 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober en november. U bent van harte welkom

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 1 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 17 APRIL 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 11:00 uur Fietstocht o.l.v. Hettie Fietsen in de mooie omgeving van Mook. ZONDAG 19 APRIL 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Mei 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand mei. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Volop actie in Hernen en Leur

Volop actie in Hernen en Leur Volop actie in Hernen en Leur 14 juni 2015, drukbezochte Hernense Stratenmarkt. 20 juni 2015, 9e Hernense Stratenloop. - 45 - Uw adres voor de verhuur en verkoop van: rolsteigers kamersteigers trappen

Nadere informatie

UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG GC ROTTERDAM GULDEN MIS

UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG GC ROTTERDAM GULDEN MIS terug naar pagina 1 Christoffel Nieuws pagina 8 Christoffel Nieuws pagina 9 UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG 33 3014 GC ROTTERDAM De Rooms Katholieke kerk heeft prachtige

Nadere informatie

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Vrijdag 29 juli 2016 Geachte bewoners, Eind juli alweer en ik mag deze nieuwsbrief weer voor u schrijven. Zoals u weet heb ik vorige week de Vierdaagse gelopen en 220 km geeft

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 28 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 19:30 uur Vrijwilligersavond voor genodigden. ZONDAG 30 NOVEMBER 2014 Eerste adventzondag 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Gerard en Marij Meckelholt-de Jong, v/h de Jonathan zijn verhuisd van de Waalhaven Nijmegen naar Niersstraat 108, 6541 VZ Nijmegen.

Gerard en Marij Meckelholt-de Jong, v/h de Jonathan zijn verhuisd van de Waalhaven Nijmegen naar Niersstraat 108, 6541 VZ Nijmegen. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 06-08-2015: Elle Franka. Dochter van Rob Blom en Margo Wieggers. Correspondentieadres: Snees 26, 6641 RL Beuningen. 23-09-2015: Floor. Dochter van Mark Blom en Marieke

Nadere informatie

Christoffel Nieuws. Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap INSTALLEER NU ONZE HELPDESK-APP VOOR UW MOBIELTJE

Christoffel Nieuws. Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap INSTALLEER NU ONZE HELPDESK-APP VOOR UW MOBIELTJE Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap Christoffel Nieuws Nummer 16-24 november 2016 - Jaargang 1 Van de bestuurs- en directietafel Het Heilige Jaar is afgesloten, Zondag is de 1ste

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Jouw talenten: een bron van inspiratie K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA NAMENS DE STAF

Jouw talenten: een bron van inspiratie K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA NAMENS DE STAF K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 17 OKTOBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 19 OKTOBER 2014 11:00 uur Eucharistieviering a/b K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 21 OKTOBER 2014 10:00 uur

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden Nummer 5 Juni 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Speciale editie Tijdschrift met alle informatie over het congres Vrienden Maken

Speciale editie Tijdschrift met alle informatie over het congres Vrienden Maken speciale editie 2008 vriendinnen 29 Speciale editie Tijdschrift met alle informatie over het congres Vrienden Maken Zo maak je vrienden bladzijde 3 Zo blijf je vrienden bladzijde 10 Geef je op voor het

Nadere informatie

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen)

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) ACTIVITEITENAGENDA Januari 2015 Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Jan. Activiteit Tijd Plaats Donderdag 1 - Nieuwjaarsdag Vrijdag

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 5 - september/oktober 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 5 Inhoud: 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDEREN De ouderenadviseurs zijn hét aanspreekpunt voor alle zelfstandig wonende ouderen in Leidschendam-Voorburg.

NIEUWSBRIEF OUDEREN De ouderenadviseurs zijn hét aanspreekpunt voor alle zelfstandig wonende ouderen in Leidschendam-Voorburg. Voorheen... LEIDSCHENDAM-VOORBURG NIEUWSBRIEF OUDEREN De ouderenadviseurs zijn hét aanspreekpunt voor alle zelfstandig wonende ouderen in Leidschendam-Voorburg. 070-386 3113 BESTE LEZER, De seniorenkrant

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 4 April 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, JUNI en JULI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Juni en Juli 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Oefening bij Nivor 1.

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Oefening bij Nivor 1. OPDRACHTKAART www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U kunt ook veel oefeningen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Koffiehuis & branderij Coffyn is al jaren een geliefde plek in Nijmegen. Gasten komen bij Coffyn genieten

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage.

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage. 2 Beste Deelnemers, Wij houden van 28 augustus tot en met 2 september ons tweede Henk van den Bosch Memorial. Dit toernooi hebben we vernoemd naar onze vorig jaar maart overleden ere-lid Henk van den Bosch.

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 8 Nieuwsbrief 9 oktober 2013

Jaargang 21 Nummer 8 Nieuwsbrief 9 oktober 2013 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 8 Nieuwsbrief 9 oktober 2013 Belangrijke data 8 oktober Mr vergadering 9 oktober Handbal meisjes 10

Nadere informatie

Koos Meindertsschool

Koos Meindertsschool Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de Koos Meindertsschool. Den Haag, 25 augustus 2015. Beste ouders, verzorgers, Graag wil ik u en uw kind(eren) weer van harte welkom heten. Fijn om te zien

Nadere informatie

HULP BIJ ZORG VOOR EEN ANDER

HULP BIJ ZORG VOOR EEN ANDER Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein HULP BIJ ZORG VOOR EEN ANDER Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein Zorgen voor een ander, dan doe je gewoon.. Maar soms is een beetje hulp en steun meer dan welkom! In Nieuwegein

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Nummer acht, December 2014

Nummer acht, December 2014 NIEUWSBRIEF Nummer acht, December 2014 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Bestuursmededelingen 1. Kerstgroet / Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 2. Van de Havencommissie 3. Barcommissie Oproep 4. Evenementenkalender

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten. Eikenhorst

Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten. Eikenhorst Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten Eikenhorst Je komt mogelijk binnenkort op Eikenhorst. Daar is alles anders en nieuw vergeleken met waar je nu woont. Om je te laten wennen aan al dat nieuwe,

Nadere informatie

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw ma 4 09.30-12.00 uur Nieuwjaarsreceptie voor bewoners, familie, vrijwilligers en personeel

Nadere informatie

INTER AMICOS. Maandblad. Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535

INTER AMICOS. Maandblad. Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535 INTER AMICOS Maandblad Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535 Januari 2009 Voorzitter A.J.J. van der Ploeg Lindelaan 23 2282 EL Rijswijk 070-3951530

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis September en oktober 2015 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma.

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma. Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 1 e uitgave van de activiteitenkrant. De komende 2 maanden (september en oktober) zal er een exemplaar bij u in de bus komen te liggen. Het is voor ons een proef en

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther 22e Editie - maart & april 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Zoals u waarschijnlijk heeft gelezen of gehoord is Dordrecht het decor voor The Passion op 18 april. The Passion vertelt het verhaal

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 8 februari t/m vrijdag 15 februari 2019 39 e jaargang nr. 21 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat. 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag.

Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat. 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag. 21 21 HOOFDSTUK 2 Te laat! WOORDEN 1 Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 2 Ron,! De bus komt bijna! 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag. 4 We komen

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma oktober 2017 Thema: Dieren Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier

Nadere informatie