K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA"

Transcriptie

1 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 23 OKTOBER :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 25 OKTOBER :00 uur Wintertijd. Klok een uur terug zetten. 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 26 OKTOBER :30 uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 27 OKTOBER :00 uur Cursus Gymnastiek. WOENSDAG 28 OKTOBER :30 uur Repetitie van de Waalkanters. DONDERDAG 29 OKTOBER :00 uur Repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. VRIJDAG 30 OKTOBER :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 1 NOVEMBER :00 uur Allerzielenviering op het K.S.C.C. Nijmegen. Herdenking overledenen. MAANDAG 2 NOVEMBER :00 uur Vergadering VvE. 10:30 uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 3 NOVEMBER :00 uur Cursus Gymnastiek. WOENSDAG 4 NOVEMBER :30 uur Repetitie van de Waalkanters. 13:30 uur Bridgen. DONDERDAG 5 NOVEMBER :00 uur Bestuursvergadering T.P.N. - West. 15:00 uur Verzorgen Informatie bulletin. 19:00 uur Repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. VRIJDAG 6 NOVEMBER :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:00 uur Jaarvergadering L.O.V.T. 19:00 uur Vrijwilligersavond K.S.C.C. Nijmegen. Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

2 NAMENS DE STAF Bulletin nummer 22 - jaargang 43 Wintertijd De dagen worden korter: s-morgens later licht, s avonds vroeger donker. De herfst laat zich voelen. Regen en winterjassen worden uit de kast gehaald, petjes, sjaals en hoeden komen voor de dag: laat de winter maar komen. Het weekend van zaterdag 24 oktober op zondag 25 oktober wordt de klok een uur terug gezet. U kunt een uur langer slapen. Europees Voetbal Winter is het al een beetje geworden voor de voetballiefhebbers: geen Europese kampioenschappen voor Nederland. Bij de WK nog de derde van de wereld en nu in geen velden of wegen te bekennen. Je moet wel erg veel verstand hebben van voetbal om dit te begrijpen. Herfstvakantie Vrijdag begint de herfstvakantie in de regio van Nijmegen. De eerste helft van het 1 ste trimester zit er dan al op. Wanneer er goed gewerkt is en daar gaan we vanuit- is het goed even op adem te komen. Hoogwatervrij steiger He, he eindelijk hoor ik schippers zeggen: het hoogwatervrije steiger in de Waalhaven is zo goed als klaar. De hoofdambtenaar E.Z. van de gemeente Nijmegen, Jeroen Janssen hield het KSCC goed op de hoogte van dit moeizame logistieke proces Voor hem zal het wel een opluchting zijn dat dit project het einde nadert. Nu nog hoogwater.

3 K.S.C.C. en parochienieuws vanaf 1 januari 2016 helemaal op het web. U hebt hier al een aantal keer over kunnen lezen. U bent verwezen naar Hebt u deze site al een keer bekeken? De moeite waard. De social media nemen een hoge vlucht. In een vergadering van de ECA in Latina was social media een topper. Iedereen stelt zich de vraag hoe men het best zijn informatie bij de doelgroep kan brengen. Facebook was het antwoord. Jongeren bezoeken geen website meer, maar communiceren in Facebook en WhatsApp. Wij kunnen het leuk vinden of niet: we moeten met de tijd mee. Ons werk is gebaat bij informatie en communicatie. Elke dag geeft een gelegenheid om iets te leren. Vooruit is de weg. Zondag1 november: Allerheiligen Allerzielen Een dag van troost en bemoediging. Achteromkijkend van 1 november2014 tot nu toe zien wij dat er veel vreugde maar ook veel verdriet in onze gemeenschap is geweest. Voor de Allerzielenviering die plaatsvindt op zondag 1 november zijn er uitnodigingen verstuurd naar families die afscheid van een dierbare hebben moeten nemen. Gelukkig dat ons pastoraat nog veel uitgenodigd werd om een helpende hand toe te steken en dat wij met elkaar de boodschap van hoop mochten delen. Het afscheid werd gevierd in de aula aan boord, in een kerk of crematorium of in een aula of kapelletje op een kerkhof. Aan een overlijden gaat in de meeste gevallen veel vooraf: een lang ziekbed, moeilijke tijden thuis, in een ziekenhuis, waken, praten en luisteren. Positief is dat men in het gezin hechter naar elkaar toegroeit. Men maakt tijd vrij, en geeft tijd aan elkaar: het gevoel om als een familie rond de zieke te zijn geeft troost.

4 Anders wordt het als iemand zo plotsklaps overlijdt. Voor hem of haar die dit overkomt een mooie dood, maar voor de nabestaanden verschrikkelijk om dit te ervaren. En in de meeste gevallen mag het pastoraat een deel van de familieketen zijn door er gewoon te zijn, door ook een luisterend oor te hebben voor hen die met de zieke verbonden is. Het sacrament van de zieken De kerk heeft een bijzonder kleinood: het sacrament van de zieken: Wanneer kinderen gedoopt worden tekent de priester of diaken het kind met gewijde Olie. De ogen, de oren, de handen en voeten, de schouders en de knieën worden gezalfd met deze Olie. Met woord en gebaar wordt gewenst dat het kind mag leren zich te richten op de ander in relatie met zijn Schepper. Zo wordt aan het einde van het leven dit gebaar met heilige Olie herhaald: dat de mens is deze moeilijke tijd de kracht mag vinden om in dit geloof verbonden te zijn met zijn Schepper en met zijn dierbaren. Het geeft aan 2 kanten energie: voor de zieken om hoop te houden, aan de familie om in liefde en vriendschap verbonden te blijven met elkaar maar ook met Hem die ons geschapen heeft. Waar is de tijd gebleven? Dat er nog voldoende kennis was rond geloof, kerk en rituelen. De kennis is bij jong en oud gewoon naar bijna nul gereduceerd. Toch merken wij dat dit h. Sacrament als goed ervaren wordt: het ontsteken van een kaars het kruisje met h. Olie, de handoplegging, het elkaar bij de hand nemen: Het spreekt voor zich. De bezoekersdiensten doen heel belangrijk werk: door de bezoekjes en luisterend oor kunnen de leden van de bezoekersdienst de spanning wat breken en het gevoel van medeleven van de parochie te vertalen door aanwezig te zijn. Alle overledenen worden herdacht.

5 Tijdens de Allerzielenviering denken wij aan alle overledenen van onze gemeenschap, maar ook aan hen die door het geweld, oorlog, honger etc. zijn overleden. Hun lichaam mag rusten, maar hun Geest, hun LEVEN moet ons bemoedigen om de draad op een bepaald moment weer op te nemen. Na de heilige Mis zijn we samen om het LEVEN te vieren. Welkom. Voor mensen die van ver komen is er voor de h.mis een kopje koffie of thee. Een fijn weekend en voor de jeugd met hun ouders een fijne herfstvakantie. B.E.M. van Welzenes, sdb Directeur KSCC / Landelijk aalmoezenier. GEZOCHT!!!!! We zijn op zoek naar muzikale kinderen die een instrument bespelen en willen meespelen (of meezingen) tijdens de KinderKerstviering/Herdertjesmis op donderdag 24 december om 18:00 uur aan boord van ons K.S.C.C. Schipperscentrum. K.S.C.C. KERSTDAGTOCHT NAAR ESSEN Kerstdagtocht naar Essen op woensdag 9 december Vertrek: 9.00 uur vanaf K.S.C.C. Schipperscentrum Nijmegen. Terugreis: vertrek om uur uit Essen naar Nijmegen. De kosten voor deze kerstdagtocht naar Essen zijn 20,00 per persoon. (Eventuele reisverzekering - 2,00 per persoon - doorgeven bij opgave dagtocht.) U kunt zich aanmelden voor deze dagtocht via Cora Peperkamp of via het KSCC Schipperscentrum, Na aanmelding s.v.p. contant betalen aan Cora of het bedrag in gesloten enveloppe afleveren op het Schipperscentrum. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

6 Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal jaar Aan: vrijwillig(st)ers en vaste medewerk(st)ers, bestuursleden en overige genodigden Vrijdag 6 november 2015 Inloop 19:00 uur - aanvang uur Vrijwilligersavond K.S.C.C. Schipperscentrum Nijmegen Optreden van cabaretgroep Steen & Been Laat u zich maar weer eens verrassen!!!!!!!!! Voor een klein buffet wordt gezorgd

7 Zondag 1 november 2015 Allerzielenviering a/b van het KSCC Schipperscentrum Nijmegen 11:00 uur Trompettist Herman van Teffelen speelt de afscheidsmuziek met Tromba Cantare en m.m.v. het K.S.C.C. koor Na de Heilige Mis is er de gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee en voor de kinderen is er limonade.

8 UITNODIGING SOOS MET... K.S.C.C. NIJMEGEN Soos met.zorg en Bingo DINSDAG 10 NOVEMBER 2015 Op dinsdag 10 november 2015 nodigen wij iedereen uit voor een Soos met, waarbij Monic Onck van het Swon ons wegwijs zal maken over de Zorg in Nijmegen. U bent zoals altijd vanaf 13:30 uur van harte welkom. We praten eerst gezellig bij onder het genot van een vers kopje koffie of thee. Na het serieuze gedeelte ontspannen we ons met 2 rondes bingo. U bent van harte welkom en neem gerust een vriendin, vriend, buurman of buurvrouw mee. Werkgroep Soos met.

9 GEBOREN Op 18 september 2015 is OLIVIA geboren. Olivia is de dochter van Marcel van Gils en Hester Duursema. Corr.adres: Voorhaven 20a, 3024 RM ROTTERDAM. ONZE JARIGEN Rene Nuy, v/h Aegir; Marcel de Reuver; dhr. Jan Kartner; Jan Robben, v/h Amodo Hans Peelen Mevr. Joosten-Verschuren; Jos Bosman; Ingrid Daanen; Faya van Giesen; mevr. Gera Derks-van Werkhoven; Jesper Sieger Hans van Oijen, m/s "Montanara"; Ivo Verhoeven Joris v.d. Berg; Yentl Rianna Teuben Marietje Bronsema-Stevens; Angelique van Meegen; Janneke Stam Elvira Tromp; Jeroen Bosman; mevr. Diny van Thiel Ronnie Giessen; mevr. Doris Storm-Sep; dhr. Hans Aerts Frans Huibers jr. uit Beneden Leeuwen; Toine Hooyman; Antoine Janssen; Gerda Pruyn; Johan Peters (koster) Antoon Wooning; Leon den Haan; Jordy Sep Mevr. Mia Janssen-Verberck; mevrouw v.d Geer-Janssen; Zr. Vincentia, pastoraal medewerkster KSCC; Theo Buil; Amber Janssen; Harrie Witjes Roel Mooren; Mike Witjes; Sylvia Smits Dhr. Anton Wanders; Elly Lischer-Coenen; Roy Rikken; Jean-Paul Oome Chris Meering jr.; Tessa Sep, m/s "Boris"; Ilja Joosten; Britt Sep, m/s Rex-Rheni ; mevr. E. Beijer-Joosten; mevr. Mia Reymers; Tom van den Broek Joost Rikken; Daniel Schaag; Hannie Boon - van Laak; dhr. Willems; dhr. L. de Bot. SOOSMIDDAG IN MILLINGEN A/D RIJN De Millingse Schippers Vereniging St. Nicolaas organiseert op donderdag 29 oktober 2015 weer een soosmiddag. Vanaf uur tot uur is iedereen van harte welkom in café zaal De Kastanje, Heerbaan 119 te Millingen a/d Rijn. Iedere laatste donderdag van de maand.

10 WANDELNIEUWS Beste wandelvriendinnen en vrienden, Mijden mensen de dokter omdat de kosten te hoog zijn? In het traject van geneeskundige hulp wordt een deel van het eigen risico aangesproken. Het is een keuze om dat te voorkomen. Misschien is het een betere optie om de weerstand van het lichaam goed te verzorgen. Natuurlijk kunnen er medische tegenvallers zijn, maar conditiebehoud en vitaliteit hebben mensen voor een groot deel zelf in de hand. Beweging is dan van enorm belang. En wellicht kunnen de dokterskosten echt worden beperkt. Binnenkort is er de volgende wandeltocht: 31 oktober Kiste Trui Wandeltocht in Middelaar De Krölstarte, - Keuze-afstanden: km Startplaats: Dorpsstraat 45, 6587 AV Middelaar Starttijd: uur uur whamjanssen@hetnet.nl Andere georganiseerde wandeltochten in Nederland zijn te vinden op Hartelijke groet, Henry Mooren. DANKBETUIGING Lieve mensen, Iedereen hartelijk bedankt voor de vele kaarten en de attenties die ik gekregen heb. Het heeft mij goed gedaan. Marga van Rijswijk. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

11 Millingse Schippersvereniging Start Soos: Donderdag 29 oktober 2015 Donderdag 26 november i.v.m. Kerstmis Donderdag 17 december Donderdag 28 januari 2016 Donderdag 25 februari 2016 Donderdag 31 maart 2016 GEBOREN Op vrijdag 25 september 2015 is BRICK William Tonny geboren. Brick is het zoontje van Sebastiaan en Elsbeth Vissers-Valk en broertje van Amber en Ward. Correspondentieadres: Anth. Fokkerstraat 124, 3331 KG ZWIJNDRECHT. Op maandag 5 oktober 2015 is DJAYDA Delilah Jolanda Catharina geboren. Djayda is het dochtertje van Michael en Tamara Brunselaar en zusje van Delilah. Correspondentieadres: Sanderboutlaan 3, 6181 DN ELSLOO.

12 MISINTENTIES ZONDAG 25 OKTOBER 2015 Ouders Buil-Wennekes "Pewil" en Petra Derksen, dhr. Jan en mevr. Riet Timmermans, dhr. H. van de Runstraat Quando, mw. Truus Bluemer - Leensen, ouders Janssen - Wanders en Wim Wanders v/h Sancta Maria, dhr. P. Blom. MISINTENTIES ZONDAG 1 NOVEMBER 2015 Mw. E. Derksen-Wennekes, mw. B. Muller-van Welzenes en voor overleden familieleden fam. van Welzenes - Klarenaar, dhr. Jan Buil v/h ms Noviomagum, dhr. Leo van de Geer, dhr. A. Vermeeren Verti, voor dhr. Th. Driessen m/s Elinic, dhr. Piet Vermeulen v/h ms. Gerardus, voor Cor en Wil Bonink, mw. Janet Wennekes-de Bot. - Voor al onze overledenen van t/m TOT ONZE GROTE DROEFHEID Op donderdag 8 oktober 2015 is dhr. JAN WANDERS, weduwnaar van Rie Wanders-Bosman, overleden in de leeftijd van 92 jaar. Corr.adres: Pskovlaan 26, 6544 AK NIJMEGEN. Op donderdag 8 oktober 2015 is dhr. WIM JANSSEN, v/h Sancta Maria overleden in de leeftijd van 66 jaar. Corr.adres: Kerkplein 19, 6051 DT MAASBRACHT. Op zaterdag 10 oktober 2015 is dhr. LEO VAN DE GEER, echtgenoot van Ria van de Geer-Garsten overleden in de leeftijd van 84 jaar. Corr.adres: Ter Huneb 11, 5151 HP DRUNEN. Op vrijdag 16 oktober 2015 is dhr WILLIE SANDERS, echtgenoot van Dinie Sanders-van der Velden overleden in de leeftijd van 60 jaar. Adres: van Lijndenstraat 10a, 6566 BH MILLINGEN a/d RIJN. Achter elke traan van verdriet schuilt de glimlach van herinneringen

13 Misintenties extra: - Mgr. Ad van Luyn, sdb. ONZE ZIEKEN * Mevr. Leni Broekmeulen. BREDA, GASTAKKER 41, 4817 XA. * Dhr. Theo Centen. DUIVEN, PAARDENBLOEM 75, 6922 GE. * Mevr. Henny de Graauw-Mutsaers (kamer 21). TILBURG, VERPLEEGHUIS DAMAST, LEIJWEG 48, 5022 KA. * Mevr. Dien Hollemans-van Neijenhof. SCHIJNDEL, SALVIAHOF 29, 5482 PK. * Mevr. Wally Geutjes-Zingel. MILLINGEN A/D RIJN, ST. WILLIBRORDSTRAAT 1-B29, 6566 DD. ZIEKEN AAN BOORD / THUIS HERSTELLEND * Dhr. Bert Kerkhof (KALORAMA). BEEK-UBBERGEN, NIEUWE HOLLEWEG 12, 6573 DX. * Mevr. Ria van Megen, Oranje Nassau Oord, Kamer 16. POSTADRES: POSTBUS 9002, 6870 GC RENKUM. * Dhr. Joep Slokkers. ZWIJNDRECHT, MARSDIEP 17, 3332 TC. IN HET VERPLEEG/VERZORGINGSHUIS / THUIS * Dhr. Alex Sijbranda. DORDRECHT, PRATTENBURG 45, 3328 WC. * Dhr. Ton Rennings. ROERMOND, ROERZICHT 16, 6041 XX. * Dhr. Jan van Vliet, Kaleidoskoop (afd. WIJde Zorg). NIEUWKOOP, DE VERBINDING 2, 2421 EX. * Dhr. Colla van Thull (Afd. 2 kamer 230). WIJCHEN, LA VERNA, LEEMWEG 134, 6603 AM. * Mevr. Ineke Geutjes. MILSBEEK, POTTENBAKKER 36, 6596 GB. DENK AAN DE ZIEKE!!!!!!!!!!!!!! Als u bij een zieke op bezoek wilt gaan, neem dan eerst even contact op met de familie. De zieke kan even rust willen hebben! Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

14 ONZE ADVERTEERDERS

15

16 ONZE ADVERTEERDERS - Interrijn b.v. Scheepvaart- en Handelsonderneming Tel Voor al uw bevrachtingen en expeditiewerkzaamheden - Assurantiekantoor Beijer Tel verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen en sparen - Neptun bunkerbedrijf Nijmegen- Tel Er gaat een nieuwe wereld voor je open! - Scheepsbevrachtingskantoor Daanen Shipping & Logistics B.V. Tel Autena Marine b.v. Automatisering Telecommunicatie Navigatie, Tel Feest op het water! Partyschip Palladium: Aqua Riverline St. Nicolaas Stichting Meander, Tel Maak kennis met onze internaten. Vraag de folder aan en/of kom (met uw kind) op visite voor een informatieve rondleiding. - Reinplus Van Woerden Bunkerbedrijf Tel Fax Laan van Barcelona 800 te Dordrecht FKH accu s, St. Teunismolenweg 50d, 6534 AG NIJMEGEN, Tel Scheepsrep.bedrijf De Gerlien-van Tiem bv. Druten voor al uw stevendok-werkzaamheden tevens uw adres voor alle reparaties boven de waterlijn - Tel Lerta Techniek, John Janssen, Elektrotechniek voor binnenvaart, Tel , - info@lerta.nl. - Jan de Jong Onderhoud en reparatie Tel Sanitairinstallatie, Lasen konstruktiewerkzaamheden, centrale verwarming, onderhouden reparatie. - Peter Blom technische groothandel Tel Aandrijftechniek, V-snaren en schijven, Kettingwielen, gereedschappen - Roos Administraties, Tel , Voor uw gehele financiële administratie. - Keurslager Rob Keller, Waterstraat 201, 6541 TJ Nijmegen, Tel Steal-It B.V. information technology, netwerken en IT producten. Bernard Stenssen, -Tel De BedrijfsPoli, - Scheepvaartkeuringen (zee- en binnenvaart) en Rijbewijskeuringen, - Tel Kerkenbos BA Nijmegen.

17 IEDERE 2 DE DINSDAG VAN DE MAAND. SOOS MET De volgende Soos met.: 10 november Soos en Zo.. 8 december Soos en Zo met mini brunch en mini bingo APOTHEEK SPOED De apotheek is te vinden op het Spoedplein van het C.W.Z. - Weg door Jonkerbos 104 te Nijmegen. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van uur tot uur. Zaterdag en zondag 24 uur per dag. Buiten de openingstijden geldt dat de Dienstapotheek Nijmegen altijd bereikbaar is op GEZOCHT! Wilt u ons KSCC kerkkoor komen versterken, informeer dan gerust bij Gerard Verschuren, of Onze repetities zijn op donderdagavond om 19:00 uur met koffie of thee na afloop. Wij zijn op zoek naar extra handen voor de wekelijkse schoonmaak aan boord van het Schipperscentrum. Lijkt het u leuk om op donderdagmorgen van tot uur een handje mee te helpen neem dan even contact op met Ria Lentjes, zij geeft u met plezier de juiste informatie. * Mevr. Diny Cornelissen-Vermaas. ROTTERDAM, IKAZIEZIEKENHUIS, MONTESORIWEG 1, 3083 AN. * Mevr. Henny de Graauw-Mutsaers (Afd. B - kamer 9. TILBURG, ST. ELISABETH, HILVARENBEEKSEWEG 60, 5022 GC. NIJMEGEN, RADBOUD, G. GROOTEPLEIN ZUID 10, 6525 GA. * Dhr. Adri Janssen. NIJMEGEN, JONAGOLDSTRAAT 109, 6515 EN. * Dhr. Colla van Thull. EWIJK, VERPLEEGHUIS WAELWICK, SCHOOLPAD 1, 6644 CP. NIJMEGEN, CWZ, WEG DOOR JONKERBOS 100, 6532 SZ. * Mevr. Very Heijmen. MILLINGEN A/D RIJN, PR. IRENESTRAAT 59, 6566 BN. * Mevr. Leni Broekmeulen (Afd. Unit 42 kamer 5). BREDA, AMPHIA ZIEKENHUIS, MOLENGRACHT 21, 4818 CK.

18 * Dhr. Jan van Vliet, Verpleeghuis Activit De Schutse. NOORDWIJKERHOUT, SCHIPPERSVAARTWEG 39, 2211 TK. * Mevr. Sandra Jansen-Derksen. NIJMEGEN, JUPITERSTRAAT 27, 6542 SR. * Mevr. Sandra Jansen-Derksen. NIET VERMELDEN IN HET BULLETIN!!!! NIJMEGEN, MARIA MAC KENZIE, PANOVENLAAN 25, 6525 DZ. ROTTERDAM, ERASMUS MC, S-GRAVENDIJKWAL 230, 3015 CE. * Mevr. Kitty Broeders. NIJMEGEN, RENTMEESTERLAAN 6, 6532 AK. * Dhr. Ton Rennings (Verpleeghuis Hoensbroek). HOENSBROEK, METTENSTRAAT 2, 6431 NW. * Dhr. Gerrit van Oijen. HUISSEN, BURCHTGRACHT 9, 6851 BJ. * Marga van Rijswijk (Afd. Mulderskop kamer 346). GROESBEEK, PARK DEKKERSWALD, BOSLAAN 218, 6561 LE. * Marga van Rijswijk. NIJMEGEN, VEEMARKT 277, 6511 ZJ. * Mevr. Diny Cornelissen-Vermaas (Kamer 257D). ZEVENBERGEN, DE ZEVEN SCHAKELS, KASTEELWEG 1, 4761 BN.

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 VRIJDAG 17 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 18 JULI 2015 Begin vakantieperiode K.S.C.C. ZONDAG 19 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 10 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 11 JULI 2015 15:00 uur Verjaardagsfeest van Ria Lentjes (65 jaar). ZONDAG 12 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 6 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 8 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 10 MAART 2015 10:00 uur Cursus

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 MAART 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 6 MAART 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 7 MAART 2016 10.30 uur Vergadering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 11 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:00 uur Opening Symposium / Doop blusboten. 20:30 uur Terugkomst schoolreisje uit Winterberg. ZONDAG 13

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 28 AUGUSTUS 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 29 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Doop van Dex de Rooij in Ridderkerk. 14:30 uur 100 jarig jubileum Stg.

Nadere informatie

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam.

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 01-06-2015: Giel Wilhelmus Andreas en Anna Eliza Maria. Giel en Anna zijn kinderen en broertje en zusje van John, Josje en Niels Janssen-Steeghs. Correspondentieadres:

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 25 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 27 SEPTEMBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. Camille Hofman komt vertellen

Nadere informatie

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 14 MEI 2015 HEMELVAARTSDAG 07:00 uur Dauwtrappen in de Hatertse Vennen. Aansluitend Heilige Mis in de buitenlucht van de Hatertse Vennen bij de Ruϊne en de lapjesboom.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 29 MEI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:45 uur Afscheidsdienst van Janus den Boer in Dordrecht. ZONDAG 31 MEI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM: K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 31 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 2 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 4 AUGUSTUS 2015 10:30 uur

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN: K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 AUGUSTUS 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 AUGUSTUS 2015 10:30

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 1 MEI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 3 MEI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 4 MEI 2015 NATIONALE HERDENKING.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 DECEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 12:30 uur Vergadering LP-LKSCC. ZONDAG 6 DECEMBER 2015 Tweede Adventzondag 11.00 uur Eucharistieviering op

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 5 FEBRUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 7 FEBRUARI 2016 Er is geen H. Mis op het K.S.C.C. Nijmegen. 11:00 uur Carnavalsmis SOCN Molenstraatskerk.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 FEBRUARI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 21 FEBRUARI 2015 15:00 uur Doopfeest van Hans Lutjens. ZONDAG 22 FEBRUARI 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 NOVEMBER 2014 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 NOVEMBER 2014 10:00

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 9 OKTOBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 10 OKTOBER 2015 11:30 uur Doop mts. Somtrans VI te Werkendam. ZONDAG 11 OKTOBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK?

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 03-02-2015: Tobias Hendrikus Wilhelmus Janssen. Zoontje van Jan- Paul en Nicole Janssen. Correspondentieadres: Burg. Reijmerstraat 10, 6566 XN Millingen a/d Rijn. 06-04-2015:

Nadere informatie

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 NOVEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 NOVEMBER 2015 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Doop van Katja Prins.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 2 APRIL 2015 14:30 uur Verzorgen KSCC informatiebulletin, jrg. 43. 19:00 uur Witte Donderdag viering m.m.v. het KSCC kerkkoor VRIJDAG 3 APRIL 2015 09:30 uur Bloemschikken

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 19 FEBRUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 20 FEBRUARI 2016 14:00 uur Doop van Djayda Brunselaar. ZONDAG 21 FEBRUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

no.1582 14 april 2007

no.1582 14 april 2007 no.1582 14 april 2007 Iedereen heeft wel eens een moment dat het allemaal teveel wordt: zorgen om de (klein) kinderen, stress op het werk, relatieproblemen, vragen bij de zin van het leven, angst voor

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 26 JUNI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 11:00 uur Fahrt der Senioren des Beueler Schiffer-Verein. ZONDAG 28 JUNI 2015 11:00 uur Kermis-mis in de autoscooter

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 12 JUNI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 14 JUNI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Communie Alysha Gühnen en

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 8 JANUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 10 JANUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 15:00 uur Nieuwjaarsreceptie Waeltoren.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 12:00 uur Bespreking voorbereiding

Nadere informatie

Jouw talenten: een bron van inspiratie K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA NAMENS DE STAF

Jouw talenten: een bron van inspiratie K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA NAMENS DE STAF K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 17 OKTOBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 19 OKTOBER 2014 11:00 uur Eucharistieviering a/b K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 21 OKTOBER 2014 10:00 uur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

Bert en Christien van der Donk m/s Amici, zijn verhuisd van de Ananasstraat 12 Nijmegen naar Voet 20, 6641 RN Beuningen.

Bert en Christien van der Donk m/s Amici, zijn verhuisd van de Ananasstraat 12 Nijmegen naar Voet 20, 6641 RN Beuningen. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 23-08-2015: Isabel Jackie José Janssen. Dochter van Ben en Susan Janssen. Correspondentieadres: Mariënburgsestraat 19, 6511 RL Nijmegen. 09-09-2015: Olivia Wilhelmina

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, JUNI en JULI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Juni en Juli 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG GC ROTTERDAM GULDEN MIS

UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG GC ROTTERDAM GULDEN MIS terug naar pagina 1 Christoffel Nieuws pagina 8 Christoffel Nieuws pagina 9 UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG 33 3014 GC ROTTERDAM De Rooms Katholieke kerk heeft prachtige

Nadere informatie

Het Manteltje. Overige Agenda, wo. 28 okt t/m wo. 25 nov.

Het Manteltje. Overige Agenda, wo. 28 okt t/m wo. 25 nov. Het Manteltje No 10, 2015, 41 e jaargang. E-mail: st-henricus@katholiekamersfoort.nl Bankrekening nummer Geloofsgemeenschap St. Henricus: NL84INGB0003002792. Agenda ontmoetingsruimte, wo. 28 okt t/m wo.

Nadere informatie

Volop actie in Hernen en Leur

Volop actie in Hernen en Leur Volop actie in Hernen en Leur 14 juni 2015, drukbezochte Hernense Stratenmarkt. 20 juni 2015, 9e Hernense Stratenloop. - 45 - Uw adres voor de verhuur en verkoop van: rolsteigers kamersteigers trappen

Nadere informatie

Dienst Geestelijke Verzorging

Dienst Geestelijke Verzorging Dienst Geestelijke Verzorging Patiënt en dan? U bent in het ziekenhuis opgenomen en er komt veel op u af. Deze situatie kan veel vragen oproepen en geestelijk behoorlijk zwaar zijn. Als u behoefte hebt

Nadere informatie

Misintenties Parochie H. Pancratius Mesch DECEMBER

Misintenties Parochie H. Pancratius Mesch DECEMBER DECEMBER Zaterdag 1 december 19.00 uur H.Mis met samenzang en Kinderwoorddienst. Zondag 2 december 10.00 uur Hoogmis m.m.v. Kerkelijk Zangkoor St. Pancratius; voor Rina Pinckaers-Martinussen (jaardienst);

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Activiteiten kalender RK kerk Singel 64

Activiteiten kalender RK kerk Singel 64 Jullie pastoor vd Weide Activiteiten kalender RK kerk Singel 64 Datum Activiteit Aanvang Bijzonderheden 3 November Allerzielen 11:00 uur De liturgische kleur is paars. De paaskaars brandt. Er is een Eucharistieviering.

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012

Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012 Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012 ter afsluiting van het project Kerk, School en Gezin 2012 in de Grote- of Andreaskerk te Hattem Hervormde gemeente Hattem - wijkgemeente

Nadere informatie

Vaste kerkdiensten: Zaterdag: u H.Mis Zondag: u H.Mis. Woensdag: u Rozenkransgebed.

Vaste kerkdiensten: Zaterdag: u H.Mis Zondag: u H.Mis. Woensdag: u Rozenkransgebed. Vaste kerkdiensten: Zaterdag: 18.30 u H.Mis Zondag: 10.00 u H.Mis Woensdag: 18.15 u Rozenkransgebed. Maandag t/m donderdag: 18.30 u H.Mis (m.i.v. 9-1-2017 op vrijdag geen H. Mis). Ziekencommunie: Iedere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september Twee wekelijkse uitgave van sc O.M.C. Sportcomplex De Corridor Visserstuin 5 3319 LL Dordrecht Tel. 078-6165811 Fax 078-6226426 Jaargang: 14 Nummer: 02 Datum

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

24-10-2015: Melle Jongejan. Zoontje van Wouter Jongejan en Lionne Beijer. Correspondentieadres: Kerkplein 136, 6641 BH Beuningen.

24-10-2015: Melle Jongejan. Zoontje van Wouter Jongejan en Lionne Beijer. Correspondentieadres: Kerkplein 136, 6641 BH Beuningen. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 22-09-2015: Mailo Fijko Dijkgraaf. Zoontje van Fabian en Marije Dijkgraaf. Correspondentieadres: Garnaal 78, 3225 AG Hellevoetsluis. 25-09-2015: Brick William Tonny Vissers.

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 15. Vrij vragen

Thema Op het werk. Lesbrief 15. Vrij vragen Thema Op het werk. Lesbrief 15. Vrij vragen Kofi is op het werk. Hij wil een dag vrij. Hij vraagt het aan de vrouw op het kantoor. Zou het Kofi lukken? Souad komt op kantoor. Zij wil ook een dag vrij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 28 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 19:30 uur Vrijwilligersavond voor genodigden. ZONDAG 30 NOVEMBER 2014 Eerste adventzondag 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Voornaam Achternaam

Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Voornaam Achternaam Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Een ieder koos hiervoor een eigen manier: in de vorm van woorden, bloemen, praktische hulp of een

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 31 OKTOBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 2 NOVEMBER 2014 11:00 uur Allerzielenviering K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 4 NOVEMBER 2014 09:00 uur Bestuursvergadering

Nadere informatie

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-.

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-. Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Oktober en November 2017 We hopen dat u allen veel gebruik zult maken

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2018

FEBRUARI en MAART 2018 FEBRUARI en MAART 2018 Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programmaoverzicht voor de maanden Februari en maart 2018 We hopen dat u allen veel gebruik

Nadere informatie

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Verjaardagen van kinderen: De komende 14 dagen vieren de volgende leerlingen hun verjaardag. Te beginnen in groep 1/2 B, daar is Tijn binnenkort het feestvarken.

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

De Driestroom Begeleiding bij zelfstandig wonen

De Driestroom Begeleiding bij zelfstandig wonen De Driestroom voor mensen met een verstandelijke beperking Begeleiding bij zelfstandig wonen Begeleiding bij zelfstandig wonen Woont u zelfstandig of wilt u zelfstandig gaan wonen? Heeft u daar begeleiding

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

UITNODIGING. Het bestuur. Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers. 1*)Waar in deze nieuwsbrief wordt geschreven

UITNODIGING. Het bestuur. Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers. 1*)Waar in deze nieuwsbrief wordt geschreven Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers Uitgave: december 2018. Na een beknopte update van belangrijke gebeurtenissen, die medio dit jaar aan u werd toegezonden ontvangt u nu onze vijfde

Nadere informatie

Maak meer mee. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo.

Maak meer mee. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo. Maak meer mee. Baarlo Activiteiten 1 e kwartaal 2019. www.mfcdeengelbewaarder.nl www.baarlo.dorpsontmoeting.nl 1 Nieuwe naam en logo. Dorpsontmoeting Peel en Maas is de verzamelnaam voor de 10 lokale Dorpsontmoetingen

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

Gerard en Marij Meckelholt-de Jong, v/h de Jonathan zijn verhuisd van de Waalhaven Nijmegen naar Niersstraat 108, 6541 VZ Nijmegen.

Gerard en Marij Meckelholt-de Jong, v/h de Jonathan zijn verhuisd van de Waalhaven Nijmegen naar Niersstraat 108, 6541 VZ Nijmegen. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 06-08-2015: Elle Franka. Dochter van Rob Blom en Margo Wieggers. Correspondentieadres: Snees 26, 6641 RL Beuningen. 23-09-2015: Floor. Dochter van Mark Blom en Marieke

Nadere informatie

Teksten dankbetuigingen

Teksten dankbetuigingen Teksten dankbetuigingen Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Een ieder koos hiervoor een eigen manier: in de vorm van woorden, bloemen,

Nadere informatie

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT Voorwoord Vooreerst willen we jou een goeie dag wensen, jij die nu deze folder leest. Een goeie dag vanwege jullie

Nadere informatie

MS Vereniging Nederland Regio Brabant West Paganinistraat 11 5144 XN Waalwijk T 0416-333074 www.msvereniging.nl

MS Vereniging Nederland Regio Brabant West Paganinistraat 11 5144 XN Waalwijk T 0416-333074 www.msvereniging.nl November 2009 MS Vereniging Nederland Regio Brabant West Paganinistraat 11 5144 XN Waalwijk T 0416-333074 www.msvereniging.nl Beste Leden, Met deze nieuwsbrief informeren wij u graag over de laatste ontwikkelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

Niets vragen, niets weigeren

Niets vragen, niets weigeren Franciscus van Sales (1567-1622) leefde in het Franse stadje Annecy, in een tijd van politieke verwarring en godsdienstoorlogen. Hij is bekend als schrijver van twee belangrijke en invloedrijke handleidingen

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Parochie nodig. Pagina 1

Parochie nodig. Pagina 1 Parochie nodig Katholiek worden Wanneer u als volwassene er over nadenkt om katholiek te worden willen wij u daar graag bij begeleiden. Voor meer informatie of als u zich wilt aanmelden dan kunt u contact

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga.

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga. Welkom in de Menorah M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : Ds. A.H. Boschma : mw. L. van der Veen : De Kinderen

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

De kinderpagina is dit keer van groep 3, en de pagina over Plan Nederland komt van groep 6/7

De kinderpagina is dit keer van groep 3, en de pagina over Plan Nederland komt van groep 6/7 OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1e kwartaal 2015. Van de voorzitter

Nieuwsbrief 1e kwartaal 2015. Van de voorzitter Nieuwsbrief 1e kwartaal 2015 Van de voorzitter Het nieuwe jaar is al weer ruim 2 maanden oud en we zijn weer druk aan het bewegen. Allemaal goede voornemens. Dat is goed te merken, want het is gezellig

Nadere informatie

niet meer bij me. Ik hou van je! Reacties van bezoekers van Kunst & Allerzielen Eindhoven 2016 :

niet meer bij me. Ik hou van je! Reacties van bezoekers van Kunst & Allerzielen Eindhoven 2016 : Reacties van bezoekers van Kunst & Allerzielen Eindhoven 2016 : Afscheid. Wat doet het pijn. De herinnering Onuitwisbaar. De liefde Voelbaar voor altijd. In hart en Ziel verbonden! Mis je mama. x Hoe kan

Nadere informatie

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden December 2018 en Januari

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK Parochie HH Petrus en Paulus SINT JAN S ONTHOOFDING ZOETERWOUDE-DORP NIEUWSBRIEF juli en augustus 2015 Pastorie: R.K. Pastorie Zuidbuurtseweg 14 2381 LB Zoeterwoude Bankrekening Parochiekern Sint Jan:

Nadere informatie

Dinsdag 30 mei: uur: Pastoraal Beraad Dekenaat Bladel Oirschot uur: In de kapel van de Heilige Eik viering met pastor van Nunen.

Dinsdag 30 mei: uur: Pastoraal Beraad Dekenaat Bladel Oirschot uur: In de kapel van de Heilige Eik viering met pastor van Nunen. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. LOURDESBEDEVAART Van 14 t/m 21 oktober 2017 (herfstvakantie) gaat mgr. De Korte met het Bisdom van 's-hertogenbosch op bedevaart naar Lourdes. Vanuit onze parochie

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers.

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers. MEE Mantelzorg Postbus 3016 3301 DA Dordrecht Johan de Wittstraat 40A 3311 KJ Dordrecht T 078 750 89 00 servicebureau@meedrechtsteden.nl www.meemantelzorg.nl Aan alle Mantelzorgers in Dordrecht Datum 24-05-2017

Nadere informatie

Het sacrament van de ziekenzalving.

Het sacrament van de ziekenzalving. Het sacrament van de ziekenzalving. Vooraf rustige muziek. 1. Kruisteken en vredeswens door pater Gerard. In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen Vrede zij u allen en allen die u lief

Nadere informatie

Koos Meindertsschool

Koos Meindertsschool Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de Koos Meindertsschool. Den Haag, 25 augustus 2015. Beste ouders, verzorgers, Graag wil ik u en uw kind(eren) weer van harte welkom heten. Fijn om te zien

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn

Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn informatie voorafgaand aan het gesprek over de uitvaart Hij is niet hier, hij is immers opgestaan, zoals hij gezegd heeft. Mt 28,6 Inleiding Het is belangrijk

Nadere informatie

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2012 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Nieuws flits. Datum : 18 maart 2013 Nummer : 01

Nieuws flits. Datum : 18 maart 2013 Nummer : 01 Nieuws flits Datum : 18 maart 2013 Nummer : 01 Beste kermisliefhebbers, De website is nu meer als een jaar online en is een succes. Dit is iets waar ik bijzonder blij mee ben. Dit doe ik echter niet alleen.

Nadere informatie

november 2015 Adreswijzigingen gaarne doorgeven aan het Parochiesecretariaat

november 2015 Adreswijzigingen gaarne doorgeven aan het Parochiesecretariaat november 2015 Jaargang no. 52 Adreswijzigingen gaarne doorgeven aan het Parochiesecretariaat HEILIGE GEESTKERK EERBEEK Contactblad voor parochianen en belangstellenden PAROCHIE HH FRANCISCUS en CLARA Locatie

Nadere informatie

Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 6. Het sollicitatiegesprek Antwoord geven op vragen

Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 6. Het sollicitatiegesprek Antwoord geven op vragen Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 6. Het sollicitatiegesprek Antwoord geven op vragen Inleiding heeft een afspraak met de manager voor een sollicitatiegesprek. Deze les gaat over het eerste deel van het

Nadere informatie

Nummer acht, December 2014

Nummer acht, December 2014 NIEUWSBRIEF Nummer acht, December 2014 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Bestuursmededelingen 1. Kerstgroet / Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 2. Van de Havencommissie 3. Barcommissie Oproep 4. Evenementenkalender

Nadere informatie