K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA"

Transcriptie

1 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 19 FEBRUARI :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 20 FEBRUARI :00 uur Doop van Djayda Brunselaar. ZONDAG 21 FEBRUARI uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:30 uur Doop van Evi Tromp in Thorn. MAANDAG 22 FEBRUARI :30 uur Vergadering coördinatieraad en beheerders. DINSDAG 23 FEBRUARI :00 uur Cursus Gymnastiek. WOENSDAG 24 FEBRUARI :30 uur Repetitie van de Waalkanters. DONDERDAG 25 FEBRUARI :00 uur Repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. VRIJDAG 26 FEBRUARI :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 28 FEBRUARI uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 12:15 uur Bijeenkomst 1 ste Communicanten. MAANDAG 29 FEBRUARI uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 1 MAART uur Cursus Gymnastiek. WOENSDAG 2 MAART 2016 Geen repetitie van de Waalkanters. 13:30 uur Bridgen. 19:00 uur Gezellig avondje van de Waalkanters. DONDERDAG 3 MAART :00 uur Verzorgen Informatie bulletin. 19:00 uur Repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. VRIJDAG 4 MAART :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

2 NAMENS DE STAF Bulletin nummer 4 - jaargang 44 Beste mensen, Hoog water Het hoge water lijkt voorbij. De hoogwater brug is met vereende krachten weer terug op haar plaats op het steiger gezet door een aantal bekwame lui. Jan Klarenbeek houdt wel het toeziend oog, maar andere mensen hebben intussen zoveel expertise opgebouwd dat deze taak niet op de schouders van Jan alleen rust. Redactievergadering Donderdag jl. redactievergadering Volaan Vooruit. Inmiddels weet u dat de papieren uitgave van de Volaan Vooruit per 1 januari is gestopt. We hebben u in de Volaan Vooruit, in het Nijmeegse bulletin en op de website de redenen gegeven waarom. We hebben al een tipje van de sluier opgelicht met betrekking naar de toekomst. Het wordt een blad met informatie over het sociaal maatschappelijke werk van het KSCC en de parochie voor Kermis Circus en Binnenvaart. Er wordt elke 2 maanden een themanummer uit gegeven. Actuele informatie kan elke moment geplaatst worden. Zo kan wanneer in een regio nieuws plaatsvindt dit direct op de site geplaatst worden, maar ook kunnen foto s direct na de activiteit geplaatst worden. Foto s prikkelen de mensen om de site verder te bekijken. Er kwam ook een suggestie de artikelen niet te lang te maken. Het lezen op een tablet/computer is anders dan het lezen van een papieren uitgave. Uitbreiding advertenties Er wordt druk gewerkt om het aantal adverteerders uit te breiden. Een digitale blad maken kun je niet tussen neus en lippen door doen. Het kost zeker een paar uur per dag wil je up to date zijn. In de vergadering kwam zijdelings ook de KSCC website aan de orde. Er wordt veel tijd geïnvesteerd. Maar toch blijkt dat de site nog geen grote landelijke bekendheid geniet.

3 Ja, wanneer het bulletin uitkomt, schieten de cijfers omhoog, maar daarna zakken ze weer even hard. Opgemerkt werd dat de naam van de site te onbekend is. Schippers die het KSCC kennen kunnen de site wel vinden, maar de site geeft meer informatie dan alleen maar zaken over de binnenvaart: het is er een met sociaal, pastoraal en diaconaal nieuws voor de binnenvaart, kermis- en circusgemeenschap. Nieuwe naam Dus er wordt driftig gezocht naar een sprekende naam. Hij moet kort en krachtig zijn, en in een oog opslag moet je direct weten dat het om binnenvaart, kermis en circus gaat. Hans Wester onze medewerker heeft een berichtje de lucht ingestuurd waarin hij u vraagt een sprekende naam te bedenken die voor alle drie de doelgroepen duidelijk en uitnodigend is. Hebt u een idee laten het ons weten. Maar er kwamen meer onderwerpen aan de orde: de bemanning van de redactie. De redactie moet verbreed worden met de inbreng van de kermis en circus. Er moeten vaste contactpersonen zijn die zorg dragen dat er vanuit de regio informatie komt. En mensen die een vaste column leveren zijn ook belangrijk. De teksten moeten passen in een bepaald patroon, zodat de vormgever weet welke ruimte hij nodig heeft voor plaatsing. Gelukkig dat onze vaste redactieleden hun medewerking hebben toegezegd. Maar de basis moet uitgebreid worden. Bredere verspreiding We mikken op een bredere verspreiding bij onze doelgroepen. Er zijn voldoende ideeën, maar vaak blijven ideeën ideeën omdat het aan mankracht die ze uitvoert ontbreekt. Zo hebben wij aan boord een prima geluidsinstallatie. We zouden graag de vieringen via internet uitzenden, zodat zij die niet goed ter been zijn ze kunnen ontvangen. Maar ook hier ontbreekt het aan mankracht. We gaan contact opnemen met TV Nijmegen. Misschien is daar een vrijwilliger te vinden die deze taak kan uitvoeren. U ziet: Vooruit blijft de weg. Voorbereiding op de eerste heilige Communie Dit jaar worden drie kinderen voorbereid op de 1 ste h. Communie. De voorbereiding vindt plaats op enkele zondagen na de heilige Mis. Omdat het groepje zeer klein is wordt de voorbereiding gedaan samen met de ouders. Er is voldoende creativiteit om er een mooi en goed voorbereid feest van te maken. Mochten er nog ouders zijn die overwegen hun kind de eerste h. Communie te laten doen: schroom niet. Weet dat u altijd welkom bent.

4 40 dagen tijd, boete tijd, vastentijd in voorbereiding op Pasen Zondag jl. hebben we Aswoensdag gevierd: met het uitspreken van: mens denk dat je van stof bent en tot stof zult wederkeren werden we met een askruisje getekend. Vroeger werd het askruisje massaal toegediend. Die tijd is voorbij. Het massale toedienen van dit kruisje is voorbij. Er werd wel eens verteld dat priesters het kruisje met een soort stempel toedienden. Dat ontkracht de waarde van het symbool: het gaat juist om dit kruisje met de hand te doen: jouw Naam staat geschreven in de palm van Mijn Hand, lezen we in de heilige Schrift. Met het askruisje denken we aan de betrekkelijkheid van ons mensenleven. De 40 dagentijd biedt ons de mogelijkheid ons hiervan bewust te worden. In heel veel godsdiensten vind je een vorm van veertigdagen tijd. Het zit blijkbaar in de genen van de mens tijd te nemen om tot zichzelf te komen en zo te onthaasten. Elke dag een minuutje je zelf afvragen: wie mocht ik voor de ander zijn en gaf ik de ander gelegenheid iemand voor mij te zijn. Elkaar vergeving vragen voor wat fout ging, maar ook dank uit te spreken voor al het goede dat wij voor elkaar mochten betekenen in alle betrekkelijkheid van ons leven. En dat allemaal in de spiegel van ons GEWETEN: rekenschap geven van je handel en wandel tegenover de Schepper van Leven. Wat hebben we voor de medemens in nood over? Komen we niet verder dan de media te bekijken en te zeggen dat het in de wereld zo triest is? Dat is naar mijn smaak niet voldoende: we moeten er ook iets concreets mee doen: namelijk hulp verlenen materieel en financieel: En dan komt de vastenactie van onze parochie in beeld. Er zijn een aantal missionarissen, die met een klein beetje geld blij gemaakt kunnen worden. Waarom? Omdat zij daarmee mensen die in een schrille armoede leven blij maken. Te denken valt aan: Pater Wim Boksenbeld sdb in Haïti, het project van wijlen Herman Steur. Broeder Willy Leensen in Indonesië, Vluchtelingenwerk van de raad van kerken in Nijmegen. Wanneer u een gift wilt geven, mag u dit van uw belastingaangifte van 2016 aftrekken. Geef, Geef Gul. Een fijn weekend B.E.M. van Welzenes, sdb. Directeur KSCC / Landelijk aalmoezenier SOOSMIDDAG IN MILLINGEN A/D RIJN De Millingse Schippers Vereniging St. Nicolaas organiseert op donderdag 25 februari 2016 weer een soosmiddag. Vanaf uur tot uur is iedereen van harte welkom in zaal De Kastanje, Heerbaan 119 te Millingen a/d Rijn. Iedere laatste donderdag van de maand. VERHUISD Op 1 maart 2016 gaat de familie R. Kartner verhuizen van Grote Loef 35, Malden naar: Zomertaling 99, 6601 DW WIJCHEN.

5 Soos met.modeshow K.S.C.C. NIJMEGEN DIENSTENCENTRUM DINSDAG 8 maart 2016 Op dinsdag 8 maart nodigen wij iedereen uit voor een gezellige Soosmiddag met een spetterende modeshow, verzorgd door Modehuis De Haas. De mannequins en dressmen zullen u de nieuwe voorjaarsmode showen. U bent zoals altijd vanaf 13:30 uur van harte welkom, de koffie of thee staan klaar. Neem gerust een vriendin, vriend, buurman of buurvrouw mee. Wij hopen dat u met velen aanwezig zult zijn. Werkgroep Soos Met.

6 OPROEP: Een nieuwe naam voor digitale Volaan Vooruit De laatste Volaan Vooruit op papier. Wie weet een nieuwe naam voor de digitale combinatie van het KSCC Bulletin en Volaan Vooruit? Zoals u weet is vanaf januari 2016 de Volaan Vooruit een volledig digitale uitgave. Gestreefd wordt naar een integratie met het KSCC-Bulletin, omdat een deel van de inhoud van de twee uitgaves elkaar overlappen. De agenda s en de rubriek Voor wie luidde de klok zullen tweewekelijks worden bijgewerkt voor alle KSCC-regio s. Een andere verandering is, dat de samengevoegde edities zullen berichten uit, en voor de gehele parochie. Dus effectief uit en voor de binnenvaart-, kermis en circusgemeenschap. Nu. Dat vraagt om een nieuwe naam. Hiervoor willen wij een beroep doen op uw vindingrijkheid. Wie weet een leuke, originele naam voor de nieuwe digitale uitgave. Een naam die expressie geeft aan de voorgestelde veranderingen en de nieuwe lading dekt? Zend uw voorstel naar info@kscc.nl en als uw suggestie wordt overgenomen zal eeuwige roem uw deel zijn. ONZE JARIGEN 19-2 Antoine de Goey, m/s "Maasvallei"; Rob Schoenmaker Dhr. Ruud Vermaas; dhr. Gerard Bosman m/s Tonny ; Corinne Verberck Bianca Strijp; Ingrid Scherphof; Luuk Pruijn Mevr. Sybilla Sep-Tonissen; mevr. Henriette Leensen Mette de Bot Sander Bosman, m/s Tonny Anja Meurs; Rob Keuvelaar; Michelle Bruins; Frank Put; Sarah-Leigh Meijers Hans Paal; Remco Schelle Dhr. Chris Meering sr.; Juriaan Verberck Birgit Wanders-van Beers, m/s Thuvine ; Gerard Leensen; Herman Rademaker; Lenie van Werkhoven; Sjaak Beyer; Vincent Sanders; Daniel Peters Miranda de Vree; dhr. Jan Wennekes. 1-3 Dhr. Piet Poppelier, van m/s Clamarant; Lobke Jonkman; dhr. Jan Hoks; dhr. Anton Wigman jr. 2-3 Anneke Nuy-Pruyn; mevr. Miep Hoks. 3-3 Mevr. Driessen uit Millingen a/d Rijn. 4-3 Joeri van Megen. 5-3 Ruben Pols.

7 WANDELNIEUWS Beste wandelvriendinnen en vrienden, 400 Kilocalorieën gaan er af bij twee uur wandelen. En als u zes uur intensief doorstapt zijn er 1800 kilocalorieën verdwenen. Mooie cijfers zijn het die een indicatie aangeven. Want alles is weer afhankelijk van het gewicht, van de conditie, van het geslacht, van de vet- en spiermassa, van de buitentemperatuur en van het tempo. Onmiskenbaar is het de laatste jaren toegenomen om met wetenschappelijke ogen te kijken naar sporten, naar bewegen en de lichamelijke gevolgen. Onderzocht werd hoeveel een persoon moet drinken bij een inspannende bezigheid, wetende dat ieder lichaam voor 50 tot 60 procent uit vocht bestaat. Dat moet op niveau gehouden worden en met 1,5 tot 2 liter per etmaal zullen er zelden problemen ontstaan. De enige handleiding voor iedere mens is: luister naar je lichaam. In de laatste twee uitgaven van het Informatiebulletin is al uitvoerig geschreven over de inschrijving van de Nijmeegse Vierdaagse. Tot en met vrijdag 26 februari om uur loopt de eerste ronde en bekend is dat de eerste bevestigingen al zijn verstrekt. De tweede inschrijvingsronde van de 100 ste 4Daagse start op maandag 29 februari 2016 en is voor hen die niet die in de jaren 2010 tot en met 2015 vier keer succesvol hebben meegedaan aan de 4daagse of zij die niet geboren zijn in 1999 of in 2000 en niet drie keer in de periode 2010 tot en met 2015 de 4daagse hebben volbracht of zij die niet zijn geboren in 2001, 2002, 2003 of De kosten bedragen 59,00 per deelnemer en indien een certificaat gewenst is komt daar nog 10,00 bij. Leden van de KWBN krijgen 5,00 korting. Inschrijven kan via Dit (jubileum)jaar zijn er voor burgers vier afstanden: 30, 40, 50 of 55 km. Afhankelijk van het geboortejaar en ook afhankelijk van het feit of iemand vrouw of man zijn er minimum afstanden af te leggen. Alle gegevens staan in de Regeling afstanden en beloningen. Uiteraard mag er altijd meer worden gelopen, maar indien de keuze is gemaakt, en dat kan tot kort voor de Vierdaagse, is de afstand bepalend voor alle vier de wandeldagen. In de regio Arnhem-Nijmegen worden binnenkort de volgende wandeltochten gehouden: 21 februari Winterserie in Grave Startplaats: clubhuis D.E.W. - Essinklaan JT Grave Starttijd: uur uur, - Tel t.alders@hetnet.nl 28 februari AVOM Wandeltocht in Nijmegen Startplaats: sportpark Vossendijk, Winkelsteegseweg 206 Starttijd: uur uur, - Tel janusencorverweij@live.nl Op staan altijd evenementen op wandelgebied, elders in het land. Een hartelijke groet en veel wandelplezier, Henry Mooren. TOT ONZE GROTE DROEFHEID is op 7 februari 2016 dhr. FRANS BURGERS, weduwnaar van Annie Burgers-Teunissen overleden in de leeftijd van 91 jaar. Corr.adres: Kerweg 3, ED WESSEM.

8 MISINTENTIES ZONDAG 21 FEBRUARI 2016 Voor ouders Bemboom - de Boer, ouders Wennekes-van Oijen, dhr. G. Wennekes, Liza Derksen- Wennekes en John Wennekes, ouders de Jong- van den Berg v/h "Stella Maris", Cees de Jong en Jan Kersten, dhr. Wil Meesters, mw. M. Broekmeulen-Tonissen, voor de overleden familie Kuijten-Joosten, dhr. J. Groenewold. MISINTENTIES ZONDAG 28 FEBRUARI 2016 Voor dhr. C. Nieuwenhuizen Aalmoezenier van de scheepvaart, dhr. A. van Dongen "Intantum en overledenen uit fam. v. Dongen, pater M. Verhaeghe schippersaalmoezenier, ouders E. Reinkens, mw. Agi jr. Schöningh, voor overleden ouders G. Peters-van Beek, ouders de Bot-Neff. ONZE ZIEKEN * Mevr. Meering-Metzler (Afd. B14 kamer 19). NIJMEGEN, CWZ, WEG DOOR JONKERBOS 100, 6532 SZ. GAAT BINNENKORT NAAR VERPLEEGHUIS KALORAMA. * Dhr. Joop van Megen (Afd. B6). ARNHEM, RIJNSTATE, WAGNERLAAN 55, 6815 AD. * Dhr. Jopie Derksen. BEUNINGEN, STREKEL 9, 6641 XK. * Beppie Leensen-Scheers. WIJCHEN, GRAAFSEWEG 782, 6603 CR. * Mevr. Dien Hollemans-van Neijenhof. SCHIJNDEL, SALVIAHOF 29, 5482 PK. * Mevr. Wally Geutjes-Zingel. MILLINGEN A/D RIJN, ST. WILLIBRORDSTRAAT 1-B29, 6566 DD. * Mevr. Greet Hakkert-v/d Hoeven. MILLINGEN A/D RIJN, BRAHMSSTRAAT 9, 6566 WL. * Dhr. Frans Huibers. NIJMEGEN, OOSTKANAALDIJK 362, 6541 CD. ZIEKEN AAN BOORD / THUIS HERSTELLEND * Mevr. Laura Brom. DOORNENBURG, BLAUWE HOEK 62a, 6686 AE. * Dhr. Alex Sijbranda. DORDRECHT, PRATTENBURG 45, 3328 WC. * Mevr. Francis van Tol. WEERT, LEUKERSTRAAT 3, 6004 RD. IN HET VERPLEEG/VERZORGINGSHUIS * Mevr. Ella Schimmel-Hertz (Afd. Mulderskop - herstellingsoord). GROESBEEK, DEKKERSWALD, BOSLAAN 218, 6561 LE. * Dhr. Piet van Megen (Afd.: K. Lingestraat 11). BEMMEL, DE LINGEHOF, GOUDEN APPEL 122, 6681 WP. * Mevr. Ria van Megen, Oranje Nassau Oord, Kamer 16. POSTADRES: POSTBUS 9002, 6870 GC RENKUM. * Mevr. Henny de Graauw-Mutsaers (kamer B2. 13). TILBURG, VERPLEEGHUIS JOANNES ZWIJSEN, BURG. BROKXLAAN 1407, 5041 RR. * Mevr. Ineke Geutjes. MILSBEEK, POTTENBAKKER 36, 6596 GB. DENK AAN DE ZIEKE!!!!!!!!!!!!!! Als u bij een zieke op bezoek wilt gaan, neem dan eerst even contact op met de familie. De zieke kan even rust willen hebben!

9 ONZE ADVERTEERDERS

10

11 ONZE ADVERTEERDERS - Interrijn b.v. Scheepvaart- en Handelsonderneming Tel Voor al uw bevrachtingen en expeditiewerkzaamheden - Assurantiekantoor Beijer Tel verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen en sparen - Neptun bunkerbedrijf Nijmegen- Tel Er gaat een nieuwe wereld voor je open! - Scheepsbevrachtingskantoor Daanen Shipping & Logistics B.V. Tel Autena Marine b.v. Automatisering Telecommunicatie Navigatie, Tel Feest op het water! Partyschip Palladium: Aqua Riverline St. Nicolaas Stichting Meander, Tel Maak kennis met onze internaten. Vraag de folder aan en/of kom (met uw kind) op visite voor een informatieve rondleiding. - Reinplus Van Woerden Bunkerbedrijf Tel Fax Laan van Barcelona 800 te Dordrecht FKH accu s, St. Teunismolenweg 50d, 6534 AG NIJMEGEN, Tel Scheepsrep.bedrijf De Gerlien-van Tiem bv. Druten voor al uw stevendok-werkzaamheden tevens uw adres voor alle reparaties boven de waterlijn - Tel Lerta Techniek, John Janssen, Elektrotechniek voor binnenvaart, Tel , - info@lerta.nl. - Jan de Jong Onderhoud en reparatie Tel Sanitairinstallatie, Lasen konstruktiewerkzaamheden, centrale verwarming, onderhouden reparatie. - Peter Blom technische groothandel Tel Aandrijftechniek, V-snaren en schijven, Kettingwielen, gereedschappen - Roos Administraties, Tel , Voor uw gehele financiële administratie. - Keurslager Rob Keller, Waterstraat 201, 6541 TJ Nijmegen, Tel Steal-It B.V. information technology, netwerken en IT producten. Bernard Stenssen, -Tel De BedrijfsPoli, - Scheepvaartkeuringen (zee- en binnenvaart) en Rijbewijskeuringen, - Tel Kerkenbos BA Nijmegen.

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 MAART 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 6 MAART 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 7 MAART 2016 10.30 uur Vergadering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 8 JANUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 10 JANUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 15:00 uur Nieuwjaarsreceptie Waeltoren.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 5 FEBRUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 7 FEBRUARI 2016 Er is geen H. Mis op het K.S.C.C. Nijmegen. 11:00 uur Carnavalsmis SOCN Molenstraatskerk.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 FEBRUARI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 21 FEBRUARI 2015 15:00 uur Doopfeest van Hans Lutjens. ZONDAG 22 FEBRUARI 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 NOVEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 NOVEMBER 2015 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Doop van Katja Prins.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 6 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 8 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 10 MAART 2015 10:00 uur Cursus

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 9 OKTOBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 10 OKTOBER 2015 11:30 uur Doop mts. Somtrans VI te Werkendam. ZONDAG 11 OKTOBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 12:00 uur Bespreking voorbereiding

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 12 JUNI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 14 JUNI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Communie Alysha Gühnen en

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 10 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 11 JULI 2015 15:00 uur Verjaardagsfeest van Ria Lentjes (65 jaar). ZONDAG 12 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 11 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:00 uur Opening Symposium / Doop blusboten. 20:30 uur Terugkomst schoolreisje uit Winterberg. ZONDAG 13

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 26 JUNI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 11:00 uur Fahrt der Senioren des Beueler Schiffer-Verein. ZONDAG 28 JUNI 2015 11:00 uur Kermis-mis in de autoscooter

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 22 JANUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 24 JANUARI 2016 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Doop van DJ van Engelen

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 VRIJDAG 17 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 18 JULI 2015 Begin vakantieperiode K.S.C.C. ZONDAG 19 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

Jouw talenten: een bron van inspiratie K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA NAMENS DE STAF

Jouw talenten: een bron van inspiratie K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA NAMENS DE STAF K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 17 OKTOBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 19 OKTOBER 2014 11:00 uur Eucharistieviering a/b K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 21 OKTOBER 2014 10:00 uur

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 23 OKTOBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 25 OKTOBER 2015 03:00 uur Wintertijd. Klok een uur terug zetten. 11:00 uur Eucharistieviering op het

Nadere informatie

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 14 MEI 2015 HEMELVAARTSDAG 07:00 uur Dauwtrappen in de Hatertse Vennen. Aansluitend Heilige Mis in de buitenlucht van de Hatertse Vennen bij de Ruϊne en de lapjesboom.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 28 AUGUSTUS 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 29 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Doop van Dex de Rooij in Ridderkerk. 14:30 uur 100 jarig jubileum Stg.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 DECEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 12:30 uur Vergadering LP-LKSCC. ZONDAG 6 DECEMBER 2015 Tweede Adventzondag 11.00 uur Eucharistieviering op

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 28 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 19:30 uur Vrijwilligersavond voor genodigden. ZONDAG 30 NOVEMBER 2014 Eerste adventzondag 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 1 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 17 APRIL 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 11:00 uur Fietstocht o.l.v. Hettie Fietsen in de mooie omgeving van Mook. ZONDAG 19 APRIL 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 NOVEMBER 2014 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 NOVEMBER 2014 10:00

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 25 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 27 SEPTEMBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. Camille Hofman komt vertellen

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 1 MEI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 3 MEI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 4 MEI 2015 NATIONALE HERDENKING.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN: K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 AUGUSTUS 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 AUGUSTUS 2015 10:30

Nadere informatie

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 6 NOVEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:00 uur Jaarvergadering L.O.V.T. 19.00 uur Vrijwilligersavond K.S.C.C. Nijmegen. ZATERDAG 7 NOVEMBER 2015

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 2 APRIL 2015 14:30 uur Verzorgen KSCC informatiebulletin, jrg. 43. 19:00 uur Witte Donderdag viering m.m.v. het KSCC kerkkoor VRIJDAG 3 APRIL 2015 09:30 uur Bloemschikken

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 29 MEI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:45 uur Afscheidsdienst van Janus den Boer in Dordrecht. ZONDAG 31 MEI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM: K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 31 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 2 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 4 AUGUSTUS 2015 10:30 uur

Nadere informatie

INSPIRATIE OM EEN THUIS TE BIEDEN

INSPIRATIE OM EEN THUIS TE BIEDEN INSPIRATIE OM EEN THUIS TE BIEDEN Samen de verantwoordelijkheid dragen Het is niet uniek dat er in december wordt gemeld dat een bewogen jaar bijna achter ons ligt. Momenten van voldoening, van plezier

Nadere informatie

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade.

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade. Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 5 Mei 2018 tot 29 Juni 2018 6 mei 2018 6e Zondag van Pasen Dopeling: / Doopviering Priester Byzantijnse kerk Byzantijns koor Han Brinkhof en Sander van Maarseveen

Nadere informatie

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam.

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 01-06-2015: Giel Wilhelmus Andreas en Anna Eliza Maria. Giel en Anna zijn kinderen en broertje en zusje van John, Josje en Niels Janssen-Steeghs. Correspondentieadres:

Nadere informatie

UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG GC ROTTERDAM GULDEN MIS

UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG GC ROTTERDAM GULDEN MIS terug naar pagina 1 Christoffel Nieuws pagina 8 Christoffel Nieuws pagina 9 UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG 33 3014 GC ROTTERDAM De Rooms Katholieke kerk heeft prachtige

Nadere informatie

Christoffel Nieuws. Sociaal cultureel maatschappelijk nieuws voor de Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap. Nummer 5-12 mei Jaargang 1

Christoffel Nieuws. Sociaal cultureel maatschappelijk nieuws voor de Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap. Nummer 5-12 mei Jaargang 1 Christoffel Nieuws Sociaal cultureel maatschappelijk nieuws voor de Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap Nummer 5-12 mei 2016 - Jaargang 1 Landelijke RK Parochie voor Binnenschippers-, Circus- en

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2015

NIEUWSBRIEF november 2015 Parochie HH Petrus en Paulus SINT JAN S ONTHOOFDING ZOETERWOUDE-DORP NIEUWSBRIEF november 2015 Pastorie: R.K. Pastorie Zuidbuurtseweg 14 2381 LB Zoeterwoude Bankrekeningen: - NL93 INGB 0002 5647 72 t.n.v.

Nadere informatie

KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter

KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter verzorgden een dansje op de Peruviaanse muziek, onder leiding

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Digitaal op weg in de bieb. Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een ?

Digitaal op weg in de bieb. Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een  ? Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een e-mail? Digitaal op weg in de bieb Draai om voor Hulp bij taal Digitaal op weg Wat past bij jou? Ik

Nadere informatie

Han Brinkhof en Jos Plum

Han Brinkhof en Jos Plum Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 30 Juni 2018 tot 31 Aug 2018 1 juli 2018 13e Zondag door het jaar Koor: Woord- en Communieviering Pastor J. van Os Gemengd koor Han Brinkhof en Jos Plum Misintenties:

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

together forever is het motto van het Europees Jaar van de Interculturele Dialoog 2008 in Nederland THE GODFATHER

together forever is het motto van het Europees Jaar van de Interculturele Dialoog 2008 in Nederland THE GODFATHER THE GODFATHER 1. Bekijk het fragment Last scène from Godfather 2. Hierin zie je een boevenfamilie (Italiaanse maffia) gezellig feest vieren met elkaar. De mannen bespreken daarna zaken. In de beroemde

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Oudewater

Protestantse Gemeente Oudewater Protestantse Gemeente Oudewater Welkom in deze kerkdienst van de PROTESTANTSE GEMEENTE OUDEWATER. Een hartelijke groet gaat ook uit naar degenen die via de Kerk TV deze dienst meemaken. Zondag 20 maart:

Nadere informatie

DE BIBLIOTHEEK HELPT JE DIGITAAL OP WEG

DE BIBLIOTHEEK HELPT JE DIGITAAL OP WEG DE BIBLIOTHEEK HELPT JE DIGITAAL OP WEG 2018-2019 Ik wil meer kunnen met mijn computer, tablet en smartphone Draai om voor Hulp bij taal De bibliotheek helpt je digitaal op weg Ik heb nog geen ervaring

Nadere informatie

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Verjaardagen van kinderen: De komende 14 dagen vieren de volgende leerlingen hun verjaardag. Te beginnen in groep 1/2 B, daar is Tijn binnenkort het feestvarken.

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Christoffel Nieuws. Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap INSTALLEER NU ONZE HELPDESK-APP VOOR UW MOBIELTJE

Christoffel Nieuws. Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap INSTALLEER NU ONZE HELPDESK-APP VOOR UW MOBIELTJE Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap Christoffel Nieuws Nummer 16-24 november 2016 - Jaargang 1 Van de bestuurs- en directietafel Het Heilige Jaar is afgesloten, Zondag is de 1ste

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 24 17 maart 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 20-03 Louise, groep 5 26-03 Femke, groep 3 OPROEP BUXUS Over

Nadere informatie

Op dinsdag 18 december is, in de leeftijd van 78 jaar, Maria Geertruida Johanna Hilgersom- Janssen (Riet) overleden. Weduwe van Jan Hilgersom.

Op dinsdag 18 december is, in de leeftijd van 78 jaar, Maria Geertruida Johanna Hilgersom- Janssen (Riet) overleden. Weduwe van Jan Hilgersom. MISINTENTIES ZONDAG 30 DECEMBER 2018 dhr. H. Buil m/s Wiltura en overleden familie, ouders van Laak-de Bot, pater Sjef van Dooren, sdb. MISINTENTIES DINSDAG 1 JANUARI 2019 - NIEUWJAAR -Zegen over het Nieuwe

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, JUNI en JULI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Juni en Juli 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2018-2019 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Wat fijn dat uw zoon/dochter dit jaar de Eerste Communie doet in de Heilige Martinusparochie. Dit boekje bevat informatie over de

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

Op weg naar Kerstmis!

Op weg naar Kerstmis! Op weg naar Kerstmis! De dagen worden serieus kort. We zitten midden in de advent, de aanloopperiode naar kerstmis. Komende zondag is het Gaudete (Verheugt u), de 3 e zondag van advent waar de kleur roze

Nadere informatie

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK Parochie HH Petrus en Paulus SINT JAN S ONTHOOFDING ZOETERWOUDE-DORP NIEUWSBRIEF juli en augustus 2015 Pastorie: R.K. Pastorie Zuidbuurtseweg 14 2381 LB Zoeterwoude Bankrekening Parochiekern Sint Jan:

Nadere informatie

Ontdek je eigen kleur

Ontdek je eigen kleur JEFKA 5, 22 december 2017 Welkom op school Nieuw bij ons op school gekomen zijn Zilver, Puck, Jennely en Angel in groep 1A-2A bij juf Esther en juf Irene. Stagiaires Délano Severin Mijn naam is Délano

Nadere informatie

Uitstapjes APRIL. Uitstapjes MEI. Uitstapjes JUNI

Uitstapjes APRIL. Uitstapjes MEI. Uitstapjes JUNI Uitbus Sint Jan Uitstapjes APRIL 5 april Naar Ikea 10 april naar de Steltenberg in Volkel 15 april naar de Steltenberg in Volkel 25 april rondrit rond Nistelrode met koffie drinken in De Nistel 29 april

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2018

FEBRUARI en MAART 2018 FEBRUARI en MAART 2018 Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programmaoverzicht voor de maanden Februari en maart 2018 We hopen dat u allen veel gebruik

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief Emmaus pagina 1 RKBS Emmaüs Nr 6 jaargang 29-24 februari Voor in de agenda: 24 februari - Groep 5-8 vrije middag. 25 februari - 5 maart Voorjaarsvakantie 6 maart - Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Breng me s ochtends vroeg naar de start. Nijmeegse Vierdaagse 2012 - Vroegbussen 17 juli t/m 20 juli 2012. breng.nl

Breng me s ochtends vroeg naar de start. Nijmeegse Vierdaagse 2012 - Vroegbussen 17 juli t/m 20 juli 2012. breng.nl Breng me s ochtends vroeg naar de start Nijmeegse Vierdaagse 2012 - Vroegbussen 17 juli t/m 20 juli 2012 breng.nl Op tijd bij de start Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse brengen wij je graag snel en ontspannen

Nadere informatie

schooljaar aflevering 09 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 09 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 09 In deze Nieuwsflits: Kerstviering Lezen is leuk!! Zeer belangrijke informatieavond Bouw Overblijvers gevraagd! Eerste Heilige Communie Fijne vakantie Korte berichten

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK?

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 03-02-2015: Tobias Hendrikus Wilhelmus Janssen. Zoontje van Jan- Paul en Nicole Janssen. Correspondentieadres: Burg. Reijmerstraat 10, 6566 XN Millingen a/d Rijn. 06-04-2015:

Nadere informatie

KRUIS - SPINSELS. Woensdag 21 november in de Dagkapel uur: Lauden uur: Eucharistieviering. Voorganger: pastoor J. Skiba.

KRUIS - SPINSELS. Woensdag 21 november in de Dagkapel uur: Lauden uur: Eucharistieviering. Voorganger: pastoor J. Skiba. Kerk van het Heilig Kruis Parochie O.L. Vrouw van Amersfoort Liendertseweg 48 3814 PL Amersfoort T 033 472 14 89 www.katholiekamersfoort.nl KRUIS - SPINSELS Zondag 18 november 09.30 uur 33 e zondag door

Nadere informatie

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers.

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers. MEE Mantelzorg Postbus 3016 3301 DA Dordrecht Johan de Wittstraat 40A 3311 KJ Dordrecht T 078 750 89 00 servicebureau@meedrechtsteden.nl www.meemantelzorg.nl Aan alle Mantelzorgers in Dordrecht Datum 24-05-2017

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014)

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u o.a. informatie over: Terugblik Sinterklaasfeest Kerst op de Biezenkamp NXP adopteert de Biezenkamp Kampioenen op school

Nadere informatie

Mededeling bestuur. Nieuws van de boekredactie. Activiteiten. Beste lezer, Voor u ligt nieuwsbrief nummer zestien, de 6 e van 2014.

Mededeling bestuur. Nieuws van de boekredactie. Activiteiten. Beste lezer, Voor u ligt nieuwsbrief nummer zestien, de 6 e van 2014. NIEUWSBRIEF Nr. 16-3 e JAARGANG uitgave nr.6 van 2014 opmaak: september 2014 info@heemkunde-margraten.nl www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Berichten uit de parochie Paus Johannes XXIII

Berichten uit de parochie Paus Johannes XXIII Berichten uit de parochie Paus Johannes XXIII Liturgierooster 1 februari 7 maart 2014 Let op: gewijzigde aanvangstijden! Euch. Eucharistieviering W&C Woord- en Communieviering W&G Woord- en

Nadere informatie

BINNENVAART KERMIS VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? Christoffel Nieuws : TON VAN BON. In de leeftijd van 58 jaar. De afscheidsplechtigheid

BINNENVAART KERMIS VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? Christoffel Nieuws : TON VAN BON. In de leeftijd van 58 jaar. De afscheidsplechtigheid Christoffel Nieuws pagina 15 BINNENVAART GEBOREN: VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? 27-10-2016: SOFIA MARIA MESSAOUDI. Sofia is het dochtertje van Tarik en Naomie Messaoudi. Corr: Willemstraat 90, 2713 AH ZOETERMEER.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

Festiviteitenkalender Oktober

Festiviteitenkalender Oktober Festiviteitenkalender Oktober ROZENKRANSMAAND 1 en 2 Oktober: FAMILIEFEEST!!!! 03/10/16 Opruimen familiefeest. 05/10/16 Deze namiddag is het bingo in de cafetaria vanaf 14u30. 07/10/16 Om 15u00 worden

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN

INFORMATIEBULLETIN INFORMATIEBULLETIN 2013-12-05 Groep 0-1-2 Het thema bij de kleuters is de komende weken: Kerst. Voor de donderdagmiddag om 12.45 uur hebben we nog een ouder nodig, die met groep 1 en 2 het biebboekje wil

Nadere informatie

Leesmij. Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018

Leesmij. Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018 Leesmij Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018 Nationale Voorleesdagen 2018 In het kader van de Nationale Voorleesdagen 2018 was wethouder Stienen bij ons te gast om voor te lezen voor de groepen

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

55e JAARGANG NO 22 vrijdag 28 juni 2019

55e JAARGANG NO 22 vrijdag 28 juni 2019 OOS NUUTS PERIODIEK GENHOUTER NIEUWSBLAD Berichten, mededelingen en advertenties vóór maandagavond 20.00 uur digitaal bezorgen op: redactie@sint-hubertus-genhout.nl Bankrekening: NL17RABO0104906510 o.v.v.

Nadere informatie

Volop actie in Hernen en Leur

Volop actie in Hernen en Leur Volop actie in Hernen en Leur 14 juni 2015, drukbezochte Hernense Stratenmarkt. 20 juni 2015, 9e Hernense Stratenloop. - 45 - Uw adres voor de verhuur en verkoop van: rolsteigers kamersteigers trappen

Nadere informatie

MaS-vacaturebank. Protestante Gemeente Vaassen

MaS-vacaturebank. Protestante Gemeente Vaassen MaS-vacaturebank Protestante Gemeente Vaassen Inleiding Hieronder is de maatschappelijke stagevacaturebank te vinden van de Protestante Gemeente Vaassen. De kerk is een bijzondere plek om je maatschappelijke

Nadere informatie

Zonnebrief 15 december 2016

Zonnebrief 15 december 2016 Zonnebrief 15 december 2016 Agenda Vrijdag 16 december 9.00 kennismaking eventuele nieuwe ouders Zaterdag 17 december Kerstloop Maandag 19 december Juf Yvonne afwezig Juf Esther afwezig i.v.m. een begrafenis

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, HET WAREN TWEE GEWELDIGE WEKEN!

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, HET WAREN TWEE GEWELDIGE WEKEN! Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 24 No. 35 5 juni 2015 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Fax: (024) 6452879 www.paulus-school.nl E-mail: directie@paulus-school.nl inforedactie@paulus-school.nl

Nadere informatie

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-.

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-. Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Oktober en November 2017 We hopen dat u allen veel gebruik zult maken

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

Bijlagen: - Aanmeldformulier - Flyers: NK schaken, Bike Challange, sportteam SWG, bezoek wedstrijd Nederlands elftal onder 19 jaar en EHBO- cursus.

Bijlagen: - Aanmeldformulier - Flyers: NK schaken, Bike Challange, sportteam SWG, bezoek wedstrijd Nederlands elftal onder 19 jaar en EHBO- cursus. Berg en Dal, 4-3- 16 Betreft: nieuwsbrief 6 Bijlagen: - Aanmeldformulier - Flyers: NK schaken, Bike Challange, sportteam SWG, bezoek wedstrijd Nederlands elftal onder 19 jaar en EHBO- cursus. Beste ouders,

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther. Voorwoord

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther. Voorwoord 21e Editie - januari & februari 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Beste bewoners, Allereerst willen wij u een heel gelukkig en vooral gezond nieuw jaar toewensen. We hopen er met elkaar weer

Nadere informatie

Jaargang 27 No maart 2018

Jaargang 27 No maart 2018 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 27 No. 23 2 maart 2018 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Alle mensen van verschillende nationaliteiten zijn welkom. Ook. en thuislozen en mensen met criminele achtergrond zijn ook welkom.

Nieuwsbrief. Alle mensen van verschillende nationaliteiten zijn welkom. Ook. en thuislozen en mensen met criminele achtergrond zijn ook welkom. januari Jaargang 2 nr. 4 Interview Leger des Heils 12-7-2018 We zijn naar het leger des heils geweest, voor een interview. Alle mensen van verschillende nationaliteiten zijn welkom. Ook dak en thuislozen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Informatie van het Odensehuis

Informatie van het Odensehuis Deze informatie is bedoeld voor iedereen die regelmatig bij het Odensehuis komt. Dit zijn alle mensen die het Odensehuis bezoeken, deelnemen aan activiteiten of op andere wijze betrokken zijn: wekelijkse

Nadere informatie

Parochie Breda Centrum

Parochie Breda Centrum HIJ IS OPGESTAAN VOOR ONS Mei 2017 Parochie Breda Centrum Dinsdag 2 mei 11.00 Antoniuskathedraal: 3e dinsdag Antoniusnoveen ZATERDAG 6 mei ZATERDAG-ZONDAG 6 / 7 mei VIERDE ZONDAG VAN PASEN - ROEPINGENZONDAG

Nadere informatie

PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL. Huiszegen Christus + Mansionem + Benedicat 20 C + M + B 09

PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL. Huiszegen Christus + Mansionem + Benedicat 20 C + M + B 09 PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL Administrator: Pastoor Backus Kerkstraat 8, 6223 BK Maastricht-Borgharen Tel. 043-363 29 67, b.g.g. in noodgeval 631 45 00 E-mail:

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 31 OKTOBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 2 NOVEMBER 2014 11:00 uur Allerzielenviering K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 4 NOVEMBER 2014 09:00 uur Bestuursvergadering

Nadere informatie

Uitnodiging. Nieuwsbrief De Lichtbron Lichtbron-inspiratie

Uitnodiging. Nieuwsbrief De Lichtbron Lichtbron-inspiratie Nieuwsbrief De Lichtbron 2017 14-21 april Lichtbron-inspiratie Ik was op witte donderdag bij de Paasviering van de Pieter van der Plasschool in de Lichtbron. Een aantal kinderen lag voor in onze kerk op

Nadere informatie